Veien til et galaktisk menneske

9929 visninger
6 minutter lesetid
69

Vi er på vei til å bli et galaktisk menneske med full bevissthet i et kosmos med tusener av ulike galaktiske samfunn. Så hva innebærer det og hvordan kommer vi oss dit?

Det menneskets øye oppfatter er kun en begrenset del av lysspekteret som tegner opp virkeligheten. Det betyr at virkeligheten er langt mer omfattende enn det som vi er fysisk i stand til å se. Vi har fått tildelt et sett med øyne som er kapable til å oppfatte bare en del av vår tredjedimensjonsvirkelighet.

I realiteten så eksisterer det en rekke parallelle virkeligheter og dimensjoner som er fulle av liv, i en variasjon som er ubegrenset og langt ut over vår fatteevne.

Det er i de andre virkelighetene og dimensjonene de fleste intelligente utenomjordiske vesener eksisterer. Når man observerer en UFO som bare forsvinner ut i løse lufta, så er det på grunn av at den går over i en annen virkelighet eller dimensjon som er usynlig for menneskets øye.

Se for deg en tv hvor du må søke inn de ulike tv-kanalene. Det samme kan sies om dimensjonene. Det er bare ulike frekvenser (vibrasjoner) hvor man kun tar inn én «kanal» om gangen.

Vi mennesker greier å oppfatte 3. dimensjon hvorav noen klarsynte greier å se inn i parallelle virkeligheter til småfolk og alveverdener samt 4. dimensjon som er astralplanet.

Kontakt med de utenomjordiske

Sheldan Nidle som foredragsholder.

Sheldan Nidle er en amerikaner som har skrevet en rekke bøker og gitt ut et titalls DVD-er med foredrag om samfunnets illusjoner og jordens overgang til et galaktisk fellesskap med utenomjordiske vesener. Som liten hadde Sheldan Nidle både telepatiske og telekinetiske evner som beskrevet i hans bøker.

Hans første opplevelse med de utenomjordiske begynte kort tid etter at han var født, da den utenomjordiske rasen fra Sirius begynte å kommunisere med han. Ombord i deres romskip, lærte sirianerne han opp i vitenskap, teknologi, historie og filosofi ved hjelp av en fascinerende teknologi han kaller skipets «lærevegg». Sittende i en komfortabel stol som formet seg perfekt til hans kropp, fikk Nidle sin opplæring via tredimensjonale hologram.

Fremdeles drar han i dag fordel av et eterisk og et fysisk transplantat som gir han telepatisk kontakt med de utenomjordiske.

Nidles første guide fra Sirius fortalte ham at han ville bli en fremtidig budbringer for Den Galaktiske Føderasjonen av Lys (GFL). Vår første offisielle kontakt med vår galaktiske familie vil finne sted når tiden er riktig. Dette vil medføre en betydelig endring som vil savne sidestykke i menneskets historie.

Antropologer og arkeologer har lagt frem bevis for en tidligere kvantumevolusjon i menneskets historie. Nidle og en rekke andre frontfigurer, deriblant Mayaforsker Carl Johan Calleman, mener vi nå er midt inne i nok en gigantisk endring – både fysisk, mentalt, følelsesmessig og spirituelt – som snart vil returnere oss til full bevissthet.

Som Nidle sa på et av sine siste foredrag ifølge nettstedet WhalesInSpace.com: «Første kontakt går ut på å hjelpe oss i å gjennomføre den siste transformasjonen».

Biologiske endringer

Så hva skjer med oss? Som han sier så er vi alle i ferd med å aktivere en tredje streng i vår RNA og DNA. Ettersom vi blir mer sentrerte i vår kjærlighetsenergi, vil dette raskt utvide seg til hele tolv aktive strenger. På samme tidspunkt vil vi gå fra sju til 13 chakramønstre i en perfekt maskulin og feminin balanse.

