Falsk flagg terrorangrep – Berlin 26.06.2011?

12547 visninger
5 minutter lesetid
130

Illuminatet hviler aldri, det må skapes en begrunnelse for å ta ut Iran, og de kan ha planlagt et nytt mulig falskt flagg angrep i Berlin på FIFA Verdensmesterskapet i kvinnefotball! Spre denne nyhet! Fullt trykk i alternativ-media kan avverge dette!!!!!

Et søksmål mot Angela Merkel, rikskansler av Tyskland, er anlagt av den hollandske advokat Torsten van Geest den 31. mai 2011. Dette søksmålet påstår at Merkel besitter kunnskap om et mulig falskt flagg angrep eller mega-ritual event på Berlins Olympiastadion under åpningsdagen av FIFA’s «Women World Soccer Championship Games», kvinnenes fotball verdensmesterskap, den 26.06.2011 (6/26/2011) og at hun ikke har utført sin primære oppgave å tilby tilstrekkelig beskyttelse til Tyskland og dets innbyggere.

Hele søksmålet her:
http://van-geest.de/images/stories/175V11.pdf

Den første delen av søksmålet gjør et forsøk på å etablere et mønster gjennom grundige undersøkelser og avslører hva som ledet frem til angrepene 9 / 11, hvordan «filmer», tv og musikk forutsa angrepet skulle skje via skjulte budskap, den sannsynlige agenda, den sannsynlige gjerningsmannen , informasjon om «øvelser» som «tilfeldigvis» etterlignet angrep, og mye mer.

OM dette skjer, og om alternativ media kan gjøre det som tilsynelatende ikke verdens etteretningsorganisasjoner og mainstream media klarer med alle sine ressurser, så vil de bli satt i slikt vanry blant folk flest at det hadde blitt opprør mot dem. Det vil være ødeleggende for deres institusjoner, så det er svært viktig at alt slikt blir rapportert med en gang til folket, idet dette kan avverge de planlagte angrepene.

Om det er nuclear (atom) eller biologisk angrep som er planlagt, allerede som innledet med det menneskeskapte e.COLI angrepet mot Tyskland som utvides er usikkert. Symbolikken i at først Japan som angripes nuclear, og deretter Tyskland, begge som stod imot ZION under andre verdenskrig, er noe å merke seg.

Intervju med Thorsten van Geest Mega Ritual 2011 (tysk)

Taust fra mediene

Det er av stor bekymring at det er samme mediene som tier om dette angrepet på Berlins Olympiastadion, den 26. juni, 2011, åpningsdagen av disse spillene, som alle de medier som ikke nevnte noe før 9/11. Det er også bemerkelsesverdig at Merkel gjorde i sin TV nyttår tale, og ganske merkelig, valgte den gang å snakke spesifikt om åpningsdagen av Women World Soccer Championship Games. Dessuten er det nå kjent at en Anti-terror trening / øvelse har vært planlagt å skje på samme dag i Berlin.

Det falske terrorangrepet er avdekket med å avdekke koder i diverse filmer, og i sangtekster, vesentlig:

FIRST WE TAKE MANHATTAN, THEN WE TAKE BERLIN
(Leonard Cohen)

They sentenced me to 20 years of boredom
for trying to change the system from within
I’m coming now, I am coming to reward them
First we take Manhattan, then we take Berlin

I’m guided by a signal in the heavens
I’m guided by those birthmarks on my skin
I’m guided by the beauty of our weapons
First we take Manhattan then we take Berlin

I really like to live beside you baby
I love your body and your spirit and your cloths
but you see that line that moving through the station
I told you ,I told you , told you , i was one of those

Ah you loved me as a loser but now you worried that i just mightwin

you know the way to stop me but you don’t have the discipline
how many nights i prayed for, this to let my work begin
First we take Manhattan , then we take berlin

I don’t like those fusion business mister
and i don’t like this drugs that keep you thin
I don’t like what happened to my sister
first we take Manhattan , then we take Berlin.

and I thank you for those items that you sent me
The monkey and the plywood violin
i practised every night . now i am ready
first we take Manhattan , then we take Berlin

remember me , I used to live for music
remember me , I brought your groceries in
well its Fathers Day , and every one is wounded.
first we take Manhattan , then we take Berlin

Mangelen på respons til angrepene på 9 / 11 og 7 / 7 ble senere fremstilt av media som inkompetanse og / eller forberedelse. Dette har blitt brukt som rettferdiggjøring av regjeringer for å innføre nye lover for å lage en politi-stat som sikkerhetssystem. Dette er dokumentert med utstrakt tap av borgerlige fred og frihet for folket i både Norge, USA og Storbritannia og andre land rundt om i verden. Det kan tenkes at WW3 kunne bli et utfall hvis en falsk flagg angrep finner sted i Berlin i løpet av disse spillene, og sannsynligvis  vil Iran få skylden.

Konsekvenser av tidligere falsk flagg operasjoner:

  • DLD – kommunikasjonskontroll.
  • Flyplass-screaning – reisekontroll.
  • etc.

Denne falsk flagg trusselen blir rettet mot kvinnenes spill, kan det ha noen spesiell betydning, «rituelt snakket»? Vennligst ta noen minutter og se over informasjonen, og hvis du er enig at dette er noe folk i verden kan burde være bekymret og / eller vet om, da, gjøre ditt beste for å spre informasjonen slik at det blir så allment kjent som mulig. Det kan være det eneste vi kan gjøre på for å hjelpe avverge et angrep.

http://youtu.be/kXV52GXRVG8

Que Sera Sera

Vi vi får vente og se hva, om noe, skjer den 26. juni. Det er imidlertid verdt å merke seg at iranske kvinnelandslaget i fotball har allerede blitt diskvalifisert fra turneringen på grunn av deres plan om å bære skaut, i tråd med islamske kleskoder. I seg selv trenger ikke dette bety noe. Med mindre en falsk flagg gjør fortellingen mer troverdig, ved at det i tilfelle umiddelbart ville åpne veien for anklager om iransk engasjement i falsk flagg operasjonen.

