HPV-vaksinen: Gardasilslottet

5.2K visninger
1 minutt lesetid
90

Vaksinen Gardasil har skapt voldsom debatt. Både i Norge og internasjonalt hersker det fortsatt stor uenighet i fagmiljøene. Blant de mange eksperter som har uttalt seg kritisk til innføringen av vaksinen i barnevaksinasjonsprogrammet er redaktør for Legeforeningens Tidsskrift, direktør for Kreftforeningen, Bioteknologinemnda, Norsk forening for almennmedisin og etikkprofessor Jan Solbakk. De mener at det er for mange ubesvarte spørsmål, det er uvisst om vaksinen faktisk forebygger kreft, at langtidsbivirkninger er ukjente – og det er ikke kjent om selve vaksinen kan føre til kreft.

Gjennomsnittsalder for å få livmorhalskreft er 65 år. Først om 20 – 30 år får man svar på om vaksinen virker eller ikke.

Flere stiller spørsmål ved prosessen rundt innføringen av vaksinasjonsprogrammet.  I utvalget som ble oppnevnt av Folkehelseinstituttet og som anbefalte regjeringen om å innføre programmet var det flere som mottok betaling fra vaksineprodusent og en var i produsenten Mercks styringsgruppe. Da et medlem fikk jobb hos produsenten uttalte Jusprofessor Eivind Smith at vedkommende ikke burde ha sittet i gruppen. Det stilles dermed spørsmål ved habiliteten til utvalget (VG 19.5.2007).

Lege Marte Walstad var i utvalgets mindretall som stemte imot vaksinasjonsprogrammet.

En forskningssjef som var involvert i forhandlingen av avtalen med produsenten mottok personlig en kvart million kroner. Dette ble betegnet av KRF-politikker Dagfinn Høybråten som korrupsjon (Stavanger Aftenblad 27.12.2006). Som forutsetning for FDAs (Food and Drugs Agency) godkjenning av Gardasil i USA ble det avtalt at det uføres langtidsstudier på de vaksinerte, unge norske jentene. Blant annet skal det registreres antall aborter og misdannelser hos nyfødte.

Gardasilprodusenten sto bak det smertestillende legemidlet Vioxx som forårsaket minst 400 dødsfall bare i Norge. Vioxx ble trukket tilbake fra markedet etter nesten 60 000 dødsfall og tusenvis av søksmål. I 2008 inngikk Merck et forlik med amerikanske myndigheter der det måtte betale 4,85 milliarder dollar for å ha tilbakeholdt informasjon om Vioxx og for å ha lurt myndigheter trill rundt.

Vioxx innbragte enorme fortjenester for produsenten. Affæren minner om et gedigent slott hvor man boltret seg i ufattelig luksus, men på grunn av dårlig fundament var det bare tidsspørsmål før slottet ramlet sammen.

Produsenten påstar at Gardasil ikke forårsaker alvorlige bivirkninger eller dødsfall, selv om vaksinen er gitt til millioner av kvinner. Det er faktisk blitt rapportert til VAERS, det amerikanske bivirkningsregisteret et titalls dødsfall og over 15 000 alvorlige bivirkninger som inkluderer den lammende Guillain-Barré sykdommen, blodpropp, hjerneskader og utbrudd av kjønnsvorter i ansiktet. Det bør også tas i betraktning at bare ca 10 prosent bivirkninger innrapporteres fra leger.

Det er ikke få som mener at det bare er et tidsspørsmål før Gardasilslottet faller sammen med et dundrende brak.

Sandy

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

90 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Otto
Abonnent
13 år siden

Om såkalt hpv-vaksine, bl.a. gardasil, Urgent Warning about Gardasil, med mer

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Veldig bra artikkel akkurat nå når vi har gått inn i 2010 og der vi kan regne med at våre helsemyndigheter med FHI vil sette igang å reklamere for fullt for å få hele den norske befolkningen til å ta disse menenskereduksjons giftvaksinene!

Som sagt: Det har vært stille før stormen men man kan regne med at det bare vil ta noen få dager før vi atter igjen vil få lese i VG, Dagbladet og andre aviser hvor «viktig» og «helsebringende» disse giftvaksinene er!

