Geoengineering Super Sprayday 29. februar

4.3K visninger
1 minutt lesetid
79

29. februar om morgenen er det observert at himmelen over Indre Østlandet er blitt stygt tilgriset i alle retninger.

Alle fotografiene er tatt av artikkelforfatteren i løpet av en 20 minutters periode mellom kl. 10 og kl. 11 om morgenen 29. februar 2016.

Det er viktig å være klar over at nordmenn i posisjoner; etterretningsansatte, militære, meteorologer, myndigheter, politikere, redaktører og journalister lenge har vært blant de mest lojale medløperne som stilltiende har  godtatt at denne storskala miljøkriminaliteten har utfoldet seg.

5b-k

1-650

4k

6-k

7-k

2k

 

Artikkelforfatteren har produsert en fyldig og informativ DVD om den hemmelige klima- og miljøforstyrrende HAARP- og chemtrails-teknologien, som er tilgjengelig her   http://www.hansgaarder.info/produkter/haarp-chemtrails-og-vaermodifikasjon/

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

79 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Kevin Shipp ofrer livet sitt for sannheten om chemtrails 28. juli 2017 på et event som ble holdt av GeoengineerWatch.org i California. Her bekreftes tydelig bruken av chemtrails… Den modige CIA-avhopperen gjør her sitt ypperste for å avsløre regjeringens kriminalitet og tyranni som bidrar til et av de aller sterkeste vitneutsagn som er presentert til nå (i manges øyne):

Disse beslutningstakerne bryr seg ikke lenger om folk vet eller ikke. Jeg har lenge sett en trend i å “utdanne publikum” med å få vite om ting de ikke makter å gjøre noe med. Den tyske filosofen Arthur Schopenhauers 3 faser er tydelige i alle aspekter. Det første er uvitenhet, deretter utdanning, så sinne, toleranse og aksept. Noen som kjenner seg igjen?!?

Sven Lidnäs
Sven Lidnäs
Abonnent
6 år siden

Men snälla fjellvalk , kan du förklara hur dessa stråk av utsläpp kan nå från horisont till horisont och breda ut sig till ett dis som efter en tid täcker hela himlen?

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Sven Lidnäs
6 år siden

Sven Lidnäs

Vet ikke om jeg helt kan forklare med egne ord om kondensstripers utbredelse fra horisont til horisont, så du får lese hva denne damen sier om dette!

http://www.yr.no/artikkel/derfor-dannes-det-_flystriper_-1.8213424

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
6 år siden

smurfen

”Du har fått dine beviser, men som Nett Toll” …

Nei, det har jeg ikke! Ikke et eneste bevis har jeg fått, og det hjelper ikke hvor mange youtube-videoer om chemtrails du linker til. Det har ingenting med bevis å gjøre!

Men det jeg ser er at, i likhet med religiøse fanatikere, blir du helt hysterisk hvis noen stiller spørsmål ved det du tror på. Du er rett og slett ute av stand til å svare på helt enkle spørsmål hva gjelder denne sprayingen fordi det kan rokke ved din tro! I stedet er du veldig ivrig på å avlede enhver diskusjon ved å avspille den samme plata om nett-troll og gud-vet-hva!

Og du snakker om faktaresistens eller ” faktaskrekk” Fortell hvordan du ser forskjell på chemtrails og contrails?

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

En gang til…
Veeeeeldig sakte og med STOOOORE bokstaver: Moderne jetmotorer KAN IKKE PRODUSERE VANNDAMP, OG DERFOR IKKE KONDENSSTRIPER…
Kognitiv dissonens kan du google først…

Sendt fra min Samsung-enhet

anders
Skribent
Svar til  pebbles_craft
6 år siden

Holder på å gå av skaftet i latterkrampe.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  pebbles_craft
6 år siden

Nå var det smurfen jeg ventet på skulle svare, men ettersom han (eller hun) har koplet ut “svarknappen” tenker jeg han har trukket seg tilbake til hula si …

Men pebbles_craft, du må gjerne forklare hvorfor moderne jetmotorer i fly ikke “ikke kan produsere” vanndamp?