I konspirasjonforskningsmiljøet ryktes det at Angela Merkel er jødisk beskytter av de internasjonale bankiere, andre steder sies det at sovjetiske arkiver sier hun er et barn av Adolf Hitler. Kanskje begge deler. Alle vet at Prescott Bush og innflytelsesrike bankiere stod bak og finansierte Hitler.

Det er også merkverdig at zionist-sjefen og Bilderberger topp Henrik Heinz Kissinger nylig er tatt opp i FIFA sin undersøkelseskommisjon, for å undersøke påstander om korrupsjon i FIFA, og for å hvitvaske den påstått korrupte Sepp Blatter. Samme mann var også den som først ble valgt av George W. Bush til å være leder for 9/11-undersøkelseskommisjonen. Rett mann til å begrave all sannhet med andre ord, om han også dermed blir del av undersøkelseskommisjonen for det potensielle terroranslag.

PS: En annen tysk advokat skrev et åpent brev til presidenten i det tyske Federal Criminal politienhet denne uken om den påståtte planlagte falskt flagg terror angrep på kvinnenes fotball VM åpningskampen på 06-26-11

http://www.buergeranwalt.com/00-downloads/Offener-Brief-an-BKA-vom-06.06.2011.pdf

Om en falsk flagg terror operasjon avsløres på forhånd, så kan den ikke lenger påstås å være et terroranslag utført av andre, for eksempel Iran, for å få en unnskyldning for å gå til krig mot dem. Skjer dette, må vi akseptere at dette var nettopp; en falsk flagg operasjon, for å ha noen å skylde på for å gjennomføre en agenda. Dettte kan også være opptakten til London Olympics 2012 med sin ZION logo.

Illuminati: Ikke bare Dere vokter oss, WE’RE WATCHING YOU!

http://youtu.be/4b5os-7KTmU

http://youtu.be/dTv4U1SeZnE

Abonnere
Varsle om
guest

130 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
11 år siden

Takk for en utrolig Livsviktig artikkel, ja dette MÅ spres!!

Trekker man ut 6-tallene i datoen og summerer de restrerende, får man 666.

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Michelle

Du må lese denne:Channeler:
Magenta Pixie

I have always thought that the number 666 was the Devil’s number. Can the nine comment on this?

There is no such thing as a ‘devil’s number’ yet there is a certain truth regarding cosmic geometric patterning existing within polarised service to others or service to self frequencies.

All cosmic geometric patternings that which you know as shapes, equations, formations and numbers have a light and dark counterpart. Certain sequences of numbers, especially triple numbers such as 666 and the mirrored counterpart 999 have great energy and consciousness that can be and are being utilised by those who understand, in differing degrees, the significance and workings of these geometric patternings and number frequencies. 666 stands strong within light as does 999, these triple numbers are living energies that take form when called upon by you in human form. 666 was known as a number of higher dimensional light and there are those that have deliberately created fear around these numbers in order to keep sacred the true geometric knowledge and keep the magikal frequency available for the select few. Those that hold fear around the numbers then create their own reality, bringing the true negative aspect of that geometry into their reality. For those that believe 666 to be a number of darkness, of service to self frequency or indeed a ‘devil’s number’ as you say, then this is exactly what it shall be. The living force of the universe is weaved upon a net, a web as it were, a mathematical web of number frequencies like codes in a computer. These numbers that exist, flow, change, divide, remain the same, move, feel, communicate, dance, learn and teach are the very fabric that works it’s magik around you when you use that which you know as the law of attraction. The fabric of geometric intelligence, the living numbers and mathematical shapes of the universe, of hyperspace respond to your consciousness, to your emotions, to your actions and thoughts. These geometric number frequencies exist within you, within your DNA therefore your thoughts are intertwined at all times with them. From our perspective they are one and the same. From your perspective there is a choice, there is free will. You can choose to believe that any order of numbers, any geometric shape or symbol or triple number code such as 666 is dark, negative, bad and evil bringing bad luck, omens of disaster and fear into your lives. Or you can choose to break free from the deliberate conditioning of others, conditioning that only serves to halt your evolution and ultimately shift timelines and prevent Ascension of Earth and Humanity on Earth. Conditioning that is there to create the energy of fear, keeping frequencies low and keeping humanity easy to control.
If you choose to break free from deliberate conditioning and open your inner sights to the higher realms of love, light, beauty, compassion, joy and bliss then you make the choice as to how to connect with your geometric brothers and sisters. The living number patterns and mathematical angels of light, geometric masters that vibrate within form, within pattern, within 666 and 111, within 333, 444 and 999…within all that you know as number, as shape, shall respond to that choice. Therefore freedom is placed upon all geometry, all symbolism and one can then see and know, feel and hear, communicate with and become one with any number or pattern or order of numbers they choose. 666 vibrates within a fear frequency because all frequencies have opposing mirrored aspects of self when perceiving the dualistic universe. 666 vibrates within a fear frequency because certain individuals and groups deliberately created it to be so and the choice was made by many to perceive this. 666 vibrates within a love, light, service to others frequency because that is it’s birthright to do so. All consciousness aspect be they animal, human or number frequency have service to others within their very make up and all consciousness aspects vibrate within this frequency, for there is multiple infinite selves in that which may look to you, like just one. So too is there just one in that which may look to you, like multiples. 666 vibrates within a love, light, service to others frequency because many have seen, many have understood and many have made the choice to create this and to embrace this creation in their lives.
Those that see, those that hear, those that understand shall know the 666 and the 999 to be one and the same, two aspects of one point, one matter, one anti-matter, one physical, one spirit. The triple number formations take on consciousness aspects that many would perceive as Angels. The Angelic, archetypes of Geometry, or number formations are many and are known by many names. These are your guides, your Angels. Light beings that exist as one with you, as individuals, separate from you. We, the White Winged Collective Consciousness of Nine speak from the perspective of the spiritual and from the perspective of the scientific for from our perspective these stand in unity, without separation. We exist as the geometry we speak of, we are the number formations, we are the shapes, the patternings and the codes. We exist as the Angels we speak of, the Ascended ones, the ones of Light, the higher guides, the Extra Terrestrial Nine that travel through time on merkabah wings of white. We exist as you, the human third density anchor who delivers all that is existence from the perspective of incarnate physicality.
When you see 666 and choose the frequency of love, you see us. When you see 11.11, or 444, or 108 or 12.12 or any other combination of Master Number guiding you with the hand of Synchronicity, the hand of Magik, you see us. When you see us, you see yourselves.

