Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?

Du leser nå
Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?

3 minutter lesetid

«Chemtrails» er benevnelsen som blir mest brukt i Norge blant de som har stilt spørsmålet: Hva i all verden er det de sprayer? «Chaff» er ordet Forsvarets folk vil bruke. «Geoengineering», «Climate Engineering» og «Aerosoler» er termer som brukes av forskere i akademia.

Da kongressmannen Dennis Kucinich introduserte teksten til H.R.2977, 2.oktober 2001, ble ordet «chemtrails» stadfestet i et offentlig dokument:

«After years of denial from government, military, and environmental agencies, the reality of the controversial issue regarding the covert programs known as Chemtrails has been acknowledged. On October 2, 2001 Congressman Dennis Kucinich, Ohio introduced H. R. 2977 during the 1st Session of the 107th Congress of the United States. The «Space Preservation Act of 2001» seeks to «preserve the cooperative, peaceful uses of space for the benfit of all humankind by permanently prohibiting the basing of weapons in space by the United States, and to require the President to take action and implement a world treaty banning space-based weapons.» In the bill Chemtrails are listed as an «exotic weapons system». Ironically in Section 7 – Definitions. The complete text of the bill may be found at Clifford Carnicom’s website, «Chemtrail Crimes and Coverup Documented». The bill also addresses such things as particle beams, electromagnetic radiation, plasma, or extremely low frequency (ELF) or ultra low frequency (ULF) energy radiation, and mind-control as weapons. All of these areas have been researched and pondered by those investigating chemtrails and working to gain accountability for those programs.»

Her følger et utdrag fra ‘‘Space Preservation Act of 2001’’  H.R.2977. Kilden er den amerikanske kongressens webside.

In this Act: …The  terms  ‘‘weapon’’  and  ‘‘weapons  system’’  mean  a  device  capable  of  any  of  the  following: Inflicting  death or injury  on, or damaging or destroying,  a person or the  biological life,  bodily  health,  mental  health, or physical and economic well-being of a person through  the use of any of electronic,  psychotronic, or information weapons;  by  expelling  chemical or biological agents in the vicinity of a person.

(ii) chemtrails;

(iii)  high  altitude  ultra  low  frequency weapons systems

(iv)  plasma,  electromagnetic,  sonic,  or  ultrasonic weapons;

(v)  laser weapons systems;

(vi)  strategic,  theater,  tactical,  or  extra-terrestrial weapons;

(vii)  chemical,  biological,  environmental, climate, or tectonic weapons

(II)  through  the  use  of  land-based, sea-based,  or  space-based  systems  using radiation,  electromagnetic,  psychotronic, sonic,  laser,  or other  energies  directed  at individual  persons  or  targeted  populations for  the  purpose  of information  war, mood management, or mind  control  of  such  persons or populations;

I dette offentlige dokumentet inkluderes også humør-styring og tanke-kontroll som en realitet av et våpen, som det ønskes forbud mot.

Hva er chemtrails, aerosoler, geoengineering eller chaff?

Dokumentaren «What In The World Are They Spraying», eller: Hva i all verden er det de sprayer, er produsert av G.Edward Griffin, Michael J. Murphy og Paul Wittenberger. Barry Kolsky, som har lagt ut videoene, har redigert begge dokumentarene.

Oppfølgeren HVORFOR legger de ut chemtrails

Why In The World Are They Spraying?

Wikipedia om metoder for manipulering av været: Climate engineering, also referred to as geoengineering or climate intervention, is the deliberate and large-scale intervention in the Earth’s climatic system.

 

Kilder:

Congress.gov

carnicominstitute.org

TruthMediaProduction.com

StopGeoengineering.org

Realityzone.com

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
10%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Flettfryd Bergfletten
Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

Kommentarer

37 kommentarer på "Chemtrails – hva i all verden er det de sprayer?"