Og du behøver ikke forklare det så veldig sakte eller bruke så store bokstaver …

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Hva om du gjør EGNE undersøkelser om temaet? Du spyr jo bare ut meninger fra det samme manuskript som myndighetene gjør, og de har jo nå, med lov i hånd, mulighet til å lyve, vettu. Google ‘moderne jetmotorer’ så finner du svaret. Lese gjør du vel fremdeles?
Jeg sletter deg nå fra nommentarfeltet for min del…
Tar for mye av min tid dette trolleriet ditt. DEG er det ingen som kan lære noe nytt…
KOGNITIV DISSONENS kan du også finne def. på, kanskje…
Bæææææ

Få Outlook for Android

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  pebbles_craft
6 år siden

Pebbles_craft:
” Du spyr jo bare ut meninger fra det samme manuskript som myndighetene gjør” …

For å gjøre det helt klart, så er det en direkte feilslutning å forbinde meg med en “myndighet” eller at jeg spyr ut meninger fra ett eller annet mystisk ”manuskript” … Det er så langt fra virkeligheta man kommer! Dessuten har jeg vel ikke uttrykt noen som helst mening i sakens anledning?

Derimot stiller jeg ærlige spørsmål, nå til deg om jetmotorer og vanndamp, og det jeg får i retur er kun svada …

Jeg har fulgt din oppfordring om å lete selv for å finne svar, men jeg finner ingen … Det eneste jeg finner er at jetmotorer, både gamle og moderne som alle forbrenner hydrokarboner, produserer vanndamp. Er dette feil?

Har du ikke noe fornuftig svar, er det like greit at du lar være!

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Noen som har kjennskap til alternative tidsskrift til Nyhetsspeilet? Helst i Norge.

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Bra, Fjellwalk, at du heller litt kaldt vann over denne panikken. Livet foregår i hodet på hver enkelt, punktum finale. Dette er frykt, som materialiserer seg. Resultatet av mangel på vilje til å respektere livets grunnleggende lover. Og mangel på selverkjennelse. Menneskeheten er inne i en psykose, fordi det er redd for noe det tror er en ond makt. Men det klarer bare ikke å balansere sin indre dualitet, og har gått til ytterligheter. Hver og en er et univers, og vil dø som det.
For å være uklanderlig, kan man ikke stå med en fot inne i gryta, og klage over hvor dårlig maten smaker.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
6 år siden

Beklager Balle Clorin, men jeg ble ikke spesielt mye klokere av dette. Her var lite troverdige forklaringer på fenomenet Chemtrails og hvordan dette skulle påvirke oss mennesker og omgivelsen.

Det nytter lite med massive påstander hvis man ikke har håndfaste bevis …! Og dessuten bør man linke til noen andre enn Nyhetsspeilet som har en slags ”religiøs” tro på dette.

Slik jeg har forstått det har denne sprayingen foregått over veldig mange år. Noen må vel snart kunne påvise merkbare forandringer i en eller annen retning som følge av disse hemmelige utslipp fra ukjente fly og som alltid skjer i stor høyde!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Merkbar forandring ?

De forgifter da ikke seg selv, husk at de puster inn samme luft som oss andre ..

Bariumen de sprayer ut blokkerer kosmisk stråling, noe som forsinker oppgraderingen av våre sinn siden vi passerer et sted i rommet med høyere energier. mao så merker vi ingenting siden vi er like dumme som før og blir på stedet vil ..

Klimakaos er en annen agenda som gir super profitt der hver eneste innbygger på kloden må betale skjorte av seg i klimaskatter til psykopatene. klima skatter gir mer profitt enn våpen og olje tilsammen ..

Håndfaste bevis ?
Svært mange bak chemtrail prosjektet har hoppet av senere år og avslørt programmet med stor fare for egne liv .. hvorfor så redd for fakta, føles det mer behagelig å fornekte sannheten og leve i en rosa boble av løgn der alt er fryd og gammen ? Det å plagiere strutsen vil nok ikke hjelpe deg på sikt ..

