UFO’er klusser med atom-missiler

14.1K visninger
1 minutt lesetid
162

15. september meldte nyhetsbyrået Reuters at mer enn 120 tidligere eller pensjonerte militære hevder at det er en alarmerende innblanding av uidentifiserte flygende objekter (UFO’er) på baser med atomvåpen. I noen tilfeller har atom-missiler på en uforklarlig måte sluttet å fungere samtidig som et tallerkenformet objekt svevet i nærheten. Artikkelen nevner spesifikt et tilfelle på en base i England, der et tallerkenformet objekt rettet lysstråler inn i basen og landet i området der atomvåpnene ble lagret.

6 av disse varslerne, 5 av dem tidligere offiserer, bryter nå tausheten om disse begivenhetene på et møte i den nasjonale presseklubben og anbefaler at regjeringen bekrefter realitetene offentlig.

Fra et militært sikkerhetssynspunkt finner varslerne denne innblandingen fra (uidentifiserte …) uvedkommende bekymringsfull, men kanskje er det grenser for hvor stor skade vi mennesker får lov til å gjøre på hverandre og planeten? Kanskje er ikke de som tror på utenomjordisk hjelp helt uten kontakt med virkeligheten likevel?

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

162 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
TOR HARALD GODTLAND
TOR HARALD GODTLAND
Anonym
5 år siden

DERE SOM IKKE TROR PÅ UTENOMJORDISK LIV OG TEKNOLOGI HAR NOK IKKE FULGT MED I TIMEN ,DET FINNES UTTALIGE BEVIS OG DET GJØR MEG PROVOSERT Å SE AT NOEN FORTSATT MENER DETTE ER OPPSPINN–DET BLIR ET SVIK MOT MENNESKEHETEN–VI TRENGER DENNE TEKNOLOGIEN SÅ FORT SOM MULIG FOR Å UNNGÅ AT VÅR SIVILISASJON GÅR UNDER PÅ GRUNN AV RESSURSMANGEL KRIGER ØDELAGT MILJØ OSV

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Her er et eksempel på at “Jordens voktere” passer på at ikke menneskene (i praksis den mørke makteliten, som bl.a. NATO er et redskap for) sine påfunn her på Jorden går over alle støvleskaft: En trailer på en motorvei i Tyskland blir innhyllet i en lysstråle som løfter traileren opp i lufta og setter den ned på tvers på motorveien.

Etterpå blir det konstatert at lastebilens – trolig tvilsomme – last er forsvunnet…

Dette smått utrolige videoklippet er frigitt fra et tysk overvåkingskamera.

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

UFO – Military Witnesses at Nuclear Sites

http://www.youtube.com/watch?v=_IhgZOBNSJQ

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israel verken bekrefter eller avkrefter om de innehar atomvåpen.

Israel skjøt ned «UFO» over atomanlegg
http://www.dagbladet.no/2010/12/17/nyheter/israel/utenriks/atomreaktor/14761375/

kjell108
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Her ser vi UFO på vidoeopptak
Tel Aviv
http://www.youtube.com/watch?v=OBmjIZ9LH0E
Isrelsk jager og UFO
http://www.youtube.com/watch?v=aBGVhmjVVT4
Tyrkia
http://www.youtube.com/watch?v=-3rTq5Edmp4&feature=related

Skeptikere ligner mere og mere på et latterlig presteskap.

Villhest
Villhest
Abonnent
13 år siden

Spennende sak. Leste det på Reuters da det kom ut, og så pressekonferansen. Hva skal man tro? Ekstra spennende var det at samme kort tid etter var det snakk om at FN skulle utnevne en alien-ambassadør, og at Gliese581g var bekreftet som første exoplanet med livsvennlige forhold. Var litt antiklimaks i ukene som fulgte.. :/

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Fra ZetaTalk Chat Q&A for October 2, 2010:

Om UFO-pressekonferansen til Hastings og Salas den 27. september 2010, og om utnevnelsen av astrofysiker Mazlan Othman (Malaysia) som FNs ambassadør og koordinator ved kontakt med utenomjordisk intelligens.

