Falsk flagg terrorangrep – Berlin 26.06.2011?

12.5K visninger
5 minutter lesetid
130

Illuminatet hviler aldri, det må skapes en begrunnelse for å ta ut Iran, og de kan ha planlagt et nytt mulig falskt flagg angrep i Berlin på FIFA Verdensmesterskapet i kvinnefotball! Spre denne nyhet! Fullt trykk i alternativ-media kan avverge dette!!!!!

Et søksmål mot Angela Merkel, rikskansler av Tyskland, er anlagt av den hollandske advokat Torsten van Geest den 31. mai 2011. Dette søksmålet påstår at Merkel besitter kunnskap om et mulig falskt flagg angrep eller mega-ritual event på Berlins Olympiastadion under åpningsdagen av FIFA’s “Women World Soccer Championship Games”, kvinnenes fotball verdensmesterskap, den 26.06.2011 (6/26/2011) og at hun ikke har utført sin primære oppgave å tilby tilstrekkelig beskyttelse til Tyskland og dets innbyggere.

Hele søksmålet her:
http://van-geest.de/images/stories/175V11.pdf

Den første delen av søksmålet gjør et forsøk på å etablere et mønster gjennom grundige undersøkelser og avslører hva som ledet frem til angrepene 9 / 11, hvordan “filmer”, tv og musikk forutsa angrepet skulle skje via skjulte budskap, den sannsynlige agenda, den sannsynlige gjerningsmannen , informasjon om “øvelser” som “tilfeldigvis” etterlignet angrep, og mye mer.

OM dette skjer, og om alternativ media kan gjøre det som tilsynelatende ikke verdens etteretningsorganisasjoner og mainstream media klarer med alle sine ressurser, så vil de bli satt i slikt vanry blant folk flest at det hadde blitt opprør mot dem. Det vil være ødeleggende for deres institusjoner, så det er svært viktig at alt slikt blir rapportert med en gang til folket, idet dette kan avverge de planlagte angrepene.

Om det er nuclear (atom) eller biologisk angrep som er planlagt, allerede som innledet med det menneskeskapte e.COLI angrepet mot Tyskland som utvides er usikkert. Symbolikken i at først Japan som angripes nuclear, og deretter Tyskland, begge som stod imot ZION under andre verdenskrig, er noe å merke seg.

Intervju med Thorsten van Geest Mega Ritual 2011 (tysk)

Taust fra mediene

Det er av stor bekymring at det er samme mediene som tier om dette angrepet på Berlins Olympiastadion, den 26. juni, 2011, åpningsdagen av disse spillene, som alle de medier som ikke nevnte noe før 9/11. Det er også bemerkelsesverdig at Merkel gjorde i sin TV nyttår tale, og ganske merkelig, valgte den gang å snakke spesifikt om åpningsdagen av Women World Soccer Championship Games. Dessuten er det nå kjent at en Anti-terror trening / øvelse har vært planlagt å skje på samme dag i Berlin.

Det falske terrorangrepet er avdekket med å avdekke koder i diverse filmer, og i sangtekster, vesentlig:

FIRST WE TAKE MANHATTAN, THEN WE TAKE BERLIN
(Leonard Cohen)

They sentenced me to 20 years of boredom
for trying to change the system from within
I’m coming now, I am coming to reward them
First we take Manhattan, then we take Berlin

I’m guided by a signal in the heavens
I’m guided by those birthmarks on my skin
I’m guided by the beauty of our weapons
First we take Manhattan then we take Berlin

I really like to live beside you baby
I love your body and your spirit and your cloths
but you see that line that moving through the station
I told you ,I told you , told you , i was one of those

Ah you loved me as a loser but now you worried that i just mightwin

you know the way to stop me but you don’t have the discipline
how many nights i prayed for, this to let my work begin
First we take Manhattan , then we take berlin

I don’t like those fusion business mister
and i don’t like this drugs that keep you thin
I don’t like what happened to my sister
first we take Manhattan , then we take Berlin.

and I thank you for those items that you sent me
The monkey and the plywood violin
i practised every night . now i am ready
first we take Manhattan , then we take Berlin

remember me , I used to live for music
remember me , I brought your groceries in
well its Fathers Day , and every one is wounded.
first we take Manhattan , then we take Berlin

Mangelen på respons til angrepene på 9 / 11 og 7 / 7 ble senere fremstilt av media som inkompetanse og / eller forberedelse. Dette har blitt brukt som rettferdiggjøring av regjeringer for å innføre nye lover for å lage en politi-stat som sikkerhetssystem. Dette er dokumentert med utstrakt tap av borgerlige fred og frihet for folket i både Norge, USA og Storbritannia og andre land rundt om i verden. Det kan tenkes at WW3 kunne bli et utfall hvis en falsk flagg angrep finner sted i Berlin i løpet av disse spillene, og sannsynligvis  vil Iran få skylden.

Konsekvenser av tidligere falsk flagg operasjoner:

  • DLD – kommunikasjonskontroll.
  • Flyplass-screaning – reisekontroll.
  • etc.

Denne falsk flagg trusselen blir rettet mot kvinnenes spill, kan det ha noen spesiell betydning, “rituelt snakket”? Vennligst ta noen minutter og se over informasjonen, og hvis du er enig at dette er noe folk i verden kan burde være bekymret og / eller vet om, da, gjøre ditt beste for å spre informasjonen slik at det blir så allment kjent som mulig. Det kan være det eneste vi kan gjøre på for å hjelpe avverge et angrep.

http://youtu.be/kXV52GXRVG8

Que Sera Sera

Vi vi får vente og se hva, om noe, skjer den 26. juni. Det er imidlertid verdt å merke seg at iranske kvinnelandslaget i fotball har allerede blitt diskvalifisert fra turneringen på grunn av deres plan om å bære skaut, i tråd med islamske kleskoder. I seg selv trenger ikke dette bety noe. Med mindre en falsk flagg gjør fortellingen mer troverdig, ved at det i tilfelle umiddelbart ville åpne veien for anklager om iransk engasjement i falsk flagg operasjonen.

I konspirasjonforskningsmiljøet ryktes det at Angela Merkel er jødisk beskytter av de internasjonale bankiere, andre steder sies det at sovjetiske arkiver sier hun er et barn av Adolf Hitler. Kanskje begge deler. Alle vet at Prescott Bush og innflytelsesrike bankiere stod bak og finansierte Hitler.

Det er også merkverdig at zionist-sjefen og Bilderberger topp Henrik Heinz Kissinger nylig er tatt opp i FIFA sin undersøkelseskommisjon, for å undersøke påstander om korrupsjon i FIFA, og for å hvitvaske den påstått korrupte Sepp Blatter. Samme mann var også den som først ble valgt av George W. Bush til å være leder for 9/11-undersøkelseskommisjonen. Rett mann til å begrave all sannhet med andre ord, om han også dermed blir del av undersøkelseskommisjonen for det potensielle terroranslag.

PS: En annen tysk advokat skrev et åpent brev til presidenten i det tyske Federal Criminal politienhet denne uken om den påståtte planlagte falskt flagg terror angrep på kvinnenes fotball VM åpningskampen på 06-26-11

http://www.buergeranwalt.com/00-downloads/Offener-Brief-an-BKA-vom-06.06.2011.pdf

Om en falsk flagg terror operasjon avsløres på forhånd, så kan den ikke lenger påstås å være et terroranslag utført av andre, for eksempel Iran, for å få en unnskyldning for å gå til krig mot dem. Skjer dette, må vi akseptere at dette var nettopp; en falsk flagg operasjon, for å ha noen å skylde på for å gjennomføre en agenda. Dettte kan også være opptakten til London Olympics 2012 med sin ZION logo.

Illuminati: Ikke bare Dere vokter oss, WE’RE WATCHING YOU!

http://youtu.be/4b5os-7KTmU

http://youtu.be/dTv4U1SeZnE

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

130 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hellwege
Abonnent
12 år siden

Call me crazy but i predict that on the 3rd of August 2012 we shall see another false flag attack that will be blamed on “Muslims” again and used as the trigger to attack Iran and trigger a conflict far greater than WW2. Having said that i hope i am wrong, i hope i am way off the mark but for all these good people attending these games in good faith you need to hope that i am wrong.

3rd of the 8th – 8+3 = 11 – what time will they choose?
9:00 am or 11:am or 13pm? Keep out of London during the games, They have given us clues as they did with 9-11. This can be ZIONS big day!

