Fra Bashar Al-Assads taler til lærene i Syria 17. mars 2022, se: https://www.memri.org/reports/syrian-president-bashar-al-assad-zionist-jew-zelensky-supports-nazi-collaborators-%E2%80%93-proves

Bashar Al-Assad om Vesten’s nazister

1.5K visninger
4 minutter lesetid
16
At boken Rasehygiene av Jon Alfred Mjøen (1860-1939) ble gitt ut i 1938 i Andre utvidete utgave kan tyde på et publikum i Norge på flere tusen lesere, om Mjøen, les her, hans Rasehygiene fra 1938, her, hans opprinnelige bok Racehygiene, fra 1914 også på Nasjonalbiblioteket, kan leses og lastes ned, her. Om rasehygiene i Norge, på NB, artikkel, her.

Nazismen har jeg lært å kjenne gjennom den metodisk utryddelse, regelrette drap, først av såkalte nyttesløse, utviklingshemmede og sinnsyke, av gamle og homofile, og siden også av politiske motstandere og annerledestenkende. Det gjaldt rasehygiene, det var ihvertfall det de sa. For at den skulle komme fremover, måtte de med synlige skavanker i første omgang tvinges inn i døden, siden de andre. Mange ble drept de første årene. Med metode. For dette formål bygde de opp etter industriell målestokk, en drapsmaskin som kunne utføre sitt oppdrag systematisk.

Dette forferdens tankegods fikk en synlig begynnelse i 1939 gjennom Aktion T4, som etter heftige folkelige protester i Tyskland offisielt måtte avsluttes i 1941, men som ble videreført i det skjulte frem til 1945. Grunnlaget for dette lå i troen på fremdyrkning av de rene raser, frie for sykdom, fulle av sunnhet og styrke; akkurat slik man fremavlet hunder, kaniner og marsvin. Men kanskje stemte ikke det de hevdet med virkeligheten? Var snakket om Eugenikk og vitenskap egentlig et bedrag? For å skjule noe stort som var i ferd med å stikk sitt hode opp i horisonten?

Overskriften var Eugenikk, tanker som finanssterke miljøer allerede i mange år hadde markedsført som en vitenskap. Eugenikk var utbredt tankegods i vitenskapelige og intellektuelle kretser helt fra 1880 årene, også i Skandinavia og fikk et ulykkens høydepunkt i 1939. Men det forsvant ikke i 1945, de bare trakk seg vekk fra offentligheten. Etter min oppfatning kom dette for fullt tilbake i 2020, men dens egentlige hensikt ble holdt skjult bak løgn om det farlige virus og nødvendighet av vaksiner. Metodene for å skjule depopulasjons-agendaen har i disse to årene vært meget raffinerte og intrikate, dvs vanskelig å oppdage. Sto de samme folkene bak disse bedragene også?

Bashar Al-Assad, Syrias leder i over 20 år, hør hans tale om Europas nazister til de syriske lærere, her.

Bashar Al-Assad, taler til de syriske lærere:

«Vesten har bevist at den ikke har venner eller fiender. Den har bare én fiende – det er de som står i veien for dens materielle interesser. Kommunisme, islam, nazisme, Kina, Russland eller noen andre er ikke Vestens fiender. Hvis de tjener (Vestens) interesser – er de venner. Hvis de motsetter seg disse interessene – er de fiender.

Med andre ord har de ingen prinsipper. Den styggeste sannheten av dem alle – og det er ikke mange som vet dette – er løgnen om at Vesten og sionismen er imot nazismen. Ikke mange vet at lederne for nazistene i Ukraina – nazistiske organisasjoner som samarbeidet tett med Hitler når det gjaldt militære og ideologi – ble drevet ut (av Ukraina) på slutten av andre verdenskrig, noen av dem til Europa, og noen av dem til Amerika. På 1950-tallet ba CIA den amerikanske administrasjonen om å oppheve forbudet mot disse nazigruppene, fordi Amerika trengte dem i Ukraina som da var en del av USSR.

