Hvorfor vi sluttet å reise til månen.

Månen: En aktiv ET-base?

17.6K visninger
10 minutter lesetid
73

Hvorfor sluttet vi så brått å reise til månen? Kan det være at NASA i løpet at sitt romprogram på 60-tallet oppdaget utenomjordisk aktivitet der? Og at de senere, under Apollo 17 ekspedisjonen i 1972 ble klart advart mot å komme tilbake? En advarsel de videreformidlet til Sovjetunionen som omtrent samtidig la sine planer om bemannede månereiser på is. Denne artikkelen dokumenterer at det har vært intelligent aktivitet på månen siden lenge før vi begynte å reise der.

Vår instinktive trang til å utforske

«As I stand out here in the wonders of the unknown at Hadley, I try to realize there is a fundamental truth to our nature.
Man must explore.
And this is exploration at its greatest.”

-Astronaut David Scott, Apollo 15
7. August, 1971 på Hadley-Apenninnene, Månen.

I 1498 nådde Vasco da Gama India for første gang. Han reiste tilbake til India 3 ganger før han døde der i 1524. Hans ekspedisjoner markerte starten på vår sivilisasjons utforsking av Afrika og Asia.

Noen år tidligere hadde hans kollega Christopher Colombus reist andre veien og oppdaget nye kontinenter i
vest. Colombus foretok denne reisen 4 ganger, og etter hver gang returnerte han til Europa med mer kunnskap om den nye verden. Men tenk om det hadde blitt med disse første ekspedisjonene? Tenk om vi hadde tatt til takke med den informasjonen da Gama og Colombus gav oss etter disse første oppdagelsesreisene, og aldri senere dratt tilbake?
Men sånn ble det ikke. Vi mennesker er nysgjerrige av natur. Det ligger latent i vår sivilisasjon det å utforske og oppdage, erobre og ekspandere. Det er en del av oss, og det driver oss fremover. Derfor reiser vi alltid tilbake. Med flere skip, mer mannskap, og nye mål. Slik utvikler vi oss, og slik vil det alltid være. Dette vet vi. Men det er ett unntak.
Månen.
Den 14. desember i år blir det 40 år siden Apollo 17 startet hjemreisen etter et tre dagers langt opphold på månen, og Commander Eugene A. Cernan uttalte følgende da han som sistemann gikk ombord i romskipet:

“I’m on the surface; and, as I take man’s last step from the surface, back home for some time to come — but we believe not too long into the future — I’d like to just [say] what I believe history will record. That America’s challenge of today has forged man’s destiny of tomorrow. And, as we leave the Moon at Taurus-Littrow, we leave as we came and, God willing, as we shall return: with peace and hope for all mankind.”

Men vi reiste aldri tilbake. Eugene A. Cernan ble den siste mann på månen. Kun 6 ganger sendte vi bemannede ekspedisjoner ut dit.
Vi spaserte litt rundt og tok med oss 379 kg stein og støv tilbake. Så var det brått slutt. Veien lå åpen foran oss. Milliarder av dollar var investert i løpet av siste tiår. Teknologien utviklet seg raskt, og vi hadde tilegnet oss mye kunnskap om romfart. Men likevel. Vi reiste aldri tilbake. Med tanke på vår egen historie og vår innebygde trang til å utforske og kolonisere er dette særdeles merkelig. Jeg mener dette er et av de viktigste spørsmålene vi glemmer å stille i dag. Hvorfor sluttet vi å reise til månen? Hva er den egentlige årsaken?
Eller stilt på en litt annen måte: Skjedde det noe på den siste turen til Apollo 17 som skremte oss fra å reise tilbake? Gjorde astronautene en oppdagelse som fikk NASA og amerikanske myndigheter til avslutte hele det prestisjetunge måneprogrammet før det kom skikkelig i gang?

Svaret er ja.
De oppdaget at månen allerede er kolonisert, og at den sannsynligvis har vært det i tusenvis av år. De oppdaget baser, fartøy og aktivitet av utenomjordisk opprinnelse på månen. Og det skremte dem. Om dette alene var nok til å avslutte måneprogrammet, eller om NASA i tillegg advart av ET mot å fortsette, kan vi bare spekulere i. Når vi ser på alle fakta omkring månen, hva vi vet, og hva som faktisk har blitt observert der er det liten tvil om at dette er den virkelige årsaken til at både USAs og Sovietunionens måneprogram stoppet brått i 1972.

Det er ikke første gang utenomjordisk aktivitet har blitt observert på månen. Så lenge vi har hatt visuelle hjelpemidler til å studere den har vi gjort observasjoner som ikke kan (bort)forklares.

Litt historikk

Den første dokumenterte observasjon av uforklarlig aktivitet på månen er beskrevet i en artikkel i «National Geographic» i februar 1969;
En ikke navngitt engelsk vitenskapsmann observerte i mars 1587 en lysende flekk på månen. Samme vitenskapsmann skrev noe senere i «Monthly Notices of the Royal Astronomical Society» at han også hadde observert to små ‘flammefargede’ områder som lyste annerledes enn vanlig på månens overflate. Fenomenet varte i fire timer. Hvordan observasjonen ble gjort vites ikke, men dette var 20 år før Hans Lipperhey oppfant teleskopet.

En annen tidlig observasjon beskrives i et brev datert Boston, 24.november 1712, skrevet av Colonial Minister Cotton Mather til en Mr. Waller i The Royal Society. Brevet beskriver blant annet et sterkt lys observert under månen fra New England i november 1668.
«..ye star below ye body of ye Moon, and within the horns of it..» Brevet befinner seg nå på biblioteket til Massachusetts Historical Society i Boston.

En undersøkelse publisert i 1968 av astronomene Patrick A. Moore fra Armagh Planetarium i Nord-Irland og Barbara M. Middlehurst fra University of Arizona, viser at det i astronomiske fagtidsskrft og journaler er publisert nesten 600 rapporter som omhandler observasjoner av uforklarlig eller merkelig aktivitet på månen. Den første observasjonen i rapporten er gjort så langt tilbake i tid som i år 1540.
Flere av disse observasjonene er gjort og dokumentert av svært respekterte og anerkjente astronomer.
Her er noen av dem:

 • I 1794 publiserte «Philosophical Transactions» (volume XXVI og XXVII) 7 brev som alle rapporterte om observert lys på månens mørke områder.
  Hovedobservasjonen ble gjort av astronom Reverend Dr. Nevil Maskelyne, men flere andre astronomer rapporterte også disse lysene.
  I brevene står det ordrett:
  «I was, as I stood, during the time it continued, and took every method I could to convince myself that it was not an error of sight, including the testimony of one who passed.
  I am certain of this spot appearing within the circumference of the moon’s circle.”
  Et annet vitne skal ha beskrevet hendelsen som : “light like a star, as large as a star, but not so bright, in the dark part of the moon”
 • Sir William Herschel, av mange sett på som grunnleggeren av moderne astronomi, rapporterte at han hadde observert merkelige skarpe lys på månen under en måneformørkelse I 1873.
  Den 18.august, 1787 observerte han glødende områder på månen som han beskrev på følgende måte: «..like slowly burning charcoal thinly covered with ashes..» Herschel gjorde mange slike observasjoner i løpet av livet, og noen av dem skal ha vært av lysende punkter i bevegelse over månens overflate. I november 1821 observerte han dette fenomenet 3 dager på rad.
 • Den 17. juni 1877, i New York, oppdaget Professor Henry Harrison et lys på månen som minnet om ‘refleksjon fra et speil i bevegelse’. På nøyaktig samme tid i England observerte Frank Dennet et lysende punkt i Bessel-krateret.
 • I Volume 20 (1883) av det anerkjente tidsskriftet Astronomical Register står det følgende om observasjoner på månen:
  «I nærheten av krateret Birt er et objekt formet som et sverd… og et ‘geometrisk’ objekt formet som et kors er i krateret Eratosthenes…
  I krateret Gassendi finnes det rette linjer… Og i bunnen av krateret Littrow er 7 mørke flekker formet som den greske bokstaven Gamma…»
 • En sensasjonell oppdagelse ble gjort 29. juli 1953 av John J. O’Neill, science editor i New York Herald Tribune. Han oppdaget, på et område av månen han hadde studert mange ganger tidligere, at det plutselig hadde vokst frem noe som minnet om en bro. Objektet (broen) strakk seg 18 kilometer ut over området Mare Crisium. Også kalt The Sea of Crises. Han trodde først det var en optisk illusjon, men uansett hvor mange ganger han sjekket, så var broen der. Han rapporterte oppdagelsen til The Association of Lunar and Planetary Observers, som bortforklarte det hele med at det måtte være en naturlig formasjon.
  Men, han var ikke den eneste som hadde teleskopet sitt rettet mot The Sea of Crises i det tidsrommet. En av verdens fremste måne-eksperter på den tiden, astronomen Hugh Percy Wilkins, stod frem og fortalte at han også hadde observert dette. Flere andre astronomer, bl.a. et ledende medlem av The British Astronomical Association, Patrick Moore bekreftet at denne hendelsen var reell.

