Informasjon om jorda fra Andromeda

23.9K visninger
7 minutter lesetid
130

Nyhetsspeilet presenterer videoer med Alex Collier og Tolec, som hevder å ha kontakt med utenomjordiske fra Andromeda. Den første videoen med Alex Collier er fra 1994. I det siste klippet hevder (fra 2012) opplyser Tolec at “opprenskningen” i form av fjerning av jordens usynlige “drakoniske” maktmisbrukere, av ET-rasene reptilians og greys, som kommer fra Alpha Draconis, Hydra, Orion og Sirius B nå er fullført. Dét kan være skikkelig gode nyheter…

Alex Collier intervjuet av Rick Keefe i 1994

http://www.youtube.com/watch?v=GKDZ_JclApk&feature=related

 

Alex Collier på Project Camelots Awake and Aware konferanse i 2009

 

http://www.youtube.com/watch?v=dC0C5Li9PTg&feature=related

 

 

Tolec intervjuet av Lisa Harrison, nov. 2011

Ifølge Tolec har det pågått en “Star Wars” i jordas umiddelbare nærhet; Månen,  Mars og Mars-månen Phobos er blitt rensket for reptilians og negative greys og ekspedert til en fjern avkrok av universet gjennom et enveis wormhole, i regi av The Andromeda Council. Denne aksjonen ble fullført i første halvår av 2011.

Årsaken til at det ble besluttet å foreta noe så sjeldent som et brudd på det kosmiske ikke-intervensjonsprinsippet var at med den kursen jorda var på, med reptilians og negative greys som bidro til å ødelegge fremfor å utvikle jorda og den menneskelige bevisstheten, ville konsekvensene om noen hundre år ha blitt så alvorlige at det ville ha rammet mange andre steder i galaksen og universet. For å unngå dette ble det gitt litt usynlig “nødhjelp” til jorda og oss som bor her.

 

Tolec i juni 2012

http://www.youtube.com/watch?v=r0M4vWRyFKQ

 

ET rasen reptilians har lenge holdt til i underjordiske og undersjøiske baser på jorda, noen har ligget mer enn 100 km. under jordoverflaten. The reptilians har en svært avansert teknologi og er eksperter i å overta kontrollen over sivilisasjoner på ulike planeter for å herske over beboerne som slaver. Etablering av “drakoniske” hierarkier og kontrollsystemer (som sivilisasjonen på jorda har vært full av lenge) , er utslag av dette.

 

Informasjon som kan bekrefte Tolecs påstander om ødeleggelse av underjordiske reptilians-baser

Ødeleggelsen av den dype reptilian-basen under Washington DC 23. aug. 2011

Dette ble registrert som et jordskjelv, “The Virginia Earthquake“:

“The 2011 Virginia Earthquake occurred on August 23, 2011, at 1:51 pm EDT (17:51 UTC) in the Piedmont region of the US state of Virginia. The epicenter, in Louisa County, was 38 mi (61 km) northwest of Richmond and 5 mi (8 km) south-southwest of the town of Mineral. It was an intraplate earthquake with a magnitude of 5.8 and a maximum perceived intensity of VII (very strong) on the Mercalli intensity scale.”

 

Se: http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Virginia_earthquake

 

Ødeleggelsen av den dype reptilian-basen under Denver 23. aug. 2011

Dette ble registrert som et jordskjelv, “Det kraftigste jordskjelvet i Colorado på mer enn 100 år“:

“DENVER — The largest natural earthquake in Colorado in more than a century struck Monday night in the state’s southeast corner, but there were no reports of damage or injuries.

The quake, with a preliminary magnitude of 5.3, was centered about nine miles from the city of Trinidad and hit at 11:46 p.m. local time. It was felt as far away as Greeley, about 350 miles north, and into Kansas and New Mexico, said Julie Dutton, a geophysicist at the National Earthquake Information Center in Golden, Colorado.”

Se: http://www.nytimes.com/2011/08/24/us/24earthquake.html?_r=1 

 

Den undersjøiske basen i Aden-bukta ble ødelagt 31. oktober 2011

Fra omkring 2008 kom det rapporter i vestlige media om “piratvirksomhet utenfor kysten av Somalia“. Uansett omfanget av dette, ble det benyttet som dekkhistorie for alt det var verdt da situasjonen i 2009 endret seg.

