Stephen Bassett: Obama vil avsløre kontakt med utenomjordisk liv

17.7K visninger
2 minutter lesetid
112

UFO-lobbyist Stephen Bassett har arbeidet i mange år opp mot Kongressen og ledelsen i Washington, D.C. for å avsløre hemmeligholdelsen av utenomjordisk kontakt.Bassett hevder at Obama vil gå ut offentlig og innrømme de har hatt kontakt med intelligent utenomjordisk liv.

Dette mener Bassett vil skje allerede i år eller tidlig neste år. Argumentasjonen for dette er presentert i videoen nedenfor. Jeg var tilstede på hans foredrag i Oslo sist torsdag og fikk et inntrykk av at han har gjort en  grundig undersøkelse og serverte bevis for sine påstander. Han har også vært intervjuet på CNN i lys av sin «UFO Disclosure»-innsats opp mot ledelsen i USA.

Hemmeligholdelsen startet i 1947

Regjeringen i USA og mange andre stormakter verden over har siden 1947 hemmeligholdt sin kontakt og forskning på intelligent utenomjordisk liv og teknologi. Bassett med flere mener at menneskeheten nå er klar for å motta denne sannheten og har krav på det i henhold til loven.

Svært avansert teknologi som har vært forsket på og videreutviklet er blitt skjult i alle disse årene. Dette innebærer eksempelvis antigravitasjonsteknologi og fri energi som kan frigjøre menneskeheten for en rekke utfordringer verden over.

roswell general ramey 2

Bevisene finnes selv om annonseringen aldri kommer

Om Stephen Bassett får rett i det han sier eller ei, gjenstår å se. Informasjon som kom ut under konferansen A New World i Sveits i sommer peker i retning av at Obama visstnok har bestilt tid på CNN den 27. november 2009 for å annonsere avsløringen.

I videoen nedenfor ser du foredraget av Stephen Bassett på European Exopolitics Summit 2009 som gir deg argumentene og bevisene for at avsløringen skal finne sted. Initiativet til avsløringen ble startet i 1993 under navnet Rockefeller Initiative ledet an av Laurance Rockefeller. Personer som er en del av avsløringen inkluderer tidligere president Bill Clinton, tidligere White House Chief of Staff John Podesta, filmregissør Steven Spielberg, utenriksminister Hillary Clinton og et titalls andre aktører i toppsjiktet.

På nettstedet www.paradigmresearchgroup.org finner du alle dokumenter som peker i retning av at en eventuell avsløring vil finne sted. Nedenfor ser du hans foredrag fra Nederland.

Smi mens jernet er varmt

Om UFO-avsløringen omsider vil finne sted, så er det opp til oss å ta dette videre til en enorm mulighet til å kreve å få vite sannheten på andre områder i samfunnet. Dette innebærer en gylden mulighet når hele verdens blikk peker i en og samme retning. Dermed kan vi benytte muligheten til å kreve å få vite sannheten i alle lag i samfunnet.

Vi må være forberedt på å smi mens jernet er varmt slik at vi kan kreve en utbytting av alle de råtne epler i regjeringer verden over med personer som oppriktig ønsker å arbeide for folkets beste.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

112 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Det ville jo ha passa fint inn med at storfilmen 2012 skal gå sin verdens gang 14 dager tidligere og få verdens inbyggere til og miste alt håp.
Da ville en slik kjempe nyhet bringe opptemismen tilbakers til jordens befolkning.

ArneLo
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Rockefeller Initiative? Røde varsellamper over det hele her hos meg. Ja det ringer til og med en bjelle.

Har nyhetsspeilet gjort noe reasearch på Laurance Rockefeller? Clitongjengen er det jo ikke tvilom ikke blunker før de dreper uskyldige rundt om i verden.

Og godeste Laurance var allerede under andre verdenskrig langt opp i det amerikanske luftforsvaret. I 1950 satt han i panelet til Kissinger som utgav en rapport, International Security – The Military Aspect, som talte for en sterk økning i det amerikanske forsvartbudsjettet.
Han var også direktør for CIA propaganda blekka Reader’s Digest og var sterkt inne med penger i Esalen og «the human potential project» som var satt opp for å villede mennesker på åndelig søken. De fikk de fleste hippiene til å sitte å meditere på sin egen navle og glemme det som skjedde og skjer rundt dem i verden. Dette er bare en del av prosjektene hans. Kilde «Virtual Government» av Alex Constantine

Mest sannsynelig er denne gjengen her en del av forberedelsen av saueflokken slik at vi skal stå smilende å ta i mot når deres herrer ankommer jorden for å «fikse» kaoset som de selv forårsaker.