 

Signaler fra månen for 150 år siden?

I perioden 1869-70 oppstod et fenomen som av mange er sett på som det merkeligste og mest uforklarlige som noen gang er observert på månen.

Et utbrudd av mystiske, gjentagende lys ble observert. De fleste av dem faktisk i Mare Crisium, hvor ‘broen’ til John J. O’Neill skulle oppstå drøye 80 år senere. Men de ble også sett mange andre steder over hele månen. Disse lysene ble sett så ofte og så regelmessig at The Royal Astronomical Society of Great Britain startet et 3 år langt prosjekt for å undersøke fenomenet. Flere titalls astronomer observerte dem, og de ble dokumentert over 2000 ganger. De lysende punktene dukket opp enkeltvis og i grupper som sirkler, trekanter og rette linjer. De ble observert i bevegelse og i varierende intensitet som om de var under intelligent kontroll. Det ble den gang spekulert i om det kunne være en form for kommunikasjon fra en utenomjordisk intelligent livsform.

Bildebevis

Det er tatt millioner av fotografier av Månen. Helt fra starten på 50-tallet og fram til i dag. Mange av disse er aldri vist offentligheten, og de av dem som er det har på forhånd vært godkjent av NASA. Det vil si, de har behandlet for å skjule eventuelle spor av utenomjordisk aktivitet.
Dette vet vi. Mange av de som har deltatt i dette arbeidet har i ettertid stått frem og fortalt hva de har gjort.
Men noen tabber ble begått. Enkelte bilder viser avslørende detaljer. På månens bakside ligger Lobachevskiy-krateret.
Det er 84 km i diameter. Dette krateret fikk mye oppmerksomhet internt i NASA da Apollo 16 tok dette bildet i april 1972.

Kanten av Lobachevskiy-krateret, april 1972.

Det viser noe som ser ut som et tårn med en mørkere gjenstand på bakken nedenfor seg, like innenfor kanten av krateret. Dette var svært ulikt noe annet på månen, og ser absolutt ikke ut til å være en naturlig del av landskapet. Men dette bildet alene beviser ingenting.

Bildet under derimot, ble tatt av Apollo 17 i desember 1972. Det florerer på YouTube og diverse UFO-blogger i dag, fordi mange tror det viser et fremmed romskip parkert på månen.

Samme sted, 8 måneder senere.

Det som imidlertid gjør det enda mer interessant er at det viser nøyaktig det samme området i Lobachevskiy-krateret der tårnet stod 8 måneder tidligere. Her ser vi at ting har forandret seg. Dette beviser at tårnet som ble fotografert i april var en påbegynt struktur eller bygning, som 8 måneder senere har fått denne formen. Og bygningen stor. Den er mellom 1 og 1,5 kilometer lang. Dette er ikke noe naturlig fenomen. En slik struktur kan ikke oppstå av seg selv i løpet av 8 måneder på en ‘død’ måne som vår, uten vær, atmosfære eller platetektonikk. Deep Space Program Science Experiment (DSPSE), også kalt The Clementine Mission, var et samarbeid mellom NASA og Ballistic Missile Defense Organization. Clementine var et romfartøy som gikk i bane rundt Jorden og Månen, og tok 1,8 millioner bilder i løpet av de 115 dagene det var i drift i 1994. Flere av disse bildene avslører detaljer på månens overflate som antyder at det foregår aktivitet der.

Clementine tok også bilder av Lobachenvskiy-krateret, og slik så det ut 22 år etter Apollo 17, fra en litt annen vinkel og noe høyere oppe:

Lobachevskiy-krateret, 1994.

Vi ser at strukturen som ble bygget i 1972 fremdeles er der. I tillegg viser bildet enda et objekt som langs kanten av krateret som ikke ser ut som en naturlig del av landskapet.

NASAs manipulering av bilder

Et eksempel på NASAs elendige forsøk på å skjule informasjon fra bilder kan vi se her. Dette er også fra Clementine i 1994. Det viser tydelig at noe på kanten av Zeeman-krateret på månens bakside har blitt forsøkt manipulert bort av en litt under middels bildebehandler.

Hva viser dette bildet som NASA prøver å skjule? En by? Et fartøy? Eller noe helt annet?

Bildet ble vist på denne måten i Clementine Web Browser versjon 1.5. på NASAs nettside som viser en mosaikk av månebildene. Det var tilgjengelig for alle i flere år. Senere kom en ny versjon av nettsiden, versjon 2.0.
Da hadde NASAs Photoshop-ekspert gjort en bedre jobb, og nå ser det slik ut:

Samme bilde som det over. Men nå har de gjort en bedre jobb med å manipulere bort objektet.

 

Gjenstanden (eller byen?) som blir forsøkt skjult på originalbildet er enorm. Den dekker et område på ca 13.000 km². (Altså på størrelse med Nord-Irland) Det er ingen tvil om at det er noe på første versjon av bildet, som er borte på andre.

Artikkelforfatteren har en teori om at NASA i dag ønsker å få oss til å tro at de leter etter liv lenger ute i universet ved hjelp av f.eks. Kepler og Hubble-teleskopene. Vi kan til stadighet lese i mainstream media om disse kraftige teleskopenes oppdagelser mange lysår unna. Det kan være interessant nok det, og de lykkes dermed med å holde allmennhetens oppmerksomhet borte fra månen, der de virkelige bevisene ligger. Rett foran vår egen nesetipp, bare en drøy dagstur unna. Vi kan jo bare håpe at Kina etter sine fremtidige måne-ekspedisjoner, opptrer litt mer åpen mot offentligheten og forteller sannhet fremfor løgn. I motsetning til det NASA, og sannsynligvis Russland gjør.

Konklusjon

Informasjonen som denne artikkelen inneholder er bare toppen av et isfjell. Likevel mener jeg de fakta som blir presentert i denne artikkelen er evidens som hadde vært mer enn gode nok i enhver rettsak om noe helt annet. Dette er ikke noe man kan velge å tro på eller ikke. Det er informasjon som hver og en av oss selv må velge hvordan vi vil bruke. Men ha det i bakhodet når dere stiller dere det viktige spørsmålet:
Hvorfor sluttet vi plutselig å reise til Månen?

Kilder:

Middlehurst, Moore, Burley, Welther (1968): NASA Technical Report T-277. Chronological catalog of reported Lunar events: http://www.astrosurf.com/lunascan/papers/R-277.pdf
Wilson, Don (1976): Our Mysterious Spaceship Moon [bok].

Escamilla, Jose (2011) Moon Rising [http://moonrising-themovie.com/]
Escamilla, Jose (2012): Celestial [YouTube Link]. (1968)

Tidligere relaterte artikler på Nyhetsspeilet:

Myhre, Rolf Kenneth (rev. 2012): Hoagland & Bara (2009): Dark Mission, The Secret History of NASA. Nyhetsspeilet.

Myhre, Rolf Kenneth (rev. 2012): Månen og Mars: NASAs bedrag gjennom 40 år. Nyhetsspeilet.

