/

Har du sett en araber?

6729 visninger
3 minutter lesetid
132

Har du vokst opp med Hollywood-filmer? Drar du ofte på kino? Da har du sikkert fått med deg at arabere og muslimer alltid er skurkene i filmen, mens de godeste amerikanere med godvilje og jubel dreper arabere med millitær overlegenhet og redder verden fra deres ondskap. Det finnes over 300 slike filmer; kanskje du har en eller to i DVD-hylla di? 

Du har kanskje barn og har med god samvittighet latt dem underholdes med vår trofaste Walt Disney?
Familiefilmen Alladhin handler om en rørende historie hvor en skitten, liten gategutt får alt han ønsker seg fra en ånd i en lampe, om flyvende tepper og skumle blikk fra menn med store barter og skjegg. Har du noen gang tenkt over hvordan et barn oppfatter det? Kanskje vi har helt glemt det, da vi også er vokst opp med filmer og TV-serier som dehumaniserer arabere og muslimer som de mest barbariske og morderiske, terrorister, tyver, voldtektsmenn, flykaprere, røvere, huleboere, og relgiøse fanatikere som vil sprenge alt i «Allahs» navn.

REEL BAD ARABS
Internationally acclaimed author and media critic, Dr. Jack G. Shaheen, is a committed internationalist and a devoted humanist. A Pittsburgh native and former CBS news consultant on Middle East Affairs, Shaheen’s lectures and writings illustrate that damaging racial and ethnic stereotypes of Asians, blacks, Native Americans and others injure innocent people. He defines crude caricatures, explains why they persist, and provides workable solutions to help shatter misperceptions.

Denne prisbelønnede dokumentarfilmen:
«REEL BAD ARABS» (Reel betyr [film-]rull)
setter fokus på hvordan Hollywood skaper holdninger blandt folk, hvis du ikke har sett så mye på filmer, så har du kansje en venn som har sett på mange filmer, og kansje dere har hatt en samtale engang, om arabere og hvorfor vi må leve med denne frykten av å sitte ved siden av en araber på flyet? Hvorfor må vi tillate å stå i kø på flyplassen, og hvorfor får vi ikke ta med egen veske ombord? Det er lett å falle i fellen og skylde på araberne, som vi er forhåndsinnstilt til å gjøre. De første filmene med Ali Baba og de førti røverne kom på tidlig 50-tallet og helt siden da har det vært storsuksessfilmer hvor islamske ekstremister forhindres i å sprenge verden.

Hvordan er det med den ekte verden? Hvordan reagerer vi når vi ser en nyhetsbegivenhet hvor det omhandler situasjonen i Midt-Østen? Vil filmverden smitte over til den ekte verden? Husker godt hvordan jeg som liten kjøpte Supermann-drakt og hoppet fra skoletaket fordi jeg trodde på TV boksen. Våre hjerner går etter 5 minutter med TV-titting over til en tilstand som er passiv og dermed mer mottakelig for ubevisst informasjon.
I vår underbevisthet blir alt vi ser blir lagret som langtidsminner uten at vi engang vet det,  slik at vi assosierer bilder av terrorister, skurker, og udyr når vi hører om 30 palestinere som døde i et feilkoordinert flyangrep. Vår empati har dessverre blitt drevet fra oss og derfor blir det vansklig å vise medmenneskelig oppførsel som  medlidenhet og medfølelse til et undertrykket folk uten evne til å forsvare seg.

1980-tallet tok det seg opp og antall generaliserende og ofte rasistiske filmer økte sin produksjon.
Det er nesten som om Hollywood og krigsindustrien jobber hånd i hånd, for en ting er viktig for en supermakt som skal leke verdenspoliti: den trenger å støtte fra befolkningen, de må føle seg patriotiske, og der gjør Hollywood resten av jobben. Allerede ved begynnelsen av 90-tallet var den amerikanske befolkning plyndret for kunnskap og innsikt om araberland; istedenfor spilte media og filmindustrien på folks følelser. Det er mye lettere å folk til å reagere på denne måten, og folket var klare til å «kick ass» i 1993. Irak ble innvandert med svært liten, nærmest null nasjonal opposisjon mot denne krigen.

Virkeligheten er langt ifra det du ser fra Hollywood. Om du er en av dem som tror at USA stod bak 9-11 angrepet, så er det et perfekt skalkeskjul å legge skylden på araberen. Men om du fortsatt tror en ekstremist gruppe ved navnet Al-qaida bærer ansvaret, så still deg selv spørsmålet: Hvorfor generaliserer vi over alle muslimer? Når det var kansje 0.0003% av den muslimske befolkning som fløy 2 kaprede fly i 2 skyskrapere i New York, som kollapset 3 tårn. Ku Klux Klan har drept flere uskyldige mennesker pga feil hudfarge, eller rase og tilhørlighet. Ofte som godtroende kristne med kors og bibelvers, men vi sier ikke at alle kristne er morderiske rasehatere?

Dette har skapt en frykt for arabere og ikke-vestlige generelt blandt vestlige land hvor Hollywood-kirken har avtaler med bensinstasjoner, Peppes pizza, Canal digital, og utleieforetninger. Islamofobien er faktisk godt inngrodd i oss, voksne  som barn; vi «vet» hvordan arabere ser ut, men vi blir aldri fortalt hvorfor de ser sånn ut.

De viser aldri bilder av palestinske barn som blir skutt av israelske triggerhappy soldater, eller hvordan livet er i Gaza etter 40 år med okkupasjon. Den verden eksisterer ikke, fordi vi lever i Hollywood, hvor krig er fred, ignoranse er styrke, og Nobels fredspris blir gitt til massemordere.

SE FILMEN HER : 

http://video.google.com/videoplay?docid=-223210418534585840#

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

132 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
evilbug
evilbug
13 år siden

»Har du sett en araber?»
Ja, og »E vart so skræmt»
Nei seriøst… Jeg har selv sett denne transformasjonen av det Vestlige samfunnet opp igjennom 90- og 2000 tallet. Tidlig i 90-årene tjenestegjorde jeg i militæret et sted på sørlandet i lag med endel kristne, og jeg kan fortelle dere at makan til »pisnikker» finner man ikke lenger. Det var en masse de ikke ville/kunne være med på under tjenesten på grunnlag av deres tro, og det å hetse arabere/muslimer var totalt utelukket. Hørte ikke ett eneste ord om »fæle arabere», eller »fæle muslimer». De ble sett på som trosbrødre.
Så transformasjoen er komplett, takket være religøse ledere med en negativ agenda.
Ahhhh… Trøtt enda. Stått tidlig opp.Trenger en skikkelig »svartkopp» nå.

Mike Cechanowicz
Skribent
13 år siden

Er ikke hele poenget med TPTB å drive med splitt og hersk?

Jan Aage
Jan Aage
13 år siden

For å plukke ut en kommentar fra John Pilger: ”Når jeg vokste opp lærte jeg i kino salen at Amerika alene vant andre verdenskrig og nå ledet den frie verden som det valgte samfunn”.
Vell sånn er arven vår fra Edward Bernais, heldigvis virker ikke denne propagandaen så godt lengre. Jeg kan nevne et kjempe flott prosjekt som har utrettet store ting for palestinernes kamp mot overmakten. Shooting Back, en organisasjon som lærer unge å bruke og gir de kamera så de kan dokumentere uretten som blir gjort mot de. Det er verdt å nevne at jeg har sett et stort skifte i støtte av til palestinerne i Norge de siste årene.

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Jan Aage

Eller som en Stortingrepresentant fra KRF uttrykte det : «Jeg registrerer at flere og flere nordmenn er på feil side i Israel – Palestina konflikten».

Bare det å definere motstandere i en debatt på denne måten er jo grunn for umiddelbar tvangsinnleggelse med Napoleonkompleks, men det er vel ikke slik det er meningen at det skal være tydeligvis…

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Takk Armin for en holdningsvekkende artikkel!
Det er ikke bare Hollywood – TV som er en trussel for vårt virkelige verdensbildet. Også skolemateriell spiller en stor rolle. Ungene våre har nå fått nye bøker med en ny reform. Broren min spurte idag om en samfunnsfaglig spørsmål: Hvorfor går vi på skole? Bokas «fasit» svar var «å lære». Min svar var «å hjernevaske» oss!
Jeg begynte å kikke gjennom boka hans der det stod om terrorisme forbundet sammen med tvillingstårna i brann, mens en USAMA lo ved siden av :(
Hva de ungene lærer på skolen styrker dems tro om araberne / islam som negative figurer mens vestens våpen / soldater er helter som kjemper mot «the bad guys»
Tilbake til Tv-en. Barn som ikke ser på nyheter / filmer så mye, spiller allikevel mer video-spill idag enn noe annen gang. Hvis du tar en kikk på krigsspill, vil du måte samme stereotypier som Armin skriver. Fra baner som handler om å innfri gissler til strategiske bombemål av arabernes bostedene er et viktig tema i dagensspill. Når småbarn får de «samme» signaler fra mange steder er det null grunn til å tro annerledes på ting. Mentaliteten formes da etter en bestemt agenda allerede i tidlig alderen, slik at «staten» tenker for deg mens du koser deg i sofaen med snakks i munnen! :)

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  arifkarim

Problemet med denne hjernevasken er at frykten for og hatet til arabere og muslimer er totalt irrasjonellt, men allikevel en del av folksm verdensbilde, slik at de opprettholder illusjonene på egen hånd selv når de får dem motbevist.
Et eksempel er min egen mor, som jeg etter stormfulle samtaler fikk til å innse at Al Qaida ikke var ansvarlig for 9/11 fordi et slikt angrep ikke ville vært mulig å gjennomføre uten folk på innsiden, og fordi skyskrapere ikke raser sammen i fritt fall pga brann. Likefullt mener hun fortsatt at det er «bra at amerikanerne tar knekken på de gærne muslimene», enda hun utmerket godt vet at de samme svinepelsene som skjøt Kennedy da hun var ung fremdeles er ved makta.
Og selv om hun vet at ingen virkelige muslimer har angrepet verken oss eller USA er det totalt umulig for henne å bruke denne kunnskapen til å moderere eller endre sitt grunnleggende syn: at amerikanerne har rett og at alle arabere er gale.

