Skru-av-TV-uka!

4.5K visninger
15 minutter lesetid
47

Du inviteres herved med på et nasjonalt eksperiment den 3. juli 2010. Det første i sitt slag, et forsøk på et TV-løst samfunn. Hva vil skje om vi alle skrudde av TV’ene?

Det vil være mange som mister besinnelsen og gå tilbake etter en dag eller et par timer. Den som klarer en uke uten, vil kansje få nye venner, bedre familiebånd, mer tid til egne tanker og livssyn, spiritualitet og kreativitet – kansje du finner din sjelevenn? Kan dette være starten på livet ditt og ikke Reality-Bob sitt?

I gamledager var det én til to tv-kanaler med et par timers sending, idag er det litt over hundre å kaste bort en dag på. De fleste surfer kanaler og kanalene er eid av et og samme mediakorporasjon i bunn og grunn, valgfriheten er der men kontrollkvaliteten uteblir fra summen av det som vises og viktigere ting som ikke vises. Et menneske har i gjennomsnitt  flere titusen tanker om dagen fra de står opp , de fleste er ikke dine, bare venn deg til den tanken og du vil havne på en oppdagelsesreise. Tankene Dine tilhører den kollektive bevissthet, du er en blindkopi sammen med flere millioner som ser på flere ti-tusen tv-reklamer iløpet av et år, som programmerer inn tankevaner og forstyrrende tv-oppgulp i hjernen som kan titte innom som en uventet tankesgjest i  de vakreste krevende scener, eller  private tankerekker som spoleres av en forbigående indoktrinert tanke som ville ha deg med på danskebåten. Hæ? Og der var det verdifulle toget med tanker glemt.

Det nye familiemedlemmet som fører til økt skillsmisse.

Tv endrer dine holdningsvaner, nordmenn ser på Tv 3timer i gjennomsnitt som er en dag i uka med avkobling fra virkeligheten og livet der ute som venter, er det rart det fanges Laks i østlandet som aldri før? Ved siden av 10 timers arbeid hver dag(du står opp en time før jobb for jobb – og sitter i kø en time) og 7timer med søvn, 3-4 timer tv-titting, et par timer på internet eller Playstation, har du lite tid til deg selv. Du er en lykkelig uviten slave som sitter fast i en tv-skjerm, kan du tenke deg hvor urolig staten hadde blitt om vi forsvant fra Facebook, Internet og Tv?  De ville mistet kontroll over saueflokken, millitæret hadde blitt satt inn hvis Skru av Tv uka fikk så store ringvirkninger og nye rammer for nydemokraitsme ville ta form,  hvis Tv’ene ble skrudd av for godt.

Du har en inntrenger i stua og en voldspreder i samfunnet

Vi må ta med Tv’en til retten, og stevne den for å ha ødelagt så mange familier på mange forskjellige måter. Den nye farsrollen i huset som stjeler familiekvaliteten, sammenopplevelser, lærerike øyeblikk og andre skapende begivenheter har etterlatt tuben som aldri stopper som oppdragelsesansvarlig. Tv er elektronarkotikum. Det er verre enn å sette barna på ritalin.

Tv’en har samlet og fanget oss rundt den der vi forguder våre idoler istedenfor våre talenter. Vi snakker mindre med hverandre, noen dager sier du kansje bare hei til dine egne familiemedlemmer som om de var dine naboer. Med ”Skru av Tv-uka” vil du ringe på naboen hvis ikke han ringer på hos deg, kansje dere klarer å få borettslaget til å arrangere nabofester? Få et par oppganger eller rekkehus til å ta med egne border og stoler, musikk, mat,vin, cannabis, hvetegress, Vannmeloner, hva du måtte ønske sammen med et godt nysgjerrig humør. Du trenger ikke taxi hjem fra din lørdagskveld, haha. Se for deg det istedenfor å kaste bort livet å TV. Selveiere og borettslag! Gå sammen, offre noen garasjer for dugnadsdrivhus som kan gro mat året rundt og forsyne dere med lokal-økologisk næringsrike nøkkel-vekster. Det kan se ut som en lang vei å gå, men det er bare ned trappa eller rundt hjørne å hente ferske grønnsaker istedenfor at den flyr 14.000 km mange måneder i transport og mister det lille komlette matkilde, de stoffene som vi trenger, som er erstattet med MsG, Aspartam, fluoride, og høy bruk av sprøytemidler og insektsmidler for å bevare fruktens utsende på den lange reisen. Gjør det for å overleve, bevare ditt imunforsvar, det er din frie rett til fritt helsevalg, da mat er den viktigste kilden til et uendelig liv. I gamle dager levde de lengere når mat var din medesin og ikke omvendt.

