/

Månen beviser utenomjordisk liv

38.4K visninger
3 minutter lesetid
123

I forbindelse med Apollo 12 i november 1969 så gjennomførte NASA et seismologisk eksperiment mot månen. Resultatet sjokkerte vitenskapsmennene.

På konferansen NEXUS som ble avholdt i Nederland i 2003 er det en innslag fra foredragsholder Jan Lamprecht som har skrevet en bok om den aktuelle NASA-hendelsen. NEXUS er et alternativt magasin som er treffende for Nyhetsspeilets lesere. De mottar tips fra sine lesere og gjør sine undersøkelser grundig, noe som reflekteres i deres artikler. Magasinet er opprinnelig fra Australia, men utgis månedlig i blant annet Europa, USA, England og Russland.

Apollo 12 var det NASA annonserte offentlig som den sjette bemannede romferden og den andre til å lande på månen. (NASA løy for øvrig om månelandingene).

I dette tidsrommet kjørte NASA et seismologisk eksperiment ved å krasje deler av en rakett inn i månen. NASA forventet at månen var seismisk død og forventet ingen jordskjelv. Resultatet sjokkerte de. Månen ringte nemlig som en bjelle i nesten en times tid.

I årboka til Science News i 1970 så ble det antydet at månen kan være lagt av titanium og at den trolig er hul. Russiske forskere fra daværende Soviet Academy of Science skrev i sitt tidsskrift Sputnik i samme periode at de har teorier om at månen er kunstig skapt og er blitt plassert i kretsløp rundt jorda av intelligent utenomjordisk liv.

En titaniumbasert kampplanet?

Denne informasjonen er jo interessant nok til å fortjene en nærmere undersøkelse. Ta en titt på videoen nedenfor og foredraget av Jan Lamprecht. Etter rundt 6 minutter hører du han snakke om NASAs eksperiment:

For mer informasjon fra forfatter Jan Lamprecht så kan du se nærmere på boka Hollow Planets. Dette kan du også lese om i artikkelen Area 51 avslørt. Ånden Iliuka har derimot nevnt at den hule jordkloden eksisterer i en parallell virkelighet.

Samsvarer med Sheldan Nidle

Ser vi nærmere på oppdateringene fra Sheldan Nidle så er det nevnt flere ganger at månen er en kunstig kampplanet som nå er under kontroll av the Galactic Federation of Light. En kryssjekk etter referanser om at månen kan være laget av titanium ga disse resultatene:

Oppdateringen fra 25. mai 2004:

Deres Måne er en unik konstruksjon. Før den ble påført alvorlige skader i kamp, hadde den en tykk atmosfære tilsvarende som jordkloden med flere hav og innsjøer. Spredt over disse sjøene var det en rekke landmasser hvor reptiler og dinosaurer skapte et økosystem som tilsvarer det man finner på måner i et hvilken som helst menneskestyrt solsystem.

Hensikten med denne måten å forkle sfæren med et lag med jord var å skjule dens egentlige formål: Under forkledningen hadde Anchara Alliansen konstruert en metallisk klode av en spesiell titaniumslegering med egenskaper som ikke bare kunne forsterke skjoldet rundt hovedvåpnene og kontrollstasjonen i kjernen, men som også kunne opprettholde illusjonen av Månen som en vennlig og ganske naturlig satellitt. Dens interiør rommet 16 nivåer med laboratorier, kontrollsentre og 24 større våpenstasjoner.

Når den Galaktiske Føderasjonens kampplanet sprengte hovedkvarteret til Anchara, ble denne “Månen” aktivert og forårsaket store skader på vår kampplanet. I den påfølgende represalien, fikk denne månen påført betydelige skader og sendt ut i et kretsløp mellom Mars og Jordkloden.

Oppdateringen fra 18. mai 2004:

Disse restene fra de tapte månene er kjent for deres geologer som skjuler dette fakta ved å referere til det som “et felt med asteroiderester” fra tidligere møter med små klynger av asteroider som traff jordkloden rundt 12.000 og 25.000 år siden. De hevder at disse skapte store nedslagskratere og forårsaket en serie med katastrofiske jordskjelv og langvarige vulkanutbrudd.

Sannheten er at disse historiske geologiske hendelsene har sitt opphav fra en kunstig kilde: den destruktive bruken av de to månene for å utslette sivilisasjonen og kontinentet Lemuria og, utilsiktet, Atlantis. Hver blokk i “asteroidefeltet” har minner fra den gang de var en del av jordklodens tidligere måner. Vi har identifisert disse restene som kan bli benyttet til å rekonstruere disse to månene, ettersom de trengs for å balansere din verden når den returnerer til sin fulle bevissthetstilstand.

