Veien til et galaktisk menneske

10K visninger
6 minutter lesetid
69

Vi er på vei til å bli et galaktisk menneske med full bevissthet i et kosmos med tusener av ulike galaktiske samfunn. Så hva innebærer det og hvordan kommer vi oss dit?

Det menneskets øye oppfatter er kun en begrenset del av lysspekteret som tegner opp virkeligheten. Det betyr at virkeligheten er langt mer omfattende enn det som vi er fysisk i stand til å se. Vi har fått tildelt et sett med øyne som er kapable til å oppfatte bare en del av vår tredjedimensjonsvirkelighet.

I realiteten så eksisterer det en rekke parallelle virkeligheter og dimensjoner som er fulle av liv, i en variasjon som er ubegrenset og langt ut over vår fatteevne.

Det er i de andre virkelighetene og dimensjonene de fleste intelligente utenomjordiske vesener eksisterer. Når man observerer en UFO som bare forsvinner ut i løse lufta, så er det på grunn av at den går over i en annen virkelighet eller dimensjon som er usynlig for menneskets øye.

Se for deg en tv hvor du må søke inn de ulike tv-kanalene. Det samme kan sies om dimensjonene. Det er bare ulike frekvenser (vibrasjoner) hvor man kun tar inn én “kanal” om gangen.

Vi mennesker greier å oppfatte 3. dimensjon hvorav noen klarsynte greier å se inn i parallelle virkeligheter til småfolk og alveverdener samt 4. dimensjon som er astralplanet.

Kontakt med de utenomjordiske

Sheldan Nidle som foredragsholder.

Sheldan Nidle er en amerikaner som har skrevet en rekke bøker og gitt ut et titalls DVD-er med foredrag om samfunnets illusjoner og jordens overgang til et galaktisk fellesskap med utenomjordiske vesener. Som liten hadde Sheldan Nidle både telepatiske og telekinetiske evner som beskrevet i hans bøker.

Hans første opplevelse med de utenomjordiske begynte kort tid etter at han var født, da den utenomjordiske rasen fra Sirius begynte å kommunisere med han. Ombord i deres romskip, lærte sirianerne han opp i vitenskap, teknologi, historie og filosofi ved hjelp av en fascinerende teknologi han kaller skipets “lærevegg”. Sittende i en komfortabel stol som formet seg perfekt til hans kropp, fikk Nidle sin opplæring via tredimensjonale hologram.

Fremdeles drar han i dag fordel av et eterisk og et fysisk transplantat som gir han telepatisk kontakt med de utenomjordiske.

Nidles første guide fra Sirius fortalte ham at han ville bli en fremtidig budbringer for Den Galaktiske Føderasjonen av Lys (GFL). Vår første offisielle kontakt med vår galaktiske familie vil finne sted når tiden er riktig. Dette vil medføre en betydelig endring som vil savne sidestykke i menneskets historie.

Antropologer og arkeologer har lagt frem bevis for en tidligere kvantumevolusjon i menneskets historie. Nidle og en rekke andre frontfigurer, deriblant Mayaforsker Carl Johan Calleman, mener vi nå er midt inne i nok en gigantisk endring – både fysisk, mentalt, følelsesmessig og spirituelt – som snart vil returnere oss til full bevissthet.

Som Nidle sa på et av sine siste foredrag ifølge nettstedet WhalesInSpace.com: “Første kontakt går ut på å hjelpe oss i å gjennomføre den siste transformasjonen”.

Biologiske endringer

Så hva skjer med oss? Som han sier så er vi alle i ferd med å aktivere en tredje streng i vår RNA og DNA. Ettersom vi blir mer sentrerte i vår kjærlighetsenergi, vil dette raskt utvide seg til hele tolv aktive strenger. På samme tidspunkt vil vi gå fra sju til 13 chakramønstre i en perfekt maskulin og feminin balanse.

Vitenskapens genetikere har begynt å konstatere en massiv DNA-endring, men som Nidle sier, så blir de bedt om å holde munn om dette. Spesielt har vitenskapsmenn begynt å ta en nærmere titt på såkalt “søppel-DNA”. Vitenskapen har så langt via The Human Genome Project dekodet kun 3% av fysisk DNA. Resterende 97% var trodd å ikke ha noe funksjon så de kalte det for søppel.

Noen av mysteriene rundt søppel-DNA er nå endelig avslørt. I 2007 hadde den russiske grenen av Human Genome Project, ledet av Dr. Peter Gariaev, avslørt de lingvistiske og fysiske egenskapene til søppel-DNA. Vår DNA fungerer som en holografisk biodatamaskin. Gariaevs kartlegging leder an en ny vitenskap med bølgegenetikk og har revolusjonert vår forståelse av DNA. Dr. Gariaevs funn er selvsagt ikke blitt rapportert i nyhetsbildet av media.

Fri energi

Når vi blir fullt bevisste vesener og går over i et galaktisk samfunn så har vi intet å frykte. Hva kan vi derimot forvente oss? Ekstremt avansert teknologi for det første. Nidle har fremlagt beskrivelser av sansende romskip, universelle oversettere, teleportering, 3D vitenskapelige laboratorier og matreplikatorer.

Vi kan også se frem til vår egen undertrykte skarpsindighet ettersom vi allerede har utviklet en rekke former for fri energi som vil fjerne alt behov for forurensende fossilt brennstoff som drivstoff, gass og kull samt atomkraft. Samtidig er det helt greit for de fleste av oss, bortsett fra pengemakten, at strømutgiftene og drivstoff til kjøretøy kan sløyfes helt fra utgiftene.

Når de dominante kreftene og styrende maktapparat har gått i oppløsning og forlatt oss, vil vi se et utrolig sprang i teknologi.

Ummac Dan er symbolet for stjernesystemet Sirius. Det er et emblem som intensivt aktiverer mennesket.

En stjernenasjon

Et enda mer viktig punkt er, om vi velger å gjøre det, at vi vil bli en stjernenasjon i den Galaktiske Føderasjonen. GFL ble opprettet for over 4,5 millioner år siden og er en union med over 200.000 ulike stjernenasjoner og konføderasjoner. Dens hensikt: å oppfylle profetien om fred.

Ifølge Nidle har 40% av sivilisasjonene et menneskelig utseende. Resten er varierte i sin form. De fleste er fullt bevisste vesener og er i kontakt med det guddommelige. Det galaktiske samfunnet er basert på kjærlighet og dyp medfølelse.

Nidle opprettet the Planetary Action Organization (PAO) for å forberede til første kontakt med den Galaktiske Føderasjonen av Lys.

Fri vilje

Vi har et fritt valg til å velge å vokse opp eller ei. Vitenskapen gir verden kun få år hvis vi fortsetter på vår destruktive vei. Det finnes arkeologiske bevis på at vi har utslettet oss selv før og historien er blitt forklart som syklisk. Det som skjer her påvirker også resten av kosmos. Ingen vil komme ned for å redde oss, men de ønsker derimot å hjelpe oss innenfor rammen av hva den kosmiske lov tillater.