Du er skjermen.

Å tenke globalt og handle lokalt innebærer å gjøre oss mindre avhengig av fattige lands matkilder ved enkle metoder som krever litt av oss alle for å utbalansere sulten i verden, bare forrige helg døde 70.000 barn i Afrika det glemte kontinentet av sult. Vi kan redde verden om vi skrur av Tv’en.

Tv er tyggegummi for øynene

Tv-titting gjør deg feit du blir stygg, dum og senil. Det er farligere enn sukker, kaffe, fastfood, og er svært vanedannende som heroin, men mindre dødelig da heroin dreper raskt mens elektroniske reakreasjonsmidler dreper deg veldig langsomt. Over halvparten av tvtitterne ser på tv når de spiser også, mat var en ritual og en seremoni hvor familien feiret for takknemmligheten, nå er det ingen som gidder å lage mat fordi det er ”noe” på TV. Det er bevist at nordmenn er Europas frossenpizzahingst, vi er de lateste på kjøkkenet og kreativitet innen mattilberedning som faktisk tar en time for å la grønnsakene bli varme på mindre enn 40grader, så tålmodighet er en dyd innen næringsinnholdbevarelse i maten mens et avbrekk på Tv-suging er en rask pizza i ovnen.

Det gis illusjoner om frihet, men bak flere hundre kanaler sitter en redaktør.

Det er vitenskapelig bevist at for mye Tvskjerming over dine øyner vil gjøre synet tåkete, ansiktet vil eldres og neste generasjon kan ende opp sjeløyde. Vi er allerede svært lite fysisk-aktive, som gjør oss mindre tiltrekkende, sulten på kjøtt, asosial, handlingslammet og misfornøyd med deg selv, en tankevekker er antall silikon-fjell som vil aldri dekomposte i fremtiden som unge barn ønsker seg til 15års dag. Det er strenge koder for hvordan mennesker skal tenke når de først sitter fast i Tv-departmentets sosial-kultur-strukturering for å holde oss nede, spirituelt, og bruke vanvittige penger på helt unødvendige ting for å holde oss oppdatert på den nyeste fronten, som egentlig så ut som fjorårets.

Tv’en øker volden i nabolaget, et barn er allerede utsatt for flere tusen bilder av vold, mord , og krig før det er 12 år. Det opplæres til dårlig holdninger og lav selvtillit,  derfor går noen og bare setter seg forran Tven fordi det er vansklig å tenke selvstendige tanker? Du trenger en glattcelle dag, så får du tid til å tenke litt. Husk at når du har Tv knappen PÅ, så har du hjernen skrudd av, det er en knapp der som du kan trykke på, for å ta tilbake ditt liv. YOURE LIFE står det der.

Ta kontroll over ditt liv

Skru av Tv uka for å stoppe krigen

TV’en er krigens pest og prest. Youtube er en helgen. Internet er ivertfhall bedre enn Tv’ hvis du ikke leser nettavisene, som er eid av de som eier hollywood-tuben i stua di. Internet kan brukes for meningsforvekslinger og skriblerier og mobilisering til massedemonstrasjoner i det frie rom for likesinnede og finne. Men for mye internet er like dødlig som TV, å følge med på faenskapet dag inn dag ut i mange år vil ta knekken på din sjel, kropp og sinn, dette vet eliten, så de gjør hva som helst for å holde oss fast i krisesjokktilstander klistret fast til skjermen, de verger en oljevulkan om de må eller sprenger en bombe i madrid, lager ekstremkuldesjokk med værmodifikasjonsvåpen, sprer labratorieskapte svinepandemier, hvis du ikke har skjønt at en dans med djevelen varer for alltid og at muslimer ikke har tilgang til slik teknologi så må du ta et bevisst valg nå og kaste den tv’en!

Massemedia er krigens PR-byrå, adlyd dine krigsoverherrer.

Våg å ta et innitiativ, Tv’en virker beroligende over lengere tid vil du venne deg til krigen, hvis du ikke vil elske den, eller gjør det allerede. Den viser deg at krig er nødvendig for å opprettholde fred og orden,  den svartmaler demonstranter som må tenne på politibiler for å få mediaoppmerksomhet i G20-toronto for å stoppe krigsindustrien og de internasjonale bandittene som plukket opp den samme verdensordenånd etter Hitler som var insatt familiebånd til krigens sorg.

