Informasjon om jorda fra Andromeda

23.9K visninger
7 minutter lesetid
130

Nyhetsspeilet presenterer videoer med Alex Collier og Tolec, som hevder å ha kontakt med utenomjordiske fra Andromeda. Den første videoen med Alex Collier er fra 1994. I det siste klippet hevder (fra 2012) opplyser Tolec at «opprenskningen» i form av fjerning av jordens usynlige «drakoniske» maktmisbrukere, av ET-rasene reptilians og greys, som kommer fra Alpha Draconis, Hydra, Orion og Sirius B nå er fullført. Dét kan være skikkelig gode nyheter…

Alex Collier intervjuet av Rick Keefe i 1994

http://www.youtube.com/watch?v=GKDZ_JclApk&feature=related

 

Alex Collier på Project Camelots Awake and Aware konferanse i 2009

 

http://www.youtube.com/watch?v=dC0C5Li9PTg&feature=related

 

 

Tolec intervjuet av Lisa Harrison, nov. 2011

Ifølge Tolec har det pågått en «Star Wars» i jordas umiddelbare nærhet; Månen,  Mars og Mars-månen Phobos er blitt rensket for reptilians og negative greys og ekspedert til en fjern avkrok av universet gjennom et enveis wormhole, i regi av The Andromeda Council. Denne aksjonen ble fullført i første halvår av 2011.

Årsaken til at det ble besluttet å foreta noe så sjeldent som et brudd på det kosmiske ikke-intervensjonsprinsippet var at med den kursen jorda var på, med reptilians og negative greys som bidro til å ødelegge fremfor å utvikle jorda og den menneskelige bevisstheten, ville konsekvensene om noen hundre år ha blitt så alvorlige at det ville ha rammet mange andre steder i galaksen og universet. For å unngå dette ble det gitt litt usynlig «nødhjelp» til jorda og oss som bor her.

 

Tolec i juni 2012

http://www.youtube.com/watch?v=r0M4vWRyFKQ

 

ET rasen reptilians har lenge holdt til i underjordiske og undersjøiske baser på jorda, noen har ligget mer enn 100 km. under jordoverflaten. The reptilians har en svært avansert teknologi og er eksperter i å overta kontrollen over sivilisasjoner på ulike planeter for å herske over beboerne som slaver. Etablering av «drakoniske» hierarkier og kontrollsystemer (som sivilisasjonen på jorda har vært full av lenge) , er utslag av dette.

 

Informasjon som kan bekrefte Tolecs påstander om ødeleggelse av underjordiske reptilians-baser

Ødeleggelsen av den dype reptilian-basen under Washington DC 23. aug. 2011

Dette ble registrert som et jordskjelv, «The Virginia Earthquake«:

«The 2011 Virginia Earthquake occurred on August 23, 2011, at 1:51 pm EDT (17:51 UTC) in the Piedmont region of the US state of Virginia. The epicenter, in Louisa County, was 38 mi (61 km) northwest of Richmond and 5 mi (8 km) south-southwest of the town of Mineral. It was an intraplate earthquake with a magnitude of 5.8 and a maximum perceived intensity of VII (very strong) on the Mercalli intensity scale.»

 

Se: http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Virginia_earthquake

 

Ødeleggelsen av den dype reptilian-basen under Denver 23. aug. 2011

Dette ble registrert som et jordskjelv, «Det kraftigste jordskjelvet i Colorado på mer enn 100 år«:

«DENVER — The largest natural earthquake in Colorado in more than a century struck Monday night in the state’s southeast corner, but there were no reports of damage or injuries.

The quake, with a preliminary magnitude of 5.3, was centered about nine miles from the city of Trinidad and hit at 11:46 p.m. local time. It was felt as far away as Greeley, about 350 miles north, and into Kansas and New Mexico, said Julie Dutton, a geophysicist at the National Earthquake Information Center in Golden, Colorado

Se: http://www.nytimes.com/2011/08/24/us/24earthquake.html?_r=1 

 

Den undersjøiske basen i Aden-bukta ble ødelagt 31. oktober 2011

Fra omkring 2008 kom det rapporter i vestlige media om «piratvirksomhet utenfor kysten av Somalia«. Uansett omfanget av dette, ble det benyttet som dekkhistorie for alt det var verdt da situasjonen i 2009 endret seg.

På det meste var det 300 marinefartøyer i Adenbukta i 2009-2010. Årsaken var at det var åpnet en stargate i tilknytning til den undersjøiske reptilian-basen. Verdens stormakter og Bilderberg-land etc. har i mange år hatt et hemmelig samarbeid knyttet til temaer som omhandler utenomjordiske besøkende med ymse agendaer. Den røde tråden er at maktens menn snakker i lukkede rom om hva som bør gjøres samtidig med at deres folk blir holdt i komplett uvitenhet. Bildet viser kinesiske marinefartøyer i Adenbukta; et nærmest oppsiktsvekkende syn.

Reptilian-basen under Adenbukta ble ødelagt av et angrep med et lydbasert strålevåpen («a sonic beam weapon«) som ble utført av personer fra stjernesystemet Procyon. De hadde vært i samme situasjon som menneskene på jorda gjennom å ha vært dominert av drakoniske reptilians og deres utførende fotsoldater the greys. Procyon-folket hadde på egenhånd klart å mobilisere den viljekraft og teknologi som var nødvendig for å bli kvitt de nesten ”untouchable” reptilians. Gjennom denne prosessen hadde de funnet frem til de svake punktene i forsvarssystemene og basene til reptilians.

Stargate manifestert som en vortex (vann-virvel) i sjøen over den dype undersjøiske basen var et observerbart tegn på at det var noe langt mer enn fattige pirater i enkle farkoster som hadde tiltrukket seg allverdens marinefartøyer.

Deretter tok de turen til jorda med sin kompetanse og teknologi for å hjelpe jorden med å blitt kvitt sine seiglivede reptilians, på oppdrag fra the Andromeda Council. En stor takk til våre kosmiske brødre og søstre fra Procyon for denne verdifulle håndsrekningen de har gitt oss som lever på jorda. Procyon er et av medlemmene i the Andromeda Council.

Etter oktober 2011 har det ikke lenger vært marinefartøyer i Adenbukta, og «pirat-problemet» har forsvunnet fra media. Dette fordi problemet ble løst for et snaut år siden. «Jordskjelvet» som ble registrert 31. oktober 2011 hadde «episenter» i den dype undersjøiske reptilian-basen som ble tilintetgjort.

En detaljert skildring av den vellykkede operasjonens detaljer og omstendighetene rundt ligger på Biblioteca Pleyades:

http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_galacticfederations29.htm

«Jordskjelvet» som ble registrert 31.10.2011 i Adenbukta var i virkeligheten en slags «undersjøisk Star Wars». En ET-base ble ødelagt av tilreisende ETs ved bruk av høyteknologi.

 

I mai 2011 hadde Beforeitsnews en omtale av de mange anomaliene rundt det som skjedde i Aden-bukta, som hadde karakter av kritisk journalistikk. Her ble det bl.a. påpekt at:

“In response to all of Pirates attacks the UN Council voted to enable countries to send warships to the area. So NATO, England, Russia, China, India, Germany, Saudi Arabia, Iran, Switzerland, United States and others have all participated in sending warships to the area. The US Mercenary force Blackwater who has their own warship that has been deployed as well as China, a country that hasn’t deployed ships outside of their own waters in centuries.

In the mist of all this corporate media propaganda ,many truthers began to analyze why on earth we would deploy that extreme amount of global response headed out to conquer a few menacing pirates.

It was discovered that a strange abnormality in the Gulf of Aden had been found. Many believe that this could be ancient stargate located seven miles underground possibly in an underground military base.

The Gulf of Aden has also been under scientific scrutiny for years because of a magnetic anomaly that was discovered.

he Gulf of Aden was one of the first places where a reversely magnetized sea floor was recognized.

The questions wave on, why send warships from all around the world to the Gulf of Aden?

Are they sending warships to save precious cargo from pirates? Is it because of the magnetic anomaly occurring?? Are there underground bases built deep into the sea??

Why all of this attention in Yemen?? Is it UFO contact from another universe coming through the stargate? “

Se

 

Ifølge Tolec ble den SISTE undersjøiske (underjordiske/undersjøiske) reptil-basen ødelagt våren 2012.

 

Nyhetsspeilet bringer disse vitnemålene ikke bare fordi de er grensesprengende interessante, men også fordi de kan være av stor betydning for oss som lever på jorda nå, i 2012-2013-2014.

Utover å gjøre det klart at makteliten har ”sold out” (dvs. forrådt) menneskeheten i stor skala for makt og sin egen komfort – i største hemmelighet og med stilltiende samtykke fra media – ga Alex Collier også klare anbefalinger til noen hver av typen:
– Voks opp!
– Få opp øynene!
– Begynn å ta ansvar, også for samfunnet og for planeten!
– Begynn å gjennomskue alt sludderet fra media og stå heller opp for sannheten!

Han sa også at selv om det ville være nødvendig med inngripen utenfra for å få fjernet de drakoniske maktmisbrukerne fra planeten vår er det likevel vi selv som må redde oss selv.

Ifølge Tolec har nå de reptilske plageåndene som har herjet omtrent som de ville med jordens beboere gjennom hundrevis av år blitt fjernet, både fra sine dype undersjøiske og underjordiske baser, samt fra månen, Mars og Mars-månen Phobos.

