På kanten til en ny sivilisasjon

13.3K visninger
18 minutter lesetid
102

Er vi på kanten til en offisiell avsløring av eksistensen og realiteten til intelligent utenomjordisk liv og UFO-er eller må vi vente i 50 år til? Bevisene er stadig mer overbevisende for at denne ytterst revolusjonerende hendelsen for vår sivilisasjon er rett forut.

Artikkelen er originalt skrevet av David Wilcock som står bak DivineCosmos.com.

Kommer en offisiell annonsering?

Det er som den største fotballkampen i historien. Alle ønsker å vite hvordan det vil gå. Datoer har lekket ut og noen har allerede passert. Larmen har allerede startet.

Det er mest sannsynlig at disse initielle datoene var kun en sjekk av landskapet for å se hvordan systemet responderte. Den ekte datoen vil trolig aldri bli offentliggjort. Annonseringen vil enkelt og greit bare skje. TV-tid vil bli bestilt og annonseringen gjort. Og det finnes tydelige tegn på at vi ikke trenger å vente lenge.

På grunn av dette så er det allerede på tide å starte feiringen. Etter så mange år med hemmeligholdelse og benektelse så er sannheten i ferd med å bli satt fri. Vi vil aldri bli de samme igjen. Det vil utvilsomt bli drama og opprør når annonseringen gjøres, men omfanget og styrken denne endringen vil skape – oppvåkningen det vil medføre for så mange – kan ikke måles.

Frykt er ikke poenget

Endringene som vi går gjennom har intet å gjøre med og vil heller ikke involvere noen av de fryktbaserte scenarioene som mange blindt tror på som nært forestående:

  • Statlig og/eller Illuminati-overtagelse av samfunnet for å skape en alvorlig, totalitær og brutal unntakstilstand.
  • Massedød enten via naturlige eller menneskeskapte virus, infiserte vaksiner, statlige “dødsleire”, konstruert hungersnød osv.
  • Kollaps av sivilisasjonen til en preindustriell tilstand ved hjelp av økonomisk implosjon, uventede kriger, kollaps av strømnettet, terroristangrep osv.
  • Episke planetendringer som utsletter mesteparten av livet på Jorden som vi kjenner den, polskift, solstormer, tsunamier osv. i 2012.
  • Ondsinnede utenomjordiske vesener som enten utgir seg for å være snille til å begynne med eller som enkelt og greit umiddelbart sveiper over oss med et angrep verre enn 9/11.

De faktiske forhold er langt mer interessante – og har en langt lykkeligere slutt – enn disse giftige, fryktbefengte synspunktene. De som forårsaker alle problemene på planeten vil mest sannsynlig at du skal tro at disse tingene er i ferd med å skje, men det betyr ikke at det vil skje.

Avsløringen er mye kulere enn å finne ut at vi har menneskelige brødre og søstre som ikke er født på Jorden, med superavansert teknologi – vesener som kan sveve, lese tanker og reise gjennom tid og rom. Det finnes vesener som er betydelig mye mer utviklet og avansert enn de som flyr rundt i UFO-er, som for lenge siden har vokst fra behovet for enhver form for mekaniserte farkoster for å reise rundt i kosmos.

Det er uklart hvor raskt vi vil komme til et slikt nivå av forståelse hvis/når en formell avsløring finner sted – ettersom det er et langt dypere lag i mysteriet.

Dette er ikke en drill

Mange av dere uttrykker bekymring for at avsløringen aldri vil finne sted og om det skjer så vil det kun være negativt styrt av politikere på toppnivå for egen vinning.

Tro meg. Dette er ikke en drill. Dette er ikke en konspirasjon. Bevisene er absolutt massive og jeg har aldri sett noe i nærheten av skredet med informasjon som nå regner over oss og som avslører hvor vi er i ferd med å gå som planet.

Den virkelige historien

Den negative elitens grep om makten har nå smuldret opp og er i fritt fall, og det er veldig liten tid igjen til å lure på hvor alt dette ender før det er rett foran deg, synlig for hele verden uten noen filtre i kontrollerte media som tolker virkeligheten for deg.

Alle ønsker å tro at de kan se inn i fremtiden for så å forberede seg for hva nå de enn tror vil skje. Ropene har nå nådd nye høyder på internett. Mange oppvåknende sjeler leser Pentagon og NSA-propagandaartikler skrevet av tilsynelatende uavhengige internettjournalister, mystikere og vitenskapsmenn, og tror at de inneholder faktisk informasjon. I sin sjel går de gjennom en dyp, mørk natt på et personlig plan.

David Wilcock har en direkte, konfidensiell kjennskap til en rekke saker med tilsynelatende “rene” offentlige personer som er eksperter på konspirasjoner og metafysikk som faktisk mottar betaling for sitt arbeid fra militærindustrielle kilder. Han ønsker ikke å nevne navn for sin egen sikkerhet, men energien som disse personenes arbeid  er blandet med skaper sladder som er mulig å kjenne igjen basert på hvordan det høres og føles. Slikt materiell håndteres best ved å bli tiet ihjel og bare bli referert til indirekte.

Hovedmengden av slike skribenter i denne kantegorien er ærlige folk som rett og slett er villedet – hjernevasket via all propaganda – og burde ikke bli hatet eller fryktet. De har rett til sin mening og jeg oppfordrer deg til å følge ditt hjerte og lese hva nå enn som fanger din interesse.

Film, tv, radio, magasiner, aviser og nettsteder bidrar til økt frykt. Hvis det sjokkerer så selger det.

Det er ment å være skremmende

For å være helt klar; tiden vi er inne i nå er ment å være skremmende som bare juling. Det er en veldig betydelig ingrediens i formelen. Derimot er ikke frykten som skapes slutten på historien. Det er aller mest en utløser for vår masseoppvåkning.

