Undergrunnsbaser i perspektiv

6040 visninger
1 minutt lesetid
62

Også tidligere har solsystemet og jorden har passert gjennom det samme området med fortettet energi som vi passerer igjennom nå og i årene fremover. Dette er store sykluser med større perspektiver enn historiebøkene våre gir. De varslede katastrofene (som ikke nødvendigvis må skje, se artikkelen Vi bestemmer katastrofene selv) har hendt før i jordens historie.

Historien gjentar seg

Den gang som nå, bygde menneskene undergrunnsbaser og gikk under jorden. På A New World If You Can Take It i Zurich sa Bill Ryan fra Project Camelot at under konstruksjon av en undergrunnsbase i Skandinavia støtte man på eldre undergrunnsbaser. Fra Project Camelot mener jeg å huske at denne informasjonen kom frem i et intervju med Dan Burisch. Han var ikke mer spesifikk når det gjaldt hvilket land.

Under konstruksjonen forlot arbeiderne i Skandinavia en høyteknologisk tunnelmaskin de ikke lenger hadde bruk for i en av tunnelene. Merkelig nok forsvant maskinen. Senere fant de en mye eldre utgave av samme maskintype i en annen del av samme anlegg.

Project Camelot-vitnet Jake Simpson (ikke hans virkelige navn) hevder at de som en gang gikk under jorden for å unnslippe katastrofene på overflaten, fortsatt er der nede. Kanskje våger de seg ikke ut igjen? Kanskje de trives bedre der nede i et kunstig klima uten påvirkning av vær og vind? Kanskje tåler de ikke dagslys og sol lenger etter mangfoldige generasjoner uten eksponering for slikt?

Tidsreisende

De tidsreisende Dan Burisch har hatt kontakt med i arbeidet sitt for Majestic, kommer fra henholdsvis 45.000 og 52.000 år inn i fremtiden. De blir kalt P+45’ og P+52’. P står for present (nå) og tallet etter + for antall år.

”De grå” er P+45’, forkortet til P45. Det er disse som har vært ansvarlige for bortføringer. Amerikanerne ga dem tillatelse til bortføringene i bytte for informasjon. Så vidt jeg forstår, har de ikke hatt tillatelse til å foreta bortføring av mennesker siden 1995.

P+52’, forkortet til P52, består av to ulike arter. For 52.000 år siden ble menneskeheten splittet. En del av menneskeheten dro til månen. Derfra dro de videre til Mars, og til slutt endte de opp på Orion. Disse ser ut som vanlige mennesker, men er høyere og har større og svært vakre blå øyne. Det var disse som nektet å gå ned i undergrunnsbasene og ikke fryktet katastrofen. Den andre delen av P52 ble igjen på jorden, men dro senere til Zeta Reticula.

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

Abonnere
Varsle om
guest

62 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Captain Frekke F
Captain Frekke F
13 år siden

«Også tidligere har solsystemet og jorden har passert gjennom det samme området med fortettet energi som vi passerer igjennom nå og i årene fremover»

Hvilke empiriske bevis har du for dette?

«De tidsreisende Dan Burisch har hatt kontakt med i arbeidet sitt for Majestic, kommer fra henholdsvis 45.000 og 52.000 år inn i fremtiden.»

Så hvis vi peker alle våre teleskoper og vitenskapelige instrumenter mot Zeta ReticulI så burde vi med andre ord klare å fange opp livstegn i dette systemet?

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Dette er bare påstander etter hva jeg forstår. Spennende lesning helt klart! Men personlig er jeg ikke helt der ennå at jeg klarer å tro at folk fra fremtiden har besøkt vår «tid». Lever vi i fortiden da? Ville vært spennende å fått mer info om hvordan denne Dan Burisch jobber og hvor han får all infoen fra.

Therealworldssp
Therealworldssp
6 år siden
Svar til  TruthHunter

Dette kan bli vanskelige å forstå, men det fremgår mer og mer som om tiden er en konsekvens av vår bevissthetsbegrensede virkelighet. Alt skjer samtidig. Det er kun du som navigere i i lineær tid. Ergo. P45 og P52 er heller et hopp i pararelle virkeligheter.

