Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 3

4.6K visninger
5 minutter lesetid
37

Den siste av artiklene i denne serien omhandler Richardo Gonzales. Som nevnt, er han sammen med Sixto Paz Wells og Luis Fernando Mostajo Maertens en av de tre viktigste kontaktpersonene i Sør-Amerika. Dette er altså individer som fungerer som mellomledd mellom mennesker og utenomjordiske.

UFO etterforskere fra USA og Europa involveres

Informasjonen som de utenomjordiske guidene har gitt til de søramerikanske gruppene, har i stor grad blitt begrenset til den spansktalende den av verden. Det er flere grunner til dette:

1. Bøkene til de som har mottatt denne informasjonen, har kun kommet ut på spansk.

2. De nevnte kontaktpersonene har nesten utelukkende holdt foredrag i sin del av verden.

3. De har kun blitt intervjuet i spansktalende media.

De siste 2 årene har denne situasjonen forandret seg i og med at to kjente UFO etterforskere, amerikaneren Michael Salla, samt italieneren Paola Harris, begge har blitt involvert.

Fra Mount Shasta samlingen i 2012 med Ricardo González (RG). Video med engelsk undertekst:

https://www.youtube.com/watch?v=0w_izZY5laY

Michael Salla var for øvrig til stede under samlingen på Mount Shasta i 2013 hvor Guiden Antarel gav et budskap til menneskeheten via RG (se slutten av artikkelen).

 

Nok en programmed sighting

I forbindelse med treffet på Mount Shasta i 2013, dukket det (som vanlig), opp flere utenomjordiske fartøy. En måned før var for øvrig Richardo Gonzales på chilensk TV og forutsa at dette ville skje, samt gav nøyaktig tid og sted. Som nevnt i del 2, kalles et slikt møte som avtales på forhånd: ”a programmed sighting”.

 

Spansk video. Fra ca. 2 min. begynner fartøyene å vise seg:

 

Mistet jobben

Som følge av sitt engasjement og derav følgende media eksponering, ble Ricardo G. oppsagt fra jobben sin som selger i et legemiddelfirma. Like greit, vil vel kanskje noen hevde?

 

 

Et av Gonzales sine foredrag
Et av Gonzales sine foredrag

 

Ut i fra informasjon gitt fra sine kontakter, hevder Gonzales at mye angående det utenomjordiske vil avklares i tidsrommet fra 2013 og frem til 2025.

 

Hvorfor ingen fotografier av dem?

På dette spørsmålet gir de utenomjordiske tre ulike grunner(4):

1. Det kan ha en forstyrrende virkning på fremgangsmåten de har valgt i forbindelse med kontakten.

2. Hvis disse utenomjordiske i forbindelse med oppdraget de er på går i blant oss med vanlige klær, kan de risikere å bli gjenkjent. Særlig uheldig ville det være hvis de skulle befinne seg i nærheten av en militærbase.

3. Den tredje grunnen er at en kontaktperson kan bli satt i fare dersom han/hun besitter genuine fotografier av utenomjordiske.

Kommentar

Er en slik fare reell? Noe svært få er klar over, er at det har blitt opprettet egne dødsskvadroner i den hensikt å likvidere utenomjordiske som ser akkurat ut som oss og som befinner seg her. Denne oppsiktsvekkende informasjonen ble gitt av politietterforskeren Tony Dodd(1935-2009) i et intervju med ham på Project Camelot. Han døde for øvrig av en hjernesvulst som han mente var blitt påført ham fordi han snakket for mye (5). I intervjuet på Project Camelot, ble kan kalt John Robie, men etter hans død ble navnet hans frigitt. Sitat: ”These aliens operate above normal government knowledge and they are pursued by highly trained hunter killers of several nationalities who operate to eliminate them. Normal people getting close to the truth of what is happening are getting into very dangerous areas and will quickly have a fatal accident. They will not permit anybody to rock the boat. I was warned I would be killed because of some of my work” (5). Her er en video med Tony Dodd hvor han beskriver en UFO observasjon han gjorde i 1978:

Gir denne mannen inntrykk av å være en som farer med løgn?