Frykten vi har opplevd i varierende grad, bryter ned komfortsonen som har holdt oss statisk, ulykkelig, ensom og deprimert – og medfører en fornyet sans for det mystiske, det ukjente og det magiske.

Stephen Basset og Steven Greer, to mektige forkjempere for offisell avsløring av uteomjordisk liv.
Stephen Basset og Steven Greer, to mektige forkjempere for offisiell avsløring av utenomjordisk liv.

På tide å vokse opp og ta ting på alvor

Hvis du har lest informasjonen som blant annet Stephen Basset og Steven Greer har gjort tilgjengelig så kan du med letthet se hvorfor en nært forestående avsløring vil få en ytterst stor betydning. Alle ønsker å vite om dette faktisk er sant – er det virkelig utenomjordiske vesener som besøker oss? Hva skjer når dette spørsmålet endelig blir formelt besvart?

Implikasjonene er så uhyre kolossale at ingen kan gå utover de mest generiske forutsigelsene og “hva om”-scenarioene. Om du føler du trenger en offisiell annonsering fra staten for å vite sannheten så har du ikke gjort hjemmeleksa di. Den virkelige historien har vært tilgjengelig for deg i lang tid.

Det egentlige spørsmålet er om du stoler nok på deg selv og dine egne instinkter til å se når du har blitt løyet til – og kan skape din egen sti uavhengig av hva “THEY” sier at du skal tro. Er du nok en sau i flokken eller tenker du individuelt for deg selv og finner din egen sannhet?

I esoteriske begreper så er det overgangen fra den oransje strålen / andre chakra / andre tetthet med dyrisk gruppetenkning til gul stråle / tredje chakra / tredje tetthet med individualisering. Den grønne strålen, eller fjerde tetthet, er hjertet – og det er hvor du tar inn kjærligheten når du har lært deg å tenke selv. Det er det Jorden beveger seg mot i henhold til ulike utenomjordiske høyintegritetsvesener som har nådd gjennom telepatisk i over hundre år.

Den egentlige historien er at det kun er en av oss her. Ett sinn. En bevissthet. Ett univers. Det er alt som finnes, alt som noensinne har eksistert og alt som kommer til å bli. Vi er bare refleksjoner av denne kosmiske bevisstheten som kun tilsynelatende opplever separasjon.

Vår galakse er en medskaper som har generert mange millioner med beboelige planeter innenfor seg selv. Hver planet er en vert til ulike varianter med menneskelig liv. Dette er designet av galaksen – et uttrykk av dens egen personlighet. Nesten alle mennesker i galaksen er genetisk kompatible med hverandre. Mange av de besøker Jorden i dette øyeblikk ettersom vi gjennomgår en dyp forandring helt etter tidsplanen i henhold til den galaktiske plan.

Og nå, i nær fremtid, vil vi bli formelt bevisst på det faktum at vi er ikke alene i universet – som en forberedelse til full kontakt med vår galaktiske familie.

Innsatsen er svært høy

Hvis det ikke var noe substans bak historien, ved å gå ut med en slik tilsynelatende latterlig annonsering som denne forestående avsløringen ser ut til å være for noen, så er internett det samme som kokain. Du opplever en skikkelig “høyde” og masse publisitet, men så skjer intet og du “krasjer” rett ned i kjelleren sammen med ditt omdømme.

Aldri har så mange personer med godt rykte stått frem med en slik profeti med en relativt kort tidsramme. Ifølge David Wilcock var dette en kalkulert handling basert på to års tolkning av drømmer i økende intensitet som oppfordret han til å gjøre denne annonseringen. Samtidig har vi en overveldende samling med faktiske data som hentyder til at denne hendelsen definitivt er overhengende innenfor de nærmeste seks månedene.

Davic Wilcock sies å være en reinkarnasjon av Edgar Cayce, også kjent som den sovende profet.
David Wilcock sier selv å være en reinkarnasjon av Edgar Cayce, også kjent som den sovende profet. Tja…

En konsistent melding kommer til syne

Noen har angrepet Wilcock for å basere seg på sine drømmer som en datakilde. Faktum er at 500 vitner kan attestere til sin personlige opplevelse med denne intuitive styrken via konsultasjoner med Wilcock. Aldri har han hatt så mange drømmer som innstendig peker han i en og samme retning. Hver gang han har vinglet eller vurdert å droppe historien så har nye drømmer kommet for å dytte han tilbake i rett kurs igjen.

Etter å ha gjennomgått detaljerte nedskrivninger med et skarpt øye av alle sine drømmer de siste to årene så har den underliggende meldingen du ser nedenfor krystallisert seg:

Du vil stirre avgrunnen i ansiktet. Den mørkeste av alle netter i menneskets historie. En økonomisk katastrofe som er så enormt omfattende at det ikke ser ut til å være noe vei ut av den.

Allikevel er dette bare den mørkeste timen før morgengry. Du er vitne til et betydningsfullt øyeblikk – den lynraske kollapsen av den negative elitens strukturer som har holdt dine folk fengslet og undertrykket for så lenge.

Folket vil stige opp og skape omfattende økonomiske reformer på en massiv skala som de fleste ville ansett som utenkelig. Det vil bli en massiv assistanse fra internasjonale koalisjoner i land som direkte motsetter seg det korrupte Nye Verdensorden-systemet.

Det meste av dette giftige internasjonale ulovlige finanssystemet vil falle sammen  praktisk talt natten over. De som er mest ansvarlig for problemene vil oppleve stor misnøye, tap av prestisje og makt, og vil bokstavelig talt bli brakt i kne.

