/

KIM’s dummer deg ned med pengepremier

4K visninger
4 minutter lesetid
24

Den nye markedsføringsloven tillater bruk av “lokkemidler” i produkter som næringslivbransjen frydes over. Du fristes til å vinne penger, premier, ny sykkel eller en sydentur når du kjøper en pose med potetgull – det er gull i potetgullposene!

I november 2009 skrev Tv 2 og andre lokalaviser om at KIM’s putter alt fra 50, 100, 500, og makspremien på 1000kr i sine potetgullposer.

En ny type form for markedsføring som kan bli brukt til mange gode formål som å tilby pengepremier til de som velger økologiske produkter, sunn-kost produkter og andre sunne alternativer som kan øke det nasjonale immunforsvaret og kutte ned sykefraværet – alle er syke, men ingen vet hvorfor.

Industrien er grådig og velger istedet å bruke pengepremiene på å øke salg av tanke-svekkende, fedmeøkende, og destruktive produkter for å lokke ungdom og barn til å spise mer potetgull som kan gi kreft.

De fleste chipsposer med få unntak inneholder det svært kontroversielle kjemiske stoffet “natrium glutamat” (E-621-640) også kalt “Smaksforsterkere” og MSG(monosodiumglutamat) i utlandet.

Hvis du vil vite hva natriumglutamat er og hvilken fatale skader som påfaller:
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/nesten-all-mat-du-spiser-inneholder-giftige-smaksforsterkere/

Natriumglutamat får skylden for fedmeepidemien i Usa, diabetesøkningen, astmaepidemien, hyperaktivitet, ADHD, barneallergier, og autisme.

Svenske professorer slo alarm i 2007 og expressen.se opplyste folket sitt om farene i samfunnet, mens den fjerde statsmakt i Norge la lokk på saken.

Våre barns bevissthet er under angrep

De skades før de har begynt på sitt liv. Når jeg tenker over hva de kunne blitt om de ikke ble redusert med hjernebesløvende midler så knytter neven min seg og jeg får lyst til å gråte.

God mat er viktig, uansett? Er Toro blitt så frekke at de forteller oss vi offrer våre hjerneceller for “smakens skyld” Alle Toros produkter inneholder MSG.

Jeg syns synd på 90-generasjonen og oppover for de har null peiling på hva det vil si å være ungdom. De har ingen kreativitet, de mangler livskraft i øynene, de kopierer, alle skal være like, ingen originalitet, på skolen kan de ta heldagsprøver med pensumsboka på pulten – de får Natrium glutamat og Aspartam i sin daglige kost i kantinen hvor de tappes for konsentrasjonsevne.

Ritalin brukerdosene øker drastisk hvert eneste år. Barna har også noe annet å tenke på som vi ikke slet med når vi var ungdommer – psykisk.no.

300.000 ungdommer ringte inn, sendte mail, oppsøkte helsesøster eller psykolog fordi en tvreklame og skolekampanjer stemplet små-bagateller i dagligdagsituasjoner som psykiske problemer.

De klarer ikke å tenke klart, derfor gir de sin sjel til underholdningbransjen hvor de hører på destruktiv hiphop, som engang i tiden var “Community minded” musikk som ga deg en mening. Alle barn går rundt med hodetelefoner på, når skal de få tid til å tenke selv?

Underholdning uten inspirasjon er distraksjon

Frimurer Jay.Z har kapret top listene med sin luciferiansk inspirerende musikk går verden glipp av ekte stjerner som venter på å bli hørt!

Jay Z spiser fra samme bordet til Bush,Obama,Dick Cheyney,David Rockefeller og alle de andre djeveldyrkerne. Hans oppgave er å forhindre the YOUTHS REBBELLIION. Hans “oppgave” er en gave som vil få han opp i frimurer rangene, mens han neddummer ikke bare den amerikanske ungdom, men også hele den vestlige siviliserte verden som forguder denne mannen og alt som kommer ut av hans munn: Sex, alkohol, narkotika, kriminalitet og musikkvideoer som introduserer dine barn til luciferianske ritualer og okkulte symboler.

Dine barn trenger hjelp. Dette er ikke livet de har valgt, det er livet illuminati  har valgt for dem. MSG og Aspartam gjør hjernen til dine barn bløte, så de blir lettere å hjernevaske.