Olympic Activity Impact Areas Fri 3rd August 2012 (Day 7)

http://news.bbc.co.uk/2/shared/bsp/hi/pdfs/30_11_11_games_transport.pdf

London 2012: snipers to patrol skies over Olympic Games

http://www.guardian.co.uk/sport/2012/apr/30/snipers-patrol-skies-london-olympics

Hellwege
Abonnent
12 år siden

One other thing while were at it.. If you look closely on the card you see that the “Big Ben” clock is missing the number 1. So why did Steve Jackson leave out this number? Clock is showing 11:12 – Why that exact number? And why leave out the number 1? So if you take the numbers 11-12-2-12 ( For 12 minutes ) And the clock is missing number 1.. So the outcome should be something like this 11-12-2-12 – So if you add the numbers in this “hidden” message 11+12+2+2 You get 27 !

Might just be a wild coincidence –

The opening date for the London Olympics – 27th July 2012 –

Go Figure!

Hellwege
Abonnent
12 år siden

http://files.abovetopsecret.com/images/member/9aaab5f0e5fa.jpg

5 men wearing shirts that has the same colors as the olympic rings.
Big Ben in this card is blown up.So what does this tell us?

Hellwege
Abonnent
12 år siden

Illuminati | 100 000 To Die At The London Olympics 2012?

http://www.youtube.com/watch?v=2iMG3QwrimQ&list=HL1336496177&feature=mh_lolz

WAS RIK CLAY SACRIFICED FOR THIS 2012 END TIMES VISION? YOU DECIDE

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Hellwege
12 år siden

Gode tips, Hellwege. Jeg klikket meg inn på Rik Clay-videoen nederst, og etter at jeg hadde sett på i ca. 3 min ble det full frys.

Da jeg prøvde å komme inn i Firefox kom budskapet opp om at DENNE VIDEOEN ER FOR TIDEN UTILGJENGELIG.

Min ulvenese tolker Rik Clays brå og altfor tidlige død i kombinasjon med at “noen” har fått videoen fjernet fra UTube med at RIK CLAY VAR PÅ SPORET AV NOE – STORT OG GRUOPPVEKKENDE.

Mao. at det er bare å la ALARM-KLOKKENE RINGE FOR ZION-OL. Noe grotesk grusomt er under planlegging, et satanistisk rituale som får Utøya-massakren til å blekne. Les: MegaDeath.

Merk at ZION-OL innledes fredag 27. juli, som er siste fredag under BOHEMIEN GROVE samlingen i California. (Utøya-massakren skjedde den nest siste fredagen under Bohemien Grove)

De uante konsekvensene av dette kan være så vidtrekkende som at idrettsutøvere som ikke klarte å kvalifisere seg til London-OL, men istedet måtte BLI HJEMME – ble de som overlevde… Hvor ekkelt det enn måtte føles, så er det også grunn til å vurdere om Aleksander Dale Oens plutselige og tragiske og uforståelige dødsfall kan ha noe med ZION-suppa i London å gjøre. Dale Oen hadde utvilsomt stilt til start under London-OL om han hadde vært i live da.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
12 år siden

Hellwege sier ikke så mye men når han første gjør det så er det altid glimrende kommentarer med kvalitetslinker :)

Når man er inne på filmer så har jeg i dag sett The Day After Tomorow, 2012 og Tomb Raider med Lara Croft for å støvsuge filmene for skjulte budskaper, tider og datoer

Tallene som går igjen er 66 eller 6.6 som henviser til Vensuspasasjen den 6.6, Politimester Truls Fyn som ble drept var også 66, det samme var politikeren i Ås som ble skutt og drept for 2 uker siden, et stort sort helikopter med tallene 66 på var det også i 2012 filmen, tallene 4.44 går også mye igjen, aner ikke hva det betyr men det er noe stort som skal skje kl 04.44 på en eller annen dato i nær fremtid ( Muligens første fredag under OL ) , det er ikke uten grunn at illuminati gjengen har laget en film nå som heter 4.44 Last Day on Earth

På The Day After Tomorrow så fryses bildet på et bilskilt på Manhatten mens vannet fosser opp av et kumlokk like før bølgen kommer, på skiltet står det 6Y53, på deres språk betyr det at en flom vil intreffe 8 juni

I 2012 filmen så sies det helt på slutten når arken åpner dørene og sollyset strømmer inn : klokka er nå 23.45. på deres språk betyr det 9 mai, nå tror jeg ikke det skjer så mye i morgen akkurat, det er nok mer en start dato for en ny ære og en ny fase, akkurat som åpningen av portene symboliserer, hadde jeg hatt deres tilgang til looking glass teknologi så ville alt vært så mye enklere
Det kan også symbolisere en kraftig eksplosjon på sola i morgen, siden de åpner portene og de ser sola for første gang i deres nye verden

Ifølge astrofysikere og solforskere så er det svært stor fare for at akkurat de kan skje i morgen fra monsterflekken som er den største på mange år som nærmer seg oss

http://www.spaceweather.com/

Den artigeste var nok den gamle Tomb Raider filmen der Lara Croft sloss mot En hemmlig skjult orden som heter Illuminati med svært onde mennesker fra super eliten, de prøver å endre selve tiden, rare er jo at opstillinger, tider og mye annet stemmer overens med det astronomer, kornsirkler og et illuminatikort merket Time Warp sier, rart er kanskje dumt å si, det er seff overhodet ikke rart for de som kjenner deres måte å kommunisere på :)

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/time-warp

Leste en artikkel i fjor av noen solforske og astrofysikere som fortalte at det skjedde noe på sola som snudde opp ned på alle de fysiske lover og som kunne endre selve tiden, noen dager etterpå var artiklen borte fra nett, men det er vel mere reglen en untaket at viktig info blir ikke liggende lenge på WWW

May 20 planetary alignment in Lara Croft

http://www.youtube.com/watch?v=aBZVuBCJShI&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=3&feature=plpp_video

Men i kveld så driter jeg i konspirasjoner og katastofer, nå er det kosekveld med onde nazier fra månens bakside som UFO bomber Sara Palin og planeten vår :D

http://thepiratebay.se/search/iron%20sky/0/99/200

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Gå inn på red ice creations der ligger alle intervjuene,fritt tilgjengelig,siste intervjuet han ga ligger der..

FRIMANN
FRIMANN
Abonnent
12 år siden

Så ble det lille Norge som lider :(

Cohen er RÅ!
Åsså ler han til og med nå han synger. Virker som han gjør narr av oss. Må få studert hans menig med sangen.

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

“The Rothschilds & The Civil War
It would be extraordinarily naive to even consider the possibility that a family as ambitious, as cunning and as monopolistically minded as the Rothschilds could resist the temptation of becoming heavily involved on the American front.

Following their conquest of Europe early in the 1800s, the Rothschilds cast their covetous eyes on the most precious gem of them all — the United States.

America was unique in modern history. It was only the second nation in history that had ever been formed with the Bible as its law book. Its uniquely magnificent Constitution was specifically designed to limit the power of government and to keep its citizens free and prosperous. Its citizens were basically industrious immigrants who ‘yearned to breath free’ and who asked nothing more than to be given the opportunity to live and work in such a wonderfully stimulating environment.

The results — the ‘fruit’ — of such a unique experiment were so indescribably brilliant that America became a legend around the globe. Many millions across the far flung continents of the world viewed America the Beautiful as the promised land.

The Big Bankers in Europe — the Rothschilds and their cohorts — viewed the wonderful results borne by this unique experiment from an entirely different perspective; they looked upon it as a major threat to their future plans.

The establishment Times of London stated: “If that mischievous financial policy which had its origin in the North American Republic [i.e. honest Constitutionally authorized no debt money] should become indurated down to a fixture, then that government will furnish its own money without cost. It will pay off its debts and be without a debt [to the international bankers]. It will become prosperous beyond precedent in the history of the civilized governments of the world. The brains and wealth of all countries will go to North America. That government must be destroyed or it will destroy every monarchy on the globe.”

The Rothschilds and their friends sent in their financial termites to destroy America because it was becoming “prosperous beyond precedent.”

The first documentable evidence of Rothschild involvement in the financial affairs of the United States came in the late 1820s and early 1830s when the family, through their agent Nicholas Biddie, fought to defeat Andrew Jackson’s move to curtail the international bankers. The Rothschilds lost the first round when in 1832, President Jackson vetoed the move to renew the charter of the ‘Bank of the United States’ (a central bank controlled by the international bankers). In 1836 the bank went out of business.

