/

Mystisk objekt på himmelen identifisert

11221 visninger
1 minutt lesetid
98

Det er Ronald McDonald sitt moderskip som ligger stasjonert utenfor jordens atmosfære. Flere McDonald M-er har blitt sporløst forsvunnet, noen raporterte om at de begynte å løsne fra restauranttak og suste opp og ble borte i løpet av få sekunder. Ronald McDonald har erobret verden, hans resturantkjeder har lenge fetet opp befolkningen, dette er den største konspirasjonen av alle, de har kommet for å høste menneskene, er du mager og beinete har du ingen ting å bekymre deg for, du lever bare litt lenger enn alle de andre. Fema camps-ene er til for å feite deg opp til ønskede vekt.

Dette var en spøk selvfølgelig. Jeg er egentlig ganske tom for ord, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette fenomenet jeg har filmet over en lengere periode. Forrige gang jeg la ut video om den så var kvalitet og kamerastabilitet dårlig, og man fikk aldri se de små lyskulene som tok form rundt stjernen. Denne gangen kan du se det klart og tydelig, og det vil forbløffe deg.

Det som er sprøtt er at du faktisk kan gå ut og se den med dine egne øyner, se på den i 5 minutter og se hvor stor mye den beveger på seg iforhold til andre stjerner.

Det er ikke en romstasjon. Dagbladet skrev en artikkel om romfarere på ISS-stasjonen som så over Helsinki. De noterte seg dette lysende objektet, men kunne ikke gi et bedre svar enn at de «trodde» det var Venus. Ingen vet helt egentlig hva dette er. Derfor er det fritt fram for alle å gjøre sin mening.

Det var profetier om at lysskip ville dukke opp ifjor 14. oktober, fra Galactic Federation of Light. Det kom aldri, men det kan hende de møtte på en McDonalds Drive-thru eller to og sovnet fra all MSG-en i burgeren slik at de kom et år for sent?

Videoopptak fra 9. til 11. september 2009 i Oslo-området retning nord-øst.

Videokilde: The UFO-Star above Norway (trykk på HQ for høy kvalitet).

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Fikk nettopp sett den på youtube! Veldig merkelig at UFO flyr rundt akkurat over der de «sprayer» chemtrails. Det er fullt mulig at «DE» reagerer også på ulovlig sprutingen av farlige tungmetaller rett over oss… Allikevel ligner dette objektet mye på det du filmet tidligere også… :) Bra funn!

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin.
‘skaper mer varme’, sier du.

Kan det være et ledd i den hype nye pengemaskinen deres; den globale oppvarming -klimaproblemet, de gjør dette?

Først skaper de problemet, så casher de inn…..

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Tempen øker på alle planetene i solsystemet uten at solaktiviten har vært større en normalt så da må det være at det er for og kjøle planenten dem holder på
Men som du sier, det ville jo vært rart for dem elsker jo og bruke den ynskyldningen for og tyne alle pengene ut av oss ;)

Truth
Truth
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

De fleste har vel etterhvert lagt merke til denne «stjernen» som selvsagt ikke er noen stjerne – eller en planet for den saks skyld – med mindre disse er begynt å opptre på en helt ny måte. Virker så patetisk at noen her på akkurat denne nettsiden kritiserer så kvasst at dette antydes å være et romskip – det vrimler jo av slik info her inne. Jeg har selv tatt mange bilder med et kamera som kan zoome ganske langt inn – og «objektet» skifter posisjon, farge og form. Jeg har nå kjøpt meg teleskop så jeg skal forsøke å få en bedre visuell dokumentasjon på hva dette er. Jeg skal ikke foreløpig slå fast hva dette er – hadde jeg visst 100% trengte jeg ikke teleskop.. Men kan vel ikke slå under en stol at jeg har visse teorier da ;)

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Truth

Fortell om teoriene dine da Truth :)

Personlig så vet jeg ikke hva det er men ser det på himmlen hver natt, det ser ut som en meget lys sterk stjerne eller planet som forøvrig er det eneste en kan se på himmlen nå på sommerdagene
Har prøvd og finne det på google earth og MS Map men der kommer jeg bare til et sort felt som er sensurert …

Dem som vil kan jo zoome seg inn på 5h 53m 27s,-6 10′ 58 på goggel eart eller MS Map så ser en med en gang en sort firkant som er sensurert der av en eller annen grunn

Noen som har noen teorier om hva det kan være ?

Michelle
12 år siden
Svar til  Truth

har dere teleskop, se ekstra mye og ofte på månen, skal være mulig og se masse aktiviteter der ifølge Stewart Swerdlow, derfor målelandingsfilmen var laget i film-studio (ingen stjerner på himmelen for å spare penger og flagg som vaier i luftfritt rom) fordi det er så mye ufo-er osv der oppe. Men folk liker jo heller å se på mind-control boksen programmert av myndighetene i alle norske hjem, ogtil og med må vi betale for å bli kontrollerte.. Jeg tenker slik at virkeligheten som vi får servert (alle historiske hendelser er i følge Stewart Swerdlow for det aller meste nesten 100% løgn og dissinformasjon) er som å se på en film, en spenningsfilm, som du tar med deg i drømme når du sover og så tror du at det er virkeligheten, våkn opp fra marerittet folkens og start med KJÆRLiGHET.-)

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Takk Armin, bare vi hadde et ordentlig teleskop, kunne vi ha sett den enda nærmere. Blobb mener at det bare er Venus, kan han virkelig bevise hvorfor den lyser så kraftigere enn normal?

Ståle Johansen
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Det er HAARP.

lotten
lotten
13 år siden

Blobb beviste jo at det var venus med stjernekart over himmelen. herre guuuuuud! phail

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  lotten

Ja, det er ganske utrolig at man fortsatt insisterer på at denne stjernen er noe mystisk.

Det er BULLSHIT som dette som gjør at Nyhetsspeilet mangler slagkraft i den offentlige debatten…

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Vandalf

Dette objektet (ikke stjernen) mente jeg…

Anyway, folk flest LER når de leser slikt, og jeg skjønner godt hvorfor!

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hva vet du om jeg ikke liker det? Bullshit kan være morsomt å lese det også…

Det jeg finner utrolig er at du ikke lytter til folk som åpenbart har mer peiling på disse tingene enn deg.

Du kaller deg jo journalist. Hva om du faktisk gjorde jobben din og intervjuet noen som faktisk er ekspert på området, fremfor å komme med mildt sagt tvilsomme spekulasjoner?

Og ja, dere mister troverdighet som samfunnskritisk medium med slikt vås som dette. Det er et faktum som har fint lite med mine tanker om Nyhetsspeilets beste å gjøre…

lotten
lotten
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

du er close-minded

Quai
Quai
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Seriøst Armin?