Det er nok mulig at alternativet er for skremmende slik at hun, som mange andre, går i fornektelse.

smurfen
Moderator
13 år siden

Dette er da bare en ny brikke i fordummingsprosjektet deres.
Dem er nødt og ha en fiende og skremme om sånn at vi mister fokus og hjernen er bedøva med skremselbilde rundt oss.
Før var det sovjetunionen som var dem onde alle måtte frykte, alle husker vel Rambo 3 som gikk inn i Afganistan og hjalp dem snille muslimene i kampen mot onde Russerene.
Sovjetunionen falt og da måtte et nytt fiendebilde skapest.
Er vel ingen her som tror at det kommer en Rambo 5 der Rambo går inn i Afganistan og hjelper muslimene mot NATO og USA ? :P
Skal ta det fra start her
Fellesnevneren her er at alt vi får i oss gjør oss dummere og alt kommer fra USA.
Aspartam, Smaksforsterker, veksthormoner, sprøytemidler, nanopartikler i tilsetningsstoffer og chemtrail, Fluor i vann og tannprodukter, hjelpestoffer i vaksiner Genmanipulert mat. elektromagnetisk ståling og sikkert masse vi ikke vet om enda.
Genmanipulert mat er det blitt gjort studier på i laberatorium på rotter og rottene som fikk i seg GM mat der utvikla ikke hjernen seg.
Det som skader rotter skader som regel mennesker.
Fra nyttår så blir ikke GM mat merka lenger og glir inn bland alle dem andre matvarene vi kjøper.
EU oppfordrer alle bøndene i EU til kun og produsere GM mat allerede nå.
Monsanto dytter på for og få inn codex som en lov i verden og er allerde blitt vedtatt og trer i kraft 1/1 -2010
Chemtrail som inneholder Barium og Alminium er normalt og brukes for og forske på atmosfæren og elktromagnetisk stråling og sikkert fått det igjennom på den måten, men får dem første lov og spraye oss så tilsetter dem nanopartikler og mykoplasma i tillegg og poff så er faenskapet kamuflert som et miljø tiltak og forskningsprosjekt.
Dette må dem ta litt og litt for og ikke bli avslørt.
Så hvorfor vil dem ha oss så dumme lurer noen på.
For det første så er det jo ikke så galt og være dumm da, dem har vertfall mindre bekymringer og bedre liv som sikkert er unskyldningen for og få alle politikere med på galskapen.
Ikke føler vi oss så dumme heller for vi klarer jo og knyte skoa våre osv ….
Klart makteliten er livredd for at vi skal bli smarte, bare se på dem få personene her inne som ikke har spist mat med hjernefordummende stoffer i mange mange år som Armin og Mike mm.
Tenkt om det hadde vært 5 millioner personer i Norge som Mike og Armin så hadde vel stortinget sett vanvittigt mye mere annerledes ut og hadde vel ikke hatt så mange soldater i Afganistan heller.
Den siste grunnen har Mike vært inne på flere ganger og handler om at vi snart er i det galaktiske sentrum og vi skal opp på et høyere nivå, en helt naturlig galaktisk prosess
Eliten er livredd for at folk skal våkne og dem vil vi skal ha det sånn som vi har det i dag for når vi et høyere nivå så mister dem all makt og klarer dem og fordumme oss så kan dem sitte med makta helt til neste gang vi når det galaktiske sentrum.
Jeg ser allerede nå en veldig vekkelsebølge og venner jeg aldri hadde trodd skulle våkne og skjønner at Media bare er et verktøy til og hjernevaske oss har våkna.
Det begynner og haste for eliten så forvent en stor opptrapping i fordummende stoffer i tiden fremmover.

Tenk deg om 2 ganger neste gang du går på MC Donald for og spise ;)

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  smurfen

Helt klart smurf! På en annen forum har jeg skrevet følgende i min signatur: «War is Profit, Money is Delusion, Power is Illusion, Reality is Hoax, Life is Slavery».
All slags makt er en ren illusjon, dvs hvis majoriteten nekter å «anerkjenne» en kunstig makt, mister hele makt-begrepet sin posisjon.
Leste et sted at verdien på US-dollar har vært satt på kunstig høy-nivå i ganske mange år. Investorer er livredd for å miste sin kapital når dollaren faller som korthus.
Slike eksempler kan man trekke i nesten alle av livets områder der «illusjonen» styrer over virkeligheten. Man vet at vi lever i blank løgn samfunn, men allikevel nekter å anerkjenne den stikk motsatte virkelige verden. Resultatet blir at løgnen / illusjonen ruller bare videre til neste generasjoner slik at menneskehetens all håp for frihet under viljet går tapt mot slutten…

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  arifkarim

Helt riktigt Arifkarim :)
Jeg sitter og følger med Dollarkursen her hele tiden på en Gadget på skjermen og den tikker langsom ned og så spretter den uventa opp innimellom akkurat som om det er noen som pøser inn penger der hver gang den kommer for langt ned.
Det er en politikk som ikke fungerer i lengden.
I alle økonomiske forum så vet alle at i starten på november så kolapser den, bare dem som vil tape stort på en kolaps som fotsatt prøver desperat og holde håpet oppe med og manipulere inn kustigt håp.

Og du Belzebob hva er det egentligt du vil oppnå med den kommentaren om araberene ??
Du er da mere oppegående en at du vil bli en nyttig idiot for splitt og hersk politikken til Eliten.
Var det ikke en som sa engang at den som er uten synd får kaste den første steinen i glasshuset ;) he he

BelzeBob
13 år siden

Vel, snakker vi om arabere, eller om muslimer?

Selv syns jeg muslimene kan få valget når/før de kommer til Norge:

A. Konvertere til kristendommen og tilpasse seg til Europeisk kultur.

eller

B. Bli i Bombistan, gå med idiotiske klær, banke/steine koner, brenne flagg og rope og skrike, og generelt se ut som han fyren på bildet.

Jeg anbefaler alle å lese boken «Bokhandleren i Kabul». Samt gjerne ta en tur på byen, kom i snakk med noen arabere og finn ut hvilke holdninger de har. Særlig holdningen overfor kvinner.

Jaja, Armin. Synd du ikke kan innrømme overfor deg selv og leserne hvilke svinepelser disse fanatiske og spinneville folkene er. Er du virkelig for at vi skal slippe inn (enda flere) millioner av disse gærningene til Europa? La de få oppføre seg nøyaktig som de vil? Fargerikt fellesskap og kulturberikelse, sånn som Stoltenberg og Solheim vaser om? Pussig at du kjøper den biten av politikken, mens du/dere kritiserer så mye av det andre.

Det er kun 1 grunn til at disse frådende psykopatene (de muslimske fundamentalistiske naziene) er her: for å ødelegge samfunnet vårt. Selvfølgelig lar man de ikke komme fordi «man syns synd på de». Makteliten bryr seg ikke om sånt sentimentalt tull.

De som ikke kan tilpasse seg norsk lovverk og norsk kultur: vekk med de. Kan man ikke sende de i retur, så send de til Jan Mayen, der de kan passe værstasjonen og lære seg å fiske.

Kunne jeg dratt til Langtvekkistan, oppført meg som en rasistisk drittsekk, demonstrert i gatene, forlangt en kirke eller to, samt alle mulige former for særbehandling fordi jeg var kristen? Selvfølgelig ikke. Jeg hadde blitt sparket ut veldig fort. Eller verre. Men i Norge…. joda, der kan innvandrerne gjøre nøyaktig som de vil. ….For nordmennene har jo blitt hjernevasket til å se på seg selv som slemme rasister…

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Prøv å se det fra vår side, tidligere så har ikke norske jenter vært nødt til å bekymre seg for å bli voldtatt på vei hjem fra byen, dette har 100% med rase og fremmede verdisystemer å gjøre.

Selv har jeg opplevd at min søster på 17 år ble spyttet i trynet da hun jobbet i kassa på dagligvaren av en full araber, hun kunne ikke selge øl til han av to åpenbare grunner, 1, han var full, 2 hun er ikke gammel nok.

I kjølvannet av politisk korrekthet så ble det ikke snakk om noe umiddelbar utestengelse av denne personen fra butikken, det skulle «drøftes» først.

Og om jeg av hensyn til min families ære skulle gjort med denne fyren det jeg ønsker så hadde det blitt sett på som rasisme.

Fatt det at nordmenn blør unødig på grunn av denne politikken fra helvete.

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden
Svar til  Askeladden

så enig med deg Armin. Det handler ikke om hudfarge, etnisk nordmann eller ikke. Det handler om rollen du har i samfunnet. Innvandrere detter lettere ut av samfunnet, derfor er de også høyere oppe på kriminalitetsstatistikken. Min oldefar ble rasistisk mobbet fordi han var nordlening når han flyttet til østlandet. Så dette ligger i fremmedfrykten hos folk.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Nå vet jeg ikke hvorfor jeg ikke kan skrive svar under ditt innlegg Armin, så jeg legger det her i stedet.

Disse 15000 tilfelle du snakker om er i beste fall teoretisk, jeg er sikker på at norske jenter på vei hjem fra byen finner det betryggende at «de fleste overgrep foregår i hjemmet»

Det at innvandrere skal i såpass stor grad bidra til nasjonens økonomi som du sier er også en løgn, en løgn på den måte at globalistene og deres kåthet på å ødelegge den ariske manns rase har vært nødt til å redefinere ordet innvandrer til å nå gjelde folk av nærliggende rase og kultur, dvs svensker, tyskere osv bare for å pynte på mediabildet.

Og for din kommentar om at innvandrere skal på en eller annen form være ett «bytte» for media så må jeg bare le, google ‘sjekkliste for journalistisk arbeid i det flerkulturelle’ norge, så vil du se at norske «journalister» er redd for å skape splidigheter og «rasisme», men desverre så har vi kommet så langt nå pga en konstat undertrykkelse av sannheten i såpass lang tid at det ikke lengere går ann å skjule det.

Dere dreper og voldtar oss på en skala som setter oss i skam, det har med rase og kultur å gjøre, ikke med arbeidsledighet og annen form for «undertrykkelse» av den brune mann.

En annen ting du burde sjekke opp er hvordan UDI og HERO AS undertrykker den norske befolkningen og oppretter asylmottak en masse uten å i det hele tatt gidde å ta i lokaldemokratiet i betraktning, denne politikken har kun en hensikt å det er å ødelegge mitt folk.

Kreative menn av alle nasjoner, gjenkjenn deres felles fiende!

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Askeladden

Pisspreik. Unnskyld språkbruken men dette er pisspreik!
Voldtekt har alltid forekommet i Norge, det er bare en brøkdel av voldtekter som anmeldes fordi jenta føler skam over hva som har skjedd, evt. ønsker hun bare å legge det vekk og gå videre. Ja, overfallsvoldtekter blir også utført av innvandrere. Men du må huske på at media hausser opp slike saker, spesielt hvis det er somaliere som står bak av en eller annen grunn. Deretter må du tenke på at utenlandske miljø i Norge ofte er ganske gjennomsiktige, og at det derfor er lettere for politiet å finne fram der enn blant dette landets største homogene masse, hvite nordmenn.

Og hva angår din søster, trist at hun skulle oppleve noe slikt og ikke minst er det bra at du har såpass impulskontroll at du ikke «gjorde» noe med denne fyren. Og hvis din families ære er så tynnhudet at den ikke tåler en slik episode (hvor ekkel den enn var) bør dere revurdere hele æresbegrepet deres. Høres ut som din søster taklet dette bra, og det er DET dere bør være stolte over.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

«A. Konvertere til kristendommen og tilpasse seg til Europeisk kultur.» :) :D

Dette er akkurat som å velge mellom å hoppe i havet eller hoppe i brønnen! Hvor mange norske barn «føler» seg ordentlig kristne når de lever i dagens globale materialismen? Og norske verdier… hahaha… nesten alt er jo importert kultur fra ville vesten USA. Eneste typisk norsk jeg ser rundt meg er såkalte «kristne» høytider under sterk påvirkning fra utlandet. Til og med det norske språket har forandret seg så mye med alle disse slangorda i det siste.