 

Hvorfor kun Sør-Amerika?

Etter all sannsynlighet er den ekstremt fiendtlige holdningen utenomjordiske besøkende blir møtt med både i USA og ellers i Nato land, en viktig årsak. ”Jaktlag og skuddpremie” på utenomjordiske er jo allerede nevnt. Ellers er det militære tankesett slik at krenking av et lands luftrom anses som en fiendtlig handling og en trussel mot rikets sikkerhet. Jetfly sendes derfor opp for å jage vekk fartøy, I tillegg er det utviklet egne stråle og partikkelvåpen for å skyte dem ned. At dette har vært policy hevdes av blant andre den tidligere kanadiske forsvarsministeren, Paul E. Hellyer (6)

USA opprettet for øvrig i 1969 en lov som het: ”Extraterrestrial Exposure Law”. Den gikk i korte trekk ut på at en person som hadde kontakt med utenomjordiske, kunne fengsles på ubestemt tid uten lov og dom. Denne loven er i dag satt på det som kalles reservestatus, men er ikke fjernet (7).

En annen grunn er hemmeligholdet omkring slike besøk. Se artikkelen: UFO og utenomjordisk liv: Medias øredøvende taushet.

Mye tyder på at alle disse former for negativ mottagelse, for å si det mildt, er på vei til å endre seg. Møtene ved Mount Shasta i 2012 og 2013 som fikk forløpe uforstyrret, er jo eksempler på dette. Se ellers artikkelen: Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

 

Både fysiske møter og via Xendras

Som nevnt i del to, foregår en del av møtene med de utenomjordiske ved hjelp av teleportering via interdimensjonale portaler skapt av dem, så kalte Zendras.

foto av Xendra tatt av Richardo Gonzales i 2006 i Den Dominikanske Republikk
Foto av Xendra tatt av Richardo Gonzales i 2006 i Den Dominikanske Republikk

 

I tillegg til dette har Gonzales hatt direkte fysiske møter slik som ved Mount Shasta i 2013, da han møtte guidene Antarel og Anitac.

 

Forutsetninger for kontakt

1. En bør ha felles intensjon. Positiv hensikt til trekker seg positive utenomjordiske.

2. Felles vibrasjon/bølgelengde. Det innebærer at mennesker som ønsker kontakt, hever sin vibrasjon slik at den blir i overensstemmelse med de utenomjordiskes.

3. Det må foreligge en invitasjon fra våre Space Friends.

Denne prosessen krever også en del forberedelse hvor blant annet ens frykt for det ukjente må overvinnes.

 

Budskapet fra Antarel (august 2013)

Antarel
Antarel

Yes it is us. You were able to verify our presence in this programmed sighting. We have done it this way to offer our support so that you do not lose the strength to keep going on. The contact with us is real. But more important is our profound relationship with you. We have a message for Michael Salla. We desire that the real reason for our presence reaches more people. This is why it is important that he understands our positive contact intentions and our interest in promoting exchanges with your human society. We will be supporting Michael in this task. The contact has been established. Very important changes are approaching. Be attentive. Antarel

 

Kilder

1. Physical Contact on Mount Shasta Report by Ricardo González.

Mount Shasta, California, August 26, 2012 http://exopolitics.org/wp-content/uploads/2013/08/vol-4-2-Gonzales-precopy.pdf

2. EXTRATERRESTRIAL MESSAGE FOR HUMANITY.

REPORT ON RICARDO GONZÁLEZ WORKSHOP AT MT SHASTA – AUGUST 3-4, 2013 http://exopolitics.org/extraterrestrial-message-for-humanity/

3. TALAMPAYA: COUNCIL OF THE NEW TIME.

TALAMPAYA: COUNCIL OF THE NEW TIME

4. Message to Humanity: Interview with Ricardo González in Argentina, february 2014 http://paolaharris.com/english/home-page/message-to-humanity-interview-with-ricardo-gonzales-in-argentina

