We The People, – folket, slår tilbake

6454 visninger
4 minutter lesetid
48

Angrep mot Japan’s atomanlegg er ikke ulykker forårsaket av naturkatastrofer, men krigshandlinger med hemmelige våpen.  Angrep mot Iran er nødvendig for å innføre den nye finansielle verdensorden. Der kan ikke være alternativer. Derav Egypt, Tunisia, Libya, Libanon og Syria angrepene.

Falsk flagg aksjon mot kvinnenes verdensmesterskap i fotball i Berlin 26.06? Ny Sort September aksjon som ved Olympiaden i Munchen i 1972, et arrangement som innførte strenge anti-terror enheter. Var Munchen terroren i 1972 også en falsk flagg terror som 9/11, terrorisme som påskudd for å innskrenke folks friheter – bare ennå et steg mot det totalitære samfunn?

Folket mot økonomisk slaveri

I Hellas er folket i gatene og gjør opprør mot IMF som de sier okkuperer deres land. Regjeringene må låne mye penger som må betales tilbake med renter til de internasjonale bankiere som Rotschild, Rockefeller og andre scumbags. Det Hitler ikke greidde med våpen, gjør nå eliten med økonomiske midler, EU, IMF, Verdensbanken, FN og lignende konstruksjoner de har laget for anledningen; Det Fjerde Riket, jfr. Operation Paperclip.

Zbignew Brzezinski, Utenrikspolitisk Rådgiver for Obama, sa i en tale den 17. Nov. 2008, se MUSE video under:

«Menneskeheten har en sterkere politisk bevissthet enn noen gang før i historien. Det er idag lettere å drepe 1 million mennesker enn å kontrollere 1 million mennesker».

MUSE – UPRISING

http://youtu.be/RheUK3OazkM

Spre informasjonen. Gjør alt kjent. Det er det eneste som kan stoppe Illuminatet. Fra video over:

Hva er du ute etter?

Makt! Hva tror du makt er?
Triks, våpen, penger? Du kan ikke gjøre menneskene til slaver uten å knekke deres spirit.
Ødelegge deres evner og tro på at de kan handle på egen hånd, bind dem sammen, lær dem å bli konforme, forene, å være enige, å adlyde, – det kreves for å få makten i et slag.

Island, Spania, Hellas. Kan det være bare begynnelsen? Kan George Soros besøk i Norge være tegn på at det nå er Norges sin tur til å bli plyndret, ved hjelp av fiktive «investeringer» og velvillige norske politikere til å hjelpe sine nye internasjonale globalistvenner i Bilderbeg og Trilaterale Kommisjonen?

Samson opsjonen

Er verden, og verdens lands ledere under påtrykk fra de største og beste og mest avanserte terrorister verden noen gang har sett? Osama Bin Laden er ingenting sammenliknet, av type Irgun eller Stern som forøvrig i andre verdenskrig tilbød at Stern «tok aktiv del i krigen på Tysklands side» mot at Tyskland støttet «etableringen av den historiske jødiske staten på nasjonal og totalitær basis, alliert med det tyske rike«.

Naturkatastrofer ved HAARP og andre avanserte værmodifikasjonsvåpen, og falsk flagg terrorangrep alle steder, er et effektiv verktøy til å skape frykt og paralyse. Det er nettopp når denne frykt og paralyse inntreffer, at det er tid for We The People – Folket, å slå tilbake.

Israelsk firma hadde kontrakt for sikkerhetstjenester ved Fukushima. Israel er en Rothschild operasjon, og MOSSAD som kan skape terror for makt, sier freelance journalist Jim Stone i denne serien på 12 deler:

Did the Dimona Dozen murder the Fukushima 50?
http://www.youtube.com/watch?v=U0nf8OqjR8M

http://www.jimstonefreelance.com/fukushima.html

Slik ble Japans atomkraftverk katastrofen utløst. Tsunami har ikke kunnet lage disse ødeleggelser. Der var heller ikke noe jordskjelv som kunne gjøre det, sier Jim Stone. Fordi Japan ville hjelpe Iran med nuclear atomenergi reaktorløsning? Eller fordi de må nøytralisere ethvert land som står deres agenda imot?

Er det Israels 250 atomvåpen som utgjør The Samson Option, eller er det hemmelig nuclear krigføring som Fukushima, som de presser verdens ledere med for å få gjøre som de vil, glatt kunne overse 76 FN-resolusjoner? Hvem andre kan overse en eneste FN-resolusjon uten at de får NATO og USA’s fulle maktdemonstrasjon av følgene? Saddam Hussein, nei. Quadaffi, nei. Israel, ja.

«A cyber weapon of mass destruction«.  MOSSAD innvolvert, sier denne fordragsholder om Stuxnet Worm:

The Stuxnet Worm and Fukushima

http://youtu.be/8moqVTdluHM

http://www.ted.com/talks/view/lang///id/1107

Israeli Firm secured Japan Nuclear Plant

March 18, 2011 — Magna BSP set up the security system about a year ago at the facility, which suffered extensive damage after the recent earthquake and tsunami, with particular concern over radiation leakage from the reactors at the site. Among the 50 Japanese workers who have remained at Fukushima amid the unfolding crisis, in an effort to bring the facility under control, are two individuals who were in Israel about three weeks ago, where they underwent training to transfer the operation of the security system to the Japanese themselves. . . Although there is no access to the area, Siboni said the cameras from his company’s security system—which were installed high up—were probably not damaged and likely captured the post-earthquake explosions at the site, as well as the impact of the tsunami.

Magna BSP was established by Siboni about 10 years ago and is owned by several partners. Based in Dimona, the firm employs 15 people, a number which Siboni expects to expand dramatically in light of additional orders Magna has received from Japan and interest shown by the operators of nuclear reactors in other countries. Its operations in Japan are conducted through a Japanese government firm. . .

http://www.haaretz.com/print-edition/news/israeli-firm-which-secured-japan-nuclear-plant-says-workers-there-putting-their-lives-on-the-line-1.349897

“Five dancing Israelis” on 9/11  og meltdown av atomkraftverk var filmet på forhånd, med overvåkningskameraer installaert av samme Israelske sikkerhetsfirma.

«Feighet stiller spørsmålet:» Er det trygt?
Hensiktsmessighet stiller spørsmålet: «Er det politisk korrekt?
Forfengelighet stiller spørsmålet: «Er det populært?
Men, samvittigheten stiller spørsmålet: «Er det riktig?
Og det kommer en tid da man må ta en posisjon som er verken trygg eller politisk korrekt, og heller ikke populært, men man må ta det fordi ens samvittighet forteller en at det er riktig.»
— Martin Luther King Jr.