Er det jeg som er utålmodig eller er det det at det faktisk er noe i det at jeg føler meg urolig for det min sterke intusijon hele tiden minner meg på!

Når jeg klikker på denne linken og hører hele fortellingen om gardasilhelvete denne unge kvinnen har vært utsatt for, er det som om noe skjærer gjennom hjertet mitt! det kunne vært min egen datter!

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrrettighetspartiet (BRP)
HULK (help for young in serious lifecrises)
http://www.hulk.no

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Takk Sandy! Jeg leste leserinnlegget du hadde om dette (HPV vaksineeksperimentet) i papirutgaven av Nordlys, avisa som selges over hele Nord-Norge og mere til, så du gjør en flott innsats for dine medmennesker.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Og nå ENDELIG må NWO (Verdens helse organisasjon) og deres kriminelle samarbeidspartnere av legemiddelselskap måtte stå til ansvar for all de tusenvis av menneskeliv som har gått tapt grunnet helsefarlige vaksiner!

The Council of Europe member states will launch an inquiry in January 2010 on the influence of the pharmaceutical companies on the global swine flu campaign, focusing especially on extent of the pharma‘s industry’s influence on WHO. The Health Committee of the EU Parliament has unanimously passed a resolution calling for the inquiry. The step is a long-overdue move to public transparency of a “Golden Triangle” of drug corruption between WHO, the pharma industry and academic scientists that has permanently damaged the lives of millions and even caused death.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667

Lise Tollefsen Slembe

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

WHO heter det og ikke NWO Lise :)
Men i bunn og grunn så er det samme suppa ;)

Otto
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Se i e-post fra Hawks’ CAFE til Canadian Prime Minister, The Right Honourable Stephen Harper, sitat: .. To recognize an entity as a criminal organization, it needs a name other than an abstract noun such as the New World Order ..

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Takk for godt funn Lise, jeg la nettopp ut linken din på vaksineaksjon.no;

For å kunne fremme sine patenterte legemidler og vaksiner mot influensa, påvirket farmasøytiske selskaper vitenskapsfolk og offentlige etater ansvarlige for folkehelsen
(Sak for Europarådet – Januar 2010)
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667

Dette gjelder ikke bare H1N1 vaksinen, alt fra Big Pharma bør granskes grundig.

Fy dæ smurfen, mobbe søte Lise for litt tastefeil… :-D
Men du har rett i at det er samme suppa.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Blir på samme måte som med Høna eller Egget
Hvem kom først ? WHO eller NWO ?
WHO er vel en gren av NWO, men WHO ble offisielt etablert først..
Ikke meningen og mobbe lille snille Lise, lurte bare på om hun skrev NWO bevist om WHO he he

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Jeg har sikkert rotet igjen med å forveksle WHO med NWO!

Mange rare kalleord på meg! Den gangen jeg jobbet som vikar i barnehave, var det en «ufordragelig» guttunge som fikk det til at jeg skulle kalles «griselise!» Dette fordi jeg var en kløpter til å bomme med melken på drikkekrusene til barna når de hadde spisetid!

Og når det gjelder skrivingen min har dette med en øyeskade å gjøre som jeg venter på å få fikset. Jeg har merket det det siste året at et ord glippe fra meg når jeg skriver og må dermed bruke lengre tid på å se over det jeg skriver før jeg legger det inn på hjemmesiden min eller sender ut brev.

Ønsker deg Monica og smurfen en hyggelig helg.

Lise

PS: Den filmen om dyremishandling du har lagt ut her Monica, var noe av det mest grusomste jeg har sett!

Lise

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
13 år siden

Bah, Sveinung Wergeland Sørbye, overlege ved avdeling for klinisk patologi er uenige med det meste her.

http://www.lommelegen.no/829398/hpv-vaksinen-myter-og-fakta

Men siden han ikke er enig er ha vel automatisk betalt av NWO eller Rockefeller. Dere liker ikke leger så lenge de ikke snakker vaksiner og legemidler midt imot. For disse legen kan da umulig ha skjulte hensikter eller rett og slett være inkompetente…….