Starwolf
Starwolf
12 år siden

«Solsystemet vårt går i bane rundt sentrum i vår galakse. En rundtur tar 25.720 år. Dette er en kjensgjerning.»

Er du klar over hvor fort solsystemet vårt vil bevege seg hvis det skal bruke i underkant av 26000 år på å ta en runde rundt galaksens sentrum?
Det er ca 27000ly til galaksens sentrum. Do the math.

Captain Frekke F
Captain Frekke F
13 år siden

«Jeg viser til min artikkel Sannsynlige Fremtider og ulike tidslinjer for nærmere forklaring på min forståelse av tid.»

I den artikkelen ser jeg egentlig bare tåkeprat og ingen matematiske formle. Einsteins relativitetsteori er ganske godt dokumentert, hvis du har en bedre teori så forventer jeg at du presenterer et vitenskapelig dokument som kan bedømmes av vitenskapsmenn over hele verden.

«Ta likevel med i betraktningen muligheten for at de som lever der kan ha bygget sitt samfunn under overflaten eller at de kan være i en dimensjon som er usynlig for våre øyne.»

Hvis de er usynlige, hvordan kan da denne Dan Burisch ha hatt kontakt med dem?

«Vår anerkjente vitenskap bygger på gamle dogmer.»

Hvilke dogmer?

solution
solution
13 år siden

Vi LEVER i Dogmet(med stor D -vi tror vi vet så mye… at våre vitenskapelige metoder er de eneste som kan bringe fremgang… i det hele tatt; at vi er så fantastisk siviliserte, sofistikerte, avanserte og moderne… jeg tror det var Plato som sa;»Det eneste jeg vet, er at jeg ingenting vet». Vi burde alle ta det med i betraktningen vår av tilværelsen, på en daglig basis.
Se opp på nattehimmelen -er du klar over hvor LATTERLIG små vi er?

Det er som med «The Matrix -you have to see it for yourself… utenifra… ovenifra… og det tror jeg du får sjansen til veldig snart nå… å se det samfunnet vi lever i nå ovenifra(4D), med helt nye øyne -det er ikke så mye å «vitenskapelig» bevise el. avvise, det lar seg ikke gjøre og hvis du fortsetter å stritte imot, blir du hengende igjen i myra og får ikke oppleve det… du må slappe av, ha litt tro på at det finnes mer og bry deg mer om å komme til enighet med andre om at vi er forskjellige og slutte å krangle så fælt… du gjør det bare værre for deg selv, på alle måter.
Som sagt; mediter litt, lær deg å puste ordentlig og slapp av…
Bare noen tips, gjør som du vil. ;)

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Takk for at du tok deg tid til å forklare nærmere Liv:)
Captain Frekke F kan roe gemytende litt ned og heller være mer positiv.

Captain Frekke F
Captain Frekke F
13 år siden

TruthHunter: Dette har ingenting med positivitet eller negativitet å gjøre, det handler om hva som er vitenskapelig fakta og hva som er fiksjon. Universet bryr seg ikke om hva slags følelser du har.

«Noen av de oppleste og vedtatte fysiske lovene svikter når partiklene blir veldig små. » Hva har dette med dogmer å gjøre? Hvilke fysiske lover? Er du en ekspert innenfor kvantefysikk?

«Men har Captain Frekke F bestemt seg for at dette er tull, er det et valg han har lov til å ta.»

Nei, det har jeg ikke – hvis du kan komme opp med empiriske bevis for dine påstander , som alle andre må, så vil jeg tro på deg. Den vitenskapelige metode fungerer alltid.

solution
solution
13 år siden

Hele poenget med et paradigmeskifte er at dagens vitenskap ikke kan forklare hva som skjer og at man må begynne på nytt… argumentene dine faller der og da.
Som du impliserer selv har vi ingen anelse om hva fremtiden bringer… det ser ut til at fremtiden tar oss et realt kvantesprang fremover i dette øyeblikk -kan du ikke se tegnene?
Prøv å legge «vitenskap» med alle dens metoder til side i bare et par år nå, så er jeg, for min del, sikker på at du vil skjønne hva jeg snakker om. ;)

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Hvor vitenskapelig den er, vet jeg ikke, men jeg hadde mye moro og mange a-ha-opplevelser mens jeg leste «What the bleep do we know!?» Anbefales!