Ja, UFOer er en høyst sannsynelig realitet men jeg har ingen tro på at de kommer med noe som er bra for menneskeheten. Rockefeller prosjekter som dette er bare med på å forsterke denne følelsen.

Kunnskap beskytter.

Cosmic Cointelpro Timeline

Aliens and Cosmic COINTELPRO

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  ArneLo
13 år siden

Helt enig. Selvom Basset mente at det fantes en god rockefeller blandt dem, så tror jeg alle rockefellerne er av den samme ulla. Jeg ser himmelen bli fylt med chemtrails over hele verden, kloden er dekket med «smart dust» og nanopartikler som fungerer som en slags kinolerret. Med et par holografiske satelitt prosjektorer sammenkjørt med de nye ELF mobilmastene, vil vi være lettlurte for et falskt holografisk Ufo angrep, lyd og bilde, vettskremte mennesker i panikk assosierer Ufoene med frykt pga hollywoods 40år lange mentalkondisjonering med skumle ufoer.

Ronald Reagen stod i United nations for mange år siden, og sa noe som «How quickly our differences would be put aside, if there was a treath, an alien treath, the world would come together and unite against our common enemy»

Jeg håper de ekte Ufoene presenterer seg selv og lander på gressplenen utenfor det hvite hus og setter Obama på skolebenken.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Blue Beam ble også brukt den dagen da USAs mydighetene skapte falskeflagget «terror» mot sin «egen befolkningen». Folk tror det de ser, med mindre de blir fortalt samme tingene med forskjellige vinkler… :)

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

UFO-fenomenet tror jeg vil bli offentlig kjent da trykket blir for stort på vatikanet:

http://www.vaticanassassins.org/

http://amazingdiscoveries.tv/search/new-world-order/

..at de ikke har noe med jesus å gjøre..men IHS(Isis,Horus,Seth)

«let no man decive you» «in time of great deception» «who will stand?»

gogander
gogander
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ser på bildet, Taken er jo en helt fantastisk bra miniserie… satt klistret i 12 timer ++! Noen som vet om flere gode Sci-fi serier som ikke befinner seg kun inne i et skip??

Har disse til nå:
Taken – fantastisk
The Lost Room – fantastisk
Roswell – fantastisk
Invasion – ok
Threshold – nja
Kyle XY – ok
Surface – bra
Firefly – ok

Hogtroll
Hogtroll
Anonym
13 år siden

Det var på tide!
Men jeg tror ikke noe før jeg ser det.
Mye ord og lite handling i disse sidene som handler om div emner når det gjelder det paranormale.
Alt for mange spådommer som ikke skjer.
Jeg er en som håper og tror at veldig mye av det som blir skrevet rundt om på nettet, men en blir skuffet gang på gang.
Gjett om jeg hadde blitt glad om Obama hadde sagt at vi har blitt studert av Aliens i mange generasjoner og at vi nå kan få en hjelpende hånd til å fortsette videre i vår utvikling uten grådighet, penger, hat, sjalusi men kun kjærlighet og godhet!
Det hadde vært noe det! Likhet for alle da vi alle er av samme opphav.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
13 år siden

Kan det være at noe går galt nå på fredag den 9 oktober?

Gjennom et spetakulært kosmos show, vil Nasa TV overføre begivenheten til verdens befolkning. Blir vel lunsj tid i Norge?

LCROSS Lunar Impact
7:31 a.m. EDT/4:31 a.m. PDT
Friday Oct. 9

http://www.nasa.gov/mission_pages/LCROSS/main/index.html

Av en eller annen grunn liker jeg ikke dette prosjektet, men sikkert spennende for vitenskapen.

vegar
Abonnent
13 år siden

«Informasjon som kom ut under konferansen A New World i Sveits i sommer peker i retning av at Obama visstnok har bestilt tid på CNN den 27. november 2009 for å annonsere avsløringen.»

De fine med å komme med en slik absurd, fullstendig udokumentert påstand er at man da i etterkant kan gå ut og si at «de er de store slemme illumanitimeg her og meg der og rockefeller som har hindret ham i dette » osv osv, og bruke dette som et bevist på at noe faktisk blir skjult.

Ærlig talt

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Jeg kan tro dette stemmer, men, dessverre tror jeg at vinklingen fra Obama blir at «de» der ute er farlige for oss og at vi må frykte dem. Heldigvis for oss har vi myndighetene som beskytter oss bare vi gjør som de/han sier og gir fra oss en god porsjon frihet. Dette kan fort bli et stort steg mot NWO.
Med så mye «ignorance» ute blant folk blir dette lett å få til.