Først og fremst; Nei, det er ikke en stjerne, det er en planet. For det andre, så vet du også at jorden roterer rundt sin egen akse, og i sin tur rundt vår egen stjerne. Altså, det vil se ut som ting rører på seg. En planet vil, i sin tur igjen, også bevege seg rundt solen, så dens posisjon i forhold til andre stjerner (og planeter) på himmelen.

Jeg foreslår at du får tak i en Android telefon, og installerer Google Sky Map. Den gir den en realtime oversikt over hva du ser på himmelen.

http://www.google.com/sky/skymap.html

Om du ikke skulle ha denne muligheten, så si gjerne i fra, slik at jeg kan demonstrere det for deg. (Med mindre du tror google og samtlige hobby atronomer i verden er med på spøken.)

BelzeBob
13 år siden

He he, morsomt! :)

Men flott at Armin gjorde denne follow-up’ern.

smurfen
Moderator
13 år siden

Venter spent på Plopps forklaring he he
Wandalf det er allerede mange UFO klubber rundt om i verden som har fulgt objektet i årevis og spsielt i USA, dette er fast innslag i alle UFO dokumentarer på Discovery og National Geografic
Venus kan det bare ikke være siden det i perioder flytter fort på seg og alle dem små lysa som snurrer lynkjapt rundt innimellom, det har jeg både sett på film og med egne øyner..
Ikke aner jeg hva det er for noe, bare at det ikke oppfører seg normalt..
Det foregår ting på jorden og nå som heller ikke kan forklarest.
Vulkan aktivitenen øker drastisk, mye jordskjelv og Orkaner, Bier, mygg, veps og en del andre insekter eksisterer knapt lenger, enorme mengder frosk er det overalt….
Hvaler, laks og flaggermus krasjer med land og klarer ikke og orientere seg
På under 2 uker her jeg bor var det kraftig tordenvær 6-7 ganger som det normalt brukte flere år på før, det har vært 6 skypumper i fjorden her på 1 mnd og det har jeg vel hørt om 2-3 ganger før i Norge….
Nordlyset forsvinner sa dem på TV i går…
Chemtrailen har vært veldig aktiv siste dagene og virker som bønder som sprayer åkrene sine bare i mye større skal og nå er det vi som blir sprøyta ….
Rutefly er det ikke siden dem legger tåkestriper som slutter og stopper brått og flyene kommer i baner og svinger, ofte i 180 grader……
Tåke ligger og sprer seg over himmlen i 5-6 timer uten og løse seg opp…
Ikke vet jeg hva alt dette betyr,,, har noen teorier men sikkert dem som har bedre teorier en meg …….

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  smurfen

Jeg har en teori; naturlige eventer, selektiv hukommelse, pre-bestemt persepsjon og livlig, påvirket fantasi.

Vulkansk aktivitet kan forklares, og jeg tviler på at det er noe særlig mer eller mindre av den type aktivitet nå enn det har vært i perioder gjennom de siste tusen år. Det samme gjelder jordskjelv.
Orkaner har fått rykte på seg til å være sterkere og mer potent enn noensinne før, og dette er selvfølgelig fullt mulig. Jeg mistenker at siden Internett ble lansert på midten av 90-tallet har vi sett en globaliseringsprosess som har gjort det enklere å følge med på og spre nyheter/observasjoner til alle verdens hjørner, noe som fører til at folk blir klar over eventer andre steder på kloden i en vesentlig større grad enn før.

Om orkaner er sterkere og forekommer ofte i disse dager skal jeg ikke uttale meg så mye om, men jeg forstår jo at forandringer i atmosfæren som resultat av stadig økende utslipp av forskjellige gasser samt økende aktivitet fra solen kan være hovedårsaken til dette.
Å hevde at noen sitter med en storm-kanon og skyter på atmosfæren vår eller at atmosfæren reflekterer vår stadig økende spirituelle uro har ingen vitenskapelig grunnlag eller støtte.

Det er ikke svært uvanlig at hvaler strander, hverken i dag eller for 20 år siden. Aldri hørt om laks og flaggermus som mystisk krasjer med land, men det skjer vel det også. Hvorfor kan det ikke være naturlige forklaringer, som sykdom/hjertesvikt/fulle dyr? Er det en grunn til at man skal anta at det ble skutt ut stråling fra satelitter eller brukt vær-våpen eller lignende?
Bier, mygg, veps og andre insekter dør vel i større grad etterhvert som vi finner opp mer effektive måter å drepe dem på. Husk at vi mennesker dreper våre fiender for å ha maten for oss selv, det inkluderer primære konkurrenter som rovdyr og sekundære konkurrenter som ugress som spiser opp maten til maten vår.

Dette med chemtrails er interessant, og jeg har ikke satt meg nok inn i den saken til å synse så veldig mye.
Men jeg må jo si at det ville vært underlig om en elite hadde satt i gang med sprøyting av luft de selv må puste inn, uansett hvilken effekt de er ute etter…
At der er mer enn før er jo logisk da flytrafikken har eksplodert etter 2000.

Poenget mitt er at der finnes tusenvis av logiske teorier og sammenhenger mellom ting som kan virke uforklarlige for oss som ikke forstår oss på det. Men å anta at det er en eller annen form for konspirasjon er jo et kjempehopp av antagelser og gjetting, basert på lite annet enn synsing og tankesystemer som har blitt plantet i skallen på en.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  coolio

Det var bare tull og fleip da jeg skrev at jeg har en teori og sikkert andre som vet bedre en meg….
Jeg fikk da servert en teori som dem fleste uvitende ville servert..
Jeg har ikke en teori men fakta.
Bare synd at folk er så opptatt med NWO og ilumanti osv som er det minste en trenger bekymre seg for.
Det jeg skrev over har en fellesnevner og det er at alle dyr, insekter, fugler og fisk som bruker jordas magnetfelt til og orientere seg etter bare forsvinner og det er seff ikke så rart siden dem ikke finner veien lenger…
Jordskjelv og vulkan aktiviten øker over hele verden sier forskerene.
Ingen vet nyaktigt konsekvensene av et polskifte siden det er 780 000 år siden sist, men alle er enige om at jordskorpa er skjør og skal ikke mye forandring til før en får jorskjelv, tsunamier og vulkaner.
Forskere er og enige om at jorda har nesten mista alt liv 5 ganger før ( to av supervukaner, 2 av kometer og 1 av gammaglimt )
Dette er en syklus og normalt fenomen og burde ikke være så «dramatisk» i seg selv, det kjipe er at denne gangen skjer det samtidigt som man har solmax med ventende super stormer og det har vi ikke hatt før.
Solstormer er også et helt naturlig fenomen og har og sine sykluser på 11 år og superstormer ca hvert 150 år akkurat som hundreårsbølgen som dem brukte 11 milliarder og bygge en enorm vegg for og beskytte mot i nordsjøen for og beskytte Ekkofisk feltet
At nordlyset forsvinner har samme årsak..(polskifte)
Dette ligger det tusenvis av sider om bare i norge for dem som gidder og gjøre en liten researh..
Dem som ikke klarer og forberede seg får nok alvorlige problemer…
Magnetfeltet beskytter oss mot solstormer.
Supersolstormer kan utslette all teknologi på jorden og skape en kjempe global kattastofe med et sterkt magnetfelt.
Supersolstorm med svekka eller ingen magnetfelt vil grilla samtlige av oss og utsletta alt liv på jorden.
Kun dem som oppholder seg 500 m under jorda eller mer i 5-10 år har en teoretisk mulighet til og klare seg
NWO problemet blir bare en bagatell i forhold
For det andre så har jeg ikke info fra internett, you tube eller bloggeforum. spådommer eller relgion
Dette er basert på rene fakta fra forskere og vitenskaplige beviser.
Alt kan lesest i alle dem store avisene og andre stor tidskrifter.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=520043