I sine siste dødskramper vil de forsøke å skade eller tilintetgjøre en betydelig mengde av verdens befolkning. Disse forsøkene vil feile på grunn av at guddommelig administrasjon vil ikke tillate de å krenke mer enn den kollektive menneskehetens frie vilje tillater de å gjøre.

Og menneskehetens kollektive frie vilje inviterer ikke til massivt folkemord.

Den negative eliten kan se denne uroen komme. De er absolutt skrekkslagne for hva som vil manifestere seg i deres umiddelbare fremtid når det skjer. Det er ustoppelig. De vet dette.

De ønsker å overbevise seg selv om at de styrer og kontrollerer dette selv om de ser åpenbare tegn på at dette er mye større enn hva de er.

De tror en slik kaotisk tilstand vil skje for alle, men dette er ikke tilfellet. De positive effektene dette vil ha for den gjennomsnittlige personen er intet annet enn mirakuløst.

Disse endringene baner også vei for, eller er i selskap med, en mye mer formell realisering av at vi ikke er alene i universet.

Innenfor kollapsen av hemmeligholdelse og finansieringen av de korrupte fraksjonene kommer frigivelsen av nye energiteknologier som dramatisk kan transformere biosfæren og kvaliteten for alt liv på Jorden innenfor en overkommelig tidsramme.

De overveldende fremskrittene i kunnskap og sannhet vil skape en utrolig spirituell renessanse i menneskeheten – en eksplosjon med nye søkere som kjenner til sannheten og ønsker å forstå de dypeste spørsmålene: Hvem er vi, hvorfor er vi her og hvor går vi?

Flere med samme synspunkter

Flere personer som regelmessig kanaliserer høyere vesener støtter opp om denne informasjonen. Mike Quinsey som henter ned SaLuSa og Matthew fra Matthewbooks.com har kommet med informasjon om formell avsløring av utenomjordisk kontakt fra sine respektive intuitive perspektiver. Dette øker omfanget av annonseringen betydelig.

Hatmail og negative kommentarer tilgis lett. Hvis du angriper, så har du gått glipp av poenget. Fokuser på akseptanse og tilgivelse for å sikre deg at du er på riktig spor til endringene denne planeten går gjennom. Å transformere hat over til skreven tekst er en kraftfull handling som bør vurderes svært omhyggelig ettersom det har sine konsekvenser.

Som Buddha sa: “Et enkelt øyeblikk med vrede kan ødelegge en livstid med godt arbeid.”

Ironisk nok så har St. Francis av Assissi gitt oss en parallell, men omvendt sitat: “Et enkelt øyeblikk med Ekte  Bevissthet er verdt mer enn en livstid med godt arbeid.” Hvis du virkelig kan finne og akseptere kjærligheten i dette øyeblikk, og være kjærlighet, så har dette langt større verdi enn noe annet du måtte gjøre.

Mer forskning opp i lyset

Hele UFO-miljøet er i ekstase på grunn av muligheten for offisiell avsløring, og et mangfold av undersøkende journalistikk har dukket opp og føyd til i historien. En av de mer betydelige inkluderer arbeidet til Dr. Michael Salla fra Exopolitics Institute som har avslørt informasjon fra nøkkelpersoner på innsiden om at avgjørelsen for å gå videre med avsløringen faktisk ble gjort i De forente nasjoner (FN) i februar 2008.

Innsidere brøt streng taushetsplikt med personlig risiko for å avsløre at FN bestemte seg for at en rundt ettårig prøveperiode skulle passere før videre handlinger skulle finne sted. I løpet av dette året har krystallklare og utvetydige bevis for utenomjordisk eksistens blitt sluppet ut i stor skala inkludert påståtte observasjoner. Hvis allmenheten ikke fikk panikkreaksjoner til disse annonseringene skulle den formelle avsløringen følge raskt etter.

Det har definitivt vært en voldsom økning i kvaliteten og tilgjengeligheten på UFO-informasjon fra mainstream tv og media siden dette. Det er så mye data som kommer ut nå at det er vanskelig å holde tritt med det.

Datoen som kom og gikk

Dr. Pete Peterson er en høyt posisjonert innsider i UFO-dekkhistoriene og en ekspert i superavansert reversert ingeniørteknikk. Peterson er blitt intervjuet av Project Camelot og uttalte at det var greit å gå ut med at en formell annonsering fra staten var i gjære, men ga streng beskjed om å ikke nevne datoen.

I Zurich i Sveits så gikk han derimot selv ut med datoen 27. november 2009. Dette var en spontan, uavhengig beslutning som dramatisk reduserte muligheten for at det noensinne ville skje den datoen.

Ettersom dagen nå har kommet og passert uten at noe har skjedd så har angrepene allerede startet. Det enkle faktum at datoen var annonsert offentlig gjorde det praktisk talt umulig for at det faktisk skulle skje til denne dagen.

Wilcocks intuitive data sier at denne hendelsen vil komme hånd i hånd med en økonomisk hendelse som vil gjøre kollapsen i oktober 2008 til et oppvarmingsband. Vi har ikke sett denne hendelsen ennå. Derfor har vi ingen utenomjordisk avsløring ennå.  Derimot er det betydelige tegn på at den er på vei.

Du oppfordres til ikke å være opphengt i datoer. Det som virkelig betyr noe er ikke at staten skal fortelle deg at UFO-er finnes. Det er nuet. Det er du. Akkurat nå, i dette øyeblikk. Det ekte deg. Bak masken. Din kosmiske identitet. Pust inn, pust ut. Føl det. Lev det. Bli den du egentlig er.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.
Fra konferansen A New World i Sveits hvor du ser Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3), Henry Deacon (nr 5) og Brian O’Leary ytterst til høyre. Foto: Hans-Peter Diehl

Avsløringen og økonomisk kollaps går hånd i hånd

I midten av november hevdes det å være avslørt at mesteparten av de 400 unse gullbarrene i Fort Knox og i verden er faktisk bare tungstenbarrer overtrukket med et tynt lag med gull. Jepp. Tungsten eller wolfram om du vil.