Det som beviser disse historiske fakta i dag er at Zelensky er en sionistisk jøde, og han støtter de ekstremistiske nasjonalistiske organisasjonene som kjempet (sammen med nazistene) i andre verdenskrig da Hitler invaderte (USSR), og noen av dem deltok i massakrene begått mot jøder. Så hvordan har det seg at den sionistiske jøden støtter disse organisasjonene? Vesten støtter disse organisasjonene, som i dag kalles den høyreorienterte «Azov-organisasjonen».

Og det sionistiske Israel, som fortsetter å gråte over ofrene for Holocaust, støtter en leder som støtter nazistene som drepte jødene. Dette beviser at Vesten lyver i alt den sier, og den bryr seg ikke om noe annet enn å styre verden, plyndre ressurser og fylle opp sine egne kasser.»


Mine spørsmål: Hvem er egentlig «The West», som Assad omtaler? Kan dette ha med nazisme å gjøre? Er det egentlig nazister som styrer «The West»? Har Assad skjønt hvem som holdt seg i det skjulte og drev krigen i Syria fremover, gjennom leiesoldater, snikskyttere, bombesprengninger og annen terror? Som en statsleder aldri har lagt skjul på, Malaysias Mahathir Mohamad på International Conference, Putrejaya 2015: “De som ikke er villige til å underkaste seg, de vil bli straffet, den fred vi oppnår med dette, vil være en kirkegårds fred”. Siden alle vestlige land har støttet denne merkelige krigen i Syria, siden de også støtter den merkelige krigen i Ukraina, er det på sin plass å spørre seg om de politiske ledere i Vesten også er forbundet med nazismen?

Men kanskje på en skjult måte? Var dette motivet til Vladimir Putin å gripe inn i den syriske krigen, å stoppe nazistenes fremmarsj? Var ikke det også ett av motivene for Vladimir Putin å gripe inn i Ukraina? For som Ukrainas leder har vi sett at Volodymyr Zelensky åpenlyst ble hausset opp av våre lands media, hans folk ble forsynt med våpen fra alle vestlige land, og ble han ikke også anerkjent og omtalt som sionistjøde? Som faktisk satte utryddelse av andre i scene (Azovbataljonen i Luhansk, Donetsk og Mariupol)? Og Zelensky fikk støtte av Israel? Åpnet Netanyahus Israel døren rett inn til nazistenes arnested?


Om nazistenes T4 prosjekt, se her. Om Eugenikk, se her, også dengang var nazismen i form av begeistring for Eugenikkens ideer vidt utbredt i Vesten. Betydelige sentrum i dette idag er The Crown i London og Rockfeller i USA. Bashar Al-Assad, intervju 2016, her, som leder av Syria i 20 år i 2020, se video, her. Se og hør Bashar Al-Assads tale til lærerne i Syria, 2022, her, på Facebook, her. Er Volodymyr Zelensky en jøde som støtter nazister (?), se her. Zelensky og Netanyahu går i skyttergravene mot Lavrov, se avisen Times Of Israel, her, Mahathir Mohamad, 2015: “And for those who are unwilling to submit to them, there will be punishment. And the peace that we will get from this, is the peace of the graveyard,” se video 1:25, her. Mente han New World Order med Netanyahus Israel i spissen?

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

AI sensurerer linkene i mine kommentarer. Man kan tenke seg hvor ille dette kunne blitt i fremtiden. Wake Up!
Jeg skal poste innlegget jeg skrev, men uten linker. WordPress tillater ikke samme link to ganger i samme artikkel. Dette er tredje artikkel jeg prøver. Må bare teste hva som er sensurert. Link etter link.
CIA jobber også i Iran. Det er bra at jenter bestemmer selv angående Hijab, men videoer som kommer ut er typisk CIA. De manipulerer og kontrollerer tanker for å få oppslutning rundt deres kriminelle aktivitet og krig/slakt.
Glemmer aldri Kuwait:

Alt var løgn! Jeg trodde på USA og CIA/CNN den gangen. Aldri igjen! Aldri TV og MSM. De er profesjonelle løgnere. De får betalt for å manipulere og mislede seere. Anderson Cooper er CIA. Nesten ingen tror på CNN i dag, heldigvis.