Fryktskaperne er i ferd med å miste taket globalt og vi vil se brutale, men fånyttes krampetrekninger fra denne mørke eliten. Menneskeheten er ment å gå gjennom en tøff periode for å lære av dette. Derfor er det begrenset med hjelp vi vil motta inntil vi er kommet så langt at vi trenger assistanse i å fullføre prosessen til full bevissthet.

Endringene som kommer er nødvendige og er et naturlig resultat av de frekvenshevende energiene som stråler inn i vårt solsystem (derav hovedårsaken til global oppvarming). Jordkloden er et vesen med sin egen bevissthet på lik linje som du har din egen bevissthet. Vi er styrt av en guddommelig plan skissert av Mayakalenderen hvor kosmiske energier strømmer inn i Moder Jord og menneskeheten, og vil ta oss over til 5. dimensjon.

Dette vil ikke skje på en bestemt dato. Ei heller fredag den 28. oktober 2011 som angis som sluttdatoen på Mayakalenderen ifølge Calleman. Endringene skjer i tidsperioden vi allerede er inne i. Hvis man ser på fenomenet 2012 så gjelder det like mye de 20 årene før og etter 2012.

De nye kosmiske kreftene fremtvinger en oppløsning av vår dualistiske verden hvor en maktelite regjerer over oss. En dualistisk verden kan ikke eksistere i høyere dimensjoner og alt som er basert på dette prinsippet, eksempelvis maktstrukturer og pengesystemet, vil derfor kollapse. Alle endringer vil hjelpe oss inn i en gylden tidsalder hvor alle menneskesjeler som er klar for å stige opp i høyere dimensjoner med sin fysiske kropp vil få mulighet til det. Dette vil trolig først skje et godt stykke inn i fremtiden.

Et viktig poeng er at kilden har gitt alle bevisstheter fri vilje. Derfor vil det å stige opp til full bevissthet være et fritt valg som hvert enkelt menneske kan ta. Noen sjeler trenger flere inkarnasjoner i 3. dimensjon og vil ikke bli med i oppstigningen, men de er ikke noe mindre verdt enn andre mennesker. De har bare valgt en annen utviklingsvei. Disse sjelene kan gjenkjennes ved at de standhaftig nekter å godta avsløringer som viser den egentlige sannhet om samfunnet, bevissthet og kosmos.

Måten du kan forberede deg for kosmisk viten og forbindelse er ved å fjerne de spirituelle barrierene av frykt, skyld og dømmende holdninger, sier Nidle.

“Vær lyset. Det er det du er. Det er det du er på vei til.”

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

69 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Det blir COSMIC PARTY i KULTURLÅVEN min på Gran førstkommende lørdag (10. sept.).

Første del er TEMASEMINAR om UTENOMJORDISK (3 foredrag)
Andre del er COSMIC PARTY…

For praktisk info, se: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/cosmic-party/

Ravnum
Ravnum
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Litt tidligere beskjed, så kanskje :) 2 dager er dessverre litt lite, selv for meg, men får satse på et foredrag eler to framover istedet da :)
Me råkast.

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
12 år siden

Hvilket helvete de gode mennesker på denne kloden har vært, og er i, på Moder Jord. Hvilket helvete jeg har vært igjennom, og sikkert skal igjennom. Hvilken styrke jeg likevel føler vil komme. Den vakler, og jeg faller hver dag. Likevel reiser jeg meg opp igjen. Jeg ga aldri opp. Jeg fortsatte å leve. En av mine største gleder, er at jeg får oppleve at fler og fler snakker om det samme. At fler og fler sender hverandre og meg blikk og “vibrasjoner”, som sier så uendelig mye mer, enn alle disse tomme ordene, og alle disse tomme tallene.
Vi er ett og samme. Vi tilhører det gode skaperverket. Det å tilhøre denne, er den største glede, og den største ære for meg. Denne gleden er likevel avhengig av at jeg klarer å beskytte mine barn mot ondskapen. At jeg klarer å beskytte mine nære. Det er fler enn min familie og mine venner som er mine nære. Det er alle de gode mennesker jeg ikke kjenner. Det er de døde biene og humlene. Alt fra dyreriket som er blitt knust av ondskapen. Alle trær, blomster, vekster. Livet i havet. De vakre hvalene som eliten destruerer. Bjørn, ulv, ørn. Paradiset i Afrika. Elefantene i Okawango. De har da også sjel? Det må de ha. Skaperen av kosmos har like stor kjærlighet til dem? Ellers hadde de aldri vært til. Hva med flueblomsten? Borte? Dens opprinnelse klarte vitenskapen aldri å finne ut av? Den klarte bare å destruere den.

Jeg vet, at den onde eliten ikke tilhører det gode skaperverket lenger. Dem om det. Tomheten vil bli deres speil i evigheten.

Min luktesans trodde jeg var ødelagt. I dag kjente jeg en lukt, som tok meg tilbake til barndommens minner, fra da jeg var 7 år. Det var ikke et godt minne. Det var likevel en god opplevelse. Det betød muligvis at jeg begynner å våkne til den bevissthet jeg hadde som liten. At jeg kan huske mer og alt, enn det definisjonsmakten har bestemt. Kanskje jeg vil få huske og forstå så mye mer fremover, og tilbake i tid? For en glede.

Likevel for en dyp sorg jeg føler. Denne skal ikke få knekke meg, eller alt jeg holder kjært. Den skal overvinnes. Balanse MÅ opprettholdes. Hver og en MÅ kjempe for denne.

Mine kjære medmennesker: Jeg håper dere klarer det samme, alle som en. Sammen. Oss.
ME, fibromyalgi, depresjon, borderline, schizofreni, bipolar, ADD, ADHD, konsentrasjonsvansker, tentativ diagnostisering….og så mye mer: er denne tallbaserte forståelsen et resultat av onde makters domene? De har overhodet ingen rett til å si at de har innsikt i mennesket.De har ingen rett til å skape sykdommer, for så å tjene penger på dem. Det er de ondes falskhet og hykleri. Intet annet. De har ikke en gang innsikt i seg selv. Det må da være ren “logikk”, at deres storhetstid er ved veis ende? Jeg håper og tror dette. Jeg føler det.

Regel nr 1: Ikke kontroller skaperverket ved Moder jord
Regel nr 2: Ikke kontroller skaperverket ved Universet

Eliten har gjort begge deler

Det skulle de aldri ha gjort. De kommer til å angre bittert. Hvordan våger de? Den eneste gaven de har fått, er frekkhetens nådegave.

Jeg tar avstand fra det eliten har gjort, og vil prøve seg på.
Noe slikt hever jeg meg langt over. De er ikke skaperverket verdig lenger. De tilhører den uendelige tomhet.

Hvordan kan jeg vite dette? Jeg vet ikke. Eller gjør jeg det? Jeg føler det bare sterkt, og det kan ha en sammenheng med en bevissthet jeg har hatt hele livet. Den kommer fra noe annet, enn det jeg lærte av mine medmennesker, og av mine lærere. De har fortalt meg noe annet, enn det jeg nå så skråsikkert skriver.