“Periodically a group of prestigious individuals comes forth for a press conference to declare that the alien presence is real, UFOs are real, and the Earth is being visited by intelligent life elsewhere. Astronaut Edgar Mitchell has asserted his personal knowledge of this for years. Country after country is opening their UFO files to the public – France, the UK, Canada, Sweden – and many allow their military to speak freely on the matter. The US has been the most reluctant, in part because they have the most to hide. They have been on the forefront of the cover-up over the alien presence since the days of Roswell. Imminent disclosure is often rumored to occur in the US, or perhaps a landing on the White House lawn, but this is not about to happen for the many reasons we have stated. We will reiterate once more that mass landings, or a public introduction of alien lifeforms by an official, will not occur. Nothing that would increase the anxiety level of the public is to be done.
We work rather from the bottom up, contacting individuals who indicate they wish this contact. This is why acceptance by the public is increasing, which the polls show. The public is increasingly comfortable with the concept of visitors from elsewhere, and the percentage of the public feeling certain that this is in process keeps rising. The establishment assumes they are in the lead in this, but they are being dragged along in the dust behind a public eager to engage the alien presence, and doing so without permission. In fact, the establishment can do nothing to stop this! They don’t know who is being contacted, when, or by whom. Nor could they stop the process even if they did. Meanwhile, mass UFO sightings are occurring at an increasing rate, worldwide. Motherships, or fleets of ships forming patterns and blinking in the sky, or holographic pyramids twirling slowly over a city at night.
Meanwhile, the public jokes about the cover-up, where sightings are jokingly called swamp gas or weather balloons in reference to the standard Air Force explanations for UFO sightings. Those in charge of the cover-up, who hope not to have to confess their long running lie and their distain for the public’s ability to handle the knowledge that they held for themselves, are trembling in fear. The cover-up of course was for their benefit, as knowledge is power, and to admit that the Air Force could not counter UFOs means that they were not as powerful as presumed. Organized religion was another big beneficiary of the cover-up, so they could continue to intimidate the flock with threats of being able to damn an errant member to hell for lack of cooperation with their rules. Politicians, and the very wealthy were yet another beneficiary of the cover-up, so the status quo would not be altered and they could continue to threaten prison or the equivalent of a debtor’s prison and thus keep the slave classes in their place.

Meanwhile, where is the UN in all of this? Many voices press the issue of the cover-up not only about the alien presence but also the presence of Planet X in the inner solar system. Sooner or later the public will become aware of this, and what then? The alien presence is not the larger worry, as disclosure is already occurring, country by country, bit by bit. Even the US is loosening their hold by allowing their Air Force officers to bear witness, as formerly they were under strict orders to tell no one. This is one way for disclosure to happen bit by bit – allowing individuals to testify without punishment. What does the UN have to fear in an open admission that UFOs are real? From a leaked report from a French aviation expert who attended a UN meeting on the issue February 12-14, 2008 it is not UFOs they fear but the ZetaTalk message! Individuals claiming to be in contact with extraterrestrials and thus having knowledge of “future global events” were to be branded as “charlatans”. Now who could they be referring to?

http://www.zetatalk.com/ning/02oc2010.htm

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Til Liv.

Den epostadressen som jeg er registrert med her på Nyhetsspeilet, og som du antageligvis sendte en mail til, er ikke i bruk lenger pga. spam. Det er flere måneder siden jeg har brukt den adressen og jeg husker ikke passordet lenger heller. Burde selvfølgelig hatt oppdatert profilen min for lenge siden, men har glemt det bort. Beklager.
Jeg har nå oppdatert profilsiden min med en adresse som er gjeldene. Kan du sende mailen dit?

Nixo
Nixo
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Ja, det som i denne eboka fremvises er meget interessant. Den forteller en masse detaljer om forskning på kjernefysikk og luftfartøyer i regi av tyske institutter og etterhvert nazi-organisasjonner før og under krigen.

I 20-årene, 30-årene og 40-årene gjordes eksperimenter med luftfartøyer av alle tenkelige fasonger og fremdriftsmekanismer. Svært meget av disse var vellykkede, men funnet for upraktiske eller for dyre til vanlige kommersielt og militært bruk.

Men mange av disse konstruksjonene er svært anvendelige som spionfly eller spiondroner, eventuelt droner for spesialoppdrag, med den egenskap at de kan smyge seg rundt høyt og lavt, sette seg ned på bakken hvorsomhelst og lette igjen.

Tyskland var særlig aktiv på dette området, og både USA, Storbrittania og Østblokken grafset til seg av den tyske ekspertisenm samt tyske patenter.

En må nesten forvente at hemmelige etater har utviklet disse videre for etteretnings- og spesieloppdragsbruk, og for å kunne overvåke egen befolkning.

