/

Holdes menneskeheten nede? Del 2

7.8K visninger
5 minutter lesetid
26

Denne artikkelen tar opp fenomenet bortføring, andre kilder som hevder det samme som David Icke når det gjelder reptil-påvirkning, hva som kjennetegner mennesker med trekk fra reptil individer og hvordan dette stemmer overens med psyken til de i blant oss som kalles sosio-eller psykopater. Har de i større grad enn oss andre vært utsatt for genetisk manipulering? Finnes det land som er under psykopat/reptilpåvirkning?

 

Fenomenet Abduction – bortføring

Det mest slående med dette fenomenet, er at mennesker over hele verden beretter det samme. I løpet av natten har en blitt tatt med fra sengen av individer som betegnes som grays, samt vært utsatt for diverse medisinske undersøkelser som omfatter egg og sædprøver, altså genetisk eksperimentering. To typer av utenomjordiske går igjen i disse beretningene, nemlig Grays og reptil individer.

Grays med reptilindivid
Grays med reptilindivid

 

De grå sin rolle

Flere kilder hevder at grays kun er kloner som gjør ”jobben”. De er flinke til å adlyde ordre, disiplinerte, samt mangler følelser og evne til reproduksjon(1). I følge Anton Parks er de lagd av reptil individer som styrer dem fra kulissene.

Gray
Gray

 

John Mack sine konklusjoner

John Mack
John Mack

I utgangspunktet stilte psykiateren John E. Mack(1929 – 2004), seg totalt avvisende til fenomenet abduction helt til han fikk lese en bunke brev fra personer som hevdet at de hadde blitt bortført av humanoider med grays og reptil lignende utseende. Mannen som gav ham disse brevene, var den kjente abduction etterforskeren Budd Hopkins(1937- 2011).  Mack ble etter hver så interessert at han intervjuet ca. 200 personer som hevdet at dette hadde skjedd med dem. Da han gikk ut offentlig og hevdet at dette fenomenet var reelt, ble han utstøtt av sine kolleger og hele det vitenskapelige miljø. Denne videoen forteller blant annet om dette:

 

 

Bob Deans erfaringer

Robert Dean
Robert Dean

I den topp hemmelige NATO rapporten: ’The Assessment’, som Robert Orel(Bob) Dean lekket til offentligheten, var konklusjonen at vi besøkes av 4 ulike raser og at disse har vært her over lengre tid.  En av dem er reptillignende med vertikale pupiller, en annen er mennesker som oss. Etter 40 års etterforskning dro Dean for øvrig den konklusjon at menneskeheten har vært utsatt for langvarig genetisk eksperimentering fra Annunakiene.  Her kommer han både inn dette, samt teorien om grays som biologiske roboter:

 

I følge David Icke og John Mack befinner disse reptilindividene seg vanligvis utenfor det frekvensområdet vi kan se og blir synlige for en kortere periode når de går inn i vår dimensjon. Da fungerer de som ’energivampyrer’ og er avhengige av å skape frykt for å kunne ’trives’(2).

 

Reptilhjernen

Anatomisk består hjernen vår av tre deler. Den mest primitive og grunnleggende heter reptilian brain og har følgende kjennetegn(3).

reptil hjernen
reptil hjernen
 • Nådeløs
 • Territorial
 • Manipulerende
 • Ønsker å dominere
 • Forakt for mennesker
 • Grådighet
 • Sex – ønske om paring
 • Aggresjon
 • Konkurranse
 • Tvangsmessig adferd – lærer ikke av feil – ritualistisk

 

Reptil uttrykk

 • ”Han vet å sno seg”.
 • ”Snakker med to tunger”.

Hvorfor brukes slike ’reptil uttrykk’ for å beskrive en person som er manipulerende, løgnaktig, slu og svært utspekulert?  Kan det være at alt henger sammen på måter som vi ikke forstår eller har oversikt over?