En kvinne jeg kjenner døde for noen år siden. Før døden fikk hun tilbake sin barnetro, sa hun. Det sier jo alt. Det er det vakre. Et operahus til noen milliarder. Er det vakkert? Var det nødvendig? Det er storhet i det lille, og noe veldig smått i det store.

Jeg vet dette også. Så mange som sier meg i mot. Jeg er uenig med dem.

Selv er jeg bare et sandkorn i det hele. Jeg vet likevel at dette sandkornet har en betydning i det hele. Hvor dette sandkornet blåser, er ikke opp til meg å vite. Det jeg vet, er at dette sandkornet skal holdes rent, slik at det ikke skaper forstyrrelser i skaperverket.
Det er nok for meg. Da er jeg tilfreds.

Hvis noen våger å befale meg til å gi slipp på dette, vil jeg aldri bøye meg. Om det så skulle ende med det fysiske liv.

Det har jeg bestemt. Det er min vilje.

Robin88
Robin88
Abonnent
13 år siden

vet om en annen som kanaliserer GFL
de er hun jeg har forholdt meg til når de gjelder GFL

http://www.blossomgoodchild.com

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

“Det menneskets øye oppfatter er kun en begrenset del av lysspekteret som tegner opp virkeligheten. Det betyr at virkeligheten er langt mer omfattende enn det som vi er fysisk i stand til å se. Vi har fått tildelt et sett med øyne som er kapable til å oppfatte bare en del av vår tredjedimensjonsvirkelighet.”

Det er derfor vi bruker vitenskap og teknologi for å “se” mer, våre øyne har utviklet seg gjennom evolusjon, derfor er de begrenset og forskjellige fra andre dyrs øyne. Innen astronomi “ser” vi både ultrafiolett, infrarødt, røntgen, m.m -ja til og med radiobølger.

soul power
soul power
Anonym
14 år siden

er det noen som kan svare på dette: hvis dna forandrer seg i disse dager..hvordan føles dette på kroppen? dvs er det noen felles trekk vi kan se på av opplevelser?Jeg personlig har opplevd at hjertet har fått prøvd seg..hvis man gir uendelig kjærlighet og lys til hele universet blir hjertet etterhvert litt sliten og man blir “støl” i hjertet.noen som kjenner igjen dette.?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  soul power
14 år siden

Jeg har merket en del sitring i kroppen de siste månedene. Antar det skyldes kosmiske energier som fører til at vårt galaktiske DNA aktiveres…

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  soul power
14 år siden

Vibrering…en indre merkelig vibrering…det varer sekunder eller minutter av gangen… andre merker ikke at du vibrerer, bare du selv. En helt klar forandring og tilpassning av frekvenser… Mange blir redd fordi de ikke fårstår det som skjer. Men vær beredt…vær forberedt. For alle de som forberedes til denne oppstigning, er det ingen grunn til frykt. Heller gled deg…ha forventning…som et uskyldsrent barn.

Uansett hvordan ondskapen materialiserer seg, så er frykt dens redskap for å holde oss i sitt grep.

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Nin Hur-Sag er derav også “skapergudinnen” og har fått navnene Maria Magdalena, Diana av Efesos, Mother Mary, Virgin Mary, Queen of the Angels, Archangel Ariel etc. etc.

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Det er altså Universetets Gud(kraften) det refereres til når det er snakk om DNA, dimensjoner, density’s etc. -å utvikle sjelen sin selv, mens det er sjelefrelse, trøst beskyttelse o.l. du kan be Jesus og Ea om.
Ea heter også Enki.

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Er i likhet med deg Lynx veldig glad for at flere ser det hele som et puslespill av info og disinfo, som må dekodes og settes sammen for å finne svarene og jeg er sikker på at Morning Sky kom med mange gode svar på førhistorsk tid -det bringte frem mange “skjulte minner” hos meg. Til uenur, bonkero og smurfen og Bibeldiskusjonen, vil jeg bare si at dere kan stole blindt på at Bibelen har blitt skrevet om altfor mange ganger, av altfor mange forskjellige grupperinger med diverse agendaer, til at det å stole blindt på den vil forlede og forvirre enhver inn i det ugjenkjennelige. Jeg vil anbefale alle å få tak i en pdf-kopi av “Terra papers” og å lese nøye igjennom dem.
Det høres kanskje ut som eventyr, men ikke noe mer enn hva Bibelen gjør for mange av oss. Og historien er jo tross alt et slags eventyr uansett.
Så litt om dette med sjelen, Gud, guder og frelsere og hierarkiene i det, for her må det skilles litt. Det finnes faktisk to Guder av betydning; Gud av universet(se “kraften” -kvantefysikk) og Gud av planeten/verden, som er Han det snakkes om i Bibelen og andre skapelsesberetninger. Gud av Universet er sånn sett ikke personifisert, nærmere kraften(energien) som eksploderte engang og ga oss Universet. Denne Gud(-ekraften) omslutter fortsatt absolutt alt som er, både fysisk og ikke-fysisk -materie og ikke-materie.
Dette har vært en ikke-identifisert energi for vitenskapen inntil nå, men det finnes massevis av gammel kunnskap og referanser til denne kraften, som omslutter oss alle og alt annet i Universet og gjør alt og alle til deler av etteneste, stort levende og intelligent vesen, kalt Universet.
oppdagelsen av kvantefysikken har, endelig, vitenskapelig bevist det mange av oss bare har trodd på inntil nå; at vi alle og alt, bokstavelig, henger sammen.
Kineserne, som ikke er like historieløse og ignorante som oss i vesten, har beholdt denne viten og kaller denne energien “Chi”.
Det er den første Gud(ddommen), men er, som sagt, ikke personifisert.
Det er ut av denne Guddommelige kraften det springer sjeler.
Så er det Gud, skaperen, av denne verden og menneskene.
Og her kommer Bibelen og andre dokumenter inn.
Ifølge “Terra papers” ble denne planeten, for Gud vet hvor mange år siden, til da planeten Tiamat, som lå der asteroidebeltet ligger i dag, sprengte, etter en voldsom “stjernekrig” mellom Kong An-u og Zu-zu(Zeus). Størsteparten av Tiamat falt da inn i banen vår og ble til denne, tredje planeten i solsystemet vårt. Planeten var død etter sprengningen og måtte “blåses liv” i igjen. Genesis(genteknikk)-spesialistene; Prins Ea og søsteren Nin- Hur-Sag, ble da sendt for å ta seg av dette.
han satte sammen en nøye utvalgt spesialistgruppe, kalt Anunnaki, til å hjelpe seg med dette. De satt opp arbeidsstasjonen E.din, i nåtidens Irak, og da Anunnaki-teamet ble overarbeidet etterhvert, bestemte prinsen seg for å lage om det primitive dyret APA om til et halvintelligent, arbeidsdyktig vesen. Dette ble det tidlige mennesket ADAPUS(Homo Erectus el.no); i stand til å ta ordre og sterkt nok til å bære store bører; http://www.youtube.com/watch?v=F5vf9-C72cI&feature=related
Pga. av feider mellom prins Ea(skaperen) og halvbroren prins Enlil, som fikk kommandoen over Eridu(jorden) og E.din om hvorfor Enlil fikk tronen og ikke Ea, som tross alt har skapt alt sammen… pga. feiden tar Ea APA-prosjektet sitt utenfor E.din og skaper et nytt vesen; ADAMUS(rundt i dette er Bibelen svært omskrevet og manipulert). En viktig grunn til at USA gikk inn i Irak var for å foreta ulovlige utgravninger(se youtube; “US covers up ancient info” osv.). De har tatt en masse steintavlefunn oa..
…uansett. Ea(som er vår skaper, ikke Yahweh, som var vår slavedriver) fortsatte på ADAMUS-prosjektet sitt og skapte læremestre Ea su til å lære oss å overleve og å skape sivilisasjoner.
I mellomtiden gjør sønnen hans;Marduk opprør og tar over tronen på jorden… han gir seg selv navnet Ra- solguden og setter igang et svært prosjekt med å slette alle minner om tiden før ham. Til dette får han hjelp fra div. reptilraser. Han er nå konge og enerådende gud, han gir seg selv æren for skapelsen, som hans far Ea sto for. Det er han som er Lucifer, lysbæreren(solguden).
Det er også dette Illuminati-prosjektet NWO’s esoteriske/okkulte agenda dreier seg om; New dawn -New dawn of Ra – han er ventet tilbake snart.
I mellomtiden dro Ea i eksil(og her kommer Baal inn -det betyr enkelt og greit Lord) til Pleiadene -Baal-ea-des(Lord Ea Creator God -Pleiadene).
Han sendte senere Easu(Jesus), læreren, som en frelser for menneskene.
Og her kommer også det sjelelige inn -dersom du er en svært ung sjel(som de fleste på planeten her er, grunnet overpopulasjon) og ikke vet nøyaktig hva du kan gjøre for å “redde” sjelen din unna onde krefter, når du dør, gjør du lurt i å be til Jesus, som er den beste til å ta vare på sjeler og vise vei videre. Gjennom Jesus kan du også kalle på Ea’s hjelp, skulle vi bli angrepet av Ra el. andre.