 Andre aktuelle linker:
The Royal Astronomical Society – http://www.ras.org.uk/

British Astronomical Association – http://britastro.org/baa/
Clementine Lunar Image Browser: http://www.nrl.navy.mil/clm/

 

*****************************************************

Jan Erik Bergfjord

Er utdannet innen markedsføring, web -og multimediadesign. Amatørfotograf, skribent og bokentusiast. Har jobbet mange år som mellomleder i det private næringsliv. Er leder og redaktør i NETI. Har tidligere skrevet flere artikler for bl.a NETIs medlemsmagasin.
Driver nettstedene ufomagasin.no og neti.ws

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Det var ikke månelandingen som var en bløff . Det var radio sendingen og Tv overføringen som var en bløff ,- sendingen var forsinket av NASA med 10 minutt ,slik at uheldige hendelser ikke skulle vises oss.
Det skjedde ting på Månen da Apollo 11 landet.
De fikk se noen som sto og ventet på dem .
Aldrin og Armstrong innrømmet dette før de døde .
De sa at det sto vesener og observerte dem på kanten av krateret ved landingsstedet . Dette ble ikke vist på Tv nettopp fordi det var 10 minutters forsinkelse ,slik at NASA og The Men in Black skulle rekke å dekke over og stoppe sendingen.
Men at astronautene så livet og vesener ved landingen , bekrefter jo alt det som man så i teleskoper på 1700 og 1800 tallet .
Det ene bekrefter det andre .
Det mangler ikke bevis .
Legg bare to og to sammen .
Bevisene er jo rett foran oss !!!
Satellittbilder fra månen bekrefter jo det samme . Det mangler jo ikke på bildemateriale . Det står jo et tårn på Månen ,og en bro ,og kupler. Det er jo bygninger der.

knut
knut
Anonym
6 år siden

Til de som tror det “er andre sivilisasjoner på månen”;

– kan det tenkes at det økonomiske aspektet er at det ikke lønnet seg spesielt mye å forske på månen? Det har da vitterlig vært brukt mye penger på andre romprosjekt?
– bildene i artikkelen, eller andre bildebevis for den saks skyld, er jo konsekvent uklare…Hva er det som gjør at dere har lit til disse, men ikke til de faktiske bildene fra månen?
– svaret på spørsmålet over er vel at allle bilder som beviser mennesker på månen er redigert/fake, men “bildene som beviser broer og bygninger” ikke er det…? Kan jeg få en link til disse uomtvistelige bildebevisene? For dette har jeg ikke hørt om før.

trs.
trs.
Abonnent
7 år siden

er det noen som kan forklare hvordan de såkalte månefarerne klarte å beskytte seg mot temperaturen på månen. som er ca. 100grader på den opplyste siden. de var vel ute og gikk 2-3timer tror jeg at jeg har lest. Det måtte jo bli temmelig varmt inne i landingsmodulen også, Det er jo ikke luft å utveksle avkjøling til der. Og videre ,hvordan fikk dem månebilen landsatt ? Hvor langt kjørte dem fra landingsmodulen, hva om dem fikk.stopp ,ville dem klare å gå tilbake.Ville NASA ta den risikoen. Hvordan klarte dem å nå igjen kommandoseksjonen som sirkulerte rundt månen i ca 6000 km, og koble seg til .

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

SpaceX Falcon 9 rocket, satellite destroyed in explosion; Florida 1. september 2016

https://www.youtube.com/watch?v=kZMD6E2vPW8

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Upcoming flight of NASA’s Orion spacecraft into space, proof that Moon landing never happened? http://ufosightingshotspot.blogspot.ca/2014/10/upcoming-flight-of-nasas-orion.html

Quote: .. Listen carefully at around 3.36 what the man says: “We must solve this problem before we send people through this region of space” (the Van Allen radiation belt). .. Orion: Trial By Fire

Uavhengig av teknologi, det ble astronomisk svart fortjeneste på måneferd prosjektet når man belastet bl.a. nasjonalbudsjetter for å finansiere et særdeles komplekst og omfattende prosjekt og leverte stort sett kun en billig Hollywood produksjon, Moon Truth https://www.youtube.com/watch?v=7_GzwzaJuwY

Det ble sagt av de som fikk i oppdrag å lage romdrakter, at draktene langt ifra var egnet til å passere the Van Allen radiation belt, hvor astronautene ville blitt grillet med de draktene de fikk, og etterhvert, hele Norge m.fl. var klistra til svarthvit TV-skjermer og så når astronautene satte sin fot på månen, i et Hollywood studio, Alf Prøysen – I bakvendtland

The new globalist government in Norway greeted by the country’s sheeple https://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Min nye måneartikkel, som nå har blitt skilt ut og oppdatert siden min Måne/Mars-artikkel her på NyS, ligger her:
http://www.rolfkenneth.no/ET-V-Moon.html

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Sergev Koroljev og Jurij Gagarin – døde, for hva ? Når Khrustsovs tøvær var over i 1964 kom Bresjnev på banen. Koroljev og Gagarin kom etter kort tid på kolisjonskurs med Bresjnev. Å komme i unåde hos ledelsen var for mange den visse død i disse tider. Man kan diskutere disse to romdeltakerne i det vide og brede, men de døde brått. Koroljev i 1966 etter en operasjon og Gagarin i 1969 i en flyulykke. Koroljevs kollega hevdet noen år etter at operasjonen var totalt feilslått. Det mistenkelige med dødsfallene er at de første offisielle forklaringene ikke snerter å stemme med dem som er kommet i ettertid. De siste heller mot at de ble ryddet av veien. De visste noe! Usa hadde fått tak i saker fra den romferden Gagarin hadde foretatt. Dermed ble det ingen reaksjon fra russerne om Usa’s bløff om måneferden. Gagarin hadde sannsynligvis ikke vært i rommet. Han reiste mye rundt etter den påståtte ferden, og han ble rimelig alkoholisert etterhvert. I Frankrike fikk en journalist høre han si flere ganger at jeg hadde ikke kamera med på ferden, derfor ingen bilder. Jøss! Nyere opplysninger antyder at CIA lurte Gagarin og fikk hans sanne versjon om at det hele var en bløff. Kanskje kommer sannheten for en dag, men dette kan være en indikator på at russerne ikke rapporterte Usa’s måneferdsbløff. Det var en annen bløff først!

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Bløffen om måneferdene. De drev faktisk trening og simulerte den lavere gravitasjonskraften på månen. Men godt det det ikke i Ellington, Texas de gangene de skulle teste astronauten i disse forholdene.

1968 May 6: LLRV No. 1 crashed at Ellington AFB, Texas, caused by loss of helium pressure that controlled the steering jets. Neil Armstrong ejected safely.[1]
1968 December 8: LLTV No. 1 crashed at Ellington AFB, Texas, caused by failure of the fly-by-wire control system. MSC test pilot Joseph Algranti ejected safely.[2]
1971 January 29: An LLTV crashed at Ellington AFB, Texas, caused by failure of the fly-by-wire control system. NASA test pilot Stuart Present ejected safely.[3]

(Tallene 1, 2 og 3 i parentes er hentet fra Spaceflight non-fatal training accidents)

Den siste testen jeg nevner ble altså utført etter at de allerede meldte om den første månelandingen. For noe bedrageri. Og mesteparten av verden gikk på. De som ikke gikk på og som visste, holdt kjeft. Men det kommer fram saker og ting etter som årene går.

Berger
Berger
Abonnent
11 år siden

To sonder i bane rundt månen et år for å kartlegge månens gravitasjon (!)
http://www.dagbladet.no/2012/12/18/nyheter/nasa/manen/vitenskap/dbtv/24884004/

NASA er litt nervøse i forhold til hvordan oppdraget endte, “Vi føler angst”…hvorfor det? Det var tydelig meningen å krasje de i månen fra starten av.
Redd for å treffe utstyr fra tidligere ekspedisjoner…?!?! So what?! Og sjansen for det er vel som å vinne i lotto ti ganger på rad…. De har jo bare vært der 6 ganger…eller? Noen har vel forsnakket seg litt, det er nok mer “å treffe” der oppe en de vil innrømme…

Skulle vært interessant å visst hva disse sondene egentlig gjorde.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
11 år siden

Kanskje er det sånn at de høyere edlere makter som eksisterer i en virkeligehet som er på høyere frekvenser en vår virkeligehet ikke lenger greier å komme ned på jorden fordi den er blitt for tett, for lavfrekvent, for ondskapsfull, og det nærmeste de kan komme er til månen.?

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Det ble medbragt såkalt månestein under disse Apollo-ferdene. Hva var det slags stein ? Den ble gitt som gaver til statsledere og andre rundt om i verden, og fint prydet med plakett med tekst om månesteinen. Men da statsministeren i Nederland for noen år siden døde, ble steinen overført til Nasjonalmuseet og stilt ut (1988). Den ble forsikret for astronomiske summer. Det kom i 2006 et tips om at steinen var en falsum, og den ble undersøkt. Svaret var sjokkerende, men det var en forsteinet trebit fra et av jordens treslag. Den amerikanske ambassaden i Nederland fikk en kinkig historie å finne ut av. Det viste seg senere at det var mange slike. Siden har intet skjedd. Det er norske forskere som har forsket på månestein kalt breksje. De norske forskerne undersøkte materiale fra alle ferdene utenom den første. Det ble altså delt ut materiale i øst og vest. Den eneste lille biten som ble igjen i Norge har forsvunnet, og påstått tilbakelevert til NASA. Full av stråling naturligvis.

Så litt om sendingen og bildene under den påståtte landing. Har noen prøvd å skyte opp en litt kraftig nyttårsrakett ? Da vil man se et lite “krater” i bakken. Tenk den enorme kraften fra rakettene for å lande 15 tonn på månen, uten atmosfære. Der må det bli krater så fremt det ikke er hardere enn betong. Mindre steiner ville flydd i alle retninger. Har noen sett dette, eller hørt om det ?