Det er jo ikke akkurat første gang militæret tester ut kjemiske og biologiske våpen med å spraye dritten ut over egne byer.

http://www.dagbladet.no/nyheter/testet-biologiske-vapen-i-san-francisco-taka/60636834

Her får du alle svarene du søker på 15 min fra en av verdens modigste fløyteblåsere.

USAF Enviromental Specialist Kristen Meghan | Blows Whistle On Air Force | Chemtrail Chemicals

Earth’s Stratosphere (ozone) Radiation on the Rise & Entire Solar System

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

”Bariumen … forsinker oppgraderingen av våre sinn … vi passerer et sted i rommet med høyere energier …”

Hehe, det mangler i hvert fall ikke på fantasi, Smurf! Og forresten … siden ”de” blokkerer for kosmisk stråling med denne sprayen, går vel også disse mystiske synderne og dem som står bak, glipp av oppgraderingen?

Klimakaoset som du så vidt er innom, er et tema jeg kan følge. Har barium en dobbelrolle her?

Og så var det disse ”evindelige” youtube-videoene … Nå har jeg hørt og sett til øynene føltes både rød og blodsprengte. Jeg gir opp – jeg gidder ikke mer. Påstander er og blir påstander. Ingenting nytt!

Dessuten lurer jeg på om alle sinn lar seg ”oppgradere” uansett hvor høye energiene måtte være. Men ikke missforstå, jeg tenker ikke på noen spesielle …!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Noen må gi meg beviser, …. ojjj der kom dem vist ….. å nei .. jeg får så røde øyner av beviser så de kan jeg ikke se …
Sånn er det med tilbakestående nett-troll med fakta skrekk ;)

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  smurfen
6 år siden

Godt å se stadig fler komme krypende ut av hiet etter laaaang søvn…
Denne fjellvandreren er litt tett, får man si…
Slike er aldri verdt min energi. De våkner nok den dagen strømmen forsvinner og vekkeklokka ikke gir beskjed lengre…

Sendt fra min Samsung-enhet

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Smurf!

Når du kun gjør krampaktige forsøk på å være høyenergisk morsom, i stedet for å forsøke og svare på helt enkle spørsmål, er det ganske umulig å ta verken deg eller dine påstander seriøst! Skjønner?

Og forsøk å lese noen av kommentarene under videoene som du linker til. Men kanskje det var litt vanskelig?

I det minste forteller det veldig mye om deg og dine forsøk på å være artig!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Seff så vil troll med faktaskrekk fornekte alle fakta. Du har fått dine beviser, men som Nett Troll så fornekter man selv om man står til knes i chemtrail suppe til langt opp over ørene ..

Tror nok du klarte å skape en latterstorm med å si at du kan ikke se beviser for du får så røde og opphovne øyner.

Over 3600 har tomlet den opp, 100 troll som deg har gitt den ned.

Er det denne topp kommentarene du sikter til med 147 opp eller de få fra Trollene dine ?

Kristen Meghan-
When the same people stalk this video every day since April, in an attempt to discredit me, when I have reputable background and character, should tell you something. If I’m just so crazy to fabricate a story, wouldn’t I just be ignored rather than be Web stalked? My loud mouth pushes the buttons of the establishment and I frankly don’t give it shit, it means we are exposing this unethical health and environmental crisis. 

Her er gjengen som troller Truthere og varslere ..

Storbritannia etablerer nå en egen brigade på 1.500 soldater som skal bekjempe fienden uten å løsne skudd. Tastatur er våpenet og motstanderen kan være alt fra nett-troll til IS og Taliban.

http://www.nettavisen.no/na24/soldater-skal-krige-pa-twitter/8537020.html

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Du Må Ikke Sove Nu…

Sendt fra min Samsung-enhet

anders
Skribent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

Du får høre på ‘Smurfen’, han er en av våre mest våkne og har helt rett. Kan det tenkes at ditt ‘tredje øye’ allerede er blitt så skadet av ‘chemtrails’ at du ikke er istand til å se de klare forhold? Og dersom du i tillegg ser mye på digital ‘smart’ TV pluss lytter på DAB-radio så er du et sikkert offer for disse som har nettopp det som hensikt; nemlig å gjøre oss til viljeløse zombies.

