UFO’er klusser med atom-missiler

14001 visninger
1 minutt lesetid
162

15. september meldte nyhetsbyrået Reuters at mer enn 120 tidligere eller pensjonerte militære hevder at det er en alarmerende innblanding av uidentifiserte flygende objekter (UFO’er) på baser med atomvåpen. I noen tilfeller har atom-missiler på en uforklarlig måte sluttet å fungere samtidig som et tallerkenformet objekt svevet i nærheten. Artikkelen nevner spesifikt et tilfelle på en base i England, der et tallerkenformet objekt rettet lysstråler inn i basen og landet i området der atomvåpnene ble lagret.

6 av disse varslerne, 5 av dem tidligere offiserer, bryter nå tausheten om disse begivenhetene på et møte i den nasjonale presseklubben og anbefaler at regjeringen bekrefter realitetene offentlig.

Fra et militært sikkerhetssynspunkt finner varslerne denne innblandingen fra (uidentifiserte …) uvedkommende bekymringsfull, men kanskje er det grenser for hvor stor skade vi mennesker får lov til å gjøre på hverandre og planeten? Kanskje er ikke de som tror på utenomjordisk hjelp helt uten kontakt med virkeligheten likevel?

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

Abonnere
Varsle om
guest

162 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
dblspk
dblspk
12 år siden

Veldig bra radiokanal som går på dette temaet !!!!

I hope you listen because, like Carl Sagan,
YOU DON’T WANT TO BELIEVE. YOU WANT TO KNOW!

hør første episode og du er hektet, på sannheten så klart :)
http://www.veritasshow.com/veritasplayer.html

http://www.veritasshow.com

Hvordan radioprogrammet startet, hør intervjuet nederst på siden
http://www.veritasshow.com/about.html

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Pussig at Reuters bruker ordet «Unidentified Aerial Objects», istedenfor «Unidentified Flying Objects», siden UFO har blitt et så negativt ladet ord (takket være skeptikerne :) ). Skal snart poste denne til skepsis, som skal bare kommentere saken med vanlig avslappende holdning: Disse offiserene er bare ute etter popularitet, eller hadde synsproblemer den dagen osv. :D

vidar
vidar
12 år siden

selvsagt. så og si all informasjonsinnhenting starter med observasjon. hvorfor er vitneutsagn godt nok for å starte politietterforskning og rettssaker, men ikke for å skape videre debatt enten i mediene eller blant myndighetene i saker som dette? om påstandene som nevnt i artikkelen er sanne (som for øvrig er gammelt nytt, jamnfør disclosure project press conference mai 2001) så er det jo av nasjonal interesse å diskutere dette. følgelig burde mediene og myndighetene iallefall diskutert mulighten høylydt. at det ikke skjer skyldes åpenbart fordi noe eller noen ønsker en hysj-hysj tilnærming. og så lenge man ikke tar videre diskusjoner blir det selvsagt mye vanskeligere å fremskaffe vitenskapelige bevis. vitenskapelige bevis kommer ikke av seg selv, de må letes fram. vitneutsagn osv. er midler til å lede etterforskningen i riktig retning. å klage på at det ikke finnes vitenskapelige bevis når en etterforskning som kan finne disse bevisene samtidig blir undertrykt, er et desperat dårlig motargument.

neilmcnasty
neilmcnasty
12 år siden

Helt utrolig at dere kjøper disse teoriene når man har design tegniger av såkalte UFOer som strekker seg tilbake til det tyske krigs maskineriet under andre verdenskerig, samtidig som man har offisielle planer om å «fake» UFO invasjoner som en unskyldning for å skape en felles fiende for menneskeheten gjennom «alien invasion», slik Reagan og FN har snakket om i en evighet.
Er det ingen som har fått med seg det at vi trenger en «common enemy to unite the people, in order to create a global government»???
Hvor lettlurt er dere egentlig? Hva med å faktisk se på de håndfaste planene/bevisene som er tilgjenlig? Er det ingen av dere som har lurt på om disse såkalte UFOene faktisk har blitt utviklet av militæret for lenge siden og at de faktisk har en plan om å skremme vettet av oss gjennom disinformation som bygger behovet for global staten pga den ytre trussel?
Har dere hørt på hva Henry Kissinger har sagt de siste 20 år eller velger dere bort denne informasjonen?

