Oljekatastrofen: 911 v2.0

14.5K visninger
8 minutter lesetid
100

911-«terroristangrepet» i 2001 viste seg i etterhånd å være en innsidejobb utført av den skjulte makteliten for å kunne invadere Afghanistan og Irak. Nå saboterer de planeten for å oppnå nye mål i sin ekstremt kyniske agenda.

Ingen ulykke

Her i midten av juni ble jeg oppmerksom på at oljefondet hadde sikret seg store aksjeposter i BP like i forkant av ulykken i Mexicogulfen. Nå er jeg paranoid nok til at det umiddelbart dukket opp noen interessante tanker som følge av den uskyldige lille informasjonen. Neppe noen ulykke likevel.

Det har lenge sett ut for meg som at oljefondets hensikt mer er å tape penger ned i de rette kassene enn å tjene de menneskene som bor i dette landet.

Nå skal ikke dette handle om verken oljefondet spesielt eller det riggede globale børskasinoet generelt. Men om oljekatastrofen i Mexicogulfen. En katastrofe som savner sidestykke i verdenshistorien. Omfanget kan ikke overdrives, og det er trolig få som er i stand til å se for seg omfanget av dette. Det vi ser nå er lysglimtet fra en eksplosjon. Vi har ikke hørt drønnet ennå.

Oljekatastrofen i Mexicogulfen er 911 versjon 2.0. Den skjulte makteliten er grenseløs i sin kyniske plan.

Solgte BP-aksjer rett før eksplosjonen

Jeg har etter hvert funnet ut hvem noen av de som var så heldige å selge BP-aksjer rett før katastrofen var. Den ene er sjefen for BP. Tony  Hayward solgte sine BP-aksjer for 1,4 millioner pund kun en måned før eksplosjonen.

Snakk om lykketreff at han skulle cashe ut sin personlige portefølje for å betale ned gjelden på herskapsboligen sin like før han trolig blir nødt til å ”ta ansvar” ved å stikke av fra alt sammen og la en annen korporasjonsknekt overta.

Lykken står den informerte bi. Som vanlig.

En annen lykkelig spekulant er Goldman Sachs. Der Halliburton smører krigsmaskineriet for Illuminati rundt i verden, så smører Goldman Sachs de økonomiske tannhjulene for dem. (Jeg bruker Illuminati som samlebegrep for å favne den forrykte gjengen destruktive grådige gråtasser som herjer med planeten vår. Hvorvidt de faktisk har brukt det navnet for å omtale seg selv er uinteressant).

Goldman Sachs solgte drøyt 4.500.000 millioner BP aksjer for nærmere 300.000.000 USD i ukene før utblåsningen.

Så, sjefen for BP og Goldman Sachs solgte i et klarsynt øyeblikk sine aksjer til norske skattebetalere og andre ikke riktig så klarsynte spekulanter. Jeg tror ikke jeg ville latt meg friste av aksjer som for eksempel Halliburton og Monsanto skulle finne på å selge. Ikke Goldman Sachs heller når jeg tenker etter.

Direktøren for BP, Tony Hayward, solgte sine aksjer for £1,4 millioner en måned før eksplosjonen.

Kjøpte aksjer i firma som rydder opp i oljesøl

Men nok om det. Kanskje oljefondet heller burde gjort som Halliburton. De kjøpte Boots & Coots for USD 240,4 millioner åtte dager før ulykken. Boots & Coots er verdens største foretak for rydding av oljesøl. De rydder oljesøl, gassutslipp, brønnbranner og utblåsninger. Makan til lykketreff.

Halliburton er et foretak hvis fremste eksistensberettigelse er å smøre det amerikanske krigsmaskineriet og holde kanonene varme og piggtråden skarp samtidig som det skriver regning med gaffel til amerikanske skattebetalere uten anbud eller konkurranse om sine oppdrag.

Eksplosjon med hensikt

Så dukket det opp informasjon som gjør bildet mer interessant. Det viser seg at det var to ingeniører fra Schlumberger Wireline om bord på BP Horizon på eksplosjonsdagen. Den offisielle historien er at de to ingeniørene skulle kjøre en test (Cement Bond Log) for å kvalitetssikre lokket på brønnen som Halliburton hadde støpt.

Med Halliburtons nyanskaffelse friskt i minne kan man jo undre seg et øyeblikk her. Det later dog til at BP ikke hadde noen problemer med å stole på Halliburtons bunnpropp, siden den offisielt er historien slik at BPs mann bestemte at testen ikke skulle kjøres, og at de to Schlumberger-ingeniørene bare kunne ta neste helikopter av riggen. Hvis dette er sant, hvorfor unnlate å teste en oljebrønn på et så særdeles usikkert sted?

Den andre versjonen som surrer på ryktedørsen i oljemiljøet er at Schlumberger-ingeniørene var tilkalt til riggen spesifikt for å kjøre CBL-testen. De oppdaget at brønnen fortsatt ”was still kicking”, et faguttrykk som indikerer at det er et betydelig problem i prosessen med å ferdigstille brønnen. (well-completion process).