http://www.nettavisen.no/utenriks/article2588989.ece

blobb
blobb
13 år siden

Det er vanskelig å avgjøre hva du har filmet her Armin, av den enkle grunn at du er altfor sparsommelig med opplysninger. Når er det filmet, dato og klokkeslett? Hvor på himmelen? 9, 10 og 11 september retning nordøst som du skriver er altfor upresist. Filmen din viser et lys og resten er stummende mørke. Mao finnes det ingen referansepunkter å forholde seg til. Om du gir meg nøyaktig klokkeslett, dato og antall grader over horisonten objektet befinnner seg, så hadde det vært til stor hjelp. Mange kamerastativ viser hvor mange grader kameraet tiltes, fra 0 grader, dvs fra horisonten, til 90 grader rett over hodet ditt. Har ikke stativet ditt gradstokk, så lager du dette enkelt selv. Og for all del, pass bare på at stativet står 100% i vater.

Utover det har jeg følgende kommentarer til artikkelen og filmen din:

1) Sitat artikkel: «Forrige gang jeg la ut video om den så var kvalitet og kamerastabilitet dårlig, og man fikk aldri se de små lyskulene som tok form rundt stjernen. Denne gangen kan du se det klart og tydelig, og det vil forbløffe deg»

Kommentar: Beklager jeg, disse lyskulene som tar form rundt stjernen jeg ser dem bare ikke. I filmen har selv kommentert dette ved tid 3:25 «Do you see the blue and red light». Sorry mann, jeg ser absloutt ingen ting ekstraordinært utover at den blinker som følge av turbulens i atmosfæren. Dette har vi diskutert før.

2) Sitat fra film tid 3:25: «Try backwarding this part and see how much it moves across the sky»

Kommentar: Greit nok. Den beveger seg fra øst til vest, relativt sett, av samme årsak som at månen beveger seg fra øst til vest, nemlig jordas rotasjon. ( Ærlig talt! grrrr… )

3) Sitat fra film tid 4:25 «But planets dont behave like this»

Kommetar: Forsåvidt sant. Men lyset fra venus, etter å ha passert jordas atmosfære på vei inn i øyet ditt oppføre seg akkurat slik! Som nevnt under punkt 1), så er dette diskutert før.

4) Sitat artikkel: » Det som er sprøtt er at du faktisk kan gå ut og se den med dine egne øyner, se på den i 5minutter og se hvor stor mye den beveger på seg iforhold til andre stjerner»

og fra info feltet på youtube der videoen er lagt ut:
«there is lights apearing around it, and it often appear as two stars for moments.»

Kommentar: Dette har jeg aldri observert med egne øyne, og jeg kan heller ikke se det på filmen din. Bortsett fra ved tid 1:10, hvor noe dulter borti kameraet.

5) Sitat artikkel: «…dagbladet skrev en artikkel om romfarere på ISS stasjonen som så over helsinki, de noterte dette lysende objektet, men kunne ikke gi et bedre svar enn at de “trodde” det var Venus.»

Sitat fra film: «Even the astronauts couldnt say for certain if it was venus or some other object»

kommetar: Du skriver som om Fuglesang har blitt «konfrontert» av jounalisten med det lysende objektet, og at han desverre ikke kan gi noen godt svar. I tillegg omtaler du Fuglesang i flertall : «Even the astronauts couldnt…» som om hele gjengen kretser rundt der opp mens de klør seg i huet over dette rare lyset. Snakk om å vri på ting! I sin sammenheng sier Fuglesang til Dagbladet:
«- Jeg tror lyset nede til venstre er Helsingfors, og midt ogver Finskebukta er Tallinn og til høyre St. Petersburg. Legg også merke til planeten like over horisonten, som trolig er Venus, opplyser Fuglesang om dette bildet han tok fredag forrige uke. «.

Han sier altså

1) Det er en planet, 2) planeten er trolig Venus.

Ellers finner jeg det svært lite sensasjonelt og ytterst triviellt at planetene er synlig fra verdensrommet (!). Bildet til Fuglesang viser Skandinavia/Finskebukta/Baltikum. Videre befinner sola seg på «andre siden» av jorda, naturlig nok, det er tross alt nattsiden vi ser . Den blå stripa du ser er strølys fra sola på vei gjennom atmosfæren, populært kalt blå himmel. Nå om dagen står jorda, venus og sola i et slik forhold til hverandre, at venus vil befinnne seg ØST for sola. Og hva ser vi på bildet til Fuglesang? Jo du ser Venus ØST for sola i det den stiger opp over horisonten. Disse posisjonene har jeg dokumenter opp og ned i mente i kommentarfeltet til den forrige artikkelen din Armin. Jeg lever en gang, og komer ikke til å sløse verdifull tid med repetere disse.

4) Sitat artikkel: «Ingen vet helt egentlig hva dette er, derfor er det fritt fram for alle å gjøre sin mening.»

Og fra kommetarfelt: «Blobb beviste ingen ting».

Kommentar: Det der er toppen av ignoranse.

5) Sitat fra kommentar «Dette objektet kan bevege seg ganske mye iløpet av et par timer. En dag var den bak huset, 2 timer senere var den forran huset. Dagen etter befant den seg forran huset hele natten og opp imot morgentimene. Venus følger fysikken og universets lover. Den har en fast bane den følger, dette objektet er fri til å bevege seg som det vil. Thus , its not a star.»

Kommentar: Jeg har hverken forsiden eller baksiden av huset ditt i stjernekartene mine. Disse referansene er altså ubruklige. Se innledningen min.

Eneste grunnen til at jeg klarte å identifisere objektet i din forrige artikkel, var fordi jeg kunne vurdere tidspunkt og posisjon siden månen var med på bildet/filmen.

I forrige artikkel kommenterte jeg ganske grundig hvordan du burde gå fram for å stadfeste hva dette objektet er, evnt. ikke er.

