På kanten til en ny sivilisasjon

13273 visninger
18 minutter lesetid
102

Er vi på kanten til en offisiell avsløring av eksistensen og realiteten til intelligent utenomjordisk liv og UFO-er eller må vi vente i 50 år til? Bevisene er stadig mer overbevisende for at denne ytterst revolusjonerende hendelsen for vår sivilisasjon er rett forut.

Artikkelen er originalt skrevet av David Wilcock som står bak DivineCosmos.com.

Kommer en offisiell annonsering?

Det er som den største fotballkampen i historien. Alle ønsker å vite hvordan det vil gå. Datoer har lekket ut og noen har allerede passert. Larmen har allerede startet.

Det er mest sannsynlig at disse initielle datoene var kun en sjekk av landskapet for å se hvordan systemet responderte. Den ekte datoen vil trolig aldri bli offentliggjort. Annonseringen vil enkelt og greit bare skje. TV-tid vil bli bestilt og annonseringen gjort. Og det finnes tydelige tegn på at vi ikke trenger å vente lenge.

På grunn av dette så er det allerede på tide å starte feiringen. Etter så mange år med hemmeligholdelse og benektelse så er sannheten i ferd med å bli satt fri. Vi vil aldri bli de samme igjen. Det vil utvilsomt bli drama og opprør når annonseringen gjøres, men omfanget og styrken denne endringen vil skape – oppvåkningen det vil medføre for så mange – kan ikke måles.

Frykt er ikke poenget

Endringene som vi går gjennom har intet å gjøre med og vil heller ikke involvere noen av de fryktbaserte scenarioene som mange blindt tror på som nært forestående:

  • Statlig og/eller Illuminati-overtagelse av samfunnet for å skape en alvorlig, totalitær og brutal unntakstilstand.
  • Massedød enten via naturlige eller menneskeskapte virus, infiserte vaksiner, statlige «dødsleire», konstruert hungersnød osv.
  • Kollaps av sivilisasjonen til en preindustriell tilstand ved hjelp av økonomisk implosjon, uventede kriger, kollaps av strømnettet, terroristangrep osv.
  • Episke planetendringer som utsletter mesteparten av livet på Jorden som vi kjenner den, polskift, solstormer, tsunamier osv. i 2012.
  • Ondsinnede utenomjordiske vesener som enten utgir seg for å være snille til å begynne med eller som enkelt og greit umiddelbart sveiper over oss med et angrep verre enn 9/11.

De faktiske forhold er langt mer interessante – og har en langt lykkeligere slutt – enn disse giftige, fryktbefengte synspunktene. De som forårsaker alle problemene på planeten vil mest sannsynlig at du skal tro at disse tingene er i ferd med å skje, men det betyr ikke at det vil skje.

Avsløringen er mye kulere enn å finne ut at vi har menneskelige brødre og søstre som ikke er født på Jorden, med superavansert teknologi – vesener som kan sveve, lese tanker og reise gjennom tid og rom. Det finnes vesener som er betydelig mye mer utviklet og avansert enn de som flyr rundt i UFO-er, som for lenge siden har vokst fra behovet for enhver form for mekaniserte farkoster for å reise rundt i kosmos.

Det er uklart hvor raskt vi vil komme til et slikt nivå av forståelse hvis/når en formell avsløring finner sted – ettersom det er et langt dypere lag i mysteriet.

Dette er ikke en drill

Mange av dere uttrykker bekymring for at avsløringen aldri vil finne sted og om det skjer så vil det kun være negativt styrt av politikere på toppnivå for egen vinning.

Tro meg. Dette er ikke en drill. Dette er ikke en konspirasjon. Bevisene er absolutt massive og jeg har aldri sett noe i nærheten av skredet med informasjon som nå regner over oss og som avslører hvor vi er i ferd med å gå som planet.

Den virkelige historien

Den negative elitens grep om makten har nå smuldret opp og er i fritt fall, og det er veldig liten tid igjen til å lure på hvor alt dette ender før det er rett foran deg, synlig for hele verden uten noen filtre i kontrollerte media som tolker virkeligheten for deg.

Alle ønsker å tro at de kan se inn i fremtiden for så å forberede seg for hva nå de enn tror vil skje. Ropene har nå nådd nye høyder på internett. Mange oppvåknende sjeler leser Pentagon og NSA-propagandaartikler skrevet av tilsynelatende uavhengige internettjournalister, mystikere og vitenskapsmenn, og tror at de inneholder faktisk informasjon. I sin sjel går de gjennom en dyp, mørk natt på et personlig plan.

David Wilcock har en direkte, konfidensiell kjennskap til en rekke saker med tilsynelatende «rene» offentlige personer som er eksperter på konspirasjoner og metafysikk som faktisk mottar betaling for sitt arbeid fra militærindustrielle kilder. Han ønsker ikke å nevne navn for sin egen sikkerhet, men energien som disse personenes arbeid  er blandet med skaper sladder som er mulig å kjenne igjen basert på hvordan det høres og føles. Slikt materiell håndteres best ved å bli tiet ihjel og bare bli referert til indirekte.

Hovedmengden av slike skribenter i denne kantegorien er ærlige folk som rett og slett er villedet – hjernevasket via all propaganda – og burde ikke bli hatet eller fryktet. De har rett til sin mening og jeg oppfordrer deg til å følge ditt hjerte og lese hva nå enn som fanger din interesse.

Film, tv, radio, magasiner, aviser og nettsteder bidrar til økt frykt. Hvis det sjokkerer så selger det.

Det er ment å være skremmende

For å være helt klar; tiden vi er inne i nå er ment å være skremmende som bare juling. Det er en veldig betydelig ingrediens i formelen. Derimot er ikke frykten som skapes slutten på historien. Det er aller mest en utløser for vår masseoppvåkning.

Frykten vi har opplevd i varierende grad, bryter ned komfortsonen som har holdt oss statisk, ulykkelig, ensom og deprimert – og medfører en fornyet sans for det mystiske, det ukjente og det magiske.

Stephen Basset og Steven Greer, to mektige forkjempere for offisell avsløring av uteomjordisk liv.
Stephen Basset og Steven Greer, to mektige forkjempere for offisiell avsløring av utenomjordisk liv.

På tide å vokse opp og ta ting på alvor

Hvis du har lest informasjonen som blant annet Stephen Basset og Steven Greer har gjort tilgjengelig så kan du med letthet se hvorfor en nært forestående avsløring vil få en ytterst stor betydning. Alle ønsker å vite om dette faktisk er sant – er det virkelig utenomjordiske vesener som besøker oss? Hva skjer når dette spørsmålet endelig blir formelt besvart?

Implikasjonene er så uhyre kolossale at ingen kan gå utover de mest generiske forutsigelsene og «hva om»-scenarioene. Om du føler du trenger en offisiell annonsering fra staten for å vite sannheten så har du ikke gjort hjemmeleksa di. Den virkelige historien har vært tilgjengelig for deg i lang tid.

Det egentlige spørsmålet er om du stoler nok på deg selv og dine egne instinkter til å se når du har blitt løyet til – og kan skape din egen sti uavhengig av hva «THEY» sier at du skal tro. Er du nok en sau i flokken eller tenker du individuelt for deg selv og finner din egen sannhet?

I esoteriske begreper så er det overgangen fra den oransje strålen / andre chakra / andre tetthet med dyrisk gruppetenkning til gul stråle / tredje chakra / tredje tetthet med individualisering. Den grønne strålen, eller fjerde tetthet, er hjertet – og det er hvor du tar inn kjærligheten når du har lært deg å tenke selv. Det er det Jorden beveger seg mot i henhold til ulike utenomjordiske høyintegritetsvesener som har nådd gjennom telepatisk i over hundre år.

Den egentlige historien er at det kun er en av oss her. Ett sinn. En bevissthet. Ett univers. Det er alt som finnes, alt som noensinne har eksistert og alt som kommer til å bli. Vi er bare refleksjoner av denne kosmiske bevisstheten som kun tilsynelatende opplever separasjon.

Vår galakse er en medskaper som har generert mange millioner med beboelige planeter innenfor seg selv. Hver planet er en vert til ulike varianter med menneskelig liv. Dette er designet av galaksen – et uttrykk av dens egen personlighet. Nesten alle mennesker i galaksen er genetisk kompatible med hverandre. Mange av de besøker Jorden i dette øyeblikk ettersom vi gjennomgår en dyp forandring helt etter tidsplanen i henhold til den galaktiske plan.

Og nå, i nær fremtid, vil vi bli formelt bevisst på det faktum at vi er ikke alene i universet – som en forberedelse til full kontakt med vår galaktiske familie.