For omtrentlig 15 år siden under Clinton-administrasjonen, ble mellom 1,3 og 1,5 millioner 400 unse tungsten blindmateriale (mer enn 16 tusen tonn) angivelig produsert av et veldig sofistikert raffineringsverk i USA. Deretter fikk 640.000 av disse blindbarrene et lag med gull trukket over seg for så å bli fraktet til Fort Knox hvor de befinner seg ennå.

Balansen på denne 1,3 – 1,5 millioner 400 unse tungstenbarrene ble deretter “solgt” i det internasjonale markedet. Antageligvis er det globale markedet bokstavelig talt fullstappet med 400 unse barrer.

Tungsten veier omtrentlig det samme som gull. Når du har drillet et lite krater i bunnen og fylt på med litt bly så er den perfekt. Dekk den med ekte gull blandet med nok hardt metall slik at det ikke vil bli skrapet av på grunn av sin mykhet så er du klar for markedet. Hvordan de overhodet trodde de kunne slippe unna med dette når det var tid for å presentere det ut til andre sentralbanker som en “god leveranse” er absolutt helt fantastisk.

President Obama besøkte Kina dagen etter denne avsløringen etter at de hadde oppdaget at de hadde gitt falskt gull i disse interbanktransaksjoner på høyt plan. Den eneste årsaken til at gullet ble levert til Kina i utgangspunktet var at USA hadde en prestisjepreget fremtidshandel som feilet fullstendig og som medførte at de måtte gjøre opp for seg i ekte gull. Eller i det minste tilsynelatende ekte.

Hele opplegget er egentlig ganske festlig – om det ikke var for at man snakket om hele det Amerikanske og Europeiske finanssystemet. Et system som hele reserven har blitt byttet ut med falskt gull – rundt sju billioner dollar av dem.

Ingen panikk

Det originale kollapsvinduet var oktober/november 2009, noe som forklarer datoen 27. november. I henhold til Benjamin Fulford så er neste åpning i januar 2010.

Ha derimot ingen panikk! Det er akkurat dette den negative siden ønsker at du gjør. De ville absolutt elske at du fokuserte på frykt, det ukjente, avgrunnen… og begynte å leve livet ditt med overveldende skrekk som om du allerede var dømt til undergang. Dette er ettertrykkelig ikke slik drømmene til Wilcock beskriver de kommende hendelsene.

De ser sin egen umiddelbare kollaps – og prosjekterer sine egne opplevelser over på deg som om du vil lide sammen med dem. Gitt at man vil få litt å stri med så vil det ikke bli i nærheten så intenst som de tror det vil bli for vanlige folk.

Om det blir en økonomisk kollaps eller ei i januar (som vil være i henhold til Mayakalenderens 6. galaktiske natt)  og/eller formell utenomjordisk avsløring rundt denne tiden kan vi alle bare gjette på. Den økonomiske kollapsen ser ut til å komme og den vil bli langt mer omfattende enn endringene som fulgte kollapsen etter oktober 2008.

Dette er derimot en svært god ting og skaden til vanlige folk vil bli minimal. Faktisk vil det i løpet av kort tid kunne bli snudd til noe positivt på måter vi neppe kunne forestille oss.

Ingen sosial kollaps

Wilcocks innsidere, spesielt fra Neocon/Majestic-siden av gjerdet, ser ikke lengre enn at dette vil lede til kaos og en kollaps av sivilisasjonen. Dette er lite trolig basert på helhetsperspektivet for hvordan vår planet er administrert av langt mer utviklede livsformer.

Wilcock har blitt fortalt at Majestic nå føler at avsløring av utenomjordisk liv er en nødvendighet for å få verdensspiralen ute av kontroll.

Det er sannelig på tide.

Dette er en vurdering som trolig vil feile grundig for Majestic. En slik annonsering vil neppe skape kaos verden over. Energiteknologier vil med en slik annonsering kunne bli lansert for å hjelpe å snu om på tingene mens det ennå er mulighet.

Denne avsløringen ser nå ut til å være tett koblet til en økonomisk kollaps. Det vil også skape en massiv økonomisk stimulans – et nytt romkappløp og masseproduksjon av nye teknologier.

Fulford sa for nesten to år siden at David Rockefeller besøkte Japan for å innhente noe rundt 5 billioner doller for å finansiere et “nytt romkappløp”. Hva kunne på noe mulig måte vekke opp og inspirere folk nok til å støtte opp under denne formen for uhørte finansielle utgifter?

Tenk over det. Krig er god forretning – men å fullstendig gjøre om på hele verdens teknologi slik vi kjenner den, og føre mennesket ut til stjernene, er langt større og bedre forretning.

Eliminer fienden

Samtidig med tv-serier som “V” blir hele avsløringen veldig åpenbart spunnet på for å få høyrevingen/republikanerne/fundamentalistiske kristne elementer i samfunnet til å assosiere Obama med de utenomjordiske og se på dem som negative og demoniske. [Wilcocks ord]

På denne måten får Majestic eliminert sin fiende – mannen de ikke ønsket som president – på det tidspunktet han gjør annonseringen.