Men selvfølgelig, jeg håper jeg tar feil :)

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Nå har jeg sett hele filmen – flott å få denne oppmuntringen som kan virkelig bli en mulig inngangsport til mye av det vi forsøker å fremme.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
13 år siden

Ja ja, den som lever får se, antar jeg?

Hvor enn spennende tanken virker på at utenomjordiske har vært her, så er det og blir det saijens fiksjåån (eller science fiction som noen også kaller det).

Jeg ser ikke hva inngangsport dette skulle være til noe som helst, aller minst hva som noen forsøker å fremme av sannheter, halvsannheter, fri fantasi og skremselspropaganda på speilet.

På den annen side; stemmer dette, så skal jeg spise hatten min (eller noen andre sin da det er dårlig med hatter hos meg) og ydmykt beklage min bastanthet i dette spørsmål…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Vandalf: Hva om du ikke visste at du selv er en dna-mutasjon av eld gamle E.T. som besøkte oss en gang tilbake i tid? Da bør du jammen bli vettskremt av ca. 6 milliarder (utenomjordiske) menneskeraser her på jorden, som har blitt en trussel for de andre dyre / plante-artenes velvære!
Ler du av meg nå?! Slik ler vi når folk kommer med sin «mainstream» matpakke uten noen gang å smake på andre matretter… :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Skjønte ikke helt innlegget ditt, arifkarim. Kanskje du kan utdype?

Jeg kan ikke ta stilling til hvorvidt du og jeg er mutasjoner av eldgamle E.T.’er (pga den totale mangel beviser for dette), men jeg kan uttrykke min skepsis til hvorvidt Obama kommer til å opplyse oss nærmere om disse spørsmålene.

For det tror jeg nemlig ikke at han kommer til å gjøre…

Som sagt; den som lever får se…

ps; tatt universets ufattelige størrelse i betraktning, så er det, (for å bruke uttrykket til en nyfunnen venn) en intellektuell kortslutning å tro at vi er alene i universet, men det betyr ikke at jeg tror de har vært her (enda)…

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Nå er jeg en som faktisk tror Obama gjerne vil gjøre godt,så langt han kan,og er i stand til,men altså: Det er ikke småtterier har risikerer om han skulle finne på å avsløre dette over verden.Han ville sannsynligvis ikke overleve det,enten bokstavelig eller biledlig.Energimafiaen ville gå fuustendig amok,for der er enda ikke klare til å lansere noen ny teknologi for å hjelpe på verdens framtidige energibehov.Det er da enda olje igjen må vite,og om ikke noe svært revulosjonerende skjer,så vil neppe noe som helst lansert før olje begynner å bli ulønnsomt,og selv da vil vi bare få litt,slik at prisene kan skrues maks opp.
Jeg skal banne på at teknologien finnes og har gjort det lenge,enten det er utarbeidet av aliens eller ikke!

Det er derfor ikke helt umulig at han kan finne på å fortelle oss om mulig kontakt med aliens,men neppe så veldig mye mer.Jeg kan ikke se at han våger,om han aldri så mye vil!

Nammm
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Kan Obama i det hele tatt fise, uten at kabalen har godkjent det på forhånd?

Jeg mener at det vi får vite, er det som «they»lar oss få vite. Ikke så mye mer enn det. Resten må vi få via andre kanaler, slik som mange allerede gjør.

Nick Carter
Nick Carter
Abonnent
Svar til  Nammm
13 år siden

faen meg sant det curious… har skjønt det du;)

ArneLo
Abonnent
Svar til  Nammm
13 år siden

First, the top Bush insider mocked the journalist and all those «in what we call the reality-based community,» i.e., people who «believe that solutions emerge from your judicious study of discernible reality.» Suskind’s attempt to defend the principles of reason and enlightenment cut no ice with the Bush-man. «That’s not the way the world really works anymore. We’re an empire now, and when we act, we create our own reality,» he said. «And while you’re studying that reality, we’ll act again, creating other new realities, which you can study too, and that’s how things will sort out. We’re history’s actors … and you, all of you, will be left to just study what we do.»
The Bush Cult: «We’re an empire now, and when we act, we create our own reality»

Psykopatene er kjent for å dikte opp sin egen virkelighet, de lyver så de tror det selv.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
13 år siden

6 milliarder forskjellige raser her på jorden???

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Wunjo
13 år siden

Helt på siden av tema (så slett om ønskelig); for en flott avatar du har fått deg, Wunjo!!!

Nemo hilser, he he…

familiemedlem?