At mange av bankiernes og elitens institusjoner står for fall er helt sikkert, men spørsmålet er; Vil eliten bare erstatte dem med noen ennå mer diktatoriske og tyranniske, det som skal utgjøre deres nye finansielle verdensorden, eller er folkets bevissthet avansert nok til selv å ta den HELE og FULLE kontrollen, og ikke bare tro de har kontroll via «demokrati» (eng: «Debtocracy«)

«Go back to sleep, Your Government are in Control. Your are free. To do as They tell You.» — Hicks.

Vil Rothschild og CIA/MOSSAD vinne denne krigen, eller vil We The People være istand til å slå tilbake angrepet fra deres samarbeidende institusjoner?

Fuck Rothschilds Samson Opsjon.

Abonnere
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
vantro
11 år siden

Norge med oljefondet bør presse grekerne til å ikke betale til skatteparadis.
Vi har olje, hva har skatteparadisene?
Tilgang til pengepresse?

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Denne er fra Redice Radio, intervju med Reni Luukanen 17.mai i år.
Fordi det er viktig å se det større bildet av dette.
http://www.youtube.com/watch?v=dy6KB3CZDbU

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Hva er de ute etter?

De er ikke ute etter å drepe oss, de får ingenting igjen for en død kropp og en fri sjel. Det de tiltrekkes av, er din lidelse i form av negativ energi, det gjør dem større og det er deres rolle, og det er den universelle lov.
Det finnes en måte å vinne over «dem» og det er å følge energiene fra motsatt pol. Det er helt umulig å være i motsatt (positiv) pol samtidig som vi sloss. Disse opptøyene bare mater den mørke siden. De som er i fredsfrekvensen er allerede i den nye verden upåvirket av the old world order.
Dere velger selv deres skjebne.
Jeg tror dette får bli mitt siste bidrag her på NyS, nå vil jeg bare kose meg i hagen og leke med mine barn.

bjornt
bjornt
11 år siden

Spiller det noen rolle om folket slår tilbake nå?
Sivlisasjonen skal jo likevel kolapse i løpet av høsten:

«Jorden vil undergå en meget dramatisk 90° jordskorpeforskyvning når planeten Nibiru en eller annen gang i løpet av 2011 passerer ekliptikken sørfra. All sivilisasjon vil kollapse, og over 90 % av menneskeheten vil omkomme under eller kort tid etter hendelsen.»

bjørnt

Solskinn
Solskinn
11 år siden

Spain: Tens of Thousands March to Protest Unemployment, Failing Economy

Tens of thousands of Spanish protesters marched Sunday in Madrid to protest high unemployment and bleak economic prospects. Other protests were held across Spain. The unemployment rate in Spain has topped 21 percent—the highest in the 17-nation Eurozone.

Jose Luis, protester: “Politicians continue to ignore us. They keep saying we are protesting against the crisis because of unemployment. What we are protesting against is their attitude. We don’t like it. They ignore us when we are out here in the streets. We have a clear message, but they water it down, manipulate it, and say other things. As they ignore us, we have to continue coming out here to see if they finally listen.”

http://www.democracynow.org/2011/6/20/headlines#9

MODembed:

Solskinn
Solskinn
11 år siden

For the first time in Greece a documentary produced by the audience. «Debtocracy» seeks the causes of the debt crisis and proposes solutions, hidden by the government and the dominant media.

MODembed:

arifkarim
arifkarim
11 år siden
Svar til  Solskinn

Det er ingen «løsning» på gjeld når hele pengesystemet er basert på gjeldsdrevet inflasjonskapende lån. Alle penger i eksistens må «lånes» mot rente, og penger til betaling av renter på dette lånet må igjen «lånes» fra samme sentralbanken. Derfor finnes det ikke ett land i verden med sentralbank uten gjeld :D

Og hvem tjener mest på dette lukrative gjeldssystemet? Seff, bankfolk:
«The average pay of bank bosses in the US and Europe jumped 36 per cent last year to $9.7m according to data compiled for the Financial Times, despite variable performance across the sector.

Two of the industry’s biggest names – Jamie Dimon, JPMorgan Chase chief executive, and Goldman Sachs’ Lloyd Blankfein – were each paid more than 15 times their 2009 earnings. Mr Dimon was paid nearly $21m in 2010, topping the FT’s survey of the salary and bonus packages awarded to 15 top bankers. Mr Blankfein earned $14.1m including a $5.4m cash bonus, up from $863,000 in 2009.»
http://www.ft.com/intl/cms/s/bb5b697a-95a6-11e0-8f82-00144feab49a,Authorised=false.html?_i_location=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fcms%2Fs%2F0%2Fbb5b697a-95a6-11e0-8f82-00144feab49a.html&_i_referer=#axzz1Ps8tcKjK

Når det fins ingen grenser til hva en kan få i lønn, ja da er det ville vesten for hva en kan tjene seg i moderne slaveriet. Lykke til med deres «løsninger» mot gjeld, det fins ingen da gjelda er ubetalelig :D

Freemind
Skribent
11 år siden
Svar til  arifkarim

Hei folkens

Jeg ber om lesernes ønsker og forslag om hvordan revolusjonen/maktskifte/paradigmefødselens manifest kan se best ut for oss alle?

Etterhvert kan flere kjernestrider føres inn i programmet. Det er også mulig å be lesere utpeke anbefalte troverdige Nwo-kritiske indirekte/direkte, til ministerposter i reserveregjeringen som overtar og forblir værende som en folkelobby etter nyvalg eller delegere og iverksette oppgaver for paradigmeskifte om 70% av befolkningen er for det.

Vi er 900 medlemmer nå under denne mega-parolen:
FB-Revolusjonspartiet(søk på facebook)

Revolusjonskompaniet støtter ingen partier i Stortinget. Ikke en eneste politiker. Dagens partiledere er i allmenn uvitenhet, forpliktet av kongen og hans aristokratiske europeiske blodsbånd, diverse elitistiske lukkede tankesmier, og andre skjulte maktforhold, gitt rettningslinjer og inngått samarbeid bak kulissene skjermet fra deres hengivne partimedarbeidere, om enkelte emner de skal unnlate å diskutere som strengt tabulagte alvorlige emner, mens de gjør seg enige om saker de kan være uenige om i offentligheten for å gi den store massen det inntrykket at det er ekte opposisjon og vi har valgfrihet.

– Hemmelige møter holdes fordi samfunnet ikke vil akseptere innholdet. Fakta er at når noe holdes hemmelig er det for å skjule noe.

– Våre folkevalgte politikere i det norske samfunn, har ikke lov til å delta som våre representanter og policymakers i Bilderberg grupper,Trillaterale komisjoner, og Frimurerlosjer bak lukkede dører skjermet fra offentligheten. Det er våre liv de leker med, det er vår rett til å vite hva de begår i vårt navn, og mot våre barns framtid.

