Det er nå det skjer

5.1K visninger
3 minutter lesetid
23

Mens Agurknytt-Norge leter etter billige agurker som Linni Meisters fødsel, har Nyhetsspeilet plukket opp gulrøttene norsk media har beholdt for seg selv.

Nyhetsspeilet vil dekke den kommende revolusjonen i USA framover, men vi skal ikke bare snakke om den, vi skal være med på den. Amerikanerne trenger vår støtte og hjelp i form av bevissthet om hva som skjer, en revolusjon i bevistheten er alt som trengs, en positiv tanke er mektigere enn 1000 negative tanker, hva slags holdninger har vi? Skal vi sitte hjemme og akseptere at USA beordrer hele verden til å følge deres falske, endeløse kriger, utløst av falske hendelser som de selv orkestrerer? Skal vi sitte og spille en dyster melodi på våre violiner som det bandet som spilte på Titanic mens båten sank og alle passasjerne løp rundt i panikk? Hva skal vi? Hva kan vi gjøre? For det er nemlig nå noe må skje, og hele verden må være med på det for at det skal fungere.

Om et par år er denne gudegitte teknologien vi kaller Internett borte. Hva skal vi gjøre da? Vi må mens vi kan for det er et sårt behov for å drive aksjoner, kampanjer, gatekonserter, markeringer, protester og alt det andre som lager gateliv i den nærmeste framtid, vi trenger alle til å være med slik, jo flere mennesker som dukker opp, jo mer ugåelig blir det for pressen å vise manglende fravær.  Er du i Oslo, og kan være med på små demonstrasjoner på kort varsel? Send mail navn og nummer til Armin@nyhetsspeilet.no

En “Gjennåpne 911 etterforskningen”-markering utenfor USAs ambassade er midt i blinken i disse dager. Bannere, flygeblader og plakater, megafoner og slagord; bare kreativiteten kan være en stopper for hva vi kan gjennomføre. Kom med ideer! Ideer er farligere enn noe annet på jorden, for de kan lett få flere hundre tusen tilhengere.

Ukens viktige videoer

Charlie Sheen er en av få skuespillere i Usa med integritet.
Han kritiserte 9-11 for mange år siden og er en del av “911 var en inside jobb” bølgen.
Etter at han ble latterligjort gikk han stille i en periode, men i år er han tilbake enda sterkere.
“20 minutes with the president”


Video:  http://www.youtube.com/watch?v=ZyKR2-A0KPU

Skattebetalernes “tea-party” marsj i Washington

Over 1 million mennesker marsjerte i maktkaptialens hovedkvarter, for å vise misnøye til en stat uten representasjon for deres individer. No taxation without representation, Boston teaparty all over again!


http://www.youtube.com/watch?v=-VMXz6xGeqc

Vær med Alex Jones og Luke Rudowski
mens de kaster seg ut på et oppdrag for å avsløre den hensynsløse globale makteliten, og alarmere massene om 911 og sannheten. 9-11 kronikkene.


http://www.youtube.com/watch?v=dgUmE_wIfxA


Svineinfluensavaksinen – Ta vaksinen eller gå ombord bussen

Flere insidere fra Politivesen, sherrif kontor, og andre myndigheter går offentlig.
Det er ingen tvil lenger om at USA vil tvangsvaksinere befolkningen og stille millitæret og Fema-konsentrasjonsleire til disposisjon for globalistenes planer om å drepe 90% av jordens befolkning.


Video 1: http://www.youtube.com/watch?v=hOdaEn68ClY


Video 2: http://www.youtube.com/watch?v=CEwMjlQQgRA

Project Camelot videointervju med Jane Burgermeister

Jane er en ung kvinne som bor i Wien. Mens hun jobbet som medisinsk redaktør, ble henne forskrekket over å lære tidlig i 2009 av fiaskoen der en Baxter Internasjonal forskning anlegg, i Orth-Donau, Østerrike, sendte en mengde menneskelig H3N2 viral materiale til 18 europeiske laboratorier. Hun har anmeldt FN, Baxter International (vaksineselskapet), WTO, WHO, Verdensbanken og Obama. En stor respekt til denne kvinnen og hennes modige arbeide som har banet vei for mange andre land til å ta opp kampen mot vaksinebandittene.


http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

NWO agendaet: Lærerik video alle bør se

Se og lær!


http://www.youtube.com/watch?v=AHnpsAZsu_4

Norge og 911 begynner å få se en smule sannhet

Niels Harrit på NRK 10.09.09.

Hele innslaget på NRKs Schrödingers Katt 10.09.
http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/547753


9/11: Norske debunkers versus Harrit og Griffin


http://www.youtube.com/watch?v=YA1qLmP68j8

Dette er listen over Norske debunkere som om et par år vil bli erklært imperialistenes venner og vitenskapens fiender:

Asbjørn Dyrendal, Skepsis
Øyvind Mikkelsen, NTNU
Finn Sandmæl, sivilarkitekt
Gro Holm, NRK
Øystein Sørensen, professor UiO
Stein Tønnesson, PRIO
Thorbjørn Jagland, politiker

Lillebjørn Nilsen – Barn av regnbuen

Mens vi sitter og ser på verden bli mer og mer kaotisk, og menneskene dyttes lengere og lengere fra hverandre, bør vi kanskje sette oss ned rundt det store bålet, dele håp,tanker, tradisjoner, kulturer, medmenneskelighet, og synge denne vakre sangen jeg husker fra min barndom. Fred på jord! Kan du ønske mer?


http://www.youtube.com/watch?v=GH972-mTB3I

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
littparanoid
littparanoid
Abonnent
14 år siden

“Det er ingen tvil lenger om at USA vil tvangsvaksinere befolkningen og stille millitæret og Fema-konsentrasjonsleire til disposisjon for globalistenes planer om å drepe 90% av jordens befolkning.”

Ingen tvil?

Ikke litt en gang?

Jeg har sett andre mennersker uten tvil, som f.eks var helt sikre på at Obama ville gå av til fordel for Hillary Clinton. Og det er en ganske prominent person på verdidebatt.no (dvs, han skriver masse) som trodde at George Bush er dyret i åpenbaringen – når Bush gikk av til slutt uten kamp, ga han ikke opp den troen. Neida, Bush kommer tilbake!

