Hvorfor myndigheter skjuler utenomjordiske besøk

7.5K visninger
3 minutter lesetid
39

Ved åpningen av A New World If You Can Take It i Zurich sist fredag sa Bill Ryan fra Project Camelot at for å forstå geopolitikk må man akseptere at vi har hatt og fortsatt har utenomjordisk besøk på jorden.Med geopolitikk menes hvorfor et lands myndigheter opptrer som de gjør, deriblant årsaken til at det ansees viktig at visse typer informasjon blir holdt hemmelig.

For å forstå utenomjordisk tilstedeværelse på jorden og UFO-fenomenet må man forstå at det er mulig å reise i tid.

Motivet for hemmeligholdelse

Motivet for å hemmeligholde utenomjordisk besøk og tidsreiser er ønsket om å bevare eksisterende maktstrukturer innen politikk, økonomi, helse, utdanning, den åndelige sfære, kort sagt alle samfunnsområder. Disse maktstrukturene er hierarkiske og bygger på et prinsipp om at mennesket er avmektig, og at vi derfor har behov for autoriteter som kan veilede og styre oss, ta bestemmelsene på våre vegne.

Dette gjelder også i et demokrati som vårt. Vi har overlatt politisk myndighet til politikerne vi velger ut ifra en forståelse av at de er bedre egnet enn oss til å bestemme på våre vegne. Eller enda verre, ut ifra et ønske om at vi skal slippe å bry oss med å sette oss inn i sakene selv. Og er vi misfornøyde med tingenes tilstand, roper vi over oss og ber dem om å ta affære. Slik har politikken også i vårt land blitt mer og mer en arena der populismen råder i stedet for ideologien.

Vår avmakt er altså fundamentet vår verdens samfunnsstruktur bygger på, enten det er i Europa, Amerika, Australia, Asia eller Afrika

Tidsreisende

Hva har så dette med utenomjordisk besøk og tidsreiser å gjøre? Det henger nært sammen, sa Bill Ryan. Han fortalte at Bill Burns (UFO Magazine, UFO Hunters) i et intervju på Coast to Coast fortalte at han hadde tilbrakt tid sammen med tidligere FBI direktør J. Edgar Hoover før han døde. Hoover fortalte ham da at de som var i UFO-en som krasjet i Roswell, var tidsreisende. Ifølge Hoover var det ikke at UFO-krasjet var tilfelle som var den største hemmeligheten. Heller ikke at de som reiste med den kom fra vår fremtid og brukte den til å reise tilbake til vår tid.

Den største hemmeligheten var at de brukte bevisstheten sin til å reise i tid. Siden Roswell-humanoidene var mennesker fra vår fremtid, betyr det at vår bevissthet er like mektig. Myndighetene i alle land frykter hva som ville skje om menneskene forstod hvor kraftfulle de egentlig er. Da ville hele grunnlaget for verdens maktstrukturer forsvinne.

Det er vel vanskelig å avskrive den tidligere FBI-direktøren som uinformert eller leverandør av fantasier. Likevel er det fortsatt mange som betviler at UFO-fenomenet er reelt og at jorden har besøk av reisende fra andre planeter og tider, selv etter at flere land i løpet av det siste året har frigitt sine UFO-arkiver, slik at de er offentlig tilgjengelige.

Bill Ryan under åpningen av konferansen. Til venstre et av medlemmene av Swiss Ground Crew, som bidro med førsteklasses tolking til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.
Bill Ryan under åpningen av konferansen. Til venstre et av medlemmene av Swiss Ground Crew, som bidro med førsteklasses tolking til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.

Spredning av desinformasjon

Årsaken til at befolkningen er splittet i synet på hvorvidt UFO-fenomenet er reelt kan være at en del av de amerikanske myndighetenes dekkoperasjon gikk ut på å spre desinformasjon om emnet. Deler av UFO-miljøet har vært sterkt preget av slike desinformasjonsspredere.

På den annen side har det også vært gitt korrekt informasjon, men da på en slik måte at de som ikke taklet ideen mentalt, lett kunne velge bort informasjonen fordi den ikke inneholdt ugjendrivelige bevis. Det blir antatt at årsaken til at korrekt informasjon har blitt gitt, er at de som har gitt den ønsker å kunne forsvare seg om de skulle bli angrepet og beskyldt for å ikke fortelle befolkningen sannheten. De kan da vise til at de faktisk har gitt informasjon, men at folk valgte å se bort ifra den. De som mentalt var i stand til å håndtere ideen om liv på andre planeter, har søkt videre og funnet informasjon som støttet den.

Et paradigmeskifte til høsten?

