We The People, – folket, slår tilbake

6.5K visninger
4 minutter lesetid
48

Angrep mot Japan’s atomanlegg er ikke ulykker forårsaket av naturkatastrofer, men krigshandlinger med hemmelige våpen.  Angrep mot Iran er nødvendig for å innføre den nye finansielle verdensorden. Der kan ikke være alternativer. Derav Egypt, Tunisia, Libya, Libanon og Syria angrepene.

Falsk flagg aksjon mot kvinnenes verdensmesterskap i fotball i Berlin 26.06? Ny Sort September aksjon som ved Olympiaden i Munchen i 1972, et arrangement som innførte strenge anti-terror enheter. Var Munchen terroren i 1972 også en falsk flagg terror som 9/11, terrorisme som påskudd for å innskrenke folks friheter – bare ennå et steg mot det totalitære samfunn?

Folket mot økonomisk slaveri

I Hellas er folket i gatene og gjør opprør mot IMF som de sier okkuperer deres land. Regjeringene må låne mye penger som må betales tilbake med renter til de internasjonale bankiere som Rotschild, Rockefeller og andre scumbags. Det Hitler ikke greidde med våpen, gjør nå eliten med økonomiske midler, EU, IMF, Verdensbanken, FN og lignende konstruksjoner de har laget for anledningen; Det Fjerde Riket, jfr. Operation Paperclip.

Zbignew Brzezinski, Utenrikspolitisk Rådgiver for Obama, sa i en tale den 17. Nov. 2008, se MUSE video under:

“Menneskeheten har en sterkere politisk bevissthet enn noen gang før i historien. Det er idag lettere å drepe 1 million mennesker enn å kontrollere 1 million mennesker”.

MUSE – UPRISING

http://youtu.be/RheUK3OazkM

Spre informasjonen. Gjør alt kjent. Det er det eneste som kan stoppe Illuminatet. Fra video over:

Hva er du ute etter?

Makt! Hva tror du makt er?
Triks, våpen, penger? Du kan ikke gjøre menneskene til slaver uten å knekke deres spirit.
Ødelegge deres evner og tro på at de kan handle på egen hånd, bind dem sammen, lær dem å bli konforme, forene, å være enige, å adlyde, – det kreves for å få makten i et slag.

Island, Spania, Hellas. Kan det være bare begynnelsen? Kan George Soros besøk i Norge være tegn på at det nå er Norges sin tur til å bli plyndret, ved hjelp av fiktive “investeringer” og velvillige norske politikere til å hjelpe sine nye internasjonale globalistvenner i Bilderbeg og Trilaterale Kommisjonen?

Samson opsjonen

Er verden, og verdens lands ledere under påtrykk fra de største og beste og mest avanserte terrorister verden noen gang har sett? Osama Bin Laden er ingenting sammenliknet, av type Irgun eller Stern som forøvrig i andre verdenskrig tilbød at Sterntok aktiv del i krigen på Tysklands side” mot at Tyskland støttet “etableringen av den historiske jødiske staten på nasjonal og totalitær basis, alliert med det tyske rike“.

Naturkatastrofer ved HAARP og andre avanserte værmodifikasjonsvåpen, og falsk flagg terrorangrep alle steder, er et effektiv verktøy til å skape frykt og paralyse. Det er nettopp når denne frykt og paralyse inntreffer, at det er tid for We The People – Folket, å slå tilbake.

Israelsk firma hadde kontrakt for sikkerhetstjenester ved Fukushima. Israel er en Rothschild operasjon, og MOSSAD som kan skape terror for makt, sier freelance journalist Jim Stone i denne serien på 12 deler:

Did the Dimona Dozen murder the Fukushima 50?
http://www.youtube.com/watch?v=U0nf8OqjR8M

http://www.jimstonefreelance.com/fukushima.html

Slik ble Japans atomkraftverk katastrofen utløst. Tsunami har ikke kunnet lage disse ødeleggelser. Der var heller ikke noe jordskjelv som kunne gjøre det, sier Jim Stone. Fordi Japan ville hjelpe Iran med nuclear atomenergi reaktorløsning? Eller fordi de må nøytralisere ethvert land som står deres agenda imot?

