/

Mystisk objekt på himmelen identifisert

11.2K visninger
1 minutt lesetid
98

Det er Ronald McDonald sitt moderskip som ligger stasjonert utenfor jordens atmosfære. Flere McDonald M-er har blitt sporløst forsvunnet, noen raporterte om at de begynte å løsne fra restauranttak og suste opp og ble borte i løpet av få sekunder. Ronald McDonald har erobret verden, hans resturantkjeder har lenge fetet opp befolkningen, dette er den største konspirasjonen av alle, de har kommet for å høste menneskene, er du mager og beinete har du ingen ting å bekymre deg for, du lever bare litt lenger enn alle de andre. Fema camps-ene er til for å feite deg opp til ønskede vekt.

Dette var en spøk selvfølgelig. Jeg er egentlig ganske tom for ord, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette fenomenet jeg har filmet over en lengere periode. Forrige gang jeg la ut video om den så var kvalitet og kamerastabilitet dårlig, og man fikk aldri se de små lyskulene som tok form rundt stjernen. Denne gangen kan du se det klart og tydelig, og det vil forbløffe deg.

Det som er sprøtt er at du faktisk kan gå ut og se den med dine egne øyner, se på den i 5 minutter og se hvor stor mye den beveger på seg iforhold til andre stjerner.

Det er ikke en romstasjon. Dagbladet skrev en artikkel om romfarere på ISS-stasjonen som så over Helsinki. De noterte seg dette lysende objektet, men kunne ikke gi et bedre svar enn at de “trodde” det var Venus. Ingen vet helt egentlig hva dette er. Derfor er det fritt fram for alle å gjøre sin mening.

Det var profetier om at lysskip ville dukke opp ifjor 14. oktober, fra Galactic Federation of Light. Det kom aldri, men det kan hende de møtte på en McDonalds Drive-thru eller to og sovnet fra all MSG-en i burgeren slik at de kom et år for sent?

Videoopptak fra 9. til 11. september 2009 i Oslo-området retning nord-øst.

Videokilde: The UFO-Star above Norway (trykk på HQ for høy kvalitet).

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
hippokraten
hippokraten
Abonnent
13 år siden

Ser ikke ut til at jeg for postet det jeg vil, så dette gir opp.

morgre
morgre
Abonnent
13 år siden

Tok noen bilder av denne flotte “stjernen” med flere lyskilder og som tilsynelatende roterer, for noen dager siden. I vinter da det var 27 blå ute kunne man se opp til fire stykker på en og samme kveld.

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

Stativet var en klar forbedring, prøv manuelle innstillinger som ekponering og manuell fokus. Last ned et stjerneprogram, her er noen eksempler http://astronomyonline.org/AstronomySoftware.asp?Cate=AstronomySoftware . Sett opp din posisjon og nøyaktid tid for observasjonene… Eller stikk innom en astronomiklubb i nærheten.

Opptaket ser ut til å være en planet, urolig atmosfære gir fargespill nær horisonten.

en fisk uten sykkel
en fisk uten sykkel
Abonnent
14 år siden

I fotoet fra ISS stasjonen ser man jo tydelig at det er Venus.

mcfaen
mcfaen
Abonnent
14 år siden

Sjekk:

…’possible’ explanation

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  mcfaen
14 år siden

Ja denna ligner på en “god” forklaring som vil fange mainstream “analytikere” for resten av tiden.

Xandrius
Xandrius
Abonnent
14 år siden

Har faktisk sett noe liggnende som dette jeg også 1 time nord for Oslo i Eidsvoll kommune for 3-4 dager siden. Jeg skjønte ikke hva det kunne være i det hele tatt for den var gigantisk, trodde først det var ett fly siden vi ikke bor langt unna Gardermoen. Men den sto stille alt for lenge til å være det, og de lander aldri den veien heller så det kunne ikke være landingslyset + at den var hvertfall dobbelt så stor som de flyene jeg ser over her. Jeg så den vel i 5 minutter før jeg var hjemme, da skulle jeg se på den fra takvinduet på huset men da var den vekk så det var absolutt noe som bevegde seg, men altså mye større enn det vi ser på denne filmen her. Har sett mye sånt før også men denne må jeg si har vært den største hittil.

Engel78
Abonnent
14 år siden

Hei :-)
Jeg har ikke lest alt som er skrevet rundt hverandre over her, men en plass stod det noe om planeter som surrer rundt hverandre osv… ja ja ja.