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Hei Smurfen, etter litt mer lesning og undersøkelser så, nei Annunaki er neppe en type4, det er det nok ingen av dem som er. Annunaki er forøvrig ikke en fyr, nærmere en taskforce til Asa -rrr, som er “menneske-hominid”(pattedyr) imperiet her i galaksen, der An-u er konge, med hovedsete i Sirius-systemet, i motsetning til Sss-T reptil-dronningdømmene og Ari-an reptilimperiet(s’ene og r’ene kommer av språktendensene). Vi er midt i en svær krig her.
Ea(også kalt Enki), sønnen til An-u og topp-genetist, skapte oss, sammen med Annunakiene. Han gjorde imidlertid opprør mot faren An-u(som ville ha oss til slaver) -han ville se skapningen sin fri.
Men sønnen hans, Marduk, gjorde igjen opprør og satte inn seg selv som Ra, sol-guden(det er han NWO jobber for -new dawn).
Ea sendte oss imidlertid senere Easu(Jesus) som frelser, mens han trakk seg tilbake til Baal-Ea-Des(Pleiadene = Lord Ea Skaperen). Men skal vi noensinne bli helt fri, må vi frelse oss selv og finne et el. annet forsvar her.
Jeg vet ikke helt om jeg tør satse på det(m.m. noen har en jævlig god idé), så jeg stoler på at Ea, skaperen(Jesus) dukker opp snart.
Alt dette kan du lese i eboken til Robert Morning Sky, som du kan laste ned (med f.eks uTorrent)fra; http://thepiratebay.org/torrent/4198929/The_Terra_Papers_%5BBy_Robert_Morning_Sky%5D
Den beste historieforklaringen jeg har lest, …så langt.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Ille rart så historien om Anunnak minner om en annen historie for noen år tilbakers, får ikke håpe likheten forsetter…

I 1527 brøt det ut borgerkrig i Inkariket mellom Huascar og Atahualpa som førte til at hele inkariket lå i ruiner, bare i det blodige slaget ved Cuzco ble over 100 000 inkaer drept
Inkaene hadde spådommer om at hvite guder skulle ankomme og redde riket
I 1530 reiste dem spanske conquistadorane under Francisco Pizarro til andre siden av verden til en helt ny sivilisasjon og ankom inkariket, først ble dem motatt som guder og redningsmenn, men da fakta gikk opp for dem så gjorde dem motstand og prøvde og slå tilbakers, siden Francisco Pizarro og conquistadorane var inkanene teknologisk og inlekuelt svært høyere, nesten som en høyere rase så drepte conquistadorane med sine 127 soldater og 37 hester over 7000 Inkaer på en hær av 100 000 Inka soldater i slaget ved Cajamarca i 1532 uten at en eneste spanjol ble drept
Francisco Pizarro og conquistadorane hadde da full kontroll over det enorme inkariket og tok Atahualpa som fange, gjorde inkaene til slaver og plyndret landet for gull, utryddet historien, relgionen og kulturen deres og tvang dem til og lære seg spansk og tro på den hvite manns gud

Resten av historien kjenner dem fleste og hvordan inkariket er blitt i dag

Vel historien har en lei tendens til og gjenta seg og dem som ikke lærer av historien er dømt til og gjenta den

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Mer anbefalt lesning; ebok(må lastes ned med uTorrent el.l) av Robert Morning Sky; http://thepiratebay.org/torrent/4198929/The_Terra_Papers_%5BBy_Robert_Morning_Sky%5D

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Tror 5D vil skje om vi klarer å unngå åpenbaringen… det er ikke BARE NWO-propaganda, det er mye mer enn det… men de har rørt alt sammen til en jævla smørje som er jævlig vanskelig å skille fra hverandre og plassere ting der de hører hjemme. 5D er virkelig og er et av flere mulige utfall(det beste?) av våre handlinger i tiden fremover…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  solution
14 år siden

5D, er det dette som kalles christos-energi? Ashayana Deane har omhandlet dette i sin bok Voyagers II:

Det er dette som er kjernen i hovedkonspirasjonen og som de mørke krefter konspirerer for å sabbotere. Å hindre menneskeheten å aktivere dna, åpne chakras og pineal gland. Ifølge Deane er menneskeheten skapt med det formål; å være bærer av og vokter over: the holy grail
The “Holy Grail” is a term used in reference to the 12 Universal Signet Star Gates of the Universal Templar Complex, to which the Angelic Human Race holds the Sacred Commission of “Guardian.”

http://www.bibliotecapleyades.net/voyagers/esp_voyagersindex11.htm#Holy%20Grail

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Tusen takk Lynx, all info en kan få i disse dager og netter… Morningsky ser jo ut til å ha VELDIG mye interressant.
Takk igjen ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  solution
14 år siden

