/

Har du sett en araber?

6.7K visninger
3 minutter lesetid
132

Har du vokst opp med Hollywood-filmer? Drar du ofte på kino? Da har du sikkert fått med deg at arabere og muslimer alltid er skurkene i filmen, mens de godeste amerikanere med godvilje og jubel dreper arabere med millitær overlegenhet og redder verden fra deres ondskap. Det finnes over 300 slike filmer; kanskje du har en eller to i DVD-hylla di? 

Du har kanskje barn og har med god samvittighet latt dem underholdes med vår trofaste Walt Disney?
Familiefilmen Alladhin handler om en rørende historie hvor en skitten, liten gategutt får alt han ønsker seg fra en ånd i en lampe, om flyvende tepper og skumle blikk fra menn med store barter og skjegg. Har du noen gang tenkt over hvordan et barn oppfatter det? Kanskje vi har helt glemt det, da vi også er vokst opp med filmer og TV-serier som dehumaniserer arabere og muslimer som de mest barbariske og morderiske, terrorister, tyver, voldtektsmenn, flykaprere, røvere, huleboere, og relgiøse fanatikere som vil sprenge alt i «Allahs» navn.

REEL BAD ARABS
Internationally acclaimed author and media critic, Dr. Jack G. Shaheen, is a committed internationalist and a devoted humanist. A Pittsburgh native and former CBS news consultant on Middle East Affairs, Shaheen’s lectures and writings illustrate that damaging racial and ethnic stereotypes of Asians, blacks, Native Americans and others injure innocent people. He defines crude caricatures, explains why they persist, and provides workable solutions to help shatter misperceptions.

Denne prisbelønnede dokumentarfilmen:
«REEL BAD ARABS» (Reel betyr [film-]rull)
setter fokus på hvordan Hollywood skaper holdninger blandt folk, hvis du ikke har sett så mye på filmer, så har du kansje en venn som har sett på mange filmer, og kansje dere har hatt en samtale engang, om arabere og hvorfor vi må leve med denne frykten av å sitte ved siden av en araber på flyet? Hvorfor må vi tillate å stå i kø på flyplassen, og hvorfor får vi ikke ta med egen veske ombord? Det er lett å falle i fellen og skylde på araberne, som vi er forhåndsinnstilt til å gjøre. De første filmene med Ali Baba og de førti røverne kom på tidlig 50-tallet og helt siden da har det vært storsuksessfilmer hvor islamske ekstremister forhindres i å sprenge verden.

Hvordan er det med den ekte verden? Hvordan reagerer vi når vi ser en nyhetsbegivenhet hvor det omhandler situasjonen i Midt-Østen? Vil filmverden smitte over til den ekte verden? Husker godt hvordan jeg som liten kjøpte Supermann-drakt og hoppet fra skoletaket fordi jeg trodde på TV boksen. Våre hjerner går etter 5 minutter med TV-titting over til en tilstand som er passiv og dermed mer mottakelig for ubevisst informasjon.
I vår underbevisthet blir alt vi ser blir lagret som langtidsminner uten at vi engang vet det,  slik at vi assosierer bilder av terrorister, skurker, og udyr når vi hører om 30 palestinere som døde i et feilkoordinert flyangrep. Vår empati har dessverre blitt drevet fra oss og derfor blir det vansklig å vise medmenneskelig oppførsel som  medlidenhet og medfølelse til et undertrykket folk uten evne til å forsvare seg.

1980-tallet tok det seg opp og antall generaliserende og ofte rasistiske filmer økte sin produksjon.
Det er nesten som om Hollywood og krigsindustrien jobber hånd i hånd, for en ting er viktig for en supermakt som skal leke verdenspoliti: den trenger å støtte fra befolkningen, de må føle seg patriotiske, og der gjør Hollywood resten av jobben. Allerede ved begynnelsen av 90-tallet var den amerikanske befolkning plyndret for kunnskap og innsikt om araberland; istedenfor spilte media og filmindustrien på folks følelser. Det er mye lettere å folk til å reagere på denne måten, og folket var klare til å «kick ass» i 1993. Irak ble innvandert med svært liten, nærmest null nasjonal opposisjon mot denne krigen.