Det vil i så fall bety at vi mennesker er  blitt satt fri og omsider har fått muligheten til å leve i frihet slik den guddommelige hensikt hele tiden har vært. Ettersom de utenomjordiske bakmennene til makt-kabalen kjent som ”the Dark Side” nå er borte, vil ikke deres frontfigurer (Cheney, Kissinger, Rockefeller, Bush sr. og jr.,  Brzezinski, Obama, Carlucci, Kolvenbach, Ratzinger osv.) lenger kunne misbruke makten like lett som før og det vil bare være et tidsspørsmål før maktstrukturene kollapser og uante muligheter åpnes for et bedre liv på jorden for menneskehetens milliarder.

Men oppvasken gjenstår, og den må vi selv ta oss av. Et første skritt kan være at hver og en velger å stå opp for sannheten og å stille krav til sine makthavere (ikke minst Norges uansvarlige og bevisstløse storting og regjering) om at beslutninger må være basert på anvendt fornuft og dessuten ivareta folkets interesser, inkl. borgernes rett til frihet og å utøve vår egen fri vilje på individuelt nivå.

Hvis DU bidrar til å blåse på korthuset, vil det lettere rase sammen. Det (mao. dagens etablerte maktstrukturer inkl. rettsvesen, etterretning, helsevesen og militærvesen) kan ennå holde seg oppe ved hjelp av egen tyngde og vanens makt i kombinasjon med massenes inngrodde forestillinger om å akseptere det åpenbart skjeve og uansvarlige som «normalt»…

 

For mer info om The Andromeda Council, Tolec og Alex Collier, se for eksempel:

http://andromedacouncil.com/

http://www.etembassy.com/2010/06/ufo-contactee-alex-collier-and-the-reptilians/

http://www.youtube.com/watch?v=tLKeRS2ZaU8&feature=bf_prev&list=PLE3E38D6D1D1A8C03

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

130 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
susej
susej
Abonnent
11 år siden

Jeg vil tro Alex Collier og Tollec har en agenda mer fokusert på egen publisitet enn fakta. Her var det mye fiction, og en hel rekke tullete påstander. Eksempelvis de såkalte ødeleggelser av underjordiske reptilbaser. Disse påståtte reptilene ser ut til ha plassert sine baser på de mest ugunstigste steder i geologiske ustabile sprekkesoner der det ofte oppstår jordskjelv, forkastninger o l. Er det disse reptilians som er uintelligente, eller er det påstanden om deres eksistens som er et påfunn? Med slike logiske brister som her bringes til torgs som bevis velger ihvertfall jeg å se på dette som rent oppspinn på lik linje som andre publisitetselskende personer kommer med – eksempelvis fru/frøken Leider og hennes Zeta-nonsens. Noen mennesker er sykelig opptatt av sin egen synlighet, og gjør omtrent hva som helst for å bli gjenstand for interesse fra andre mennesker.

tone
tone
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Heisann!

Du kan jo google Tolec og se hva du finner.
Til din informsjon er han anomym, og har ingen ønsker om fokus på egen person.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Ikke godt å vite hva man skal tro på, men jeg må likevel fortelle om mine venner, (eller kanskje de ikke er mine venner), men de påstår at de bor under fjellet Mt Shasta i California. De sier de er Lemurianere som flyktet under jorden for 12.000 år siden da jordoverflaten ble ødelagt av en atomkrig forårsaket av Atlanterne. De sier at dette undergrunnsnettverket allerede fantes og at de bare måtte renovere litt før de flyttet inn.
Regner derfor med at reptilene heller ikke bygde selv, mulig ble disse bygd på en tid det ikke var fare for jordskjelv. Uansett tror jeg ikke reptilene er spesielt smarte..
Husker forresten godt da David Wilcock kom med infoen om de to ødelagte undergrunnsbyene i fjor rett etter at det skjedde, 23. august. Det er godt mulig det er sant.. men det sanneste må uansett være at vi selv må frigjøre oss fra våre egoer for at ting skal gå framover.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden
bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

gudfrid sier:
» De sier de er Lemurianere som flyktet under jorden for 12.000 år siden da jordoverflaten ble ødelagt av en atomkrig forårsaket av Atlanterne. »

12000 år er ikke lenge siden. Hvis jordoverflaten ble ødelagt av en atomkrig da, må det være en masse spor etter denne krigen. B.la. radioaktivitet.

Siden slike spor ikke finnes, er påstanden om atomkrigen noe tøv.

-bjornt

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  bjornt
11 år siden

Saving the Planet from Nuclear Stupidity by Don Winfield

First let me say this in not anti-nuclear. It is about correcting stupid things done by the Nuclear Industry.

Do you remember the Nuclear Disaster at Fukushima, Japan last year?

Follow the link to get your Radiation Protection Book and see the video of Brown’s Gas nullifying the radiation from nuclear waste in 11 seconds.

«If you don’t remember the details a level 9 earthquake on the Richter Scale caused a 1,000 year high tsunami, which hit the Nuclear Reactors at Fukushima, Japan causing multiple explosions, and 3 Level 7 Nuclear Emergencies (There is no level 8), with reactor meltdowns.

The earthquake moved Japan roughly 8 feet closer to the US and Canada. That’s a strong earthquake.

But the tragedy is not over… And the crisis remains; because, there are still 1,365 nuclear fuel rods which are the equivalent of 10 stories (100 ft) in the air in a damaged building, which may be exposed to air and start to burn…

http://zerozipzap.com/

I am helping a group called PACE (Planetary Association for Clean Energy) to bring attention to technology which can eliminate nuclear waste and spent fuel rods.

You can help me help them to help save the planet or a goodly portion of it.

The problem is mostly about overcoming bureaucracy and monopoly profits of the Nuclear Industry. The Nukies do not want to admit that you can eliminate nuclear waste cheaply and insist it must be stored at great expense and profit for themselves for 27,000 years. That’s for the short lived stuff.

Please go to this link and see for yourself why Nuclear Waste is a worldwide threat to you and infants everywhere and how little it will take on your part to do a great deal of good for Fukushima, your community and the entire world.

Reading the text and watching the 3 minute 47 second video has been clocked to take 13 minutes and 33 seconds of your time.

http://zerozipzap.com/

You will be able to download a free copy of a book on Radiation Protection. The articles are supplied by the Life Extension Foundation.

Just enter your primary email address and the book will come right back to you.

May You Live Long & Free

http://zerozipzap.com/

http://zapnuclearwaste.com/

http://freqshield.com/

http://naturalhealingenergy.co/

http://thelibertygang.com

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  bjornt
11 år siden

Godt poeng, bjornt, halveringstid for uran er jo minst 25.0000 år. Det kan godt bety at disse som sier de bor i Telos under Mt Shasta er funnet opp av de vi ikke kan like. Jeg stoler ikke på disse lengre. Atlantis må ha godt under av noe annet.

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Mange vil nok sette spørsmålstegn med slike spenstige teorier du fremsetter her Hans. Grunnen til det er igjen religioner som har hindret oss i å få viten om tidligere kulturer og vår lange historie på jorden.
Vi lever fortsatt under premissene gitt av den første orden vi kjenner til «The Brotherhood of the Snake» De sørget for en polarisering av bevisstheten, og at den ble videreført via «genetisk» manipulerte ledere til kommende generasjoner.

«The extraterrestrial carriers of light gave the surviving Atlantean priests exact instructions to found the Brotherhood of the Serpent anew. The third unknown power to. influence the Brotherhoods was the Eagle, symbolising the space Brotherhood. They inspired each Brotherhood and their worldly kings to build empires.

All wars were instrumental to initiate new historical eras and to build mankind’s history. It was the old game when two . parties fight, the third party and its agenda remain hidden
Thus all world leaders were tempted by the third power in order to fuIfill the worid plan of creation.»
«In the background through all history there are the secret societies. The original Brotherhood soon split up in cults, when certain people on top were in disagreement with each other and different powers of control developed, with them even fighting each other (which still is the case today) totally above an ignorant population.

«They invented the different religions and sects and cults so man would be busy doing something else instead of looking into what the Brotherhood was doing. It was also a way to control people by not telling the truth about God and Jesus, so that people would miss the point and never be able to be set free. Religion has always been connected with guilt and punishment, which is NOT the way it is supposed to be. They put themselves in charge of the churches to entrap people and to spread conflicts between different belief systems. Most wars throughout history have been religious wars.»
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_brotherhoodsnake05.htm

aising Eden Part 10 – HIDDEN ELITE OF THE AGES (Brotherhood of the Snake)
http://www.youtube.com/watch?v=9WJYC1clIbw

Det er opp til hver enkelt å frigjøre seg fra The Brotherhood of the Snakes grep om bevisstheten, og vi står med et veiskille i så henseende. Dette ekko fra Andromeda er mest å betrakte som et SOS og bønn om renselse fra deler av egen bevissthet, da dette er kontakter mest på det intuitive plan

PSL
PSL
Abonnent
11 år siden

I følge diverse blogginnlegg her så ser det ut som om at de mørke kreftene i stor grad er satt ut av spill: (norsk versjon) http://gfinnorway.blogspot.no/

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
11 år siden

Hans,
du etterspør at jeg skal heve nivået i diskusjonen om vaksiner, og legger selvsagt sarkasme i det da du mener at jeg ikke har kunnskap om dette, på tross av at du ikke har en anelse hvem jeg er.

så skriver du altså denne artikkelen her, hvor man selvsagt kan trekke ut hva man ønsker, men dette fremlegges ikke som en teori, men som en påstand.