Tv’en oppfordrer til både etiske og moralske standarder, som ikke tilhører menneskelig natur. Informasjonstuben er eid av samme interesseorgansisasjoner som deltar på hemmelige bilderbergermøter som Rockefeller foundation ønsket å bruke til formålet for verdensregjering gjennom FN, verdenshandelsorganisasjon, verdens helseorganisasjon, verdensbanken, IMF, sikkerhetsrådet(krigsrådet) som var bilderbergernes langtidsmål når de møttes for første gang i 1952 i Nederland, med media tilstedet og villig til å konspirere for globalistenes personliganliggende agenda. Derfor er media et mektig vertkøy for de ansvarlige maktposisjonene som ønsker å drive offentlig heksejakt mot de annerledes tenkende som utfordrer det sjelkorrupte systemet deres  gjennom aktiv deltagelse i nydemokratismen som aldri sover?

Demonstranter er nødvendig gode i et demokrati, men tuben velger bevisst enkelte ord for å svartmale demonstranter som pøbler, bråkmakere, anarkister, terrorister, når dette er nøyaktig den samme mentalitet som eksisterer i alle de oppmøtte delegatene i G20møtene, som er et spill for galleriet, de virkelige lederne i verden ser du aldri på TV..

Massehypnotisører

TV ned-dummer deg til å være mindre demokratisk og samfunsbevisst. South-Park er ingen løsning på dagens problemer. Vi bombarderes med  filmer, oppkonstruerte nyheter,  Tv-serier og aviser som vil dere tro at muslimer er farlige tikkende bomber. Tv’en har siden 50tallet, etter misdannelsen Israel, vært med på å demonisere millioner av mennesker, særskilt muslimer/arabere gjennom 400 filmer skapt av sionistbevegelsen lenge før de invanderte Palestina og fordrev palestinere ut av sitt land og gikk til angrep på sine naboer som har drevet millioner på flukt i en lignende masseinnvandring lik den vi ser til nordiske stater idag fra muslimske områder men tallet er en brøkdel iforhold, kunne du akseptert 9millioner innvandrere i ditt land som er på størrelse med søndre Norge hvor du vil bli en minioritet?

Framdrevet med rasistisk propaganda og menneskeverdhånering av den muslimske befolkningen, historieforfalsking, demonisering av et offer for vestlig intervensjonisme er Tv’en ansvarlig for mange grunnløse kriger, samtidig som de nekter å tillate grundig empiriske bevis rundt eksplosivet i 911 angrepet, da flere hundre ingeniører, arkitekter, professorer, osv. Når bevisene er på det sterkeste, er media på sitt svakeste siden de blir nektet av redaksjonelle tabulister til å sette enkelte ting på seriøs dagsorden.

Det er denne misutdannelsen i våre skoler i vesten, som bygger en form for rasisme i oss, når vi blir fortalt at fks, islam og muslimer har ingen bidrag til verdenshistorien når faktisk den delen av verden har gitt store tenkere, oppfinnere, forskere, før Islam var i området, oppfant de hjulet der. Kong Cyrus den store i Persia skrev menneskerettigheter og befridde jødene fra Davids by, og kvinner var høyposisjonerte samfunnsdelegater. Sivilisasjonens vugge er noen tusen år senere sivilisasjonens grav.

En ekte skolegang som følger en skru av tv-uka vil lære våre elever mer respekt og menneskeverdsyn mot de vi idag slakter i milliontall, for vi tenker de er mindre verdt og derfor er det akseptabelt.

Lost in the tube of trancelike state of mind

Den nåværende generasjon lærer krig tidlig, gjennom såkalte Tv-utdanningsprogrammer og krigsspill på banebrytende teknologi som får virkeligheten til å virke som et enkelt Tvspill. Det portrerer krig som heltemod, riktig, æreverdig, tøft, kult, og vi ser flere Tv-reklamer fra Forsvarets mange delikate våpen som lokker ungdommer til rekruteringslistene og blir et offer for tidenes største bedrag mot verden: ”krigen mot terror” som var en satanisk rituale, menneskeoffring, og maktdemonstrasjon da 2 tårn ble sprengt av George Bush familiedynastiet.

Norske krigsbudsjettet har økt voldsomt som følge av at forsvaret og utenriksdepartementet drar på utelandsreiser som representanter for norsk krigsindustri på messer og massedrapsvåpen-utstillinger – med andre ord; staten pusher våpen for 80 norske selskap som har solgt 700% mer etter 2001. Norge profiterer på Irak okkupasjonen både gjennom oljeutvinninger etter at Statoil fikk indrefileen, og økte våpenleveranser, deler til våpen, krigsubåter, ammunisjon, missilsystemer som er direkte involvering i Irak krigen selvom Stortinget sa nei til invasjonen i 2003.