Hva gjør du så, når svineinfluensaen kommer og går, og befolkingen i USA ikke ble tvangsvaksinert allikevel? Vedgår du at du tar feil, eller forskyver du bare datoen for dommedag til neste influensaepidemi?

millicent
millicent
Abonnent
14 år siden

Har jeg misforstått noe.
Trodde nyhetsspeilet var et forum for oppvåkning og den nye tid.
Dere er klar over hvilke typer og meninger dere fronter her.
Det er jo nesten til å grine av, at dere tar FOX News for god fisk ,
samtidig som dere hevder at dere gjennomskuer makta.
jeg velger å le meg ihjel istedet.

Otto
Abonnent
14 år siden

David Hawkins etterforsker og informerer om kriminelle foretak, blant annet i Kanada og USA, og internasjonalt. Han er leder i organisasjonen Reform British Columbia http://www.reformbc.net/ .

En av hans mest omfattende og tidsaktuelle etterforskninger og presentasjoner, 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=301#M4847 .

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

Hvordan ser IBMs resultater ut i dag?

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden
Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Her er bildebevisene som den sensurerte zionistiske pressen i USA og Norge ikke lot oss få se fra grasrotopprøret i USA som nå pågår:

http://www.survivalcenter.com/DCProtest09.html

Trolig var det 2 millioner amerikanere eller mer som demonstrerte mot Obama i Washington DC 12. september. Media gjorde alt for å hindre at verden fikk vite om det pågående grasrotopprøret i USA. Selv webkameraet på Washington Mall var blitt slått av for anledningen. Og ennå tror folk det når media beretter om at sensuren på Cuba er den største truselen mot ytringsfriheten…

Hvis amerikanerne kan mobilisere 2 millioner mennesker i gatene, dvs. 1 av 150 amerikanere, bør det vel være mulig å arrangere en demonstrasjon her i Norge med mer enn 100 deltagere, eller kanskje også mer enn 1000 deltagere ?

Det er nok av gode temaer å aksjonere mot her på berget også:
– Chemtrails og HAARP
– Svineinfluensavaksinering
– NWO-tilpasning gjennom EØS-avtalen
– Uhemmet elektromagnetisk stråling

Hvis det er nødvendig å gå ut i gatene for å ta tilbake kontrollen over vår fremtid, så er det vel på tide å forlate sofaen og legge vekk avisen med bildet av Jens Stoltenberg som skyter på tamrein…

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

J.Johansen har nok helt rett.
Profetiene virker mere som en oppskrift for eliten en profetier.
Jeg ser for meg et mye mere sannsynligt scenario på WW3 en at Fama Camps og Fema Coffins er til egne inbyggere osv…
Får det ikke helt til og rime at dem vil ta livet av dem som gir dem makt og inflytelse og beskytter dem mot farer og ikke at dem ikke har avvepna sin egen befolkning eller laga lover som forbyr våpen.
Det er mye mere innlysende at den skjulte makteliten i USA fremtvinger en WW3 nå i stor fart
Skal forklare fra start her.
USA låner enorme pengebeløp fra Kina ( 6000 milliarder dollar ) over kort tid og gir garnatier i amrikanske statsobligasjoner.
USA bruker nå over 1,85 dollar per dollar dem får inn….. helt sykt….
Zimbawe politikk sier alle økonomiske eksperter.
USA trykker opp enorme pengebeløp og pøser ut i markede for og fremtvinge en kolaps av Dollaren og gjøre den verdiløs.
Resultat? Kina har tapt hver eneste krone dem lånte bort og det er noe dem sier selv at aldri kommer til og bli godtatt.
(Ville ikke vi gjort heller om vi lånte bort en mill til naboen og han ikke ville gjøre opp for seg)
Kina kan mobelisere 50 millioner soldater på 24 timer, USA er dem overlegne når det gjelder våpen teknologi og ingen av dem tørr bruke sine ATOM kort siden det ville ført til gjengjeldelse fra motparten.
Kina sliter i tillegg med en enorm overbefolkning og sliter med snart en milliard pensjonister som resultat etter 1 barnspolitikken sin i 79.
Er kun en krig eller ta land fra USA (som dem i teorien allerede har rett på etter sine lån til USA) som kan redde dem ut av uføret nå…
I WW2 så hadde også USA enorme fangeleirer med millioner av Tyskere, Japanere og Italienere.
Mesteparten av Fema Camps ligger i nærheten av kysten, noe som tilsier kort vei og frakte Kinesiske fanger….
Dette senarioet ville oppfylle profetieene til Johannes Openbaring, Nostradamus og en del til….
Etter at krigen kommer i gang så er Nato plikta og Støtte USA vist Kina er den angripende part, Kina vil bli støtta av andre komunistiske land og sannsynligvis noen araberland og en god del land blir nøytrale…….

Dette virker mest logisk for meg etter som bitene faller på plass i Media hver dag…
Får håpe jeg slipper og si: Hva var det jeg sa ………
???

verdensnytt.com
Abonnent
14 år siden

20 minutter med presidenten

Av Charlie Sheen

Jeg har nylig hatt gleden av å sitte ned sammen med vår 44. president, Barack Hussein Obama, mens han var ute for å fremme sitt initiativ for reform av helsetjenesten. Jeg ba om 30 minutter gitt omfanget og detaljene i henvendelsen min, jeg fikk 20. Tjue minutter, 1200 sekunder, ikke mye tid til å stille presidenten spørsmål rundt en av de viktigste hendelser i vår nasjons historie. Det følgende er en transkripsjon av vår bemerkelsesverdige diskusjon.

Normal 0 0 1 3636 20730 172 41 25457 11.773 0 0 0

Charlie Sheen – God ettermiddag Mr. President, takk så mye for at du tok tid ut av din krevende tidsplan.

President Barack Obama – Min glede, innholdet i forespørselen virket som noe jeg burde sette til side noen minutter for.

CS – Jeg må påpeke at jeg stemte på deg, ettersom løfter om håp og forandring, åpenhet og ansvarlighet, samt det å føre regjeringen tilbake i hendene på det amerikanske folket, slo en emosjonell akkord i meg som jeg ikke hadde følt på lang tid, kanskje noensinne.

PBO – Og jeg setter pris på det, Charlie. Stor fan av serien, forresten.

CS – Sir, jeg kan ikke forestille meg når du kan finne tid til å faktisk se på serien min, tatt i betraktning ansvaret du har arvet.

