Stephen Bassett: Obama vil avsløre kontakt med utenomjordisk liv

17.7K visninger
2 minutter lesetid
112

UFO-lobbyist Stephen Bassett har arbeidet i mange år opp mot Kongressen og ledelsen i Washington, D.C. for å avsløre hemmeligholdelsen av utenomjordisk kontakt.Bassett hevder at Obama vil gå ut offentlig og innrømme de har hatt kontakt med intelligent utenomjordisk liv.

Dette mener Bassett vil skje allerede i år eller tidlig neste år. Argumentasjonen for dette er presentert i videoen nedenfor. Jeg var tilstede på hans foredrag i Oslo sist torsdag og fikk et inntrykk av at han har gjort en  grundig undersøkelse og serverte bevis for sine påstander. Han har også vært intervjuet på CNN i lys av sin “UFO Disclosure”-innsats opp mot ledelsen i USA.

Hemmeligholdelsen startet i 1947

Regjeringen i USA og mange andre stormakter verden over har siden 1947 hemmeligholdt sin kontakt og forskning på intelligent utenomjordisk liv og teknologi. Bassett med flere mener at menneskeheten nå er klar for å motta denne sannheten og har krav på det i henhold til loven.

Svært avansert teknologi som har vært forsket på og videreutviklet er blitt skjult i alle disse årene. Dette innebærer eksempelvis antigravitasjonsteknologi og fri energi som kan frigjøre menneskeheten for en rekke utfordringer verden over.

roswell general ramey 2

Bevisene finnes selv om annonseringen aldri kommer

Om Stephen Bassett får rett i det han sier eller ei, gjenstår å se. Informasjon som kom ut under konferansen A New World i Sveits i sommer peker i retning av at Obama visstnok har bestilt tid på CNN den 27. november 2009 for å annonsere avsløringen.

I videoen nedenfor ser du foredraget av Stephen Bassett på European Exopolitics Summit 2009 som gir deg argumentene og bevisene for at avsløringen skal finne sted. Initiativet til avsløringen ble startet i 1993 under navnet Rockefeller Initiative ledet an av Laurance Rockefeller. Personer som er en del av avsløringen inkluderer tidligere president Bill Clinton, tidligere White House Chief of Staff John Podesta, filmregissør Steven Spielberg, utenriksminister Hillary Clinton og et titalls andre aktører i toppsjiktet.

På nettstedet www.paradigmresearchgroup.org finner du alle dokumenter som peker i retning av at en eventuell avsløring vil finne sted. Nedenfor ser du hans foredrag fra Nederland.

Smi mens jernet er varmt

Om UFO-avsløringen omsider vil finne sted, så er det opp til oss å ta dette videre til en enorm mulighet til å kreve å få vite sannheten på andre områder i samfunnet. Dette innebærer en gylden mulighet når hele verdens blikk peker i en og samme retning. Dermed kan vi benytte muligheten til å kreve å få vite sannheten i alle lag i samfunnet.

Vi må være forberedt på å smi mens jernet er varmt slik at vi kan kreve en utbytting av alle de råtne epler i regjeringer verden over med personer som oppriktig ønsker å arbeide for folkets beste.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

112 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Knut Holt
Knut Holt
Abonnent
5 år siden

En av de mage brutte løftene til Obama. On det dreier seg om et bevisst brutt løfte som så mange andre, om han hindrets eller om det som hemligholdtes siden 1947 slett ikke er om utenjordisk liv men noe annet likeså sensitivt, det kan en spekulere i.

trackback
10 år siden

[…] Concerning President Obama’s plans to to tell the world how aliens exist: http://www.nyhetsspeilet…. […]

thomasmann
thomasmann
Abonnent
10 år siden

ja muligheten er stor men også på en måte usannsynlig, altså kan ta i betraktning at muligheten får å dra frem en bløff fremfor den virkelige sannheten i mine øyne tror jeg er større.

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden
Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Tipper Frank Aune jobber med oversettelse av denne :)

http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/521-disclosure-
endgame

Veldig informativ liten ebook! Jeg synes den tar seg opp i part2 og part3, part4 er stort sett kommentarer, part5 vil bli en konklusjon, og kommer senere.