PLAN OF DESTRUCTION

In the years following Independence, a close business relationship had developed between the cotton growing aristocracy in the South and the cotton manufacturers in England. The European bankers decided that this business connection was America’s Achilles Heel, the door through which the young American Republic could be successfully attacked and overcome.

The Illustrated University History, 1878, p. 504, tells us that the southern states swarmed with British agents. These conspired with local politicians to work against the best interests of the United States. Their carefully sown and nurtured propaganda developed into open rebellion and resulted in the secession of South Carolina on December 29, 1860. Within weeks another six states joined the conspiracy against the Union, and broke away to form the Confederate States of America, with Jefferson Davis as President.

The plotters raided armies, seized forts, arsenals, mints and other Union property. Even members of President Buchanan’s Cabinet conspired to destroy the Union by damaging the public credit and working to bankrupt the nation. Buchanan claimed to deplore secession but took no steps to check it, even when a U.S. ship was fired upon by South Carolina shore batteries.

Shortly thereafter Abraham Lincoln became President, being inaugurated on March 4, 1861. Lincoln immediately ordered a blockade on Southern ports, to cut off supplies that were pouring in from Europe. The ‘official’ date for the start of the Civil War is given as April 12, 1861, when Fort Sumter in South Carolina was bombarded by the Confederates, but it obviously began at a much earlier date.

In December, 1861, large numbers of European Troops (British, French and Spanish) poured into Mexico in defiance of the Monroe Doctrine. This, together with widespread European aid to the Confederacy strongly indicated that the Crown was preparing to enter the war. The outlook for the North, and the future of the Union, was bleak indeed.

CZAR ALEXANDER II

In this hour of extreme crisis, Lincoln appealed to the Crown’s perennial enemy, Russia, for assistance. When the envelope containing Lincoln’s urgent appeal was given to Czar Alexander II, he weighed it unopened in his hand and stated: “Before we open this paper or know its contents, we grant any request it may contain.”

Unannounced, a Russian fleet under Admiral Liviski, steamed into New York harbor on September 24, 1863, and anchored there, The Russian Pacific fleet, under Admiral Popov, arrived in San Francisco on October 12. Of this Russian act, Gideon Wells said: “They arrived at the high tide of the Confederacy and the low tide of the North, causing England and France to hesitate long enough to turn the tide for the North” (Empire of “The City,” p. 90).

History reveals that the Rothschilds were heavily involved in financing both sides in the Civil War.

Lincoln put a damper on their activities when, in 1862 and 1863, he refused to pay the exorbitant rates of interest demanded by the Rothschilds and issued constitutionally-authorized, interest free United States notes.

For this and other acts of patriotism Lincoln was shot down in cold-blood by John Wilkes Booth on April 14, 1865, just five days after Lee surrendered to Grant at Appomattox Court House, Virginia.”

(Source: http://www.rense.com/general78/brudt.htm)

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

Illuminaterne har stått og fremdeles står bak diktaturer av alle variasjoner. Her er hva kommunister på 60-tallet planla for USA, ifølge FBI-agent Cleon Skousen. Jevnfør med hva som HAR skjedd–inkludert Norge!

“The Communist Takeover Of
America – 45 Declared Goals
From Greg Swank
12-4-2

You are about to read a list of 45 goals that found their way down the halls of our great Capitol back in 1963. As you read this, 39 years later, you should be shocked by the events that have played themselves out. I first ran across this list 3 years ago but was unable to attain a copy and it has bothered me ever since. Recently, Jeff Rense posted it on his site and I would like to thank him for doing so. http://www.rense.com

Communist Goals (1963) Congressional Record–Appendix, pp. A34-A35 January 10, 1963

Current Communist Goals EXTENSION OF REMARKS OF HON. A. S. HERLONG, JR. OF FLORIDA IN THE HOUSE OF REPRESENTATIVES Thursday, January 10, 1963 .

Mr. HERLONG. Mr. Speaker, Mrs. Patricia Nordman of De Land, Fla., is an ardent and articulate opponent of communism, and until recently published the De Land Courier, which she dedicated to the purpose of alerting the public to the dangers of communism in America.

At Mrs. Nordman’s request, I include in the RECORD, under unanimous consent, the following “Current Communist Goals,” which she identifies as an excerpt from “The Naked Communist,” by Cleon Skousen:

[From “The Naked Communist,” by Cleon Skousen]

1. U.S. acceptance of coexistence as the only alternative to atomic war.

2. U.S. willingness to capitulate in preference to engaging in atomic war.

3. Develop the illusion that total disarmament [by] the United States would be a demonstration of moral strength.

4. Permit free trade between all nations regardless of Communist affiliation and regardless of whether or not items could be used for war.

5. Extension of long-term loans to Russia and Soviet satellites.

6. Provide American aid to all nations regardless of Communist domination.

7. Grant recognition of Red China. Admission of Red China to the U.N.

8. Set up East and West Germany as separate states in spite of Khrushchev’s promise in 1955 to settle the German question by free elections under supervision of the U.N.

9. Prolong the conferences to ban atomic tests because the United States has agreed to suspend tests as long as negotiations are in progress.

10. Allow all Soviet satellites individual representation in the U.N.

11. Promote the U.N. as the only hope for mankind. If its charter is rewritten, demand that it be set up as a one-world government with its own independent armed forces. (Some Communist leaders believe the world can be taken over as easily by the U.N. as by Moscow. Sometimes these two centers compete with each other as they are now doing in the Congo.)

12. Resist any attempt to outlaw the Communist Party.

13. Do away with all loyalty oaths.

14. Continue giving Russia access to the U.S. Patent Office.

15. Capture one or both of the political parties in the United States.

16. Use technical decisions of the courts to weaken basic American institutions by claiming their activities violate civil rights.

17. Get control of the schools. Use them as transmission belts for socialism and current Communist propaganda. Soften the curriculum. Get control of teachers’ associations. Put the party line in textbooks.

18. Gain control of all student newspapers.

19. Use student riots to foment public protests against programs or organizations which are under Communist attack.

20. Infiltrate the press. Get control of book-review assignments, editorial writing, policy-making positions.

21. Gain control of key positions in radio, TV, and motion pictures.

22. Continue discrediting American culture by degrading all forms of artistic expression. An American Communist cell was told to “eliminate all good sculpture from parks and buildings, substitute shapeless, awkward and meaningless forms.”

23. Control art critics and directors of art museums. “Our plan is to promote ugliness, repulsive, meaningless art.”

24. Eliminate all laws governing obscenity by calling them “censorship” and a violation of free speech and free press.

25. Break down cultural standards of morality by promoting pornography and obscenity in books, magazines, motion pictures, radio, and TV.

26. Present homosexuality, degeneracy and promiscuity as “normal, natural, healthy.”

27. Infiltrate the churches and replace revealed religion with “social” religion. Discredit the Bible and emphasize the need for intellectual maturity, which does not need a “religious crutch.”

28. Eliminate prayer or any phase of religious expression in the schools on the ground that it violates the principle of “separation of church and state.”

29. Discredit the American Constitution by calling it inadequate, old-fashioned, out of step with modern needs, a hindrance to cooperation between nations on a worldwide basis.

30. Discredit the American Founding Fathers. Present them as selfish aristocrats who had no concern for the “common man.”

31. Belittle all forms of American culture and discourage the teaching of American history on the ground that it was only a minor part of the “big picture.” Give more emphasis to Russian history since the Communists took over.

32. Support any socialist movement to give centralized control over any part of the culture–education, social agencies, welfare programs, mental health clinics, etc.

33. Eliminate all laws or procedures which interfere with the operation of the Communist apparatus.

34. Eliminate the House Committee on Un-American Activities.

35. Discredit and eventually dismantle the FBI.

36. Infiltrate and gain control of more unions.

37. Infiltrate and gain control of big business.

38. Transfer some of the powers of arrest from the police to social agencies. Treat all behavioral problems as psychiatric disorders which no one but psychiatrists can understand [or treat].

39. Dominate the psychiatric profession and use mental health laws as a means of gaining coercive control over those who oppose Communist goals.

40. Discredit the family as an institution. Encourage promiscuity and easy divorce.

41. Emphasize the need to raise children away from the negative influence of parents. Attribute prejudices, mental blocks and retarding of children to suppressive influence of parents.

42. Create the impression that violence and insurrection are legitimate aspects of the American tradition; that students and special-interest groups should rise up and use [“]united force[“] to solve economic, political or social problems.

