Internasjonal arrestordre på Netanyahu, Gallant og Hamas’ ledere

300 visninger
4 minutter lesetid
11

Shahid Bolson dukket opp på den internasjonale politiske scene for kanskje et 3/4 år siden, opprinnelig amerikaner, nå bosatt i Kairo og konvertert muslim. Hans selvstendige politiske betraktninger har alltid fasinert meg, han stoler på sine egne iakttagelser og trekker slutningene uten å ta hensyn til irrelevante faktorer. Hans ledestjerne er å være sannferdig. Han mener de etterlyste forbrytere må melde seg, eller leveres inn til ICCs domstoler i Den Haag.


Hovedanklageren for verdens øverste krigsforbrytelsesdomstol bekjentgjorde mandag arrestordre på ledere av Israel og Hamas, inkludert Israels statsminister Benjamin Netanyahu, for handlinger som ble utført under deres syv måneder lange krig. Rettens aktor (ICC), Karim Khan, anklaget Netanyahu, Gallant og tre Hamas-ledere – Yehya Sinwar, Mohammed Deif og Ismail Haniyeh – for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten på Gazastripen og i Israel (fra APNews, her).

Er motgangen virkelig eller er en del av en større plan? Er det derfor Netanyahu bare gråter på det ene øyet? Foto fra video, her.

Utdrag fra video, 3:05, oversatt: “Så da er det et spørsmål om hva det betyr at Netanyahu til og med fortsetter å forbli statsminister når han er under en arrestordre. Det beviser at Amerika er medskyldig, at USA er medskyldig, og at de hele denne tiden har de lagt ned veto mot våpenhviler og igjen sørget for dekning for Israel i FN, de har gitt dekning for krigsforbrytelser, forbrytelser mot menneskeheten som tvungen sult, bevisst henretting av sivile, sivil infrastruktur som gjør det umulig for mennesker å leve i Gaza. Det er ikke engang åpent for å stille spørsmål ved det. At de har gjort det de sier, de har gjort det og de må arresteres for det, det er veldig annerledes enn når ICJ sier la oss snakke om dette og se om de begår folkemord eller ikke.

Om BRICS og leiesoldatene med Hamas’ symboler, hør Shahid Bolson på Instagram, her.

At ICC sier at de har gjort dette og at de trenger å bli arrestert, i løpet av en relativt kort tid, vil inshallah Netanyahu stå overfor arrestasjon hvis han forlater Israel, hvis han drar nesten hvor som helst han ønsker å dra. Hvis han går til noen av deres sponsorer, noen av Israels sponsorland, vil han bli arrestert, han arresteres med mindre disse landene er villige til å bryte sin forpliktelse ovenfor Roma-vedtektene. Du kan bare komme unna hvis du kan kreve oppløsning av Den internasjonale straffedomstolen.”

Spørsmål: “Kan han ikke bare pakke kofferten og stikke av til Florida, i stedet?”

“Jeg mener det er for sent nå, som jeg sa, at han vil prøve å få immunitet, det er for sent nå, ICC har allerede gjort det. Han hadde en sjanse. Det er dette folk må forstå og politikere må forstå. Amerika hadde en sjanse, og jeg har snakket om dette i en av mine nylige videoer: De hadde et begrenset mulighet innen et begrenset tidsvindu til å nekte Israel, til å ta avstand fra Israel. Nå er det for sent. De gjorde det ikke, og nå kommer konsekvensene til å komme tredd ned over hodet ditt, både som land og som regjering.

Biden-administrasjonen kommer til å banke på alles dører, men også hos alle de politikerne, alle disse politikerne som nå; hva kan du si; fyren du har støttet, som du sto skulder ved skulder med og som du sier at de alle skal like, selv med Biden som sa at han kom til å ta en pause å sende Israel våpen, men så ville republikanerne tiltale ham for å ha nektet å sende flere våpen til en krigsforbryter, til noen som nå står overfor arrestasjon som krigsforbryter.”


Interview fra 10/5-24 av Jon Elmer fra Electronic Intifada, om folkemordet eller gazakrigen, se nedskytning av US en premie-drone over Gaza, klikk på fotoet eller her.

Dette vakte oppsikt. Hvordan var egentlig maktkonstellasjonen i Midtøsten? Hadde Netanyahu mistet støtte? Samtidig da dette ble gjort kjent, florerte videosnutter fra kamper i Gaza, videosnutter hvor sivilkledte unge menn med Hamas symboler målsikkert og våpensterkt drap IDF-soldater som ingenting visste om at de var målskiver. Dette var nytt. Var det godt utstyrte og våpenføre leiesoldater med nye våpen som, mens de drap IDF-soldater, ble filmet i propagandaøyemed? Hamas- look-alike? Hvem hadde solgt dem nye våpen? Se videoberetning fra journalist Richard Medhurst, her.