Problemet med å «heve nivået» i en diskusjon hvor grunnmaterialet er påstander, som underbygges av tidligere egne påstander, og underfundige personer med samme tilhørighet og manglende troverdighet som deg selv er at vi som prøver å komme med ønsker om tilgang på SKIKKELIG materiale for underbygging av teorier og påstander blir sett på som del av denne usynlige eliten, som da er her inne for å lage kvalm og skape konflikter.

Det er en selvdestruktiv tankegang som gjør at det eneste jeg og mine meningsfeller kan gjøre er å legge ut noen kommentarer når vi synes noe bare blir for dumt, ta imot den pepperen vi får(som vi alltid gjør) og akseptere at dere synes vi er mindreverdige debattmotstandere mens dere selv ønsker å fortsette å bo i bakvendtland.

Jeg kaller det bakvendtland fordi du, og mange her inne med deg, automatisk blir mistenksom når MSM skriver noe, men samtidig så refererer både du og dine meningsfeller til MSM når dere selv finner det beleilig.

At dere dedikerer livene deres til å grave etter muligheter for at det kan finnes en teori om at en av teoriene kan stemme er jo det jeg synes er synd.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hei Hans, og takk for svar!

For det første, så er jeg kritisk fordi du blandt annet skriver ofte at du etterlyser balansert og nøytralt syn på saker, mens du selv fronter egne saker som om det skulle vært fakta, og ikke teorier/påstander.
Dette signerer du jo selv med, ved å skrive at du bedriver Science faction.

Vel, for å avsløre tøv, så trenger man ikke bruke all fritiden sin på å grave i annet tøv, men bruke sunn fornuft.
Sunn fornuft mangler når man skriver artikler som man påstår er fakta, samtidig som det understrekes at det kun er videreformidling av andres utspill, med andre ord, så har du ikke sjekket faktainnholdet selv heller i egen artikkel, som du også sier at du ikke nødvendigvis står inne for selv.

Dette er useriøst, og blir en useriøs oppfordring til å se på påstander fra tredjepart som fakta.

Når en da blir møtt med at man skal grave og søke og lese og se på youtuber til mannen med ljåen tar en for å finne disse «faktaene» selv, så blir poengene billige, troverdigheten blir borte, og artikkelen blir dødfødt.

Hvorfor i alle dager skal du skrive en artikkel som handler om romvesener, hvis du strengt tatt ikke tror på den selv?

I ditt svar nr. 6, så spør du om jeg ikke har sans for underholdningsverdien av det jeg finner på Nyhetsspeilet.
Til det kan jeg gjerne si: JO!
Problemet er at man aldri kan vite hva som er ment som underholdning, og hva som er ment som informativt og opplysende når selv forfatterne av artiklene her inne legger mange prosent sjans for at det de selv skriver er rent og skjært sludder og bambus.

Nei, du nevner ikke Zetatalk, så jeg beklager linkingen der, men avstanden til Alex Collier til Nancy Lieder er omtrent en centimeter, så beklagelsen er heller ikke så veldig dyp.

Når det gjelder disclaimeren til nyhetsspeilet, så er jo den også litt forvirrende når du sier at du ikke nødvendigvis står inne for det du skriver…..

Håper du forstår at mine poenger er ment konstruktive, og ikke bare hoderistende for å lage kvalm, som noen andre her inne har påstått ved en rekke anledninger.

Mvh,
Geir Raastad.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Du nevnte noe om bakvendtland. Er åpen for forslag.
George Green An Insiders View of the Big Picture Whats Really Going On
http://www.youtube.com/watch?v=dhv_jjrGaKQ

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

Sorcha Faal skrev om eksplosjonene de antok var militærbaser og at det ble brukt atomvåpen.
http://www.whatdoesitmean.com/index1514.htm

David Wilcock skrev også om spreningningen i det han antok var militære anlegg, og han trodde det også var brukt atomvåpen. Etter å ha fått nye opplysninger skrev han at det ikke var et atomangrep, men at hans etterretningskilder hadde informer om at ingen radioaktivitet ble oppdaget i noen av de ødelagte områdene. Hva de fant var ansett som et forvirrende mysterium. De hadde nå konkludert med at begge baser ble ødelagt av ” instantaneous twenty-fold increase in air pressure”. Det var ingenting igjen i noen av disse undergrunnsbasene. Alt i dem har blitt knust til små partikler. Skaden er total. Ingen visste hvordan hendelsen var mulig. Slike angrep fra innsiden hadde ikke vært registrert tidligere. Dette angrepet liknet ikke noen kjente bakkenett-teknologi-angrep uansett hvor klassifisert det måtte være.
Derfor mente han at det kunne ha vært et ET-assistert angrep.

En massiv mengde luft har blitt «portaled» inn i basen. Portal-teknologien fantes, men den har absolutt ikke blitt brukt på denne måten før – og det var ikke engang klart hvordan det kunne gjøres. Det var også mulig at ukjent teknologi kunne ha blitt brukt til å utvide størrelsen på luftmolekyler i baser med en faktor på tjue.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Illusions
11 år siden

Vel og bra, men er tvilende til hele ET-underjordiske baser jeg.. Er det noen bevis/fakta/tkilder som kan påbevise at slike baser eksisterer eller har eksistert?

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Takker for lenker, må se litt mere på temaet visst. Har hørt vledig mye om underjordiske baser, men egentlig aldri funnet noe som helst bevis som gjør at jeg egentlig har trodd på det. Er av den oppfatning, at det hadde vært mer fellende bevis hadde det vært reellt, men mulig jeg tar feil her..

Er jo også rimelig lett å si hvor det har vært underjordiske angrep i etterkant av jordskjelvene, er jo bare til å se hvor det har vært store skjelv og videre si at «nå ødela de enda en base gitt..» Veldig skeptisk til slike «formidlere» hva gjør at det må gå gjennom disse og ikke vise seg fysisk eller kommunikasjon med store deler av populasjonen?

Angående bildene i lenken din Gudfrid, er vel dette strengt talt underjordiske baser for ET`s. Men at det eksisterer særdeles avanserte hulesystemer som stammer fra 4000-10.000år siden er uten tvil. I India finnes det mange slike underjordiske templer, den aller mest imponerende må være Ajanta grottene i Maharashtra. Kan sees her fra 6:55 http://www.youtube.com/watch?v=gup425zGlBg

Men strengt talt er ikke dette «fungerende underjordiske aliens baser» men forlatte templer fra oldtiden. Kjenner ikke noe særlig til Salomos gruver, bør kanskje undersøke det også litt nærmere ;)

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hei, interessant tema!

Har hørt rykter om reptilian base i norge også.
Skal angivelig ligge under baneheia i Kristiansand, i det «nedlagte» militæranlegget i fjellet der.
Kan være greit å passe på pc’en sin om det ønskes å søke på «reptilian base norway» og eventuelle tilhørende linker.

Får kansje være litt bevisst på «jordskjev» med episenter Kristiansand. :D

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

Se på disse bildene under Tyrkia:
http://www.cappadociaturkey.net/undergroundcities.htm

Også er det sikkert skrevet endel om Salomos gruver.
Jeg er fan av at disse pgså er en inngang inn til Agartha. :-)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
11 år siden

Er svært kritisk til denne informasjonen. Sant skal sies, jeg har ikke sett intervjuene enda, men av det som kommer frem av artikkelen er det mye som skurrer.

Ting jeg reagerer sterkest på;

1. er at de «velger» seg ut et fåtall av «talspersoner» som igjen skal videreformidle beskjeder. Hva gjør at vi plutselig skulle stole 100% på disse, samme gjelder for så vidt Nancy Lieder i Zetatalk.

2. Det er undergrunnsbasene som blir ødelagt. Ganske beleilig, ettersom dette ikke kan bevises.

Skal ikke bastant avvise denne informasjonen, ettersom jeg ikke ahr sett intervjuene, men magefølelsen sier at dette er juks og bedrag. Blir som religion, vente til noen andre skal fikse rotet vi har skapt. På tide at vi selv tar ansvar for egne handlinger. Finnes viktigere ting å ta tak i, deriblant vaksineinformasjon, som ellers Gaarder gjør en suveren jobb med å formidle.

H2O
H2O
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

Hei, tja det kan være utfordrende å skille «klinten fra hveten».

Jeg tenker at om det er slik at «noen» som skal opplyse noen har en «attitude» som oser av å befale, fortelle hva noen skal gjøre eller på annen måte detaljstyre menneskers gjøremål eller lignende…. Da er det bare å «BAILE OUT»
Da kommer det nok ikke fra «the good guys»
Jeg tenker at komunikasjon som kommer med ærbødig og gjensidig respekt og forståelse uansett hvilket ståsted vi er i, vil det kunne utveksles mye god informasjon og fremfor alt økt bevissthet og forståelse om hva som er og ikke er.

