Intergalaktiske lover på jorda?

16.7K visninger
1 minutt lesetid
174

For et par uker siden gjorde en leser redaksjonen i Nyhetsspeilet oppmerksom  på at datoen ”19/5/13” (19. mai 2013) var skriblet med tusj på penger – både sedler og mynter – med ordene ”Expect Us” på den andre siden av pengene. Dette budskapet har dukket opp på penger i mange land. Det samme budskapet har også forekommet på vegger. Et google-søk viste at dette har pågått i minst 10 år nå.

Det kunne kanskje være noen som moret seg, men i så fall måtte spøken være usedvanlig godt organisert. Jeg lovte leseren at jeg skulle spørre Iliuka (www.iliuka.net), og her er Iliuka’s svar:
Der er for hvorledes der er transformasjoner av den nye tids galaktiske råderett for hva der så vil være, så vil der nedstige en Konge der vil utskifte hva der tales hundretusen konger, og der vil skapes en rettvis bestyrelse av kloden, der er efter intergalaktiske lover. Således vil der være til avrenelser og den optimale balansen. Der er den 13. sol i den 5. måneden.”

Siden det her er snakk om intergalaktiske krefter, kommer nok astrologien til kort i å forklare hva som skjer. Likevel gir den oss noen spor. 19. mai 2013 er det et nøyaktig kvadratur mellom Pluto i Steinbukken og Uranus i Væren. Pluto viser her til maktstrukturer og alt som er skjult. Uranus har mye til felles med lynet og avslører det skjulte. Uranus i Væren er revolusjonær, utålmodig og hardtslående.

19. mai 2013 kommer også etter to solformørkelser to måneder på rad. Det er høyst uvanlig. Det vanlige er en solformørkelse omtrent hvert halvår. Solformørkelsen 10. april 2013 er på 20 grader 41 minutter Væren. Det sabianske symbolet for denne graden er “A pugilist Enters the Ring” (En bokser går inn i ringen). Solformørkelsen 10. mai 2013 er på 19 grader 31 minutter Tyren. Det sabianske symbolet her er “Wisps of Winglike Clouds Streaming across the Sky” (Vingelignende skyer strømmer over himmelen).

Varsler disse symbolene at den intergalaktiske kongen gjør seg klar til å feie alle småkongene av banen i april? Og dernest vise seg på himmelen med sine fartøyer i mai? Andre tolkninger av disse sabianske symbolene er sikkert mulige.

Iliuka sier altså at 19. mai 2013 er en viktig dato og ikke noen spøk. Noen av leserne vil nok finne Iliukas budskap her svært oppløftende. Andre vil mene at dette er sprøyt og at denne skribenten ikke har noe på Nyhetsspeilet å gjøre når hun formidler det. Begge leire er velkomne til å lese det og fundere på innholdet.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

174 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Barb
Barb
Anonym
13 år siden

Jeg nekter aa tro at ingen vet og forstaa noe.

Barb
Barb
Anonym
13 år siden

Kansje ingen vet?

Barb
Barb
Anonym
13 år siden

Wikipedia: heliocentrism =model=teori.

Jeg letter etter noen som vet og som kan forklare meg heliocentrysm i praksis.
For ex.. hvis jeg er i fly fra Africa til Cuba, og du tilbake: hor stor forsjell blir det i tiden?
1 minut,1 time, 2 timer, 10 timer?

Barb
Barb
Anonym
13 år siden

Jeg har spørsmål til dere som kan fysikk, matematikk… Kan dere forklare heliocentrism teori?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Barb
13 år siden
Forsker
Forsker
Abonnent
13 år siden

Det er disse artiklene som gjør at nyhetsspeilet utfyller sin rolle som konspiratorisk.

http://www.youtube.com/watch?v=4mhJ4mw9zOc

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Forsker
13 år siden

Tusen takk for den linken Forsker, jeg har ventet på denne informasjon som en bekreftelse på at myndighetene & ufo’er er en farlig kombinasjon som vil bli misbrukt.

simon7
simon7
Anonym
13 år siden

Tror dere virkelig på dette her, eller er det bare litt sann for morroskyld ?
Hvis dere tror på dette, hva bygger dere troen deres på ? Hva er det dere annser som bevis/anntydninger til at noe slikt kan/vil skje ?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  simon7
13 år siden

Du kan ikke avfeie noe bare fordi du ikke tror på det simon7,
du tror ikke at sønnen din er i stand til å begå mord, men i fremtiden kan han fortsatt bli massemorder.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Hei Liv!

Takker deg for utfyllende svar hvor du forteller mer om dette, og jeg vil igjen presisere at jeg er helt grønn når det gjelder Iliuka for som jeg sa jeg har ikke satt meg inn i hva det går ut på. Nå skjønner jeg at det er kanalisering hvor flere deltakere får budskap fra Iliuka. Selv prater jeg titt og ofte med en venn på andre siden og det han sier, også mange år i forveien, det skjer. :-)

Det som ga meg dårlig magefølelse er kanskje at den som formidler budskapene fra Iliuka innimellom avsporer og får urene beskjeder, eller feiltolker den telepatiske informasjon han/hun får. Det behøver ikke være noe verre enn det.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Hva mener dere om denne kanaliseringen her fra Pleia da Monica og Liv ?

Budskapet er det ingenting og utsette på hvertfall :)

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Hei Liv,

Har vært på råd en gang. Vet det er som du beskriver, men, jeg er enig med Monica. Det er grunnen til at det ble med ett råd for meg. Det hjelper ikke at mediet og entiteten har verdens beste intensjoner hvis andre energier kan smyge seg med eller gi inn feilinformasjon i prosessen. Det inntrykket har i årene siden blitt forsterket gang på gang.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Smurfen:
Jeg klarer ikke en gang å se på det innlegget. Så snart damen kommer på skjærer hele energisystemet mitt og jeg klikker det av. Prøvde en gang til for å få hørt budskapet, men fyttekatta….

Michelle
Skribent
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Om han som kanaliserer “iliuka” sovner og forandrer stemmen, hva hjelper det når mind-controllen kommer ifra ledelsen i illuminati?