Vitenskapens genetikere har begynt å konstatere en massiv DNA-endring, men som Nidle sier, så blir de bedt om å holde munn om dette. Spesielt har vitenskapsmenn begynt å ta en nærmere titt på såkalt «søppel-DNA». Vitenskapen har så langt via The Human Genome Project dekodet kun 3% av fysisk DNA. Resterende 97% var trodd å ikke ha noe funksjon så de kalte det for søppel.

Noen av mysteriene rundt søppel-DNA er nå endelig avslørt. I 2007 hadde den russiske grenen av Human Genome Project, ledet av Dr. Peter Gariaev, avslørt de lingvistiske og fysiske egenskapene til søppel-DNA. Vår DNA fungerer som en holografisk biodatamaskin. Gariaevs kartlegging leder an en ny vitenskap med bølgegenetikk og har revolusjonert vår forståelse av DNA. Dr. Gariaevs funn er selvsagt ikke blitt rapportert i nyhetsbildet av media.

Fri energi

Når vi blir fullt bevisste vesener og går over i et galaktisk samfunn så har vi intet å frykte. Hva kan vi derimot forvente oss? Ekstremt avansert teknologi for det første. Nidle har fremlagt beskrivelser av sansende romskip, universelle oversettere, teleportering, 3D vitenskapelige laboratorier og matreplikatorer.

Vi kan også se frem til vår egen undertrykte skarpsindighet ettersom vi allerede har utviklet en rekke former for fri energi som vil fjerne alt behov for forurensende fossilt brennstoff som drivstoff, gass og kull samt atomkraft. Samtidig er det helt greit for de fleste av oss, bortsett fra pengemakten, at strømutgiftene og drivstoff til kjøretøy kan sløyfes helt fra utgiftene.

Når de dominante kreftene og styrende maktapparat har gått i oppløsning og forlatt oss, vil vi se et utrolig sprang i teknologi.

Ummac Dan er symbolet for stjernesystemet Sirius. Det er et emblem som intensivt aktiverer mennesket.

En stjernenasjon

Et enda mer viktig punkt er, om vi velger å gjøre det, at vi vil bli en stjernenasjon i den Galaktiske Føderasjonen. GFL ble opprettet for over 4,5 millioner år siden og er en union med over 200.000 ulike stjernenasjoner og konføderasjoner. Dens hensikt: å oppfylle profetien om fred.

Ifølge Nidle har 40% av sivilisasjonene et menneskelig utseende. Resten er varierte i sin form. De fleste er fullt bevisste vesener og er i kontakt med det guddommelige. Det galaktiske samfunnet er basert på kjærlighet og dyp medfølelse.

Nidle opprettet the Planetary Action Organization (PAO) for å forberede til første kontakt med den Galaktiske Føderasjonen av Lys.

Fri vilje

Vi har et fritt valg til å velge å vokse opp eller ei. Vitenskapen gir verden kun få år hvis vi fortsetter på vår destruktive vei. Det finnes arkeologiske bevis på at vi har utslettet oss selv før og historien er blitt forklart som syklisk. Det som skjer her påvirker også resten av kosmos. Ingen vil komme ned for å redde oss, men de ønsker derimot å hjelpe oss innenfor rammen av hva den kosmiske lov tillater.

Fryktskaperne er i ferd med å miste taket globalt og vi vil se brutale, men fånyttes krampetrekninger fra denne mørke eliten. Menneskeheten er ment å gå gjennom en tøff periode for å lære av dette. Derfor er det begrenset med hjelp vi vil motta inntil vi er kommet så langt at vi trenger assistanse i å fullføre prosessen til full bevissthet.

Endringene som kommer er nødvendige og er et naturlig resultat av de frekvenshevende energiene som stråler inn i vårt solsystem (derav hovedårsaken til global oppvarming). Jordkloden er et vesen med sin egen bevissthet på lik linje som du har din egen bevissthet. Vi er styrt av en guddommelig plan skissert av Mayakalenderen hvor kosmiske energier strømmer inn i Moder Jord og menneskeheten, og vil ta oss over til 5. dimensjon.

Dette vil ikke skje på en bestemt dato. Ei heller fredag den 28. oktober 2011 som angis som sluttdatoen på Mayakalenderen ifølge Calleman. Endringene skjer i tidsperioden vi allerede er inne i. Hvis man ser på fenomenet 2012 så gjelder det like mye de 20 årene før og etter 2012.