For å være litt mer konkret, Liv: jeg forstår det sånn at vi her i vår dimensjon ikke har muligheten til å bevege oss i tid, kun i rom. Men at dette endrer seg i høyere dimensjoner, der man kan bevege seg i tid (og ikke i rom?).

Eller vet du om noen tilfeller der personer fra vår dimensjon har klart å reise i tid? Skulle vært kjempespennende!

solution
solution
13 år siden
Svar til  Wunjo

Når det gjelder dimensjoner så virker det som om det blir litt som dette; et 4 el. 5 D-vesen vil kunne «tre ned i» 3D, mens et 3D-vesen, som de fleste av oss, ikke har peiling på hva 4D og oppover betyr i det hele tatt. Det er som forskjellen mellom oss og maur, bortsett fra at vi begge, i motsetning til maur, er selv bevisste vesener.
Ikke noe rart de kan spille både «Guder», «engler» og «demoner» med oss… vi er som et «virtual-reality» spill for de av dem som ønsker å kødde med oss.
http://www.youtube.com/watch?v=BWyTxCsIXE4

solution
solution
13 år siden
Svar til  Wunjo

De som har litt erfaring med møter og kanaliseringer av 4 og 5D-vesener, er visst både 4de og 5te-D mye rom, i tillegg til ti, men fra 5D og oppover blir man mer og mer bestående av fotoner og, av hva jeg har forstått/husker, er det ikke mye vits i rom i 6D og oppover… ;)

anytt24
anytt24
13 år siden

Kan Captain Frekke F gi meg bevis for påstanden :

— Universet bryr seg ikke om hva slags følelser du har.

solution
solution
13 år siden
Svar til  anytt24

Hvilke bevis har du for at Universet ikke bryr seg om hvilke følelser hun har?
Jeg tror du tar grundig feil der. Du har en veldig «besserwisser»-tone over innleggene dine, me thinks… ;)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Jeg tror livet bare er en lang drøm. Alt vi ser,hører, føler og sanser er signaler som vår hjerne tolker. Vi ser med hjernen og ikke øynene. Om man koblet ledninger til hjernen og sendte den bilder av et kontorlandskap så vil vi se et kontorlandskap. Hvordan vi klarer å se i drømmene er også et bevis på at vi ikke ser med øynene. Hva hvis drømmeverden er den ekte verden, mens virkeligheten bare er en lang drøm? Hvorfor vi kommer tilbake til denne når vi går inn i REMsøvn er et annet spørsmål.

Micheal Talbot forklarer det holografiske universet ganske godt for de som er interesert. Lever vi virkelig i Matrix?

solution
solution
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami
arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kanskje derfor foretrekker hjernen min å sove lenge i drømmeverden enn den virkelige «fysiske» verden! :)
Anyways, takk Armin for den videoen der… ;)

Captain Frekke F
Captain Frekke F
13 år siden

anytt24: Det kalles argument av ignoranse – at noe er sant fordi det ikke har blitt bevist usant. En logisk feilsluttning.

Wunjo: Jeg vil anbefale deg å spørre astrofysikere eller andre vitenskapsmenn det samme spørsmålet, ikke noen som sitter hjemme og finner opp historier på fritiden. Ønsketenkning beviser ingenting.

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Må jeg bare minne om at en gang var det alment akseptert at jorden var flat. Man ble brent på bål for å si noe annet.

Kvantemekanikken har eksistert siden slutten av 1800-tallet, da fysikerne oppdaget at den newtonske fysikken ikke fungerte på materiens aller minste deler.

Du har sikkert lest kvantefysikk, og vet at det er rimelig spektakulære ting som skjer, og som har blitt verifisert matematisk.

Ikke dermed sagt at det nødvendigvis behøver å kobles til mystisisme, men det kan peke i den retningen.

Jeg foretrekker i hvert fall å være åpen for disse mulighetene, selv om jeg vel egentlig er kjent som skeptiker her på Nyhetsspeilet.

Terje
13 år siden

Alt er mulig, det umulige tar bare litt lenger tid. Vitenskapen har gjort mye bra men de unngår en del elementer som er viktig. Som Liv var inne på er det et element som ikke vitenskapen tar en seriøs kikk på og det er det åndelige elementet.