Frimurer i Snacks-bransjen

Bjørn Pedersen er mannen som økte omsetningen og markedsandelen til KIMS. Han ble direktør i 2001. I Norge finnes det 17.000 frimurere som konspirerer sammen i næringslivet og gir hverandre posisjoner i samfunnet hvor infiltrasjon og nye ideer trengs å innføres for brorskapets felles agenda.

Bjørn Pedersen er medlem av Johannes-losjen Midnatsol og den høyere losjen Tromsø Provincialloge

Pedersen har graden X (Høyt opplyst St. Johannesloges betrodde bror, ridder av Purpurbåndet).

Etter flere forespørsler om å få et konkret svar på “når Kims begynte med natrium glutamat i deres produtker” har jeg nå gitt opp. De svarer ikke og det beviser at de har noe å skjule.

2001 er året vår verden endret seg drastisk etter terrorangrepet og verden ble dyttet i en mørk tid med mer krig, rasisme, hat og frykt. Det er godt bevist her på nyhetsspeilet at angrepene mot Usa var planlagt og utført av et hemmelig samfunn som sikter på verdensherredømme gjennom falske angrep for å få sympati for deres umenneskelige kriger mot uskyldige nasjoner.

Før Pedersen forlot KIMS i 2005 fikk han æren av å øke salget med sin nye design på posene, og han markedsførte den usunne chipsen som noe helsebringende når han vedtok å bruke olivienolje i chipsen.

Det er under samme “sunne revolusjonen” natrium glutamat ble innført i Chipsen og krigen mot vår bevisthet begynte.

“Hvilket hell for herskerne at folk ikke tenker” Adolf Hitler

Norges nasjonalrett Grandiosa følger etter

Våre matvarebutikker har begrenset utvalget. Det er 4 frysedisker, 2 av dem inneholder frossenpizzaer. De fleste frossenpizzaer med få untak har byttet ut kvalitetsråvarer med heksepulveret for å heve smaken å lure dine sanser til å bli mer sulten.

Kjøttet på pizzaen er 40% kjøtt, resten er noe annet kunstig dritt.

Nå har de også begynt med rabatter på flyreiser og andre premier i sine giftige-pakker. Om jeg bestemte ville jeg vært ærlig og satt en dødningshode varselsymbol på pakken.

Matindustrien er godt inkorperert i den nye verdensorden, den som styrer maten besitter menneskenes sinn og nesten alt vi finner i norske matvarebutikker inneholder Msg og aspartam.

Det som dreper en rotte fort, dreper deg sakte. Nervefibrene dine overbelastes og blokkeres slik at signaler inn og ut av hjernen blir redusert, ved ekstremt overforbruk kan du bli disfunksjonell.

Ønsker den Norske stat sine innbyggere hjernedøde under disse vansklige politiske situasjoner vi går igjennom i disse dager?

Akkurrat som Hitler ga fangene i arbeidsleirene det giftige avfallstoffet fra aluminum og kullproduksjon: “flouride” for at de skulle passifiseres og miste følelsen og trangen til å rømme, blir nå det norske folk neddopet på aspartam og Msg slik at de ikke skal stille spørsmål til autoritetene sine.

Den 22.januar 2010 gikk forbrukerombudet til aksjon og stoppet markedsføringskampanjen til KIMS “er det penger i posen?” men de får fortsatt lov til å lokke sine kunder med pengepremier.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

24 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Her kommer det noen velsmakende smaksforsterkere for de som liker dot- connecting.

Santa Kristina-skinke og Erterbrød blir Spesialitet
http://www.nationen.no/2012/11/01/norsk_mat/spesilaitet/matmerk/erterbrod/santa_kristina-skinke/7765164/?image=1

Med påfølgende artikkel: Markedføringsekspert: – Bonden gir et troverdighetsstempel
http://www.nationen.no/2012/10/31/norsk_mat/bonde/bendik_samuelsen/matmerk/lokalmat/7764213/

Og med en annen artikkel: Tine vil dempe smørmangelen ved å betale meir for mjølk med mykje feitt
http://www.nationen.no/2012/11/01/landbruk/tine/mjolkeproduksjon/melkeprodusenter/melk/7765512/

Noen som har sett den norske dokumentaren “Smaken av hund”?

I denne reklamen laget for Stabburets Grandiosa Pizza, kan vi høre en sang med ordene: Kjærlighet, avhengighet, at man får tårer i kjeften når man tenker på smaken, det er bare en konge i denna byen, vi snakker om total fullkommenhet:

Satanisk markedsføring av et svært helseskadelig produkt, som er blitt en del av Norges nasjonale kulturarv. En pizza, altså.

