Nyhetsspeilets ET/V-artikler: et utvalg

13.1K visninger
8 minutter lesetid
49

Oppdatert: 26. mai 2013.

Siden Nyhetsspeilet ble lansert i 2009 har vi skrevet over 40 artikler om ET/V-emnet. Med ”ET/V” menes ET+ETV: Utenomjordiske intelligente vesener (ET: extraterrestrial being) og deres romskip (ETV: extraterrestrial vehicle). Her kommer et utvalg av artiklene, noen­lunde tematisk ordnet. 

 

Ancient Astronaut Theory (Däniken, Sitchin…)

Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!, av RK Myhre   (des. 2011)

Starchild-skallen, funnet i en gruvetunnel i Mexico ca. 1930, er ifølge C14-datering 900 ± 40 år gammel. Morfologisk studium i 2004 så vel som nDNA-analyse i 2010 og mtDNA-analyse i 2011 gir meget sterk indikasjon på at Starchild var utenomjordisk. 

ET-mumie funnet i Peru, av RK Myhre   (nov. 2011)

Antropologen Renato Davila annonserte i november 2011 funnet av en ET-mumie i Peru. Ifølge ZetaTalk er skjelettet av en anunnaki.

Ancient Aliens: Sesong 1, av RK Myhre

Fem episoder á 90 minutter, sendt april-mai 2010 på TV-kanalen History

Ancient Aliens: Sesong 2, av RK Myhre

Ti episoder á 45 minutter, sendt oktober-desember 2010 på TV-kanalen History

Ancient Aliens: Sesong 3, av RK Myhre

16 episoder á 45 minutter, sendt august-november 2011 på TV-kanalen History.

Ancient Aliens: Sesong 4, av RK Myhre

Foreløpig 10 episoder á 45 minutter, sendt februar-mai 2012.

En hyllest til Zecharia Sitchin, av RK Myhre    (feb. 2010)

Sitchin, 89 år gammel, intervjues av The New York Times i januar 2010.

3000 år gammelt helikopter?, av Arne J. Lunden   (mai 2010)

Hvilken teknologi brukte de gamle egypterne til å skjære og inngravere så fullkomment i den hardeste granitt? I Osiris-tempelet i Abydos kan man se inngraveringer av noe som ligner meget på helikopter, undervannsbåt og fly! 

Anunnaki-kvinnen Inanna

 

Artefakter og baser på Månen, Mars og Fobos

Har Fobos en aktiv ET-base?, av RK Myhre (2013)

Det internasjonale Phobos 2-romfartsprogrammet (1988-89) ble brått avsluttet da rom­sonden Phobos 2 nærmet seg Fobos’ overflate. Trolig ble den skutt ned. Astronauten Buzz Aldrin nevnte i 2009 en monolitt som kan ses på Fobos. Det russiske Fobos-Grunt-romfarts­programmet (2011) hadde som offisielt mål å foreta en landing på Fobos og bringe grusprøver tilbake til Jorden, men dette ble avbrutt etter et uhell kort etter utskytningen. Ifølge zetaene har nibiruanerne en base under Fobos’ overflate for gullgruve­drift, og de motsetter seg ethvert forsøk på å bli observert av jord­menneskene. 

Månen og Mars: NASAs bedrag gjennom 40 år, av RK Myhre   (mars 2009)

Gigantiske artefakter og ruiner av sivilisasjon ble oppdaget på Månen og Mars på 1960/70-tallet. NASA tier.

Hoagland & Bara (2009): Dark Mission, The Secret History of NASA, av RK Myhre   (jan. 2010)

I boken til Hoagland & Bara (2009) antas NASAs dypeste agenda å være arkeologiske oppdagelser på Månen og Mars. Vi prøver å gå enda dypere. Bildet viser den berømte Cydonia-regionen på Mars med Ansiktet og D&M-pyramiden. 

Cydonia-regionen på Mars

 

Månen: En aktiv ET-base?, av Jan Erik Bergfjord (nov. 2012).