Innsatsen er svært høy

Hvis det ikke var noe substans bak historien, ved å gå ut med en slik tilsynelatende latterlig annonsering som denne forestående avsløringen ser ut til å være for noen, så er internett det samme som kokain. Du opplever en skikkelig «høyde» og masse publisitet, men så skjer intet og du «krasjer» rett ned i kjelleren sammen med ditt omdømme.

Aldri har så mange personer med godt rykte stått frem med en slik profeti med en relativt kort tidsramme. Ifølge David Wilcock var dette en kalkulert handling basert på to års tolkning av drømmer i økende intensitet som oppfordret han til å gjøre denne annonseringen. Samtidig har vi en overveldende samling med faktiske data som hentyder til at denne hendelsen definitivt er overhengende innenfor de nærmeste seks månedene.

Davic Wilcock sies å være en reinkarnasjon av Edgar Cayce, også kjent som den sovende profet.
David Wilcock sier selv å være en reinkarnasjon av Edgar Cayce, også kjent som den sovende profet. Tja…

En konsistent melding kommer til syne

Noen har angrepet Wilcock for å basere seg på sine drømmer som en datakilde. Faktum er at 500 vitner kan attestere til sin personlige opplevelse med denne intuitive styrken via konsultasjoner med Wilcock. Aldri har han hatt så mange drømmer som innstendig peker han i en og samme retning. Hver gang han har vinglet eller vurdert å droppe historien så har nye drømmer kommet for å dytte han tilbake i rett kurs igjen.

Etter å ha gjennomgått detaljerte nedskrivninger med et skarpt øye av alle sine drømmer de siste to årene så har den underliggende meldingen du ser nedenfor krystallisert seg:

Du vil stirre avgrunnen i ansiktet. Den mørkeste av alle netter i menneskets historie. En økonomisk katastrofe som er så enormt omfattende at det ikke ser ut til å være noe vei ut av den.

Allikevel er dette bare den mørkeste timen før morgengry. Du er vitne til et betydningsfullt øyeblikk – den lynraske kollapsen av den negative elitens strukturer som har holdt dine folk fengslet og undertrykket for så lenge.

Folket vil stige opp og skape omfattende økonomiske reformer på en massiv skala som de fleste ville ansett som utenkelig. Det vil bli en massiv assistanse fra internasjonale koalisjoner i land som direkte motsetter seg det korrupte Nye Verdensorden-systemet.

Det meste av dette giftige internasjonale ulovlige finanssystemet vil falle sammen  praktisk talt natten over. De som er mest ansvarlig for problemene vil oppleve stor misnøye, tap av prestisje og makt, og vil bokstavelig talt bli brakt i kne.

I sine siste dødskramper vil de forsøke å skade eller tilintetgjøre en betydelig mengde av verdens befolkning. Disse forsøkene vil feile på grunn av at guddommelig administrasjon vil ikke tillate de å krenke mer enn den kollektive menneskehetens frie vilje tillater de å gjøre.

Og menneskehetens kollektive frie vilje inviterer ikke til massivt folkemord.

Den negative eliten kan se denne uroen komme. De er absolutt skrekkslagne for hva som vil manifestere seg i deres umiddelbare fremtid når det skjer. Det er ustoppelig. De vet dette.

De ønsker å overbevise seg selv om at de styrer og kontrollerer dette selv om de ser åpenbare tegn på at dette er mye større enn hva de er.

De tror en slik kaotisk tilstand vil skje for alle, men dette er ikke tilfellet. De positive effektene dette vil ha for den gjennomsnittlige personen er intet annet enn mirakuløst.

Disse endringene baner også vei for, eller er i selskap med, en mye mer formell realisering av at vi ikke er alene i universet.

Innenfor kollapsen av hemmeligholdelse og finansieringen av de korrupte fraksjonene kommer frigivelsen av nye energiteknologier som dramatisk kan transformere biosfæren og kvaliteten for alt liv på Jorden innenfor en overkommelig tidsramme.

De overveldende fremskrittene i kunnskap og sannhet vil skape en utrolig spirituell renessanse i menneskeheten – en eksplosjon med nye søkere som kjenner til sannheten og ønsker å forstå de dypeste spørsmålene: Hvem er vi, hvorfor er vi her og hvor går vi?

Flere med samme synspunkter

Flere personer som regelmessig kanaliserer høyere vesener støtter opp om denne informasjonen. Mike Quinsey som henter ned SaLuSa og Matthew fra Matthewbooks.com har kommet med informasjon om formell avsløring av utenomjordisk kontakt fra sine respektive intuitive perspektiver. Dette øker omfanget av annonseringen betydelig.

Hatmail og negative kommentarer tilgis lett. Hvis du angriper, så har du gått glipp av poenget. Fokuser på akseptanse og tilgivelse for å sikre deg at du er på riktig spor til endringene denne planeten går gjennom. Å transformere hat over til skreven tekst er en kraftfull handling som bør vurderes svært omhyggelig ettersom det har sine konsekvenser.

Som Buddha sa: «Et enkelt øyeblikk med vrede kan ødelegge en livstid med godt arbeid.»

Ironisk nok så har St. Francis av Assissi gitt oss en parallell, men omvendt sitat: «Et enkelt øyeblikk med Ekte  Bevissthet er verdt mer enn en livstid med godt arbeid.» Hvis du virkelig kan finne og akseptere kjærligheten i dette øyeblikk, og være kjærlighet, så har dette langt større verdi enn noe annet du måtte gjøre.

Mer forskning opp i lyset

Hele UFO-miljøet er i ekstase på grunn av muligheten for offisiell avsløring, og et mangfold av undersøkende journalistikk har dukket opp og føyd til i historien. En av de mer betydelige inkluderer arbeidet til Dr. Michael Salla fra Exopolitics Institute som har avslørt informasjon fra nøkkelpersoner på innsiden om at avgjørelsen for å gå videre med avsløringen faktisk ble gjort i De forente nasjoner (FN) i februar 2008.

Innsidere brøt streng taushetsplikt med personlig risiko for å avsløre at FN bestemte seg for at en rundt ettårig prøveperiode skulle passere før videre handlinger skulle finne sted. I løpet av dette året har krystallklare og utvetydige bevis for utenomjordisk eksistens blitt sluppet ut i stor skala inkludert påståtte observasjoner. Hvis allmenheten ikke fikk panikkreaksjoner til disse annonseringene skulle den formelle avsløringen følge raskt etter.

Det har definitivt vært en voldsom økning i kvaliteten og tilgjengeligheten på UFO-informasjon fra mainstream tv og media siden dette. Det er så mye data som kommer ut nå at det er vanskelig å holde tritt med det.

Datoen som kom og gikk

Dr. Pete Peterson er en høyt posisjonert innsider i UFO-dekkhistoriene og en ekspert i superavansert reversert ingeniørteknikk. Peterson er blitt intervjuet av Project Camelot og uttalte at det var greit å gå ut med at en formell annonsering fra staten var i gjære, men ga streng beskjed om å ikke nevne datoen.

I Zurich i Sveits så gikk han derimot selv ut med datoen 27. november 2009. Dette var en spontan, uavhengig beslutning som dramatisk reduserte muligheten for at det noensinne ville skje den datoen.

Ettersom dagen nå har kommet og passert uten at noe har skjedd så har angrepene allerede startet. Det enkle faktum at datoen var annonsert offentlig gjorde det praktisk talt umulig for at det faktisk skulle skje til denne dagen.

Wilcocks intuitive data sier at denne hendelsen vil komme hånd i hånd med en økonomisk hendelse som vil gjøre kollapsen i oktober 2008 til et oppvarmingsband. Vi har ikke sett denne hendelsen ennå. Derfor har vi ingen utenomjordisk avsløring ennå.  Derimot er det betydelige tegn på at den er på vei.

Du oppfordres til ikke å være opphengt i datoer. Det som virkelig betyr noe er ikke at staten skal fortelle deg at UFO-er finnes. Det er nuet. Det er du. Akkurat nå, i dette øyeblikk. Det ekte deg. Bak masken. Din kosmiske identitet. Pust inn, pust ut. Føl det. Lev det. Bli den du egentlig er.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.
Fra konferansen A New World i Sveits hvor du ser Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3), Henry Deacon (nr 5) og Brian O’Leary ytterst til høyre. Foto: Hans-Peter Diehl

Avsløringen og økonomisk kollaps går hånd i hånd

I midten av november hevdes det å være avslørt at mesteparten av de 400 unse gullbarrene i Fort Knox og i verden er faktisk bare tungstenbarrer overtrukket med et tynt lag med gull. Jepp. Tungsten eller wolfram om du vil.