Virkeligheten er langt ifra det du ser fra Hollywood. Om du er en av dem som tror at USA stod bak 9-11 angrepet, så er det et perfekt skalkeskjul å legge skylden på araberen. Men om du fortsatt tror en ekstremist gruppe ved navnet Al-qaida bærer ansvaret, så still deg selv spørsmålet: Hvorfor generaliserer vi over alle muslimer? Når det var kansje 0.0003% av den muslimske befolkning som fløy 2 kaprede fly i 2 skyskrapere i New York, som kollapset 3 tårn. Ku Klux Klan har drept flere uskyldige mennesker pga feil hudfarge, eller rase og tilhørlighet. Ofte som godtroende kristne med kors og bibelvers, men vi sier ikke at alle kristne er morderiske rasehatere?

Dette har skapt en frykt for arabere og ikke-vestlige generelt blandt vestlige land hvor Hollywood-kirken har avtaler med bensinstasjoner, Peppes pizza, Canal digital, og utleieforetninger. Islamofobien er faktisk godt inngrodd i oss, voksne  som barn; vi «vet» hvordan arabere ser ut, men vi blir aldri fortalt hvorfor de ser sånn ut.

De viser aldri bilder av palestinske barn som blir skutt av israelske triggerhappy soldater, eller hvordan livet er i Gaza etter 40 år med okkupasjon. Den verden eksisterer ikke, fordi vi lever i Hollywood, hvor krig er fred, ignoranse er styrke, og Nobels fredspris blir gitt til massemordere.

SE FILMEN HER : 

http://video.google.com/videoplay?docid=-223210418534585840#

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

132 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Hollywood’s Dark Secrets – The Hidden World Behind Hollywood + https://www.youtube.com/watch?v=4nXBYH5RrqI&list=PLqQQFOVUZBLhBU7GGVgOFy5IlFQDb9CHE

Quote: .. Please Subscribe, Rate & Comment. Main Channel: http://www.youtube.com/user/EyezOpenWyde Backup Channel: https://www.youtube.com/channel/UClnPYsxt5Lcpg2xLxyBwBWA Intro and outro template by RavenProDesigns http://www.youtube.com/RavenProDesigns

o
o
Abonnent
13 år siden

Askeladden:
Mennesker har en ting som er felles: Bevissthet !
Rase er kun en kosmetisk digresjon. Genene til «rasene» påvirker i en viss grad hvorledes kroppen er best tilpasset kilma og matvarer .
Ellers er vi helt Like !
Språk og Kultur. » Babels Tårn » Det er det som er denne egentlige debatten !
Adoptiv-barn fra andre regioner, knuser hele Rase-konseptet !
Verden styres av tjukke lag med uKultur ! Legg tilside våre «raser» og hold fokus på den globale uKultur !

sjokomelk
Abonnent
13 år siden

Apropos etnisiteter som har blitt feil framstilt på film, er det en som sjelden omtales. Denne gruppen blir ofte framstilt som herskesyke diktatorer, seriemordere, dumme og lite sensitive. Hvite menn.

Fra spøk til alvor; Holocaustbenektelse? «Hitler var ikke så ille? (Les Mein Kampf!) SIONS VISES PROTOKOLLER!? (Protokollene har forlengst blitt avslørt som et falsum laget av tsarens hemmelige politi.)

Ord blir fattige.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

En ny «terror» jakt har startet for å «utøve» terror:
«Slik bygde eks-Guantanamo-fanger nytt terrorparadis»
«(Dagbladet.no): Da «trusebomberen» Umar Farouk Abdulmutallab (23) forsøkte å sprenge Northwest Airlines Flight 253 i lufta 1. juledag, ble verdens søkelys plutselig rettet mot Jemen.

Alle spor pekte i retning av det lutfattige landet, og nå lover både USA og Storbritannia at de skal legge penger og handling på bordet.