WE ARE THE WHITE WINGED COLLECTIVE CONSCIOUSNESS OF NINE

Lynx Veritas
Lynx Veritas
11 år siden
Svar til  gudfrid

Tusen takk for den oppklaringen gudfrid. Kort oppsumert, 666 er en energi. Og vi bestemmer selv hvilken form denne energien skal ha, utfra hvilke egenskaper vi tillegger den.

Da har du akkurat forklart hva vi tidligerer har fundert over når det gjelder f.eks den gigantiske pentagram-talismanen som strekker seg over store deler av Sørlige Norge, og som ble satt opp og konstruert av våre Viking-forfedre.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-2/#comments

Alt faller på plass. Når vi ikke lar frykten, være den forutinntatte og innleirede begreps- og retningsgiver. Takk igjen!

Michelle
11 år siden
Svar til  gudfrid

666 bruker de som symbol på HiERARKiPyramiden. I en pyramide er det alltid 180 grader, altså 60+60+60. Frimurergradene går opp til 360 fordi det er alltid 360 grader i en sirkel, som antakelig symboliserer jorden eller en annen planet eller stjerne. Men det symboliserer deres eierskap og makt altså.

De negative aliensene og negative ånder, vil ikke at vi skal bli bevisste på og avsløre de hypnotiserende subliminale beskjedene de legger inn i filmer etc Da fungerer plutselig ikke hypnosene langt ifra så sterkt! For at vi skal manifistere dette i matrix for de, da må de heller spille på frykt, at redsel kan manifisteres. Men det trenger selvsagt ikke skje heller når vi vet å bruke lys og kjærlighet ;)

Starwolf
Starwolf
11 år siden
Svar til  Michelle

I enhver trekant er det 180 grader….

Michelle
11 år siden
Svar til  Michelle

Ja kunne forklart det nærmere ved at trekanten (med like lange sider), symboliserer HiERARKiPyramiden dems.

Michelle
11 år siden
Svar til  gudfrid

Det blir mere riktig å si pyramide likevel, i en likesidet pyramide,
som jo den egyptiske HiERARKiPyramiden med øyet til Horus er,
http://3.bp.blogspot.com/_PcuhizFEW-o/SuXfutap5dI/AAAAAAAAAYk/psx_aq7UcuI/s320/illuminati-dollar-freemason-illuminati-star-of-david-pyramid-300×225.jpg
– så har hvert eneste hjørne også 666, altså 180 grader tilsammens.
De fem hjørnene kanskje symboliserer de fem verdensdelene,
flere som da tenker de olympiske ringer på stadion Berlin?

http://www.popculturepastor.com/content/immortel-illuminatis-favorite-movie

Her krysser Elenin/Planet X/Niburu sin posisjon med banen til Mars, som takk til kloke Smurfen påpekte:
http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

Vi BØR spre dette til Alle vi kan NÅ! Skriv til ulike tv-stasjoner og aviser internasjonalt! Advare, ikke for å spre frykt, for vi skal tenke positivt og sende masse Lys seff, men for å avprogrammere de subliminale hypnose meldingene og få folk vekk derfra NÅ!
Jeg håper inderlig vi klarer å forhindre katastrofen!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KnsB6VBznBA&feature=related

Heart of Gold
Heart of Gold
11 år siden
Svar til  Michelle

Det regnestykket vil jeg gjerne se satt opp..?

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Heart of Gold

Denne videoen fra youtube er et slags regnestykke i atomstruktur / den geometriske formen.. (beklager at jeg ikke er så flink med link)

«The Secret of Secrets Carbon 666»

Heart of Gold
Heart of Gold
11 år siden
Svar til  gudfrid

Det var dette «regnestykket» jeg mente;
«Trekker man ut 6-tallene i datoen og summerer de restrerende, får man 666»

Lynx Veritas
Lynx Veritas
11 år siden
Svar til  gudfrid

Marker adressen ved å venstre-trykke 2 ganger. Trykk høyre museknapp og kopier linken. Lim den inn ved å venstretrykke og sett inn i ønsket tekst. Voila
http://www.youtube.com/watch?v=FFVaH82y8gM

More clearing. 666 har like mye å gjøre med Satan, som vi og Satanister ønsker å gi det. Energien 666 er knyttet til kundalini-reisning som til slutt leder itl en opplyst tilstand. En exit fra denne Matrix, og full sammensmeltning med all there is. Mystery solved. Noe å huske på neste gang man blir frenzy av å se den farlige, og sataniske; SIX SIX SIX. Eller den elskelige, kjærlighetsilden 666.

Your choice. Take it back

ola
ola
11 år siden
Svar til  Heart of Gold

26.06.2011
6 6 2+2+1+1=6 =666 ikke værre enn det

RawKuz
RawKuz
11 år siden

Strålende artikkel, og flott det blir publisert på NyS. Dette er informasjon som blir fortiet i mainstreammedia, noe som gjør det enda viktigere at det blir belyst gjennom mindre kanaler.

Det at det sammenfaller med en antiterrorøvelse er også et svært dårlig tegn, mtp 9.11, london bombings, Haiti m.fl som alle hadde terrorøvelser på eksakt det samme som skjedde.

Eliten jobber nå på spreng med å sensurere internett, og en av hovedtalspersonene er Frankrike’s Sarkozy http://oyvinds.trykker.com/2010/12/16/frankrike-vedtar-totalit%C3%A6r-internett-sensur/

Internettsensur var hovedagendaen på årets Bilderbergmøte, noe som kan sees på deltakerlisten, der flere av de store internettaktørene var representert.

Det er svært viktig at også forsøket på å sensurere internett får bred oppmerksomhet på steder som NyS, da MSM ikke nevner det overhodet.

Mono Montana
Mono Montana
11 år siden

Treffer du på denne Tor Karlstad, har speilet truffet blinken!
Om historien gjentar seg (München-massakren 1972), med litt infiltrasjoner fra Baader Meinhof eller lignende…?
Den store helten den gang var vel Mark Andrew Spitz, med 7 gull?
Taperne var vel Israelske idrettsutøvere, som ledet til sort september?
Men skulle noe skje, tviler jeg på at Tyske arbeidere vil fortsette å betale Greske pensjoner! er liksom mye som skjer for tiden?