En av Project Camelots kilder hevder at det alt er bestilt tid på CNN 27. november til President Obamas avsløring av at vi har hatt besøk av 5 eller 6 vennligsinnede utenomjordiske raser.

Men kanskje får verden se en stor UFO komme ned på en utendørskonsert helgen før. En som har vært bortført av en UFO, ble om bord i UFO-en vist en stor utekonsert på et stadion en gang i fremtiden, der en stor UFO plutselig kom ned fra himmelen, synlig for alle tilstedeværende. Den bortførte har senere prøvd å finne ut hvor og hvilken konsert, og har nå funnet at en utekonsert planlagt i Florida på det tidspunktet stemmer med det vedkommende ble vist.

Vi kan se frem til en høst da i hvert fall ett paradigme skifter.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Kanskje en kommentar til: Jeg har det inntrykket at ledelsen i denne institusjonen ikke liker det som foregår, men at institusjonen er parasittert av en utenforstående mafiaenhet som misbruker både institusjonen og ungdommene på denne måten.

Det dreier seg ikke om en barnvernsinstitusjon, men om en institusjon ungdommenes selv har søkt seg til frivillig, men når de først blir antatt, misbrukes de på denne måten.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Njaa – Jeg vil ikke påstå at utenomjordiske UFOer ikke finnes, og jeg vil ikke påstå kategorisk at bortførelse av mennesker for intime fysiske og psykologiske undersøkesler og eksperimenteringer ikke skjer.

Det jeg derimot vet er at denslags bortførelser, undersøkelser og eksperimenter skjer med barn og ungdommer og noenganger med voksne utrført av høyst jordiske autoriteter og institusjoner som for eksempel barnevernsinstitusjoner, psykiatriske anstalter, kostskoler og tilogmed i vanlige skoler og barnehager.

Grunnen til at jeg vet dette, er at jeg faktisk har hatt/har direkte kontakt med ungdommer via internett som utsettes for dette.

Det de forteller meg er som en historie fra innsiden av en UFO, men det dreier seg ikke om en UFO, men kjellerlokalet i en spesiell instituasjon hvor disse ungdommene bor og samtidig går på skole.

Det de forteller inneholder absolutt alle ingredienser du kan finne i disse UFO-bortførelseshistoriene – hele pakka.

Da jeg konfronterte dem med likheten mellom det de opplever og UFO-bortførelser, bare lo de.

Desverre kan jeg ikke røpe mer om dette enn det jeg her har skrevet, idet ungdommene forteller meg om disse tingene under trussel om strenge represalier. Men jeg har intrykk at de føler det som en betryggelse at noen utebfor vet hva som foregår, og jeg har nærmest fungert som støttekontakt for dem over internett i en viss tid nå.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Har aliens humor? Noen som vet?

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Sitat:Uhouse møtte en alien som amerikanerne kalte J-ROD ved et par anledninger. Selv sa denne alien at navnet var Chi’el’ah.

CH’EL’AH?????

Pussig, når begynte UFO-vesnene å snakke navaho???

Forøvrig anbefaler jeg alle å lytte til denne søte barnesangen sunget på navaho-språket:

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

http://www.henrymakow.com/clark_mcclelland.html- Annunaki i romdrakt pratende med Nasa astronauter..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thor
14 år siden

Ja rart så mange likheter man finner nå til tidligere historie
Er historien i ferd med og gjenta seg ? er vi nok engang på vei til og bli besøkt av Anunakiene og vil det i så tilfelle få like katastofale resultater som sist for menneskene ?
Kanskje snart på tide og selge huset og bygge seg en liten pyramide og bo i istede ;)
Se på dem 2 bildene nederst på siden her Thor
1 bilde sier mer en tusen ord sier dem, hva sier 2 bilder da ?

http://arkcode.com/custom3_28.html

diskutatoren
diskutatoren
Abonnent
14 år siden

Ja, hva skjedde her da? Ingen konsert, og ingen annonsering. Jeg kan vel roe helt ned angående 21.12.12 og da?

Jeg ler litt inni meg.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

“May the force be with you”.Gammelt Star Wars-ord :-)

Alle kan under gitte omstendigheter begå undere.Det er ikke forbeholdt kristne. Kraften er den samme for alle med et rent hjerte,og et uselvisk sinn.
Dette kan naturligvis også finnes hos kristne,og da har de den legende kraften.Det er flere eksempel på det,og det er enda mange flere eksempler på at både mennesker fra andre religioner og trosretninger har den.
Den største forskjellen ligger i hvem de gir opphavsretten til,for det de alle har til felles er at ingen sier den kommer fra dem selv.De er ikke opptatte av å ta æren,og er du utstyrt med kraften fra universet,samt at du er ydmyk nok til å innse at den ikke kommer fra deg selv alene,så kan du gjøre undere også!