For i ly av borgerkrig, humanitær krise og en svak sentralregjering har ekstremister kunne bygge opp et ambisiøst og slagkraftig terrornettverk, som går under navnet al-Qaida på den arabiske halvøy.»
http://www.dagbladet.no/2010/01/03/nyheter/jemen/terror/utenriks/9755946/

Legg merke til setningen…»ble verdens søkelys plutselig rettet mot Jemen.» :)
Altså våre høyteknologiske mest avanserte satelitter / spionasje-utstyr klarte ikke å få øye på dem, mens de bygde seg opp i det skjulte. Både CIA og MOSSAD holdt på å sove, og «selv» lot dem bygge seg opp slik at verden er klar når krigen mot terror i Jemen erklæres, sannsyligvis i 2010. ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Forbered dere til en ny løgnkrig i midtøsten / Asia:
» Jemen blir USAs neste store terror-slagmark»
«Både amerikanerne og britene stengte søndag sine ambassader i Jemens hovedstaden Sana på grunn av trusler fra al-Qaida. Det er uklart når ambassadene vil bli åpnet igjen. Også Spania innførte adgangsrestriksjoner etter det amerikanerne betegnet som «indikasjoner på at al-Qaida planlegger et terrorangrep i Sana.»
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=599976

Al-Qaida (som har aldri eksistert ;) ) «planlegger» et mulig angrep mot «vesten» i Jemen, et nytt slagmark for vestens våpentesting / krigsindustrien. Blir spennende dette året her når Iran er omringet fra alle kanter… :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det må et utenomjordisk mirakel til for og forhindre et angrep på Iran nå Armin :(
USA og GB har allerede opretttet en «antiterrorgruppe» i Jemen, nye Blackwaater har vært der lenge
Toreanen forutså det for flere tusen år siden og Nostradamsus likeså for 500 år siden.
Trøsten får være at dem så og at ondskapens invasjonhær vil tape og Mesopetania vil gjenoppstå
Iran har fortsatt støtte fra Kina og Russland og sine arabiske naboland
Armageddon og det siste slaget skal utkjempest der nede
Almandidijad er ikke noen tulling så han har nok noen gode kort på lur når det kommer enorme svermer på oppimot 30 000 dronefly over landet

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Den nye «politistaten» er her:
«Flyplasser vil ta «nakenbilder» av deg»
«Nye kroppsscannere kommer som en reaksjon på terrorforsøket der en 23-åring smuglet eksplosiver ombord i et fly i forrige uke. »
«Kjønnsorganet ditt er godt synlig for flyplasspersonell når du går igjennom de nye kroppsscannerene.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/30/nyheter/utenriks/sikkerhet/flyplass/9717922/#comments

Trenger straks hjelp fra Smurf, Armin og andre propagandabekjempere… ;) Takk!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Det har blitt en het debatt på DB angåenda «saken». Bare begynnelsen på noe veldig skremmende…. :(

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

Gjør mitt beste Arif ;)
Før så kunne det gå dager får en fikk en artikkel og kommentere, nå er det ca 15 artikler på DB en kommenterer samtidigt….
du gjør en fantastisk jobb Arif til nybegyner og være og så kommenteren din her om dagen fikk over 500 plusss tomler og med tanke på at ca 1 av 10 gidder og trykke tomler så er det ekstremt bra :D
Rekker knapt og skrive kommentarer selv med tanke på at jeg trykker vilt for og finne kommentarene dine og trykke pluss Arif ;)
Du er snart en kult figur på linje med Armin :D
vel vel skulle ønske døgnet hadde flere timer, men trøster meg med at om bare ca 1 milliard år så vil døgnet ha 48 timer og da vil en ha masse tid og kommentere :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Takk smurf!
Vanligvis pleier DB folka å «moderere» bort forkonspirasjonsrike kommentarer. Men denne gangen, ser det ut som om at de har tatt seg en lang ferie. Såklart får de mye «PR» av slike brennende temaer. Særlig når ca. 6 sider er fylt med kommentarer fra begge sider innen 6 timer… ;)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

flere emner her:

Rosengård? Vel, jeg ser dtte som et helt logisk resultat av en helt feil innvandringspolitikk.