Hele universet er bygd opp på elektromagnetiske ladninger på lik linje som vår egen hjerne fungerer. Så lenge vitenskapen hopper bukk over dette elementet vil menneskeheten aldri komme videre. Jeg er overbevist at vitenskapen har i flere teorier med hensikt ført oss bak lyset. Med dette tenker jeg på ZPE (Fri energi) Ha godeste Albert fant ut saker og ting som ikke passet inn i dette samfunnet, det samme kan sies om Tesla. Det eneste vitenskapen er interessert i er og fremme teknologi som kan gjøre de som er rike enda rikere. Dette er et faktum.

Terje.

Captain Frekke F
Captain Frekke F
13 år siden

Wunjo:

«Må jeg bare minne om at en gang var det alment akseptert at jorden var flat. Man ble brent på bål for å si noe annet.»

Det stemmer, men det vitenskapelige metode viste at det var feil – det var de som IKKE benyttet seg av denne metoden som trodde at jorda var flat.

Terje:

«Vitenskapen har gjort mye bra men de unngår en del elementer som er viktig. Som Liv var inne på er det et element som ikke vitenskapen tar en seriøs kikk på og det er det åndelige elementet.»

Det har vitenskapen studert nøye gang på gang på gang på gang uten å finne noe som helst beviser for påstandene til spirituelle og andre sjarlataner.

«Hele universet er bygd opp på elektromagnetiske ladninger på lik linje som vår egen hjerne fungerer.»

Hvor har du dette fra?

«Jeg er overbevist at vitenskapen har i flere teorier med hensikt ført oss bak lyset.»

Er det noe du bare antar eller har du faktiske beviser for dette?

«Med dette tenker jeg på ZPE (Fri energi)»

Dere liker å snakke om kvanteteori og kvantemekanikk, men det dere kanskje ikke vet er at de samme vitenskapsmennene som studerer kvaneteteori og stringteori sier at fri energi er det eneste som er umulig – altså energi av ingenting.

«Det eneste vitenskapen er interessert i er og fremme teknologi som kan gjøre de som er rike enda rikere. Dette er et faktum.»

Vitenskapen har kun en agenda, det er sannheten. Hvis du ikke liker vitenskapen og tror at den kun er ute etter å gjøre folk rike så foreslår jeg du kaster ut pcen din og flytter ut i en hule. Vi vil vel ikke sitte her og si en ting men gjøre en annen, vil vi vel? Spirituelle, healere osv derimot er kun ute etter en ting: å bruke folk som er ignorante til sin fordel for å tjene penger.

Terje
13 år siden

Vitenskapen finner aldri sannheten det er de ikke interessert i. Siden jeg er i dette samfunnet og jeg ikke kan koble meg på den intergalaktiske informasjons kanalen er jeg dessverre avhengig i datamaskinen. Hadde denne verden gått på tryne ville jeg ikke savnet pc og alt hva dette kalde samfunnet her og tilby oss. Som jeg kan lese ut av dine innlegge skjønner jeg egentlig ikke hva du gjør her.

Tror folket her inne vil nå de som er modne for og ta til seg slik informasjon som nyhetsspeilet tilbyr. Det som er ironisk er at skyggeregjeringen elsker slike som deg, for dere er med på og opprettholde makten til de som har makten. Dette ble kanskje litt dypt for deg?

Terje.

Terje
13 år siden

Der tar du feil igjen du kjenner ikke meg og du vet ikke hva jeg står for, for og være helt ærlig med deg har du ikke noe med det heller. Jeg møter daglig personer som deg og er i grunne drit lei av og kjempe for sannheten. Med deres skeptiske og kverulerende holdning er dere en bremsekloss for sannheten. Jeg sier prøv heller og bli litt mere åpen for saker og ting, ikke kreve beviser for alt som ikke dere forstår. Du burde heller prøve og lytte mere på deg selv og ikke la deg påvirke av alle medier rundt deg som er ute etter og hjernevaske deg.

