Usynlig menneske-chip

6.5K visninger
1 minutt lesetid
17

Tidsskriftet Science rapporterer denne uken at en supertynn elektronisk patch/chip som klistrer seg til huden som en midlertidig tatovering.

Chip kan brukes som medisinsk sensor, dataspill og selv spion operasjoner.

Mikro-elektronikk teknologi – kalt et epidermalt elektronisk system eller EES – ble utviklet av et internasjonalt team av forskere fra USA, Kina og Singapore. En av skaperne – Professor John Rogers fra University of Illinois har sagt at EES eliminerer “skillet mellom elektronikk og biologi” fordi det “integreres med huden på en måte som er mekanisk og fysiologisk usynlig for brukeren.”

I test studier ble plasteret brukt i stedet for store elektroder for å overvåke hjerne, hjerte og muskelvev aktivitet og brukere som hadde det på strupen deres opererte et stemme-aktivert videospill med mer enn 90 prosent nøyaktighet.

Den trådløse enheten er nesten vektløs og krever så lite strøm det kan lade seg med miniatyr solfangere eller ved å plukke opp elektromagnetisk stråling. Mindre enn 50 mikrometer tykt – enheten er tynnere enn et menneskelig hår og myk som menneskelig hud og det kan feste seg til huden uten lim eller klebrig materiale. Faktisk bruker EES en molekylær kraft kjent som “van der Waals interaksjoner” for å lage vedheft mellom lappen og menneskelig hud på molekylært nivå.

Forskere har brukt seks år å utvikle denne teknologien og de tror at EES kan finne fremtidig medisinsk bruk hos pasienter med søvnapné, babyer som trenger neonatal omsorg og for å lage elektroniske bandasjer for å hjelpe huden helbrede fra sår og brannsår.

På den annen side kan det også være det ultimate spion verktøy. Tenk deg noen kommer opp til deg og berører halsen, og ukjent for deg er at du har nå på en enhet som kan overføre til noen andre alt fra blodtrykk – er du under stress eller lignende? – Til de ordene du snakker.

Fremtidige versjoner kan ha kameraer i seg. Og de ville ikke engang trenger å røre deg – et par tusen av dem kan bli blåst inn i en folkemengde – det ville ikke engang se ut som en liten bit av støv – og plutselig er alle merket, alle er overvåket, er alle sporbar overalt på jorden.

Og dette er ikke min paranoid rant, sier presentøren på Russia Today – dette er eksplisitt hvorfor spion organisasjonene i land som samarbeidet for å utvikle dette – Singapore, Kina og USA – er så begeistret for det.

Du er den de trenger den til, for å kontrollere. Følg med……

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden
Lucc30
Lucc30
Abonnent
12 år siden

Grøss og gru – nyheten kom seinere enn forventet – men har allerede klekket ut hvordan uskadeliggjør også den chippen.

Og av alle chipper – tro det eller ei – denne er den letteste å bli kvitt på den aller mest banale metoden…….

panzer
panzer
Abonnent
12 år siden

“Being microchipped is now being spun as a method of protecting the health of hospital patients. To help mask the practice of this bodily invasion with a trendy, high-tech appearance, microchipping sensors are being referred to as “electronic tattoos” that can attach to human skin and stretch and move without breaking”.
http://www.infowars.com/hospital-patients-now-being-microchipped-with-electronic-tattoos/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Nei, så bra. Nektiser skal bare se på det positive ved chipen, mens KT’ere skal kunn se på det negative. Hvis det negative veies over det gode blir chippen “godkjent” av myndighetene, i motsatt fall blir den lett tilgjengelig på det svarte markedet, til bruk for MOSSAD, CIA o.l. terrororganisasjoner :D

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

BS arifkarim, får man et eller annet av dette slaget trenger man ikke noe annet en å bruke magneten fra en 1200W Cervin Vega høyttaler til å krølle elektronikken i denne mikro tynne elektronikken. Men mens dere funderer på dette. Kryper TPTB ned inn i sine underjordiske fasiliteter med en joystick, og vi på overflaten blir mål for dette:
http://www.physorg.com/news/2011-08-darpa-video-htv-hypersonic-glider.html
Sånn litt hva det måtte være er dette et prosjekt mellom Kina, Russland og USA…
tenk litt på det?

e
e
Anonym
Svar til  arifkarim
1 år siden

Nettopp. +++

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

VeriChip er nå godkjent av FDA for bruk på mennesker! Blant de utpekte gruppene er “terrorister” og “networked fund-raisers and sympathizers.” (Er det siste nytale for sannhetssøkere?)