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  anders
6 år siden

PRESIS!!!

Sendt fra min Samsung-enhet

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

“Beklager Balle Clorin, men jeg ble ikke spesielt mye klokere av dette.” Dette svaret var postet 5 timer etter mitt innlegg. I løpet av den tiden får du ikke muligheten til å bli mye klokere. Kanskje sett de to dokumentarfilmene jeg viste til, men ikke mer. Så du avslørte deg selv: du var ikke nysgjerrig, bare en tidstyv og et troll.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Balle Clorin
6 år siden

Ja Balle Clorin, det var jo ganske imponerende at du fant ut hvor mye tid jeg brukte på å se youtube-videoer om chemtrails – hele fem timer … iberegnet linken du postet! Ikke verst!

Tror jeg nevnte noe i mitt forrige innlegg om Nyhetsspeilet som sannhetsvitne hva gjelder kjemikaliestriper. For ikke å missforstå; det hopper jeg glatt over, så da fikk jeg plutselig tid til overs …
Og tro meg Balle Clorin, tullevideoene du og andre poster, er på ingen måte unike! Sånn.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
6 år siden

XY

Hvis sprayingen nå er verre enn noen sinne, da er det vel kanskje noe de ikke enda har oppnådd? Eller hva tror du er hele poenget med dette de holder på med? Det begynner vel å bli en god del år med dusjing av kjemikaler over oss nå, og hvordan merker vi det? Og ikke minst, hvordan ser vi forskjell på contrails og chemtrails?

Som uerfaren men nyskjerrig, ønsker jeg en forklaring på dette og hvordan det kan påvirke oss!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  fjellwalk
6 år siden

“Som uerfaren men nyskjerrig, ønsker jeg en forklaring på dette og hvordan det kan påvirke oss!” Hvis du er nysgjerrig anbefaler jeg deg å lese de 20-30 artiklene pluss dokumentarfilmene om enmet (søk chemtrails i arkivet), samt leser igjennom de 2-3000 kommentarene – da vil du få svar på alt du lurer på, og sikkert mer til.

Her er to dokumentarfilmer du kan begynne med: http://www.nyhetsspeilet.no/2016/05/geoengineering-aerosols-chaff-chemtrails/

XY
XY
Abonnent
7 år siden

Sprayingen er verre enn noensinne. Nå har de funnet opp spray som fort forsvinner for øynene, men flyene synes og lyden høres. En whistelblower flyver fortalte akkurat dette, og at det de nå sprayer er verre enn tidligere.
Går det ikke an å få istand en Facebook kampanje mot dette , kanskje verste uvesen i vår levetid ?? Politikere som godtar dette må straffes !

Oi
Oi
Anonym
7 år siden

Det sprayes intenst i dag også.. tettitett med striper. At folk ikke fatter at dette ikke er normalt! Blir så oppgitt!

bernt
bernt
Abonnent
7 år siden

Chemtrails. Anders. Du har rett i dine overlegninger om tingenes tilstand. det er også fint å gjøre ungdom oppmerksom på disse tilstander. Det er med på å utvikle individuell utvikling. Det er to verdener på det materielle plan , det individuelle og det som omgir oss. Når det gjelder det siste så er handling det som kan føre til utvikling. Filosofering og innsikt er altså for det individuelle.
Mitt forslag til handling var ikke opprop mot chemtrails – men krav om straff for de involverte. Hensikten med en slik handling var å skremme – men reellt , de som er ansvarlige. Et omfattende opprop om straff vil nok bli lagt merke til av de som kommer i denne faresonen.
Når så Pebbles_craft vil ta på seg å utføre en handling i denne retning , så bør det ønskes velkommen. Det er ikke for sent- chemtrails intenst 4 desember på øst og sørlandet. Stå på Pebbles_craft.
Bernt.