Er det Israels 250 atomvåpen som utgjør The Samson Option, eller er det hemmelig nuclear krigføring som Fukushima, som de presser verdens ledere med for å få gjøre som de vil, glatt kunne overse 76 FN-resolusjoner? Hvem andre kan overse en eneste FN-resolusjon uten at de får NATO og USA’s fulle maktdemonstrasjon av følgene? Saddam Hussein, nei. Quadaffi, nei. Israel, ja.

A cyber weapon of mass destruction“.  MOSSAD innvolvert, sier denne fordragsholder om Stuxnet Worm:

The Stuxnet Worm and Fukushima

http://youtu.be/8moqVTdluHM

http://www.ted.com/talks/view/lang///id/1107

Israeli Firm secured Japan Nuclear Plant

March 18, 2011 — Magna BSP set up the security system about a year ago at the facility, which suffered extensive damage after the recent earthquake and tsunami, with particular concern over radiation leakage from the reactors at the site. Among the 50 Japanese workers who have remained at Fukushima amid the unfolding crisis, in an effort to bring the facility under control, are two individuals who were in Israel about three weeks ago, where they underwent training to transfer the operation of the security system to the Japanese themselves. . . Although there is no access to the area, Siboni said the cameras from his company’s security system—which were installed high up—were probably not damaged and likely captured the post-earthquake explosions at the site, as well as the impact of the tsunami.

Magna BSP was established by Siboni about 10 years ago and is owned by several partners. Based in Dimona, the firm employs 15 people, a number which Siboni expects to expand dramatically in light of additional orders Magna has received from Japan and interest shown by the operators of nuclear reactors in other countries. Its operations in Japan are conducted through a Japanese government firm. . .

http://www.haaretz.com/print-edition/news/israeli-firm-which-secured-japan-nuclear-plant-says-workers-there-putting-their-lives-on-the-line-1.349897

“Five dancing Israelis” on 9/11  og meltdown av atomkraftverk var filmet på forhånd, med overvåkningskameraer installaert av samme Israelske sikkerhetsfirma.

“Feighet stiller spørsmålet:” Er det trygt?
Hensiktsmessighet stiller spørsmålet: “Er det politisk korrekt?
Forfengelighet stiller spørsmålet: “Er det populært?
Men, samvittigheten stiller spørsmålet: “Er det riktig?
Og det kommer en tid da man må ta en posisjon som er verken trygg eller politisk korrekt, og heller ikke populært, men man må ta det fordi ens samvittighet forteller en at det er riktig.”
— Martin Luther King Jr.

At mange av bankiernes og elitens institusjoner står for fall er helt sikkert, men spørsmålet er; Vil eliten bare erstatte dem med noen ennå mer diktatoriske og tyranniske, det som skal utgjøre deres nye finansielle verdensorden, eller er folkets bevissthet avansert nok til selv å ta den HELE og FULLE kontrollen, og ikke bare tro de har kontroll via “demokrati” (eng: Debtocracy“)

“Go back to sleep, Your Government are in Control. Your are free. To do as They tell You.” — Hicks.

Vil Rothschild og CIA/MOSSAD vinne denne krigen, eller vil We The People være istand til å slå tilbake angrepet fra deres samarbeidende institusjoner?

Fuck Rothschilds Samson Opsjon.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

People Power mot opprørspoliti, Ukraina i 2014:
http://www.youtube.com/watch?v=9fxSojtrAVY

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

AUSTRIANS VOTE BY TWO THIRDS FOR DRAFT ARMY IN GROUND BREAKING REFERENDUM http://birdflu666.wordpress.com/2013/01/21/austrians-vote-by-two-thirds-for-draft-army-in-ground-breaking-referendum/

Quote: *Austrians vote overwhelmingly to keep conscription in historic referendum and triumph for direct democracy. *Mainstream media propaganda machine suffers death blow as new style of political campaign emerges. *Politicians use internet to connect with grass roots, bypass corporate media. *Austria’s debt death spiral deepens: country facing 1930s financial crisis. *The IMF’s „Chicago Plan“ to switch from private to public money supply should be the next referendum – and not just in Austria. *Tactical voting needed to stop Frank Stronach becoming power broker Lower Austria elections on March 3rd? In a triumph for common sense, an overwhelming 60% of the Austrians voted to retain conscription while only 40% voted for a professional army in a referendum on Sunday January 20th. The historical referendum spelled a resounding defeat for Globalist forces in Austria – specifically, the mainstream media and Bilderberg politicians such as Social Democrat leader Werner Faymann and Defence Minister Norbert Darabos – who beat the drum for the end of an army filled with conscripts at a time when the military is set to play an increasing role in the country’s security. ..