I følge denne versjonen skal Schlumberger ingeniørene ha rådet BP’s mann til ”Shut in” brønnen, enten ved å pumpe ned en tykkere boremasse (drilling fluid) eller å aktivere utblåsnings sikringen (blow-out preventor). Ryktet vil ha det til at BPs mann avslo rådet til Schlumbergers sikringsingeniører, hvorpå disse umiddelbart forlangte å bli evakuert fra riggen. Siden det ikke var noe helikopter på riggen sendte ledelsen i Schlumberger et chartret helikopter ut for å hente sine to mann.

Det er enighet om at Schlumberger ingeniørene forlot riggen kl 11.00. Riggen eksploderte seks timer senere. (Nyhet fra Ian Crane, 14. juni 2010)

Mother Jones rapporterte:

Tony Buzbee, a lawyer representing 15 rig workers and dozens of shrimpers, seafood restaurants, and dock workers, says he has obtained a three-page signed statement from a crew member on the boat that rescued the burning rig’s workers.

The sailor, who Buzbee refuses to name for fear of costing him his job, was on the ship’s bridge when Deepwater Horizon installation manager Jimmy Harrell, a top employee of rig owner Transocean, was speaking with someone in Houston via satellite phone.

Buzbee told Mother Jones that, according to this witness account, Harrell was screaming, «Are you fucking happy? Are you fucking happy? The rig’s on fire! I told you this was gonna happen.»

Hmmm.

Resultatet av oljekatastrofen. Liv dør mens planeten forblør.

Kolossalt oljesøl toppes med svært giftige kjemikalier

Så, mens vi er inne på oljeindustrien, hva med å dumpe litt bensin på bålet for å slukke det.

Corexit 9500 og Corexit 9527A er så giftig at det ikke er tillat brukt i Europa. De er giftigere enn den oljen de ikke en gang klarer å løse opp. Reaksjonskjemikaliene mellom Corexit og råolje er ennå verre. Nå kommer det hit til Norge og Europa, via gulfstrømmen, sammen med uante mengder oljesøl om 1,5 år.

Corexit er uhyre giftig. Ett av de aller giftigste produktene menneskeheten har skapt. De to Corexit-produktene er henholdsvis 56% og 63% effektive i forhold til å løse opp råolje fra Mexicogulfen. Det finnes minst 12 andre mer effektive og mindre giftige alternativer til Corexit. To av dem er 100% effektive til å løse opp den aktuelle råoljen.

Hvorfor i all verden velge den som er desidert mest giftig og minst effektiv når det samtidig finnes et vesentlig mer effektivt og mindre farlig alternativ. Hva er det som egentlig foregår her?

Hvorfor jobber utkommandert sivilt bergingsmannskap uten verneutstyr i denne giftige suppa? Fordi TV-seerne ikke skal bli uroet og tro det er giftig? Legg til at brønnen lekker store mengder av de svært giftige gassene hydrogensulfid, benzen og methylenclorid. Gassmaske og vernedrakt er åpenbart unødvendig. (Nyhetsbrev, www.davidicke.com, 27. juni 2010).

Et Hercules fra det amerikanske flyvåpenet er beordret til å dumpe de ekstremt giftige kjemikaliene.

Historiens største miljøkatastrofe

Russiske forskere er redd at dette er i ferd med å utvikle seg til den største miljøkatastrofen vi har sett med den totale ødeleggelse av halve det nordamerikanske kontinentet. (The European Union Times). Avlinger så langt unna som North Carolina har blitt skadd av giftig regn, og stormsesongen har så vidt startet. Været tar lett med seg både vann, råolje og Corexit langt innover land i regionen. Og som nevnt har vi gulfstrømmen som bringer det over til oss nordmenn.

Hvor stor den endelige dødsonen blir vil bare tiden vise. Foreløpig anslår FEMA en 320 kilometer «dødssone» rundt riggen som en konsekvens av søl og kjemikalier.

Det er flere år siden jeg så dokumentasjon på at oljesøl takles best med dertil egnede soppkulturer. Rett soppkultur kan fortære og omforme råolje til trygg og i mange tilfeller til spiselig sopp. Synd jeg ikke husker hvor jeg fant det, men om noen har relevante lenker så heng dem på.

Enn så lenge kan jeg sitere Paula Fassas artikkel ”What Mainstream Media is Not Telling You about the Gulf Oil Cleanup”:

«An even more effective oil spill solvent is composed of oil eating microbes, gathered from all over the world, reproduced rapidly, and then formed into powders that can be used directly or mixed with water for hosing the oil spills. The by-products of the oil eating microbes turn into edible foods for marine life. And when the microbes consume all the oil, they die off because there is nothing left to eat.» – www.naturalnews.com

Høres ut for meg som Moder Jords standard renovasjonsvesen kan gjøre jobben på en utmerket måte om de blir gitt anledning til det. Men til tross for at bedre viten finnes, er godt dokumentert, og så videre, velges altså den desidert giftigste av de absolutt effektløse behandlingen de kan finne. Hvorfor? Dette minner litt om helsevesenet i grunnen.