Hvorfor sluttet vi så brått å reise til månen? Kan det være at NASA i løpet at sitt romprogram på 60-tallet oppdaget utenomjordisk aktivitet der? Og at de senere, under Apollo 17 ekspedisjonen i 1972 ble klart advart mot å komme tilbake? En advarsel de videreformidlet til Sovjetunionen som omtrent samtidig la sine planer om bemannede månereiser på is. Denne artikkelen dokumenterer at det har vært intelligent aktivitet på månen siden lenge før vi begynte å reise der.

 

ET-intervensjon ang. det militære og kjernekraftverk

USA-dronefly falt uskadd i Irans hender fra 40.000 fot, av Hans Gaarder   (des. 2011)

Ble US-droneflyet bragt ned ved hjelp av ET-intervensjon?

 

Disclosure, avsløringer, fløyteblåsere…

10 år siden William Coopers død, av Hans Gaarder    (nov. 2011)

Artikkelen er en hyllest til William (Bill) Cooper (1943-2001), etterretningsoffiseren som ble en fløyteblåser omkring de amerikanske myndigheters hemmeligholdelse av ET/V-innsikter. Cooper var den første som forente ET/V-emnet med NWO-emnet. I 1991 fikk han utgitt boken Behold a Pale Horse. Han ble drept hjemme hos seg selv av politiet. 

UFO’er klusser med atom-missiler, av Liv Bjøringsøy   (sep. 2010)

Amerikanske pensjonerte og tidligere militære skal holde pressekonferanse om at “alien intervention” lenge har vært “et problem” på baser med atomvåpen. ”Witness testimony from more than 120 former or retired military personnel points to an ongoing and alarming intervention by unidentified aerial objects at nuclear weapons sites, as recently as 2003. In some cases, several nuclear missiles simultaneously and inexplicably malfunctioned while a disc-shaped object silently hovered nearby.  Six former U.S. Air Force officers and one former enlisted man will break their silence about these events at the National Press Club and urge the government to publicly confirm their reality.”

”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene, av Mike Cechanowicz   (aug. 2010)

Den 9. mai 2001 holdt Greer den berømte pressekonferansen i Washington Press Club, der over tyve vitner fra forsvaret, etterretning og konsernsektoren sto frem og fortalte ca. fem minutter hver om deres karriere-relaterte ET/V-erfaring. Presse­konferansen var en stor media­suksess som ble filmet og sendt verden over [Google-video, 1t:56min]. Særlig den innledende talen til Greer var flott. Han formulerer seg mesterlig, både muntlig og skriftlig. Denne presse­konferansen var resultatet av ti års hardt arbeid. Pressekonferansen ble fulgt opp gjennom  Greers andre bok, Disclosure: military and government witnesses reveal the greatest secrets in modern history (2001), der 69 personer står frem med fullt navn og forteller om deres karriere-relaterte erfaring med ET/V-fenomener og ET/V-prosjekter. Det er i bokens Del IV og V at de mest interessante vitnene forteller sin historie, dette stoffet er dynamitt. Web-basen for The Disclosure Project ble satt opp. Pressekonferansen og boken representerer en milepæl i avsløringen av myndig­hetenes ET/V-erfaringer. Pressekonferansen og boken kan ignoreres av akademia og massemedia, men ikke avvises.

Bob Lazar: Ble fløyteblåser for å redde livet, av Hans Gaarder   (april 2009)

Bob Lazar har stått frem i media med påstander om at han i årene 1988-89 arbeidet ved S-4 – nær Groom Lake, Nevada – med reverse engineering av romskip (Wiki-artikkel: Bob Lazar).

Astronaut avslører utenomjordisk kontakt, av Frank Aune   (jan. 2009)

Edgar Mitchell (født 1930) var astronaut på Apollo 14, 1971, og ble på den turen den sjette mann som har vandret på Månen (Wiki-artikkel: Edgar Mitchell). Hans interesse for para­psykologi og det paranormale resulterte i at han i 1973 var med-grunnlegger av Institute of Noetic Sciences (Wiki-artikkel: Institute of Noetic Sciences). Mitchell har siden 1996 gitt flere intervjuer til media der han hevder at mange av UFO’ene er reelle utenomjordiske romskip, og at de amerikanske myndigheter hemmeligholder denne kunnskapen for befolk­ningen. han hevder også at et romskip styrtet i Roswell-hendelsen, 1947. Artikkelen presenterer et intervju fra mai 1998.

