Avsløringer fra en NASA ansatt

10.8K visninger
3 minutter lesetid
15

Clark C. McClelland var i 34 år ansatt i NASA som SCo, Space Craft operator, med ansvar for astronauters sikkerhet. Dessuten var han i en periode også direktør for Kennedy Space Center i Florida. Han kan således benevnes som en insider med tilgang til ’sensitiv’ informasjon. Etter at han gikk av i 1992, valgte han å gå ut og fortelle.

Bakgrunn

Under sin oppvekst var McClelland veldig interessert i astronomi og klarte blant annet å bygge sitt eget teleskop da han var 12 år gammel. Han hevder derfor at allerede den gang(1947) begynte sine undersøkelser av UFO fenomenet.  Hans interesse for det utenomjordiske har således fulgt ham gjennom hele livet.

Han ble ansatt i NASA i 1958 og allerede i 1960 valgte Major Donald E Keyhoe, internasjonal direktør for National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP), McClelland til direktør for Kennedy Space Center. I tillegg til å være luftfarts ingeniør og teknisk assistent til Apollo programmet, har han også hatt viktige oppgaver i prosjekter som Mercury, Gemini og Apollo månelandingene. McClelland gikk av i 1992 og har siden valgt å gå ut å fortelle offentligheten hva han vet om UFO og besøk av utenomjordiske.

Han har forelest ved mange nasjonale universiteter inkludert Notre Dame, Penn State, Ohio State, Berea, Montana State University, New York University, Idaho State, Embry-Riddle Aeronautical University, samt andre. McClelland har også blitt intervjuet en rekke ganger blant annet av Project Camelot, The Jeff Rense show, Blog talk radio, Veritas radio, med flere. Her er det nyeste intervjuet fra Project Camelot,12. desember 2014:

 

https://www.youtube.com/watch?v=UUfTxhRLsOM

Noen sitater

“I en samtale jeg hadde med Dr. Werner von Braun i 1969, spurte jeg denne berømte vitenskapsmannen om besøk av utenomjordiske: Hvorfor er de her? Han svarte da følgende: “Clark, disse andre intelligensene har utforsket jorden i mange tusen år. Jorden er en barnehage for mange kulturer fra stjernene. Menneskeheten er faktisk en blanding av forskjellige grupper med ulik bakgrunn som kommer fra fjerne planetsystemer. Dette forklarer de ulike språk, skikker, kultur, religion, mat, fysisk utseende som hudfarge, høye eller korte, samt all den splid og krig som eksisterer på jorden”(1).

“I løpet av mine tiår på Cape Canaveral and Kennedy Space Center har en rekke astronauter fortalt; Det er ikke hvor ofte de ser utenomjordiske fartøy når de er ute i rommet, men hvor ofte det skjer at de IKKE ser noe”(1).

”Jeg tror vi er trellbundet av vår egne myndigheter og andre som kontrollerer oss ved at de skjuler den kosmiske hemmeligheten at både små og større utenomjordiske er observert her på jorda og finnes blant oss. I følge pålitelige kilder arbeider de sammen med dem som er trent og forberedt på å holde på denne hemmeligheten, koste hva det koste vil, slik at de som standhaftig prøver å avsløre dette blir betegnet som gale, latterlige eller fortjener å få deres personlige liv ødelagt. Det har skjedd med mange mennesker, inkludert meg selv”(1).

J- Rod, en utenomjording som samarbeidet med amerikanerne
J- Rod, en utenomjording som samarbeidet med amerikanerne

 

Her kan det også være på sin plass å nevne brevet som nylig ble sendt av tidligere astronaut Edgar Mitchell og den forhenværende kanadiske forsvarsminister Paul E. Hellyer til ledelsen for NASA symposiet om utenomjordisk liv. Bakgrunnen var at dette symposiet som ble holdt i Washington 18.-19. september 2014, helt og holdent så bort fra alle bevis om at vi allerede blir besøkt og har kontakt med andre sivilisasjoner. Brevets konklusjon: ”The discovery, presence and public revelation of sentient Extraterrestrial life and the vehicles that appear to manifest this presence is the greatest story in the history of humanity. All of the available documentation indisputably suggests the government of the United States, is in fact, withholding this information from its citizens and the citizens of the world.”(2)

 

Fra et radiointervju med Kerry Cassidy(Project Camelot), mars 2014: ”I tell the truth all the time. That’s what scares the hell out of this government and the world government. I know what is going on behind the scenes, because I was there. I saw things when I were there (at NASA), which I am not allowed to publish in my book. Worldwide I am blocked. I cannot publish my book everywhere on earth”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=i4-oo4LTRZU

Reaksjonen

For å straffe McClelland, har amerikanske myndigheter prøvd å sverte hans renommé samt fratatt ham pensjonen. Han er nå gammel og syk og trenger all den hjelp han kan få. Det oppfordres derfor til å støtte ham både moralsk og økonomisk ved å kjøpe kapitler fra hans bok, The Stargate Chronicles.