Så på noen «krangledebatter» av våre politiske ledere før valget. Jens og Jensen var veldig uenige om skyhøy innvandring som positivt eller negativt for samfunnet. Jeg mener det spiller ingen rolle så lenge Norge «utnytter» innvandrernes land for egen kapitalisme. Det første olje-selskapet i drift etter Irak-krigen var norske DNO. Norske forsvars- selskaper tjener milliarder på urettferdig krig i muslimske land. Samtidig dumpes det meste av europas verste industriavfall ved somaliske kystlinjer.

Når muslimske «innvandrer» landene kan gjøre såpass mye for å redde vestens-kapitalisme, syns jeg at vestelige-land bør være villige nok til ofre noe av sin «ensfarghet» som takk for vår innsats in det globale samfunnet.

Dessuten scorer innvandrer jenter høyest når det gjelder høyere utdanning og legger skoletrøtte norske-gutter bak seg. Kunnskapen og kompetanse er den største fornybare ressurs alle innvandrere bidrar med.

Om du fortsatt vil være utakknemlig kan du bare takke deg selv for uvitenhet. Uten innvandrere vil det være full stans i en del ekstrem viktige lavstående jobber som etniske nordmenn ikke lenger «gidder» å arbeide i… :)

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Hva du sier nå er faktisk rasisme, du hevder at Norge ville ha stoppet opp uten masseimmigrasjonen fra den tredje verden og at enkelte jobber er over nordmenns verdighet å ta.

Som tidligere renovasjonsarbeider og etnisk nordmann er jeg fornærmet over din uttalelse, hva med Norge før innvandringen, hadde vi det så masse verre da, hvor var disse nødvenidge immigrantene som du snakker om da?

Faktum er enten du liker det eller ei at denne innvandringen har ikke på langt nær vært noe «berikelse»

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Askeladden

Problemet er at rasismedebatten er et sidespor som kun fungerer splittende når det vi egentlig behøver nå er å stå sammen mot globaliseringen, uavhengig av farge, religion, alder eller kjønn.

Det er nok helt sikkert riktig at innvandringen var ment slik også, for å sørge for at vi ble for opptatt med å slåss innbyrdes til å forsvare våre rettigheter. Og med rettigheter mener jeg ikke uvesentligheter som retten til å ha hanekam, bli alkoholiker eller ta abort, men retten til våre egne ressurser, våre egne institusjoner, vår eiendom, ytringsfrihet og sikkerhet mot overgrep fra staten.

Samtidig er det en fullbyrdet kjensgjerning at nå er det blitt slik med nordmenn av alle kulører, og forslaget om å sende folk tilbake når de fleste av dem er født og oppvokst her er totalt hårreisende. For det første er det umulig at et samfunn kan være fritt uten religionsfihet, slik at å følge dette forslaget ville være en snarvei til en totalitær stat, selv uten alt annet som foregår for snikinnføre fascisme.
For det andre er det totalt irrellevant. Jeg tror det er grunnleggende for alle at de ønsker de frihetene jeg nevnte her, uavhengig av etnisitet og religion. Å sitere voldtektsstatistikker er et tarvelig retorisk triks for å tvinge debatten inn i en meningsløs blindvei.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

At Norge skulle ha stoppet opp uten innvandring er en løgn på lik linje med «Ahmadinejad har tatt til ordet for å slette israel fra kartet» , den har blitt gjentatt til det kjedsommelige til folk tror på det.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Askeladden

Du har rett i det Askeladd, før invandringen kom så tok husmødre og ungdom som ville legge seg opp noen kroner før dem studerte videre vaskejobbene.
Alle jobber i sammfunnet er like viktige og er markedsstyrt, får dem ikke nok folk til jobbene så går lønna opp og «møkkajobbene» blir mere atraktive.
Rart det der med «alle» tror at innvandrere er så farlige.
Kjenner masse invandrere og har mange invandrer venner uten at jeg ser på dem som annerledes fordet og samtlige er akkurat som oss andre og kjempe koslige medmennesker.
Når jeg leser i Media så er det jo bare griseflaks at ingen av dem allerede har drept, rana og voldtatt meg får en inntrykk av.
Legg merke til at stikkord som Bomber, gift, ondskap og lignende nesten alltid kommer i samme artikler som Araber.
Som Hitler sa: bare løynen er stor nok og blir gjentatt ofte nok så tror massene på det og den funker som bare det i 2009 også ;)
ca 50% av den norske befolkning støtter det norske bidraget i krigen i Afganistan (krigen som aldri kan vinnest)
Russerene som spredde millioner av miner kamuflert som leketøy og som forgifta hver eneste vannbrønn i landet ble kjeppjaga ut av landet der til slutt og jo mere soldater dem sendte inn jo verre ble det.
Taliban og all quida er bare nyttige idioter for CIA og Osama bin laden og deres agenda som sitter og ler bak ryggen vår over hvor lettlurte vi er.
Osama Ben Laden og CIA har hatt nære bånd og godt samarbeid helt siden starten på Sovjet-Aganistan krigen

Vi er alle medmennesker i den samme verden med den samme fienden.
La oss forene oss og bekjempe galskapen sammen og ikke la dem splitte og fordumme oss ;)

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Ser nå at jeg har skrevet over nordmenns verdighet og ikke under, hvilket var en grov skriveleif.

Du har rett i at Hitler sa de ordene smurfen, men folk flest tar det som et bevis på Hitlers «totale ondskap» mens han i virkeligheten snakket om konspiratørene som dolket Tyskland i ryggen i 1918, ikke at det gjør det mindre sant eller gyldig, jeg tenkte bare jeg skulle informere om det.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK org.
http://www.hulk.no

La men si det slik, Jeg blir oppriktig lei meg her når jeg leser denne sterke uttalsen om at «muslimer som kommer hit bør å konvertere til kristendommen.» At de må tilpasse seg det norske systemet er en helt annen sak. Det må de selvsagt akkurat som at jeg som norsk måtte meg tilpasse meg i et land som for eksemple Morokko. Jeg har i lang tid hatt kontakt med unge muslimske i Morokko og ikke lenge siden sendte jeg et kamera ned ditt til noen fattigstilte unge som la frem en godt gjennomtenkt plan om å starte sin egen lille turistnæring der de tok turister med på sightseeing for å så servere tradisjonell Morrokansk mat til dem i de fri. Jeg satt faktisk med tårer i øynene her når jeg så de tre unge på msn kameraet mitt der alle skrev i tur og orden ned detaljerte planer på engelsk og spurt meg om det var mulig for meg og legge ut en invitasjon til norske på min HULK side om dem for å se responsen. To av disse unge var foreldreløse og kasteballer mellom den ene jobben etter den andre for i perioder ikke ha noe jobb i det hele tatt og må dermed nøye seg med å spise mat fra søppelkontainerne, hvis de finner noe.! Jeg har kjent til dem ett år nå etter å ha møtt dem på tagget der jeg har min egen side om fattigstile barn og unges FRYKTELIGE verden. Disse barn og unge lever fra «hånd til munn» hver dag i et helvets liv som så visst ikke er et liv for noen barn og vokse opp i.

Vel, tilbake til de tre unge. Jeg sendte ett av mine to kameraer ned til Morokko men det kom selvsagt ikke frem med ble stjålet i tollen i likhet med all min bagasje som ble stjålet i tollen da jeg en gang var turist i Israel (Eilat). Men dette hadde jo de tra advarte meg mot – å sende kameraet mitt til dem. Det eneste de altså hadde bedt meg om var å hjelpe dem å formidle ut deres turistplan til norske som eventuelt hadde tenkt seg til Morokko.

Og nå over til det jeg først startet med, dette som du Beltzebob mener om at muslimer som kommer hit bør kovertere til kristendommen. Jeg kan ikke se med min egen fornuft at det finnes så mye kristendom i den kristendomspolitikken vi har her i Norge. Ei heller ikke kan jeg se at muslimer i endel land oppfører seg som gode mennesker når de går hen og steiner unge kvinner og unge menn foran en hærskrare av mennesker i Iran og Irak som en gjeng med mordere av menn gjorde med den 17 år gamle Dua Khalil i 2007. Holdt forresten en minnetale i Bergen for henne der temmelige mange kurdere var tilstede, menn og kvinner. Jeg glemmer aldri TVs fryktelige TV- opptak med denne unge uskyldige kvinnen som ble steiner ihjel bare fordi hun var forelsket i en muslimsk unge mann som ikke var av samme klan som foreldrene til Dua Khalil og innbyggerne i byen Dua var oppvokst i. Og det er klart Armin at dette setter sine preg i oss nordmenn her hjemme å vite at man har slike djevelske skikker i endel muslimske land. Når det er sagt har kristendommen igjennom sin tid hatt sine «brennbare» tradisjoner der misunnelige «kristentroende» menn brente kvinner på bålet for å få «utløsning» for sin innebygde sjalusi og alle komplekser. Jeg hører nå at selv endel Israelere fortsatt steiner sine kvinner ihjel, de som kaller seg «guds utvalgte!!!»

Her på Nyhetsspeilet har jeg fått inntrykk av at man snakker mye åpentlyst om de indre verdiene i oss mennesker. Dette å tolerere hverandre som man er og samtidig godta at vi alle trenger vår egen tid til å vokse og utvikle oss som åndelige gode mennesker. Jeg liker dette Nyhetsspeilet, for så har alle som kikker innpå her muligheten til å yttre seg fritt om ett og samme tema, nemlig hvordan vi skal forløse oss fra verdens ondskap der ute og hvordan vi hver for oss og i felleskap kan jobbe mot ondskapen der ute. Inntrykket jeg her sitter med denne tidlige morgenen og forøvrig er at alle dere som er gjesteskribenter og kommentatorer er her med det ønske og mål Å FÅ TIL FORANDRINGER TIL DET BEDRE FOR MENNESKHETEN DER UTE. Dere er som meg, LEI av all djevelskkap som eksisterer der ute, mindkotrollering, konspirasjon og korrupsjon, et farlig spill mellom liv og død som statsmaktene i denne verden med deres rike korrupte forretningsforbindelser står ansvarlige for,. Nå har vi sett det alle her, d.v.s fått bevis etter bevis manifestet i hver enkelt av oss hvor virkelig FARLIG spill våre politikere driver med deres dobbeltsidige og dobbeltmoralske politikk og hva slags korrupte forbindelser våre politikere fortsetter sitt samarbeide med. Og at Barack Obama et utnevt til å motta nobel fredspris vet du som jeg her bare er nytt spill for å få gjort mannen Obama til en «helgen» før Den Nye Verdens Order blir et faktum. Vel, Den Nye Verdens Order er allerede i gang…og en NY KRIG er allerede i gang. Den startet for fullt den dagen vi fikk nyss gjennom den australske journalisten – Jane Bürgermeister om hvem som står bak denne svine-influensaen og hvem som videre har skapt disse helsekadelige of dødelige vaksinene som nå er å finne her hjemme. Og snart vil det bli opptøyer rundt i hele verden når folk virkelig høylydt begynner å protestere mot disse vaksinene.