avatar
Nyeste Eldste
Maarit M. Hanssen
Skribent

Jeg fikk en e-post nettopp fra «Fredrika Johansson», som spurte om jeg er levende eller død og at noen prøver å være arvingen min (e-posten lignet på spam).
Fredrika Johansson er en svensk sangerinne fra Norrbotten med sangen «The Day After Tomorrow». Samme navn som på katastrofefilmen om plutselig istid på den nordlige halvkulen. Jeg ser denne filmen med jevne mellomrom for å analysere og finne nye «koder» i den. Det er ikke i tvil om at istiden har begynt nå og kan plutselig akselere over natten.
Chemtrails, «himmelspraying», fra de utenomjordiske kan være et forsøk for å holde CO2-nivået høyt i Jordens atmosfære for å bremse framtreden av istid, som blir fremskyndt av klimaidioter, som vil bremse CO2 nivået i atmosfæren. Jeg sier ja til chemtrails forårsaket av de vennligsinnede utenomjordiske.
To eldre damer i Asker har fått analysert regnvann etter «himmelspraying» i et norsk laboratorium hvor det ble funnet aluminium og diverse miljøgifter i vannet. Damene påstod, at giften kommer fra chemtrails over Asker. Jeg vil påstå, at det dreier seg om giftig sur nedbør forårsaket av menneskelig aktivitet. Det «vennligsinnede» himmelsprayingen fra uidentifiserte hvite små fly (kan de være UFOer?) inneholder, tror jeg, kun oxygen, vannstoff og vanndamp for å lage et slør, skjerm, over solen og bygge opp «et drivhus» i jordens atmosfære for å bremse avkjøling av klima.
Ozonlaget er veldig tynn i Norden og solen kan være farlig sterk. Det er bra med en solskjerm i atmosfæren. Ulempen er, at det blir produsert mindre naturlig D-vitamin i menneskenes hud og mangelen må erstattes med kosttilskudd med D-vitamin.
Jeg tok et bilde (ikke vedlagt) av chemtrails over Kobbervikdalen på våren 2001 etter et bitte lite uidentifisert kritthvitt fly, som sprayet himmelen ellers i et krystallklart vær og publiserte bildet på internett. Siden har jeg ikke (dessverre) sett chemtrails over Kobbervikdalen.

Anders Pedersen
Skribent

Men Maarit!, hvem er det som har greidd å snu deg om? Jeg hadde forventet en helt annen kommentar ifra deg. Du med din skarpe observasjonsevne og dertil kommentarer. Er det noen av satanistene som har sett deg som en potensiell trussel og forsøker å «styre» din mening? Våre folkevalgte blir nemlig hjernekontrollert 24 timer i døgnet sammen med alle nøkkelpersoner i etatene. Dette vet vi, «Chemtrails» er nok et våpen som Satansmakta (Jødene/Illuminati) benytter i sin verdensplan samtidig som de fråtser på all den negative eneregien som skapes av alle lidelsene i form av ødelagt helse til våre landsmenn. De bruker tilogmed svære Boeing 737 maskiner for spredning av svineriet, jeg ser de hver dag opp til flere. For en måned siden, på en av mine mange turer i skog og mark, skjedde følgende: En type «skodde» eller «tåkebanke» observerte jeg «falle som en stein» fra himmelen. Utstrekningen på dette fenomenet antok jeg til å være ca 700 meter bredt og 1000 meter langt. Da «skodda» var iferd med å innhylle meg så jeg det: Det hele var en levende organisme, det levde inni der som om det skulle være uendelig mange ørsmå makk som krøp om hverandre. Denne gørra fikk jeg i fullt monn inn i åndedrettssystemet; tiden vil vise hva konsekvensene vil bli.

Balle Clorin
Anonym
Balle Clorin

Chemtrail-spraying filmet av flypassasjer, ingen «vennligsinnede utenomjordiske» her: https://youtu.be/DybLUGo8xp0

Maarit M. Hanssen
Skribent

Anders, jeg har ikke uttalt meg hittil så mye om chemtrails, så jeg tenkte på, at jeg bør kanskje gjøre det nå. Derfor dette innlegget. Balle Clorin, da må jeg si, at jeg er heldig. Masse vennligsinnede utenomjordiske her :-)

Hans Gaarder
Moderator

Chemtrail Lawsuits Filed in Canada & Elsewhere. Against the government! USA is next.

https://www.youtube.com/watch?v=N36cO5Km6J4

Sceptic
Abonnent

Tror dere virkelig på slikt tøv som dere skriver? Dette med chemtrails er tull og tøys. Tøv fra ende til annen, dette med spraying av kjemikalier. Jeg foretrekker info som stemmer med virkeligheten, men det finner jeg jo aldri på dette såkalte «nyhetsspeilet» hvor det stort sett går i tøv og tåpelige konspirasjonsteorier.

Pelle
Anonym

Spraying pågår for fullt

Ken
Anonym

Bilder av chemtrailsfly på innsiden (2016) du aldri har sett før:
http://www.ascensionwithearth.com/2016/03/in5d-releases-huge-cache-of-chemtrail.html

espen_helverschou
Abonnent
espen_helverschou

Jordens magnetfelt er svekket ,gått drastisk ned siden 2005 .Niburu kan være orsaken til klimaforandring ,det skjer ikke bare her ,men ihele solsystemet ..Vi er sårbare ,dvs ømfiendtlig elektronik er .At det sprayes er ihvertfall helt bombesikkert .Mye Haarp aktivitet er det også .