Ukjent kunstner

 

Atomfysiker avslører enorm UFO-dekkhistorie, av Frank Aune   (juni 2010)

Presentasjon av Stanton T. Friedman (født 1934), som er kjernefysiker og profesjonell UFO-forsker (Wiki-artikkel: Stanton T. Friedman).

President Eisenhower møtte utenomjordiske, av Frank Aune   (mai 2009)

Bill Kirklin var i 1955 stasjonert på Holloman Air Force Base som medisinsk spesialist. Han hevder å ha snakket med flere øyevitner som observerte president Eisenhower på tett hold under et sensasjonelt møte med en ET-gruppe den 11. februar 1955. Kirklin og Art Campbell holdt et foredrag om dette møtet på X-Conference 2009, som ble arrangert i april 2009 på Hilton Gaithersburg, Washington DC. Kirklin ble først overbevist i 1995. 

  

Diverse

Spektakulære romskip-shows over Mexico siden 2004, av RK Myhre  (mai 2013)

Siden 2004 har Mexico vært vitne til spektakulære shows der flåter på over 200 romskip kan ha vært involvert. De flyr i fullkommen formasjon som om de var styrt av et felles program. Det er ingen tvil om at arrangørene herav ønsker at disse showene skal bli sett, fotografert og filmet av flest mulig. Hvert av disse showene hadde fortjent å bli frontnyhet verden over, og de burde i hvert fall ha vært en sensasjon blant de tradisjonelle UFO-organisasjonene. Denne artikkelen innledes med Carlos Diaz-tilfellet som begynte i 1981 og fortsatt vedvarer; deretter presenteres åtte spektakulære hendelser fra den 5. mars 2004 til den 26. oktober 2012.

The Day Before Disclosure (ET/V-dokumentar), av RK Myhre   (april 2011)

Den norske ET/V-dokumentaren The Day Before Disclosure (2010) belyser først høyde­punktene av observerte romskip siden 1940-tallet, for så å nevne noen av implikasjonene herav. Dokumentaren er meget bra, produsert av Terje Toftenes og New Paradigm Films.

Er kunsthistorien full av UFO-bilder?, av Arne J. Lunden   (mai 2010)

Lunden presenterer bilder fra Vestens kunsthistorie, særlig fra 1400-tallet – som f.eks. Ghirlandaio, Crivelli, Salimbeni, Masolino da Panicale, Paolo Uccello og Hans Memling – som inneholder mystiske flyvende objekter, noen ganger med personer sittende inni!

Uoffisielle “UFO-lekkasjer” har pågått lenge, av Hans Gaarder   (des. 2009)

Om forskjellige typer av disinformasjon, som har hver sine formål. Gaarder presenterer boken Camouflage Through Limited Disclosure: Deconstructing a Cover-Up of the Extraterrestrial Presence (2006) av Randy Koppang. Boken inneholder en grundig analyse av informasjons­strategiene som har vært benyttet av de hemmelige UFO-myndighetene. Philip J. Corso og Bill Uhouse omtales.

Ukjent kunstner

 

Betydningen av offisiell utenomjordisk kontakt, av Frank Aune   (nov. 2009)

Steven M. Greer sendte et brev til president Obama den 23. januar 2009, der han skriver om betydningen av en offentlig disclosure av myndighetenes ET/V-innsikter. Brevet er offentlig­gjort, og i artikkelen oversatt til norsk. Da Aune skrev artikkelen i november 2009, mente flere ”insidere” at president Obama formelt ville annonsere utenomjordisk eksistens en gang i løpet av de nærmeste tre månedene.