Slutt å dra frem Vioxx. Vioxx er og blir en velkjent og forferdelig skandale? SKal vi dra frem talidomid i slengen mens vi er i gang?
Det er lett å sutre over legemiddelindustriens bommerter uten å nevnte de hundrevis av medisinen som daglig gir økt livskvalitet og redder liv.

På samme måte er det enklt å klage på meget sjeldne vaksinebivirkninger uten å nevne de millioner av liv som er blitt reddet.

Er som alle de personene som er fornøyd med alternativ behandling. Du hører ikke fra alle de som faktisk var syke og som døde fordi de ikke fikk skikkelig behandling. Dessuten blir nok disse dødsfallene også tilrettelagt på skolemedisien siden disse pasientet dør i ambulansen eller på sykehuset.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Sandy
13 år siden

Bare fordi Pfizer og Merck kanskje har hatt litt urent mel i posen betyr ikke at ALLE legemiddelfirmaer er ute etter å ta deg.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Om så Pfizer virkelig har bedrevet lureri her er det for profitt selvfølgelig, men tror ikke de kan være så kynsike at de utsetter folk for fare unødig.

Hvem tror du jobber i legemiddelindustrien. En gjeng totalt empatiløse psykopater???

Allikevel er det viktig som det blir sagt i artikkelen at alle data må fremlegges. Viktig med endring i lovverket slik at all informasjon blir tilgjengelig.

Desuten tror jeg ikke legemiddelfirmaer vi gjøre ting som fører til enorme bøter……….. Er dårlig butikk.

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
13 år siden

VAERS rapportere alle hendelser etter vaksinering. De færrest har faktisk noe å gjøre med selve vaksinen.

Dette blir sagt igjen og igjen men det er ikke akkurat som de flest her ikke har gjort opp en mening på forhånd…….

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
13 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Rasjonell
13 år siden

Til nå har 1.3 % av befolkninga i Italia og 3% i Østerrike valg å motta motta den såkalte vaksinen mot den såkalte svineunfluensaen, og de vokser og trives med det. Hva vet de som de fleste nordmenn ikke vet? Kanskje det er på tide med en ferietur dit for å lære. En demonstrasjon fra fremtiden

BioNiC
BioNiC
Abonnent
13 år siden

Det ser ikke ut som om vi «gutta» slipper unna denne vaksinen heller…

FDA approves Merck’s Gardasil for boys
http://www.msnbc.msn.com/id/33347708/ns/health-kids_and_parenting/

Otto
Abonnent
Svar til  BioNiC
13 år siden

De fleste slipper unna, http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/hpv-vaksinen-gardasilslotte/#comment-13814 , nesten alle i blant andre Østerrike og Italia.

Neo
Neo
Abonnent
13 år siden
Otto
Abonnent
13 år siden
snik
snik
Abonnent
Svar til  Sandy
13 år siden

Tja, «interessant» og «interessant». Det var basert på en studentoppgave.
Litt mer bakgrunn; http://nhi.no/forside/berer-preg-av-hastverksarbeid-og-manglende-innsikt-30078.html

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  snik
13 år siden

Sitat: «Folkehelseinstituttet (FHI) reagerer kraftig på Bioteknologinemndas råd om å utsette kreftvaksineringen av 12-årige jenter.»

Hvordan skal Rockefeller senteret FHI ha noen som helst troverdighet etter sin hyping og fryktplanting rundt svine-flu hoaxen? Tror jeg forholder meg til bio-tek nemnda. Er ikke de uhildede ingeniører, uten private interessenter som setter agenda og gir direktiver fra tvilsomme autoriteter ?

snik
snik
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Etter? Dette var før svineinfluensaen. Men sånne «detaljer» bryr man seg vel ikke om?

Det er ingen vitenskapelige studier som tilsier at HPV-vaksinen er skadelig, og hysteriet fra Biotknologinemda har fått grundig kritikk fra mange kanter, ikke bare FHI.

