//

Tidligere forsvarsminister slår alarm

7.1K visninger
2 minutter lesetid
16

Noen stikkord for videoen: Operation Paperclip, Roswell krasjet, MJ 12, kabalen, The New World Order, den privateide amerikanske sentralbanken, PNAC, 11. september, provokasjonene mot Russland, forslag til løsninger.

Paul T. Hellyer, tidligere kanadisk forsvarsminister, gir her sin analyse av dagens kritiske situasjon. Han hevder blant annet at de viktigste problemene verden står overfor, er skapt av en liten megarik og samvittighetsløs elite som har ført resten av menneskeheten bak lyset.

Dette gjelder ikke minst hemmeligholdet om besøk av utenomjordiske. Han mener også at vi nå er på vei mot en 3. verdenskrig og at vi kun har måneder på oss til å forandre kurs før det er for sent.

Ny verdenskrig?

Del to av artikkelserien:”Holdes menneskeheten nede”, vil komme inn på hvorfor det er svært usannsynlig at Obama endrer kurs slik Hellyer her håper på. Det som er mer sannsynlig og som faktisk kan bli redningen da det vil kunne endre maktbalansen og tvinge frem store positive endringer, er et verdensomspennende aksjemarked krakk.

Hva er aksje og valutaspekulasjon annet enn metoder de rike bruker for å kunne bli enda rikere og styrke sin allerede fordelaktige posisjon? Sitat fra Benjamin Creme/Share International, om forestående globalt børskrakk: “Nasjonene må innse sin gjensidige avhengighet, og når de gjør det gjennom et økonomisk tap, vil de innføre tiltak for å gjenopprette verdensøkonomien.

Fordi det trengs en total rekonstruksjon av verdens økonomiske systemer, vil en slik forandring etter hvert bli gjennomført. Før de store nasjonene ‘sitter hardt i det’, er det lite sannsynlig at det vil skje noen reell handling.

Som Maitreya har sagt, er markedskreftene i sin natur urettferdige, og siden de skaper splittelse, atskillelse og ulikhet, er de onde(2)”

USAs hegemoni nå på hell

USAs supermaktstatus og dominans på grunn av dollarens posisjon som verdens ledende handelsvaluta, kan ta slutt før vi vet ordet av det. Her er viktige elementer i utviklingen som nå er i gang. Forrige uke bestemte Storbritannia, Frankrike og Tyskland seg for å bli medlemmer i den nye internasjonale: ”Asian Infrastructure Investment Bank”. Disse landene trosset altså USAs anmodning om å la dette være.

Dette foretaket som kineserne står bak, er i tillegg til å utfordre USAs posisjon en direkte trussel mot den USA dominerte Verdensbanken og det Internasjonale Pengefondet(1).

Paul Craig Roberts

Paul_craig_roberts
Paul Craig Roberts

En som er verdt å lytte til, er Paul Craig Roberts, tidligere finansiell rådgiver i Reagan administrasjonen. Sitat fra hans nyeste artikkel: “Cracks in Washingtons empire”: “The Evil Empire is beginning to crack. It will crack more as the Russian-Chinese alliance unfolds its potentials and when European capitals understand that hegemonic Washington has put their existence at risk in order to try to prevent Russia’s rise.

The crazed American and British neocon nazis, and their dupes among the populations, comprise the greatest human threat that the world has ever known. The sooner the Evil Empire collapses, the safer the world will be”(3).

Kilder

  1. EU allies defy US to join China-led Asian Bank http://thebricspost.com/eu-allies-defy-us-to-join-china-led-asian-bank/#.VQoCEY6G_6S
  2. Forestående globalt børskrakk. http://shareno.net/borskrakk/borskrakk.htm
  3. Cracks In Washingon’s Empire – Paul Craig Roberts. http://www.paulcraigroberts.org/2015/03/17/cracks-washingtons-empire-paul-craig-roberts/

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
9 år siden

Secret Meeting in London to “End Cash”:
http://www.infowars.com/secret-meeting-in-london-to-end-cash/

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Paul “Real Deal” Hellyer er født i 1923, samme år som Henry “Bad Boy” Kissinger. De er begge tidligere ministre, Hellyer var forsvarsminister i Canada, mens Kissinger var utenriksminister i USA.

Kissinger er ettersøkt for krigsforbrytelser i ulike land: http://www.counterpunch.org/2002/04/28/henry-kissinger-wanted-man/

For få år siden forsøkte irske myndigheter å få Henry Kissinger pågrepet – men han unnslapp med jesuitt-rigget eskorte til flyplassen:
http://www.infowars.com/action-to-arrest-wanted-war-criminal-kissinger-in-ireland/

Det er å merke seg at norske politikere siden 1950-tallet har valfartet til Illuminati-maktens topphemmelige Bilderberg-møter, der Henry Kissinger har vært en av de tyngste maktutøverne.

Selv Erna Solbergs regjering, inkl. utenriksminister Børge “wanna be Illuminati” Brende har sagt åpent at de tar råd fra Henry Kissinger, bl.a. i Ukraina som er blitt en nåværende krigsskueplass for ondskapens utfoldelse i regi av maktens bakmenn som Bad Boy Henry K. og andre.

Det er vel på tide at norske politikere slutter å løpe som pudler etter nåtidens verste stats-kriminelle
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/statlig-kriminalitet-et-kjempeproblem-i-dagens-samfunn/
og heller velger å lytte til rettryggede personer som Paul Hellyer, som står frem med viktig informasjon og har et sterkt ønske om å bidra til en bedre fremtid for menneskene på Jorden.