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  bernt
7 år siden

Det er ikke veldig mye i livet jeg startet med som jeg gav opp; business school, sigaretter og en vaskejobb er hele lista. SÅ JEG LAR MEG NOK IKKE KNEKKE! Alle vi som har våknet har en STOR jobb å gjøre, MANGE som må vekkes!
Men, vi kan bare prate fakta uten forsøk på å overbevise. Alle MÅ komme til egne konklusjoner, som vi gjorde…
Jeg takker for støtte. Finn meg på FB, Mvh Anniken Udbye Mørch

Sendt fra min Samsung-enhet

bernt ohna
bernt ohna
Abonnent
7 år siden

Chemtrails. Da er du den rette Pebbles_craft. Tror nok det er mange som vil skrive under på et slikt opprop, for ikke å si alle, unntatt noen involverte.

bernt ohna
bernt ohna
Abonnent
7 år siden

Chemtrails. Verden er full av problemer – men dette er det værste. Det fremgår av informasjonen at alle deler av våre myndigheter er informert om denne kriminalitet , forbrytelse mot menneskeheten.
Jeg foreslår en underskriftskampanje. Ikke om at chemtrails må stoppes , for det er en selvfølge , men krav om at alle som er involvert og gjør dette mulig skal straffes . Bare de som åpent står frem med sin delaktighet , og med det de vet, skal fritas. De vil med det bidra til å få slutt på forferdligheten. Dette kan fremstilles slik at politikere og myndighetspersoner, og også flygere og flypersonell skal straffes . Dette skal bli et omfattende landssvikeroppgjør, og med harde straffer. Da kan de ha noe å se frem til, de som gjør dette mulig . Dette innbefatter også politikere på Stortinget , som er valgt for å ivareta befolkningens interesser. De skal ikke fritas for det om de er passive til dette. Hvem føler seg kallet til å lage et skriftlig opprop, og organisere en underskriftskampanje ??

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  bernt ohna
7 år siden

JEG!!!
La oss be Dane Wigington om råd. Jeg elsker å skrive, har tid og det å jobbe på lag et kult!!!

anders
Skribent
Svar til  pebbles_craft
7 år siden

Jeg har studert Dane Wigington og han gjør en stor jobb. Likevel føler jeg at han sloss mot veggen hvis han skal gå domstolens vei. Underskrivskampanje er heller ikke nødvendig, det er for sent. Selv har jeg nå i flere år, og senere sammen med min gruppe, forsøk å komme igjennom på høyeste nivå gjennom e-post fellesadressene til alle våre Stortingsgrupper, Departementene og LO og andre. Noe senere ble inkludert henvendelser til NSM (Norsk Sikkerhetsmyndighet), Forsvarets Etterretningstjeneste, EOS-utvalget og PST og flere andre. I tillegg stadige innlegg i ca 30 forskjellige aviser, også lokalaviser pluss NRK.

Senere har vi forstått at vi gjorde en stor feil ved å konsentrere oss om disse fordi det er jo her ondet ligger, d.v.s. det er her alle ledelser har blitt infiltret av Jesuittene og Sionistene hvorav den utøvende makt iverksettes av de norske Frimurerne. Denne tilsnikelsen av maktovertakelse i landet har skjedd litt etter litt gjennom vårt medlemskap i NATO og våre farlige kontakter med jødene gjennom MOSSAD siden krigen. Jødene, Sionistene og Jesuittene er alle Frimurere fra langt tilbake i tid. Husk på at Jesuittene kontrollerer KGB også.