Anders Pedersen
Skribent

Situsjonen er prekær. Jeg inngår i en gruppe som arbeider over hele landet med å hjelpe personer som har blitt forulempet av våre domstoler land og strand rundt. Vi har også funnet ut at innenfor svært mange etater har det skjedd en masseinvasjon av Hybrider som har infiltrert seg inn i sentraler posisjoner.

Vi har allerede avslørt en Fylkeslege, to Sorenskrivere og en Tingrettsdommer som vi har 100% bevis for er realitet. Disse har blitt særskilt aktivert nå til sitt største potensiale gjennom «Chemtrails» aktiviteten og HAARP/EISCAT hvor luftlagene har oppnådd et bedre frekvensområde til at de nye hybride kroppene kan operere bedre.

Hybrider har 0% spirituell oppvåkning siden de er skapt uten empati for medmennesker . De har ingen emosjoner, der det skulle vært et hjerte er det et stort svart hull. De ser ut som mennesker men er ikke det. Vi vet at disse nå har infiltrert seg i Helsetjenesten og enhver kan jo tenke seg resultatet.

Bernt
Abonnent

Anders Pedersen.
Du bør angi navnene på de mistenkte, for andres skyld.
?

Anders Pedersen
Skribent

Ja jeg har svært mange navn som kan publiseres men det har ingen hensikt siden jeg hele tiden forsøker å presentere det store bildet. Det holder med å si at alle våre såkalte folkevalgte er impliserte siden de heller ikke har hatt noe valg, de blir styrt av deres egen FRYKT og GRÅDIGHET og higen etter STATUS; altså den samme negative energi som satansmakta tar næring fra. Husk på at disse som burde være vår prinsipale front for å beskytte landet slike som toppene i Forsvardept, Etteretningstjenesten, EOS-utvalget og PST alle har 0% spirituell oppvåkning og er den inminente og direkte fare for landet og dets destruksjon, alt bak ryggen på landets innbyggere. 11.desember ifjor ble Norge i taushet proklamert som innlemmet i «Den Nye Verdensorden» ved besøket til REPTILENE Henry Kissinger og Zbigniew Brzezinski. Disse massemorderne gjorde dette gjennom satanisk-infiltrerte Nobelkomiteen slik at vi idag i praksis har unntakstilstand i landet. Jeg anbefaler alle til å sjekke dette selv for å bli overbevist. Dessuten siden 1992 har våre myndigheter arbeidet pro FN’S AGENDA21 som kun er et skalkeskjul for den egentlige Agenda21 som har som 1ste prioritet DEPOPULASJON (avfolkning) av menneskeheten. Derfor var det i sin tid WHO som borderet oppfinnelsen av AIDS for i den hensikt først og fremst å utrydde afrikas befolkning og siden alt det andre svineriet som vi kontinuerlig blir forgiftet med. Den mektige MOTGIFTEN overfor disse Sataniske krefter som jeg og vår gruppe hele tiden har forsøkt å distribuere blant alle vi rekker frem til har hele tiden vært det samme og ufravikelige budskap om «Kristus bevissthet». Finn dette usedvanlige dokument under http://www.christsway.co.za. Dessverre har det vist seg at kun de færreste er i stand til å forstå dette budskap. Budskapet krever en stenhård disiplin fra de involverte hvor de vil bli satt på sine verste prøver noensinne. Alle tidligere konsepter om tro og religioner vil bli snudd opp ned fra det etablerte idag. ADVARSEL! Dette har absolutt ingenting med Bibelen å gjøre og/eller enhver annen form for religiøse dogmer, dette er ikke religion. Budskapet kan ikke leses men må dveles med og mediteres over. Føl hvordan du innvaderes litt etter litt av budskapet hvor du senere føler ANGER. ANGER, ANGER, EN BUNNLØS ANGER som renser din kropp og sinn. Du vil føle at du vil isolere deg og være i enerom, alt med de mest positive følger for ditt nærmiljø, familie og venner. Vær samtidig beredt på de store og ubehagelige prøver du vil bli utsatt for, også nedverdigende, men du vil vite at det er riktig.

Dette er den melding vi har forsøkt å spre til så mange som mulig i flere år (6) og som vil befri oss fra det sataniske åket som er i ferd med å ødelegge kloden. Av de skandinaviske språk finnes det kun på svensk. Lykke til og gi meg tilbakemelding. Delta senere i vår internasjonale bønn og meditasjon fra New York hver søndag kl. 16:00 norsk tid.

