/

Exo-vitenskap episode 3: Direktechat med aliens i kretsløp rundt jorden

1213 visninger
4 minutter lesetid
2

Denne helt unike, direkte kommunikasjonen med de utenomjordiske besetningsmedlemmene som er i kretsløp rundt jorden på stjerneskipet Toleka fra Pleiadene, foregår live via internettchat. Exo-vitenskap episode 3 er her.

Swaruunian og Taygetan ET-crew’et fra Pleiadene gir en enorm mengde med aktuell, spirituell, historisk, vitenskapelig, metafysisk, helse og teknologisk informasjon fra sitt 5D-perspektiv over jorden. De legger intet i mellom i sin kommunikasjon og du får den direkte, åpen og helt ufiltrert og sannferdig slik de observerer vår virkelighet. De har vært her kontinuerlig siden 2008.

As we have said so many times, people must unite and create a real resistance where they rebel en masse and do not comply with the directives of governments. Mass rebellion is the key. Or they will die.

Yazhi fra stjerneskipet Toleka
Ansiktene på besetningen på Toleka som du ser her er gått gjennom flere filtre for å komme forbi algoritmene som sensurerer slike bilder. Dette er deres ekte ansikter med tilføyd overkropp. De ser akkurat ut som oss og har den Lyranske malen, men er mer avansert i genetikk og utvikling.

Direkte via chat på internett

Informasjonen sendes til spanske Robert og polske Gosia Duszak direkte fra den utenomjordiske unge damen som heter Swaruu med flere. Swaruu er fra Taygeta, Pleiadene og har kommunisert med de ​​regelmessig, nesten daglig, siden april 2018. De ble først introdusert til Swaruu i desember 2017.

Basert på videoen de la ut om at de ble forsøkt infiltrert, så gjenkjente jeg skjermbildene benyttet der. Det er chatteprogrammet Discord som benyttes som kommunikasjonsplattform. Jeg har ikke avdekket hvilke servere som benyttes og om jeg skulle finne ut det så må man fremdeles bli gitt autorisert tilgang til å aksessere de. I tillegg er disse serverene noe som typisk endres over tid av mange årsaker.

Deres Youtube-kanal har et Fellesskap/Community hvor Gosia legger ut informasjon om hva som kommer osv. I kommentarfeltet her kan du stille spørsmål rettet til Taygetans/Swaruus via Gosia. Hvis du er heldig så blir det inkludert i en senere video.

Ellers har du også et forum hvor du kan dele dine tanker med andre ivrige Starseeds på Forum.Swaruu.org.

Informasjonen er ikke kanalisert

Det er første gang i historien at en utenomjordisk rase deler direkte en så enorm mengde informasjon. Det er på tide at vi våkner opp til denne realiteten og lærer uendelig mye mer om virkeligheten som omgir oss.

Dette via langt over 400 videoer på YouTube-kanalen Cosmic Agency lagt ut siden 2018, hvor du kan lære mer på de timene du legger ned her enn hva du har gjort gjennom alle årene på skolebenken. I veldig stor grad på grunn av et hav av vranglære og feilinformasjon i alle skolebøker. Den ekte informasjonen og kunnskaper ønsker kabalen å holde for seg selv.

Parametrene du tilegner deg via denne kilden gjeldende for vår 3D Matrix gjør at du kan endre den til noe langt mer positivt for deg selv og dermed påvirke planetens Matrix. Nøyaktig dette er kabalens største frykt. Drikk data fra denne sannhetens kilde. Det vil automatisk medføre at du hever din frekvens. Det vil igjen gjøre at du kan se gjennom den 3D Matrix vi eksisterer i og dermed nedkjempe kabalen. I enhet med andre Starseeds utgjør dette en enorm påvirkningskraft.

Kanalene du kan utforske

Se alle Cosmic Agency-videoene i kronologisk rekkefølge eller gå til Cosmic Agency hovedsiden.

Se kanalen med unge Minerva Swaruu (Mari) på 15 år som nylig passerte 100 videoer.

Se kanalen Za’el, laget av en ung Taygetan gutt sammen med kadettjenta Arien, som kom ombord SS Toleka fra Erra i februar 2023.

Se artikkelen Planeten Erra: Natur og kultur.

Søk i alle videoer via Swaruu.org

I tillegg har du nettsiden Swaruu.org hvor neste alle videoene finnes i transkript. Det vil si tale overført til skrift. Dette er genialt med tanke på å søke etter bestemte temaer, ord eller personer for å se om de har diskutert informasjonen du er ute etter.

Gå til Swaruu.org

Hvem er vi?

Her følger 4 av de første videoene som tar for seg mange essensielle temaer, hvor noen av de er tanker du aldri har tenkt før. Nyt datastrømmene med lys og visdom!

Hvorfor er vi her?

Prime Directive

Ala Star Trek non-interference directive:

3D Matrix

En AI-styrt virkelighet med starseeds og ikke-personer:

Et hav av visdom og sannhet

Fra vårt synspunkt og vurdering. Den aktuelle «reset» har mye å gjøre med eksistensen av «de våkne» (og starseeds) fordi de forårsaker en kjedereaksjon som bryter ned Matrixen, og det gjør at kabalen ønsker å utrydde dem alle. Av den grunn går de til angrep på middelklassen, fordi de er de farlige, fordi der finner man de våkne konspirasjonsteoretikerne, fordi i de lavere klassene er det for mye uvitenhet og bekymring for ren overlevelse, og i overklassen er de komfortable med livene sine og med eiendelene sine som gir dem lykke. Middelklassen er den farlige for Eliten.

Det er derfor de angriper og prøver å viske ut middelklassen.

Athena Swaruu
Vingene du ser øverst til venstre er deres kobling til Karistus. De jobber tett sammen i denne spirituelle krigen. På grunn av taktiske årsaker så snakker de intet om dette samarbeidet i denne kanalen.

Sensur på YouTube

Mange videoer blir sensurert på deres YouTube-kanal. Derfor har de også en kanal på Odysse.com som ikke blir sensurert.

Cosmic Agency usensurert på Odysse.com

Sjekk også ut Telegram-gruppen:
Cosmic Agency Free Chat

Du finner de også på Facebook:
Cosmic Agency Support Center

En siste ting som kan være greit å være klar over er deres spillelister hvor samtlige videoer på Cosmic Agency er kategorisert i forskjellige temaer. Eksempelvis Helse, Interstellar Life, Current Affairs, Afterlife, Cabal and Agendas:
Cosmic Agency YouTube Spillelister

Kilde på video øverst: Our Contact with the Pleyadian Extraterrestrials (Taygetans)

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
eee
eee
29 dager siden
Svar til  Frank Aune

(Hehe, Yazhi rimer på Natzi) Det er en slags krig på gang, krigen om våre sjeler og hjerner. «Antikrist» gjemmer seg bak en kristen organisasjon (blant annet) og bruker hans kors og navn til å terroriserer folk. (Er ryktene fra oven)

Uansett, om man nå tror på at Jesus og ailiens finnes, så vet vi at det finnes mange onde mennesker som liker å infiltrere og ødelegge alt som er godt. Er vel ikke bare russisk pølse å finne her og der. lol.

« Forrige artikkel

Human 2.0: Menneskehetens store splitt

Neste artikkel »

Exo-vitenskap episode 4: Drep AI-skaperne og Elon Musk