1) Plot ut stjernekart inkludert planetene med samme dato/tid som obeservasjonsøyeblikket.
2) Velg noen kraftige stjerner/kjente stjerntegn som referansepunkter.
3) Bruk disse referansene til å «krysspeile» deg fram til planetene
4) Sammenligne så med utskriften av stjerne/planetkartene.

Dette er fint mulig å gjøre bra nøyaktig uten hjelpemidler. Alternativt kan du bruke et teleskop for å gjøre svært nøyaktig observasjoner. Enda bedre ville det selvsagt vært å koble til et kamera så man får god dokumentasjon. Da er det mye lettere å sammenligne med bakgrunnstjerner og atlas.
Men alt dette har jeg faktisk nevnt før… (!)

Og til slutt noen kloke ord fra arifkarim: «…bare vi hadde et ordentlig teleskop, kunne vi ha sett den enda nærmere». Amen!

Og du arifikarim, dette objektet er ikke mer lyssterkt enn normalt. Venus kan fremdeles lyse mye kraftigere! Dette har jeg også snakket om tidligere og gitt lenker til nærmere info. (tips, forrige artikkel, magnitude)

Wunjo
Wunjo
13 år siden
Svar til  blobb

Blobb: Bare en teori jeg har tenkt på, og som jeg gjerne vil høre din mening om, siden jeg ikke har særlig god greie på astronomi:

Vi vet jo ikke hvor langt fra jorden dette objektet befinner seg. Så dersom objektet ligger ganske lavt, vil jordens krumming føre til at objektet bare vil være synlig i et begrenset område.

Jeg har forstått det som om Armin bor i Oslo. Og jeg bor et godt stykke nord for Oslo. Det vil si at dersom jeg fikk øye på en lysende sak på himmelen, og den ikke lå så veldig høyt opp fra Jorden, ville ikke Armin være i stand til å se den. Beklager at jeg uttrykker meg klønete, men du forstår sikkert hva jeg mener?

Det jegt forsøker å si, er at det kan være en mulighet for at det Armin ser, ikke er synlig fra hele landet, eller resten av verden. Eller er jeg fullstendig på jordet?

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  Wunjo

Du har helt rett! :D Avstanden vil være avgjørende. Det som derimot er en håpløs oppgave er å sammenligne de ulike filmene folk har tatt. Samtlig mangler så å si all grunnleggende informasjon (posisjon, tidspunkt, værforhold og seeing). Uten disse opplysningene er det umulig å koordinere de ulike observasjonene. I tillegg er IKKE filmkamera det rette verktøyet for denne oppgaven, som jeg har poengtert en rekke ganger. Selv har jeg følelsen av folk har filmet litt forskjellig ting og tang i tro om at de betrakter det samme. Hvis du ikke er vant med å kikke på himmelen og er kjent med stjernetegnen, så ser det hele ut som et komplett kaos. Men med erfaring blir man etterhvert like godt kjent som i din egen lomme.

lotten
lotten
13 år siden
Svar til  blobb

blobb, jeg trur du er min helt :D

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

serr? er det på samme sted som denne stjerna ligger

blobb
blobb
13 år siden

Tidspunktet er faktisk veldig viktig, i kombinasjon med høyden over horisonten.. Om man i tillegg greier å bestemme retningen nøyaktig, så blir det jo bare enda bedre. Nøyaktig retning jeg tror ikke dette er nødvendig i dette tilfellet da vi snakker om et ganske så lyssterkt objekt. Man nemlig «scanne» seg langs den observerte høyden på et stjerneatlas til man finner noe som matcher, mellom nord og øst.

Her har du stjernehimmelen sett fra Oslo kl 01.30:

stellarium-003

Retning nordøst, til høyre og ca 10 grader ned finner du Castor og Pollux, to kjente stjerner i stjernetegnet tvillingene. Disse er veldig lyssterke og skiller seg bra ut i det aktuelle området. Denne gangen vil jeg tippe du har filmet en av disse. Venus er det ikke, for den begynner å komme såpass nærme sola nå at den ikke står opp før nærmere 04.00. Dette kommer fram av neste bildet hvor jeg har fjernet horisonten:

stellarium-006

Legg merke til Mars! Her får du et enkelt referansepunkt helt gratis!

Ellers skulle det vært artig å se hva du greier å få ut av Jupiter med kameraet ditt. Lyst til å gjøre et forsøk? Den står i sør ca, dvs. høyest på himmelen kl 23.00. Her er kart:

stellarium-005

Hva med å ta et vanlig bilde av stjerna di? Med et ålreit kamera, ca 50mm linse og lang eksponeringstid vil du få fram bakgrunnsstjerner slik at du har noe å sammenligne med. Dette er vel kanskje den aller enkleste måten å finne ut av det på. I tillegg kan det jo hende du får dilla på astrofotografering :D

Jeg så forresten filmen din i HQ. Jeg la ikke merke til noe som sagt. Kan jeg be deg legge ut stillbilder med piler som viser hva du prøver å beskrive?

Hellwege
13 år siden

«WHAT IS APPROACHING US?»

Father Malachi Martin worked in and around the highest echelons of the Catholic church, had an ear to the pope, and held 3 doctorates. He explained in 1997 that the celestial body approaching us will cause millions to perish during its passage in 10-20 years. He said to look to the skies for a sign of impending doom. The sign will be in the form of a cross and everyone will see it. (Planet X is said to look like a red cross in the sky when it first appears)

Also, Malachi Martin has read the «Third Secret of Fatima», which he would not talk about it with Art Bell on the air. Art did ask him, «Would millions of people perish?» Malachi replied, «Its worse than that, its worse than you can imagine».

The Vatican actually owns its’ own telescope named VATT (Vatican Advanced Technology Telescope) which is operated out of the Mt. Graham Observatory, located in SE Arizona.

http://clavius.as.arizona.edu/vo/vatt.html

http://medusa.as.arizona.edu/graham/graham.html

The purpose for Mt. Graham International Observatory is explained in an interview with Art Bell. The actual time of the clip is April 5th, 1997 at 4:30AM PST. The complete broadcast begins Friday, April 4th, 1997 at 10 PM PST.

http //www.artbell.com/topics0497.html

Father Malachi Martin’s background: Eminent theologian, expert on the Catholic Church, former Jesuit and professor at the Vatican’s Pontifical Biblical Institute, is the author of the national best-sellers Vatican, The Final Conclave, Hostage to the Devil, and The Jesuits. He was trained in theology at Louvain. There he received his doctorates in Semitic Languages, Archaeology and Oriental History. He subsequently studied at Oxford and at Hebrew University in Jerusalem.

From 1958 to 1964 he served in Rome, where he was a close associate of the renowned Jesuit Cardinal Augustin Bea and Pope John XXIII. Martin passed away late 1999. Some believe his death was a result of his open disclosures of the inbound planet and that the Vatican did not want to reveal that Wormwood (Biblical name for Planet X) was also tied to the «Third Secret of Fatima.»