På det meste var det 300 marinefartøyer i Adenbukta i 2009-2010. Årsaken var at det var åpnet en stargate i tilknytning til den undersjøiske reptilian-basen. Verdens stormakter og Bilderberg-land etc. har i mange år hatt et hemmelig samarbeid knyttet til temaer som omhandler utenomjordiske besøkende med ymse agendaer. Den røde tråden er at maktens menn snakker i lukkede rom om hva som bør gjøres samtidig med at deres folk blir holdt i komplett uvitenhet. Bildet viser kinesiske marinefartøyer i Adenbukta; et nærmest oppsiktsvekkende syn.

Reptilian-basen under Adenbukta ble ødelagt av et angrep med et lydbasert strålevåpen (“a sonic beam weapon“) som ble utført av personer fra stjernesystemet Procyon. De hadde vært i samme situasjon som menneskene på jorda gjennom å ha vært dominert av drakoniske reptilians og deres utførende fotsoldater the greys. Procyon-folket hadde på egenhånd klart å mobilisere den viljekraft og teknologi som var nødvendig for å bli kvitt de nesten ”untouchable” reptilians. Gjennom denne prosessen hadde de funnet frem til de svake punktene i forsvarssystemene og basene til reptilians.

Stargate manifestert som en vortex (vann-virvel) i sjøen over den dype undersjøiske basen var et observerbart tegn på at det var noe langt mer enn fattige pirater i enkle farkoster som hadde tiltrukket seg allverdens marinefartøyer.

Deretter tok de turen til jorda med sin kompetanse og teknologi for å hjelpe jorden med å blitt kvitt sine seiglivede reptilians, på oppdrag fra the Andromeda Council. En stor takk til våre kosmiske brødre og søstre fra Procyon for denne verdifulle håndsrekningen de har gitt oss som lever på jorda. Procyon er et av medlemmene i the Andromeda Council.

Etter oktober 2011 har det ikke lenger vært marinefartøyer i Adenbukta, og “pirat-problemet” har forsvunnet fra media. Dette fordi problemet ble løst for et snaut år siden. “Jordskjelvet” som ble registrert 31. oktober 2011 hadde “episenter” i den dype undersjøiske reptilian-basen som ble tilintetgjort.

En detaljert skildring av den vellykkede operasjonens detaljer og omstendighetene rundt ligger på Biblioteca Pleyades:

http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_galacticfederations29.htm

“Jordskjelvet” som ble registrert 31.10.2011 i Adenbukta var i virkeligheten en slags “undersjøisk Star Wars”. En ET-base ble ødelagt av tilreisende ETs ved bruk av høyteknologi.

 

I mai 2011 hadde Beforeitsnews en omtale av de mange anomaliene rundt det som skjedde i Aden-bukta, som hadde karakter av kritisk journalistikk. Her ble det bl.a. påpekt at:

“In response to all of Pirates attacks the UN Council voted to enable countries to send warships to the area. So NATO, England, Russia, China, India, Germany, Saudi Arabia, Iran, Switzerland, United States and others have all participated in sending warships to the area. The US Mercenary force Blackwater who has their own warship that has been deployed as well as China, a country that hasn’t deployed ships outside of their own waters in centuries.

In the mist of all this corporate media propaganda ,many truthers began to analyze why on earth we would deploy that extreme amount of global response headed out to conquer a few menacing pirates.

It was discovered that a strange abnormality in the Gulf of Aden had been found. Many believe that this could be ancient stargate located seven miles underground possibly in an underground military base.

The Gulf of Aden has also been under scientific scrutiny for years because of a magnetic anomaly that was discovered.

he Gulf of Aden was one of the first places where a reversely magnetized sea floor was recognized.

The questions wave on, why send warships from all around the world to the Gulf of Aden?

Are they sending warships to save precious cargo from pirates? Is it because of the magnetic anomaly occurring?? Are there underground bases built deep into the sea??

Why all of this attention in Yemen?? Is it UFO contact from another universe coming through the stargate? “

Se

 

Ifølge Tolec ble den SISTE undersjøiske (underjordiske/undersjøiske) reptil-basen ødelagt våren 2012.

 

Nyhetsspeilet bringer disse vitnemålene ikke bare fordi de er grensesprengende interessante, men også fordi de kan være av stor betydning for oss som lever på jorda nå, i 2012-2013-2014.

Utover å gjøre det klart at makteliten har ”sold out” (dvs. forrådt) menneskeheten i stor skala for makt og sin egen komfort – i største hemmelighet og med stilltiende samtykke fra media – ga Alex Collier også klare anbefalinger til noen hver av typen:
– Voks opp!
– Få opp øynene!
– Begynn å ta ansvar, også for samfunnet og for planeten!
– Begynn å gjennomskue alt sludderet fra media og stå heller opp for sannheten!

Han sa også at selv om det ville være nødvendig med inngripen utenfra for å få fjernet de drakoniske maktmisbrukerne fra planeten vår er det likevel vi selv som må redde oss selv.