Du må skru av Tv’en og ta ansvar for din nasjons urett i ditt navn. Finn likesinnede fredselskere, skap din egen bevegelse, om du er 10 eller 2, så lenge du er for bevisstgjøring og handling, tegn en plan, hvordan skal du få din stat til å lytte til deg når den vet hva du har og si men bryr seg ikke om flere hundre dukker opp i byen med et par plakater i sentrum i et par timer før du går hjem og så er alt normalt igjen og urettferdigheten seirer.

TA DEG EN TENKEPAUSE, SKRU AV TV OG INVITERER DINE EGNE TANKER VELKOMMEN

Hva kan du gjøre når du har skrudd av Tv’en?

Dette programmet er hentet fra http://www.turnoffyourtv.com/turnoffweek/TV.turnoff.week.html og oversatt med google, korrekturlest og rettet av meg. Iogmed at Nordmenn nærmer seg amerikanske vekttilstander og antall timer bak tvskjermen er den veldig relevant til vår situasjon:

Formål: Å re-tenke rollen som tv, hvorfor vi bruker det og hvordan og med hvilken hensikt. Vurdere dens innvirkning på studenter, lærere, foreldre, barn, enkeltpersoner, etc.

Hvor: Bare slå av eller koble TV-apparatet i sju dager og engasjere seg i et bredt spekter av aktiviteter erstatning.

Hvem: Enkeltpersoner, barn, familier, studenter, grupper, etc.

Hvor: I deres hjem, skoler, biblioteker, bedrifter, menigheter, osv.

Interessante fakta om TV

* Antall 30-sekunders reklamer sett i et år med gjennomsnittlig barn: 20 000
* Antall minutter per uke at foreldre tilbringer i meningsfylte samtale med sine barn: 38,5
* Antall minutter per uke som den gjennomsnittlige barnet ser TV: 1680
* Andel av barn i alderen 6-17 som har TV på deres soverom: 50
* Andel barnehager som bruker TV i løpet av en typisk dag: 70
* Timer per år den gjennomsnittlige amerikanske ungdom bruker i skolen: 900 timer
* Timer per år den gjennomsnittlige amerikaner ungdom klokker TV: 1500
* Andel av amerikanere som jevnlig ser på TV mens de spiser middag: 66

TV-Free Amerika er en nasjonal ideell organisasjon som ble grunnlagt i 1994 for å øke bevisstheten om de skadelige virkningene av overdreven TV-titting og oppfordre amerikanerne til å redusere mengden av TV at de ser – og erstatte TV-tid med aktiviteter som fører til mer lese og skrive, produktive liv og engasjert statsborgerskap.

Nasjonale TV-avkjøring Week er den første landsdekkende arbeid som mål mediet for TV og ber folk revurdere rollen TV spiller i deres daglige liv som entertainer, smokk, babysitter, tid fyllstoff og bakgrunnsstøy.

TV er vanligvis en passiv “ikke-aktivitet” som ofte avfrister fra mer sunn, mellommenneskelige produktive, givende og gruppeorienterte aktiviteter.

Nasjonale TV-avkjøring uken handler om å ha mer moro og slå “på” livet ditt. Det er en mulighet til å gjenoppdage det brede spekter av aktiviteter som finnes når man unplugs fra fastboende, bilde-baserte, enkle og kommersielle verden av TV.

SVAR TIL 10 OFTE STILTE SPØRSMÅL

1) “Hvorfor slå av TV-helt? Kan vi gjøre det for bare en dag?”

Slå av fjernsynet i sju hele dager hjelper deltakerne å innse at livet uten TV er ikke tortur, og kan faktisk være mer moro. En multi-dagers TV “faste” gir nok tid til utvikling av vaner  som sikkert blir mer produktive og givende. En en dag avkjøring gir for lite utfordring.

2) “Er alle TV ille? Hva med Discovery Channel eller PBS?”

All TV er passive, stillesittende og ikke-eksperimentelle. De fleste seere har en tendens til å se på showet etter showet – ikke individuelle planer. I stedet for å se en dokumentar om fugler, gå ut (med kikkert hvis du har dem) og se hvor mange reelle fugler du kan identifisere deg i nabolaget ditt. Hensikten med nasjonale TV-avkjøring uken er å etterlate dommer om kvaliteten på TV og i stedet fokusere på å skape, oppdage, bygge, deltakende gjøremål.

3) “Hva med media bevissthet og undervisning av kritiske ferdigheter?”

Ved å gå uten tv i en uke, vil folk lære mye om deres tv-vaner og vil trolig være mer kritiske seere hvis og når de bestemmer seg for å gå tilbake til røret. En TV “faste” er en bane til media bevissthet.

4) “Jeg kan gi opp mine programmer! Ikke forstyrre i mitt hjem!”

Husk at en TV-avkjøring er frivillig, og ment å være morsom.