Oljeindustrien tapper planeten for sitt blod. Vi må handle før det er for sent. Fri energi er tilgjengelig og holdes skjult av makteliten og oljeindustrien med jernhånd. Fri energi er den eneste veien å gå.

En særdeles kynisk plan

Så gjenstår det å se hva de har planlagt å bruke denne lille katastrofen til. De har ikke jobbet så hardt og så lenge med dette showet uten å ha noen å ha noen kreative kaniner å trekke opp av hatten.

Obligatorisk evakuering av en lang rekke byer forberedes. Interneringsleirene FEMA så forutseende har latt bygge gjennom en årrekke kan omsider komme til nytte. Så praktisk at de er for hånden. Stablene med likkister til gruppebegravelser kan kanskje også komme godt med. Godt å være så forberedt.

FEMA og militære har i årevis hold øvelser for nettopp å hanskes med en slik katastrofe i gulfen – men all informasjon om dette ble tilfeldigvis fjernet fra FEMA-relaterte websider i vår. Noen som husker hvilken ”øvelse” de amerikanske etterretningstjenestene holdt på med den 11. september 2001? En fantastisk klarsynt gjeng egentlig.

Så langt er det nå blitt straffbart for alle journalister, reportere, fotografer, bloggere og sivilt personell å nærme seg oppryddingsaksjonene, rapporterer CNN. I utgangspunktet ville jeg trodd at de ville ønske å dokumentere hvor flinke og iherdige de er, men det er de altså ikke. Det vanker $40.000 i bot og tiltale for føderal forbrytelse. Her bryter den amerikanske regjeringen sin egen grunnlov på flere punkter med et pennestrøk.

Grunnlovene i den vestlige verden er ikke verd så mye lengre. Når man ikke klarer å endre dem får man bryte dem later til å være dagens motto.

Vi vanlige folk kan ikke akseptere å la våre politikere og den skjulte makteliten fortsette slik lengre. Spesielt når kynismen har ingen grenser hvor det rettferdiggjøres å ødelegge planeten vår og skape et kunstig armageddon for å oppnå dikatorisk makt. Du trenger å komme deg opp av sofaen og stille krav til våre skremmende fraværende politikere som lar seg styre blindt uten å ta ansvar for menneskeheten.

Hvis jeg setter meg ned å tenker virkelig hardt kan jeg kanskje finne et spørsmål eller to verd å stille her. Foreløpig tror jeg skal avstå fra å spise tang på en stund.

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

100 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Fint artikkel, men jeg savner «kilder». Det er ekstremt viktig å referere til steder der du fant innholdet i artikkelen, og på den måten «unngår» du skeptikernes stadig latterliggjøring av kildekritikken til konspirasjonsforskerne! :D
Her er noen jeg fant:
1) Goldman Sachs selger nesten 44 % av alle BP aksjer 3 uker før eksplosjonen:
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=19591
2) Halliburton kjøper Boots & Coots 11 dager før eksplosjonen:
http://www.reuters.com/article/idUSTRE63907A20100410
3) Oljefondet har tapt 2 milliarder på BP:
http://e24.no/boers-og-finans/article3638163.ece
4) Corexit er enda giftigere enn olje selv :) :
http://en.wikipedia.org/wiki/Corexit
5) Adolf Hitler var også født 20. April (eksplosjonsdagen):
http://no.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler

Og da sendes denne artikkelen også til skepsis for «moderasjon» inne i sin lille perfekte positive verden! ;)

Mo i Rana
Mo i Rana
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

arifkarim sier:

«1) Goldman Sachs selger nesten 44 % av alle BP aksjer 3 uker før eksplosjonen:
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=19591»

Bare noen kjappe kommentarer til dette:

– Listen det refereres til gjelder salg i første kvartal 2010. Det blir altså helt feil å si at GS solgte BP aksjene «ukene før utblåsningen» som artikkelen hevder. Å hevde at GS solgte aksjene «3 uker før» som du gjør forutsetter at alle aksjene ble solgt siste dag av kvartalet. Men dette vet vi ikke.

http://investors.morningstar.com/ownership/shareholders-overview.html?chart=yes&link=yesnull&t=BP&region=USA&culture=en-US

(se fanen for Institutions)

– Goldman Sachs selger 44 % av sine BP aksjer. Sine aksjer. Ikke alle BP-aksjer slik man kan få inntrykk av i din kommentar. Salget utgjør bare 0,19% av alle aksjer i BP.

– Hvis GS hadde kjennskap til at en utblåsing ville skje er det jo litt merkelig at
de velger å sitte med størstedelen av sine BP-aksjer (56%) og ta tap på dette, ikke sant? (Dette forutsatt at ikke de har solgt seg videre ned i de første ukene av april, men dette vet vi heller ikke).