PBO – Jeg får det på TiVo’en på Air Force One. Et fint avbrekk fra det reisende pressekorpset. (Han kikker på klokken). Ikke for å være brå eller for å stresse deg, men du har 19 minutter igjen.

CS – Jeg tar det som en invitasjon til å kutte rett til sak.

PBO – Jeg er lutter øre. Eller så har jeg blitt fortalt.

CS – Sir, i meget nær fremtid vil vi oppleve vårt første 11.sept jubileum med deg som øverstkommanderende.

PBO – Ja. En veldig høytidelig dag for vår nasjon. En dag for refleksjon og også en dag av historisk bevissthet.

CS – Absolutt sir…. Nå, angående din posisjon rundt hendelsene på 11.sept og den påfølgende etterforskningen som fulgte, gjør jeg rett i å forstå det slik at du fullt ut støtter resultatene av kommisjonsrapporten, ellers kjent som den «offisielle historien»?

PBO – Har jeg noen grunn til å ikke gjøre det? Gitt at de fleste av oss antagelig er i kontakt med de samme bevisene.

CS – Jeg skulle virkelig ønske det var tilfellet, sir. Er du klar over, herr president, de nylige imponerende avsløringene om at seksti prosent av 11.sept-kommisjonærene offentlig har uttalt at regjeringen ble enige om å ikke fortelle sannheten om 11.sept, og at Pentagon var engasjert i bevisst bedrag rundt deres respons på angrepet?

PBO – Jeg er klar over visse tilfeller av «krangling» i løpet av deres svært grundige og utrettelige etterforskning, ja.

CS – Mr. President. Det er vanskelig å bemerke denne type friksjon som «krangling» eller bruke uttrykk som «grundig» når en ser disse bevisene, som jeg insisterer på at du undersøker, omkring 6 av de 10 medlemmene.

(På dette tidspunktet vandrer en av Obamas hjelpere opp til presidenten og hvisker inn i øret hans. Obama kaster et raskt blikk på klokken og nikker mens assistenten gjenopptar sin stilling ved inngangen, rett bak meg.)

PBO – Jeg mener ingen disrespekt, Mr. Sheen, men jeg må spørre, hva er det du mener å antyde med retningen denne diskusjonen ser ut til å ta?

CS – Jeg mener ikke å antyde noe som helst, herr president. Jeg er her for å presentere fakta og se hva du har tenkt å gjøre med dem.

PBO – La meg gjette; «faktaene» som angivelig støtter disse påstandene er i mappene du har med deg?

CS – Godt gjettet Mr. President.

(Jeg leverer den første mappen med dokumenter til presidenten)

CS – Igjen sir, dette er ikke mine meninger eller gjetninger. Alt dette er offentlig informasjon, rapportert gjennom massemediene og møysommelig fakta-sjekket.

(presidenten kaster ett blikk inn i mappen jeg gav ham)

CS – På side 1 av et dossier datert august ‘06 vil du du se uttalelser til Washington Post fra John Farmer, senior rådgiver til 11.sept kommisjonen. Merk deg hans sitat som leser: «Jeg ble sjokkert over hvordan ulik sannheten var fra slik den ble beskrevet for oss.»

PBO – (mens han kikker ned i rapporten, nesten uhørlig) …. um hmm ….

CS – Han går videre til å ytterligere uttale at “Luft-forsvarets kassetter fortalte en radikalt annerledes historie enn det som hadde blitt fortalt til oss og publikum i to år ….”

(presidenten fortsetter å lese dokumentene)

CS – På sidene 2 og 3, sir, er uttalelser fra blant annet kommisjonens formenn Thomas Kean og Lee Hamilton, kommisjonærer Bob Kerrey, Timothy Roemer og John Lehman, samt uttalelser fra kommisjonær Max Cleland, en ex -senator fra Georgia, som sier:

“Dette er en nasjonal skandale. Denne undersøkelsen er nå kompromittert. I nær fremtid er vi nødt til å få frem hele historien fordi 11.sept saken er så viktig for Amerika. Men det hvite hus ønsker å dekke over det. ”

Han beskrev også president Bush’s ønske om å forsinke prosessen for å ikke skade gjenvalget i ‘04. De mistenkte bedrag til det punktet at de vurderte å henvise hele saken til Justisdepartementet for kriminell etterforskning. Mr. President, er ikke denne informasjonen alene utvetydig grunnlag for en ny undersøkelse?

PBO – Feil ble klart gjort, men vi som mennesker og som et land trenger å gå videre. Det er helt klart i vår beste interesse som et demokratisk samfunn å fokusere vår innsats og våre ressurser på fremtiden for denne store nasjonen og vår evne til å beskytte det amerikanske folk og våre allierte fra denne typen terrorisme i de kommende årene.

CS – Sir, hvordan kan vi fokusere på fremtiden når KOMMISJONEN selv sier at de fortsatt ikke vet sannheten?

PBO – Om det du forteller meg her i dag kan være et utgangspunkt for å få i gang en åpen diskusjon eller balansert debatt, kan jeg ikke snakke for. Heller ikke om vedtak enkelte kommisjon medlemmer gjorde under en svært vanskelig periode. Kanskje du burde intervjue dem i stedet for meg. Vent, ikke fortell meg, jeg var lettere å spore opp enn de var?

CS – Ikke akkurat sir, men la oss være ærlige. Du er president i USA, lederen av den frie verden.

11.sept har blitt påskuddet for en systematisk degenerering av vår grunnlov. Din administrasjon leser fra den samme manualen som Bush-administrasjonen lurte på Amerika gjennom dokumenterte hemmelighold og bedrag.

PBO – Mr. Sheen, Jeg har en vanskelig for å sitte her og lytte til at du trekker forvrengte paralleller mellom Bush/Cheney-regimet og mitt.

CS – Mr. President parallellene er ikke forvrengte bare fordi du sier de er det. La oss holde oss til fakta. Du lovet å avskaffe Patriot Act og deretter stemte du for å godkjenne den på nytt. Du lovte å avslutte avlytting uten rettslig godkjennelse av det amerikanske folket og nå forsvarer du det energisk. Du var i harnisk over praksisen med overlevering av fanger til land hvor tortur er lovlig og nå fortsetter det. Du lovte om og om igjen i valgkampanjen, at du ville avslutte praksisen med forvaring på ubestemt tid og i stedet har du utvidet det til permanent forvaring av “fangene” uten rettssak. Dette overstiger langt den tidligere administrasjonens onder. Kall meg gal herr president, men er ikke dette tilfelle?