Jagerpilot skulle skyte ned UFO, av Frank Aune   (jan. 2009)

Det Britiske Nasjonalarkivet (The National Archives, United Kingdom) utga i 2009 en bok som forteller den offisielle historien om britiske UFO-rapporter: The UFO Files: The Inside Story of Real-Life Sightings. Bokens forfatter er David Clarke. Boken omtales, og noen episoder derfra nevnes.

UFO-show over Washington DC og Det hvite hus 19.-29. juli 1952.

 

NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams, av Frank Aune   (jan. 2009)

Den britiske popstjernen Robbie Williams er meget interessert i ET/V-emnet og lignende paranormale fenomener (Wiki-artikkel: Robbie Williams #Personal life). Under hans sabbatsår 2007-08 gikk han dypere inn i emnet; han besøkte en UFO-konferanse i Nevada (USA), og har pratet om sine egne opplevelser i radio- og fjernsynsshow. Da en nordmann kontaktet NRK for å høre om de var interessert i å kjøpe/sende en nyhetssøk der Robbie Williams besøker personene bak nettstedet AboveTopSecrets, ble han satt over til en person hos NRK som nektet å presentere seg. Meldingen han fikk var følgende:

”Vi er ikke tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.”

 

Det norske Forsvaret og utenomjordisk aktivitet, av Maarit M. Hansen (desember 2012).

Det ville ha vært meget interessant å få vite hva Forsvarets holdning til utenomjordiske romskip, UFOer, er, samt holdningen til observasjoner av UFOer i lys av blant annet «nasjonens sikkerhet». I andre land har det vært stor åpenhet blant militære i UFO-saken siden 2007, unntatt i USA, som fremdeles hemmeligholder de fleste observasjons­dokumentene. En kort dialog med Det Norske Forsvaret i november og desember åpenbarte en hårreisende holdning som overgår den amerikanske hemmeligholdelsen. Forsvaret ønsker ikke å diskutere UFOer, punktum. Utenomjordiske romskip er en ikke-eksisterende problem­stilling utad i Forsvaret. Og innad?

Kilometerlangt objekt falt ned i vulkan i Mexico, av Hans Gaarder (oktober 2012).

Den 26. oktober 2012 ble et sylinderformet objekt, anslagsvis en km lang og 200 m bred, filmet mens det suste ned i vulkanen Popocatépetl i Mexico. Ingen seismisk aktivitet ble registrert.

 

Spesielle ET/V-fenomener fra 1900-tallet

Flere ET/V-fenomener som er spesielle for 1900-tallet – som f.eks. kornsirkelmysteriet, mystiske dyrelemlestelser, personer som blir bortført av de Grå osv. – har Nyhetsspeilet ennå ikke egne artikler om. En av grunnene til dette er at jeg allerede hadde skrevet artikler om disse emnene da Nyhetsspeilet ble lansert; de ligger trygt på web-siden Rolf Kenneths ET/V-portal. Jeg så ingen grunn til å ha artiklene liggende begge steder, hvilket i så fall ville ha krevd dobbelt oppdaterings­arbeid.

Illustrasjon av de grå zetaene

  

*******************************************************

 

Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden

Gordon Duff, Chief Edtior hos Veteran’s Today, har sagt med egne ord at han KAN være et verktøy for desinformasjon(i enkelte tilfeller). I dette tilfellet spekuleres det godt og frisk i “UFO invasjon” som skal bli det “samlende” der vi lar oss manipulere inn i evig slaveri mot å bli “reddet” fra denne “trusselen”.

UFO betyr ikke at det er fra en annen planet, men snarer at det er UINDETIFISERT FLYVENDE OBJEKT.

Dem dagen jeg klarte å frakoble UFO fra “noe fra en annen planet”, til det det faktisker, fikk jeg mye å tenke på:-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Overvaaker
11 år siden

Gordon Duff har i det minste en rekke gode rapporter, at han sier noe kan være på grensen til desinformasjon er i det minste ærlig. Jeg har fåreslått i en årrekke at WTC ble nuked, og det ser ut for at dette nå gradvis blir akseptert.
Gordon Duff on MICRO NUKES on the Edge 2/11/11
http://www.youtube.com/watch?v=cfQEP_W9JWo

911: Craters M-Nukes left in the WTC site

En UFO invasjon på 3D nivå er nok problematisk, ser ikke for meg at vi med vår 3D teknologi vil kunne invadere andre planeter. Så virkelige UFOs bør ha andre egenskaper dvs operere i andre dimensjoner.
185 Quantum UFO’s In The Bible

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

Hei, Rolf Kenneth!