THE END OF THE LIE: GERMAN GOVERNMENT TAKES OFF MASK AND EMERGES AS FASCIST DICTATORSHIP http://birdflu666.wordpress.com/2013/06/16/he-end-of-the-lie-germany-emerges-as-a-fully-fledged-fascist-dictatorship/

“Bl.a. smacsonic og samme materiale i potensielt andre former ble brukt til å fordampe flyene og sprenge bygningene, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/tid-for-11-september-sannhet/comment-page-18/#comment-100052

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
11 år siden

Kanskje Tyskerene også trer ut i Gata?

Tyskerene vil ha sine gullreserver i utlandet tilbake.
De får ikke tilgang til å inspisere sitt eget gull.

http://www.businessinsider.com/germany-wants-its-gold-back-2012-10

http://www.spiegel.de/international/germany/german-politicians-demand-to-see-gold-in-us-federal-reserve-a-864068.html

Om Tyskland ikke får sitt gull tilbake fra FED 1,536 metric tonn, hva da?

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Nå skjer det !
Idag, 5. november og i tiden fremover, i flere byer, går startskuddet for å ALLE som vil være med å omfordele samfunnets skjevfordelte goder.

Det ekte Jubileums året, hva er det? Hvorfor opplyses ikke folk i alle land om dette meget spesielle året?

Hvordan, hvorfor, hva og hvem kan leses på følgende sider:

http://users1.jabry.com/OperationJubilee/
http://users1.jabry.com/OperationJubilee/briefing.html

UK , USA, Australia, New Zealand, Sør-Afrika, Canada, Irland, Skottland:

http://www.2012jubilee.info/

#Anonymous #OpVendetta #OpJubilee United as one.

Skatt, lover og regler og økonomiske tvangstrøyer tres nedover den vanlige mannen i gata, mens noen ytterst få sitter med en ENORM frihet, rikdom og makt til å gjøre hva de vil gjennom selskaper som skjuler godt sporene tilbake til sine rettmessige, og deres undersåtter som er med på å opprettholde deres ufortjente posisjoner:

The True Jubilee
http://www.youtube.com/watch?v=cG5Rof9qeKE

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

CNN – Massive Anti-Govt Protests In Japan Over Fukushima Lies http://blog.alexanderhiggins.com/2012/05/29/cnn-massive-antigovt-protests-japan-fukushima-lies-138881/

Quote: CNN reports massive protests are hitting Japan over continued lies from the government about the Fukushima nuclear meltdown and the failure to protect the public. This video from CNN reports on the massive protests in Japan due to the people’s mistrust after being lied to over and over again by the government of Japan about the Fukushima nuclear disaster. The latest outrage is over the government’s refusal to stop burning radioactive debris to deal with problems such as massive amounts of radioactive sludge building up in Japan’s sewage systems. The burning of radioactive debris has led to an ash cloud of nuclear radiation blanketing of Easter Japan with radiation. ..

۞

Digression

E-mail sent to mass media, the government and some others, quote:

+{

Date: 31 May 2012
Topic: Newstip, you think the nazis, nazi-marxists, lost the wars, they didn’t, you’d better wake up

Logo pstereo posters all over Trondheim Norway now, with the best known satanist handsign, and supported by our official establishments, are you sleeping and enjoying the nice facades?, I believe most of you still are. Government crisis, yes, all over, and the mass media serve their satanist masters more or less unknowingly, they who actually are their and everybody’s worst enemies

Nazis did not lose WW2 according to Charlotte Iserbyt – ‘Skull & Bones’? see Movie ‘Skull’ http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8258 + extra * Direct reference

New Age / Meyers & Osteen + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8294 + extra * Direct reference

You don’t help yourselves and all of us by going to the mall, the economic theories are created by the same lunatic financial establishment, no reality in it, only use of hegelian dialectic

Have a nice day :)


With regards from, med hilsen fra
..