Så at kristne kan heale,og gjøre ymse ubegripelige ting er ikke det samme som at de har eksklusiv enerett på dette.En offensiv kristen Gud ville da neppe gitt feks indianere muligheten til å gjøre det samme uten å gitt “vår” gud æren.
Det er også viktig å huske at svært mange mirakelmenn/kvinner kun er tryllekunstnere og sjarlataner,og det gjelder i alle fall alle typer av arten,både kristne og “ukristne”;og de er det maaange av!!

Troen på helvete og satans makt er en utmerket sovepute for mennesker.Går ting bra i livet,så priser vi Gud! Går noe filleveien så er det Satan som er ute med fantestreker,og det er vanligvis fordi man tror for lite,så da er det om å gjøre å tro og be enda mer! En runddans selvfølgelig,fordi livet skal ikke hele tiden gå bare bra.Resultatet er konstant dårlig samvittighet fordi man er en for dårlig kristen.Hvilket liv er det da?
Veldig fint er det også,og gjøre som mange kristne gjør,å leve omtrent som om de ikke var kristne i det hele tatt,og bare be om tilgivelse ved neste nattverd.Dette er de som er kristne “for sikkerhets skyld”.

Unrestrained
Anonym
Svar til  Uenur
14 år siden

Dere misforstår meg, jeg ser ikke meg seg som muslim eller kristen. Jeg tror på en skaper og at vi, jorda og solsystemet er hans skapelse. Det finnes ikke bevis for noe annet. Eliten gnir seg seg i hendene når vi fantaserer på deres premisser og kjøper deres “bevis”.
Jeg syns ikke det er vanskeligere å tro at Guds ord har overlevd sensuren i skriftene, enn å tro på ET’s og et uendelig univers. Jeg har prøvd begge deler.
Dere er kanskje redd for å bli stilt til ansvar for deres handlinger?
Dere er kanskje hjernevasket av 80år med propaganda, hovedsaklig i form av science fiction?
Dere er kanskje hjernevasket av 400år med propaganda, i vitenskapens navn, Copernicus og så videre?
New age religion er grunnlaget for new world order.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

“Dere er kanskje redd for å bli stilt til ansvar for deres handlinger?”

Hvis ikke du eier “frykt” for stiltelse til ansvar for dine jordiske handlinger, forsvinner angrefølelsen helt fra sinnet og hjerte. I islam så sier man det slik: Uten gudsfrykt, kan man bare gjøre hva man vil!

Det er nettopp denne tankegangen som ligger på “utbytting” av mennesker og alt annet som finnes i naturen: Fravær av ansvar. Det er altå helt greit for rike-eliten å behandle de fattige, som de bare ønsker. La dem dø av seg selv fordi de ikke eier det eliten eier: Makt og kontroll over jordas kortvarige naturressurser!

Idiotiske folk som tilber vitenskapelige fakta, etablerte historien og det djevelske pengesystemet, kan bare frykte seg av det videre til døden. Mens de som viser medmenneskelighet og kjærlighet for naturen, har rett på evig liv pga de bestod den harde testen av livet, omriget av ondskapens spørsmål og deres masse eksamener! :D

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

jeg har i utgangspunktet ingen problemer med Gud.Om bibelen har rett i ett og alt,derimot,ja spesiellt hovedbudskapet i NT,så er alt meningsløst.Fullstendig meningsløst for alle som ikke innehar den rette tro.Om det virkelig er slik at kun de som bekjenner seg til kristendommen er de frelste,og alle andre kun har en enveisbillett til det varme stedet,vil det bety at alle andre mennesker kun er som fortapte statister å regne på vår jord.Dette budskapet er i så fall den største konspirasjon av alle,og “rockefellerne`s” eventuelle planer om befolkningsreduksjon, blir som peanuts å regne i sammenlingning! Dette er ikke mindre elitisk tankegang det,enn den menneskelige utgaven! Jeg ønsker faktisk ikke å tro på noe slikt.
Jeg tror alt henger sammen,både på jord og univers,og at absolutt alle er her for å lære,og at vi alle havner på samme sted etter at vi er ferdige for denne gang.Helvete eksisterer kun på jorda,fordi noen mennesker liker det slik! Dette ekskluderer ikke nødvendigvis Gud,bare de forskjellige menneskeskapte guder,også bibelens.
Om Gud finnes er han den samme for alle,uavhengig av religion eller ikke religion!