Når man prater med ekte innsidere (som trives på den negative siden av gjerdet) så uttrykker de hat mot president Obama. Fakta er at de arbeider for å greie å bli kvitt han så raskt som mulig – og samtidig finnes det en taletrengt og standhaftig minoritet på internett som mener at Obama bare er en nikkedokke for Den Nye Verdensordenen.

For en skam det er når de folkene som er mest skolert om innsidepolitikk ikke greier å identifisere sine egne verdifulle allierte.

De massive kreftene som drar i den Amerikanske regjeringen er langt mektigere enn det en president og hans tiltrodde medarbeidere kan utligne. Det er årsaken til at du ser så mange reverseringer, kompromisser, økning i militære styrker og brutte løfter. De fleste synspunkter på hva en president faktisk kan gjøre på egenhånd, på  dette punktet i historien, er ekstremt naivt – men det betyr ikke at det er umulig å skape ekte og vedvarende endringer.

President Obama har hjertet på riktig sted - i et særdeles tungt maktsystem.
President Obama jobber for “the dark side”. Dessverre. Wilcock tok feil eller prøvde å avlede oss. Trolig førstnevnte. [Red. kommentar.]

Alt rotter seg rundt ett hode

Benjamin Fulford annonserte nylig at han har flere kilder som sier at Obama vil bli bedt om å gå av som president i januar, enten via en formalitet til hans presidentskap ved hjelp av en falsk fødselsattest eller noe annet som ikke er frivillig initiert.

Wilcock har hørt akkurat det samme fra andre uavhengige kilder – at det i januar vil bli et forsøk på å hevde at han faktisk ikke ble født på Hawaii – som at hans foreldre var på ferie i Kenya eller noen annet  – og derfor ikke kan fortsette som president.

Dere som sitter på toppen av pyramiden, tror dere virkelig at en forfalsket formalitet vil være tilstrekkelig til å ugyldiggjøre en president som faktisk vant med et betydelig populært mandat? [Wilcocks ord.]

[Red. kommentar: Det er mer sannsynlig at denne informasjonen ble satt ut for å forvirre sannhetssøkere til å ikke se Obamas sanne, onde ansikt og la han utføre sine ordrer fra sine overherrer uforstyrret. Det fungerte glimrende.]

V for Vanvittig propaganda

Millioner med dollar er blitt brukt på den mest sofistikerte propagandaoperasjonen som noensinne er sett i moderne historie – den nye tv-serien “V”. Den får definitivt en sekser for innsatsen.

Lederen for V, Anna, er 100% designet for å minne deg om presidenten. Episode 4 retter seg spesifikt mot hans taler som om det var en hjernevasking av massene takket være utenomjordisk teknologi i aksjon.

Episoden presenterer også åpenbart svineinfluensavaksinen som et ET-produkt rettet som et angrep mot jordas befolkning. Dette er så åpenlyst at jeg bare sitter og fryder meg da dette viser hvor desperate de er ved å produsere propaganda som er så åpenbar som dette.

Gitt den kolossale overvekten av UFO-informasjon som allerede finnes der ute, så er serien langt mer enn en dag sent ute. Den kan nok overbevise noen på den ytre høyrefløy, men jeg tviler på at en tv-serie vil inspirere de til å skape det totalt lovløse sammenbruddet av samfunnet som innsiderne forventer skal skje.

Hat er gøy, vanedannende og kaster deg tilfeldigvis av sporet til din spirituelle vekst. Tiden er derfor inne for å praktisere akseptanse og tilgivelse hvis du ønsker å være i rute – selv mot dine sanne fiender. Den gamle spirituelle lærdommen er ikke mindre aktuell i dag enn de var den dagen de først kom gjennom.

Greier du å lese en artikkel uten å bli aggressiv mot forfatteren så har du kommet langt. Det hjelper lite å kreve dokumentasjon av forfatter eller å lenke opp propagandaartikler skrevet av NSA- og Pentagonkilder som fremstår som uavhengige journalister. Er ikke artikkelen i tråd med din oppfatning så aksepter det og finn din egen sannhet. Det er din egen frie vilje hva du velger å tro.

Anna i tv-serien V er den onde utenomjordiske lederen som den negative eliten ønsker vi skal frykte ved Obamas avsløring.
Anna i tv-serien V er den onde utenomjordiske lederen som den negative eliten ønsker vi skal assosiere med frykt.

Oppsummert

Avsløringen av intelligent utenomjordisk liv ser ut til å være koblet til økonomiske endringer, men ingen innsidere kan gi et fullstendig riktig svar på hvorfor og hvordan. Alt vi vet er at de henger sammen. Hvorvidt avsløringen vil skje før, under eller etter en slik økonomisk hendelse i massiv skala vites ikke.

Frykt ikke endringene som kommer. Omfavn de med glede. Alt dette handler om deg. Det handler om det fakta at du allerede har et sjette tetthetsvesen du kan koble deg til for veiledning og støtte: deg selv.

Bare finn ro. Mediter. Studer. Vær i fred i nuet.

Ikke baser deg på “servere” som forteller deg dette. Finn svaret selv. Vent og se hva som skjer. Du vil oppnå resultater veldig raskt i denne tiden vi er inne i.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

102 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Hahaha , Latterlig !!!!!!! Dette innlegget ble publisert ‘ 7 – 12 – 2009 OG DAVID WILCOCK FORESLÅR AT EN ÅPENBARING OG KUNNGJØRING AV INTELLIGENT ALIEN LIV VIL SKJE INNEN 6 MÅNEDER . ALTSÅ FOR 10 ÅR SIDEN !!!