Jeg skal ikke sitte her å forsvare Goldman Sachs, men jeg synes dette er et typisk eksempel på hvordan man leter med lys og lykter etter nye konspirasjons-vinklinger. Nevn «Goldman Sachs» (..det er et av verdens mest negative brand names) og noen store summer – og vips; her har vi funnet bakgrunnen for oljeutblåsningen.

GS er en stor aktør i markedet. De posisjonerer seg i markeder og selskap, selger seg ned og kjøper seg opp. Slik alle aktører gjør. Jeg er helt sikker på at GS, lik de fleste andre, har tapt stort på tragedien i Mexico-gulfen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mo i Rana
13 år siden

Hva med punktene: 2, 3, 4 og 5? :D

Mo i Rana
Mo i Rana
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Den underliggende konspirasjonstorien rundt dette er vel at utblåsingen var planlagt og satt i gang av noen med en skummel agenda. Det er i alle fall slik jeg leser artikkelen,og øvrige kommentarer som er skrevet her inne. Alle punktene dine er vel indisier som ikke er så imponerende individuelt sett, men som sammen skal danne et bilde av at her er det altfor mye som skurrer til at det kan være tilfeldig. Det er gjerne slik konspirasjonsteorier oppstår.

Har det forresten foregått en verdensbegivenhet de siste årene som det ikke har vært knyttet en konspirasjonsteori til? Jeg tror ikke det.

Men ok. Jeg kan godt prøve å kommentere de andre punktene også:

2. At Halliburton kjøpte Boots and Cuts kan godt være et «lykketreff» som Moe skriver i artikkelen, men selskapet kan vel ikke sies å ha kommet særlig godt ut av Gulf-utblåsingen. Verken omdømmemessig (..vel, det var ganske dårlig fra før), eller verdi-messig. Her er selskapets aksjekurve de siste tre måneder:
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=HAL&t=3m&l=on&z=m&q=l&c=

Som en digresjon kan nevnes at Goldman Sachs eier adskillig mer av Halliburton enn hva de eier av BP, så de har nok gått på et kraftig lantent tap også her.
http://finance.yahoo.com/q/mh?s=HAL+Major+Holders

3. Oljefondets tap er også latent. Det vil si, det er neppe realisert enda, men dette punktet er vel rimelig tynt i utgangspunktet for å bevise at oljekatastrofen var planlagt.

4. Kan hende det. Jeg vet ingenting om Corexit . Men også dette er et tynt argument for å bevise at utblåsingen var planlagt.

5. Hitlers bursdag. Columbine-massakren. Fiaskoen i Grisebukta (alt skjedde den 20. april). Ja, er det ikke den klassiske greia om at Illuminati er syklig opptatt av symboler, sammenhenger og tallamagi. Jeg tror mere det er KT-nerder som er i overkant ivrige av å finne slike spor.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Jo, Boots and Coots «øker» langsomt i verdi etter å blitt oppkjøpt av Halliburton:
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=WEL&t=3m&l=on&z=m&q=l&c=

At Halliburton og GoldMan ikke viser «positiv» utvikling av sine aksjer siden Mai, har det sammenheng med den negative psykoligien innen hele verdens børser pga krisepakker og den stadig økende gjelda til flere OECD landa.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
13 år siden

Olberman avslører Corexit, det dreper oljesølarbeiderne! Hva skjedde med mikrobene som spiser oljen og bryter den ned til biologisk masse? Jeg så en barnefilm med jackie chan «the spy next door» hvor de snakker om dette viruset som spiser all olje i verden. Dette finnes!

tankegang
Abonnent
13 år siden

utrolig bra artikkel! :D

TH
TH
Abonnent
13 år siden

For å fyre litt opp i spekulasjonene dine Moe så vil du i filmen Knowing(som handler om å se inn i fremtiden og lagd i 2009) se at hovedrolleinnhaveren ser et nyhetsklipp som omhandler oljekatastrofe i Mexico-gulfen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  TH
13 år siden

Kilde:

Hvorfor oppgir ikke dere kilder? Og, ja, filmen er en av mine favoritter :D

trackback
13 år siden

[…] http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/911-v20/ Lagret i: Økonomi Gi Kudos! | Stem på Bloggrevyen RSS-feed […]

Vandalf
Vandalf
Abonnent
13 år siden

Denne saken har stinket fra dag én!