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Illuminatet er ikke redd for å bli avslørt, men lar oss avsløre, for å skape enda mer frykt i oss selv. Demonen/illuminatet, er et produkt av vår egen frykt. Det er helt nødvendig for å komme videre her å forstå at disse energiene er laget av våre valg…udissiplinerte og forvirrede vi er, går vi i fella gang på gang ved å skremme oss selv. Og det å komme med profetier som kan føles skremmende er bare med på å mate «fryktdemonen». Prøv heller å huske hvem du ER :-)

RawKuz
RawKuz
11 år siden
Svar til  gudfrid

Tror ikke det er så enkelt at ved å sende engler, lys og kjærlighet så blir alt bra. Drastiske situasjoner, trenger drastiske tiltak. Først og fremst er det bevisstheten til massene som må vekkes til live, slik at de ser at mye av det de tror er sannhet er løgn.

Kroppen er egentlig ikke mer enn en biologisk høyteknologisk PC, som reagerer på vibrasjoner som igjen blir tolket av hjernen. En meget aktuell dokumentar om emnet er «David Icke – The lion sleeps no more»

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  RawKuz

Du har Flower of Life i profilbildet ditt :-) Det er altså en hellig geometrisk form, som er det samme som «engler».
Jeg tror ikke du har forstått begrepet bevissthet fullt ut. Det er mer en bare falsk flagg.
David Icke er en mange møter på veien.. jeg oppfordrer ingen til å være sint veldig lenge, så det er viktig å utvikle seg videre, det er mer, mye mer og veldig lite er materie i forhold til ånd.

Hva er et drastisk tiltak? Jeg synes 9.11 var et drastisk tiltak? Kanskje det er nødvendig å ta Berlin før vi skjønner poenget..

RawKuz
RawKuz
11 år siden
Svar til  gudfrid

Helt rett. Drunvalo Melchizedek har veldig interessant synspunkter om emnet, også merkaba meditasjon som du nevner innimellom ;-)

Engler kan også være så mangt, du har «de mennesklige» som blir skissert i bibelen, du har orber og diverse energier.

Med bevissthet snakker jeg om den enkleste form for bevissthet, nemlig at alt er ikke som det skal være, der eiten tyr til alle midler for å undertrykke menneskeheten og hindre oss i å bli fri.

Det var eliten som stod bak det drastiske tiltaket 9.11, nå snart 10år etter har svært få innsett at dette var en falsk flagg operasjon, de har ikke engang hørt om tower7.

Et drastisk tiltak pr nåværende tidspunkt er så enkelt som å forstå at agendaen til eliten er direkte ond og at vi blir kontrollert av en gjeng uendelig onde personer

RawKuz
RawKuz
11 år siden
Svar til  gudfrid

det jeg snskker om ang bevissthet http://www.youtube.com/watch?v=j_9T1SPJXRI&feature=p%ADlayer_embedded

ypperlig tiltak for aa vekke massene, bør spres videre

Mike Cechanowicz
Skribent
11 år siden

Jo mer jeg oppdager desto mer forståelig er polariseringens drama på vår planet. Den forståelsen kommer ikke før en har avkledd mange lag av fragmentetion i forhold til hva som er de egentlig kontrollerende elementer av det vi opplever. Det virker på meg som om at systemet er skapt for at den ene skal forlede den neste nedover i rekkene.

Jeg begynner å forstå den store forskjellen mellom å være bare åndsbevisst og opplyst, og det å være en åndelig «warrior». Det vil ikke si at du skal stå på barrikadene så mye, kanskje heller ikke ved å være en som avslører heller, men ta den rollen som aktiv deltaker på å stoppe volden som utøves på planeten og alt som lever. Harmonisering kan også skje ved å bruke de høyeste av åndelig redskaper du har – din bevissthet i handling. Om du vet hvordan, kan du transformere stormer til ro, men da må en bruke samme verktøy som «de» bare på en bedre måte.

Det er blitt meg bevisst at innholdet i denne artikkelen har en skremmende solid ryggdekning. Gåtene blir ikke helt forløst før en kommer over denne igjen. Det er mange lag av innflytelse på gang her. Alt sammen er for å få de som er upolarisert for å «finne seg selv» i et eller annet valg om retning av tjeneste – selv på andres bekostning eller andre i balanse med selv.

Harmonisering av de kaotiske tingene som skaper frykt kan faktisk snues slik at de negative emosjonelle frykt energiene ikke finner plass og dermed avslører politisk blackmail og alt som heter falsk flagg. Det er litt av hvert som skjer her på denne planeten for tiden.

arifkarim
arifkarim
11 år siden

«Illuminati: Ikke bare Dere vokter oss, WE’RE WATCHING YOU!»

Jeg ble nylig utestengt fra freak.no/forum med den enkle grunnen:
We are watching you!

Hva faen?

Michelle
11 år siden
Svar til  arifkarim

Jeg ble selv utestengt fra Project Camelot Forum.

Jeg skrev en artikkel og en del kommentarer om Den Nye Jorden som kommer snart, og mange såg ut til å være interesserte. Men selvsagt merker man også tvil eller motstand og dissinfo der også.

Etter at jeg skrev en direkte kjempehyggelig melding om Den Nye Jorden til hun som er lederen, Kerry, ble kontoen min slettet ganske så fort og alt jeg skrev om Den Nye Jorden og andre som hadde kommentert det jeg skrev, ble også fjernet! Andre kommentarer jeg skrev om andre emner, står visst der fortsatt. Jeg har i over en uke ventet på svar på min høflige henvendelse om hvorfor jeg ble sensurert.

Jeg er sikker på at Kerry & Co er kjempesnille mennesker som gjør masse bra og har spredd enormt mye fantastisk informasjon. Mye som har vekket meg også, for eksempel intervjuene av ex-soldiers. Men det er trist å se hvordan mind-control selv på disse, hindrer ytringsfriheten av noe så positivt som Den Nye Jorden. Ironisk nok driver Project Camelot å heller prater om Elenin/ Planet X på forsiden sin, som jo er noe helt annet..