 

Etterord

Selv om McClellands helse nå er dårlig, har vi har vært så heldige å få ham til å stille til et Skype intervju på neste års UFO konferanse som finner sted på Stiklestad i Trøndelag fra 2.-4. oktober 2015. Billettsalget er allerede i gang :-).

http://ufo-konferanse.com

 

 Kilder

  1. McClelland, Clark C. The Stargate Chronicles.

  2. UFO Evidence Ignored – Edgar Mitchell and Paul Hellyer Co-sign Critique to NASA and Library of Congress
    http://exonews.org/dr-edgar-mitchell-paul-hellyer-colleagues-send-open-letter-critique-nasa-library-congress-symposium-et-life908988/

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Hallo jeg blir forfulgt av svarte helikoptre og dette har pågått i ett år ! Det startet etter heftig kommentering på YouTube. Disse helikoptrene dukker opp helt plutselig og sirkler over meg på helt snodige steder .
Det virker som at det følger etter meg noen ganger . Hvem er de og hva vil de ???? Hvis det er noen her inne som opplever det samme så ta kontakt med meg her inne . Det er alltid samme typen helikopter . Er det Jødene ? Hvem er det?

Er alt virkelig så sykt som Jeg mistenkte ???

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Alexander Holm
4 år siden

Her er en artikkel om SORTE HELIKOPTRE her på Nyhetsspeilet:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/sorte-helikoptre-yter-ikke-assistanse/

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
4 år siden

Jeg har lest mye om svarte helikoptre og jeg er fremdeles usikker på hva dette er for noe .
Jeg tror ikke det er luftforsvaret. Det er sikkert CIA . Jeg er kristen og har en annen teori om dette basert på min kristne fundamentale tro .
Stavanger huser Nato HQ Nord Europa ,hvis man ser bort fra Brussel .
Jeg vil ikke spekulere i denne saken for jeg tror de tar meg hvis jeg avslører hva jeg tror er sannheten.
Det er skremmende at disse helikoptrene forfølger meg uten grunn.
Hvor kommer de fra ??? Noen ganger flyr de 3 stk i formasjon . En gang så jeg en hel skvadron komme flygende , 7 -8 stk . Alltid samme type helikopter . Den første gangen jeg så dette fenomenet ,var mest sjokkerende – helikopteret fløy i lav høyde rett ved en hoved vei i byen , så sirkulerte det rundt en høy bygning på ca 10 etasjer her i sentrum . Og jeg var den eneste på gata .
Hvordan kan de fly inni byene våre uten at luftforsvaret reagerer på radaren eller noe .

Jeg er redd for å være ærlig. Jeg er ikke politisk aktiv og kjenner ingen som er politisk aktiv så hva vil de ??? Det er helt tydelig at det er meg de følger etter ,for de stanser over meg og sirkulerer rundt meg på steder der det ikke er vitner . Til dags dato har det aldri vært noen andre vitner til disse hendelsene.
.

calle
calle
Abonnent
6 år siden

ja det er veldig vansklig og sile gjennom all løgnene og bshitten på nettet, men jeg er også veldig spekulativ og frustrert for sånne som
( cory goode)og må si føler at han steven greer og er litt shady og begge som for så mye media dekke fremfor seriøse og mer troverdige ufo researcher’s..
veldig synd at det er sånn

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  calle
4 år siden

Folk flest (inkludert politiske eliter) er stokk dumme. Det er ikke mer mystisk enn det.

Ulike nye og gamle religioner, overtro og politiske sekter regjerer fortsatt kultur og samfunn.