Falcons’ CAFE http://www.navigate3d.no/images/FalconIconTextedFramed.gif

Abel Danger, 9/11 intelligence and related http://www.abeldanger.net/
Architects and Engineers for 9/11 truth http://www.ae911truth.org/

}+

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Grunnen til at jeg spør, er fordi det er mye helikopter-aktivitet her jeg bor også. Lurer jo litt på hvorfor da..

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Det er ikke lenge før jeg slår tilbake mot de helikopterene som flyr over huset her 5-10 ganger om dagen de siste dagene, eller snutjævlene som lusker rundt og utenfor huset her vær jævla dag!! Dere burde passe dere!!! Jeg vet dere leser her, jeg gjør ikke noe annet “galt” enn å kommentere her på Nyhetsspeilet. Skaff dere et liv jævla svin.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Jeg også leser og kommenterer her, men har ikke sett snurten av et helikopter jeg… ;)

ola
ola
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Nei, du er tydligvis ikke naboen min da

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Hvor i landet befinner du deg? Øst, vest, sør, nord?

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Vestfold

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg skal stemme på det høyreekstreme partiet Holocaustnekterne. Eller Kystpartiet.

nastravi
nastravi
Anonym
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det var vel ingen overraskelse ;)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  nastravi
12 år siden

Ja, eller AP. Enda ikke helt sikker.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Who cares ;-)

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

På onsdag kan du forhåndsstemme, også på internett!
http://politisk.tv2.no/nyheter/forhandsvalget-starter-onsdag-ogsa-pa-internett/

Så flott at regjeringen har lagt opp en nettbasert infrastruktur for DIREKTE DEMOKRATI i Norge. Det skal bli deilig!

Hvem sier at vi som er ikke-voldelige og demokratisk tenkende samfunnsengasjerte mennesker vil nøye oss med å stemme på et nøtte-parti en gang annethvert år?

Har vi først fått lille-fingeren vil vi røske til inntil vi sikrer oss hele den demokratiske hånden. Mao. EKTE DEMOKRATI innført i Norge.

Her er et par saker som med det første bør avgjøres av folkeavstemninger:
– Datalagringsdirektivet – det var klare tegn på et massivt flertall mot DLD. Dette kan lett sjekkes ut i praksis – ved å legge saken ut til folkeavstemning.

– Bør Norge fortsatt okkupere Afghanistan? Krig er for viktig til å overlates til generaler og APe-katter. Vi vil være med på å bestemme hvordan vårt militærvesen skal benyttes!

Nå som Jens har lovet oss mer demokrati, antar jeg at han vil være en av de som helhjertet vil støtte overgangen fra hyklersk på-lissom-demokrati til DIREKTE DEMOKRATI.

GI MAKTA TILBAKE TIL FOLKET!!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Passer bra å stemme nå med siste ukenes hendelser sterkt i minnet og der APE sies å ha over 41% på meningsmålingene.

Michelle
Skribent
12 år siden

Menneskeofringer: Mary Ann hevder 21.sept er en av de 8 dagene i året der titusener av mennesker blir ofret i satanistiske ritualer over hele verden faktisk
1 http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html
2 [audio src="http://www.henrymakow.com/broadcasts/Makow_1_092108maryanne.mp3" /]
Mary Ann sier satanister er over alt, man kan ikke skylde på en spesiell rase selvsagt, eller land eller religion, eller yrkesgruppe for den sags skyld. Hun sier de som dør blir ikke etterlyst i main-stream media heller.

Bare i byen Turin i Italia f.eks, blir det sagt at tusenvis deltar i satanisme
http://imaginativeworlds.com/forum/showthread.php?4818-Turin…a-satanic-city

Ikke vanskelig å forstå at det er lett å fjerne gatebarn og fattige fra Europa også uten at det merkes spesielt. Men er det virkelig satanister som gjør menneskeofringer i Skandinavia også? Det må jo nesten være umulig å få til tenker jeg. Men vent, er det derefor Norge deltar i krigene? Er mind-controllen virkelig så omfattende?