PBO – Mr. Sheen, mine medarbeidere og jeg har godkjent dette intervjuet basert på din forespørsel om å diskutere 9 / 11 og å gi meg noe annen informasjon som du er overbevist om at jeg ikke er vurdert tidligere. Kall meg gal, men det ser ut til at du har blindt vandret vekk fra temaet.

CS – Sir, eksemplene jeg illustrerte er et direkte resultat av 11.sept.

PBO – Og jeg forteller deg at vi må gå videre, at vi må holde ut gjennom disse farlige og politiske utfordringene i årene fremover.

CS – Mr. President, vi kan ikke gå videre med et bunnløst virvar av ubesvarte spørsmål rundt den dagen og dens etterspill.

PBO – Jeg leste den offisielle rapporten. Hvert ord, hver side. Kanskje du bør gjøre det samme.

CS – Jeg har gjort nettopp det. Og det har også tusenvis av ofrenes familiemedlemmer gjort og gjett hva, de har de samme spørsmålene som meg og sikkert mange fler. Jeg mistet ikke en kjær på den forferdelige dagen Mr. President, og det gjorde heller ikke du. Men siden da har jeg, sammen med millioner av andre amerikanere mistet noe vi holdt meget kjært i dette store landet vårt; vi mistet vårt håp.

PBO – Og jeg vil tro at jeg er her for å gjenopprette dette håpet. Å gjenopprette folkets tillit til sine ledere, i dette systemet som de stemmeberettigede valgte gjennom en fredelig overføring av makt.

(Et merkelig øyeblikk med stillhet mellom oss. Dyrebar tid tikker bort).

CS – Mr. President, er du klar over hvor mange dager det tok å starte etterforskningen av attentatet på JFK?

PBO – Hvis minnet ikke svikter meg så jeg tror det var to uker.

CS – Nærme. Sytten dager for å være nøyaktig. Er du klar sir, hvor lang tid det tok å starte etterforskning av Pearl Harbor?

PBO – Jeg vil igjen si, rundt …. To uker.

CS – Nærme igjen sir, elleve dager for å være nøyaktig. Er du klar over, Mr. President, hvor lang tid det tok å starte etterforskningen av 11.sept?

PBO – Jeg vet det må ha virket som en veldig lang tid for alle de sørgende familiene.

CS – Det var en veldig lang tid Mr. President – fire hundrede og førti dager. Om lag 14 måneder. Har det plaget deg, Mr. President, at det tok bare fem timer for forsvarsminister Donald Rumsfeld etter det første angrepet å anbefale og godkjenne en fullskala offensiv mot Irak?

PBO – Jeg kjenner ikke til noen slike påstander.

CS – Jeg har beviset Mr. President, sammen med massene av dokumenter og fakta jeg vil at du skal ta en titt på. Her.

(Jeg leverer ham en annen fil – mye tykkere enn den første)

PBO – Jeg ser du kom forberedt Charlie.

CS – Det er ingen annen måte å vise seg for presidenten. Når du er i tvil kom alltid overforberedt, som jeg pleier å si.

PBO – Nå høres du ut som førstefruen.

CS – Det er litt av en kompliment sir.

PBO – Som du vil. Vennligst fortsett.

CS – Sir, jeg vil gjerne rette oppmerksomheten mot bunken av dokumenter i mappen jeg ga deg. Den første i fra toppen har tittelen “Operation Northwoods”, en frigitt Pentagon-plan om å iscenesette terrorangrep på amerikansk jord, for å legge skylden på Cuba som et påskudd for krig.

PBO – Og jeg ønsker å rette oppmerksomheten mot det faktum at den prinsipielle tegneren av denne usannsynligle blåkopi ble raskt avvist en ny periode som Joint Chiefs styreformann og sendt pakkende til en europeisk NATO garnison. Takk Gud at hans utenomjordiske ambisjoner aldri så dagens lys.

CS – Jeg ville ikke være så sikker på det Mr. President.

PBO – Jeg kunne lett si det samme til deg Charlie.

(presidenten titter på armbånds-uret sitt)

CS – Det neste dokumentet leser “frigitte iscenesatte provokasjoner.” Nå, ærlig talt Mr. President. Jeg skulle ønske jeg satt her og diktet disse tingene opp. Jeg er sikker på at du er kjent med USS Maine insidenten, senkingen av Lusitania, som vi alle nå vet brakte oss inn i første verdenskrig. Og selvfølgelig den mest kjente, Gulf of Tonkin hendelsen.

PBO – Selvfølgelig er jeg kjent med disse historiske hendelsene og jeg er klar over at det er et modikum av kontrovers rundt de. Men for å være helt ærlig med deg, dette er alt gammel historie.

CS – Mr. President, det er ofte sagt: «De som ikke kjenner historien er dømt til å gjenta den.” Og jeg innrømmer for deg sir, disse hendelsene er fortiden.

PBO – En helt annerledes verden unge mann, i en radikalt annerledes universellt politisk klima.

CS – Det er ikke for å argumentere sir, jeg bare inviterer deg til å erkjenne troverdighet rundt slike mønstre og temaer. Nok et eksempel; neste dokument i mappen din. Den ble utgitt av tenke-tanken, Project for a New American Century, med tittelen “Rebuilding Americas Defenses”, og ble skrevet av Dick Cheney og Jeb Bush. For å sitere fra dokumentet Sir –

(presidenten avbryter)

PBO – “Den videre forandringsprosessen, selv om den bringer med seg revolusjonære endringer, blir sannsynligvis langvarig med mindre en katastrofale og katalyserende hendelse dukker opp – som et nytt Pearl Harbor”.

CS – Touche, sir. Hva er dine tanker om dette utsagnet herr president?

PBO – Jeg vil kalle dette et åpenbart tilfelle av feilvurdering drevet frem av et uheldig miljø av antakelser. For noen, den uinformerte fornektelsen av tilfeldigheter.