– Det norske samfunn er gjennomsyret med konspirasjon og korrupsjon. Vår oppgave er å avsløre de fatale feil begått av enkelte personer i grove maktposisjoner og bringe dem til rettferdighet. I et demokrati er det folkets oppgave å forsørge troverdige folkeledere på riktig plass etter deres evner og talenter, og det er folkets ansvar og plikt å kreve deres hoder om de går fra tjenestegjøring for det brede laget til å forføre og villede for den infødte overklasse.

– Vi mener ikke Norge er verdens beste land å bo i, men behageligste fengsel.

– Vi mener det er en global konspirasjon for å depopulere planeten, Norge inkludert.

– Vi mener historiebøkene er skrevet av vinneren, for taperen er død og kan ikke tale for seg.

– Vi mener USA, England, og Israel er verdenssamfunnets fellesfiende i disse dager. Altså ikke folket, men deres styresmakter som misbruker dems døttre og sønner til å dø i meningsløse kriger, som i fortiden og nåtiden.

– Vi mener globalisering er individenes værste mareritt. Vi ønsker ikke å leve i en verden, styrt av en makt, et system, et levesett, et språk, et valutta, en president. En verden der alt er likt, gjør det vansklig for deg å flytte til et annet land om du mistrives i ditt nåværende.

– Vi mener politiet har ingen rett til å slå demonstranter. Det er en demokratisk prosess som politikere skal imøtekomme, ikke deres opprørsskvadroner med batonger, gass og pepperspray.

– Vi mener hvert individ er født fritt, men er overalt i lenker. Vi ønsker ikke overformynderi, plag oss ikke om vi vet hva som er best for oss selv. Det gjelder tollvesenet som stjeler dine varer, politiet som beslaglegger krefthelberedende planter, og politikere som tvinger deg til å bruke masse penger på statlig-kontroll av oppussing i ditt eget hjem.

– Vi mener kongen må avløses, det glamorøse livstilen og overforbruket er en skam mot fattigdomsbekjempelsen i Norge. Vi tror forøvrig at han ikke er en utstillingsdokke og har mer makt enn det den vanlige mannen i gaten betror, via sine frimurerlosjer.

– Vi mener skattenivået og avgiftsnivået i Norge gjør det vansklig for mennesker å opparbeide økonomisk frihet og stabilitet i livet. En mindre stat er mer oversiktlig og mindre kostnadskrevende. En helsepolitikk med naturmedisin og nasjonalviten om mat som medisin, vil de lange helsekøene bli tomme innen 3 måneder, om all matproduksjon i Norge omlegges til obligatorisk økologisk drift.

– Vi mener kollektiv sivil ulydighet er veien til frihet. Vi må nekte å pumpe liv i et samfunssfiendtlig system, ved å fore det med skattepenger. Vi mener det er på sin spirituelle plass å nekte våre ungdommer å dra på sesjon hvor deres sjel blir manipulert og korrumpert og drapsinnstilt. Vi må nekte å betale skatt, betale bompenger(veiplyndring), årsavgift, parkeringsbøter, tv-lisens, levere selvangivlese(selv-tysting på ditt private arbeid)Vi ønsker ikke å streve i livet 8 timer om dagen for våpenindustrien og forsvaret. Ingen betaler skatt så lenge millitæret ikke er lagt ned.

– Vi mener nobelskomiteen er en krigskomite og bør nedlegges intil ekte fred verdsettes.

– Vi mener mennesket er et produkt, det er intet unikt med individene, skolens oppgave og ideologi er skrevet og universiteter er konstruert av de store industrialistene i 1700tallet, som så forrover i tid og bestemte seg for å undertrykke kreativ tenkning, ide-skapning, løsningsorientert samfunnsanalyse, for det ville unngåelig føre til en stor tenkende masse som truet deres pyramidestruktur et lag vet mer enn det andre for vedlikeholde sin makt på toppen.

– Skolen må omstruktureres, idag lærer barna lydighet, straff, og belønning og gode karakterer til de som er flinkest til å memorisere stoffet. Mer livsfilosofi, poesi, interaktiv, tale i offentlighet, talentdyrkning, mindre livsvarige sportsutdannelser og heller en inkorperering av fysisk aktivitet i de nye kommende arbeidsplassene.

– Reformering av skolesystemet gjør det mulig for unge voksne ved 15års alderen å gå fra markerte veier og skape sin egen sti, ved ferdigutannelse i 21års alder, er studenten klar til å begynne på sin egen arbeidsplass som han klargjorde i klasserommet i alle år, med hjelp av lærere og teknokrater.

– Ikke alle kan, vil, eller får jobbe. Folk må skjønne at det vil nærmest være umulig å få hele befolkningen i arbeid. Derfor bør det prioriteres på en likeverdig levestandard for alle. Vann, mat, elektrisitet, bolig og det livsforsørgende må være til gratis disposisjon.

– -Hvorfor ta et boliglån på 1.2 millioner som vil koste deg 3.8 millioner etter 35års nedbetalingsperiode? Vi mener at landet må fordeles og mennesker ikke må betale for en planet de er født på. Alle er medeiere i jorden, ingen har mer rett enn den andre.

– Bankene må levere tilbake plyndret jord og la alt land tilhøre alle mann. Noen må bygge de nye boligene, dette kan være en jobb for de som trenger det, og den som bygger sitt hus skal bo i det !

– Hvorfor kan vi ikke ha en bank med 0.3-1% fast rente som går til å dekke kostnadene for opptrykk av byttehandelpapirer og bankens drift ?

– Vi mener en utfordring og prioritet er å skru på de lyse hodene i samfunnet og evaluere om det finnes alternativer til dagens utnyttende pengesystem, som tillater penger å printes ut av tynn luft, og på den måten skape kunstig inflasjon etter eget ønske, å konkursramme store deler av befolkningen i oppkonstruerte finanskriser for å akkumulere velstand.

– Hvorfor må jeg betale opptil 1kr pr kwh, når regjeringen har evighetsmaskiner som produserer fri energi?

– Hvorfor bruke olje når det finnes nok av fornybar ressurser som kan utnyttes til menneskehetens beste?

– Hvorfor må jeg betale 12 kr literen for bensin, når det fantes hydrogenbiler for 30 år siden som går på vann, eller biler som går på ren luft? Vi ønsker bannlysning av biodrivstoff(maten til fattige) og el-biler som krever lithiumbatterier som vinnes gjennom naturødellegelser.

– Hvorfor importere mat fra den allerede utsultede tredje verden når vi kan gro året rundt i store drivhus med solcellepanel, uten behov for jord (hydro -røtter i vannmedium) solcellepanel på taket og led-lys grolamper som vi kan masseprodusere i våre lokalmiljøer? De lange distansene som maten må fraktes har gjort at stråling av mat, tilsetting av gasser, og andre metoder har drept næringsinnholdet. Think globally, act locally!