Kanskje ikke uten grunn at organisasjonen bruker det høyre øyet på et rovdyr som symbol?

Dweez
Dweez
11 år siden
Svar til  Michelle

høres ut som om det du skrev om var ned gata til david wilcock, merkelig om kerry fjerna det da. men det virker som bill har et mer positivt fokus enn kerry, prøv på avalon forumet neste gang…

Uenur
Uenur
11 år siden
Svar til  Dweez

Kerry «vet» sannheten slik hun ser det. Bill er langt mer åpen for andre innspill enn Kerry,og det er vel mest sannsynlig grunnen til det tidvis turbulente forholdet dem i mellom.

Mono Montana
Mono Montana
11 år siden

Foreløpig er dette en konspirasjonsteori, og skjer det noe er det fakta!
Merkelig nok er konspirasjon fra grasrota uglesett, mens offentlig konspirasjon god fisk!
WMD i Irak, fremsatt av Bush administrasjonen var og er en konspirasjon!
Her er en ny konspirasjon, fremsatt av Die Welt, gjengitt i Jerusalem post og Washingtons captital post.
http://thecapitalpost.com/iran-build-rocket-bases-venezuela-p-3928.html

Er ikke dette en vestlig konspirasjon med USA, Tyskland og Israel i spissen?
USA har innført sanksjoner mot Venezuela, og oljeministeren i Venezuela svarte med at USA kan dra til helvete.
http://news.yahoo.com/s/afp/20110526/pl_afp/ussanctionsiranvenezuelaoil_20110526053541
Ja først tok de Manhattan, så tok de Berlin, Midt Østen og Afrika, og det neste blir vel Sør Amerika? Imperialistene, eller det de liker å kalle seg i dag ekspansjonister! styrer skuta rett frem, og skjær i sjøen er ingen hindringer?
Vel det spørs jo om BRICS kun vil være tilskuere, eller steppe inn og si nok er nok!

BiggusD
BiggusD
11 år siden

Meget bra artikkel på SOTT.NET

http://www.sott.net/articles/show/230049-Bilderberg-2011-Discussions-Leaked-Via-Moles-Inside

En mye bedre kilde til forutanelser om hvor verden går videre, spesielt når denne informasjonen kobles opp til det enkle faktum at USA var så komisk kjapt ute med å advare mot hevnaksjoner fra muslimske fundamentalister etter at de «tok ut» Osama bin CIA.

Vet ikke om dette skjer søndag om en uke, men tviler på at vi behøver å vente lenge.

Siden det store flertall av mennesker i den vestlige verden tror fullt og fast på Al Qhoax og den islamske trussel mot menneskeheten, er det nok lite håp om å unngå vedvarende rasistisk krig mot persere og arabere.

Det eneste alternativet er at folk og nasjoner sier STOPP, og avvikler banksystemet slik det er i dag. Det har for stor menneskelig kostnad.

smurfen
Moderator
11 år siden

Mye tyder på en falsk flagg terroraksjon den 26 juni

26. juni er den 177. dagen i året. Det er 188 dager igjen av året.

77 og 88 er illuminati datoer og to 1 tall blir 11

Jeg skrev en plass for en stund siden at 26 juni er en dag de vil finne på noe svineri igjen siden 26 juni er datoen Elenin vil bryte Mars sin bane

Vi så i fjor at da Elenin sto på linje med solen og jorden så kom Chille skjelvet på 8.8 samme dag

Samme dag som Elenin sto på linje med jorden og solen i år så haarpet dem Japan skjelvet på 9.1

Den dagen da Elenin brøt Jupiters bane så kom dette skjelvet på 10 km dybde

http://no.wikipedia.org/wiki/Jordskjelvet_i_Canterbury_2010

Vi vet også at de 5 byene Roma, Madrid, London, Paris og Berlin danner en pyramide sammen og at de er utavlgte mål for illuminati, London og Madrid har de tatt og Roma er nok sist på listen så da står vi igjen med Paris og Madrid

Med bevisene i artiklen her så tyder det på at Berlin er målet

Spørsmålet da er hva skal de finne på ? jordskjelv kan vi utelukke, en atombombe høres litt drøyt ut men en skitten bombe kan de skylde på Iran og legitimere et angrep på landet

Flere NATO baser forbereder seg nå på biologisk krigføring, kan det være noe sånn på gang ?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/danmark-rustar-for-biokrig_6246100.svd

Store styrker fra USA samler seg nå rundt Syria, Russland og Kina vil ikke finne seg i et angrep på Syria og de Russiske militærbasene i Syria

http://debka.com/article/21026/

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/06/16/russia-and-china-warn-west-against-interfering-in-syria/

Men Illuminati har flere prosjekter på gang, vulkanene på Island, Chile og Etiopia danner en pyramide og det er ikke mye tvil om hva dem holder på med ved vulkanen i Etiopia, en serie haarp skjelv på 9.9, 10.0 og 10.1 km dybde har rammet siste dagene som en kan se her

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=41.67&lat=13.31

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/06/13/iceland-chile-africa-earthchanges-have-become-a-uniform-planetary-geological-phenomena/

Elenin betyr foresten Ishtar far og Leonid Isthar, Ishtar er deres allmektige gudinne som Egypterene kalte Isis, grekerene Afrodite og Romerene Minerva

Følger man blodslinjen deres så går den rett bakover til Nimrod, Babylons far og Egypts erobrer, også kjent som anti-crist

Noahs yngste sønn het Ham, Ham fikk en sønn som het Crush som igjen fikk Nimrod

Myten sier at Nimrod skal retunere som en stjerne og kaste ild over jorden, opp av asken skal de resise seg en verdens orden

Den røde drage er navnet på Satan, den røde drage er også navnet på Nibiru og Nibiru er omtalt som Satan 666

Den røde drages blodslinje går bakover via nazi Tyskland, Napoleon og Constantin den store og videre til Nimrod

Her er en dokumentar i 10 deler som tar for seg blodslinjen til Krompen vår bakover til Nimrod, en meget bra film for de som ønsker å vite sanheten om Illuminati eliten som alle kan sporest tilbake til Nimrod

The Royal Red Dragon Bloodlines 2009 Part 1

De 6 som stikker seg ut som øverst på næringkjeden er Bush, Rotschild, Dronning Elisabeth, Kong Abedulla av Saudia Arabia, Obama og Paven

En plass de ikke vil ramme med en bombe er nok deres hellige Istarporten i Pergamonmuseet i Berlin

http://no.wikipedia.org/wiki/Ishtar

Som Tor Karlstad så klokt sier så kan vi forhindre dette vist vi sprer budskapet og planene deres blir avslørt på forhånd :)

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  smurfen

Illuminatikortet forTyskland viser en flyplass eller fengsel som er sprengt

Kan en flyplass være målet ?