 

Sosiopatens viktigste kjennetegn

En annen beskrivelse av personer med ”reptil psyke”, er sosio-eller psykopater. På samme måte som reptilindivider næres av våre negative følelser, trives slike personer og er i sitt ess når han/hun kan trakassere andre og få dem til å føle seg ille til mote. Dette brevet hentet fra nettstedet psykopaten.info, gir en god beskrivelse av psyken til disse individene. Noe av det mest karakteristiske for dem, er ulike former for manipulasjon. En høyt fungerende og intelligent psykopat benytter ulike strategier og velger den som til enhver tid synes mest hensiktsmessig. De kan variere mellom å være aggressiv i den hensikt å skape frykt og usikkerhet, ty til smiger og overfladisk sjarm, eller ”stakkars meg” – prøve å få andre til å synes synd på en. Den lavtfungerende og mindre intelligente typen har ofte parasittisk livsstil, dvs. snylter og utnytter andre uhemmet uten å få kvaler(4).

Flere typiske kjennetegn:

 • Genetisk forstyrrelse
 • Manglende empati og samvittighet – nådeløs
 • Narsissist – Ser seg selv som hevet over alle andre
 • Ønsker å dominere
 • Aggressiv – trives med å herse med andre. Ønsker og søker derfor konflikt/krig!
 • Løgnaktig
 • Føler seg ofte forurettet uten grunn
 • Mangler selvinnsikt – det er de andre det er noe galt med, ikke meg!
 • Ca 4 % av verdens befolkning har denne forstyrrelsen, altså ca. 300 millioner mennesker (4)

Som beskrevet i del 1, har disse personene blitt genmanipulert av negative reptilindivider og derfor skreddersydde for kontakt med dem. Dersom en ønsker å manipulere, hva er smartere enn å sørge for at slike personer er overrepresentert i makteliten?

 

Maktpyramiden i følge David Icke
Maktpyramiden i følge David Icke

Konklusjoner. Personer med denne degenererte psyken har mange reptilian brain kjennetegn og likhetstrekk med Annunaki reptilindivider(se del 1). Samvittigheten er vår indre stemme og rettesnor for våre handlinger. Har en person veldig høye tanker om seg selv, samt mangler samvittighet og medfølelse, vil denne personen kunne tillate seg omtrent hva som helst! Når det gjelder forståelse av psykopater, kan jeg støtte meg på egne erfaringer da jeg har møtt flere slike individer i løpet av livet. En bok som gir god innsikt i denne psykiske lidelsen er Martha Stout sin bok: The Sociopath next door. The Ruthless versus the Rest of Us(4)

 

USAs psykopatiske utenrikspolitikk

Her følger en beskrivelse fra den erfarne og prisbelønte journalisten John Pilger(5).

John Pilger
John Pilger

”Siden 1945 har USAs moderne fascisme ført til at 69 land har vært utsatt for en eller flere av følgende. De har blitt invadert, deres regjeringer har blitt veltet, populære bevegelser har blitt holdt nede, deres valg har blitt tuklet med, deres land har blitt bombet, deres økonomi har blitt ribbet for all beskyttelse og blitt utsatt for lammende beleiringer kalt sanksjoner. Den britiske historikeren Mark Curtis anslår at dette har forårsaket millioner av dødsfall. I hvert eneste tilfelle har dette vært grunnlagt på løgn”(les: manipulasjon).

 • ”I dag innebærer verdens største terroraksjon henretting av hele familier, bryllupsgjester og sørgende i begravelser. Dette er Obama sine ofre. I følge New York Times, velger Obama hver tirsdag sine ofre fra en drapsliste som CIA presenterer for ham i Det Hvite Hus(Situation Room). Uten et snev av rettslig bevis, bestemmer han så hvem som får leve og hvem som må dø. Henrettingen skjer ved hjelp av en ubemannet drone utstyrt med Hellfire raketter. Den griller sine ofre og dekorerer området med likrester”.  Kommentar: Hvor er denne mannen sin samvittighet og medfølelse?
 • “I min tid som reporter har jeg aldri opplevd maken til den svertekampanjen som nå pågår mot Russland med fremstilling av presidenten(Putin) som en stor kjeltring”(5).

 

Etterord

Del tre vil gi eksempler fra velkjente media saker på psykopatisk djevelsk utspekulerthet og hvordan vi blir lurt og holdt for narr. Dessuten gi (flere) eksempler på kjente personer som har denne forstyrrelsen. Når individer med denne forkvaklete psyken sitter i posisjoner med mye makt og innflytelse, blir nemlig resultatet et terrorvelde.