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Alexander Holm
4 år siden

bare en ting å si om det: nyhetsspeilet! :) stedet der man speilvender fakta og dikter opp nyheter

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Bare et lite språktips: På norsk sier vi som regel på terkelen til et eller annet. Å si på kanten er litt på kanten! :)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

David Icke har sin forklaring på mye av det som artikkelen omhandler.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Kjempeartikkel du kom med der Kenneth :)(http://www.rolfkenneth.no/Sit-v9-ShortVersion.html) oppe i 3 versjoner av hva som skjer nær 2012..så er vel denne mest sansynlig at vil skje hvis vi følger dokumentasjonen..Har du lest noe om Patrick Geryl? Hva mener du om hans teorier?

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
14 år siden

Her er et budskap som er med på å skape en bedre verden:

1. Ta vare på deg selv.
2. Vær måteholden.
3. Ikke vær promiskuøs.
4. Elsk og hjelp barn.
5. Ær og hjelp dine foreldre.
6. Gå foran med et godt eksempel.
7. Forsøk å leve i sannhet.
8. Ikke begå mord.
9. Ikke gjør noe ulovlig.
10. Støtt en regjering som er utformet og arbeider for hele folket.
11. Ikke skad en person som vil vel.
12. Vern om og forbedre omgivelsene dine.
13. Ikke stjel.
14. Vær tillit verdig.
15. Oppfyll forpliktelsene dine.
16. Vær flittig.
17. Vær kompetent.
18. Respekter andres religiøse overbevisninger.
19. Prøv å ikke gjøre ting mot andre som du ikke ville like at de gjorde mot deg.
20. Prøv å behandle andre slik du ville ønske at de behandlet deg.
21. Blomstre og lykkes.

Sjekk dette: http://www.twth.org

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Svar/spørsmål over var til Kennth Myhre.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Mina
14 år siden

Personlig tror jeg på jordskorpeforskyvning pga. Nibiru senest 2011, som diskutert her:
http://www.rolfkenneth.no/Sit-v9-ShortVersion.html

I så fall er det mye å forberede, i alle livets sfærer. Se Emnesystem, emnenr. 492:
http://www.rolfkenneth.no/Bakkemannskapet-emnesystem.html

Men man trenger jo ikke å tro på NIbiru for å erkjenne at noen står bak fordummingen av dagens kultur, der vi drukner i trivia, underholdning, quiz og nyheter på symptomnivå. Hva man skal gjøre, må da avhenge av hvilken krise man mener er verst, og som krever størst forberedelser.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Du skriver fantastisk og svært overbevisende Kenneth :)
Hadde det ikke vært for litt småfurting avogtil så hadde jeg vært hellig overbevist om at du og Mike allerede hadde nådd et høyere nivå
Eneste jeg mener er at artiklene dine er litt vel posetive
At Nibiru skal stå bak alle katastofene er jeg ikke helt enig i..
At solforsker Pål Brekke er kontrolert blir litt feil siden han har gått ut og fortalt at Rød Ødegård styres av NASA og vært med og avsløre klimabløffen.
DR Kaku er heller ingen styrt mann så at vi vil oppleve gigantiske solstormer nå snart er hevet over all tvil
At det varsla gammaglimtet kommer nå snart er hevet over enver tvil siden det ikke kan komme senere
2012 filmen handla da heller ikke om noe planet x men kun om polskifte, slutten ødla hele troverdigheten til filmen da dem etter 1 mnd på sjøen gikk ut og så sola og satte kursen mot Afrika
Får man utbrudd i supervulkaner så ser man ikke noe sol dem første 5-10 år
Zetaene og RA sier mye det samme men hva er bindingen ? og hvilken densinitet tilhører Zetaene ?
Personligt så er jeg helt overbevist om at det ikke kommer til og eksistere noe liv her i 2013
Ordene som jeg ble fødd med runger fremdeles i bakhodet og ingen har klart og endre det
Verden skal dø og en ny blir født
Det er litt trist og tenke på at jeg ikke er blitt tatt med i noen av dem 3 RA gruppene :(
Men NS mm skal ha en stor takk for og sette det hele inn i et større perspektiv :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

ZetaTalk-zetaene hevder de tilhører 4D+. I tillegg skal det være 127 andre zeta-arter spredd utover i universet, hver med SIN kultur, teknologi, etikk og agenda.

Fra et ZetaTalk-perspektiv er ikke primærmålet at flest mulig skal overleve jordskorpeforskyvningen på det fysiske planet, men at vi er godt mentalt og åndelig forberedt, slik at sjelen ikke tar med seg store traumer til sin neste inkarnasjon.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
14 år siden

Mitt inntrykk er at alle de spådde krisene og katastrofene både HAR kommet og KOMMER, men uten de spådde offentliggjørelsene. Denne trenden KAN vedvare helt frem til…

Vi må derfor PERSONLIG bli flinkere til å konkludere og erkjenne fakta, fremfor stadig å VENTE på de mange offentliggjørelser via presidenter og Dagsrevyer, som kanskje aldri kommer.

Ingen UFO Disclosure…
Ingen annonsering av hvor alvorlig verdens finanskrise virkelig er…
Ingen annonsering av hvor alvorlig verdens matvaremangel virkelig er…
Ingen annonsering av en stor planet som har nådd den indre delen av vårt solsystem…

Vi er som frosken i en kjele med vann som gradvis varmes opp til kokepunktet. Katastofer og kriser galopperer mot oss fra alle sider, mens vi morer oss til døde med Seinfeld og “Bit for bit” og alskens kose- og nostalgiprogrammer… mens vi venter på de store annonseringer som aldri kommer…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Helt Enig Kenneth, dem aller fleste sitter og venter på store kattastofer eller beskjeder fra presidenter osv, men nesten ingen legger merke til dem små tegna og tinga som dukker opp nesten hver eneste dag ;)
Matkrise og finanskrise er nøye planlagt av eliten
Monsanto tener det dobbelte nå som for bare 2 år siden og finanskrisen er skapt for og få alle nasjoner til og ta opp store lån for og sprøyte store “krise” pakker inn i bank og finansnæringen noe som igjen fører til en gedigen boble som bare venter på at noen skal stikke hull så dem kan komme som reddene engler med den nye globale valuttaen sin
Litt nyskjerrig på den store planeten som har nådd den indre delen av vårt solsystem…
Er det den samme som ble omtalt i mange store medier i 83 og som ingen har nevndt siden ??