General Wesley Clark: Wars Were Planned Seven Countries In Five Years:

Dying Iraq Veteran Tomas Young Reacts To George W. Bush Joke About Missing Weapons Of Mass Destruction:

Syreangrepet i Syria var også løgn:

Så mye skuespill har blitt avslørt. Crisis Actors. Samme under plandemien. Fake News!
Ikke rart de støtter NAZI i Ukraina. De er NAZI!

Det eneste man kan gjøre er å støtte fredsbevegelsen. Når Putin/Kina fremstår som helter, er det noe riv ruskende galt på gang.
Kina har åpnet politistasjoner i USA/Canada og flere plasser i Europa. Velstanden går inn i fascist-selskapene og en ny digital økonomi kommer. Modell etter Kina. De forfølger Uigurene over hele verden. Jeg kommer aldri til å støtte noen av partene. Alle av dem er råtne inn til ryggmargen. Krigshisserne blant våre myndigheter må etterforskes. Kontraktene som deres selskaper vinner i og etter krig må gjennomgås.
En Amerikansk soldats utstyr koster 170 000 kroner. War Is An Economy – Denne vet jeg blir sensurert. Den har jeg prøvd før.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

CNN Gulf War Bloopers

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Dying Iraq War Veteran Reacts to Bush

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Syrian Boy Fake Chemical

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Nayirah Kuwaiti Girl False Testimony

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

General Wesley Clark

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Resten ble sensuret..
General Wesley Clark på YouTube og Oliver Stone fra intimes.co.uk. De fra Rumble er kanskje kontoene?
.com/v1mn3go-iranian-schoolgirls-remove-their-compulsory-hejab-and-chant-death-to-the-di.html
.com/v17su6b-war-dogs-war-is-an-economy.html

Hvis en av linken er sensurert av AI vil ikke noe av innlegget bli postet. Om man forsøker igjen så får man beskjed om at samme link er postet to ganger. Hvem skal få diktere “Sannheten”?
Prøv selv. Tenk deg å være koblet opp i Metaverset. Kanskje en chip fra kvaksinene og en smart grid full av BS og fake news fra tyranniet.

Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden

This one say it all :
https://brandnewtube.com/v/egzwuY

kjell108
Abonnent
1 år siden

Popular YouTuber and opponent of the Ukrainian regime, Anatoly Shariy, has been arrested and detained by Spanish police as part of a purge of opposition that extends beyond Ukrainian borders, the Ukrainian Security Service (SBU) announced on Thursday.

Now that Zelensky has finished banning opposition parties and arresting opposition leaders in Ukraine, it appears he has moved on to arresting popular YouTubers who dare to criticize his regime.

Shariy was arrested on Wednesday in a joint operation by Spanish and Ukrainian law enforcement officials, as well as international “partners”, the SBU announced in a statement.

https://en-volve.com/2022/05/06/popular-youtuber-arrested-for-criticizing-ukraine/

original source:

https://spanishnewstoday.com/top_russia_propaganda_blogger_arrested_in_spain_1771335-a.html

————
Hva vi skjønner er at Ukraina er ikke noe liberalt demokrati, mer et regime.
Siste fra Ukraina er at Ukraina vil starte sanksjonering av Tyskland for å være for “soft” angående krigen. All eksport til Tyskland må nå behandles av styresmaktene i Kiev …

kjell108
Abonnent
1 år siden

– Det som beviser disse historiske fakta i dag er at Zelensky er en sionistisk jøde, og han støtter de ekstremistiske nasjonalistiske organisasjonene som kjempet (sammen med nazistene) i andre verdenskrig da Hitler invaderte (USSR),

Den største gruppen av Waffen SS var russiske kosakker. Historisk slåss de for Tsaren, og distansen fra å slåss mot bolsjevikene 1917+ til å slåss mot bolsjevikene 1941+ var ikke stor. Så veldig ekstremt nasjonalistiske var de ikke.
En annen gruppe på 100,000 pro-Hitler soldater var jøder. De blir hyllet i Israel som krigsveteraner.
Krigsveteraner som slåss mot Hitler blir selvfølgelig også hyllet i Israel.