I understand that the Catholic church sponsors and engages in scientific studies and not just to prove biblical history.
As of late there’s been a rash of observatories that have closed their doors for various reasons or have been destroyed. Many will simply not point their equipment for anyone in the direction of the Orion constellation if they do remain open. Some will give an excuse that there is some sort of obstruction in the way or equipment failure.

All at once, renovations are their favorite excuse. Griffith Observatory is the latest of a handful of the nation’s oldest planetariums to undergo major renovations in recent years. Others include the Adler Planetarium & Astronomy Museum in Chicago and the Hayden Planetarium at the Rose Center for Earth and Space in New York. Coincidental or not, there are other observatories in various countries doing the same thing at this time.

X has INTENTIONALLY BEEN MADE TO SOUND RIDICULOUS and confusing for several reasons. One of which is to avoid causing panic among the world’s population.

Many websites and articles continue to be written about Planet X that spread lies and disinformation.

1.) They say Planet X only MAY exist or there’s no evidence for its existence or it comes around only once every few million years if it does exist. This first level of disinformation is widespread.

2.) The second layer of disinformation is for people that have done their homework and absolutely know that Planet X does exist. For them, the disinformation artists are saying it will not arrive in our lifetime.

3.) Lastly, for the observatories that are completely aware of Planet X and its approximate arrival time, they are saying «keep quiet and don’t worry, nothing will happen during the passage.»

X’s MASS, HIGH-PLASMA-CHARGED MAGNETISM, and DENSITY is such that it DISRUPTS the surface of EVERY PLANET IT PASSES. In fact, history shows a few YEARS PRIOR to its passage that its far reaching electromagnetic influence changes Earth’s core flows, TRIGGERING MAJOR WEATHER CHANGES.

VOLCANIC and SEISMIC ACTIVITY start to change 3-4 decades prior to each passage. Since 1996 traditional WEATHER has CHANGED DRAMATICALLY, breaking all time records regularly. The up-tick of QUAKES, VOLCANIC INCIDENTS and changes in ELECTROMAGNETICS are being kept out of the media as much as possible.

Weather alone can falsely be blamed on global warming & sun cycles but not earth’s rumblings and solar system wide changes at the same time.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Hellwege

Woops…. Og jeg som trodde det var HAARP som stod bak alle disse kunstige vær-forholdene og altfor mange jordskjelv gjennom korte perioder! :)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  arifkarim

Gidder du og gi meg en kortversion på norsk arifkarim ??
Jeg er ikke så god i utenlandsk men sånn som jeg skjønte komenteren til Hellwege så kommer Jesus sittende på en planet x mot jorda og kaster lyspærer i hodet på oss ;)

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  smurfen

Hahaha..
Du kan ikke tro hva «muslimske» høyeste lærde har sittet i hodet med om tilbakekomst av Jesus (AS) i siste dager. De mener ifølge «Hadith» at Jesus kommer tilbake ved et land vest for Damaskus, på et tårn uten stige! Så skal folk «bygge en stige» opp til tårnet, mens de jubler ned Jesus tilbake på jorden! :)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Kan dem ikke bare hente han ned fra tårnet i hellikoper da ;)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hvorfor bruke kjipe teleskoper til 30 000 ;)
Ring Ødegård isteden, her er mobb nr og mail adrese
Ødegård er en hygglig og sympatisk hjelpsom mann som elsker utfordringer :)

http://www.bangirommet.no/pages/contact/contact.html

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kunne godt tenkt meg en tur jeg til observatoriet hans på Harestua :)

Hellwege
13 år siden

Hvem jobber du for Blobb ? :P

blobb
blobb
13 år siden

Ihvertfall i Vatikanet….hehe.

blobb
blobb
13 år siden

Ihvertfall IKKE i vatikanet, skulle det stå…

Der satt jeg griller i hodet på flere tenker jeg….hehehe…..

Hellwege
13 år siden

heheh morsom også du da Blobb :) det var ikke vondt ment det jeg skrev altså.. jeg bare konspirerte litt og trodde du var en agent for NWO som alltid dekket over for fakta :P peace hehe

paatus
paatus
13 år siden

Vel, her er jo mange gode argumenter. Det er ofte lett å la seg rive med av velskrevne ord, derfor ser jeg det alltid som en utfordring å holde de små grå våken og analytisk. Mine kunnskaper om rommet begrenser seg til hva jeg husker av en særoppgave jeg skrev om Venus i 7.-ende klasse. Altså minimale.

Det *kremt* hender jeg tar meg en røyk på altanen om kveldene, og ser på himmelen når det er stjerneklart. Fascinerende, dette med verdensrommet, måner og planeter, stjerner og kometer. Hørte en gang at verdensrommet stadig utvider seg, etter The Big Bang. Slikt får en til å tenke. Hva er da på UTsiden av verdensrommet, liksom. Uansett, der sitter jeg kveld etter kveld, vinter og vår, overskyet eller stjerneklart, og løser verdensproblemer.

Nå er det ofte slik at jo flere svar man finner, jo flere spørsmål dukker det opp. Slik er det også med denne lyskula. Dukket opp for kanskje to mnd siden, rett over den høyeste tretoppen nede ved elven. Av og til bare henger den der, mens andre ganger flytter den seg fra toppen av tretoppen mot sør-vest i merkbart tempo. Så mens jeg sitter der da, i min jakt på stjerneskudd så jeg kan ønske meg evig god helse, med kreftpinnen i kjeften, undrer jeg meg over dette fenomenet som har fått så mye oppmerksomhet.

Jeg har bodd på samme adresse i snart 6 år. Hvorfor har jeg ikke sett dette lysfenomenet før? Har Venus endret posisjon eller noe? Hva vet jeg…

BraNok
BraNok
13 år siden
Svar til  paatus

Det er mye rart med himlene om nettene, ja. For 2 vintre tilbake så jeg Venus stige opp over skuldra til en jeg snakket med som stod med ryggen mot sørøst,- i en sånn fart og så lyssterk at hårene i nakken reiste seg. Jo høyere den klatret jo mer lik en vanlig stjerne ble den,- og nakkebusta la seg ned igjen.
Jeg har døpt den til himmelens maglite, og slik har den igrunnen oppført seg siste 3 vintrene. Nyttårsaften iår passerte den nøyaktig over toppen på et sørvendt fjell, ca 1200m,- ellers går den lavere og kommer tilsyne i sørvest sånn utpå natta.
Det går kanskje i sykluser, tenker jeg,- slik Saturn var så nær jorda her for noen år siden at vi kunne se månene som sirkler rundt den med vanlig kikkert. Den er ikke der nå!
Ellers har jeg ikke greie på astronomi utover å kjenne div. stjernebilders plassering og ligge på ryggen på skaren i kalde vinternetter og se stjernene danse. Og kanskje andre ting! :0) Fullmånen i mars og oktober er også noe for seg selv.

