Utenomjordiske avsløringer i Russland, del 1

6.3K visninger
3 minutter lesetid
15

Denne artikkelserien vil presentere et utvalg av utenomjordiske hendelser som har funnet sted i vårt naboland. De senere årene har russiske myndigheter valgt å informere både sin egen befolkning og resten av verden i mye større grad enn tidligere, mens lokket hos oss fremdeles holdes tett på.

Roger Moores sensasjonelle dokumentar

Noe ganske få er klar over, er at agent 007 og har vært en ivrig UFO etterforsker :-).  Etter at en kalde krigen var slutt og Russland gikk over til markedsøkonomi, solgte KGB agenter tidligere hemmeligstemplet materiale til høystbydende. Roger Moore, dro da til Russland og fikk kjøpt slikt svartbørsmateriale, noe som ble grunnlaget for hans dokumentar: ”The Secret KGB UFO Files”. Vær oppmerksom på at noen har prøvd å forkludre ved å legge ut denne dokumentaren på YouTube i deler og kalle den The Secret UFO abduction files, selv om den har lite og ingenting med fenomenet bortføring å gjøre.

Den viser blant annet et autentisk(se 54.00) filmopptak av et krasjet utenomjordisk fartøy og historien bak denne hendelsen som fant sted i . mars 1969, samt et opptak av en obduksjon av en utenomjording. Etter all sannsynlighet stammer det fra dette krasjet (se 1.07). Det merkelige er at tre av legene som stod bak denne obduksjonen, døde av hjerneblødning innen en uke etter. Følge av forgiftning?

Filmen inneholder og opptak av deler av det som kalles en telemeterskive, en sonde andre sivilisasjoner som besøker oss bruker til kartlegging og undersøkelser.

Nærbilde av telemeterskive, tatt i Alversund utenfor Bergen, 27. desember 2011
Nærbilde av telemeterskive, tatt i Alversund utenfor Bergen, 27. desember 2011

 

 

Filmen viser og to MIG jetfly som forsøker å skyte ned et romskip med det resultat at begge jetflyene eksploderer.

 

Vurder selv! The Secret KGB UFO Files Complete:

 

https://www.youtube.com/watch?v=AmF5ED0sPOk

 

Landingene in Voronezh i 1989

Selv om dette stort sett har blitt fremstilt som en enkeltbegivenhet, pågikk disse hendelsene i følge den tidligere luftforsvars-offiseren Stanley Fulham(1) i 10 dager. Det hele startet den 27. september 1989 med at tusenvis av mennesker var vitne til at en rekke romskip landet samtidig i ulke deler av byen Voronezh. Det finnes og rapporter som forteller at utenomjordiske fartøy også landet i byene Perm og Volgoda på samme tidspunkt. En rekke russiske vitenskapsmenn innen ulike fagområder dro umiddelbart til Voronezh og intervjuet hundrevis av mennesker. I tillegg ble det gjort målinger som viste økt radioaktivitet og magnetisme. Dag etter dag hadde TV, radio og aviser rapporter om hvor romskipene befant seg og hva folk i området opplevde.

Frykt for det ukjente

Et av de utenomjordiske individene var omtrent 1 meter høy, hårete og minnet om en robot. Andre var giganter på ca. 3 meter. En del folk samlet seg i de lokale kirkene i bønn da de trodde at deres siste time var kommet. ”Hjelp, vi har blitt invadert av ”ailens!”

https://www.youtube.com/watch?v=6YJ8j5lTBe0

 

Generell media blackout

Hendelsene i Voronezh ble som sagt veldig godt dokumentert. I tillegg til lokale media gikk det russiske telegrambyrået TASS også ut med denne saken, noe som medførte at den ble omtalt i enkelte europeiske media, mens ellers i verden ble den stort sett ignorert. Her hadde man mengder av ulike typer bevis, så dette skulle jo ha vært århundrets nyhetssak. Likevel valgte internasjonale media stort sett å forholde seg tause. Hvorfor? Se artikkelen:” UFOer og utenomjordisk liv: Medias øredøvende taushet“.