Det er ment å bygge familie og fellesskap. Koordinere avkjøring på en måte som ikke fremmedgjør eller støter foreldre – de har allerede hendene fulle! Send et brev til foreldrene som ber for familiens deltakelse i avkjøring. Angi støtte fra rektor, lærerne, eller andre grupper som du har. Foreldre er mer sannsynlig å logge på hvis de vet at skolen profesjonelle støtter prosjektet.

5) “Må vi planlegge en aktivitet hver kveld?”

Noen arrangører føler en aktivitet hver kveld ikke klarer å etterligne det virkelige liv og gir mulighet for en stor skuffelse etter avkjøringen, så noen mennesker planlegger bare noen få. Planlegg aktiviteter som du kan vurdere å gjøre følgende uken. I skoleaktiviteter er en mulighet også, og de fleste arrangører er enige er det godt å ha minst en familie aktivitet i løpet av avkjøring.

6) “Hva med navnet TV-Free-Amerika? Forsvarer du den komplette utryddelsen av tv?”

TV-Free Amerika oppfordrer amerikanerne til å se mindre på TV og erstatte TV-tid med aktiviteter som fører til mer produktive og givende liv. En TV-avkjøring er en effektiv måte å hjelpe bryte tv vane. Mens det kan være urealistisk å tenke deltakerne vil aldri se på TV igjen (selv om noen ikke vil), vil mange anse transemedium i en helt annen måte fra nå.

7) “Hvordan kan vi best appellere til tenåringer?

Gjør avkjøring morsomt og provoserende. Kopiere og distribuere artikler og essays om miljø og sosiale spørsmål rundt tv og har hatt studenter debatten motstanderens synspunkter. Noen lærere har tildelt ekstra kreditt til deltakende studenter som holder en journal og skrive en stil om deres uke uten TV. Tidligere TV-avkjøring Arrangøren har bedt lokale bedrifter (teatre, skøytebaner, minigolfbaner, bowlingbaner, etc.) for å gi rabatter til studenter, familier og enkeltpersoner som viser et signert TV-avkjøring “Pledge Card.”

8) “Jeg trenger litt fred og ro når jeg kommer hjem. Fjernsynet opptar ungene mens jeg fikser middag.”

Be barna hjelpe til med enkle oppgaver, eller få dem snakke med deg mens du forbereder middag. Utvikling av et par spesielle (og vanlige) før middag aktiviteter og vaner for barn er en svært lønnsom investering. Noen foreldre må også spille med barna for bare noen få minutter som hjelper ungene til å slappe av så vel som seg selv.

9) “Vårt nabolaget er usikre. Bedre at mine barn sitte foran fjernsynet hjemme enn å risikere skade utenfor.”

Det er mange innendørs aktiviteter som er morsomme, produktive og TV-frie (se liste). Arbeid med naboer eller et lokalt samfunnshus for å utvikle innendørs og utendørs aktiviteter for deltakende familier. Påpeke at nabolagets forbedring aldri vil skje så lenge innbyggerne bare trekke seg tilbake til den fiktive, vikarierende verden av TV.

10) “Jeg har ikke råd til kostnadene av disse” erstatte “aktiviteter!”

Det finnes mange gratis og enkle aktiviteter (se vedlagte lister) sponset av biblioteker, miljøverngrupper, museer, universiteter, etc. Lokale aviser, radiostasjoner og lokale organisasjoner får tilbud om fri, offentlige hendelser. Friluftsliv er en aktivitet som vanligvis gratis – samt sunn!