43. Overthrow all colonial governments before native populations are ready for self-government.

44. Internationalize the Panama Canal.

45. Repeal the Connally reservation so the United States cannot prevent the World Court from seizing jurisdiction [over domestic problems. Give the World Court jurisdiction] over nations and individuals alike.”

Slå opp artikkelen–der er flere kommentarer.

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  baugen
12 år siden

Sitert ovenfra:

“#39: “Dominate the Psychiatric profession and use mental health laws as a means of gaining coercive control over those who oppose Communist goals.”
—————————————————–

Her er utdrag fra en tale av Beria til amerikanske kommunister:

“You must dominate as respected men in the fields of psychiatry and psychology. You must dominate the hospitals and universities.
————
Psychopolitics is a solemn charge. With it you can erase our enemies as insects. You can cripple the efficiency of leaders by striking insanity into their families through the use of drugs. You can wipe them away with testimony as to their insanity. By our technologies you can even bring about insanity itself when the people seem too resistive.
————-
You can change their loyalties by psychopolitics. Given a short time with a psychopolitician you can alter forever the loyalty of a soldier fallen into our hands or a statesman or a leader in his own country, or you can destroy his mind.
——————
But the Capitalistic thirst for control, Capitalistic inhumanity, and a general public terror of insanity can be brought to guard against these things. But should they occur, should independent researchers actually discover means to undo psychopolitical procedures, you must not rest, you must not eat or sleep, you must not stint one tiniest bit of available money to campaign against it, discredit it, strike it down and render it void. For by an effective means our actions and researches could be undone.
——————-
Use the courts, use the judges, use the Constitution of the country, use its medical societies and its laws to further our ends. Do not stint in your labor in this direction. And when you have succeeded you will discover that you can now effect your own legislation at will and you can, by careful organization of healing societies, by constant campaigns about the terrors of society, by pretense as to your effectiveness make your Capitalist himself, by his own appropriations, finance a large portion of the quiet Communist conquest of the nation.
———————-
By psychopolitics create chaos. Leave a nation leaderless. Kill our enemies.”
———-

Thank-you.”

http://www.lawfulpath.com/ref/brainwsh.shtml

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

USA frykter at muslimske sexbomber med C4 implantater i puppene skal sprenge fly…
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7704356

ye
ye
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

“sikkerhetstiltak vil bli gjort på begge sider, sier sikkerhetskilden”

-Begge puppene!? Hold dere unna!!

“…tidligere har involvert eksplosiver i baggasje, sko, eller klær, sier amerikanske myndigheter”

-Heretter blir det dere kommer til å finne av eksplosiver mitt temperemant i verbal form om dere så mye som prøver dere!!

“Disse tiltakene skal være uforutsigbare, så passasjerene vil ikke se de den samme aktiviteten på ulike internasjonale flyplasser”

– Jasså, dere har tenkt å begynne med bakholdsangrep med puppeplantat-ransaking mens vi står og fester veskespenna og tar på støvlettene våre ved samlebåndet!? Blir det ulike “aktiviteter” alt ettersom kulturen på den flyplassen vi skal sikkerhets-sjekkes, secury-psykopater!

“Tiltakene kan innebære interaksjon med passasjerer”

– Hold interaksjonen for dere selv, ellers skal jeg vise dere interaksjon, jeg, -med lassosving med veska mi (og jeg tar ALLTID bowlingkula mi med i håndbagasjen på turneringer)!

Jeg trodde nyheten i artikkelen var en spøk! Verden, fortell meg at dette er en spøk så jeg ikke tror vi lever i en absurd verden!

matata
matata
Abonnent
12 år siden

Jeg lurer på en ting.

Hvis man sier EVIG TAKK én gang, har man da ikke sagt evig takk en gang for alle i all evighet, eller tar jeg feil?

En annen ting jeg lurer på er om noen her inne eller andre steder, har sittet i fjæra ved havet og tømt ut en flaske med vann i den tro at en kan se vannet stige.

Ok, det ble litt for dumt, jeg ser det.

Kunne det være noe om Berlin jeg plutselig fikk i tankene.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  matata
12 år siden

ikke godt å vite hva du fikk i tankene, men tror nok flesteparten er såpass oppegående at havnivået (flo/fjære) påvirkes av månen.

En konspirasjonsteori går ut på at månen er hul, og at den ble fraktet dit den er idag. Forskere mener at det aldri kunne eksistert liv på jorden uten månen som balanserer jorden med sin tiltrekningskraft.

DETTE er en konspirasjonsteori, ikke 9.11 eller NWO ;)

Michelle
Skribent
12 år siden

EViG TAKK til Alle som bidro med å spre advarselen og sende healing til Berlin!!!!
Vi har parallelle virkeligheter som pågår samtidig også, der det er ulike hendelser som inntreffer. Jeg tror at alle var med å bidra til at det iKKE skjedde, vi endret virkeligheten. Advarsler er også noe positivt, da må man bruke lys og ubegrenset tilgivelse som beskyttelse ♥

Ironisk nok skal neste store samling på OlympiaStadion Berlin være 11. september 2011 av alle datoer:
http://www.istaf.de/

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg tror faktisk mer og mer at slaget ved Berlin skal stå 911 i år:

“They sentenced me to 20 years of boredom
For trying to change the system from within
I’m coming now, I’m coming to reward them
First we take Manhattan, then we take Berlin”

11. september i år er det akkurat ti år siden 911 i NY,
men også 20 år siden Bush annonserte NWO offisielt –

Heart of Gold
Heart of Gold
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Ventet litt på en alternativ dato ja. Litt greiere å forklare “sannhetene” når man har litt slingringsmonn. Litt som å spå været; “i løpet av sommeren vil det nok bli sol.”

PS! slutt å bruk youtube-linker som kilder. Det er kanskje den minst troverdige kilden man kan oppgi. Har man en kilde, refererer man direkte til den og ikke til “noe jeg så på TV”

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Kilden er ikke YT, kilden er Bush selv som du ser.-)

Heart of Gold
Heart of Gold
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Nei, jeg ser ikke noe offisiell annonsering av NWO. Jeg ser noen redigerte pixler og en regi for å få fram et ønsket budskap. Det er ingen henvisninger til hvor dette stammer fra. Kvaliteten er elendig. Lyden er grøtete og ute av sync så det er avvik mellom lepper og lyd. Da kan jeg jo si med sikkerhet at ET faktisk ringte hjem, jeg har jo sett det på film. I bra kvalitet til og med!

Jeg er absolutt ingen bush- /NWO-tilhenger. Jeg er fult klar over at ting ikke nødvendigvis er slik vi oppfatter det. Men det er et stykke derfra til å lete etter sammenhenger og skjulte budskap i alt man leser, ser og hører. Youtube er og blir en kilde man ikke kan ta seriøst hvis man leter etter fakta og sannhet.
911 – 666 – eller 123 for den saks skyld er bare tegn vi bruker i ett av mange tall/regnesystemer. Med tall og statistikk kan man “regne”seg fram til omtrent hva man vil hvis man leter etter symbolikk.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Dette blir som et “ja-takk, begge deler” innlegg. Hvis det hadde skjedd en monumental terror-aksjon på Olympiastadion kunne vi sagt “Hva var det vi sa, dette står i artikkelen, vi hadde helt rett” nå derimot kan vi si “vi avverget en massiv katastrofe ved å opplyse en del av befolkningen om NWO’s agenda”

Kan godt forstå skepsisen blant de som ikke har innsett elitens (illuminati om du vil) plan om å innføre en ny verdensorden – NWO. At eliten vil innføre NWO er heller ingen konspirasjonsteori, det er fakta! Er lett å se på denne artikkelen som feilslått og at den er uten mål å mening. Heldigvis har denne artikkelen vært med på å belyse den skjulte agenda til Eliten, og flere har våknet opp og sett hva de kan være i stand til.

Ville eliten våget å fullføre 9.11 hadde det vært like massiv motstand, der det ble store oppslag om en falsk flagg operasjon som ble planlagt på amerikansk jord? Det var noen få som ytret at dette var i emning, en av disse var William Cooper som ble likvidert i sitt eget hjem. Samtidig var 9.11 sammen med Svineinfluensa vaksinen den viktigste årsaken til at folk ble bevisste på at alt er ikke som det skal være, og når en først går ned i kaninhullet viser det seg å være uendelig.