Inntil det skjer vil din nåværende “måne”, som er en kunstig, titaniumklode dekket med rester fra asteroidebeltet, tjene som denne balanserende agenten.

Denne informasjonen fra Sheldan Nidle er mottatt telepatisk og går langt ut over NASAs eksperiment i å beskrive detaljer som normale folk finner umulig å tro på. Årsrapporten fra Science News og uttalelsene fra de russiske forskerne blir mer håndfaste bevis. Allikevel er det interessant å observere at informasjonen fra Sheldan Nidle sammenfaller med disse vitenskapelige kildene når det gjelder beskrivelsen av en titaniumbasert, kunstig måne selv om den utfyllende informasjonen inkluderer en nærmest legendarisk historie hinsides troverdighet.

Er dette en godt kamuflert kampplanet i titanium som NASA kjenner til?
Er dette en titaniumbasert kunstig planet som NASA tier om?

Uomtvistelig bevis på høyteknologisk utenomjordisk liv

Er virkelig månen en hul titaniumbasert kampplanet og har det egentlig noe å si for oss hvis dette er fakta? Ikke for meg og deg i hverdagen, men for menneskeheten er det et ytterst uomtvistelig bevis på intelligent utenomjordisk eksistens om månen er et konstruert produkt laget i titanium. Det finnes neppe en eneste entreprenør her ned på vår planet som ville tatt på seg et slikt ytterst enormt oppdrag.

Jo, forresten, det er en ting som du og jeg vil merke. Kategoriseringen av Star Wars-samlingen vår må endres fra science fiction til science facts.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

123 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
11 år siden

Interessant artikkel, men det er jo litt underlig at et himmellegeme med minimal masse (Et tynt skall av titanium) skal kunne holde banen, ha gravitasjon i det hele tatt, kunne påvirke tyngdekraften på jorden osv. Det ville blitt som en heliumballong på juletrefest. De få astrofysikerene som i det hele tatt tør stå frem for å bry seg om temaet har store problemer med å holde seg alvorlig. Hvem står for driften av denne kampplaneten? At liv et annet sted har, eller kommer til å eksistere bør det vel ikke være tvil om, men å finne et høyteknologisk samfunn som vårt i umiddelbar nærhet er som å vinne i lotto 10 ganger på rad uten å levere kupong. Til det er tiden en faktor man lett kan glemme. Liv kan være begynt eller avsluttet for milliarder av år siden.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
11 år siden

Astrofysikere som tenker istedet for å le er på vei til å forstå at kanskje det ikke er gravitasjon, men andre krefter som feks magnetisme (eller andre krefter) som holder himmellegmene i sine baner. Nå fant jeg ikke den videoen jeg ville, så denne får funke for i dag:

Det finnes liv overalt, men i andre former og bevissthetstilstander, andre frekvenser, slik at du ikke kan se dem :)

millicent
millicent
Abonnent
12 år siden

Flott, endelig er Nyhetsspeilet tilbake i god gammel form.
Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Bra jobbet. Stå på.

Abe
Abe
Abonnent
13 år siden

Jeg vet ikke om det er relevant, men i 2009 ble det månen “bombet” med en rakett på 2200 kg, angivelig for å sjekke om det var vann der. Kan dette ha vært en sjekk for å se om månen sto og dirret etterpå?
http://blogg.nrk.no/astro/2009/10/09/manen-bombarderes/

Niagara429
Niagara429
Abonnent
13 år siden

fine månen kan da vel ikke være farlig? o.O
vel, de har jo funnet is på månen da! :)
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=598655

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  Niagara429
13 år siden

mhm. som de nenvte her er kanskje sedimentet på månen kun fra asteroider da. bare litt sånn som bygger seg opp akkurat som fluer på frontruta. hvordan kom vann i så store mengder her på jorda? er en teori om at det var asteroider fulle av is

.. anyways, sjekk fluorid artikkelen. !

rarplanet
rarplanet
Abonnent
13 år siden

Og ja hvis månen er en matallisk hul sak. kan den være det vi kaller en karavan. en bobil. mobil mega moderskip.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
13 år siden