Noen alternative aktiviteter for barn og familier

1. Frivillig i en skole for å lære lesing, matte, dataferdigheter.
2. Lær å spille gitar eller andre musikalske instrument.
3. Delta eller arrangere samfunns konserter.
4. Organisere et fellesskapets oppryddingsarbeid.
5. Sett sammen et puslespill.
6. Besøk biblioteket. Lån en bok. Delta på biblioteket aktiviteter.
7. Gå på skøyter eller rulleskøyter.
8. Lytt til radio.
9. Besøk dyrehagen.
10. Male et bilde, et veggmaleri eller et rom.
11. Delta på en lokale sportsarrangement.
12. Finn ut om områdets samfunnshus eller hvor parken ligger.
13. Bade. Bli med i et fellesskap svømmetur team.
14. Les en bok høyt for din yngre søster / bror.
15. Planlegg en piknik eller grilling.
16. Gå  på fugletitting.
17. Frivillig for et fellesskap organisasjon eller veldedighet.
18. Lek med ditt kjæledyr.
19. Gå dans.
20. Skriv et brev til en venn eller slektning.
21. Lær å lage mat.
22. Plant en blomst, vegetabilsk eller urtehage.
23. Les magasiner eller aviser.
24. Planlegg en slummer part.
25. Start et nabolag basketball, fotball, eller kickball spill.
26. Go camping (selv om det er bare i hagen!).
27. Bli med i kor og føl energien.
28. Gå gjennom skap og klær. Donere overskuddet elementer til Goodwill, Frelsesarmeen eller et lokalt ransake salg.
29. Start en dagbok / journal.
30. Gå til et museum.
31. Ta en tur naturen. Samle frø og blader. Lag en collage med det materiale samlet inn og legge den på kjøleskapet.
32. Spill kortene.
33. Start et fellesskap utøve gruppe som strømmen går, løper eller sykler.
34. Les en historie til yngre bror eller søster.
35. Kom deg ut familien fotoalbum. Forskning familien din historie.
36. Gå lytte til et lokalt band.
37. Gjør håndverk å gi som gaver.
38. Utgjør en historie og skrive det ned.
39. Lær å si enkle setninger på flere ulike språk.
40. Spør en eldre familiemedlem å fortelle en historie om hans eller hennes barndom. Skrive om det.
41. Lære noen nye gåter eller vitser.
42. Bake to grupper av cookies, en for din familie og en for en nabo.
43. Se nattehimmelen gjennom kikkerten, identifisere de ulike konstellasjoner. Observer månen.
44. Besøk en lokal bokhandel.
45. Gå til en film med familie eller venner.
46. Spasere til jobb eller skole.
47. Start en barna bowling liga.
48. Tog for 5K løp.
49. Lær en nabo om et dataprogram.
50. Fiske.
51. Begynn en familie prosjekt.
52. Har et party for å feire SKRU AV TV UKA.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Operation Facebox International Inc, are you Deep Purple Lazy https://www.youtube.com/watch?v=YPM6ni4bQzc ?

A whistleblowers dream #1 http://tinyurl.com/bvurvps Photo http://i48.tinypic.com/nuwck.gif

A whistleblowers dream #2 http://tinyurl.com/csfrc6j Photo http://i45.tinypic.com/a09gjo.gif

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

“Fascist new world order terror og depopulasjon nytt fra Nigera ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/den-pharmakratiske-inkvisisjonen-lever-enda/comment-page-7/#comment-96976

Toto – Africa (Live In Amsterdam) +

“Surprised? Monsanto Openly Wrote Own Monsanto Protection Act ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/obama-%C3%B8nsker-a-innf%C3%B8re-totalforbud-mot-dyrking-av-%C3%B8kologisk-mat/comment-page-15/#comment-96964

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Min oppsigelse av nrk-lisens kom ikke gjennom e-mail filtrene som er satt opp der ute, og jeg har nå fått både ny regning og inkasso-krav. Nrk hadde altså ikke mottatt min oppsigelse, og ved henvendelse til de forsøkte jeg sammen med en nrk-ansatt å sende ny e-post med kopi av oppsigelsen til den ansatte. Den kom heller ikke fram, dvs e-postene mine til nrk blir filtrert bort og har vel muligens blitt det ganske lenge. Rent teknisk, en e-post som ikke kommer fram og som ikke resulterer i feilmelding retur fra internettets e-post system, er aktivt filtrert bort et sted på veien, trolig i det interne e-post systemet hvis alt er som det skal være uten ulovlig filtrering annetsteds på nettet. Er det ikke mulig å si opp en nrk-lisens? Ser ikke slik ut
.
Abel Danger radio http://soundfish.eu/abeldanger/ * Cyberstalking, organiserte angrep på ytringsfriheten, kriminalitet i offentlig og privat regi & Inkompetanse og korrupsjon i Regjering, Storting og institusjoner mm i offentlig og privat sektor http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/farlige-konspirasjonsteorier-hos-skepsis-gruppen/comment-page-5/#comment-87872

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

The hidden effects of Television on the mind

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Angående arrangerte presentasjoner med skuespillere:
The Truth EXPOSED pt1 http://www.youtube.com/watch?v=uiPb5inXCpc&feature=relmfu

Har lagt dette under artikkel med emne TV fordi mye av det vi får presentert på TV som reelle hendelser er arrangerte skript og ikke fakta, som skrevet i artikkelen, pur mind control, og svindel

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Kilde: WellAware1.com http://wellaware1.com/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Hold de minste unna tv, er det klare rådet fra barneleger i USA. – Jeg er langt på vei enig, sier barnepsykolog Willy Tore Mørch.

– Mange videoer for spedbarn og småbarn markedsføres som lære-tv, selv om det ikke finnes noe som tyder på at de fremmer barns utvikling, uttaler barnelege Ari Brown, som har ledet arbeidet med foreningens retningslinjer.