Det solution var en ren fornøyelse. Er bare glad noen vil se på materialet. Jeg har hele tiden ment om vi skal om noen som helst slags måte snu “skuta” på rett kjøl, er vi avhengig av å finne alle bitene i puslespillet. Og,….pussle det riktig. Med all den informasjonen som nå florerer på nettet, har vi ingen unnskyldning for ikke å ha informasjon. The truth is out there….lets puzzle:)

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Alltid likt hele denne forelesningen 1til10, men vet ikke helt hva jeg skal trekke ut av den..? http://www.youtube.com/watch?v=KRs7LRshdn8&feature=related

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

solution, smurfen og andre vil kanskje være interessert i hidden history of the earth; The terra-papers. Nedskrevet av en fullblods hopi indianer Robert Morningsky:
http://www.freedomdomain.com/Terrapapers/terrapapers.html

Robert Morningsky foreleser om Terra-papers:

Robert Morningsky på Veritas-show:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5889250974237998713#

Anbefaler også siste episode fra Project Camelots Whistleblower radio; 14.januar Michael Tellinger: http://projectcamelot.org/audio_interviews.html

Time for adjusting;)…..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Tusen takk Lynx :)
har studert en del om hopi indianerene, blandt annet det dem sier om the blue star og det at det sier at vi er ved et veiskille nå der vi kan velge to veier, ene mot vår undergang og andre mot et høyere nivå
Men jeg er seff åpen for mer info om hopiene :D

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Bare hyggelig Smurfen:) Jeg har personlig hatt mer tillit til den orale tradisjon fra mange urbefolkninge, og jeg tror mye sannhet er fordekt i mange myter og legender. Credo-Mutwa har f.eks i flere tiår sagt at menneskeheten er under kontroll og manipulasjon av en reptile-race. Se på vår egen norrøne mytologi f.eks. uten at jeg her skal gå inn i noen analyse. Den RA-legion vi er blitt programmert med henger bare ikke på greip. Når jeg nå fant Morningsky falt noen nye brikker på plass, og jeg er overbevist om at den gen-manipulering vi har blitt gjenstand for over hvem vet hvor lenge, er å lese i den splittede schizoide framtreden til menneske-heten. EA (enki) er den Gud som ville sette mennesket fri ved å gi det kunnskap, også representert som slangen i paradis. Mens enlil (jahve) ville fortsette å holde mennesket trell-bundet i sin visjon om hvor menneskeheten skulle gå. Svart er hvitt og hvitt er svart. Jeg er overbevist om at de bibelske tekster er blitt så manipulert over tid at den bibelske satan egentlig er vår frigjører. Bite on that for a moment:) Terra-papers vil være med å klargjøre dette, og mer. Morningskys forelesningen bør også ses,…her er mange overraskelser.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Hvorfor søke så voldsomt etter noe vi ikke vet? Det vil så alikevel falle på plass til sin tid.Det finnes ikke noe bibelsk helvete å være redd for.Religion er for å kontrollere og styre oss inn i de båsene vi er lettest å kontrollere i.
Tro på lyset.Tro på en uendelig,universell kjærlighet.Pass på at du gjør verden til et bedre sted så lenge du er her,og oppfør deg som folk.
Det er en mening med alt,men hadde det vært meningen at vi sikkert skulle vite den så hadde det stått svart på hvitt i en bok som ikke var avhengig av tolkninger i øst og vest.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Jeg skal fortelle deg Uenur hvorfor dette er så viktig for meg. Det er krefter der ute som forleder og manipulerer oss til å ville velge lyset; dvs. deres lys. Om du ikke har forstått hva er hva og hvem er hvem kan du lett bli offer for den Anti-christos agenda vi allerede er i kulminasjonen av. Dersom du ikke er på tå hev for alle grep fra denne kanten, kan du være sikker på at the ass-ended masters vil bistå med å lede deg inn i den Luciferiske sluttsats. Om du ikke vet hvem du dealer med, hvordan kan du da stole på dem? Jeg vil gjerne vite hvem det er som skal “frelse” meg. Og det gjelder også for en evt. disclosure eller tilbud fra den kanten. Så kan du stå der den dagen alt er så opplagt og revealed, jeg velger å vite istedenfor å tro.
Alle har sin fremgangsmåte, det er ikke noe facitsvar. Its a long way to Tipperary

solution
solution
Abonnent
14 år siden

…beklager det jeg skrev der, som jeg skrev et annet sted… vender meg mot Jesus, da jeg alltid har villet og da så mye av åpenbaringen ser ut til å komme disse dager óg… tror likevel det er en sammenheng med Enki, men skal ikke terpe videre på det nå
Stol på Jesus… aldri på Maitreya. Dette med 5D osv. kan jo likevel komme til å bli sant for de som blir “reddet” -kanskje det er himmelriket til Jesus… 5D?
…vanvittig mye info å prossessere om dagen… frustrerende…
Stol på Jesus, aldri på Maitreya(om du så må dø for det).
Om Jesus skulle vise seg å være Enki(et reptil), er han ihvertfall et vennlig reptil, som ville sette oss fri.

solution
solution
Abonnent
14 år siden

…glem alt dette om ikke å stole på Jesus. Det kan meget vel være en sammenheng her med Enki og Enlil(f.eks dragen), men ingenting er sikkert.
Ettersom så mye av åpenbaringen synes å komme igjennom i disse dager vil jeg selv stole på Jesus i disse dager… beklager.
Virker egentlig logisk at Gud og Jesus egentlige, opprinnelige former er reptikoide… tenk på det, reptilsk liv kommer først -tror det er en sammenheng med Enki der.
Stol bare aldri på Maitreya… om du så må dø for det.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Det er ikke så rart at folk opponerer i mot den tradisjonelle kristendommen.Når rettskafne og gode mennesker,som har som eneste “forbrytelse” at de ikke tror på Gud,eller Jesus som guds sønn,om man vil..,får høre at de er fortapte,og vil styrte ned til det varme stedet ved jordelivets slutt uansett!
En massemorder med hundrevis av liv på samvittigheten derimot,havner i himmelen,om han bare konverterer til den riktige troen på dødsleiet.
Synes du det er rart dette skurrer i ørene på noenlunde oppgående folk?
Om guds “utvelgelsesprosess” ikke er bedre enn dette,så kan man nesten lure på om det ikke er like greit å bare være fortapt,for da ligger det an til at himmelen er full av sjeler man godt kan greie meg uten.
DVS.om man kjøper inn i denne religionen i utgangspunktet det da…

bonkero
bonkero
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Hei, Uenur.

“Rettskafne” og “gode” mennesker sier du? Og “eneste forbrytelse”?
Har du løyet? Har du blitt sint på et annet menneske, uten grunn? (Matt 5,22) Har du noensinne sett med begjær på en kvinne som ikke er din hustru? (Matt 5,28) Og aller mest: Har du elsket Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din kraft og av all din forstand, og din neste som deg selv? (Luk 10,27)

Mennesket ser på det ytre, men Herren ser på hjertet. (1 Sam. 16,7) Hvis du ikke har et 100% rent hjerte så kan du ikke møte Gud, fordi Gud er Hellig og Rettferdig. Sånt sett er vi alle drapsmenn og horkarer osv, innfor Gud. Vi står med samme skyld, og skal få samme straff. En 100% Rettferdig straff.