For min del er det nok å se at Haliburton er involvert for at mistanken om skittent spill vekkes. Dette katastrofekapitalismeselskapets kynisme kjenner ingen grenser. At det i tillegg strømmer på med rapporter om både mistenkelige økonomiske transaksjoner, og «merkelig» opptreden fra de involverte selskapene på selve plattformen i forkant av «ulykken» gjør at jeg ikke får meg til å tro at dette var noe hendelig uhell…

Ellers kommer det stadig flere rapporter om helseplager hos involverte opprydningsmannskaper, blant annet norske;

http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article1492913.ece

Interessant er det også å se at BP og USA har hyret inn et kontroversielt privat sikkerhetsselskap for å holde blant annet journalister unna katastrofeområdet og kommanosenteret for katastrofehåndteringen;

http://www.naomiklein.org/articles/2010/05/bp-and-us-government-command-center-guarded-company-afghan-embassy-hazing-scandal

Her er en glimrende artikkel av Naomi Klein om katastrofen;

http://www.guardian.co.uk/theguardian/2010/jun/19/naomi-klein-gulf-oil-spill

Det skal bli interessant å følge opprydningsarbeidet i denne saken, både av selve oljen (antageligvis en umulig oppgave), men ikke minst når både det strafferettslige og økonomiske ansvaret skal plasseres.

Jeg har mine mistanker om at de store fiskene (som vanlig) klarer å sno seg unna ansvar. Denne katastrofen er imidlertid av et så stort omfang at det godt kan tenkes at (om dette viser seg å være en viljestyrt katastrofe) pådriverne her har tatt seg «olje over hodet»…

javelja
javelja
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Katastrofekapitalismeselskapet.

Det finnes ingen selskap i verden som ikke bygger på kapital. Man kan ikke drive en bedrift uten penger.

Bare jeg hører en som uttaler seg med så lite allmenn kunnskap får meg til å miste all troverdighet til det du skriver.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  javelja
12 år siden

javelja:

Du har ikke begrep om hva jeg snakker om, ergo er denne diskusjonen meningsløs.

Sett deg inn i begrepet katastrofekapitalisme, feks ved å lese Naomi Kleins glitrende Sjokkdoktrinen – Katastrofekapitalismens fremmarsj, så kan vi snakkes.

La meg legge til at jeg er fullstendig klar over at kapital er grunnlaget for ethvert selskaps drift, men det har intet med mitt innlegg ovenfor å gjøre.

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Corexit 9500 blir produsert av Nalco, en del av ExxonMobil, med nåværende ledere som inkluderer folk fra Exxon and BP.

Folk med kamera blir arrestert, helikoptere, lokalbefolkning tør ikke snakke, hemmelighold m.m ..hør dette urovekkende intervjuet med James Fox som risikerer å bli arrestert fordi han rapporterer fra område:

«….a short interview with documentary filmmaker, James Fox. He is presently in Grand Isle, Louisiana. The closest location to the Gulf oil spill.

What I’m about to share with you is extremely important. There is an absolute MEDIA BLACKOUT in the area. People are being arrested everywhere. Hotels in a 70-mile radius are completely sold out, yet, you don’t see any vans or reporters filming. It’s as if the entire area was under siege.

James Fox has witnessed this and he basically just arrived. He says he saw multiple Chevron helicopters flying. He has not seen any military activity. It’s as if the oil companies had taken over. James expected to rent a plane to fly over it and that is not possible. The area above the oil spill is now a NO-FLY-ZONE. He will be there for two weeks.

I am issuing this bulleting because James Fox’s name needs to be out in the public, as there is a possibility that he will be arrested. I have plans to talk to the Grand Isle’s Police Department to get further clarification regarding these arrests, since James people don’t even know who is conducting these arrests. James had the opportunity to talk to the son of one of the cleanup workers (former fisherman) and he told him no one is talking. He did say that no one is being told the extent of this disaster. It is much bigger than what is being reported.

The government is NOT IN CONTROL…..»

[audio src="http://esotericcosmos.com/wp-content/uploads/2010/06/bp_oil_spill.mp3" /]

Fra Veterans Today:

FEMA Plans to Evacuate Tampa Bay Area In Place?

http://www.veteranstoday.com/2010/06/23/florida-gulf-oil-spill-plans-to-evacuate-tampa-bay-area-are-in-place/

Det finnes 12 andre stoffer enn Corexit på US Environmental Protection Agency (EPA) sin liste som kan brukes ved oljesøl. To av disse på EPA list ble funnet å være 100% effektiv på råoljen mens to andre Corexit produkter hadde estimert effekt på henholdsvis 56 % og 63%.

Corexit 9500 er fire til ti ganger giftigere enn selve oljen som lekker ut.

LØSNINGEN BLIR IGNORERT !