Ken
Anonym

anders… Meget interessant hva du skriver. Men, du nevner «christsway.co» og her kan bl a følgende leses: «the Christ: as he wishes to be known, the inspired, enlightened teacher Jesus on earth who has ascended and is a Celestial Being»… http://www.christsway.co.za

«Through its golden portals shall pass the New Zionist Messiah, King of Planet Earth. Before its evil altar he shall announce to all the world, via television, that their Universal Savior has finally come, a man knowledgeable of «the Holy Kabbalah, the exclusive heritage of the people of Israel» (Morals & Dogma, page 839).

The Jews to Become Christ and God Collectively

The Zionist Messiah will confide that it is God’s Chosen People, the Jews, who collectively are «Christ.» According to the Kabbala and the Zohar, the Jews created «God» in their image and, in turn, this «God» of the Jews is the reflected image of divine man (the Jews) himself, for Jews are said to be «partakers of the Divine Nature.

«This, then, is the ages-old, two-fold goal and final secret mystery of the Masons: First, through the worship of Mammon-Ra, god of forces (Daniel 11:39) and of money and riches, is to come the synthesis of all religions, superintended by a Jewish Messiah. Then will come a Jewish Utopia: World Government, of the Jews, by the Jews, and for the Jews, forever and ever. Amen.» http://www.texemarrs.com/042003/masonic_jews_plot_world_control.htm

Har du med ditt innlegg noen formening om hvorfor Jesus og Messiah kalkuleres hver for seg til 666 i nummerologi dersom du tar 9 «falne engler» og multipliserer med hver av bokstavtallene tilhørende J E S U S og M E S S I A H (J er lik 10, E er lik 5, 9×10, 5×10 osv)?

På hvilken måte er «dokumentet og budskapet» troverdig?

The Global Death Cult… Rothschild styrer Israel (https://www.youtube.com/watch?v=Lg5PbUH2v1w) David Icke fra 3:53

Anders Pedersen
Skribent

Det du nevner har ingenting å gjøre med «Christsway! Troverdighet? Det må du finne ut selv ved å føle hvordan teksten apellerer til deg; den MÅ nemlig føles. Les og føl hvordan budskapet må komme fra den ‘aller høyeste kilde’. Definer og føl selv hvordan teksten her ‘ikke er normal’ men har lenker hinsides. F.eks. finn ut selv (1.brev) hvorfor AIDS har fått anledning til å spre seg over hele verden samt alle de andre dødlige sykdommene.

I samme vending still deg spørsmål om dette hysteriet om DAB-teknologien. Hvorfor skulle Norge være det første land i verden som innfører dette systemet og som skraper millioner brukbare radioer? Sier ikke dette mye om den lave spirituelle oppvåkning i landet når slike ting slipper igjennom fra høyeste hold? Dette er galskap! Hvor mange er klar over at DAB-teknologien og digital TV angriper og ødelegger konglekjertelen (pineal gland) > det 3.øye > sjelens sete? For å forvandle oss til vandrende, viljeløse kropper uten emosjoner?

«Christsway» vil gi deg all informasjon og mye mye mer.

Ken
Anonym

Beklager, anders… Forhastet meg ved kun å skumlese kommentaren din før jeg besvarte.

Skal se på teksten du nevner i anl «Christway»… Fikk i utgangspunktet en dårlig følelse da jeg ikke har noe forhold til selve bibelen da religioner ikke er etablert av GUD, men av en psykopatisk maktelite. Spørs om ikke virkeligheten er den at det Høyeste Vesen i dette universet (GUD) er underordnet Skaperen, det Høyeste Vesen i Kosmos, som er adskillig annerledes enn det skolebøkene indikerer… Så om din anbefaling ikke har noen direkte tilknytning til selve bibelen, sier jeg takk som byr.

Takk for ytterligere info, kan bli spennende.

Anbefaler deg å lese tekstene på http://www.galacticchannelings.com Les og føl på hvordan logikken våkner til liv.

Anders Pedersen
Skribent

Riktig, Bibelen er ute av bildet samt alle religiøse dogmer.

Legg merke i brev 2:

«There will be many who will be unable to receive these letters. Such people are not yet ready for them».