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Beklager, det ble visst 2gangen.

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Albert Einstein: «The finest emotion … is the mystic
emotion. Herein lies the germ of all art and all true science».

Menneskets søken etter forklaring på det ukjente har drevet fram mange unike opplevelser og utvikling. Men idag er for få opptatt av dette, og de som er betalt (forskere etc) har for lite tid og ressurser til å løse mange mysterier. Man er mest opptatt av seg selv og naboen, og tør ikke tenke tanker som spredes her, enda mindre skrive dem ned. Selv idag kan man bli framstilt som drømmer, til og med gal og forskrudd.

Har oversatt litt av en beretning nedskrevet av David Wilkerson, grunnlegger av Time Square Church i New York.

«En dag i august 2001 opplevde vi under en gudstjeneste usedvanlige ting i menigheter. Wilkerson fikk en beskjed ‘fra oven’ om at en stor ulykke var på vei å ramme byen. Han beskriver det som en stemme som snakket til han og flere i kirken. Det var som om det kom et varsel, hele menigheten oppfattet dette og flere prester og personer ellers i kirken begynte å gråte. Presteskapet besluttet å avbryte seremonien, og anmode alle å sitte rolig og be. Opplevelsen var så sterk at folk kom i flokk i hele 6 uker før 11.september og framsa sine bønner. De følte at en regelrett katastrofe var på vei, og den 11.7. var det et faktum. 6 uker før fikk Wilkerson varselet, men ikke hva det gjaldt, annet enn uhyrlige saker. Hendelsene i kirken er bevitnet av hundretalls personer.» Går det an ?

En vitenskapsmann skrev for få år siden en bok om klimaets utvikling. Noen som leste boken tok kontakt med forfatteren og beskylte han for plagiat. Han ble fortørnet og viste fram forskningsmateriale som underbygget hans påstander. Det var ærlig arbeid. Men saken var at allerede på 70-tallet hadde Wilkerson forutsett utviklingen og skrevet det ned og lest det opp i menigheten. Det var nesten som en blåkopi.

Den 18. 10. 1987 hadde forsamlingen møte i kirken. Wilkerson meldte om ny beskjed, denne gang at amerikansk økonomi kom til å få en kjempeknekk snart. Etter møtet ble flere enige om å gå til Wall Street den 19.10. og følge med. Wilkerson var sikker på at noe fryktelig ville hende. Børsen mistet i løpet av denne dagen 1/4 av sin verdi, og det ble panikk. Denne dagen går under navnet «den sorte mandagen.»

Wilkerson ble betraktet som superintelligent og farlig for Usa. Selv sa han at han hadde kontakt med utenomverden, og ellers var som andre, og kun ville folkets beste. Der var andre som opplevde det samme i denne kirken, men ikke så ekstremt som Wilkerson. Han forutså også sin egen død, og de som vil lese mer om Wilkerson, kommer til å få spennende tider. Men som så ofte ellers i det kontroversielle, ender det med mystisk død. Det gjorde det også i astronautmiljøet.

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Albert Einstein: “The finest emotion … is the mystic
emotion. Herein lies the germ of all art and all true science”.

Menneskets søken etter forklaring på det ukjente har drevet fram mange unike opplevelser og utvikling. Men idag er for få opptatt av dette, og de som er betalt (forskere etc) har for lite tid og ressurser til å løse mange mysterier. Man er mest opptatt av seg selv og naboen, og tør ikke tenke tanker som spredes her, enda mindre skrive dem ned. Selv idag kan man bli framstilt som drømmer, til og med gal og forskrudd.

Har oversatt litt av en beretning nedskrevet av David Wilkerson, grunnlegger av Time Square Church i New York.

“En dag i august 2001 opplevde vi under en gudstjeneste usedvanlige ting i menigheter. Wilkerson fikk en beskjed ‘fra oven’ om at en stor ulykke var på vei å ramme byen. Han beskriver det som en stemme som snakket til han og flere i kirken. Det var som om det kom et varsel, hele menigheten oppfattet dette og flere prester og personer ellers i kirken begynte å gråte. Presteskapet besluttet å avbryte seremonien, og anmode alle å sitte rolig og be. Opplevelsen var så sterk at folk kom i flokk i hele 6 uker før 11.september og framsa sine bønner. De følte at en regelrett katastrofe var på vei, og den 11.7. var det et faktum. 6 uker før fikk Wilkerson varselet, men ikke hva det gjaldt, annet enn uhyrlige saker. Hendelsene i kirken er bevitnet av hundretalls personer.” Går det an ?

En vitenskapsmann skrev for få år siden en bok om klimaets utvikling. Noen som leste boken tok kontakt med forfatteren og beskylte han for plagiat. Han ble fortørnet og viste fram forskningsmateriale som underbygget hans påstander. Det var ærlig arbeid. Men saken var at allerede på 70-tallet hadde Wilkerson forutsett utviklingen og skrevet det ned og lest det opp i menigheten. Det var nesten som en blåkopi.

Den 18. 10. 1987 hadde forsamlingen møte i kirken. Wilkerson meldte om ny beskjed, denne gang at amerikansk økonomi kom til å få en kjempeknekk snart. Etter møtet ble flere enige om å gå til Wall Street den 19.10. og følge med. Wilkerson var sikker på at noe fryktelig ville hende. Børsen mistet i løpet av denne dagen 1/4 av sin verdi, og det ble panikk. Denne dagen går under navnet “den sorte mandagen.”

Wilkerson ble betraktet som superintelligent og farlig for Usa. Selv sa han at han hadde kontakt med utenomverden, og ellers var som andre, og kun ville folkets beste. Der var andre som opplevde det samme i denne kirken, men ikke så ekstremt som Wilkerson. Han forutså også sin egen død, og de som vil lese mer om Wilkerson, kommer til å få spennende tider. Men som så ofte ellers i det kontroversielle, ender det med mystisk død. Det gjorde det også i astronautmiljøet.

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Brage Norin, Professor ex teoretisk fysikk, Luleå Univeristet. Del 2

”Månpresidenten”NIXON. På kvällen 20:e juli 1969 skrev Nixon i sin dagbok Presidenten höll en interplanetär kon-versation med Apollo 11 astronauterna Neil Armstrong and Edwin “Buzz” Aldrin på månen. Tidigare under dagen hade han ringt upp astronauterna och hållit sitt berömda tal – som sändes ut i nästan hela världen. Tack vare vad ni uträttat har himlarna kommit att bli en del av människans värld. Och när ni talar till oss från Stillhetens hav inspireras vi att fördubbla våra ansträngningar att bringa fred och lugn till jorden.
Den 24 juli fanns Nixon ombord på hangarfartyget Hornet för att hälsa astronauterna välkom-na tillbaka till jorden. När presidenten såg dem utbrast han entusiastiskt: Detta är den största veckan i världens historia sedan Skapelsen.
Den primitiva arten Homo Sapiens fortsätter att kriga på vår planet jorden. En vacker dag eller en mörk natt – kanske vi trots allt måste behärska tekniken att landa på en annan himla-kropp med människor. Då är det Mars som gäller. Månen är ingen lämplig miljö att leva i om vi till slut tvingas överge vårt enda hem i universum – Terra Matre – moder jord.

Vi kommer att rodna när vi förstår – gubben på månen alltid har varit ensam.