Jesus er “Den Utvalgte” (Luk 9,35), og gjennom Hans død og oppstandelse så har vi rett til å kalle oss selv for utvalgte, i Ham. (Ef 1,4) Men dette kan bare skje hvis vi tar imot Hans frelsesverk, og ikke står Den Hellige Ånd imot. Da har vi rett til å kalle oss Guds barn, uansett hvem vi er og hva vi har gjort. (Joh 1,12) Det som skjedde på Golgata var at Herren gikk opp på Korset og ble forlatt av Gud Fader (Matt 27,46), i det Han tok den straff som jeg fortjente.

“Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom.” (Jes 53,5)

“Du har bare trettet meg med dine synder, og voldt meg møye med dine misgjerninger. Jeg, jeg er den som utsletter dine misgjerninger for min skyld, og dine synder kommer jeg ikke i hu.” (Jes 43,24-25)

“Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere.” (Rom 5,8)

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv. (Joh 3,16)

Himmelen kommer være full av syndere som er blitt frelst av samme Nåde som meg, og har samme Herre som meg, så sånt sett kan man si at hvis jeg greier meg uten de, så greier jeg meg uten hvem som helst, også meg selv (hvis man tenker på at det er en masse forbrytere i himmelen, altså. Vi er jo alle forbrytere innfor Gud).
Men ikke bare det; vi skal også få et nytt herlighetslegeme som er like fullkomment som Gud selv. Og framfor alt skal vi få se Jesus Kristus, vår Herre, slik som Han er. Og da skal vi få lov til å lovprise Ham for at Han ga sitt blod for vår skyld; Han skal få det Han er verdig. (Åp 5,9)

Jeg håper jeg har klart å forklare tydelig hva jeg tror på, men hvis det er noe mer du lurer på så er det bare å spørre, eller les gjerne selv i Bibelen. =)

Fred

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  bonkero
14 år siden

Med rettskafne og gode mennesker så er jeg så frimodig å hevde at det er gjerningene som gjelder.Om vi har en gud som på død og liv ønsker å dømme alle etter hva de tenker,så kan jeg med respekt å melde greie meg fint uten.Og ja,jeg kjenner mange som elsker sin neste som seg selv,i handling og praktisk framferd.De fleste av dem tror ikke på din gud,og må som takk for strevet tilbringe evigheten i helvete.Iflg din gud.Sannelig guden sin det ja!

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Bare en ting til Bonkero.Jeg respekterer din tro,den er bare ikke min.Jeg har sett litt for mye ……skap fra det holdet til å gå for en slik livsanskuelse.
Og kan du være så vennlig ikke å svare med bibelsitater.Det er det håpløst å diskutere ut i fra,for alt det er mildt sagt gammelt nytt,og bringer lite nye tanker til torgs.Det hender da også at det er greit å diskutere med en troende person uten at man hele tiden skal sitere noe som har vært skrevet før.Eller kanskje jeg skal finne fram min Mark Twain.

bonkero
bonkero
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Gud ønsker ikke å dømme noen, men at “alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse” (1 Tim. 2,4). Det står at det behaget Herren å knuse Jesus (Jes. 53,10), for at Han skulle slippe å knuse deg og meg. Det er ikke Gud som sender oss til fortapelsen, men det er vi selv, fordi vi er i opprør imot Gud. Derfor er Gud nødt til å dømme oss.

Det er fordi Gud er så god at Han er nødt til å dømme oss, og hvis det hadde blitt med det så hadde jeg vært enig med deg i at det høres forferdelig ut. Som at Guds kjærlighet hadde blitt manifestert i det at Gud dømte hele menneskeheten. Men Guds kjærlighet ble manifestert ved at Jesus Kristus tok den straffen vi skulle ha, og Han døde for oss mens vi ennå var uverdige syndere. (Rom 5,8) Hvorfor elsker Han oss mitt i all vår ugudelighet? Det er et spørsmål kristne gjennom alle tider har vært forundret over.

Selv om de du kjenner virkelig elsker sin neste som seg selv, så oppfyller de ikke den første delen av det største budet, og fortjener dermed ikke Guds aksept.

Det som først er viktig å skjønne er at vi mennesker er noen forferdelige vesener, og at vi ikke fortjener noe som helst fra Gud. Det er der det begynner, og til hjelp for at klare å akseptere det så kan vi bare se på en uoppfostret tenåring, eller det faktum at det er så mye ondskap i verden (er du ikke enig?).

Fred

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
14 år siden

Heisan Bonkero, har stor respekt for både deg og kristendommen :)
Mange av mine venner er dypt kristne og er kjempe flotte folk, eneste jeg savner litt er at en god del av dere ikke respekterer andre sitt syn og relgioner
Skulle ønske vi alle kunne spille mer på samme lag :)

PS ikke meningen og være sarkastik i min andre kommentar nedenfor men klarte ikke og formulere meg på annen måte for og få frem poenget mitt… ynskyld :(

bonkero
bonkero
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Til Uenur:

Beklager hvis jeg må svare med bibelsitater, men det er jo faktisk det jeg tror på. Hvis ikke Bibelen hadde eksistert så hadde ikke kristendommen eksistert, og da hadde det vært vanskelig å gi noe svar på hva kristendommen står for…Hvis du vil så kan du gjerne sitere Mark Twain, hvis det tilfører diskusjonen noe.

Til Smurfen:

Ettersom jeg tror at Bibelen inneholder Sannheten, og at Bibelens Gud _virkelig_ eksisterer, Han og ingen annen, og at Jesus _virkelig_ har vandret på denne jord og gjort alt det Bibelen sier at Han gjorde, så er det dermed vanskelig å si at det går greit å tro på noe annet. Alle andre religioner vil dermed være løgn og jeg vil aldri si at “hvis det fungerer for deg, så går det bra”, for da fører jeg folk bort fra det som _virkelig_ er Sannhet.

Derimot vil jeg ikke forfølge/håne/mishandle/fengsel folk som ikke tror på detsamme (kristne har alltid vært, og er idag, en av de største forkjemper for religionsfrihet). Jeg vil bare si at de har feil og at de går fortapt hvis de tror på det de tror på, for det gjør de hvis Bibelen er Sann, uansett om jeg og du har lyst til det eller ikke. “Gud er Gud om alle mann var døde. Gud er Gud om alle mann lå døde,” synger Petter Dass.

Fred

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bonkero
14 år siden

Det de hørtes veldigt inbydende ut Bonkero :D

Hva må en gjøre for og komme dit? hvor ofte må man gå i bedehus og kirke? hvor ofte og lenge må man be ?
Kan man sitte på alt av jordisk gods selv eller må man gi bort noe av det man eier og eventuelt hvor mye ?
Hvor mye kan en spise før gud kaller det fråtsing ?
Synder man vist man stjeler fra dem rike og gir til dem fattige ?
Kan man lyve vist det er for og beskytte andre ?
Hvorfor vil gud at vi skal tilbe han og ikke bare godta at vi handler med hjertet og er snill mot alt og alle i livet ?