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Er helt på samme linje der. Jeg tror at det er nettopp en slik tankegang som kan være forløsende for mange religøse traumer.

Hvor havner man ved å være knyttet fast til dogmer, bibelrvers og forestilling om en gammel hvithåret mann som fungerer som en overdommer som står der parat til å dømme oss nord og ned ved det minste bokstavtroe avvik.

Jeg er også tilbøyelig til å tro eksistensen av Jesus eller Gud eller et eller annet ubegripelig noe og at Dette er allstedsnærværende. Men ikke slik som de gammelmodige bokstavtro mener. Jeg har erfart deres sanne lære og deres holdninger til sine medmennesker. Liv og lære var i mange tilfeller milevis fra hverandre. Der i gården var det ikke mye rom for avvik eller tilgivelse. Kun dømming.

Religioner med sine “undergrupper”, er blitt etablert av mennesker som ikke bare har idealisme som drivkraft. Så har de plasert en eller annen hellig skikkelse som det store trekkplaster, og mennesker blir fanget i deres nettverk.

Og alt er klart for å forfølge, trakkasere, bekjempe og utrydde sine meningsmotstandere, eller hjernevaske og forlede folk til kollektivt selvmord. Det finnes mange grufulle eksempler.

Unrestrained
Anonym
Svar til  hanze
14 år siden

Hvor havner man ved å være knyttet fast til hva NASA og myndigheter sier er kosmos?? Hvis du stoler så på disse og blindt svelger hva de sier er dette ikke noe annerledes å tro på Gud.

There will be no judgment until very tall buildings are constructed.
The hour will not be established – till the people compete with one another in constructing high buildings.

The Last Day will not be established unti time will pass quickly. Great distances will be traversed in short spans of time.

A voice will call him by name … and even people in the east and west will hear it. This voice will spread over the entire world, and every tribe will hear it in their own language. A voice from the sky that everyone will hear in his own language.

In the End Times men will come forth who will fraudulently use religion for worldly ends and wear sheepskins in public to display meekness. Their tongues will be sweeter than sugar, but their hearts will be the hearts of wolves.

The prophet says that, in the End Times, there will be very few people who can be called true believers: There will come a time for my people when the mosques will be full of people but they will be empty of right guidance.

Great cities will be ruined and it will be as if they had not existed the day before.
The poor will grow in number, gains will be shared out only among the rich, with no benefit to the poor.

There will be prevalence of open illegal sexual intercourse.

The Hour will come when adultery becomes widespread.

Men will imitate women; and Women will imitate men. People will indulge in homosexuality and lesbianism.

The Hour will come, when people believe in the stars and reject al-Qadar (the Divine Decree of destiny)

The time will be years of confusion. People will believe a liar, and disbelieve one who tells the truth. People will distrust one who is trustworthy, and trust one who is treacherous.

Verily in the presence of the Last Hour, there would be … false testimony and concealing evidence.

When the power or authority comes in the hands of unfit persons, then wait for the Hour

Bribes will be called gifts, and will be considered lawful.

http://www.fixedearth.com
Belief in a cruel God makes a cruel man

ArneLo
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Det er vel du som har problemer med å komme deg ut av svart/hvit eller gud/nasa tenkningen. Det er ingenting som tyder på at verden er svart/hvit. Jeg stole ikke en millimeter på hverken nasa eller bibelen, men jeg kan heller ikke avise hverken “Gud” eller ekstrajordelige vesner av den grunn.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Godt poeng. Skal vi ta NT for god fisk så er det jo bare å tro og lene seg tilbake. En gavepakke til mennesker som elsker sin komfortsone. Det var jo psykopaten Constanin I som ferdigredigerte det meste av NT i Nikea.
“On some date between 15 May and 17 June 326, Constantine had his eldest son Crispus, by Minervina, seized and put to death by “cold poison” at Pola (Pula, Croatia).[212] In July, Constantine had his wife, the Empress Fausta, killed at the behest of his mother, Helena. Fausta was left to die in an over-heated bath”

En kristen mann, eller passet myten for sosial kontroll?

In the early sixteenth century, Pope Leo X is on record as declaring: “It has served us well, this myth of Christ.”
Jesus: The Man and the Myth

Religions are, for the most part, bad but religion is not.
Kurt Gödel

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
14 år siden

Selvfølgelig finnes det en Gud,en skaper,mange religioner som har en skaper til felles,og han skapte ET`ene også,vi kan da umulig være alene i dette store universet.
Som Burt Reynolds alltid sa i Smokey and the bandit “I`am To Pooped to pop“.
God natt.

