Filmen Cloud Atlas tar for seg hvordan man lever mange liv på forskjellige planeter og hvordan disse er koblet sammen.

Dine liv med galaktisk opphav

2.8K visninger
2 minutter lesetid
6

Vi lever i en verden som er omfattet av raser, allianser, utvikling og konflikter ikke bare på et planetarisk nivå, men på et galaktisk nivå. Det var en stor tid da den moderne verden oppdaget Amerika. Nå står universet for tur.

Galaktisk opphav

Begynner vi å forstå at vi er en del av et intergalaktisk samfunn hvor vår bevissthet har ligget langt bak i forhold til våre stjernebrødre og søstre? Kommer hver og en av oss fra forskjellige bakgrunner rundt om i universet med den oppgaven å løfte menneskerasen og planeten vår opp i en høyere forståelse eller andre universielle agendaer?

Jeg tror vi er i startfasen av en kollektiv oppvåkning på dette feltet. Lenge har vi vært nysgjerrige på UFO observasjoner, Area 51 og uforklarlige bortføringer. Er dette tiden for virkelig å omfavne konseptet med at jorden ikke er den eneste basen for liv?

Ulike opphav

Vi mennesker på jorden er ikke den eneste menneskelignende rasen i universet. Tvert imot så har vi flere søskenraser hvor likhetene er mange. Den første menneskerasen ble til i konstellasjonen Lyra 26 lysår unna jorden på en planet rundt stjernen Vega. Herfra skal mennesker ha utvandret av forskjellige årsaker til blant annet Pleiadinene, Ummo, Aldebaran og selvfølgelig Gaia (jorden).

Mennesker sies å være den yngste rasen i universet og ble skapt av en kattelignende rase fra planeten Avyon også i konstellasjonen Lyra.

Videre har vi de reptilske rasene som ofte er blitt karakterisert som fiender av menneskerasene. Dette fordi denne rasen ofte har en agenda som går ut på kontroll og dominering av andre og skal ha vært årsaker til konflikter både i Lyra og her på jorden. Av de reptilske har vi blant annet raser fra Altair, Bellatrix og Alpha Draconis. Disse reptilske rasene skal igjen ha blitt skapt av «The Carians» eller fuglemennesker som de også går inn under. Disse har sin opprinnelse fra konstellasjonen Orion.

Kobling til ditt opphav

Flere og flere forteller om kontakt med en eller flere av disse overnevnte rasene/planetene/konstellasjonene. Det kan være gjennom drømmer, syn i form av lysskip på himmelen, plutselige innsikter og andre metoder.

Grunnen til at de får denne kontakten er ofte at man har en tilkobling til den respektive kilden.

Du kan ha levd et liv som en høyt bevisst innbygger på Sirius for så å bestemme deg for å bli inkarnert på jorden. At du da begynner å drømme om Sirius når du er født som menneske på jorden kan være deres/din måte for å huske hva du er og hvorfor du er her.

Et liv som far på en fjern planet...
Et liv som far på en fjern planet…
...et annet liv på jorden i en ganske annerledes rolle.
…et annet liv på jorden i en ganske så annerledes “rolle”.

Inkarnasjoner på mange planeter

Jeg tror at våre fysiske kropper uansett om de er på jorden eller en annen planet ute i universet er midlertidige opphold før vi fyker videre av gårde. Og tenk hvilken frihet det bringer med seg å forstå at du er en sjel som reiser gjennom forskjellige planeter på denne måten.

Døden blir forstått som en portal mellom verdener.

Vi er i vårt moderne samfunn i begynnelsen av å utforske disse rasene, planetene og vår kobling til dem. Kunnskapen om dette har nok vært holdt av enkelte siden tidenes morgen men jeg føler at den nå slippes ut for å bli mer alment tilgjengelig. I tillegg tror jeg hver og en av oss har en ulik oppfattelse av våre søsken ute i universet på grunn av vår unike persepsjon av virkeligheten.

Jeg har fortalt dere om mine oppfattelse. Hvordan er ditt forhold til det utenomjordiske, hva er din historie?

Leserinnlegg

Dette er forfattet som et anonymt leserinnlegg. Har du en egen blogg fra før av og ønsker å nå ut til flere lesere? Visdom har først sin verdi når den deles. La Nyhetsspeilets 60.000 månedlige lesere få glede av dine tanker og innsikt. Hva venter du på?

Skriv en artikkel »

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jeg vil minne om min UTENOMJORDISK-presentasjon i Oslo imorgen onsdag 20 januar fra kl. 17.

Det vil bli presentert mye SUBSTANS-INFO, som både omfatter utenomjordiske besøk på Jorden, det massive hemmeligholdet av utenomjordisk liv, eksistensen av menneskebygde romskip som kan reise utenfor solsystemet, samt mennesker som har vært andre steder i solsystemet enn på Jorden eller Månen…

Det vil bli mye fyldig og variert info som forteller en viktig historie – om at det er mye liv rundt oss i universet…

Gå ikke glipp av denne grensesprengende og tankevekkende kosmiske presentasjonen!