Jeg tenker i min scifiverden at månen kanskje kan være en hul “base” eller en hel skare med vesener har sitt hjem eller stopp der (motellaktig/truckstopish? haha). Grunnen til dette kan være enkelt og greit for å utnytte jordas “safe haven” van allen beltet som beskytter mot stråling… Der har vi en skikkelig konspirasjonsteori… Også kommer dem av og til ned til jorda for å høste inn organisk mat eller ta prøver av oss (muligens er vi plassert her for å gresse og reprodusere organer og blod til dem?) vi er droner. månen er kontrollbasen eller en av mange hvilesteder for folk som er på søndagstur rundt i galaksen. (turister..) kanskje derfor det sies å være 40-50+ forskjellige raser som er her regelmessig. Og noen ganger kommer de bare ned her for å holde piknikk eller kamping på bånn av atlanterhavet eller på sydpolen. midt i skauen. amazonas.

mogie
mogie
Abonnent
13 år siden

“Skal jeg virkelig bruke tid på å kommentere dette?” tenkte jeg til meg selv da jeg registrerte meg nå..

Har artikkelen noen annen hensikt enn å gjøre science fiction så glamorøst og usannsynlig som overhodet mulig? Hadde månen vært hul ville en ha merket dette på gravitasjonskreftene (som er ca 1/6 del av jordens) mot legmets radie og sett at gravitasjonkonstanten var gauda meg langt utenfor sine verdier… Nuff said!

Er så mye hull i dette skriveriet at jeg ikke orker å kommentere mer.. Pokker at jeg brukte tiden min på dette.

ola
ola
Abonnent
13 år siden

Månen inneholder mer vann enn først anntatt :)

http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303339504575566194097878552.html?mod=WSJ_hp_mostpop_read

Jeg syntes det er på tide vi begynner å kolonisere månen.

droid
droid
Abonnent
13 år siden

Om månelandingen har skjedd eller ikke, så er det allerede bevist at deler av apollo filmene er faked.

Seff. ingen myndighet vil inrømme dette.
Men deg lurer man vel ikke? eller?

Må jeg påminne deg at jeg sier ikke at de ikke landet på månen!!?
Det er ikke hva jeg sier.

Frank Kstad
Frank Kstad
Abonnent
13 år siden

Dette er bare tull.

Det har aldri vært noe månelanding. Hele månelandingen er en konspirasjon, den ble i virkeligheten gjennomført i et studie her på jorden.

Dette er nok bare fantasi. Vi har aldri vært på månen:)

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  Frank Kstad
13 år siden

Du er helt på jordet du, beviset for at mennesket har vært på månen finnes i form av en refleks på 1m x 1m (armstrong hadde den med), der man kan med en kraftig laserstråle måle avstanden mellom jorda og månen. Dette gjøres rutinemessig hver eneste dag flere steder.

droid
droid
Abonnent
Svar til  AssFaltum
13 år siden

Forstår hva du sier.

Men dette kunne like gjerne ha droppet av en sonde og slapp den der.
Jeg sier ikke at Armstrong ikke plasserte den der, men der har jeg en alternativ som også lar seg gjøres.

Du er vel klar over at deler av apollo filmene er faket.

Merzarzt
Merzarzt
Abonnent
13 år siden

Det at folk tror på noe av det som står i artikkelen over, er bevis godt nok på at menneskerasen er dømt til en nært forestående undergang, men ikke av de grunnene hyppigst forekommende her på siden (NWO/Illuminati/Nibiru/etc.). Lavpannethet er gift i bøtter og spann. Det samme er intellektuell lammelse satt i system, hvor det eneste sinnrike er løgnen.

Hvorfor ikke starte en religiøs sekt basert på The Hitch Hikers Guide To The Galaxy isteden? Det ville i det minste vært underholdende lesning…

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  Merzarzt
13 år siden

Jeg tror ikke månen vår er laget av gul-ost (lapetus er kansje kunstig), men utenomjordisk liv er bevist ekstensen av.
Vi har de siste 50 årene hatt hyppig besøk av ET, troverdige vitneutsagn er også b.l.a vist på cnn. Det ville vært “lavpannet” å tro at vi mennesker er de mest intelligente i universet, den industrielle revolusjonen er jo nesten bare nettopp begynt.

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
13 år siden

Morsomt at noen tror at månen er laget av titan og er hul. Hva da med gravitasjonen?
Har jo lest i Donald Duck at månen er laget av gul ost. Jeg tror månen er massiv og er laget av gaudaost.

sjokomelk
Abonnent
14 år siden

“Apollo 12 var NASAs sjette bemannede romferd og den andre til å lande på månen. Under dette oppdraget kjørte NASA et seismologisk eksperiment ved å krasje deler av en rakett inn i månen. NASA forventet at månen var seismisk død og forventet ingen jordskjelv. Resultatet sjokkerte de. Månen ringte nemlig som en bjelle i nesten en times tid.”