Mikrober kan rense vannet:

Gulf Oil Spill-Gutsy Solution Restores Environment in Just Six Weeks

Alven
Alven
Abonnent
13 år siden

Check this out: : http://www.brasschecktv.com/page/872.html
About the BP scandal, very interesting..

ragnaR
ragnaR
Abonnent
13 år siden

De store gutta casher inn……

9-11 / WTC – Larry Silverstein. Litt terror er bra for forretningene
http://www.mindfully.org/Reform/2004/Larry-Silverstein-WTC6dec04.htm

BP Olje terrorhandling (jfr. Alexander Kielland)
BP’s insurance to cushion impact of oil spill
http://www.reuters.com/article/idUSN3017954620100430

Havarileder Ole Østlund fant at der hadfde vært brukt eksplosiver i senkningen av Aleksander Kielland, og fikk sparken av miljøminister og Bilderberger Gro Harlem Brundland.
http://home.versatel.nl/the_sims/rig/alk.htm
http://no.wikipedia.org/wiki/Alexander_L._Kielland_%28plattform%29

Transocean tjener 270 million $$$ på demolishing av riggen Deepwater Horizon:
http://www.infiniteunknown.net/2010/05/11/rig-firm-makes-270m-profit-from-gulf-of-mexico-oil-spill/

Kollektivet tar regningen
http://www.businessweek.com/news/2010-06-22/ward-says-insurance-rates-must-rise-after-bp-spill.html

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Selv om dette ikke skulle være tilfeldig vil de bruke enhver krise til sine fordeler. Dette er tidligere uttalt. Så at selskaper nært tilknyttet makteliten får fimgrene på fatet er hevet over enhver tvil. Det har blitt opprettet et fond av BP, til å dekke kostnader med opprydding og inntektstap. Hvis vi kjenner systemet rett vil svært lite av disse pengene ende opp i rettmessig hender. Det skjedde iallefall etter 911, og vil derfor trolig skje igjen. Hele greia kan mao være en svindel.

Oljekatestrofen har blitt tatt opp mange ganger bl. a på Axel Jones-show. Innholdet i artikkelen over bekrefter mye av det som har blitt sagt på hans radioprogram. Trykket i brønnen er på mellom 280.000 og 500.000 BAR. Det overgår all menneskelig teknologi. Dvs at utblåsningen ikke kan stoppes. For sammenligning: Trykket i et vanlig bildekk er på ca 2 BAR. Jeg skrev for øvrig et kort innlegg til Aftenposten, om min bekymring for utblåsningen og bruk av kjemi, da dette kan nå norskekysten. Innlegget kom (selvfølgelig?) ikke på trykk.

P.S. På «Gro-feltet» bores det med samme teknologi som på Horizone…

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Kjempegod artikkel og skarpe iaktagelser, som mainstream media selvfølglig hopper lett over, og erstatter med kjendis nyheter eller noe annet piss. Men sånn er det jo når media også er styrt av Illuminati.
http://www.abovetopsecret.com har som regel daglige oppdateringer om situasjonen om oljesølet i Gulfen. Endel er hard facts, mens noe også er spekulasjoner slik som denne: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread590898/pg1

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Førstkommende søndag kan katastofen ta en ny vending
Frem mot 2012 vil vi få 6 solformørkelser, 1 på søndag, 2 til neste år og 3 i 2012
Den vi får nå på søndag vil være total over mexico golfen der en rekke gamle skrifter mm sier den vil utløse et gigantisk jordskjelv som vil lage en massiv flodbølge som tar livet av 1-2 milliarder mennesker
Det som skjer over tid er at havet tar til seg metan og lagrer det på 500 m dyp der prinsippet blir på samme måte som med en flaske brus, et kraftig dunk eller støt får havet til og gi slipp på metangassene så det legger seg en 100 tjukk tåke som kveler alt på sin vei før den blir antent av lyn eller lignende som vil føre til en massiv brannbombe som vil brenne bort hele byer..
Flere og flere forskere mener og bevise at dette skjedde for 800 000 år siden der det meste av livet på jorden døde ut
Dette skjer også ved bermudatriangelet der havet blir fylt med metanbobler så alt på overflaten mister oppdriften og faller til buns
I Kenya i 89 skjedde nyaktig det samme ved en vulkan der et skjelv fikk metan blandet med vannmolokyler til og stige opp til overflaten og danne en tåke som seg nedover en dal og kvelte 1700 mennesker som bodde der

Mange mener at den første basunen som skal svi jorden vil komme på søndag der det kan tydest i bibel, profetier og kornsirkler mm

Redningen bli da og komme seg opp i høyden vist en ikke der blir grillet av geomagentiske stormer fra solen som også er ventet på søndagen
Den 3 juli så eksploderte solen med en rekke kreftige CME til alle kanter der SOHO ble lagt ned/sensurert i 36 timer etterpå for og skjule hva som er på vei
En CME tar ca 7 dager før den treffer oss

http://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=04&month=07&year=2010

Da blir det vel en tunell på fjellet som blir redningen :)

http://www.youtube.com/watch?v=25BE42PzZZc

Sånn personlig så ser jeg ikke helt at det skulle passe inn med noen armageddon nå, men er litt vel mange tegn som passer inn til at en helt skal avise det så det kan nok være lurt og følge litt ekstra med på hva som skjer på søndagen så har en muligheten til og komme seg opp i høyden vist det skulle skje noe…
Man får uansett noen timer på seg vist solformørkelsen skulle trigge et kjempe skjelv i golfen … :)