Dette gir meg dårlig smak i munnen og tårer i øynene, men blod på tann.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

Hvis noen har lyst på god saus til biffen uten MSG så har Meny et eget sortiment kalt “Jacobs utvalgte” Dette er saus uten MSG etter hva jeg sjekket sist. Koster riktignok 30 kr for 2 posjoner, Men den er itilegg ferdiglagd og trenger kun oppvarming.

QLEQK
QLEQK
Abonnent
14 år siden

Dette er motbydelig og denne typen markedsføring har irritert meg siden 90-tallet!

Forbrukerrådet har for lite å gjøre!
Forresten er Forbrukerrådet lagt ned i flere mindre byer i landet allere tidlig på 2000-tallet.
Sikkert for å sikre private konserner mere innflytelse og marked!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

MSG i skalldyr ?! Ja, det var liksom det lille som manglet. Jeg pleier å lese ganske konsekvent på pakkene før jeg kjøper noe i butikken, men plastboksene med skalldyr i lake, de har jeg i god tro forsømt…Trolig i en ubevisst tro på at tradisjonell god norsk sjømat, DEN har de vel ikke funnet noen grunn for å tukle med.

Vel, etter at jeg leste ovenstående lille notis fra den notorisk årvåkne Armin B., tok jeg en tur innom kjøleskapet, og hva fant jeg ?

KREPSEHALER tilsatt MSG ! (sic transit gloria mundi)
REKER I LAKE tilsatt MSG (sic).

Forøvrig er rekene av merket FIRST PRICE, mens krepsehalene har merket “MATMESTEREN”, produsert for ICA.

Mens krepsehalene var tilsatt “bare” sukker (det er blitt OK med sukker på en måte, det kunne liksom vært verre), så er rekene tilsatt E954, et kunstig søtningsmiddel ved navn sakkarin. (For hele kunstig søtsmak-listen, se http://www.snl.no/s%C3%B8tstoffer )

Denne MSG-greia smaker unektelig av en konspirasjon. Jeg tror faktisk jeg må sende en mail eller to til produsentene og spørre hvordan de kunne komme opp med så dårlige ideer til å forringe kvaliteten av det som kunne ha vært deres naturlige, sunne og velsmakende sjømatprodukter.

Forøvrig var krepsehalene 1/6 billligere enn tilsvarende på REMA og First Price-rekene var en eller annen kampanje. Er det mulig at det finnes et element av “subsidiering for MSG-tilsetning” som et slags hemmelig tillegg til EØS-avtalen ? Eg berre spyr.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Gode salgsmetoder er veldig viktigt ;)
Ser en reklame som går flere ganger i timen på barnetv kanalene om dagene der 5 sportshelter står på hvert sitt kontinent og dem sliter og drar alle kontinentene sammen til en stor verden og alle blir så glade :)
Reklamen går opp opp igjen mellom tegnefilmene uten at det er noe produkter dem viser frem dem vil selge…. hmm…. den skjønte jeg ingenting av ;)
Men men barna blir hvertfall glade når dem ser at at heltene deres stråler av glede etter og kjempet sammen kontinentene til en verden :)
Men.. Men.. vist man drar verdens sammen er det ikke da letter at den globale klimakrisen kan spre seg til utlandet ?

100% naturlig potetchips ? he he Norske poteter på kunstgjødsel og sprøytemidler, naturlige krydder? hva krydder da og er det naturligt og bestråle krydder ? ren solsikkeolje ? kan det i det hele tatt kalles solsikke og olje når genene er manipulert ?
Nei Kims kan gjerne putte milliardlapper eller 100% ren Tamiflu fra Donald oppi chipsen sin for min del, samme med Sennepen og Ketchupen fra Idun med 100% ren aspartam som har vært testa på langtisforsøk på dyr…. Apartamen ble nok testa på Maur og da dem ble spurt etterpå om: Dere føler vel ikke noe ubehag? så var det tvilsomt dem fikk noen svar…. den som tier samtykker he he

Smakforsterker er seff helt ufarlig og fører slett ikke til ustabilt blodsukker og diabetis mm sier Toro og Mattiltsynet og alle andre som tener store penger på matdopen
Hvem er storforbukere i norge, det er studenter og invandrere, 1/3 av alle studenter dropper nå ut av skolen og hva med invandrere hmm….
Vi vet at flere innvandrergrupper er overrepresentert når det gjelder diabetes og andre risikofaktorer. Derfor er det ekstra viktig for disse å vaksinere seg, sier bydelsoverlege Mukhtar til aftenposten i dag