Stikk motsatt av skremselspropagandaen som florerer. Must read!

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Og så må du høre på Davids intervju med Benjamin Fulford,som du finner på samme side..:)

tothestars
tothestars
Abonnent
14 år siden

pussig at dette skjedde samtidig og i norge akkuratt da Obama kom til Norge

http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=VFlKYUIycWuRpVEFuZEU&spiral-ufo-norway-december-9-2009

Er dere blinde??

Staron
Staron
Abonnent
14 år siden

Det finnes liv der ute ja. Etter en selv hypnose traff jeg mange og det som var forbløffende var at DE VAR SLIKE SOM OSS!!
Altså mennesker !
Alt annet er jo dyr og slikt!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Sikrere bevis på liv på MARS:
http://www.dagbladet.no/2009/11/29/nyheter/mars/verdensrommet/astronomi/forskning/9254539/

Ikke vær så glad, det er bare snakk om “bakterier” foreløpig! :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Man må da være litt vel entusiastisk for og tro at det fins store byer og sivilisasjoner på Mars da Arif ;)
Men at det har vært sivilisasjoner der for lang lang tid tilbakers er det ingen tvil om og en vil finne mye rart den dagen dem begynner og grave der.
for litt over 1 milliard år siden så hadde Mars flott atmosfære og store sjøer, elver og skoger, men så skjedd akkurat det som kommer til og skje på jorden snart også, mantlen i Mars indre kjølna og magnetfeltet forsvant med resultat at først forsvant atmosfæren og så vannet og med det forutstningen for liv sånn som vi kjenner det her nede og det er bare microber og bakterier igjen :(
Vist det da ikke er noen hemmlige underjordiske baser, der marsboerene lever av isvann på akkurat samme måte som Norske Troll ;) hehe
Det er bare på Europa (en av Jupiters måner) man vil finne liv sånn som vi kjenner det, der har man enorme hav under isen og i 2016 skal dem sende opp en ubemanna ubåt med boregeit for og utforske havene der :)
Med så mye liv i vårt lille solsystem hva vil man ikke da finne i alle dem hundrevis av milliarder av andre solsystemer i galaksen vår og for og ikke snakke om alle dem billioner av andre galaskene i universet og for ikke og snakke om alle dem billiarder av universer i multiverset til Einstein og Hawkins :D

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Som enkelte har nevnt tidligere her,så er det nok langt mer sannsynlig at slike “avsløringer” vil komme stykkevis og delt,og med stor sannsynlighet også begynne helt i det små.
-Kanskje dette er en slags begynnelse..?
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2767652.ece

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
14 år siden

Hadde den komt 2 dager før så hadde Frank Aune hatt rett ;)
NASA bekrefeter faktisk her at vi har kontakt med utenomjordisk liv og at dem er blandt oss.
Men nå har det vel lenge vært en kjensgjerning i forskermiljøa at livet på jorda oppsto akkurat på grunn av at metoritter fra Mars med mikroorgansimer og bakterier landa her og utvikla seg :)Menneskene tror jeg derimot kom til jorden grunnet kolonisering fra andre planeter på akkurat samme måte som vi koloniserte USA, Island, Grønnland osv osv…..
Andre sammfunn har fått utvikla seg i milliarder av år og vi har bare utvikla oss i noen hundre år og allerede om ca 40 år regner dem med at vi kan begynne og kolonisere verdensrommet, solsystemet i første omgang.
Sønn har et barne dataspill som heter Spore som jeg spilte sammen med han her om dagen og der handler det akkurat om det der, man starter som microbe og utvilkler seg helt til man drar ut og koloniserer verdensrommet og slåss eller samarbeider med andre utenomjordiske raser he he

http://www.elprice.no/spill/pc-spill/spore-pc-mxk07705658

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
14 år siden

” det sto ” Om Stephen Bassett får rett i det han sier eller ei, gjenstår å se. Informasjon som kom ut under konferansen A New World i Sveits i sommer peker i retning av at Obama visstnok har bestilt tid på CNN den 27. november 2009 for å annonsere avsløringen.