Salat
Salat
Abonnent
11 år siden

Godt å se at Alex Collier blir skrevet om. Han var jo tidlig ute å fortelle sin historie og har hatt et veldig tøft liv pga dette. Blir fortsatt plaget av eliten(cia) og familien har for tiden ikke noe sted å bo.
Rebecca Jerningan gjorde et godt Q&A intervju med han nylig. 11.september og det skal visst komme mer informasjon fra den fronten.
SJEKK!!!
[audio src="http://www.wolfspiritradio.com/archive/Journeys_With_Rebecca/2012-09-11-JWR-RR-Rebecca-Jernigan-with-Alex-Collier.mp3" /]
PEACE <3

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Jeg tror at denne informasjonen fra Andromeda-galaxen er troverdig. Andromeda samarbeider med Pleiadene. Jeg tror at jeg selv kommer fra Sirius og at min ektemann kommer fra Orion uten å mene at vi er skurker av den grunn.
Jeg er imot reptiliens. David Icke har hatt mye å fortelle om reptiliens i sine bøker.Ja, » oppvasken » må menneskeheten selv ta. Å frigjøre seg fra eliten er ikke en liten oppgave. De gamle herrene er jo allerede så senile ( gamle ), at de må jo pensjonere seg snart og la menneskeheten endelig » seile sin egen sjø «.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

En av hovedgrunner til at jeg har sluttet å besøke Nyhetsspeilet er nettopp publisering av lavmål-artikler som denne. Alt det du beskriver kan lett leses som en vanlig Science fiction roman. HVOR er verifiserbare bevisene? HVOR er uavhengige rapporter? HVOR er fornuften, meningen, logikken bak alt det SVADA du serverer her? Hvorfor forventes det at vi skal TRO på alt dette? :D

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Vi tror at tro er en nødvendig del av den vi er, men det er bare en prosess i vår persepsjon. Det er fult mulig å gi slipp på hele troskonseptet, og vi slipper slike kunstpauser i persepsjonen som egentlig hindrer bevisstheten i å ekspandere.
Derfor er det flott at NS tar opp tema som ligger i ytterkant av det vi på nåværende tidspunkt kan akseptere som relevant. Jeg finner alltid noe som harmonerer, men kanskje først etter å ha snudd noen steiner i meg selv.

Eks: «Arnold Scheibel calls the brain a cosmic celestial organ. The Andromeda Galaxy comprises 100 billion stars, as many as there are neurons in the brain.»

«If God made this fantastic Universe, He also gave us our curiosity and intelligence. We would be unappreciative of these gifts if we suppressed our passion to explore the truth in the Universe and within ourselves.»

Perception – The reality beyond matter

… Human life is a deep sleep in which we dream that we are Awake …

Når dere ikke sitter klistret til NS av en aller annen grunn, anbefales Gerardus’ Grist artikkler:
http://www.soulwise.net/index-00.htm
Ha en fin dag.

susej
susej
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Persepsjon er begrenset av den iboende evne som vi har til sanseintrykk relatert til våre omgivelser. Å bygge sin forstillingsverden utelukkende på persepsjon er det samme som å avgrense den. Det finnes helt opplagt en verden utenfor våre sansbare evner.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

«The rulers of the world want us to believe in the reality of the conscious mind only! This mind tells us that things are as we see them. They are not! The reality we experience is the result of a mental habit, we are stuck in a mental rut! Because of this we are forced to be reborn again and again. We are asleep! To awaken to ‘what is’ – is an individual task. There are many more and better realities than the reality most people are experiencing and believe in presently…»
Kan ikke gi deg tommel opp for innlegget, men heller ikke tommel ned» :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  arifkarim
11 år siden

Det er veldig leit at du har sluttet, for det har vært så interessant å lese dine innlegg. Jeg synes artikkelen er kjempebra. Jeg har bare sett den første videoen med Alex Collier og skjønner ikke hvorfor Arif ikke ser fornuften. Collier snakker om federal reserve, FN, pengesystem, slaveri, materialisme, verdensleder, NWO, kjærlighet/kjærlighet, menneskeheten som en rase, manipulasjon, bevissthet, A4-liv. Det er jo rett opp i gata fra deg det Arif.

Jeg har jo har en lignende historie som Alex. Møte med noe jeg trodde ikke eksisterte. Jeg tok i mot egget/diamanten og økt bevissthet, jeg lærte meg noe telepati og fikk lære noe av min historie. Jeg ble guidet opp i frekvens, jeg så sjeler som små lys fly rett igjennom veggen. Jeg så portalen de gikk inn i. Jeg har aldri sett en ET, men jeg har sett et blått omriss som passer Colliers beskrivelse og jeg har følt de. De kunne prikke på meg og vise meg rundt. Dette skjedde for snart 4 år siden. Siden har det vært telepatisk kommunikasjon. Jeg kjenner ikke igjen draconians og underjordiske og tviler på Collier rundt alien beskrivelsene til Collier. Det er noe tvetydig. Aliens på en annen vibrasjonsfrekvens er ikke synlige for oss. Undergrunnsbaser for vår frekvens er ubrukelige for lavfrekvente vesen. Om eliten har undergrunnsbaser må de være mot radioaktiv stråling i såfall. Zeta rediculous talk om å gjemme seg under bakken mot jordskjelv, kataklysmer, oversvømmelser som dekker hele jorden er det dummeste jeg har hørt. Til og med en mark er smartere.

Jeg har møtt de astralt, men ikke mer info om at jeg ble svært glad, jeg visste hvem de var og at jeg hadde ventet lenge. Det var et gledelig gjensyn. Ingen har fortalt meg hvor de kommer fra Adromeda, Orion, Sirius. De er jo fra en annen dimensjon, hallo!!! Første budskap var å slå av tv. Jeg hadde et forvrengt bilde av virkeligheten og jeg hadde mange rundt meg bla her på Nyhetsspeilet som åpnet nye tanker for meg. Hundreth monkey teorien som Collier snakker om har jeg også plukket opp på veien. Det er merkelig hvordan vi mottar info uten å snakke med hverandre. Forskjellen er at noen gjør det bevisst mens andre ikke oppfatter det.

Religionene forteller oss om vesener som spiser av vår energi og prøver å ta over vår kropp. Demoner og djevler kalles de. Draconians Zeta greys er bare et annet navn. Det er i hodet dette sitter, kampen mellom det onde og gode utfoldes her og bestemmer våre valg. Ikke noe hokus pokus. Venstre vs Høyre. Om slike usynlige vesener spiser av vår energi og forsøker å leve igjennom oss ved å manipulere handlingene våre gjennom hat, grådighet, materialisme, frykt, religioner bad stuff osv…? Vet ikke, men oppskriften på å bli kvitt de kan man få fra Collier.

Vi kan godt bruke hypotesen:
Det finnes laverestående usynlige vesener som ikke har erfart følelser og ikke kommet like langt i evolusjonen som oss mennesker. De lever igjennom oss og vår energi. De lærer og erfarer på samme måte som oss. De skal senere erfare å være mennesker. Vi lærer av disse vesenene ondskap og blir manipulert til å bygge vår verden i hiarki og kastesystem. Vi mennesker er ikke onde, men vi blir lett ledet til ondskap. Vi skal ta til oss den lærdommen og erfare andre ting senere.
Fin teori. Glem små grå idioter 10 km under bakken og deres enorme kompiser draconians som man kan oppholde ved å stikke dem i levra….Men ikke drepe. Men om jeg møter en slik gjeng skal jeg huske tipset fra Adromeda om å ta bena fatt, haha!!

Mye fornuft fra Collier, men møte med romvesener som føder som oss, men ikke opplever tid – Som bruker telepati, men snakker noen ganger og ofte med Collier- Har barn som går i skoler for å lære – Krig eksisterer ikke, men det er bare fordi de er trøtte – Andromedafolket bruker ikke våpen og kjenner ikke til vold, men lærer hvordan man skal bekjempe de svære stygge draconians. Come on! Jeg tror Alex Collier har en god agenda, men blander inn egne tanker om dette er budskap fra Aliens eller engler. Andromeda er et kult navn da :-) tøft! Mytologisk er Andromeda av den fallne gjengen, men Collier er nok en bra mann som er verdt å lytte til, absolutt. Modig.

Hovedgrunnen til at jeg aldri snakker om slike ting er slike som deg Arif. Manglende kunnskap og erfaringer betyr ikke at andre ikke ser fornuft. Du har verdifull kunnskap på andre områder. Er det ikke irriterende når du vet du har rett når andre kommer med uvitenhet og kaller deg idiot? Jeg kaller dem lærlinger :-)

jepsipepsi
jepsipepsi
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Interessante refleksjoner og tanker du legger for dagen her, Thunder. Jeg har sett en rekke av disse videoene med Collier, jeg vet ikke helt hva jeg skal tro? For det er vel det det bunner i også i dette tilfellet, om man tror på det han sier, eller ikke? Mye av det han snakker om er jo veldig besnærende, men likevel…usikker på om det han snakker om er «for real»?

