Menneskene stammer fra fjerne stjernesystemer gjennom stjernekriger og andre omveltninger i Universet. Evolusjonen gjør, at vi er på vei tilbake til stjernene.

Fred på Jorden og i Universet

2.3K visninger
5 minutter lesetid
10

Jeg har alltid forbundet ufoer og de utenomjordiske med fred på jorden. Men jeg har til tid og stunder også vært i tvil om det ikke likevel eksisterer ondsinnete utenomjordiske der ute.

Fornuften forteller meg at hvis dette skulle være tilfelle, så hadde det eksistert mennesker på Jorden. Ufoer og de utenomjordiske er verdens best bevarte hemmelighet på grunn av at deres teknologi ligger flere hundre og kanskje flere tusen år foran i utviklingen. Det dreier seg om teknologi som jordiske vitenskapsmenn bare kan drømme om.

Den delen av denne teknologien som av ulike grunner har kommet i hendene på mennesker, oppbevares og studeres av det militære, enten det gjelder USA, Russland, India eller Kina. Landenes regjeringer, som eier utenomjordisk teknologi, har underskrevet erklæringen som sier at hemmeligheten aldri skal avsløres. Det militære har en selvoppnevnt førstehåndsrett til å studere og gjenskape denne teknologien. Med andre ord blir teknologien først gjenskapt som våpenteknologi.

Jeg har innsett at det i dag er ingen vei utenom, at den nye krigen er i ferd med å bli løftet over hodene på oss, opp i verdensrommet. Når det likevel er slik, og når menneskeheten ikke gis anledning til å uttale seg om saken eller blir ignorert, så må vi roe oss ned og betrakte saken uten følelser, og mest mulig saklig, og gjennom andre virkemidler forsøke å hindre den aller største katastrofen i sivilisasjonens historie: utslettelsen av sivilisasjonen som et resultat av en stjernekrig. En første stjernekrig i historien, hvor menneskerasen er en deltaker.

Det beste virkemiddel i denne situasjonen er at hver av oss begynner med seg selv, ved å skape et nært forhold til planeten og til resten av Universet og dets beboere. Hvis vi ser rundt oss i dag, så kan det virke som om at flere er i ferd med å få et slikt forhold til verden vi bor i. Denne utviklingen føles godt og den gir håp.

Det er ofte vanskelig å se forskjell på lysene av UFOer og menneskeskapte lys på byer og på himmelen.
Det er ofte vanskelig å se forskjell på lysene av UFOer og menneskeskapte lys på byer og på himmelen.

Gjennom utdanningen min og yrket mitt er jeg oppdratt til å ta vare på liv, og forsøke å hele det som måtte være ødelagt, enten det er kropp eller sjel. Det forutsetter optimalt sett at det er fred og fravær av katastrofer, sult og annen nød. Jeg tror mest på forebygging av krig, katastrofer og sykdommer. Slik at verden blir grunnleggende et tryggere sted å leve i. Slik at det blir tid og anledning til å leve og nyte livet.

Det er for meg helt uforståelig at slike tanker kan føles truende av noen. Arbeid for fred føles som trussel av noen i et slikt omfang at man går hen og dreper den som arbeider for fred og kjærlighet på Jorden. Jeg trenger ikke nevne navnene, de er omtalt i verdenshistorien. Blant dem finnes det til og med Nobels fredsprisvinnere. Verden blir kaldere hver gang det skjer.

Den utenomjordiske teknologien kan være siste håp for at menneskeheten overlever, og fortsetter å bebo denne kloden. Oljen vil ta slutt i vår levetid. Det haster enormt å finne nye energiformer, selv om vi skulle redusere dagens forbruk. Det er helt uforståelig at det i denne situasjonen, når vi kanskje har tilgang til energi for bare 40 – 50 år, brukes milliarder etter milliarder til nye våpen, til og med til masseødeleggelsesvåpen.

Det norske forsvarsdepartementet, bare i det lille Norge, vil bruke 100 milliarder kroner for å ha 48 nye jagerfly på vingene de neste 40 år. Noen tenker kanskje at det er like så greit, på den tiden vil det være slutt med alt annet også. Jeg er ikke så pessimistisk, men setter spørsmåltegn ved det høye antallet av nye jagerfly. Ville det ikke være mer realistisk med noe færre sett i fohold til størrelsen på Norge? Eller er de ikke beregnet for Norge?