Beklager å si det, men jeg er drit lei av folk som påstår at de er i kontakt med aliens fra Pleiadene og annet bullshit, som aldri har en konkret referanse å vise til, eller noe som helst annet bevis. Bare påstand, etter påstand, etter påstand.
Hvis dette var fakta, så hadde disse såkalte über-intligente vesene hatt så stor forståelse for menneskets hjerne/natur at de faktisk hadde presentert beviser som hever påstanden over enhver tvil (ikke gi meg noe bullshit nå om at vi må finne veien selv, o.l. Sorry men det duger ikke. Det blir for inneffektivt, hvis det faktisk er slik at hele universets eksitens står på spill pga det som skjer på denne planeten). «If you want to get your point across. you state it clearly, so that everybody understands it!» Det hadde vert veldig enkelt å velte makt-balangsen på denne planeten. Hvis det var det de var på jakt etter! Men istedenfor blir den bare forsterket. I wonder why…? The New World Order is marching forwards as steady as it ican, and you are not slowing it down. Actually you are feeding it’s success with your distractions!
Hvis aliens faktisk var så bekymret for planetens tilstand som dere påstår, samtidig som at de innhar den teknologien som gir dem mulighet til å reise helt hit, (fra hvor enn de kommer fra) da hadde denne diskusjonen vert over for lenge siden. Ja, da hadde vi faktisk hatt beviser på at det er fakta, og denne diskusjonen hadde ikke vert basert på en hel rekke av u-dokumenterte påstander. Så lenge bevisene uteblir, blir dere bare et offer for en vel-kalkulert «predictive programming» kampanje ala X-files «I want to belive» slogan.

Hvorfor er det ingen som har noe annet en synsing å påstander ut av løse lufta på dette området? Hvorfor har disse tingene fellestrekk med det jeg kaller verdens største avledningsmanøver, nemlig Area 51 aka Roswell?. Meaning: Hvis du kan få 70% av sannhets-søkerene (fint ord, ikke sant?) til å fokusere på noe som ikke kan bevises. Da har jo man tross at satt en hel masse brysome folk på en sak som ikke kommer til å ha noen som helst impact, fordi de leter etter noe som ikke er i nærheten av sannheten engang. Og dermed hindre man disse såkalte «sannhets-søkerene» fra å re-searche tema som faktisk kan ha en inflytelse på hvirkligheten. Did that ever cross your mind? U know Co-IntelPro…

Jeg har vert en meget ivrig leser av Nyhetsspeilet i en lang tid. Men! Dere taper kredibilitet og lesere med å spre slike fakta-løse påstander fra utsvevende karakterer som ikke har noe annet en noen urelaterte titler å skilte med. (ala NIBIRU/2012 illusjonen som der aktivt pusher. Kjøp deg heller en ny kalender, verden går ikke under hver nyttårsaften…)
Hvorfor er alle dere som snakker om dette, såkalte esoteriker og annet mystisk/utsvevende tullball. Og hvorfor kan dere ikke presenter noe som helst slags antydninger på at det dere påstår har noe med hvirkligheten å gjøre? Hvor er bevisene?

Hullene i påstandene er så store at jeg kan parkere et hangarskip i dem.
Kom dere ned på jorda og kom dere ut blant folk og kommuniser med de folk i gata. Dere bærer preg av ekstremt snevre miljø og mangel på normal sosial omgang. Hvis dere har ønske om å komunisere utenfor de kretsene som allerede lever på samme illusjon, så må der begynne å ta en titt på dere selv utenfra og se hvor absurde dere fremstår så lenge der bare kommer med u-dokumenterte påstrander. (stop preaching to the choir!)

PS: min mor er praktiserende healer. Men det betyr ikke at jeg kjøper påstander uten bakgrunn og fakta. Min Mor kan demonstrere de evnene hun har. Kan dere bevise/dokumentere de påstandene dere kommer med????

Extra PS: Hvis jeg skulle ta feil, så er det hjertelig velkomment. Jeg frykter ikke tap av ego og status, fordi; facts are facts, even if you don’t like them….
Hver gang jeg blir motbevist, blir verden et bedre sted å leve, fordi da er det mindre bullshit og fakta-løse påstander å forholde seg til…

Neil

Jed Dye
12 år siden
Svar til  neilmcnasty

I’m kind of agree with Neil here, it is very much New Age lala land theories presented for the time, the disinfo is ENORMOUS. A lot of people who have contact with the same angels, Pleiades, Galactic federation and what have you.

What strikes me is that some of these people that do channelings from «outside entities» are mind-programmed and stuck as much as the man in the street on football and beer. They have in fact a different perspective, but is limited in what they do, without self-criticism and feel that those involved channeled beeings might be wrong.

Personally I think all channeling is both conscious and unconscious fraud and fake, and that everything «outside» that blends into people’s everyday lives is Illuminati programming, desinfo, disinfo and wild driving. People will always have to belive in something, and if some crazy UFO story is entering the conventional tube, there is always a reason for it. To spread fear and desinfoen, but I think the agenda the Illuminati has started is project GreenStar, a fake alien invasion.

And I think that 95% of all the «UFOs» and crop circles are «man made». And when we see how great our technology DNA fathers have spared to us to somehow «save the world», its funny really to be in the Game, that we indeed have the power to change and not be a victim anymore but rather learn from it.

