/

Risikabel NASA-rettssak mot hacker

5.9K visninger
3 minutter lesetid
6

Bevismateriale på at romfartsorganisasjonen NASA  har snytt amerikanske skattebetalere for milliarder av dollar kan skrinlegge NASAs rettssak mot den britiske hackeren Gary McKinnon. Pålitelige vitner har hevdet at NASA har retusjert vekk eller ødelagt sine fotografier av UFO-er.

Dette kan havne ut som et rettslig og offentlig mareritt for NASA. De har saksøkt McKinnon for hacking inn i NASAs bildearkiv. McKinnon har uttalt at han så UFO-relatere bilder på NASAs datamaskiner. NASA på sin side benekter enhver dekkhistorie av sannheten.

NASAs påstand om uskyld står ovenfor alvorlige utfordringer. Noen av de som har stått frem og avslørt uheldige forhold er tidligere NASA-ansatte og innleid personell med innsidekjennskap til NASAs operasjoner.

Hvis NASAs tilintetgjørelse av offentlig materiale blir bekreftet, vil den påståtte kostnaden av McKinnons hacking bli ubetydelig sammenlignet med NASAs årlige finanser på mer enn 120 milliarder kroner. De uttalte forøvrig i sin år 2000-uttalelse at de er “etisk og ærlig” i alt de bedriver.

Deler av NASAs oppdrag er å se etter tegn på intelligent liv i ytre rom. Så å be om penger for å “se”, etter at de allerede har ødelagt bevis på hva de har funnet, vil ikke bli lett.

Gary McKinnon
Gary McKinnon hevder å ha funnet UFO-bilder på datamaskiner hos NASA. Foto: AP.

Tidligere NASA-ansatte står frem

Blant disse personene som har avslørt hemmeligholdelse er US Air Force sersjant Karl Wolfe, tidligere NASA-ansatt Donna Hare og tidligere NASA-ingeniør John Schuessler.

Wolfe og Hare avslørte noen av NASAs ugjerninger på Disclosure Project-pressekonferansen i Washington D.C. 9. mai i 2001. De har begge avgitt tilsvarende vitnemål foran den amerikanske kongressen.

Ifølge Disclosure-prosjektet hadde Donna Hare en hemmelig klarering mens hun arbeidet for NASA-entreprenøren Philco Ford. Hun har vitnet at hun ble vist et bilde med en tydelig UFO. Hennes kollega forklarte at det var hennes jobb å retusjere vekk slike bevis på UFO-er i bildematerialer før de ble lagt ut for offentligheten.

Hun hørte også informasjon fra andre Johnson Space Center-ansatte at noen astronauter hadde sett utenomjordiske fartøy og at når noen av de ønsket å snakke ut om dette så ble de truet. Du kan se Hares vitnemål rundt 1 time og 25 sekunder inn i Disclosure-prosjektets pressekonferanse.

Sersjant Karl Wolfe var i flyvåpenet i 4,5 år fra januar 1964. Han hadde en topp hemmelig kodetilgang og arbeidet med den taktiske flykommandoen på Langley AFB i Virginia. Mens han arbeidet på et NSA-anlegg (National Security Agency) ble han vist bilder tatt av Lunar Orbiter som viste detaljerte unaturlige strukturer på månen. Disse bildene ble tatt før Apollo-landingen i 1969.

Se Wolfes vitnemål 58 minutter og 5 sekunder inn i Disclosure-prosjektets pressekonferanse.

Kun 1 trenger å være autentisk

Tenk på dette. Av alle millioner av UFO-observasjoner som er gjort opp gjennom årene, om kun 1 av de er autentisk – kun én – så er det et faktum at det finnes utenomjordiske mennesker.

Detaljerte uttalelser

John Schuessler er en pensjonert romfartstekniker hos Lockheed Martin. Han arbeidet hos NASA på så godt som alle bemannede romfartsturer siden oppstarten. I et foredrag holdt 19. mars 2008 i Lakewood, CO, snakket Schuessler om et bilde fra en av Apollos månelandinger. Schuessler uttalte følgende:

“I went to a conference in Canada, in Toronto. I think it was [19]82. A guy came up to me and said ‘I’ve got this NASA photo. Do you recognize this?’  And it was an Apollo shot. And it was an official lithograph that they release. I’ve got hundreds of these lithographs.

I didn’t have that one. And they are all numbered. They have a photograph number on them and on the back of them is printed the information about what it is. This photograph had a UFO in the background.

So as soon as I got back to Houston I went to the photo lab and told them I’d like to look at the Apollo photos. And we’re old friends you know, so they said ‘sure here’s the rack of them.’

So I went down through the rack of the Apollo photos and the numbers sequentially. And I got to a series of numbers, that this one was in the middle of, and there were no photos. They were all missing. And I said ‘well where are these photos?’  He said, ‘well it’s like all these others, the film was bad.’ And I had seen the thing first hand with the NASA printing on it so I know it came out. But it was withdrawn.”

Schuessler var også med på å stifte MUFON (Mutual UFO Network) International og var tidligere direktør der. Det var hans historie om de manglende NASA UFO-bildene som hovedsakelig var ansvarlig for inspirasjonen til initiativet til å opprette en Extraterrestrial Affairs Commission i Denver.

Statuering av eksempel kan slå tilbake

NASA ser ut til å ha som hensikt å gjøre et eksempel ut av den britiske hackeren Gary McKinnon. Til syvende og sist kan det potensielt bli publikum som vil ha til hensikt å gjøre et eksempel ut av NASA.

Hvis McKinnon blir kjent skyldig kan han bli tildelt en strafferamme på mellom 60 og 70 år i fengsel. Den 20. januar forventes det at en britisk dommer vil gi en endelig avgjørelse på McKinnons utlevering til USA. Er NASA få dager fra en kollisjon med virkeligheten hvis de ikke henlegger saken?

“Houston, you have a problem!”

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Wikileaks kan ikke ta æren for McKinnon saken. Den var kjent i årevis før Wikileaks kom på banen.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Wikileaks har lekket om at Gary McKinnon var tema for et USA/UK møte på ministernivå i oktober 2009:

SUBJECT: SCENESETTER FOR THE SECRETARY’S OCTOBER 10-11
VISIT TO LONDON
Classified By: Ambassador Louis B. Susman for reasons 1.4 (b/d).
[…]

The UK on Key Issues
——————–
¶2. (S//NF) The Secretary’s meetings with PM Gordon Brown and Foreign Secretary David Miliband likely will focus on the following key issues:
— Afghanistan
[…]
— Iran
[…]
— Pakistan

— Gary McKinnon Extradition Case – The PM will likely raise with the Secretary (as he has with the Ambassador) the extradition case of Gary McKinnon. McKinnon is a 43-year old computer hacker with Asperger’s Syndrome who is wanted for prosecution in the U.S.; he is accused of hacking into U.S. government systems in 2001 and 2002. McKinnon has gained enormous popular sympathy in his appeal against extradition; the UK’s final decision is pending. The case has also caused public criticism of the U.S.-UK extradition treaty. In August, PM Brown, in a one-on-one meeting with the Ambassador, proposed a deal: that McKinnon plead guilty, make a statement of contrition, but serve any sentence of incarceration in the UK. Brown cited deep public concern that McKinnon, with his medical condition, would commit suicide or suffer injury in imprisoned in a U.S. facility. The Ambassador has raised this proposal with AG Holder and would be happy to brief the Secretary in more detail.

http://cablegate.wikileaks.org/cable/2009/10/09LONDON2303.html

http://freegary.org.uk/

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Har fulgt med saken i flere år – men jeg må si som Terje: fins det noe bevis for Gary sine påstander om “off earth bases” osv? Lagret han ikke noe av materialet?

Er forøvrig glad for at han ikke ble utlevert til USA.

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

…., men hvor er alle bevisene? vage anekdotiske beviser holder ikke når påstandene er så enorme…

Kjent sitat, -Extraordinary claims require extraordinary evidence

chemtrails..
chemtrails..
Abonnent
15 år siden

Hei, noen som vet hva som skjedde med denne saken (hackeren)??

« Forrige artikkel

Universets største stjerner

Neste artikkel »

Lett å stjele din RFID-identitet

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x