Er det bare meg eller høres Zetatalk litt ut som en furten republikansk redneck??

“The elite are trying to force Obama to get the US taxpayers to pay for manned missions to Mars,”

Det et noe “ikkealienaktig” ved denne uttalelsen;)

Ole-John Saga
Skribent
11 år siden
Ole-John Saga
Skribent
11 år siden

Her kan man laste alle tre bøkene til Dr Turner ned gratis http://www.karlaturner.org/mainpage-vidboxes/panel1.html

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Dr. Karla Turner MURDERED for Exposing Alien Greys – Full 2-Hr Lecture

http://www.youtube.com/watch?v=jKbOpTMmnNg&feature=related

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

David Sereda.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

En mann fra California mener å ha oppdaget en hemmelig bygning på den røde planeten.
http://www.tv2nyhetene.no/snop/amerikaner-mener-han-fant-en-bygning-paa-mars-3510925.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
13 år siden

Jupp nå er det endelig bekreftet, en romstasjon på 700 fot er observert på Mars

http://www.youtube.com/watch?v=sTJt0LJZG2k&feature=player_embedded#at=120

Er det en aliens stasjon eller en fra et topp hemmlig NASA program ?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Uansett vil det aldri komme en innrømmelse fra noe hold angående dette objektet, kan tenke meg det blir avfeid som pixelproblem i bildetakningsøyeblikket.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
13 år siden

Tja mest sannsynlig er forklaringen fra NASA sumpgass eller en værbalong ;)

Tror nok denne gjengen her er mer troverdige en NASA :)

http://beforeitsnews.com/story/690/850/Amazing_Crop_Circles_Decoded:_What_They_Tell_Us.html

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Så bare for å avklare: primærkilden for slike funn er bortimot alltid NASAs egne bilder, men envher forklaring NASA kommer med er pr def feilinformasjon?
De må ha da en temmelig elendig sensuravdeling, siden de hele tiden slipper igjennom alle disse bildene som viser alt mulig rart som vi vanlig dødelige ikke er ment å se.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
13 år siden

Du mener vel ikke seriøst at NASA skulle klare å finne samtlige objekter på en hel planet å sensurere dem Coyote ?

Klarer du å finne samtlige objekter på jorden med google eart ?
Du kan jo starte med å finne samtlige av verdens 10 milliarder biler på google eart men vist NASA sier det ikke er biler så tror du på dem ?

Tusenvis av hemmelige baser, kjøretøyer osv er funnet av vanlige folk på google som sitter hele dagene og zoomer over planten

Apekatene i militære i Norge forlangte at google sladdet alle topp hemmelige fjellannlegg og baser langt under bakken

Det var jo jævlig smart for da tok bare Russere og andre satelitt foto og fikk dataprogremmer til å merke alle steder som var endret i forhold til orginalkartene og vips så var alt funnet

Google Earth og andre satelittfoto er et problem for Forsvaret, som nå vil skjerme hemmelighetene i fjellanlegg og under jorda.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1270128.ece

Nettstedet “The Register” holdt i fjor en konkurranse som de kalte “Spot the Black Helicopter.” Leserne ble oppfordret til å sende inn bilder av militære installasjoner og rariteter som de fant via Google Earth. I løpet av en ukes tid mottok redaksjonen hundrevis av satellittbilder. av flybaser, ubåtbaser og andre innretninger fra hele verden.

http://www.theregister.co.uk/2005/10/14/google_earth_competition_results/

Hadde jo vært litt artigere vist du heller kunne bidra med og si hva du tror det er ikke og de vanlige fornektingen med hva det ikke er

Hva tror du ? Hemmelig Nazi base, Zeta base eller værbalonger på mars ? :)

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

s:
“Du mener vel ikke seriøst at NASA skulle klare å finne samtlige objekter på en hel planet å sensurere dem Coyote ?”