 

Kilder

 1. Parks, Anton. Eden. Pahana Publishing 2014.
 2. Icke David. The Children of the Matrix.
 3. Beating the reptilian brain. http://www.eruptingmind.com/beating-the-reptilian-brain/
 4. Stout, Martha. The Sociopath next door. The Ruthless versus the Rest of Us. Three Rivers Press, New York.
 5. http://johnpilger.com/articles/why-the-rise-of-fascism-is-again-the-issue
 6. http://psykopaten.info
 7. Robert (Bob) Dean. Diverse YouTube intervju.

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

De er Satan !!!! Bibelen sier : FØLG IKKE FALSKE PROFETER!!!!!!

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Tory Smith:
We Are Down to 6% of The Dark Ones Here On Planet Earth! June 23, 2015

https://www.youtube.com/watch?v=8I_a5PH3Y3w

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Ønsker ikke krangle om dette, eller kuppe en artikkel med annet emne. Men fakta er, at jo, vi lever i den mest fredelige periode i den til nå noenlunde nedskrevne historie. http://www.salon.com/2014/01/15/were_living_through_the_most_peaceful_era_in_human_history_%E2%80%94%C2%A0with_one_big_exception_partner/

Men, religionskonflikter samt terrorsime har hatt økende tendenser. Om jeg er overmåte i godvilje kan være til tider, men det er det mitt fokus er på, uten at jeg derved lukker øynene for det ondskapsfulle. Jeg ser i min jobb en svært økende grad av empati og omsorg for mennesker, og de aller fleste jeg møter hjelper andre mennesker så godt de overhodet kan..Ved siden av healer/lydhealing virksomhet, er jeg anestesisykepleier, og merker denne økende kjærlighet blant mennesker mer og mer rundt meg her.
Vi er heldige som lever i denne fantastiske perioden.
Men jeg ser tendenser her inne til stadig velge frem den negative virkelighet blant oss, fremheve den på en måte at vi ikke kan gjøre noe, at vi er fullstendig ettergitt eliter. Det er ikke sant.
Vi har personlig ansvar for verden rundt oss, og alt starter med det en selv velger fremheve/sette fokus på, som igjen sprer seg med rippeleffekter utover.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Kjell L
9 år siden

Kjell L skrev
Jeg ser i min jobb en svært økende grad av empati og omsorg for mennesker, og de aller fleste jeg møter hjelper andre mennesker så godt de overhodet kan..Ved siden av healer/lydhealing virksomhet, er jeg anestesisykepleier, og merker denne økende kjærlighet blant mennesker mer og mer rundt meg her.
Vi er heldige som lever i denne fantastiske perioden.

Mole
Ja kanskje vi er i den perioden bibelen kaller de siste dager i og med at ting ser ut til å klarne,

1. Tessaloniker 5
Men om tider og tidspunkt trenger vi ikke skrive til dere, søsken.
2 For dere vet godt at Herrens dag kommer som en tyv om natten.

3 Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna.

som du har nevnt før så er religion en stor del av årsaken til krigene i verden, her er vi enige.
Derfor mener jeg at bibelen forutsier at religion skal fjernes før det kan bli fred her på jorden.

Åpenbaringen 17
15Så sier han til meg: «Vannene du så, der horen sitter, er folk og folkemasser og nasjoner og mennesker med ulike tungemål.
16 Og de ti hornene du så, og dyret, de skal hate horen, legge henne øde og kle henne naken, spise kjøttet hennes og brenne henne opp med ild.

Men nyhetssendinger og annen info sier dessverre at ting blir mer ondskapsfult i verden idag.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Glemte noen linker, se lenger opp. Takk for link selv. Den viser særlig økt vold og lokale konflikter, noe jeg nevnte i en link lenger oppe. Men kriger generelt, går ned i verden, det er så og si ingen krig mellom land mer, bortsett fra konflikter/borgerkriger mellom mindre land. Se på verdensbildet ellers på link du sendte, det er dramatisk redusert mht konflikter. Må også løpe:)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Kjell L
9 år siden

Kjempebra at kriger minker i verden, bare synd verden blir mer voldelig og ondskapsfull og flere har dødd i krig på færre år en tidligere i historien, så hvis man mener verden går til det bedre legger man nok for mye godvilje til, godvilje er bra, men for mye er farlig.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Noen få linker kun, der er masse mere der ute
http://theoptimist.com/best-year-ever/

https://www.apollon.uio.no/bokanmeldelser/2010/fredsforsker-bokdiskusjon.html (lang)

http://www.psmag.com/business-economics/world-getting-less-peaceful-every-year-85360 ( denne viser tendenser til økt usikkerhet, men uansett langt mindre kriger)

http://www.visionofhumanity.org/#/page/indexes/global-peace-index
http://www.visionofhumanity.org/#page/indexes/global-peace-index/2014 ( verden generelt er ganske fredelig..men media blåser som alltid alt opp…sier ikke at ting er perfekt enda, men ofte må det store oppvasker til før nye overganger..