Vi jobber nå kun med små grupper av helt vanlige personer, gjerne enkeltpersoner hvor ingen av dem har sjefsstillinger. Personene bak sjefsstillinger vil som regel alle ha blitt eksponert for ritualet, ellers hadde de ikke beholdt jobben. De verste her er likevel redaksjonssjefene, tilogmed i lokalavisene, som alle har som jobb å føre nasjonen bak lyset etter instruks, dag ut og dag inn.

Ved å konsentrere oss om vanlige arbeidstakere, som enda ikke har et indokrinert sinn, med informasjon om hva “Chemtrails” og “Geoengineering” er vil vi være istand til å øke folks bevissthet om temaet. Det er hele tiden snakk om en kamp mellom energier og de psykiske personer der ute som kjenner til hvordan energier fungerer har ikke noe problem med å forstå dette.

Den forferdeligste kriminalitet mot Norge og Verden har siden for minst 15 år siden (da Chemtrails begynte i Norge) blitt utført av vårt Storting og Regjering samt våre Statsinstitusjoner og Departementer. Alle våre Universitetsledelser og Sykehusadministrasjoner er infiltrert av Globalistene. Ombudsmannen og Arbeidstilsynet er blitt konvertert til Forbrytersyndikat f.eks. Domstolene er gjennomsyret av korrupsjon. Siden er det bare fantasien som setter grenser for hvor satanistene enda ikke har satt sin fot.

Det foregår en dødskamp der ute nå og satanistene bak “New World Order” vet at dersom de taper vil de alle bli utryddet. Det vil aldri nytte at de søker tilflukt i sine D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases).

Vi har å gjøre med de sanne parasitter som har posisjonert seg overalt i samfunnet gjennom Frimurerne etter instruks fra Sionist-Jesuittene og deres Archons og som bedriver direkte årelating av den vanlige borger.

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  anders
7 år siden

Alt du sier har sannhet i seg. Men å gjøre vitenskapen bak det sannferdig er vel så viktig som dette. Dane er denne reelle vitenskapsmannen. Jeg har dykket dypt ‘down the rabbit hole’, og min kunnskapsbase vil snart være klar til å videreføre som visdom. Som menneske er det viktig å se at alt passer sammen og er nødvendig. Dane er muligens fakta fokusert, men det er nødvendig. Selv lytter jeg til ulike mennesker som er ‘kanaler’; Bashar, Abraham Hicks m.fl.
I mitt liv dreier alt mot en høyest mulig frekvens, jeg vil bare være et lykkelig menneske all den tid jeg befinner meg her…
Husk å gi noen en klem i dag!
Anniken

Sendt fra min Samsung-enhet

anders
Skribent
Svar til  pebbles_craft
7 år siden

Husk på at Dane Wigington o.a. har blitt veldig berømt etterhvert og virker veldig overbevisende og tøff. Still deg selv spørsmålet om det kan være muligheter for at han er blitt ‘hentet inn’ og nå tjener som en overbevisende dekkoperasjon for satanistene.

Hvis du sjekker mange av disse så vil du bli overrasket over hvor mange av de store der ute som er blitt snudd om. Husk på at satanistene bruker psykotroniske våpen for å vinne dem over; den samme teknologi som de bruker i Stortingssalen under voteringer. Dette svineriet finnes det intet menneske som kan stå imot og resultatet ser vi idag.

Tidligere sa jeg at pressa og NRK er fullstendig eksponert for slaveriet under åket og har vært det bestandig. Er det ikke da naturlig å stille seg det spørsmål om sannhetsgehalten i ‘Nyhetsspeilet’? ‘Nyhetsspeilet’ har 111.000 abonenter; finnes det muligheter for at satanistene også her har infiltrert magasinet og ‘hentet dem inn’?

Det mest sannsynlige er at de ihvertfall har prøvd skjønt utad virker det hele meget overbevisende. I slike baner er vi nødt til å tenke for å fatte og forstå den mest slue og ondskapsfulle intelligens som ligger bak her.