Om NASA har noe å skjule vedrørende Mars, så virker det merkelig at de tar sjansen på å selge usensurert billedmateriale til Google slik at enhver har muligheten til å avsløre hva det nå enn er de etter sigende prøver å holde hemmelig.

Nei, tviler på at dette er en månebase, en melange-høster eller romlinger.
Iom at “objektet” (og ruten rundt) ser ut til å være skarpere enn noe som helst annet tatt med samme satelitten, så er det mest sannsynlig en softwarefeil.

Metatron
Anonym
13 år siden

Hva mener nyhetsspeilets lesere om dette da? :)

Michelle
Skribent
Svar til  Metatron
13 år siden

Ja det er jo funnet aliens-skjeletter over hele verden også, eksempelsvis mennesker med store hoder og øyne etc. Aliens er fakta folkens, det er bare det at lederne på jorden er aliens selv og under kontroll av andre negative aliens og demoner også.. På tide at vi alle våkner opp til fakta og slutter å høre på lederne på jorden!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Metatron
13 år siden

Fin den Metatron :)

Det var en som ble borført som tegnet stjernekartet av stjernehopen Zeta Reticula under hypnose
Først mange mange tiår senere ble stjenesystemet oppdaget og registrert

Men rare er jo hvorfor det offisielt fikk navnet Zeta Reticula
Zeta Reticula ligger foresten “bare” 40 lysår fra oss

Hva er egentlig hensikten bak Zetaeenes hybridprogram ?

Bare i USA er over 5 millioner blitt kidnappet og forsket på

Det sises at rasen deres ikke er i stand til å reprodusere seg og av den grunn prøver de og skape en ny rase blandet med våres DNA, noen mener de så vil retunere mens andre mener at de vil ta over jorden

Den siste er jeg skeptisk til, vist hensikten var å ta over jorden så hadde dem nok gjort det for lenge siden

Zetaene:

forbereder de Jordens nye æra med et hybridprogram?

av Rolf Kenneth Myhre

http://www.rolfkenneth.no/ET-V_Zeta.html

Metatron
Anonym
13 år siden

Flere UFO-observasjoner i nabobygda mi Hessdalen i natt/dag…. Blir ute-natt i natt! :)

http://www.adressa.no/nyheter/kuriosa/article1619138.ece

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Metatron
13 år siden

Det var interessant at du er nabo med Hessdalen da jeg faktisk bor i en nabobygd selv og har sett fenomenet mange ganger. Bortsett fra det så synes jeg nesten det er litt synd at en konspiratorisk side som Nyhetsspeilet omtaler “vårt” fenomen som faktisk er et “ekte” fenomen, men jeg skuffer sikkert mange med å fortelle at det er lite grønne, evt. grå, menn innvolvert og at det finnes naturlige forklaringer.
http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article896060.ece

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Hemmelig FBI-dokument «beviser» tidenes mest kjente UFO-sak
http://www.tv2nyhetene.no/hemmelig-fbidokument-beviser-tidenes-mest-kjente-ufosak-3465964.html

Den som venter venter ikke forgjeves.

Terje
Skribent
Svar til  Mole
13 år siden

Ja ja vi får endelig rett men dessverre vil de som er kritisk til dette benekte til de siste.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Britisk UFO-ekspert mener FBI-rapporter er som virkelighetens X-Files.

– Kanskje er X-Files nærmere sannheten enn det folk tror, utdyper Pope overfor tv2nyhetene.no i en epost.

Nettstedet International Business Times hevder på sin side at mediene igjen har gått på limpinnen, og at man ikke må feste for stor lit til det omtalte FBI-notatet fra spesialagent Guy Hottel. Ifølge nettstedet skal FBI i denne saken ha blitt rundlurt av noen lokale svindlere.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/britisk-ufoekspert-mener-fbirapporter-er-som-virkelighetens-xfiles-3466705.html

Nei det beste ville vel være å ta på seg mørke solbriller og skylapper igjen hvis man skal gjøre som Buisniss Times uttalelse sikter til.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Intelligence papers on a reported UFO sighting known as the “Rendlesham incident” have gone missing, files from the National Archives reveal.