Man får krysse fingrer og tær og be til gud om at dett ikke skjer før VM finalen mellom Spania og Nederland er ferdig spilt på søndag hvertfall :)

mikael
mikael
Abonnent
13 år siden

siste i sagaen om olja.
http://blog.alexanderhiggins.com/2010/07/08/massive-amounts-of-tar-balls-cover-cocoa-beach-and-cape-canaveral-on-the-east-coast-of-central-florida/
Oom oljens ferd, den er nu blitt oppservert i østkysten.
Den vill, før eller sener komme over havet til oss her på berget, tipper en 3-4 ukers tid har den spredd seg til Grønnlabd og Island for så og komme hit.
Hva da.
Sea sheperd, video om omfanget

Fra Examiner.com om media stillheten som er øredøvende.
http://www.examiner.com/x-23316-Madison-Independent-Examiner~y2010m7d8-BP-turning-Gulf-Coast-into-corporate-police-states

Og til slutt om Axel Jones, for mange en profet, for meg en vilkensomhelst bruktbilselger, viser sitt sanne ansikt.(kanskje ikke så bra for menigheten hans)
http://www.youtube.com/watch?v=cDTKBKGdbJ4&feature=player_embedded

Jeg ser på dette som den største enkeltstående katasrofen i modere tid.
Og det er helt stille.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  mikael
13 år siden

Helt enig at dette er den største katastrofen i moderne tid. Når partikler fra dette når norske kysten vet jeg ikke, men det tar vel 12-18 måneder. På sin vei vil mye av dette synke ned, men en del vil også komme, ikke minst med fisk og annet sjødyr, som vi senere spiser.

Alex Jones har hatt mange programmer om ulykken og informerer så godt han kan. At hans personlighet og fremtoning ofte kan være bardus, vulgær eller høylytt , og at han har sin egen oppfatning om emner er slik han er. Men det er andre programverter som har en annen tilnæring til samme problemer. Selv heller på dem, hvis du ikke liker Jones.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Det er liten om at oljekatastrofen vil få enorme konsekvenser vi dødlige ikke er i stand til og fatte engang
Tar nok sin tid før selve oljen og corexiten når Norge med golfstrømmen men lenge før den tid kommer ekstremt giftig nedbør med fordampet olje og corexit
Alle orkanene fra golfen kommer videre til oss som stormer med store mengder nedbør som orkanene har sugd opp fra golfen..

Her er en fin snutt som viser hvordan alt liv dør når det kommer ned som nedbør

http://www.youtube.com/watch?v=JlC9W8EqRUQ&feature=related

Når vi kommer så langt så må mat dyrkest i drivhus eller innendørs, vann må destilerest og rensest …

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Gulfen går opp i flammer på mandag, ryktebørsen ryker.

OPERATION «DEEP SLEEP»…..NOTICE ARMAGEDDON MOVED FORWARD FROM 7/17 TO 7/11, 2010

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=177848

Og så denne meldingen, de flytter marinen bort fra Mexico-Gulfen og over til Costa Rica:
46 US Warships Plus 7,000 US Marines On Route To Costa Rica

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=177827

Otto
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mål h.a.a.r.p. aktivitet de som kan. Finn måleresultater for aktivitet. Fra og med dags dato og framover forventes ekstraordinær aktivitet, men selvfølgelig og som vanlig ikke bekreftet

Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 * Slideshows, bildeserier

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Corexit er blitt brukt i Norge. Nalcos infosider skryter at ingrediensene er helt ufarlige. Samme dag som «ulykken» inntraff ble Nalco kontaktet av myndighetene for å levere Corexit 9500. Nalco var leveringsklare og Corexit ble tatt ibruk i Mexicogulfen 23.april, 3 dager etter.

«Our dispersants are used in over 30 countries, including Australia, Norway,.. Sweden and Canada, in response to oil spills.»

http://www.nalco.com/news-and-events/4285.htm

Kanskje Nalcos norske avdeling kan svare på spørsmål om Corexit 9500 som er blitt brukt i Norge og si om det er foretatt en uavhengig konsekvensutredning vedrørende påvirkning på havmiljøet og næringskjeden?

Nalco Norge AS
Stokkamyrveien 13
PO Box 1064
4391 Sandnes
Tel: +47 51 96 36 00
Fax: +47 51 96 36 01
http://www.nalco.com/aboutnalco/norway.htm

Hvor mye Corexit har blitt brukt hittil, om vi kan stole på denne informasjonen fra CNN? Kan vi anta at mengden er større?

«Before May 26, BP used 25,689 gallons a day of the chemical dispersant Corexit. Since then, CNN’s analysis shows, the daily average of dispersant use has dropped to 23,250 gallons a day, a 9 percent decline.
Gulf Coast environmentalists say it’s another sign that the federal agencies monitoring dispersant use are not being tough enough with BP.»

http://edition.cnn.com/2010/US/07/02/gulf.oil.dispersants/index.html?fbid=0OVE4Nnk7Aq

Hvorfor ble akkurat Nalco kontaktet når det finnes andre og bedre alternativ ifølge flere kjemikere?