Jeg fatter ikke at folk kan betale for å sitte på råd med en som skryter illuminati og chemtrails opp i skyene og samtidig avfeier anerkjente healingformer som jeg vet har helbredet folk fysisk fra sykdommer. Jeg fatter ikke at det er mulig! Eneste logiske forklaringen jeg har er mind-control fra militær-Norge..

Vi må ikke la oss lokke for mye av kanaliseringer, spiritistiske seanser, religioner, lover og regler og annen mind-control fra zetaer, reptiler, annunakier, greys og andre demoner!

Å sitte i råd med iliuka koster vanligvis mellom 400-600 kroner, da er det såpass mange til stede, at mediumet i løpet av en time har tjent lett godt over 10.000,. kroner, nesten en månedslønn for vanlige mennesker med andre ord. Siden mediumet sover så gikk vel tiden ganske fort og mediumet kan samtidig avskrive seg ethvert ansvar for hva som ble sagt. Mange av svarene er såpass diffuse og vanskelige å tolke at man må spørre samme spørsmål flere ganger i ulike varianter. Om du skriver til mediumet, og vil ha svar på spørsmål, så koster hvert svar minst 50,- norske kroner!!!!

Selvsagt skal vi ikke ha frykt, men det betyr ikke at vi skal forsvare chemtrails og si til verden at det er bra for oss selvsagt er det ikke det og selvsagt er iliuka 100% mind-control, beklager Liv, men det er nok sannheten!

All mind-control inneholder som regel mye vakkert og mye positivt selvsagt, bare tenk på fantastisk herlige skjønne Prinsesse Diana, men selv hun var på en måte plassert der av illuminati selvagt også. Men de lager også vakre ting, ikke alt er negativt, men det er laget for å kontrollere oss dessverre..

Jeg anbefaler alle å se videoer av Chris Everard – enigma, da forstår dere at mesteparten av dette kommer fra negative ånder!
http://www.youtube.com/user/truthproject101#p/c/3165BAAF3F9780E5/0/wKOeFh0IMhE

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Ha ha smurfen hvordan fann du den, stakkars programmerte vakre kvinne og nei hun er ikke vår søster fra Pleia, føler ingen tilhørighet. :-) Det var ingen utenomjordiske involvert i den raketthistorien og den var ikke på vei til Iran. Jeg fortalte om dette missilet fra havet tidligere husker du.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

husker det Monica :)

Den stakkar jenten så litt programert ut med sine rykninger, kanskje dårlig galaktisk forbindelse ? hehe

Takker deg og Lars Roger for kloke svar :)

Michelle
Skribent
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Men kjære Liv, har du noen gang tenkt over at Iliuka kan være en alien fra illuminati som vil kontrollere oss? Hva om han er en demon eller zeta, grey, reptil eller dracon? Hvordan vet du sikkert at han ikke er det? Er det noe han har sagt som har overbevist deg og hva? Hva sier ditt hjerte?

Som alle vet så har jeg flere ganger på NS advart så sterkt jeg kan mot iliuka’s taler, derfor jeg viser til at han får det til å virke som om chemtrails, illuminati, atomenergi osv faktisk er bra for oss. Derimot avfeier har anerkjente healingformer.. De som vil studere mere sjokkerende uttalelser, kan lett google gamle råd som ligger på nettet, hundrevis av mennekser rundt om i det lange land sitter og tar viktige livsavgjørelser utifra hva denne ånden “råder” de til dessverre, er det rett og slett det at de ikke tørr å si imot iliuka?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Liv Bjøringsøy
13 år siden

Takk Liv for at du ikke fjernet vår trivelige dialog hvor vi pratet oss langt utenfor tema, men det blir gjerne sånn for det ene henger sammen med det andre og da sier man det man har på hjertet der og da. Virker som ikke leserne har så mye i mot det heller da vi har fått mange tomler opp for debatten vår. :-)

Når det gjelder den informasjon du videreformidler i denne artikkelen, jeg har ikke satt meg inn i dette, men kan fortelle at sånn umiddelbart (kun ved å benytte magefølelsen) får jeg ingen god følelse for Iliuka.

For ikke å bruke opp et eget kommentarfelt (har allerede brukt for mange her) vil jeg samtidig takke hjerteligst til Michelle for velkomsten og at hun også er glad jeg er tilbake.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Velkommen tilbake Monica:) Når det gjelder PTB,så merker man på en måte en Passiv reaksjon mot PTB,man bryr seg ikke lenger,vi vil ikke styres i bestemte rettninger lenger og vi reagerer ikke slik som PTB vil vi skal reagere..VI massen av folket og av vår egen jordklode sier klart i fra nok er nok..!!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Thor
13 år siden

Tusen takk for velkomsthilsen Thor:) hørte at jeg har vært etterlyst. Har vært så mye utendørs og jeg strir fortsatt med elendig tilgang til internett, så jeg har hatt en lengre pause fra nettet – også til manges glede da jeg serverer for mange sannheter. :-)

– En passiv holdning, man bryr seg ikke lenger, vi lar oss ikke styre, vi reagerer ikke som de vil, vi eiere av vår jordklode sier klart fra at nok er nok – kort og godt sagt Thor og jeg er HELT ENIG! :-)

Føler at de fikk seg en nedtur i forbindelse med svinehoaxen, for mange (etter deres planer) sa nei til vaksinen og viste dem dermed at vi kan tenke sjøl og at vi stoler ikke på dem for vi har oppdaget sannhetene. Nå er det NAV som fratas all troverdighet og avsløres som den korrupte instansen den er i myndighetenes regi, det koker på nettet om NAV skjønner jeg og her har jeg bidratt med to innlegg; http://www.dagbladet.no/2010/11/20/kultur/debatt/debattinnlegg/nav/pensjon/14379817/#
… som jeg sa, ikke alle er like glade for at jeg er tilbake!

Michelle
Skribent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

jeg er SuperGlad for at du er tilbake kjære kloke Monica♡

ja svininfluensaen gikk til dondas for FHi fordi flere tusen fikk ikke i seg giften dems likevel som mind-controlled-pupppet-myndighetene hadde planlagt. Hadde bare noen få latt være å tatt vaksinen, ville FHi skrytt seg på at de hadde reddet Norge fra en “epidemi”, men siden så mange heldigvis protesterte mot å ta den, og seff da ikke ble syke likevel, kunne ikke FHi påstå at de hadde reddet Norge..