5. TONY DODD – ET INFILTRATION OF THE GOVT AND MILITARY.

http://projectcamelotportal.com/written-interviews/item/tony-dodd-et-infiltration-of-the-govt-and-military

6. Minister of Defence Hellyer Claims we Shot Down UFOs. http://nationalufocenter.com/2014/02/filers-files-8-2014-we-shot-down-ufos/

7. Michael E. Salla. Extraterrestrials among us. http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZN.htm

Ricardo Gonzales sitt nettsted: www.legadocosmico.com

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Direktør Oddvar Fharaos Eriksen
Abonnent
8 år siden

Mye motsettninger her folkens, Men Husk de passerer over oss hele tiden, de er her hele tiden !!
Siste var Sibir 2013 og 2014 !!

Radiukalis45
Radiukalis45
Anonym
9 år siden

Spørsmålet er om det har eksistert ursivilisasjoner på Jorden som har hatt en viss teknologi, og kanskje fremdeles eksisterer- gjerne i teknologisk samarbeid med Russland og USA bak folkets rygg.

Motivene kan være hva som helst, negativt som positivt. Det finnes i dag en rekke arkeologiske funn som peker på svært gamle sivilisasjonsarkitektoniske tegn.

Rett etter krigen møtte en betydelig amerikansk marine noe som virket å være avanserte fly som kom ut fra Antarktis. Men allerede i 1922 startet tyskernes forskning rundt flygende tallerkner som teknologi. UFOene kan likegjerne være menneskestyrte. Ingen regjering vil avsløre sin teknologi for militære formål.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
9 år siden

Takk 2Q11, ja det ble vist litt rot. Lys og kjærlighet til alle, også til både Bjarne og Falcon som begge er sannhetssøkere som sloss mot det de ser som ondskap. Vi ser alle ting litt forskjellig, vi skal jo selv komme fram til sannheten, ingen andre kan fortelle oss den. Kjærlighet er veien:)

Bjarne
Bjarne
Abonnent
9 år siden

1989 Belgian wave på NGeo i går..

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Måtte bare sjekke om jeg hadde mulighet for fremdeles å skrive her på NS.
“Mona Andreassen” slettet alle mine innlegg på sin artikkel Verdens ledende bankfamilier – Krig AS, stokket om på innleggene uten grunngivning. Det er ofte slik at de som klager over at de ikke kommer til med innlegg i dagsavisene sitter i glasshus – man kritiserer andre for det man selv bedriver. Den friheten man selv krever beviser man tydelig at man selv ikke har fortjent.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Bjarne
9 år siden

Riktig. Man klager på streng sensur i Aftenposten, så skal man gjøre det samme her i denne sandkassa. Mona har også slettet meg, så du er i godt selskap.

Ellers vil jeg nevne beforeitsnew.com. Interessant side.
De har en vanvittig stor trafikk, mange interessante artikkler. Mange kristne i USA har virkelig våknet opp.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

slettet meg å, kommentaren min var, Israel har sagt så mange ganger, nå er det nett før Iran laget en atom bombe, 10 ? 20 ganger av høytstående embedsmenn i Israel og US etter krigen, mente detet var opplysende, ble slettet med engang.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

Denne gangen retter jeg skrive “leifene” mine.

Slettet meg å, kommentaren min var, Israel har sagt så mange ganger, nå er det nett før Iran kommer til å lage en atom bombe, 10 ? 20 ganger av høytstående embedsmenn i Israel og USA, etter krigen.
Dette var ikke opplysende, ble slettet med en gang.
Vi må vurdere hvem som kommer med sanne estimater og de som kommer med krigs hissende usanne utsagn eller?