Ifølge Tolec har nå de reptilske plageåndene som har herjet omtrent som de ville med jordens beboere gjennom hundrevis av år blitt fjernet, både fra sine dype undersjøiske og underjordiske baser, samt fra månen, Mars og Mars-månen Phobos.

Det vil i så fall bety at vi mennesker er  blitt satt fri og omsider har fått muligheten til å leve i frihet slik den guddommelige hensikt hele tiden har vært. Ettersom de utenomjordiske bakmennene til makt-kabalen kjent som ”the Dark Side” nå er borte, vil ikke deres frontfigurer (Cheney, Kissinger, Rockefeller, Bush sr. og jr.,  Brzezinski, Obama, Carlucci, Kolvenbach, Ratzinger osv.) lenger kunne misbruke makten like lett som før og det vil bare være et tidsspørsmål før maktstrukturene kollapser og uante muligheter åpnes for et bedre liv på jorden for menneskehetens milliarder.

Men oppvasken gjenstår, og den må vi selv ta oss av. Et første skritt kan være at hver og en velger å stå opp for sannheten og å stille krav til sine makthavere (ikke minst Norges uansvarlige og bevisstløse storting og regjering) om at beslutninger må være basert på anvendt fornuft og dessuten ivareta folkets interesser, inkl. borgernes rett til frihet og å utøve vår egen fri vilje på individuelt nivå.

Hvis DU bidrar til å blåse på korthuset, vil det lettere rase sammen. Det (mao. dagens etablerte maktstrukturer inkl. rettsvesen, etterretning, helsevesen og militærvesen) kan ennå holde seg oppe ved hjelp av egen tyngde og vanens makt i kombinasjon med massenes inngrodde forestillinger om å akseptere det åpenbart skjeve og uansvarlige som “normalt”…

 

For mer info om The Andromeda Council, Tolec og Alex Collier, se for eksempel:

http://andromedacouncil.com/

http://www.etembassy.com/2010/06/ufo-contactee-alex-collier-and-the-reptilians/

http://www.youtube.com/watch?v=tLKeRS2ZaU8&feature=bf_prev&list=PLE3E38D6D1D1A8C03

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

130 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
4 år siden

Hvem er det som bor inni HollowEarth ,hvis alle reptilians er drept ?
Admiral Richard L Byrd ,fløy inn i et hull i Arktis og oppdaget en verden ,på 30 tallet. Dette stedet skal ha fått navnet Agartha . Her fantes en sivilisasjon . Hvem er disse vesener? Hvor kommer de fra ?
Jeg trodde det var Reptilianerne som bodde der . Hvordan vet vi at de ikke bor der ?
Og det finnes vel vennlige blant Reptilianerne. Kan vi ikke leve i symbiose ? Hvilken rett har vi til å utslette Dem? En annen ting : The Men in Black, ; er disse reptilians , eller hvem er de ? Hva er deres hensikt ,,,

Hvorfor hører vi ikke noe om : MEN IN BLACK ? HVOR ER DE???

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
4 år siden

Hvordan kan Rockefeller være en av makteliten ??? I en annen artikkel her ,skriver dere jo at Laurance Rockefeller , på 1990 tallet, var leder av en Disclosure gruppe som sendte egne representanter til White House for å påvirke CLINTON til å offentliggjøre dokumenter eller noe sånt .
Han var en pådriver for å stoppe det gigantiske hemmelighets komplekset!
Har du skrevet feil i farten ??? Og hva med den Engelske Kongefamilien? Halvparten av dem er jo Reptilian shapeshifters ,HVA skjer med de ???

Er det noen her som ser noen forandring i verden ? Jeg ser ikke noen forandring! Det skjedde mer på 80 tallet enn i hele de siste to tiår tilsammen .

CamillaM
CamillaM
Abonnent
6 år siden

Jeg tror på mye rart, men dette blir for drøyt! Jeg våknet ikke før i januar i fjor, men også før den tid hadde jeg denne indre stemmen som sa meg ting, hvorav mange av de har blitt bekreftet og forklart det siste året. Denne stemmen har aldri vært interessert i dette alien-styret, noe som forteller meg at jeg ikke skal kaste bort tid på det.