Moromannen på Detroit flyet? En dukke. Og de som dro i strengene var ikke Al Q’eida.

ArneLo
Abonnent
13 år siden

The Lap Bomber Mystery: A case that just gets curiouser and curiouser
in the context of Haskell’s testimony, another narrative seems just as likely: that this was a staged incident, a false flag operation, launched by those who have everything to gain by ramping up the atmosphere of hysteria and fear that regularly precedes America’s wars. This – admittedly speculative – scenario, of which I am equally skeptical, is buttressed, however, by the testimony of Jasper Schuringa – the passenger who leapt out of his seat on the other side of the plane, put out the fire, and secured Umar in a headlock – who says of the alleged terrorist:

«He was shaking. He didn’t resist anything. It’s just hard to believe that he was trying to blow up this plane. He was in a trance. He was very afraid.»

He didn’t resist? This hardly seems like the behavior one might expect of some fanatic jihadist bent on destruction and meeting those virgins in the afterlife.

Propaganda Overdrive! «Yemen is the true home of Al-Qaeda»
A Yemeni air attack on an al-Qaeda camp, in which 34 alleged terrorists were killed, was backed by American intelligence operatives with the personal approval of President Obama, according to the New York Times.

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

allegations that the Detroit incident was planned and carried out by al-Qaeda in Yemen can be traced back to «IntelCenter,» a mysterious private contractor with a dubious reputation [.pdf] (see frames 89-100) that does business with the intelligence community.
The Lap Bomber Mystery: A case that just gets curiouser and curiouser

BelzeBob
Abonnent
13 år siden
BioNiC
BioNiC
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Fox propaganda er bare underholdene, men den andre «filmen» var mer skremmende. Høyre-extreme facister bruker den tragiske utviklingen i Rosengård på sitt verste i propagandan sin.
Det skumle med den er at den utgir seg for å være «sann».

Skal vi løse problemene i Rosengård må nok se på årsaken, ikke effekten. «Action – Reaction – Solution».
Politistat er åpenbart ikke en god løsning.
Hva gikk så for ferdelig galt?

http://www.youtube.com/watch?v=BtFOBXNQxrs

(se alle fem delene)

enlighten up
.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BioNiC
13 år siden

Ja ja hva skal man si til dem 5 episodene der…..
Er det pga at det er invandrere som bor der at det slås så stort opp ?
Jeg kjenner til ca 50 liknende historier bare i Norge, siste 40 år men da uten at det var invandrer det var snakk om.
Man bygger opp et nytt samfunn eller bydel i en fart og plaserer masse mennesker der som i utgangspunktet ikke har noe forhold til hverandre
Resultatet blir allit det samme… kaos
plasser som Odda, Rykkinn, Husnes, Holmlia osv osv er alle plasser som ble etablert i en fei og som fikk store mengder kriminalitet, narko, gjenger mm
Man ser det ofte i nye store byggefelt og industrisamfunn, men etter en 10-15 år så går det seg til
Jeg er sikker på at Rosengård vil bli en bra plass og bo om noen år når ting får gå seg til :)
Er litt enig med Bob, tar man inn for stor del nye landsmenn så får man ikke intigrering men segrigering
Det beste for alle parter ville nok vært og stengt grensene noen år til man hadde fått intigrert alle våre nye landsmenn blandt oss for så og åpnet grensene igjen etterpå og tatt inn nye kull :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

«Advarer mot soldater som kjeder seg»
«Abu Ghraib
– I verste fall det som skjedde i Abu Ghraib-fengselet i Irak, da amerikanske soldater torturerte innsatte, sier Mæland, som tror overgrepene der kan forklares med kjedsomhet.