Har et lite problem med den siste setningen. “Ringte som en bjelle”? Var det da snakk om at månen vibrerte i en time, eller var det snakk om en times vedvarende ringing? Gitt at det ikke er noen atmosfære på månen, og derfor ingenting lyd kan forplantes gjennom, stiller jeg meg skeptisk til den påstanden.

Quark
Quark
Abonnent
14 år siden

Det er lett å finne ut omtrent hva månen består av. Du ser hvor stor den er, hvor langt unna den er, og hvor fort den beveger seg rundt jorden. Hvis den hadde vært laget mest av titan hadde den vært mye lettere og reist sin vei for lenge siden.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
14 år siden

Og for å svare den som ga meg negativ kritikk for denne :-)
Dette er Newtons og Galileos fysikk, ikke mer enn man kan lese i tredjeklasse på videregående. En lett måne av titan ville trenge en motor stående kontinuerlig på, og siden motorer i verdensrommet bare kan virke på en måte, ved å sende energi i motsatt retning, ville dette krevet formidable krefter og helt sikkert vært klart synlig.

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Helt enig, newton’s lover er bevis nok.
Men jeg har misstanke om at forfatteren kansje har tatt feil måne, saturns lille måne lapetus ser veldig kunstig ut (noen mener at den er det også).

troruud
Abonnent
14 år siden

Who Built the Moon?
av Christopher Knight and Alan Butler, er kanskje et interessant supplement til denne artikkelen?

Amazons beskrivelse:
The authors of Civilization One return, bringing new evidence about the Moon that will shake up our world. Christopher Knight and Alan Butler realized that the ancient system of geometry they presented in their earlier, breakthrough study works as perfectly for the Moon as it does the Earth. They found a consistent sequence of integer numbers that they can apply to every major aspect of the Moon; no such pattern emerges for any other planet or moon in the solar system. In addition, Knight and Butler discovered that the Moon possesses few or no heavy metals and has no core—something that should not be possible. Their persuasive conclusion: if higher life only developed on Earth because the Moon is exactly what it is and where it is, it becomes unreasonable to cling to the idea that the Moon is a natural object—an idea with profound implications. :

Kilde:

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Har de funnet en ny «jord»?

“Et stort gjennombrudd i søket etter liv på andre planeter”

http://www.abcnyheter.no/node/101581

troruud
Abonnent
14 år siden

Morsom artikkel,
Men, som flere her påpeker så rimer det vel ikke helt med gravitasjonskreftene, som skaper tidevannet og jordens livgivende “tilt”, at månen er hul? Men tanken har allikevel vært utforsket av flere. Såsom Christopher Knight og Alan Butler i boken “WHO BUILT THE MOON?”, som jeg leste for flere år siden, etter en fengende anmeldelse (Amazon:

) Her er forresten et intervju med Christopher Knight om boken: http://www.newdawnmagazine.com/Article/Who%20Built%20the%20Moon.html hvor Knight bl.a. sier flg.:

– “For thoroughness we checked every planet and moon in the solar system to see if there was any pattern. Amazingly, it worked perfectly for every aspect of the Moon but did not apply at all to any other known body – except the Sun.
It was as though we had found a blueprint where the Moon had been ‘manufactured’ using very specific units taken from Earth’s relationship with the Sun. The more we looked, everything fitted – and fitted perfectly in every conceivable way.

Not only is the Moon an apparently impossible object, it has some unique benefits for us humans. It has been nothing less than an incubator for life. If the Moon was not exactly the size, mass and distance that it has been at each stage of the Earth’s evolution – there would be no intelligent life here. Scientists are agreed that we owe everything to the Moon.
It acts as a stabiliser that holds our planet at just the right angle to produce the seasons and keep water liquid across most of the planet. Without our Moon the Earth would be as dead and solid as Venus”

Så månen er sannelig interessant , den.

Urab
Urab
Abonnent
14 år siden

Noen som vet hva som skjedde etter NASA sendte noen raketter mot månen i oktober.

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
Svar til  Urab
14 år siden

De fant visst mengder med vann/isvann melder våre kjære tabloider Vg/Db.no nå. Så hurra for det antar jeg!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Urab
14 år siden
« Forrige artikkel

Det er nå det skjer

Neste artikkel »

Mystisk objekt på himmelen identifisert

123
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x