STOPP NATO/Norge/NANO-partikkel-industrien/WHO/FN/USA/UK/EU/Vatikanet

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Høres kanskje litt sært ut, men… er det noen som vet hvordan en slik reptil smaker? Det er jo mange mennesker i verden som sulter, hvorfor ikke ta å spise dem istedet for at de spiser oss, hehe :) . Nam-nam, en saftig reptilkotelett. Bare en tanke ;) .

Man hører jo fra stadig flere hold om disse utenomjordiske reptilene som driver og snylter på oss mennesker, og ikke minst den globale makteliten som samarbeider med dem for å holde menneskeheten mest mulig nede og uvitende. Ifølge David Icke så elsker disse reptilene menneskeblod, spesielt fra barn – det er alt for mange forsvunnede barn i verden. Er det ikke snart på tide å la disse reptilene få smake sin egen medisin ;) .

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Hermis
13 år siden

Disse parasittene klarer alle negative energier, så å gi dem “sin egen medisin” er som å gi dem mat. All aggresjon nærer slike parasitter. Hvis man derimot ikke lar seg fyre opp til sinne, ikke lar seg skremme til frykt, ikke lar seg anstøte til avsky og ikke lar seg intimidere til avmakt, da sliter de. Tenk deg at du sender kjærlig het til dem og du har den perfekte inseksspray motslike parasitter. Ha fokus på det du vil ha. Fokus på glede, frihet og kjærlighet. Velg inn stadig mer av det i livet ditt og du blir et problem for disse entitetene.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
13 år siden

Flott Lars-Roger – passer meg perfekt :D

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lars-Roger Moe
13 år siden

Helt riktig Lars-Roger, løft handa og send den gode kraften man kan hente fra kilden mot dem, da sliter de og sulter kraftig. Det verste man gjør er å bli redde for de elsker frykt… noe man ser på verden de skaper med terrortrusler, sult, krig og katastrofer.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Hærlig og se deg tilbake Lynx :)

Trodde Illuminati hadde tatt deg en stund og plasert inplantater i hodet på deg he he

Tror vel Blobb tuller litt med dere nå siden jeg er overbevist om at en så oppegående amatør astronom og skeptiker ikke tror på de vanvittige konspirasjonsteoriene om at tusenvis av studenter har har skapt kornsirklene uten at en eneste en av dem har tatt bilder eller filmet sine sirkler, dette er jo tross alt folk som ikke beveger seg en millimeter uten og ha med en mobil eller kamera

(anti)Skepis gjengen som kun svelger alt eliten kommer med rått og ukritisk skal liksom tro på noen fulle studenter og bønder som ikke kan henvise til ett eneste bevis ?
he he den må en lenger ut på landet med

Ikke så mye som et snev av beviser er lagt ut på at de har skapt de tusenvis av komplekse 3D sirklene

Veldig rart i grunn med tanke på at de elsker og skryte over sin (U)gjerninger for og harselere med det alternative miljøet

En rekke av studentene som sier de har skapt sirkler tar også på seg æren for og ha bygd pyramidene, drept (J)dødehavet osv …

Som en ihuga amatør astronom så vet Blobb utmerket godt at universet yrer av liv, vi er nok ikke alene selv om Dyrendal påstår det aldri så mye ….

Men men det ville nok blitt en kjedlig debatt om vi alle var enige :)

Jeg skulle likt og sett de studentene som har lagt de sirklene her her på kort tid he he

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Super-smurfen! Takker for velkomsten. Ja jeg fryktet illuminot så mye at jeg trakk meg tilbake til mere studier og refleksjoner;). Jeg har funnet en ny fremgangsmåte i min eksistens. Illuminot finnes ikke, selv om de er der. Jeg gir rett og slett faen i de. De skal ikke få hindre min søken etter den hellige gral og enter 5D and exit 3D.

Ja de sirklene der du. Kan man kalle det sirkler? Det er jo en typisk nach-spiel spøk, sånn rett etter at baren er stengt:). HO ho, we are not alone. Spm. er jo bare hvilken fraksjon er det som spøker så mye. Er det våre guys eller er det They?

Smurfen, du er en kriger av galaktisk rang. Din stamina og humør kan endre bevisstheten i en røykfull tunnell. Keep on staying your ground Jedi. Ditt lys blender troll.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

“Spm. er jo bare hvilken fraksjon er det som spøker så mye. Er det våre guys eller er det They?”

Jeg tror begge. Noen sirkler har en distinkt uggen energi ved seg. Andre har svært bra energi. Som ved alt annet er det å lære seg å sortere svært viktig. Det vil si: være stille inni seg selv og lytte med alt man er. Da kan man få et kvalitativt inntrykk, også av et avtrykk i en kornåker. Som ved oppøving av andre ferdigheter kan det hende man må øve litt.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Lynx

Korrekt. Septikernes logikk er ekstremt firkantet.

Eksempel: Kornsirkler er laget av plankegutter – eller UFOer. UFOer eksisterer ikke og derfor er svaret plankegutter. (Ingen andre alternativer.)

Gidder ikke si mer om dette emnet. Annet enn at det er trist å se at septikerne ikke engang klarer å stoppe opp et sekund og rett og slett undre og beundre. Ekstremt dølle typer. Og slike er det som styrer vår vitenskap og vår verden… Mennesker som er døde innvendig. Ikke rart at vi har så mye død og mørke ..utvendig.. også.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ja det er besynderlig, og usigelig trist.
Så Uri Geller på Tv i kveld. Han ga eksempel på at virkeligheten kan sees på en annen måte, om man utvikler den egenskapen som vi alle er utstyrt med. ESP, clair-voyance og andre tilnærminger er en mulighet vi alle har innebygget. Det er bare et instrument som må trenes opp og brukes. Tror nok vi var der engang, men they har frarøvet oss koden. Men det er klart hvis man fornekter sin egen “verktøy-kasse” blir vi alle snart passive brikker i Theys virtuelle virkelighet som settes opp rundt oss. Og det er jo de dølle typene som er byggmesterne, de følger jo bare arkitektene. Som de forøvrig mener ikke eksisterer. Skremmende, they live, og vil at vi skal die. Nå er de forresten begynt å bevege sine så convenient anskaffede”coffins” rundt i statene. Et nytt stort false flag på vei?…………

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Fikk med meg Uri Geller jeg også Lynx :)

Uendligheten er evig, all masse er energi :)

All fysisk masse er bare frekvenzer som kan oppløsest med rette frekvenzene
Fikk litt Matrix følelse over det han fortalde bortsett fra at siste byen i verden der de bor mennesker heter Zion av en eller annen grunn i Illumati filmen

Kanskje debunkerene bare er en programfeil, et bugs ?