Ceno
Ceno
13 år siden

Takk for fin artikkel Liv, gode perspektiver å jobbe vidre med…

Hmm – mener å huske at det i et av Project Camelot intervjuene også kom frem at det var funnet spor som kunne tyde på at det har vært «forhistoriske» atom-sprenginger under jordens overflate et sted i frankrike

Det pusler meg at man tilsynelatende og tilstadighet må finne opp kruttet…

History Repeating;

ArneLo
13 år siden

Et startpunkt i forståelsen av de fysiske mulighetene for tidsreiser er «Physics of the Mysterious» av den polske teoretiske fysiskeren Arkadiusz Jadczyk. Den finner du her: http://quantumfuture.net/quantum_future/pm1.htm

«Vitenskapen har kun en agenda, det er sannheten.» Sannheten burde være hoveddrivkraften i vitenskapen, men jeg kan ikke finne noen empiri på at dette er ståa i dag. Profit, egoisme og redselen for å tape ansikt er til det altfor stor i dagens akademia. Vitenskapen har overtatt som de sekulæres religion og fører sjeldent til sannhet slik det fungerer i dag. Forskerne innrømmer selv at de ikke vet hva over 80% av kosmos består av. Det er slettes ikke umulig at en del av dette er energi som kan hentes ut uten å bryte den første termodynamiske loven.

Når det er sagt: Project Camelot-gjengen er jeg svært skeptisk til. Og en klype eller to med salt er å anbefale her. Men all god disinfo inneholder alltid en dose sannhet. Utfordringen er å SE hva som er hva.
Her er et objektivt forsøk på dette:
Abovetopscret.com, Project SERPO and Project Camelot Discussion
http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=49.0

Det er også nyttig ålese seg opp på hva CoIntelPro er og hvordan det opererer.
Aliens and Cosmic COINTELPRO – http://www.cassiopaea.org/cass/cosmic_cointelpro.htm

Ellers kan jeg anbefale «UFOs and the National Security State»
av historikeren Richard Dolan. Han har i hverfall en vitenskapelig tilnærming til dette. Vil dere lengre ned i kaninhullet er «Secret History of the World» av Laura Knight-Jadczyk spekfull av kildehenvisninger og skarpe resonementer.

Lykke til på veien mot lyset….

«Illusion, thinking it is reality, takes reality for illusion»
– Boris Mouravieff

Kjetil Dreyer
13 år siden

Dette er nok ikke bevist nei, det er allikevel vanskelig å si om det kan stemme eller ikke, det er mer mellom himmel og jord enn vi aner. Derimot må jeg si det, dette er irrelevant i den store sammenheng, vi kan kun endre kursen ved vårt indre arbeid, ikke ved å se ut på alt det «spennende» som har skjedd i historien. Men vi er mer tilbøylige til å se ut enn inn.

Våre indre dimensjoner er mindre undersøkt enn verdensrommet, mens alt som skjer der ute kun er en refleksjon av våre indre persepsjoner.

Dette bevises gjennom mange forskninger som viser at vi ikke ser eller registrerer noe med våre 5 sanser før det kollektive registrerer det og at vi har et mer utviklet arkiv for mottakelse av ny informasjon.

Læring er kun koplingen av det kjente med det ukjente for å dermed oppnå en ny kombinasjon. Slik fungerer vår hjerne.

Dermed kan også all slik info fra tidligere tider være fiksjon skapt av et ønske hos en person basert på kopling mellom flere elementer for å skape en ny realitet.

Persepsjon av vår realitet kan derfor ikke sies å være korrekt FØR våre egoistiske kalkulasjoner ikke lenger finnes(altså at vårt ego er korrigert og byttet ut med ett eneste ønske, ønsket om å gi til andre)

Dermed vil slik informasjon som dette være uviktig og urelevant i fremtidig perspektiv da den ikke gir en klar løsning på våre problem og ikke aspirerer mot en bedre verden.

Derimot kan det ha sin funksjon akkurat nå fordi det er med i prosessen med å vekke mennesker til at det finnes mer mellom himmel og jord enn media og nyheter forteller…

Bare mine tanker her, men disse er også basert på koplingen mellom det kjente med det ukjente. Så det er i tilfelle kun en liten del av et steg imot den virkelige realiteten.

« Forrige artikkel

Hvorfor myndigheter skjuler utenomjordiske besøk

Neste artikkel »

Mennesker har besøkt Mars