Hvis vi godtar at nazistene overtok CIA, og CIA overtok styret av Tyskland etter krigen, da sitter vi igjen med at nazistene overtok Tyskland etter krigen, nå som “amerikanere”. Hvem er nazistene? Det omfatter folk som Soros, prins Philips og George H.W. Bush. Jeg vil legge til Vatikanet, halve Sveits, Bayer og Pfizer (både Soros og Vatikanet er liberalere)

De som konstruerte romskip på størrelse med hangarskip fortalte at noen andre overtok dem når kontruksjonsarbeidet var ferdig. De hadde ikke peiling på hvem det var.

Bunnlinje: Krigen i Ukraina er mye mer enn hva vi tror.

comment image
Idaho

comment image
Frankrike

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
1 år siden

Det Assad sier er jo riktig det. At nazistene fikk nye navn og ny ID er allmenn kunnskap.
Flere hundre tusen hardbarka nazister gikk inn i NASA, NATO, CIA, MI6 osv og dannet kjernen der.
Hele den beryktede SS bataljonen Galicia som var under direkte kontroll av Heinrich Himmler ble innrullert i NATO og ble de som utførte hundrevis av terrorangrep mot eget folk i Europa under navnet Operasjon Gladio. Målet var så klart å sette folk i frykt, få dem til å vende seg til staten og kreve sikkerhet i bytte mot Frihet.

Er ikke mange år siden jeg sa at nå er det ikke lenge til at Nazistene holder tale i stortinget til stor applaus fra de folkevalgte som har bevilget milliarder til nazistene i Ukraina.
Jaggu fikk jeg rett igjen, men det er ikke vanskelig å være profet når man har kunnskap og kjenner lusa på gangen.

For første gang i mitt liv så skal jeg bruke fake stream media som kilde. Aftenposten og TV2.

– Røde Kors og Vatikanet hjalp nazister å flykte
Om lag 8000 SS-menn flyktet til Storbritannia og Canada med reisepapirer Røde Kors ved en “feiltakelse” ga dem.

https://www.tv2.no/a/13065729/

Jobbet for CIA
Blant nazistene som skal ha blitt beskyttet av CIA er Otto Von Bolschwing, som skal ha hjulpet Adolf Eichmann med å utarbeide den tyske planen om å utrydde landet for jøder.

https://www.aftenposten.no/verden/i/g7PAq/usa-ga-nazister-en-trygg-havn

Som sikkert de fleste vet her så er jo Putin like mye en del av NWO som Kina og USA og de andre.

I Pet Goat 2 fra Helifant fra 2012 så ser vi en Obama begynne å svette når Russland setter i gang oppresjon Z.
Vi ser også at en stund etterpå så går Russland ned i gjørma. Ja og mye mye mer.

De fleste husker nok enda hvordan Bush leste en bok som het Pet Goat mens barna ropte samstemt: Plain Must Hit Steel i samme sekund som en kommer bort til Bush og sier at fly har krasjet inn i WTC.

I Pet Goat 3 så ser vi “vaksine” skandalen der Covid injeksjonen er merket 666 med store bokstaver og masse døde barn på bakken.

Om ikke lenge vil de servere oss en fake aliens, mest sannsynlig til høsten. De skal starte med å fake pandemi som så skal avløses av en fake krig som så skal avløses av en fake aliens og så blir det en ny verdensreligion.

Vaksinen fungerer i det minste 100% som den skal, 97% av de vaksinerte støtter en global atomkrig, mens ingen uvaksinerte gjør det.
Vi som ikke har tatt satan sprøyten vet jo godt at det ikke blir noe atomkrig. Regel nr 1 er at Satanistene ALDRI gjør noe som kan skade dem selv. De vil bare skremme folk til underkastelse. Et folk i frykt aksepterer hva det en skal være av ekstreme politiske tiltak.

Oppskriften på verdens herredømme er enkel, send verden ut i kaos og så server en redningsmann. Ut av kaos, en orden med Antichrist på topp.

PET GOAT 3

https://www.bitchute.com/video/o8SxHJFFIe9g/

comment image

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

– som skal ha hjulpet Adolf Eichmann med å utarbeide den tyske planen om å utrydde landet for jøder.