Medias rolle og holdning

Det finnes mange eksempler på at sterke særinteresser kontrollerer media og former folks oppfatninger. Derfor informeres det i svært liten grad om noe som på en eller annen måte kan true det etablerte. Dessuten er det vel stort sett slik at media kun formidler det som er ‘stuerent’ og alle føler seg komfortable med å få vite? Etter å ha vært her i mange år og gjort undersøkelser var konklusjonen til individene fra planeten UMMO at alt vi får vite via vanlige media er sensurert og kontrollert. Se artikkelen: “Utenomjordisk kontakt fra planeten UMMO“. 

 

Etterord

Ingen har i ettertid kunnet gi noe svar på hvorfor utenomjordiske valgte å lande og vise seg i Voronezh som er et tett befolket område. Var det en test for å finne ut hvordan vi takler å møte individer som er helt forskjellige fra oss?

Kilder

  1. Fulham, Stanley A. Challenges of change. Amisk Enterprises 2003.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

menneske eller alian, samme ulla. noen drittsekker, men de fleste ok.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
9 år siden

Det blir ikke nødvendigvis sant bare fordi det står i riksdekkende media. At hendelsen ble “dokumentert” av russisk media i hele 10 dager, betyr ikke at hendelsen er godt dokumentert.

Liv Bjøringsøy
Forfatter
Svar til  Avregistrert
9 år siden

Igjen en interessant artikkel av Terje.

For flere år siden friga russiske myndigeter en del rapporter om UFO’er, bl.a. en sølvfarget som kom opp av en av de store russiske innsjøene og gikk loddrett til værs. Dette leste jeg på en norsk MSM internettavis. Flere andre lands myndigheter, bl.a. britiske og danske har offentliggjort noen av sine UFO-rapporter, og også disse har vært omtalt på norske MSM internettaviser. Merkelig nok ser det ut til å være få som har lest dem.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
9 år siden

Like god artikkel av russiske myndigheter spør du meg. Den er ikke dermed et bevis for utenomjordisk eksistens.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
9 år siden

Hvem har dokumentert landingene? Myndighetene? Er bevisene og dokumentene ene og alene av myndighetene? Jeg sier ikke at aliens ikke eksisterer. Jeg påstår at myndighetene står bak dokumentasjon av egen oppdagelse i form av videoopptak. På samme måte som månelandingen?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Jeg tror alle, både barn og voksne, led av myndighetens undertrykkelse. Som vitnet selv forklarer, når han ser tilbake på det virker det som et eventyr i dag. For å si det enkelt: en russer, i russland 1989, fikk ikke lov til å si noe som helst foran et kamera dersom det ikke var godkjent eller i det hele tatt arrangert av myndighetene. Dette må man da forstå. Dette er propaganda. Det er et maktspill mellom myndighetene. Usa og russland.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

Vitneutsagn, barn og voksne:
http://nodisinfo.com/zionist-children-taught-lie-sandy-hook/
http://www.americanussr.com/american-ussr-premature-kuwaiti-baby-death-lies.htm
http://deepinsidetherabbithole.com/Sandy_Hook.html
http://www.whale.to/c/fake_witness.html
http://www.whale.to/b/eye_witnesses.html
http://www.activistpost.com/2013/08/911-thy-shall-not-bear-false-witness.html

” Of course, U.S. intelligence agencies had also been watching the tests, and they weren’t fooled by the UFO smokescreen. Pentagon experts soon dubbed this fearsome new weapon a “fractional orbit bombardment system,” or FOBS. Government spokespeople in Washington denounced it as a first-strike weapon designed to evade defensive radars. Since Moscow had recently signed a solemn international treaty forbidding the orbiting of nuclear weapons, the existence of this weapon (whose tests alone did not violate the treaty) was a glaring advertisement of contempt. So when Russian UFO witnesses concluded that they had been seeing alien spaceships instead of treaty-busting weapons tests, Soviet military officials were all too willing to permit this illusion to prosper.