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Kan se ut for at noen har hatt besøk av aliens i de hine harde dager også

Og jeg så, og se, det var noget som var som ild å se til; fra det som var å se av hans lender og nedover, var alt som ild, og fra hans lender og opover var det som en glans å se til, som skinnet av det blanke metall. – profeten esekiel

Esek 03,12 Esekiel hørte lyden av “gudenes” vinger og hjulene ved siden av dem

Esek 03,14 Herren flyr Esekiel til Tel-Aviv

Esek 08,01 Et metallisk vesen tar Esekiel med på en flytur over Jerusalem

Esek 09,01 Herren roper frem seks mann med hver sitt ødeleggelsesvåpen

Esek 09,03 “Guds herlighet” løfter seg fra kjerubene og flyr til et annet sted i tempelet

Esek 11,22 Herrens herlighet stiger opp fra byen og flyr til et fjell øst for byen

Unrestrained
Anonym
14 år siden

Myndighetene skjuler ikke dette.. de gjør det motsatte, bare gjennom sine stråmenn. Project Camelot, Disclosure Project Dette er useriøse folk som aldri kan bevise noe, kun tomprat, håp og frykt. NASA med sine STS75, STS115 som er fulle av “UFOs”, hvis de ville sjule dette hadde ikke sluppet disse. MoD i England slipper sin propaganda. Science fiction filmer som War Of The Worlds, The Day the Earth Stood Still, Solaris, Star Trek, 2001: A Space Odyssey, Alien, Star Wars, Stargate, Babylon 5, Terminator, ET, Total Recall, The Fifth Element, The Andromeda Strain har totalt hjenevasket folk så de tror på ET’s før de tro på Skaperen.. Media og flere presidenter har snakket om dette helt siden 30-tallet. Det er propaganda!! Det avleder oss fra den enkle sannheten at Gud faktisk skapte oss og at aliens ET’s sannsyligvis ikke eksisterer i det hele tatt. Det er ihvertfall ikke noe nært forestående angrep eller redningsaksjon. Vi må selv rydde opp på planeten her, vi har ikke tid til å drømme. Myndighetene og satanistene vil vende oss fra Gud. En skaper. Og har holdt på med dette i tusenvis av år, omskrevet og sensurert bibelen og koranen. Alt de gjør går imot ideen om en skaper. Klarer de å overbevise folk om ET’s har det endelig klart dette. Tenk over hva du egentlig kjøper som bevis. Takk Gud vi nærmer oss den siste time.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Siste time, ja… Det er nok leeenge til. Så er det jo litt interessant å vite hva du mener med siste time?

Tenker du da på den dagen guden din skal holde dom over alle mennesker? Jesu gjenkomst og hele den pakka der?

Jeg er sikker på at menneskets siste time kommer en eller annen gang, men neppe fordi vårherre returnerer.

Muligens klarer vi enten å ta knekken på oss selv, eller så ender vi etterhvert opp som over 90 prosent av alle arter som noensinne har levd på denne kloden;

Utryddet…

Årsakene kan være så mangt, men sannsynligvis skjer dette når denne planeten ikke er beboelig for vår rase. Da kommer det fortsatt til å være masse liv her på kloden, men da av den mer hardføre sorten.

Jorden kommer til å leve videre lenge etter at vi mennesker er borte.

Hvem vet, kanskje den ser frem til den dagen da vår art, som har opphøyd seg til herskere over alle andre arter, ikke lenger er her og forpester sine omgivelser med sin brautende og primitive adferd til fortrengsel for de fleste andre arter på kloden, hvorav de aller fleste har vært her vesentlig lenger enn hva vi har.

Det er like fascinerende som det er trist å se hvor destruktive vi mennesker har vært, er og fortsatt ser ut til å forbli…

Unrestrained
Anonym
Svar til  Vandalf
14 år siden

Du velger å tro på alle disse infløkte dystopske visjonene fremfor en Gud.
Du ser nesten frem til din egen utryddelse, fremfor å tro du har en skaper.
Dette er et satanistisk livssyn. Fornekte Gud og tro på ødeleggelse og død.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Kall det hva du vil…

Jeg kaller det realisme. Og det er ikke spesielt innfløkt heller.

Dette er forøvrig ikke visjoner. Det er høyst reelle saker. Du er i visjonsbransjen, ikke jeg.

Jeg kommer til å være borte lenge før det blir snakk om noen utryddelse, og jeg har aldri benektet at jeg har en skaper. Tvert imot, det erkjenner jeg, og jeg vil her legge til at jeg har 2 skapere; mor og far!