Ellers er jeg veldig enig i det susej skriver: «Aliens/ET finnes, men de er naturligvis blitt tillagt hensikter og egenskaper utfra vår egen begrensede fysiske forestillingsevne». Jeg tror vi bare må innse at ja, vi tillegger ofte Aliens egenskaper utifra vår begrensende forestillingsevne. Det er jo vel og bra å bruke forestillingsevnen og fantasi, men også den har sin begrensning. ;-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  jepsipepsi
11 år siden

Takk for det Jepsipepsi.
Kan bare svare utifra egne tanker og erfaringer. Mye som Collier sier harmonerer, men noe harmonerer rett og slett ikke. Som jeg skriver noe om i innlegget over. Jeg gidder ikke å tro, jeg leter etter sannheten. Jeg skriver innlegg i håp om at vi kan reflektere sammen og etterhvert finne sannheten. Tiden jobber for oss :-) Telepati kan misforstås, man trenger tid til å forstå. Collier så verden annerledes enn meg for 20 år siden hans tanker på den tiden får meg uansett til å undre på hvor i helvete jeg har vært, en annen planet? Hehe! Collier er en pioner uansett, får tanker i sving. Heldigvis har vi slike. Jeg måtte ha hjelp for å slippe ut. Det er ikke min fortjeneste. Aliens vet jeg eksisterer, men ikke hva de er eller hvor de kommer fra. Noe sier meg at Collier ikke gjør det heller. Det er logikken og oppførselen som får meg til å tvile. Mye har han nok rett i. Han har nok et brennende ønske om å få folk til å våkne og tro på han, men dikter litt for å få helheten. Never trust a man with a ponytail, samtidig snakker han litt mot seg selv. Men han har nok et godt hjerte, full av følelser og ønsker oss det beste. Har sett bare denne ene videoen, så jeg vet ikke så mye om han. Vi har våre begrensninger som du sier, vi får la tiden jobbe for oss. Det går som regel bra til slutt…

Vi har våre konger som bevilger seg lån til å styre verden gjennom faenskap, lån som vi slavene aldri klarer å betale tilbake. Man kan da umulig finne glede i slike ting som Iphone når man ser reportasjer fra kinesiske fabrikker. På dette området er Collier en stor helt, han vil ha forandring. Han ser oss som likeverdige på jorden. Jeg skammer meg for fortiden, men lærdommen er mer verd enn gull.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Adenbukten er litt merkelig. Jeg tok det som et omen, den gangen. Det skjedde på samme tid som jeg hadde mine sterke «alien» – opplevelser. Det var Sirius Star som ble kapret utenfor Aden på den tiden.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Man må huske at Sirius er veldig sentral i landene rundt Adenbukten og deres kultur. Osiris/Isiris, David/salomo. Sirius kretser rundt Orion som blant arabere kalles «The central one» Flaggene til eksempel. Noen kjenner den som Betlehemstjernen. Finner du Orions belte som de tre vise menn finner du også stjernen som er den sterkeste på himmelen. Du finner også de syv stjernene og mannen som har sverdet hengende ned fra munnen fra apokalypsen/åpenbaringen. Så ser man fiendene fra Tyr. og deretter de falne som har hodet vendt mot jorden. Oksen som ble tilbedt når solen var i tyrens tegn.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Osiris/Isis :-)
Odin/Frigg eller frøya. Friggs rokk. Damen er mer sentral her hjemme :-)
Oksen/gullkalven/pinsen
Saul/Benjamin fra Tyr.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Informasjonen fra Tolec minner mye om informasjonen (dvs. typen av påstander) som kommer fra sveitseren Eduard Meier.
http://www.rolfkenneth.no/Billy-Meier.html

susej
susej
Abonnent
11 år siden

Aliens/ET finnes, men de er naturligvis blitt tillagt hensikter og egenskaper utfra vår egen begrensede fysiske forestillingsevne. Her verserer det en rekke hypoteser om at vi mennesker er blitt avlet som forsøksdyr av ulike utenomjordiske raser som vi har tillagt menneskelige egenskaper. Hvis vi først skal søke etter vårt opphav må vi først innse og akseptere at den skaperkraft som ligger bak hele universet kanskje ligger et stykke utenfor vår forestillingsevne.

ETs er åndsvesener som kan manifestere seg i vår fysiske verden. Akkuratt dette gjør at de synes å være utenfor de fysiske lover vi lever under. Glimtvise manifestasjoner gjør dem absolutt ikke avhengige av fysiske rom i jordens indre.

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Jeg har alltid vært skeptisk til informasjon om at noen utenfor (Jorda) skal komme her og «rydde opp» for oss. Men når Tolec forklarer hvorfor og i hvilket omfang faller brikker på plass for meg. Det han sier at der er umulig for oss mennesker å hanskes med Draconis/Hydra reptilene, både fordi de i vibrasjons-frekvens ligger utfor vår (og er her fysisk kun når de bruker sin energi til å fokusere på de) og fordi de har teknologi som er ekstremt mye bedre enn alt vi har.
I tillegg forteller han at (Alfa) Draconis og Hydra har satt opp et nettverk som spenner over 20 planeter i vår galakse, Melkeveien, hvorav den ene er Jorda vår (+ månen og Saturn). Dette er et ekstremt avansert energifelt som har til hensikt å sakte reprogrammere DNA’et til alle mennesker i vår galakse til å bli reptiler (identisk til Hydra/Droconis). Dette vil være virkeligheten om 360 år fra nå om reprilene for fortsette med teknologien sin.
Som alle skjønner, dette vil påvirke alle ca. 8 millioner bebodde planeter i Melkeveien og vil gå ut over alle. Derfor har Anromeda, Pleiadene og «Galactic Federation of Light» fått en slags «Gudelig tillatelse» til å gripe inn og forhindre dette, mest mulig uten å påvirke oss.
Vår elite her på Jorden (Illum inati og andre) må vi derimot håndtere selv da det er vår egen oppgave å rydde opp i det vi har vært med å skape på grunn av manglende fasthet av rett og galt.

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Morten B sier:
» Det han sier at der er umulig for oss mennesker å hanskes med Draconis/Hydra reptilene, både fordi de i vibrasjons-frekvens ligger utfor vår (og er her fysisk kun når de bruker sin energi til å fokusere på de) og fordi de har teknologi som er ekstremt mye bedre enn alt vi har.»

Jeg spør:
Hva i all verden er «vibrasjons-frekvens»?
Hva er det som vibrerer?
Måmes det Hz eller noe annet?
Har det noe med temperatur å gjøre?

Eller er det bare et tulleord som ingen operasjonell mening har?

-bjornt

tothestars
tothestars
Abonnent
11 år siden

kan bekrefte at ødeleggelsene av disse basene ble gjort. Er forørvig en stor base utenfor Mosjøen (riktignok ikke undersjøisk) inne i ett av de største fjellene der.

susej
susej
Abonnent
Svar til  tothestars
11 år siden

:-)
Har du vært der i våken tilstand? Har du bilder, eller annen dokumentasjon?

Eventuellt annet? – hva bygger du påstand på?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  susej
11 år siden

Det finnes eksisterende vitenskap på dette «paranormale» område som forklarer hvordan dette kan finne sted. Vitenskapen er i ferd med å ta inn over de mange mangler ved etablerte teorier.
«THIS IS DRAMATIC EVIDENCE THAT A NEW FORCE, TORSION, IS REAL. THIS IS THE CENTRAL TOPIC OF DR. SWANSON’S NEW BOOK, «LIFE FORCE, THE SCIENTIFIC BASIS.» THIS IS A FORCE WHICH WAS DISCOVERED OVER FIFTY YEARS AGO IN RUSSIA, BUT HAS BEEN LEFT OUT OF MODERN PHYSICS. IT EXPLAINS PSYCHIC PHENOMENA, ESP, PK, REMOTE VIEWING AND DISTANT HEALING. IT IS A REVOLUTIONARY NEW FORCE WHICH EXPLAINS MANY OF THE PUZZLES OF MODERN PHYSICS INVOLVING CONSCIOUSNESS, THE PARANORMAL, AND ENERGY MEDICINE.»
http://www.synchronizeduniverse.com/

Eks.
Dr Claude Swanson Quantum Physicist

m.m..

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Max Planck Institute var med å etablere Haarp, sikkert mest for å gjøre prosjektet stuerent. Men ser man på institutet sine fagområder er det ikke vanskelig å tegne et bilde som passer fint inn i dine antagelser Hans.

Eks: Hva de åpent forsker på.

– Astronomy & Astrophysics
– Biology & Medicine
– Material & Technology
– Environment & Climate
– Humanities
http://www.mpg.de/research_news

Her en introduksjon til ionosfærisk heater fra deres hjemmeside:
http://www.eiscat.com/groups/Documentation/CourseMaterials/School2007/Kero_Intro2Heating.pdf

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Her finnes mye info om Eiscat, bla utbyggningsplaner 3D antenner Øverbygd, Andøya etc. etc..
http://www.mpg.de/en/search?utf8=%E2%9C%93&searchfield=norway+eiscat

Annual report 2009:
http://www.eiscat.com/groups/Documentation/AnnualReport/EISCAT%20report%202009.pdf

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Hans,

Kan du, som etterspør balanserte ytringer i media, vise til hvor jeg, som skeptiker, har tilknytning til noe som har med støtte eller forsvar av HAARP som våpen å gjøre?

Du misforstår vel antakelig med viten og vilje, men for å forsvare HAARP som våpen, så må man først anerkjenne at det er nettopp, et våpen!