Skal vi våkne fra mareritttet snart og se at negative ånder og aliens styrer enormt mye på jorden? Og i stedet for å tilbe de eller jobbe for de og gjøre det de sier, bevisst eller ubevisst, vi sender alle lys og kjærlighet og samarbeider for naturen
http://www.youtube.com/watch?v=_tARBVWpp18

ye
ye
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Sorry, Michelle, men jeg tror ikke at å kun sitte å sende lys og kjærlighet vil være nok for å stoppe galskapen vi ser konkret utfolder seg i all sin ufattelige ondskap. Ved å kjenne til hvordan satanistene innenfor T.H.E.Y (The Hierarchy Enslaving You) opererer, ved påkalling av demoner og lucifer, er en nødt til å forstå at vi sjeler i en menneskekropp vil ikke ha nubbesjans om vi ikke ber om hjelp fra Gud.

Roger Mornau fra Canada fortalte hvordan han skulle bli ordinert til satanistprest, men da tiden nærmet seg og det var 72 timer før dette rituale skulle gjennomføres ombestemte han seg. Han visste at om han gjennomgikk ordinasjonen, ville det være ingen vei tilbake.

Med alle årene innenfor den satanistiske sfære visste han også at han var kommet for langt i prosessen, slik at om han skulle ha mulighet for å overleve fysisk, ville han måtte gå helt over på den motsatte siden – til Gud. Ved hjelp av en kollega og hans kone, som ga undervisning i Bibelen, klarte han med intensiv åndelig læring å komme seg på ‘den sikre siden’.

Kreftene (de onde) hadde han lært var HELT konkrete og REELLE ville sørge for at han ville bli ‘utsatt’ for en ulykke om han deserterte.

Alle som har gjort formidabel success i forretningslivet/karriéren i Canada er innenfor viten og har fått hjelp av ritualer via demondyrkelser, forteller han i et intervju (som var tilgjengelig for et par år siden da jeg så den).

Vi kan se tydelige tegn på at det er sterke krefter i sving for å ødelegge DET OPPRINNELIGE budskapet fra Gud slik at folk ikke skal tro på det som var ment som en veiledning for ALLE mennesker for å forhindre at mennesker påvirket av lucifer skulle ta makt og ødelegge samfunnet. Meningen var at vi skulle leve i fred og harmoni med hverandre, ta vare på naturen og Guds skaperverk, leve i symbiose med naturen som er ømfintlig for menneskets inngripen. Religionen “Kristendom” er oppfunnet av mennesker som ønsket å lede folk VEKK fra Gud ved å ha prester som med vilje feiltolker Bibelen for å få Gud til å fremstå på en helt annen måte enn den Han er. Leser en Bibelen (KJV, som er den bibelen som er det nærmeste en kommer den orginale), så vil en selv kunne lese at Gud forbø et menneske å opphøye seg selv over et annet. Altså prester, imamer, rabbier er IKKE Guds vilje nettopp fordi Gud visste at de ville ta makt og føre mennesker bort FRA Gud istedenfor å oppfordre folk å søke Gud selv DIREKTE.

Fra den dagen Salomons Tempel, som var den ENESTE ‘Gudshus’ som Gud hadde tillatt, ble ødelagt, tillot ikke Gud at noen skulle bygge kirker, moskéer eller synagoger. Levittene, som hadde hatt i oppgave å lede folket Israelittene (har INGENTING med dagens land Israel å gjøre) med Guds ord, hadde sviktet tilliten og gjorde at det godtfungerende samfunnet begynte å degenere. Guds sønn, Kristus, inkarnerte seg i kroppen Jesus, for å sette folk på riktig spor igjen. Likeså fikk Mohammed beskjed om hvordan å få styr på et samfunnet igjen slik Gud at Gud kunne ha et demonstrasjonsfolk, siden Isrealittene hadde sviktet for n’te gang, for å vise andre hvor godt et samfunn med gode avlinger, ingen sykdom og fred innenfor det samfunnet, vil fungere HVIS en fulgte Guds lover.

Det er også oppsiktsvekkende at så mange forskere på ‘eliten’ er sterkt troende. De har funnet at den åndelige siden med Gud, og den onde som prøver å manipulere oss vekk fra Gud, ER REELL.