(Etter min erfaring betyr det at den som virkelig søker vil bli ledet til brevene, slik det skjedde med meg)

Galactic channel: Man skal være ytterst varsom med denne og andre lignende.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

De høye støvskyene befinner seg rundt 20 kilometer opp i lufta og kan lages ved at fly eller ballonger frakter enorme mengder med bitte små partikler til værs. Det er én av metodene Helene Muri, skyforsker ved Universitetet i Oslo (Institutt for Geofag, Seksjon for Meteorologi og Oseanografi) jobber med: https://www.yr.no/magasin/forbereder-verdens-storste-eksperiment-1.13355233

Fire dager etter på kan vi lese på yr.no at Verdas meteorologiorganisasjon (WMO) har definert en ny skytype: skyer fra fly: «Den mest folkelege nykommaren på lista er homogenitus – menneskeskapte skyer. Bak det latinske namnet skjuler mellom anna kondensstripene frå fly seg.
– Tidlegare har ein klassifisert «flystriper» som fjørskyer, vel å merka viss dei har overlevd ei stund. Men når det vert gjort mange observasjonar som ikkje passar inn i det vanlege systemet, er det naturleg at dei får eit eige namn, seier Doksæter Sivle.
http://www.yr.no/artikkel/no-vert-_flystripene_-rekna-som-skyer-1.13441032

Løgnen fortsetter, selv om det nå er opplagt at værmodifisering pågår i stor skala, verden rundt.

Håvard
Anonym

Av ren nysgjerrighet lurer jeg på om dere tror at jeg som kommersiell trafikkflyger er med i en stor konspirasjon, eller er det egne fly og flygere med egne flyplasser som utfører dette? Hadde vært litt artig hvis jeg ble ansett som «en av de som holder noe skjult».

Morten
Anonym

Husk at du lar deg lure av den store, allmektige sentralen hele dette nettstedet baserer sine forestillinger på.
Du sprayer enten du vet det eller ikke.
Du er ført bak lyset min gode mann!

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

«… at jeg som kommersiell trafikkflyger er med i en stor konspirasjon…» Nei. Noen kommersielle flyselskap er med på dette, men stoffet blandes i flybensinen.

«…er det egne fly og flygere med egne flyplasser som utfører dette?» Ja, militære. De bruker egne tanker og dyser for å sprute ut denne dritten.

Det finnes mengder med offentlige og private dokumenter, uttalelser, vitneprov m.m.m om dette, så den som er interessert vil finne mer enn nok bevis.

Knut
Anonym

Balle:
– Hvilke «kommersielle flyselskap»?
– Hvilket stoff «blandes i flybensinen»?
– Når dette «stoffet som er blandet i flybensinen» treffer forbrenningsmotoren/stadiene – hva er det med disse «stoffene» som gjør at de ikke fullstendig ødelegges…? Og kan du underbygge dette på annen måte enn ren synsing?
– Militæret du… NATO? Alle Nato-land? USA? Israel? Hvilke militære, og hvor i alle dager har du fått denne infoen fra?

– Til slutt – kan du kommentere denne lenken, og svare meg hvorfor jeg skal tro mer på deg, enn på innholdet i lenken?

http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/11/8/084011/meta

Ken
Anonym

Knut: N.Y. Times – Billioner av virus faller fra himmelen hver dag…

Scientists have surmised there is a stream of viruses circling the planet, above the planet’s weather systems but below the level of airline travel. Very little is known about this realm, and that’s why the number of deposited viruses stunned the team in Spain. Each day, they calculated, some 800 million viruses cascade onto every square meter of the planet (13.04.2018)… https://www.nytimes.com/2018/04/13/science/virosphere-evolution.html?rref=collection%2Ftimestopic%2FViruses&action=click&contentCollection=health&region=stream&module=stream_unit&version=latest&contentPlacement=1&pgtype=Collection

Fant frem denne artikkelen da den må være midt i blinken for ditt tankemønster. Og nei, det har ingenting med «chemtrails» å gjøre. Helt sant! Makan…!!! Fortsett å nyte den friske lufta «di». Den er helt naturlig (LOL!)

knut
Anonym

Ahhh….så nå er det virus de sprayer? Som ledd i en tilfeldig depopulasjonsagenda iverksatt av «Illuminati, Bilderbergere, loge-folk, politikere og annen «elite» «? :D Og de tenkte at over Sierra Nevada fjellene i Spania – der treffer vi godt med virusene våre…? ;)
Barium og aluminium – har dere chemtrailere gått vekk fra det?
Og siden du bruker denne artikkelen for på en eller annen måte forsvare dine egne feilslutninger/misforståelser (?) – så er det tydelig at du ikke egentlig leste noe annet enn overskriften ;) – Så LOL selv, hehe :)

“Viruses aren’t our enemies,” Dr. Suttle said. “Certain nasty viruses can make you sick, but it’s important to recognize that viruses and other microbes out there are absolutely integral for the ecosystem.”