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/germany

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  smurfen

Her er litt mer om Elenin datoene som har og oppstillingene som har ført til katastofer som styrker 26.juni datoen

Astrodien YU55 vil også treffe oss den 9.11.11 ifølge NASA

ELEnin (Dwarf Star), YU55, & Revelations 12:1-2 (June 11, 2011 Update)

http://www.youtube.com/watch?v=SOZy5Gbfl1I&feature=player_embedded#at=50

1.) ELEnin past and future alignments with the Sun and Earth.
2.) Virgo, Moon, Sun, and Venus configuration on Sept 29, 2011, and how it relates to ELEnin (2 days off alignment), and also how it perfectly relates to Revelations 12:1-2 scripture in the Bible.
3.) YU55 1200-1500ft diameter asteroid close approach data on Nov 8, 2011.

On June 10, 2011, NASA began a major new initiative –
NASA’s Personal/Family Preparedness Plan – The major new initiative for the NASA Headquarters Continuity of Operations ( COOP) Program is focused on Family Preparedness.
http://www.youtube.com/watch?v=BZUPGw7p9I0
So, since when did NASA begin telling people to prepare?

Astronomical alignments as the cause of ~M6+ seismicity http://lanl.arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1104/1104.2036.pdf

Sept 29, 2011 – (Virgo, Venus, Moon, & Sun configuration)
Revelations 12:1 – A great sign was seen in heaven: a woman clothed with the sun, and the moon under her feet, and on her head a crown of twelve stars.
Revelations 12:2 – She was with child. She cried out in pain, laboring to give birth.

Asteroid 2005 YU55 (a massive asteroid which pass in between the Moon and Earth)
http://yu55.net/

What if NASA’s calculations are off just slightly (.0023AU)? If they’re off by just a small %, YU55 could be a direct hit.

Currently, reports indicate that the asteroid named 2005 YU55 has 1,300 feet width with 55 million tonnes by weight. It will pass close to Earth orbit in a period of more than 201,700 miles closer than the Moon ever came which is about 238,857 miles from the Earth.

JPL Website
http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cad=1;cov=0;log=0#cad

**** Past Alignments ****
Feb 27, 2010 Alignment (ELE, Sun, & Earth) -http://articles.cnn.com/2010-02-27/world/chile.quake_1_magnitude-haiti-quake-ch­ilean-president-michelle-bachelet?_s=PM:WORLD

Sept 4, 2010 Alignment (ELE, Sun, & Earth) –
http://www.guardian.co.uk/world/2010/sep/04/earthquake-christchurch-new-zealand

March 11, 2011 Alignment (ELE, Sun, & Earth) -http://www.nasa.gov/topics/earth/features/japanquake/earth20110314.html

Solskinn
Solskinn
11 år siden
Svar til  smurfen

I’m guided by the beauty of our weapons
First we take Manhattan then we take Berlin

Blir spennende å se hva slags «beauties» de har i våpearsenalet som de fleste ikke vet om HAARP er selvfølgelig ett av dem, for jordskjelv og værmanipulasjon, bilologiske våpen som ecoli et annet.

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Solskinn

Jeg lurer mer på hva vår reaksjon vil bli, hvis Berlin blir tatt. Vil det åpne våre hjerter? Eller vil vi bare tenke, ja jeg hadde rett.
Hvis dette ikke åpner våre hjerter, har vi et langt helvete foran oss…spennende tenker noen, med sine lukkede hjerter

Solskinn
Solskinn
11 år siden
Svar til  Solskinn

Åpent hjerte å ikke bryseg??????? Hva slags åpent hjerte bryr seg ikke om 2,3,4,5,6-10.000 mennesker blir drept i falsk flagg aksjon, bare en får åpnet sitt eget hjerte.4Give us a break me new age sytet

4000 drept i 9/11, gudfrid er mest opptatt av seg selv – redde sitt hjerte…ikke av alle offer av falsk flagg aksjon

First we take Manhattan, then we take Berlin
but you see that line that moving through the station

Kan det være togstasjon igjen, som Madrid og London?????????

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Solskinn

Jeg tenkte mer på at mye av fokuset her var hvor treffsikre profetiene var.
Jeg er opptatt av at alle skal åpne hjertene slik at vi kan forebygge katastrofer som dette.
Når det gjelder togstasjonen, var det det jeg også tenkte.

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Solskinn

Hvem vil gjør jobben med å advare beboerne i Berlin?

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Solskinn

Håper sola di skinner igjen snart da, Solskinn.
Peace

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Stor klem til Lynx som lærte meg linking :-)

Med tanker på Orions harde grep, trenger vi noe å styrke oss på..
Nordahl Griegs «Kringsatt av fiender» viser hva vi kan kjempe med…

MODembed:

Ole-John Saga
11 år siden

Jeg vet at dette ikke er helt den riktige artikkelen å legge det her ut på, men siden det er så mange oppegående mennesker med en enorm kunnskap som er innom her, så er jeg bare nødt til å høre om none kan hjelpe meg med dette. For mer enn 20 år siden så leste jeg en artikkel om det plastikk lignende produktet Starlite funnet opp og produsert av Maurice Ward i mannfolkbladet Vi Menn. Det kan motstå en kraft på mer enn 75 x Hisroshima bomben, tåler enorme temperaturer, kan erstatte varme skjoldet til romfergene og all annen plastikk som avgir giftig røyk ved brann og uendelig mange andre bruksområder hvis man er kreativ.
Jeg har de siste fem årene prøvd å spore om dette produktet, men siden jeg ikke husket navnet på oppfinneren eller produktet så vår jeg like langt. Gjett om jeg ble glad da jeg for et par dager siden fant denne artikkelen http://www.telegraph.co.uk/technology/5158972/Starlite-the-nuclear-blast-defying-plastic-that-could-change-the-world.html#.TfZbyI6wWWA;facebook på veggen til en av mine facebook venner.
Det jeg nå lurer på er om noen vet om dette produktet også kan motstå EMP (Elektro Magnetiske Pulser) og om noen vet hvor jeg kan komme i kontakt med Ward. Har prøvd å google, men finner ikke e-mail adr slik at jeg kan stille ham dette spørsmålet. På forhånd takk for hjelp:) Ta gjerne kontakt med meg på olejsaga@c2i.net