CS – Interessant vinkel sir. Likevel stoppet ikke vise-president Cheney der. Tidlig i 2008, rapporterte både den Pulitzer Prize vinnende journalisten Seymour Hersh og MSNBC, at Cheney hadde foreslått for Pentagon en skandaløs plan om å la den amerikanske marinen lage falske iranske patruljebåter, for så å bemanne de med Navy Seals, for å iscenesette et angrep på amerikanske destroyere i Hormuz-stredet. I denne hendelsen skulle skylden legges på Iran og brukes som et påskudd for krig. Har noe av denne informasjonen bekymret deg Mr. President? Skal vi bare ignorere det, før disse realiteter kan avvises år fra nå som kun gammel historie av våre barn, slik som du avviser 11.sept.

PBO – Selvfølgelig bekymrer denne informasjonen meg, men det er ikke så bekymringsfullt som det at du sitter her i dag og antyder at 11.sept fikk lov til å skje eller ble iscenesatt fra innsiden.

CS – Mr. President Jeg mener ikke å antyde noe. Jeg legger kun frem dokumenter og spør spørsmål som ingen i makt vil se på eller bekrefte. Og som jeg nevnte tidligere, da jeg stemte for deg, trodde jeg på budskapet om håp og forandring. Mr. President jeg har kommet til deg spesifikt i håp om endring. En endring rundt oppfatningen om at regjeringen ennå ikke har gjort seg åpne og ansvarlige overfor folket. Dette er dine ord, Mr. President ikke mine. Livet til tusenvis ble brutalt kuttet kort og de etterlatte er i deres uendelige smerte med meg i dag, herr president. De er med meg i ånd og kjød, og meldingen vi bærer, vil ikke bli stillnet lenger av mediaenes mantraer som insisterer hvordan de skal føle. De vil ikke lenger bestemme for dem, for 8 lange år, hva de kan tenke, hva de kan si, hva som kan bli spurt.

PBO – Og jeg setter pris på din lidenskap, jeg setter pris på din overbevisning. Til tross for dine bekymringer, på tross av hva dataene kanskje eller kanskje ikke kan avsløre, hva du og familiene må forstå og akseptere, er at vi gjør alt vi kan for å beskytte deg.

CS – Mr. President, jeg innser at vi har veldig liten tid, så la meg legge ned en liste med punkter som kanskje kan belyse noen av årsakene til at vi ikke vil omfavne en varm klem av Federal beskyttelse.

PBO – Vi har kommet så langt. Kjør på.

CS – Vær oppmerksom på, Mr. President, alt jeg er i ferd med å si er dokumentert som faktum og er offentlig informasjon. Informasjonen du holder i hendene beskriver og kontrollerer hvert eneste punkt.

PBO – Du har fem minutter igjen. Gulvet er ditt. Brief meg.

CS – Takk Mr. President. Ok, først; På FBIs liste over mest ettersøkte er ikke Osama Bin Laden siktet for sine forbrytelser på 11.sept. Da jeg ringte FBI for å spørre hvorfor dette var tilfelle, svarte de: «Det er ikke nok bevis til å knytte bin Laden til åstedet.»

Senere oppdager jeg at han aldri har blitt tiltalt av justis-departementet.

CS – nummer 2 ; FBI-oversetter Sibel Edmonds, ble avvist og kneblet av justis-departementet etter at hun avslørte at regjeringen hadde forviten av planer om å angripe amerikanske byer med fly med bomber så tidlig som i april 2001. I juli ‘09 brøt Fru Edmonds Federal orden om stillhet og gikk offentlig ut for å røpe at Osama bin Laden, Al Qaida og Taliban alle som en jobbet for og med CIA fram til dagen 11.sept/01.

CS – nummer 3 ; Følgende er et sitat fra borgermester Giuliani under et intervju på 11.sept med Peter Jennings for ABC Nyheter. «Jeg gikk ned til området og vi setter opp hovedkvarter på 75 Barkley Street. Der er også politikommissæren, brannkommissæren og lederen for krise-responsen. Vi opererte ut derfra da vi ble fortalt at World Trade Center skulle kollapse. Og det kollapset faktisk før vi kunne få kommet ut av bygningen, så vi var fanget i bygningen i 10, 15 minutter. Til slutt fant vi en utgang og kom oss ut, gikk nordover og tok mange med oss. “

Hvem fortalte ham dette?? Til denne dag, er svaret på dette spørsmålet ubesvart, fullstendig ignorert og ettertrykkelig tilbakevist av ordfører Giuliani ved flere offentlige anledninger.

CS – nummer 4 ; I april 2004 rapporterte USA Today, “I to år før 11. september, gjennomførte North American Aerospace Defense Command øvelser som simulerte hva hvite hus sa var utenkelig på den tiden: å bruke kaprede passasjerfly som våpen til å krasje inn i mål og oppnå gigantiske tap. “Ett av målene var World Trade Center.

CS – nummer 5 ; 12. september 2007, CNN’s “Anderson Cooper 360 ‘, rapporterte at det mystiske” hvite flyet “oppdaget og filmet av flere medier, som flyr i begrenset luftrom over Det hvite hus kort tid før kl 10 om morgenen den 9 / 11, var faktisk Luftforsvarets E-4B, en spesielt modifisert Boeing 747 med en kommunikasjons-pod bak cockpiten, ellers kjent som “The Doomsday Plane”.

Selv fullt klar over hendelsen, annså ikke 9 / 11 kommisjonen det militære flyets nærvær å være av noen interesse og valgte å ikke inkludere det i den endelige 9 / 11 kommisjonens rapport.

CS – nummer 6 ; Tre F-16s plassert på Andrews Air Force Base, ti miles fra Washington DC, gjennomfører øvelser i Nord-Carolina 333 kilometer unna, samtidig som det første flyet krasjer inn i WTC. Selv i betydelig mindre hastighet enn sin toppfart på 1500 mph, kunne de fremdeles ha forsvart himmelen over Washington lenge før 9am, mer enn 37 minutter før Flight 77 krasjer inn i Pentagon. Derimot, returnerte de ikke før etter 9:55.

Andrews Air Force Base hadde ingen armerte jagere i beredskap og klar til å ta av på morgenen den 11.sept.

CS – nummer 7 ; WTC Building 7. Se video av kollapsen.

CS – nummer 8 ; Flight 93, det fjerde flyet, styrtet kl 10:03. V.P. Cheney gir nedskytings-orderen 10:10-10:20 og dette blir ikke er kommunisert til NORAD før 28 minutter etter Flight 93 har krasjet.