Og selv holder ‘elietn’ på med satanistiske ritualer og demondyrkelser i det skjulte! Hvorfor gjør de det? Hvorfor holder de på med luciferdyrkelse i de høye gradene innen frimureri? Hvorfor holder vatikanet på med black og red mass, I DET SKJULTE !? Fordi de ikke vil at folkemassene skal vite at det finnes en åndelig, spirituell virkelighet som har virkining på jorden her og nå med det vi sier, tenker og handler!

Så er det opp til oss å bruke vår frie vilje. Har vi så stort ego at vi er arrogante besservissere og avviser at det faktisk kan finnes en Final Day? Eller tør vi være ydmyke til å utforske mer om det vi ikke kunne ane eksisterte? ‘Eliten’ har ihvertfall prøvd å latterliggjøre og skremme folk med 2012-hypen pluss mye mer.

En kan spørre seg hvorfor ‘eliten’ har så til de grader anstrengt seg på uttalige måter og pøst på med anti-Gud, anti-bibel, og masse annet FN-New-Age forvirrende religiøse retninger og arbeide med å samle alle reliøse retninger under FN (eukumeniske kirke).

Kanskje det er for å sette opp en skog så ingen ser treet?

Men ikke kast babyen ut med badevannet. Gud eksisterer, søk DIREKTE kontakt og lær Han å kjenne selv. Be om å få sannheten og ikke noe annet.

Her er noe som setter igang tankeprosessen om hvilket samfunn vi lever i.
Les forordet i boka FØR lesning.

The Way home or face The Fire explains the Truth about God; the True interpretation of The Holy Bible and The Holy Koran; the True reasons why what is happening now is happening and what is going to happen in the very near future in the world. It also explains the consequences involved in taking each of the two paths – The Way home or the way to The Fire.

http://thewayhomeorfacethefire.net/synopsis/

De troende til Gud, vil i NWO- samfunnet bli forfulgt og sett på som en trussel mot ‘eliten’, (som vi kan se av et forslag fremsatt til den amerikanske kongressen nå nylig).

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Michelle: Link nr 2 der funker ikke, men det er ikke så farlig for min del, jeg tror ikke på kilden din der, har sett Henry Makow komme med ondsinnet desinfo før, hans agenda er åpenbart å sette forskjellige grupper opp mot hverandre vet å bruke satanist-kortet. Sverter snart den ene og snart den andre. Slikt som dette må vi gjennomskue. Og ang Turin, dvs Torino, en nydelig by i Italia, med en nydelig vakker kirke hvor de har det som kan være Jesu lik-klede, med bilde av mesteren, ikke 100 % sikkert det er ekte, men fascinerende, har vær der.

Nå skal vi tro så ille om våre italienske brødre og søsken at de ofrer barn og bedriver satanisme, i tusentall også vanlige folk, i byen Torino..
Jeg kan jo ikke vite men jeg har mine tvil, det er en info-war og tydeligvis mange agenter og aktører på banen, med sine oppdrag. vi behøver ikke sluke alt. Håper iallfall at dette ikke er sant. Egentlig typisk propaganda mot katolikker osv. De er vanlige gode folk som deg og meg de fleste av de.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Generalstreik i Hellas!

Gresk fagbevegelse innleder tirsdag morgen en 48 timer lang generalstreik i protest mot regjeringens innstrammingsprogram.

Mens nasjonalforsamlingen forbereder seg på å stemme over det enorme nedskjæringsprogrammet, ber landets fagforeninger alle som rammes av skatteøkninger, om å slutte seg til demonstrasjoner.

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2170571.ece

Michelle
Skribent
12 år siden

Når ikke presidenten engang skriver under selv, hvordan i all verden skal du kunne tro på at han i det minste har lest noe av hva “han” signerer?
http://www.dagbladet.no/2011/06/27/nyheter/utenriks/barack_obama/usa/politikk/17078973/

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Har sett det har stått litt i aviser den siste tiden om investorer og andre som vedder på at div aksjer og børser skal falle. Er dette noe nytt de har begynt med eller er det noe som har foregått lenge?
Dette er iallefall ennå en ting som burde få folk til å skjønne at de som har penger og er med på å kontrollere oss ikke ser på det de driver med som noe annet enn en lek, og at de ikke bryr seg noe om mennesker som arbeider for å skaffe penger til mat og andre livsnødvendige ting, men kun ser tallene de representerer.