Vel… jeg går ofte turer om nettene… prøv å gjør det dere som ikke tror.
Og jeg har sett romskip, flere i slengen. Og ja da, det er mange som ikke tror på meg og for å være ærlig…det driter jeg i. Sannheten trenger ikke forsvares var det en astronom som sa engang…husker dessverre ikke hans navn,kun det gode ordtaket :-)

Min opplevelse av disse kulene av lys, er at de kan transformere seg om til små og store. Jeg har hatt en i stua mi, tok bilde av den…en skikkelig ild kule. Skal se om jeg får lagt den ut på you tube og legge inn link her eller sende den til Armin. Jeg gar opplevd 5 stk slike på himmelen på engan som danset sammen i ekstrem fart…det kan ikke være hverken venus eller andre planeter. For belive me…tiltross for at jeg ikke er noe geni på dette…planeter oppfører seg ikke slik. Ikke engang ifølge vitenskapen.
En gang på lyse dagen kom en lsik kule susende forbi meg og for opp i himmelen og der opp mange mil opp transformerte dne seg til å bli større. De skifter farger fra hvit, gyllent, og man kan skimte rødt og grønt i de.
For å si det slik, det må oppleves…ser man dem så blir man stum..for man bare vet at dette er ikke en sattelitt, ikke en planet, ikke et fly osv osv…. Og ja hvem f …er vi som tror vi er de smarteste i universet, de eneste osv… er det så vanskelig å tro at det finnes faktisk mere enn hva vår hjerne kappasitet klarer å regne ut eller i det heletatt forstå.

Usannheter skal avsløres, og sannheter bevises. Ikke omvendt.

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Er det ikke mere sannsynlig at dette dreier seg om det som kalles “supressed technology” på godt norsk?

Naziene lagde tross alt flyvende tallerkener i tsjekkiske Skoda-fabrikker på 30 tallet, så det er vel ikke så rart hvis det er teknologi i omløp befolkningen ikke blir opplyst om idag.

Hvorfor vi skal kaste oss på den tvilsomme antagelsen om at dette dreier seg om utenomjordisk liv? Jeg tror det er mye mer å hente på å finne ut hva forskjellige regjeringer og korporasjoner har foretatt seg siden kirgen, og et av problemene er at langt flere har sett Star Trek enn hemmelige papirer from Pentagon. Forklaringene blir deretter i min oppfatning…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  skulb
14 år siden

Så du benekter “eksistensen” av utenomjordisk intelligent liv? I så fall hvorfor?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Det er vel bare sånn at noen nekter og tro at vaksiner kan være farligt, andre igjen sitter og forer barna sine med, aspartam, Medisiner, Smaksforsterer, Fluor osv, men dem slipper ikke barna utenfor døren uten hjelm, redningsvest og ser dem en røyker så går dem store omveier rundt for det er vist kjempefarligt for barna selv om røykere ofte blir over 120 år, tviler på at en lever så lenge på dem andre giftstoffa eg nevndte over som dem får i seg ;)
Mike forklarte vel godt hvorfor det er sånn at noen nekter for alt i artiklen om Historien om PR og dens mørkealder :)

Unrestrained
Anonym
Svar til  smurfen
14 år siden

Helt enig skulb, folk må virkelig tenke seg om, Colin Powell lurte hele verden til krig med sitt lille show i FN.. hvorfor skal det være annerledes i denne saken? Dere dobbeltenker, mange av dere her VET makteliten juger(MSG, Aspartam, Fluor, Vaksiner) men dere TROR likevel den åpenlyse propagandaen om ET’s.

Hellwege
Abonnent
14 år siden

Like i have stated earlier,
Wormwood is coming and is closing in on our position in its perihelion maneuver and things will get a lot more “intense” the closer it gets… gravitational effects, electromagnetic effects, capacitive charge/discharge effects, ELF radio effects and of course magnetosphere effects from its magnetosphere interacting with the magnetosphere of the Earth… but hitting us at 90 degrees to our “normal” magnetospheric orientation… WW’s N-S orientation is hitting the Earth in an E-W magnetic direction… it’s 90 degrees out of phase with us. That kind of magnetic “challenge” can cause a lot of strange and potentially nasty surprises when it hits.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Har lest litt på nettet. Det er visst mulig det var en satelitt jeg så. Eller ISS – den internasjonale romstasjonen.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Hele Drammen ble mørklagt

80 000 husstander rammet av strømbrudd i Buskerud.
Dem kan ikke finne noen forklaring på det.
Er det HAARP eller solstorm ??
Er jo ikke akkurat årstida for overbelastning av nettet og det er stjerneklart og fint så ikke noe uvær og skylde på heller …
Skjer mye rart nå for tiden ….

http://www.dagbladet.no/2009/10/12/nyheter/innenriks/strombrudd/8545308/

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Kanskje det er bare THEY som er “just testing”. Gerhardsene, Harlem & Brundtlandene og Stoltenbergerne har siden 50-årene gitt Uncle Sam frie tøyler til å bedrive diverse testing på Norges territorium og på norske borgere på alt fra hi-tech våpen til mind control.