Jeg, og mine medskeptikere som jeg vet om, har null anerkjennelse for HAARP som annet enn antenneanlegg som undersøker nordlys, og aller minst som masseødeleggelsesvåpenet som Maarit Hansen og en del andre påstår, selvsagt helt uten at et eneste menneske på kloden kan vise til rent teknologisk og dokumentert.

Men, nå er jo observasjoner viktigere enn vitenskaplige fakta, og naturlover er ikke i veien for fantasien, så jeg skjønner jo at jeg ikke kommer noen vei med mitt ønske.

Men, for å avslutte. Hvis du kan vise til et sted hvor det står at skepsis.no eller noen medlemmer der forsvarer og støtter våpenet HAARP (som jeg da mener ikke eksisterer som våpen) så skal jeg sende deg en konfekteske etter eget valg.

Hva gir du meg tilbake dersom dette ikke kan oppdrives?

og hvis det ikke kan oppdrives, vil du da slutte å snakket om skepsis.no som en enhetlig greie hvor man konspirerer sammen og er enige om alt, og er innleid av CIA, NWO eller Jens Stoltenberg?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

HAARP Poses Global Threat
The use of the new geophysical weapon might lead to the global catastrophe
http://english.pravda.ru/news/russia/15-01-2003/20445-0/
«The Russian parliament suggested the global banning of HAARP tests. In September of the year 2002 the State Duma of Russia discussed this question and conducted the voting in order to send the mentioned addresses to the adequate addressees. One hundred and eighty-eight deputies voted for the address to President Vladimir Putin, whereas the same subject for the UN returned 220 votes. This proved that Russian parliamentarians were rather concerned about the development and possible use of geophysical weapons. »

HAARP Antennas, Some Say Can Be Used to Modify Weather
http://english.pravda.ru/science/tech/19-01-2010/111728-haarp_antennas_modify_weather-0/ etc.. etc..

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  tothestars
11 år siden

Jeg er også spent på hvordan tothestars kan bekrefte at ødeleggelser av disse påståtte basene har blitt gjort.

Dersom en ikke-eksisterende base aldri har eksistert, og man undersøker området for å så finnet ut at disse ikke er der, så er ikke det en bekreftelse på at noe er ødelagt, men en underbygging av faktumet at de aldri har vært der…..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Geir Raastad
11 år siden

Påstått og påstått, hulene er godt dokumentert i Illumianti kortene :)

Men det kan se ut som om Rom-øglene som ble sendt til andre siden av universet fant en portal så de returnerte
Når der det full krig mot den utenomjordiske trusselen, store militærstyrker fra USA og Kina prøver å bekjempe dem

Noe sier meg at eneste måten å bekjempe denne trusselen utenfra er å samle hele verden i en slags ny verdensorden mot denne felles fienden

Hva tror du Geir ? skal vi gå sammen og danne en paramilitære anti Aliens gerilja ?

UFO War: kinesisk og US Navy ved San Francisco

http://www.veteranstoday.com/2012/09/17/ufo-war-chinese-and-us-navy-off-san-francisco/

Du kjenner sikkert til George H. W. Bush sin fantastiske tale om The Thousand points of light ?

Her er alt bare fryd og gammen med hule-byggeren

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/a-thousand-points-of-light

Ikke så lenge etter ble de splittelse og hule-byggerne begynte å sprenge huler

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/fear-and-loathing

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

No, really: Govt warns of ‘zombie apocalypse’
«The zombies are coming!» the Homeland Security Department says.
http://www.msnbc.msn.com/id/48933473#.UFh9KFHWoUo Uff&Uffda

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Jeg får si som jeg sa til Hans.
Man vet aldri hva som er ment som underholdning og hva som er ment som alvor her inne……..

:D

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Bill Ryan interviews Marcel Messing : a Project Avalon video
Her med grunnleggende innsikt som gjør deltakelse på NS forum mer givende og inspirerende, i det minste for meg. Dette er også grunnleggende for å ha glede av smurfens spenstige innlegg. Lytt med hjerte.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Helt korrekt analyse Geir :)

Kommentaren til deg var skrevet som en dobbel kommentar, de opplyste skjønner umiddelbart hva jeg mente, de kunnskapsløse fra apesekten skjønner ingenting og tror det er underholdning ;)

Det er klart at jeg ikke gidder å prøve å mate info i deg med teskje siden du uansett aldri vil forstå, det blir det samme som å prøve å lære en katt å fly

Jeg ville vente med å skrive en avhandling om artikkelen her og påstandene til Alex Collier og Tolec før jeg har sett alle 5 timene med film og så gjøre meg opp en mening men litt kan jeg jo si nå ….

At det finnes D.U.M.B.S er noe alle vet, at flere eller alle er sprengt er heller ingen hemmelighet, påstanden om at de er sprengt av snille Aliens fra nabo galaksen vår Andromeda sammen med at Rom-Øglene fra Zeta Reculi og Alpha Draconis, Hydra, Orion og Sirius B er sendt til andre siden av universet i en enveis portal er noe jeg venter med å si så mye om før jeg har sett filmene og fakta sjekket påstandene

Da basene i Washington ble sprengt så skrev main stream at Det Hvite hus med Obama og Pentragram ble evakuert ned i tilfluktsrom, da kan vi anta at de ikke sprengte dem selv, ved et jordskjelv så drar man da ikke ned i tilfluktsrom så det må ha vært noe annet som skremte dem så mye kan tyde på at påstandene til Alex Collier og Tolec er korrekt

Nå regner jeg ikke med at du som andre septikere klikker linker som kan føre til at de rosa boblene dere bor i sprekker men for alle andre så så er Reptilhulene i One World Controllsenter ved Denver international airport god dokumentert i de 5 episodene her av Oprasjon Trojan Horse

Det er ikke noe man bør se før enn legger seg vist en vil sove ;)

OPERATION TROJAN HORSE 05 – DENVER INTERNATIONAL AIRPORT (CAPSTONE)

De er ingen som har bedre tilgang til insideinformasjon en veteranene i Veteranstoday, men meg som de fleste andre er ganske overbevist om at vist det kommer ut i main strem så er det snakk om Fake Aliens innvasjon for å samle verden mot en felles fiende, det er jo ikke akkurat få filmer som har kommet ut fra Hollywood om Aliens som kommer opp på strendene i California for å angripe oss, illuminati forbereder underbevisstheten vår så vi skal bli lettere å narre
Bortkastet tid spør du meg, for septikerene sin del så kunne de like gjerne sagt at det var en invasjon fra Donald Duck og resten av flokken fra Andeby, septikerene ville uansett ikke tvilt et sekund så lenge de står i main stream og det blir formidlet fra en autoritet

La oss anta at Alex Collier har rett og de onde Reptilene er borte men som han sier så er det helt opp til oss selv hvordan veien videre går, det er overhodet ikke noe grunn til å feste i gatene og hvile på laurbær enda, verden styres forsatt av makt og pengesyke psykopater med våte drømmer om enda mere penger og ulltimat makt

Store mørke skyer seiler innover oss, hvor mørke de blir er opp til oss selv, vist vi er så hjernedøde at vi dreper våre egne medmennesker for fote bare for at en autoritet sier vi skal gjøre det så ja da har vi ikke fortjent bedre

1.3 milliarder Kinesere som har latt seg lure krever nå at myndighetene går til krig mot Japan, konflikten tilspisser seg time for time
Japan er i allianse med USA så da har vi de 3 størst økonomiene i verden kastet ut i tredje verdenskrig umiddelbart noe som vil få den globale økonomien til å kollapse på minutter etter at det braker løs , da kan vi i beste fall bruke tusenlapper til dopapir

Kinesere krever at landet skal gå til krig mot Japan.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8327169

Så har vi 1.7 milliarder muslimer som er rasende på Vesten etter håningen av deres profet i den Amerikansk produserte filmen, en liten hendelse til kan få hele krutttønna til å eksplodere

Sterke krefter ønsker sterkt å se til at den hendelsen kommer …

I går kom også nyheten om at Iran sender Revolusjon garden sin inn i Syria som betyr en kraftig opptrapping av konflikten der, smeller det så er Russen over oss på minutter pga deres allianse med Iran

Iran confirms it has forces in Syria and will take military action if pushed

http://www.uruknet.info/?p=m91142&fb=1

En Armada med krigsskip fra 25 nasjoner på vei mot Iran …. tviler på de skal på fisketur

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/09/16/armada-of-british-naval-power-massing-in-the-gulf-as-israel-prepares-an-iran-strike/

Den gode nyheten er at uansett hva som skjer så vil det snart komme en tid og en ny æra der alle lever i harmoni og kjærlighet med hverandre, uten hat, egoisme, grådighet og psykopatiske ledere

Alle våre minner vil bli slettet og jorden vil bli renset

Vi står ovenfor 2 valg før den tid

1. Vi kan lytte til våre ledere og slakte hverandre ned for fote i grusomme kriger og og dø i katastrofer

2. Vi kan tenke selv, la lederne utkjempe sine egne kriger og isteden hjelpe hverandre og redde livene til våre medmennesket mot de globale katastrofene som skal rense kloden så vi alle kommer fra det med livet i behold og får ta del i den nye tiden som kommer etterpå

Renselsen er allerede startet, polene svekkes og flyttes, sola begynner å kaste fra seg kraftig fler, vulkaner og jordskjelv aktiveres i økende tempo, merkelig ekstrem vær øker dag for dag og folk flest våkner i stor stil

2012 handler om mer av alt på godt og vond

Bilder som dette ser en oftere og oftere

http://www.yr.no/nyheter/1.8326513

3MIN News Sept 18, 2012

De som ønsker å se hele historien om hva som stå foran oss kan se denne her, det er hva som vil skje vist vi lytter til våre ledere
Det trenger ikke å skje, vi kan alle samle oss og hjelpe hverandre i vanskelig tid, det er helt opp til oss selv, vi velger vår egen fremtid
Vi kan velge å redde livene til våre medmennesker eller vi kan velge å ta livet av dem, hvor mange som får se når våre gode voktere fra Andromeda kommer og veileder oss etter katastrofene i den nye tiden bestemmer vi mao helt selv :)

Her er hele historien vår fra A til Å :)

The Prophecies Of Mother Shipton

baugen
baugen
Abonnent
11 år siden

På en av sidene kom et bilde av en person ved navn Matthew Ward. Han sier mangt og mye om det utomjordiske som er vanskelig å bedømme– men da han begynner rose Obama i skyene er det slutt på troverdigheten!!