Skeptikere vil nok avvise (kanskje fortrenge) at det finnes noe som i det hele tatt heter Illuminati. Var selv skeptisk til mye, men jeg er av den oppfatning av at TRO er noe man gjør i kirken, så jeg undersøkte litt hva som ikke kom frem i media i alternative kanaler. Det var da lett å se at svineinfluensaen var bygd på en løgn, Finanskrisen ble iscenesatt, 9.11 er en stor løgn, EU er et kontrollorgan som bygger videre på Hitler’s drøm – “Festnung Europa”, osv. Er bare til å sette seg inn i hva som foregår og gjøre seg opp sin egen mening og ikke lytte ukritisk til mainstream media som er under sterk kontroll av eliten. Det er ikke uten grunn at hovedagendaen på årets Bilderberg møte gikk på hvordan de kan få sensurert internett og hindre FRI ytring i åpne kanaler.

Så ja, dette var en svært viktig artikkel. Jeg tror noe kunne skjedd hadde det ikke fått så massivt oppslag, men dette blir bare en hypotese. Likevel var den svært viktig for befolkningens bevissthet.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
12 år siden

Hmm ble stilt her den 27/6 2011

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Dette var ikke ment som trakkasering av dem som trodde dette skulle skje. Jeg var også innom og leste dette innlegget. Men jeg la meg aldri opp noen mening om dette, slik mange her inne gjør. Jeg føler mange her inne stoler for blindt på hva som står her inne, Og glemmer litt å tenke selv. Dette gjelder ikke bare denne spalten men de fleste jeg har lest. Føler desverre at mange biter på det negative her inne.

Jeg vet at mange er sikkert uenig i min mening her inne. Og det er helt greit. Jeg kommer ikke å svare på noen som helst diskutering som blir startet om dette jeg har skrevet. Dette er bare en mening jeg har og dere kommer ikke til forandre den eller å motbevise meg. Jeg måtte bare få utrykt meg slik alle andre gjør her inne:)

Takk Kali.

Love is the Key!

Michelle
Skribent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

Veldig trist og skummelt å se alle folkene der nå, vi får prøve å sende masse Lys og Kjærlighet til stadion og alle der og rundt, håpe og tenke postivt også..

Michelle
Skribent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

Skulle vært mulig å utløse brannalarmen eller noe liknende iallefall før kl. 19

Michelle
Skribent
Svar til  mrbazooka
12 år siden

Beklager disse kommentarene kom feil sted, er lagt inn lengre opp nå, moderator får gjerne slette disse da seff.-)

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
12 år siden

Når det arrangeres VM ,er det ikke sånn at vertslandet spiller åpnings kampen da?
Det er Nigeria og Frankrike som åpner dette VM’et. Tyskland spiller ikke før 18:00.

Det kan jo selvfølgelig være random men jeg mener å huske det alltid har vært vertslandet som har åpnet kampene.

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Oscarmr
12 år siden

I for herrer er dette vanlig ja, men tydeligvis mer tilfeldig for kvinner:
Åpningskampen i Kina 2007 var Tyskland – Argentina.
Under USA 2003 spilte hjemmelaget først dagen etter åpningskampen.
Før der igjen, USA ’99 og Sverige ’95 spilte vertsnasjonene i åpningskampene.

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
12 år siden

Non som vet hvilke kanaler om dekker fotball VM? Hvem viser åpnings sermonien og åpningskampen. NRK nett tv vet jeg viser åpningskampen 15:00 men skulle gjerne sett at det var flere. Noen som vet?

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
Svar til  Oscarmr
12 år siden
Michelle
Skribent
Svar til  Oscarmr
12 år siden

Veldig trist og skummelt å se alle folkene der nå, vi får prøve å sende masse Lys og Kjærlighet til stadion og alle der og rundt, håpe og tenke postivt også..
Skulle vært mulig å utløse brannalarmen eller noe liknende iallefall før kl. 19

matata
matata
Abonnent
12 år siden

Man kan mene hva man vil om USA,s utenrikspolitikk – om hva som er bra og hva som ikke er bra, men i diskusjonen om Obama, holder jeg helt klart en knapp på Maarit.

Michelle og smurfens innlegg synes noe uoverveid og veldig forutinntatt. Spesielt smurfen, som jeg har brukt litt tid på ved å lese hva h*n har konspirert og ført i pennen tilbake i tid.

Det synes som om denne person har en utpreget sans for det overdramatiske i katastrofer og verdens underganger i tide og utide. Noe merkelig er det også at vedkommende ikke tar inn over seg at proklamerte katastrofer til fastsatte datoer aldri slår til.

26. dm skal visst Illuminati foreta seg noe i Berlin. Den som lever får se. Men nok om det.

Ellers må jeg si at Maarit,s resonnement i henhold til nåværende amerikanske president, er noe overraskende all den stund jeg trodde hun tilhørte den ”harde kjerne”.

Men ”Herrens” veier er tydeligvis uransakelig.

Jeg har i det stille gjort meg nogenlunde kjent med denne nettsiden og de forskjellige bidragsytere og det er, for å si det mildt, ikke alt som er like lett å forholde seg til.

Ser også at Armin Bahrami , i sakens anledning, har en mening – en mening jeg for øvrig ikke forsto så mye av.
Men vil ikke si så mye mer om dette i denne omgang.

For øvrig vil jeg hevde at det finnes blant mennesker: Mye glede. Mye kjærlighet. Mye positivitet. Mye samhold. Mye forståelse. Mye ærlighet. Mye godhet. Mye fryd og begeistring. Mye liv og moro. Mye jubel og lykke. Mye pålitelighet. Mye ekte. Mye godt humør. Med andre ord: Mye vind i seilene.

Fanatisme tror jeg ikke tilhører noen av disse begrepene.

Det er litt rart å legge merke til denne ensidige fokuseringa på elendigheta i verden – både den réelle og den fantasifulle som kommer så klart til uttrykk her.

Men altså når det gjelder meningen om Obama, er Maarit min klare favoritt. Resten synes jeg har et urent trav og er ikke noen réelle outsidere.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  matata
12 år siden

Var det en psykologisk analyse av brukerene på NS du prøver deg på Matata ?

Tydligvis så har du ikke lest så mange av mine kommentarer vist du sier at det jeg sier aldri slår til eller så regner du ikke kriger og jordskjelv som i Japan som de kraftigeste på over 1000 for katastofer

Kanskje det er mer som uønsket små uhell å regne ?

Skal seff legge med paddeflat for at vi ikke fikk skjelv ved New Madrid 11 Mai der vi bare fikk det dødligeste skjelvet på 50 år i Spania

Nå skal jo heller ikke jeg ta på meg æren for alt, det er utrolig mange svært opplyste folk i verden ( spess på NS ) som samler info der jeg bare er budbringeren og legger ut info her så får det bli opp til leserene å tolke det videre

At haarp skjelvet i japan kom på samme dag som Madrid-bombene er så klart helt naturlig :)

Det var mange opplyste som fikk stemplet merkelapper på seg om urent trav da de sa at Hitler, Lenin, Stalin osv osv osv ikke var gode mennesker også men de klarte dem å leve med, var verre med de blinde naive zombiene som bet på alle løynene og lot seg forføre

Det er jo heller ikke rart at du lar deg forføre av Obama, de aller fleste skal la seg forføre av denne falske profeten

Men det er jo ikke noe nytt, til alle tider har folk latt seg forføre av sine grusomme ledere

Den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den

Er enig i mye av det du skriver og 100% enig i det du sier om Maarit

Hun er også en av mine største favoritter, en fantastisk jente :)

Uenighet er bra, tenker alle likt så er det ingen som tenker og seff har du rett i at det kan bli litt vel mye fokus på elendighet, der er nok MS media mye flinkere med sine daglige artikler og interjuver med Jensemann

Skal på ingen måte skuffe så anbefaler deg å kjøpe inn popcorn til 11.juli, det er en dato som siste Mary mm advarer mot der vi kan vente oss noe ala Japan skjelvet

Nyaktig hva vi kan forvente oss får jeg komme tilbake til når jeg får samlet mer info og datoen nærmer seg

Hva tror du Matata ?

Her har du noen hint som kan hjelpe deg litt på vei

11:11 are you ready?

http://www.youtube.com/watch?v=1p1DS47MHj8&feature=related

matata
matata
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Dette var selvfølgelig ikke ment som noe psykologisk analyse av noen som helst.