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Ole-John Saga

Wilhelm Reichs oppfinnelse av det mange kjenner som HAARP var opprinnelig ment til å få regn i ørkenen og til å stimulere fruktbarheten i avlinger overalt. Søk ham opp, Orgone-energi er mitt studie for tiden :-) Små orgonitter kan man lage selv, de transformerer negativ orgone energi til positiv. Selv om du kanskje tenkte på noe annet, kan altså orgonitter transformere EMP.

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  gudfrid

Takk for svar :) Jeg har lest Selected writings av Reich og The orgone accumulator handbook av DeMeo, så jeg har noe kunnskap om Orgone.
Hvis Starlite kan motstå EMP, så kan man jo f.eks kle safen sin inn med dette produktet og ha hardisker og annet sensitivt elektrisk matriale i uten at det tar skade av EMP. Man ville jo fått en milliard industri på dette alene for ikke å snakke om alle andre områder et slitk matriale kunne brukes på.

Equalitor
Equalitor
11 år siden
Svar til  Ole-John Saga

Spennende, Ole-John! Dessverre døde oppfinneren for et par måneder siden. Kan sees både på youtubeprofilen http://www.youtube.com/user/mauricewardstarlite og wiki. Skulle tro han ville gjort noe med det. Eliten tror jeg har det allerede for black ops. Familien er de eneste andre å kontakte, men jeg tviler på at de vil gå ut med det, særlig til private. Lettere å få tak i blyplater til den safen, eller sølvstoff. Søk opp silver fabric, så finner du det kanskje. Tynt og ca 50x50cm. Har testa hos en venn og mobilsignalet ble kverka. Skal spørre han neste gang jeg treffer’n, men vanskelig å få tak i i utlandet.

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  Equalitor

Takk for info:)

gudfrid
gudfrid
11 år siden

«well its Fathers Day , and every one is wounded.
first we take Manhattan , then we take Berlin»

Farsdag er 13. november

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  gudfrid

Fathers Day er 19. juni i USA, det er i morgen.

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Fathers Day i USA er 19. juni, det er i morgen.

gudfrid
gudfrid
11 år siden

you know the way to stop me but you don’t have the discipline
how many nights i prayed for, this to let my work begin
First we take Manhattan , then we take berlin

RawKuz
RawKuz
11 år siden
Svar til  gudfrid

Hvorfor ikke barre legge ut hele sangtekstyen, i steden for å spamme forumet med unødvendige poster? Er forøvrig Leonard cohen – First we take manhattan «quotes» som blir postet..

matata
matata
11 år siden

Ser at UFO har funnet ”Dyrets tegn” 666 i en tilfeldig dato. Men hvorfor skulle 26.06.2011 ha noe med ”Dyret” å gjøre?

Har lest her et sted at en falsk flagg operasjon i Tyskland kanskje skal finne sted da? Men så har jeg jo sett at smurfen – den fantastiske sannhetssøkeren som kan veldig mye om Illuminati,s planer for verden, har funnet ut at om de infame pyramidefolkets planer blir avslørt, vil de jævla reptilenes ambisjoner bli forpurret. Og da vil vel den planlagte katastrofen på den aktuelle datoen være litt ut i det blå?

Men altså tall kan det gjøres mye med. UFO trekker ut to sekstall og bruker tverrsummen av resterende for å få fram dette bibelske tall.

Hvis en f.eks setter en tallverdi for hver bokstav i alfabetet og ser på: UFO
Får vi:
U = 3 (minste tverrsum)
F = 6
O = 6 (minste tverrsum)
= 15 = 6

Altså: 666
Så enkelt var det å finne ut at UFO står for ”Dyrets” tall.

ola
ola
11 år siden
Svar til  matata

Jeg bare svarte på dette jeg matata:

Heart of Gold sier:
17. 06. 2011 kl. 12:01

Det regnestykket vil jeg gjerne se satt opp..?

Har aldri påstått det er vanskelig eller uvanligt at man kan få 666 av en god del ting. unødvendig innlegg vis du fikk med deg det Heart of Gold skrev.

matata
matata
11 år siden
Svar til  ola

Får nok ikke med meg alt som blir skrevet her. Der må jeg bare innrømme min svakhet.

Har sjekket litt nå og funnet ut at det er helt riktig som du sier om innlegg du har svart på.

Men sånn generelt ville jeg bare i kortversjon forsøke å illustrere at man kan finne det en ønsker å finne.

Michelle
11 år siden

YT har startet å sensurer advarslene mot angrepet på Berlin!

Visse videoer kan ikke sees i Tyskland pga. copyright music..

Michelle
11 år siden

MESTERVERK:
http://www.youtube.com/watch?v=W1lA6SV4Nw4&feature=player_embedded
De avsløringene skaperen av denne linken beviser, er mildt sagt et Mesterverk!

Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden
Svar til  Michelle

Selv om det 25 år siden jeg hadde tysk var det meste forståelig, og fyren hadde gjort en skikkelig jobb, selv om jeg ikke helt hang med i nummerologien.

Vet ikke hvor jeg har fått det fra, men noen påstår at Merkel er i slekt med Hitler. Ser man på bilder av de to er det flere klare likhetstrekk. Men det behøver ikke bety at det er slektskap mellom de dem.

Husker det var en lignende «hausing» før vinter-OL i Vancouver. Da skjedde intet – heldigvis. Det kan jo være at alt snakket ødela, så la oss håpe at dette skjer igjen; at alt snakket og ryktene ødelegger eventuelle planer om terroranslag.