Psykiatrien- og legemiddelindustrien bakmenn/kvinner er desidert de verste og farligste forbindelsene våre politikere fortsatt «lovpriser» for sine mennesketilintetgjørende medisiner og behandlingsmetoder, for de har med sitt store pengekarosseri tilgang til de meste og fritt spillrom til det å utføre det verste for ,mennskeliv der ute. Og det finnes nok av psykiatere innen det politiske maktapparatet i denne verden.

Selv tror jeg på MIN GUD, den guden som finnes inne i meg som er MIN EGEN SAMVIITIGHET. Den guden er fakstisk den sanne guden og den guden mange kaller med navn «Gud» men som allikevel ikke har forstått er ens egen samvittighet. Når man tar i bruk sin egen samvittighet som det levenskapte menneske vi alle er, vil man også aldri kunne finne på å gå så langt som å steine, slå ihjel et annet menneske eller feste noen bomber på seg selv for så å sprenge et stort antall mennesker i luften med seg selv!
Ei heller ikke vil man men samvittighetens gud fordømme et annet menneske som er annerledes enn én selv. Hatesnakket man finner på You tube fra Islamister som lærer barna opp til å HATE jøder, tar jeg sterkt avstand fra selv om jeg selv blir både kvalm og dårlig av å vite at det finnes en gjeng krimillle jøder som tror de eier størstedelen verden og jorden befolkning. Og disse jødene møter altså Jens Stoltenberg og andre av våre politikere på jevnlige Bilderberg sammenkomster!

Og jeg blir kvalm og dårlig av å vite at vår regjering her i landet driver sin egen «pendel» politikk og dobbelspill, der de i det ene øyeblikket roper høyt om de stakkars Palestinerne som bør ha rett til å få bli der de er og ikke drives ut av Israelske soldater men i neste øyeblikk leser man i media om at denne regjeringens politikere mener det er viktig at Norge fortsetter et tett samarbeide med Israel!

Nei «våkn opp folkens» er min tanke når jeg kikker ut av mitt eget vindu til en verden som er i ferd med å forgå som årsak av ondskap vi snart ikke har kontroll over å få stoppet! Vel, det vil si, at vi har faktisk ikke noe annet valg hver enkelt av oss enn å få stoppet denne ondskapen i felleskap. Men det gjør vi ikke ved å sitte her og diskutere hvorvidt noen gruppe muslimer er grusomme eller kristne fanatikere.

Bare noen åpent belyste tanker fra meg før jeg starter min dag…

Nammm
13 år siden

Jeg stemmer for delt fredspris mellom Smurfen og Obama. Jeg har sikkert ikke lest alle innleggene dine Smurf, men de jeg har lest gjør meg glad. Om man kan gi hverandre karakteristikker, så innehar du fredsmeglerrollen!

BelzeBob
13 år siden

Hei. Jeg syns ikke mitt forslag er urimelig…

Forestill deg at Norge står i brann, og du søker om asyl i Afghanistan, der livet er en dans på roser. Du får så valget:

A. Konvertere til Islam, la vær å drikke sprit, gå med bikini osv.
B. Dø i Norge.

Jeg tror jeg hadde valgt A. Jeg hadde t.om. vært villig til å skrive under på en kontrakt der jeg bandt meg til å følge Afghansk lov – eller risikere å bli utvist.

….hvor mange kriminelle arabere/muslimer har jeg møtt i Norge og Sverige? Mange. For mange.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Igjen: Typisk Generalisering Bob! :)
Det fins flere muslimske land idag, noen med nesten ingen islamske-lover som Egypt og noen med sterke radikale lover som Afghanistan… Hvorfor putter du alle i samma bås?

Mange nordmenn bor i muslimske land og lever i fredelig vis uten å konvertere seg. Dem har egne skoler, egne institusjoner. Dubai og Qatar er få eksempler. Eneste problemet med nordmenn er at dems syn på muslimsk innvandrer er som en fattig luse idiot tygger på gata. Hvorfor vil en muslim flytte fra sitt kjære hjemlandet hvis ikke nordmenn / andre-vestlige folk tvangsutnytter deres kostbare naturressurser?

Alle vet hva skjedde med de muslimske landa som prøvde å nasjonalisere sine industrier. Saddam, Mosaddaq, Bhutto, Shah Faisal… Alle disse var uavhengighets forkjempere og ble møtt med døden / tvangsbortføring…

Dessuten utvandrer jo også hundre-tusenvis av nordmenn fra Norge til USA for rundt 150 år siden da Norge var en luse-fattig land! Klagde ikke amerikanerne over dette? O nei da, selveste amerikanerne var jo innvandrere i indianernes land!

Folk har og alltid vil bevege seg mot bedre steder. Så slutt og klag over bare muslimer som ødeleggere… Europeerne har faktisk gjort mer skade på andre sivilisasjoner enn det få mulimske minoriteter noen gang kommer til å gjøre i Europa.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Jeg er dønn enig i at de arabiske landene må få lov til å nasjonalisere seg og alle andre land for den saks skyld, det er etthvert folks rett, men du kunne også lagt til Allende og Hitler på den listen.

Du velger også å se bort i fra at vest-europere av arisk herkomst er de som bygget Amerika, ikke trygdede innvandrere, en vesentlig forskjell mao.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Jeg er fullstendig klar over at iran betyr det ariske folks land, men som generelt skjer over tid så har den opprinnelige genestiske arven blitt «utvasket» av omkringliggende folk om jeg får lov til å bruke et slikt ord, men vi er definitivt i slekt, det blir fortsatt født blåøyde og blonde mennesker i Iran, men dog ikke på langt nær i samme skala som i europa

jeg er også cheerleader som faen for Iran, jeg håper virkelig de vinner den krigen som de nå er i ferd med å bli påtvunget og jeg håper at de ydmyker sine fiender.

Jeg er fullstendig klar over at holocaust er en løgn uten sidestykke i historien, den blir også aktivt brukt mot mitt folk for å «bevise» at vi er minst like ille som «dem» og kan derfor ike motsette oss denne multikulturen som vi i dag blør under.

Alle som vil komme til sannhetens konklusjon om andre verdenskrig og Hitler bør se denne youtube kanalen før den blir slettet.

http://www.youtube.com/user/THELINDGRENN

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden:
Nå får du holde opp med dette ariske-hvit-blåøyde rase-tullet ditt fra andre verdenskrig! Hva er det en svart-negro / brun-asiater / rød-indianer ikke klarer (fysisk, psykisk, åndelig, mentalt) som en ren hvit «perfekt» klarer. Hæ? Bare svar meg det ordentlig ellers hold munnen når du snakker rasistisk om menneskeraser!

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Askeladden

«Hitler er ikke så ille som vi alle tror»

Du har helt rett, Armin. Han var verre…

«Han var en nasjonalist, som ønsket det beste for sitt eget folk»

Med unntak av de som tenkte annerledes, var i opposisjon, var homofile, som var psykisk utviklingshemmet etc…

De ble forfulgt, mishandlet og drept!

Noen ganger tror jeg nesten ikke det jeg leser…

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

såså arifkarim, ingen grunn til å være stygg i kjeften, jeg sier deg bare det jeg selv har observert over lang tid, at du ikke tåler trynet på blåøyde blonde folk får være din egen sak.

jeg ser ved observasjoner ser at rasene er forskjellige i handlingsmønstre og fysikk, gjør dette meg til en rasist?

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden sa;

«jeg ser ved observasjoner ser at rasene er forskjellige i handlingsmønstre og fysikk, gjør dette meg til en rasist?»

Ja det er du i aller høyeste grad. Så lenge du knytter handlingsmøsntre opp mot raser, vel og merke.

Du finner moderate muslimer og radikale hvite og vice versa.

Comprende?

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

BZZZT

Enkelte raser kan ha en større formeringstrang enn andre grunnet innavl og lignende som igjen resulterer i f.eks problemer med seksualitet

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden
arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

«Enkelte raser kan ha en større formeringstrang enn andre grunnet innavl og lignende som igjen resulterer i f.eks problemer med seksualitet»

Jeg visste at denne artikkelen av Armin kommer til å tiltrekke «splitt-og-hersk» meglerne…

Da er vi igang med å rose opp enkelte raser ved å nedsette andre…. istedenfor å finne mangfoldet og harmonien som skapes av en blandingskulturen…

Velkommen tilbake til skolebenken… folkens! :)

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

dette mangfoldet du snakker om fører til enfold og ødelegger det faktiske mangfoldet.

Alle raser har rett til å eksistere, alle raser har krav på beskyttelse untatt den hvite vest-europeer virker det som.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Angående splitt og hersk arifkarim

En del av den nye verdensordens plan er jo selvsagt å degenere det norske samfunnet slik at Ola og Kari ikke lenger er forent, dette gjør de med massiv immigrasjon fra den tredje verden, dette ødelegger det faktiske mangfoldet og reduserer oss på sikt til en kjedelig masse uten variasjon.

De kommer ikke til å gi seg for vi har blitt en ugjenkjennelig suppe, ett folk som er forent gjennom rase og kultur er en trussel for den nye verdensorden.
Jeg skjønner at dette kan være hardt for innvandrere å godta, spesielt innvandrere med gode intensjoner.

Globalt sett så er vi, de ariske, allerede en minoritet, spesielt den nordiske grenen.

Det siste er at UDI nå utvider mange asylmottak i dette landet, asylmottak som folket i sine respektive områder ikke ønsket i utgangspunktet, det brenner for tiden i folkesjela, vi ønsker en løsning, en grense, ett vern.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden:
Hvor var deres «NWO» da millionervis av nordmenn flyktet til «Amerika» pga ekstrem fattigdom her i landet. Uten olje, ville også dere ha vært et sted mellom U-land og I-land:
http://no.wikipedia.org/wiki/Utvandring_til_Amerika

I USA bor det idag over 4,5 millioner «norske amerikanere».
http://no.wikipedia.org/wiki/Norsk-amerikanere

Dem er ifølge din rase eugenikk; Hvit, blond, perfekte menneske, ikke sant?
Hvorfor ikke kalle dem tilbake til «fedrelandet» enn å klage unødvendig på immigrasjon pga kriser utløst av selveste «Vesten». :D

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

De som ønsker en ny verdensorden opererte vel på samme måte den gang da som nå da, nemlig med løgner og bedrag, intet nytt under solen slikt sett.

Man kan spekulere i om at de skapte de forholdene som la til rette for massiv innvandring til Amerika for å få landet til å spille den rolle det spiller i dag, med sine avskyelige metoder, man trengte vel folk med grunnlegger mentaliteten rett og slett, uansett, dette er bare spekulasjoner fra min side.

Jeg tror du misforstår litt når du sier «det perfekte mennesket» jeg har aldri sagt det, det er dine ord, min bekymring ligger i det at jeg frykter for mitt folks fremtid og hva slags kaos som kommer til å oppstå i tiden som kommer, Ordo Ab chao som du vet.