Historisk stort veddemål på REC-fall_ http://e24.no/boers-og-finans/historisk-stort-veddemaal-paa-rec-fall/20072957

når skal vi la de rike svina få svi? (sorry at jeg høres ut som en komunist på den siste der, jeg hater komunister også)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

About Us
The BetOnMarkets service is owned and operated by Regent Markets Group. Fully licensed and regulated, BetOnMarkets has been providing financial betting to a worldwide audience of over 200,000 clients since 1999.
http://www.betonmarkets.com/

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

REC lager solceller / miljøvennlig energi, de fikk et skikkelig fall for 4 år siden også. Jeg tenker at egokreftene som vet at det økonomiske fallet er uungåelig, skviser ut de miljøvennlige først, slik at de selv kan holde på en ørliten stund til.

Det finnes miljøvennlige fond, feks miljøinvest, og finans som jobber for den nye verden, feks Mikrofinans….men senere i den nye verden, trenger vi ikke penger, only love.

Har savnet deg her UFO, håper det går bra med hagen din :-)

Michelle
Skribent
12 år siden

Igjen, USA hyller Norge av alle land faktisk, som sin viktigste allierte:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4156067.ece
Å bli hyllet som bombealliert er vel det skumleste og flaueste man kan bli!
Men så lenge Norge får inn oljepenger av det,
så er det vel penger som måler suksess dessverre?
http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article4104940.ece
Er det ikke flaut nok snart?
Er det bare jeg som skammer meg på nasjonens vegne?

Armin Bahrami
Forfatter
12 år siden

“Nothing can stand in the way of the power of millions of voices calling for change.”
— Barack Obama

Under Obama, har fengselsystemet i UsA begynt å produsere deler til millitærutstyr og bomber som fleste uante mennesker her inne ikke visste ble brukt mot stakkars uskyldige lybere. De får betalt under minstelønna for en jobb som krever høy ekspertise.

Under Obama, har USA blitt enda værre diktaturstat, her er 10 tegn, om du fortsatt mener Obama er ren, Maarit, så kan vi ikke være venner, du er like ond som Obama om du velger å beskytte dette…

http://www.activistpost.com/2011/05/10-indications-united-states-is.html

Millioner av mennesker roper etter Forandring Obama, hva skjedde med ingen ting skal stå i veien for folket? Nå er du den største hindringen for verdensfred ! Du må være satan for å bli president i det hvite hus, ellers hadde du blitt drept dagen etter du meldte deg til valg. Land of the free, home of the slaves.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

arifkarim, “bin Laden”-effekten ser ut tll å gjøre seg gjeldende i folkesjela, etter massiv hjernevask i årevis, særlig av TV-titterne.

Så rart at media ikke har fått med seg at bin Laden aldri ble ettersøkt for 911-terroren?

Bin Laden Not Wanted for 9/11!
“The FBI has no hard evidence connecting Bin Laden with the 9/11 attacks on america” – FBI spokesman Rex Tomb

http://911review.org/Media/Bin-Laden-Not-Wanted-for_9_11.html

“Militant islam” er et CIA-påfunn som ble oppfunnet for omlag 30 år siden som det planlagte fiendebildet som skulle erstatte sovjet-kommunismen for den vestlige sheeple-flokken.

Trolig var den store mediastøyen rundt Salman Rushdies blasfemiske verk Sataniske vers et element i denne planen. (Som kjent er det etterretningen som bestemmer hva vestlige media skal skrive om – etterretningen har sine metoder).

9 av 10 terroraksjoner i nyere tid som muslimer urettmessig har fått skylda for er utført av etterretningsorganisasjoner, særlig MOSSAD.

Har nordmenn noengang vært mer hemma og hjernevasket (hjerne-hemma?) enn nå?

Apoteose
Apoteose
Abonnent
12 år siden

Der Spiegel har en artikkel hvor det fremgår at Bundeskriminalamt (BKA) etterforsker et mulig terror-anslag under cupen og at den mulige trusselen stammer fra fanatiske muslimer. Van Geest er ikke nevnt i artikkelen.