Ps; Guden din er meget godt kjent med både ødeleggelse og død, er han ikke? Får ihvertfall det inntrykket når man leser Bibelen.

Og den har jeg lest, fra perm til perm. Flere ganger… Den var hele mitt livsgrunnlag helt til jeg var 18 – 19 år.

Takk gud (øh, eller takk i hvertfall) for at jeg har kommet meg ut av den tvangstrøyen og villfarelsen.

(jeg kjernner deg og “din rase” fra innsiden av miljøet, og akkurat nå tenker du;

Stakkars jævel, han cruiser på motorveien flukst inn i helvete…

Kanskje, kanskje ikke… Men jeg tror ikke på det, og det holder for meg. I lange baner…)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Skjerp deg Vandalf.
Ikke vær så negativ til relgion.
Skjønner du ikke at når Gud satte fyr på alle inbyggerene i Sodoma og Gomorra og brand dem til døde for at Eliten der drev med hor så er kollektiv straff en flott og retferdig måte og vise at han er glad i oss :)
Dem milliarder av relgiøse der ute som på flere tusen år enda ikke har klart og legge frem et bittelite bevis engang har ikke noe med saken og gjøre sålenge dem som tror dem vet :)
Du må lære deg og sette pris på godene i relgionen Vandalf ;)
I moseboken står det at slaver er helt greit selv kvinner og barn bare dem ikke kommer fra samme land som deg, så du kan med andre ord fritt reise til Sverige og ta med deg noen hjem helt lovlig, Har du litt mye hormoner så kan du konvertere til Islam og få deg så mange koner du vil og ikke minst så får du 99 jomfruer vist du er “tøff” nok til og bli guds selmorsbomber ;)
Er du glad i penger eller er i økonomiske vanskligheter så konverterer du til Hinduismen og gifter deg med ei fra India og får med 2 årslønner fra svigerfar på kjøpet, er du ikke fornøyd med kone eller penger så heller du bensin over fruen og setter fyr og kan finne deg ei ny og få nye årslønner fra svigerfar helt lovligt :)

Så slutt og vær så innmari negativ Vandalf :P

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

He he, smurfen! Noen ganger får du sagt utrolig mye, med (relativt) få ord. Det var dagens… ;o)

For all del, folk må bare få tro på det de ønsker, så lenge de er happy med det. Jeg har bare lav terskel for fordomsfulle, religiøse ingoranter som spyr ut edder og galle basert på foreldede skrifter og egen overbevisning.

Mange av mine nærmeste venner er aktive kristne, og de respekterer mitt “frafall” og jeg respekterer deres “villfarelse”

Og Unrestrained er helt sikkert en velmenende kjernekar, med ønske om det beste for sin neste.

Spiff
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

->(un)restrained -fornekte gud er å tro på ødeleggelse og død?…en smule arrogant og trangsynt vel…Personlig tro er vel o bra, men ikke å dømme alle andre og deres syn på verden, ignorant…som religion stort sett alltid har vært. Det finnes da absolutt ingenting som overgår det som har blitt utretta i “Gud’s navn”. Herregud, alt annet blir jo småtteri i forhold ..gjennom historien ser vi endeløst med repeterte overgrep, undertrykkelse, forfølgelse & (masse)drap…for ikke å snakke om antallet kriger…Ikke noe annet er i nærheten til å ha forårsaket så mye død og fordervelse.. Organisert religion; tidenes desidert største masseødeleggelsesvåpen, og manipulasjonsverktøy…
…snakk om å spre frykt og falsk propaganda..hmm

Unrestrained
Anonym
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Jeg tror ingen av dere cruiser til helvete. Så det er sagt.
Jeg har vært ateist (en skikkelig hardnakket en) og konspirasjonsteoretiker i alle år sjøl, så jeg har hatt akkurat de samme meningene. Etter jeg skjønte at den største konspirasjonen av dem alle har vært drapet på Gud ser jeg dette på en helt ny måte.
Satanister også kjent som kabbalister eller sionister har revet og slitt i filler menneskenes tro på en skaper over tusenvis av år. Gjennom polyteisme, hard doktrine, kriger, inkvisisjonen.. og generelt en selvgod og frydefult avgudsdyrkende filosofi, satire, humor, musikk og pop kultur.
De har sensurert, skrevet om og lagt til, utallige deler av Bibelen og Koranen.

Gud kan da ikke noe for de urettene som er gjort i hans navn!! Det blir såå galt å tenke sånn.