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Aller først må jeg takke Terje Wulfsberg for at hans tålmodighet med annerledes tenkende enn ham, slik som jeg. Jeg kan skrive mot sak, men ikke person med hensikt. Beklager TW for at noen her må bruke din artikkel til å skrive om andre artikkelforfattere her på NS. Hvis innlegg blir slettet under en artikkel har man ingen andre muligheter for å svare enn å bruke en annen artikkel for å gjøre kjent hva som har skjedd. Leserne bør få vite hva som foregår og hvilke uskrevne regler som praktiseres av diverse artikkelforfattere.

«Mona Andreassen» er et pseudonym, og i artikkelen hennes finnes det så tydelige “fingeravtrykk” at personen kan identifiseres. Jeg regner med at hvis jeg gjør dette blir jeg både slettet og kastet ut av NS.

Jeg står fast på det som ble slette av meg under denne artikkelen til «Mona Andreassen». Takhøyden er heldigvis stor, men for enkelte “sjefer” som f eks Rolf Kenneth Myhre finnes det FY-ord som ikke må skrives og det er blant annet Bibel og Jesus Kristus. Heldigvis blir det med truslene under andre forfatteres artikler, men det er virkelighet under hans egne artikler. Jeg leser ingenting av RKM lenger, så slipper jeg å irritere meg over å ikke kunne svare.
MEN – takhøyden i NS må ikke bli så stor at man tillater rasisme slik som «Mona Andreassen» praktiserer i gjennomført stil.

Til moderator har jeg dette å si: Tre ut av skyggen og ta avstand fra rasisme – dette gjelder spesielt rasisme mot jøder i alminnelighet, men må også gjelde andre folkeslag/grupperinger. NS bør være en seriøs nettside, åpen for alle der utenforstående ikke med rette kan kalle NS rasistisk. Videre bør det åpnes en generell side/artikkel, der de som får sine innlegg slettet uten modererende grunngivelse har mulighet til å klage inn dette, og eventuellt ta det opp med moderator.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Bjarne, er det sant at du er betalt for å kommentere her? Hva er ditt egentlige navn? Jeg heter forresten Gurid Sundre, og er ingen rasist. Hvis du er kristen vil du vel ikke lyve?

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Bjarne, rasisme betyr vel litt sånn grovt og forenklet at man vurderer noen mennesker som mindre verdt enn andre. Dette kan være basert på rase, religion, seksuell legning, fysiske/psykiske stigma etc. Slik jeg ser det, så er det nettopp dette Mona Andersson kritiserer. At hun skriver mye om jøder og zionismen blir da helt naturlig. Jødedommen og zionismen er jo absolutt det mest rasistiske som noensinne er blitt pønsket ut. I tillegg ser jødene på seg selv som Guds utvalgte folk. (Er Gud rasist?) Bare sjekk ut hva som står i talmud. Faktisk er det modig gjort av Mona at hun tar opp temaet, når man vet hvor mye kritikerne av denne form for rasisme blir trakassert og forfulgt, bla. her på nettet.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Gudfrid
Jeg får ikke betalt for å skrive her. Er det noen som gjør det?

Hermis
At jødene er Guds utvalgte folk er ikke jødenes skyld. Det er Gud som har foretatt denne utvelgelsen ved Abraham slik du selv kan lese i Bibelen. At du spør om Gud er rasist betyr jo bare at du ikke forstår eler has lest hva denne utvelgelsen består i. Dette kan jo endres hvis du tar deg tid til å lese første Mosebok. Gud sønn, Jesus Kristus – sann Gud og sant menneske, ble inkarnert som menneske som jøde, og han slekter tilbake til Abraham. Jødenes utvelgelse er som verktøy for Gud, og ikke fordi de er noe bedre enn andre mennesker. Gud valgte jødene for å åpenbare seg gjennom dem. Antisemittismen er av gammel dato, og er blitt vedlikeholdt av så vel kirken som menigmann, førstnevnte fordi de mener jødene er forkastet til fordel for dem. Antisemittisme er etnisk rasisme – så enkelt.
Definisjonen på rasisme finner du her:
http://no.wikipedia.org/wiki/Rasisme
Ren logikk tilsier at “Mona Andreasson” praktiserer rasisme.