En annen ting som er verdt å merke seg er at Amerika i dag lider under den samme galskapen mtp innvandring, nemlig null kontroll, null vern for den etniske befolkningen.

Dette må settes i sammenheng med de satanistiske kreftene som styrer denne planeten, det er for «dem» ønskelig med den hvite manns undergang.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Hvitemannens undergang? Hva mener du?
De samme kreftene som du kaller for NWO, altså illuminati-pakke ødela jo alle andre raser; fra Japan til Chile.
Først med kolonialismen, så imperialisme og nå globalisme. I alle disse «ismene» stod den hvitemannen som overlegen over andre raser ved konstant bruk av makt, svindel, splitt-og-hersk teknikker og ren lureri.
Her kan du lese hvordan Rothschild-hvite folka plyndret Indias rikdom:
http://www.rense.com/general53/hen.htm

Tenk fornuftig som et menneske, ikke som en rase.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Sjekk denne Arifkarim.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Man ser jo konsekvensene av ukontrollert kultur og raseblanding i Oslo, det er bare å høre på politiradioen så skjønner du fort hvor masse av politiets ressurser som går til innvandrere.

Jeg er ikke i mot innvandrere, jeg er imot ett system som tar null hensyn til det opprinnelige folket og dets røst.

Europa og det Eurpeiske mennesket er i fare for å forsvinne fra jordens overflate med den politikk som føres i dag, greit nok, ingen retter gevær mot oss i motsetning til stakkarene som må lide under de ulovlige krigene i midt-østen (som forøvrig forsterker innvandringen), men vi blir angrepet med barnevogner og vår egen snillisme, dette vil på sikt være vår sikre undergang, det europeiske mennesket kommer til å forsvinne fra jordens overflate, absorbert av de som har dominante gener, dette er en villet utvikling fra TPTB’s side, om dette får fortsette i samme skala som det per dags dato gjør.

Chile og Japan har så vidt jeg vet den samme etninske sammensettningen de alltid har hatt.

Om man skal forstå verden så er det umulig å ikke tenke i ett raseperspektiv, om man skal tro at vi alle er like og kun pigmenter i huden som skiller oss så kommer man ikke langt, det er faktisk det NWO ønsker at vi skal gjøre, se på oss selv som helt like og ikke akspetere nasjoners suverenitet.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Se på konflikten i Palestina og fortell meg at rase ikke eksisterer.

Se på konfliktene i Afrika og fortell meg at rase ikke eksisterer.

Rase, kultur og land er alt som er.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden:
Du virker veldig jo naiv når du spør direkte om «konflikter» som alle vet at er selvskapte. Det var ikke palestinerne så takket ja til opprettelsen av staten Israel. Det var FN som påtvunget denne erkløringen på dem:
http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/nworder05.html

Tomta der FN byggningen står er donert av Rockefellerne, fremste zionister.

Forresten, var det ikke kriger i norden da dere var fulle rene? Alle disse slagene i kristendommens navn (egentlig maktkamp) der de uskyldige døde for de mektige? Faktisk hele norge var samlet som en nasjon med sverdet av Kong Harald Hårfagre, noe son også tyder på «konflikt» med de andre små-kongene…:D

Samene har alltid hatt store konflikter med den norske befolkningen: Kautokeino-opprøret som eksempel? O, nei dette skjedde jo for over hundre år siden, men problemer ble ikke løst før Sametinget ble opprettet i 1987, der nordmennene måtte gi etter for samenes rettigheter og krav.

Du spør hvorfor konflikt i Midt-Østen. Svaret er: Les historien din! :D

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

I Palestina så er konflikten av rasemessig karakter, det er bare å studere de fanatiske tekstene i talmuden og det burde bli klart for enhver at dette har med rasisme og gjøre, ett foreldet menneskesyn der palestinerne er undermennesker er hva som ligger til grunn. (amalek).

Vi har selvsagt hatt våre konflikter her i norden også, jeg har aldri påstått noe annet, men de fleste kriger på kloden er av enten religiøs eller rasemessig karakter, jo tettere forskjellige raser og kulturer lever jo større sjangse er det for konflikter, så enkelt er det bare.

Du kan jo se hva som nettop har skjedd på ett asylmottak her i landet, dette er ikke på langt nær første gangen dette skjer, grunnen er enkel, forskjellige etnisiteter/grupper/kulturer kjemper om sitt eksistensgrunnlag, noe som resulterer i at blod blir spilt.

Og please spar meg for navnekalling.

Min bestemor pleide alltid å si at den som sier det først er det selv.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden:
USA ble verdens mektigste land, til tross for de masse ulike etniske grupperinger, trosretninger, kulture, raser, hudfarger osv. Hvordan kan det ha seg? :D Amerikanerne kjempet sammen som ett i begge selvskapte verdenskrigene, selv om «rasisme» ble ikke offisielt avskaffet før 1950-åra.
I USA har det bodd hvite, sorte, røde og gule sammen i over 600 år nå, uten at noen av dem er «forsvunnet» pga feil-parring. Alle eksisterer der og har lik avkom. Dermed er dine påstander selv rasistiske og ensidige.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

There we go, du henger deg opp i rasismespøkelses og nekter å se det åpenbare, nemlig at amerika ble bygget opp av folk av arisk avstamning, samme med Canada og Australia, dette er ett ubestridelig faktum.

Har aboriginerne, eskimoene eller indianerne tatt del i Canada, Australias og Amerikas fremgang? neppe. Negrene på bomullsplantasjene skal ha litt cred for å ha vært med på å bygge opp Amerika til en økonomisk stormakt.
Hvem eide slaveskipene? vet du det? hva slags rase tilhørte de?

Research dette.

At både Norge og Amerika i dag rennes ned av mennesker fra den tredje verden er ikke tilfeldig, det er en del av den samme konspirasjonen, men denne delen av antikrist-systemet nekter du og se fordi at du selv er innvandrer, en fremmed, ikke blandt ditt eget folk.

Prøv å se litt lenger enn din egen nesetipp.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden:
Ja, brune-kineserne var med i utbygging av USAs første jernbaneverket fra øst til vest:
http://en.wikipedia.org/wiki/First_Transcontinental_Railroad

Svarte-slavene jobbet og slet på gårdene, mens de hvite satt og torturerte dem i hjel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_the_United_States

Er dette en «menneskelig» behandling fra din kjære «hvite-ariske» rasen som du nå syns når sin undergang? :D

Dessuten hva mener du med at Amerika ble «bygget opp» av ariske rasen? Var AMERIKA ødelagt før europeerne kom dit? :D
Det eksisterte fortsatt inka, maya og andre aztec sivilsasjoner før dine forfedre nådde det «frie-landet», og «ødela» dem for så å bygge det hele omigjen etter sine egne ville ønsker og grådighet… ;)

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

Du har en selektiv forståelse av historien herr Arif Karim, dette hatet som har blitt instilt i deg mot «vesten» (fellesbetegnelse for det ariske menneskets land) har blitt skapt av akkurat de samme som ønsker den nye verdensorden og når du har utrykt din begeistring for vestens undergang ved flere annledninger her på nyhetsspeilet så gjør du akkurat det dine herrer ønsker at du skal gjøre.

Tidligere så utgjorde vi europeere 1/3 av klodens befolkning, i dag så utgjør vi kun 10%, dette er grunnet en ønsket politikk av den nye verdensordning og det burde være åpenbart for enhver som er på jakt etter sannheten.

Hva skulle man gjøre med slavene som jødene brakte til amerika på den tiden? ikke kunne de språket og ikke var det nevneverdig med ressurser til å gi dem noe verdig eksistens, bær i sinn at amerikanerne av europeisk avstamning også levde under dårlige kår på den tiden og at hva hollywood porteretter som sannheten er i beste fall påpyntet, det fantes gode mennesker som tok godt vare på afrikanerne, men dette passer ikke inn i den skolebøkene.

Fun fact, visste du at de som står for størstepartet av «hat-kriminalitet» i Amerika ikke er hvite (enda de er majoriteten der enda) men Meksikanere og Svarte? men dette er vel den hvite manns skyld det også?

Med bygget opp Amerika så mener jeg at de skapte en industriell supermakt.

Kudos for at du skriver omtales oss som «menneskelig» og «hvite ariske» det beviser bare en gang for alle at du ikke erkjenner vår rett til å eksistere som folk og at du gir f.

Har du noen gang lurt på hvor du hadde vært hen om det ikke var for vårt folks gjestfrihet?

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Askeladden:
Jeg hater verken øst eller vest. Det er den økonomiske, politiske, samfunnskontrollerte maktspill fra vesten, som er påtvunget alle verdens land under først kolonialismen, så imperialismen og tilslutt globalismens navn, som jeg hater mest!
Kun få land er igjen som ikke har en Rothschild / Rockefeller kontrollert sentralbank. Korrupsjon florerer i pengemarkedet, samtidig som den delen av vitenskapelige utviklingen, som kunne ha gjort oss alle fri fra indirekte slavisme, blitt opphørt til å eksistere med vilje fra finans-eliten!
Det er ingen unntatt den ariske rasen som sitter på toppen av pyramiden… og ja de er de mest onde idag… :)

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Angående gjestfriheten:
Om den ariske rasen ikke hadde plyndret vårt kjære land India, ville vi fortsatt ha levd i fred og ro. Takket være britenes splitt og hersk teknikker, måtte vi «innvandrere» flytte fra våre hjemland, uten vilje. Fjern økonomiske sanksjoner mot oss, fjern politisk innblanding i våres land, og vi flytter gjerne tilbake med det samme!

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden
Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Synes dere det som har skjedd med Malmø er akseptabelt?

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  Askeladden

http://www.aftenbladet.no/lokalt/stavanger/1110921/1_av_18_har_etnisk_norsk_bakgrunn_.html

17 av 18 menn som er anmeldt i forbindelse med 17 overfallsvoldtekter og voldtektsforsøk i Stavanger de siste to årene, har ikke-vestlig bakgrunn.

Politiet i Stavanger har i løpet av 2008 og hittil i år mottatt 17 anmeldelser for overfallsvoldtekter eller forsøk på overfallsvoldtekt, medregnet de seks såkalte taxivoldtektene, skriver Stavanger Aftenblad.

I 16 av de 17 sakene, som omfatter totalt 18 anmeldte menn, er gjerningsmennene beskrevet som ikke-vestlige av ofrene.

Politioverbetjent Tor Erik Riska Thorsen i Rogaland politidistrikt er spesialist på etterforskning av seksuelle overgrep. Han mener forklaringen er enkel på at ikke-vestlige menn er overrepresentert på statistikken: Urgammelt kvinnesyn og lite åpenhet om seksualitet.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=592265

BelzeBob
13 år siden

…På samme tid har Armin et godt poeng; araberne og Islam fikk skylda for 9/11. 9/11 og de andre terror angrepene de siste 10+ årene.

Jeg har også sympati for araberne, Iran f.eks, håper jeg får være i fred. Og det hadde jo vært fint om Jødene kunne begynne å behandle araberne i Palestina bedre.