For å få til en revolusjon så er det en absolutt forutsetning:

– Slutte og forurense lufta
– Slutte og forurense jorda
– Slutte og forurense havet
.
– Slutte og forurense vår bevissthet
– Slutte og forurense vår egen mat
– Slutte og forurense vår egen kropp

Tenk hvis alle fikk borgerlønn og likeverdig utbetalt sum? også kan de som ønsker mer enn livets materialistiske dag til dag behov jobbe en eller to dager i uken. Vi trenger ikke venusproject, vi har allerede et ferdigstilt infrastruktur og flere komoditeter stående, alt vi trenger er å frigjøre dem og dele dem ut gratis, via statskupp, er du med?

Norge har nesten monopol på boplassen, store landhaier driver opp prisene og justerer lykken til folk som må farte med lite mellom hver regning. De multimilliardærene som eier leiemarkedet skal bestiges som bastionen og det som tilhører folket skal tilbakeleveres. De som har kjøpt leilighet – skal ikke betale ned på lånet lenger og får bo uten ekstrakostnader enn vedlikehold. De som leier fra en huseier med mindre enn 5boliger skal flytte ut om huseier ikke ønsker noe annet, og de skal bli gitt land og bygge sin bolig på og bo i den. De som leier av lånehaiene skal bytte lås og bo der som nå.

Energi-revolusjon skal bringe alle gratis strøm og varme.

Mat-revolusjon innebærer at vi først har større frihet til å lage vår egen mat. Idag har vi såvidt tid eller ork, fordi alt er ferdigpakket og klart, når alle har fritid og familietid, vil det ikke være behov for supermarkeder som vi kjenner dem idag, da stadigflere begynner på permakultur og har tid til overs for å lage maten sin fra scratch, med råvarene.! De som ikke har mulighet til å gro mat om sommern og langtidslagre, vil få delta i lokale samfunnshager og få sin rasjon.

Klær-revolusjon, vi gror hemp for tekstiler lokalt og ettersom folk flest har mer tid kan man sy sine egne klær sånn at vestens lykkelige samfunn ikke kan være så lykkelige lenger på bekostning av andre, som vi ser er arbeidsforholdene og tidsperiodene forferdelige på den andre siden av jorden.

Det vil ikke være behov for så stor stat som idag. Det vil etterhvert ikke være behov for noen stat. Alle er sin egen konge.

• FB-Revolusjonskompaniet ønsker å være sted åpent for alle personligheter(med unntak av drukkne menn), etnisiteter, legninger og meninger. Vi er et sted for alle, av alle.

• FB-Revolusjonskompaniet er et sted der man i sameksistensens ånd kan møtes og dele tanker.

• FB-Revolusjonskompaniet er et sted som fokuserer på sosial forandring, politisk spill, spiritualitet og innovasjon (såkalt ”alternativ kunnskap/vitenskap”).

• Vi ønsker å gjennomføre våre visjoner og vil be om midler til støtte for revolusjonære ideer og prosjekter, som bla; komprimert luft/Hydrogen-bilen, magnetgeneratorer for elektrisitet, lokale omdannede lagerhus til grønnsakshaver for å avikle globale matmangelen, osv.

• To ord må være retningslinje for alles aktivitet her: respekt og medmenneskelighet. Dette innebærer at andres virkelighetsoppfatninger, trossystem og verdier må tolereres. Personangrep vil etter tre advarsler medføre utestegning fra kommentarfeltene i en viss tidsperiode. Vårt budskap er kjærlighet – elsk hverandre; også gjennom dataskjermen. Alle har en rett til å skrive på veggen så lenge respekt er nøkkelordet.

• Vårt mål er informasjonsutveksling, fruktfull debatt og koordinering av demonstrasjoner – og via disse; sosial forandring og sosial oppvåkning.

• Demonstrasjoner og stunts vil arrangeres regelmessig for hvem som helst å ta del i.

• Folkemøter vil være et tilbud for alle som regner som en del av eller er nysgjerrige på FB-Revolusjonspartiet.

• Vi ønsker en mer harmonisk verden med fokus på spirituell utvikling som et mektig allmennvåpen mot nye tids-epoker med krig og pågående uetiske statlige aktiviteter.

• FB-Revolusjonskompaniet ønsker at du bevarer din mentale helse og kontakt med sjelen etter en lang dag/uke/år med infokrig, vansklige debatter, ”connected to matrix”, den daglige urettferdigheten der ute, og research-tunglesing om det onde samfunn’s kriminologi – derfor renser og fornyer vi hjertet og sinnet med oppdateringer; dikt, poesi, sjelmusikk, yoga-trening, visdomsord og livsfilosofi, oppløftende massemediteringer aka ”kraft-sirkler” og andre velsignelser. En info-kriger trenger slike daglige krukker med honning til de som har smakt på bitterheten til den nye uverdslige ordning.

• Sinnsro og fred i tanker = Indre Styrke og sjelsbevarelse. Det er en forskjell mellom å medisinere og helberede et menneske. Medisin er vitenskap, selvhealing er kunst. Vitenskap er fra hjernen, kunst er fra hjertet. En god Lege er en som lærer andre å helberede seg selv. FB-Revolusjonspartiet tror det gamle paramsøytiske imperiet vil falle og vi vil se større bruk av lokale-natur-medisin-planter og selvhealing med tankenes kraft.

• FB-Revolusjonspartiet ønsker en hver å finne sin vei, men vi advarer om å bruke for mye tid på selv-utvikling, da samfunnet trenger store forandringer. Begrepet: ” Ved å finne lykke og fred i meg selv, transformeres også verden rundt” Dette er en veldig subtil og egoistisk syn på verden og vi ber folk ta alt med moderasjon, finn deg selv – før du finner bevegelsen.

• Ulemper/risiko overflødig meditasjon/spiritualitet/åndelighet kan medføre; Du isolerer deg fra omverden og ignorerer felles-problemene for at du skal leve lettere og late som ingen ting skjer der ute når hvert foster som er på vei – kommer ut i undertrykkelsens alder og vil mest sannsynelig vokse opp i et misfostra verden takket være sine foreldre som ikke tok affære men satt seg i skogen og mediterte/ba om at gud skulle ta seg av alt som skjer sånn at ”sitt selv” kan sove godt om natten.

• Hvis alle skal jobbe med seg selv, hvem skal vise de tapte politikerne den sanne veien å gå, hvem skal holde dem ansvarlig for alvorlighetskrenkelser, hvem skal skyte ned deres løgner? Dette åpnås bare med en våken og handlevillig og selv-fattig-gruppe individer som tenker “oss” og “Vi” ikke “deg” eller “jeg”, for all del, vær i fred med deg selv, men ikke glem vår felles oppgave for jorden og hennes beboeres bevarelse.

• En Nasjon med en million journalister er et sted korrupthet vil slite, uopplysthet flykter og makthaverne er redd folket og ikke omvendt som det er nå.

Vi trenger research grupper, vi vil oppfordre ungdommer til å analysere det som er galt med samfunnet, og komme med sine evalueringer og løsninger.