For omtrentlig 15 år siden under Clinton-administrasjonen, ble mellom 1,3 og 1,5 millioner 400 unse tungsten blindmateriale (mer enn 16 tusen tonn) angivelig produsert av et veldig sofistikert raffineringsverk i USA. Deretter fikk 640.000 av disse blindbarrene et lag med gull trukket over seg for så å bli fraktet til Fort Knox hvor de befinner seg ennå.

Balansen på denne 1,3 – 1,5 millioner 400 unse tungstenbarrene ble deretter «solgt» i det internasjonale markedet. Antageligvis er det globale markedet bokstavelig talt fullstappet med 400 unse barrer.

Tungsten veier omtrentlig det samme som gull. Når du har drillet et lite krater i bunnen og fylt på med litt bly så er den perfekt. Dekk den med ekte gull blandet med nok hardt metall slik at det ikke vil bli skrapet av på grunn av sin mykhet så er du klar for markedet. Hvordan de overhodet trodde de kunne slippe unna med dette når det var tid for å presentere det ut til andre sentralbanker som en «god leveranse» er absolutt helt fantastisk.

President Obama besøkte Kina dagen etter denne avsløringen etter at de hadde oppdaget at de hadde gitt falskt gull i disse interbanktransaksjoner på høyt plan. Den eneste årsaken til at gullet ble levert til Kina i utgangspunktet var at USA hadde en prestisjepreget fremtidshandel som feilet fullstendig og som medførte at de måtte gjøre opp for seg i ekte gull. Eller i det minste tilsynelatende ekte.

Hele opplegget er egentlig ganske festlig – om det ikke var for at man snakket om hele det Amerikanske og Europeiske finanssystemet. Et system som hele reserven har blitt byttet ut med falskt gull – rundt sju billioner dollar av dem.

Ingen panikk

Det originale kollapsvinduet var oktober/november 2009, noe som forklarer datoen 27. november. I henhold til Benjamin Fulford så er neste åpning i januar 2010.

Ha derimot ingen panikk! Det er akkurat dette den negative siden ønsker at du gjør. De ville absolutt elske at du fokuserte på frykt, det ukjente, avgrunnen… og begynte å leve livet ditt med overveldende skrekk som om du allerede var dømt til undergang. Dette er ettertrykkelig ikke slik drømmene til Wilcock beskriver de kommende hendelsene.

De ser sin egen umiddelbare kollaps – og prosjekterer sine egne opplevelser over på deg som om du vil lide sammen med dem. Gitt at man vil få litt å stri med så vil det ikke bli i nærheten så intenst som de tror det vil bli for vanlige folk.

Om det blir en økonomisk kollaps eller ei i januar (som vil være i henhold til Mayakalenderens 6. galaktiske natt)  og/eller formell utenomjordisk avsløring rundt denne tiden kan vi alle bare gjette på. Den økonomiske kollapsen ser ut til å komme og den vil bli langt mer omfattende enn endringene som fulgte kollapsen etter oktober 2008.

Dette er derimot en svært god ting og skaden til vanlige folk vil bli minimal. Faktisk vil det i løpet av kort tid kunne bli snudd til noe positivt på måter vi neppe kunne forestille oss.

Ingen sosial kollaps

Wilcocks innsidere, spesielt fra Neocon/Majestic-siden av gjerdet, ser ikke lengre enn at dette vil lede til kaos og en kollaps av sivilisasjonen. Dette er lite trolig basert på helhetsperspektivet for hvordan vår planet er administrert av langt mer utviklede livsformer.

Wilcock har blitt fortalt at Majestic nå føler at avsløring av utenomjordisk liv er en nødvendighet for å få verdensspiralen ute av kontroll.

Det er sannelig på tide.

Dette er en vurdering som trolig vil feile grundig for Majestic. En slik annonsering vil neppe skape kaos verden over. Energiteknologier vil med en slik annonsering kunne bli lansert for å hjelpe å snu om på tingene mens det ennå er mulighet.

Denne avsløringen ser nå ut til å være tett koblet til en økonomisk kollaps. Det vil også skape en massiv økonomisk stimulans – et nytt romkappløp og masseproduksjon av nye teknologier.

Fulford sa for nesten to år siden at David Rockefeller besøkte Japan for å innhente noe rundt 5 billioner doller for å finansiere et «nytt romkappløp». Hva kunne på noe mulig måte vekke opp og inspirere folk nok til å støtte opp under denne formen for uhørte finansielle utgifter?

Tenk over det. Krig er god forretning – men å fullstendig gjøre om på hele verdens teknologi slik vi kjenner den, og føre mennesket ut til stjernene, er langt større og bedre forretning.

Eliminer fienden

Samtidig med tv-serier som «V» blir hele avsløringen veldig åpenbart spunnet på for å få høyrevingen/republikanerne/fundamentalistiske kristne elementer i samfunnet til å assosiere Obama med de utenomjordiske og se på dem som negative og demoniske. [Wilcocks ord]

På denne måten får Majestic eliminert sin fiende – mannen de ikke ønsket som president – på det tidspunktet han gjør annonseringen.

Når man prater med ekte innsidere (som trives på den negative siden av gjerdet) så uttrykker de hat mot president Obama. Fakta er at de arbeider for å greie å bli kvitt han så raskt som mulig – og samtidig finnes det en taletrengt og standhaftig minoritet på internett som mener at Obama bare er en nikkedokke for Den Nye Verdensordenen.

For en skam det er når de folkene som er mest skolert om innsidepolitikk ikke greier å identifisere sine egne verdifulle allierte.

De massive kreftene som drar i den Amerikanske regjeringen er langt mektigere enn det en president og hans tiltrodde medarbeidere kan utligne. Det er årsaken til at du ser så mange reverseringer, kompromisser, økning i militære styrker og brutte løfter. De fleste synspunkter på hva en president faktisk kan gjøre på egenhånd, på  dette punktet i historien, er ekstremt naivt – men det betyr ikke at det er umulig å skape ekte og vedvarende endringer.

President Obama har hjertet på riktig sted - i et særdeles tungt maktsystem.
President Obama jobber for «the dark side». Dessverre. Wilcock tok feil eller prøvde å avlede oss. Trolig førstnevnte. [Red. kommentar.]

Alt rotter seg rundt ett hode

Benjamin Fulford annonserte nylig at han har flere kilder som sier at Obama vil bli bedt om å gå av som president i januar, enten via en formalitet til hans presidentskap ved hjelp av en falsk fødselsattest eller noe annet som ikke er frivillig initiert.

Wilcock har hørt akkurat det samme fra andre uavhengige kilder – at det i januar vil bli et forsøk på å hevde at han faktisk ikke ble født på Hawaii – som at hans foreldre var på ferie i Kenya eller noen annet  – og derfor ikke kan fortsette som president.

Dere som sitter på toppen av pyramiden, tror dere virkelig at en forfalsket formalitet vil være tilstrekkelig til å ugyldiggjøre en president som faktisk vant med et betydelig populært mandat? [Wilcocks ord.]

[Red. kommentar: Det er mer sannsynlig at denne informasjonen ble satt ut for å forvirre sannhetssøkere til å ikke se Obamas sanne, onde ansikt og la han utføre sine ordrer fra sine overherrer uforstyrret. Det fungerte glimrende.]

V for Vanvittig propaganda

Millioner med dollar er blitt brukt på den mest sofistikerte propagandaoperasjonen som noensinne er sett i moderne historie – den nye tv-serien «V». Den får definitivt en sekser for innsatsen.

Lederen for V, Anna, er 100% designet for å minne deg om presidenten. Episode 4 retter seg spesifikt mot hans taler som om det var en hjernevasking av massene takket være utenomjordisk teknologi i aksjon.

Episoden presenterer også åpenbart svineinfluensavaksinen som et ET-produkt rettet som et angrep mot jordas befolkning. Dette er så åpenlyst at jeg bare sitter og fryder meg da dette viser hvor desperate de er ved å produsere propaganda som er så åpenbar som dette.

Gitt den kolossale overvekten av UFO-informasjon som allerede finnes der ute, så er serien langt mer enn en dag sent ute. Den kan nok overbevise noen på den ytre høyrefløy, men jeg tviler på at en tv-serie vil inspirere de til å skape det totalt lovløse sammenbruddet av samfunnet som innsiderne forventer skal skje.

Hat er gøy, vanedannende og kaster deg tilfeldigvis av sporet til din spirituelle vekst. Tiden er derfor inne for å praktisere akseptanse og tilgivelse hvis du ønsker å være i rute – selv mot dine sanne fiender. Den gamle spirituelle lærdommen er ikke mindre aktuell i dag enn de var den dagen de først kom gjennom.