En meget klok man som er kommet langt selv om ikke jeg fikk skjeen min til og hoppe på TV :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Jepp, all fysisk masse er bare energi, ved å endre frekvens kan jeg ta inni kroppene til mennesker og dyr og de kjenner det faktisk. :-)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ja han er like rå idag som på 70-tallet. Jeg sammenligner han med Erich Von Danicken. Begge ble omtalt og tildels latterliggjort på 70-80 tallet. Kanskje tiden er moden for en annen låt i pipa?

Kanskje hele Illuminot er en bug som intervenerer kropper og overtar deres indre eksistens og liv. Kanskje det er det morgellons er. Er det det de holder på med, terra-formerer menneskeheten til en sjeleløs syntetisk skapning uten noen form for selvstendig tenking og motsetningskraft mot autoriteten. Morgellons fra chemtrails er kanskje den bug som hjelper i den prosessen. Eller er det shapeshiftende reptiles som setter dagsorden og vår skjebnes stempel?

I allefall jeg tror ikke på døden, vi lever evig vil velge å tro. Som energi som…..kan bøye skjeer :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hei Monica, Smurfen og alle andre. Er dere bekjent med de mange lydhealings verktøyene som eksisterer der ute? Her er en link som jeg har brukt i det siste. Det har hjulpet meg på mange områder:
http://www.iso-tones.com/tones.html

Kan bidra til å roe ned, fyre opp og gi deg en følelse av velvære. Try it out!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Shit åsså, jeg har jo en artikkel liggende på kladd her på speilet som svarer på noen av spørsmålene dine Lynx, men jeg er så mye blokkert fra nettet at jeg får ikke vært lenge nok innlogget til å få den ferdig med linker til andre sider og det hele. Håper nettleverandøren får fiksa meg tilgang 24/7 snart så får du svar.

Spiralen rett over oss var nok ingen rakett nei, den var nok mer ei sånn tegning som andre siden kanskje snakker om. :-)

Jeg forstår det sånn at våre allierte der ute hindrer bad reps i å komme hit i stor nok armada til å spise oss, derfor har de (de bad altså) gitt oppskriften til sine allierte (mennesker som lytter til ondskap) her på jorda sånn at de kan utføre jævelskapen for dem. Høres ut som et eventyr… og skulle ønske det var det, men de på andre siden har aldri køddet til meg om sånne ting så det er på vei.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ja surrealistisk er ikke betegnende nok. Er ikke rart man blir latterliggjort, jeg kan forstå det. Men nå har jeg altså studert dette så inngående, og er overbevist om at det er en bad reptilian race som har vært eksisterende her gjennom Illuminati over 6000 år. De har satt opp bl.a det religiøse systemet, og kuppet identiteter til mange opplyste sjeler som f.eks. han vi kjenner som Jesus. Det er vanskelig for folk å forstå bare at det eksisterer aliens. At de er tilstede, og lever blant oss som genetisk symbiotiske blandings-skapninger er nok tung å ta til seg. Men pyramidene kan bare ikke være bygd av usiviliserte knøler med steinverktøy. Bare der stopper min tro på mainstream-historie. Så kan vi gå inn i symbolspråket i alt okkult materiale, og secret societies og deres bissarre hierarkiske oppbygning og ritualer. Det er ikke tvil; vi er under siege. Og deres blue-print i f.eks bibelens revelation gjør at den fordummende religiøse slave-masse vil skape et scenario som beskrevet. Det er jo bestemt. Nei, det er her vi må ta tak. Ingenting er bestemt. Vi må ikke la oss overliste av repinatis feller. For nå er the heat on.

Ville være interessant og høre nærmere om dine visjoner, og hvordan vi kan skille hva er hva, og hva kan vi gjøre. Om noe

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Du har helt rett ut fra de syner og budskap jeg har fått og jeg vet at de bad reps der ute har fortsatt allierte som vandrer her på jorda som mennesker. Eneste måte man kan skille dem ut på er gjennom følelsene (energier) og de har ikke vunnet kampen om alle sjelene ennå, det vil de aldri klare, men det er dette det til slutt vil dreie seg om. Kampen mellom det gode og onde er ongoing og den universelle kraften, loven kan ikke gripe inn enda, ikke før det skjer ei frekvensendring hvor ondskapen får sine tilbake til ei tilbakestilt (nullstilt) jord mens vi som valgte kjærligheten får den nye jord (lik denne) først da kommer også våre allierte utenfra sammen med de som er døde nå. De døde er altså ikke døde, de er bare på en annen frekvens. Her kan du se en av dem; http://tinypic.com/m/67tywx/2

Ligger flere sånne bilder her; http://tinypic.com/a/26pf7/2

Vi får håpe artikkelen min kommer snart, den gir svar som kan lære andre til å benytte følelsene sine som våpen mot ondskapen, det er som sagt det eneste vi har så ingen andre kan hjelpe oss.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Her er enda et bilde hvor en bevissthet viste seg på min oppfordring da jeg følte den var der; http://tinypic.com/a/2ifxt/2

Har laget utsnitt av bildet og gjort det lysere så man ser den bedre. Man ser også energier/deler fra den (som små trekanter) ved øret til Kella.