Vi har fri vilje. Gud har blitt fremstilt som barbarisk, urettferdig, dømmende. Igjen, dette for å skremme oss. På godt og vondt. Folk har gjort urett i hans navn for å enten oppnå personlig vinning eller for å dyrke satan. Dreper du millioner av mennesker i Guds navn vender folk seg vekk. Det skal være vanskelig å tro på Gud. Når vi ikke tror på skaperen faller vi så veldig lett for alle deres propaganda, teorier og løgner.

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden

History Channel Ancient Aliens 2009 HD

http://www.youtube.com/watch?v=iH66LramO8U

Mockman
Mockman
Abonnent
14 år siden

Jeg har deltatt på en rekke UFO konferanser både i inn og utland opp igjenom årene, og har fått servert mye info som jeg tidligere har ansett som svært fasinerende.
Jeg har også deltatt på “kornsirkel-safari” i England, det må sies at jeg personlig aldri har observert noe/noen fenomen som kan tilegges UFO/Aliens, selv om flere av mine bekjente hevder de har det.

Ettersom min egen åndelige “psyke” og magefølselse har utviklet seg opp igjennom årene, og ikke minst etter møter med “veivisere”, sitter man igjen med noen viktige grunnleggende spørsmål, etter å ha lest dusinvis med artikler som denne, både fra inn og utland:

De fleste annenhånds “whistle-blowers” historier går ut på at vi har/har hatt besøk fraVENNLIGSINNEDE, INTELLIGENTE aliens, både fra fremtiden og paralelle dimensjoner ,som har tatt kontakt med det amerikanske militæret/eliten/NWO.

1.HVORFOR tar disse fredlige og overintelligente aliens kontakt, og tilegner NWO superteknologi, som vil misbrukes?

2.OG hvorfor alltid kontakt med hemmelige AMERIKANSKE grupper?
USA er en av klimaværstingene, huser svært mange maktsyke mennesker som har ført verden bak lyset i svært mange år.

3.Hvorfor tar ikke disse overnevnte aliens UTELUKKENDE kontakt med vennligsinnede mennesker/organisasjoner og tilegner disse kunskapen som trengs for å få en fredlig verden?

4.Og hvis noen eller alle av disse aliens hadde hatt onde hensikter, hvorfor kontakter de da det amerikanske militæret/NWO, når disse med sin påstått avanserte teknologi, lett kunne gjort jobben selv?

5.Hadde USA/NWO etc fått/hatt den teknologien som blir påstått fra bla Project Camelot, da hadde vi kun vært de “ønskede” 500 millionene her på jorden, eller hva?

FAREN med brorparten av UFO/Aliens konferansene/websidene/gruppene verden over er at de har falt under ordtaket, kjent fra X-Files: “I WANT to believe” ,
hadde vi blitt fremlagt GODE nok beviser for at det ALDRI hadde foregått noen møter/avtaler mellom militæret og aliens, kun observasjoner på “uforklarlige ” fenomener, ville disse gruppene ,(Project Camelot) inkludert ALDRI hatt akseptert dette.

Dette kan desverre sammenliknes med : Hadde ENDELIGE beviser for at Jesus fra Nazaret aldri har eksistert, hadde brorparten av verdens kristne befolkning ALDRI akseptert bevisene, uansett hvor sterke de var.

millicent
millicent
Abonnent
14 år siden

Jeg kan ikke vente. Bra at Aliens også liker musikk. Håper de kommer til Roskilde neste år. Det ville vært stort.
Kjetil, har du funnet deg et nytt marked ? Påfallende hvordan du lenker til nettbutikken din.

trackback
14 år siden

[…] Nyhetsspeilet har trykket skikkelig til og kan avsløre at 27 november 2009 vil President Barack Obama annonsere besøk fra det ytre rom på CNN. Dette blir spennende å diskutere i kommentarfeltet når vi kommer til den datoen. Jeg for min del har min naturlige skepsis til at vi får besøk fra annet enn kanskje et tilfeldig stjerneskudd her og der. […]

Tombraider
Tombraider
Abonnent
14 år siden

Utrolig godt sagt Liv.
“Problemet jeg opplever når jeg skriver om disse emnene, er at alt henger sammen med alt.”
Der står jeg også, prøver å skrive en kort kommentar men ender med en novelle, og resultatet blir at jeg sletter alt utenom overskrift.
Er utrolig glad for et sted som nyhesspeilet, var lenge litt skremt av at det virket som om nordmenn gikk rundt i transe ute av stand til å kommentere hva som skjedde i verden. Det gikk så langt at jeg tok min hatt og dro og har ikke satt min fot i Norge efter det (10år)