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Takk, takk! Det er selve Stormesteren, det. Neida, han er verdens snilleste, bare litt herskesyk… Absolutt familiemedlem, ja.

Hils tilbake fra Bertil.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
13 år siden

Hahaha… :)
Visst en skrivefeil. Der skulle det stått «mennesker»… Takk!

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
Abonnent
13 år siden

Eliten kan aldri avsløre sannheten, folk vil bli rasende når de finner ut at menneskeheten har blit holdt for narr så lenge. Om Obama innrømmer at USA sitter på uteomjordisk teknologi som ville gjort oljen avlegs for lenge siden, kommer folk til å sette fyr på hele Washington.

Vi vil nok bli servert en ny løgn, noe ala «Aliens are bad, mkay. We, the ctizens of earth must unite in this fight against evil osv. osv.».

Ikke undervurder eliten folkens, de vil gjøre ALT for å holde på makten.

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Jeg var på foredraget med Stephen Basset, og at det finnes utenomjordisk liv var ingen nyhet for de fleste av oss som deltok.

Han viste bl.a. til at ulike land nå har gått foran med å foreta sine «disclosure’s», f.eks. Russland, Frankrike, Storbritannia og Brasil.

Et eksempel på en åpen offentlig rapport er den franske Cometa-rapporten, som slett ikke er av ny dato (2001). Den er bl.a. beskrevet slik:

«The French Institute of Higher Studies for National Defense and the National Center for Space Studies are a few steps ahead of the United States military and NASA.

Not only do they openly present information acknowledging the existence of UFOs and attempt to explain their origin, they also recommend a widespread information and training campaign on preparedness which would reach all sectors of the relevant political, military, and civilian spectrum in their country. Perhaps the report by the bold French generals – with its goal of «stripping the phenomenon of UFOs of its irrational layer» – will be a catalyst for American authorities to examine the issue of UFO’s in a new light.»

(Hentet fra: http://www.ecologynews.com/cometa.html)

Hvordan vil reaksjonen bli i USA dersom lokket offisielt tas av The Alien Trykkoker som likevel lekker som en sil og har gjort det lenge ?

De menneskelige reaksjonene vil nok kunne bli som å skrelle en løk, avhengig av hvilket «lag» av forhåndsinformasjon og holdninger som den enkelte befinner seg på.

Det er klart at det også befinner seg stygge ting nede i kaninhullet. Et eksempel på dette er personer som er blitt tatt av dage av de hemmelige UFO-myndighetene for at ikke hemmeligheten skulle bli kjent. Mesteparten av dette kan spores tilbake til den skjulte makt-kabalen i USA, bestående av personer som Henry Kissinger, avdøde Edvard Teller, Zbigniew Brzezinski og horder av høyere offiserer og tjenestemenn innenfor særlig NSA, US Air Force og NSC.

Mange av holdningene som er blitt sementert og praktisert kan spores tilbake til amerikanske presidenter som har fått den varme UFO-poteten i hendene, som Harry Truman (president under Roswell-crashen i 1947) og Dwight D. Eisenhower som hadde eyeball-to-eyeball møte med the aliens i 1953 eller 1954. (Merk også din reaksjon på dette, en pekepinn om hvilket nivå av løken du befinner deg på).

I 1947 var det flere i USA’s regjering som var tilhengere av åpenhet, og det pågikk en del diskusjon rundt dette i de indre maktsirkler inntil president Harry Truman (som forøvrig beordret de 2 a-bombene over Japan etter å ha fått ordre om dette av Illuminati selv om han visste at Japan allerede hadde tilbudt seg å kapitulere ) satte foten ned og besluttet fullt hemmelighold.

En ganske direkte konsekvens av dette var behandlingen av USAs forvsvarsminister under Roswell-crashen, admiral James Forrestal. Han var tilhenger av åpenhet og diskuterte «The Alien Issue» med medlemmer av Kongressen i begge leirer. Han ble først avskjediget, deretter isolert på et militært mentalsykehus og deretter suicidet fra 16. etasje. Dette satte en mafia-aktig presidens for hvordan personer som visste og/eller var tilbøyelige tli å dele med verden hva de visste om UFO-temaet ble brakt til taushet på rent mafia-vis, en praksis som har pågått helt frem til nå.

Truman’s etterfølger Eisenhower hadde som motto å be sine medarbeidere «do whatever it takes» for å bevare hemmelighet («but do not necessarily tell me about what had to be done after it has been done»), noe som bidro til å etablere et enormt apparat for hemmelighold med tilnærmet frie fullmakter og utøylet ressursbruk, et apparat som etterhvert ble makt-plattformen for USAs hemmelige regjering.