Mina
Mina
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Enig med deg, men hva skal vi gjøre? Hvordan kan vi endre ting? Tror det er den største fortvilelsen blant de fleste av oss!
Har du noe godt forslag? Hva gjør vi???????

Mina
Mina
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Den over var til Kenneth Myhre!

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Obama har hjertet på rette sted? For meg ser det ut som at fyren snarere er…..helt tom innvendig. Når han taler virker det som om at han leser Mongolske fiskekake-oppskrifter e.l, og ikke ord han selv ser noen som helst mening i, eller ord som kommer fra hans egen forstand. Jeg ser han som en slags “robot president”. Og på samme tid som et slags kommersiellt produkt for massene. Akkurat den rette fyren til den rette tiden og det rette publikum. (Og de rette herskerne som trekker i hans tråder og lager hans taler.)

Chris C.
Chris C.
Abonnent
14 år siden

Digger disse positive artiklene som gir en så mye energi.

Takk!

Dan H. Slettevolden
Skribent
14 år siden

Universet er veldig stort …

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

dette ligner i hvertfall veldig lite på rakett…

– “Pyramideformet UFO svevde over Moskva”

“Tidligere denne måneden ble det sett et mystisk lysfenomen over Nord-Norge. Forskere TV 2 snakket med mente dette kunne være foråsaket av en russisk rakett”.

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  hanze
14 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  hanze
14 år siden

Merkelig, hvor var russisk E-tjenesten i “flere” timer? Kan nok hende at dette er enda en BlueBeam test fra NWO-eliten. Jeg har hørt de er særlig glad i “pyramider”… ;)

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

“A giant triangular UFO was spotted hovering over the Kremlin in Moscow – in a film that has sent shockwaves throughout Russia.

The flying object, which witnesses said could be up to a mile wide, was filmed by two amazed spectators – one at night from a car and another during the day”.

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden
Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Regner med at alle har hørt om Hessdalen og lysfenomenene der. Her kan du se en dokumentar (5 deler). Er nok et av de best dokumenterte UFO-fenomen ever. Egentlig rart at det ikke er enda mer blest om dette stedet.

http://www.youtube.com/watch?v=LgUQF-QnnxI
http://www.youtube.com/watch?v=sm7YRCXFHVE

gubefo
gubefo
Abonnent
14 år siden

Eg las med stor interesse fram til eg kom til
“Avsløringen og økonomisk kollaps går hånd i hånd”
Der står at det vart laga falske gullbarar av wolfram/tungsten. Det er for så vidt greitt, men så kommer det :
“Tungsten veier omtrentlig det samme som gull. Når du har drillet et lite krater i bunnen og fylt på med litt bly så er den perfekt.”
Alle som klarer å slå opp i ein tabell for densitet/massetetthet til grunnstoff vil finne ut at wolfram er lettere en gull, og viss ein driller krater i wolframen og fyller det med bly vil den jo bli enda lettere siden bly har endå lavere massetetthet enn wolfram igjen…
Etter å funne ein slik feil vart heile artikkelen svært lite truverdig. Sannsynligvis er nok det meste andre som står i artikkelen også reinspikka sprøyt, men ikkje like lett å avsløre vitenskaplig…

en fisk uten sykkel
en fisk uten sykkel
Abonnent
Svar til  gubefo
14 år siden

> “Sannsynligvis er nok det meste andre som står i artikkelen også reinspikka sprøyt, men ikkje like lett å avsløre vitenskaplig… ”

Dette er jo akkurat dette som er så besnærende med konspirasjonsteorier, fordi de er gjerne utformet på en måte som gjør dem umulig å falsifisere (altså en lite vitenskapelig teori).

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden
Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=162445

Det har vært en større diskusjon om den angivelig raketten som ble fotografert utenfor Tromsø nå nylig. Nå har David Wilcock kastet seg inn i debatten på linken over – i 8 deler.

Når jeg gir en kommentar her har jeg lyst til å si noe om artikkelen og kommentarene som følger. Frank har gjort et godt arbeid med å forsøke å sette sammen større deler av evidens til en helhet. Det er mildt sagt “risky business” da mennesker som David Wilcock også er ikke perfekte i sin bevissthet. Deres såpdommer tanke og meninger er viktig brikker i puslespillet som oppstår når vi forsøker å sette sammen informasjon som henger så langt ut på en gyngende gren.

Husk at selvv Ra stoffet kan ha en viss prosent feilmargin i oversettelsen av stoffet, valg av ord fra ra til Clara, og David eller meg. Husk at vi også prøver å gjøre tolkninger av mye informasjon – som Korn sirkler, kanaliseringer, nyere vitenskapelige funn, vitenskap som vitenskap avviser, mennesker som er på ulike nivåer i forbindelse med andre som vet…..Project Camelot, m.m.

Husk at det ikke er mulig å si sånn og slik kommer fremtiden til å bli. Når det er sagt, er det mer troverdighet i denne informasjon enn det som finnes på Masse media nyheter.

Det jeg prøver å si er at mange mennesker gjør så godt de kan med å forberede så mange som mulig at det er nye ting på gang i universet og det er viktig å være våken, kritisk, og åpen ti det vi er i ferd med å ta inn over oss.