Jeg anbefaler de som vil og kan å stille inn hodet på at visse mørke krefter har en interesse av denne alien-hypen, gå 100 år tilbake og så gå igjennom alt siden med det i bakhodet.
En annen ting å huske på: For mer enn 20 år siden lot en journalist noen forskere å prøve tankekontroll på seg. Hun fikk en hjelm på hodet og la seg på en benk i et rom. De fremkalte intens sinne og frykt, og fikk henne til å tro at kroppen hennes ble strukket oppover veggen helt opp til taket.
– Det er 20 år siden
– Kan de det kan de lett simulere bortføringer
– Det burde si folk noe at disse “vesenene først kommer når vi har teknologi til å lure folk til å tro på det.
– Dette er hva de offentliggjorde, og da kan vi bare tenke oss hvor langt de egentlig hadde kommet
– …og det er 20 år siden nå!

Det burde og si dere noe at UFO-opplevelser har økt i antall og troverdighet i takt med den teknologiske utvikling.
Vi er lags med en slags “vegg” til det som er utenfor jorda. Har det noensinne falt dere inn at det er en grunn til det? Og disse som “hjelper” dere kan liksågodt være demoner/archons. Det er nå engang det de gjør best; å lure folk

Tom
Tom
Anonym
8 år siden

:-) Jeg elsker litt motstand, ellers blir det ikke så spennende..
Spenning = Strøm X Motstand

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg har i lang tid lurt litt på han der David Icke, som snakker om de mystiske 13 Illuminati blodlinjer, som er i slekt med reptiler og draconere, eller noe i den duren. Det låter moll for meg, fordi jeg tror det er Rothchild- familiegener det er snakk om, og at det er denne familien som har skapt og innovert det en gang så fryktelige og skremmende Illuminati/frimureri. Bare et ord, bare et navn, bare en av hundrevis av bevegelser som kontrolleres av Rothchilds? I kommersiell/maktmessig øyemed? Selve triangelet, maktsymbolet til frimureriet/Illuminati anser jeg for å være ett av de mest fremtredende “famileskjold/våpenskjold” som Rothchilds bruker. Triangelet har de antakelig kuppa fra “ancient times”, og jeg har i lang tid lurt på hva det symboliserer (noen som vet?).

Rothchilds har etter min oppfatning skapt det gamle Rom, Vatikanet, krigen om Waterloo, det ville vesten i USA, Pearl Harbor, Vietnamkrigen, Disneyland, Bibelen, 1. og 2. verdenskrig, ja hele menneskets historie har de vel skapt i sitt stormannsgale bilde.

Jeg lurer på om de har skapt David Icke også. Hvordan kan det ha seg, at Michael Jackson ble myrdet fordi han begynte å blåse litt i fløyten, når David Icke holder verdens-show og foredrag om hvordan “Illuminati” egentlig henger sammen?

Det henger bare ikke på greip.

Andromeda council? Så lenge kjendiser eller enkeltpersoner, såkalte “utvalgte spesialister” uttaler seg om slike ting som en sannhet, så er jeg skeptisk. Svært skeptisk.

Etter min oppfatning er det absolutt ingen på denne jorda som kan identifisere de utenomjordiske “tilbake-venderne” enn de som faktisk jobber for elitens ulike “astronomiske fasiliteter”.

Jeg er likevel overbevist om at extra terrestrials vil vende tilbake til Jorda, av følgende grunner: Jeg har selv sett UFO`s, og kryss-sjekket mine observasjoner med andres. Det jeg har sett, er etter mine overbevisninger UFO`s som samarbeider med eliten. Jeg har aldri før i mitt liv sett UFO`s i så omfattende grad som nå. Jeg har faktisk aldri sett noen før i mitt liv. Jeg har heller aldri før i mitt liv, observert et så kunstig “vær”, sett chemtrails på himmelen, og faktisk gjort meg opp en formening om at dette kan være en forsvars- grid mot utenomjordiske. Et annet argument som overbeviser meg, om at vi står overfor en alien invasjon, er at siden det med stor sannsynlighet finnes èn, kanskje to eller flere utenomjordiske raser “iblant oss”, så må det finnes enda flere i det ytre rom. Og siden “the grey collective” nå har røpet sin eksistens med både sine flåter, og sitt samarbeid med eliten, så tipper jeg, at dette ikke er tilfeldig, m.h.p 2012 og tiden videre.

De fleste mennesker i de vestlige samfunn blir “mind-controlled” og manipulert av forfalsket informasjon, som eliten bevisst spyr ut, for å avlede oss. Spesielt på internett! Vi må huske at eliten også styrer og kontrollerer samtlige backbones og ISP`s i verden. At eliten likevel tillater så mye kritikk og info på youtube, har undret meg en del. Muligvis for å skille ut, og identifisere dem som har erkjent NWO/OWO- fenomenet, og er uenige. Jeg setter et stort spørsmålstegn ved dette.
Hele maktstrukturen til eliten, hele fundamentet for deres eksistens, er hemmeligholdet. Elitens 1. bud for alle og enhver som jobber for dem, må være: “NEVER LET THEM KNOW. THOSE WHO KNOW MUST BE TERMINATED”.