BelzeBob
13 år siden

Neida, blobb er helt OK. Jeg traff han på Jesuittenes «verdenskongress for Total World Domination» og han er helt OK. Ja, en kjernekar må jeg si.

smurfen
Moderator
13 år siden

Den konspiratoriske bestselgerforfatteren Per-Aslak Ertresvåg ??
Takk for linken foresten Latterlig :)
En kjempe lang artikkel om chemtreil som ikke skepsis.no på noen måte klarer og dementere.
Over huset mitt så går det rutefly hele tiden som ikke legger fra seg skyer og så har en en del på enkelte dager som legger fra seg enorme striper som ikke løser seg opp, dem svinger ofte i 90 grader og ofte i store buer, det gjør ikke rutefly….
Vi vet alle av hvem og hvorfor skepsis.no ble oppretta….
Bjørn Are Davidsen som er journalist i skepsis.no og har skrevet artiklen om chemtreil står oppført med 700 000 i innteket.
700 000 i årlig lønn for og skrive i en liten og ukjent nettavis uten reklame og intekter ??
Lukter ugler spør du meg
Men var noen få ord i artiklen som var av stor intresse som jeg skal gjør researh på vider ;)
Takk Takk uansett :)

Thor
Thor
13 år siden
Svar til  smurfen

Dæven..Vandalf og Blobb og Coolio må ha en feit lønnn!!:)hehe..Spøk til side..skulle gjerne ha sett hvor de pengene kom fra!! Bra Smurf!!

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  Thor

Ikke egentlig… Tjener mellom 360-420 000 i året.
Venter fortsatt på feit sjekk fra Rockefeller.

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  Thor

Pengene får jeg fra lommeboka di når du ligger å sover….

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  Thor

Et eneste enkelt googlesøk ga meg dette:

«Bjørn Are Davidsen er utdannet sivilingeniør og jobber i Telenor. Han har skrevet en rekke bøker og tidsskriftartikler, og han har særlig vist interesse for historieforskning og falsk vitenskap. Han holder foredrag og deltar ivrig i debatter om disse emnene.»

Skjerp dere!

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  blobb

Bra blobb 1-0 til deg ;)
Useriøst av meg og kun ta skattesøk og ikke utvida google søk
Rart at en som er høyt utdanna sivilingeniør og skriver bøker om falsk vitenskap ikke klarer og dementere et eneste bevis i en artikkel som er lang som en novelle.
Bare en masse svada om hva det ikke er, det vet jo alle fra før, vi vil vite hva det er og ikke hva det ikke er…
At tåka kan skyldest iskrystaller eller nytt drivstoff eller noe sånt bryr meg ikke så veldigt.
Det jeg vet er at det ikke er rutefly siden dem flyr over hodet mitt flere ganger i timen mens dem andre flya er i større høyde og går i buer noen ganger kommer dem i 90 graders sving, legger fra seg en tykk tåke som ikke blir borte, ofte er skyene som en on off og ofte så legger dem seg som et teppe med bevist sprøyting som en fotball bane som blir brøyta stripe for stripe…
Kan sikkert si mye men ikke prøv og fortell at dette er helt normal
sivil flyaktivitet…
Men for dere som ikke vet hva det handler om så er Swarm fasitten på det dere søker svar på ;)

Mina
Mina
13 år siden

Bra funn det der blobb! Kanskje B.A Davidsen kan hjelpe oss med å se nærmerer på mulige sammenheng med mobilstråling/master,microbølger, Chemtrails og Haarp? Ja hvorfor ikke ta med det nye tetra systemet samtidig? Som vil stråle oss 24 timer døgnet rundt?

blobb
blobb
13 år siden
Svar til  Mina

Hvorfor ikke undesøke dette selv? HAARP, chemtrails osv er deres spekulasjoner, og følgelig deres byrde å dokumentere. Like lite som det er B.A Davidsens oppgave å motbevise julenissens eksistens, om noen skulle påstå at han finnes uten å kunne bevise det.

Hensikten med kommentaren min var å påpeke hvor JÆV*** slappe enkelte er noen ganger når de flåser rundt seg med påstander og spekulasjoner. Om fyren tjener 700 000 i året, så sier Ockhams Barberkniv meg at han har en helt vanlig jobb framfor at han er betalt av noen for å desinformere allmenheten. 5 sekunders research er det så forbanna mye forlangt? Det tok meg nemlig 5 sek å finne ut at han jobber for telenor, med innovasjon og produktutvikling.

Så nå er det å vente på at en luring trekker en rosa tråd fra Davidsen og Tetra til NWO…..sigh…

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  blobb

Ikke så sinna da blopp ;)
Gjorde som du nå og google Davidsen og stemmer det at han han har sett lyset og gjort det til sin livsoppgave og avkrefte alle teorier, myter, historier, sagn og rett og slett alt som ikke kan bevisest…
Alt en ikke kan bevise er tull ifølge Davidsen..
En sånn mann må da være svært ettertrakta av diverse personer og firmaer…

coolio
coolio
13 år siden
Svar til  smurfen

Alt man ikke kan bevise er sannsynligvis tull på det fysiske plan.

Om vi har kunnskap og teknologi nok til å bevise alt det fysiske rundt oss er en annen sak.

Jan Aage
Jan Aage
13 år siden

Kanskje det er Poganghoya som har dukket opp på himmelen. Hadde vært morro og vist om noen har sett twilling broren Palongawhoya lengre sør.
Jeg er muligens en håpløs romantiker, men det er jo lov å drømme…

Kaja
Kaja
13 år siden

Kanskje litt på siden, men jeg våger:

En amerikaner som heter Ed Grimsely rapporterer interessant aktivitet på nattehimmelen.

Ed Grimsley bruker 3dje eller 4de generasjons night vision equipment, og det virker som han ved hjelp av dette utstyret observerer objekter som flyr over jordens atmosfære i en høyde på 130-160 kilometer og noen ganger med hastigheter over 60 0000 km/time.

Objektene er vanligvis delta eller oval-formet og de flyr på kryss og tvers over nattehimmelen, noen ganger solo, noen ganger i formasjon, og noen ganger ser det ut som det foregår rene lufslag der oppe.

Dersom disse objektene er hva som vanligvis kalles UFOer, så avgir disse tydeligvis ikke stråling innenfor det synlige spektret, men derimot stråling i det infrarøde spektret, noe som foklarer hvorfor objektene bare er synlige med night vision equipment.

Dette høres såpass interessant ut at jeg kunne tenke meg å prøve det ut, men før jeg går til anskaffelse av night vision equipment (3000 – 5000 dollar er tross alt ganske mange penger), vil jeg gjerne vite om noen av deltagerne her på nyhetsspeilet har noe kjennskap til disse fenomenene.