—————————————————————–

Tyskerne hadde en litt annen tilnærmingsmåte til forskning på kjernefysikk og fremdriftsmekanismer enn USA..

I USA gikk en utfra rådende fysikkteorier og satte igang praktisk forskning først nå teorien klart indikerte at noe var mulig.

Tyskerne prøvde ut i fleng en masse vage hypoteser for å se hva som resulterte i noe og hva som ikke førte til noe resultat.

Dermed klarte de å fange opp fenomener som ikke sålett kanforstås utfra rådende teorier.

Alle som har studert fysikk ver at de rådende teoriene er ufullstendige, eller er så kompliserte matematisk at en ikke klarer å overse alt hva teoriene tillater. Derfor var tyskernes fremgangsmåte slettikke så dum.
——————————————————————-

Allerede tidlig på 50-tallet hadde en gode nok fremdriftsmekanismer, styringsmekanismer og radiokommunikasjon til å lage fjernstyrte UFO-lignende droner.

Det var bare så mye dyrere enn det er nå. Nå er slike ting blitt så billige at tilogmed et landsens politikammer har råd til å skaffe seg sliktnoe, og slike ting finnes nå også til hobbybruk.

Dengang var det bare hemmelige etater som hadde tilstrekkelige midler.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Jeg synes dette ikke er farlig. men skal en konkludere at en hendelse skyldes utenomjordiske, må først mer nærliggende jordiske forklaringer utelukkes.

Deter intet teknisk eller fysisk i denne hednelsen som ikke kan forklares med jordisk opphav.

Og hemmelige tjenester har behov for slike droner som jeg postulerer, faktisk et meget sterkt behov.

Men dette behovet er en fare for vanlige folks privatliv, sikkerhet og frihet. Derfor har de også behov for å hemmeligholde og bortforklare at slike ting foinnes.

Og når denslags saker likevel ubønnhørlig observeres, må de ty til å gi intrykk av en falsk forklaring.

Shivannah
Shivannah
Abonnent
Svar til  Nixo
13 år siden

Ok, Nixo: Hopp av Tellus litt da og les hva denne astronauten sier. Jeg er redd at du ikke hadde sett noe utenomjordisk om det så hadde dinglet foran ansiktet ditt.
Man kan være blind med vid åpne øyne også.

http://www.tv2nyhetene.no/snop/astronaut-vi-er-ikke-alene-2688440.html

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Hva er så farlig med at det finnes utenomjordiske vesner der ute? Å tro at det bare er oss fra Tellus som finnes i verdensrommet, blir som å så en hel åker og kun forvente en plante skal komme opp av jorda.

Shivannah
Shivannah
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
13 år siden

Enig! Takk! Vi må kunne være såpass open minded å i det minste akseptere annet liv i rommet. Nå har de jo også funnet en beboelig planet, sikkert ikke den eneste:-)

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/oppdaget-beboelig-planet-3302654.html

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Jg tok meg tid til å sepå videoen.

Det mest interessante ved hendelsen er hvor lite foruroliget de høyere offiserene var over hendelsen. De mottok en rapport, men var lite interessert i å spørre videre om detaljer.

Dette tyder på at disse kjente til hva det var og at denne hendelsen ikke ble oppfattet son noen trussel.

Dette styrker oppfatningen min om at UFOen var et rundfly eller drone operert av en annen hemmelig etat og at de høyere offiserene visste dette.

Missilavslåingen kan rettogslett havært et eksperiment for å teste et våpen med dette som formål (elektromagnetiskpulsvårpen).

Hvis slike droner er i utstrakt bruk, vil de observeres av folk. Det er da en fordel at disse hemmelige tjenestene at folk tror de er fremmede besøk og ikke jordiskopererte saker.

Det å vise dronene frem på denne måten kan også ha det som formål å spre et slike rykter for å skaffe et falskt alibi, og denne offiseren på videoen er uten å vite det antakelig en brikke i å spre dette alibiet.

Jeg tror dette ikke var noe utenomjordisk besøk, men jeg utelukker ikke at andre hendelser har et slikt opphav.