Men til Terje; Jeg har nevnt her inne noen ganger før, at jeg har sett Ufo selv, sammen med 1 kamerat og 1 onkel. Onkel var da i den tiden fysikklærer på Universitetet i Trondheim, og ringer meg nesten hver dag enda for å spør hva vi egentlig så. Jeg har ikke mer svar enn han, så jeg sier alltid ” Jeg vet ikke, men det kan umulig ha vært noe vi har lagd”. Dette så vi i Lyseheiene i Stavanger, en svær kule/orb, som lyste opp fjellsidene som om det var 1000 lyskastere..vanskelig å si avstand, men vil anslå ca 200m vekke og muligens 100/150 m høyt. Etter rundt 2 min, forsvant den tilslutt ila 1 sekund rett opp, hvor vi så den kun som en stjerne.. Ingen lyd overhodet, bare et intenst Lys som jeg aldri siden har sett maken til..så jeg er åpen for Ufoer..men hva det er, vet jeg ikke. Fantastisk opplevelse som jeg, etter 10 år, var heldig å få oppleve

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Kjell L
9 år siden

Takk for lenker Kjell L.

En liten lenke fra meg før jeg må løpe, skal finne fler til deg.

The World Is Becoming More Violent — Here Are The Most And Least Peaceful Countries
http://www.businessinsider.com/map-the-most-and-least-peaceful-nations-on-earth-2014-6

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Jeg skjønner at tilogmed på positive kommentarer, blir jeg disliked. Ikke at det betyr noe, men jeg skjønner at for å få eventuelle likes her, må jeg rett og slett komme med fantastisk mørke utopiske teorier, som overhodet ikke kan backes opp av bevis, annet enn linker til mennesker som kjente noen venner av noen venner som visste om en som hadde sett reptiler/fått classified bevis, men varblitt drept av agenter for reptilene og nå kun kan snakkes med gjennom medier som tar 450 kr for 10 min.
Jeg er ved siden av mine mange yrker, healer, og healer gratis for hvem som helst, også gratis lydhealing.
Fred og Sannhet være med eder og måtte Universet skjenke eder alt dere måtte ønske

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Det er spørsmål som kan kreve lange svar.
Ondt og Godt ja..La meg heller bruke ordet emosjonelle tilstander,som frykt og kjærlighet. Hva vi kaller ondskap,springer ut av frykt. Stor frykt=seperasjon fra helheten,fra Kjærligheten i oss selv. Fra denne tilstanden kommer også uvitenhet hva vi gjør mot hverandre,en slags ubevisst komatilstand. Men dette igjen er illusjoner, som paradoksalt nok skaper mye av det vi ser på som ondskap. Men det er handlinger basert på en uvitenhet om den kjærlighet vi alle har. Hvis vi ser på Den Primære Skaper eller Pimære Kraft for å bruke de ordene, eksisterer absolutt alle ting innenfor og av denne kraften,tilogmed de vi dømmer som onde.

Verden blir hva vi fokuserer på, og en stor del av verdens befolkning fokuserer enda på lavere frykttilstander, snarere enn å gi slipp på den delen i seg og komme frem i lyset..
Den eneste natur til mennesket er kjærlighet, det er den ultimate sannhet, uten å snakke om den i en religionsforstand, for religion innskrenker oss, gjør oss mindre, lar oss ikke se vår fantastiske vi egentlig er og hvilken enorm skaperkraft vi har.