• Under senare delen av av sextiotalet fanns knappast datorer. Vi satt med räknesnurror vid universiteten. I det svenska flygvapnet fanns fortfarande ”flygande tunnan” (Saab 29) kvar. Veteranbilarna saknade nästan all elektronisk utrustning. Vi befann oss på elektronikens tidiga stenålder.
• Att halvmanuellt styra en bromraket som sitter under månlandaren och att under sex månfärder på raken lyckas landa sammanlagt tolv astronauter på månen, det klarar endast Nixon av i sin fantasi. Månlandningarna var och är en gigantisk bluff!
• Astronauterna hade ”soppatorsk” på månen. Endast en kort blick på månlandaren ”Eagle” räcker till för att inse detta. Månlandaren som släpptes från moderfarkosten (som cirkulerade runt månen med en fart på cirka 6 000 km/h) måste bromsas till nästan stillastående över månens yta innan den sänks ner och landar. När landaren sedan ska återvända till jorden måste den göra samma färd baklänges. Det fanns helt enkelt inte bränsle på månlandaren för att klara av detta.
• Månlandaren vägde cirka 12 gånger mindre än ett Boeingplan modell 747 (tomvikt). Men vid farten 6 000 km/h har landaren ungefär tre gånger mera rörelseenergi än ett Boeingplan som färdas med hastigheten 1 000 km/h! Rörelseenergin beror av hastig-heten i kvadrat (6 000 i kvadrat är 36 gånger mera än 1 000 i kvadrat). Rörelseener-gin som först ska ”bromsas bort” före landningen och sedan tillföras när månlan-daren ska dockas med moderskeppet är sex gånger större än rörelseenergin hos ett Boeingplan i full fart. Tro mig – astronauterna hade ”soppatorsk” på månen!!!
• Månen är pudrad med ett lager damm som bildats vid meteoritnedslag under miljarder år. Kratrar, i hela skalan från pyttesmå till jättelika, finns över hela månens yta. De äldsta är fyllda med måndamm och de yngsta kratrarna har bara ett tunt lager damm. Hela planeten är full med stenar i alla storlekar – från småsten till stora klippblock. Hur kan någon enda person tro på att vi törs landa med bemannade farkoster i en sådan miljö – utan att först ha testat tekniken med obemannade landare?
• Den superhemliga grupp, som skötte informationen om månlandningarna till massme-dia i världen, befann sig på minst ett ljusårs avstånd från närmaste fysiker. I sista stund styrdes månlandaren Eagle litet längre bort vid landningen. Den tilltänkta landnings-platsen visade sig vara en kraterkant. Oj, oj, oj – vilken rysare. Det fanns inte bränsle kvar till landningen mer än några få sekunder när Eagle hade landat i Stillhetens hav. Denna historiebeskrivning låter spännande – men den är obegripligt naiv.
• Landar man med hjälp av bromsraketer på månen skapas ett dammoln som ingen kan föreställa sig. En yta lika stor som en hel fotbollsplan kommer att blåsas ren. Foton av djupa skoavtryck i måndammet nära landaren är naturligtvis tagna i en studio.
• Det är en tragedi för alla inblandade att tvingas leva med månlögnerna. När vi är unga kan vi luras in i vad som helst, men när vi åldras blir vi visare. Låt alla inblandade och deras närmaste anhöriga slippa ifrån lögnerna.
• Armstrongs aska spreds nyss från ett hangarfartyg i havet. Varför stod inte hela USA stilla och firade sin hjälte? Om månlandningarna verkligen var sanna så var detta den största framgången i USA-s tekniska historia – en triumf för hela mänskligheten. Det börjar bli pinsamt – det är för många som känner till sanningen. Det är orsaken till varför inte hela USA iakttog en tyst minut för att hedra sin rymdhjälte.
• Situationen har blivit absurd. Den falska informationen om månlandningarna har nått skollitteraturen. Vi måste lära ut sanning och inte lögn i våra skolor. Nu måste folk som känner till sanningen reagera. Den enda förklaringen till att så få träder fram är naturligtvis rädsla. Lögner frodas i en rädd värld. Våra barn måste få andas sanning.

Precis allt har grävts fram om president Nixon. Han var en fulländad notorisk lögnare. Men hans största lögn – månlandningarna – återstår att avslöja. Jag hoppas att jag hjälpt sanningen en bit på vägen. Månlandningarna var ett desperat försök av den amerikanska krigsmakten att vända den växande världsopinionen mot USA-s krig i Vietnam – det är sanningen.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
11 år siden

Meget interresanne innlegg hert.Takk for mange gode linker spesiellt til smurfen. Jeg kan huske ham fra andre diskusjoner tidligere.
Noen spør om hvorfor man fortsatte med alle disse romprosjektene siden de ikke greide å oppnå noe med den teknologien som er blitt kjent for oss.
Det har hvert en korrupt måte å tjene enormt med penger på av alle de selskaper som har vert innblandet i disse prosjektene. Romfart, Krig betales av skattebetalerne. Da gjelder det å lure hele samfunnet til å tro at dette er nødvendig. Og det blir gjort hele tiden.De som har våknet opp lite grann hvet jo i dag att alle kriger og revulosjoner har hvert startet med løygn og bedrag. Og sann er det med mye annet også som skattebetalerne betaler, som romfart. Disse prosjektene skjer innenfor ganske snevre lukkede forhold. Vi hvet ikke en gang om deler av prosjektene er bare fiktive sånn at pengene som er bevilget fra samfunnet egentil ikke brukes, men går i lommene til en lukket klan.Så enkelt er det å lure verden ved hjelp av media. Det har vi til de grader fått demonstrert ved 9-11 og mange andre saker. og det ser ut til hele tiden å bli verre og verre desverre. Hvordan skal vi få vekket folk flest opp av dvalen???????eller hvordan kan vi alle bli vekket? Tenk hvilket våpen et enveis media som tv har vert for å manipulere oss.Jeg begynner nesten å forstå at det finnes sekter som forbyr sine medlemmer å de på tv.

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Har fått tillatelse fra Professor Brage Norin, teoretisk fysikk, å klippe fra noe han skrev om Saturn V samt litt til:

«EN KORT HISTORIA OM EN MÅNRAKET

Den enda raket (Saturn V) som någonsin byggts för att kunna ta människor tur och retur jorden – månen, var över 110 meter hög och drygt 10 meter i diameter. Det var en koloss.

Enligt NASA lyckades man med denna raket att sex gånger i följd landsätta människor på månen och sex gånger i följd återföra astronauterna från månen tillbaka till jorden. Precis var och en förstår vilket ovärderligt tekniskt kunnande som låg bakom denna raketdesign. Att lyckas sex gånger på raken utan incidenter betyder att tekniken var nära fulländning.

Den världsberömda journalisten Bill Bryson publicerade 2003 boken ” A short History of Nearly Everything”. Boken kom ut i svensk översättning 2011 ”En kortfattad historik över nästan allting”. Bokrecensionerna blev översvallande: ”verkar förutbestämd att bli en modern vetenskapsklassiker” (Sunday Telegraph), ”Jag tvivlar på att det har skrivits en bättre bok för lekmän om naturvetenskap” (The New York Times). Bryson blev med sin bok i ett slag en av världens mest respekterade vetenskapsjournalister. Hans utomordentligt noggranna källkontroll hyllades. Boken referenser och litteraturhänvisningar omfattar hela 46 sidor (i den svenska versionen).

Bill Bryson avslöjar i sin bok att ingen exakt vet hur Saturn V var konstruerad, eftersom avgörande ritningar ”häpnadsväckande nog, makulerades vid rymdstyrelsen NASA:s vårstädning”. Visst ska man vara renlig och städa men det går ju till överdrift om man städar bort allt. Att städa bort människans viktigaste tekniska lösningar – då har det gått för långt!

Bill Bryson är bara en av många som tagit upp denna fråga. När NASA väl hade tagit fram en fungerande raketteknik för bemannade månresor – för över 40 år sedan – varför i helskota dammar man inte av denna kunskap och tar lärdom av det vi redan lärt oss? Alla dessa misslyckade försök att landa på Mars hade kanske kunnat undvikas om vi ”vårstädat” med måtta. Nu har NASA – tack och lov – återfunnit ritningarna. De har hela tiden funnits på mikrofilm undangömda på säker plats. Allt är så totalt galet att man får problem med andhämtningen.

Lögnens soppa som kokats ihop av den militära grupp som har hållit i trådarna för de fejkade månlandningarna, är nog den värsta soppa som någonsin tillagats. Det i särklass mest ofattbara är att soppan serveras till våra barn i skolorna. Detta faktum är en stor intellektuell skam för hela västvärlden. Alla tusentals forskare som VET men som tiger är en ännu större skam.

Bill Brysons världsberömda naturvetenskapliga bok handlar om ”nästan allting” – även om svarta hål. Men boken har ett eget svart hål – inte ett enda ord om mänsklighetens allra största tekniska bedrift genom tiderna – månlandningarna. ”Armstrong” nämns – men inte den Armstrong som tog mänsklighetens första steg på månen. Det är precis på samma sätt med många stora vetenskapsböcker – kapitlet månlandningarna lyser med sin frånvaro.»

Brysons bok finnes også på norsk, og kan virkelig anbefales.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
11 år siden

Jeg er veldig enig med de siste innleggene her. Jeg tror en god del pa at det er bygninger av enorme dimensjoner og forkjellig gammelt pa manen. Det synes a vere mye overbevisende skriverier om det. spesiellt av Richard Hoagland. Jeg tror ogsa pa at det eksisterer en masse andre vesener som kanskje har baser eller har hatt pa manen og andre steder og kanskje har noen av disse venene hjulpet noen over til manen men det hvet vi vel ikke . Jeg har imidlertid ikke stor tro pa at disse vesene kommer reisende hjennom rommet fysisk fra andre planeter i fysiske romskip Det ville ta for lang tid. hvis de reiser fortere enn lyset sa trer man vel inn i en annen dimensjon der det kanskje ikke er noe som heter avstand og tid. Og det er vel her vi ikke fatter helt hvordan disse vesenene reiser i rom og tid. og da kan man kanskje unnga sanne barrierer som vanallanbeltene. Og faktisk er jeg ikke sa helt sikker pa om ikke en elite blant oss mennesker i flere tiar har eksprimentert med denslags. Og jeg er kanske overbevist om at det for lengst er oppfunnet mange former for sakalt gratis energi. Den eliten som sitter pa vil bare for enhver pris ikke slippe det ut til oss, for det ville odelegge hele maktstrukturen deres. man sier jo at i gamle dager var det forbudt a drive opplysning til allmennheten. For allmennheten skulle brukes til slaver. Men jeg tror at dette gjelder i dag ogsa mer enn noen gang. Vi skulle bare visst hva vi ikke hvet.