Merker vi planene som er lagt for langsom og nesten-umerkelig innsnøring av sannhetsbevegelsen? Men vi lukter fienden i gresset og tar våre forholdsregler…

The FDA recently approved the use of Applied Digital Solutions’ VeriChip in humans. The VeriChip is a tiny subcutaneous device that emits a 125-kilohertz radio frequency signal containing a code number detectable by scanners up to four feet away. The scanned code number is then downloaded to a computer file containing all relevant data on the subject.

The biochip implants are officially said to be limited to tracking “at risk” children and those with life-threatening ailments, but classified portions of the Pentagon’s biometric technology program include studies on the feasibility of biochip implants in persons labeled “unlawful combatants, terrorists, criminals” and “networked fund-raisers and sympathizers.”

http://www.whale.to/b/hoffman2.html

Bolla
Bolla
Abonnent
12 år siden

Blir nok en stund til neste “pandemi”.
Folket våknet jo nesten av dvalen.
Og en stund var det like før de ansvarlige for svineriet ble avslørt.
Kanskje de blir det neste gang de prøver seg?

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Svineriepidemien er et godt eksempel på hvordan pressen og politikerne har null ansvarlighet. De kan komme med nøyaktig hvilke påstander de vil – og det har null konsekvenser. (Annet enn at folk blir syke og dør da.)

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Noen som har tenkt over at vaksineringen mot svineinfluensaen ble forsinket siden de manglet nåler som hadde serienummer ? De fikk ikke lov å bruke vanlige nåler.

Burlefot
Burlefot
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Aiaiai! Alvorlige greier! Hvor har du hørt dette? Kilde? Hva er forresten en “vanlig” nål? Har den serienummer?? Eller er det bare svineinfluensanåler som har serienummer??

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Vet du hva, MortenB,

Nyhetsspeilet hadde nærmest fullklaff vedrørende denne såkalte pandemien, som etter hvert skulle vise seg å bli en het diskusjon om vaksinen og dens alvorlige bivirkninger, mer enn sykdommen.

Vi alle kjenner historien om fryktens budskap om tretten tusen døde og pestens altomfattende dødsgrep her i landet og verden forøvrig.

Heldigvis, får en si, viste det seg at pandemien var en nazisistisk bløff og at alt egentlig dreide seg om store penger …

uten å si mer om den saken …

Så MortenB …

Vaksineringa ble forsinket og forbud mot vanlige nåler?

Får en følelse av at vaksinesaken er utdebattert …

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

At de ikke kunne vaksinere flere fordi de manglet riktige nåler var faktisk oppe på Dagsrevyen. At de har serienummer kommer fra folk i helsevesenet.
Og muligheten for at nålene innholdet en “Usynlig menneske chip” ble tatt opp på diverse fora på nette. Mest anti-globalisering / anti-fascistiske steder. Det forelå mikroskopbilder men det ble aldri 100% bekreftet så langt jeg vet.

Men alle burde skjønne at det siste “hellige” stedet er kroppen din, får noen kontroll over den har du ingen sjans den dagen mørke krefter tar kontroll

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

http://www.whale.to/b/kilde.html

Takk for artikkelen Tor. Kjempeviktig. Minner om Dr.Rauni-Leena Luukanen-Kildes artikkel om mikrobrikkene fra år 2000, 11 år siden, i Internett.
Kjempeviktig å være OBS på muligheten om å bli merket uten selv å være klar over det. Det er etterretningstjenestenes våte drøm om å misbruke mulighetene for en så mikroskopisk liten brikke. Sjansene for å kunne unngå å bli et offer for misbruk er lik null, desverre.

Burlefot
Burlefot
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

“Maarit M. Hanssen sier:Kjempeviktig å være OBS på muligheten om å bli merket uten selv å være klar over det”
Så da er det ikke usannsynlig at du selv er merket? Hvordan oppdager du at du eventuelt ikke er merket??

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Burlefot
12 år siden

Fiks litt EMP og håp på det beste. Har hørt man kan fikse et sånt verktøy i garasjen :]

« Forrige artikkel

Det er valg – Har vi noen valg?

Neste artikkel »

Aftenposten avslører falsk-flagg på Utøya?

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x