Aslak
Aslak
Abonnent
14 år siden

Viktig aa diskutere dette:
Okay. siden jeg regner mange av folka her paa nyhetsspeilet for ekte truthseekers. Vil jeg gjerne at dere skal alle se paa denne videoen. Kanskje er det mulig at hele denne 2012 og the truth movement, er noyaktig hva illuminati onsker. at alt dette er planlagt av illiminati selv. Bare vaer klar over foelgende. Hele denne New Age/truthmovement, oesnker til syvende og sist aa lage en New New World Order.
er det kanskje det som illuminati oensker?? hmm (jeg sier ikke at noe nodvendigvis er slik. jeg bare stiller kritiske sporsmaal.) VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=77o9KwxUG4E

Natural mystik
Natural mystik
Abonnent
14 år siden

jeg synes det virker som det er makt demonstrasjon. at obama og company kan gjøre hva de vil. jeg tror ikke de bryr seg lenger om befolkningen hater eller liker dem. de gir befolkningen en “offer that they cant deny”.
se på fredsprisvinneren etter at han hadde blit erklært som prisvinneren, han sender soldater. ” i can do what ever i wanna do”
klima saken selv om det var noe lureri så gjør de akkurat som de vil.
Og alt hysteriet om at han skal komme til norge. og politi eskort fra halve landet.
det får det til å virke i hodet vårt som om han er “untouchable”
han blir forgudet mer en han blir hatet helt ærlig

ArneLo
Abonnent
Svar til  Natural mystik
14 år siden

Problemet med denne artikkelen og Wilcock er at de oppfordrer til å gi Obama og co mer energi. Dette kan muligens fører til motsatt effekt enn det personen som gjør dette ønsker, spesielt hvis de tar feil i intensjonene til Obama:

Fra Cassiopaea kanaliseringen
Oneness With God?
Q: (L) Okay, now Eddie writes: ‘Laura brought up several comments about Love that confused me. I do not understand how could giving love when not being asked could harm instead of improve.’ Can you remark on this?
A: “Giving” love is not giving, in such a case.
Q: So, if you give love when you have not been asked, you are NOT giving?
A: You are taking, as usual.
Q: When you say you are ‘taking,’ what are you taking?
A: Energy, a la STS.
Q: How does it come that you are taking energy from someone by giving them love when not asked?
A: Because an STS vehicle does not learn to be an STO candidate by determining the needs of another.
Q: I don’t understand how that means you are taking energy?
A: Because the act is then one of self-gratification. If one “gives” where there is no request, therefore no need, this is a free will violation! And besides, what other motivation could there possibly be in such a scenario?!? Think carefully and objectively about this.
Q: My thought would be that, in such a scenario, that if one gives love to someone who has not asked or requested, that it seems to be a desire to change the other, i.e. a desire to control. It is a judgment.
A: You got it!!
Q: Now he says further: ‘Yes, everything is lessons and if a person has chosen a specific path they should be allowed to go and learn their way. But, let’s say this is happening to someone you really love. And let’s say that the person may be in a period of his life that his/her thoughts are probably taking her/him to commit, let’s say, a murder. Don’t you think that if you send this person love, even unconsciously, that it may provide the necessary energy or influence to stop that murder?’ Comment please.
A: No, no, no!!! In fact, if anything, such an energy transference even could enhance the effect. Imbalanced waves could be drawn upon by the receiver.

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Det er nok på grunn av samme kosmiske regel STO entiteter ikke kan gripe direkte inn i vår gjøren og laden her på planeten. Det er en bruk på den frie vilje. STS entiteter derimot. De gjør hva som helst for å tilfredstille sitt eget ego.

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden
ArneLo
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

“Greetings! I am Maitreya, the Cosmic Christ. I will come to Earth, from my StarShip, within days to bring a message on the Television, on the Radio, printed in Newspapers, and to any out of range of these things, they will hear the message telepathically in their own language. Each One of you will know with your hearts that it is I and I have returned at what is known as the second coming of the Christ.”
_http://www.galacticroundtable.com/profiles/blogs/maitreya-mother-sekhmet-aa

Hvorfor sender han ikke alt telepatisk da? Hvorfor omveien rundt fjernsyn, radio og aviser? Jaja, verden vil bedras.

Her en god en til fra Sorcha Faal:
Numerous reports from the United States and Europe are providing firm evidence that, for the first time in our present age, mankind has made a successful ‘attack’ upon the ‘dimensions’ of the ancient gods in our human races’ age old attempt to break free from the ‘stranglehold’ many believe these beings have upon our Earth.

The numerous scientific technicalities underlying this attack are much too complex to review in a report such as this but, can basically be outlined as follows:

On Tuesday evening, December 8th, CERN’s Large Hadron Collider (LHC), located in Switzerland, “smashed together subatomic particles at the highest energies ever reached by a human-made accelerator” which were then ‘quantumly’ transferred to the massive Partial Reflection Medium-Frequency (MF) Atmospheric Radar Facility located in Ramfjordmoen, Norway, operated by European Incoherent Scatter Facility (EISCAT) radar and ionospheric heating scientists who, in turn, work under the supervision of the American High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) that many call one the largest ‘weapons of mass destruction’ ever constructed.

Now upon this ‘quantumly’ transferred high-energy beam being received in Ramfjordmoen, it was then ‘pulsed’ vertically into the upper atmosphere above Norway at 2.43 MHz by their MF Radar antennas which resulted in a ‘spiral’ light display

« Forrige artikkel

Betydningen av offisiell utenomjordisk kontakt

Neste artikkel »

Uoffisielle “UFO-lekkasjer” har pågått lenge

102
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x