Noe som bygger opp yttligere mistanke på denne fronten er det faktum at Dick Cheney overtok kontrollen over NORAD tre måneder før angrepene den 11.sept. Derfor hadde kun han, og ingen andre på planeten Jorden, makt til å utøve millitære virkemidler mot de kaprede passasjerflyene den 11.sept. Han valgte å ikke utøve denne makten. Tre måneder etter 11.sept oppga han kommandoen over NORAD og returnerte den til militæret.

CS – nummer 9 ; Haugevis av mainstream medier rapporterte at FBI gjennomførte en undersøkelse av minst fem av 11.sept flykaprerne som ble utdannet ved amerikanske militære flyskoler. Disse undersøkelsene er nå forseglet og må bli frigitt.

CS – nummer 10 ; I 2004. New York-brannmennene Mike Bellone og Nicholas DeMasi gikk offentlig ut og sa at de hadde funnet de svarte boksene fra flyene ved World Trade Center, men fikk beskjed om å holde kjeft av FBI-agenter. Nicholas DeMasi sa at han eskorterte føderale agenter på en all-terrain vehicle i oktober 2001 og hjalp dem å lokalisere enhetene, en historie støttet av Mike Bellone.

Som Philadelphia Daily News rapporterte den gang, “Deres historie reiser spørsmålet om det fant sted en en viss form for cover-up på Ground Zero.

CS – nummer 11 ; Hundrevis av øyevitner, blant annet first-responders, brann-kapteiner, nyhets-reportere, og politi, beskrev opptil flere eksplosjoner i begge tårnene før og under kollapsen.

CS – nummer 12 ; En oppsiktsvekkende video avdekket fra arkivene viser BBC News korrespondent Jane Standley som rapporterer om sammenbruddet av WTC bygning 7 mer enn tjue minutter før den falt ned 5:20 på ettermiddagen den 11.sept. Tapes fra tidligere BBC-sendinger viser at nyhets-ankerne diskuterer kollapsen av WTC 7, hele 26 minutter i forveien. BBC hevdet først at deres bånd fra 11.sept hadde blitt “mistet”, for så å innrømme at de gjorde en “feil” ved rapporteringen kollapsen av til WTC 7 før det skjedde. Til denne dag har de ennå ikke kunnet forklare hvordan de visste at bygget skulle falle på forhånd.

I tillegg rapporterte CNN’s Aaron Brown at bygningen “enten har kollapset eller er kollapset.”, over en time før kollapsen av WTC 7 kl. 4:10

CS – nummer 13 ; Advokat General Ted Olsons påstand om at hans kone Barbara Olsen ringte ham to ganger fra Flight 77. Det er hun som beskriver kaprerne med tapetkniver, noe som var en sentral planke i den offisielle 9 / 11 historien.

Imidlertid ble troverdigheten til historien fullstendig undergravd etter at Olsen konstant endret sin historie frem og tilbake om at telefonen som ble brukt av hans kone var hennes mobil-telefon eller en flytelefon. Det intressante er at teknologien for å ringe med mobil-telefon fra stor høyde ikke ble opprettet før 2004. American Airlines har også bekreftet at Flight 77 var en Boeing 757, og at dette flyet ikke hadde flytelefoner om bord.

Ifølge FBI forsøkte Barbara Olsen kun å ringe sin mann én gang, og samtalen klarte ikke å koble til, derfor må Olsen må ha løyet da han hevdet at han hadde snakket med sin kone fra Flight 77.

CS – nummer 14 ; Størrelsen på en Boeing 757 er ca 38 meter i bredde og likevel viser bilder av punktet ved Pentagon som angivelig var forårsaket av ulykken et hull ikke mer enn 4 meter i diameter. Bare motorene på et 757 ville ha punktert et hull større enn dette. Bilder tatt før den delvise kollapsen i sammenstøts-sonen viser liten reell skade og et sparsommelig område med rusk på plenen. Dette er helt uforenlig med braket av en stor jetliner, spesiellt sett i kontrast til bilder av andre tilfeller hvor fly har krasjet inn i bygninger.

CS – nummer 15 ; Hva er meningen bak følgende sitat som tilskrives Dick Cheney som kom frem i lyset under 11.sept kommisjonens høringer? Passasjen er hentet fra et vitnesbyrd gitt av daværende transportminister Norman Mineta.

I løpet av den tiden hvor flyet kom inn mot Pentagon, var det en ung mann som kom inn til vise-presidenten og sa, “Flyet er 80 kilometer unna”. “Flyet er 48 kilometer unna.” Og når det kom ned til “flyet er 16 kilometer unna,” sa den unge mannen til Vice President, “Står ordrene forsatt?” Vise-presidenten skal ha slengt halsen rundt og sagt: “Selvfølgelig står ordrene fortsatt . Har du hørt noe si det motsatte?”

Da flyet ikke ble skutt ned, i tillegg til det faktum at væpnede jagerfly ikke var i nærheten av flyet og Pentagon forsvars-systemet ikke var aktivert, skal vi ta det slik at ordrene var å la flyet treffe sitt mål?

CS – nummer 16 ; I mai 2003, melder Miami Herald hvordan Bush-administrasjonen nektet å slippe en 900-siders rapport av kongressen omhandlende 11sept fordi de ville «unngå pinlige detaljer i rapporten», særlig angående pre-11.sept advarsler om angrepet samt det faktum at kaprerne hadde trent ved amerikanske flyskoler.

CS – nummer 17 ; topp Pentagon-tjenestemenn kansellerte sine rutefly på den 11 september dagen før. San Francisco borgermester Willie Brown, kansellerte etter en sikkerhetsadvarsel sitt fly til New York som var planlagt avgang på morgenen av 11.sept.

CS – nummer 18 ; Teknologien for å aktivere telefonsamtaler fra mobiltelefon i stor høyde på flyselskapets flygninger ble ikke opprettet før 2004, og selv ved det tidspunktet var det bare på forsøks-stadiet. Samtaler fra mobiltelefoner som utgjorde en vesentlig del av den offisielle versjonen av hendelsene var teknologisk umulig på den tiden.