And of course, like Neil, every time I get proven wrong, the world is a better place to live. :D

Jed Dye

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  Jed Dye

The fact is our ancestors where far beyond in time and knowlegde than we are now. How they managed to build «star-gates» at Ley-line points, like the stonehenge and how did the ancient sumerians draw a sun in the center and 10 orbiting stars? About 8000 years ago across different continents the same geometry and structures were being built, the mayans built pyramids and the east aswell as bosnia and mt Nimrut in Turky. There seem to be some intervention in the past, many artefacts, crystall sculls(representing all humanoids), and the hollow earth theory that a planet or a big pice of chunk spewed out from the sun in a mass speed will accelerate and spin the earht and create a hollow center as mass gets pushed to the outer crust. And there are actually some green spots in the north and south poles that makes you wonder. Many a too many believe we are inteligent designed by many races, mostly the reptilian race, thats why we are born in a cistern, in water, and are shaped like a reptilian and have a reptilian brain. There was other races here battling them, some say thats why the moon is so shattered, and because the moon never reveals its dark side as its the only planet in the starsystem that is not spinning around its own axes but only face thowards earth, its hard to imagine how it got its many creaters and wounds. We might actually be part of a larger cosmic playground, where there is good there is also evil, God-mind is oneness, the creator gave all free-will to abuse or stay true to the light and do the work of god or Ahriman.

The governments world wide are intermixed giving false representation and claimhood of being against each other, this is only mindgames for the public. All governments are staged, couped, or silently occupied by illuminati, they are using the alien agenda for some reason, mass-subjucation to draft and go get exstinct in a false war as usual – nice depopulation for the elite..

If there were good aliens, like Jed Dye and Mcnasty illustrates, theres clearly been enough suffering on this planet, they would intervene many decades ago and not draw a crop circle as if that is the end of our problems.

What we need right now is people power, earthly divinity, brave men and women on the inside of the system willing to die for other peoples future, we need good leaders, people movement for sosial change, fight injustice and end this miserable condition that have existed on earth for too long. This is all too easy, and if there are good forces i dont mind they prevent the elite going too far.

All we need to do is expose the lies and their heavy ugly statues will fall, but too many have given up, giving all their powers and thoughts, hopes and dreams to the aliens, ahh, dont worry, the aliens will save us..

We are the aliens, and we need to save this wonderful place we call earth.

Beate Szanday
12 år siden
Svar til  Freemind

Armin, du burde spare penger og ta en DNA-test for å finne ut hvem forfedrene dine er og hvordan de gikk ut fra Afrika. Kjempegøy, vi kommer alle fra Rift Valley og Øst-Afrika, alle mennesker på jorden! Vi er alle i slekt og ikke fra rommet! :-D

https://genographic.nationalgeographic.com/genographic/lan/en/participate.html

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  neilmcnasty

Frykt, aggresjon, frustrasjon, litt arroganse, en smule uvitenhet, er det jeg lukter av dere som reagerer så sterkt på Liv sitt innlegg.
Dette er jo gledes nyheter! forstår dere ikke hva som skjer? de er jo her nettopp nå for å starte deaktivering av atomvåpen, fordi vi går en meget spesiell tid i måte.
Dette gjør dem slik at ingen under noen som helst omstendigheter skal kunne avfyre ett eneste atomvåpen. Ødelegelsene ville blitt for store å rydde opp i. Prøv å sette dere en smule inn i hva som venter oss..
Slike svar, spesielt med undertoner av aggresjon og frykt, kommer kun av en ting:
uvitenhet.
Militæret søker jo nettopp å skape frykt blandt mengden i søken om tillatelse til å skyte ned eventuelle «besøkende».
Prisgi at vi faktisk får hjelp til å rydde opp i vår egen drit. Vi hadde aldri kunne greid det aleine.
Det at enkelte reagerer med slikt sinne er en varsel lampe til dem selv. Og da må jeg bare si: vær så snill å prøv å se på hva dere frykter! hvorfor er dere så redd det ukjente? dere vil ha merer bevis? vel, mange av dere ville ikke sett en ufo om den landet på nesen deres!
Slik er det bare! Dere vil bare ikke se.. som jeg har sagt før, vi bor på en planet, men likevell bor vi på vær vår planet.
Virkelighetsbildet skapes ut i fra hvor vi er på vår vei. All reaksjon inne i oss kommer for å fortelle oss hva vi bør ta en titt på.
Om vi vil…
og til alle dem som ikke vil, vel for dem er jorden fortsatt flat, og vil alltid forbli det.
All forandring i verden starter med oss selv!! slik er det, og slik vil det alltid være.
Takk heller forfattere som Liv, takk for at dem i det hele tatt gidder å spre informasjon.
Dem som hele tiden leter etter bevis i det ytre, lever stort sett i det ytre. Dem dømmer hud og hår, med lite forståelse at vi er så uendelig mye mer enn hud og hår.
Skal dere forstå kosmos, må dere inn i dere selv. Inn i tomrommet, inn i stillheten. Alt er frekvens, jo høgere frekvens du har jo mere kan du forstå.
At aliens har startet arbeide med atomvåpen, gir meg enormt håp!
for da vet jeg hva som nærmer seg, og det gjør meg bare glad!!
Bruk sinnet som velter frem i dere til å bli bedre kjent med dere selv!!
om dere ikke er villig til å forandre dere, vel da kan dere heller ikke håpe på at verden kan bli et bedre sted!!
Jeg vil bare avslutte med å si:
Stå på alle forfattere i nyhets speilet!! stå på!! Og til alle: Vi kan ikke skape fred gjennom aggresjon! om vi er sinte på dem som gjør vondt mot verden, er vi bare akkurat som dem. Vondt avler vondt! Derfor kan man ikke løse noe med krig, derfor blir bare krig mere krig. En må være den første til å legge ned sitt våpen!
Ellers vil aldri fred kunne oppstå..
Husk: ord er også våpen! Neste gang dere reagerer, prøv å se på hvorfor dere reagerer! Let etter årsaken inne i dere. Er den fra hjerte?