Jeg lenker til et intervju med Erich von Däniken, som jeg finner interessant. Usikker på om han også er kjøpt og betalt, men jeg har ikke konkludert i hans tilfelle. Synes det er greit at han uttaler seg om sitt livssyn og rin religion, i forbindelse med ET`s, så lenge dette er et intervju. Selv er jeg meget skeptisk til den bibelske fortellingen om skaperverket, og jeg betviler at den har relevant sammenheng med utenomjordisk aktivitet. Men jeg er som alle andre, bare et menneske, og kan ta feil. Jeg er i det minste ikke kjøpt og betalt.

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

og det sier jeg, som har sett Ufo, og opplevd veldig mye rart i mitt liv. Jeg var med å danne Ufo-Stavanger i sin tid, Men det er lov å bruke sunn fornuft, selv om vi er her inne, på en ganske så alternativ kanal fremfor de kommersielle…og vi bør etterstrebe fakta og beviser, så langt det lar seg gjøre.

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

“Månen til jorda er kunstig. Dette slo Icke fast med tunge vitenskapelige referanser, særlig en russer”

“Icke refererte til at Saturn har sendt kraftige bølger mot jorda, som er gått gjennom en ”forsterker” på månen, hvoretter de er blitt tunet inn og sendt mot jorda med adresse oss
mennesker”

Icke er helt på jordet…fullstendig på viddene.
Det finnes ikke 1 tung vitenskapelig referanse, ikke et seriøst tenkende menneske som tror på dette…ingenting, nada!
Icke er en fearmonger, tjener grovt på dette, og er antagelig kjøpt og betalt av eliten, hvis den mot formodning er reell.
Interessant artikkel, men Tolec og Icke kan bare ikke brukes som seriøse kilder.
Er ikke ment som personlig mot deg dette, men det finnes et utall andre seriøse forskere, og amatørforskere/astronomer, som kan gi deg 1 million argumenter mot kunstig måne teorien, for hver av dem som gir 1 for samme teori

Gnilre
Gnilre
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Jeg kan bekrefte dette voldsomme tilbakeslaget for reptilbevegelsen 15. februar i år. Utvilsomt en stor seier for Procyon-styrkene, men likefullt en tragedie av voldsomme proposjoner. Uansett hvilken vei man ser på det.

Over 9.500 reptiler døde denne dagen. Voksne, så vel som barn. Mange med tilknytning til Norge. At mesteparten ble reddet gjennom stargater, slik Andromeda Council hevder, er ikke annet enn propaganda. Sannhet er alltid det første offeret i krig. De omlag 1.500 som ble tatt hånd om av procyonerne er antagelig internert og underlagt tortur og eksperimentering.

Selv hadde jeg en tremenning på den basen. Hydrareptil ja, men også en skapning av kjøtt og blod, med følelser, håp og fremtidsplaner, akkurat som deg og meg. Han jobbet i en underordnet stilling som varmetekniker, og hadde bare vært der litt over en måned før basen ble ødelagt. En veldig hyggelig kar og langt fra noen ekstremist.

Mye av den informasjonen som kommer ut nå er veldig ensidig og anti-reptilsk. Anbefaler dere alle å gjøre et forsøk på å se bak propagandaen og ikke bare akseptere alt fra den såkalte “gode-siden” som fakta.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Gnilre
11 år siden

Slapp helt av! Når det kommer til utenomjordiske reptiler, bombing av underjordiske alienbaser og annet fjas, så tar jeg absolutt ingenting for fakta.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Nei, ikke jeg heller. Men det er også umulig absolutt å utelukke.

Jeg slapper av med er at dette kan vi uansett ikke gjøre noe med. Enten så finnes de, eller så gjør de det ikke. Det blir opp til oss å finne ut om de eksisterer eller ikke. Sånn er det.

Jesse Ventura sjekker ut David Ickes reptil-teori: http://www.youtube.com/watch?v=WlpYvSa3KC0

Synes verken Ventura eller Icke kommer særlig godt ut av 1. episode på sesong 3, noe som dessverre har blitt en trend, der de foregående sesongene har vært langt bedre enn siste sesongs dykk i konspirasjonsteorier..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hei Hans og god jul gutt:) OK om du vil ha spørsmålene på Engelsk eller?

« Forrige artikkel

Fremragende internasjonale UFO-forskere til Norge i høst

Neste artikkel »

Månen: En aktiv ET-base?

130
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x