De nye kosmiske kreftene fremtvinger en oppløsning av vår dualistiske verden hvor en maktelite regjerer over oss. En dualistisk verden kan ikke eksistere i høyere dimensjoner og alt som er basert på dette prinsippet, eksempelvis maktstrukturer og pengesystemet, vil derfor kollapse. Alle endringer vil hjelpe oss inn i en gylden tidsalder hvor alle menneskesjeler som er klar for å stige opp i høyere dimensjoner med sin fysiske kropp vil få mulighet til det. Dette vil trolig først skje et godt stykke inn i fremtiden.

Et viktig poeng er at kilden har gitt alle bevisstheter fri vilje. Derfor vil det å stige opp til full bevissthet være et fritt valg som hvert enkelt menneske kan ta. Noen sjeler trenger flere inkarnasjoner i 3. dimensjon og vil ikke bli med i oppstigningen, men de er ikke noe mindre verdt enn andre mennesker. De har bare valgt en annen utviklingsvei. Disse sjelene kan gjenkjennes ved at de standhaftig nekter å godta avsløringer som viser den egentlige sannhet om samfunnet, bevissthet og kosmos.

Måten du kan forberede deg for kosmisk viten og forbindelse er ved å fjerne de spirituelle barrierene av frykt, skyld og dømmende holdninger, sier Nidle.

«Vær lyset. Det er det du er. Det er det du er på vei til.»

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

69 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Helheten
Helheten
13 år siden

Takk, Frank! :-)

Flott oppsummert og forklart – håper MANGE tar dette seriøst og begynner å undersøke mer..!

Jeg har selv vært innom en rekke mer eller mindre seriøse nettsteder – de fleste på engelsk, dessverre – men at det finnes svært mange mennesker verden over som nå forener seg på bakgrunn av bevissthetsendring, er ett ubestridelig faktum. :-D

Må også påpeke at symptomene på at mennesker påvirkes av endrede frekvenser, er påfallende like de som ramses opp ved diagnosen «Kronisk utmattelsessyndrom» (Myalgisk encefalopati ME):

Forstyrret hukommelse eller konsentrasjon
Sår hals
Ømme lymfeknuter på hals eller i armhuler
Kroniske muskelsmerter
Kronisk smerte fra flere ledd
Hodepine som ikke har vært tilstede tidligere
Svimmelhet
Ustabilt blodtrykk
Økt svettetendens
Kvalme
Tarmproblemer
Søvn og hvile bedrer ikke symptomene
Sykdomsfølelse etter fysisk aktivitet

Her følger linker til steder å begynne for de som ønsker å vite mer:
http://johnsmallman.wordpress.com/2010/01/
http://www.welcomethelight.com/
http://www.123hjemmeside.no/SJELEN/12548688
http://www.shekinaspeaks.com/Blue_Ray.html
http://lightworkers.org/
http://ildsjelen.ning.com/

LunaLuma
LunaLuma
13 år siden
Svar til  Helheten

Disse symptomene kjennetegner også en del auoimmune sykdommer… eldgamle sykdommer forøvrig… betyr det at slike symptomer kun gjelder som frekvensheving hvis det ikke er stadfestet en tradisjonell autoimmun sykdom? Hvis man får vite at det er ME så kan man være i en frekvenshevingstilstand? Er det god gammeldags leddgikt eller en type revmatisme så driver du ikke og hever frekvensen din?
Det blir for vagt for meg…. ;o)
Hilsen en som har en autoimmun sykdom.

Uenur
Uenur
13 år siden

2010 ja.Fristende utsikter Frank,men i gammel tradisjon,så skjer det vel ikke noe i år heller.Det ser ut til at det hele tiden kommer noe i veien.Menneskeheten antagelig..