Pseudonymet “Mona Andreasson” prøver å lage en logisk antisemittisk tankerekke som skal fastslå at jødene er roten til all verdens ondskap. Men det er det denne “Mona Andreasson” bedriver som er ondskap. Dette er klassisk antisemittisme som er gjentatt i århundrer: Først lyver man på jødene som folk usannheter, og så anklager man jødene for disse løgnene man selv har produsert.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Bjarne, “antisemittisk”? Vet du hva dette kvasi-uttrykket egentlig betyr? “Semitter er en fellesbetegnelse på flere folkegrupper som fra omkring år 3000 før Kristus har dominert Midtøsten. Betegnelsen brukes først og fremst om folk som taler, eller har talt, semittisk språk.” Det vil si ikke bare jøder, men også arabere, folk fra Irak, Iran, Syria og sørøstlige Tyrkia. Men også folkegrupper i Libanon og Kaukasus.

http://no.wikipedia.org/wiki/Semitter#Semittiske_folk_i_dag

http://no.wikipedia.org/wiki/Assyrere

Når man ser hvordan Israel behandler andre land og folk i Midt-Østen, så må jo dette landet være mest anti-semittisk av alle. At enkelte bruker Det Gamle Testamentet, som jo er (om)skrevet av jødene selv, som en slags dokumentasjon for at jødene er Guds utvalgte folk, det blir jo nesten bare morsomt. :)

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Hermis

Du er svært hissig på grøten her. Enten vet du ikke bedre, eller så skriver du mot bedre vitende. Uttrykkene semitt og antisemittisk brukes ikke slik du påstår her.
Semitt:
http://no.wikipedia.org/wiki/Semitter
Antisemittisk:
http://no.wikipedia.org/wiki/Antisemittisme

Når du skriver om “Hvordan Israel behandler andre land og folk i Midt-Østen, så må jo dette landet være mest anti-semittisk av alle”
Hvis du ser deg en tanke rundt i Midt-Østen, og ser på hvem som behandler hvem på verst tenkelig måte – da kan du vel kanskje inrømme at problemet ikke er jødene, men jihadister – både i Midt-Østen og i en rekke land i Afrika

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Tror på gjensidig sympati og respekt mellom oss to, men her ser det feilaktig ut til at det er meg du svarer Gudfrid, årsaken er at du egentlig kommenterer Bjarne sin kommentar som er slettet:
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/comment-page-20/#comment-109664

Det skapes fiender og fiendebilder hele tiden. Det står i veien for mer åndelighet og kjærlighet i våre liv, som Gudfrid etterlyser.
I håp om å sprekke noen av trollene som sår splid, velger jeg å lyse på noen av dem.

Fete damer
I sitt aller første nummer lanserer de en æreskodeks for norske feminister. Samtidig velger damene bak tidsskriftet «Fett» seg professor Janne Haaland Matlary som erkefiende.
http://www.klassekampen.no/17347/article/item/null/fete-damer

Sinte irritable damer:
Nordmenn lever i en boble der det er helt greit å være middelmådig, naiv og inkompetent.
http://www.dn.no/meninger/kommentarer/2013/01/06/norske-forsetter

“ER MANGEL PÅ FLAGG EN KRIGSFORBRYTELSE MATLARY ?
Det skulle være interessant å høre hvor det står i Genevekonvensjonen at tropper må ha nasjonalitetskjennetegn ?
Spørsmålet er umåtelig interessant fordi Matlary som KRF-statssekretær i Bondevik 1 regjeringen sendte norske spesialsoldater inn i Serbia for å dirigere luftangrep, slik at de ville kunne blitt behandlet som spioner hvis de ble tatt til fange. NATOs uprovoserte angrep mot Serbia/Montenegro var ikke bare “out of area”, men også folkerettsstridig. ”

Hvorfor svarer ikke Matlary på uenighetene og spørsmålene her?
Leser hun virkelig ikke kommentarene til egen artikkel på et så seriøst organ som Minervanett?
Jeg anmoder redaksjonen om å be henne svare. Det får være grenser for selvopptatthet og opphøyethet.