Et viktig spørsmål knyttet til reaksjonene som vil komme er dette:
– Hva er det verste man kan oppleve som menneske – er det å bli sveket, misbrukt, ofret eller løyet for av sine egne myndigheter ?! For mange vil dette visstnok bli at det verste er at de har blitt løyet for, så grovt og så lenge, og myndighetenes løgner – som har vært godt dekket opp av media, i USA såvel som i Norge – dreier seg selvfølgelig ikke bare om UFO-saker, men har vært praktisert innenfor svært mange områder av de vestlige land…

coolio
coolio
Abonnent
13 år siden

Ron Paul hadde sagt det om han visste noe om det.

That’s all I have to say about that.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  coolio
13 år siden

Ron Paul vet mer enn vi tror, men han er smart og spiller kortene sine riktig.
Han ble konfrontert av Wearechange om hvorfor han ikke avslører 9-11 inside jobb, han ble litt stille og forklarte at han har nok å avsløre med FED,IRS,KRIGEN, og en 911 utalelse ville fått han hengt i amerikansk media og diskreditert hele bevegelsen hans. Dennis Kuchinik ble jo latterliggjort som følge av en utalelse om at han hadde sett ufo engang, amerikanere er raske til å knuse politikere om de gjør en liten slip up. Ron Paul har holdt hodet kalt, og solgt bestselgende boken «a revolution a manifesto» og nå «end the fed» .. Fortsetter han sånn her vinner han valget i 2013, om det ikke er millitærlov i landet til den tid.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Tror ikke på om Ron Paul «vinner» valget i 2013 bare for å avskaffe FED, NWO og andre ondskapens herrer. Alle har dødd / blitt drept som prøvde å stå imot denne fullkomne skjulte-makten!

Husk at virkelig demokratiske valg finnes ingen steder. Vi har sett hvordan Bush ble valgt 2 ganger, hvordan Lisboa-traktaten ble tvangsvalgt med naive løfter osv….

Derfor er demokratiske valg bare et dukketeater, skapt til å lure oss i å tro at vi er med i maktspillet, mens eliten trekker i strengene… :)

ex156
ex156
Abonnent
13 år siden

Ron Paul er en frimurer, det samt at han har flashet baphomet handsignaler ved en rekke anledninger gjør ham ikke ond, han har tross alt kommet med mye bra angående økonomi osv. Men ikke ta han som noe autoritet på dette området.

Bra artikkel, trenger litt mer exo-politikk i Norge også :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Bra Artikkel!
Det sies at det finnes ingen «gambling» i politikken. Dvs alt er planlagt / programmert på forhånd, selv om lekfolket tror at det som skjer, skjer av seg selv!
Om OBAMA virkelig avslører «offentlig» utenomjordisk kontakt, skjer det ihvertfall ikke «for» folkets beste. Da ligger helt sikkert noe muffens, noe skjult agenda bak en slik avsløring som er «blitt» skjult for flere tiår.
På annen side vektlegges ikke dette så mye siden flere sovjeterne (russerne) har «offentlig» erklært kontakt med romvesener, og har også vist klipp for å bevise dette. Derfor blir ikke OBAMAS avsløring noe spesiell kritikkverdig annen enn at hans synkende «popularitet» øker litt som falskflaggen 9/11 :)

shambo
shambo
Abonnent
13 år siden

Kan det her ha med «Project Blue beam» å gjøre? Vet ikke om det virkelig eksisterer, noen som kjenner til det? Kikk på
http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Den mørke makt-eliten er kjent for sin evne til koordinert timing av hendelser som planlegges i detalj lang tid i forveien.

Her er noen hendelser som ser ut til å kunne falle sammen i tid før året er omme:
– Dollar-kollaps
– Massesykdom og massedød forårsaket av massevaksinering
– Alien disclosure

Vi bør vel ta høyde for at et slikt scenario kan bli forsøkt benyttet av den mørke makteliten til å «smelte ned og støpe om» for å prøve å gjennomføre deres mest langsiktige prosjekt, innføring av totalitær fascisme kalt New World Order.

Men en side av denne saken er at hvis menneskene i vesten denne ene gangen i historien klarer å stå imot myndigheter og media’s massive manipulasjon og fryktpropaganda og nekter å gi avkall på såvel nasjonalt selvstyre som sivile rettigheter så vil dette ikke kunne lykkes. Da vil istedet vi bevisste borgere og sannhetssøkeer kunne få en mulighet til å «smi» i kjølvannet av at NWO blir tatt med buksene nede (forsøkene på massedrap via svineinfluensavaksinering kvalifiserer vel til «smoking gun evidence» i en rettssal allerede) , ved bl.a. å kreve visse maktmennesker fjernet (særlig de som er under Mind Control) og gå inn for omfattende endringer innenfor ulike områder av samfunnet, ikke minst innen klima- og energisektoren (stans i chemtrails, stengning av HAARP og frigjøring av fri energi, incentiver for produksjon av hydrogenbiler osv.)