Mike Cechanowicz
Skribent
13 år siden

Jeg gir deg full støtte til påstandene som fremkommer om fremtiden. Jeg er også sikker på at det store flertallet har problemer med å ta innover seg alvoret av tiden som kommer da de har så enorm store mengder med kulturelle bremser og fragmentert vitenskap som de baserer sine virkelighetsoppfatninger på. Hvis jeg hadde lest denne artikkelen i 1985, hadde jeg ledd av deg og sagt at nå har du tiltet helt Frank. I dag er saken en annen – Broen som må krysses for at bevisstheten skal tre inn i en opplyst tilstand fra sovende tilstand er lang – det krever mot å ta seg frem for å komme til den andre siden – men når den reisen er over, først da forstår en at den største investeringen i livet har blitt vellykket – bevissthetens oppvåkningen.

aurum14
aurum14
13 år siden

Fin artikkel .Jeg har også tenkt litt på at vis det menneskelige dna.skulle bli fullt utviklet i løpet av denne perioden er det jo en viss mulighet for at det kan skje en plutselig foranding i alle menneskehjerner over en viss tidsperiode.Det med at man går over i en galaktisk periode kan jo også bety at menneskeheten vil forstå seg selv på en annen måte, og at de vil se på både universet og jorden, som er en den av universet på en helt annen måte .det vi nå kaller for avansert vil snart bli sett på som steinalderteorier, eller at vis man holder seg til det å dyrke jorden på jordens premisser vil man ikke merke at noen ting skjer bortsett fra at det vokser og gror i edens hage.

Otto
13 år siden

Jeg har lest lite om temaene i denne artikkelen, døgnet har bare 24 timer :)

Kom over dette, The Mayan New Dawn, Mayan Calendar Explained, Mayan Majix.

skulb
skulb
13 år siden

Selv om jeg er fullstendig klar over begrensningene ved det menneskelige sanseapparat sliter jeg med å forstå hvordan mange av påstandene i denne artiklene kan dokumenteres. Når du skriver at det er flere dimensjoner enn vi registrerer er dette selvfølgelig helt riktig, noe bla Stephen Hawking er opptatt av. Men å hoppe fra denne innsikten i universets fysikk og struktur til å postulere at det er tusenvis av sivilisasjoner og at vi er i ferd med å bli galaktiske mennesker er bare for drøyt.
Utvidet bevissthet betyr ikke at man kan spekulere av hjertens lyst, og at alt man kan innbille seg må være sant fordi vi greier å overbevise oss selv om at det er slik.
Alt det du skriver om GFL virker som ubegrunnet, usammenhengede ønsketenkning og fantasi, eller i verste fall løgn. Hvis du blir fornærmet av dette kunne du kanskje forsøke å begrunne påstandene ved hjelp av for eksempel logikk, observasjoner eller rett og slett bare innerømme at dette bare er en teori du har fordi det ikke lar seg gjøre å finne relevant data.

For øvrig ble den logiske feiltenkningen du begår avklart allerede av Aristoteles: Bare fordi du har en forestilling om gull og en forestilling om elefanter betyr ikke det at gullelefanter er virkelige.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  skulb

skulb

Har Hawking klart å dokumentere (med solide fysiske bevis) at det er flere dimensjoner? Er ikke også dette hypoteser? Og hvor ligger den manglende logikken i at det er tusenvis av sivilisasjoner? Er det ikke heller slik at det er ulogisk at det IKKE er tusenvis av sivilisasjoner?

Hvor er logikken i å skulle kreve dokumentasjon, formodentlig hentet fra tradisjonelle vitenskapelige arbeider, av teorier om forhold den tradisjonelle vitenskap hverken har teoretiske forutsetninger eller måleaparater til å kunne håndtere?

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Kjetil S

Ja det er teorier men de blir bekreftet ved hjelp av eksperimenter, slik det er vanlig i vitenskapelig arbeid. Dette betyr ikke at de er eller noensinne vil bli fullstendig bevist, men at de blir sannsynliggjort. Dersom elsperimentene går i motsatt retning av hypotesen snakker vi om at en teori blir avkreftet, eller falsifisert. Dette betyr ikke nødvendigvis at den ikke er sann, men at vi mangler data som understøtter den.