” Det fredelige Europa som fikk
Nobels fredspris for sin integrasjon er unntaket i en verden der
regionen i øst, Russland/Kaukausus, preges av mistenksomhet, politiske
spill, åpne og dulgte trusler – og nå militærmaktbruk – mellom Russland
og andre stater.”
sier Janne Haaland Matlary, som gjerne ser at NATO griper mer direkte inn i Ukraina. Det er vel verdt en fredspris – ikke sant, Jagland?
http://www.minervanett.no/en-oppvisning-i-realpolitikk-2/

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/paven/en-av-de-aller-stoerste/a/272478/

Gode (jesuitt?)venner, spill for galleriet- og litt skjult krigshissing fra begge. Mot ekstreme muslimer og kristne, som jesuittene selv har frembrakt:
http://www.dn.no/meninger/kommentarer/2013/01/06/professortro
http://postimg.org/image/s031uzsh9/

Leaked report: Israel acknowledges Jews in fact Khazars; Secret plan for reverse migration to Ukraine
http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/#ixzz33x8VHwE3

Churchill, Stalin, Hitler & FDR were all Freemasons and Illuminati Jews.  Hitler was an Illuminati agent. Both sides in WW2 were sabotaged by these traitors because the war was between their satanic cult and the rest of humanity.  –
http://www.henrymakow.com/nazis-knew-about-normandy.html

The Muslim Brotherhood – The Globalists’ Secret Weapon
http://www.redmoonrising.com/Ikhwan/MB.htm

Gibney og Wulfsberg, representerer milde og tolerante menn:
Først i januar 2013, overfor Oprah Winfrey, innrømmet Armstrong ugjerningene sine offentlig. Deretter lot han seg intervjue på ny av Gibney.
– Jeg gjorde det klart at jeg var forbanna på ham. Han hadde jo løyet meg rett opp i ansiktet, sier dokumentaristen som sitter igjen med et positivt inntrykk tross alt.
– Han er en veldig sterk og karismatisk fyr. Jeg likte ham. Selv om han ikke tok collegeutdanning, er han både gløgg og engasjerende. Det var gøy å være sammen med ham.
http://www.vg.no/sport/sykkel/doping/stjerneregissoer-med-nye-armstrong-avsloeringer/a/10143043/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Bjarne
9 år siden

Her et godt norsk dagsaktuelt sammendrag som en fortsettelse av mitt innlegg om nyere islam kriger-historie ( http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/comment-page-20/#comment-109678 ):
Et nytt kapittel i den regisserte irakiske tragedien
http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1002/subcat1020/thread302320/#post_302320

Sitater:
I Irak er situasjonen den at amerikanerne er aktive på begge sider av frontlinja, og prøver å eskalere den sekteriske striden i den grad at Irak rakner.

USA og Maliki styrker ISIL

Det sekteriske hatet som kommer til uttrykk ved at jihadistiske sunnier massakrer sjiaer og omvendt, er systematisk oppildnet av imperialismen. Det egges til religiøst og etnisk hat som ledd i prosjektet for å «balkanisere» Midtøsten og andre regioner. I Irak som i Syria, og for den saks skyld i det gamle Jugoslavia, levde ulike religiøse retninger og minoriteter i fred og fordragelighet før imperialistene intervenerte og hisset til borgerkrig. Det er det vellykka resultatet av denne politikken, sett fra de imperialistiske strategenes ståsted, vi nå er vitne til.

Verken al Qaida eller det som siden er kjent som ISIL fantes i Irak før USA gikk til uprovosert krig på grunnlag av en serie løgner om «irakiske masseødeleggelsesvåpen» og «støtte til al Qaida» som hele verden vet var bløff fra ende til annen. Al Qaida begynte først å operere i Irak omkring 2004, med utgangspunkt i byen Fallujah. Siden har organisasjonen trappa opp sin jihadistiske agenda hvor også Iran og sjiaene tilhører de vantro.