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
11 år siden

Fersk UFO reportasje fra den «store verden»… Kina og USA samarbeider i Stillehavet mot slemme UFO.

http://www.veteranstoday.com/2012/09/17/ufo-war-chinese-and-us-navy-off-san-francisco/

sjarl
sjarl
Abonnent
11 år siden

Kommentar til Hans Gaarder:

Ser du visert il Tolec, men også Sheldan Nidle har noe av de samme opplysninger. Han hevder å være kontaktperson for sirianerne, men kanaliserer ikke opplysningene han kommer med. Kontakten til å begynne med var ved direkte kontakt, men senere ved implantater som muliggjør informasjonsoverføring. Viser til hans Webside og en Webside med norsk oversettelse:
http://www.paoweb.com/
http://sheldanorwegian.blogspot.no/

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  sjarl
11 år siden

Sheldan Nidle kommer med info som sier at et nytt og bedre økonomisk system er på vei sammen med et nytt og bedre styresett.. Det burde ringe noen bjeller, hvem bestemmer dette og hvem sier vi vil ha det?
Vi kan ikke stole på slike, de er ute etter å bruke oss til egen fordel.
Vi klarer fint å ordne opp selv, hvis vi gidder, vi må frigjøre oss fra gjeld og ubrukelige avhengigheter, dyrke vår egen mat og hjelpe naboen uten å forlange penger for det osv.
Det går bra det :-)

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Ja blant mye annet, som feks opplysninger om vår herkomst, historie og vår utenomjordiske herkomst. Og ikke minst stresser han mye om våre søskenbarn snart lander. Vel, den som lever får se.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  sjarl
11 år siden

I følge en av de få kildene jeg stoler på (Anastasia), vil det komme utenomjordiske som utgir seg for å være våre venner, de vil tiby oss teknologi og løsninger på alle våre problemer. Men disse kommer ikke for å hjelpe oss de kommer for å utnytte våre naturressurser slik som de pleier.
Galactic fed of light er laget for å gjøre oss passive, passive marionetter er vi vel litt leie av å være nå?!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjarl
11 år siden

Hmmmm …. det høres ut som om Anastasia har vært om smugtittet litt i Illuminati kortene Gudfrid ;)

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/foreign-aid

Vår kjære Robert Dave Myrland er jo fra Andromeda så kanskje han kunne kikket innom og opplyst oss litt, flott Beamskip han har tatt bilde av forresten :)

UFO Sightings WOW Best UFO Photo EVER! June 18 2012 Robert Dave Myrland Star Ship Engineer!

http://www.youtube.com/watch?v=VVUIHCxeuWY&feature=player_embedded#!

For alle som syns dagene er lange så anbefaler jeg denne fantastiske serien i korte snutter som fortelle alt om våre forfedre, DNA oppgradering, Frekvens-økningen, global oppvarming, kosmiske bølger, katastrofer, Meditasjon, Nibiru, hvordan en skal forberede seg nå og og ikke minst hvordan vil vil få det etter at vi er oppgradert, den er kjempe lett å forstå, ja selv for en septiker og ikke minst så brukes det mye humor så det blir gøy å se på :)

Part 1: Human DNA Mysteries – The Mechanics of Ascension

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  sjarl
11 år siden

Læren om de fire Yugas kan opplyse oss. Historien gjentar seg – vi har vært her før. Se det dramatisert:
The Golden Age – Part 5 (Good, Bad and Beyond)

The Golden Age – Part 6 (The Four Yugas)

Satya Yuga:
It is characterised by virtue, wisdom and religion, there will be practically no ignorance and vice. It is called the golden age. In this age people live for a hundred thousand years. It was very suitable for self-realisation because people could perform prolonged meditation…

Treta Yuga:
In this age vice is introduced. It is called the silver age and people live for ten thousand years. Self realisation can be achieved by performing great sacrifices…

Dvarpara Yuga :
There is an even greater decline in virtue and religion, vice increase. People live for one thousand years in this age and self realisation is reached by worship of the Lord…

Kali Yuga:
In Kali Yuga there is an abundance of struggle and strife, ignorance, vice and ir-religion, true virtue being practically non-existent. The duration of life in Kali Yuga is one Hundred years and the recommended process of self-realization in this age is hearing and chanting of the Holy Name of the Lord. Vice increases to such a point in this Yuga that at the termination of Yuga the Supreme Lord Himself appears as the Kalki Avatar, vanquishes the demons, saves his devotees and commences another Satya Yuga. Then the process begins again…

SelmaDenise
SelmaDenise
Abonnent
11 år siden

Nå har har jeg endelig nå sett flere av videoene/intervjuene og fått reflektert litt. Jeg blir litt ustødig hver gang jeg hører om «riddere på hvit hester», i dette tilfelle Andromeda Council.

Først av alt er det ingen ting mer i denne verden jeg heller skulle ønske – enn at dette var sant, og kanskje det er det? Det er likevel mange spørsmål som melder seg, og som jeg eventuellt ønsker belyst før jeg takker ja til denne redningspakken, men først og fremst bør det nevnes at jeg ikke får det umiddelbare hjerteressonans til dette budskapet. Hjertet er selvet «veien sannheten og alt det der – som vi stadig oppfordres til å bruke i slike sprøsmål som dette. Men for å være «mental» så er det et par ting jeg vil påpeke.

Først av alt legger jeg merke til at det snakkes om GFL i det ene intervjuet. Et paradox er jo at GFL påstår at det er dem som har sprengt i stykker undergrunnsbaser og lignende, selv om den konflikten ikke er et tema i dette intervjuet.. Det andre som slår meg er at intervjuet ( dialog) blir veldig upresis når det spørres om GFL og deres affærer i forhold til Andromeda Council.

Jeg får inntrykk av at AC (andromeda ….) har hele opplegget klart. De skal hjelpe dem som har blitt holdt i fangeskap av Greys Ikke for å være sarkastisk, men hvis du har levd som fange av ailiens – er det siste du vil å få etterfølgende helsehjelp av ailiens, men jeg har ikke lyst å bli pirkete.

AC vil gi helsehjelp til mennesker som har eteriske shipper ( allerede opprette sykehuser rundt i galaksen?)
Alle de mennesker som er blitt «enginert» av greys og reptilians, som på en måte blir definert som en ny rase – litt mer avansert en vanlige mennesker – skal flyttes til en annen planet som er i 3d?? Det betyr jo også alle indigoene og krystallbarna. Det er kjent at eksempelvis indigoer er et resultat av tre. En far, en mor, pluss en ukjent faktor. Om faktor X er et resultat av de gråes og reptilianske sølekake – prosjekter, er for meg ukjent – men det er jo akkurat disse indigoene og krystallbarna som er essensiell for «løftet» og hvorfor skal de da fjernes, og holdes i tredje dimensjon, når alt tyder på at deres rettmessige dimensnjon ligger langft over denne ?

Andromedaene skal implimentere ett nytt økonomisk system, de har liksom hele redningspakken klar, og det kan ser ut som vi må gi avkall på styring innenfor:

teknologi
helsevesen
økomomi rettsystem/påtalemyndighetsforvalting

og siste men ikke minst ser det ut som at andromeda-folka vil plassere noen jordboere på en annen planet. Sistnevnte synes jeg utmerker seg som spesielt fordi at alt som er produsert på jorden er av jorden – selv det er litt genetiske cocktail varianter der ute – så vil de likevel være barn av jorden – av jordens frekvens og elementer – og rent helsemssig vil det være uheldig å bytte planet.
Man kan alltids bytte beite, men ikke planet.

En annen ting som slår meg er at andromeda er fra fjerde dimensjon. Man stoler bare ikke på fjerdedimensjons-ailiens, punktum. Hvis andromeda er så full i kjærlighet – så teknologisk avansert – og har eksistert sååå lenge som det påstås i en av disse videoene – Hvorfor har ikke de kommet seg lenger enn til fjerde dimensjon??

I det ene intervjuet ( gjerne i flere) så betegnesGud som : THE CREATOR OF CREATION.

Hehehehe……jeg ler men det er ikke morsomt. Vet noen tilfeldigvis hvem som er The Creator of Creation i dette universet?? Hvorfor bruke så tungvinte formuleringer om GUD ?