Uansett, det er faktisk mindre kriger i verden idag enn noensinne før, bare at nå får vi informasjonen kjappere, noe som igjen kan vike som det skjer noe fælt hele tiden. Flere bryter vekk fra religion, danner egne samfunn hvor mat og teknologi lever i symbiose med verden, meditasjon, yoga, andre øvelser kommer inn i skolene flere steder i verden..det skjer så mye Godt og Fantastisk, ikke fei det bort. Og hva vi kaller ondskap, ja det finnes mye å feie opp enda, men det beste vi kan gjøre hver dag, er å smile til alle rundt, være medfølende, vise så mye kjærlighet vi kan til alle rundt oss og deg selv..ubetinget, ikke bare våre nærmeste..Do it, og se hvordan mennesker og verden forandres…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Kjell L
9 år siden

Kjell L skrev
Uansett, det er faktisk mindre kriger i verden idag enn noensinne før, bare at nå får vi informasjonen kjappere, noe som igjen kan vike som det skjer noe fælt hele tiden.
Do it, og se hvordan mennesker og verden forandres…

Mole
Do it å se mennesker og verden forandres…
Tror du ikke dette er prøvd før i menneskehistorien?

Mindre kriger nå enn før, vet du hvor mange som er drept i krig fra 1800 tallet å frem til 2015 ?, tror du det er drept flere mennesker fra 1800 tallet og frem til 2015 enn i all krig i menneskenes historie og frem til 1800 tallet?

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Det er nok av Fakta som kan underbygge mine påstander, men ikke regner jeg med at det blir tatt imot her, for her tror kanskje de aller fleste ikke på krigens konsentrasjonsleire engang..Min farfar døde i konsentrasjonsleir, så det var høyst reelt. Det er skrevet nok av bøker rundt temaet krig, og Fakta er at jo, mindre mennesker dør i krig enn noensinne. Det er konflikter enda ja, men antagelig lever vi i den mest fredelige periode på over 1000 år. Kjærligheten transcenderer absolutt alt, også de mest villeste ting vi kan mene her som “holder oss nede”…og vi er enda en ung art, men selfølgelig skal vi bruke den kraften, til det ikke eskisterer fnugg av lidelse , kriger eller annet elendighet i verden, uansett om det er prøvd i hele vår historie….og den kommer, det er umulig å stanse. Nytter uansett ikke “prøve”, men som jeg sier “Do It”, hver dag,hver time du har igjen… Søk på less wars now eller lignende, så får du 100 vis godt dokumenterte linker. Små armerte konflikter virker en periode nå å ha eskalert, men færre mennesker dør i dem enn før..Dette skal være et nyhetsspeil, og da må saker belyses fra begge sider, for så å ta et standpunkt. Annet blir fullstendig feil. For meg virker det som om alle her inne har overgitt seg selv til alle fæle krefter der ute, gitt opp, noe som styrker dem/gir energi til dem dere mener styrerr vår verden. Ja, vår sivilisasjon er i ferd med å endres dramatisk, noe som er et resultat av hele vår histories endring i vår bevissthet. Resultater tar lang tid. Men vi er på rett vei, og det som kommer er fantastisk. Det mest fantastiske er at dette springer ut i fra oss, sammen manifisterer vi en verden som er Gylden

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Jeg anser Unconditional Love, som langt viktigere enn noe annet…og livet på Jorden, inkludert vårt, har alltid endret seg, det skjer hvert sekund. Men vi er nøyaktig der vi skal være, alt er vel og alt går bra og vi våkner hver dag opp med mer kjærlighet i oss.

Hvorfor fokuseres det så mye på det negative her inne, reptiler som springer rundt å lager helvette, fremfor den sterkeste kraften av Alt, som ikke engang Reptiler eller Annunaki kan kjempe imot? You got it:) Love man..

Hadde noen av dem jeg kjenner fokusert mer på det, fremfor de fæle, dystre og ondartede konspirasjoner, hadde de skint mer, vært mer lykkelige og frydet seg over den vakre verden vi lever i. Det du tenker, det sendes ut og skaper, husk det. Så hvorfor ikke skape mer Lys, enn Mørke?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Kjell L
9 år siden

Kjell L skrev
Hadde noen av dem jeg kjenner fokusert mer på det, fremfor de fæle, dystre og ondartede konspirasjoner, hadde de skint mer, vært mer lykkelige og frydet seg over den vakre verden vi lever i.

Mole
Mennesker har i over 6000 år prøvd å skape fred på denne jord, eller har de ikke det, hvis de har det hvorfor er det da ikke mer fred i verden, og hvis mennesker ikke søker fred så har du svaret ut av vinduet.