Greier du å lese en artikkel uten å bli aggressiv mot forfatteren så har du kommet langt. Det hjelper lite å kreve dokumentasjon av forfatter eller å lenke opp propagandaartikler skrevet av NSA- og Pentagonkilder som fremstår som uavhengige journalister. Er ikke artikkelen i tråd med din oppfatning så aksepter det og finn din egen sannhet. Det er din egen frie vilje hva du velger å tro.

Anna i tv-serien V er den onde utenomjordiske lederen som den negative eliten ønsker vi skal frykte ved Obamas avsløring.
Anna i tv-serien V er den onde utenomjordiske lederen som den negative eliten ønsker vi skal assosiere med frykt.

Oppsummert

Avsløringen av intelligent utenomjordisk liv ser ut til å være koblet til økonomiske endringer, men ingen innsidere kan gi et fullstendig riktig svar på hvorfor og hvordan. Alt vi vet er at de henger sammen. Hvorvidt avsløringen vil skje før, under eller etter en slik økonomisk hendelse i massiv skala vites ikke.

Frykt ikke endringene som kommer. Omfavn de med glede. Alt dette handler om deg. Det handler om det fakta at du allerede har et sjette tetthetsvesen du kan koble deg til for veiledning og støtte: deg selv.

Bare finn ro. Mediter. Studer. Vær i fred i nuet.

Ikke baser deg på «servere» som forteller deg dette. Finn svaret selv. Vent og se hva som skjer. Du vil oppnå resultater veldig raskt i denne tiden vi er inne i.

Frank Aune er grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Abonnere
Varsle om
guest

102 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
13 år siden

Bra Artikkel Frank! Flere «insidere» har blåst bort info om E.T-er gjennom siste år hundret. Grunen for at kontakt mellom oss og «they» har økt kan kobles sammen med menneskenes raske utvikling i «destruktiv» våpenteknologi. Noe E.T-er er klar over at mennesker ikke er istand til å håndtere med sunn fornuft. Jeg anbefaler sterkt å lese «Stranger at the Pentagon» av Dr. Frank Stranges. Han hevded å ha «møtt» en delegasjon av menneskelignende romvesener fra planeten Venus i år 1959.
http://www.theallseeingeye.us/Valiant_Thor.html
De hadde «merkeligvis» gode intensjoner for menneskeheten, og presenterte med råd og hjelp til President Eisenhower for jordiske problemer. Amerikanerne takket plent nei denne gangen til frykt for at «løsningene» til ET-er kommer til å ruinere den amerikanske økonomien! :D

aurum14
aurum14
13 år siden

ser ikke bort fra at du kan ha en del rett i spådommene dine .Men at du er noen ekte spåmann får jeg ikke inntrykk av.artikkelen kan forhåpentligvis få flere menneksker til å tenke og gjøre seg opp en mening selv ,noe som jeg får inntrykk av at det er det som er poenget med hele reportassjen.

Ståle Johansen
13 år siden

Det er ikke Frank Aune sine spådommer men David Wilcock`s.
Jeg har stor sans for Wilcock`s materiale, men hans innsidere og Project Camelot sine er stort sett folkene. Veldig mye informasjon hentes altså fra de samme kildene.
Man behøver ikke hate hverken Obama eller andre for å se hvordan han handler.
Wilcock produserer filmen Convergance i Hollywood, selve propaganda hovedstaden, NWO har kontroll over Hollywood, V serien lages der Stargate Universe også, begge er fulle av propaganda.
Det virker ikke som NWO er så veldig smarte, men de har gjort en god jobb med og lure folk så langt, det finnes snaut en vitamin eller solstråle som når oss uten at de har tuklet med det.
Siden historien og hele verdensbildet er så totalt forskjellig fra det vi har lært er det lett å bli for skeptisk, men skepsis kan være sundt.
Merkelig at alle alarmistene har ting de ikke tør avsløre, motstanden det de allerede har sagt har skapt mot NWO burte være nok til å ønske dem fjernet allerede.
130 gjester stod å beundret UFO`er i bryllupet Dr.Pete Peterson foteller om, er det bare det at de er USA sine egne han ikke tør si?

aurum14
aurum14
13 år siden

Ja, jeg forstår at det ikke er Aune sine spådommer, men Calleman sier jo også at han ikke er noen spåmann. Man må tenke selv og det er jo det som er det viktigste.

BioNiC
BioNiC
13 år siden

Enten utsettes Steven Greer for en svertekampanje eller så har han solgt sjelen sin. http://www.ufowatchdog.com/greer_seti.html

Når det gjelder 1th contact så synes jeg denne kornsirkelen bør taes til ettertanke. http://www.korncirkler.dk/cccorner/pitt.html

Hvem vet, kansje det er BS alt sammen? ;-)

Peace & Love

BioNiC
BioNiC
13 år siden
Svar til  Frank Aune

Et rent hjerte og gode verdier er viktig når man skal velge veien å gå. Jeg tror at tiden fremover vil gi oss mange prøvelser, men så lenge vi går i lyset så er vi trygge.
Finn mennesket i deg og du er fri.

e
e
13 år siden

Viktig informasjon om den kommende avsløringen;
http://www.youtube.com/watch?v=ioBhqCtrsyc

Kreaktor
Kreaktor
13 år siden
Svar til  e

Viktig informasjon?

De fleste vet vel i dag att de filmene er laget av klanen til «Billy Meier»
fra Østerike?. Mannen som har forfalsket flest ufo bilder i historien ,
blandt annet laget den største kontakt historien noen gang.

Folk gjør ALT for penger… Tilogmed en som er «opplyst» ;)

«Vi alle vil tro»

Kjetil S
13 år siden
Svar til  Kreaktor

Kreaktor

Hvor har du det fra at Billy Meier har forfalsket bildene og filmene? Etter det jeg vet er det ingen som noengang har kunnet avsløre verken filmene eller bildene som falskneri. At du TROR det er falskneri er egentlig uinteressant…

«Vi vil alle tro»

Kreaktor
Kreaktor
13 år siden
Svar til  Kjetil S

Vel over til en ganske så pikant sak for alle som virkeli tror på Meier.

Vist du påstår att ingen har klart å bevist att bildene er falske så tar du skammeli feil. De fleste meier bildene er faktisk modeller som henger i helium ballonger eller er oppsatt ved hjelp av strenger. Vi kan sikkert sitte å krangle om dette i evigheter , men jeg anbefaler deg å sette deg selv inn i saken . Jeg vil tro , men jeg søker å vite først. Jeg startet med å faktisk tro på denne svært kontroversielle meier saken , men etter jeg grov meg dypere inn i saken å startet å se fra flere sider so forsto jeg hvor absurd å syk Meier saken er.

Eksempler:

*Semjase senteret suger ut penger i fra «belivers»
*Bilde av merkur er bare kopiert i fra Mariner II
*Alle bildene fra «romturene» er tatt på CRT bue skjerm (dvs har ikke våre venner flatskjerm)?
*Ingen noen gang har fått analysert negativer av bildene (de eksisterer ikke)
*Bare meier har sett romskipene.

Anbefaler deg til å virkeli søke litt mer en historie fra syke mennesker.
Jeg har sett noe på ekte!

*Jeg tror innerst inne att en utenomjordisk opplevelse er kraftigere enn hva mennesket kan noen gang klare å forklare»

jeg er ikke ute etter å sværte deg eller noen av de andre som tror på den aktuelle saken.

Men meier saken er 100% falsk. Les Kal K. Korf sin bok «space ship from the peliades»

Namaste

e
e
13 år siden
Svar til  Kreaktor

Jeg kjenner ikke sannheten, men sannheten kjenner meg.. dog jeg kjenner igjen de fragmenter av sannhet som er skrevet i mitt hjerte.. de er ikke så mange, men de er alt jeg har igjen, og likevel alt jeg behøver..

Jeg vil ikke tro jeg vil vite

Hilsen en svært blakk kvinne fra nord som ikke lenger gjør alt for penger ;)

Aqwarrior
Aqwarrior
13 år siden

Takk Frank for en FANTASTISK bra artikkel!

ArneLo
13 år siden
Svar til  Aqwarrior

For en fantastisk FARLIG artikkel!

Slutt å tenke, stol på drømmeren David Wilcock og at det ikke finnes noe ondskap i universet borsett fra den på den lille kula vi bor på.

Wilcock hevder at det som snakker til han i drømme er RA. Mens det ikke er lov til å diskutere RA (Bringers of the Dawn) advarsler om høyere STS entiteter fra Orion med skadelige og onde hensikter som påvirker samarbeidene STS individer her på jorden. Dette stinker CoIntelPro lang vei.