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Den europeiske romfartsorganisasjonen ESA opplyser at den såkalte ISS har mange robotarmer. Hovedårsaken til dette er å minske antall dager utenfor fartøyet for astronautene. Det interessante er at ISS ferdes omlag 40 mil over jordoverflaten, og dette betyr at ISS beskyttes av jordens magnetfelt. Så og si alt av høgenergipartikler suges inn i dette feltet. Et opphold utenfor fartøyet får derfor bare skje i nødsfall – TIL TROSS FOR BESKYTTELSEN FRA JORDENS MAGNETFELT! Det er 100% sikkert at solens stråling mot månen er minst 10x farligere enn den som rammer astronauter utenfor ISS. Hvordan kunne de ha oppholdt seg på måneoverflaten under disse forholdene ? Jeg forstår det ikke.

Har før nevnt om solmaxima i den omtalte perioden for de påståtte måneferdene. I forbindelse med såkalte “solar flares” er det meget vanlig med skudd av høgenergisk gammstråling. Strålingen kommer med lysets hastighet og naturligvis uten forvarsel. Astronauter ville bli stekt innvendig, og utvikle kreft. Professor i teoretisk fysikk, Brage Norin sier: Det er godt dem bare hoppa rundt i et studio!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jan Erik Bergfjord
11 år siden

Klart vi har vært på Månen Jan Erik :)

Men seff har det aldri vært noe Apollo skrapklump der, Apollo farkostene ble bare sendt noen ganger i bane rundt jorda før de ble tatt ned.

Det handlet om Prestisje og det handlet om penger, Kongressen bevilget ufattelige 40 milliarder Dollar til prosjektet, fin måte å hvitvaske penger til mørke prosjekter

Astronautene ville blitt grillet av stråling og varme etter få minutter i gummidraktene sine, man finner langt mer avansert teknologi i en kalkulator til 5 kr på Nille enn det man brukte i Apollo prosjektet

Hjelmene til Astronautene var jo en god ide siden Buzz Aldrin holdt på å få en lysmast i hodet under innspillingen i studio som vist her

Secret Nasa – Real Footage

http://www.youtube.com/watch?v=_ecBbSIdBKI

Hele Apollo Hoaxet var bare et spill for galleriet for at verden skulle slutte å hate USA etter Vietnam massakren og massemordet på 3 millioner Vietnamesere, en krig der de USA viste sitt sanne ansikt, en krig som også startet med en falsk flagg operasjon sånn som alltid, krigen startet med et påstått angrep på en Amerikansk fregatt fra Nord Vietnamesisk torpedobåter i Tokin bukta, i 2005 ble en militærrapport frigitt som viste at episoden aldri hadde funnet sted, man ofret mao 60 000 av sine egne, 3 mill Vietnamesere, 300 000 tonn napalm og 88 millioner liter Round upp for at de fattige krigsprofitørene skulle få tjene til salt til grøten

Både på Månen og Mars er det store ruiner etter gamle sivilisasjoner, om det er folk fra Atlantis som var oss langt mer teknologiske og overlegne eller om det var aliens kan man bare spekulere på ..

De første som dro til Månen var Adolf og Naziene som dro dit allerede tidlig på 1940 tallet.
SS, Thule og Vril selskapet fikk tidlig kontakt med utenomjordiske, i bytte mot teknologi fikk de utenomjordiske ( Zeta/Greys/ ) lov til å drive forskning på mennesker
Adolf og de andre NAZI toppene dyrket først og fremst de gamle kjempene Anunnakiene ) sånn som også alle andre mørke brorskap som pynter seg med Tempelridder kors gjør.
Jødehatet begynte allerede da han ble medlem av Ostara Ordenen under sine kunst studier ved Wien, de påsto at Jødene drepte de gamle kjempene, noe som i seg selv er riktig nok, Kong David drepte Goliat før han dro ut med sine hær og utslettet resten av kjempene som hadde overlevd floden
Alle blir kanskje litt feil siden Naziene trodde at en del kjemper dro til øya i Nord der sola aldri dro ned, Øye het Thule og etterkommerne var de gamle vikingene, Vikingene var store kjemper og atleter som ble sett på som perfekte skapninger og opphavet til den Ariske rase
Pga størrelsen så skremte de vannet av alt og alle på sine erobringstokter i Europa, mange slo seg ned og dannet Viking samfunn i de fleste Europeiske nasjoner på slutten av Vikingtiden.

For de som ikke gidder å se en film på 1.40 min så kan en starte 25 min i gamle og se utover så er det bilder fra gamle NAZI arkiv der Adolf håndhilser på sine Zeta venner, bilder av NAZI baser på Månen og andre gamle sivilisasjoner og ruiner på Månen og en del NAZI UFOer

Aliens Come From Hell

http://www.youtube.com/watch?v=uF-F67OUEAw

Folk flest som bare er besitter skole “kunnskap” ønsker nok ikke å vite sannheten, er jo litt kult å tro at vi dro på månen med Apollo 11 i 1969 :)

Svindlerne var også livredde lekkasjer som også var grunnen til at på under et år så døde 11 personer i forbindelse med Apollo-programmet. 7 personer døde i bilulykker og 3 brant i hel i test kapsler

Men arrogante som de er så skryter de av sitt mureri og lureri i Illuminati kortene, her fake månelanding kortet og månebase kortet :)

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/nasa

http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/moon-base

Så for å ta det fra start så fikk Tempelridderen, Ostara medlemmet Adolf, Viktor Schauberger, Wernher Von Braun og de okulte NAZI selskapene kontakt med utenomjordiske og fikk tilgang til teknologi, de bygde 4 typer Rundfly ( Haunebu 1, Haunebu 2, Hanunebu 3 og Haunebu 4 ) Haunebu 4 var de siste og de beste med en diameter på 120 m, max fart på 25 000 km/t, 3 etasjer og kunne holde seg flyvende i over 1 mnd uten landing
Rundflyene ble bygd i hemmelige fabrikker i Ungarn og Østerrike.

Nazi rundflyene til Viktor Schauberger var ikke noe særlig i kamp med sin klumpete form, men i Operasjon High Jump i 1947 så utslettet de nesten hele den allierte flåten som kom til Sydpolen til NAZI basen der, 1 år senere så sendte USA en enda større flåte til Sydpolen men da var NAZI basen tom
17 Tyske U-båter dro fra Europa ved krigens slutt, 4 fra Norge, 3 ble tatt, 4 ble funnet i Sør Amerika og resten dro til Sydpolen fullastet med skatter og dokumenter

Så hvor dro dem ? Seff til sine baser på Månen sammen med Adolf selv, i flere tiår etter krigen ble det drevet en intens jakt på Adolf Hitler over hele verden, men etter Sovjets oppløsning og Murens fall 9/11 1989 så sto Russerne frem at de satt på levningene til Adolf Hitler og et tannavtrykk viste at det var Adolfs hodeskalle…… trodde man …for 2 år siden ble det tatt DNA tester av hodeskallen som viste at den var fra en person på ca 25 år
Selvmordskonspirasjonsteorien var latterlig nok i seg selv siden Adolf var en dypt troende kattolikk og det siste en Kattolikk gjør er å ta livet sitt siden det er en dødssynd som fører deg til helvete i deres tro.
Uansett så var Adolf en gammel og syk mann på 56 år så det er nok tvilsomt han levde så lenge vist han ble med til Månebasene samme med alle de andre NAZI lederne som sporløst forsvant ved krigens slutt

Haunebu Rundflyene brukte 100 år gammel Tesla vibrasjons Teknologi til å overvinne tyngdekraften og elektromagnetisme til å dra UFOene frem isteden for den gamle dytte kraftoverføringen vi må klare oss med i dag

NAZI Teknologien ble videreutviklet ved Area 51 ved hjelp av de titusener av NAZI forskerne og Vitenskapsmennene som ble smuglet inn i USA etter WW2 i Operasjon Paperclip ( Binders ).
Area 51 programmet er så hemmelig at selv ikke Presidenter får vite hva som skjer der så dermed kan man ikke utelukke at Richard Nixon selv trodde på løgnene om at de dro til månen 20. juli 1969

TR-3B trekant UFOene ved Area 51 har nok helt sikkert vært både på månen og på Mars lenge før 1969 så at det er satt opp noen speil og fotspor kan nok godt tenkes.
Så hvorfor forsette Apollo hoax programmet når de allerede var i gang med å bygge baser på baksiden der før 1969 ? Det ville seff vært latterlig å forsette et Hoax program som sto i fare for å bli avslørt allerede på den tiden.