– Noen av de verste massakrene vi kjenner til i krig, kan til dels tilskrives kjedsomhet. Amerikanske militærpsykiatere har også påpekt dette, sier Brunstad og utdyper:

– Kjedsomhet oppleves som tomt, meningsløst og retningsløst. Et uttrykk for dette så vi for noen år siden da norske soldater forsøkte å lage actionfilm av oppdraget de hadde med å skyte løshunder i en ellers triviell tjeneste. »
http://www.dagbladet.no/2009/12/27/nyheter/krig/soldater/innenriks/forsvaret/9680238/

Latterlig at Db ikke ønsker en debatt under der… :D

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Nei, jeg er ikke for å bombe folk med bomber. Men vi burde bombe de med penger og kunnskap. Så de kan bygge opp infrastrukturen, heve levestandarden og utdanne seg. Slik kunne man få en mer intelligent og sivilisert befolkning.

ArneLo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

+ kvitte seg med psykopatene i et hvilket som helst hieraki. Det kan vel gjøres uten bombing?

:-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ArneLo
13 år siden

Jupp, der kan nok Monsanto hjelpe oss Arne :D
Dem er ekstremt dyktige på tukle med gener sånn som dem gjør med maten vår.
Siden dem klarer og fremstille et sprøytemiddel som dreper alt fra virus, sopp, insekter og ja abeslutt alt levende som fins bortsett fra oss mennesker som det er totalt ufarligt for så budre det være null problem og utvvikle et stoff dem kunne spraya med fra fly over hele verden som kun drepte psykopater men helt ufarligt for mennesker :D
Men … hmmmm….. its always a catch….. hvordan skal en få psykopater til og utvikle noe som dreper akkurat psykopater ?..
Siden psykopatene sine hjerner ikke er lik menneskene sine og mangler elemtære mennesklige egenskaper samt et deformert DNA og fravær av proteinet som aktiverer empati delen i hjernen så kan vi jo håpe på at dem kosmiske energiene som begynner og strømme over oss gir dem hyper agresiv kreft hele gjengen ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

OBS OBS! Her var det mye prat om psykopatene og deres blod…. :)
Jeg skulle bare tilføye at «gærningene» har egentlig ingen «kjemiske» feil / mangel i DNA som gjør dem så syke som de er, heller er det noe med det «miljøet» å gjøret der de er oppdratt! :D

Ta for eksempel Duke of Edinburgh (Prince Philip). I et intervju fra ifjor angående økende matvare priser, sa han: «The food prices are going up – everyone thinks it’s to do with not enough food, but it’s really that demand is too great, too many people.»

The Duke adds: «It’s a little embarrassing for everybody, no one quite knows how to handle it. Nobody wants their family life to be interfered with by the government.» He says that overpopulation is to blame for many of the problems afflicting millions of people around the world!
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/theroyalfamily/1944643/Prince-Philip-Just-too-many-people-to-feed.html

En mann som har levd i luksus i hele sitt liv kommer med slike uttalelser fordi hele hans tidligere generasjoner er blitt styrt av Rothschilds agenter med sitt depopulasjons agenda. Når sukkrike psykopater sitter på toppen av makt hierarkiet, blir det vel ingen tvil lenger om «hvem» som står bak verdensproblemer… ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Der tar du nok grundigt feil Arif ;)
Psykopater har ændret hjerne i forhold til almindelige mennesker
Dem er nok ikke bare miljøskada som du tror
Har sett en del Dokumentarer om fenomenet der dem scanner hjernen på psykopater og finner vesentlige mangler og deaktiverte deler i hjernen osv
Barn av psykopater blir svært ofte fødd med samme misdanelse akkurat som om dem ikke er av den mennesklige rase, mer som en reptil hybrid av et menneske.
Det at en finner svært mange av dem i maktposisjoner i sammfunnet er pga at dem tiltrekkes av makt og klatrer seg oppover med og manipulere som dem er eksperter på og på og tråkke ned andre på veien siden dem ikke er utstyrt med empati
Dem skjønner ikke selv at dem er psykopater, dem er istede overbevist om at dem ligger på et høyere nivå en deg og prater en med en psykopat så vil han se ned på deg som om du var en idiot.
deres egen aroganse er deres svakhet for det gjør dem svært lette og lese

http://mads.eu/psykopater-har-%C3%A6ndret-hjerne-i-forhold-til-almindelige-mennesker

http://no.wikipedia.org/wiki/Psykopati

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Takk, ville gjerne ha sett noen av «disse» dokumentarene… :D