Den 17. oktober 2005 sendte jeg følgende e-mail til Det Hvite hus i Washington D.C. og til den kinesiske og russiske ambassaden i Oslo:

“Dear President of the United States of America Georg W. Bush, H. E. Ambassador Mrs. Chen Naiqing, Oslo, Norway and Ambassador Alexander Nikolaevich Panov, Oslo, Norway

Regarding extraterrestrial intelligence;

I have investigated in 10 years UFOs and extraterrestrial intelligence as my hobby and wish to conclude that they (E.T.s) always have been there in the skies of the Earth and I belive that Your Government have the necessary proof of the existence of the E.T.s. Therefore there are no excuses not to publicly disclose this fact. It can be done scientifically. We know now who the E.T.s are and how their spaceships are functioning. The clandestine attitude to the UFOs and E.T.s is childish now when also we are staying on stairs to conquer deep Space (Russia, USA and China). They are phenomenon that man can explain scientifically. It is not a good idea to continue With scare propaganda policy for children and youth via Movies and computergames when the computertechnology is descending from alien spaceships. I hope that Your lands, USA, Russia and China now are coming together and will pass the decision on how the truth will be announced as soon as possible (ASAP). Peace on the Earth.

All the best, Maarit M. Hanssen, Norway”

Bare et år senere annonserte den franske luftfarts – og romorganisasjonen at tusenvis av registrerte dokumenter om ufo – observasjoner blir offentligjort og lagt til organisasjonens hjemmeside, noe som også skjedde. Uheldigvis er det ikke så mange av oss i Norden som behersker det franske språk, slik at offentliggjørelsen ble mest til glede for det franske folk.

På sensommeren i 2007, gav også regjeringen i England grønt lys for en tilsvarende operasjon, og de vil bruke millioner av pund til å gjøre de hemmelige ufo – arkivene tilgjengelige for allmennheten via internett. De gamle manuelle arkivene må flyttes over til elektroniske hjelpemidler. Det tar litt tid og koster penger, men vi venter spent.

De amerikanske departementene er tregere og mer tungrodde, og det har foreløpig ikke kommet signaler på at den amerikanske regjeringen akter å gjøre det samme. Systemet i USA er annerledes. Hver og en borger, som har ressurser til det, kan bruke FOIA (Freedom of Information Act) for å starte prosesser for offentliggjøringen. Hvis jeg ikke husker feil, så har det føderale politiet, FBI; offentligjort noen av sine ufo – dokumenter.

Det øves nå press på myndigheter om at det på nytt må åpnes prosjekt Blue – book i regi av regjeringen , dvs. en offentlig gransking av ufo – fenomenet. Gruppen som har startet denne kampanjen uttaler at de er redd for en snarlig ufo – invasjon på Jorden.

Jeg tror ikke på en ufo – invasjon, men snarere på at evolusjonen fører menneskene nærmere de utenomjordiske. Vi blir mer lik aliens både på fysisk og psykisk plan. Menneskenes avstamming fra fjerne stjernesystemer kommer fysisk og psykisk til syne allerede i oss selv, og bare aksellererer hos våre barn og barnebarn. Jeg selv tror at jeg stammer fra Sirius og at min mann kommer fra Orion. Vi har havnet på planeten Jorden som resultat av fjerne stjernekriger og andre omveltninger i Universet, gjennom gjenfødselen.

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eva.almaas
eva.almaas
Abonnent
8 år siden

Hei veldig interesant.

Radiv
Radiv
Abonnent
8 år siden

Hei Marit. Eg bare lurer på hvordan du mener jordkloden ser ut? Har ett bilde som er tatt fra Afrika og som viser Europa 250 km unna. Det skal være en kurvatur på 5 km visst jorda er rund som vi er blitt fortalt,lært. Men alikevell så ser man land fra begge sider. Har dere her på nyhetsspeilet filmer eller bilder av Jordkloden som viser at den spinner i 1600 km i timen rundt sin egen akse? Eg har prøvd å finne bilder sjøl men finner bare datalagde eller malte bilder av kloden. Og er det noen som kan forklare hvorfor eg kan se månen mitt på dagen samtidig som sola står og lyser på siden av? Er visst beskreve i bibelen at jorda er flat 4 ganger. Det offisielle kartet er likt det som Fn bruker som logo og. Eg vet ikke men lurer felt. Er litt rart at nasa ikke kan vise oss kloden skikkelig.