Oscarmr
Oscarmr
11 år siden

Utrolig bra at nyhetsspeilet tar opp denne saken. Det var akkurat det jeg ønsket når jeg postet denne infoen på siden deres side 16. 06. 2011 kl. 21:02 under «9/11» artikkelen.

Michelle
11 år siden
Svar til  Oscarmr

Evig takk!!!!

Mest sannsynlig har du allerede reddet flere hundre liv og det kan sikkert bli flere tusen, altså de som trekker seg vekk fra Berlin den 26. juni. Om katastrofen ikke skjer, har du til og med vært med å stoppe det helt!

Vi må ALLE ta forhåndsregler for en ATOMKATASTROFE og SPRE SPRE ADARSELEN til ALLE!!!!!!!

At det er utrolig godt planlagt, er UTEN tvil. De subliminale meldingene er helt vanvittige, mind-control laget på avansert nivå. Folk er også allerede programmert underbevisst til å forstå at det skal skje, men ikke bevisst. Så de skaper dette i matrix for de negative aliensene og negative åndene, ved å materialisere denne virkeligheten underbevisst. Men ved å bevisstgjøre folk, så vekkes de fra hypnosen og de suliminale beskjedene fungerer ikke lengre. Dette vil de jo åpenbart ikke. Det er ikke laget for å spre frykt, for da ville det ikke vært så godt skjult!

Har noen tenkt over at i tilleg til at filmen TRON egentlig utspiller seg på Olympishe Stadion i Berlin (som igjen er symbol for muslimenes moskè i Mekka), så utspiller hele filmen seg i en atomreaktor:
http://www.infrastructurist.com/wp-content/uploads/nuclear-reactor.jpg

Oscarmr
Oscarmr
11 år siden

Synes det er veldig bra at folk blir engasjert og vil infomere media men dette har jeg prøvd lenge på.Hver gang blir jeg oversett for jeg tror dette er så virkelighetsfjernt for mange at de tolker dette som svada. Jeg vet hva jeg tror på men det er så lite mann kan gjøre når mann blir blokkert gang på gang.

En av de siste tingene jeg har prøvd å få fram i media er at President Obama blir stilt for retten i USA fordi han gikk til krig mot Libya uten å forhøre seg med kongressen.Men det som har preget nyhetsbildet siste uken er pikken til Weiner.

Her har du linken: http://www.youtube.com/watch?v=bWMTmdH1KbQ

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Oscarmr

Kjempeflott at du fikk frem denne saken Oscar og klart det nytter, ser man på videoen den søte opplyste lovebunnyen Michelle linket ut er den sett av 150 000 tyskere til nå som vil spre budskapet videre til millioner av tyskere vist det kommer et terroangrep mot OL stadion 26.6.11

Det er seff ikke uten grunn at NWO eliten er vettskremt av et fritt internett der de på G8, Bilderberg osv osv har som hovedtema og regulere og sensurere nettet og bekytte oss mot umoralske og forkastlige nettsteder som Sarkozy kaller det

Klarer vi ikke å stoppe et angrep 26.6.11 i Berlin så kan vi forvente oss harde angrep på det frie nettet og alt som kan avsløre svina, det frie nettet vil nok sannsynligvis få skylden for at terroraksjonen kunne finne sted

De Iranske terroristene planla angrept via Facebook og Twitter står det nok i overskriftene i MS-Media da og VG vil nok endre navn på Internett til DØDSNETTET!!! :)

Et katastofalt angrep mot OL i Vancouver ble utvilsomt forhindret av at millioner av sannhetssøkere advarte mot at WTC gjengen planla en falsk flagg opprasjon

Vi får forsette å spre budskapet i bloger og forum osv så får vi muligheten til å redde tusner av tyske medborgeres liv :)

Her er et hint om hvordan de vil gå frem for å forby nettet

Italia vil sensurere Internett

http://www.idg.no/computerworld/article154063.ece

Oscarmr
Oscarmr
11 år siden
Svar til  smurfen

Huge Military Convoy Hauling Explosives headed to Joplin 6/12/11

http://www.youtube.com/watch?v=ADn0WnJORNk&feature=channel_video_title

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Oscarmr

Det var ikke småtteri med sprengstoff de frakter til Joplin

Stakkars innbyggere som først blir rammet av Tornado, så kommer en helt ny sopp som dreper alle skadde fra tornadoen og nå sprengstoff

Er det døds-soppen som sprer seg dem skal ta ?

Joplin Fungus Update : EPA Has Been Monitorin Air Since June 1! Other info Remover

http://www.youtube.com/watch?v=bA7Urynble0

Kan jo virke som om USA er rammet av de 7 landeplagene, enorme skogbranner, haglstormer som ødlegger avlinger, flom, biller og GMO-avlinger som bare dør av seg selv osv ….

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/

En sjokkerende rapport utarbeidet av Russlands føderale atomenergibyrå ( FAAE ) på informasjon gitt til dem av International Atomic Energy Agency ( IAEA ) sier at Obama regimet har bestilt en «total og komplett» blackout knyttet til noe informasjon om nær katastrofal nedsmelting av Fort Calhoun Nuclear Power Plant i Nebraska

Kan virke som om målet med terroraksjonen 26.6 er å ramme den sterke Tyske økonomien som er den eneste som holder Euroen oppe for tiden

Dette Illuminati kortet er merket med 26.6 og 666 der man ser 9 bankbokser og en boks er åpen der store mengder utenlansk valutta faller ut

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/swissbankaccount

http://www.eutimes.net/2011/06/us-orders-news-blackout-over-crippled-nebraska-nuclear-plant/

RawKuz
RawKuz
11 år siden

Strålende link du viser til Michelle! Håper denne katastofen blir avverget, men kan godt være de kjører gjennom og ignorer alle «thruthere» som er med på å avsløre elitens agenda.

Var dessverre mange som gjorde det samme vedrørende 9.11, blant dem William Cooper som ble henrettet i sitt eget hjem for å avsløre elitens planer. Et radioklipp av det han sa før tragedien intraff ligger her på NyS under: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/osama-bin-laden-litt-fiksjon-og-mye-fakta/

« Forrige artikkel

NAV – med rett til å drepe?

Neste artikkel »

We The People, – folket, slår tilbake