Forlsag til lovendringer, nyinnføringer, avsløringer av strukturelle oppbygde løgner, viktige faremomenter, samfunnsanalyser, kan opprettes i dokumenter og legges ut for debatt før videre innkorperering i partiets manifest.

FB-REVOLUSJONSKOMPANIET – DET ENESTE PARTIET HVOR DU HAR FULLSTENDIG OVERSIKT.

NB: Du er ikke automatisk medlem i partiet selvom du er medlem i denne gruppen og er med i diskusjonene.

arifkarim
arifkarim
11 år siden

«tok aktiv del i krigen på Tysklands side” mot at Tyskland støttet “etableringen av den historiske jødiske staten på nasjonal og totalitær basis, alliert med det tyske rike»

Fy, fy. Antisemitt, jødehater, rasist osv. Vennlig hilsen, en som er «utdannet» på nektis-forum :D

«eller er folkets bevissthet avansert nok til selv å ta den HELE og FULLE kontrollen, og ikke bare tro de har kontroll via “demokrati” »

Hjernevask befolkningen til å tro at demokratiet er «løsningen» på alle deres problemer, og når folket tilslutt faller for denne falske fristelsen, styr dem videre i hvilken som helst ønsket retning, da eliten allerede «styrer» den representative demokratien vi har i ville vesten :D

Løsningen er ikke mer representativt demokrati men direkte-demokrati:
http://en.wikipedia.org/wiki/E-demaocracy#Electronic_direct_democracy

Vet dere hvorfor eliten frykter internett revolusjonen? De er redde for at hvis borgerne får opplyst om at direkte-demokrati er mulig via nettet, vil deres maktsyke dager ikke lenger eksistere. Det er nettopp derfor våre medier er overfylt av teknologi-hets nyheter som statlig e-system (skattetjenester) kollapset, eller statlig sykehus som «ikke virket» pga dataproblemer, eller statlig telenor som var nede i flere timer… Hallo?! Det er staten sin feil at de er årevis bak teknologiimplementering. Noen gang hørt om google, youtube eller facebook, verdens mest berømte jøde-eide nettsteder kræsje? :D
Ja, de er kanskje utilgjengelige for noen minutter, men ikke mer, da de er private med hensikt å gi sine brukere best mulig service. Mens statens sin hensikt er jo bare å bruke andres skattepenger som fulle sjømenn. Derfor opplever dagens statsfiannsierte IT-systemer en slik skjebne. Slik at folket bare glemmer alle planer om «videreutvikling» av århundrer gamle politiske systemet, da det «passer» våre svikpolitikere best. :D

BelzeBob
11 år siden
Svar til  arifkarim

arifkarim

Veldig bra. Liten stavefeil i linken der. Her: http://en.wikipedia.org/wiki/E-democracy#Electronic_direct_democracy

Telenor har telefontrøbbel. Kapasiteten er visst for liten og folk er sure. Stort problem. Løsningen blir vel å bygge ut enda mer mikrobølgeteknologi – etter at folk har kommet med «krav» om at ting må bli bedre. Perfekt. I disse tider da enkelte raringer kommer med påstander om at mikrobølgestråling er et helseproblem.

Andre bedrifter angipes av hackere. Playstation-brukere blir frastjålet sin informasjon. Og så har vi barneporno-nettverket og Al Queida. Begge utgjør en enorm trussel mot vårt velvære. Så løsningen blir nok … mer sensur og mindre internett-frihet for oss alle. Igjen: perfekt. Akkurat slik lederne vil ha det.

Noe man allerede har begynt med er «snik-sensur» der man føyer til f.eks nettsider som er kritiske til Holocaust-historien på lister over farlige nettsteder som kan skade ens datamaskin. Så da kan man ikke komme inn på f.eks. http://www.ihr.org fra mange arbeidsplasser og skoler.

Direkte demokrati? De har dette i noen grad i Sveits, men dette skriver ikke avisene særlig mye om. Nordmenn har ikke godt av å få vite slikt. Vår demokratiske frihet skal være begrenset til å legge en lapp i en kasse hvert fjerde år og velge hvilken farge vi vil ha på regjeringens logo.

Ja, mye kunne vært annerledes. Om bare ikke folk sov så forferdelig dypt. Oljefondet på flerfoldige billioner kunne brukes som en nasjonal rentefri bank – der folk kunne låne det de trenger å låne, og så betale tilbake etterhvert, men uten den ekstra renten. Hadde ikke noe sånt gått an?

Vi svømmer i penger. Samtidig vil vi ikke bruke de. Og samtidig fins det 1000 viktige ting vi desperat trenger bruke penger på. Hvorfor har vi ikke magnettog i Norge? Bedre motorveier? Hvorfor importerer vi mat vi kunne produsert selv? Vi bruker masse ressurser (og selvsagt: tjener masse penger) på å produsere våpen vi selger til andre. Kunne vi brukt disse ressursene til å lage andre (fredelige) produkter vi ellers importerer fra Kina? Kunne vi blitt selvforsynte med TV’er og datamaskiner? Lagd våre egne biler?

Ja, det er mye man kan tenke på. Om man er i stand til å tenke, altså.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  arifkarim

«“tok aktiv del i krigen på Tysklands side” mot at Tyskland støttet “etableringen av den historiske jødiske staten på nasjonal og totalitær basis, alliert med det tyske rike”

Fy, fy. Antisemitt, jødehater, rasist osv. Vennlig hilsen, en som er “utdannet” på nektis-forum :D»

——————————-

Jeg tror disse nektisene skal være temmelig forsiktig med å kalle de som påpeket dette historiske faktumet (som The Haavara Agreement dog er) for jødehatere. Ved å gjøre det beskytter de (utilsiktet?) både sionister og nazister.

Når vi først er inne på sionisme:

“It is essential that the sufferings of Jews.. . become worse. . . this will assist in realization of our plans. . .I have an excellent idea. . . I shall induce anti-Semites to liquidate Jewish wealth. . . The anti-Semites will assist us thereby in that they will strengthen the persecution and oppression of Jews. The anti-Semites shall be our best friends”. (From his Diary, Part I, pp. 16)
Theodor Herzl, the Founder of Zionism
http://www.jewsagainstzionism.com/zionism/herzl/index.cfm

Flip a coin:
http://static.blog4ever.com/2008/03/186499/artimage_186499_2574467_201003132653866.jpg

trackback

[…] Bankerna måste vara med och betala Greklandskrisen http://aftonbladet.se/debatt/article13190246.ab Regnskapsjuks, offentlig overforbruk og skatteunndragelser er blant ingrediensene i krisen som har drevet Hellas til randen av konkurs. http://e24.no/makro-og-politikk/dette-er-hellas-krisen/20069992 EU legger tungt press på Hellas http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10087714 Hellas’ statsminister har kniven på strupen, og trygler søndag om samarbeid for å redde landet sitt. http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2164926.ece Moody`s vurderer å nedgradere Italia http://e24.no/makro-og-politikk/moody-s-vurderer-aa-nedgradere-italia/20070896 Krisen er total http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2163709.ece We The People, – folket, slår tilbake http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/we-the-people-folket-slar-tilbake/ […]

Lars-Roger Moe
11 år siden

Hvordan ta til motmæle?
Hvordan få en ende på dette vanviddet?