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

(Forøvrig så har disse fly-greiene ingenting med muslimer å gjøre. Som sagt, de er kun nyttige idioter. Fyren på det flyet var nok en «mind-controlled puppet», og det var ikke muslimer som trakk i trådene.

De fins smarte og greie muslimer også. Osama Bin Laden virker for meg som en ganske så hyggelig og fornuftig fyr. Nettopp derfor vil de aldri finne ham, ihvertfall ikke i live, fordi man er altfor nervøs for hva han skulle si til media. Brevet han skrev til den vestlige verden etter 9/11 ble jo trykket i bare veldig få aviser. (The Guardian i England trykket det visst. Og kanskje en eller to aviser til.)

ArneLo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Bin Laden, når han var i live, fremsto passe reflektert satt opp mot Bush den yngre. Men han er nok gått ut av tiden. Years of Deceit: U.S. Openly Accepts Bin Laden Long Dead

Og ja, dette er nok muligens enda en «maskin» brukt av «noen» med kunnskap og en plan. Fly-greiene har bare det med muslimene å gjøre at det går ut over dem. Og de fleste andre. Akkurat som de fleste angrepene/falsk flagg operasjonene fra gærne «muslimer» som f.eks India: Was Mumbai suspect a double agent for US?

«Man does not have the right to develop his own mind. This kind of liberal orientation has great appeal. We must electrically control the brain. Some day armies and generals will be controlled by electric stimulation of the brain.» Dr. Jose Delgado
Chemical Hallucinations, Mind Control, and Dr. Jose Delgado

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Muslimene er «nyttige idioter». Altså, de muslimene som skriker og skråler, mishandler kvinner (graver de ned i sanden og kaster svære steiner på de), er voldelige / oppfordrer til vold, og generelt er……rasistiske og barbariske drittsekker.

Den Nye Verdensorden trenger disse typene for å få igjennom sine planer. Så hver gang det er en eller annen form av muslim-relatert trøbbel, så gnir man seg i hendene og smiler. Det verste som kunne skje hadde jo vært om muslimene kunne klare å oppføre seg sivilisert og komme overens med andre mennesker.

Kom ikke å si at kvinneundertrykking ikke er et kolossalt problem blandt muslimene. Er man så syk i hodet at man graver ned sine egne kvinner opp til skuldrene, og kaster steiner på de til de dør, ja da syns jeg man fortjener alle bomber Pentagon kan produsere. (Bedre for disse kvinnene å bli bombet av USA enn å bli steinet til døde av ens egne slektninger og naboer. Mener nå jeg.)

Islam har blitt en perversjon. La de som vil komme til Norge få et ultimatum: Forkast Islam og bli kristen, eller bli der du er og vær muslim. (Man kan jo selvfølgelig praktisere ens religion i det stille.) Hadde Norge stått i brann og Saudi-Arabia hadde tatt i mot flyktninger på en slik betingelse, så hadde jeg gladelig gått med på det.

ArneLo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

«Forkast Islam og bli kristen, eller bli der du er og vær muslim»
Kristendommen er vel verdens største religion. Og den er også rimelig pervertert,
Christian Fundamentalism Permeates the Republican Party: Sarah Palin’s links to the Christian Right
og har sterk innflytelse høyt oppi i hierakiet i dagens imperie.
. It is based on the idea that in the end times there will be an outpouring of supernatural powers on a group of Christians that will take authority over the existing church and the world. The believing Christians of the world will be reorganized under the Fivefold Ministry and the church restructured under the authority of Prophets and Apostles and others anointed by God. The young generation will form ‘Joel’s Army’ to rise up and battle evil and retake the earth for God.’4

The movement worldwide is estimated as high as 100 million people.