Disse videosnutter forekom meg underlig. Med tanke på hvordan vi under pandemien ble ført bak lyset av de mange kinesiske videosnutter, hvor folk falt om på gatene under det de kalte virusangrepet i kinesiske byer, noe som viste seg å være vidoeosnutter fra den kinesiske statmakt. Det var ren løgn, det var propaganda som skulle føre oss alle inn til WHOs vaksineinjeksjoner.

Selv ble jeg dengang tatt på sengen og trodde i flere dager på videoenes sjokkerende budskap, for jeg visste ikke klart nok at det ikke var logisk at influensa skulle kunne drepe folk på åpen gate. Var myndigheter på nytt ute med propaganda?

Men den amerikanske muslim Shahid Bolson gav en pekepinn på hva dette kunne være. Han forteller at han tror Hamas angrepet den 7. oktober 2023 ikke ble utført av Hamas, men av leiesoldater utkledd som Hamas. For mektige politiske aktører vil ha Hamas vekk fra scenen og installere en helt ny palenstinsk politisk ledelse. Og de mektige, forteller Bolson, er ikke USA, men en del av BRICS – samarbeidet, nemlig Saudi Arabia og United Arab Emirates, hvor Hamas har oppholdt seg. Og kanskje er den del av leiesoldatene, dvs ISIS, inne i Gaza ennå?

Kan Netanyahu har godkjent dette, styrer hans eget propagandaministerium spredningen av videosnuttene, kanskje var arrestordren av ham selv også forhåndsgodkjent av ham? Mon tro om han har både bukten og begge endene?


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 3 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

11 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
9 dager siden

“I HOPE THAT BENJAMIN NETANYAHU BURNS IN HELL” – THOMAS GOULD TD(2:16) – https://www.bitchute.com/video/YLFDBhbE5k0p/

Thomas Gould TD: https://x.com/thomasgouldsf

smurfen
Redaksjonen
19 dager siden

Takk for ny fin og viktig artikkel Sven-Inge :)

Det alle går rundt å spør seg om nå er når og hvor det store terrorangrepet fra Israel vil komme i Norge.

Våknet opp til krigstyper i VG : Nethanyahu truer Norge etter at Norge, Spania og Irland anerkjente Palestina som egen stat.

Vi vet jo at de 2 andre terrorangrepene som har rammet Norge var utført av Israel. Så få tviler på at det vil komme et gigantisk nr 3 terrorangrep i Norge.

Det største terrorangrepet i Norsk historie frem til 2011 var Lillehammer terroren, Terroristene fra Israel fikk hjelp av e-tjenesten til å utføre terror og komme seg ut av landet, men politiet klarte å ta noen og de ble dømt for terror, men fikk svært lave straffer og ble hentet i fengsel hver morgen og kjørt til den Israelske ambassaden og tilbake på kvelden.

Et team med Mossad terrorister består ca av 50 mann når de skal utføre terror i verden.

Lillehammer-saken viser til drapet på en marokkansk kelner bosatt i Norge, Ahmed Bouchikhi (19431973), på Lillehammer den 21. juli 1973, utført av agenter fra israelske etterretningsorganisasjonen Mossad. Drapet ble i 2007 regnet som det til da mest alvorlige attentatet i norsk historie

https://no.wikipedia.org/wiki/Lillehammer-saken

At Israel også sto bak terroren på Utøya er det lite tvil om. Den kom på 65 års dagen for det Israelske terrorangrepet mot Kong David hotellet der 91 ble drept og 46 såret.

https://www.riksavisen.no/mossad-bak-utoya-terrorismen/

Så når og hvor vil Israels terrorangrep nr 3 komme i Norge ? Skal de nuke en by eller spre bio våpen ? De er ekstremt glade i å drepe barn som også er et offer til deres Gud Lucifer eller Brannoffer til Baal/Moloch.

I dag vet vi at alt av terrorgrupper i verden er utstyrt med Israelske våpen og trent og kontrollert av Israel. Boko Haram, IS, Al Qaeda, All Shabab, Hamas osv .Ofte patyser som Breivik som tilhørte den jødiske satan kulten Frimurerne.

Personlig så tror jeg det er lurt å holde seg langt unna byer og store forsamlinger fremover de neste ukene ..

Norges anerkjennelse av Palestina bekymrer tidligere ambassadør til Israel, Jon Hanssen-Bauer. Israel truer med alvorlige konsekvenser.

https://www.nrk.no/urix/frykter-norge-havner-i-diplomatisk-_skammekrok_-1.16893909

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
17 dager siden

Jeg har lest et sted på nettet at de (kabalen) har satt ut mindre kjernefysiske “nukes” i ca 25 storbyer i Europa som en slags for form gisseltaker kontroll på landenes myndigheter! Dette høres i utgangspunktet helt skrekkelig ut for de fleste, men samtidig ble det sagt at det jobbes iherdig fra den globale frigjøringsalliansen for å lokalisere disse og uskadeligjøre dem! Og dette var noe de var fast bestent på å lykkes med! Er de kommet så langt i denne “oppryddingen” at at det du sier om at de ikke kan terrorisere Norge og andre Europeiske land lenger da Israel nå har fått de fleste land mot seg? Ja,det ligner nå på at terrorstaten Israel har spilt ut de aller fleste om ikke alle av sine kort de hadde for hånden!