Hver av disse har sitt unike mønster, som vi har fingeravtrykk. :-)

klumpen
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Flekken over øret på bikkja er det som i optikken kalles for diffraksjonsringer og skyldes lysets bølgenatur. Hadde aldri trodd jeg kom til å linke til en spøkelsesjegerklubb, men de forklarer nå fenomenet på en lettfattlig måte:
http://www.sgha.net/articles/orbs.html
Tilsvarende fenomen kan også noen ganger sees rundt sola og rundt månen også: http://en.wikipedia.org/wiki/Atmospheric_diffraction

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Hei klumpen du henviser til et annet fenomen, jeg har selvfølgelig fått sånne ringer også på mange bilder og det er noe helt annet. Dem kan man ikke kommunisere med, ikke se med det blotte øye, ikke er de bak gjenstander, ikke beveger de seg og ikke følger hunden min dem med øynene. :-)

Så du på alle bildene jeg hadde tatt, det av hunden med kyllingene på kjøkkenet og de tatt da det var ufoaktivitet her? Man ser på bildene at bevissthetene beveger seg og på den bak nakken til Kella ser man at denne har sendt fra seg små energibiter og den er bak hunden. Forstørre originalbilde kan du også gjøre for å se bedre, det er lastet opp i full størrelse, bare trykk på view raw image eller lagre det og forstørre det fra pc’en.

Du er ikke alene, du kan bare ikke se og føle dem! :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Lysets gudinnen å reptil demonenes skrekk Monica er tilbake :D :D

Nå ble jeg Glad :D :D

Alt du fortalde oss for 1 år siden, spess under Nibiru artiklen er nå oppfylt

Her er en side du kan holde deg oppdatert om Golfens apokalyse dag for dag Monica som jeg vet du engasjerer deg i :)

http://www.floridaoilspilllaw.com/

Det var PAZUZU Demonen som ødela Faraoene og bygde opp den andre siden av Religionen, det er også PAZUZU som har besatt eliten denne gangen der jorden skal ødelegges !

Finnes det noen rettferdighet i verden så vil et mega lyn slå ned i Lisboa der Demonene fra NATO, EU og USA er samlet i helgen :D

Dagens gode nyhet må vær at ei fi… fra det globale Illuminati skepsis nettverket ble fulgt av NRK i dag i beste sendetid der hun kunne bekrefte at alt som var på alternetivmessen i Lillestrøm var reinspikka svada
Høyt syreinnhold i kroppen har overhodet ingenting med folks helse og gjøre :)

DB har også en fremside i dag som forteller at tyggis får kvikksølvet i amalgam til og skille seg ut, det glemte vist og ta med at tyggis også inneholder aspartam og smaksforsterker som skal være særs bra for folk og fe :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Hjertelig takk smurf, godt å se at noen er glad jeg er tilbake. :-) Reptil demonene og andre som vil skjule sine onde gjerninger er neppe like glade for å se fjeset mitt igjen. :-)

Da jeg har vært så mye fraværende fra det som har skjedd i verden har jeg nok ikke fått alt med meg, men er det noe som ikke har vært så kommer det. Dessverre har Rolf Kenneth slettet de kommentarene, kan i hvert fall ikke finne dem igjen under Nibiruartikkelen, men dere husker vel det meste jeg fortalte.

Takk for link til nyheter fra gulfen, ja jeg er engasjert i det som skjer der borte for jeg har gjort noen dypdykk for å se hva de holder på med… og det ser ikke bra ut for dette er manmade, garantert, de sprengte flere plasser på bunnen og det i onde hensikter. De har også sluppet ut noen bugs der og det er alvorlig nå, men enda verre blir det, mye sykdom og død i kjølvannet.

Noe jeg føler at du også føler er at Kolera på Haiti er manmade med hensikt, det er det og der brukte de veldig små beholdere. Med hensikt kommer også den sykdommen i USA (LA?) hvor folk vil blø ut av kroppens naturlige åpninger. Den sykdommen kommer som jeg nevnte også fra beholdere, men de er større og ser ut som små kanner.

ZetaTalk er myndighetenes talerør, det som sies derfra er hendelser eliten vil forsøke å skape ved hjelp av teknologi. Endetiden, tiden vi er i nå, er altså ikke fra Gud. Det er mennesker besatte av ondskap som vil skape dommedag for å få bort mange av oss, de ser på oss som parasitter, og de få som blir igjen vil de ha til sine slaver.

Interessant at Liv nevner 2013 i denne artikkelen, jeg har sett tallet 13 så tydelig i forbindelse med store endringer. Jeg trodde det var en dato men det kan like godt være et årstall.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Dessverre false flag gjennom beholdere med virus som vil komme akkurat som med raketten jeg sa ville “besøke” LA fra havet. De måtte finne på noe nytt fordi for mange takker nei til å få jævelskapen deres gjennom vaksiner. Massemordere! Bzrezinskis taler til eliten, der han bl.a. sier at det aldri før har skjedd at så mange er politisk våkne og vet hva som skjer. Så nå er det lettere å drepe en mill. mennesker enn å kontrollere de…

Velkommen tilbake får vel jeg også si selv om jeg ikke visste at du også har vært borte! :-)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Du så det! Takker Monica, det er påkrevet med et avbrekk av og til. Ja jeg frykter vi må være på tå hev for noe stort i nær fremtid. Når de begynner å røre på alle sine kister der borte, er noe på gang, En kjemisk/bio attack er ikke så fjernt, desverre.
Vi må vel anskaffe nye remedier igjen. Deres ønske og agenda om å utrydde mesteparten av oss, begynner å bli en panikk-tilstand hos they. Men de har jo meislet det i stein så da er det vel et bud?
http://vigilantcitizen.com/?p=5496