UFO TR 3B Area 51

http://www.youtube.com/watch?v=LM1p2cZepVg

Her er litt mer bilder av maskiner og diverse på Månen og Mars

UFO Photos – Part 2 [1 of 5]

http://www.youtube.com/watch?v=Pov9fJU6Rf0

USAs Moon Expedition en Fake

http://english.pravda.ru/science/tech/15-05-2003/2809-moon-0/

Filmen Iron Sky er bygget på en del fakta og noe fantasi, Rundflyene var ekte nok men noe NAZI invasjon fra Månen vil vi nok aldri oppleve, holder lenge at vi invaderer hverandre her nede :)

Operation “Highjump” & The UFO Connection

http://rense.com/general35/op.htm

Viktor Schauberger
The UFO’s Of Nazi Germany

Viktor Schauberger;
The Repulsine, UFO’s and Flying Saucers of Nazi Germany

http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/HTMLdosya1/vriltechnology.htm

Occult Forces (1943) (filmed in nazi occupied France)

http://www.youtube.com/watch?v=699kwHhLqZA

Hitler and the Occult – History Channel – (Global Elite, Nazis, New World Order)

http://www.youtube.com/watch?v=A663fska0U4

Litt ifo om kjempene vist noen vil fordype seg :)

http://www.sydhav.no/giants/denisova_giants_egypt.htm

kojac
kojac
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Brage Norin, Professor ex teoretisk fysikk, Luleå Univeristet. Del 2

”Månpresidenten”NIXON. På kvällen 20:e juli 1969 skrev Nixon i sin dagbok Presidenten höll en interplanetär kon-versation med Apollo 11 astronauterna Neil Armstrong and Edwin “Buzz” Aldrin på månen. Tidigare under dagen hade han ringt upp astronauterna och hållit sitt berömda tal – som sändes ut i nästan hela världen. Tack vare vad ni uträttat har himlarna kommit att bli en del av människans värld. Och när ni talar till oss från Stillhetens hav inspireras vi att fördubbla våra ansträngningar att bringa fred och lugn till jorden.
Den 24 juli fanns Nixon ombord på hangarfartyget Hornet för att hälsa astronauterna välkom-na tillbaka till jorden. När presidenten såg dem utbrast han entusiastiskt: Detta är den största veckan i världens historia sedan Skapelsen.
Den primitiva arten Homo Sapiens fortsätter att kriga på vår planet jorden. En vacker dag eller en mörk natt – kanske vi trots allt måste behärska tekniken att landa på en annan himla-kropp med människor. Då är det Mars som gäller. Månen är ingen lämplig miljö att leva i om vi till slut tvingas överge vårt enda hem i universum – Terra Matre – moder jord.

Vi kommer att rodna när vi förstår – gubben på månen alltid har varit ensam.

• Under senare delen av av sextiotalet fanns knappast datorer. Vi satt med räknesnurror vid universiteten. I det svenska flygvapnet fanns fortfarande ”flygande tunnan” (Saab 29) kvar. Veteranbilarna saknade nästan all elektronisk utrustning. Vi befann oss på elektronikens tidiga stenålder.
• Att halvmanuellt styra en bromraket som sitter under månlandaren och att under sex månfärder på raken lyckas landa sammanlagt tolv astronauter på månen, det klarar endast Nixon av i sin fantasi. Månlandningarna var och är en gigantisk bluff!
• Astronauterna hade ”soppatorsk” på månen. Endast en kort blick på månlandaren ”Eagle” räcker till för att inse detta. Månlandaren som släpptes från moderfarkosten (som cirkulerade runt månen med en fart på cirka 6 000 km/h) måste bromsas till nästan stillastående över månens yta innan den sänks ner och landar. När landaren sedan ska återvända till jorden måste den göra samma färd baklänges. Det fanns helt enkelt inte bränsle på månlandaren för att klara av detta.
• Månlandaren vägde cirka 12 gånger mindre än ett Boeingplan modell 747 (tomvikt). Men vid farten 6 000 km/h har landaren ungefär tre gånger mera rörelseenergi än ett Boeingplan som färdas med hastigheten 1 000 km/h! Rörelseenergin beror av hastig-heten i kvadrat (6 000 i kvadrat är 36 gånger mera än 1 000 i kvadrat). Rörelseener-gin som först ska ”bromsas bort” före landningen och sedan tillföras när månlan-daren ska dockas med moderskeppet är sex gånger större än rörelseenergin hos ett Boeingplan i full fart. Tro mig – astronauterna hade ”soppatorsk” på månen!!!
• Månen är pudrad med ett lager damm som bildats vid meteoritnedslag under miljarder år. Kratrar, i hela skalan från pyttesmå till jättelika, finns över hela månens yta. De äldsta är fyllda med måndamm och de yngsta kratrarna har bara ett tunt lager damm. Hela planeten är full med stenar i alla storlekar – från småsten till stora klippblock. Hur kan någon enda person tro på att vi törs landa med bemannade farkoster i en sådan miljö – utan att först ha testat tekniken med obemannade landare?
• Den superhemliga grupp, som skötte informationen om månlandningarna till massme-dia i världen, befann sig på minst ett ljusårs avstånd från närmaste fysiker. I sista stund styrdes månlandaren Eagle litet längre bort vid landningen. Den tilltänkta landnings-platsen visade sig vara en kraterkant. Oj, oj, oj – vilken rysare. Det fanns inte bränsle kvar till landningen mer än några få sekunder när Eagle hade landat i Stillhetens hav. Denna historiebeskrivning låter spännande – men den är obegripligt naiv.
• Landar man med hjälp av bromsraketer på månen skapas ett dammoln som ingen kan föreställa sig. En yta lika stor som en hel fotbollsplan kommer att blåsas ren. Foton av djupa skoavtryck i måndammet nära landaren är naturligtvis tagna i en studio.
• Det är en tragedi för alla inblandade att tvingas leva med månlögnerna. När vi är unga kan vi luras in i vad som helst, men när vi åldras blir vi visare. Låt alla inblandade och deras närmaste anhöriga slippa ifrån lögnerna.
• Armstrongs aska spreds nyss från ett hangarfartyg i havet. Varför stod inte hela USA stilla och firade sin hjälte? Om månlandningarna verkligen var sanna så var detta den största framgången i USA-s tekniska historia – en triumf för hela mänskligheten. Det börjar bli pinsamt – det är för många som känner till sanningen. Det är orsaken till varför inte hela USA iakttog en tyst minut för att hedra sin rymdhjälte.
• Situationen har blivit absurd. Den falska informationen om månlandningarna har nått skollitteraturen. Vi måste lära ut sanning och inte lögn i våra skolor. Nu måste folk som känner till sanningen reagera. Den enda förklaringen till att så få träder fram är naturligtvis rädsla. Lögner frodas i en rädd värld. Våra barn måste få andas sanning.

Precis allt har grävts fram om president Nixon. Han var en fulländad notorisk lögnare. Men hans största lögn – månlandningarna – återstår att avslöja. Jag hoppas att jag hjälpt sanningen en bit på vägen. Månlandningarna var ett desperat försök av den amerikanska krigsmakten att vända den växande världsopinionen mot USA-s krig i Vietnam – det är sanningen.

kojac
kojac
Abonnent
Svar til  Jan Erik Bergfjord
11 år siden

Tvil må underbygges. Var det NASA som sto bak ? Derfor har jeg snakket med professor Brage Norin, ex teoretisk fysikk Universitetet i Luleå. Det er en person som har engasjert seg sterkt i å motbevise måneferdene. Han angriper også åpent vitenskapsmenn som han kjenner som helt klart vet at det ikke har hendt. Det har nok hersket en “first-out” redsel, det å virkelig gå i gang med bevisene. Har fått tillatelse til å publisere en artikkel Norin skrev i sommer og som er presentert i svenk og annen media.