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,768947,00.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Apoteose
12 år siden

“et mulig terror-anslag under cupen og at den mulige trusselen stammer fra fanatiske muslimer”

Enig. Muslimer = dagens syndebukker. Ser noen likheter mellom dagens muslimhat og 1930-tallets jødehat? :D

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Hvordan ta til motmæle?
Hvordan få en ende på dette vanviddet?

Det vi kan være sikre på er at vi kan ikke kjempe dem ned med våpen – det er det de gjerne vil vi skal prøve ved å stramme tommeskruen stadig hardere. De oppfant den måten å kontrollere samfunnet på, og hver eneste revolusjon har endt som en totalitær reinkarnasjon. Funker ikke.

Det er dog ikke så mange som tenker på andre siden av bordet. Det kalles kommandolinje. Noen få tenker og mange hopper. Resten repeterer. Vi burde ha en fair sjanse til å tenke dem i senk og skape noen uventede løsninger, vi begynner å bli mange verden over som har gjennomskuet oligarkene. Vi bør ikke gå inn de dørene de setter åpne, men gjøre det de minst venter – og over alt vi kan unngå å sammarbeide med systemet mens vi bygger den verdenen vi vil ha ved å ta drastisk ansvar i egen hverdag.

En brainstorm på gode løsningsforslag som ikke innebærer å spille spillet på de vilkår som illuminati legger opp til?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Hvis de ønsker at vi skal kjempe med våpen, hvorfor har de gitt våpenamnesti 3 ganger på 10 år?

Våpen er det som vil redde ditt liv, når folk som ikke har kommer for de som har.. Når folket har alle våpnene, tørr ikke tyrrantene å holde på slik som de gjør nå, og dermed lurer jeg nesten på om du er av samme klasse som ønsker et forsvarsløst folk, for med makt er de kommet, og med mindre vi snakker en voldsom kjærlighetseksplosjon som DNAreparerer absolutt ALLE individene på planeten, vil de ikke vike for enda mer brutal vold. Dere vet hvem de er, dere kjenner til deres navn, deres institusjoner og satans synagoger, hvorfor lar dere de leve en dag til med deres kjøpte rykte i behold? I gamle dager kalte de det for selvforsvar, idag blir du kalt gal for å forsvare deg mot gale mennesker…

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Nope. Jeg er enig her. De vil ha opprør med minst mulig våpen. Men de legger opp til opprør og konflikt der de har flest og størst pinner til å slå med. Jeg imot avvæpning av heimeværnet og nedbygging av forsvarets evne til å forsvare Norge. Jeg er for at vi skal ha lett tilgagn til sivile våpen. Jeg er en betinget passifist med en klar grense for når jeg er villig til å gripe til våpen. Den grensen er der. Men jeg ser også de historike linjene og vil unngå feil som er begått før. Jeg tror heller ikke det går an å løse problemet på det nivået som problemet er skapt – vi må finne en ny måte å løse dette på.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Apropos…
Våpen inn med den ene handa og ut med den andre. Sivile folk får inndratt sine våpen, kjeltringene får dem utlevert tilnærmet gratis fra styresmaktene.
http://www.naturalnews.com/032934_ATF_illegal_firearms.html

trackback
12 år siden

[…] Bankerna måste vara med och betala Greklandskrisen http://aftonbladet.se/debatt/article13190246.ab Regnskapsjuks, offentlig overforbruk og skatteunndragelser er blant ingrediensene i krisen som har drevet Hellas til randen av konkurs. http://e24.no/makro-og-politikk/dette-er-hellas-krisen/20069992 EU legger tungt press på Hellas http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10087714 Hellas’ statsminister har kniven på strupen, og trygler søndag om samarbeid for å redde landet sitt. http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2164926.ece Moody`s vurderer å nedgradere Italia http://e24.no/makro-og-politikk/moody-s-vurderer-aa-nedgradere-italia/20070896 Krisen er total http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2163709.ece We The People, – folket, slår tilbake http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/we-the-people-folket-slar-tilbake/ […]

« Forrige artikkel

Falsk flagg terrorangrep – Berlin 26.06.2011?

Neste artikkel »

Trojanerkrigen, det greske alfabet og Homer (940-800)

48
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x