/

Trump: Hillary Clinton skapte ISIS sammen med Obama

2.2K visninger
1 minutt lesetid
7

Klar tale fra presidentkandidat Donald Trump: “Hillary Clinton skapte ISIS sammen med Obama”. Se han si det selv i tv-opptaket fra AP.

«Det er av sine egne en skal ha det», er det gammelt ordtak som sier. Enda ett er at «selv en blind høne kan finne korn».

Og det er en presis beskrivelse av presidentkandidat Trumph sin nylige uttalelse i Biloxi, Mississippi. Her la han altså skylden på president Obama og hans tidligere utenriksminister Hillary Clinton for at IS ble skapt:

«De har en haug med uærlige mennesker», sa han. «De har skapt IS. Hillary Clinton skapte IS med Obama – sammen med Obama,» sa han.

Neste morgen gjentok han det samme.

Se ogsåIrsk journalist: ISIS skapt av USA – brukes mot stater som går mot USA og Israel.

hillary clinton skapte ISIS
Øyeblikket hvor Trump legger til “Obama” i sin svært så tydelige tale.

«Hun har en forferdelig historie som utenriksminister. Jeg mener hun bokstavelig skapte IS…  vi har dette store IS-problemet de (Clinton og Obama) skapte med sin dårlige politikk og elendige tenkning.»

Det er fristende å si at han er for defensiv. IS er ikke bare et resultat av dårlig politikk og tenkning. Organisasjonen er konkret skapt og forsynt av USA og ikke bare et indirekte resultat av det som har skjedd.

Sammen med Saudi-Arabia og Tyrkia som begge nå risikerer å gå i oppløsning som følge av kriger de har involvert seg i og sterke indre motsetninger, er dette hovedsponsorene for IS: USA, Saudi-Arabia og Tyrkia.

I valgkampen mellom milliardærene i USA drysser det naturligvis noen gullkorn i kampens hete.

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
6 år siden

Vi får håpe President Trump,forstår at terroren kommer fra,eget land og sionistene.og tar grep.han er en handlingens mann,men må nok bruke litt tid på å bli kvitt noen femtekolonister/globalister i eger reir først.

Fastwalker
Fastwalker
Abonnent
Svar til  Lars Sletten
6 år siden

Godt sagt :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Hillary Clinton har valgmøter via “green screen”, altså velger hun ikke å møte velgerne ansikt til ansikt: https://youtu.be/m-8iaJTC5jk

Jan Brøgger
Jan Brøgger
Abonnent
8 år siden

Her får vi forklart av McCain hvordan de eteblerte og støttet på alle tenkelige vis opprettelsen av The Syrian freedom Fighters.
I dag er de mer kjent som ISIS: http://www.youtube.com/watch?v=o6kdi1UXxhY

Det er et mønster i alt dette som trer klarere og klarere frem, “The Money Masters”……

McCain og Obama ordlegger seg i vedlagte YouTube, i fht denne gruppen, med våpen, spesielt trening, utstyr og dollars er rett ut beviser for hvordan Isis ble skapt. USA er god på å knuse land, men ekstremt dårlige på å bygge de opp igjen. Det antydes også at dette blir en krig med 30 års varighet.

just
just
Abonnent
8 år siden

ha, er det ikke the bankers som eier nettet da?? da er det enkelt og finne hvor posten kommer ifra. Om USA velger en ny president vil han gi ordre til og sette seddelpressa ute av drift og la folket bestemme, presidenten blir jo folkets mann, chief in command??. Seddelpressa idag er privat drevet og har for det meste avdelinger i nesten 99% av verdens land Sist dette var like til og skulle skje hadde JFK ordren klar og merka dollar notes klare for og bli satt I function, men vi alle hvet jo hva som skjedde, – JFK ble skutt. det er lite ikke amerikanere kan oppildne til, men rundt omkring opplyse om den lysskye driften som verdens befolkning lider under.

Øyvind Aarsnes
Øyvind Aarsnes
Abonnent
8 år siden

Illuminati skapte IS MEN CLINTON OG LYSTLØGNEREN OBAMA HAR SATT JÆVELSKAPEN UT I LIVE. Dette er gjort for å skape redsel og opprør overalt og til slutt kaos slik at DEN NYE VERDENSORDEN Med FN- Illumati i spissen kan opprette en VERDENSREGJERING og et nytt pengesystem slik at de får kontroll over alle mennesker på jorden. Satan arbeider overtid fordi han vet at han bare har en kort tid igjen før han blir bundet i 1000 år.

Eva Engh
Eva Engh
Abonnent
Svar til  Øyvind Aarsnes
8 år siden

Illuminati har ingenting med Obama å gjøre. Illuminati er en fraksjon av CIA. Man må se til representantenes hus, som Trump selv representerer, for å finne svaret på ISIS. Overalt er det tåkelegging av gode politikere og mediene følger selvsagt opp.

« Forrige artikkel

De egentlige narkobaronene: CIA narkotikahandel historisk dokumentert

Neste artikkel »

Global Mind Control – naziparagrafen i norsk psykiatrilovgivning

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x