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Kan ikke helt selv forstå hvorfor kommentaren din ble fjernet. Så tynnhudet tror jeg, da ingen er her inne at de ikke tåler det som sto i den ???
Må si meg enig i mye av det du sa :) Noe innefor emnet som diskuteres her er du da, om ikke helt. Er flere her som er mye mer utafor topic enn du var/er. Når det gjelder emnet ufo/utenomjordiske, så har jeg gjennom mer enn 25 år satt meg ganske godt inn i det, både ved selv opplevde hendelser og gjennom informasjon via film og endel hundre bøker. Hva ufoer er kan jeg ikke si, fordi jeg VET DET IKKE, men jeg kan tro noe om det. Hjernen kan spille oss mange puss, så man kan ikke alltid være sikker på at det man ser eller hører, uansett hvor virkelig det kan kjennes ut som er det. De som virkelig vet noe om ufoer og utenomjordiske (hvis de eksisterer), vil være folk høyt oppe i militæret og etteretnings organer. Det som fortelles offentlig av mennesker fra militæret, er ikke noe som er gradert, ihvertfall ikke i den grad at det det virkelig vil si noe sant eller viktig om emnet. Vet man noe om dette fenomenet som ikke skal ut i det offentlige og blir pratesjuk, så blir man stilnet slik at man ikke åpner munnen ved at man blir beskyldt for en eller annen kriminell handling som er så grusom at man ikke tør snakke, latterligjorte eller drept . Løsningen på den best bevarte hemmeligheten vil ikke bli å finne på forsiden av Dagbladet. Husk at de øverste lederne som sitter på toppen driver med okkultisme. Når de gjennom sine ritualer åpner dørene til andre dimensjoner, og skapninger fra disse kommer gjennom hit, så er det ikke godt å si hva slags krefter og teknologi disse vesnene har. Hvem vet, kansje det er de som skaper ufo fenomenet for å få oss til tro på noe som vi ikke burde tro på, istedet for å sette vår lit til Jesus istedet ?

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Da vet vi hvorfor evilbugs innlegg ble fjernet:)
Historien om ubåt-mannskapet som som gjorde en ufo observasjon under vann har jeg ike hørt om tidligere. Spennende informasjon.

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Ole-John Saga
13 år siden

Siden det er under vannet observasjonen ble gjort, så er det vel mer riktig å kalle det en uso observasjon;)

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

”Get it?”
Nei, for å være helt ærlig.

”Nyhetsspeilets redaktører ikke liker rennesteinsspråk”
ja da er nok på tide å slette alle innleggene i denne diskusjonen, for her har det jo virkelig skjært ut.

”…deretter blokkeres IP-adressen for 3-5 år”
Beklager du. Det blir nok vanskelig, siden jeg har dynamisk IP. Men Hvis du absolutt skal kaste meg ut pga. min ”kontinuerlige babling”, så skal nå ikke jeg poste mer her. Lover med hånden på hjertet!

”Din kontinuerlige babling om FOKUS er verdiløs, for du forutsetter visst at din fokus og ditt verdensbilde og dine referanser også er MIN fokus, mitt verdensbilde og mine referanser. Not so!”
Men du gjør jo akkurat det samme selv!!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Evilbug,
1) Ditt innlegg ble muligens fjernet fordi Nyhetsspeilets redaktører ikke liker rennesteinsspråk. Vi pleier å gi EN advarsel, deretter blokkeres IP-adressen for 3-5 år. Get it?

2) Du kommer med en masse verdiløs lenestolsfilosofi fremfor å forholde deg til den konkrete pressekonferansen.

3) Din kontinuerlige babling om FOKUS er verdiløs, for du forutsetter visst at din fokus og ditt verdensbilde og dine referanser også er MIN fokus, mitt verdensbilde og mine referanser. Not so!

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Hvorfor ble innlegget mitt fjernet?

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Ja,ja,ja offsiserer, direktører og denslags kan utmerket godt ta feil hvis dronene det er snakk om er fra en hemmelig tjeneste som er en annen enn deres egen.

Husk på at jeg aksepterer at disse offsierene så noe virkelig fysisk og avansert og for dem ukjent. Jeg påstår ikke som noen vil gjøre, at de halusinerte.

Husk, her er det snakk om mye mer avansert og kraftigere teknologi enn dette lille elektriske hexacopteret, men likefullt kjent jordisk teknologi.

Forstyrrelse av utskytningsmekanismen for missiler kan utføres ved elektromagnetiske pulser.

Jeg kan ikke finne noenting i disse historiene som ikke kan gjøres eller illuderes med et slikt hexacopter av et noe større format og mer avansert format

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Nixo,
Mange teorier er mulige for lenestolsfilosofer. Jeg vet ikke hva som IKKE er mulig derfra!