Foreldre bør heller la barna leke fritt og kommunisere med andre mennesker enn å plassere dem foran en skjerm, er AAPs råd.
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7838012

Mitt tips, lek med barna selv istedet, idagens samfunn har vi fått cafèbarn, sukkerbarn og tvslavebarn, gjett hvorfor.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Reklamekampanjen benytter seg av samme effekt som skjer når man ser på sola og lukker øynene. BMW installerte en BMW-logo bak lerretet i kinoen og lysglimtet førte til at logoen festet seg på netthinna til seerne flere sekunder etterpå.
http://www.dagbladet.no/2010/12/22/nyheter/bmw/reklame/optisk_illusjon/14808417/

Mon tro om dette kun virker på kino?

vantro
Abonnent
13 år siden

For de som har tenkt å se TV i dag så kan dette kanskje være interressant.
Blir sendt på SHOWTIME kl. 19:00

(Harrison Bergeron) Amerikansk science fiction fra 1995. In 2053, North American society is a world where excellence and achievement are systematically suppressed. Everyone must conform, be equally average, equally mediocre but above all, be happy! Medvirkende:Sean Astin, Miranda De Pencier, Eugene Levy. Regi:Bruce Pittman. Programmet slutter kl. 21:00

DIORAMA / CHILD OF ENTERTAINMENT

Diorama – Synthesize Me (Extended Version)

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Ser barna for mye på TV?
Barn som tilbringer mer enn to timer foran en datamaskin eller TV-skjerm er mer utsatt for psykiske vansker, uavhengig av hvor fysisk aktive de er.
http://nhi.no/forside/ser-barna-for-mye-pa-tv-35705.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Tv-titting dobler sjansen for hjertesykdom.

Risikoen er like stor – uansett klasse, røykevaner og til og med fysisk form. Det betyr at selv om du er aktiv med treningen, er du like mye i faresonen som de som ikke trener, skriver den britiske avisen.

– Disse risikoene blir ikke mindre ved trening. Dette understreker det akutte behovet for offentlig helserådgivning, sier lege Emmanuel Stamatakis ved University College of Londons avdeling for medisin og offentlig helse, til Daily Mail.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/tvtitting-dobler-sjansen-for-hjertesykdom-3385220.html

Otto
Abonnent
13 år siden

Mark Woodman Influence of Media on Children

Quote: Mark Woodman goes in to the physiological detail as to why movies / music / television have such a large impact on not only our children but us as adults. For anyone raising children or regularly watching mainstream media, this is a very important starting point for this topic.
To anyone regularly listening to / watching mainstream music / movies I would also recommend “Hells Bells 2” (music), “Ivor Myers – Escape from the Black Hole” (music and movies) and “Hollywood’s War On God” (movies). If you have been fortunate enough to have never developed a taste from what the world has to offer in music/movies, “Ivor Myers – Escape from the Black Hole” should show you enough to justify you and your parents choice!

Otto
Abonnent
13 år siden

Tittytainment

Quote: Tittytainment is a term describing the propaganda designed to protect the capitalist and neo-liberal principles that govern globalization. It is a form of censorship, propaganda and disinformation with the fundamental objective of minimizing, in the eyes of democratic countries populations, the toxic effects that the current globalization is starting to create on a big part of the world population, according to anti-globalization groups. [edit] Etymology and explications ..

Little Britain – Bitty -3- Granny Bitty +

Tittytainment’ – the elite laugh at ‘little people’ by mocking them – intoxicating entertainment and sufficient nourishment

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Har i årevis vurdert å kaste ut husguden, men før kunne jeg ikke, jeg hadde barn, og da kommer jo barnevernet. Senere har det vært det at de jo både i Norge og Sverige (og sikkert i mange andre land) har erklært videospiller som grunnlag for betaling av TV-lisens, og det har jo liksom vært litt av motivasjonen. Ikke betale for å bli indoktrinert. Litt kjedelig med video på pc, men man kan jo vurdere en større skjerm da.
Jeg skulle forøvrig likt å sett virkningen av en internasjonal “ta ut alle pengene dine fra banken uke”.
Det tror jeg hadde vært krutt!!! :D

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Da jeg hadde tv så zappet jeg konstant etter bra programmer.Nå som jeg bruker nettet er det ikke nok timer til å se alt som er bra:)

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Interessant at så mange av de som velger å sette spørsmålstegn ved historien som den er diktert, har til felles at de ser lite TV. Kanskje bare et tilfeldig sammentreff?