Her er forøvrig siden til Ed Grimsley:

http://www.edgrimsley.com/

Hellwege
13 år siden

Sydney Covered In Red Dust

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8270109.stm

I am going to guess that the brown dust and the red-orange dust is actually supplied locally… soils from western Australia blowing eastward. Does that mean that there is no red-orange dust being supplied by WW? Not necessarily. But the other thing to keep in mind… we are now in the September orbital position… just past the equinox position (Sept 21). In that orbital position we are the farthest from the Solstice Line… the line of intersection of the orbital planes of the Earth and WW. So, theoretically, we are “safe” out here away from that line of “planar intersection”.

But…

WW is closing in on our position in its perihelion maneuver and things will get a lot more “intense” the closer it gets… gravitational effects, electromagnetic effects, capacitive charge/discharge effects, ELF radio effects and of course magnetosphere effects from its magnetosphere interacting with the magnetosphere of the Earth… but hitting us at 90 degrees to our “normal” magnetospheric orientation… WW’s N-S orientation is hitting the Earth in an E-W magnetic direction… it’s 90 degrees out of phase with us. That kind of magnetic “challenge” can cause a lot of strange and potentially nasty surprises when it hits… even as far away as it is now. So… while the storm in Australia may be kicking up local dust from its arid western areas, it could very well be WW that is the one responsible for stirring up the bad weather pot that drives the storm. And if WW is throwing red-orange iron oxide dust into the mix, the local conditions are so messy anyway that it would be hard to tell… for sure. It is possible but how would we be able to tell the difference from the dust and junk blowing in from the Australian desert?

That having been said… something else needs to be thought about.

I am expecting that WW will hit us with a major node ring event this coming December… roughly about Christmas time… give or take. When this next node ring encounter arrives we will see the unfolding of the 6th Seal event list… It is indeed very possible… actually highly probable that there will be some serious “dusting” of planet Earth just before the node ring hits us. It is also very highly probable that it will be more visible in the Southern Hemisphere areas than in the Northern Hemisphere. Also, it would be more easily seen on snow capped peaks than elsewhere because of the easy visual contrast. But if the red dust suddenly got very heavy… just before the node ring hit us… the clean snow capped peaks might suddenly be “drenched in blood red color”… and have alkaline chemical traces in the iron oxide dust as well. THAT would be WW calling in early with a short warning that we were about to be hit with the next node ring.

So…

Can I “prove” that WW is the cause of these storms in Sidney? No. Does it mean that WW is not “involved”? No. We cannot be certain about either part of the argument/proposition. But WW could indeed be very involved in the current “product mix” of weather conditions and we would still be hard pressed to make a strong case either way. Is WW coming? YES. Is it going to beat the Earth up when it get here? YES. Is there anything we can do about it? NO. We are just along for the ride when it finally hits us with obvious stuff. But we can expect more red dust to hit the atmosphere of Earth as we close in on the Solstice Line and then as WW closes in on our orbital position.

Earthquake in Sumatra , Tyfon and Tsunami Warnings related with Wormwood effects ?

If I don’t miss my guess, the next Wormwood node ring encounter will be this coming December, 2009… roughly about Christmas time… plus or minus. This node ring will hit us more directly at or near WW’s orbital centerline… the Summer/Winter Solstice line. Since it is not one of the outermost rings, it will probably be quite a bit more “intense” when it finally hits. The inner rings have more gravitational “gripping power” than the outermost node rings. I am expecting it to be severe enough to fulfill the 6th Seal event list.

I think that there is a general gravitational stress being added to the solar system by the close presence of WW but that would be a bit hard to “prove” to the academic community. They like to “quibble” a lot. They can be pretty hard headed sometimes. The additional WW gravitational stress force is pulling more on the southern hemisphere side of the Earth than on the northern hemisphere side since it is approaching from the south side of the ecliptic plane. After it crosses the ecliptic plane, it will be pulling on the northern side and we would expect the same types of stresses to pull on old fault lines in the northern hemisphere. But for now it is more on the south side. Usually we have 3 to 6 major earthquakes annually. Now we have had 12 major quakes this year already and it will probably be 16 quakes before the year is over. So WW is leaving its mark on Earth even before it gets here.

I was looking at the pics coming in from American Samoa. Some of the villages next to the coast were completely destroyed. The devastation was bad and every day they are finding more and more bodies. It’s really sad. But the worst is yet to come.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Hellwege

Bra hellwege :)
Litt scery den der, hva blir det neste som kommer ?

Hellwege
13 år siden

A Clarification of Quakes

A quake that is associated with a node ring is a different variety/animal from “normal” earthquakes. Normal earthquakes are usually generated by slippages of tectonic segments or fault line segments against each other. During the time that the “slipping/sliding” is done very large amounts of energy are released and the earth shakes/shudders around the zone where the slippage is happening… the epicenter. It usually does not take very long for the energy to dissipate… 20 or 30 seconds… maybe a full minute… only very rarely more than that. When the node ring from Wormwood hit the island of Sumatra in December, 2004, the shaking/bucking/rolling/quaking action lasted for 10 minutes. Then the tsunami radiated outward and killed so many people. A ten minute quake session that runs continuously without stopping is a different kind of animal than a normal fault line slippage. Some other mechanism had to be driving the quake action because fault lines do not sit there going back and forth in both directions for no good reason. Fault line/tectonic pressures build up and release in one direction and then the slipping action is over and done with when the positional stress has been relieved.

When a gravitational node ring hits, it is a clash of “time-space” nodes and the “gravitational nodal tube” in which the Earth is orbiting… the third node ring of the Sun… the ring that makes it possible for the Earth to have a stable orbital pattern… is being “challenged” by one of the node rings from Wormwood. Both node rings (the Sun and Wormwood) are moving continuously… like a couple of chop saw blades or large circular chain saws that are running… and when they get within the same “operational space” bad things impinge on any orbiting body that happens to be in the neighborhood as the gravity waves and their reflected counterparts “fight for recognition”… like two giant invisible hula hoops rotating against each other in space… radiating distortion “ripples” outward from the “clash point”… like ripples on a smooth pond when you throw a pebble out into the middle.

Gravity can be thought of as a radiated wave that produces a kind of “distortion” in the fabric of time-space. A node ring forms around a rotating body when that rotating body has enough mass to reasonably distort the local time-space and enough spin to keep it stable. The dark matter/energy… the “dark soup” of inter-dimensional space… reflects the outbound wave backward and the harmonic node rings “appear”… even though they are invisible… like the invisible outbound gravity wave that generates them. So gravity is a distortion of time-space. A node ring forms when there is a sweet point reflection of that rotating and distorted time-space… ie a “distortion of the distortion”. If another node ring impinges at 90 degrees to the first node ring… like one of the node rings of Wormwood… then you have “ripples” coming from the distortion of the distortion… ie… a gravitational distortion of the distortion of the distortion. And when you finish adding it all together, the distorted scrambled egg “ripples” in that local time-space will beat up on any planet/sun/moon (whatever) that happens to be nearby… a very gravitationally “distorted” view of things (pun intended).