Så får vi si takk til makt-verstinger som Bad Boy Henry Kissinger & Co – Illuminatis dominans på Jorden svinner hurtig hen nå, selv om Erna Solberg & Børge Brende ser ut til å være mer opptatt av å støtte NWO-kabalens påfunn, enn av å ivareta sitt eget folk og lands interesser, f.eks. ved å kalle hjem norske militære fra steder der de overhodet ikke har noe å gjøre.

Forøvrig er Illuminatis onde imperium, beskrevet mer i detalj bl.a. i Robin de Ruiters bok “Worldwide evil and misery”, som nå er utgitt i over 100 land: https://www.conspiracyking.com/catalog/illuminati/worldwide-evil-and-misery-the-legacy-of-the-13-satanic-bloodli-detail

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Her i Norge tar vi det for gitt at vi kan si og skrive hva vil vil, slik som f.eks. her på Nyhetsspeilet. Det er stort sett i den vestlige verden vi har denne friheten og USA er den fremste forkjemper for denne friheten.
Det et rart at dere som har så mye i mot USA ikke ser hva som vil skje etterhvert som Kina vil bli verdens største supermakt, både økonomisk og millitært. Dette er uungåelig og Russland vil følge i halen til Kina.
Er det et hyggelig fremtidsbilde dere ser for dere? En fremtid der man ikke kan si hva man mener, der man ikke får utgitt sine bøker, der internett blir sensurert, der man ikke får solgt sine varer og ikke får drive sine forretninger hvis man er uenig med myndighetene. Jeg fatter ikke at noen kan ønske seg en slik fremtid. Det er mye som er galt med USA, men alternativet er mye, mye verre.

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Kongressen vil ikke ha krig, men amerikanerne er ikke redde og lar seg ikke skremme av russerne slik som europeerne.
Mens dine artikler er gjennomsyret av kritikk av USA, er dine artikler og kommentarer kjemisk fri for enhver kritikk av den motbydelige kapitalismen og den gjennomkorrupte og autoritære maktstrukturen som råder i Russland. Russland begynner å minne mer og mer om naziTyskland under Hitler. Det er derfor ikke rart at høyreekstreme miljøer og partier i Europa omfavner Putin. For de som mener at de er på venstresiden av den politiske aksen, er det derfor på sin plass å minne om at Russland ikke er et kommunistisk land lenger, men et høyre fascistisk og kapitalistisk land.

Uffda
Uffda
Abonnent
9 år siden

Teknologien for demolering
er ikke mer avansert enn at den var godt kjent når WTC ble bygget.
Nok en gang: 9/11 Thermo nuclear demolition underground heat turns steel to dust – low radiation >>> https://www.youtube.com/watch?v=9QXvKCHXKIw :-)

Forøvrig: – Satan finnes ikke. – Religioner er nå som dengang “Anti-krist”.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Teknologien bak det hele er jo hinsidig avansert , men enda verre og mer avansert er jo løgnene og grusomheten bak det hele. Så Wulfsberg kan gjerne spørre : “Holdes menneskeheten nede?”

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Boken ” Where did the Towers ” av Judy Wood som Hellyer her henviser til i videoen, holder jeg på å arbeide meg igjennom. Det skal godt gjøres å finne en mer kvalifisert person enn Judy Wood til å uttale seg om destrukjonen av world trade bygningene. 7 bygninger. Hun har høy teknisk vitenskapelg utdannelse i de rette fagene. Hun har sammen med sine studenter utviklet nye måter for stress undersøkelse av materialer osv. Hun legger i boken sin frem solide beviser for at tårnene og de andre bygningene som tilhører wtc egentlig ikke falt til jorden men ble bestøvet i løpet av 10 sec. Ikke bare det, men det skjedde også en mengde andre merkelige ting samtidig, som f.eks. at biler ble grillet overalt i nærheten. Noen biler ble grillet så langt unna som bortimot 1 km unna ved Brooklyn bridge. Hun setter egentlig alle andre spekulasjoner om hva som skjedde med bygningene fullstendig till veggs. Boken er et solid bevis på at en elite her i denne verden sitter på teknologi som ligger 100 år eller mer foran vår sivile verden. Judy Wood har arbeidet i mange år med dette verket. Mest sannsynlig den viktigste fakte dokumentar bok som er skrevet på flere hundre år. Hvis bare verden ville lese denne bok.!

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Krakket i aksjemarkedet kommer. Tredje verdenskrig er rett rundt sommeren. Og ut av dette KAOSET vil AntiKrist komme med sitt vidunderlige nye system. Fuglen Fønix reiser seg opp av asken.

Det nye Systemet er økonomisk og religiøst, innhyllet i en falsk fred. Dyrets merke blir obligatorisk for å kjøpe og selge. AntiKrist krever tilbedelse som Gud. Men den som tar imot dyrets merke blir åndelig død:

http://wp.me/p3uvTQ-9L

Kontaktfri VISA er i Norge nå. Snart skal RFID-chippen inn under huden din.
Si nei og velg Jesus fra Nasaret.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

Når Den Lovløse (AntiKrist) kommer, har han sin kraft fra Satan, og han opptrer med stor makt og med under og falske tegn. Med all slags urett forfører han dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot og elsket sannheten, så de kunne bli frelst. (2 Tess 2).

« Forrige artikkel

Hva vi kjemper for alle sammen

Neste artikkel »

Holdes menneskeheten nede? Del 2

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x