Enig med artikkelforfatteren i at hvis bare «sannheten settes fri» så vil det kunne igangsette kaskader av endringer som vil kunne få konsekvenser langt utenfor det eksotiske UFO-området.

Den patetiske ironien i Obama’s Disclosure-forestilling, dersom den nå skulle bli gjennomført i en eller annen fin-sensurert versjon («Disclosure Ultra Light») vil jo være at siden USA’s presidenter har løyet så det har rent av dem om utenomjordisk liv i de siste 60 årene så må det jo være sant hvis president Obama skulle komme med en kunngjøring – om utenomjordisk liv…

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Tror vi skal få litt bakkekontakt og tenke litt sannsynlige scenario..
For det første så har jeg ingen tror på at Obama er noen god person, det beviser NWO talen til sikkretsrådet for 2 uker siden og det at han ikke har holdt noen av løftene sine som han lovet velgerene sine.
Ikke tror jeg at det kommer noen tale den 27 Nov, men vist et nå skulle komme en tale til Nasjonen så kan en være sikker på at det ikke er noe posetivt vist en ser på hva som er kommet i taler til nasjonen tidligere.
Det har alltid vært noe sånt som: I Fra i dag av er vi i krig osv …..
Har Obama bestil sendetid flere mnd i forveien så kan det vertfall ikke være noe om at Svininfluensavaksinen er farlig eller at viruset har mutert….
Eneste sannsynlige er at det handler om at Dollaren blir verdiløs og at talen handler om at alle må stå samlet i tunge tider osv og sikkert noe krigshissing om dem fæle araberene som har gjort alle i USA lutfattige..
Det er vel ikke noe om men heller når at Dollaren kommer helt til og miste sin verdi og det vil føre til en katastofe i USA som igjen vil føre til at FEMA Camp leieren for blir fylt opp og FEMA Coffin kisten fort blir fylt opp når massene tar til gatene for og protestere mot myndighetene som ikke gjorde noe mens dem kunne for og sikre landet…
Er noen som har tent seg vannvittigt rike og som vil klare seg veldigt godt i krisa som kommer og det er dem som sitter på enorme mengder gull. Gullprisene flyr i været nå og forventer og nå astronomiske nivå innen kort tid så synd at alle dem Europeiske bankene inkludert Norge og Fort Knox solgte unna alle gullreserver etter BB-Group møtet sitt.
Er jo akkurat som om det skulle vært noen «luringer» og planlagt alt dette i det skjulte for lenge lenge siden ;)

http://e24.no/boers-og-finans/article3306257.ece

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Hei Frank,
jeg fryste på ryggen når jeg leste at Obama er ferdig til å avsløre menneskehetens største hemmelighet : at menneskeheten er ikke alene i Universet.
Jeg er enig i at noe vil skje, om det blir Obama eller noen annen som avslører, vet vi ikke enda.
Noe skjer med NASA, også som OAJ skriver at NASA skal kræsje to romsonder på månen ( LCROSS ) på førstkommende fredag. Det vil bli interessant å se hva aliens har å si til det. Og hva vet vi om denne kræsjen ? Atomvåpen ombord ?
Lykke til til Obama i alle fall.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Jeg synes det blir litt i drøyeste laget å hevde at absolutt alle som søker makt,og vinner den MÅ i utgangspunktet være onde personer.Det virker bare som fokuset blir vippet fra Bush til Obama bare med et knips,og vips er de begge like ille,fordi de begge var/er presidenter i USA.Når det er sagt,så hersker det ingen tvil om at bordet fanger,og at det nok kan være i overkant vanskelig å agere som man ønsker i akkurat den posisjonen.Det er heller ikke sikkert at det er så lurt av Obama,eller lurt for verden,at han gjør noe som fører til hans avgang.Det er ikke godt å si hvem som ev kommer i stedet,og hvor mye bedre han/hun vil bli på åpenhet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
13 år siden

Muligt du har rett, men det vil bare tiden vise, utifra tidligere erfaringer så vet vi at det har vært svært lite godt fra store makt personer, dem pleier og endre seg fort etter en valgkamp med fagre løfter som dem aldri holder..
Dem få gode som har vært på toppen av eliten har stort sett blitt skutt eller fjerne på andre måter …
Jeg kan ikke se at Obama har holdt noen av sine fagre løfter enda.
Etter 2 perioder med en ond så vil dem servere oss en god som dem så fint sa, Obama er også i slekt med Bush……
Vi får bare håpe at han er strategisk og vil levere for den gode siden etterhvert men jeg har min tvil ….
Han paser litt for godt inn i akkurat det vi er blitt advart mot i alminlige tiden til at jeg helt klarer og se han som noen «frelser»….