Skjønner ikke helt hvordan du kan konkludere med noe slikt.

men på den annen side er jeg rett og slett imponert, smurfen.

Ikke over dine analytiske evner, men tvert imot din mangel på sådanne. Og da tenker jeg på dine fantastiske, for ikke å si fanatiske obskøne påstander om de frykteligste katastrofer som skal ramme verden fordi Illuminati, eller hvem i “helvete” det er som du mener står bak, skjer fordi “svina” har et peverst ønske om drap og masseutryddelse.

Hvis du vil bli tatt noenlunde seriøst, må du gjerne forklare hvorfor katastrofene aldri inntreffer til de oppgitte datoer som du oppgir.

Når en opptrer som en klovn, må en regne med og bli sett på som en klovn.

26.6.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  matata
12 år siden

Masseutryddelser og andre store katastrofer skjer ikke på de forutsette datoene fordi døden kun kan erfares når den skjer med andre.

Når man setter dette faktum sammen med en forståelse av tiden som ikke-lineær, altså at fremtiden skrives som vi skrider fremover og enhver spådom derfor blir om en -mulig- fremtid, så er det klart at den “fremtiden” vi erfarer er den hvor vi overlever og jorden ikke går under.

Jorden går derfor aldri under.

Selv når man tar utgangspunkt i den alternative verdensmodellen der jorden er et erfaringseksperiment for udødelige sjeler som ønsker å lære av det å være på det materialistiske bevissthetsnivået (tredje nivå, visstnok) for så å stige opp til det fjerde nivået som er ikke-materialistisk, så er det klart at dette er en pågående prosess. Det vil alltid være behov for et tredje bevissthetsnivå som de som er på det andre bevissthetsnivået (dyra) kan stige opp til når tida er rett. Og dyra må jo ha et sted å være!

Den bibelske apokalypsen er jo også rimelig tydelig på at jorda vil bestå, i form av at de som ikke blir løftet opp til Himmelen blir igjen her for å motta evig pinsel for sine synder. I hvor stor grad Jorda allerede ER Helvete begir jeg ikke meg inn på nå.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Michelle mener at Obama har sexy utstråling og sammenligner ham med Hitler i så måte. Det er en stor fornærmelse mot Obama og hans familie. Obama er ikke opptatt av at han skal gjøre det stort med utseende når han taler til folk. Han er en god taler og innholdene i talene hans er overbevisende nok uten at han skal bli beskyldt i å føre massene bak lyset ved å ” utstråle” seksualitet. Nå vet jeg ikke hvordan det er med seksualiteten til Michelle, den søte lille kaninen, men kaniner er ikke akkurat kjent med avholdenhet når det kommer til sex. :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Nå har Armin misforstått her og tror at jeg mener at Singoalla og Michel er en og samme person. Det er ikke det jeg mener. Jeg mener at Singoalla sier bestandig OM Michel : ” den søte lille kaninen “.

Michelle
Skribent
12 år siden

Roboten holder tale i natt, har dette noe å gjøre med Berlin?
http://www.dagbladet.no/2011/06/21/nyheter/politikk/utenriks/afghanistan/17015240/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Med ” roboten ” mener du vel, Michelle, USAs president Barack Obama. Jeg er lei av at det her på Nyhetspeilet settes alle slags skjellsord på Obama. Og du som bærer samme navn som hans kjære kone !!!
Det er greit at dere er uenige i Obamas politikk, men er dere nødt til å finne på de mest grusomme skjellsordene på ham. Etter min mening gjør Obama sitt beste for både USA og resten av verden. Jeg håper at han blir valgt annen periode som president og kommer til å bære OBAMA-T-skjorte fra høsten av, når kampen om vervet hardner til.

Michelle
Skribent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Jeg har alltid likt det du skriver Maarit og gitt deg tomlene opp seff, men akkurat her er vi nok uenige ja.

For meg er Obama enda en mind-controlled puppet. Hva er så annerledes med han og de tidligere presidentene (bortsett ifra Kennedy seff)?

For meg er Obama en stor løgner, og skikkelig provosert når han på nobelutdelingen er frekk nok til å si at vi må ha krig for å få fred. Sykelig! Og han som kom til valg på å skulle trekke soldatene ut.. Nå skal han likevel trekke de ut rett før valgkampen igjen lizzom, yeah right, eksplodsjonen i Berlin vil gi han bare enda en grunn til å utsette det igjen likevel..

Å ha en ok-looking karismatisk president med 47 nivåer over seg, hva hjelper det når han er under hypnose av de negative aliensene? De med virkelig makt, er aldri på tv!

To ord til Obama: Bitch Please!
1 http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs
2 http://2.bp.blogspot.com/_b3GHoGMBNpY/TJ7CV63oiQI/AAAAAAAAFEE/cGuw2s6TNTc/s1600/Obama+Bush+Clinton.jpg

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Helt enig med deg her Michelle, Marit bommer milevis med sitt utsagn.

Barrack Hussein Obama er under kontroll av eliten og er en nyttig idiot for de. Han er veldig karismatisk, oppegående person, men alt han gjør av saker som betyr noe, er styrt av andre.

Han har ærklært krig mot whistleblowers –

og har blankt sagt nei til å gjennoppta granskingen av 9.11, selv om kommisjonen sier de ble løyet til og konklusjonen de kom frem til inneholder feil og mangler.

Charlie Sheen hadde en appell til Obama, som er blitt totalt ignorert, i steden for har de gjort alt i sin makt for å vanære ryktet til Sheen, og få han til å fremstå som en skrulling

Takke meg til en mer falsk president enn Obama. Han er en svært farlig mann i og med han er en så likende kar, i motsetning til Bush JR. Av alle som kan bli president, er nok Obama den som jeg vil minst se i 4 nye år!

Ikke er han amerikansk heller, noe hans long form birth certificate viser. Men hvis han ikke er født der, hvor er han født? mange sverger på at han er en klone

Så en veldig god forelesning om teorien om kloning, her er hjemmesiden: http://thefreemanperspective.blogspot.com/2009/02/barackhnaten-and-renaissance-tiye.html

Du får kose deg med den fine OBAMA T-skjorta di Maarit, kanskje kjøpe deg en god Skyr fra Q-meieriene samtidig, veldig bra med aspartam vet du….

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

“mange sverger på at han er en klone ”

At mange sverger på dette sier vel mer om de, og mindre om Obama, som forøvrig har gjort veldig mye bra i sin presidentperiode (noe de som følger med i realpolitiske forhold, og ikke bare forer sinnet sitt med konspirasjonsmateriale, har fått med seg).

Ser man på hva forgjengeren hans utrettet og stod for, så forstår alle og enhver hvilket håpløst utgangspunkt han hadde når han begynte sin periode.

Skal man diskutere Obama’s evner og resultater som president på en noenlunde seriøs og troverdig måte så er det første man bør gjøre å legge fra seg vissvassteoriene om kloner, falske fødselsattester og hva det nå enn måtte være av tullball man mener å måtte vite om Obama.

Hva hadde man forventet?

At han skulle reversere 8 års vanstyre under Bush over natten?

Hvor lett er det ikke å sitte på et forum og diskreditere andre menneskers intensjoner, evner og handlinger.

Og på hvilket grunnlag?

Jeg skulle gjerne sett deg utdype nærmere RawKuz;

“Barrack Hussein Obama er under kontroll av eliten og er en nyttig idiot for de. Han er veldig karismatisk, oppegående person, men alt han gjør av saker som betyr noe, er styrt av andre”

Hvilken elite? Det finnes mange ulike eliter etterhvert, så du må nesten presisere hvem du mener. Hva styrer de? Har du konkrete saker å vise til? Kilder som dokumenterer dette?

Og dersom Obama er den du minst kunne tenke deg som president i USA, hvem ville du foretrukket og hvorfor?

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg har ikke hevdet at Barrack Obama er en klone, sier at mange mener det. En ting som jeg er 100% sikker på derimot er at fødselsattesten som liker ute på whitehouse.gov er falsk. Dette er ikke en konspirasjonsteori den ER falsk!

Da er det uansett noe de prøver å skjule, derav alle meningene om at han er klonet.

Med elite mener jeg de som går under samlebetegneslen Illuminati. I fronten for Illuminati finner vi bl.a Henry Kissinger og Rothchild familien. Har intet behov å presisere dette noe mer ovenfor deg, siden du allerede er leser av NyS, ligger det tonnevis av informasjon du kan lete frem her.