Vel jeg har ikke hørt noe og no er det den 28 /11

Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

Det ser ut som de prøver splitt og hersk taktikk, ved å legge nye jokerkort på bordet nå..
“Respected scientist says aliens are among us”
http://www.thestar.com/news/article/731645–respected-scientist-says-aliens-are-among-us

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uffda
14 år siden

Stakkar Mexicanerne, har dem ikke fått nok elendighet snart, narkokriger, finanskrise, korupssjon, svinevirus osv og nå dette.
Velkommen etter får en si til den høyt respekterte vitenskapsmannen Latchezar Filipov, har sagt hele tiden at svara på dem globale krisene ligger i kornsirklene.
Da blir det vel krigen mot Alien som blir svaret for og få et NWO på plass.
Men les denne talen fra Director General i WTO, Pascal Lamy, hvor han ser EU som en modell for en global regjering.
Blir det mere virkelig for dere når gamle gråhårete menn med dress og slips og fine titler sier høyt og tydelig at de ønsker en “New World Order” og mener en verdens regjering? Eller har “respektable” herrer som Lamy (WTO), Rumpoy (EU), Brown(UK gov.) også blitt konspiratører? Før i tiden ble jo disse folka brukt som skjold av folk som kaller andre konspiratører.
Men legg merke til det han sier her: “The anthropological dimension of supranationality has probably been underestimated. Once the imminence of the menace of a new war has disappeared from our horizon, it is as if the glue that holds Europe together as a community will also disappear. As if there were no common myths, dreams and aspirations.”
Og det er her den merkelige krigen oppstår. For hvis hele verden fremstår som en nasjon, hvem skal nasjonens felles fiende være. Og som han sier så er dette en av tre ting som MÅ være på plass for å få denne globale regjeringen til å fungere. Så hvem vet, blir vår neste store krig mot usynlige terrorister, mot CO2 utslipp og global oppvarming, eller kanskje mot skumle influensa virus. Hvem vet, men hvis alle spiller på samme lag så blir det jo en merkelig krig.
Alt tyder på at vi kommer til og få en ny felles fiende og der er ALIEN ;)

http://www.egovmonitor.com/node/30634/

ares
ares
Abonnent
14 år siden

Nå er det bare rett hjem og benke seg til CNN resten av dagen……..

Jan
Jan
Abonnent
14 år siden

Ahhh!! Jeg gleder meg så til det øyeblikket kommer da disse Illuminati Kabal idiotene blir ryddet av veien. Deres tid er ved enden nær og jeg er nok en av svært mange som vil trampeklappe av glede da deres eksistens vil bli utstettet en gang for alle…

HASTA LA VISTA, JÆVLA “REPTILER”

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Har Nyhetsspeilet en skjult agenda?
Innlegg slettes hvis de er for kontroversielle.
USA HAR “UFO” teknologi, men behøver ikke ha fått dette fra ET`s.
Nikola Tesla opphevet tyngdekraften i 1885, i et forhold på 10 i førtiende, 10 ganget med seg selv 40 ganger!
Størrelsen har ingen betydning får en ny mening med sånn kraft.
Vi hadde ikke sittet her og kommentert uten Tesla`s visjoner om trådløs overføring av radio, fjernsyn og informasjon (data)
Jeg har selv sett UFO`er, og jeg har sett alle konferanser og intervjuer på Project Camelot. mmm.
Jeg har hatt 2 nær døden opplevelser, og sett tegn, råere enn noe Hollywood har produsert, fra høyere makter, som svar på at vi får hjelp mot Illuminati.
Hvem ville vel ikke møte snille Aliens? Er helt med på den.
Hvis Tesla`s underutviklede radarteknologi, var nok til og krasje UFO`en til mennesker fra fremtiden, eller Grey`s, eller hva de mener skapningene var, hva kan de da gjøre med Tesla`s HAARP?
Tesla møtte bare motstand og bedrag, hvis han selv fikk videreutvikle sine egne oppfinnelser, ville teknologinivået på Jorden ligget 1000 år frem.
Han forstod at teknologien ville misbrukes, og holdt tilbake, med god grunn.
Et hoverende “moderskip” på størrelse med Ullevål stadion ville være en perfekt distraksjon for og gjennomføre NWO`ss agenda. Spesiellt hvis besetningen stillte krav til Jorden`s befolkning.