1) Kan disse hexakopterne dine forstyrre funksjoner i kjernekraftanlegg (hvilket var konferansens TEMA)?

2) En husmor fra Tveita og en asfaltlaborant fra Sarpsborg kan sikkert ta feil og ha problemer med å skille droner og rundfly i fart. Men her snakker vi om generaler, oberster, majorer, høytstående direktører og erfarne piloter som er villige til å stå frem i en høyst ukonvensjonell pressekonferanse for å fortelle om deres uvanlige opplevelser. De har alt å tape; ingenting å vinne. Kan du skrive en stiloppgave til meg på 1-2 sider der du også tar denne faktoren med i din evaluering av DIN EGEN hexakopter-teori?

Shivannah
Shivannah
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

And I rest my case.

Terje Fredvik
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Når begynte du å stole på autoriteter, da? Det neste blir vel at du innrømmer at ikke alle NASA-ansatte er onde! :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

1) Eksperter som BRYTER UT av The Establishment pga. penetrerende innsikter og avsløringer er alltid verdt å lytte til!

2) Idéen om NWO-kabalen er eksistensen av psykopatisk elite som styrer i det skjulte, med innvidde på TOPPnivået innen alle viktige organer (inkludert NASA og USGS). Alle under toppnivået er “ordinary guys and girls in the street, like you and me”.

Terje Fredvik
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Jeg begynner å glede meg til å lese boka di. Det blir så spennende å se hvordan du ser for deg at alle de vanlige menneskene som jobber ved NASA-sentere rapporterer til den psykotiske eliten (uten å vite det), hvordan alle dataprogrammene de skriver nødvendigvis må bli gått gjennom og sensurert, hvordan alle observasjonene som tas av vitenskapelige satellitter blir saumfart av disse psykoene, før forskerne har fått sett på dem, osv. Denne eliten må bestå av tusenvis av ekstremt flittige individer, med ekstremt mye høyere arbeidsmoral enn vanlige forskere!

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Hvis toppnivået er så mektig, hvordan kan du da være noe i nærheten av trygg på at de som bryter ut ikke er plantet? Hvorfor skulle toppnivået la noen bryte ut og spre det som er avslørende og sant?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

NWO er Kabalens MÅL; denne verdensorden er ikke ferdig realisert. Disinfo plantes naturligvis også gjennom liksom-avhoppere; så vi kan aldri være helt sikker. Og virkelige avhoppere blir i mange tilfeller drept, arrangert som en ulykke. Men nå beveger vi oss mot en generell diskusjon av NWO, som igjen er en avsporing fra trådens hovedtema. Det er nok av NWO-artikler her.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Man skulle tro at motiv, sannhetsgehalt og troverdighet for de som står bak “avsløringen” var midt i prikk for denne tråden? Eller forutsettes kildenes troverdighet a priori etablert?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Jo Rolf. Bidablanka er klar over det, han bare nullstiller emnet.
Her blander han også sammen mektig og almektig.

Men jeg vil uansett tilføye at NWO, globalisering, verdensherredømme, eller verdensrevolusjon ikke er en ny og ultrahemmeligholdt og magisk tanke. Slike ting finner man også innen kommunismen og bibelen. Så jeg ser ikke helt motivet til at enkelte fremmedlegemeer ønsker å fremstille global imperalistisk politikk som en teori uten rot til virkeligheten.

Begrepet NWO er nok mest ryddig å bruke, siden det er det begrepet eliten bruker utad ovenfor massen.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Mange av UFOene er nok menneskeskapte.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Dere som er sikre på at UFOer som tilsynelatende akselererer til fantastiske hastigheter er utenomjordiske, bør ta en titt på denne videoen.

Denne lekedronen på videoen gjør tilsynelatende det.

http://www.wimp.com/thehexacopter/

Når en lekedrone kan oppføre seg så tilsynelatende fantastisk, hva kan ikke da den ypperste teknologi som eies av hemmelige tjenester få til?

Jeg antar at mange, eller alle UFOene som observeres har en fremdriftsmekanisme som ligner dette hexacopteret, bare at viftene/rotorene somlager fremdrift er skjult inne i et rundt skrog for å sikre lyddempning.

Eventuelt at en har skjulte turbinmotorer eller turbofanmotorer.

« Forrige artikkel

Global oppvarming fra Jordens indre

Neste artikkel »

Intergalaktiske lover på jorda?

162
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x