THE CREATOR

Med en gang det her refereres til «skaperen av skapelsen» – så begynner varselampene mine å brenne. Det er en total degradering av GUD som er KILDEN til alt LIV – så fremt det er «THE SOURCE CREATOR, altså GUD, han refererer til.

En ting som jeg opplever at stadig blir nevnt fra høyere hold er :

As is above so is below.

Hvis man lurer på hva som skjer i det store bildet MAKRO (i dette tilfelle andromeda universet ect) så se bare hva som skje i MIKRO (her på vår egen planet). Det er kjent at at Eliten har voldtatt samtlige tredje verdens land med løfter om modernisering helse velstand og teknologi – via finansinering – tilbud om store lån- ubetjenelige og med kjipe betingelser – og katastrofale konsekvenser – hvorpå nasjoner sitter igjen med gjeld og ressurser som de ikke lenger selv har råderett over. (for oss betyr dette billig kylling, kaffe ris ect) Jeg ser på opplegget til Andromeda og det er sammenlignbart. As is below – so is above.

I hvertfall når man tilfeldigvis befinner seg i 3d i en lovløs avkrok i universet. Hvis vi skulle takke ja til dette fantastiske hjelpeapparatet til AC, innbærer det at vi blir mottagere på givers nåde. Hva om Giver i dette tilfelle AC – er NÅDELØSE ??

Vi fortsetter…Hvis månebasene (med sine kontrollfrekvenser) ikke lenger var operative, villle alle (de fleste) mennesker vært veldig våken nå, og sett det usynlige – vært mer i balanse – og i kjærlighet. Slik er det ikke.

Samtidig savner jeg info både om Nibiru og andre katastrofer. Andromeda snakker om å redde verden – uten å nevne de virkelige farene der ute. de maler et veldig begrenset bilde av vårt situasjon – og deres kunnskap bærer preg av å være mentalt faståst i luciferianske prinsipper.

Kan det tenkes at AC synes det er bedre om de hersker oss . enn Draconisene – men at resultatet for oss villle vært å forstatt bli undersotter??

ikke gi vekk kraften deres folkens. Vi må fikse opp i ting selv. Ikke flytt til mars eller uranus. Ikke gi bort roret til kaptein sabeltann, og la heller ikke den onde stemoren gi deg epler.

P.S Jeg kan ha feiloppfattet – og fremlagt feilaktige påstander her – og om så tilfelle skylder jeg på AC infoen som var veldig uklar på enkelte områder.

SelmaDenise
SelmaDenise
Abonnent
Svar til  SelmaDenise
11 år siden

Viktig å følge opp denne saken. Jeg kan nå bekrefte en gang for alle – på vegne av meg selv og et par andre – at dette er bullshit-info fra ende til annen. Det er utrolig lett å begynne å tro på alskens info som kommer fra eksterne kilder, om en ikke er villig til, eller tør, eller tror det er mulig og åpne «slusene» som gjør at man kan se selv.

Først at alt – Greys er ikke så ille. De har utviklet seg – men de har fortsatt sin egen agenda. Reptilene er her i beste velbefinnende, og det vet jeg fordi jeg foruten å være ombord på et skip veldig nylig – også hadde dem på hjemme besøk hos meg.
Dette er i aller høyeste grad litt svevende for mange, men jeg antar at det er rom for slik info under en artikkel som denne. Dette innlegget er til dem som skjønner hva jeg snakker om i hvertfall.

Her er en liste for dere som mistenker å ha hatt (frivillig?) ufrivillig kontakt med reptiler og greys.

REPTILIAN INTERACTION
I have limited this list to the things
ONLY the reptilians are responsible
for. They may be accompanied by
the STS (service to self) greys but
the STS greys may interact with
people without the reptilian presence.

1) Intense headaches(implant headaches)

with a source point within the sinuses

(These will be so bad the person is

unable to do anything but lie very still)

2) High Pitched, very loud noises in

one or both ears, this will stay on one

pitch and be consistent for a minute

or more

3) Waking with obvious physical

injury(ies)

4) Sexual injury(ies) upon waking.

5) Severe deep bone pain during the

waking hours that is not effected by

medications.

6) A sudden feeling of being very very

weak, nauseous, sudden need to empty

the bowels or any combination of these

three things.. The person may throw up

anything in the stomach with excess

amounts of bile and then will simply need

to lie down. Sometimes the feelings
lessen and the person is semi-functional

but remains weak and cannot keep food or

many times liquid down. This may last

for a short period or for many many hours.

7) Changes in the person’s dreamscape.

Sexual/romantic dream characters may

morph into the opposite sex or into a
monster. Reptilians may appear and

threaten or coerce.

Familiar people may behave in

unlikely ways and encourage negative

actions. Repeating dreams should be

considered suspect if they are out of

character for the dreamer.

8) Reptilians usually appear in the same

basic form consistently to a person,

seeing varied types may indicate the

person is dealing with the STS grey

species.

9) Assaults where the victim can feel

the attacker but not see them. The

victims body may move beneath unseen

hands, the attacks may be general or

sexual in nature

10) Amazingly enticing sexual dreams

that feel very real along with extensive

conversations within the dream state,

a relationship beginning between the

victim and the reptilian that continues

for days, months or even years.

11) Direct thoughts/conversation being

received telepathically.

Greys (Service to self or «negatives»)

1) Luminescent marks that can be seen

with a black light such as those used for

teen’s black light posters anywhere on

the body. (False readings can be caused

by some cosmetics and lotions so keep

2) A disgusting odor. Sometimes described

as sulfur or excretement.

3) Triangles, dots or other marks on the

skin that appear overnight.

4) Screen memories such as seeing

animals with large eyes peering in the

window or other odd memories that do

not fit within the normal life
perameters.

5) Headaches with a point of origin in the

face, will be much less severe than the

debilitating headaches caused by the

Reptilians.

6) Being frozen and feeling a malevolent

presence upon waking or falling asleep.

Greys (Service to others or positives)

1) Unexplained Healing that occurs

overnight or gradually over weeks.

2) Scars appearing or disappearing.

3) Situations in which a person’s thoughts

seem to be acted upon when those

thoughts are about helping others.

Occurrences range from receiving money

from an unlikely source to help another

person to all physical pain being
instantly removed and the

person being completely

refreshed. These occurrences happen

only after an unrealized need or want is

expressed in some way. Such as a person

wishing they could go and help someone

else with a need.

4) Any discomfort caused by these Beings

is removed or diminished upon request. .

5) Experiencing of being «frozen» with no

feeling of evil.

6) Parts of the physical body going numb.

7) Feeling of movement around the person’s

body.

8) Sounds of work being done, hospital
type noises such as machines, tubes being
used, breathing sounds change accompanied

many times by a tickling feeling around

the nose especially.

9) Hearing a high pitched sound for a few

seconds, it is not as loud or as high
pitched as the reptilian sound.

10) Very intense heat in a localized and

defined area of the body such as the back

or sinuses/nose, the breath may become

hot enough to create a burning feeling on

the upper lip.

11) The body being moved in a semi-jerking

motion without any accompanying muscle

contraction.

12) A feeling of floating slightly above
the body.

13) Breathing sounds change accompanied

many times by a tickling feeling especially
around the nose.

Neutral signs of interaction

with an interdimensional Being or species.

These are general signs of contact and may

appear during any type of interaction.

1) Physical marks upon waking, including

scoop scars, or scars disappearing.

2) Becoming suddenly tired and needing to

lie down and sleep suddenly.

3) Lights seen in your room usually at night,

usually in the blue or white color ranges,
advanced illuminati energy interactions
are red/gold/black rather than the blue

green range.

4) Lights seen behind closed eyes as you

go to sleep

5) Seeing shadows that move purposely

6) Hearing voices or music that are just

out of range

7) Feelings that you have had information

downloaded into body or brain

8) Missing time

9) Being «frozen»

10) Feeling objects around move such

as blankets or the bed

11) Bed or couch movement

12) Feeling of being touched or

movement around the person’s body,

it’s a slightly electrical feeling

13) Seeing movements out of the

corner of your eye

14) Seeing orbs or actual Beings

15) Feeling a Being or multiple Beings

moving about on the bed or couch

16) Feeling sharp unexplained pain

(ask for it to be Numbed if it is a STO

Being the pain will stop or decrease

significantly)

17) A feeling of restricted breathing

(work being done)

18) A feeling as if something has

impacted the person’s body, like a

falling object but nothing is there

19) Pets and or small children

reacting to something that «isn’t there»

20) Flashes of light appearing in

living areas of home

21) Dreams, flashbacks or memories

of being onboard a ship

I teorien skulle slike hendelser ha opphørt nå som disse «gogutta» ifølge AC er borte.
Listen er ikke absolut men jeg dømte den til å være ganske god.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
11 år siden
kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
11 år siden

Her er en spille liste som dere bør sjekke ut. Disse er laget for alle lightworkers
der ute. Vi er snart i mål med vårt mål her nede. Ikke mist motet, vi har hjelp fra vår familie. :)

http://www.youtube.com/playlist?list=PLjKqSxpVgUr-UYc96gZW5Msg2Yb2zbyHR&feature=edit_ok

« Forrige artikkel

Fremragende internasjonale UFO-forskere til Norge i høst

Neste artikkel »

Månen: En aktiv ET-base?

130
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x