Regjeringen kan

3.7K visninger
1 minutt lesetid
7

Litt moro må en ha, men utrolig hvor mye alvor som kan sies med humor. Mannen sier jo mer alvor med humor på 3 minutt, enn de fjasene i TV-ruten presterer å si i løpet av et år.

“Yes, We Can!”. Mange mener at Amerika går i en sosialistisk retning med Obama. Nei, ikke den slags sosialisme hvor de tar alle pengene fra vanlige fok i ‘skatter’ for å ‘fordele’, og hvor de rike deler litt med de fattige, men den hvor en annen slags elite – ‘THEY’ – tar fra vanlige folk og de fattige og gir til de rike, … du vet… business as usual).

“Den som kun tar spøk for spøk,
og alvor kun alvorlig,
han og hun har faktisk fattet
begge deler dårlig.”

Piet Hein.

Tim Hawkins – The Government Can

http://www.timhawkins.net/
http://www.youtube.com/user/timhawkinscomedy

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Falsk i ett, falsk i alt

Det juridiske systemet utgjør kanskje det mest solide grunnlaget for Russlands maskerte makt i Norge. Stalins fragmentering av fakta og bruk av kontradiksjoner og juridiske konstruksjoner, er en gjenganger i dette systemet. Som også er fullt av frimurere.

Når det benyttes smart bedrag kamuflert som smart jus, tror lett vanlige jurister at dette er særskilt god jus! De fleste går fem på, og juristers trening i å sondre blir fort deres ulempe. For de ser ikke skogen for bare trær. De som ikke medvirker til narrespill forsettlig, kan du være sikker på gjør det som følge av uaktsomhet.

Jeg har fulgt med på hvordan også norske domstoler opptrer i politisk betente saker, og når jeg for eksempel registrerer at en dommer har bakgrunn fra Regjeringsadvokaten, tenker jeg mitt. Intet overlates til tilfeldighetene. Du kan forutsi fusk på forhånd.

Regjeringsadvokat Sven Ole Fagernæs er ikke bare onkelen til lederen for 22. juli-kommisjonen, som utad illuderer å granske etter terroren, men som ikke har fått noe slikt oppdrag i virkeligheten. Regjeringsadvokat og statsministerens fremste juridiske rådgiver i sivile saker, Sven Ole Fagernæs, er i tillegg en nær venn og tidligere kollega av Jens Christian Hauges gamle høyre hånd, advokat Johan Fredrik Remmen, og begge er opplært i KGBs spill i det negative rom. Jeg kan i detalj fortelle hvordan de går fram.

Saksbehandling av ett og samme forhold blir fragmentert, doblet, tredoblet og så bort etter. Ethvert positivt forhold blir tillagt en samtidig negasjon og andre narret til å handle og beslutte på grunnlag av negasjonen. I det hele tatt er fellesnevneren falsk i ett og falsk i alt. Dette er de hemmelige russiske tjenestenes bumerke som går igjen og kan bli identifisert. Når du har funnet ut hvordan det blir gjort. Det profesjonelle styret av den russiske dobbelstaten foregår på denne måten, og slik har det vært siden før krigen.
Frontfamiliene i Oslo

Russland overtok hvor Sovjetunionen slapp i 1991, og russiske FSB har bygget ut makten videre over dobbelstaten sin i vest på det solide grunnlaget som sovjetrussiske KGB hadde bygget opp gjennom generasjoner. Moskva har mange frontfamilier i og utenfor det juridiske systemet i Norge, og i disse familiene finner du mange negative kontakter, eller hva Lenin så brutalt omtalte som nyttige idioter.

Oslo er ingen stor by, Norge er ikke noe stort land, og skjulte bånd mellom slekt og venner har skapt et tett og ofte usynlig nettverk mellom de beste familiene i landet. Moskva kan derfor få viljen sin i de fleste viktige saker. Hvor det er ønskelig.

Josef Stalin meldte Norge inn i NATO fra 1949 for å bruke den norske staten innen kontraetterretning mot andre vestlige land, først og fremst USA, og mange av de fremste juristene og andre innen Oslos frontfamilier har derfor trodd at de tilhørte et større vestlig fellesskap når de har saksbehandlet sensitive forhold.

Den stikk motsatte konteksten har vært den underliggende og styrende. I realiteten.