Men er det snakk om det i norsk eller vestlig presse? Gærne religiøse med mulig tilgang til en mengde atomvåpen….

Det ser ut til at pervertert kristendom har en del mer «firepower» enn pervertet islam. Ikke at jeg vil støtte noen av dem. Verden er nok ikke svart/hvit.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Mer frykt propaganda angående «Arabere»:
«Dette er imamen som får USA til å skjelve»
«Anwar al-Awlaki ble tidlig nevnt i forbindelse med Umar Farouk Abdulmutallab (23), mannen som nå er siktet for å ha forsøkt å sprenge et Delta-Northwest-fly i lufta på fredag. Etterforskerne er ifølge ABC News nå svært sikre på at al-Awlaki har gitt råd til Abdulmutallab.

Pete Hoekstra, republikansk representant i etterretningskomiteen i Senatet, sier koblingen er klar.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/27/nyheter/terror/utenriks/usa/al_qaida/9682072/#comments

Flere «OSAMA» lignenede skapninger blir framstilt som «fiendtlige» skikkelser i dagens mainstream media. Og så erklærer de samtidig at «vi» er ikke rasister… :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

FRP spiller på «motsetninger» som vanlig:
«Én av tre vil forby minareter»
«En landsomfattende spørreundersøkelse viser at 31 prosent av de spurte ønsker et forbud mot muslimske bønnetårn, minareter, i Norge. 44 prosent sier nei til et slikt forbud.

De spurte i Oslo og Akershus er mest negative til et forbud. Her sier 54 prosent nei, skriver Aftenposten.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/17/nyheter/innenriks/religion/islam/minaret/9550075/

Følge med den hete debatten der… :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

VG «beklager» muslim-vits:
«Den omtalte vitsen i spalten «Dagens bløte»:
Hva er likheten mellom en brusflaske og en muslim?
Svar: Begge er tomme fra halsen og opp.»
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=584783
http://www.dagbladet.no/2009/11/22/nyheter/innenriks/vg/aviser/innvandrere/9158642/

Det er en lang prosess fra noe blir skrevet på pc-en til den er publisert på trykk. Hver setning blir «sjekket» av redaksjonen flere ganger, før avisa sendes til trykkeriet. Derfor viser VGs «beklagelse» bare en fornærming og hat mot muslimer, et såkalt «anti-muslimsk» agenda, noe sionistene har lenge planlagt og befalt på forhånd.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Dessuten har VG, gjort dette «med vilje» tidligere også:
http://www.dagbladet.no/kultur/2008/05/21/535822.html

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg er ikke den verste konspirasjonsteoristen, men disse skole-skytingene tror jeg er orkestrert ovenfra. «Mind controlled assassins» som det heter. Samme mønster hver gang. (Grei fyr skyter plutselig en bunch med folk og deretter skyter seg selv. Senere viser det seg at han gikk på «lykkepiller». Samt at vitner forteller om at det var flere skyttere tilstede. Noe som blir begravd i mainstream media.) Hva er målet?

1. Sørge for å skjerpe våpenlovene, så folk ikke kan beskytte seg selv, men trenger regjeringen til å ordne opp.

2. Skape et generelt klima av frykt. Nyttig for svært mange gode grunner.

ArneLo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

«Sørge for å skjerpe våpenlovene, så folk ikke kan beskytte seg selv»

Kunnskap beskytter, ikke våpen. :-)

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Støtten for den evige krigen mot de vantro hundene er laber i det amerikanske samfunnet fortiden og da er det jo på tiden med en oppfriskning av frykten. Så beleilig at en fra midtøsten går balloney…. Men graver man litt dybere…

Hvordan kan det ha seg at, Dr Nidal Malik Hasan MD, som for et år siden hadde den høyst betrodde rolle med å gi råd til regjeringen via Center for the Study of Traumatic Stress i f.eks Bioterrorism and the People: How to Vaccinate a City Against Panic og Implications of Pandemic Influenza for Bioterrorism Response «»to better understand the human trauma response and its mechanisms of disease and recovery.» nå gjør dette? Her er en artikel som kan kaste et litt annet lys på denne saken:

Reviving the War of Terror: Patsy framed in Secret Team psy-op to generate public support for wars

Og hvor i all verden ble det av de to andre skytterne?
Then it was reported in local media (CentralTexasNow.com) that Fort Hood was «under attack from three shooters»

Hvilken skjebne er det Nidal Malik Hasan har i vente? Vel, alle vet hva som skjedde med Lee Harvey Oswald.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ArneLo
14 år siden

Akkurat det der lurte jeg og på, første dagen så var det hele tiden snakk om 3 skyttere, 2 hadde klart og stikke av mens en var såret….. han lever ikke lenge tenkte jeg.
Nå er det bare en skytter og han hadde kun et håndvåpen og drepte 13 og skadet 31 ???? Midt i en militærleir ??
På dem i USA så har det vært tungt bevepna personer mot ubevæpna unger og da har dem bare klart og ta livet av færre en i Fort Hood, åssen kan det da være muligt at en psykiatrer med håndvåpen alene har skada og drept så mange topptrente elitesoldater ?
Lukter veldigt Falsk Flagg ja nå som støtten etter 9/11 er begynt og dale…

Otto
Abonnent
14 år siden

Rowan Atkinson illustrerer noen fordommer, Rowan Atkinson – Conservative Conference http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1551&start=1#M4739 , og kulturforskjeller, Rowan Atkinson Live – Guys After the Game http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1551&start=1#M4731 .

Otto
Abonnent
14 år siden

Angående massemordet i Texas i begynnelsen av november 2009, i følge Hawks’ Cafe var Major Nidal Malik Hasan en patsy, syndebukk, Northwestern Virtual News, Femme Comp frags Fort Hood http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=1#M4952

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Pelosi’s FC-KU lap dance for the Fort Hood snuff film http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1059
Sitat: .. Hawks CAFE believes that Nancy Pelosi authorized Femme Comp agents to ambush Major Hasan at FC-KU* lap dances and use Fort Hood wireless security systems to backhaul images of snuff-film crime scenes to be edited at Northwestern University and broadcast on C-SPAN `news’ to prove how much its Muslim soldiers hate America. Our Blabbermouth agents have evidence that Femme Comp tunneled into ADT / Honeywell Mobitex security networks to jam cell phones while backhauling images of a FC-KU crime scene to show Muslim actor-patsies in a Jihadi attack on Fort Hood. «The Army shrink and suspected terrorist who went berserk at Ft. Hood army base killing 13 and wounding 29 was a habitué at a local strip club. Alleged shooter Maj. Nidal Malik Hasan visited the Starz strip club close to the base at least three times in the past month, the club’s general manager, Matthew Jones, told FoxNews. «The last time he was here, I remember checking his military ID at the door, and he paid his $15 cover and stayed for six or seven hours,» Jones stated. Stripper Jennifer Jenner, who works at Starz said Hasan bought a lap dance from her two nights in a row. She said he paid $50 for a dance lasting three songs in one of the club’s private rooms on Oct. 29 and Oct. 30.» ..

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Femme Comp Pelosi and the Fort Hood contract hit http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1062
Sitat: .. Hawks CAFE believes that Nancy Pelosi ordered Femme Comp Inc to camouflage contract hits at Fort Hood with a `Jihadi’ FC-KU* crime scene; allegedly financed with money laundered through Pakistan by Baath Party intelligence agents in the U.S. and Canada. .. Our Blabbermouth agents have evidence that Pelosi authorized FCI to transfer House Appropriations – Homeland Security money to Baath intelligence agents in America and Canada who then then recruited a patsy in a «shalwar-kameez» to distract public attention away from Baath Party assassins used to execute the sophisticated, synchronized Fort Hood hits. ..

« Forrige artikkel

Obamas unge fotsoldater

Neste artikkel »

Fredsprisen til Barack Obama?

132
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x