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hva er så poenget med alt dette gullet? Hva skal de bruke det til? Man kan jo som kjent ikke spise gullet, og i et globalt krise/opprørs-scenario(om vi følger den tråden) vil vel ikke markedet for gull, iform av smykker(?) være noe spesielt gunstig? Jeg har sikkert svært mangelfulle kunnskaper om hva gull kan brukes til, og lurer på om noen kan utdype noe rundt det? Jeg avslutter det hele med et ekstra unødvendig spørsmålstegn?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Tufsetom
13 år siden

Gull serru! Det er saker det,for tenk deg at verdens kunstige økonomi raser en gang for alle.Det er slett ikke utenkelig,for all verdens penger pr i dag et priset så skyhøyt over alt som heter realverdier i verden at det egentlig kun bare er et spørsmål om når det raser.
Mesteparten av verdens inntekter er basert på renter,og forrentning av innskudd.Disse pengene øker i verdi helt på egen hånd uten at det gjenspeiles i feks husbygging eller stålproduksjon.Altså disse verdiene eksisterer kun på papiret,og fordi «noen» tror det er så mye verd.Ren kapitalverdi er en religion faktisk,fordi det kun er basert på tro.
I det øyeblikket noen mister troen,og dette smitter over på flere og flere,ja da ryker bunnen ut av markedet,og disse pengene uten gjenspeilet realverdi,mister sin verdi.
Det mest kjente og aksepterte realverdien verden kjenner er gull,og har vært det til all tid!
Derfor er det er klart varsel om at «noe» holder på å skje i kapitalverdenen nå,og at noen har mistet sin tro.Det er da de invisterer i gull,i stedet for aksjer!

ArneLo
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Det er ikke på grunn av titlen Obama blir mistenkeliggjort. I hverfall ikke fra min side. Det er fakta på bakken. Og bak et brett smil……

Et av de siste propagandastuntene fra Obama er å forkaste det faste rakettskjoldet i europa. Det historien ikke forteller noe om er at de i stedet satser pengene på er globalt dekkende skjold som kan utplaseres på kort varsel hvorsomhelst Dangerous Missile Battle In Space
Fifth Act In U.S. Missile Shield Drama

«Rather than field sensors and missiles on the ground in Poland and the Czech Republic, the U.S. will first maintain a presence of at least two or three Aegis BMD ships in the waters around Europe, starting in 2011»

Jeg vil satse en del på at det er angrepet på Iran som skal annonseres den 27. nov.

Obama follows Bush’s modus operandi on Iran
«Tehran is confronted with an impossible task – to prove a negative, namely, that it has no plans for a nuclear weapon. »

«Dennis Ross, who is well known for his pro-Israel views and links to Bush’s notorious neo-cons, was centrally involved in all of the studies. He is currently Obama’s top national security adviser on Iran.»

Change?

Lista er allerde lang, og når en tar en nærmere titt på hvem han har med seg på laget så er det ikke mye change…

Obama Science Advisor Called For “Planetary Regime” To Enforce Totalitarian Population Control Measures
«President Obama’s top science and technology advisor John P. Holdren co-authored a 1977 book in which he advocated the formation of a “planetary regime” that would use a “global police force” to enforce totalitarian measures of population control, including forced abortions, mass sterilization programs conducted via the food and water supply, as well as mandatory bodily implants that would prevent couples from having children.»

Obama’s Financial Reform Proposal: A Stealth Scheme for Global Monetary Control
«The plan is laden with a «false diagnosis» and «fatal flaws,» so clearly what’s proposed are «wrong-headed cures (but hardly) by accident.» If it’s largely accepted as is, Wall Street will get precisely what it wants – a veneer of regulatory cover to keep wrecking the economy and stealing the public blind.»

Barack Obama: From anti-war law professor to warmonger in 100 days
«Lt. Gen. Stanley A. McChrystal now replaces General David McKiernan as Commander of US Forces in Afghanistan. McChrystal’s expertise is precisely in assassination and ‘decapitation’. As commander of the military’s Joint Special Operations Command (JSOC) for nearly five years starting in 2003, McChrystal was in charge of death squad ops, his best advertised success being the killing of Abu Musab al-Zarqawi, head of al-Qaeda in Iraq.»