Ken
Anonym

knut – Er du et nett-troll?!? Beskrivelse av nett-troll:
Trolling er et fenomen som forekommer i mange ulike former i debatter og diskusjoner på internett. Utøverne omtales ofte som «troll», «internett-troll» eller «nett-troll». Trolling kan defineres som «å lokke andre inn i meningsløse og endeløse diskusjoner som ikke handler om temaet og sløser bort tid». Et troll på nettet skriver innlegg som skal provosere folk, fremkalle krangler og avspore den opprinnelige diskusjonen. Et troll mener ikke nødvendigvis det han eller hun skriver; det viktigste målet er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

Dersom overnevnte ikke stemmer overens med din oppførsel, så har du MYE å lære. Misunner deg ikke da jeg har vært der selv. Virkeligheten kan til tider være meget tungt å ta innover seg, men absolutt verdt det. Med et snev av logikk faller brikkene etterhvert på plass, men man må ha et snev av logikk! I motsatt fall får du enn så lenge fortsette med å belese deg med «fake news» som eksempelvis VG og DAGBLADET som er en «tro» kopi av eksempelvis CNN og BBC. Tilfeldig?

Du spør: « Barium og aluminium – har dere chemtrailere gått vekk fra det?» Overhodet ikke? Giddet å sjekke litt selv? Dagen derpå en dag hvor himmelen nok en dag etterlater seg «dine kondensstriper» som etterlater seg striper som brer seg ut som slørskyer uten å forsvinne annet enn å skape et slørete skydekke, drar du en finger over taket på elbilen (lol, hint hint) din og ta en titt på fingeren i dagslys. Ser du en haug med blanke partikler? Hvis svaret er nei, google Specsavers.no! Kan det være aluminium, mon tro? Bare å sjekke, hvilket jeg har gjort. Og, ja, det er aluminiumspartikler…

En av de viktigste videoene på You Tube (for henholdsvis «andre lesere)… Amerikansk lege er lei av løgner fra eliten. Innrømmelser overfor pasient (22.04.2018) https://www.youtube.com/watch?v=z8VZ2rg65gQ

knut
Anonym

Hmmm… Så det at du har dratt fingeren din over ditt eget biltak – og hevder at du har funnet aluminium/barium sluppet fra fly – dette skal jeg ta som god fisk og bevis på den gigantiske operasjonen «chemtrails» må være? Eller en youtube-video fra «RichieFromBoston»?? Seriøst? Kan du ikke gi meg noe skikkelig info? Det er jo nettopp det som er problemet til de som tror på chemtrails. Det er absolutt ingenting som er håndfast. La meg eksemplifisere;

– det vises stadig til youtube videoer..Som en slags sannhetsportal. Hvem eier YouTube? Sjekk det opp. Og dette er vel de samme som er del av denne eliten du tror styrer verden? Det er i det hele tatt veldig rart at akkurat YouTube er valgt ut av alt fra reptiler, annunakier, og alle andre som «er i mot illuminati» til å være deres felles plattform for videobevis??
– det er fortsatt ingen seriøse som tror på chemtrails. I så tilfelle hvem? Og kan du vise til en eller annen troverdig kilde?
– er det prinsipielt noen forskjell på ditt bevis (lege som sier noe på youtube) – og f.eks en lege som sier at dette er bare tull?
– og hvis det skulle vise seg at en eller annen odd person har noe som helst «bevis», som kan tolkes i de retninger…Hvorfor er han ikke tatt av dage? For det er vel en hemmelig verdensomspennende operasjon dere har avdekket?
– det logiske; hvorfor gjøre det på denne måten når det finnes langt enklere, billigere, og mer kontrollerbare metoder?
– hva med alle de bildene som chemtrailere har hevdet har vært fra «chemtrails-fly» – og så viser det seg at det er i beste fall en naiv misforståelse, og i verste fall en beint fram løgn? Bildene lar seg enkelt forklare av dem som vet noe om dette. Vil du ha link?

– til slutt; HVORDAN fikk du testet at dette på biltaket ditt var aluminium?