Løgn farer Wilcock også med nå han prøver å diskreditere cassiopaea kanaliseringene som en rippof av Carla McCarty´s Ra kanalisering.
CHANNEL WATCH 009 – David Wilcock: The Reincarnation of Edgar Cayce?

Jeg anbefaler alle å lese Mikes artikkel om Ra kanaliseringene istedet.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  ArneLo

ArneLo – mine komplimenter for din grundighet og kritiske sans. Denne materien er praktisk talt «at the border of order», så viktig å mene noe om, og samtidig så vanskelig å vite hva vi bør tolke hvordan.

Her er mitt ringe bidrag: I dagens situasjon er David Wilcock og Benjamin Fulford blant mine få gjenværende fyrtårn, mao. personer jeg lytter godt til for å få med meg detaljene de har å komme med.

Men noen ganger lurer på om selv briljante «guruer» som de nevnte lurer seg inn i en slags tilstand av lettere snøblindhet, hvor det er mulig å forveksle personlig ønsketenkning med virkelighetens grelle realiteter. Dette kan skje enten fordi man er for nær temaet det gjelder – eller for langt unna:

1. David Wilcock mangler klarhetens distanse til Obama…(?). Jeg husker i fjor høst da Obama ble valgt at Wilcock jublet av glede sammen med millioner av andre amerikanere i håpet om at det gamle maktveldet omsider hadde falt. Mon Wilcock ennå henger fast i denne illusoriske (?) forestillingen om Obama som en virkelig reformator a la Kennedy ?

Det er ikke tvil om at Obama har sine overordnede og at han er plassert i presidentstolen som en puppet som har som oppgave å adlyde den mørke makteliten. Dette bør Obama lenge ha vært fullt klar over, og hvis han virkelig ønsker å bidra med noe positivt så gir presidentembetet visse frihetsgrader for å utmanøvrere «THEY». Det enkleste og mest elegante ville simpelthen være å henvende seg til folket på direkte TV og si «Hør her – det foreligger et problem, og jeg trenger deres hjelp.» What are THEY gonna do about it ?

Obama er høyere grads frimurer og noen ganger ser han selv ut som en demon. Hvis han ennå spiller med godt skjulte kort så bør han selv virkelig ha noen skikkelige trumf i bakhånd samt et velutviklet nettverk av WHITE HATS. Er det simpelthen vi som er for utålmodige ? Jeg mener at Obama nå må levere – noe – for å unngå stempelet «same s… – new wrapping». Den eneste gode grunnen for at ventingen skal komme Obama til gode nå er at han planlegger noe virkelig stort…a la en disclosure. Mitt råd til Obama nå vil være at «feighetens pris er også døden» – hvis han faktisk er en reformator innerst inne.

2. Benjamin Fulford har nå i flere år innehatt en simpelthen utrolig historisk helterolle, hvor han med ikke så mye mer enn to tomme hender og ekte canadisk guts har manøvrert asiatisk underverden i primært Kina og Japan til simpelthen å hive vestens onde djevelpakk av typen Rockefeller og Kissinger på sjøen og frigjøre primært Japan etter over 60 års okkupasjon og ondsinnet innflytelse av det verste vesten har hatt å by på (de samme personene som norske politikere og næringslivsledere har slikket skoene til i årtier…). Fulford er utvilsomt godt connected internt i Asia, særlig Kina og Japan. Hvordan kineserne nå i det stille konsoliderer seg som den nye økonomiske stormakt og en av verdens mer anstendige nasjoner i sin fremferd utenfor Kinas grenser er trolig riktig, svært viktig, og naturligvis noe som norske media ville være de siste til å omtale.

Fulford anser i likhet med Wilcock ennå Obama som en good guy i visse henseende, noe jeg ikke skjønner helt, men han har utvilsomt tilgang til god innsideinformasjon fra de indre maktsirkler. Men Fulford delte f.eks. nylig ut varme anbefalinger av Sveits og Røde Kors, uten at det lar seg påvise noe grunnlag for dette i virkelighetens verden. Er det slik at også tidens fremste fyrtårn og folkeopplysere også har behov for «noen å tro på» blant all den nesten utålelige grellhet som de er vant til å forholde seg til ?

ArneLo
13 år siden

Såvidt jeg husker så dukket Fulford opp på internett, med sin Forbes kred, og sa at den onde eliten ville bli eliminert innen to uker hvis de ikke oppgav sine onde planer. De ville bli drept av en koalisjon av Yakuza, Tong og andre asiatiske kriminelle organisasjoner. Disse asiaterne skulle også gi oss evig liv, hevder han i intervjuet med Daavis Rockefeller. Hvordan disse slave- og narkotikahandlerne skulle jobbe for en bedre verden ligger utenfor min forstand….

Jeg kan ikke se annet enn at den «onde eliten» forsatt er i operativ tilstand og ved god helse…

ArneLo
13 år siden

«On the border of order» :-) Ja det kan stemme. Jeg tror både intelekt og hjertet må være med hele veien også etter at enn har skjønt at den offentlige vesjonen av virkeligheten ikke stemmer. Og Wilcock frir vilt til ønsketenkning og oppfordrer til å sende en mengde med energi til f.eks. Obama.

Har Obama bedt oss om det? Hvis ikke så mener jeg at dette er et brudd på den frie viljen og et inngrep i Obamas egen karmiske læringssyklus. Det er også derfor jeg tror at ekte STO ikke griper direkte inn i vårt gjøren og laden her på jorda. VI MÅ LÆRE DETTE SELV. Men hint slik som i kornsirkler og info fra kanaliseringer, hvis vi spør, er tillatt. Men dette er min mening og andre må selvfølgelig gå sin egen vei. :-)

Kunnskap beskytter….

birdy
birdy
13 år siden

Dette er nesten litt for bra for meg! Jeg har ventet på at dette skal skje hele mitt liv. Jeg har drømt om det, kjent på det, hatt erfaringer hvor alt tilsier at jeg enten er fullstendig GAL eller fullstendig pålogget noe som ikke er synlig i denne verden. Jeg har alltid undret meg over hvorfor jeg, så lenge jeg kan huske, alltid har kjent en merkverdig følelse av at det er så mye mer. Jeg har ofte, dessverre, vært svært deprimert over å være så alene om dette i min omgangskrets. De få gangene jeg sa noe om det, ble jeg øyeblikkelig stoppet. Hver eneste gang har jeg klart å reise meg igjen og lyttet tålmodig til min indre følelse og holdt på den. Eller for å si det på en annen måte så har det vært umulig for meg å la være. Det merkverdige er at hver gang jeg leser en bok, en artikkel eller andre innlegg fra mennesker som har en sterk intuisjon om kosmos, bevissthet o.l. så bekrefter de alle mye av den samme forståelsen som jeg har båret på. Jeg var bare 8 år første gangen jeg hadde en slags kontakt i drømmene med en eller annen energi som sa de kom fra Orion. Jeg har aldri klart å glemme denne første «drømmen». Den gjorde slik inntrykk på meg at jeg i ettertid har lurt på hvor gal jeg egentlig kunne være. Og gjentatte ganger prøver noe i meg å få meg til å åpne all denne informasjonen opp å gi det videre til andre. Ennå er jeg der at jeg ofte tviler, selv om mitt indre gløder av ekstase over at noe er på tur til å åpenbare seg. Men desverre er jeg ennå der at jeg liksom må se bevis før jeg letter på trykket. Og det i frykt for å bli sett på som gal:-( Det sprenger på og jeg begynner å ane en mindre og mindre frykt for å drite meg der jeg kan miste mitt gode ry. Hele mitt indre landskap sier at en stor, sterk og kraftfull åpenbarig er nært forestående. Denne åpenbaringen vil overgå den villeste fantasi og ødelegge alle uheldige illusjoner en gang for alle. Jeg gleder meg!!!! så håper jeg de ikke medisinerer meg for hardt om dette ikke skjer ;-)

gogander
gogander
13 år siden
Svar til  birdy

Enig i alt du sier, spesiellt følelsen av at det er noe mer. Den følelsen av å merke mer enn bare den du er, å merke kroppen din som et punkt i universet slik som planeter og alt annet er, for kroppen din er jo det. Den påloggethet følelsen har jeg hele tiden. Og jeg lever et helt normalt liv med jobb, kjæreste og alt mulig, men innimellom er det helt fantastisk å stoppe opp og kjenne på alle de intrykkene og energiene som egentlig svirrer rundt i det massive systemet vi alle er biter av.