Så igjen; dette er en kamp mellom energier, Ying og Yang. Så igjen sier vår gruppe; gå inn på enkeltpersoner i de laveste samfunnslag og informer. En av disse vil telle for tusen fordi disse personene normalt har høyere spirituell vibrasjon enn enhver innen Forvaltningen. Satse spesielt på de helt unge og du vil bli overrasket over hvordan disse allerede vet hva du snakker om.

Sven-Inge Johansen
Redaksjonen
Svar til  anders
7 år siden

Hei Anders, er du fortsatt i KrSand? Skulle gjerne ha truffet deg ved anledning. Jeg befinner meg i Skien. Skriv gjerne til meg på epost(krøllalfa)sveningejohansen.com.

Med vennlig hilsen fra Sven-Inge

anders
Skribent
7 år siden

Den siste tiden sprøytes det intenst. Jeg sluttet med mine faste turer ute i terrenget, jeg føler meg ikke trygg. Og så vidt jeg forstår fra mine kontakter fra USA så endres innholdet i “chemtrails” hele tiden. Vi bør nå følge opp med det en medarbeider i Nyhetsspeilet varslet at vi burde begynne å bruke munnbind og filtre hver gang vi var ute. Hadde dette blitt generalisert så måtte jo dette kunne skape en oppvåkning blant våre politikere. Min stevning av Luftfartstilsynet ved Salten Tingrett ble mottatt med sterk motstand men det var også krefter der som forsøkte å hjelpe meg. Anklagepunktene mot Luftfartstilsynet var av den mest alvorligste type som først og fremst gikk ut på forsøk på massedrap av Norges befolkning og dyreliv ved å tillate at uidentifiserte fly sprøytet gift fra luften i den hensikt å skape skydommer og lidelser. Etter den voldsomme motstanden mot min stevning har jeg rapportert flere Dommere og en Sorenskriver og en Fylkesmann til Stortinget og Stortingets Justiskomite. Justisdepartementet gjennom Kongen i Statsråd’ ordningen blir nå benyttet for å få avsatt disse kriminelle. Alle disse har blitt underkastet satanistritualet og er nå villige brikker på vegne av de virkelige satanist manipulatorene som ingen ser. Argumentet om å bli avskjediget fra jobben og dermed tap av profesjonell og sosial status veier tungt for ethvert menneske og dette var tilsist det avgjørende. Så i bunn og grunn er de ikke skyldige siden de f’ærreste motstår disse mest slue manipulatorene. Ondskapen som ligger bak her overgår et hvert menneskes fatteevne.

Jeg og vår gruppe har rapportert det hele til Menneskerettsdomstolen i Strasbourg i to separate rapporter. Vi har dessuten kontaktet ICC (Int’l Crime Court) i Haag for å belyse den Norske Regjerings kontinuerlige kriminelle virksomhet mot sin egen befolkning. Vi har fått kvittering på den ene rapporten og har bedt om en rettledning for videre lovlige fremstøt siden de aller mest basiske rettigheter for søksmål mot statlig kriminell virksomhet ikke lengre eksisterer.

Vi sikter da til den nye lovparagrafen fra Justisdept som henlegger alle søksmål mot Staten i.h.t. teksten “avvist etter loven om uprioriterte saker”. D.v.s. at ihjelgassing av norges og verdens befolkning er en uprioritert sak. Justisdept og Stortinget er ikke villige til å svare på når denne paragrafen kom istand og hvem og på hvilket grunnlag den ble skapt. Vi har også stillet spørsmål til 17 profilerte advokater om de kjenner til denne viktige endringen og ingen svarte bortsett fra en som ikke hadde hørt om den.

I praksis er det allerede unntakstilstand i Norge. Dette vil proklamert 11.desember når reptilene Henry Kissinger og Zbgniew Brzezcinski kommer til Oslo for markere Norge under “Den Nye Verdensorden”. All individuell frihet er da tatt bort ifra oss og varselsignalene har vi sett tydelig i minst 15 år. Parasitt-rasen fra stjerneystemet i Hydra og klodens mest mektige Jesuitter og ‘Knights of Malta’, Kissinger og Brzezcinski, vil da være den egentlige regjering i Norge.