Som ny president kunne jeg godt tenkt meg Ron Paul. Han virker som en svært oppegående person, som ikke er redd for å tale eliten rett imot.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Som sagt, det er så lett å sitte på sidelinjen og være bastant i sine uttalelser, så da bør det vel også være mulig å svare på følgende;

” Hva styrer de? Har du konkrete saker å vise til? Kilder som dokumenterer dette?”

Hva får deg til å tro at Ron Paul vil kunne stå imot denne konkrete eliten du viser til?

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Her har du en suveren artikkel om temaet Vandalf:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/illuminati-for-folk-flest/

illuminati kontroller det aller meste. Økonomien, store deler av musikkindustrien og størsteparten av media. Finnes nok av informasjon om dette på det frie internett, og jeg orker ikke å kaste bort tiden min på å forklare det for en som overhodet ikke har interesse av å se det store bildet.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Ron Paul sier: “WE must get rid of the CIA!”
http://eddieleaks.org/ron-paul-the-cia-runs-everything/

I 2008 var boka ” Revolution a manifesto ” toppselger i USA !! Dr.Paul samlet inn mest penger på nett til valgkampanjen, ingen andre fikk mer penger fra veteraner og soldater stasjonert i Irak.! Ingen andre vant publikums applause under tvsendte debattene for de som fulgte med. Ingen politiker hadde større oppmøte med supportere… Alle stemmene til Mccain var egentlig registrert til Dr. Paul – dette er den egentlige presidenten i Usa ! :) gotta love him

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Kjære Michelle. Jeg takker deg for opp-tomlene og støtten her på Nyhetsspeilet. Men som du sier så er vi ikke enig i alt til Dovre faller. Det som gjør meg trist er at du, som er kjent som ” den søte lille kaninen ” ( Singoalla ) her på forumet viser offentlig din dyp hat mot Obama ved å gi ham stygge kallenavn uten å dokumentere påstandene. Om du kunne være så snill å dokumentere at Obama er robot, satanist,løgner og mind-controllert puppet så ville vi få et utgangspunkt for meningsfulle kommentarer om ham. Det er så lett bare å kaste ut i luften tomme postander, som har kun til hensikt å såre. Ellers er jeg enig med Vandalf at Obama hadde en dårligst mulig utgangspunkt når han overtok presidentskapet etter Bush både innenriks og utenriks. Obama er nå fast bestemt å få slutt med krigen i Afghanistan og jeg ønsker ham lykke til fra mitt hjerte. Innenriks er det økonomien, som Bush klarte å skakkkjøre til de grader. Det er grenser for hva en mann, som Obama, klarer å uttrette i løpet av 4-8 år på roret. Men han gir meg signaler at en ny generasjon av presidenter i USA, helst født på 1960-tallet, ser verden klarere og ønsker fred og velstand i verden.
Er du ikke enig i Michelle, at det å kaste ut tomme og stygge skjellsord etter folk man er uenig i er ikke noe særlig intelligent handling? Jeg tror at du kan prestere noe bedre.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg ønsker å være snill mot absolutt ALLE og tilgi ALLE for ALT!
We are all One! Men vi er ikke 1 med den kunstige programmeringen. Vi prøver å avprogrammere Obama også, vekke han fra hypnosen. Noen ganger må man ty til litt sterkere ordelag for at folk skal forstå hva man mener. Det handler ikke om å være slem eller hatful mot enkeltpersoner, det handler om å si ifra til systemet og de bak programmeringen, at NOK ER NOK! Obama vet slett ikke hva han holder på med over hodet! Jeg ble veldig overrasket over din støtte til Obama Maarit, veldig faktiskt! Jeg trodde du var en av de som forstod at han er bare enda en puppet? Er det ikke han med sin sexyness og utstråling skal få innført total NWO da? Vi må ikke glemme at Hitler hadde enorm utstråling også, selv folk i dag, som levde den gang, i Tyskland, sa at de ble hypnotisert av hans enorme energi. Noen sier at Forbundskansleren er Hitler’s ukjente datter. Ikke at hun skal straffes om hun var det selvsagt, men det er likevel et paradoks om hun er det, er det ikke?

Obama called for a New World Order in Berlin:

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Maarit, dette er egentlig skuffende å se at du falt for den gigante “messiaspakken” Council of foregin relations, Buisness international, bilderbergerne og trilaterale komisjonen’s frontlinje for rotchild’s romerske imperie, så desperat og sårt trengte for å forføre og hypnotisere verdensbefolkningen til å gi teppebomberne og krigshaukene enda en ny sjangse, og ikke minst, fjerne fokuset vekk fra Bush, med tusenvis av håpfulle lovnader, oprah-oppvisninger, og litt sånn funky dansing her og der, akkurrat som anti-christ vil kamuflere seg som denne nye MTV-presidenten.

Obama har en administrasjon bestående av toppfolk fra finansverden som fikk oss inn i krisen, toppfolk fra oljebransjen og våpenindustrien og stabsjefen er Irgun-sionisten Emanuel Rahm.

Obama utførte et klandestine kupp og averget populære etterlengtede presidenten i Honduras en uke etter at han ble valgt.

Han legaliserte Drone-bruken i Pakistan og Yemen. 3 nye kriger. Også kom Lybia. Og snart Syria. Jeg trodde ikke konspirasjonsforskere underskastet seg blindt, bare ta en titt på vennene til obama, ikke kom her og fortell meg han er fri, selvstendig og uten dårlig inflytelse, han ble vugget hos de onde, opptrent av Zbniew Brezienskiew og Bad boy kissinger, og OBama vet godt hvordan HAARP går løs på planeten i disse dager.

Obama er som en svart kråke på mine to fingre opp i luften. Han har spist fredstegnet mitt og drept alt håp.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Det ironisk morsomme er at det spiller ingen rolle hvem vi stemmer på, eller hvor ond eller godhjertet en Obama er:
http://www.youtube.com/watch?v=YsS8Ivvzrso

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg kan bekrefte å ha møtt både Singoalla og Michelle i virkeligheten.. Det er ikke samme personer.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
12 år siden

Du fikk pluss tommel av meg også sånn som alltid grunnet dine kunskapsrike og gode kommentarer Maarit men da jeg leste kommentaren din så måtte jeg se på kalenderen om det var 1 april he he :)

Obama er seff utvalgt og plasert der han er i dag av Illuminati kreftene

Hadde noen sagt for 10 år siden at en neger vil bli president i USA så ville vedkommende blitt tvangsinnlagt umidelbart

Men det er desverre et faktum at de aller fleste vil la seg forføre av Obama, det er akkurat det okult makt handler om
Man får en demonisk makt over massene, vi har sett det før og vi vil se det igjen om ikke lenge

Adolf Hitler benyttet seg også av okult makt til å trollbinde massene, på hyblen hans i Wien er det dekket med illuminati symboler, hele kunstakademiet der han gikk i 1917 er prydet med illuminati symboler, han var også medlem av den okulte Tempelridder gruppen Otaro som tilba de gamle Annunaki gudene og Nimrod

Adolf var tidlig utvalgt av okulte krefter til å bli den han ble, bare under WW1 så ble hele troppene hans masakrert over 50 ganger der Adolf på mirakuløst vis overlevde hver gang, han overlevde også 34 atentater etter at han fikk makten, det var også en meget okult jøde ved navn Hanesson som lærte han alt om hvordan han skulle tale til folket, hvordan han skulle bruke symboler osv osv

Hanesson ble foresten drept av sine egne i en alder av 33 i 1933 på samme måte som Jesus ble drept av svik fra sine egne i en alder av 33

På samme måte har de okulte illuminati kreftene fått Obama til tops

Obama er den falske profet som alttid handlet motsatt av det han taler

Han snakker om fred mens han starter krig
Han snakker om sikkerhet men tar den fra oss
Han snakker om åpenhet og frihet men senurerer og slavebinder oss

Neste gang du ser han tale så skru av lyden og nyt spillet, da levner ikke den okulte massesugesjonen hans noen tvil om hvem han representerer

Hele veien handler han motsatt av det han sier men ikke så rart med tanke på at spiller man det han sier baklengs så blir det Tank You Satan som en kan høre her

Obama – Yes We Can = Thank You Satan

http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs&feature=related

Her kan du høre han snakke om de 4 pilarene ( georgia Gudestones )

The 2012 NWO Agenda 12/14 ~ The 4 Pillars of the “Sustainable” Global Consensus New World