Som kjent ble “det uforklarlige” raset i Ålesund i mars i fjor der 5 mennesker omkom utløst av testing av laservåpen fra et Hercules-fly. Hvis dette er nytt for deg så se på det som “en hypotese”, som bedre enn noe annet forklarer det som skjedde, inkludert den offisielle granskningsrapporten med alle dens logiske brister og øvrige mangler.

Det foreligger diverse planer om å “ta ut” internett for å sette oss ut av spill, men dette har nok vist seg å by på problemer pga. millionene av spredte servere rundtomkring og at internett fungerer multi-parallellkoblet lik vår egen blodårestruktur: Ved ethvert brudd i en forbindelse vil systemet instinktivt finne frem til og benytte en annen path slik at info-tilgangen opprettholdes.

En mulighet er at THEY tester litt “sterkere lut” i form av et massivt strømbrudd mens de er i tenkeboksen. Det var vel ikke så mye nett-tilgang i Drammen mens strømutkoblingen varte. Norge vil sikkert nok en gang ha vært en godt egnet location for denslags testing. “Norges molboer” (sett fra over there som attpåtil presterte å gi fredsprisen til Obama) er jo så håpløst naive at de ikke vil skjønne eller mistenke noen ting, godt supplert av presse og politikere som også vil late som de heller ikke skjønner noen ting.

Jeg har ingen indikasjoner på at strømbruddet i Drammen kan ha vært iscenesatt av THEY, bedriver bare litt høyttenkning her på forumet inntil vi får høre hva den offisielle forklaringen vil fortelle oss.

vegar
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

“Som kjent ble “det uforklarlige” raset i Ålesund i mars i fjor der 5 mennesker omkom utløst av testing av laservåpen fra et Hercules-fly. Hvis dette er nytt for deg så se på det som “en hypotese”, som bedre enn noe annet forklarer det som skjedde, inkludert den offisielle granskningsrapporten med alle dens logiske brister og øvrige mangler.”

Dette var absolutt ikke kjent.

Kan du ikke komme med bevis da..og vise oss de logiske bristene?

THEY?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Vegar,er det vegar på bildet? Bevis det!! Bildet må da være fake? Eller er det THEY…? Bildet må jo være manipulert siden den er i nyhetspeilet…Gud bedre meg det må da være Armin som “leker” Vegar..:) Nei nå føler jeg meg dum nå:) Månen er en gul OST vegar,helt sikkert!!

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Ser du prøver å parodiere en skeptiker. Det som er synd er at du bare parodiere, og ikke tenker litt mer slik i virkeligheten ;)

Om du tviler på bildet så sjekk det ut, eller be meg bevise det. Hvilket jeg da KAN, og da er saken ute av verden. (i overført betydning)

Men jeg må dessverre innrømme at jeg ikke helt skjønte poenget med den psoten

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Trondheim ble mørklagt i dag bare få timer etter Drammen.
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1397651.ece
Rart sammentreff.

Det meste av verdens pcer kan dem slå ut via Microsoft og automatiske oppdatering med en liten “fix” som desverre hadde feil kode, det kommer nok om ikke så lenge…..( hak av den i instillinger og velg last oppdateringer selv )
Vi er vist begynt og bli en trussel her siden stadigt nye troll dukker opp her som maur til honning.
Husk det begynner og bli knapt med tid så ikke kast den bort på Umettlige Troll.

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Troll sier du?

Det står da tydelig i artikkelen at strømbruddet i Trondheim kom av en kabel som ble kuttet over under gravearbeidet.

Så hva har dette med HAARP, THEY eller annet å gjøre?

Åja, det stemmer, det står i en avis. Altså må det være løgn fikse av Eliten.