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Sandy
13 år siden

Ignorer slike som ‘snik’ etc.

‘Snik’ skyter seg i foten. Hans argument ‘Tja, “interessant” og “interessant”. Det var basert på en studentoppgave’, er klassisk trolladferd, og nyhetsspeilet er ganske pakket med slike for tiden, likner på db-debatt til tider.

Denne ‘studentoppgaven’ er en mastergradsoppgave. Skal liksom en mastergrad som retter kritisk blikk på vaksiner diskvalifiseres som en ‘studentoppgave’? Hva svarte f. er det for et argument?

Nettopp på master-nivå kan det heldigvis komme frem endel interessant forskning (med dog svært sjelden, akademi-kverna moser alle til grå pudding stort sett), ettersom dette nivå er ‘lite/mindre kontrollert’ i forhold til f.eks ph.d. graden, der penger og forskningsprogram setter agenda.

Det at ‘snik’ automatisk forsvarer FHI ser jeg på som ett opplagt tegn på ugler i mosen (hvem kan i dag forsvare FHI med den kunnskap vi har i dag?! FHI driter i folkehelsa med sine test-programmer for den ene drogen etter den andre).

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ursus
13 år siden

Må jo rose han for den enorme tiden han legger ned i arbidsoppgaven sin he he
Det blir jo ikke bare litt avslørende når han med andre bruker hele dagen fra morran til sent på kveld på et forum der dem er uenige i alt
Det blir som om vi andre skulle bruke hele dagene og all fritid på et muslimsk forum der vi var ueninge i alt og spurt: Jaha så du mener at fetteren til kona til Muhamed var i Babylon den 5 mai og ikke den 6 juni? dette vil jeg se beviser på osv he he …ler meg skak*
Det er viktig og skille mellom dem som er kritiske og som stiller spørsmål og dem som kun har i oppdrag og ødlegge speilet
Det er forskjellige meninger vi vokser på
Men virker som om artikkelforfatterene er blitt flinkere til og rydde opp i komentarfeltene sine, samt fjerne dem som kun er ute etter og rasere og kverulere så all ros og ære for det :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

«snik» alias Sveinung Sørbye, overlege i klinisk patologi ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, er for tiden en påfallende anmassende SNIK-propagandist for den farlige GARDASIL-injeksjonen (jeg anser ikke Gardasil som en «vaksine», da vaksine ennå har en positiv betydning blant folk flest).

Gardasil er et hi-tech serum som injiseres i personer som er uvitende om de virkelige effektene av sprøyta. Effekter bl.a. i form av DNA-modifiserende og trolig også fruktbarhetspåvirkende effekter, også kalt EUGENICS eller «rasehygiene». Norske leger har lang tradisjon for å bedrive nazi-aktiviteter, se annen artikkel her om Gaustad-graven.

Litt påfallende er det jo at en OVERLEGE som Sveinung Sørbye (Norge har som kjent hatt andre injeksjonstilhengere med tittel «overlege», som Ørnulv Ødegård og Carl W Sem-Jacobsen) kaster bort sin dyrebare tid på en godværssøndag til å spre snik-propaganda for giftinjeksjonen Gardasil såvel her på forumet som i Asker og Bærums Budstikke:
http://www.budstikka.no/sec_nyheter/article282237.ece#cmtform

Hvis livet har lært meg en ting, så er det at leger (som livet har lært meg å holde meg unna) ikke gjør noe uten at de får PENGER for det. Hvem betaler deg for å snikinfisere diverse nettfora med Gardasil-propaganda, herr Sørbye, unnskyld jeg mener SNIK ?

snik
snik
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Nei, jeg er ikke Sveinung Sørbye. Men for alt jeg bryr meg kan du jo tro jeg er ham.

Hva er det med dere folk og forsøke å angripe personene istedet for argumentene? Det er jo fullstendig umulig å diskutere sak her, for ethvert argument blir møtt med angrep ala det over.