Bare se dagen okulte handling, Obama som er 33 graders frimurer henter hjem 33 000 soldater, men fortsatt vil det være dobbelt så mange igjen som da Bush gikk av

Forsettelsen fremover er seff heller ingen hemlighet, man vil se det globale kaoset eskalere for fremover nå der det vil dukke opp en leder med langt større talegaver en Obama som vil få folk til å falle for hans utrolige evner til å forføre, Obama kommer til å hylle denne mannen i alle sine taler og hjelpe han frem til den ultimate makten

Han viil love oss en verden fri for krig, kaos og kriminalitet gjennom 1 verdensorden, en leder, 1 bank, 1 relgion, det er ikke måte på hvor bra de 500 millionene som overlever kaoset og krigene til Obama skal få det

Denne mannen som som skal redde oss ut av kaoset er seff det motsatte av det folk forventer :)

Konspirasjonsteorien om at Lovebunnyen Michelle skulle være Singoalla er seff like latterlig som om at du faktisk skulle vært Obama Maarit :)

Lovbunnyen mener all relgion er skapt av satan for å slavebinde verdens befolkning som står i sterk kontrast til det Singoalla mener

Ikke la de demoninske kreftene bak Haarp kongen Obama forføre deg Maarit

Vi trenger din fantastisk kunnskap nå som Obama er begynt å spill høyt

Store ting er på gang i USA nå, det er innført flyforbud soner 59 steder siste dagene, tusenvis av tonn sprengstoff er fraktet til Joplin, soldatene ved Fort Hood har fått beskjed om at de skal til nord Afrika innen starten på Juli, en lang rekke troppe bevegelser er startet og militærbasene i USA er satt i beredskap, kanskje ikke rart Obama vil ha hjem soldater nå ;)

http://tfr.faa.gov/tfr2/list.html

Fakta er at hadde vi ikke hatt soldater så hadde vi heller ikke hatt kriger

Så lenge vi kjenner planene dere og vet hvem de er så kan ingen forhindre oss fra å nå dette her :)

The New Earth

http://www.youtube.com/watch?v=x3rSyAuicvM&NR=1

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

TAKK til fantastiske, Armin, RawKuz, Uffda og beste Smurfen i verden etc
Godt å se at det fortsatt er venner av NS som gjennomskuer spillet. Også å huske på at en kakse som vistnok kaller seg William i Englad et sted også skal være en viktig skuespiller i dette teateret. Og du Maarit, jeg støtter seff deg i andre meninger du har fortsatt og liker spesielt din våkenhet mot HAARP etc Jeg skjønner du bare vil godt seff ;) Evig Love & Light til alle og spesielt til venner av NS seff og ikke minst Den Nye Jorden ♥♡
http://www.youtube.com/watch?v=ZWIenscKjzo

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
12 år siden

Det er klart William er en viktig brikke i spillet her som du sier kjære kloke love-bunny :)

De fleste mener han er utpekt som konge for det nye verdensrike men ikke før 2015 i en alder av 33 sies det

2015 Prince William Antichrist 33 years old Mason

William feiret en rolig bursdag for 2 dager siden på sommesolverv 21 juni men forlovelsen tok han i livets vugge i Kenya Obamas hjemland ( The land of Ham som var der Noahs yngste sønn Ham bosatte seg )

http://www.kjendis.no/2011/06/23/kjendis/kate_middleton/prins_william/pippa_middleton/17041241/

William er nok ikke super lederen som skal tre frem når kaoset for alvor starter men tiltenkt en viktig rolle noen år senere, illuminati skal ha sin verdensorden oppe å gå allerede 7/7-2012

William mangler totalt de fantatiske talegavene som kan samle en verden i kaos til et rike så den rollen vil han nok ikke få før etter at vi er rundlurt av “mesiasen” som skal redde verden ut av kaos

Obama og Kong Abedulla har rene blodslinjer til Muhammed og videre til Nimrod

Det hersker seff ingen tvil om at Islam er skapt for å slavebinde og utnytte verdens muslimer for egen agenda og til blodofring

De er seff kontrolert av det samme mørke okulte brorskapet til soldyrkerene

De aller aller fleste tror at symbolet for Islam er en halvmåne, det er på ingen måte en halvmåne som en selv kan se her vist en åpner øynene litt

Se 2 ganger på bildet 2.49 ut i filmen her

Ser du en halvmåne eller ser du en mørk sol som glir foran vår sol med Baphomet stjerna på ?

Ingenting er som det ser ut sier Illuminati

De okulte soldyrkerene har til alle tider dyrket den mørke magiske solen Nibiru gjennom sine okulte symboler
)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

“I understand that you have invited yourself into my country. Since I was recently banned from entering yours, for reasons known only to your Home Office, it behooves me to say that, as representatives of a destructive foreign power, you are not welcome here”

http://battleofearth.wordpress.com/2011/06/22/an-open-letter-to-william-windsor-and-kate-middleton-stay-out-of-our-country/.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden
matata
matata
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Donerer vi penger til sannhetens quacks, blir vi frelst. Det er jeg helt sikker på

Jeg er for frihet, demokrati, åpenhet – jeg er mot overvåkning, DLD, frihetsinnskrenkning, EU, EURO, og kvakksalverer, – og særlig kvakksalvere, pengeinnkrevere og homeopater.

Michelle
Skribent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Det er greit å være hyggelig mot alle, tilgivelse osv, men vi må være ærlige mot de også, på et ikke-voldelig grunnlag seff, Obama og alle andre som tror de leder eller eier verden, er ikke mere verdt enn hvem som helst andre, hverken gatebarn eller narkomane!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Minister Farrakhan: ‘That’s a Murderer in the White House

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oqkc0xtLTb8

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Stort sett er jeg uenig med det Marit skriver, men her er jeg helt enig.
Har dere tenkt på alternativet McCain/Palin?
Jeg synes Obama administrasjonen er mer synlig kontra det Bush staben drev med i bakrommet. Valget i USA er et sirkus som styres av penger, og de som har dem!
Når det gjelder Ron Paul er han så høyrevridd, at han ville nok ha medført forandringer, hvor taperne ville bli de som ingenting har på den negative siden. På den positive siden ville det nok bli oppgang i arbeid og industri, samt mindre internasjonal engasjement. Skal man ha et samfunn hvor alle skal ta vare på seg selv? og da hva med dem som ikke klarer dette?

Kan si det slik at her i Chile er en gjennomsnittlig industriarbeider lønn mindre en sosiale ytelser i Norge! Dere vet ikke hvor godt dere har det?
Den største sosiale ytelsen her er, alle har rett til å ha et sted og bo, og de som ikke klarer dette får hus av styresmaktene, og med dette finnes det ikke hus haier/bolig spekulanter her…
Nå er det vel slik med oss mennesker at har man ingenting er man missfornøyd, og det med god grunn, men har man noe/ veldig mye vil man fremdeles ha mer! og er fremdeles missfornøyd!
Ved at vi aldri blir fornøyd oppstår det konflikter, terroraksjoner og annet faenskap!
Er det ikke på tide at vi får en smell, konfigurere harddisken på nytt, og begynner å tenke i andre baner?… samt at viruset grådighet blir slettet for evig og alltid?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Her er en dokumentar folk bør se: End of Poverty, om grunnen til fattigdom i utviklingsland, og hvilke skyld vesten har: http://www.youtube.com/watch?v=pktOXJr1vOQ Vi får blant annet meninger fra Chile, derfor postet jeg kommentaren her

Når det gjelder Ron Paul så anser jeg han som en konstitusjonalist og ikke spesielt høyrevridd. Hans hovedpoeng er å gjøre Federal Reserve statelig. Om dette går utover de som ingenting har tviler jeg på, fordi som ikke har noe har heller ingenting å miste. Nå har han gått ut og sagt at hans også vil legge ned CIA. Det er en djerv, men farlig mening.

ubu
ubu
Abonnent
12 år siden

Merkels Tyskland har så vidt meg bekjent vært det land, den kvinne som har gått lengst i å kritisere bankenes overtagelse av nasjonene.

http://www.infowars.com/germany-blasts-powers-of-the-fed/

Jeg synes nok engang at disse artiklene bidrar til unødig polarisering, og dannelsen av ufortjente fiendebilder.

Michelle
Skribent
Svar til  ubu
12 år siden

Kanskje ikke uten grunn at de tar Tyskland da eller?

« Forrige artikkel

NAV – med rett til å drepe?

Neste artikkel »

We The People, – folket, slår tilbake

130
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x