Så, troll? Jeg sier bare…skjerp deg. Dette er rett og slett latterlig

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Det var bare faenskap igår her i Drammen. Eldre og utlendinger ringte konstant i bekymring til brannvesenet / politiet slik at det ble kaos der. Sjefene der tenkte da om det måtte være telefonlinjer som burde ha vært nede også! :D

Dette med Microsoft-oppdateringer, dem har jeg aldri slått på. Installerer kun servicepack “etter” at det er testet av flere andre IT-folka. Husker for en del år tilbake da Microsoft måtte legge stadig nye oppdateringer for å “fikse” feil i en tidligere utlippet “feil-oppdatering”… Fra da av er tilliten til Windows Update 0 % hos meg…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Meget fornuftigt av deg Arifkarim.
Jeg har en venn som ble brutalt slått ned i Drammen uten grunn i går av en gjeng på ca 10 stk i mørke.
Hvordan tror du det hadde blitt med Drammen mørkelagt i flere år da ??
Bare etter få timer og dager så blir det systematisk plyndring og opptøyer i gatene, ingen får tak i mat lenger
Det i går var nok ikke noe HAARP men sannsynligvis en solstorm som alle vet at det første dem gjør er og slå ut trafostasjoner og overbelaste nettet.
Blir mye fint nordlys fremmover.

http://www.vgtv.no/?id=26817

Veteran1
Veteran1
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

HAARP??? Grøss og gru..Eller var det bare en koblingsfeil ved en trafo??Snakk om å begynne i feil ende.Men..Det er jo ganske typisk for måten man tilnærmer seg forklaringer her på speilet..

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Dette utbruddet er neppe årsaken til strømbruddene som har vært men jeg ser ikke bort i fra at det kan ha kommet lignende utbrudd fra solen.
http://www.dagbladet.no/2009/10/13/nyheter/utenriks/nasa/8566740/
Men at Drammen blir mørklagt er ikke en uvanlig sak i seg selv. Jeg ødela alle transformatorene mine som følge av lav/dårlig spenning da jeg bodde i Drammen. Jeg tenker Drammen neppe har blitt bedre de siste årene. Den stadig svekkede magnetosfæren på jorda gjør og våre elektriske systemer veldig utsatt. Jeg vill å legge til at de magnetiske egenskapene i hele solsystemet vårt er i transformasjon så vi tråkker i ukjent farvann når det gjelder hvilke konsekvenser dette kan ha for våre elektriske systemer.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Foretell meg hva det er som svever over moskva her, reporteren sier at det må være en optisk ilusjon ;)

http://www.youtube.com/millionsbucks#p/a/u/2/5L2rVQkYAME

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Så noe rart i kveld. Klar himmel, så jeg kikket litt opp på stjernene. Så så jeg at det var en som beveget seg. Og fløy i passe fart tvers over himmelen og ble borte. Den hadde et konstant lys, og blinket ikke. Den så også ut til å ligge temmelig høyt oppe. Ingen lyd. Første gang jeg har sett.

donald
donald
Abonnent
14 år siden

Skjønte ikke helt hva du identifiserte objektet som Armin, men det nærmeste jeg kom fram til som identifisering av objektet er hva blobb skrev..

Hvis dere ønsker å bli tatt litt mer seriøst på denne siden, bør fokuset være på å lage grundige artikler med ordentlig bakgrunnsjekk. Ikke sånn som dere holder på nå som skal sies og være veldig typisk for konspirasjonsfanatikere. Dvs dere finner noe av interesse og lager en teori, for så å søke etter “bevis” som støtter opp om teorien deres. I stedet for å være nysgjerrig på noe uvisst å lete etter flere mulige ting dette kan være. Alt er ikke farlig, og alt MÅ ikke henge sammen… At jorda er hul og inni der bor folk fra Atlantis, lizzardpeople og what not..

Skal sies at jeg syns det er underholdene, pleier å lese litt på morgen med en kopp kaffe og en snus, men for meg er ikke dette nyheter mer som donald. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  donald
14 år siden

Klart en kan tolke ting som en vil :)
Armin så et objekt som oppførte seg ulogisk som han la ut og da får han hjelp av oss andre til og forklare og søke videre på det…
Har selv sett masse rare smålys som surrer rundt det på natta som jeg ikke har fått forklaring på.
Reiser man opp kl 06.00 om morran og ser mot sør-sør/øst så ser man enda et sånt merklig stort objekt som virker som om det har et turbulet værsystem og en ser lynnedslag som blinker i atmosfæren på baksiden av den…
Det ville jeg trodd var venus.
Men kan jo også være en sattelitt med noen merklige eksprimenter..
Atmosfæren får jo alle objekter der ute til og blinke og endre farger men ikke på den måten …….
Selv barnet mitt kom løpende og sa pappa pappa hva er det der for noe ….

donald
donald
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Joda, en kan tolke ting som man vil, men det er lett å havne på de paranoide baner at alt statelig er korrupt og ute etter å ta mannen på gata. Selv om jeg syns meste parten av konspirasjoner er fjas, trur jeg nødvendigvis ikke på alt jeg blir servert. Syns det er litt drastisk å kalle folk for “sheeple” fordi de ikke kjøper konspirasjoner om chemtrails og HAARP.