Meeting with Thierry Meyssan
All these data show that Obama doesn’t come from nowhere. He’s an expert in secret operations and subversion. He’s been recruited for a very specific task.

Og slik kunne jeg ha forsatt.

”La enten treet være godt og dets frukt god, eller la treet være dårlig og dets frukt dårlig. For på frukten skal treet kjennes” (Matt. 12,33)

Nammm
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

I utganspunktet er ikke Obama ond. Jeg tror han hadde ambisjoner om å gjøre det godt for mange.
Men vi må huske på hvor sårbar han er så lenge han har barn. De kan få han til å gjøre det de vil, så lenge de har noe å presse ham med.

Noen av valgsakene må han likevel få gjennomføre, ellers vil det lukte brent.

Men han holdt ganske tidlig, flotte taler i AIPAC, og gjorde ingen fordømmelser angående krigen mot Palestinerne, så da mistet jeg mye av det lille håpet jeg hadde til Obama.

Det kan selfølgelig være taktisk av ham, å komme under huden på dem, og når de tror alt er i skjønneste orden, så avslører han alt…Men det er nok bare en ønsketenkning.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Hmm.Man behøver ikke akkurat å være synsk for å skjønne at en amerikansk president som verden overhodet ikke liker,blir etterfulgt av en som er noe bedre.Det har likssom vært regelen det i de siste hundre år.Hvem som serverer skal være usagt av meg,for det vet jeg ikke.Noen frelser er nok Obama ikke.Jeg kjenner ikke til en eneste topppolitiker i verden i dag som kan skryte av å ha oppfyllt sine valgløfter.De kan aldri måles etter det,bare etter hva de gjør mens de har embede.At presidenter og statsministre lyver vet alle.Det viktigste er likevel hvordan de agerer i jobben underveis.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Forresten.Bare et spørsmål: Du sier at Obama er i slekt med Bush.Hvordan da?

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Okei, takk for svar, men det svarer ikke helt på spørsmålet tror jeg.

Jeg mener, hvis man spekulerer i aksjer f.eks, så velger man å kjøpe aksjer i bedrifter man tror kommer til å bli verdt mer, altså gi avkastning.

Og jeg kan forstå at om man kjøper masse gull på et bunn-nivå og selger det evt. når ting har stabilisert seg så vil det gi en avkastning.

Men for at det skal kunne bli noe avkastning må det jo ligge til grunne et oppegående økonomisk system. Noe annet blir jo en logisk-kræsj.

Så hvis som du sier vårt økonomiske system kollapser fullstendig, dvs at vi da sitter igjen med masse materialistiske ting vi ikke kan prisgi fordi vi ikke har noe reellt system å prisgi etter. Vil ikke da gull også bare være en av disse materialistiske tingene vi ikke kan prisgi?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Tufsetom
13 år siden

Jo du har helt rett,og jeg så etterpå at dette ikke ble nevnt.Ja,det vil alltid være en fare for at alt vil kunne bli verdiløst,men historisk og så langt vi har muligheter til å skue bakover,så har gull aldri gått av «moten».Riktignok går også gullprisen opp og ned,men vi må huske på at det har den absolutt alltid gjort.Gull har aldri gått ned i verdi,og forblitt der.Verdien går alltid opp igjen,på et eller annet tidspunkt.Derfor vil gull være førstevalget blandt kapitalister som værer fare,enten for sine aksjer eller rett og slett for den ordinære pengeverdien.Det er mange eksempler på at begge de over nevnte har gått til bunns,og aldri kommet opp igjen,men som sagt;det har aldri skjedd med gull. Det betyr jo ikke at det ikke KAN skje,men uansett hva som skjer i verden,så vil mennesker ha behov for noe å handle med,som ikke er direkte byttehandel.I kraft av sin skjeldenhet vil gull da sannsynligvis fortsette å være gyldig betalingsmiddel i framtiden også.Det er det ingenting som tyder på at feks dollaren vil være.

EnterpriseCorruption.com
EnterpriseCorruption.com
Abonnent
Svar til  Tufsetom
13 år siden

Om du har gull i fysisk forstand er du rik. Om du eier et papir som sier at du eier gull er du fucked om systemet kollapser.

Gull brukes innen industri, elektronikk, medisin osv og har vært et veldig ettertraktet metall siden tidenes morgen.

« Forrige artikkel

Mystisk objekt på himmelen identifisert

Neste artikkel »

Betydningen av offisiell utenomjordisk kontakt

112
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x