Denne uka har vi vært vitne til fredelige demonstranter som har blitt brutalt klubbet ned av korrupte og hjernevasket politi. Informasjonen strømmer på om at jordas befolkning har blitt holdt for narr og at deres ledere jobber for egne interesser.

Vil gjerne hylle disse demonstrantene som rakrygget i troen på kjærlighet og forbrødring ikke lar seg knekke. De som søker sannhet utenfor murene som er blitt bygget av eliten og deres disipler. Nyhetsspeilet forsøker å nå fram til den sovende massen og noen ganger kan man kanskje undre seg over om det gjør noen forskjell? Denne er til dere…

Svaret er selvfølgelig et rungende JAAA! Stå på videre :-)

fjank
fjank
Abonnent
13 år siden

Som et forslag til å få økt interesse for dette flotte innspillet, så kan det jo være en ide å opprette en facebook event. Kanskje ikke med hele den fulle teksten, siden “folk flest” ikke er helt klar for all den informasjonen i denne artikkelen. En nedtonet “folk-flest-vennlig” facebook event kanskje? (Med link videre til nyhetsspeilet i tilfelle det faktisk finnes flere informasjonshungrige)

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

Skru av TV´n? NEI NEI, KAST UT TV´n!!! Legg merke til hvor lettere atmosfæren i huset ditt blir uten tv! Jippi!

trackback
13 år siden

[…] mer nyhetsspeilet.no var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_config.linkname="Skru-av-TV-uka"; […]

Aisha
Aisha
Abonnent
13 år siden

hehe… jeg tippet riktig. Da jeg leste tittelen på artikkelen tenkte jeg “det er nok armin som har skrevet denne”.. skåret bra der.. ;)
veldig inspirerende armin… i promise i will do my best in participating in this experiment from 3.july.. ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Aisha
13 år siden

Jeg tror bare at Armin er sjalu, siden han ikke “lenger” kommer så mye på TV :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hehe. Jeg kjenner deg jo godt da, Armin! Bare hadde lyst på å “kødde” litt pga min gode humør idag, så ikke ta dette personlig :)
Nå slåss jeg mye på skepsisforum daglig i sommerferien. Savner deg og mange andre flinke NS-medlemmer der borte… :(

arne.kristian
arne.kristian
Abonnent
13 år siden

Takk for en glimrende íde.
Nå har ikke vi noe problem med å hverken skru på eller av TV fordi vi er på ferie i Croatia i hele 5 uker – i en fullstendig annen verden. Her har vi flere venner enn i Norge – og livet er fantastisk – uten aviser og TV, kun internett,

Hilsen halvt croater.

ubu
ubu
Abonnent
13 år siden

Hvis det ønskes stor oppslutning om tv-fri dag hadde det nok vært lurt å lagt den til etter fotball VM.

Ellers har jeg ikke eid tv siden jeg var gutt. ..men den seneste tiden har jeg funnet frem til NRK nett-tv, og funnet det formidabelt. -Veldig deilig å sette seg ned sliten, og la seg underholde av levende bilde/lyd. -Og jeg kan velge akkurat det jeg vil se selv, og således beholde et snev av mental-hygiene.

(dog jeg anser det som vel så mentalt uhygienisk å la seg hypnotisere av lysstråler, som det spesefikke programinnholdet)

Ellers er jeg veldig fan av radio og lydbok.
Da det går ann å høre på mens man gjør andre ting, som å kjøre bil, vaske opp ol.

Av radio på norsk er det bare NRK P2 og NRK URØRT som er verdt nedlastning på podcast.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  ubu
13 år siden

Jeg tolker alle de negative stemmene jeg hele tiden uforståelig får, som en indikasjon på at jeg er på rett vei til sannheten.

(blip: forsøker litt omvendt psykologi på stemmeavgiverne)

Lurer på om noen kunne utdype litt på hvaslags grunnlag man trykker på knappen tommel opp og/eller tommel ned.

(blip: jeg forstår alle tommelene jeg har trykt på meg selv, for å lage illulsjonen om at innleggene mine er populære.)

Er det en sånn enig med innholder, liker den litterære stilen, godt tenkt og motsatt uenig med innhold, slett skrevet og uorginal tanke?

Jeg trykker på tommel noen ganger jeg mener at innholdet er godt tenkt, utrykk for noe dypt/personlig, gjennomtenkt. Dog jeg er ikke alltid enig i innholdet i innleggene jeg liker.

Kanskje det hadde vært en idee med ukens kommentar, som vises på forsiden til nyhetsspeilet, den som har fått flest tommel opp, og/eller den som har fått flest tommel ned stemmer.

« Forrige artikkel

Uroligheter under G20-møtet i Toronto

Neste artikkel »

General McChrystal fortalte sannheten

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x