Men det er et problem som må adresseres, og det er islamsk fundamentalisme, og en del psykopatiske holdninger og forferdelige skikker forbundet med denne. Jeg mener det er viktig å holde slikt vekk fra samfunnet vårt. (At araberdamer «liker» å kle seg ut som spøkelser tror jeg ikke på. Dette er jo sykt. Like sykt som at norske jenter fortjener å voldtas fordi de ikke kler seg i burka.)

Selvfølgelig kan muslimer få lov å være muslimer, t.om. i Norge. Men kan de ikke være det på en litt mer diskret/hensynsfull måte? Akkurat som du og jeg kan ha vår tro (kristen/Åsatru/satanist/hindu/teosof…) uten å gjøre en stor sak utav det og lage masse bråk og ubehageligheter? Og, det må jo gjøres knitrende klart at norsk lov gjelder, og ikke Sharialoven hjemme i landsbyen de kom fra.

Anyway, Kristendommen er da like bra som Islam. Jeg syns vi kan forby Islam i Norge, enkelt og greit. Så kan jo de som vil være muslimer dra til et muslimsk land om dette er så forferdelig viktig for dem. Eller de kan jo fortsette å ha troen inni seg. Dette kan jo ingen ta fra dem. Essensen av den kristne læren og den islamske er jo så og si den samme; tjene Gud, respektere alt liv, vær et samvittighetsfullt menneske osv.

Når det er sagt…….den Islamske religionen har utviklet seg så negativt. Degenerert. (Hvor mye positivt har araberne/muslimene bidratt med de siste 500 årene?) Når ens religion rettferdiggjør å grave kvinner halvveis ned i bakken og kaste svære steiner på dem, gruppevoldta kvinner, omskjære ungjenter, henge homofile, sprenge seg selv i lufta osv osv – ja, så er det kanskje like bra å «abortere» hele religionen. Avlyse neste sesong.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Her har du en liste over «muslimske» fillefolk som en gang var verdens anerkjente vitenskapsfolk, matematikere, filosofer, økonomer, geologer, biologer, leger, kirurger, ingeniører, astromer:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_scientists

Klikk på hver av dem og les hva de har bidratt med til verden annen enn å sprenge seg i lufta etter CIA-instruksjoner!

Vesten har «lært» seg og bygget opp mye av sine naturkunnskap, inspirert av arabiske-folk, og nå etter at de «leder» i verden, så har de glemt hele kreditten… :) Utakknemlige folk!

Aisha
Aisha
13 år siden
Svar til  arifkarim

arifkarim, erkjenner du ikke at vår muslimske verden har et stort problem. kvinner som behandles som verre enn dyr, i afghanistan. kvinner i saudi-arabia som må bære slør og har minimale av rettigheter på lik linje med menn?! altså du kan ikke ignorere det faktum at våre muslimske nasjoner har et forferdelig, barbarisk og undertrykkende syn på kvinner. og mye galt blir gjort i islamsk navn. folk blir steinet til døden. offentlige henrettelser, ingen frihet, demokrati, talerrett.
selvmordsaksjoner som blir begått i islamsk navn. we have not progressed..
islam i seg selv er en fantastisk religion. alle mennesker skal behandles med rettferd. man reiser til mekka for pilgrimsreisen, alle er kledd i hvitt. ikke noe status og rikdom vises. en konge er lik en arbeider i Guds øyne. vi er alle mennesker som skal behandles likt.
men her på denne kloden rår menneskets dyriske natur. desperate stakkars kvinner som er fanget i sine voldelige nedverdigende ekteskap heller syre på seg selv, brenner seg selv for de ser på det som eneste utvei fra helvetet.

noen sa til meg engang at islam er mest kompatibel med et demokrati. men dessverre, vi muslimene har feilet grovt. grovt!!

så arifkarim, vi kan holde ved drømmen om at ja det var vitenskapsmenn, smarte muslimer som utrettet mye. men det er nå noen hundre år tilbake. vår muslimske verden står stille, og gjort flere tilbake skritt enn fremskritt.spes hva angår menneskerettigheter.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Aisha

Bra innslag Aisha!
Jeg er litt uenig med deg når du sier at «vår muslimske verden står stille»

I vesten så er det anerkjent at demokrati er det beste styringssystem bla bla bla. Likevel rundt hvert demokratisk valg, dukker det opp en haug av artikler med konspirasjoner som selv motbeviser dette «faktumet».
Vi vet nå at dagens politikere representerer ikke folket som stemmer på dem, men heller tjener sine guddom i finans-kapitalistisk boble-økonomi. Alle politikere lover «lover» før valget og «lyver» etter valget. Ett eksempel:
http://www.youtube.com/watch?v=IpsmNEc51RA

Jeg mener at den muslimske verden står verken stille eller er på fremmarsj. Den er holdt kunstig tilbake av sionister / illuminati-verden, slik at det negative av oss blir synliggjort i media, mens det gode er så å si aldri vist fram.

I dag operer det flere store investerings banker i Emiratene, med 0 rente, uten å kollapse. Det finnes ingen sentral bank i Iran, som førte til fjor årets finanskrisen ble ikke «merket» der. I Malaysia og Indonesia prøver myndigheter å hente tilbake ekte gullstanderd, og dermed fjerne fiat-hoax pengesystem, som består av juks og svindel fra første dagen!

På teknologisk nivå har gass-kjempen QATAR kommet langt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Qatar
Dem bygger rå avanserte universitet-byer på steder som var beduin-land for 100-år siden!

Pakistan og Iran har kommet langt med milllitær teknisk overlegenhet osv.

Så du ser at den muslimske verden ligger bare i mørke i de områdene fer det ennå bor religiøse fanatikere. Men hvor i verden de ikke finnes? Selv i moderne USA, er det dusinvis av ekstreme sataniske, religiøse, fundementale sekt, som fortsatt får operere fritt i materielisme sentralisert verden.

Kvinneundertrykkelse er etterhvert påvei ut, siden større og større andel av kvinner jobber nå i lik side med menn i flere arabiske land.

Tom_B
Tom_B
13 år siden

Forsåvidt enig med deg Armin. Både innen filmindustri, litteratur og i nyhetsstrømmen blir «arabere» enfoldiggjort og presentert som en enhet. Imidlertid er ikke «Araberne» de eneste som blir utsatt for dette. Det finnes uttallige stereotyper i vår verden, og jeg mener nå også at «den hvite manns» generelle korstog mot arabere også er en av dem. I filmverden er ikke «den arabiske skurken» den mest fremtredende. Personlig er jeg så heldig at jeg har reist mye i løpet av mitt liv, og jeg har sett med egne øyne hvordan verden ofte fortoner seg langt annerledes enn det man blir presentert på film og i nyheter. Synes imidlertid du blander sammen noen viktige elementer her, og undrer meg noe over hensikten med artikkelen din. For det første; araber/muslim – ikke det samme per definisjon. India er vel det landet med flest muslimer – og Indere er vel ikke arabere? Les forøvrig denne: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3309507.ece For det andre – det finnes en del land i midt-østen hvor folket først og fremst har blitt sjikanert og blitt utsatt for ekstrem urett av sine egne. Religiøse ledere og statsoverhoder som terroriserer folket. Jeg har reist i denne delen av verden – og jeg kjenner også en god del nordmenn med bakgrunn fra midtøsten. Min erfaring er at svært mange opplever det som en belastning at deres egne ledere er «terrorister» i den forstand at de lever under diktatoriske styresett. Dette hører jeg både lokalt og fra de jeg kjenner her i Norge. Vi bør passe oss for å dra alle under en kan, også mennesker fra vesten. Det synes nærmest som om du begår samme feilen som Hollywood i det du skriver. Filmen du omtaler har forøvrig lite med konspirasjonsteorier å gjøre, så å trekke linjer til 9/11 og Al Quaida blir vel litt søkt. Al Quaida er vel forøvrig en ekstremist-gruppe uansett hvordan du snur og vender på det, og grupper som denne har bidratt mer enn nok til det menneskesynet du her trekker frem. Det er ellers nok eksempler på at «arabere» har begått ugjerninger mot sine egne, og at det er store kulturforskjeller generelt i verden. Alt er nok ikke Hollywoods feil kjære Armin. Og alle er ikke rasister. Hverken muslimer eller kristne, hvite/svarte, gule/brune. Personlig tror jeg det er dette filmen du omtaler vil til livs; stereotypene; og vise at det finnes et hav av nyanser innenfor land, folkegrupper og religion (eller mer konkret blant arabere i dette tilfellet). Det tror jeg på – og jeg ble overrasket sist jeg var i Iran. Jeg hadde sett for meg noe ganske annet enn det jeg opplevde – her var det langt mer sivilisert enn mange kanskje ville tro. Samtidig kom det klart frem at menneskene her var misfornøyd med Ahmedinejad og diktaturet de tross alt lever under. De ønsker seg frihet. Og jeg har ikke inntrykk av at de nødvendigvis føler seg undertrykket av vesten og stereotyper. Den slags går begge veier. Og kommer helt an på personen man står overfor. Har f.eks en iransk venninde som er langt mer kritisk til sine egne enn det du synes å være. På den andre siden: Her til lands finner man f.eks slike som Belzebob – som langt på nær er representativ for den jevne nordmanns verdens- og verdisyn. De aller fleste etniske nordmenn har nok ikke et anstrengt forhold til «innvandrere» eller arabere for den saks skyld. At det likevel finnes uroelementer blant disse er det vel ikke noen tvil om, selvom det er «gode» grunner for det. Det gjør det også blant etniske nordmenn som du er flink med å presisere. Som vanlig er det noen få som ødelegger for «alle». Det gjelder her til lands, og ellers i verden. Tror ikke vesten er så mye verre enn østen når det kommer til dette.. Eller?

BelzeBob
13 år siden

Jeg ser ikke på meg selv som nordmann. Eller hvit, eller europeer. Selv om jeg er alle 3 tingene. Jeg ser på meg selv som en jordboer og en verdensborger.