Jeg syns kristendommen er kjempeflott men er så mye jeg ikke skjønner og som jeg gjerne vil ha svar på :)

bonkero
bonkero
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hei, Smurfen.

Det var ikke lite spørsmål det der, men jeg kan begynne med å svare på det siste, og så ta de fleste andre i ett svar.

Smurfen: “Hvorfor vil gud at vi skal tilbe han og ikke bare godta at vi handler med hjertet og er snill mot alt og alle i livet ?”

Fordi vi ikke er snille mot alt og alle i livet. Og fordi Han er verdig vår tilbedelse etter alt Han har gjort for oss, selv om vi ikke fortjener noe som helst utenom å bli forkastet av Ham.

De fleste av dine øvrige spørsmål er typiske spørsmål om lovgjerninger, og til det vil jeg sitere en fortelling fra Bibelen:

“Og se, det kom en til [Jesus] og sa: Mester, hva godt skal jeg gjøre for å få evig liv? Men han sa: Hvorfor spør du meg om det gode? Det er bare én som er god! Men vil du gå inn til livet, så hold budene! Han sa til ham: Hvilke bud? Disse, sa Jesus: Du skal ikke slå i hjel! Du skal ikke drive hor! Du skal ikke stjele! Du skal ikke vitne falskt! Du skal hedre din far og din mor! Og du skal elske din neste som deg selv! Den unge mannen sa da til ham: Alt dette har jeg holdt. Hva er det så jeg mangler? Jesus sa til ham: Vil du være fullkommen, da gå og selg det du eier, og gi det til de fattige. Så skal du få en skatt i himmelen. Kom så og følg meg! Men da den unge mannen hørte dette, gikk han bedrøvet bort, for han hadde stor rikdom.” (Matt 19,16-22)

Hvis dette ikke var til hjelp, så kan jeg henvise til noe som skjedde når Jesus hang på korset:

“En av ugjerningsmennene som hang der, spottet ham og sa: Er ikke du Messias? Frels deg selv og oss! Men den andre tok til orde og irettesatte ham og sa: Frykter du ikke engang for Gud, du som er under den samme dom? Og vi med rette, for vi får det vi fortjener etter våre gjerninger. Men han har ikke gjort noe galt. Og han sa: Jesus, kom meg i hu når du kommer i ditt rike. Og han sa til ham: Sannelig sier jeg deg: I dag skal du være med meg i Paradis!” (Luk 23,39-43)

Det fortelles ikke så mye om denne ugjerningsmann, men han må ha gjort noe virkelig galt for å bli korsfestet. Han ble frelst ved et hjertens ønske om at Jesus skulle huske Ham, ikke ved at Han hadde vært på så og så mange møter osv. Alt handler om Jesus og ditt forhold til Ham og Hans frelsesverk.

“Derfor, hver den som bekjenner meg for menneskene, ham skal også jeg kjennes ved for min Far i himmelen. Men den som fornekter meg for menneskene, ham skal også jeg fornekte for min Far i himmelen.” (Matt 10,32-33)

Ellers vil jeg si at det er vanskelig for meg å gi svar på mange av dine spørsmål i skrift, og vil gjerne oppfordre deg til å søke runt på egen hånd. Du kan begynne med http://nettpastoren.com/ og http://www.bibelensier.no/ Jeg vil kanskje ikke gå god for alt som sies på de sidene, men Norsk Luthersk Misjonssamband (som jeg tilhører) har en ungdomsside (http://itro.no/?mtid=10) og de har et forum (http://forum.nlmung.no/index.php?) der folk er veldig glade for å gi svar på alle mulige spørsmål.

Det fins også mange andre kristne sider på Internet, og så kanskje du har en forsamling i nærheten som du kan spørre om slike ting. Og hvis du ikke har en Bibel selv, så kan du sikkert låne av noen og lese. Det er tross alt i Bibelen vi finner de fleste svaren. =)

Fred

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  bonkero
14 år siden

Hei Bonkero, hvilken Gud snakker du om? Pick a choice:
http://www.holysmoke.org/hs00/bible2.htm

bonkero
bonkero
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Hei, Lynx Veritas.

Det er sant at Bibelen snakker om “andre guder” (hele 61 verser som inneholder disse ord), og det første bud sier også at vi ikke skal ha “andre guder”. Men alle andre guder enn Abraham, Isak og Jakobs Gud (JHVH, Elohim), er avguder, som ikke eksisterer i virkeligheten.

“Herren er Gud, han og ingen annen” (5 Mos 4,35)

“Jeg er Herren, og det er ingen annen. Foruten meg er det ingen Gud.” (Jes 45,5)

Dette blir bekreftet i kampen mellom Herrens profet Elias og Baals profeter.

“Da trådte Elias fram for alt folket og sa: Hvor lenge vil dere halte til begge sider? Dersom Herren er Gud, så følg ham! Og dersom Ba’al er det, så følg ham! Men folket svarte ham ikke ett ord. Og Elias sa til folket: Jeg er den eneste av Herrens profeter som er blitt tilbake, mens Ba’als profeter er fire hundre og femti mann. La oss nå få to okser. La så dem velge seg den ene oksen og hogge den i stykker og legge den på veden, men de skal ikke tenne ild på. Så vil jeg stelle til den andre oksen og legge den på veden, men jeg vil ikke tenne ild på. Så kan dere påkalle deres guds navn, og jeg vil påkalle Herrens navn. Og la det da være slik at den gud som svarer med ild, han er Gud. Hele folket svarte: Det er godt! Da sa Elias til Ba’als profeter: Velg nå dere ut den ene oksen og stell den til først, siden dere er flest, og påkall så deres guds navn! Men dere skal ikke tenne ild på. Så tok de den oksen han hadde gitt dem. De stelte den til og påkalte Ba’als navn fra morgen til middag og ropte: Svar oss, Ba’al! Men det var ingen røst å høre, og det var ingen som svarte. Og de hinket omkring det alteret de hadde reist. Men da det var blitt midt på dagen, spottet Elias dem og sa: Rop høyere! Han er jo Gud. Han er vel falt i tanker. Eller han er gått avsides eller er ute på reise. Kanskje han sover – så vil han vel våkne. Da ropte de enda høyere og flengte seg med sverd og spyd, slik som de hadde for skikk, til blodet rant ned over dem. Det led over middagstiden, og de holdt på å rase til bort imot den tid da matofferet blir båret fram. Men det var ingen røst å høre, og det var ingen som svarte, og ingen som aktet på dem. Da sa Elias til folkemengden: Kom hit til meg! Hele folket kom da bort til ham. Og han satte i stand Herrens alter, som var nedrevet. Og Elias tok tolv steiner etter tallet på Jakobs barns stammer – han som Herrens ord var kommet til, og det lød slik: Israel skal være ditt navn. Og han bygde av steinene et alter i Herrens navn. Og han gjorde en grøft rundt om alteret så stor som omkring to måls utsæd. Så la han veden til rette og hogg oksen i stykker og la den oppå veden. Og han sa: Fyll fire krukker med vann og øs det ut over brennofferet og over veden! Så sa han: Gjør det en gang til! Og de gjorde det andre gangen. Så sa han: Gjør det tredje gang! Og de gjorde det tredje gangen. Og vannet fløt rundt om alteret. Også grøften fylte han med vann. Men ved den tiden da matofferet ble frambåret, trådte profeten Elias fram og sa: Herre, Abrahams, Isaks og Israels Gud! La det i dag bli kjent at du er Gud i Israel, og at jeg er din tjener, og at det er på ditt ord jeg har gjort alt dette! Svar meg, Herre! Svar meg, så dette folket må kjenne at du, Herre, er Gud, og at du nå vender deres hjerte tilbake til deg! Da falt Herrens ild ned og fortærte brennofferet og veden og steinene og jorden og slikket opp vannet som var i grøften. Og hele folket så dette. De falt ned på sitt ansikt og sa: Herren, han er Gud! Herren, han er Gud!” (1 Kong 18,21-39)