Eller er det store krefter som motvirker de som søker fred, har du tenkt over det, trenger ikke være reptiler eller aliens, kanskje rett og slett bare onde mennesker, eller som bibelen sier, hele verden ligger i den ondes vold!

Hva sier du Kjell, er de onde krefter overlegne de gode??

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Hva som er fakta ang reptilske agendaer, tror jeg ikke du, jeg eller noen her inne har full oversikt over.
Jeg vil uansett selv aldri hevde at jeg har det, for jeg sitter ikke på 100% informasjon om dette. Det kan likså godt være oppfunnet av CIA det også, for å avlede oss fra helt andre fakta/ting som drives på med, avlede oss fra oss selv og livet vårt Her og Nå
Men uansett hva som er fakta, hindrer det deg i å leve ditt liv i full kraft, i kjærlighet, i glede, i lykkerus av å være til, i full Frihet? Vi kan overskride det vi tror er begrensninger i livet på alle måter, for vi har et ubegrenset potensiale. Livet vårt, sjelen, er Uendelig potensiale.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Jeg anser at både annunaki, archons og chimeras er beskrivelser for reptoider.

Kanskje er de alle “repto-verstinger” fra stjernebildet Draco.

I denne artikkelen med info fra galaktisk historiker Laura Eisenhower, er det en informativ slide som også beskriver repto-fenomenet (omtrent på midten) http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/budskap-fra-oldebarn-og-oldefar-laura-og-ike-eisenhower/

Nå som livet på Jorden er i ferd med å endres er det viktig å forstå hvor lett spill de har hatt, de som har lurt og manipulert menneskeheten gjennom århundrer. Og det pågår jo ennå –

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Reptildelen i hjernen, oppsto for rundt 500 millioner år siden i fisk og fulgte så evolusjonen opptil mennesket idag. Jeg regner med at konspirasjonsteoretikere ikke sår tvil i at vi faktisk har hatt en evolusjon, men det skulle ikke forundre meg.. For jeg har snakket med nok folk som påstår at månen er en kampstasjon eller kunstig laget satelitt, satt opp som skjold mot at vi ikke skal kunne entre 5 dimensjonstadiet, eller at Stoltenberg og Obama er roboter fjernstyrt fra en Sydpolsstasjon..jaaa…

Jeg spurte deg enkelt og greit, høflig, om hvilke forskere i Genome Prosjektet som skulle ha funnet det, for det hadde blitt publisert i enhvert medisinsk og scientific tidsskrift. Hvis du kun viser til linker som passer inn i din oppfatning av dette, og ikke er din egen djevelens advokat og også er litt kritisk, eller kan vise til linker som mener det motsatte, er det jo nytteløst å ha noen form for seriøse diskusjoner her inne.

Men jeg glemmer, dette er faktisk nyhetsspeilet, der absolutt alt er funnet opp av og kontrollert av en liten elite, der enkeltmennesket alltid kontrolleres av en ondsinnet makt og vi egentlig ikke har noen skaperkraft.
Da går det ikke an å ha noen form for seriøse diskusjoner om noe.

Du forstår
de sammenhengende du vil forstå, eller mer korrekt, slik du ønsker å forstå dem…men det gjør det ikke nødvendigvis rett, heller ikke mine oppfatninger.

Hvis det hadde vært flere spor som pekte i de retninger du mener er funnet i Genome Project, hadde det vært også vært skrevet om i et utall andre kilder.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
9 år siden

Hvilke forskere i Genome Prosjektet har angivelig funnet dette og hvor har de publisert sine funn? Jeg spør høflig, fordi et slikt funn hadde nesten automatisk blitt publisert i alle verdens tidsskrifter, det være vitenskapelige eller medisinske.

Jeg er ikke fremmed på dette feltet, og tror vi har hatt besøk og muligens enda har. Men Icke er ikke en av dem som for meg er troverdig, etter ha vært på 2 av hans foredrag i England…nå har vi egentlig ingen håndfaste bevis, det blir som en religion, hva vil velger å tro/velger å fokusere på. Da kan selvfølgelig enhver virkelighet bli “Sann” og reell, innenfor hver enkelts oppfatning av virkeligheten rundt seg.

« Forrige artikkel

Tidligere forsvarsminister slår alarm

Neste artikkel »

En hyllest til norske politikere

26
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x