Det ble i dag erklært regjeringskrise, men det er allerede danna ny regjering :)
Det ble observert 100 Jens Stoltenbergere og 28 Jonas Gahr Stører kloner vandrende oppover Karl Johan i kjent Langbein stil og hyseblikk mens dem kvakket oppover til slottet for og danne ny regjering he he

Vel ..får si som Obama sa til Rockenfeller når dem satt på cafe og drakk kamille tee før dem dro på Bowling sammen, Den har vel ingen helbredende efekter vel siden den er lovlig sier Rockenfeller til Obama, Obama ler litt og sier Det er bra og være skeptisk, men man skal ikke la det ta overhånd og mer fikk han ikke sagt før Rockenfeller viste Obama Bowling-grepet
Det er derfor ørene til Obama stikker rett ut og lett insunkne kinn :P

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article3485216.ece

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hehe. Jeg husker “lignenede” reklametriks fra hjemlandet, da vi som unge ble på en måte “tvunget” til å kjøpe, for så å samle på flest mulig cola-korker i håp om premiegevinster. Det var veldig sjeldent at noen av oss i venne-gjengen vant noe som helst på dette, men “grådigheten” i disse tidene var så enorm at vi sluttet allikevel ikke å samle på dem… :(
Heldigvis ble denne kampanjen fjernet og erstattet med andre mer “effektive” salgsmetoder… ;)
Angående snacks fra Maarud, Pringles, Kims bla bla, har jeg sluttet å spise dem grunnet for mye innehold av kunstige smaksstoffer. Foretrekker heller å leve på naturlig rå-mat så lenge…

Satyagraha
Satyagraha
Abonnent
14 år siden

Er spesielt trist når TORO’s ferdigmat er førstevalg for de fleste studenter som skal ha rask mat. Tenk hva slags genier og innovative entreprenører Norge kunne produsert om vi var klar over hvordan å gi næring til HJERNEN…

fant dette på Toro:
“For noen måneder siden besluttet TORO å ikke tilsette glutamat i nye produkter, og iverksatte samtidig et program for å fjerne/erstatte tilsatt glutamat i eksisterende produkter. Samtidig må vi bevare den gode smaken, og det tar noe tid å komme gjennom flere hundre produkter. Inntil videre vil derfor noen av produktene fortsatt inneholde tilsatt glutamat, og da merker vi det på pakningen.”http://www.toro.no/index.php?mapping=344

Jeg ser foreløpig ingen forskjell i butikkhylla… de fleste Toro produkter jeg har sjekket i det siste inneholder fortsatt glutamat.

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Satyagraha
14 år siden

Tror alle Toro-produkter inneholder MSG, og det de sier om at de skal slutte med MSG ser ut til å være pisspreik. Også litt morsomt å se på Toro’s egen forklaring om at de ikke skal ha MSG i ‘nye’ produkter:

“Vi tar det ut fordi ‘noen’ har klart å få gjennomslag i media og opinionen om at dette er farlig. Det er ikke medisinske eller helsemessige årsaker som ligger bak prosjektet, men forretningsmessig vurdering om at man kan tape markedsandeler ved å ha det inne”.

He he, nesten som å høre en herlig paranoid konspirasjonsteoretiker. “Noen” har klart å få gjennomslag i media…”. Ho ho, Se selv (virker denne hyperlinken mon tro, sjekket kildekoden for siden og fant ut at det må gjøres slik, får se).

Forøvrig helt håreisende at MSG og ikke minst aspartam er såpass utbredt, nesten alt av ferdigprodukter i en vanlig butikk inneholder MSG (som går under veldig mange navn) http://www.truthinlabeling.org/hiddensources.html

MSG og aspartam er absolutt ikke bra i de mengder som konsumeres i dag (ikke bra i det-hele-tatt). Donald Rumsfeld (og Monsanto åffkårs) var forøvrig mannen som fikk gjort aspartam lovlig å bruke, og det sier egentlig en hel del (helt fokkings utrolig at et slikt stoff er lovlig, under nedbrytinga av aspartam i kroppen dannes blant annet formaldehyd og metanol!!!)

Og likevel går folk og pimper lettbrus etc fult av aspartam…og dette stoffet er godkjent av mattilsynet! For en vits av et ’tilsyn’. Det er til å bli forbannet av. Men det må jo være mulig å kreve at folk sjøl tenker over hva de putter i kroppen, man må ikke kjøpe slike produkter, tross alt.