Dersom man ved hjelp av eksperimenter bekrefter, eller styrker en teori eller en hypotese, som for eksempel at det er x antall uobserverbare dimensjoner er det dette man har bevist eller forsterket. Ikke at det er tusenvis av sivilisasjoner der, eller at det IKKE er tusenvis av sivilisasjoner der. Dette vil være helt uavhengige hypoteser som behøver uavhengig forskning, observasjon eller i det minste intellektuell analyse.

Uten det som kalles bevis er enhver hypotese eller teori ubegrunnet og derfor ugyldig. På grunn av den totale mangelen på slik dokumentasjon er det like umulig å bevise at det finnes tusenvis av galaktiske sivilisasjoner som det er å bevise at det IKKE finnes tusenvis av galaktiske sivilisasjoner.

Med andre ord er det slik at vi står fritt til å utforme enhver hypotese vi ønsker, helt uten sammenheng med observerbar virkelighet, men uten bevis, data, dokumentasjon eller logisk/intellektuell analyse er og forblir de totalt uten substans, helt uavhengig av hva vi prater om.

For eksemple kan jeg her og nå lansere min hypotese om at galaksen egentlig er et enormt molekyl i den galaktiske skilpadden, som er på vei til den intergalaktiske stranden for å parre seg med Andromeda skilpadden, men uten å observere virkeligheten rundt meg for å finne støtte til hypotesen er den akkurat det den høres ut som. Totalt absurd.

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Kjetil S

Ville bare legge til at logikk er en av svært få redskaper som er tilgjengelig for oss angående temaer som er utenfor vår observatoriske rekkevidde. Det er vel etablerte regler for logikken, som er uavhengig av språk, religion eller overbevisning. Dette har heller ikke stort med moderne vitenskap å gjøre, annet enn at logikk bør være en del av en vitenskapelig tilnærming.

Det er ikke slik at bare fordi vi ikke kan stappe universet ned i et reagensrør er det umulig å uttale seg om det, og at vi står fritt til å følge enhver tenkelig konstruksjon vi kan komme på. Tross alt er det jo ikke mulig å motbevise dem, så hvorfor ikke?

Etter min mening er det fordi ethvert menneske når et punkt der det bør svare ærlig `jeg vet ikke` istedet for å la seg rive med av behagelige myter og fantasier. Såvidt jeg kan bedømme er Frank Aune nå langt utenfor denne grensen, siden jeg ikke kan observere noen grunn til å tro at han har bedre forutsetninger for å observere og forstå virkeligheten enn det jeg har.

Kanskje jeg tar feil, men jeg vil stritte imot i det lengste å legge fra meg enhver fornuft og logikk, slik det virker som om man må for å akseptere premissene som legges i denne artikkelen.

Ingunn Sigurdsdatter
Skribent
13 år siden
Svar til  skulb

Jeg tror vi i har flere innfallsvinkler til innsikt i andre dimensjoner,-ingen versifiserbare ihht kriterier for materialistisk vitenskap, men det ligger vel for så vidt i sakens natur (annet enn kvantefysiske funn, som er klart bevist):
– Egne erfaringer i from av klarsyn, fornemmelser, intuisjon eller sansning gjennom mediatasjon. Jeg har tilgang til klarsynte bilder og får hele tiden bekreftet validiteten i det jeg ser. Hver gang. Alle har egentlig den samme tilgangen, men vi har ikke så mye trening i å bruke et utvidet sanseapparat.
Forskningen bekrefter nye DNA funn, og en ny DNA struktur forsterker ekstrasensoriale evner.
– Kanaliseringer fra bevisstheter i kosmos, av forskjellig karakter og med forskjellig type informasjon.
– Kvantefysisk forskning (Nassim Haramein f.eks). Les om The Schwarzchild proton, http://www.theresonanceproject.org
– Vitneutsagn fra mange med UFO opplevelser, opplevelser av «visitations», og liknende. Mange, svært mange, opplever å se «orbs»,-ofte.

Men Frank, -har du hørt om George Kavassilas? Har du noen tanker om han?