Jeg visste faktisk ikke at det var et spørsmål om hvilken Gud Bibelen snakker om, men jeg er ikke overrasket. Bibelkunnskapen er ikke noe særlig god idag, og jeg kan jo spørre deg hvis du selv har lest i Bibelen i det hele tatt? (Ikke ment å være arrogant, men jeg vil gjerne vite.)

Fred

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Gud må dømme meg fordi han er så god?? Tja,han skal da så gjerne få slippe det.Om ikke han plager meg så skal ikke jeg plage ham.
Jeg er uansett helt sikker på,vil nesten si at jeg vet at det er så uendelig mye mer der ute enn en sneversynt jordisk religionsforståelse.Det være seg kristendommen eller Islam for den del.Likevel kan jeg godt forstå hangen til å være “på den sikre siden”,som en kristen nabo av meg uttrykte det da jeg lurte på om han virkelig var sikker på at kristendommen var eneste farbare vei. Helvetesapostlene fra femti-tallet gjorde sannelig vei i vellinga!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Ja, nei jeg vet ikke. Dette kan bli en langdryg diskusjon du. Å argumentere med en som svarer med bibelsitater har vel egentlig ingen hensikt, da du hele tiden vil lete opp et sitat som passer din overbevisning. Jeg er mer tilhenger av å dekode og dekonstruere bibelen da jeg tror den er tilpasset de krefter som vil holde oss slavebundet i frykt og skam, dvs. den er et redskap for den store demiurgen.

Ikke for å rokke din tro, men heller kanskje øke din interesse for å vite; hva menes med uttrykket:” And God said let us make man in OUR image and in OUR likeness” . For meg høres ikke dette ut som en alene-skapende gud, men heller som en gruppe av genspesialister som tilhører en ensartet spesiell rase. Those who from heaven to earth came. Nå er dette et så komplisert anliggende, men jeg anbefaler å søke utenfor bibelens tekster. Det er allerede lagt ut linker til Robert Morningsky, book of thoth er en annen som også korrolerer dette materialet. Jeg skal la det bli med dette men siden Revelation er så aktuell i denne tid, kanskje du vil lese en alternativ forståelse av denne skremsels-skriften: http://www.xeeatwelve.net/articles/revelations.html

bonkero
bonkero
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Jeg syns det er merkelig at du først sier at du vil dekode og dekonstruere Bibelen, og deretter bruker direkte bibelsitater som støtte for det du tror på(?) Det er ganske så åpenbart at en slik måte å tilnærme seg Bibelen er sterkt subjektiv, og hvem som helst kan plukke Bibelvers de liker og forkaste det de ikke liker, og hvordan kan man si hvem som har riktig? Nei, skrift må forklare skrift, ikke vi mennesker.

LV: “hva menes med uttrykket: ” And God said let us make man in OUR image and in OUR likeness””

Det er den treenige Guden Fader, Sønn og Hellig Ånd som er virksom. Alt jeg kan si er at den kristne Gud er én Gud, samtidig som den er tre. Treenigheten er et av de mysterium som vi mennesker ikke klarer å skjønne, men får bare stole på at Gud vet:

“For mine tanker er ikke deres tanker, og deres veier er ikke mine veier, sier Herren. For som himmelen er høyere enn jorden, slik er mine veier høyere enn deres veier, og mine tanker høyere enn deres tanker.” (Jes 55,8-9)

LV: “Jeg er mer tilhenger av å dekode og dekonstruere bibelen da jeg tror den er tilpasset de krefter som vil holde oss slavebundet i frykt og skam, dvs. den er et redskap for den store demiurgen.”

Til dette har jeg bare å si: Den Romersk Katolske Kirke er ikke en kristen kirke. Og min Herre holder meg ikke i frykt og skam, men i frihet. Jeg vet ikke hvordan de kristne du har møtt har vært, men jeg for min del skulle ikke bytte den glede og fred jeg har i Jesus Kristus mot alle verdens fornøyelser under solen, som bare er “tomhet og jag etter vind” (Fork 1,14). Forkynneren er forresten en bok som du kan lese selv om du ikke er kristen, fordi den inneholder nemlig mange hverdagslige filosofiske spørsmål, og kan sees på som et filosofisk verk i tillegg til en gudommelig åpenbaring.

Fred

bonkero
bonkero
Abonnent
14 år siden

Hvis du er artikkelforfatteren, så er det deg jeg mener. Jeg sa ikke noe om at du er en bedrager, men enten er du det eller så er du blitt bedratt. Dette er uansett NWO propaganda, som brukes til å føye folk inn i den virkelige NWO, nemlig den åndelige

Som sagt vil jeg sterkt anbefale videoene og kanalene jeg linket til, fordi Keith og Chris forklarer dette mye bedre enn jeg kan gjøre gjennom å skrive. Men jeg kan jo bare spørre deg hvorfor det er de kristne (og jødene) som er blitt forfulgt gjennom hele verdenshistorien, og hvorfor det blir propagert så mye imot (sann) kristendom av media, politiske ledere, folk i “Sannhetsbevegelsen” osv? Samtidig er indoktrineringen av kristendomens store fiende (gnostisisme/New Age/teosofi/whatever) enorm i fremfor alt film og TV.

Kan det være fordi mennesket ikke klarer å høre at de er syndere og rettferdig dømt til evig fortapelse, av den Hellige og Allmektige Gud, som tross alt “viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere” (Rom 5,8), og at den eneste veien til Evig Liv er gjennom Sønnen?

“Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet.” (1 Joh 5,12)

Har skrevet litt om dette på min blogg: http://bjornkero.blogspot.com/2009/11/ja-vi-skal-flge-med-i-tiden-om-new-age.html men du bør helst sjekke materialet til Keith og Chris hvis du skal få rettferdig innblikk i dette bedrag som Satan står bak.

Fred

« Forrige artikkel

Uoffisielle “UFO-lekkasjer” har pågått lenge

Neste artikkel »

Hoagland & Bara (2009): Dark Mission, The Secret History of NASA

69
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x