47 000 ryddearbeidere blir nektet å bruke puste-beskyttelsesutstyr ! De blir enten tvunget til å si opp eller de blir nektet å jobbe. Dette kan ikke ha andre årsaker enn at det vil være en synlig bekrftelse på at Corexit er helseskadelig og at de (u-)»ansvarlige» gjør alt de kan for å skjule dette? For på Nalcos egne sider skriver de om beskyttelse:

«Spraying of dispersant from boats should only be done with personal protective equipment. Aerial spraying of dispersant is not to take place within 2 miles of a boat or 3 miles of a shoreline.»
http://www.nalco.com/news-and-events/4279.htm

«Breathe easier with NalcoMobotec» er slagordet til datterselskapet med ekspertise i Air Protection Technology http://www.nalcomobotec.com/
Hva tror dere ryddearbeiderne ville si til NalcoMobotec sitt slagord når ettervirkningene begynner å sige på?

Aksjon er igang for å få Obama(?) til å si til BP at ryddearbeiderne skal få bruke pustemasker. Jeg trodde at illusjonen om Obamas vilje til godhet for folket forlengst var borte. Er det ikke en menneskerett å få kle seg som en vil, spesielt når en prøver å redde hav, fugler og fisker og rydde oljesøl.
BP nekter!!

BP MAKES ME SICK ! BP blocking clean-up workers from using life-saving respirators:

http://bpmakesmesick.com/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Vedlegget er viktig, selv om det ikke har noe med oljekatastrofen å gjøre, men derimot at begrepet «fossilt brensel» er totalt misvisende og nok en Rockefeller-svindel.

Om ulykken viser det seg nå at det hadde lekket i flere uker før utblåsningen skjedde. Det er derfor Goldman Sachs og BPs sjefer solgte aksjene sine – de visste at noe ville skje innen kort tid. Ellers rapporteres det om store tjæreballer som velter inn over strendene og at media blir blokkert fra kystområder.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Gulf Oil Rig prepares path for invasion of US ?!

The beach is being softened. Security and Police presence is at an all time high. 17,000 National Guard troops have been sent to the region and there are no coincidences within any of the fall out events from this designed disaster.

http://shatteringdenial.com/2010/07/gulf-oil-rig-prepares-path-for-invasion-of-u-s-part-one/

http://shatteringdenial.com/2010/07/gulf-oil-rig-prepares-path-for-invasion-of-u-s-part-two/

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Mye interessant om hvem som tjener på hva her. Invasjonsplaner høres jo veldig drøyt ut da! Det jeg reagerer på er at de sier at Timoty Mc Veigh ikke hadde noe med bombingen av Oklahoma-bygningen å gjøre. Har jo sett intervjuet med ham hvor han sier at han uansett er vinneren fordi USA bare kan drepe en og det er ham selv, mens han drepte mange. Ja, ja, det er ingetning som forundrer meg lengre.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Cosmo, jeg har ingen formening om invasjon. Synes det høres litt vel corny ut, gammeldags liksom. Ifølge en melding på Rumormillnews som er sitert lenger opp så går Gulfen i lufta i løpet av en time nå.

Det som vel er sikkert er at oljelekkasjen/blow-out en er bevisst sabotasje, og at mainstream media ikke har formidlet the bigger picture (hvilket vi naturligvis aldri vil få fra media…).

Når det gjelder Timothy McVeigh, så lever han ifølge mine kilder i beste velgående, selv om hans nære familie ikke er klar over dette. Han er ennå en del av et MK Ultra prosjekt.

Det var ikke kunstgjødselen ombord i McVeighs for anledningen innleide Ryder truck som blåste bygningen i lufta og drepte over 100 mennesker, hvorav mange barn. Det var nok skikkelige sprengstoff-saker som var plassert der av de mørke makter…Det er mye info om dette på nettet, bl.a.:

«…for several hours after the blast, the local media quite clearly and unequivocally referred to a blast inside the building, as did many of the eye witnesses and victims who were interviewed live on the scene. The anchors even read from a Justice Department press release that said the same thing.

But then the story changed. And the live feeds from the street stopped…»

http://www.brasscheck.com/OKBOMB/

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Takk for linken om Timothy Ulven. Har skumlest den nå, og for de av oss som har forundret oss over elitens totale menneskeforakt opp gjennom historien så er det ingenting som sjokkerer lengre. (Og det samme gjelder eventyret/skrekkhistorien i Mexico Gulfen)

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Film maker Matt Smith fra Gulfen
http://www.youtube.com/watch?v=5ijAWJ0bhOI

« Forrige artikkel

Politi-brutalitet og rå makt mot fredsaktivister under G-20 Toronto

Neste artikkel »

Kingsize.no – HipHop’s Se&hør?

100
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x