Slik jeg ser det, er Europa den verdensdelen det fins mest håp for. Og den verdensdelen som har mest å bevare. (I tillegg til Canada, Australia, New Zealand, Japan, SørKorea og visse stater i USA.) Så derfor er jeg opptatt av at Europa ikke må ødelegges. Vel, jeg kan neppe gjøre stort fra eller til, men jeg kan i det minste komme med min mening.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Når Maya og Inca sivilisajonen kan ødelegges for gullet, hvorfor så mye kjærlighet for å bevare Europa-vestlig sivilisasjoen? Fordi dagens djevelske pengesystemet oppstod i Europa, eller fordi ødeleggelse av jordmiljøet startet i Europa? Er det derfor europa+nord-amerika skulle bevares på enhver pris? Hvem «bestemmer», verdiggjør hvilken verdensdel har størst prioritet. PÅ den ene siden er du jordboer, på den andre siden viser du rasistiske holdninger til din egen kultur… Dobbeltmoral lukter jeg… :D

Jan Aage
Jan Aage
13 år siden
Svar til  arifkarim

Ikke for å drive med flisespikkeri, men pengesystemet vi har i dag kom fra Kanaan dagens Palestina, Israel eller hva man ønsker å kalle området. Dette skjedde på en tid da Europeere fortsatt gikk i lendeklede så jeg synes ikke europeere skal ta skylden for det. Mange assosierer slaveri med hvite slaveeiere, men sannheten er at europeere fikk slutt på mye av slaveriet. Mange land driver fortsatt med slaveri som Saudi Arabia og mange afrikanske land. Så slaveri er ikke noe som kan skyldes på en eller en annen kultur. Hele diskusjonene om hvem som har skyld i hva er egentlig bare med på å fremme mer divisjon mellom folk. De som driver denne splitt og hersk mentaliteten kommer i alle hudfarger. Jeg sier igjen som jeg har sagt før: Det største problemet med rasisme er at folk tar det med seg overalt hvor de går. Beskyldninger om rasisme skaper mer rasisme enn noen hudfarge kan klare. Vi er et folk og rasisme er støvelen de bruker for å holde oss nede på.

BelzeBob
13 år siden

Askeladd – kjekt å se at jeg ikke er den eneste som kritiserer innvandringspolitikken her.

Armin – vel, på TV sa de at 62.5% av ikke-vestlige innvandrere er arbeidsløse… Din statistikk om voldtekt tror jeg også er feil. Selvfølgelig er det vanskelig å kartlegge voldsforbrytelser som skjer i hjemmet, men når det gjelder voldtekt på gata så er helt klart en voldsom stor prosent av overgriperne ikke-vestlige innvandrere. Og media gjør sitt aller beste for å ikke rapportere om denne sannheten. Et tabu.

Det er jo ikke til å unngå at disse innvandrerne skaper problemer. De har en helt annen mentalitet enn hva vi har. Hadde vi kommet til deres land med den samme rasistiske og barbariske mentaliteten, så hadde vi blitt kjeppjaget vekk.

Sakens kjerne er at staten ikke stiller betingelser overfor innvandrerne. Det blir litt som å invitere Hell’s Angels på fest hos bestemor og forvente at alt skal gå bra «for vi er jo alle like». Nei, vi er ikke like. Det er noe folk alltid har visst.

Å hjelpe folk når de trenger det er bra. Toleranse er bra. Men å ikke ha fornuftige spilleregler er ikke bra. Det er destruktivt.

Og det er mitt poeng engentlig: Europa skal ødelegges. Helt 100% intensjonelt.

På samme tid: det er flott at vi har ikke-etniske nordmenn som er smarte, moralske og oppfører seg bra. Som Armin, han Venstre-politikeren (husker ikke navnet), og mange andre. Men bøllene ødelegger. Send de vekk.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Like greit å ødelegge europa, når tidligere europeerne har bidratt med å ødelegge verdens freden under først kolonialismens, så imperialismens og nå globalismens navn! Ikke bli så beruset / forelska i sin egen kultur mens du bryr deg 0 prosent om ødeleggelsene dere påfører hos andre kulturer under «fredensnavn».

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Her viser du en likegydlighet for din vertsnasjon under preteksten av påståtte synder i fordums tid, synder som Norge overhodet ikke har tatt noensomhelst del i.

Er det rart det er krig i verden? din holdning er faktisk med på å legitimere overgrep mot uskyldige nordmenn.

Askeladden
Askeladden
13 år siden

For å være litt on-topic så skal jeg si meg enig i denne artikkelen, jeg har merket meg et mønster i lang tid og har av den grunn boikottet alt av hollywood, det interesserer meg midt i ræva, det hatet de er med på å produsere er kun til fordel for en viss stat i midt-østen, på samme måte som enkelte betalte agenter i kongeriket forsøker å vinkle innvandringen til et muslimsk problem på ymse forum og nettaviser.

Gudfryktige muslimer har aldri vært et problem.

På samme måte som at under den kalde krigen så var det russere som var fienden i james bond filmer er det nå muslimer (helst mørkhudede) som er fienden.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Askeladden

Det går bra, når «muslimske problemet» er løst av globalistene, kan dere bare finne på en ny fiende å jage bort. Skjønner dere ikke. All dette er ren splitt og hersk teknikk, brukt for å holde massenee samlet mot en bestemt agenda.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  arifkarim

Jeg har sagt flere ganger at dette ikke er et muslimsk problem, jeg er fullstendig klar over at TPTB ønsker å sette muslimene i dårlig lys, men det er ikke til å legge skjul på at de fleste overgripere, ransmenn og voldtektsmenn i kongeriket Norge per dags dato kommer fra muslimske land.
Å komme fra et muslimsk land gjør deg ikke automatisk til muslim, men det er enkelte som ønsker at vi skal tro det.

VI opplever i dag grove overgrep som aldri før har hendt i landets historie, jenter blir voldtatt daglig av rasefremmede og når folk først reagerer så er det pga at homser ikke får utrykke sin «kjærlighet» offentlig pga at «muslimer» reagerer, vel, jeg er enig med muslimene angående den slags, men du ser iallefall hvilken effekt hjernevaskingen i media har hatt på mitt folk.

Galskap.

BelzeBob
13 år siden

Jepp, Hollywood og Vesten har snart gått tomme for busemenn. Taliban og NordKorea er omtrent de eneste som er igjen. Sant nok.

Hollywood er styrt av Jøder. (Bare sjekk det.) Selvfølgelig liker de å kritisere araberne. Legg også merke til den typiske Hollywood filmen:

1. Helten er gjerne svart.
2. Busemannen er hvit og blond.
3. Noen døde i Auschwitz.

Du ser aldri en Hollywood film som setter Jøder i et dårlig lys. (Untatt Woody Allen’s selvhumoristiske scener.) Borat/Bruno/Cohen fyren er ortodoks Jøde. Han harselerer med alt og alle. Bortsett fra Jødene så klart.

Legg merke til hvordan nye amerikanske komedier alltid driver gjøn med hvite og «hvite verdier». Og at disse filmene er regissert av Jøder, og at flere av skuespillerne er Jøder. (Jødene, som er 3% av USA’s befolkning…)

Vel, en liten avsporing fra emnet der, kanskje. Eller: er det et godt poeng kanskje – at det er en selvfølge at Jøde-styrte Hollywood angriper sin erkefiende araberen?

BelzeBob
13 år siden

Jo, araberne og hinduene var en gang blant verdens fremste vitenskapsfolk, arkitekter, poeter, musikere, filosofer osv osv osv. Men, hva skjedde? Hvorfor stoppet alt opp?

Oluf Le Bedouin
Oluf Le Bedouin
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hvorfor i allverden drømmer du om en tvilsom fortid basert på gamle historier som er mer eller mindre sanne, men alle helt uvesentlige i dagens situvasjon.

Det har overhodet ingenting å si om Iran en gang var verdensmestre i alt (som i dine drømmer) når de i dag er i nesten alle sammenhenger totalt tilbakestående.

Det blir helt fjollete å komme drassende med Cyrrus ”menneskerettighets ruller” når folk i dagens Iran blir undretrykket av et brutalt regime.

La oss heller snakke om hvordan unge mennesker blir idag torturert og drept i Iranske fengsler (når det ikke skjer direkte på gata).

Hva synes du om at menesker blir dømt til døden av politiske grunner? Iran er faktisk et av de meget få land som dømmer menesker til døden av politiske eller religiøse grunner.
Synes du virkelig at en som skifter religion fra Islam til en annen religion skal dø?

La oss heller snakke om unge gjenter som blir arrestert og brutalisert (ofte dramatisk) bare fordi de kansje hadde litt makeup.

La os heller snakke om korupte politikere som har falske diplomer mens unge mensker sliter med virkelige diplomer uten å aldri kunne få en jobb som tilsvarer disse diplomene (spesielt kvinner).

Jeg må faktisk inrømme at så lenge vi kjenner realitetene i dagens Iran, så er det faktisk så viktig at vi kan fullstendig drite i hvilke filmer de lager i Hollywood.

Glem Hollywood, glem dette konspirasjons tullet, se på realitetene!!! De er mye værre.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Baghdad ble kalt «kunnskapenssentrum» for 800 år siden. Et plutselig lynangrep av mongolene ødela hele byen til grunnen og førte til massedrap av innbyggere (inkludert høyeste lærede). T.o.m eldste hovedbiblioteket ble ikke spart og folk rapporterte om sorte elva pga masse blekk som rant ned der…
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Baghdad_(1258)

Slike krigstid og uro stoppet all teknologiske framgangen, fordi araberne var aldri såpass millitær overlegne i likhet med europeerne.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  arifkarim

Ja Djengis og Kublai Khan var vel ikke akkurat så snille.
kublai Khan kasta jo en forbannelse over dem som åpna grava hans og dem skulle rammest av en stor ulykke…….. Stor ulykke var ikke beskjedent sagt hvertfall siden samme dag som russiske forskere åpne grava hans så gikk Hitler inn i russland og masakrerte over 30 millioner russere ;)
Men nok histori, fakte er vel at vi alle ødlegger alt selv på grunn av våres egen grådighet som alltid skal ha mer og ha det bedre en andre….
Vår egen grådighet har ødlagt sivilisasjoner og land i mange mange tusen år og det er akkurat likt enda enten man er brun, gul, rød, hvit eller blå ;)
Vi er en seldestruktiv rase og det kommer til og bli vår undergang…
Ikke så ille når enkle personer selger en bil uten og oppgi alle feil og mangler for og tene noen kroner ekstra, men når mennesker med extrem makt gjør det samme med og selge en medisin som fører til at du må kjøpe 10 nye medisiner av samme firma så får det enorme konsekvenser for verden…
Kankje Rockefeller og Kissinger har rett og at verden trenger en opprensing ;) he he

Aisha
Aisha
13 år siden
Svar til  BelzeBob

hm…det ottomanske riket var i en periode i stor oppblomstring sosialt,økonomisk, politisk, vitenskapelig. europeerne hentet mye inspirasjon og ideer fra denne blomstrende nasjonen. men så stagnerte denne utviklingen rundt 1800-tallet. muslimene ble mer opptatt av å sitte med sine vinglass i behagelige omgivelser og kose seg med poesi og annet som sløvet hjernen. fokuset ble fordreid mot behag, luksus, forbruk, og annet som tilfredstilte egoen mer enn utviklingen av riket.
mens det skjedde i den muslimske verden så gjennomgikk europa opplysningstiden.. en viktig utvikling politisk og sosialt.
hm.. .det var min teori, dog veldig satt på spissen. men man kan ikke se bort fra det

BelzeBob
13 år siden

Hmm ja, Armin. Kolonisering og krig. Alexander «den store» var en stormannsgal psykopat, det er sant. Andre sier seg enig i at «300» filmen ga et feilaktig inntrykk av historien også.

Men er det ikke også riktig at den Islamske kulturen stagnerte på et punkt pga at alt ble for dogmatisk og stivt? Omar Khayaam f.ex, er visst uglesett i Iran i dag, for eksempel. Fordi han var for radikal/kontroversiell.

