/

Ny internasjonal UFO konferanse

3.9K visninger
8 minutter lesetid

2.-4. oktober 2015, arrangeres det for første gang en UFO konferanse på Stiklestad i Trøndelag. Den vil også ha fokus på kornsirkelfenomenet. Her følger en presentasjon av foreleserne. 

 

James Gilliland

James Gilliland
James Gilliland

James Gilliland er en bestselgende forfatter, internasjonalt kjent foredragsholder, rådgiver og kontaktperson. Han er anerkjent verden over som grunnleggeren av Gilliland Estate, tidligere omtalt og kjent som ECETI Ranch (Enlightened Kontakt med utenomjordisk intelligens). Området i nærheten av Mt. Adams og Trout Lake hvor denne ranchen ligger, er berømt for mye utenomjordisk aktivitet, samt kontakt med åndelig og teknologisk avanserte multidimensjonale besøkende.

Gilliland har skrevet tre bøker: “Reunion with Source”, “Becoming Gods” og “The Ultimate Soul Journey”. Hensikten med dem er både å vekke samt informere. James har også vært omtalt i dokumentarer og TV-programmer som for eksempel His Story, The History Channel, UFO Hotspots, ABC, Fox News, BBC, Danny Dyer Spesial og Paranormal State. Han har også medvirket i radioprogrammer som Coast to Coast og Jeff Rense. Hans unike evne til å skjære gjennom myter og lag av desinformasjon gjør ham til en etterspurt foredragsholder.

Intervju med Gilliland hvor han forteller om sin bakgrunn, ulike typer av utenomjordiske, m. m. 

 På grunn av ulike forpliktelser, har ikke James G. mulighet for å reise til Norge i oktober. Løsningen blir derfor et Skype intervju:-)

 

Mary Rodwell

Mary Rodwell
Mary Rodwell

Mary Rodwell er en profesjonell rådgiver, hypnoterapeut og ufolog. Hun er internasjonalt anerkjent som en av verdens ledende forskere innen UFO og kontakt fenomen og dessuten grunnlegger av ACERN (Australian Close Encounter Resource Network). Hun er også visepresident i Star Kids Prosjekt Ltd og har forelest i USA, Canada, USA, Storbritannia og New Zealand.
Rodwell opptrer jevnlig i nasjonale og internasjonale medier som for eksempel den australske dokumentaren OZ File, BBC og Discovery Channel Animal X. Marys forskning viser at mens mange “Star Children” noen ganger kalt Indigo barn, har telepatiske evner og kan beskrive “Lysvesener”(engler), er den største forskjellen at “Stjerne barn” har minner fra møter med utenomjordiske individer, samt blitt tatt om bord i utenomjordiske romskip. Marys forskning søker også støtte fra vitenskapelig, medisinsk, psykologisk og historisk hold i sin teori om at vi gen manipuleres som et ledd i en oppgradering av mennesket. I følge Rodwell er hensikten å skape et paradigmeskifte i vår bevissthet.

 

 

Clark C. McClelland

 

McClelland da han var ansatt i NASA
McClelland da han var ansatt i NASA

Under sin oppvekst var McClelland veldig interessert i astronomi og klarte blant annet å bygge sitt eget teleskop da han var 12 år gammel. Han hevder derfor at han allerede den gang(1947) begynte sine undersøkelser av UFO fenomenet. Clark McClelland sin interesse for det utenomjordiske har således fulgt ham gjennom hele livet.

Han ble ansatt i NASA i 1958 og allerede i 1960 valgte Major Donald E Keyhoe, internasjonal direktør for National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP), McClelland til direktør for Kennedy Space Center. I tillegg til å være luftfarts ingeniør og teknisk assistent til Apollo programmet, har han også hatt viktige oppgaver i prosjekter som Mercury, Gemini og Apollo månelandingene. Mclelland gikk av i 1992 og har siden valgt å gå ut å fortelle offentligheten hva han vet om UFO og besøk av utenomjordiske.

McClelland har også blitt intervjuet en rekke ganger blant annet av Project Camelot, The Jeff Rense show, Blog talk radio, Veritas radio, med flere.

 

 

For å straffe McClelland, har amerikanske myndigheter prøvd å sverte ham, samt tatt fra ham pensjonen. Han er nå alvorlig syk og trenger nå all den hjelp han kan få. Vi oppfordrer derfor alle til å støtte Mclelland økonomisk ved å kjøpe kapitler fra hans bok, The Stargate Chronicles!

the_stargate_chronicles_-_chapters_1-10-231x300

Hans helsetilstand gjør en tur til Norge uaktuell. Vi tar derfor en prat til ham på Skype.