Det vi kan være sikre på er at vi kan ikke kjempe dem ned med våpen – det er det de gjerne vil vi skal prøve ved å stramme tommeskruen stadig hardere. De oppfant den måten å kontrollere samfunnet på, og hver eneste revolusjon har endt som en totalitær reinkarnasjon. Funker ikke.

Det er dog ikke så mange som tenker på andre siden av bordet. Det kalles kommandolinje. Noen få tenker og mange hopper. Resten repeterer. Vi burde ha en fair sjanse til å tenke dem i senk og skape noen uventede løsninger, vi begynner å bli mange verden over som har gjennomskuet oligarkene. Vi bør ikke gå inn de dørene de setter åpne, men gjøre det de minst venter – og over alt vi kan unngå å sammarbeide med systemet mens vi bygger den verdenen vi vil ha ved å ta drastisk ansvar i egen hverdag.

En brainstorm på gode løsningsforslag som ikke innebærer å spille spillet på de vilkår som illuminati legger opp til?

Freemind
Skribent
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Hvis de ønsker at vi skal kjempe med våpen, hvorfor har de gitt våpenamnesti 3 ganger på 10 år?

Våpen er det som vil redde ditt liv, når folk som ikke har kommer for de som har.. Når folket har alle våpnene, tørr ikke tyrrantene å holde på slik som de gjør nå, og dermed lurer jeg nesten på om du er av samme klasse som ønsker et forsvarsløst folk, for med makt er de kommet, og med mindre vi snakker en voldsom kjærlighetseksplosjon som DNAreparerer absolutt ALLE individene på planeten, vil de ikke vike for enda mer brutal vold. Dere vet hvem de er, dere kjenner til deres navn, deres institusjoner og satans synagoger, hvorfor lar dere de leve en dag til med deres kjøpte rykte i behold? I gamle dager kalte de det for selvforsvar, idag blir du kalt gal for å forsvare deg mot gale mennesker…

Lars-Roger Moe
11 år siden
Svar til  Freemind

Nope. Jeg er enig her. De vil ha opprør med minst mulig våpen. Men de legger opp til opprør og konflikt der de har flest og størst pinner til å slå med. Jeg imot avvæpning av heimeværnet og nedbygging av forsvarets evne til å forsvare Norge. Jeg er for at vi skal ha lett tilgagn til sivile våpen. Jeg er en betinget passifist med en klar grense for når jeg er villig til å gripe til våpen. Den grensen er der. Men jeg ser også de historike linjene og vil unngå feil som er begått før. Jeg tror heller ikke det går an å løse problemet på det nivået som problemet er skapt – vi må finne en ny måte å løse dette på.

Lars-Roger Moe
11 år siden
Svar til  Freemind

Apropos…
Våpen inn med den ene handa og ut med den andre. Sivile folk får inndratt sine våpen, kjeltringene får dem utlevert tilnærmet gratis fra styresmaktene.
http://www.naturalnews.com/032934_ATF_illegal_firearms.html

Apoteose
Apoteose
11 år siden

Der Spiegel har en artikkel hvor det fremgår at Bundeskriminalamt (BKA) etterforsker et mulig terror-anslag under cupen og at den mulige trusselen stammer fra fanatiske muslimer. Van Geest er ikke nevnt i artikkelen.

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,768947,00.html

arifkarim
arifkarim
11 år siden
Svar til  Apoteose

«et mulig terror-anslag under cupen og at den mulige trusselen stammer fra fanatiske muslimer»

Enig. Muslimer = dagens syndebukker. Ser noen likheter mellom dagens muslimhat og 1930-tallets jødehat? :D

Ulven
Ulven
11 år siden

arifkarim, «bin Laden»-effekten ser ut tll å gjøre seg gjeldende i folkesjela, etter massiv hjernevask i årevis, særlig av TV-titterne.

Så rart at media ikke har fått med seg at bin Laden aldri ble ettersøkt for 911-terroren?

Bin Laden Not Wanted for 9/11!
«The FBI has no hard evidence connecting Bin Laden with the 9/11 attacks on america» – FBI spokesman Rex Tomb

http://911review.org/Media/Bin-Laden-Not-Wanted-for_9_11.html

«Militant islam» er et CIA-påfunn som ble oppfunnet for omlag 30 år siden som det planlagte fiendebildet som skulle erstatte sovjet-kommunismen for den vestlige sheeple-flokken.

Trolig var den store mediastøyen rundt Salman Rushdies blasfemiske verk Sataniske vers et element i denne planen. (Som kjent er det etterretningen som bestemmer hva vestlige media skal skrive om – etterretningen har sine metoder).

9 av 10 terroraksjoner i nyere tid som muslimer urettmessig har fått skylda for er utført av etterretningsorganisasjoner, særlig MOSSAD.

Har nordmenn noengang vært mer hemma og hjernevasket (hjerne-hemma?) enn nå?

Freemind
Skribent
11 år siden

«Nothing can stand in the way of the power of millions of voices calling for change.»
— Barack Obama

Under Obama, har fengselsystemet i UsA begynt å produsere deler til millitærutstyr og bomber som fleste uante mennesker her inne ikke visste ble brukt mot stakkars uskyldige lybere. De får betalt under minstelønna for en jobb som krever høy ekspertise.

Under Obama, har USA blitt enda værre diktaturstat, her er 10 tegn, om du fortsatt mener Obama er ren, Maarit, så kan vi ikke være venner, du er like ond som Obama om du velger å beskytte dette…

http://www.activistpost.com/2011/05/10-indications-united-states-is.html

Millioner av mennesker roper etter Forandring Obama, hva skjedde med ingen ting skal stå i veien for folket? Nå er du den største hindringen for verdensfred ! Du må være satan for å bli president i det hvite hus, ellers hadde du blitt drept dagen etter du meldte deg til valg. Land of the free, home of the slaves.

Michelle
11 år siden

Igjen, USA hyller Norge av alle land faktisk, som sin viktigste allierte:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4156067.ece
Å bli hyllet som bombealliert er vel det skumleste og flaueste man kan bli!
Men så lenge Norge får inn oljepenger av det,
så er det vel penger som måler suksess dessverre?
http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article4104940.ece
Er det ikke flaut nok snart?
Er det bare jeg som skammer meg på nasjonens vegne?

ola
ola
11 år siden

Har sett det har stått litt i aviser den siste tiden om investorer og andre som vedder på at div aksjer og børser skal falle. Er dette noe nytt de har begynt med eller er det noe som har foregått lenge?
Dette er iallefall ennå en ting som burde få folk til å skjønne at de som har penger og er med på å kontrollere oss ikke ser på det de driver med som noe annet enn en lek, og at de ikke bryr seg noe om mennesker som arbeider for å skaffe penger til mat og andre livsnødvendige ting, men kun ser tallene de representerer.