So when the Sumatra earthquake hit in Dec 26, 2004, the “sawing/distorting” action of the two node rings cranked up righteously and shook the tectonic plate that Sumatra was sitting on for about 10 minutes of continuous gravitationally generated shaking. It was quite a ride… if you were there when it happened. And when it was finished, Sumatra had been moved 110 feet to a new global position. Actually, it was the tectonic plate that Sumatra was sitting on that was displaced to its new location. Sumatra was just along for the ride. So the mechanism that produces earthquakes when node rings are clashing is very different from fault lines or tectonic plates playing “slip and slide”. The gravitational time-space “ripples” are the drive mechanism that will cause the shaking/bucking/rolling… the quaking of the Earth’s crust… if it’s a real node ring event.

Based on mass and spin rate, the Sun generates and distributes its node rings in a pattern that roughly follows Bode’s Law… not exactly but roughly. Wormwood has 1/17th the mass of the Sun and it will probably generate and distribute its node rings in a similar or related manner. It may not be according to the math formula of Bode’s Law but it will generate its node rings in an analogous manner. That means that the distance between the outer most rings will be fairly “generous”. Wormwood’s outermost node ring hit the Earth in December, 2004, and the Sumatra earthquake that resulted also produced the killer tsunami that took so many lives. Wormwood’s next ring hit us during the Peru quakes of August, 2004… a periodicity of 31 months if we stick with the Solstice Lines as the line of planar intersection for the ecliptic plane and the elliptical orbit plane of Wormwood. The next node ring hit will probably be this coming December, 2009… roughly about Christmas time… plus or minus. As we work our way inward, the gravitational “gripping power” of the node rings gets progressively more “intense”. Also, the closer we are to the centerline of the two intersecting orbital planes… the Summer Solstice Line and the Winter Solstice Line (they actually form one long line of intersection)… the more “intense” the encounter will tend to be.

If we do have another node ring encounter with Wormwood’s equipment this coming December, and if the timing of that encounter is reasonably close to the December 21st orbital position… the Winter Solstice Line… then that encounter will indeed be fairly intense. Based on the description of The Revelation, that encounter with Wormwood’s next node ring will be “intense enough” to produce the effects that correspond to the 6th Seal event list.
The Earth is going to be in for a much rougher ride and the results will be a lot more destructive when they arrive.

In the mean time, the Earth (and all the other planets for that matter) is within the general gravitation field range of Wormwood. The general gravitational field for the Sun reaches out for half a light year even though the node ring pattern only reaches out 4½ light hours… the radius of Neptune’s orbit. The same would apply to Wormwood. Wormwood was able to pull on the planets of this solar system all the way back to 1821. But it pulled harder on the Summer Solstice side (the extended line of Earth’s Summer Solstice) because that was side it was approaching the solar system inbound. That’s why the outer planets like Uranus, Neptune and Pluto were deflected from their proper orbital patterns when they were near the extended line of Earth’s Summer Solstice. That orbital deflection (“perturbation”) was first measured for the planet Uranus by Alexis Bouvard back in 1821 and he found that Uranus was a full degree off of its proper circular orbit. As measured from Earth with the telescopes of his day, they could see accurately down to about tenth of a degree so a full degree of orbital error was 10 times the measurable error of that day. That perturbed orbit of Uranus led to the discovery of Neptune. But then it turned out that Neptune had the same deflection/perturbation problem. Neptune’s perturbed orbit pattern led to the discovery of Pluto. But then it turned out that Pluto was not heavy enough to perturb a gas giant’s orbit since it has about the same mass as 20% of Earth’s moon. Pluto just was not heavy enough to perturb the orbit of a gas giant like Neptune or Uranus… a fly speck maybe… but not a gas giant. Right now Pluto is out there sitting on the Summer Solstice Line and it is also out of position orbitally… very “perturbed” orbitally. Wormwood is an “equal opportunity perturber” of planets… not just Uranus or Neptune.

Because Wormwood is so heavy, its general gravitation reach will not let up while we are in between node rings and the node ring events. Right now it is pulling down on all the planets of the solar system. Because it’s closer to us than it was in 1821, it’s pulling harder. It is coming in for a perihelion maneuver with the Sun and will cross the ecliptic plane fairly soon. In the mean time its gravitation “influence” is getting stronger. It does not have the same gripping power as the Sun, but it does have enough to cause a great deal of trouble when it comes through town on its perihelion “walk through”. The stresses that Wormwood can inflict on the Earth are able to induce tectonic shifts and fault line slippages that trigger stronger earthquakes than what we would normally be living with if it were not pulling on us with its gravity field. Many of the quakes are much stronger than they would be if Wormwood was not out there “jerking our chain”… but it is “jerking our chain”… well… Earth’s chain. And we are just along for the ride when these quakes let loose. The crust of the Earth… especially on the Southern Hemisphere side… is being stressed fairly vigorously by the force of Wormwood’s gravity field so the frequency and intensity of the earthquakes will get progressively more active and more intense at the same time….
And it will get much worse as Wormwood closes in on Earth’s orbital position with its perihelion maneuver.

The Lord said that there would be earthquakes in various places (“diverse” places in the KJV). [Matthew 24:7 «For nation will rise against nation, and kingdom against kingdom, and in various places there will be famines and earthquakes. Mark 13:8 «For nation will arise against nation, and kingdom against kingdom; there will be earthquakes in various places; there will also be famines. These things are merely the beginning of birth pangs. Luke 21:11 “and there will be great earthquakes, and in various places plagues and famines; and there will be terrors and great signs from heaven.”] The reference to diverse/various places meant that there would be earthquakes in places that normally would not have them at all or that would have them less frequently. But with Wormwood approaching, the frequency and the intensity of earthquakes will increase because of the gravitational stress forces it imposes on the Earth… especially on the southern hemisphere side. It looks like the Lord’s prediction was correct and the quaking and shaking will increase in frequency and intensity… exactly like He said it would. At least now we know why. I wish I had better news but that is not on the horizon for now. It will get much worse until Wormwood leaves town. Jesus said Wormwood was coming. He was right. And now that time is here and the Wormwood related events are happening. So, hang on. It’s going to be a rough ride for a while and the next major Wormwood event will probably be hitting us this coming Christmas, 2009… approximately. There is nothing anybody can do to stop these events from unloading on us. Wormwood is too big and too heavy. Whatever it does it just does and “we are all just along for the ride”.

« Forrige artikkel

Månen beviser utenomjordisk liv

Neste artikkel »

Stephen Bassett: Obama vil avsløre kontakt med utenomjordisk liv