CS – nummer 19 : Den 29. april 2004. President Bush og VP Cheney ville bare møte med kommisjonen under bestemte, hemmelige forhold. De insisterte på å vitne sammen og ikke under ed. De krevde også at deres vitnesbyrd skulle bli behandlet som en “statshemmelighet.” Til dags dato så eksisterer ikke noe av det de snakket om i den offentlige sfæren.

CS – Og til slutt Mr. President – nummer 20 ; Et par dager etter angrepet, melder flere aviser samt FBI at et pass tilhørende en av kaprerne ble funnet i ruinene av WTC. I august 2004 meldte CNN at 11.sept kaprer Ziad Jarrah var eier av et visum som ble funnet i restene av Flight 93 som gikk ned i Shanksville i Pennsylvania.

Minst en tredjedel av WTC offerenes lik ble fordampede og mange av ofrene for Pentagon hendelsen ble brent til det ugjenkjennelige. Og likevel blir visum og pass av papir, som identifiserer gjerningsmenn og verifiserer den offisielle versjonen av hendelsene, mirakuløst funnet etter eksplosjoner og branner som vi blir fortalt at smeltet stål-bygninger.

(Rådgiveren går nok en gang bort til presidenten og hvisket i øret hans. Han beveger seg fort vekk igjen).

PBO – Vel Charlie Jeg kan ikke si at dette ikke har vært interessant. Som jeg sa tidligere, du har vist deg fokusert og organisert i dag. Uansett hvordan jeg føler for det materialet du har presentert, må jeg berømme ditt engasjement og iver. Imidlertid er vår tid her over.

(presidenten reiser seg fra stolen, jeg gjør det samme).

CS – Mr. President! Ett sekund til!

(Presidenten starter mot døra – jeg følger ham raskt trinn for trinn).

CS – Herr President, jeg bønnfaller deg, basert på bevisene du nå har, til å bruke din makt som president. Bevis for oss alle sir, at du faktisk bryr deg. Opprett en virkelig omfattende og åpen etterforskning av 11.sept og dens etterspill i kongressen. Familiene fortjener sannheten, det amerikanske folk og resten av den frie verden fortjener sannheten. Mr. President –

(Han pauser. Vi tar hverandre i hånda).

CS – Sørg for at du er på rett side av historien.

(Presidenten avbryter håndtrykket).

PBO – Jeg er på rett side av historien. Takk Charlie, mine medarbeidere og jeg skal kontakte deg.

(Jeg ser på mens han grasiøst stiger ut av rommet, med sannheten jeg ga ham holdt fast ved hans side.)

Normal 0 0 1 23 133 1 1 163 11.773 0 0 0

NB: Det du nettopp har lest har ikke faktisk skjedd … ennå.

Dette er et åpent brev til presidenten hvor jeg ber om en ny etterforskning.

Charlie Sheen

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Fant en interessant video om USAs andre store revolusjonen:
http://www.youtube.com/watch?v=pKFKGrmsBDk

Det er nå det gjelder, våkn opp og redd dine etterkommere…. :)

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

I Kina må allle PCer nå inneholde et program fra Staten som gir staten full tilgang til PCen og alt en gjør på pcen, det ble innført rett før sommerferien.
I norge er dem allerde begynt og prate om sensur siden det er mye drapstrusler til politikere i blogger og forum……..
Svenskene inførte en datalagringslov i fjor som gjør at tilogmed mail og alt en foretar seg på nett blir lagra og siden nesten all netttrafikk går igjennom svenske servere så blir vår trafikk også lagra, trøsten er at Venstre og noen partier til kjemper for og sende trafikken vår igjennom andre lands servere…
Vi får og trøste oss med at dem trenger nettet til og lagre info om oss så den blir nok ikke stengt med det første nei, bare mere overvåka.
En skal se at ting kommer til og endre seg fort fra i morgen av.

Stor fjær i hatten til deg for nok en super artikkel Armin :D

Sex er som bridge, du må enten ha en god partner, eller en god hånd…!!! ;)

Det er bedre å ha en god trekant enn en ond sirkel…!!! he he

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
14 år siden

Fra 11 September 2009 i Brüssel

Er det en oppvåkning vi ser :)

Denne videoen fra Puppetgov med MUSE er dekkende
http://www.youtube.com/watch?v=qE2GlV8wl8g

Godt valg i Demokraturet Norge i morgen :)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Jeg tror faktisk at jeg skal stemme på det partiet som tar klarest avstand fra Datalagringsdirektivet.

http://teknofil.no/wip4/reservere-norge-mot-overvaakning/d.epl?id=35969

“Venstres landsstyre melder i dag at de mener Norge må benytte seg av reservasjonsretten om ikke direktivet lar seg stanse på andre måter. De mener direktivet vil medføre endringer i norsk lov som setter demokratiet på spill.

– Spørsmålet om datalagringsdirektivet skal bli norsk lov eller ikke handler om hva slags samfunn vi ønsker oss. Direktivet setter grunnleggende verdier som personvern, rettsstat og demokrati på spill, sier en av forslagsstillerne, Lars-Henrik Paarup Michelsen, Hordaland Venstres 2. kandidat til stortingsvalget, ifølge pressemelding.”

Bare det faktum at denne infoen blir lagret, vil føre til at mange mennesker ikke lenger tør å si sin ærlige mening om saker og ting av redsel for at dette kan bli brukt mot en senere.

“Ifølge direktivet skal det lagres følgende opplysninger om din personlige kommunikasjon.

– Data som er nødvendige for å spore og identifisere alle parter som kommuniserer, enten det dreier seg om fasttelefoni, mobiltelefoni, internettadgang, e-post eller IP-telefoni

– Dato, klokkeslett og varighet for telefonsamtaler, tidspunkt og varighet av nettoppkobling, IP-adresser og
bruker-ID for internettadgang og opplysninger om hvilken maskin du bruker ved oppkobling.

– Telefonnummer, registreringsnumre for mobiltelefon, og telefonlinje eller DSL-linje for data.

– Lokasjonsdata som viser hvor mobilt utstyr befant seg da en samtale ble koblet opp.

Det betyr at opplysninger om både deg og de du kommuniserer med, enten det er via mobil, fasttelefon, IP-telefon, Internett eller email blir lagret. Senere kan dette brukes for å spore opp deg og dine kommunikasjonspartneres kommunikasjon og lokalisering.

Lagringstiden er satt fra 6 måneder til to år.”