OGF
OGF
13 år siden
Svar til  skulb

Ser at det er endelig er noen som begynner å tvile på de galaktiske fantasiene.Sannheten har blitt veldig vanskelig å få med seg i alle løgnsuppene vi har blitt servert. Det enkle, men samtidig veldig vanskelige svaret ligger på, » http://www.fixedearth.com» Mvh OGF.

skulb
skulb
13 år siden

Et siste ord: vil bare si at jeg er tilhenger av ytringsfrihet, og ikke ønsker å hemme debatten om temaet. Jeg følte bare behov for å forklare hvorfor jeg ikke kan ta det alvorlig.

jab
jab
13 år siden

Ummac Dan, er ikke det davidstjernen, og er ikke Sirius negativt polarisert?

~R
~R
13 år siden

Message from the Angels

My dear friends, we love you so very much.

As you continue your journey here upon the earth recognize that you live in physical bodies! Now that may sound absurdly obvious, and yet so many of you live in your thoughts that you forget to take care of your miraculous bodies. So many people take their bodies for granted, dislike them in part or in their entirety, push them beyond reason, or worse yet, critisize them without end.

Thank your bodies, dear ones, they are the living vehicles for your souls.

Take time each day to tune into your physical body and ask it what it needs. Treat it as a dear friend, rather than your worst enemy, and, just as you will find with human beings, you will receive far more cooperation from that which you love, than than that which you hate. Make friends with the big belly, the achy back, the crisscrossy little veins in your legs, and the freckles upon your arms. Talk to them and ask them what they want to teach you. Acknowledge them and their right to be present as your teachers, and then dear ones, ask them what it would take to have them take their leave. When necessary seek out advice from others trained to assist you.

The energies coming into your planet are incredibly intense and your bodies are trying to grow accustomed to them. It is as if you are a river bank dear ones, carved to allow a certain flow of energy through your channels, and all of the sudden there is a flood you cannot yet contain. Many of you are noticing that you need more rest than usual, and if you honor that when the urge hits you will find that you have increased energy for periods of time, for we can work with you to help you adjust far more easily while your bodies are at rest. Many of you are experiencing unusual sleep patterns. If you awaken in the middle of the night, jot down the thoughts floating through your minds and you will find incredible growth and inspiration.

Your bodies are telling you what they need to be nourished. If you have a sudden unusual craving for protein, vegetables, fruits, grains or at times, even sweets, this is your body talking to you, sharing with you its secrets for health and well being. Your bodies have an intelliegence all their own that, it you listen, will tell you exactly what you need in a given day.

Your bodies love you dear ones. Please give them love in return. It is very important for your own comfort during these times that you would form a partnership with them, rather than an adversarial relationship. Instead of avoiding being human, sink your spirit deeply into the body, using your breath, celebrate its miraculous nature, and treat it as one of your very best friends.

God bless you. We love you so very much.
— The Angels

o
o
13 år siden

And the question is :
trommelvirvel ! ! !
To Be or Not to Be.

SMQ
SMQ
13 år siden

«Hvis man ser på fenomenet 2012 så gjelder det like mye årene 2011 som 2013.»

Amen!

solution
solution
13 år siden

Hmmm
Interressant forelesning… viktig å følge med i timen nå fremover… hva betyr egentlig «New dawn»? …hvems new dawn? …vær var Maitreya(og andre)…
http://www.youtube.com/watch?v=814g0rY63rE&feature=related

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  solution

Amen to that! Takk for link solution, takk Jordan Maxwell :)

Uenur
Uenur
13 år siden

Maitreya.. Han som angivelig skulle bodd i en fjellhule i Himalaya siden tidenes litt utpå dagen,for så å flytte inn i en luksusleilighet i London i 78 etterpå? Utpekt til å bli verdenslæreren,og utpekt av enda flere til jobben som satan. Han har noen Youtubesnutter der han leker allvitende på laptopen,og om denne karikaturen skulle greie å gli inn i noen av de to over nevnte jobbene,så kan verdens befolkning bare ha det så godt! En bløff så stooor at selv EU-lederne umulig kan kjøpe den.Tulling,er det han er-og bare det,men noen sender sikkert penger til ham,så han holder nok ut en stund til.