Men desverre er er det også i min omgangskrets lite å hente om slike følelser, om følelsen av noe mer. Kun min mor og en av mine kamerater har de samme følelsene, min bror for eksempel som er oppdratt akkurat som meg skjønner ikke bæret og ser rart på oss hvis vi beveger oss vagt inn på emnet etter f.eks å ha lest en bok hvor slikt har vært nevnt. Han kjenner seg absolutt ikke igjen.

Det over er fakta på hvordan jeg og de jeg kjenner føler ting.

På hvorfor noen føler det og ikke andre har jeg hørt flere gamle og kloke komme med teorier om at det kommer an på om en har en gammel sjel eller ikke. Gamle sjeler er ferdig med stadiene de unge sjelene er på, derfor er de gamle sjelene mer erfarne og åpne. Men det siste her er som sakt bare teorier og spekulajsoner.

Oddis
Oddis
13 år siden
Svar til  birdy

Hei birdy
Jeg har vokst opp med den samme følelsen, det at det MÅ finnes noe mer. Jeg har sikkert brukt 30 år av mitt liv (av 37 mulige:-)) på å drømme meg bort i hvilken verden vi egentlig lever i. I min ungdom ekperimenterte jeg med forskjellige stoffer for å prøve å komme under, eller over, drømmene mine. Problemet var at jeg endte opp i en forferdelig depresjon av hele problemstillinga. Kom liksom ingen vei med det! Og det er vel måte på hvor langt en kan strekke tålmodet til vennene mine. Ikke alle gidder å tenke utenfor boksen. Og de som gjør det, synes jeg tenker utenfor deres boks igjen!
Men nå ser det ut som svaret endelig kan komme frem for alle,og jeg GLEDER meg:D

Ståle Johansen
13 år siden

Hjertet forteller meg at dette kommer til å gå bra, men samtidig sier det: VEKK OPP DE ANDRE! Send brev til kjendiser, kanskje de ikke har hørt sannheten enda. Send brev eller dvd`er til lensmannskontorer, politistasjoner, tollstasjoner, sykehus, militærleire, brannstasjoner osv. Kanskje de kan se det på tv rommet når de sitter på vakt. Det er flere av disse som på en eller annen måte får beskjed om å ordne opp til slutt, fint hvis de visste hva det handler om.Det er ikke mange som har grunn til å støtte Illuminati`s side. Det er mye enklere og riktigere å arrestere den eller de som gir orderen, enn hele sivilbefolkningen.

Frederik
Frederik
13 år siden

Hvis Obama er vår mann, synes jeg det er på tide at hans handlinger viser det. Mannen har åpenbart store problemer med å gjennomføre valgløftene. Alle styrker ut før valget……30.000 inn istedet etter valget? Krig er Fred?

Hans taler er forførende og taler et språk som appellerer oss.
Mannen er svært karismatisk. Det gir jeg han.

Ta bort alt det og se hva han har fått gjort, og døm mannen etter det.

Han er sikkert omgitt av mennesker med mye makt og innflytelse som nødvendigvis ikke er enige med han, men det er han som bestemmer til slutt er det ikke?

Hadde Obama takket nei til fredsprisen hadde det stått enorm respekt av det.
Istedet sa han ja, og gjør alt han kan for at seansen skal gå så fort over som mulig. Ingen norske intervjuer, ingen konsert, nei til det tradisjonelle CNN intervjuet.

Kunne du ikke bare sagt nei?

Er Obama vår mann så er Alex Jones helt på jordet iallefall.

Ståle Johansen
13 år siden

Er så fullstendig enig med deg Jan Fredrik.

Da Obama stillte til valg for og bli kongressmann svarte han på spørsmål om han ville gå for presidentkandidat, at han syntes den posisjonen bude innehas av en som visste hva han/hun drev med, og at den mannen ikke var han selv.

Han er medlem i «scull and bones» frimurer av 33 grad, han er langt fra toppen i hierarkiet. Han bukker og skraper for de som fikk han i posisjon.

Helt greit at man føler seg som et ascended vesen allerede, at vingene er på plass så man bare kan slappe av og følge med på at tingene utspiller seg etter den galaktiske planen.

Men da har man heller ingen grunn til å henge ut de som kritiserer de som støtter krig, de som tar fra folket friheten og rettighetene deres. Ingenting har blitt bedre under Obama.

Jeg fellte selv tårer under innsettelsestalen hans, tenkte at endelig skal det bli slutt på teppebombing av sivilbefolkninger, men han fører fortsatt folket bak lyset, forteller dem ikke om den virkelige økonomiske situasjonen feks. men taler med god (ond) gammeldags nazipropaganda teknikk.
Yes we can! Yes we can!

Hvorfor får Wilcock produsere filmen som avslører det Illuminati er så redd vi skal få vite i Hollywood? Må spørre igjen jeg.
Hvis noen vil komme å skyte meg, må de gjerne få sitte i min stue å pusse og lade våpenet sitt liksom.

Vi har et liv hver oss, ihvertfall i øyeblikket :) Er det mulig å være så feig at man setter dette livet høyere enn livet til milliarder av andre?

TH
TH
13 år siden
Svar til  Frank Aune

Jeg har vanskelig for å tro på dette Aune. «Obama er en absolutt demon for den negative eliten?» Fortell meg hvorfor Henry Kissinger rekrutterte ham rett etter college, og hadde han under sine vinger til han ble sluppet løs i politikken.

Fortell hvorfor han har Brzezinski som sin øverste rådgiver, denne mannen er kanskje den verste av elitens frontpersoner der ute. Brzezinski drikker oftere kaffe med Paul Wolfowitz enn sin egen kone, selv om han «står på demokratenes side».

Ingenting hadde vært bedre enn at du har rett, men tviler på at Obama noen gang kommer til å støtte folket fremfor mennene som trekker i trådene til denne marionetten.

Frederik
Frederik
13 år siden
Svar til  Frank Aune

Frank Aune!

Om du har fått med deg noen av mine tidligere innlegg, så vet du at jeg er en mann som ikke hater. Ei heller Obama.

For å si det litt flåsete » Obama er også en del av meg». Og jeg hater ikke meg selv.

Obama bør få vår hjelp, hvis han vil ha den. At han befinner seg i et vepsebol, så absolutt.

Det jeg finner vanskelig er når en mann bygges opp så til de grader. Nærmest som en kult. Og særlig av de krefter som vi helst ikke vil til sengs med. Da kommer varsellampene opp. At enkelte store personligheter gikk offentlig ut mot Obama betyr ikke at hele eliten er enig. Det er fullt mulig at det var stor uenighet om hvem de ville ha.

Selv om Alex Jones plasserer seg på motsatt side av eliten, får han samme behandling mentalt.

Som denne mannen sa det «Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. »
Buddha

Ingenting hadde vært bedre enn om vi hadde hatt vår mann på innsiden av maktens mur. Håper du har rett Frank!

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Frank Aune

Jeg håper du har rett. Det forklarer i alle fall sikkerhetsmaset rundt ham i disse fredspristider. Jeg tror han er i større fare om han arbeider mot de, enn med de.

Tankekors det der. Obama spiller på fiendens agenda, slik at vi tror han beskytter seg og sine mot «terrorister» og mentalt forstyrrede nordmenn bak lukkede gardiner.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden
Svar til  Neo

Her er en liten oversikt over Obama’s overordnede !

Ikke alle vet at USA styres av en hemmelig regjering, bestående av ”lag på lag” med inngrodde makstrukturer.

– CFR (The Council of Foreign Relations, etablert av Rockefeller-klanen i 1922. Mange amerikanske presidenter og ikke minst president-rådgivere har blitt rekruttert herfra. Obamas kone Michelle er medlem av The Chicago Council on Global Affairs, som er en del av CFR)

– CIA, en viktig edderkopp innenfor amerikansk maktutøvelse og maktmisbruk

– Malteserordenen, The Sovereign Military Order of Malta (SMOM); Vatikanets ene militære fløy. Svært mange mektige menn innenfor USAs militærvesen, etterretning og næringsliv er SMOM-medlemmer, kalt Knights (Riddere). The Knights of Malta er navnet på SMOM som benyttes av innvidde i det daglige. (Tidligere norsk statssekretær i UD, Janne Haaland Matlary er forøvrig ”dame”, dvs. medlem av høyere grad i SMOM)

– Jesuitt-ordenen; Vatikanets andre militære fløy. Georgetown University i Washington DC er et viktig arnested, for ikke å si «rottereir» for jesuittene i USA og deres infiltrasjon og maktutøvelse i det amerikanske samfunnet. Bl.a. har jesuitten Michael Chertoff makten i det skremmende maktorganet Departement of Homeland Security (som bl.a. bestyrer FEMA Camps, USAs GULag infrastruktur, hva den nå ev. er tenkt benyttet til)

– Vatikanet med sine to paver; «Den Hvite Paven” og ”Den Sorte Paven”, jesuittgeneralen som er Vatikanets og dermed den katolske kirkens virkelige overhode. De to pavene møtes ukentlig, hver fredag kl. 13. At jesuittene er så frekke å fronte sin orden bak Jesu navn når de i praksis står for de motsatte verdier av hva Jesus forfektet, viser deres sanne natur; hykleri, løgn, svik, drap, bedrag og onde gjerninger er deres fremste kjennemerker. Se for eksempel http://www.vaticanassassins.org.