For mer info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/avsloring-av-utenomjordisk-liv/

Facebook: https://www.facebook.com/events/1022524251143766/

Galaxyjenten
Abonnent
8 år siden

Myndighetene skjuler sannheten,om at utenomjordiske eksisterer,men di har vært her i tusener av år.Meg og min sønn har opplevd deres nærver,var helt utrolig.En dag vil vi få åpen kontakt med di.Det blir det største vi mennesker kommer til og oppleve her på jorden.Di finnes i mangen forskjellige fasonger.Ha øyne og ører åpne Galaxyjenten

anders
anders
Anonym
8 år siden

Ja her er du inne på noe helt riktig og særdeles viktig; menneskets rolle i kosmos.

Alexander B.
Forfatter
8 år siden

Det finnes da langt flere raser enn hva du nevner her. Menneskerasen finner man jo på jorden i flere former. Se feks på afrikanerne, den gule rase, den hvite rase. Her er det jo raser fra forskjellige steder som har ankommet jorden på forskjellige tidspunkt. Se bare på den hvite mann feks. Uerafrne og null interesse for å bygge opp annet enn sitt eget.. urbefolninger verden over kalles jo den hvite rase for sine lillebrødre og kaller dem små barn med makt. Noe jeg forsåvidt ikke har vansklig for å se.

Og med disse forskjellige rasene i mente, er det jo spennende å tenkte på hva det er som befinner seg eventuelt under jorden overflate, noe som igjen fører oss til hollow earth teorien. Jeg vet ikke om jeg tror på den, på samme måte som flat earth teorien. Men det er spennende å følge med for å se om hva slags bevis som kan komme frem.

Men at vi har hatt og fortsatt har kontakt med utenomjordiske er jeg personlig bombe sikker på. Det finnes mye skjult bak fine masker på denne jorden, og mye blir dessverre hemmeligholdt av diverse makter på det grunnlag av vi skal føle oss små, hjelpesløse, og værepådrivere for survival of the fittest. Dagen vi får vite at det finnes liv der ute, er dagen ganske mye håp blir tent i mage hjem.
Bare ikke gå i project bluebeam fella dems.. Der de faker et utenomjordisk angrep, lager krig mot de utenomjordiske for å selv bli heltene. Og når the good guys kommer, vil vi være fiendtlige mot dem.
Tiden vil omsider vise,men det ser lovende ut med tanke på Economist Magazine 2016 ;=)

Bjørn
Bjørn
Anonym
Svar til  Alexander B.
8 år siden

Vel, vi lillebrødre som var de første til aktivt å stoppe slavedrift ved lov, som stort sett har oppfunnet nesten alt det resten av verden (inklusive mange ‘ur-befolkninger’) gjerne vil har for å gjøre den fysiske hverdagen noe lettere, som drev frem slike fantastiske skriv om menneskelige rettigheter som Magna Carta og Selvstendighetserklæringen, som har fremskaffet arkitektur og kunst som overgår det meste.
Ikke rart man ønsker å lage hakkemat av disse ‘lillebrødre’. Enkelt er det også, de fleste lillebrødre er jo helt enige i at de selv er etterkommere, og derav medskyldig, er de verste menneskene som noensinne har vandret på denne jorden. I hvert i historie-epokene vi kjenner til.
Men jeg nekter, i motsetning til deg, å stå med lua in hånden for noen annen gruppering her på jorden. Vi har alle raser ting å være stolte over, og å skamme oss over.
Jeg tror som deg at rasene her på jorden er produkter av intervensjoner av forskjellige grupper utenfra.

Magne Austenaa
Magne Austenaa
Abonnent
8 år siden

Dette er et meget interessant perspektiv på mennesket og sivilisasjonene i verdensrommet i forhold til vår sivilisasjon her på jorden.
Poenget er at vi lever på en jord med stor “turbulens” og mange utfordringer, og at dette til dels kan skyldes interplanetariske forhold, men også enkeltmenneskers mål og ønsker her på jorden med maktutøvelser, urettferdige herredømmer for å oppnå egen dominans med midler som trusler. drap, terror og kriger. Ikke noen enkel situasjon for et vanlig menneske her på jorden.
Men – likevel har vi valgt denne inkarnasjonen her på jorden, i denne tiden for å lære oss selv bedre å kjenne og utvikle vår sjels personlighet i et vanskelig samfunn med mange utfordringer som vi må forsøke å mestere på en god måte.

« Forrige artikkel

Hvorfor aksellererer Jordens Schumann resonans?

Neste artikkel »

Fred på Jorden og i Universet

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x