Twenty-five years later, with the FOBS rockets long since scrapped and the Soviet regime itself on the scrap heap of history, the now-purposeless deception has maintained a zombielike life of its own. Russian UFO literature continues to issue ever more glorious accounts of the 1967 “crescent spaceships.” Mainstream Russian magazines, newspapers, and even museum exhibits contain fanciful drawings of such shapes. Zigel himself is revered as “the father of Soviet UFOlogy,” an icon of reliability and authenticity.”
Soviet Saucers
By James Oberg
http://debunker.com/texts/soviet.html

Radiukalis45
Radiukalis45
Anonym
Svar til  2Q11
9 år siden

Mener du Terje Wulfsberg at de i Russland var de samme som “The tall whites” fra forskningsområdene i og rundt Area 51? :)

Bare for å spekulere i akkurat det, DERSOM vi snakker om en annen art.

Men hva er da de? Kan de være hybrider, supermennesker kunstig avlet etc? Vi vet jo i praksis ingenting om dette noen av oss.

Vi må alle bare vurdere hearsay. Og ikke får vi påvirket noenting

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
9 år siden

Konspirasjonsteori:
Amerikanske myndigheter: Lager en falsk alien plastikk dukke for å gi inntrykk av å kunne inneha “utenomjordisk hemmelig” teknologi. Russerne blir usikre.

Russiske myndigheter: Lager tilsvarende falsk propaganda. Video av plastikk dukke som beskjæres. Video av militært personell som beskuer et “utenomjordisk fartøy” . Gir inntrykk av å inneha kunnskap om det ukjente innen våpenteknologi. Amerikanerne blir usikre.

Konspirasjonsfakta: Myndighetene står bak video og filmopptak av ufo og alien. Opptakene skulle aldri ha vært lekket ut, men ble lekket ut. Dersom myndighetenes hemmelighet har lekket på youtube, har myndigheten satt nasjonens sikkerhet i fare.

Konklusjon: Myndighetene manipulerer menneskeheten med hensikt.

Finnes utenomjordiske? Vi vet ikke. Er det sannsynlig? nei.
Vesener med base annet sted enn jorden, er mest sannsynlig den opprinnelige delen av menneskeheten. De er jordens myndighet, autoritet og militær/politi som har undertrykket skapelsen.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
9 år siden

gi meg bevis. video laget av mynigheten er ikke bevis. jeg er åpen for all sannhet, men hjernen min detter ikke ut pga en video laget av myndighetene

Radiukalis45
Radiukalis45
Anonym
Svar til  Avregistrert
9 år siden

Når Tyskland hadde menneskebyggede flygende tallerkner allerede i 1945…. Schauberger forsket jo på dette helt fra 20-tallet, med blant annet hjelp fra Tesla.

På et jorde i England endel år etter krigen landet en tallerken og to mennesker kom ut. Ei gammel kone ble lettere forfjamset.

En ting er å dokumentere fly og påståtte utseender. Men er folk flest spesielt vanskelige å lure om hva de ser? Nei :)

Tenk på følgende: Hvis du i dag flyr til den mest avsidesliggende stammen i en regnskog, med et vanlig helikopter, hva vet jungelfolket om deg? Ingenting. De vet ikke engang at inne i helikopteret sitter det mennesker, samme art som dem.

Folk flest er tilsvarende uvitende, i hvert fall på 1900-tallet,om den mest avanserte teknologien som ulike land faktisk har. Stealthflyene var UFOer lenge, til USA ikke lenger gadd å skjule dem.

En annen sak er dog interessant: Hvor gammel er Jordens sivilisasjoner egentlig? At en flom har slukt byer er soleklart. Slike myter finnes over hele verden. Vi vet også at det var landbro mellom Australia og Indonesia. Nå er det nok vann mellom for å si det sånn.

Det kan også ha eksistert eldgamle sivilisasjoner med teknologi som så har gått under. Si at en gren av disse har skjult seg i Antarktis. Eller under Jorden . Mye er mulig da… Helt uten å inkludere vesener “utenfra”.

« Forrige artikkel

NATO rapporten: “An Assessment” – utenomjordisk dynamitt!

Neste artikkel »

Utenomjordiske avsløringer i Russland, del 2

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x