I første omgang skal det visstnok ikke lagres innholdet av e-mail, SMS eller samtaler. Det er jo veldig betryggende! Hvor lenge varer det før absolutt alt blir lagret, tro?

Betryggende skal det visstnok også være at det bare er politiet som skal ha tilgang på dataene…

De som ikke har satt seg inn i dette, kan lese mer her:

http://www.teknofil.no/wip4/alt-om-datalagringsdirektivet/d.epl?id=27313

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Skjønner ikke hensikten med overvåkning av vanlige mennesker? Og i verste fall lagring av sensitive data opptil flere måneder? Alle husker hvordan det gikk da FOST (Forsvarets Sikkerhetstjeneste ) ble “tatt” for å overvåke “unødvendig” i kongeslottet:
http://www.nettavisen.no/innenriks/article2646795.ece

Terje
Skribent
14 år siden

Har fundert på dette med Internet, hvor lenge har vi det? Og hvordan skal vi komme sammen å informere hverandre den dagen nettet blir borte? SMS og mobilen tror jeg også blir vekk om et par år. Bare det og komme seg rundt tror jeg kan bli et stort problem i fremtiden.

Terje.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Jeg frykter mer at nettet vil bli regulert på samme måte som samfunnet forøvrig, ja kanskje til og med strengere.

Kina og Iran er feks land med streng internettsensur. Dersom store bevegelser oppstår på nettet som truer de etablerte maktstrukturer så er det snipp snapp snute rimelig kjapt.

Ergo nettet eller nettbruken anses ikke som en stor nok trussel per nå.

For å sette det på spissen;

Jeg kan fortsatt skrive at George Bush er en kødd med lav IQ og ufyselige venner som burde blitt stilt for retten for krigsforbrytelser uten at jeg har en uniformert Gestapo på døren. Det kan endre seg før vi vet ordet av det.

Påskuddet for å regulere nettet vil selvsagt ikke være at brysom opposisjon oppstår der, men derimot at det er blitt en lekegrind for kriminelle, noe som faktisk er tilfellet.

Jeg blir ikke overrasket om nettet slik vi kjenner det i dag er historie om 3-5 år. Det første slaget pågår nå, og det er kampen mot fildeling. Det saksøkes i øst og vest med ett mål for øye, få stanset fildeling, og ting kan tyde på at underholdningsbransjen er i ferd med å vinne frem (se feks på Pirate Baydommen).

Først tar man lillefingeren, deretter sluker man hele hånden og vips, så var det frie, vidunderlige nettet akkurat like gjennomregulert som resten av samfunnet.

(Og nå skal de til og med stenge coffeshoppene i Amsterdam for tilreisende…

Akk og ve… Det er til å grine av;o)

He he…)

(

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

I et demokratisk anarki ville vi vært klynget opp før noen fikk vite sannheten.

Republic er eneste svaret.

Individualitet og mangfold undertrykkes i både anarki og demokrati, går ikke å blande heller.

http://www.youtube.com/watch?v=ebOl9OFM950&feature=sdig&et=1258263531.39

Must see!

evenfell
evenfell
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Ingen politikk, idiom eller ideologi er svaret.
Mennesket må og kommer til når tiden er inne til å finne på en helt ny løsning som er basert på sannhet og åpenhet. Mennekset (folket) må ha makt og ikke noen enkelt personer som skal leke gud.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Enig evenfell!
Menneskesinn operer ikke med “teorier eller lover”. Det er stadig i forandring etter aktuelle hendelser, slik at en hver skrevet lov blir utdatert etter hvert. Demokrati, Republikk, Fascisme, Nazisme…. Bla Bla Bla, Alt dette er skapt av pengeeliten til å dele oss i flere, slit at de kan alltid regjere over oss uansett hvilke “isme” vi velger! :D

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Godt sagt, men det er ikke sikkert det blir så enkelt tror jeg. Avsløringer av korrupte myndigheter har jo pågått lenge uten at praksis endrer seg.
Jeg begynner seriøst å tro at giljotinen må frem igjen fra skapet, det virker ikke som om noe annen trenger igjennom arrogansen.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Litt mer lenke-kilder siden norske media er tørre om det viktige som nå pågår i USA – the american people; our brothers and sisters of all race and religion are fed up from the lies and betrayal from their leaders and they cannot take it anymore ! (Hm, det gav liksom en spesiell resonans å uttale dette, kan det skyldes at det sies og skrives på valgdagen i det norske “demokratiet”…) ?

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1213056/Up-million-march-US-Capitol-protest-Obamas-spending-tea-party-demonstration.html#ixzz0QxwcDTKF

http://www.ammoland.com/2009/09/04/1000000-guns-added-to-american-homes/

http://www.freedomsphoenix.com/News/057427-2009-09-12-tea-party-prescott-arizona-09112009-ernest-hancock.htm

Det gir liksom en god følelse å vite at amerikanske hjem nå fylles opp av millioner av våpen, som gjøres klare med et klikk. Samtidig stuper kriminaliteten; er det en ny fellesskapsfølelse som er i ferd med å bre seg på tvers av alle lag av folket; liksom “dette er vi sammen om”, noe a la den sammensveisede stemningen som folk i Norge opplevde under krigen ?

Allle vet hvem som utgjør frontene: Folket mot makten, inkl. medie-makten !

En interessant trend (som naturligvis norske aviser tabu-tier om) er at på lokalt plan, fra delstater til distrikter og byer er det mange av “maktens” kvinner og menn, bl.a. sheriffer som nå tar ladegrep og ruster seg, de tar parti med innbyggerne i sine communities og mot sentralmakten.

Please fyll opp kommentarspaltene her med up-to-date rapporter om det som nå utspiller seg i USA, helst fakta-info med lenker, rapporter fra bekjente over there osv.

En av Nyhetsspeilets oppgaver er å fungere som en uavhengig formidler av informasjon som filtreres vekk av den sovjet-aktige norske mediesensuren som ennå knuger oss.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

I Sveits anmodes alle hjem om å ha våpen, og ingen steder er det så liten kriminalitet.

Det første steg på tvilsomme agendaer gjenom de siste hundre år, har startet med å avværne folket ved ‘amnestilover’ o.l., slik at de ikke kan forsvare seg mot mafiaen når den tar grep……

« Forrige artikkel

Regjeringen kan

Neste artikkel »

Månen beviser utenomjordisk liv

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x