Men tilbake til denne artikkelen :) Hvis man først skal filme noe som man trur kan være en ufo så bør man ha bedre utstyr enn hva som vises i denne videoen. Det bør være referanser til hva og hvor man filmer. Å zoome inn å filme et lite lys på en mørk bakgrunn sier meg ingenting. For alt jeg vet kan det som ble filmet like så godt være lyset fra en lyktestolpe… Det at det beveger seg kan man jo enkelt fikse med å bevege på kamera..

En annen mulighet er jo at det er en av de ca 19 000 delene med skrot som ligger i atmosfæren, eller en av de 800 satellittene som svever der ute..

Hellwege
Abonnent
14 år siden

A Clarification of Quakes

A quake that is associated with a node ring is a different variety/animal from “normal” earthquakes. Normal earthquakes are usually generated by slippages of tectonic segments or fault line segments against each other. During the time that the “slipping/sliding” is done very large amounts of energy are released and the earth shakes/shudders around the zone where the slippage is happening… the epicenter. It usually does not take very long for the energy to dissipate… 20 or 30 seconds… maybe a full minute… only very rarely more than that. When the node ring from Wormwood hit the island of Sumatra in December, 2004, the shaking/bucking/rolling/quaking action lasted for 10 minutes. Then the tsunami radiated outward and killed so many people. A ten minute quake session that runs continuously without stopping is a different kind of animal than a normal fault line slippage. Some other mechanism had to be driving the quake action because fault lines do not sit there going back and forth in both directions for no good reason. Fault line/tectonic pressures build up and release in one direction and then the slipping action is over and done with when the positional stress has been relieved.

When a gravitational node ring hits, it is a clash of “time-space” nodes and the “gravitational nodal tube” in which the Earth is orbiting… the third node ring of the Sun… the ring that makes it possible for the Earth to have a stable orbital pattern… is being “challenged” by one of the node rings from Wormwood. Both node rings (the Sun and Wormwood) are moving continuously… like a couple of chop saw blades or large circular chain saws that are running… and when they get within the same “operational space” bad things impinge on any orbiting body that happens to be in the neighborhood as the gravity waves and their reflected counterparts “fight for recognition”… like two giant invisible hula hoops rotating against each other in space… radiating distortion “ripples” outward from the “clash point”… like ripples on a smooth pond when you throw a pebble out into the middle.

Gravity can be thought of as a radiated wave that produces a kind of “distortion” in the fabric of time-space. A node ring forms around a rotating body when that rotating body has enough mass to reasonably distort the local time-space and enough spin to keep it stable. The dark matter/energy… the “dark soup” of inter-dimensional space… reflects the outbound wave backward and the harmonic node rings “appear”… even though they are invisible… like the invisible outbound gravity wave that generates them. So gravity is a distortion of time-space. A node ring forms when there is a sweet point reflection of that rotating and distorted time-space… ie a “distortion of the distortion”. If another node ring impinges at 90 degrees to the first node ring… like one of the node rings of Wormwood… then you have “ripples” coming from the distortion of the distortion… ie… a gravitational distortion of the distortion of the distortion. And when you finish adding it all together, the distorted scrambled egg “ripples” in that local time-space will beat up on any planet/sun/moon (whatever) that happens to be nearby… a very gravitationally “distorted” view of things (pun intended).

So when the Sumatra earthquake hit in Dec 26, 2004, the “sawing/distorting” action of the two node rings cranked up righteously and shook the tectonic plate that Sumatra was sitting on for about 10 minutes of continuous gravitationally generated shaking. It was quite a ride… if you were there when it happened. And when it was finished, Sumatra had been moved 110 feet to a new global position. Actually, it was the tectonic plate that Sumatra was sitting on that was displaced to its new location. Sumatra was just along for the ride. So the mechanism that produces earthquakes when node rings are clashing is very different from fault lines or tectonic plates playing “slip and slide”. The gravitational time-space “ripples” are the drive mechanism that will cause the shaking/bucking/rolling… the quaking of the Earth’s crust… if it’s a real node ring event.