Lykke til:)

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  Sirius

«Prisgi at vi faktisk får hjelp til å rydde opp i vår egen drit. Vi hadde aldri kunne greid det aleine.»

Noen av oss er faktisk Supermennesker….. ehhem…

Ole-John Saga
12 år siden
Svar til  neilmcnasty

Bra sagt neilmcnasty:) Joseph P Farrell har skrevet flere bøker om de menneskeproduserte ufoene. Han mener og kunne dokumentere at tyskerne hadde produsert antigravitasjonsmotorer og testet dem på de såkallte «klokkene» (ufoer som ser ut som kirkeklokker) før de overga seg til de allierte. Han sier også at de høyeste tyske offiserene kjøpte seg fri med denne teknologien, der avtalen også innebar at de skulle ha enorme aksjer og obligasjoner i bytte for denne teknologien, slik at hele USA etter krigen var og er styrt av nazistene. Drøye påstander, men absolutt ikke umulig. For de som kunne tenke seg å sette seg mer inn i dette, så kan bøkene Nazi International og Roswell and the reich kjøpes på http://www.amazon.com

BiggusD
BiggusD
12 år siden
Svar til  neilmcnasty

Problemet med å anta at _all_ info om aliens er disinfo er at det da ikke hadde blitt effektiv desinformasjon. Den beste desinformasjonen er nesten helt sann, slik at den er feilaktig på bare noen få sentrale punkter. Da blir løgnen lettere å kjøpe. Selve det kaotiske i all den informasjonen som kommer til oss fra alle mulige rare kanaler tyder på at ingen av dem har 100% rett.

Derfor blir det litt feil å påstå at Illuminati står bak all UFO-aktivitet, for da mistror man jo også slike ting som tyder på at utenomjordiske vesener prøver å hjelpe oss i det skjulte – slik som det å «skru av» atomvåpen. Å fronte slike standpunkt er i realiteten å gå i NWO’s tjeneste. da du avfeier det å personlig filtrere informasjonen man får.

Svaret på hvorfor disse utenomjordiske ikke gjør seg til kjenne er ufattelig enkelt: de observerer Prosjekt Fri Vilje (aka Jorden).

DreamMaster
DreamMaster
12 år siden

«Foruten å formidle essensen i Reuters artikkel, stilte jeg åpne spørsmål uten å besvare dem.» – BULLSHIT!!!
Det du kaller «essensen i Reuters artikkel» er essensen av hva PRESSEKONFERANSEN som arrangeres i dag (27. september 2010) handler om!!! Synes det er helt patetisk at du ikke har lest hele artikkelen du referer til, for det du referer til er «old news» – det som er nytt her er at media har kastet seg på «nyheten». Se Steven Greers «The Disclosure Project» for MYE mer enn 150 militærvitner… Kan ikke huske at jeg har sett noe i Norsk presse om den pressekonferansen….

Terje
12 år siden
Svar til  neilmcnasty

Om du tror jeg omgår andre UFO folk tar du skammelig feil. Jeg er en helt alminnelig familie far med helt alminnelig venner som har et rikt sosialt liv. Siden jeg var barn har jeg vist at vi ikke er alene. Jeg laget meg en teori på slutten av 70 tallet på hvordan alt henger sammen. Disse teoriene har jeg fått bekreftet oppigjennom tiden på at disse er riktige. Skjønner ikke dit problem ang dette, hvorfor bruke så mye energi på å motargumenter UFO problematikken? Om du ikke har tro på besøkende fra andre planeter er det helt ok, men slutt å bruk tid og energi på dette her inne. Jeg er 100% sikker på at vi blir besøkt og er blitt besøkt i flere tusen år. For meg blir det nesten litt irriterende at folk ikke ser dette og kommer med helt avdanket argumenter for at alt er løgn. Uansett Mandagen som kommer blir spennende og vet de snakker sant. Sannheten kommer slik at alle kan få dette inn med t-skje