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

Bra at noen tar opp dette temaet.Det er ingen enkel sak og få folk til å forstå disse snikproduktene ,men kansje en aksjon med tegninger av dødningeskaller utenfor matbutikkene kunne få noen til å se nermere på saken .det virker nesten som de fleste ikke bryr seg før det kommer på dagsrevyen og blir repetert 20 ganger i døgnet på nyhetene.Når det gjelder dagens frøproduksjon er det mye av F1 hybridene som er på markedet dette er kryssede eller uekte frø og vis man da igjen prøver å selv dyrke frø fra en F1 hybrid har man ingen garanti hvordan den utvikler seg.F1 hybrider har jeg også forstått at det er noe som man kan ta patent på.Skal man beholde jordens naturelle planter må man dyrke frem planter eller frø fra disse oginalplantene.forskning på hybrider tyder også på at disse ikke tar opp næring på samme vis som en ekte plante og inneholder dermed mye mindre næringstoffer og sporstoffer som kroppen er avhengig av.Synes forøvrig at Nyhetspeilet begynner å bli en svært bra avis og tar etter min mening opp mye viktigere temaer en de såkalte se og hør avisene.

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Viktig artikkel. Tenk over dette, den første bivirkningen av MSG er at den ødelegger evnen til å kunne se sammenhenger. Er det ikke nettopp det vi ser i samfunnet og som myndighetene ønsker ? Er nesten ingen som klarer å se nye lover som kommer og sammenhengene og årsakene som ligger bak.

I tillegg skader MSG hjernen, bryter ned netthinnen, fettstoffet rundt nervetrådene, hodepine, magesmerter, akutt oppkast og en lammende følelse i kroppen, som om en var mørbanket. Vi kan ta med alle herne og nerverelaterte sykdommer også. Og MSG kan gi akutt hjertestans i store doser. Hvem husker ikke å ha lest om idrettsfolk som bare tar kvelden uten noe årsak ? En god porsjon suppe der de som har leget den har tatt en ekstra “dash” med MSG er gjerne årsaken.
MSG doseres i ca. 1% av mengden og er derfor det farligeste stoffet som tilsettes. Og er farligst for de som ikke har, eller har helt utviklet hjernebarriære, de under 3 år og over ca. 60, men også de under 12 og 40-60 der den ikke er fullt aktiv.

Ironisk nok tåler vi litt glutamat/MSG men bare så mye som glutamat-reseptorene i blodet kan håndtere på en gang noe som er svært lite.

T
T
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hehe, godt jobba Armin :) Om det er du som har lite å gjøre eller om det er andre som har mye meningsløst å gjøre kan man jo spørre seg, hva er viktig og hva er ikke så viktig… i mine øyne har du en av Norges viktigste jobber!

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Gjør noe med de sukkerfrie hyllene i butikkene med det samme, da!
I tillegg er jo Idun sennep kanskje den største årsaken til at mange ikke klarer smaken av skikkelig sennep! Gi meg colemans og dijon, for ikke å¨glemme Dragons Breath fra et lite avlukke på Englands landsbygd.

Spis godt folkens!

stinepine
stinepine
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Det er så bra at det finnes observante mennesker her i landet! :-)

Hadde nesten glemt det, men for et par år siden snakka jeg med en i KLIF (tidl. SFT) som sa at det jobbes med å se på om sucralose (nutrasweet) burde forbys på grunnlag at det er en miljøgift. Sucralose har lang nedbrytningstid, og det er ikke godt nok kjent hvordan sucralose påvirker miljøet (flora, fauna). Hun forventet ikke jublende respons. Ho ønsker også å få fjernet triclosan fra tannkrem, men uten særlig hell (annet enn at det i alle fall er merket på tubene).

*klipp og lim*:

Sukralose er et kunstig søtningsmiddel som er tilsatt en del produkter som finnes på det norske markedet, blant annet i noen lettbrus og sukkerfri ketsjup.

I motsetning til vanlig sukker, blir ikke sukralose brukt som energikilde i kroppen og stoffet skilles uforandret ut med urinen.

Den nye undersøkelsen bekrefter tidligere svenske og norske resultater om at sukralose ikke blir renset i renseanlegg, men fraktes med avløpsvannet ut i sjøen. Det ble funnet sukralose i prøver av sjøvannet opptil to kilometer utenfor utløpet fra renseanleggene.