solution
solution
13 år siden

Jeg må si at jeg var svært skeptisk til alit dette inntil en venn viste meg FEMA-camps i påsken 09 og min frenetiske etterforsning deretter… jeg hadde alltid gjerne villet tro, men her i november fikk jeg bekreftet alt… jeg har hatt flere nær-døden opplevelser og blitt reddet av min skytsengel Ariel, så englenes tilstedeværelse var jeg helt sikker på, desto mer så da jeg i november satt og ba til Michael om styrke for å holde ut mitt liv som ufør og Raphael for litt healing av mørke tanker.
Idet jeg er ferdig, snur jeg meg og ser utover utsikten til Bunnefjorden og hundre meter utenfor vinduet kommer to «orbs» spinnende in fra vest… de danser rundt i skylaget i ca. ett minutt for deretter å spinne like fort vestover igjen…
Deilig følelse å vite at hjelpen er her… mennesket har denne ene sjansen på to tusen år til å bli fri fra krigingen til Anunnaki og Draco om kontroll her og gjenopprette et menneskestyrt Utopia og av min kontakt bekreftes det at vi allerede har vunnet.
Be forøvrig ikke til Jesus… han er Enki og binder deg til seg selv(sønnen) og faderen(Anu), som ikke er den rette Faderen av alle Universene.
Søk alltid mot lyset, ikke enkeltmestere.

solution
solution
13 år siden

Det som er skummelt med enkeltmestere er at de har krefter som lurer enhver sart sjel til seg for «frelse»… ingen kan «frelse» deg, det gjør du selv… ønsk deg til et lyst, himmelsk, fredelig og vennlig sted og SO BE IT -dit kommer du! ;)

solution
solution
13 år siden

The question is to be corrupt and secretive or not to be corrupt and secretive… de to store problemene i samfunnet idag. Men det vil snart endre seg, ettersom frekvensen øker… kan du ikke, skulb, se at ting endrer seg… det beste eksemplet jeg kan gi er dette med å holde ting hemmelig; for bare ti år siden var det bare drevne psykologspesialister som kunne lese kroppsspråk ordentlig… idag ser alle rett gjennom hverandre… eller har du kanskje ikke lagt merke til det? …da må jeg bare be deg om å følge bedre med i timen, for da henger du laaangt etter… ting endrer seg så fort nå… og i nær fremtid kan du bare glemme å ljuge noen opp i trynet, de ser rett gjennom deg med en gang… det kommer mer. 5D er her. ;)

bonkero
bonkero
13 år siden

Denne artikkelen er NWO propaganda; en forberedelse på en ny verdensreligion. Det fins en åndelig NWO agenda, og dette er en del av bedraget kring den.

Anbefaler sterkt å se «Zeitgeist addendum is NWO propaganda»
http://www.youtube.com/watch?v=8CE79M3-Qs4

og «The Institute for Human Continuity (2 of 2)»
http://www.youtube.com/watch?v=5dAO4t-pGFc

Sjekk kanalene til Chris White (han som gjort filmene) og Keith Thompson (http://www.youtube.com/user/keithtruth) så vil dere skjønne hva jeg mener.

Fred

solution
solution
13 år siden

Anbelft litteratur er å høyreklikke og lagre denne pdf’en av Alex Collier om Andromedansk kontakt, info og visdom; http://www.exopolitics.org/collier-dsg1.pdf