Så Obama skal avsløre noe så fantastisk, midt oppe i folkemordet de gjennomfører???
Virker som typisk Illuminati eid Hollywood regi.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Krapyl, saken er at du ofte kommer med nye opplysninger uten å ta med kilder. Du kan egentlig si alt det du vil her, uansett hvor kontroversielt det er, bare husk å ta med kildene! :)
Så håper jeg at den ikke blir slettet pga at “noe” underbygger påstandene dine… Ellers blir det bare oppdiktet som Harry Potter land.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Bare fortsett du Krapyl :)
Du skriver vannvittigt bra og skal en legge ved linker til hvert ord for og bevise så blir det bare tull.
Det er vel bedre at dem som betviler noe selv gjør research på det dem er usikre på ;)
Andre ting igjen kan ikke bevisest siden det er sånn en bare vet.
Et eksempel er at det her ikke har vært en solgløtt på over en mnd, i dag var det noen timer med litt skyer og noe solskinn, etter det jeg så så håper jeg det tar noen mnd til før jeg får se sola igjen.
Mye rar chemtrail, lysende striper og rare skyer og diverse som jeg aldri har sett før.
Det er ikke lett og bevise at jeg aldri har sett sånn merklig activitet før, det er noe jeg bare vet.
Jeg nekter og tro at noe blir sletta her på NS for at det er kontroversielt og ikke innehar nok sikre kilder.
Da ville det ikke vært så mange smurfekomentarer igjen her :P
Skulle det nå vært noe i at Obama har besitilt sendetid på CNN den 27 Nov så må en være bra naiv vist en tror det kommer noe som er posetivt for oss.
Kanskje kommer NWO i et svært romskip bygget på Tessla teknologi og kamuflert med HAARP så vi skal tro dem er utenomjordiske og infører verdens dominans og bruker Gudesteinene fra Georgia på samme måte som Moses brukte sine steintavler til og inføre guds bud;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Det er greit å “konspirere” med egne sysnpunkter, allikevel er det bedre om kildene finnes i tillegg!

Nick Carter
Nick Carter
Abonnent
14 år siden

jeg tviler på at han kommer ut med denne informasjonen, ordi jeg tror ikke “de” kommer til og la han gjøre det.

evenfell
evenfell
Abonnent
14 år siden

Når denne artikkelen ble skrevet så var det en liten stund til 28 november.
Det har skjedd en del saker siden dette.

1. Siste intervju Project camelot har med David Wilcock, handler om dette tema, facinerende og høre på: [audio src="http://www.americanfreedomradio.com/archive/Project-Camelot-32k-091709.mp3" /]
2. Vatikanet mener det kan være liv http://news.bbc.co.uk/2/hi/7399661.stm
3. Man har funnet vann på månen: http://www.space.com/scienceastronomy/090923-moon-water-discovery.html

En liten notis ang project blue beam. Werner Von Braun (nasas tyske nazi rakettforsker) sa på sitt dødsleie at det siste NWO ville prøve var å et fake alien angrep ved hjelp av hologrammer. Mange mener da at dette ikke vil kunne tillates eller gjennomføres for folk er for opplyste. Spennende å se hva som skjer i nærmeste fremtid iallfall.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Om ET/aliens finnes vet jeg ikke,men det er mye som taler for det.At Gud ikke finnes i bibelsk utgave er det derimot svært mye som taler for.Omtrent akkurat like lite som han finnes i islamsk utgave.At det finnes en gud,og kanskje guder,kan jeg nok gå med på.Jeg vet ikke det heller,men det er det også mye som taler for om vi ikke tillegger universet å være tilfeldig sammensatt da..