Historisk stort veddemål på REC-fall_ http://e24.no/boers-og-finans/historisk-stort-veddemaal-paa-rec-fall/20072957

når skal vi la de rike svina få svi? (sorry at jeg høres ut som en komunist på den siste der, jeg hater komunister også)

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  ola

About Us
The BetOnMarkets service is owned and operated by Regent Markets Group. Fully licensed and regulated, BetOnMarkets has been providing financial betting to a worldwide audience of over 200,000 clients since 1999.
http://www.betonmarkets.com/

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  ola

REC lager solceller / miljøvennlig energi, de fikk et skikkelig fall for 4 år siden også. Jeg tenker at egokreftene som vet at det økonomiske fallet er uungåelig, skviser ut de miljøvennlige først, slik at de selv kan holde på en ørliten stund til.

Det finnes miljøvennlige fond, feks miljøinvest, og finans som jobber for den nye verden, feks Mikrofinans….men senere i den nye verden, trenger vi ikke penger, only love.

Har savnet deg her UFO, håper det går bra med hagen din :-)

Michelle
11 år siden

Når ikke presidenten engang skriver under selv, hvordan i all verden skal du kunne tro på at han i det minste har lest noe av hva «han» signerer?
http://www.dagbladet.no/2011/06/27/nyheter/utenriks/barack_obama/usa/politikk/17078973/

Ulven
Ulven
11 år siden

Generalstreik i Hellas!

Gresk fagbevegelse innleder tirsdag morgen en 48 timer lang generalstreik i protest mot regjeringens innstrammingsprogram.

Mens nasjonalforsamlingen forbereder seg på å stemme over det enorme nedskjæringsprogrammet, ber landets fagforeninger alle som rammes av skatteøkninger, om å slutte seg til demonstrasjoner.

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2170571.ece

Michelle
11 år siden

Menneskeofringer: Mary Ann hevder 21.sept er en av de 8 dagene i året der titusener av mennesker blir ofret i satanistiske ritualer over hele verden faktisk
1 http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html
2 [audio src="http://www.henrymakow.com/broadcasts/Makow_1_092108maryanne.mp3" /]
Mary Ann sier satanister er over alt, man kan ikke skylde på en spesiell rase selvsagt, eller land eller religion, eller yrkesgruppe for den sags skyld. Hun sier de som dør blir ikke etterlyst i main-stream media heller.

Bare i byen Turin i Italia f.eks, blir det sagt at tusenvis deltar i satanisme
http://imaginativeworlds.com/forum/showthread.php?4818-Turin…a-satanic-city

Ikke vanskelig å forstå at det er lett å fjerne gatebarn og fattige fra Europa også uten at det merkes spesielt. Men er det virkelig satanister som gjør menneskeofringer i Skandinavia også? Det må jo nesten være umulig å få til tenker jeg. Men vent, er det derefor Norge deltar i krigene? Er mind-controllen virkelig så omfattende?

Skal vi våkne fra mareritttet snart og se at negative ånder og aliens styrer enormt mye på jorden? Og i stedet for å tilbe de eller jobbe for de og gjøre det de sier, bevisst eller ubevisst, vi sender alle lys og kjærlighet og samarbeider for naturen
http://www.youtube.com/watch?v=_tARBVWpp18

ye
ye
11 år siden
Svar til  Michelle

Sorry, Michelle, men jeg tror ikke at å kun sitte å sende lys og kjærlighet vil være nok for å stoppe galskapen vi ser konkret utfolder seg i all sin ufattelige ondskap. Ved å kjenne til hvordan satanistene innenfor T.H.E.Y (The Hierarchy Enslaving You) opererer, ved påkalling av demoner og lucifer, er en nødt til å forstå at vi sjeler i en menneskekropp vil ikke ha nubbesjans om vi ikke ber om hjelp fra Gud.

Roger Mornau fra Canada fortalte hvordan han skulle bli ordinert til satanistprest, men da tiden nærmet seg og det var 72 timer før dette rituale skulle gjennomføres ombestemte han seg. Han visste at om han gjennomgikk ordinasjonen, ville det være ingen vei tilbake.

Med alle årene innenfor den satanistiske sfære visste han også at han var kommet for langt i prosessen, slik at om han skulle ha mulighet for å overleve fysisk, ville han måtte gå helt over på den motsatte siden – til Gud. Ved hjelp av en kollega og hans kone, som ga undervisning i Bibelen, klarte han med intensiv åndelig læring å komme seg på ‘den sikre siden’.

Kreftene (de onde) hadde han lært var HELT konkrete og REELLE ville sørge for at han ville bli ‘utsatt’ for en ulykke om han deserterte.

Alle som har gjort formidabel success i forretningslivet/karriéren i Canada er innenfor viten og har fått hjelp av ritualer via demondyrkelser, forteller han i et intervju (som var tilgjengelig for et par år siden da jeg så den).

Vi kan se tydelige tegn på at det er sterke krefter i sving for å ødelegge DET OPPRINNELIGE budskapet fra Gud slik at folk ikke skal tro på det som var ment som en veiledning for ALLE mennesker for å forhindre at mennesker påvirket av lucifer skulle ta makt og ødelegge samfunnet. Meningen var at vi skulle leve i fred og harmoni med hverandre, ta vare på naturen og Guds skaperverk, leve i symbiose med naturen som er ømfintlig for menneskets inngripen. Religionen «Kristendom» er oppfunnet av mennesker som ønsket å lede folk VEKK fra Gud ved å ha prester som med vilje feiltolker Bibelen for å få Gud til å fremstå på en helt annen måte enn den Han er. Leser en Bibelen (KJV, som er den bibelen som er det nærmeste en kommer den orginale), så vil en selv kunne lese at Gud forbø et menneske å opphøye seg selv over et annet. Altså prester, imamer, rabbier er IKKE Guds vilje nettopp fordi Gud visste at de ville ta makt og føre mennesker bort FRA Gud istedenfor å oppfordre folk å søke Gud selv DIREKTE.