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
17 dager siden

Håper selvsagt at du har rett, at dette bare er rykter.Uansett så har vi en befolkning i Norge og Vesten forøvrig som er langt mere våken nå en som før pandemi hysteriet.Føler bare på meg at deres (kabalen) makt er krympet vesentlig! Spørsmålet er hva for slags desperate tiltak de vil gjøre for å kunne beholde makten.Husk at desperate personer/ledere gjør dumme ting som ofte kan gå i deres disfavør og avsløre dem enda mer! (Netanyahu regimet !)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven-Inge Johansen
17 dager siden

Du har rett der Sven-Inge. De bruker alltid enslige patsyer eller terrorgrupper de selv kontrollerer til å utføre terroren for seg på samme måte som de alltid får andre til å utkjempe krigene for seg. Unntaket er Gaza krigen, men de prøver jo desperat å dra USA inn i krigen slik USA og NATO har utkjempet alle andre kriger for seg.

De ubeskrivelig ondskapsfulle Khazarerene var kjent som snik mordere og infiliatører. De sette sine under i maktstillinger og så likvidere de dem over og tok over makt stillingene.

Slik tok Khazarerene over Vatikanet, Pave Leo var en Khazar så fikk de Carl Magne til å lede et felttog som tok over hele Europa, de var svært nær å ta verdensherredømme for 1300 år siden. men Danskene klarte å holde dem tilbake lenge nok til å Norge og Sverige rakk å å mobilisere. Fra Vestlandet og Sørlandet så angrep Vikingene hovedkvarteret deres i Lindisfarne og fortsatte å jage dem tilbake nedover i Europa, men de mest spennende fant sted i øst der Norske og Svenske vikinger slo seg sammen med vikinger fra Hvite Russland, kristne og muslimer og gikk rett mot dragens hode i Atill i Khazaria og tvang dem til å utkjempe sin egen krig.

Historien sier at det var ikke et tre igjen i Khazaria når krigen var over, de var totalt knust og de få som var i live fikk valget om å konvertere til ny religion, De kunne velge mellom Islam, Kristendom eller jødedommen.
De valgte jødedommen og resten av historien kjenner vi .. Seff så fortsatte de å tilbe Satan slik de alltid hadde gjort, men nå mer i det skjulte.
Selv i dag så finner Russerne som rykker frem store mengder sataniske messer, utstyr, masker og annet på steder de befrir i Kazaria eller Ukraina som det nå heter.

Dessverre så var skadene allerede skjedd. De hadde tatt over Vatikanet og med årene så knelte den ene kongen etter den andre for Paven og ble en del av Satan nettverket som har spredd seg over verden som en kreftsvulst. i dag kaller de seg NWO eller Illuminati om du vil.

Men mye kan tyde på at det er mye intriger innad .. USA og Israel blir presset av NWO topper og de virker veldig svekket.

Angående New York så er det banket inn i stein i katedraler og annet at byen skal utslettes. Må være minst 100 Hellywood filmer som viser at byen blir ødelagt og utslettet.

Byen skal ofres. No Sacrifise, no Viktory. Skal du vinne må du ofre noe, jo større offer jo større seier.
New York er den nye byen i det nye landet som omtales i bibel.

Legg merke til hexagrammet/jødestjernen og pyramiden under restene av NY på bildet.

https://gothamist.com/arts-entertainment/photos-this-apocalyptic-nyc-church-facade-depicts-city-collapsing-beneath-giant-waves-nuclear-explosion

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven-Inge Johansen
17 dager siden

Så sant så så sant Sven-Inge :)

Den sataniske makteliten har verken makt eller er noe elite uten oss og makten og pengene vi gir dem.

Snur vi ryggen til dem så er de redusert til en haug gamlinger som ikke klarer å tørke seg selv bak engang.

Derfor må de for alt vi verden forhindre at folket skjønner at det og derfor setter de oss opp mot hverandre. Står vi sammen så er de fortapt.

Menneskene må for alt i verden ikke skjønne at vi er mange mange tusen ganger flere enn dem.

Her forklarer de det selv på 1 min for sine egne arrogante super psykopater at de må skjønne hvor vanvittig farlige vi egentlig er for dem.

A Bug’s Life – ”Then they ALL might stand up to us”

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
9 dager siden

Israhell tvinger judar Stoltenberg og øvrige makthavere i nato-land til å bruke mot rusland våpen som ble brukt på 80-tallet og viste seg effektiv.
De tvinger Ukraina til å gjøre seg selv og andre jewropeiske land i rekkevidde for svar med taktisk atomvåpen til siktemål. Jude Mendel (“Medvedev”) har varslet om konsekvenser.

Judar er desperate. De vil redde israhell og satan-jahva koste hva det koste vil:

« Forrige artikkel

Chemtrails over Norge

Neste artikkel »

Fra varsler Arvid G’s liv

11
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x