Jeg har sett på Adolf Eichmann som virker å være en hedersmann. Jødene har bare godt si om han, en som tok seg av jødiske barn og fikk dem i sikkerhet i Storbritannia. Eichmann er den som organisert de første settlerne i Palestina.

Da kan vi konkludere at World Zionist Congress og Adolf Eichmann hadde identiske måtsetninger.

Wikipedia
– Nazi Germany used violence and economic pressure to encourage Jews to leave Germany of their own volition;[36] around 250,000 of the country’s 437,000 Jews emigrated between 1933 and 1939.[37][38] Eichmann travelled to British Mandatory Palestine with his superior Herbert Hagen in 1937 to assess the possibility of Germany’s Jews voluntarily emigrating to that country, disembarking with forged press credentials at Haifa,

(Britene var ikke interessert i masse jødiske innvandrere – bare Tyskland ?? La oss ha i bakhodet at et av formålene med VK2 var å skape en zionistisk stat Israel. Stalin tok over det ansvaret etter VK2 og skrøt høylytt om at de hadde oppdaget at nazistene hadde myrdet 4.2 mill jøder i Auchwitz [altså gigant fabrikken IG Farben Auschwitz, som produserte krigsutstyr] = hva verden trengte å vite for å akseptere Israel. Stalin var tilsynelatende på lønningslista til Mossad. Eichmann gjentok de tallene slik at ingen skulle være i tvil om hvor forferdelig nazistene var)

– In June 1944 Eichmann was involved in negotiations with Rudolf Kasztner that resulted in the rescue of 1,684 people, who were sent by train to safety in Switzerland in exchange for three suitcases full of diamonds, gold, cash, and securities.[98]

– He [Eichmann] initially found work in the forestry industry and later leased a small plot of land in Altensalzkoth, where he lived until 1950.[1]

La oss ha i bakhodet at de jødene som drog til Palestina ikke behøvde å smøre noen tyske soldater for å få det til. De fikk tvert imot betaling av Tyskland – overført til Jewish Agency i Palestina. Som sjef for hele greia blir det Adolf Eichmann som ordnet med betaling til de jødene.

Som “father of Israel” hadde Eichmann mange venner i Israel. Halve (Israel) stod i gjeld til Eichmann 1945.

– Hvordan kom du deg til Palestina?
– Takket være Eichmann

Familien til Eichmann
Farens 2. kone: Maria Zawrzel
https://www.ancestry.com/search/categories/35/?name=_zawrzel
Øst-Europa

Eichmanns kone: Veronika Liebl
(Silesia is located in Central Europe with areas in Poland, Germany, and the Czech Republic.)
Øst-Europa

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

Det er sterke meninger med relevant begrunnelse i kommentarer her.
Det er presist dette systemet ønsker- å ordne massenes tankefrekvens i resonans med pendelens rytme for å kue oss for energi mest effektivt.

Vi har ingen sjanse å vinne informasjonskrig hvis vi skal fortsette å spille etter fandens regler.
Systemet gir to alternativ til valg, dette skal saboteres ved å tenke vår egen vei.

Som illustrasjon hør en vits:
Ved en moske sitter to tiggere, den ene har plakat “hjelp en fattig jøde”
den andre med plakat ” hjelp en araber som har mistet alt i krig mor jøder”.
En turist ser en tom skål og annen skål som er overfylt med mynter. Han kommer bort til den med tomme skåla og tipser:”skriv at du også er en araber”.

Når turisten går, tiggeren med den tomme skåla roper til den andre: “hør her, Abram, denne goyim skal lære oss hvordan lage penger…

Systemets pendel kan stoppes ved å skaffe dissonans i våre tanker og handlinger, dvs. bli uforutsigbare for det.
Heller ignorere massemedier og se gamle eventyr for å komme på en konstruktiv visjon for fremtidig verden.

« Forrige artikkel

Silent No More: Historien må fortelles om COVID-vaksinene på New Zealand

Neste artikkel »

Vaksinene dreper flere mennesker enn de redder, hvorfor?

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x