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
13 år siden

De steinene er til å spy av, jeg blir kvalm for jeg har “sett” så mye i visjoner at jeg vet budskapene på dem er mer sanne enn mange vil tro er mulig. Nå skulle vi kunne gått tilbake på alle mine kommentarer her på speilet for nå har en del av det jeg fortalte skjedd og resten vil komme svært fort framover. Folket våknet for fort så eliten er desperat nå og da kan alt skje! Den flodbølgen jeg fortalte om kan være nærmere enn vi aner, jeg føler noe river i havet og det er mennesker som står bak. Jeg så de sprengte på bunnen i gulfen og der vil det også skje noe stort fra en av de lekkasjene. I Indonesia er det farlig å være for tida, jeg hadde forlatt område omgående hadde jeg vært der. Stakkars mennesker som ofres for ondskapen sin herskertrang. Så kommer straks et stort vulkanutbrudd, skikkelig blow out ble det sagt og det var en forbindelse til Merapi. Jeg vet jeg høres ut som en dommedagsprofet, men som du sier Lynx vi kan ikke dø, vi skifter bare ham/frekvens om noe skulle ramme oss, men foreløpig føler jeg meg trygg her.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Det eneste vi kan gjøre er å overkomme frykten. De lever jo av den energien, jævlene. Det må være en tung “gave” å bære, å kunne se. Man skal ha både tiltro til egne evner, guts og samtidig ikke være redd for at det man ser ikke nødvendigvis vil skje.
Du som ser, beveger deg jo inn i en annen tidslinje som vi hvis vi klarer å vekke flest mulig, kan forhindre vi vil entre.
Jeg kom over en dame i statene som er velkjent for sine evner, og som har et eget radioprogram som er vel verdt å lytte til. Spesielt nå fremover. Hun har mange syn som kan være vel verdt å ta notis av, og være obs på. http://www.blogtalkradio.com/mz-mugzzi

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Takk for linken, skal bli spennende å se (høre) hva vi har fått likt. Mange ganger ønsker jeg at det jeg ser er feil, men det viser seg dessverre å aldri være det. Enten har det skjedd, skjer omtrent samtidig bare en annen plass eller det skjer fremover. Dette vonde gjelder særlig ved de store fly- og båtulykkene, det blir så nært for jeg deltar nærmest i dem. De første synene og notatene om tiden vi er i nå hadde jeg rundt 1996, så lenge har jeg båret på dette men jeg har hele tiden fortalt det til de som ville høre, ja de som ikke ville høre også og nå begynner de å skjønne at framtiden er både forutsagt og bestemt. Men vi kan heldigvis endre den for jeg kan se veiskiller og da ser jeg ikke så mye fra det som er lenger fram på de veiene. Men en ting jeg reagerer veldig sterkt på er den planlagte falske ufo invasjon som myndighetene fra flere land står bak. Det vil skje innen to år fra nå ut fra det jeg så rundt denne hendelsen i forhold til egen situasjon som vil vare ett par år til. Synet ga meg hjertebank og sterkt varsel om at de ikke må se oss, så de bringer noe jævelskap med seg, sykdom, våpen eller noe annet ondt. Så skal de skylde på aliens og liksom ville beskytte oss mot dem, fy fan for drittsekker de egentlig er. Føler HAARP er involvert i dette, de skal “tegne en falsk himmel” ble det sagt hva som enn menes med det.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Tegne en ny himmel. Høres da ut som plasma-teknologi; HAARP! Norway spiral var ei bra tegning du. (Nei det var jo en rakett:)) Jadda. Fake invasion har du også sett. Eller mener du at du også har sett the real bad reps? Spørsmålet er jo hvordan kan the good guys hjelpe oss i fremtiden, med å skille hva er hva. Hvordan kan vi forhindre å bli mat for bad guys, som også utgir seg for å være good. Det vil kreve en høy faktor av nyansering fremover for å skille ut god fra dårlig informasjon. Vi står foran en prøvelsens tid.
Her gjelder det å holde seg informert, samtidig som man ikke er i frykt og opparbeider et sterkt immunforsvar og beholder fokus. Vi må bli X-men :) Dævven for en plass vi er på:) Examen upcoming!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Shit åsså, jeg har jo en artikkel liggende på kladd her på speilet som svarer på noen av spørsmålene dine Lynx, men jeg er så mye blokkert fra nettet at jeg får ikke vært lenge nok innlogget til å få den ferdig med linker til andre sider og det hele. Håper nettleverandøren får fiksa meg tilgang 24/7 snart så får du svar.

Spiralen rett over oss var nok ingen rakett nei, den var nok mer ei sånn tegning som andre siden kanskje snakker om. :-)

Jeg forstår det sånn at våre allierte der ute hindrer bad reps i å komme hit i stor nok armada til å spise oss, derfor har de (de bad altså) gitt oppskriften til sine allierte (mennesker som lytter til ondskap) her på jorda sånn at de kan utføre jævelskapen for dem. Høres ut som et eventyr… og skulle ønske det var det, men de på andre siden har aldri køddet til meg om sånne ting så det er på vei.

klumpen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

“Annet enn at det er trist å se at septikerne ikke engang klarer å stoppe opp et sekund og rett og slett undre og beundre.”

Hør her herr Stråmann, hvor har jeg sagt at UFO’er ikke eksisterer (eller utenomjordiske som du sikter til). Og hvor har jeg sagt at jeg ikke beundrer kornsirkler?

Og hva er ditt tredje løsningsforslag på korsirklers opprinnelse? Alver? Troll?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
13 år siden

“Okkultisme og symbolfetisjer er ikke noe for meg”. ~klumpen

“”Signs and symbols rule the world, not words nor laws.” ~¨confucius

Hva mente han med det mon tro. Er det rart verden er i den tilstanden den er, når symbolske analfabeter ikke gir seg katta i what make the world tick. Enda en gang spør jeg. Tror du noen ignorante fyllfanter og morsomme student-tullebukker vil ta seg bryet verdt med å sette seg inn i et symbolspråk som ikke sies å eksistere.
Mange kornsirkler er nok laget av ovennevnte men, de som har lest litt om det symbolspråket som bl.a Illuminati bruker, kan lese teksten. Det er med andre ord enten teknologi eller hva de nå bruker, av jordisk karakter, eller utenomjordisk intelligens som står bak mange av sirklene. Meldingene er ofte forvarsel om ting som skal forekomme i nær fremtid, eller en kodet melding. Slik Illuminati er kjent for. I tillegg er det velmenende good guys som sender melding om bevissthets bevegelse og innsikt til dette forl et våkent publikum.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

klumpen

Mener du denne: http://www.paranormal-fr.net/dossiers/images/crop-circles-1.png?

Sorry, men jeg klarer ikke å se noen bomming. Jeg klarer ikke å se noe feil på denne. Det samme kan jeg dessverre ikke si det samme om Doug & Dave sin kornsirkel.