– Illuminati; det hemmelighetsfulle globale brorskapet som bl.a. kontrollerer en stor del av verdens sentralbanker, bankvesen, farmasiindustri og media (TV-stasjoner og aviser). Illuminati har også stor innflytelse over verdens etterretningstjenester (særlig USAs CIA, israelske Mossad og britiske MI5), det amerikanske rettsvesenet og det globale frimurervesenet.

– Bilderberg-gruppen; «den skjulte verdensregjeringen», hvor Henry Kissinger har vært en toneangivende drivkraft i mange år. Det hevdes at Obama var en hemmelig snarvisitt innom Bilderberg-møtet i juni 2008, som ble arrangert i USA, litt utenfor Washington DC. Denne påstanden ble ikke tilbakevist av Obamas kontor.

– Rockefellerne, under ledelse av David Rockefeller, still going i en alder av 93 år. Rockefellerne er en av de 13 viktigste Illuminati-familiene, og har trukket i mange tråder bak USAs hemmelige regjering de siste 50 årene. I denne tiden har Rockefellerne hatt to fryktinngydende ”dobermannpinchere” for politisk maktmisbruk og renkespill. Den ene er Henry Kissinger, bl.a. kjent for mottoet ”The illegal we do at once, the unconstitutional just takes a little more time”. Den andre er Zbigniew Brzezinski.

Obama-rådgiver (og Obama’s mentor !) Zbigniew Brzezinski er kjent som en reaksjonær hauk fra den kalde krigen og har bl.a. skrevet boken ”The Grand Chessboard” med undertittelen «American Primacy And Its Geostrategic Imperatives». Her er det gjort rede for at ekspansjon østover i Asia er et credo. Irak, Afghanistan, Pakistan… (Med stilltiende eller aktiv støtte fra Norges regjering)

Ifølge såvel Benjamin Fulford som David Wilcock er det omtrent oppbruddstilstander innenfor deler av de hemmelige maktstrukturene, som f.eks. Illuminati og Vatikanet. Men hvilken fordel kan Obama ha av dette, dersom CFRs jernhånd er uberørt ?

smurfen
Moderator
13 år siden

Takk Ulv for glimrende ord :)
Der fikk du tatt med noe av deg jeg ikke tok med i min kommentar :)

Veteran1
Veteran1
13 år siden

Krapy!
Hvorfor får wilcock produsere filmen??Tja…Kanksje fordi det ikke finnes noe Illuminati???Hvis det hadde eksistert noe i nærheten av noen organisasjon med slik makt enkelt påstår her er vel de første de burde gjort vært å fjerne alle som har avslørt planene deres?Noen tanker om det?

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Veteran1

Hva med:
Jesus
Martin L. King
John F. Kennedy
John Lennon
Micael Jackson
For å nevne de med mest kjente navn. Det er mange fler.

Jeg vet, ikke akkurat organisasjoner, men i hvert fall personligheter sterke nok til å lage en god nok en til å ta knekken på dem.

Ståle Johansen
13 år siden

Er helt enig med deg også Frank Aune, jeg kjenner den positive kjærlige energien som omgir oss :) Det er bare at GRRRRRR det er ikke så lett!

Ståle Johansen
13 år siden

Vær trygg Veteran1 de finnes, de har alltid opperert fra kulissene og er redd for oppmerksomhet.
Hvis de åpenlyst fjerner for mange får de nettopp det.

Veteran1
Veteran1
13 år siden

Krapyl.
Hvis det de allerede påstås har gjort(11/9 osv osv) ikke skulle vekke oppmerksomhet nok vet ikke jeg hva som skulle??Å puste livet ut av noen ressursvake stakker med egen datamaskin skulle vel vær den minste kunst for onde mennesker med slike ressurser.

Ståle Johansen
13 år siden

Vet ikke hva du er veteran i, men det er ikke sann historekunnskap i hvertfall.
Rothchild`s og Rockefeller`s tar ikke livet av folk personlig, de sender andre, og det er derfor sannheten kommer for dagen.

Vi har blitt lurt på nesten alle feldter, du må oppdatere historiekunnskapene dine ellers har du ingen mulighet til å forstå det.
Det nytter ikke tenke tilbake til skolen, til de meneingene du har gjort deg opp tidligere. Alle forandrer mening om forskjellige ting flere ganger gjennom livet.

Det hjelper ikke å stikke hodet i sanden og tviholde på gamle fakts.

Sannheten kan strømme fra løgner,
Men løgner kan ikke strømme fra sannheten.

hanze
hanze
13 år siden

skal jeg få sakt det, må jeg si det på rim,
forfatterens ord er så fryktelig fin

lukke min tanke, åpne min dør,
til et hjerte som elsker, men likevel blør

det deles ut heder, det deles ut pris,
folket skal hylles, på nordmannens vis

i lidelsens åk, i smerte og nød,
som hjelp får de bomber i stedet for brød

fra Mannen så ærlig og kjærlig et hjerte,
som sier at fred, ja fred betyr smerte

kvinner og barn i all deres trengsel,
forstår han så vel deres himmelske lengsel

men enda mer kuler, enda mer krutt,
og krigen vil vare, den aldri tar slutt

historien vil ende som den alltid gjør,
befrieren ble erobreren som alltid før

men de må vel dra hjem, oppgaver venter,
for frihetens tyranner, de lengter og lengter

for krig er metoden, terror er svaret,
til de som har rettferd som eneste kravet

Obama, Obama, vi trodde så vel,
så det ble ikke fred, men krig likevel…
:)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  hanze

nydelig :)

hanze
hanze
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

takk skal du ha… :)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  hanze

Nei. Takk skal DU ha :)

Kom til Youngstorget på torsdag og jeg vil gledelig la deg fremføre dette diktet over min megafon.

Blue
Blue
13 år siden

En av de som medvirket i filmen til Aaron Russo «America:Freedom to fascism» Sherry Jackson er nå i ferd med og bli myrdet pga hennes bidrag til denne filmen. http://www.infowars.com/america-freedom-to-fascism-star-sherry-jackson-is-being-murdered/
Det levner liten tvil om hva som foregår her i verden når man leser dette og hvor hardt mørke krefter jobber for å fjerne sine motstandere av kaliber som henne.Først brukte de sine feige våpen på Aaron.

skulb
skulb
13 år siden

«President Obama har hjertet på riktig sted og trenger din støtte fremfor ditt hat.»

Dette er en så totalt absurd uttalelse at jeg bare må kommentere.
For det første er han ansatt som president av The Trileteral Comission og Zbigniew Brzeszinsky, en av de mest vanvittige Dr Strangelove-figurene som fortsatt er aktive i USA. Dette betyr igjen at han jobber direkte for Rockefeller og Wall Street som grunnla og styrer Trilateralkommisjonen på vegne av den globale eliten.
Obama har 0 selvstendiget pga dette, og pga Zbigs tilstedeværelse i hans administrasjon, som utenrikspolitisk rådgiver er det lett å forutsi, selv totalt uten klrsynte evner, at Obama ikke bare kommer til å bedra ethvert vanlig menneske på planeten med sitt falske håp. men at han sannsynligvis vil gjøre alt han kan for å starte en konflikt med Russlang og/eller Kina, slik Brzeszinsky anbefaler i sin flotte bok The Grand Chessboard.

Det er forøvrig lov å tro på akkurat hva man vil, men det må da for helvete gå an å undersøke det man skal skrive om, om så bare litt. Obama er en illeluktende utvekst på den mafiastyrte `Chicago maskinen` i det demokratiske partiet, som nærmest egenhendig har ruinert Chicago i vanvittige sosiale eksperimenter og hemningsløs plyndring. Flere av Obamas støttespillere fra denne tiden er i fengsel for svindel og underslag, og var det ikke for hoffpressen som har totalt fredet svinepelsen fra reell kritikk hadde Obama aldri kunnet bli president, all den tid han ligner mer på en mafiaskurk enn en folkevalgt.