solution
solution
13 år siden

Kaller du meg en bedrager og NWO-propagandist? Jeg skulle likt å se deg vedlikeholde den påstanden om du traff meg. …jeg tror ikke jeg er alene om å føle denne frekvensøkningen. Det har ikke noe med den åndelige agendaen til NWO å gjøre, det har med den ekte Maya-profetien å gjøre…. men den sier også at Quetzalcoatl(dragen – Anunnaki?) kommer tilbake og det er jo Anu, Enki og Enlil og det er bare alt for mye som tyder på at disse «gudene» prøver å messe med oss og å slavebinde sjelene våre til denne planeten og at Enki inkarnerte som Jesus og Enlil som Lucifer. At Jesus er en avledning (decoy)… noe ikke engang NWO har skjønt.
Enki skapte oss til å være fri, mens Enlil ville ha oss som slaver. Enki fortalte Noah hvordan han skulle bygge arken og slapp oss fri, Anu(kongen,Gud) og Enlil(halvbroren) ble dritforbanna og forviste Enki til å bli på jorden. Enki inkarnerte seg, muligens deretter som Jesus, for å lure menneskene og bli tilgitt
Jeg mener ikke å kategorisk avvise Jesus, men det er mye som tyder her på at vi har med meget slu «skapere»(reptiler) å gjøre. Jeg har en anelse om at Anunnaki også er en type 4(OVER Michio Kaku’s skala) sivilisasjon, som faktisk har skapt hele dette universet og at Anu faktisk er gud over hele Universet her, i hvilket tilfelle jeg hadde bedt, ene og alene, til Gud over alle Universer(eller en Gud for menneskerasene, som vil ha oss frie) om å ta sjelen min.

Jeg bare advarer mot «mestere» generelt.
You choose.
Vil du vite mer, så bare spør.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  solution

Jeg spør
Har for lengst skjønt at Anunnaki bygget pyramider rundt hele verden og at han var glad i gull samt at han lot noen av sine være igjen på jorden da han dro videre for og bygge NWO
Men at Anunnaki er en type 4 er jeg litt skeptisk til, husk at universet er stort og at det på hvert sandkorn i verden er det ca 1000 intligente sivilisasjoner i universet, vi er ingen type enda, men man regner med at vist utviklingen fortsetter i samme fart så kan vi nå type 1 i løpet av 100 år
Skulle Anunnaki bruke like mye tid på andre sivilisasjoner som på oss så ville han vært en veldig opptatt mann med få fritidsproblemer
For min del så tror jeg Anunnaki er en type 1, kanskje 2 som reiser rundt og plyndrer andre sivilisasjoner i nærheten, en snylter rase med andre ord…..
Livet i universet har tross alt utviklet seg i milliarder av år før det begynte og skje noe i melkeveien og på jorda
Men er seff enig i at klart man ikke ble skapt for og tilbe noen, men at svaret ligger i oss selv :)

bonkero
bonkero
13 år siden

Hvis du er artikkelforfatteren, så er det deg jeg mener. Jeg sa ikke noe om at du er en bedrager, men enten er du det eller så er du blitt bedratt. Dette er uansett NWO propaganda, som brukes til å føye folk inn i den virkelige NWO, nemlig den åndelige

Som sagt vil jeg sterkt anbefale videoene og kanalene jeg linket til, fordi Keith og Chris forklarer dette mye bedre enn jeg kan gjøre gjennom å skrive. Men jeg kan jo bare spørre deg hvorfor det er de kristne (og jødene) som er blitt forfulgt gjennom hele verdenshistorien, og hvorfor det blir propagert så mye imot (sann) kristendom av media, politiske ledere, folk i «Sannhetsbevegelsen» osv? Samtidig er indoktrineringen av kristendomens store fiende (gnostisisme/New Age/teosofi/whatever) enorm i fremfor alt film og TV.

Kan det være fordi mennesket ikke klarer å høre at de er syndere og rettferdig dømt til evig fortapelse, av den Hellige og Allmektige Gud, som tross alt «viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere» (Rom 5,8), og at den eneste veien til Evig Liv er gjennom Sønnen?

«Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet.» (1 Joh 5,12)

Har skrevet litt om dette på min blogg: http://bjornkero.blogspot.com/2009/11/ja-vi-skal-flge-med-i-tiden-om-new-age.html men du bør helst sjekke materialet til Keith og Chris hvis du skal få rettferdig innblikk i dette bedrag som Satan står bak.

Fred

« Forrige artikkel

Uoffisielle «UFO-lekkasjer» har pågått lenge

Neste artikkel »

Hoagland & Bara (2009): Dark Mission, The Secret History of NASA