Freidig av deg å si du skulle hatt null problemer med å lage kornsirkelen. Jeg tror ikke du engang hadde klart å tegne den på et A4 ark. Altså, uten rutepapir, en kopi du trykker ut fra nettet o.l. Jeg har erfaring med å tegne slike figurer (ark uten linjer/ruter, blyant, passer og linjal. Ingen andre hjelpemidler) og jeg kan love deg at det er vanskeligere enn det ser ut. Og nå snakker jeg om å tegne på et papir. Ikke om å tegne på et jorde.

Du kan vel male Mona Lisa også? Ja, for sier du det er null problem så får jeg vel tro deg? Pussig: at i en verden full av knallharde skeptikere har ikke en eneste av disse (ekte) kornsirklene blitt reprodusert for å bevise at de lages med planker og lommelykter. Dere hadde jo “slått et slag for vitenskap og fornuft” om dere hadde klart dette?

Jasså, du gidder ikke se på videoer der man kan se kornsirkler bli laget. Ja, jeg er enig: slikt tull som beviser skal jo ikke en professorspire som du bry seg med. Ikke når bevisene er av den sorten som setter din virkelighetsmodell i fare.

Tull og tøys som vitenskapelige analyser av kornet i kornsirklene er selvfølgelig en vitenskapsveteran som deg også totalt uinteressert i. Av samme grunn: dette er farlige ting som risikerer å åpne ditt sinn. Og det er det verste som kan skje. Tenk deg hvilken smerte det var for skeptikerne i middelalderen da de måtte medgi at jorden ikke var flat!

Lenge leve virkelighetsbenekterne og deres kornspirasjonsteorier!

klumpen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

“Sorry, men jeg klarer ikke å se noen bomming. Jeg klarer ikke å se noe feil på denne”

Da får du kikke nøyere etter. Jeg ser flere, og de er meget tydlige når du først legger merke til dem. Jeg kan lage et bilde med kommentarer og piler i morgen om jeg får tida.

“Freidig av deg å si du skulle hatt null problemer med å lage kornsirkelen. Jeg tror ikke du engang hadde klart å tegne den på et A4 ark.”

Den som er freidig her er du, som påstår at jeg ikke kan tegne. Maling og tegning var interesse nummer 2 etter astronomi når jeg var yngre. I voksen alder har jeg også jobbet som arkitekt (nei ikke små garasjer men på kjente prestisjeprosjekter her tillands).

“Du kan vel male Mona Lisa også? Ja, for sier du det er null problem så får jeg vel tro deg? ”

Hvor har jeg sagt at jeg kan male Mona Lisa? Det ville jo faktisk vært vanskelig….i motsetning til å lage en kornsirkel.

“Jasså, du gidder ikke se på videoer der man kan se kornsirkler bli laget.”

Det har jeg heller aldri sagt. Jeg sa jeg har sett nok av dem.

“Tenk deg hvilken smerte det var for skeptikerne i middelalderen da de måtte medgi at jorden ikke var flat!”

Det var ingen som trodde at jorda var flat i middelalderen. http://en.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_Flat_Earth

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

klumpen sier:
20. 11. 2010 klokken 00:06

“Så da har du endelig fått med deg at kornsirkelen var laget i forbindelse med innspillingen av en konsertfilm med bandet Korn. Det eneste store mysteriet er hvordan du kunne unngå å se det.”

Neimen så overraskende og informerende at du sier akkurat dette. Tanken på at du skulle si akkurat dette hadde selvfølgelig ikke slått meg før nå. Dette er jo 100% knallsterke beviser på at den svære stigen, helikopteret, kornbrennermaskinen og lyskasterne umulig kunne ha blitt brukt i sammenheng med konstruksjonen av denne fantastiske kornsirkelen som absolutt er på høyde med de andre kornsirklene jeg postet lenker til. Jajamensan for et kunstverk! Tror faktisk dette er verdens mest fremragende kornsirkel!

Her er den: http://www.circlemakers.org/Img/korn_circle_top_10.jpg

Sammenlign med denne: http://www.paranormal-fr.net/dossiers/images/crop-circles-1.png

Og denne: http://1.bp.blogspot.com/_U_WJzga4JY4/THrYJNk0NMI/AAAAAAAACYc/r-7yiNNe5gs/s400/Netherlands+Butterfly+Metamorphosis+Transformation+Crop+Circle.jpg

Od de store kunstnerne Doug & Dave sitt mesterverk: http://davidpratt.info/crop/crop9100.jpg (Se hva man kan få til med planker, tau og lommelykt!)

Din grundige, skeptiske vitenskap er særdeles imponerende.

Nå har du bevist at alle kornsirkler i historien er laget av gutter med planker på beina. James Randi har nok en medalje til deg og du er nominert til Nobelpris for dine intelligente teorier og briljante logikk.

Husk at du ikke må utsette ditt skeptikersinn for seriøse dokumentarfilmer som New Swirled Order som du kan se gratis på youtube og gir et grundig innblikk i fenomenet. Du må også passe på å ikke sette deg inn i uttalelser fra vitner og video som viser at kornsirkler oppstår på meget kort tid – og at ingen ser hverken plankegutter, røyk, lys fra lyskastere eller ser/hører helikoptere i nærheten når de lages. Derimot fins det film som viser ..litt andre ting.

Gratulerer, klumpen. Du har vunnet. Som sagt: hver eneste kornsirkel i verden er laget av plankegutter fordi du sier det. Flere beviser trenger vi ikke for vi er så fornøyd med din ytterst grundige, skeptiske og vitenskapelige framgangsmåte.

Denne saken er nå selvfølgelig avsluttet. Ære være den “logiske og skeptiske” tankegang!

klumpen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg ser NULL problemer med å lage kornsirkler som den på Milk Hill. Alt du trenger er nok folk og god koordinering. Hvordan de har valgt å gå fram rent kontruksjonsmessig er heller ikke særlig vanskelig å se. I prinsisppet består den av et sentrum omkransent av 6 sirkler som overlapper hverandre og tangerer sentrum. Og hvis du kikker nøye på småsirklene (som ikke er særlig vanskelig å tråkke opp når hovedmønsteret er på plass), så kan du se hadde de faktisk har bommet med plasseringen flere steder.
Dessuten har jeg sett nok av lyskuler som lager kornsirkler på youtube, tror ikke jeg orker flere….