Gubben på månen har alltid varit ensam! del 1
Månlandningarna var en bluff. Detta påstående chockerar väldigt många människor. Sanning-en är att ingen människa har satt sin fot på månens yta, men få känner till detta faktum. Vi har blivit grundlurade. Även om USA, Ryssland och Kina samverkade skulle vi knappast klara av att genomföra en så komplicerad rymdresa inom en tioårsperiod. Det är möjligt att vi rent tek-niskt skulle klara det, men vi skulle inte våga göra det. Riskerna är alldeles för stora.

Om vi lyckas skapa världsfred skapas förutsättningar för många fantastiska rymdäventyr. Men om vi fortsätter med den vanvettiga militära rustningen och den okontrollerade användningen av fossila bränslen, kommer förutsättningarna för människans överlevnad på jorden att även-tyras. Då kanske vi måste lämna vår planet förr eller senare – enligt Steven Hawking.
Många tror att Hawking är ”överintelligent” och att han därför måste vara ”knäpp”. I själva verket är det vi vanliga människor som inte tänker klart. Vi bör satsa stora pengar på att lösa problemet med att landa på andra planeter. Marslandare kan visa sig vara viktiga för vår lång-siktiga överlevnad. Om jorden får hög feber skapas ett helvete som ingen kan föreställa sig. Om jordens överhettning inte kan stoppas kanske vi till slut tvingas överge den.
Landningar på en annan himlakropp är inte så himla enkelt.
Med en vanlig personvåg kan vi väga vår vikt mätt i kg. Väger vi 98 kg på jorden så väger vi 89 kg på Venus, 37 kg på Mars och 16 kg på månen – mätt med samma personvåg. Planeterna har olika dragningskraft. Det är naturligtvis lättare att landa på och att återvända från en planet med låg dragningskraft. Det krävs mindre energi för att klara av detta.
Mars och månen har båda låg dragningskraft vilket är en stor fördel. Venus är het som en ugn och det regnar svavelsyra. Dessutom väger vi nästan lika mycket på Venus som på jorden. Bemannade resor till Venus är uteslutna.
Det är mycket enklare att landa på Mars än på månen.

Planeten Mars har en atmosfär. Detta underlättar landningar högst avsevärt. Fallskärmar kan användas för att bromsa upp hastigheten hos marslandare. Detta förstår alla. Vad som är mera okänt är att det är friktionen i atmosfären som sköter det stora uppbromsningsbetet. Innan fallskärmar utvecklas måste hastigheten ha minskat dramatiskt – vilket sker automatiskt på grund av friktionen i marsatmosfären.
Ett problem vid landningar på Mars är att fallskärmar har svårt att bromsa upp hastigheten till-räckligt vid själva landningen på planetens yta. Hastigheten bör då vara mycket låg, men detta är svårt att klara eftersom atmosfären är så tunn. Lösningen har blivit stora fallskärmar och lätta farkoster. En teknik som har testats av NASA är olika krockkuddar som dämpar själva nedslaget. För lätta farkoster har denna teknik visat sig fungera någorlunda väl.
Ny landningsteknik är under utveckling. Detta är absolut nödvändigt speciellt för tyngre landningsfarkoster. Många landare har slagits sönder vid landningar på Mars och vi har förlorat all kontakt med dessa farkoster. Många miljoner dollar har gått förlorade på grund av att vi inte har lyckats utveckla en fungerande landningsteknik på Mars – trots att denna planet har en atmosfär som underlättar landningar högst avsevärt!
Venus har en mycket tät atmosfär.
Atmosfären på Venus är så tät att den fungerar bra även vid själva landningen på Venus yta. Först bromsas farten genom friktionen mot atmosfären – innan fallskärmar fälls ut. Fallskär-mar bromsar därefter farkostens hastighet ända fram till landningen. Så genomfördes de för-sta lyckade landningarna på Venus, som genomfördes av Sovjetunionen för drygt fyrtio år sedan. För första gången fick vi se närbilder av den brännheta ytan på Venus.
När en rymdfarkost befinner sig i en bana runt en planet för att släppa ner någon form av landare, är hastigheten mycket hög. Det handlar om många tusen kilometer per timme. Rymd-stationen ISS som färdas runt jorden på låg höjd, har en fart på nära 28 000 km/h. Skulle far-ten minska faller den så småningom ned på jorden. En farkost runt Mars måste ha en fart på c:a 13 000 km/h för att inte dras ned mot Mars yta. Även om månen är liten måste en farkost som cirkulerar runt månen ha en fart på över 6 000 km/h för att inte falla ner och krascha. (tidligere omtalt av meg, null i rotasjon og vertikal nedstigning.)
Det är denna enorma horisontella hastighet som är huvudproblemet. Landningar på planeter som saknar atmosfär kräver stora mängder energi. Att sänka ner en landare på exempelvis månens yta kräver en hel del bränsle – men det är den horisontella upp-bromsningen före själva landningen som kräver huvuddelen av bränslet. Detta väldiga upp-bromsningsarbete får vi gratis genom friktionen mot atmosfären vid landningar på planeter med atmosfär. På månen saknas atmosfär. Precis allt bromsarbete måste därför utföras med bromsraketer. Detta är mycket bränslekrävande.
En rymdresa ”tur och retur – månen” kräver oerhört mycket bränsle. Om månlandaren ska återvända från månen för att dockas med något slags moderskepp före återfärden till jorden, krävs minst den dubbla mängden bränsle jämfört med om landaren bara ska landa på månens yta. Om vi ska återvända till jorden måste vi först klara uppstigningen från månens yta och därefter måste det finnas bränsle kvar för att nå samma hastighet som moderskeppet. Denna enorma fartökning kräver den största mängden bränsle. Därför blir en fulltankad månlandare med nödvändighet tung.
Landning med enbart bromsraketer är extremt komplicerat. Den enda säkra teknik för landning av farkoster som enbart använder raketkraft, förutsätter raketmotorer som kan slås på och av mycket snabbt. Då kan vi genom att variera gaspulser-nas längd eller frekvens variera bromskraften mjukt. Tekniken förutsätter en oerhört snabb elektronisk reglering.
Tack vare den snabba tekniska utvecklingen närmar vi oss nu en fungerande landningsteknik även på himlakroppar som saknar atmosfär. Ett internationellt rymdsamarbete med målet att utveckla en månlandare som klarar av att landa och återvända från månens yta vore oerhört spännande. (Självklart kan vi inte skicka iväg människor innan tekniken fungerar väl).

kojac
kojac
Abonnent
Svar til  Jan Erik Bergfjord
11 år siden

Hadde det handlet om å vinne et månekappløp, og de hadde gjort det, hadde flere nasjoner vært der idag og forsket. Den teknologiske superutvikling som har foregått slik vi kan bevise den, har skjedd på jorden. Neste steg er muligens teknologisk biologi, dvs. koble Pc’en til hjernen og utveksle informasjon. Visse resultater viser det kan gå (f.eks. skaffe hørsel til en døv). Neste deretter kan være energibaner vi ikke kjenner, men som – når de blir funnet og forstått – kan åpne for enorme utviklinger og kommunikasjon med andre sivilasjoner. Man kan også tenke seg medium med partikler som for oss er ikjente idag, men likevel finnes. Jeg benekter ingenting, men politisk kaos fører også til merkelige avgjørelser.

kojac
kojac
Abonnent
11 år siden

Glemte at den store fysikeren heter Stephen Hawkin. Denne debatten kan gjerne fortsette – det er mye ugjort og mye å lære og en fantastisk reise.

Har funnet ut at datakraften i 1969 var på om lag 2Mhz prosessorhastighet. For å lande uten hjelp av atmosfære slik at man kan bruke fallskjermer er det bare raketter igjen. Begynner vi med hastigheten for moderskipet på minst 6000 km/t for ikke å miste høyde, vil det si at shuttelen har samme før den forløses fra dokkingplassen. Den slenges ut i denne hastigheten og skal fra en rotasjonshastighet på 6000 km/t ned til null, og så helt til null vertikalt når den treffer månen. Dette skal styres med raketter og kan ikke lande skjevt (2 ben) da vil vekten av den 15 tonn tunge shuttelen knekke ben 3. Dette er kun mulig ved hjelp av hyperraske injektordyser, og jeg har ikke funnet en eneste dokumentasjon på at de fantes. Når da denne prosessoren skulle styre alle disse meget komplekse operasjonene PLUSS et dokkingfartøy, er det meget usannsynlig at de landa. De mest oppdaterte jeg kjenner, mener det går idag å lande på månen med Usa, Kina og Russlands finansielle innsats. Men selv idag ville ingen våget.

Rent politisk var det også interessant å se på månelandingen, kommer tilbake til det.

« Forrige artikkel

Informasjon om jorda fra Andromeda

Neste artikkel »

Bigfoot DNA-testet: Hybrid av Homo sapiens og ukjent primat?

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x