Based on mass and spin rate, the Sun generates and distributes its node rings in a pattern that roughly follows Bode’s Law… not exactly but roughly. Wormwood has 1/17th the mass of the Sun and it will probably generate and distribute its node rings in a similar or related manner. It may not be according to the math formula of Bode’s Law but it will generate its node rings in an analogous manner. That means that the distance between the outer most rings will be fairly “generous”. Wormwood’s outermost node ring hit the Earth in December, 2004, and the Sumatra earthquake that resulted also produced the killer tsunami that took so many lives. Wormwood’s next ring hit us during the Peru quakes of August, 2004… a periodicity of 31 months if we stick with the Solstice Lines as the line of planar intersection for the ecliptic plane and the elliptical orbit plane of Wormwood. The next node ring hit will probably be this coming December, 2009… roughly about Christmas time… plus or minus. As we work our way inward, the gravitational “gripping power” of the node rings gets progressively more “intense”. Also, the closer we are to the centerline of the two intersecting orbital planes… the Summer Solstice Line and the Winter Solstice Line (they actually form one long line of intersection)… the more “intense” the encounter will tend to be.

If we do have another node ring encounter with Wormwood’s equipment this coming December, and if the timing of that encounter is reasonably close to the December 21st orbital position… the Winter Solstice Line… then that encounter will indeed be fairly intense. Based on the description of The Revelation, that encounter with Wormwood’s next node ring will be “intense enough” to produce the effects that correspond to the 6th Seal event list.
The Earth is going to be in for a much rougher ride and the results will be a lot more destructive when they arrive.

In the mean time, the Earth (and all the other planets for that matter) is within the general gravitation field range of Wormwood. The general gravitational field for the Sun reaches out for half a light year even though the node ring pattern only reaches out 4½ light hours… the radius of Neptune’s orbit. The same would apply to Wormwood. Wormwood was able to pull on the planets of this solar system all the way back to 1821. But it pulled harder on the Summer Solstice side (the extended line of Earth’s Summer Solstice) because that was side it was approaching the solar system inbound. That’s why the outer planets like Uranus, Neptune and Pluto were deflected from their proper orbital patterns when they were near the extended line of Earth’s Summer Solstice. That orbital deflection (“perturbation”) was first measured for the planet Uranus by Alexis Bouvard back in 1821 and he found that Uranus was a full degree off of its proper circular orbit. As measured from Earth with the telescopes of his day, they could see accurately down to about tenth of a degree so a full degree of orbital error was 10 times the measurable error of that day. That perturbed orbit of Uranus led to the discovery of Neptune. But then it turned out that Neptune had the same deflection/perturbation problem. Neptune’s perturbed orbit pattern led to the discovery of Pluto. But then it turned out that Pluto was not heavy enough to perturb a gas giant’s orbit since it has about the same mass as 20% of Earth’s moon. Pluto just was not heavy enough to perturb the orbit of a gas giant like Neptune or Uranus… a fly speck maybe… but not a gas giant. Right now Pluto is out there sitting on the Summer Solstice Line and it is also out of position orbitally… very “perturbed” orbitally. Wormwood is an “equal opportunity perturber” of planets… not just Uranus or Neptune.

Because Wormwood is so heavy, its general gravitation reach will not let up while we are in between node rings and the node ring events. Right now it is pulling down on all the planets of the solar system. Because it’s closer to us than it was in 1821, it’s pulling harder. It is coming in for a perihelion maneuver with the Sun and will cross the ecliptic plane fairly soon. In the mean time its gravitation “influence” is getting stronger. It does not have the same gripping power as the Sun, but it does have enough to cause a great deal of trouble when it comes through town on its perihelion “walk through”. The stresses that Wormwood can inflict on the Earth are able to induce tectonic shifts and fault line slippages that trigger stronger earthquakes than what we would normally be living with if it were not pulling on us with its gravity field. Many of the quakes are much stronger than they would be if Wormwood was not out there “jerking our chain”… but it is “jerking our chain”… well… Earth’s chain. And we are just along for the ride when these quakes let loose. The crust of the Earth… especially on the Southern Hemisphere side… is being stressed fairly vigorously by the force of Wormwood’s gravity field so the frequency and intensity of the earthquakes will get progressively more active and more intense at the same time….
And it will get much worse as Wormwood closes in on Earth’s orbital position with its perihelion maneuver.