Ang. «trolling» – tror du må vurdere din egen forståelse av det du hevder… Det er da ikke trolling å be om noe håndfast for det du/andre hevder/påstår? Jeg vil bare ha noe annet enn youtube-videoer og tvilsom «forskning» – fra tvilsomme nettsteder.

knut
Anonym

«This led me to ask myself what was it about Dr. Blaylock that was so interesting and why would antivaxxers trust Blaylock to provide medical advice about a variety of subjects when these very same people won’t accept the viewpoints or opinions of the vast majority of the medical community?» – http://vaccineconspiracytheorist.blogspot.no/2011/06/quack-of-day-dr-russell-blaylock.html

Og du kan lese mer om Blaylock her, og hvor feil han har tatt:

https://geneticliteracyproject.org/2015/06/22/newsmax-unmasked-how-anti-gmo-scare-stories-are-manufactured-from-the-right/

Du vil fortsatt, eller du mener fortsatt, at Blaylock har rett, og de fleste andre har feil? Til tross for at Blaylock har en lang historie i å tjene penger på «å selge frykt»? Eller for å gjøre det litt lettere (?) for deg – HVA er det med Blaylock som gjør at du stoler så voldsomt på akkurat han?

knut
Anonym

Og denne Blaylock som du viser til ken…..kan vel knapt kalles spesielt seriøs? Men der har vi gjerne forskjellige kriterier. Jeg legger merke til at du ikke svarer konkret på noe som helst, men pakker svaret ditt inn i litt ymse.. Jeg har svart deg litt i dag med noen konkrete spørsmål/eksempler – så flott om du kan svare på disse uten å gli vekk fra temaet. Og husk at det er du som har bevisbyrden. Du sier vaksiner i det store og hele er farlig for flertallet. Fint, «jeg tror deg», men vis meg noe seriøst som underbygger dette.
Jeg sier at vaksiner er bra for det store flertallet – og dette kan bevises.

Les gjerne denne også om legen du har så tro på;

https://theoutline.com/post/1183/the-quack-behind-the-msg-scare-is-still-stoking-fear-for-profit

smurfen
Moderator

CIA trollene er aktive nå om dagen. :)

Hva var det sjefen deres CIA direktør William J. Casey sa så klokt ? CIA’s disinformasjons-kampanje er ikke over før ingenting befolkningen tror på er sant.

Dere har jobbet med det lenge. Og hånet oss i prosessen, men samme hvor mange troll dere sender så vil dere aldri klare å ta livet av fakta om chemtrail.

fjellwalk
Anonym

Hei smurf!
Nå har ikke jeg akkurat noen intensjoner om å prøve og ta livet av fakta om chemtrails, som du nevner, så slapp helt av! For alt jeg vet, kan disse stripene være helt real …

Men at CIA skulle bruke tid og krefter på deg og Nyhetsspeilet, finner jeg heller tvilsomt. Tatt i betraktning til hva jeg har lest om denne organisasjonen, har de vel større og kanskje mer tvilsomme ”ting” å sysle med. Er det ikke NSA som er i skuddet for tiden?

Men chemtrails, kunne du ikke ta en kort oppdatering hva gjelder den egentlige hensikten med disse stripene av barium og aluminium, slik du har forstått det. Men en halvering av den menneskelige populasjon utført på denne måten, kan vel umulig være målet?

En annen ting jeg alltid har lurt på er hvorfor de så ofte sender opp disse flyene i klarvær og sprayer når alle kan se dette?

smurfen
Moderator

Hei du Fjellmann. :)
Nå er det vel ikke noe nytt at makta sprayer innbyggerne sine for å teste ut effekten av kjemikalier og biovåpen, bare i UK er det offisielt over 700 slike eksperimenter, også USA så klart. 239 offisielle eksperimenter, vi vet jo at dette bare riper litt i toppen av isfjellet.

https://www.dagbladet.no/nyheter/testet-biologiske-vapen-i-san-francisco-taka/60636834

Du føle det ikke litt som en dinosaur da ? Chamtrail debatten daua for mange år siden. Ingen massemarkeringer, tog og demoer lenger.

De siste årene så har det vært en kraftig reduksjon i chemtrail, ikke i nærheten engang av slik det var fra 2008 til 2014, i din verden så er det helt sikkert for at det er ikke så mange fly på himmel lenger.

Agendaen med chemtrail .. ? Det blir bare hypoteser, kun personene bak vet sikkert hva det er for så det er ingen hensikt å spekulere ..
Men vi kan jo bruke elmineringsmetoden til å bevise hva det ikke er.
Som du sier så er det IKKE befolkningsreduksjon .. For det første så er det langt mer effektive metoder til det og for det andre så puster de selv inn dritten de sprayer .. Tvilsomt at de vil redusere seg selv.

Mest sannsynlig dreier det seg om geoengineering .. mao ta kontroll over været og motvirke global oppvarming.