Fra den dagen Salomons Tempel, som var den ENESTE ‘Gudshus’ som Gud hadde tillatt, ble ødelagt, tillot ikke Gud at noen skulle bygge kirker, moskéer eller synagoger. Levittene, som hadde hatt i oppgave å lede folket Israelittene (har INGENTING med dagens land Israel å gjøre) med Guds ord, hadde sviktet tilliten og gjorde at det godtfungerende samfunnet begynte å degenere. Guds sønn, Kristus, inkarnerte seg i kroppen Jesus, for å sette folk på riktig spor igjen. Likeså fikk Mohammed beskjed om hvordan å få styr på et samfunnet igjen slik Gud at Gud kunne ha et demonstrasjonsfolk, siden Isrealittene hadde sviktet for n’te gang, for å vise andre hvor godt et samfunn med gode avlinger, ingen sykdom og fred innenfor det samfunnet, vil fungere HVIS en fulgte Guds lover.

Det er også oppsiktsvekkende at så mange forskere på ‘eliten’ er sterkt troende. De har funnet at den åndelige siden med Gud, og den onde som prøver å manipulere oss vekk fra Gud, ER REELL.

Og selv holder ‘elietn’ på med satanistiske ritualer og demondyrkelser i det skjulte! Hvorfor gjør de det? Hvorfor holder de på med luciferdyrkelse i de høye gradene innen frimureri? Hvorfor holder vatikanet på med black og red mass, I DET SKJULTE !? Fordi de ikke vil at folkemassene skal vite at det finnes en åndelig, spirituell virkelighet som har virkining på jorden her og nå med det vi sier, tenker og handler!

Så er det opp til oss å bruke vår frie vilje. Har vi så stort ego at vi er arrogante besservissere og avviser at det faktisk kan finnes en Final Day? Eller tør vi være ydmyke til å utforske mer om det vi ikke kunne ane eksisterte? ‘Eliten’ har ihvertfall prøvd å latterliggjøre og skremme folk med 2012-hypen pluss mye mer.

En kan spørre seg hvorfor ‘eliten’ har så til de grader anstrengt seg på uttalige måter og pøst på med anti-Gud, anti-bibel, og masse annet FN-New-Age forvirrende religiøse retninger og arbeide med å samle alle reliøse retninger under FN (eukumeniske kirke).

Kanskje det er for å sette opp en skog så ingen ser treet?

Men ikke kast babyen ut med badevannet. Gud eksisterer, søk DIREKTE kontakt og lær Han å kjenne selv. Be om å få sannheten og ikke noe annet.

Her er noe som setter igang tankeprosessen om hvilket samfunn vi lever i.
Les forordet i boka FØR lesning.

The Way home or face The Fire explains the Truth about God; the True interpretation of The Holy Bible and The Holy Koran; the True reasons why what is happening now is happening and what is going to happen in the very near future in the world. It also explains the consequences involved in taking each of the two paths – The Way home or the way to The Fire.

http://thewayhomeorfacethefire.net/synopsis/

De troende til Gud, vil i NWO- samfunnet bli forfulgt og sett på som en trussel mot ‘eliten’, (som vi kan se av et forslag fremsatt til den amerikanske kongressen nå nylig).

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Michelle

Michelle: Link nr 2 der funker ikke, men det er ikke så farlig for min del, jeg tror ikke på kilden din der, har sett Henry Makow komme med ondsinnet desinfo før, hans agenda er åpenbart å sette forskjellige grupper opp mot hverandre vet å bruke satanist-kortet. Sverter snart den ene og snart den andre. Slikt som dette må vi gjennomskue. Og ang Turin, dvs Torino, en nydelig by i Italia, med en nydelig vakker kirke hvor de har det som kan være Jesu lik-klede, med bilde av mesteren, ikke 100 % sikkert det er ekte, men fascinerende, har vær der.

Nå skal vi tro så ille om våre italienske brødre og søsken at de ofrer barn og bedriver satanisme, i tusentall også vanlige folk, i byen Torino..
Jeg kan jo ikke vite men jeg har mine tvil, det er en info-war og tydeligvis mange agenter og aktører på banen, med sine oppdrag. vi behøver ikke sluke alt. Håper iallfall at dette ikke er sant. Egentlig typisk propaganda mot katolikker osv. De er vanlige gode folk som deg og meg de fleste av de.

Ulven
Ulven
11 år siden

På onsdag kan du forhåndsstemme, også på internett!
http://politisk.tv2.no/nyheter/forhandsvalget-starter-onsdag-ogsa-pa-internett/

Så flott at regjeringen har lagt opp en nettbasert infrastruktur for DIREKTE DEMOKRATI i Norge. Det skal bli deilig!

Hvem sier at vi som er ikke-voldelige og demokratisk tenkende samfunnsengasjerte mennesker vil nøye oss med å stemme på et nøtte-parti en gang annethvert år?

Har vi først fått lille-fingeren vil vi røske til inntil vi sikrer oss hele den demokratiske hånden. Mao. EKTE DEMOKRATI innført i Norge.

Her er et par saker som med det første bør avgjøres av folkeavstemninger:
– Datalagringsdirektivet – det var klare tegn på et massivt flertall mot DLD. Dette kan lett sjekkes ut i praksis – ved å legge saken ut til folkeavstemning.

– Bør Norge fortsatt okkupere Afghanistan? Krig er for viktig til å overlates til generaler og APe-katter. Vi vil være med på å bestemme hvordan vårt militærvesen skal benyttes!

Nå som Jens har lovet oss mer demokrati, antar jeg at han vil være en av de som helhjertet vil støtte overgangen fra hyklersk på-lissom-demokrati til DIREKTE DEMOKRATI.

GI MAKTA TILBAKE TIL FOLKET!!

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  Ulven

Passer bra å stemme nå med siste ukenes hendelser sterkt i minnet og der APE sies å ha over 41% på meningsmålingene.

BelzeBob
11 år siden

Jeg skal stemme på det høyreekstreme partiet Holocaustnekterne. Eller Kystpartiet.

nastravi
nastravi
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Det var vel ingen overraskelse ;)

BelzeBob
11 år siden
Svar til  nastravi

Ja, eller AP. Enda ikke helt sikker.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Who cares ;-)

ola
ola
11 år siden

Det er ikke lenge før jeg slår tilbake mot de helikopterene som flyr over huset her 5-10 ganger om dagen de siste dagene, eller snutjævlene som lusker rundt og utenfor huset her vær jævla dag!! Dere burde passe dere!!! Jeg vet dere leser her, jeg gjør ikke noe annet «galt» enn å kommentere her på Nyhetsspeilet. Skaff dere et liv jævla svin.

Ghleo
Ghleo
11 år siden
Svar til  ola

Jeg også leser og kommenterer her, men har ikke sett snurten av et helikopter jeg… ;)

ola
ola
11 år siden
Svar til  Ghleo

Nei, du er tydligvis ikke naboen min da

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  ola

Hvor i landet befinner du deg? Øst, vest, sør, nord?

ola
ola
11 år siden
Svar til  ola

Vestfold

« Forrige artikkel

Falsk flagg terrorangrep – Berlin 26.06.2011?

Neste artikkel »

Trojanerkrigen, det greske alfabet og Homer (940-800)