Dette skjedde allerede i Sverige da Jesuittpave Francis besøkte Lund. Hverken Norge eller Sverige vil noensinne bli det samme etterpå.

Min bror rapporterte i fjor at de sprøyter i Russland også. Han bor i Murmansk. Et CIA “Chemtrails” fly ble skutt ned av kineserne over deres luftrom. Jeg har fått fra mine kontakter i Nigeria at det sprøytes intenst der også, alt i.h.t. satanistenes agenda om ‘Depopulasjon’ og fjerning av ‘useless eaters’ ifølge Kissinger.

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  anders
7 år siden

Anders Pedersen! Bra Jobba!!!
Skulle veldig gjerne ha en norsk meningsfelle å diskutere ALLE tema du er innom i denne artikkelen.
Jeg følte i fjor at Norge ikke ville ha meg mer. Så da dro jeg. Og nå er jeg uten bolig og billån, uten eiendeler så nær som det absolutte “minimum” for en 54 år gammel førtidspensjonert sykepleier.
Tar du kontakt, via FB kanskje, hadde jeg følt meg beriket.
Mvh Anniken Udbye Mørch, A Notwegian i Amsterdam…

Sendt fra min Samsung-enhet

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Befinner meg for tiden i Málaga…1., 2., og 3. deaemer foregikk intens spraying her. Fly i alle retninger. Flightradar.24 hadde de fleste identifisert med de detaljer de gjør tilgjengelig. Men det var de med den alvorligst fete stripen som ikke lå synlig, da…
Så snart dette nye livet mitt har fått en “struktur” etter det jeg ønsker, skal det meste av min tid benyttes til å få en stopp på denne syke metoden for all galskap psykopatiske “orderfollowers” bedriver over våre hoder.
Å sende e-post til “meteorologer” og disse “politikerene” og “journalister” i MSM, mm. Med sakkyndig dokumenterte kildebeskrivelser av nøyaktig hva som kan bevises. F.eks hvordan både Canada og USA nå har et søksmål mot seg på vegne av menneskeheten, for å med fullt overlegg forgifte den luft vi puster, vårt drikkevann og vårt jordsmonn, (THE WEB OF LIFE som Dane Wigington minner oss på hver søndag morgen) ved hjelp av SRM, geoengineering.
Jeg sier takk til deg som allerede har en høyere røst og mulighet å bli hørt av mange…Snart blir jeg et mer aktivt medlem av den samme kategorien, skal du se…

Agendadetektiven
Agendadetektiven
Abonnent
8 år siden

Ja, observerte bra trykk fra våre venner på himmelen.. Godt med norsk deltagelse i Dresden, det gjør meg sååå stolt..

Sende denne videre til så mange som mulig; https://secure.avaaz.org/en/petition/Clean_Air_for_the_world_Ban_Chemtrails_from_our_skies_now/?seAMDkb

Jazoo
Jazoo
Anonym
8 år siden

En ny flott spraydag over Oslo i dag….!

Kenneth Fjeld
Abonnent
8 år siden

Om det bare hadde vært flere som Pernilla Hagberg!!! Her er et intervju med Pernilla Hagberg (Miljöpartiet Sverige) vedrørende chemtrails:

http://kkuriren.se/nyheter/1.2595064

Anders Pedersen
Skribent
Svar til  Kenneth Fjeld
8 år siden

Kjempebra! En politiker som uttaler seg om Chemtrails? Det er første gang jeg har hørt. Skal sende den over til våre 8 stortingsgrupper.

Kenneth Fjeld
Abonnent
Svar til  Anders Pedersen
8 år siden

apgamvik… Veldig bra! Du som andre her inne, gjør en livsviktig jobb. Anbefaler at du filmer “snutten” før den blir slettet.

« Forrige artikkel

Gode og onde kriger – hukommelsens kamp mot glemselen

Neste artikkel »

Ekstrem vestlig krigshissing mot Russland og Kina

79
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x