The Lord said that there would be earthquakes in various places (“diverse” places in the KJV). [Matthew 24:7 “For nation will rise against nation, and kingdom against kingdom, and in various places there will be famines and earthquakes. Mark 13:8 “For nation will arise against nation, and kingdom against kingdom; there will be earthquakes in various places; there will also be famines. These things are merely the beginning of birth pangs. Luke 21:11 “and there will be great earthquakes, and in various places plagues and famines; and there will be terrors and great signs from heaven.”] The reference to diverse/various places meant that there would be earthquakes in places that normally would not have them at all or that would have them less frequently. But with Wormwood approaching, the frequency and the intensity of earthquakes will increase because of the gravitational stress forces it imposes on the Earth… especially on the southern hemisphere side. It looks like the Lord’s prediction was correct and the quaking and shaking will increase in frequency and intensity… exactly like He said it would. At least now we know why. I wish I had better news but that is not on the horizon for now. It will get much worse until Wormwood leaves town. Jesus said Wormwood was coming. He was right. And now that time is here and the Wormwood related events are happening. So, hang on. It’s going to be a rough ride for a while and the next major Wormwood event will probably be hitting us this coming Christmas, 2009… approximately. There is nothing anybody can do to stop these events from unloading on us. Wormwood is too big and too heavy. Whatever it does it just does and “we are all just along for the ride”.

Hellwege
Abonnent
14 år siden

Sydney Covered In Red Dust

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8270109.stm

I am going to guess that the brown dust and the red-orange dust is actually supplied locally… soils from western Australia blowing eastward. Does that mean that there is no red-orange dust being supplied by WW? Not necessarily. But the other thing to keep in mind… we are now in the September orbital position… just past the equinox position (Sept 21). In that orbital position we are the farthest from the Solstice Line… the line of intersection of the orbital planes of the Earth and WW. So, theoretically, we are “safe” out here away from that line of “planar intersection”.

But…

WW is closing in on our position in its perihelion maneuver and things will get a lot more “intense” the closer it gets… gravitational effects, electromagnetic effects, capacitive charge/discharge effects, ELF radio effects and of course magnetosphere effects from its magnetosphere interacting with the magnetosphere of the Earth… but hitting us at 90 degrees to our “normal” magnetospheric orientation… WW’s N-S orientation is hitting the Earth in an E-W magnetic direction… it’s 90 degrees out of phase with us. That kind of magnetic “challenge” can cause a lot of strange and potentially nasty surprises when it hits… even as far away as it is now. So… while the storm in Australia may be kicking up local dust from its arid western areas, it could very well be WW that is the one responsible for stirring up the bad weather pot that drives the storm. And if WW is throwing red-orange iron oxide dust into the mix, the local conditions are so messy anyway that it would be hard to tell… for sure. It is possible but how would we be able to tell the difference from the dust and junk blowing in from the Australian desert?

That having been said… something else needs to be thought about.

I am expecting that WW will hit us with a major node ring event this coming December… roughly about Christmas time… give or take. When this next node ring encounter arrives we will see the unfolding of the 6th Seal event list… It is indeed very possible… actually highly probable that there will be some serious “dusting” of planet Earth just before the node ring hits us. It is also very highly probable that it will be more visible in the Southern Hemisphere areas than in the Northern Hemisphere. Also, it would be more easily seen on snow capped peaks than elsewhere because of the easy visual contrast. But if the red dust suddenly got very heavy… just before the node ring hit us… the clean snow capped peaks might suddenly be “drenched in blood red color”… and have alkaline chemical traces in the iron oxide dust as well. THAT would be WW calling in early with a short warning that we were about to be hit with the next node ring.

So…

Can I “prove” that WW is the cause of these storms in Sidney? No. Does it mean that WW is not “involved”? No. We cannot be certain about either part of the argument/proposition. But WW could indeed be very involved in the current “product mix” of weather conditions and we would still be hard pressed to make a strong case either way. Is WW coming? YES. Is it going to beat the Earth up when it get here? YES. Is there anything we can do about it? NO. We are just along for the ride when it finally hits us with obvious stuff. But we can expect more red dust to hit the atmosphere of Earth as we close in on the Solstice Line and then as WW closes in on our orbital position.

Earthquake in Sumatra , Tyfon and Tsunami Warnings related with Wormwood effects ?

If I don’t miss my guess, the next Wormwood node ring encounter will be this coming December, 2009… roughly about Christmas time… plus or minus. This node ring will hit us more directly at or near WW’s orbital centerline… the Summer/Winter Solstice line. Since it is not one of the outermost rings, it will probably be quite a bit more “intense” when it finally hits. The inner rings have more gravitational “gripping power” than the outermost node rings. I am expecting it to be severe enough to fulfill the 6th Seal event list.