Unrestrained
Anonym
14 år siden

Extraterrestials ER bare påstått, det finnes ingen bevis for det. NULL
Dette begynner å bli helt hysterisk.. ledet ann av NASA og Hollywood (Star Trek, Stargate, Babylon 5, Men In Black… og tusenvis av andre produksjoner) og nå skal det nye talsrøret for NWO, Obaahma “avsløre” dette.. Det er jo så tydelig at de programerer oss til henge oss opp i dette.. Finnes det noen flyvende tallerken så er disse regjeringens egne. Dette er å danse djevelens dansetrinn.
Du skal bare ha en Gud

Kjetil S
Skribent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Unrestrained

Jeg respekterer at du mener ET-er ikke eksisterer. Jeg respekterer også at du mener man bare skal ha èn Gud. Jeg finner det imidlertid underlig at du avviser ET-er på grunnlag av at det “finnes ingen bevis for det. NULL”? Hvor er bevisene for den “ene Gud”?

Unrestrained
Anonym
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Troen på en Gud, en skaper og et geosentrisk univers slår ihjel alle andre teorier. Det blir bortkastet tid. Vi er Gud’s skapelse, og da kommer ikke noen aliens inn bildet en gang.
Det harde propaganda kjøret det har vært om ET’s gjør at der ringer noen klokker og tennes noen varsellys i hodet mitt. Selvfølgelig vil de ha oss tro der finnes ET’s, det slår nemlig ihjel den bibelske skapelsesberetningen og troen på Gud.
Jeg trenger ikke bevis for å tro, jeg trodde på ET’s og kosmologi sjøl for noen dager siden, uten bevis for det. Nå har jeg sett lyset og tror at Gud skapte dette universet og oss for lenge siden, gav oss fri vilje og ser hvordan det går liksom. Bare oss og solsystemet. Vi skal ikke dyrke avguder som kosmologi, falske profeter som icke, nasa sin propaganda om aliens, ikke bare fordi det er spottende, men også fordi det fjerner oppmerksomheten vår fra de faktiske problemene… HER OG NÅ PÅ JORDA, som vi MÅ finne ut av eller dø i forsøket. Folk som legger sin tro i staten og de mørke kreftene i disse spørsmålene vil ikke få noe annet en en åndelig versjon av en uløselig krig mot terror, krig mot gud kunne de kalt den.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Unrestrained sier:
“Vi er Gud’s skapelse, og da kommer ikke noen aliens inn bildet en gang.”

Hva mener du med dette?? Hva mener du med GUD??

Har det slått deg at hele bibelhistorien slik den fremstår i dag og slik den fremsto i før kristen tid, og slik den ble fortalt og fortelles over hele kloden ER historien om utenomjordiske??

GUD eller LOGOS eller “the informationfield eller “consciousness field” ER opprinnelsen til ALT, også “gudene” eller den monoteistiske bibelske gud.

Er du klar over at ordet “ELOHIM” (den bibelske GUD) er overettelse av oversettelser helt tilbake til Sumeriske riket. I bibelen er ordet “ELOHIM” oversatt til èn (monoteistisk) GUD. Mens den korrekte oversettelsen på ordet “ELOHIM” betyr “de som fra himmelen steg ned” eller “lyset som farer over himmelen”.

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Vitenskap basert på bibelske tekster? Tja. Hvem tror du det er som har skrevet/redigert bibelen? Kanskje dette er et sted å begynne, Who wrote the bible . Her er det i hverfall logikk.