Dag Aspli
Dag Aspli
Abonnent
8 år siden

Jeg tror at UFO er både menneskeskapt ( som TRB 3 – som kan bli tatt for å være en ufo) eller er også skapninger som enten har den egenskap at de går mellom dimensjoner og tar ønsket form og vesen, at de finner det klokt å fremstille seg som en UFO eller at de- eventuelt typer av dem benytter en UFO til transport. Jeg har hørt mennesker fortelle om alle variantene, og sett noen bilder av noe av det.
Disse skapningene tror jeg er av demonisk opprinnelse, eventuelt en blanding mellom mennesker og demon- eller snarere engel, av de falne englene som tok seg kvinner og fikk barn med dem,de vi leser om bandt annet i første mosebok kapittel 6, og som nevnes i Judas bok og andre steder. De ble kjemper , men også “navngjetne” opphav til mytologiske personer, og er muligens infiltrert i makteliten den dag dag.

Jernet som forsøkes blandet med leiren i Daniels bok refererer muligens til dette,også Paulus som i 2 Tessalonikerbrevet nevner denne tidens varianter av lyvende under som forfører massene bort fra evangeliet, og inn i diverse falske forestillinger ved diverse løgner (som “bevises” ved overnaturlig aktivitet)( det samme plager deler av kristenheten og andre religioner også). Det samme gjelder Jesu uttalelse om at i tiden ved hans gjenkomst så skulle ting være med enorm forførelse, og ellers som på Noahs tid, hvilket var nefilimenes (hybridenes) tid med vold og fryktelige ritualer med falne englerfyrster som gud i steden for Gud. En tid med høy teknologi på visse områder, men som også infiserte menneskelig DNA, og spesielt den linjen som var avsatt fot Jesus/Jødenes Messias. Den fikk Gud kvalm – som nå.
Husk at spacebrothers, automatskrift, kornsirkler, orbs, diverse “enteties” / aliens – reptilians -grays etc. ikke nødvendigvis er det de påstår seg å være.
Noen ganger tenker jeg at vi er som treåringer i en sandkasse med slemme 12åringer. De lurer oss til å tro at de er konger, eller cowboyer -eller til å spise kattebæsj om de skulle føle for det.

Håper noen tar til seg mine betenkeligheter, og begynner litt kritisk tenkning. Slutter å tro på menneskers og demoners løgner, enten det er falske religioner, laget for forvirring og tap, eller interessante trossystemer av en eller annen art. Prøv å se i gjennom deres skuespill – fordi: det er en evig skatt å vinne på å gjennomskue dem.
Tips: ta en ÆRLIG,GRUNDIG og MODIG undersøkelse om det skulle forholde seg slik at Jesus Kristus virkelig er den han påstår seg å være, og om Bibelen alikevel skulle være det inspirerte dokumentet som det hevder å være. Er det slik, så må alt dette sees i lys av det, Ikke sant?

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Dag Aspli
4 år siden

Hvorfor kan ikke oldtidssamfunn ha hatt teknologi?
Ingen sivilisasjoner er overbeskytta mot naturkatastrofer og evt kriger.

Mars er en ting, ET/aliens utover dette er bare politisk oppspinn.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

74 NASA vitenskapsmenn drept i løpet av de 2 siste årene:
http://www.neonnettle.com/sphere/279-74-nasa-scientists-been-killed-in-the-last-two-years-what-s-going-on-

Er det “å vite for mye” om utenomjordisk romfart nå blitt blant verdens farligste yrker, farligere enn selv det å være en berømt musikkartist? http://en.wikipedia.org/wiki/User:Anarchangel/List_of_musicians_who_died_before_the_age_of_60

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
4 år siden

Kan du bevise noe av dette ????

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
9 år siden

“Igor Witkowski is of Polish military journalist, a specialist in high-tech weapons development is the Nazis. In many areas of research, they were superior because of the pressure to innovate other nations by far.

During his research in the war archives of the West and the East and in Poland on the spot he came across a project that could have been the true origin of the Nazi UFO myth: the “bell”, a machine with high frequency current, counter-rotating Magnetic fields and a strange substance called was operated “Xerum-525.

The “bell” yielding strange effects – it buzzed like a beehive glowed bluish, induced biological effects such as the gel and separation of liquids and many disorders of the nervous system.

The project at the end of the war disappeared from the scene, along with SS General Hans Kammler, in charge of the secret projects of the Third Reich, and the last (and only one of two ever built) Ju-390″

https://www.youtube.com/watch?v=-ZKeGLM1RiY

“A foo-fighter was a luminous rounded flying object observed and reported by hundreds of Allied aircrew between September 1943 and March 1945 over the Rhine. A lesser number of reports were filed by crews overflying Japanese controlled territory.

302 sightings were made by 140 crews of US XXI Bomber Command alone. (NARA Intelligence Publications, Air Int Report Volume 1, No 8, 26,IV.1945) and we may take these as a cross-section sample of the whole.