Folket i vesten blir jo dummere og dummere dag for dag, men nanopartikler av alu fester seg til hjernetrådene og gir milliarder av små infeksjoner som gjør at korstidshukommelse svikter ..

I 2003 tok 90 000 gode Nordmenn til gatene og demonstrerte mot Irak-krigen .. en krig som ikke ville påvirke oss her hjemme, kun empati med medmennesker i andre land.
I 2011 så tok ca 1000 personer til gatene mot Libya krigen .. Det meste av empatien var forduftet hos folk.
I 2018 så tok ikke en eneste person til gatene for å stoppe Trumps angrep mot Syria som ville føre til at Russland svarte og utløste WW3, en krig som kunne utslettet oss alle, ingen bryr seg lenger, alle er likegyldige og bryr seg katta om det blir en WW3 eller ikke ..

Da jeg gikk på skole så kjente jeg ingen som hadde lidelse som astma, allergier eller noen av de andre kroniske sykdommene folk sliter med nå, ikke i parallellklassene mine heller, ikke i trinnene over eller under heller …
I dag kjenner jeg ingen som ikke har en eller flere lidelser man må ta medikamenter for å lindre symptomene på, noe er galt, veldig galt ..

Helt umulig å lage en middag for flere personer lenger, enten har man laktose allergi, cøliaki eller allergier mot noen av indregrensene ..

Men for all del, så lenge de har gjort oss til apatiske likegyldige roboter så betyr det ingenting .. ingen bryr seg uansett.

fjellwalk
Anonym

Flott smurf … skjønner … snakkes når blodet har fått sin opprinnelig konsistens … :)

Morten
Anonym

For å tro på dette med chemtrails må man i utgangspunktet ha en forestilling om at det finnes et overordnet, hemmelig organ som jobber i det skjulte til menneskehetens ulempe
I dette forum kalles det som oftest Illuminati.
Ved hjelp av klippe og lime-teknikker lar det seg greit forklare at Rothchild-familien, Bildenberg-symposiet, frimurerne o.l tilsammen danner grunnlaget for det som kalles Illuminati.
Sett i lys av «bevisene» en liten gruppe av mennesker som har gjennomskuet systemet presenterer, er det godt mulig at flygere sprayer befolkningen med skadelige midler.
De av oss som dessverre ikke er blant de opplyste få, må leve med den verdensomspennende svindelen som styrer det hele.

fjellwalk
Anonym

Morsomt med Nyhetsspeilet som radbrekker all sunn fornuft med videreformidling av latterlige konspirasjonsteorier.

Contrails blir til chemtrails, klassikerern liksom, kjemikaliestriper sprayet ut fra hvite mystiske fly for å forpeste menneskene i den hensikt å halvere jordens befolking!

Men illuminati eller jesuittene eller hvem det nå enn er, må fullstendig ha feilet med blandingen ettersom vi bare blir flere og flere på kloden. Og mer enn merkelig er at de velger å tåkelegge luftrommet med barium og aluminium over begrensede områder her til lands som har et spredt og befolkningsfattig innbyggertall, globalt sett, for å oppnå sitt suspekte mål.

Nei, her er det noe som skurrer. Det må ha en helt annen hensikt.

Knut
Anonym

kan jo være at de har misforstått diametralt – det er ikke depopulasjon de vil, det må være et eller annet fertilitetsprogram (som fjellwalk nevner blir vi jo bare flere?)

Jeg bare venter på hva som EGENTLIG er hensikten med kryptovaluta og HVEM som sånn EGENTLIG står bak. Men det får bli en annen sak, NyS skriver nok en artikkel om dette as we speak. Men hvorfor advarte ikke annunakiene oss mot denne satans valuta…?;)?

fjellwalk
Anonym

Kan være at «chemtrail-frelste» har fått i seg overdoser av både barium og aluminium. Å stå ute daglig å speide etter disse giftstripene kan selvfølgelig ha meget uheldige bivirkninger.

Meningen er vel at gift-tåka skal gjøre oss alle til søvngjengere, eller noen slags zombiere eller ett eller annet rart noe … men bort fra jordens overflate skal vi, enten vi vil eller ikke. (Før eller siden)

Som kjent, så har aluminium den uheldige egenskap at den, via blodbanen, kan feste seg i hjernen og bli der til evig tid! Dette kan selvfølgelig skape meget uheldige konsekvenser … !

Så jeg sier bare; det kan være lurt å endre fokus litt å få beina plantet godt ned på jorda. Da vil alt, sannsynligvis, gå så meget bedre …!

Knut
Anonym

Nakkeskader er utbredt.