 

 Denis Roger Denocla

 

Denis Roger Denocla
Denis Roger Denocla

Denis Roger Denocla har i mange år fordypet seg i UMMO saken og er vel den i verden i dag som kjenner mest til denne gåtefulle utenomjordiske sivilisasjonen som kom hit for første gang på 50 tallet. Han har dessuten skrevet mye om temaet exosivilisasjoner som han kaller de besøkende utenfra, med særlig vekt på planeten Ummo. Denocla har dessuten klart å knekke språkkoden til denne sivilisasjonen, noe han forklarer inngående i sin bok Presence 2.

Presence 2
Presence 2

Denocla har altså mye å bidra med når det gjelder å gi økt forståelse av både utenomjordiske besøkende, samt kornsirkel fenomenet. Basert på sin kjenneskap til innholdet i mange av UMMO brevene, har han tilegnet seg stor viten om det åndelige perspektivet og filosofien til denne avanserte sivilisasjonen, samt deres teknologi og hvordan de har organisert tilværelsen på sin hjemplanet. Vi ser altså med stor forventning frem til Denocla sitt bidrag på konferansen!

Litt om UMMO

De siste 50 årene, har mer en 1400 ulike brev på mystisk vis blitt formidlet til mennesker over hele verden, særlig til ulike typer vitenskapsfolk. De som hevder å stå bak disse brevene, er representanter for den utenomjordiske Ummo sivilisasjonen. Brevene har blitt kopiert opp og sendt ut i hundretusener av eksemplarer på spansk, fransk, engelsk og mange andre språk. Se artikkelen: “Utenomjordisk kontakt fra planeten UMMO”. 

 

Freddy Silva

Freddy Silva
Freddy Silva

Freddy Silva er en av verdens ledende forskere på hellige steder, gamle systemer av kunnskap og samspillet mellom slike steder og bevissthet. Han er og en av verdens fremste eksperter på kornsirkler. Han har skrevet en rekke bøker, den første var “Secrets in the Fields: The Science and Mysticism of Crop Circles”. Denne kritikerroste boken er utgitt på fire språk, og gir en grundig innføring i dette svært misforståtte fenomenet.

Silvas bok om kornsirkelfenomenet
Silvas bok om kornsirkelfenomenet

Silva har også skrevet bøkene: “First Templar Nation’ og ‘The Divine Blueprint”. Han har dessuten regissert flere dokumentarfilmer, deriblant Stairway to Heaven: The Practical Magic of Sacred Space; samt Templemaking; and in The Footprints of Isis.
I over ti år har han forelest over hele verden med opptredener på International Science and Consciousness Conference, International Society for Studies of Subtle Energies & Energy Medicine, og The Society of Research and Education, i tillegg til Discovery Channel, BBC og Coast to Coast. Her er et kort intervju hvor han forteller om sin bakgrunn samt litt om sammenhengen mellom utenomjordiske og kornsirkelfenomenet:

 

Robert Hastings

Robert Hastings
Robert Hastings

I nesten 40 år, har etterforskeren Robert Hastings oppsøkt og intervjuet tidligere personell fra USAs luftforsvar om deres erfaringer med UFO hendelser i forbindelse med atomvåpen. Disse personene, alt fra pensjonerte oberster til tidligere flyvere, kommer alle med ekstraordinær informasjon som har åpenbare konsekvenser for nasjonal sikkerhet. Gitt de grusomme konsekvensene av en global atomkrig, er en logisk konklusjon faktisk at disse hendelsene har stor betydning for oss alle.

Om UFOer og atomvåpen

Selv om dette er noe folk flest er helt uvitende om, er forbindelsen mellom UFOer og kjernefysiske våpen etter hvert bemerkelsesverdig godt dokumentert. Via nedgraderte dokumenter fra US Air Force, FBI og CIA som har blitt frigitt via  Freedom of Information Act, fremkommer det et overbevisende, gjentatt mønster av besøk av utenomjordiske fartøy nær amerikanske atomvåpen installasjoner, noe som strekker seg så langt tilbake som til desember 1948. Det som er bemerkelsesverdig, er at slike besøk fremdeles finner sted.