Vennlig hilsen en som ikke er redd for å stå frem med fult navn
Terje Myrann.

smurfen
Moderator
12 år siden

Det er Faraoene som ønsker og se en nucler-krig for å utrydde det meste av menneskeheten, verktøyet er pyramide-gjengen
En lang rekke hendelser er blitt averget siste årene, nå i September skulle en rekke gigantiske falsk flagg opprasjoner gjennomføret i Europa men det meste tyder på at noen har forhindret det i siste øyeblikk
I Antarktis har pyramide gjengen hemmlige underjordiske baser i Donning Maud land der de skulle sikre sin egen overlevelse mens rakketene fløy på kryss og tvers over kontinetene
Pyramide gjengen legitimerte sine handlinger med det og drepe de fleste på jorden så ville de som overlevde få det mye bedre siden i hodet deres er vi for mange på jorden
I Alice Springs og i Area 51 har Pyramidegjengen over tiår utviklet aliens teknologi

Så hvorfor ble alt dette avverget ? Det var ikke ment og skulle avvergest der vi skulle bruke den frie vilje til å avgjøre vår egen skjebne men når hjelperene så at den globale bevisthetsrevulusjonen akslererte mye fortere en de hadde foutsett så var de villige til og gi oss en ny mulighet til og skape vår egen fremtid å komme oss ut i rommet og ta del i oppbyggingen av galaksen vår og koloniseringen av den

Så hvem er er det som gir oss nye muligheter ?
Man snakker så klart ikke om simple zeta raser men intergalakstiske vesner som kan forflytte seg fritt mellom tid, rom samt galaksene i Universet
De ligger på et uendlig mye høyere nivå en det Zeta rasene gjør men de griper sjelden og aldri inn i den fri vilje

Så nå som vi har fått en ny mulighet så er det helt opp til oss selv om vi vil benytte den eller om vi skal kjøre på videre i samme selvdestruktive stil :)

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  smurfen

Til Smurfen: «HØR HØR!» eller AMEN:)

Sithious
Sithious
12 år siden
Svar til  smurfen

Var dette en sarkastisk kritikk rettet mot new age miljøet? Hvis ikke ville jeg virkelig tatt ett kritisk blikk på hva du akkurat har skrevet, for dette mjølet skulle til og med L. Ron Hubbard strevet med å matche.

Hvorfor er det et fåtall av mennesker som blir gitt denne essensielle informasjonen av disse vesnene? Og hvorfor prøver disse menneskene som regel alltid å prøve og tjene penger på akkurat denne informasjonen?

Merkelig dette her…

Tufsetom
Tufsetom
12 år siden
Svar til  smurfen

Hei Smurfen

Beklager off-topic.

Men helt uten å ta stilling til sannhetsgestalten i dine utsagn, har du noen gang vurdert å publisere noe av alt det du skriver som sciene-fiction? Med litt rettskriving her og der så har du jo grunnlaget for en helt fantastisk sci-fi-verden.
Ikke ment som kritikk på noen måte, jeg hadde lett kjøpt boka!

MortenB
MortenB
12 år siden

Alle de troverdige kontaktpersonene som har eller har hatt kontakt med utenomjordiske mennesker forteller at i den tiden vi nå lever i (fra rundt 2000) med de endringer som skjer med kloden kan de ikke tillate at vi sprenger atombomber siden dette ikke bare påvirker oss og kloden vår mer negativt enn før men at det også påvirker høyere dimensjoner. Dette kan det ikke tillate og blant annet Pleiadene har sagt at de kommer til å de-materialisere alle atombomber som forsøkes brukt.

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Interessant. Enten er det forteller sant eller usant.
La oss gjøre følgende tankespill på begge fasitene.

1: Det er sant. Hvis dette er sant, er det noen som beskytter oss, noe(n) som ikke ønsker menneskeskapte katastrofer. Grunnen til at de tidligere militæransatte står fram kan være sannhetstrang, avsvarsfraskivelse, unnskylde egen dårlig teknologi, advarsel eller andre grunner. Grunner som uansett svekker det militære trusselbilde og dets troverdighet.

2. Det er usant. Hvis det er usant, burde det heller ikke være noe galt med utstyret. Da er dette en bløff for å lure folket og fienden. Hvorfor skulle de ønske det, og fremstå svakere enn dem er? For å lokke til angrep? Synes det virker usannsynlig. Samtlige vet at det ikke er lurt å begynne krig mot USA, også Nord-Kora og Iran. Skulle de bløffet for å skake opp folk eller roe dem ned? Skal vi se nøkterne på det er det den etablerte makten som har mest å frykte hvis dette er sant. Da er deres makt redusert – kraftig. Og der kan selvfølgelig nøkkelen ligge, at politikernes frykt for makttap er så stor, at det millitære får enda større budsjetter til å motkjempe dette (som svineinfluensa, terror og klima), men i realiteten er en fiktiv og konstruert «fiende».