Det kan godt være at en del av biblen er inspirert av “gud” men objektiv sannhet hadde aldri sluppet ut i mainstream uten sterk redigering. Noe jeg mistenker sterk har skjedd med bibelen også…. Djevelen ligger i detaljene..
Som du selv sier:
“Vi sannhetssøkere har jo etterhvert funnet ut at det ikke er så mye som kommer ut i media, uten at det har en eller annen agenda bak”

OGF
OGF
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Hei der ArneLo! Så var det dette med tro da.. Du ser ut til å tro på på Kopernikus sitt syn. Hvorfor tror du mer på hans teori, enn hvilken som helst annen teori? For det er bare en teori, ikke sant?Kan ikke også han ha hatt en agenda? Det at jorden plutselig ble antatt å snurre rundt sola, er essensiellt, for det baner veien for den nye (R-evolusjonen..) ,Darwin følger opp med sin tolkning av sine funn, og voila, bibelen står for hugg! Einstein gjør også en fin tolkning av sine funn, som han selv har sagt delvis bare er fantasi, og gjør med ett verdensrommet digert, gigantisk og uendelig med sine lysår.Dette blir så brukt som en vektstang, mot bibelen. Vi er altså ikke så spesielle som Gud ville ha det til allikevel!? Når det gjelder rommet, der ute, så er det vel ett faktum, at de eneste to objektene vi har sett ekte bilder av , er solen og månen. Resten av våre planeter og stjerner og kvasarer ,sorte hull, supernovaer,ganger uendelig, (artige navn på objektene og fenomenene i vår “kjære”science, gitt!). . finns bare som datagenererte bilder, selv ikke hubbleteleskopet kan få tak i et ekte bilde. Er ikke dette litt søkt, for å si det mildt? Jeg tror mer på bibelen,enn dette kobbelet av “vitenskapsteorister”, det er helt sikkert! Gud sitt univers, er kun en lysdag stort, en krystallinsk sfære med jorden som midtpunkt. Det er vel mulig å bruke Occham’s razor prinsippet her, av to forklaringer på et fenomen, er ofte det enkleste riktig. Fra wikipedia:”entities must not be multiplied beyond necessity”) M.v.h. OGF.

ArneLo
Abonnent
Svar til  OGF
14 år siden

Jeg bruker ikke Kopernikus mot bibelen. Hvis du hadde lest litt på lenken jeg oppgav ville du se at det her er en gjennomgang av skibentene av bilbelen og den forvirring det gi i forhold til sannhetsgehaltet. Det meste tyder på at det er skriftlærde fra en prestekaste som har rediger og tilpasset det meste i gamletestamentet. Jeg tror hverken Darwin eller Einstein har innertiern nå det kommer til den objektive vikeligheten. Og at du skjærer det ned til to forklaringer på et “problem” som du sier kan jeg ikke se noe som helst rasjonell forklaring på. Om Kopernikus hadde en agenda, hva vet vel jeg, men det er ikke slik at det bare er disse to forklaringene som str opp mot hverandre, det er mye mer kompleks en det. Men for all del tro hva du vil for meg……. Og som Blobb nevner, tas en kikker og mål et par vinkler over tid, så vil du se at det beveger seg. Men dette er muligens en projeksjon fra Gud, hva vet jeg….

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Og selv om jeg heller mot Kopernikus og Kepler så er jeg åpnen for at forklaringene kan være mer kompleks enn dette. Jeg aviser heller ikke “Gud” som en mulighet. Bare det at Bilbelen og denne siden du peker til, _fixedearth.com, har noen form for logikk i så henseende.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

OGF, kanskje på tide å kjøpe inn ny barberblader til Ockhacmhøvelen din? For ikke å snakke om ei bok i astronomihistorie, siden du tror Kopernikus kom med modellen sin sånn “plutselig”… Du kan jo starte med http://en.wikipedia.org/wiki/Deferent_and_epicycle . Her får du også demonstrert hvordan Ockhams barberkniv brukes på et korrekt vis og leder til Keplers lover.
I et geosentrisk verdensbilde vil du få et enormt forklaringsproblem når det kommer til jupiter og den måner, som enkelt kan observeres i en liten kikkert. For ikke å snakke om månens faser, de indre planetene og dere baner samt faser, alle lett verifiserbare i et billig amatørteleskop. Dessuten vil denne artikkelen.
Og at bildene fra hubbleteleskopet skulle være datagenerert grafikk? Jeg har nå selv sett et utall av disse objektene med egne øyne.

« Forrige artikkel

Mystisk objekt på himmelen identifisert

Neste artikkel »

Betydningen av offisiell utenomjordisk kontakt

112
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x