Alexander B.
Forfatter
Svar til  Radiv
8 år siden

FN har flat earth flagg, WHO har flat earth flagg, Admiral Byrne hintet mye om flat earth i sine uttaler etter “ekspedisjonen” til antarktis. Dette med flat earth teorien er i høyeste grad en spennende sak å ta for seg da bevisene taler for seg selv. Jeg har egentlig også ventet på en sak angående flat earth her på speilet, og faktisk vurdert å skrive en selv. Har sett en rekke dokumentarer, kan noe, men vet om folk som kan mye mer om det enn meg. Men absolutt en spennende teori som jeg personlig ikke har klart å avvise fra min realitet, og som kommer til å bli mer og mer aktuell fremover i tid. Men til den tid vil jeg vente å se ann hvordan teorien utvikler seg :)
Men medmine to øyne har jeg aldri sett at jorden er rundt, og den som ler av nettopp det har vel faktisk ikke sett med sine to øyne at jorden er rund selv, så helt hva de ler av vet ikke jeg.. Men det er noen som på liv og død beskytter løgnen for enhver pris, da deres eget ego ikke vil innse at selv de kunne gå på limpinnen å bli så rundlurt som de har blitt.. Men time will show! Skriv en artikkel da Radiv ? :)

Nash Rothanburg
Nash Rothanburg
Anonym
Svar til  Alexander B.
8 år siden

Jeg har aldri sett at jorden er rund selv, så jeg kan jo ikke hardnakket påstå at den er det – men her er en tanke: hva med de som har seilt rundt jorden? Jeg kjenner, personlig, en av de som har gjennomført et jorden-rundt-seilas – og i følge han så gikk det bra. Hvordan skal den forklares OM jorden er flat? For hvis dette lot seg gjennomføre i praksis med en flat jord så må all verdens matematiske parametere skrives om, for da må universets lover slik vi kjenner dem (legg merke til at jeg bruker “VI KJENNER TIL) være radikalt annerledes enn det vi trodde. For hvis jorden er flat(ere) så ville han enten tippet over kanten eller kommet til et sted der hvor krummingen på jordoverflaten var “skapere” før han havnet på “undersiden”.

anders
Skribent
8 år siden

Bra!
Slik jeg forstår det så var det Illuminati som inviterte “The Draconian” fra stjernesystemet Alpha Draconi i Orion for å gjøre nytte av deres avanserte teknologi. Disse er parasitter i Universet som livnærer seg på jævelskap; d.v.s. at for at de skal være istand til å overleve må det finnes negativ energi. Derfor finnes det en
konstant malstrøm over Palestina hvor de tar til seg næring konstant fra energien som skapes ved alle drapene og hatet. Deres mest ettertraktede næring er småbarn som først tortureres og straks drepes etterpå som utskiller en energi som er som en eliksir for disse. De livnærer seg på menneskekjøtt men helst hvis det er torturert på forhånd. Vel, disse er på jorda nå.

Alexander B.
Forfatter
8 år siden

Fin artikkel som tar for seg noe som står i fokus idag, på lik linje som det gjorde for 60 år siden. Idag starter vi kanskje å se mer av hva som foregår ved hjelp av internett. Det er bare leit at det er så mye propaganda på tuben for å skremme folk. Men nå som det er så mye funky farger på himmelen, spektakulære fenomener i været og himmelen, så tror jeg vi starter (kanskje ved hjelp av 100 monkey syndrome) å brekke ned de lineære rammene for hvordan været skal oppføre seg, og mer lys og frekvens skapes i samhold med våre tanker :) Husk; Visse indianere danset regndans for å fremprovosere vær, hva tror du skjer om 100 mill sitter å blir fortalt hvordan været skal bli i morgen? En samkjørt måte å innstille oss på været som skal bli. Rart værmeldingen bommer oftere og oftere, har folk slutta å gi været en tanke? :) Vi mennesker har et ufattelig sinn, og når tiden omsider er inne, tror jeg vi får se vårt potensiale i den skalaen vi bør være i. Denne transformasjonen blir bare bedre og bedre :)

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Alexander B.
8 år siden

Hvordan ser jorda ut?

« Forrige artikkel

Dine liv med galaktisk opphav

Neste artikkel »

Er Planet 9 Nibiru eller noe helt annet?

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x