Det som er litt synd er at det alltid er tidligere generaler, offiserer og soldater som står fram, ikke de som sitter i posisjon, men sånn er det når man har noe å forsvare. Jeg hadde vært mest fornøyd hvis dette var sant, men jeg er skeptisk.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden

De som står bak denne annonseringen skal altså holde en pressekonferanse «Monday, September 27, 2010, 12:30 p.m.» i National Press Club.

Dette kan meget vel bli en fantastisk oppfølger av den pressekonferansen som Steven M. Greer holdt den 9. mai 2001. Skeptikere og media generelt har aldri avvist substansen i det som kom frem under denne pressekonferansen; de har bare (i mangel av bedre strategier) ignorert den. Pressekonferansen er omtalt i min artikkel «Steven M. Greer: den trippelopplyste». Fra artikkelen:

«Den 9. mai 2001 holdt Greer den berømte pressekonferansen i Washington Press Club, der over tyve vitner fra forsvaret, etterretning og konsernsektoren sto frem og fortalte ca. fem minutter hver om deres karriere-relaterte ET/V-erfaring. Presse­konferansen var en stor mediasuksess som ble filmet og sendt verden over [Google-video, 1t:56min]. Særlig den innledende talen til Greer var flott. Han formulerer seg mesterlig, både muntlig og skriftlig. Denne presse­konferansen var resultatet av ti års hardt arbeid. Pressekonferansen ble fulgt opp gjennom Greers andre bok, Disclosure: military and government witnesses reveal the greatest secrets in modern history (2001), der 69 personer står frem med fullt navn og forteller om deres karriere-relaterte erfaring med ET/V-fenomener og ET/V-prosjekter. Det er i bokens Del IV og V at de mest interessante vitnene forteller sin historie, dette stoffet er dynamitt. Web-basen for The Disclosure Project ble satt opp. Pressekonferansen og boken representerer en milepæl i avsløringen av myndig­hetenes ET/V-erfaringer. Presse­konferansen og boken kan ignoreres av akademia og massemedia, men ikke avvises.»

http://www.rolfkenneth.no/Steven-Greer.html

Nixo
Nixo
12 år siden

Når en leser Smurfens kommentarer, kan en lure på om han spøker eller mener alvor.

Jeg har lest gjennom hugevis av UFO-historier og såkalte UFO-bortførelser.

Jeg har blitt overbevist om to ting. Det ene er at de faktiske hendelsene i mange av historiene er fysisk sanne. Det andre er at utenomgjordiske ikke står bak, men at de heller utføres av jordiske instituasjoner.

– Og ikke nødvendigvis av institusjoner som samarbeider i et globalt nettverk.

Helt siden før 2. verdenskrig eksperimentertes det med VTOL-fartøyer med tallerkenform, triangelform eller elipsoid fasong, og da særlig i Tyskland.

Mye tyder på at eksperisen på dette området dels ble overført til USA og dels til Sovjetunionen etter krigen og at det både i vestblokken og østblokken ble utviklet UFO-formede etterretningsfartøfer som har evne til å smyge seg rundt både føyt og lavt.

Mange av disse er sansynligvis også fjernstyrte droner. Når en klarer å sende sonder som jo er fjernstyrte droner, til Mars og til fjerne deler av solsystemet sier det seg selv at en også klarer å lage fjernstyrte etteretningsdroner som kan smyge seg rundt her på Jorda.

smurfen
Moderator
12 år siden

Hovedsaken på Dagbladet nå

UFOer overvåker atomraketter
.Sju tidligere militære kaller inn til pressekonferanse for å fortelle «alt».

(Dagbladet): Mandag inviteres det til en uvanlig pressekonferanse i National Press Clubs lokaler i Washington.

Seks tidligere offiserer i det amerikanske luftforsvaret og en med lavere grad skal bryte tausheten om UFO-overvåking av atomvåpen i USA og England.

120 militære vitner
Målet er å tvinge myndighetene til å offentlig innrømme en rekke hendelser, mennene mener de er tvunget til stillhet.

– Vi snakker om uidentifiserte flygende objekter, mer komplisert er det ikke, sier kaptein Robert Salas til Fox News.

Salas skal holde pressekonferansen sammen med Robert Hastings, forfatter av boka «UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites». De to hevder at mer enn 120 tidligere militære står bak dem med vitnemål om UFOer nær atomvåpenanlegg.

– Slo ut rakettene
Ved flere anledninger forteller de tidligere offiserene at flere atomraketter var slått ut samtidig uten noen grunn, mens en UFO stille gled forbi.