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Endeli kom jeg da inn…:) Trøbbel og litt lite kunnskap om innlogging..) Hei Liv!! Ventet lenge på info fra Zurich..kunne absolutt tenkt meg dit selv..siden jeg har ferie i aktuelle perioden..men for sent. Men til J-Rod,tidsreiser,Roswell, så ser det ut som Einsteins relativsteori har fått seg en knekk..og hvor mange “tidslinjer” som er skapt av Looking glass skjermens brukere(militæret-eliten) og av tidsreisende som skaper “åpne hull” er intresangt å vite..Og Obamas avsløring av Aliens i November kan være et falsk flagg opplegg,fiendtlige sådanne,men jeg håper og tror endelig at avsløringen er av posetiv art..(enkelte whistleblowers har advart om det..)på camelotsiden..Dere gjør en kjempejobb i Nyhetsspeilet,både Liv,Mike,Kjetil,Arman,og red. + alle som jeg ikke har nevnt!!

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Interessant det du skriver her Liv.

Det er i god tråd med mye annet jeg har sett igjennom. Anastasia serien – the ringing cedarsgår også i detalj rundt dette med en litt annet vinkling.

Spørsmålet må stilles uansett, vil det bety noe som helst, er svaret å se opp i skyene og se etter redningen? Mange tenker slik, og misser derfor sitt indre arbeid som er det viktige til syvende og sist.

Arbeidet med å bryte båndene til gamle utgåtte paradigmer og sitt eget ego.

Det er skadelig for mennesket å se i retning av fenomener som dette og tillegge det for stor viktighet i evolusjonsprosessen, vi mennesker er tildelt fri vilje, selv en utenomjordisk vet bedre enn å bryte med dette.

Mennesket vil ikke kunne bruke sine evner uten at egoet er korrigert, så lenge vi mater egoet med sex, dop, kjendisløgner, drap, filmer og annet vil det bli særdeles vanskelig. Ingen aliens eller fremtidens oss vil bryte universelle regler og gå inn i og forsøke å påvirke vår sjel eller vårt sinn, det vil føre til alvorlige konsekvenser for personen dette ville skjedd med, forde personen selv ikke har gjort dette av fri vilje vil personen heller ikke være klar for forandringen.

Om det kun er et tegn for å få folk til å slappe av? Kanskje, men hva er meningen med det fra naturens side? Disse har evnen til å reise i tid, ja det har mennesket alltid hatt, men få har kunnet fordi deres ego alltid har vært hindringen.

Barn i dag som er rene og der flere er reinkarnerte sjeler med et høyere korrigert ego vil være nærmere slike fenomener enn tidligere generasjoner kroppslig manifisterte sjeler, men vi stigmatiserer dem og lager dem til noe “utenomjordisk” – indigobarna, krystallbarna etc, og vi vaksinerer dem, vi bruker fluor på dem, vi bruker kvikksølv og annet, vi bruker chemtrails og medikamenter, vi missinformerer dem og tar ifra dem troen på sin guddommelige side og enhet med naturen.

Kanskje det er det disse våre fremtidsmennesker eller “aliens” forsøker å lære oss, hvordan vi skal leve i balanse med naturen, uten å gå på bekostning av hverandre. Er vi klare for å lytte til dem eventuellt?

Er Obama klar for det? Hans handlinger er definitivt ikke i tråd med hva han tidligere uttalte i valgkampen…

Er makteliten som alltid har ønsket å undertrykke MENNESKET være villige til å gi opp uten en real kamp, hva vil aliens kunne gjøre for å stoppe dem…

Det er mange spørsmål her, men ingen svar vil være tilfredsstillende utenom de endringer vi gjør på individuell basis i våre indre.

Vi vil heller se ut i det blå og håpe noen redder oss enn å åpne pandoras eske og se vår eget ego i øynene, vår egen ondskap…Vi er villige til å gå til krig mot alt og alle før vi gjør det, som en siste mulighet her i verden.

Vi er villige til å nærmest ødelegge alt liv på jorda før vi velger å gå til kamp mot vårt alter ego, våre indre demoner om du vil, alt i alt er det kun våre kalkulasjoner for, hva gi MEG mest nytelse, ønsket om å motta for egen vinning, uten tanke på helheten.

Begynn med denne enkle boken så forstår du fort mer om universets oppbygging og hvilke jobb vi har fremmover. Dette er ikke slutten, det er begynnelsen. Menneskeheten er akkurat i ferd med å bli født, nå går vi igjennom riene og fødselssmertene.

Bail Yourself Out:
http://www.altshop.no/nettbutikk/bail-yourself-p-446.html

« Forrige artikkel

President Eisenhower møtte utenomjordiske

Neste artikkel »

Undergrunnsbaser i perspektiv

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x