Kilde: http://www.klif.no/artikkel____42541.aspx?cid=3292

Ett fett for meg hvem som forbyr det, så lenge det ikke tilsettes matvarer. Kanskje er tiden inne for å høre med KLIF om sucralose egentlig er en miljøgift?

T
T
Forfatter
14 år siden

Godt observert og fin artikkel Armin, både med tanke på at kims spiller på “penge premier” og at Toro synes god mat er viktig, uansett! Jeg begynte å gjøre litt research på natriumglutamat selv da en tidl. kollega gjorde meg oppmerksom på det, og fikk den betraktningen vertifisert av Sverige og Danmark som hadde bannlyst denne smaksforsterkeren.

Ellers så synes jeg det er bevis nok på tilstanden i dette land, at bigpharma får holde på slik de gjør, få behandlinger er helbredende, medisiner og vaksiner er ofte meget helseskadelige, samt produkter som det naturlige sukkeret Stevia er forbudte… da heller raffinert sukker og aspartam :)

Revolution!! La det være lov å dyrke stevia sukker selv, STOPP forbud om besittelse og dyrking av cannabisplanter slik at folk slipper å kjøpe “CIA penslet hasjis fra Afghanistan (lånte den siste av Smurfen).

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Problemet er vel ikke oss som konsumenter, men heller myndighetenes reguleringer, og bestemmelser for hva som er godt for oss.

Det kunne vært morsomt å se utbredelse prosentmessig av Alzheimer på nordlig og sørlig halvkule. Uten å kunne bekrefte denne påstanden, fortoner det for meg, at Alzheimer er mer vanlig i vesten.

Codex Alimintarius er nå mer eller mindre godkjent globalt, også her i Søramerika, men her finnes ikke kontroll organer, så det vil ta mange år før det vil fungere og tre i kraft, og i mellomtiden klapper vel den vestlige dritten i sammen.
Etter 4 år i utlandet, kunne det ikke ramle meg inn å vende tilbake til det vestlige overformynderiet og en muligens høyere materiell levestandard.

Her er et vidunderlig naturmiddel som ikke er medisin men forebyggende.
Uña de gato (cat claw/katteklo), som er et fritt middel her jeg befinner meg, som tea (bark), dråper eller kapsler (pulver). I Norge et naturmiddel som krever resept.
Om det fungerer gjett om! For min del er jeg kvitt mer eller mindre 20 år med daglig hodepine, noe som har øket livskvaliteten formidabelt

Om planten:
URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING
Katteklo må regnes med blant de adaptogene urtene. De viktigste egenskapene er at urten virker immunstyrkende, betennelseshemmende, cellebeskyttende (motvirker mutasjoner) og krefthemmende. Katteklo virker blodtrykksenkende ved å utvide de perifere blodårene, senke hjerterytmen, senke kolesterolverdiene i blodet, utvider blodårene og beskytter mot sammenklebing av blodplater i blodårene (blodfortynnende / antikoagulerende). Urten beskytter på den måten mot hjertesykdommer. Videre er katteklo en kraftig antioksidant (bekjemper frie radikaler), og virker også fordøyelsesstyrkende, tarmrensende, antiseptisk, sårhelende, virushemmende, befruktningshindrende, livmorstimulerende, urindrivende, stoppende (diaré- og dysenteridempende), febersenkende, smertestillende, avgiftende, blodrensende, depresjonsdempende og virker generelt styrkende på alle kroppsfunksjoner.
Hele artikkelen:
http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/unca_tom.htm

Ser ikke bort fra at det finnes informasjon om hvor farlig denne planten er, og at man må forhindre at den blir benyttet av almenheten. At den er brukt som medisin i 2000 år, er vel ikke så viktig, da vi har den fantastiske farmasøytindustrien, som kan dempe det meste av symptomer uten å røre ved årsaken.

Stå på Armin! du gjør en flott jobb.

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Det verste er muligens at den økologiske melka blir blandet sammen med den ikke-økologiske! (beklager, men det er ennå bare en påstand)

Jeg tar herved avstand fra alt som er økologisk inntil jeg får kjøpt økologisk drivstoff til bilen min!!!!!

Det spørs om det fins nok plass på kloden til raps-markene som må dyrkes opp.

Ha det fint alle mann! (Og da er der selvsagt at jeg også mener alle kvinner)

« Forrige artikkel

10 ting å se opp for i 2010

Neste artikkel »

Helseterror i offentlig regi

24
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x