Officials found a “huge” gap where defence intelligence files relating to the case should be, the papers show.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-12613690

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
13 år siden

Rolf Kenneth:
Skjønner at dere på Nyhetsspeilet har trukket “visse konklusjoner” angående UFO-fenomenet og at dere ikke ønsker diskusjon rundt dette.
Greit nok, men hva om konklusjonene deres er feil? Vil dere ikke da, med en slik lukket og atoritær holdning, kunne gå glipp av sannheten om UFO fenomenet?

Jeg har observert ufoer svært mange ganger helt fra jeg var liten gutt. Enkelte av disse objektene har vært så nært som 20-30 meter. De fleste observasjonene har vært om kvelden/natta, men har også endel observasjoner på dagtid. Ingen tvil om at dette er farkoster, men jeg har aldri trukket forhastede konklusjoner slik dere gjør.

MEN, jeg har allikevel fått “noe” kunnskap om hvem disse ufo-folkene er, hvor de kommer fra, og hvorfor situasjonen er slik den er idag. Jeg vet ikke alt, men ut fra det “lille” jeg vet, så er Nyhetsspeilets “overordnete konklusjoner” om ufo-fenomenet er feil. Dere er faktisk ikke i nærheten engang. Synd, men så lenge dere på Nyhetsspeilet har en slik lukket og autoritær holdning så vil dere forbli uvitende!

Terje Fredvik
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Rolf Kenneth skriver:

«De som ikke deler vårt grunnsyn kan aldri få oss til å skifte mening på overordnet nivå, selv om de skulle ha rett på et eller flere punkter (av større eller mindre betydning).»

For meg, som er fundamentalt uenig i det aller meste du mener på et overordna nivå, er dette mer en nok. Jeg skriver ikke på Nyhetsspeilet for å misjonere for vitenskapen, Skepsis, NASA eller Det Etablerte™, eller for å omvende alle de teite alternativmenneskene. For meg holder det lenge at mange her inne har den innstillinga du skisserer her: at man er villig til å lære og innse at man av og til tar feil. Det er klinkende likegyldig for meg at du f.eks. fortsatt tror at Nibiru vises på bilder tatt med SOHO og STEREO, så lenge du også tilsynelatende har skjønt de mer konvensjonelle forklaringene, og godtatt at disse kan forklare det vi ser i bildene.

For meg som utenforstående er det også helt uinteressant å diskutere Nyhetsspeilets grunnsyn, siden det er så uendelig langt unna alt jeg tror på og står for. Det som derimot er interessant, er å diskutere alle detaljene som leder fram til grunnsynet, siden de ofte er basert på misforståelser og faktafeil. (og på sikt faller dermed grunnsynet i grus, Nyhetsspeilet legges ned og verden blir et bedre sted, moahahahahaha! *ond skeptikerlatter*)

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Hei RK!
Takker for alt det intressante du skriver og har noen forslag.
Hva med Billy Meier?
Hva med å snakke med Red ice creations ( http://www.redicecreations.com ) – Palmgren, snakk gjerne om Ufoer, eller hva du måtte ønske.
Hva med å skrive litt om Freeman ( http://thefreemanperspective.blogspot.com ) Han har mye på hjertet.
Vi har jo også David Wilcock ( http://divinecosmos.com ) samt Jordan Maxwell.
Jeg vet at ikke alle synes at noen av personene er troverdige, men da får en jo heller skrive dette, de kommer i allefall med info som en ikke får høre noen andre plasser. Jeg kikket litt på http://www.andersoninstitute.com og om tids maskiner og definisjon av tid, dette er også relevant i forhold til ufo.

« Forrige artikkel

Ancient Aliens: Sesong 2

Neste artikkel »

Kvantemekanikk, nonlokalitet og newage-kvantemystikk

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x