– Jeg var på vakt da et objekt kom flygende og svevde rett over anlegget, forteller Salas om en episode som skal ha skjedd 16. mars 1967.

– Alle rakettene ble slått av, 10 Minuteman-raketter. Det samme skjedde på et annet anlegg en uke seinere.

Den siste gangen UFOer forstyrret atomanleggene skal være i 2003.

Dagbladet.no vil komme tilbake med mer om pressekonferansen mandag.

http://www.dagbladet.no/2010/09/24/nyheter/ufo/utenriks/usa/atomraketter/13548766/

Ulven
Ulven
12 år siden

smurf – jeg la inn en kommentar under Dagbladet-artikkelen om at Nyhetsspeilet brakte denne artikkelen først, supplert med en lenke til denne artikkelen.

Den ble slettet av Dagbladets moderatorer på mindre enn 10 minutter.

Vi bør kanskje være litt overbærende med Dagbladet, nå som de ser ut til å gå Nyhetsspeilet etter i næringen (i likhet med VG, som brakte nyheten om faren for solstormer for litt siden – etter at Rolf Kenneth Myhre først hadde omtalt det i sin grundige artikkel her).

Det er tross alt bare noen få måneder siden Dabladet hadde kuttet ut kommentarfeltene under sine artikler. Hvis Dagbladet-kommentatorene sørger for å være «snille» og ikke legge ut info som «noen» ikke vil at skal komme ut, så kanskje Dagbladet ser seg best tjent med å beholde kommentarfeltene permanent…

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Ulven

«Nyhetsspeilet brakte denne artikkelen først, supplert med en lenke til denne artikkelen.»
Nei, det var flere utenlandske aktører som først publiserte saken. Siden DB-journalister er kopi-liminnister av beste klasse, tar det litt tid for dem å skjønne at dette er Real Deal.

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Et kjapt spørsmål til alle lesere:
«Hvorfor i all verden forbindes all UFO-aktivitet med utenomjordisk aktivitet»???????
Er det fordi vi er «lært» opp til å tro at det er slik (religion) eller er det bare fordi forskerne / makthaverne er total uvillige å gå i dybden / utforske UFO-observasjoner i lys med god gammel dags «vitenskap»? :D

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden
Svar til  arifkarim

Hvis man mener utenomjordisk romskip, og bruker termen «UFO», pisser og skiter man i egen bukse.

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Enig, men jeg har store problemer med den «automatikken» folk har til UFO-er: «Oi, der så jeg en UFO, det må da være «bevis» for utenomjordisk liv.»
Nei, så latterlig :D

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden
Svar til  arifkarim

Du går ut fra at de bruker termen «UFO» faglig korrekt. Men i 95 % av tilfellene burde de heller bruke en annen term, som samstemmer med hva de MENER.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden

Det blir for lettvint og overfladisk å hevde at all eller det meste av antigravitasjonelle rundfly skulle være menneskelagde. Nazistene utviklet noen protomodeller, ja. Men så synes dokumentasjonen å stoppe opp.

Dersom USA virkelig å utvikle antigravitasjonelle rundfly, hvorfor skulle de holde dette hemmelig? Hvorfor ikke utnytte dem for alt de er verdt både militært og romfartsmessig, som et hvert annet våpen og fartøy? Hører vi mye om at rundfly er militært aktive? Det virker som om noen skepsis’ere foretrekker å fronte en mindre konspirasjonsteori (alle rundfly er menneskeskapte) for å avverge den store konspirasjonen: at myndighetene hemmeligholder at vi får besøk utenfra. Både pressekonferansen til Greer og den kommende har det siste som hovedkonklusjon, selv om Greer også har intervjuet mange offiserere som har vært vitne til rundfly som a) USA enten har mottatt fra ET-grupper men ikke fått til å fungere fordi de styres telepatisk, eller b) USA har prøvd selv å utvikle rundfly og ny teknologi på bakgrunn av mottatte rundfly som de ikke har fått til å fungere.

Ifølge ZetaTalk er de triangulære flyene menneskeskapt, men hvem sier at de er antigravitasjonelle? Det finnes en rekke lover ET-gruppene seg imellom om hva som er tillatt og ikke tillatt overfor mennesker på 3D-planet. Dette er forsåvidt bare en påstand, «but makes sense for me» gitt det vi har sett og hørt siden 1947.

Nixo
Nixo
12 år siden

Grunnen til at disse fartøyene holdes hemmelige, er at de brukes til strengt hemmelige rekognoseringsoppdrag og noen ganger sabotasjeoppdrag.

Nå brukte jeg med vilje ikke ordet antigravitasjonell, idet slike fartøyer godt kan være konvensjonelt drevet, bare at fremdriftsmekanismene er skjult inne i flykroppen for å effektivt støyskjerme.

