Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?

Du leser nå
Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?

3 minutter lesetid

«Chemtrails» er benevnelsen som blir mest brukt i Norge blant de som har stilt spørsmålet: Hva i all verden er det de sprayer? «Chaff» er ordet Forsvarets folk vil bruke. «Geoengineering», «Climate Engineering» og «Aerosoler» er termer som brukes av forskere i akademia.

Da kongressmannen Dennis Kucinich introduserte teksten til H.R.2977, 2.oktober 2001, ble ordet «chemtrails» stadfestet i et offentlig dokument:

«After years of denial from government, military, and environmental agencies, the reality of the controversial issue regarding the covert programs known as Chemtrails has been acknowledged. On October 2, 2001 Congressman Dennis Kucinich, Ohio introduced H. R. 2977 during the 1st Session of the 107th Congress of the United States. The «Space Preservation Act of 2001» seeks to «preserve the cooperative, peaceful uses of space for the benfit of all humankind by permanently prohibiting the basing of weapons in space by the United States, and to require the President to take action and implement a world treaty banning space-based weapons.» In the bill Chemtrails are listed as an «exotic weapons system». Ironically in Section 7 – Definitions. The complete text of the bill may be found at Clifford Carnicom’s website, «Chemtrail Crimes and Coverup Documented». The bill also addresses such things as particle beams, electromagnetic radiation, plasma, or extremely low frequency (ELF) or ultra low frequency (ULF) energy radiation, and mind-control as weapons. All of these areas have been researched and pondered by those investigating chemtrails and working to gain accountability for those programs.»

Her følger et utdrag fra ‘‘Space Preservation Act of 2001’’  H.R.2977. Kilden er den amerikanske kongressens webside.

In this Act: …The  terms  ‘‘weapon’’  and  ‘‘weapons  system’’  mean  a  device  capable  of  any  of  the  following: Inflicting  death or injury  on, or damaging or destroying,  a person or the  biological life,  bodily  health,  mental  health, or physical and economic well-being of a person through  the use of any of electronic,  psychotronic, or information weapons;  by  expelling  chemical or biological agents in the vicinity of a person.

(ii) chemtrails;

(iii)  high  altitude  ultra  low  frequency weapons systems

(iv)  plasma,  electromagnetic,  sonic,  or  ultrasonic weapons;

(v)  laser weapons systems;

(vi)  strategic,  theater,  tactical,  or  extra-terrestrial weapons;

(vii)  chemical,  biological,  environmental, climate, or tectonic weapons

(II)  through  the  use  of  land-based, sea-based,  or  space-based  systems  using radiation,  electromagnetic,  psychotronic, sonic,  laser,  or other  energies  directed  at individual  persons  or  targeted  populations for  the  purpose  of information  war, mood management, or mind  control  of  such  persons or populations;

I dette offentlige dokumentet inkluderes også humør-styring og tanke-kontroll som en realitet av et våpen, som det ønskes forbud mot.

Hva er chemtrails, aerosoler, geoengineering eller chaff?

Dokumentaren «What In The World Are They Spraying», eller: Hva i all verden er det de sprayer, er produsert av G.Edward Griffin, Michael J. Murphy og Paul Wittenberger. Barry Kolsky, som har lagt ut videoene, har redigert begge dokumentarene.

Oppfølgeren HVORFOR legger de ut chemtrails

Why In The World Are They Spraying?

Wikipedia om metoder for manipulering av været: Climate engineering, also referred to as geoengineering or climate intervention, is the deliberate and large-scale intervention in the Earth’s climatic system.

 

Kilder:

Congress.gov

carnicominstitute.org

TruthMediaProduction.com

StopGeoengineering.org

Realityzone.com

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
10%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
21%
Om forfatter
Flettfryd Bergfletten
Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

Kommentarer

19 kommentarer på "Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste