/

Jagerpilot skulle skyte ned UFO

6K visninger
1 minutt lesetid
17

Amerikanske jagerfly fikk ordre om å skyte ned en UFO under den kalde krigen, avslører et tidligere hemmeligstemplet dokument som nå er blitt offentliggjort av det Britiske Forsvarsdepartementet.

I siste øyeblikk forsvant objektet fra radarskjermen, og jakten som utspilte seg over landsbygden sydøst i England en maidag i 1957 ble avbrutt.

Piloten Milton Torres møte er bare ett av flere UFO-relaterte hendelser som det statlige arkivet i Storbritannia offentliggjorde sist mandag. Torres ble kort tid etter debriefingen av hendelsen møtt av en amerikansk NSA-agent med klar melding om at dette var en strengt hemmelig hendelse som han ikke kunne snakke med noen om.

Hvis han kom til å gjøre det så ville han bli fratatt muligheten til å fly, noe som er en effektiv måte å få en aktiv jagerpilot til å tie.

Torres holdt informasjonen tilbake i over 32 år før han valgte å gå ut med denne informasjonen.

Dette er fakta som kan leses direkte ut av de nylige offentliggjorte rapportene. En oppsummering av alle de siste offentliggjorte hendelsene kan du se i rapporten for oktober 2008.

David Clarke diskuterer UFO-hendelser

Innslaget øverst tar for seg utvalgte hendelser av UFO-observasjoner.

Larry King diskuterer UFO-hendelser

Den kjente amerikanske journalisten Larry King har intervjuet en rekke eksperter angående UFO-hendelser i disse innslagene på CNN.

Larry King – Del 1

Larry King – Del 2

Se alle hendelsene som er offentliggjort så langt hos Ufos.nationalarchives.gov.uk.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Om du klarer å skyte ned denne viftende dvergen (http://www.inetvl.ru/), får du bonus av selskapet “Aljans-Telecom”.
Annen side av medaljen er at statsadvokaten sjekker nå om selskapet kan straffeforfølges for “ekstremisme”.
Rusiske represalie-bødler rekker ikke å straffeforfølge alle regimets sabotører i det siste.

mizalre tjottolfsen
mizalre tjottolfsen
Abonnent
13 år siden

UFO betyr unindentified flying object, det vil si det kan være alt fra en ful til et fly. Videre mener jeg at denne nettsiden bør stille med pålitelige kilder. i alle saker. har lest en del latterlig litteratur her :P at tilfeldige folk som eneste sivile slipper inn på militærkonferanser i usa? tro meg eller ikke, men høres usannsynlig ut. at denne nettavisen tar historien til enhver nutcase høres mer sannsynlig ut. :P og uansett hva denne mer eller mindre konspirative redaksjonen prøver å formidlle er jeg et selvstendig tenkende menneske, som hverken er hjernevasket av staten eller ekstremt paranoid. Jeg mener fakta må sjekkes som fakta. at en og annen har blitt skremt av noe i løpet av sitt liv beetyr ikke at de så en ufo. at noen har vært på en særdeles “bad trip” betyr ikke at de ble fanget av utenomjordiske. Dersom alle disse menneskene snakket sant, hvordan har det seg at ola normann ellers ikke vet en dritt? er det virkelig bare radikale paranoide skrullinger som opplever sånt?

kjell108
Abonnent
Svar til  mizalre tjottolfsen
13 år siden

Akkurat, vi trenger folk som er innstilt på å sjekke fakta, som tenker selv som kan kommentere hva som er basert på fiksjon i denne videoen?
http://www.youtube.com/watch?v=-tI2viQuHDk&feature=related

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men ut fra denne videoen kan jeg trygt si at det er intet som tyder på at Hitler fikk fingra i avansert teknologi fra ET.

f.eks jettmotoren ble pattentert allerede i 1930 av Whittle. http://inventors.about.com/library/inventors/bljetengine.htm

Tyskland hadde noen av de beste forskerne på denne tiden. Tyskland har faktiskt alltid vært langt fremme når det gjelder teknologi og industrialisering. men Tyskland var dømt til å tape krigen. Den kombinerte produksjonsvolumet til de allierte var mange ganger større en Tysklands.

Pga manglende ressurser og produksjonskapasitet kom ikke de fleste innovasjonene lengre enn prototypestadiet.

ME 262 som var kanskje første jetjageren i kamp hadde endel mangler og feil. Den største var at motoren holdt bare en 10 – 12 timer. En dyktig og forsiktig pilot kanskje greide å doble dette.

Og hvis Nazistene hadde greid å utvikle en flyvende tallerken allerede FØR krigen startet ville ikke de ha tapt slaget om Storbritannia.

Og teoriene til denne oppfinneren med fluid-fremdrift er tydeligvis ikke hørt om aerodynamikk (som faktiskt også virker i vann). Hvis Htiler brukte tid på dette her så skjønner jeg hvorfor det ikke ble brukt mer ressurser på ting som faktiskt virket og som ville ha gitt tyskerne en bedre sjanse.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Hvor mange videoer står “denne videoen” for?

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Idéen om at teknologiutviklingen var basert på utenomjordisk teknologi, er basert på fiksjon.
Alle autentiske opptak viser tidligere versjoner av dagens teknologi, basert på “jordisk” vitenskap. Alle koblinger til utenomjordiske kilder er anekdotiske.

Personlig klarer jeg ikke å se hva som var umulig å utvikle under krigen.
Har du eksempler på tysk teknologi som ville vært umulig å utvikle, uten utenomjordisk hjelp? Forklar gjerne kort om hvorfor du anser det som umulig.

Nixo
Nixo
Abonnent
14 år siden

Det har etterhvert hopet seg opp mange indisier på at stormaktene bruker tallerkenformede eller andre ukonvensjoneltformede fartøyer til rekognosering og særlig hemmelige tjenester og har gjort det siden begynnelsen av 50-årene.

Her er en lenke til en artikkel med illustrasjoner om observasjon av slike fartøyer på deponier for utrangert materiale.

http://www.ufowisconsin.com/news/n2003_02xx_flyingsaucersforreal.html

ANgående anti-gravitasjon, kan selvfølgelig noe slikt også være tilfelle. Det går historier om at en tysker med navn Wiktor Schauberger oppdaget et antigravitasjons-prinsipp før 2. verdenskrig og at han etter verdenskrigen arbeidet for amerikanerne med å overføre sin viten til dem.

Imidlertid kan en få til svært meget med bruk av kjernekraft, til og med romfart som er mer praktisk enn den som offisielt bedrives. Hvis disse fartøyene er kjernefysiske, kan de faktisk lages slik at de forlater jordens luftlag ved at de bruker kjernefysiske damp-rakettmotorer.

Det som kjennetegner slike kjernefysiske konstruksjoner er at de er så enkle. Det dreier seg faktisk ikke om avansert høyteknologi, men enkel teknologi som ingen snakker om.

mizalre tjottolfsen
mizalre tjottolfsen
Abonnent
Svar til  Nixo
13 år siden

indisier er like pålitelige som at jeg løper rundt og roper at russland invanderer oss uten at noe skjer!

Pålitelige kilder er fortsatt et kriterie for alle, det bør inkludere redaktøren, som driver seriøs research. Alle påstander bør ha valide argumenter. Dersom amerikanerne hadde teknologi for å bruke atomfysikk til å lage flyvende servise på 50-tallet, hvorfor klarer de da ikke å lage ett jagerfly som holder mål i våre dager? og på det temaet kan jeg nok finne kilder:)

For det andre har vi ennå ikke avansert teknologi innen kjernefysikk, hadde det du sa vært sant hadde no atomreaktorer vært ett mindre problem i våre dager. Ta en titt på fisjon/fusjon. et av alternativene brukes, med mye avfall som ikke forsvinner de førse hundre åra, det andre alternativet forskes på fordi det vil skape mer energi/kraft med så sterk reduksjon av radioaktivt avfall at gud og hvermann som hadde kjent til teknologien enten ville vært stinkende rik for patenten eller ville brukt det selv, og fortsatt vært stinkende rik.

Jeg tar utdanning på lavt nivå og vet ennå hvor realitetene i det du sier skranter!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

NIXO: Eller kanskje det finnes noe ekstra-bedre teknologi som anti-gravitasjonen som ennå “offisielt” ikke har sett dagens lys…

Nixo
Nixo
Abonnent
14 år siden

UFO-objekter kan være av forskjellig opphav. Noen er kanskje utenomjordiske farkoster. Mange tror jeg er hemmelige etterretningsfartøyer med en alternativ fasong som er konstruert for å kunne smyge seg rundt på samme måten som et helikopter, men mer lydløst og uten en ytre rotor som skaper furore.

Noen av disse er antakelig også konstruert for å operere og også stå stille i stor høyde.

Disse fartøyene har sansynligvis turbinmotorer og interne vifter som gir samme effekt som en helikopterrotor og sirkelrund, oval eller trekantet fasong.

Noen kan også være forsynt med kjærnefysiske turbinmotorer slik at de kan holde seg svevende i ukevis av gangen.

Slike turbinmotorer oppfantes i 1950-1960-årene og de viste seg å være effektive.

Offisielt ble de imidlertid ikke benyttet i noen fartøyer på grunn av strålingsfaren ved eventuelt havari og fordi skjærmingsutstyret ble tungt.

Men hensynet til havrikonsekvenser er antakelig ikke tilstede ved slike hemmelige fartøyer. Skjermingen kan også gjøres ved å integrere motorene i selve fartøykroppen slik at de bærende fartøydelene også skjermer. Dessuten trenger ikke slike fartøyer drivstofftanker. Den ekstra tyngden behøver derfor ikke heller være noe hinder ved slike fartøyer.

Kjernefysiske turbinmotorer vil imidlertid lage noe stråling ved utløpene, og ved såkalte UFO-landinger er det nettopp skader fra slik stråling som en ofte kan observere.

Jeg tror noe av hemmelighetsadferden til diverese myndigheter skyldes at noen av fartøyene rett og slett er egne hemmelige etteretningsfartøyer, eventuelt droner, og en er redd for å røpe dette.

Vattnisse
Vattnisse
Abonnent
15 år siden

Det er jo nærmest en selvfølge at en amerikansk pilot blir bedt om å skyte ned et Uidentifisert Flyvende Objekt under den kalde krigen, bare fordi de ikke har identifisert det, betyr det ikke at det ikke er snakk om noe mer mystisk enn en mistanke om en sovjetisk R-1 ICBM (disse ble designet av Sergey Korolyov, ogvar i drift allerede fra 1953). Eller kanskje amerikansk etteretning satt på informasjon om utviklingen av R-7? Denne ble forøvrig offisielt ikke suksessfullt testet før august 1957, men det tar jo litt tid å utvikle store raketter, og planene kan fort ha kommet på avveie (det var en modifisert utgave av R7 som sendte Sputnik til værs den 4. oktober ’57).

Egentlig er jeg vel mest nysgjerrig på hva Hr. Aune vil fram til med denne artikkelen.

lurer
lurer
Abonnent
15 år siden

Dere får kose dere videre i paranoia-land, jeg får vel droppe innom med jevne mellomrom for å se hvordan fremtiden blir.

Vattnisse
Vattnisse
Abonnent
15 år siden

Men hva er den store sensasjonen med dette?
Norske jagerfly blir jo jevnlig sendt opp for å identifisere russiske UFOer.

2012
2012
Abonnent
Svar til  Vattnisse
14 år siden

ufo jakt i spania

Persecución OVNI – UFO PERSECUTION Spain –
http://www.youtube.com/watch?v=QeDYfYsF3hQ

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  2012
14 år siden

Er jo litt tåpelig å se “jetfly” vs “E.T” teknologi! :)
Disken forsvant under havet, mens flyene dummer seg ut i lufta…

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Vattnisse
14 år siden

Husk! Naar temaet UFO dukker opp,staar en 33grads frimurer el Jesuitt(andre innvolvert i det katolske system) aldri langt unna..
Rodt flagg over det hele sporr du meg.

« Forrige artikkel

Astronaut avslører utenomjordisk kontakt

Neste artikkel »

Hjerneforsker ser lyset

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x