I think that there is a general gravitational stress being added to the solar system by the close presence of WW but that would be a bit hard to “prove” to the academic community. They like to “quibble” a lot. They can be pretty hard headed sometimes. The additional WW gravitational stress force is pulling more on the southern hemisphere side of the Earth than on the northern hemisphere side since it is approaching from the south side of the ecliptic plane. After it crosses the ecliptic plane, it will be pulling on the northern side and we would expect the same types of stresses to pull on old fault lines in the northern hemisphere. But for now it is more on the south side. Usually we have 3 to 6 major earthquakes annually. Now we have had 12 major quakes this year already and it will probably be 16 quakes before the year is over. So WW is leaving its mark on Earth even before it gets here.

I was looking at the pics coming in from American Samoa. Some of the villages next to the coast were completely destroyed. The devastation was bad and every day they are finding more and more bodies. It’s really sad. But the worst is yet to come.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hellwege
14 år siden

Bra hellwege :)
Litt scery den der, hva blir det neste som kommer ?

Kaja
Kaja
Abonnent
14 år siden

Kanskje litt på siden, men jeg våger:

En amerikaner som heter Ed Grimsely rapporterer interessant aktivitet på nattehimmelen.

Ed Grimsley bruker 3dje eller 4de generasjons night vision equipment, og det virker som han ved hjelp av dette utstyret observerer objekter som flyr over jordens atmosfære i en høyde på 130-160 kilometer og noen ganger med hastigheter over 60 0000 km/time.

Objektene er vanligvis delta eller oval-formet og de flyr på kryss og tvers over nattehimmelen, noen ganger solo, noen ganger i formasjon, og noen ganger ser det ut som det foregår rene lufslag der oppe.

Dersom disse objektene er hva som vanligvis kalles UFOer, så avgir disse tydeligvis ikke stråling innenfor det synlige spektret, men derimot stråling i det infrarøde spektret, noe som foklarer hvorfor objektene bare er synlige med night vision equipment.

Dette høres såpass interessant ut at jeg kunne tenke meg å prøve det ut, men før jeg går til anskaffelse av night vision equipment (3000 – 5000 dollar er tross alt ganske mange penger), vil jeg gjerne vite om noen av deltagerne her på nyhetsspeilet har noe kjennskap til disse fenomenene.

Her er forøvrig siden til Ed Grimsley:

http://www.edgrimsley.com/

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
14 år siden

Kanskje det er Poganghoya som har dukket opp på himmelen. Hadde vært morro og vist om noen har sett twilling broren Palongawhoya lengre sør.
Jeg er muligens en håpløs romantiker, men det er jo lov å drømme…

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Bra funn det der blobb! Kanskje B.A Davidsen kan hjelpe oss med å se nærmerer på mulige sammenheng med mobilstråling/master,microbølger, Chemtrails og Haarp? Ja hvorfor ikke ta med det nye tetra systemet samtidig? Som vil stråle oss 24 timer døgnet rundt?

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Hvorfor ikke undesøke dette selv? HAARP, chemtrails osv er deres spekulasjoner, og følgelig deres byrde å dokumentere. Like lite som det er B.A Davidsens oppgave å motbevise julenissens eksistens, om noen skulle påstå at han finnes uten å kunne bevise det.

Hensikten med kommentaren min var å påpeke hvor JÆV*** slappe enkelte er noen ganger når de flåser rundt seg med påstander og spekulasjoner. Om fyren tjener 700 000 i året, så sier Ockhams Barberkniv meg at han har en helt vanlig jobb framfor at han er betalt av noen for å desinformere allmenheten. 5 sekunders research er det så forbanna mye forlangt? Det tok meg nemlig 5 sek å finne ut at han jobber for telenor, med innovasjon og produktutvikling.

Så nå er det å vente på at en luring trekker en rosa tråd fra Davidsen og Tetra til NWO…..sigh…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  blobb
14 år siden

Ikke så sinna da blopp ;)
Gjorde som du nå og google Davidsen og stemmer det at han han har sett lyset og gjort det til sin livsoppgave og avkrefte alle teorier, myter, historier, sagn og rett og slett alt som ikke kan bevisest…
Alt en ikke kan bevise er tull ifølge Davidsen..
En sånn mann må da være svært ettertrakta av diverse personer og firmaer…

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Alt man ikke kan bevise er sannsynligvis tull på det fysiske plan.

Om vi har kunnskap og teknologi nok til å bevise alt det fysiske rundt oss er en annen sak.

« Forrige artikkel

Månen beviser utenomjordisk liv

Neste artikkel »

Stephen Bassett: Obama vil avsløre kontakt med utenomjordisk liv

98
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x