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  skulb

HELT ENIG!

Dette er ikke hat! Dette er sinne! og det er en energi det også!

Etter å ha lest wilcock sin utalelse så forkaster jeg alt det gode han tidligere har sagt. Denne mannen fortjener ikke min kjærlighet, det er bortkastet !

Obama var fult klar over hva som var i vente når han søkte på denne jobben! Han er i slekt med Dronningen og Bush, han har jobbet for CIA, CFR, Dama hans gjør djevel tegn på coveret til skjønnhetsmagasiner og de begge er en del av the new world order!

Obama er verdens mektigste mann, han kan når som helst på en direkte sendt pressekonferanse avbryte å lese fra telepromptørene og avsløre alt…!

Jeg venter ikke 3 nye år på at Obama skal komme og gjøre noe godt når han har sviktet fra dag 1..

OBAMA ER VÆRRE ENN BUSH.!

Hans taler, lovnader, håpet han ga til verden, det falske smilet som sa ting kommer til å bli så mye bedre var alt en løgn. Han beviste det fra dag 1 når han ansatte flere lobbister og valgte et kabinet fylt med diplomatiske banditter. Hans stabsjef er zionist, Joe Biden er zionist, Zbrenskiew er hans senior rådgiver, en mann med lang krigserfaring som vil millitærisere obamas politiske avgjørelser. Obama angrep pakistan, utvidet den ulovlige avlyttningen, og støttet Israels angrep på Gaza ifjor. Fuck Obama, bring back bush! Bush var en diktator, man vet ivertfhall hva man får!

skulb
skulb
13 år siden

Fint at jeg ble sensurert der, det ville jo vært for galt om noen fikk vite litt om Obama :p

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  skulb

Ups, var visst noe galt med leseren så jeg ikke fikk opp hele siden. Takk for at jeg foreløpig ikke har blitt sensurert:)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  skulb

Obama-hatere er mer enn velkommen til å fortsette diskusjonen i denne tråden her : http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/alfred-nobel-og-terror-komiteen-gir-krigspris-til-obama/

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Jeg synes ikke akkurat at en slik terminologi er spesiellt hjelpsom, siden det er tilgjengelig informasjon om Obama som viser med all ønskelig nikkedukke at han er en helt enorm svindler, designet av folk som bare kan beskrives som nazister og sinnsyke med det mål for øye å narre så mange naive mennesker som mulig.

Webster Tarpley, som er min personlige favoritthistoriker, økonom og politiske analytiker har skrevet ikke en, men to biografier om Obama fordi han var så bekymret over massesuggesjonen han var vitne til i valgkampen, og de åpent totalitære tiltakene Obama planla, som nå er gjennomført eller underveis. I disse to bøkene kommer alt det jeg skrev over klart fram, og tonnevis med annen informasjon som bør få håret til å reise seg på selv den mest blaserte VG leser.

smurfen
Moderator
13 år siden

Synd om du har rett Aune, da har vi vel fått et flashback på Jesus skjebne.
ser litt Dr Jekyl og MR Hyde
Ville vært rart om Obama kunne gått hele veien fra en vanlig borger til verdens mektigeste mann uten at psykoapene i eliten ville ha fjerna han og det oppetil som en sort mann.
For og forklare hva jeg mener om Obama må jeg ta det fra start ( kortversjonen )
Det startet med korstogene 1119 da dem erobra jerusalem og en adelsmann fikk igjennom og starte en ny orden Tempelridderene, dem var 9 adelsmenn i starten og ble snart flere tusen, merkligt nok er det funnet tempelridder symboler som er 250 år eldre en da dem egenligt ble starta.
Tempelridderene var direkte underlagt paven og hadde som et formål og finne en ultimat hemlighet under tempelhøyden.
Tempelridderene var dem som oppfant kapitalismen og den moderne bankvirksomhet, sjekken og kreditten.
Noe fant dem hvertfall under tempelhøyden for dem ble styrtrike og bare i banken i Frankrike hadde dem større verdier en det hele storbritania hadde tilsammen.
Saladin knuste tempelridderene og dem bla jaga ut av det hellige land og dem gikk over til bankvirksomhet osv.
Det som så skjedde kan samenlignest med det som skjer nå mellom USA og Kina.
Kong Philip den 4 av frankrike låna så mye penger av tempelridderene at til slutt så hadde ikke Kongen mulighet til og betale tilbakers lånet og landet var bokstavlig talt konkurs, Kong Pilip hadda da i grunnen bare et valg og det var og angripe tempelridderene etter en konspirasjon med pave Clemmet den 5 etter og trua paven med og legge ned den katolske kirke og starte en helt ny kirke.
Dem starta en svertkampamje og arresterte hundrevis av tempelriddere og torturerte dem, rare var at nesten alle hadde 100% lik tilståelse under tortur
og det var at det hemlige invielse ritiualt der dem måtte spytte på jesus kors, avsverge han, og tilbe en satanfigur( djevelen Baphomet ) og diverse andre syke ting.
Dem aller fleste temperidderene ble advart rett før Kongens styrker arresterte dem og dem gikk under jorden samen med alle sine enorme skatter.
Det som senere er kommet frem er at en del av dem flykta til Scotland og fikk beskyttelse av kong Bruce
Mens alle dem andre i hemlighet ble inlemma i den andre hemlige ordnen til paven (hospitallerordnen)
Denne ordnen er deretter kjent for og videreføre kapitalismen, den var også den som er kjent for og ha starta FN og har forsatt stor makt i FN og blir egnet som en veledighetsorganisajon innad i FN og har permanent observasørstaus i FN.
Røde Kors er og en gren av hospitallerordenen enda hospitallerordenen er en millitærorden.
Kanskje ikke så rart at stoltenberg familien og en del andre før høye stillinger i FN og Røde Kors ;)
Stormester Jacques de Molay av Naigthtempler ropte ut en forbannelse over kong Philip den 4 og Pave Clemmet den 5 da han brant på bålet og det var at innen et år skulle dem begge dø en grusom død. ( innen 8 mnd så hadde dem begge dødd en grusom død) Tilfeldigt ?
Sa til saken: opp av «asken» etter tempelridderene så kom Rotchschild og fortsatte bankimperiumet, Kissinger og Rockenfeller sitter og i samme båt, Frimurerene er og en gren av temperidderene der obama har 33 grad, Bilderbergerene er dem som utnevner presidenter, finans og media topper og har og nær tilknytning til tempelridderene.
Alt vi ser av elite er utpekt av en makt bak makten så derfor er det utenkligt at Obama bare kan bli president sånn uten videre så klarer overhodet ikke se han som noen sort jesus.
Er kanskje greit og få med at Temperidderene var en orden direkte underlagt Paven så alt tyder på at Paven er den som står som en satan i bakgrunnen og styrer det meste av ondskapen og galskapen i verden.
Hospitallerordenen er vel mest kjent som Malteserordenen i dag og har en rekke underordner under seg.
Flagget til Maltserordnen er en nyaktig kopi av det danske så kanskje ikke telfeldigt at det er klimakonferanse der nå.
Paven har vært ute og sagt han vil ha en ny verdensvalutta og en del andre ting som lukter av NWO.
Når en ser den Paven vi har nå så ser han jo ut som en demon fra helvette;)

http://no.wikipedia.org/wiki/Tempelridderordenen

http://no.wikipedia.org/wiki/Hospitallerordenen

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Noe på gang ??
Obama har 3 ganger så mange soldater i afganistan nå som da Bush gikk av samtidigt med at alle amerikanske baser ruster kraftigt opp i alle land.
Tidligt i morres var hovedsaken i VG at Obama ruster kraftigt opp i alle land dem har baser i, så ble artiklen fjerna og ligger ikke i arkivet lenger engang.
Russland ruster opp for 1100 milliarder og pakistan ruster kraftigt opp i sitt atomvåpen arsenal.
Samtidigt ser vi at et ukjent objekt som kommer inn i atmosfæren vår og blir skutt ned med HAARP.
Skal en få et NWO opp og gå på kort tid så må en ha en felles ukjent fiende og stå samlet mot.
Flere ledende NWO topper har utalt seg om en felles fiende og krig, men når alle på jorden er samlet så kan det ikke være en jordisk fiende vi skal sloss mot.
Noe holder på og skje nå!

http://www.vg.no/iphone/article.php?artid=563166&tab=list

http://www.abcnyheter.no/node/101011

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=518071

« Forrige artikkel

Betydningen av offisiell utenomjordisk kontakt

Neste artikkel »

Uoffisielle «UFO-lekkasjer» har pågått lenge