Hvorfor blir slike innlegg stående, og saklige innlegg slettet? Kan noen gi meg et fornuftig svar på det, UTEN Å KOMME MED TEITE ANGREP?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  snik
13 år siden

Hvis du vil skjønne litt mer SNIK, anbefales eventyret om trollet…

snik
snik
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Hvilket eventyr om hvilket troll? Men kan du ikke heller diskutere HPV-vaksinen enn å angripe alle som ikke er en del av saueflokken som automatisk er enig med artikkelforfatter?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Greit nok snik – la oss fokusere på litt Gardasil-fakta.

Her er et utdrag fra korrespondansen mellom FDA (USA’s legemiddelverk) og Det Norske Kreftregisteret, som lovte bort våre døtre som forsøksrotter for å se i hvilken grad Gardasil-injiserte føder misdannede barn (hvis de da blir i stand til å føde etter å ha fått de 3 sprøytene…):

“I et brev fra det amerikanske legemiddelverket FDA til produsenten Merck er det forutsatt at norske helsebyråkrater, allerede før den politiske behandlingen av saken, hadde forpliktet nasjonens døtre til å bli forsøksrotter i det store Gardasil-eksperimentet.

Her heter det bl.a. at det skal gjennomføres en studie, i samarbeid med Norges regjering, for å måle effekten av HPV-vaksinering i Norge i forhold til ulike kriterier, bl. a. i forhold til mengden av erfarte MISDANNEDE FOSTRE, som det klokkeklart fremgår av punkt e)

3. You have committed to conduct a study in collaboration with the Norwegian Government, if GARDASIL® is approved in the European Union and the Government of Norway incorporates HPV vaccination into its national guidelines, to assess the impact of HPV vaccination in the following in Norway

e) The interaction between administration of GARDASIL® and pregnancy utcomes, especially congenital anomalies, by linking the vaccination registry with the Medical Birth Registry.

(Klippet fra: Side 27 i Kreftregisteret, Institutt for Populasjonsbasert Kreftforskning, PP presentasjon “Redegjørelse for Kreftregisterets rolle i utviklingsprosjektet og forholdet til produsenten av HPV-vaksinen” (Frøydis Langmark, Høringsmøte 13 juni 2007, http://www.kreftregisteret.no/nyheter/hpv_vaksine/langmark_foredrag.ppt.)

Det finnes allerede eksempler på at Gardasil har bidratt til uønskede utfall av svangerskap, så det er neppe tilfeldig at kombinasjonen vaksineregister/fødselsregister er valgt:

”Of the 77 women who received the Gardasil vaccine while pregnant, 33 experienced side effects ranging from spontaneous abortion to fetal abnormities.”
http://www.newsinferno.com/archives/1887 (publisert 8.10.2007)

Hentet fra: http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/resultdet.asp?id=552&type=2

I 1950, -60 og 70-årene stilte norske myndigheter tatere, tyskerbarn og andre til disposisjon for lobotomering, LSD-eksperimenter osv.

I det nye århundret stiller norske myndigheter friske norske jenter til disposisjon for å teste ut den svangerskaps- og fosterpåvirkende effekten av et nytt Dr. Jekyll-serum. Hvor lenge skal vi finne oss i dette sviket ?

Hva synes du, snik ?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

HPV-vaksine reklame er her:
«Tre av 30.000 har reagert alvorlig på HPV-vaksine»
«Med andre ord: Ved 1 av 200 vaksinedoser er det blitt rapportert om milde bivirkninger, og ved 1 av 10.000 vaksinedoser er det blitt rapportert om alvorlige bivirkninger, ifølge Legemiddelverket.»
«De innrapporterte bivirkningene er ifølge overlege Sveinung Sørbye ved avdeling for klinisk patologi ved Universitetssykehuset Nord-Norge som forventet. Omfanget gir ingen grunn til å endre myndighetenes råd til unge jenter om å ta vaksinen som gis forebyggende mot livmorhalskreft, sier han.

HPV-vaksine tilbys alle jenter i 7. klasse fra og med inneværende skoleår.»

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=581660

Welcome To The NEW WORLD Vaccination! :D

« Forrige artikkel

Kjære Jens

Neste artikkel »

Forsvarsløse Norge

90
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x