Hastings sin bok

Alle disse vitnene sa at de følte seg tvunget til å snakke ut om virkeligheten av UFO-aktivitet på baser hvor atomvåpen ble lagret og oppfordret den amerikanske regjeringen til å avsløre fakta om dette både for det amerikanske folk og resten av verden. Hastings mener at UFOer er styrt av besøkende fra andre steder i universet som har fattet interesse for vår langsiktige overlevelse. Han hevder at grunnen til at disse individene tidvis forstyrrer våre atomvåpen, er å sende en beskjed til amerikanske og russiske myndigheter om at deres besittelse og potensiell storstilt bruk av atomvåpen truer menneskehetens fremtid og hele planetens miljø. 
Kort sagt, Washington og Moskva blir advart om at de er “leker med ilden”
.

Den 27. september 2010, arrangerte Hastings sammen med den tidligere militærmannen Robert Salas, en pressekonferanse kalt: “UFO-Nukes Connection”, på National Press Club i Washington DC. Syv tidligere ansatte i det amerikanske flyvåpenet stod da frem og fortalte om hvordan utenomjordiske fartøy under den kalde krigen hadde plassert seg over steder hvor USA lagrer atomraketter og satt utskytningsmekanismen for disse ut av spill. Hele pressekonferansen ble streamet live av CNN.

 

Salas sin nyeste bok. Legg merke til undertittelen!
Robert Salas sin nyeste bok. Legg merke til undertittelen!

Utdrag fra Hastings sin nye dokumentar: UFOs and Nukes-The Secret Link Revealed. Please contribute: 

Av praktiske grunner blir også innslaget med Hastings i form av et Skype intervju.

 

Richard Lawrence

 

Richard Lawrence
Richard Lawrence

Richard Lawrence er generalsekretær i The Aetherius Society for Europa og har viet sitt liv til å fremme arbeidet til sin avdøde mester og personlige venn, Dr. George King(1919-1997), grunnleggeren av The Aetherius Society. Aetherius er for øvrig navnet på en av de kosmiske mestrene George King hadde kontakt med. Richard er også medforfatter av: “Contacts with Gods from Space”, som var den siste boken King skrev før han døde.

Richard Lawrence har tidligere skrevet artikler for en rekke nasjonale magasiner og aviser som Observer, The Sun, Daily Mail og Daily Express. Han er dessuten forfatter av et dusin bøker som er oversatt til ti språk.

Richard Lawrence sin nyeste bok
Richard Lawrence sin nyeste bok

Richard har deltatt i hundrevis av radioprogrammer rundt om i verden, inkludert flere opptredener på Coast to Coast AM, som har en anslått lytterskare på 10 millioner. I over 30 år har han vært en hovedtaler på Londons største og mest prestisjefylte Mind Body Spirit Festival og har av Kindred Spirit magazine blitt beskrevet som en “av de største talentene i MBS”. I Probe International blir han omtalt som en av verdens ledende innen det utenomjordiske.

Richard Lawrence: The Great Change – Revelations by the Gods from Space

 

Rune Øverby

Rune Øverby
Rune Øverby

Rune har i mange år fordypet seg både i Martinus Kosmologi samt alt som har med det utenomjordiske å gjøre. Han har i årenes løp holdt mange foredrag om emnet, i tillegg til å oppsøke og intervjue personer både i Norge og Sverige som har hatt kontakt med utenomjordiske. Dessuten har han over lang tid bygget opp et omfattende nettsted med mye interessant informasjon. Foredraget hans på konferansen vil dreie seg om kontakter som har funnet sted i Skandinavia.

Her er et intervju med ham gjort for en tid tilbake:

https://www.youtube.com/watch?list=UUF2Uf9CWdxBm6k-ROdZCENQ&v=GZOSYf-ShNw

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg

Terjes interesse for UFO og det utenomjordiske begynte da han var 17 år gammel. I mange år arbeidet han også med å spre informasjon om Visdommens Mestre og deres leder Maitreya som nå er på vei til å stå frem offentlig, men i de senere årene har informasjonen dreid seg om de som kommer utenfra og som også holder oppsyn med oss og prøver å hjelpe oss, nemlig Space Brothers, våre utenomjordiske venner. På konferansen vil Terje offentliggjøre informasjon om et spesielt hjelpeoppdrag Space Brothers har på denne planeten, noe som omtales for første gang.

Her er en video lagd av Rune Øverby, hvor Terje forteller litt om konferansen:

 

Han har også gjort mange opptak av utenomjordiske objekt fra sitt hjemsted i Samnanger utenfor Bergen. Dette ble tatt 31. januar 2012 kl. 8.30 om morgenen:

 

 

 Etterord

All informasjon om konferansen som program, billettbestilling, etc, finnes på: http://ufo-konferanse.com

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

« Forrige artikkel

Holdes menneskeheten nede? Del 2

Neste artikkel »

Ole Dammegård til Oslo