Vel, jeg vet ikke så mye om historien. Men ser man på India i dag, og sammenligner med hvordan det en gang var (i følge historiske overleveringer, byggverk, kunst, filosofi, vitenskap, literatur osv) – så er det jo tydelig at India på et punkt begynte å degenerere kraftig. Dette skjer jo typisk med sivilisasjoner…

«Tusen og en natt» kom vel fra Persia? (Akkurat som Kama Sutra, Mahabarata o.a kom fra India.) Fortellingene vitner om en tid som på mange måter var langt bedre enn epokene som fulgte. Og fortellingene i seg selv vitner jo om en fantastisk intellektuell kapasitet i de som forfattet dem. Veldig synd at i dag mange steder oppfordres arabere til å sky alt annet enn Koranen, og visse «godtatte» kommentarer til denne. Bøker med bilder i er forbudt, og eldgamle kunstverk og statuer ødelegges osv…

Dette er svært trist. Nesten like trist som å se kvinnene i Afghanistan som er så tildekket at man ikke engang kan se øynene…

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Ja, sånt skjer i alle kulturer… Alle sivilisasjoner som oppstår, får en storhetstid og plutselig går under… akkurat som en skrevet novelle. Sånn er det bare og sånn vil også skje med den vestlige sivilisasjonen.. Dere er neste… :)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  arifkarim

Ha Ha Arifkarim, det er lov og håpe ;)
Håper du kan utdype litt hvorfor Europa er neste ??
Ta og se tilbakers på Historien og hvorfor alle store sivilisasjoner har gått nedenom og hjem.
i 99% av tilfellene så er det grådighet som er årsaken.
Mongolenes rike ble ødlagt av at dem delte imperiet på fler som så slås mot hverandre, samme med romerene, samme med Alexander, Napoleon, Hitler, Perserene ble for grådige og angrep land dem ikke kunne vinne over….
Dem andre store sivilisasjonene ble angrepet av grådige herskere som utsletta dem.
Så har du atlantis og noen få til som er totalt ødlagt av naturkatastrofer.
Europa og USA er alle andre militært og teknologisk overlege så dem kan ikke bli invadert av andre med mindre det brukest A våpen og da blir alle land utsletta og alle blir tapere.
Indre splid i EU er vel heller ikke noe troverdigt alternativ.
At muslimene tar oss fra innsiden er heller ikke troverdigt siden dem er som alle oss andre og har det bra så lenge dem ikke blir kratigt undretrykka og VELDIGT uretferdigt behandla.
Da gjenstår bare naturkatastofer, men det ville ødlagt alle sivilisasjoner.
Eneste måtte være kraftige solstormer som utsletta all teknologi og da ville jo seff bare dem som ikke bruker teknologien i dag for og overleve klare seg.
Sånn som dem i Afrika, tildels Asia og sør amerika, bare få uker uten el-kraft så hadde den hvita rase vært utsletta. etter en kraftig solstorm så er man mange år uten el-kraft.
Hvordan mener du at den Europeiske sivilisasjoner vil gå under Arifkarim ??

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  smurfen

Du kan le av meg du :)… men som du nevner er grådigheten den aller viktigste årsaken. Ingen trær vokser til himmelen, og med det «onde» pengesystemet vestlige sivilisasjonen er bygget på, kan falle som korthus når sentrum av økonomisk-eksistens kollapser… noe som vi ser skjer idag….

En annen ting som er litt på kanten er at i Koranen står det om «blå-øyde» folk. Om det er såkalte «ariske rasen» den refereres til, er jeg usikker på. Men der står det ifølge noen fortolkninger er at «disse folka» kommer til å leve med storhetstid i ca. 10 årshundrer altså et Millennium. Og så kommer en tid der dem har ekstrem alvorlige vanskeligheter! Viktig å huske at islamsk lære / historiegang er ikke oppbyd 100 % på gamle profetier men 50 % på egne menneskelige valg. Gjør denne sivilisasjonen riktige valg, lærer av feil fra andre fortapte sivilisasjoner, finnes det fortsatt håp om evig værelse. Ellers er også den fortapt en dag som alle andre… :)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

En trenger ikke lese Koreanen eller være rakettforsker for og skjønne at den hvite rase får ekstrem alvorlige vanskeligheter i tiden fremover ;)
At pengesystemet kolapser tror jeg på ingen måte vil ødlegge Europa siden det er planlagt nettopp av Eliten i den hvite rase og tviler på den vil utslette seg selv for og la andre folkeslag overta verdensdelen.
Lo bare litt av at det virke som om du håpa at den Europeiske sivilisasjonen skulle gå dukken, he he
Vel vi hadde vel kanskje fortent det sånn som vi har rasert og ødlagt andre sivilisasjoner i tusenvis av år ;)

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  smurfen

Mohammed sa noe slikt som at den hvite mann ikke lot seg bli undertrykket av sine konger og på det viset hyllet oss som folk.

hadith ettellerannet.

Slutt å skyld på hvite fredselskende mennesker for deres opprinnelselslands elendighet, det har ikke rot i virkeligheten, det er ikke vi som fant opp denne rentebærende gjeldspyramiden.

Dere burde også spørre dere hva slags egenskaper den hvite mann har som globalistene prøver å ødelegge og hvorfor.

La meg fortelle dere det før dere klikker bananas på grunn av deres egen forsmåddhet.

Vår kjærlighet til friheten.

Askeladden
Askeladden
13 år siden
Svar til  smurfen

Jeg tror flere her hadde hatt godt av å se dokumentaren farewell africa.

http://video.google.com/videoplay?docid=4540134202583442015#

o
o
13 år siden
Svar til  smurfen

smurfen: du glemte litt old-school terror:
ATOMKRIG !

ye
ye
13 år siden

Bra at du tar dette opp Armin. Avsløringer om at filmer fra Hollywood har en agenda og brukes til subtil meningsforming er ikke ny bare se her (sorry at jeg ikke oversetter, men går dere videre til linken vil dere se hvorfor):
Myron C. Fagan kom som 19-åring til Broadway og var tidens yngste manusforfatter.

Mr. Fagan launched a «ONE-MAN» crusade to unmask the Red Conspiracy in Hollywood to produce films that would aid that «ONE WORLD GOVERNMENT» plot.

Out of that came into being the «CINEMA EDUCATIONAL GUILD.» As a result of the work of this «C. E. G.» organization (headed by Mr. Fagan, in 1947); came the Congressional Hearings at which more than 300 of Hollywood’s, (also Radio and T.V.) most famous Stars, Writers, and Directors were unmasked as the chief activist of the Red Conspiracy. That was when the infamous «HOLLYWOOD TEN» were sent to prison.

IT WAS THE MOST SENSATIONAL EVENT OF THAT DECADE!

From that time on Mr. Fagan has devoted all of his time and efforts to writing monthly «NEWS BULLETINS» for «C. E. G.» in which he has kept up the fight to alert the American people to the plot to destroy the sovereignty of the United States of America and the ensuing enslavement of the American people in a UNITED NATIONS’ «One World Government.»

In his sensational recording (this transcript); he reveals the beginning of the One World enslavement plot that was launched two centuries ago by one Adam Weishaupt, an apostate Catholic Priest who; FINANCED BY THE HOUSE OF ROTHSCHILD, created what he called: «THE ILLUMINATI.»

Mr. Fagan describes (WITH DOCUMENTARY EVIDENCE) how this ILLUMINATI became the instrument of the House of Rothschild to achieve a «One World Government»

In 1930; Mr. Fagan came to Hollywood where he served as «Writer Director» with «Pathe Pictures, Inc.,» then owned by Joseph P. Kennedy, father of the late President Jack Kennedy, and also at 20th Century Fox, and other Hollywood Film Studios.

Mr. Fagan attended a meeting in Washington D.C. where he was shown a set of micro-films and recordings of the SECRET meetings at Yalta attended only by Franklin Roosevelt, Alger Hiss, Harry Hopkins, Stalin, Molotov, and Vishinsky.

Les mer om hvordan film og media ble planlagt brukt til opiniondanning for One World Government:

http://jahtruth.net/illumin.htm

ye
ye
13 år siden

Først var det kommunismen som var trusselen og nå de ha oss til å tro det er arabere. Splitt og hersk teknikken er hva Council of Foreign Relations = Illuminati vil bruke.
Dette har vært på tegnebrettet lenge. Rasisme inkludert som skal ulme, mens på overflaten er det Peace og Religion forståelse i full mundur i et utall FN organisasjoner som egentlige agenda er å utslette all spiritualitet og forhindre sannheten om vårt opphav. Kristne har blitt lurt, muslimer likeså.
Hele plottet til eliten er vannvittig ondskapsfull og komplisert å grave i, men les hele dokumentet i denne linken og du risikerer hakeslepp: http://jahtruth.net/illumin.htm

«World War III is to be directed in such a manner that all of Islam and political Zionism (Israelis) will destroy each other.»

«World War III is to be fomented, using the so-called controversies; by the agents of the Illuminati operating under whatever new name; that are now being stored up between the political Zionists and the leaders of the Moslem world. »

«Now can any thinking person doubt that the intrigue now going on in the near Middle and Far-East is designed to accomplish that satanic objective?

Albert Pike himself foretold all this in a statement he made to Mazzini on August 15, 1871.

Pike stated that after World War III is ended; those who will aspire to undisputed world-domination will provoke the greatest social-cataclysm the world has ever known.

The letter he wrote to Mazzini is now catalogued in the British Museum in London, England.

budda
budda
13 år siden

Tok meg tid til å lese gjennom en veldig bra artikkel, filmen var topp den også. Du har mange gode poenger om generaliseringen og hvordan synet på arabere har blitt. SKREMMENDE!! Selv har jeg blitt så hjernvasket at når jeg ser en araber så tror jeg at det er høy risiko for at han skal sprenge. jeg satt engang på flyet med noen venner og det kom en mørk-hudet person inn hoveddøra, han ene kompisen min sa til meg «der kom bomben», tenkt deg å si noe så sykt, uansett om det er en spøk.
Det er ett forferdlig syn vi har fått av massemedia, og ikke minst de kule filmene fra hollywood.

Leste også vidre på noen av innleggene som ble skrevet her og fikk med meg at en klarte å skrive følgene:
«Dere dreper og voldtar oss på en skala som setter oss i skam, det har med rase og kultur å gjøre, ikke med arbeidsledighet og annen form for “undertrykkelse” av den brune mann.»
FY FAEN DET ER SYKT Å SKRIVE NOE SÅNT

uansett, tommlene opp for en fin artikkel!

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  budda

Mainstream-Medier styrer tankemonstrene i verden idag. Folk er blitt slaver til nikkedukkere som kaller seg selv for å være ledere / politikere til deres respektive «selvstendige» land. Ingen lever fritt med frie tanker i hodet. Alt er kontrollert, manipulert etter bestemt agenda fra store globalismens onklene i toppen av hiererkien!

« Forrige artikkel

Obamas unge fotsoldater

Neste artikkel »

Fredsprisen til Barack Obama?