En spesiell grunn til min antagelsem er at denne type fartøyer eller droner fyller en behovsnisje som alle hemmelige etteretnings-, militære og politi-etater har – nemlig det å smyge seg rundt i alle mulige kroker både i eget land og på fiendlig territorium.

Nå er antakelig fartøyer av denne typen lite egnet til konvensjonell lufttraffik og til kraftigere kampaktiviteter.

De er sansynligvis heller ikke særlig egnet til lange reiser. De er antakkelig stasjonert i biler, båter eller i konvensjonelle fraktfly som bringer dem så nær spionasjemålet som mulig, og så slippes de løs for å rekognosere eller utføre sabotasje- og darpsoppdrag og så kalles de tilbake igjen.

evilbug
evilbug
12 år siden

Først vil jeg si at jeg ikke er en av dem som benekter at vi MULIGENS har kontakt med utenomjordiske vesener. Jeg har selv tatt bilder av MULIGE flygende objekter og har fremdeles bildene på en av diskene mine. Jeg vet ikke hva dette objektet jeg tok bilder av faktisk er, så derfor velger jeg det klokeste, nemlig det å holde »ballongen» godt tjoret til bakken.
Men det er ikke det som er poenget mitt her. Det er at for mange er FOR opptatt av ting som ikke kan bevises når det gjelder UFOer og eventuellt utenomjordiskt besøk. Dere vil ALDRI oppnå å finne sannheten rundt dette heller, fordi dere ikke greier å ta ting trinnvis. For å få en oppklaring i saken overhodet, er FRIHET faktiskt det viktigste og det målet MÅ komme FØRST. Deretter vil frihet gi mulighet til å grave i de sakene som »de» MULIGENS har holdt og holder hemmelig omkring emnet. Det blir yberteit å telle »3, 1,2» som faktiskt mange av dere gjør, og ikke det normale veien »1, 2, 3».
Og, mens mange av dere underholder (det er i bunn og grunn ikke noe annet) dere med svevende UFO-kontakthistorier og annet tvilsomt VRØVL, får »de» akkurat det spillerommet de vil ha til å få utført sin bisniss. De ELSKER at folk opptar sine små grå med tåkete »New Age» greier og UFOer, og en del av disse utrolige historiene er da faktiskt lagt ut på internett av »dem». Når »de» får det akkurat slik de vil ha det, kan dere i allefall bare glemme å få klarhet i noenting somhelst. Det dere flyr rundt og TROR på er TOTALT uviktig. Dere må ned på det nivået »de» er på. Og det innebærer å:

!!!!HOLDE FOKUS FOR SVARTE FAEN!!!!

Jeg påstår IKKE at jeg er perfekt og har arrestert meg selv i å bli opptatt ubetydelige ting. Men, »de» jobber ikke slik. De jobber fokusert, med bena godt plantet på jorda (selv om målet deres egentlig er uppnåelig). Da er det på tide for mange av dere også å hive ut ankeret, sette sjøbein eller »klype på jordkabelen» om man vil.

Sithious
Sithious
12 år siden

http://www.dagbladet.no/2010/09/24/nyheter/ufo/utenriks/usa/atomraketter/13548766/

Ny artikkel om UFO fenomenet.

Hvis dette i det hele tatt er reelt fenomen er jeg av den oppfatningen at dette er menneskeskapt, og ikke utenomjordisk aktivitet. Men vi får se.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden

Hvorfor skulle US-rundfly ønske å forstyrre/hemme aktiviteten ved US kjernekraftverk? Er de amerikanske myndigheters høyre og venstre hånd i konflikt med hverandre? Skal vi tro at de som står bak evt. US rundfly er miljøforkjempere?

Jeg vil anbefale å ikke komme med for mye personlig synsing som ikke er basert på annet enn hva man personlig håper er sant. Studér heller det omfattende vitnematerialet som ble presentert ifm. Greers konferanse i 2001. Når det gjelder den kommende konferansen, så har mye av substansen allerede kommet ut i bokform:

evilbug
evilbug
12 år siden

Hvis den var myntet på meg Myhre.

Hvordan kan vi vite så lenge vi lever under det systemet vi gjør?

Så når beviser legges frem av amerikanskt militære, så er dermed UFO-fenomenet definitivt ekte?

Hva om de bruker falske beviser for å underholde »UFOmane», som ellers er resurrssterke mennesker med både vilje og evne til å bekjempe en global verdensregjering?

Hva om de bruker både falske OG/ELLER ekte beviser for å øke bevilgninger til å bekjempe en fiende som egentlig ikke eksisterer, atter en gang?

Så det betyr altså at mange av dere, når dere altså har fått disse »bevisene» fremlagt, så er dere blitt frie mennesker igjen, og kan med god samvittighet more dere med Justin Bieber?

!!!!FOKUS, FOKUS, FOKUS!!!!

« Forrige artikkel

Global oppvarming fra Jordens indre

Neste artikkel »

Intergalaktiske lover på jorda?