Allerede i 1939 ble dette østlige grunnlaget lagt. Da hele stortingsvalget dette året ble tryllet bort ved hjelp av bedragmetoden fra de hemmelige tjenestene i øst som jeg har identifisert. Det andre motstridende vestlige grunnlaget, ble lagt over det østlige senere og er derfor ikke det sanne, men det falske. At det vestlige grunnlaget er falskt, kan du fastslå av rene rasjonelle årsaker.

Norge har vært en østlig stat kamuflert som vestlig. Dette er ennå stillingen. Staten er som før organisert som en kontradiksjon.

Intet brudd med det østlige grunnlaget fra 1939 er i realiteten skjedd i Norge, og kjente familier i Oslo utøver ennå makt på dette virkelige grunnlaget fra Stalins dager uten å forstå det. Dette er en gjennomgående følge av den russiske dobbelstaten som Josef Stalin grunnla i sin tid, og som ikke er blitt avviklet, men stadig omformet til nye tider. Men like maskert.

I stedet for å bli avviklet, er denne russiske dobbelstaten i vest blitt kraftig styrket i 2011 – ved bruk av særdeles brutal terror og omfattende bedrag. Putin holder fast ved det Stalin vant. Dette har vært et år hvor det hittil er gått stikk motsatt vei for Norge enn det burde. Igjen.

http://www.dagbladet.no/2011/12/23/nyheter/innenriks/behring_breivik/19539633/
Tiltalte landssvikere, forsvarte Arne Treholt
http://www.dagbladet.no
Begge Breivik-dommerne kommer fra markante jusfamilier.
http://nb-no.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Lo godt av FPU som kalle Jens Stoltenberg for Lommemannen siden han hadde hendene sine godt planta nedi den norske befolknings lommer :D

Aslak
Aslak
Abonnent
14 år siden

Genialt å mikse inn humor i alvorlige budskap. Det er SINNSSYKT vikitig og SINNSSYKT morsomt :P
sjekk ut DENNE!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Da man ikke hadde noe “ordentlig regjering” i gamle dager, var det kun banditter og tyver som tok folkets eiendeler med makt. Etter innføring av “demokratisk regjering” med såkalte “grunnloven” i ryggen, fikk regjeringen både makt og tillit fra folket til å utøve den tradisjonelle plyndringen. Takket være regjeringen har vi nå en økonomisk system med innebygd inflasjon som også er en skjult skatt i tillegg til mange andre (lovlige) skatter og avgifter. Antallet fattige i Norge vokste samtidig som regjeringen økte skattene i de 4 siste åra… Man kan jo spørre om den Robin Hood-praksisen ikke gjelder allikevel i dag?! :)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)

Her sitter jeg og ler så jeg griner! Dere er ikke sanne, for denne artikkelen deres her og denne video linken inn til Tim Hawkins show er noe som sikkert vil “lette litt på smilet” til våre nitriste politkere med regjering! Skal gjøre mitt beste for å sende den rundt til landets politikere. Glad tidligere journalist – Knut Sørbøl gav meg alle disse e-mailene til disse stortingspolitikerne, pluss, pluss før han døde! Nå skal de brukes flittig.

Borgerrettighetspartiet’s hjemmeside blir nå stappfullt av Nyhetsspeil-stoff. Allerede nå er linken til Tim Hawkins og denne siden lagt inn.

Jeg simpelt hen ELSKER alt dere får frem her!

Gratulerer for den kjempeinnsatsen dere gjør dere journalister og andre faste kommentatorer her.

Aslak
Aslak
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

jeg begynner serr å bli interessert i å stemme på partiet ditt Lise!
i utgangspunktet, tenkte jeg å drite å stemme i d hele tatt. blir så kvalm av jensemann som står og smiler på trikkene: Hva er viktig for deg?
er det mulig å forhåndsstemme?

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

He,he ja dette er kanskje måten å nå ut til folk på? Alvorlige budskap i sang med fengende melodier og tydlige bilder.
Mange artister gjør jo det i dag men kanskje ikke sååå tydelig, budskapene mistolkes eller misoppfattes lett.

P.S For de som ikke vil spise papptallerkner så kan et McDonald`s måltid være altenativet (for de som fortsatt har råd) minst like lang holdbarhet men noe mere mettende skulle jeg tro!
http://www.dagbladet.no/2009/09/02/magasinet/mat/mcdonalds/tilsetningsstoffer/restaurant/7909354/

« Forrige artikkel

Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

Neste artikkel »

Det er nå det skjer

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x