A large percentage of the sightings lasted only 2 to 3 minutes, but some continued for up to 15 minutes.

The “fireballs” were mostly described as around “six inches in diameter”, “the size of a soccer ball”, “about the size of a basketball”. The colour of the illumination was described as a very strong white, although reds, yellows and ambers are also mentioned.

They were invulnerable and could not be shot down or damaged. They could not be picked up on radar. They emitted an electro-magnertic field which damaged aircraft radars. They also emitted great heat, and some aircraft reported scorch damage to the fuselage.

Fireballs approached Allied aircraft from the ground upwards. Between one and three fireballs would then take station about five metres from a wingtip. They were comfortable at 200 knots, but could be evaded at high speeds They seemed able to make up the lost distance if they had the opportunity after falling behind.

On a few occasions, foo-fighters appeared to be launched by German fighters.

REPORTS OF SPECIAL SIGNIFICANCE
Occasionally Allied aircrew reported that the objects fell out of control and were observed to crash and explode on the ground. This would confirm that they were material creations of human technology.”

http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=50624#p453258

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  99prsnt_FalskeProfeter
9 år siden

Det er altså rimelig åpenbart at ikke bare har mennesket utviklet “flygende tallerkner” selv.. I tillegg kom nettopp forskere fra nazi-Tyskland til USA og Sovjet etter krigen.
Stoppet da plutselig kunnskapen og forskningen på denne teknologien? :) Det ville vært en sensasjon.

Mange idag godt offentlig kjente amerikanske modeller har også flere ganger i historien blitt feilaktig tatt for å være “alien ships” ,som Deltawing-og Stealthkonseptene.

Selve populærmyten er jo meget hendig for konservative militære organisasjoner og ledere… Man vil ikke vise sin beste teknologi til fienden. Deretter har fantasiene rundt dette blitt til en ny religion, troen på romvesener.

Så vil enkelte snakke om fortiden og for eksempel UFO-observasjoner allerede av Ezekiel. Interessant nok, men da må man spørre : Hvordan VET vi at det IKKE har vært en teknologisk høysivilisasjon fra Jorden tidligere? Vannstanden etter istiden var mye høyere enn under og før… Det er funnet mange ruiner etter sunkne sivilisasjoner.

Ser vi både på menneskeartens alder etter evolusjon til mennesker, og på hele evolusjonen med hensyn til andre arter, vil selv en mulighet for en ikkemenneskelig høysivilisasjon være stor, på og fra Jorden.

Man har jo også de lange hodeskallene i Sør-Amerika som dateres til inkatiden og bakover. En intelligent sidegren av mennesket? I samme regioner er det gjort funn av figurer og tegninger som viser teknologi….

Konklusjon : Muligheten for besøk er der. Men sannsynligheten er klart høyest for at både all teknologi og til og med evt andre avanserte arter med en eller annen fortid eller nåtid på Jorden, har utviklet seg nettopp på Jorden.

Veldig ofte blandes observasjon med bevis. Hva så vikingene i lyn og torden? De så et ekte fenomen, men de tolket det feil.

Det samme skjer med observasjoner av noe folk flest ikke forstår eller kjenner historien bak. Dermed blir f eks avanserte fly i dag eller gamle sivilisasjoner til noe utenomjordisk, mens det i realiteten er høyst jordisk.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Cosmonaut Marina Popovich discloses UFOs:

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Discloses menneskeskapte “UFO”s. Den første flygende tallerken ble laget før krigen…. Av Tyskland.

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Fra Holocaust og jødeutryddelsesforsøket, til den kalde krigens fiendebilder og banksponsede imperier, til Russland som ny “fiende”, til islam som fiende (Israel og Netanyahu truet Paris direkte etter Frankrikes anerkjennelse av Palestina i 2014 og står naturligvis bak terroren) , til framtidige “romvesener” som angriper…

Fiender er hendige for fanatikere som vil ha en ny verdensorden, et diktatur. Det aller beste er imaginære fiender, fordi det får folk til å lete og fokusere på feil plass…

99prsnt_FalskeProfeter
99prsnt_FalskeProfeter
Abonnent
9 år siden

Han SELGER bøker…? Han sier at han har økonomiske problemer. Ok.

Mannen lyver.

Hele romvesenideologien handler om å skjule teknologi som stormaktene har utviklet selv.

« Forrige artikkel

Atomvåpen og kjernekraft: Advarsler fra våre utenomjordiske venner

Neste artikkel »

Budskap fra våre kosmiske venner

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x