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Hva er din kunnskap om esoteriske symboler klumpen? Mange av kornsirklene er rett og slett et okkult språk presentert gjennom symboler og fremstilling. Tror du virkelig at studenter og andre kornsirkel makere vil gjøre seg bryet verdt å sette seg inn i symbolsråket til f.eks Illuminati? De fornekter jo deres eksistens i utg.pkt. Vil du sette deg inn i noe som ikke eksisterer klumpen?

klumpen
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Okkultisme og symbolfetisjer er ikke noe for meg. Ordet esoterisk får det til å gå kaldt nedover den venstre hjernehalvdelen min.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

klumpen skrev.
Alt du trenger er nok folk, grundige forberedelser og erfaring. Hørt om landmåling før ?

Er dette en konspirasjon mener du, er konspirasjoner noe som kan holdes vanntett, er det noe krav til hvor mange mennesker som kan gjøre de største kunstverk på en natt?

klumpen
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Jeg regner med at det trengs en smuuuuuule færre folk enn det som kreves for å spraye himmelen døgnet rundt 365 dager i året. Hvis folk greier å holde tett om slik spraying, så greier sikkert kormsirkelmakere å holde tett også. Eller hva ;) ?
Og hadde noen innrømmet det, ville de ironisk nok neppe blitt trodd allikevel.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Så hvis chemtrails spraying hadde blitt offentliggjort av stoltenberg så ville du ikke tro på det?

Klumpen skrev.
Og hadde noen innrømmet det, ville de ironisk nok neppe blitt trodd allikevel.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Jo, jeg ville trodd ham.
Uansett så var ikke siste setning hovedpoenget mitt…og det tror jeg du skjønner godt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Nei selvfølgelig var det ikke det.
Å selvfølgelig var eksemplet med stoltenberg poenget mitt!

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Urk….jeg visste jeg ikke skulle tatt med den siste setningen i fare for at noen skulle spore av. Vel, vel….gjort er gjort og nå er det neppe noen vei tilbake til poenget mitt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Joda, vet godt hva poenget ditt er, store konspirasjoner er umulig og små konspirasjoner er mulig.
Du vet hva ordet naiv betyr?

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Det siste du sier er et sidepoeng. Poenget mitt var argumentet om at noen kornsirkelmakere må sprekke ikke er forenlig med argumentet om at ingen vil sprekke i forbindelse med chemtrails, når sistnevnte krever titusner av mennesker og førstnevnte fra 2 til 100 mann .

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Nei det er sant, du har helt rett, for konsekvensen av at `en sprekker angående chemtrails er jo akkurat lik konsekvensen av at `en sprekker etter en kornsirkelkveld!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Klumpen

Glem det. Jeg tar tilbake alt jeg har sagt og er med på at dette er en 100% genuin planketråkket kornsirkel. Jeg ber om unnskyldning for at jeg ble skeptisk da jeg så bilde av helikopter, lyskastere, svær stige og kornbrenner-maskin ved siden av konstruksjonen av en standard planketråkket kornsirkel. Tilgi meg.

Men hva med de andre ca. 1000 kornsirklene? Som som regel er langt, langt mer avanserte + mye større?

Kan du kanskje for more skyld fortelle meg hvordan denne ble laget?
http://www.alienresearchcorp.com/crop-circles/2009/davinci/davinci-crop-cirlce_l.jpg

La meg gjette: en gjeng med morogutter, noen planker, tau og lommelykter i løpet av noen nattetimer?

(Verdens hittil største rapporterte kornsirkel. Nederland. Mange fotballbaner stor. Ingen så den ble laget. Eller så er det vel en kornspirasjon.)

:D

klumpen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Så da har du endelig fått med deg at kornsirkelen var laget i forbindelse med innspillingen av en konsertfilm med bandet Korn. Det eneste store mysteriet er hvordan du kunne unngå å se det.

Ellers har jeg ingen problemer med å forstå at samtlige kornsirkler er menneskelagd med planker, tau og lommelykter. Alt du trenger er nok folk, grundige forberedelser og erfaring. Hørt om landmåling før ;) ?
Hvis mennesker kan lage dette, http://75.125.201.25/wp-content/plugins/hot-linked-image-cacher/upload//images/ThePalmJumeirahCopyrightNakheelS.jpg og dette http://blog.luxuryproperty.com/wp-content/uploads/image/dubai/The-World-islands-Dubai.jpg , så greier man å lage kornsirkler ;D .

Som en kuriositet kan nevnes at under munn- og klovsyken i 2001 ble det nærmest ikke lagd noen kornsirkler i England. Så fort epidemifaren var over, så spratt sirklene opp igjen.

klumpen
Abonnent
13 år siden

Jeg ser ingen grunn til å svare deg før du har svart på mitt spørsmål. Hva var hensikten med denne kornsirkelen, og hvorfor var det såpass mye tungt utstyr tilstedet?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Klumpen

Din virkelighetsbenekting er ekstrem.

Vil du virkelig fortelle meg at moroguttene ikke benyttet seg av de fordelene som helikopter, stige, lyskastere osv. gir for å lage sin søte lille miniputt formasjon?

Fremdeles svarer du meg ikke på spørsmålet om hvorfor man ikke lager en skikkelig kornsirkel istedet for en slik liten og primitiv fillesirkel…

Det som hadde vært gøy å se er et kontrollert eksperiment der morogutter utstyrt med ingenting annet enn planker og lommelykter i løpet av noen nattetimer lager en formasjon like bra som f.eks. denne:

http://4.bp.blogspot.com/_4A9r9yKkkNs/TDSHJmpPyYI/AAAAAAAAFaY/YIZQ_cNsvpo/s1600/Crop+Circle+At+Danebury+Hill+near+Nether+Wallop++Hampshire+Reported+6th+July+2010+UK.jpg

Tror du James Randi og en gruppe med disipler stiller opp?
(Kommer muslimene til å begynne å spise svinekjøtt? :))

« Forrige artikkel

UFO’er klusser med atom-missiler

Neste artikkel »

WikiLeaks vil avsløre UFO-kontakt

174
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x