Kontrollert kaos i samspill med islamister
USA unnslår seg som vi ser ikke for å gå i allianse med de verste terroristene for å oppnå sine hegemoniske mål, i Syria som i Irak. Dette begynte allerede under den sovjetiske okkupasjonen i Afghanistan, og har skutt fart etter Sovjetunionens sammenbrudd. Islamistene er både fotsoldater og «fiender» for vestlig imperialisme, alt etter skiftende behov.

Det gjelder å skape et «kontrollert kaos» fra Middelhavet til Sentral-Asia. De menneskelige omkostningene er naturligvis helt irrelevante. For dette formålet er islamo-fascistene gode hjelpere, de gjør det lettere å manipulere mediefortellingene og å tåkelegge hva som er imperialistenes egentlige politiske og strategiske mål.

Publisert på revolusjon.no 15-06-2014

For egen regning legger jeg til at på nivået over ser vi et forlengst infiltrert USA
som en brikke i et stormaktspill som også er regissert tilsvarende nivået under (regional-nasjonal-internasjonal konfliktbygging med sikte på et endelig globalt styre?).

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
10 år siden

Har en liten artikkel her som tar for seg ca 5000 år gamle hendelser, hvor kulturer rundt på jordkloden på samme tid beskriver utenomjordisk kontakt.
R.K har skrevet om noen av disse kulturene tidligere, og dette blir da en samling med litt tillegg.

http://blog.world-mysteries.com/science/the-world-in-upheaval-3000-b-c-e/

Vil også nevne at da jeg bor på andre siden av klinkekula, så er det mye større åpenhet, og temaet UFO og ET får også spalteplass i media, og blir slettes ikke latterliggjort.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Rolf;
Glemte en ting – kan du forklare ditt uttrykk ” transrasjonelt bevissthetsperspektiv” UTEN bruk av fremmedord?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Bjarne
10 år siden

Her finner du noen artikler som utdyper det transrasjonelle bevissthetsperspektiv (hva andre opplever som fremmedord varierer svært):
http://www.rolfkenneth.no/Aum.html

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Ærlig talt – fra det lille du har vist i denne replikkutvekslingen er det ganske uinteressant å lese en masse tekst for å finne ut hva du mener med “transrasjonellt bevissthetsperspektiv”. Hvis du ikke klarer å forklare dette i et par enkle setninger bør du kanskje vurdere å bruke et enklere språk. Bruk av fremmedord imponerer ingen hvis man ikke evner å forklare meningen med dem.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Å Transcendere sitt eget little Selv, kan bli gjort uten noen form for påvirkning igjennom eventyr som religion er, eller rettledningslinjer laget for ren kontroll av menneskeheten. La nå dette være et sted hvor religion ikke får noe fotfeste

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Kjell:
Religion er en fellesbetegnelse for ulike trossystemer og kulturelle handlingsmønstre som forutsetter at virkeligheten omfatter mer enn det fysiske. Religioner presenterer gjerne svar på menneskers eksistensielle undring, og inkluderer som oftest tro på Gud/Guder eller andre overfysiske vesener. Dette skiller «religion» fra «livssyn» som ikke nødvendigvis inneholder tro på noe ikkefysisk.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Det er ved å ekskludere andres tro og meninger at man skaper religion.
Hvis du ikke holder deg innenfor, kan du stikke av. Jeg forstår at Nyhetsspeilet ønsker å fremstå som vitenskapelig, grundig og seriøse. Jeg forstår at man vil koble UFO med vitenskap og åndelighet og ønsker annerkjennelse.
Troen på ingenting er også en tro.
Å tro på vitenskapens etablerte teorier er tro. De vet ikke
Evolusjonsteori er tro. De vet ikke
Den sterkestes rett er tro. De vet ikke
Alt er tro – Vi vet ikke
Jeg vet ikke er deilig å si, for det restarter systemet og sansene våkner.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Global oppvarming er et eksempel på religion. Det er vitenskapelig, rasjonelt og annerkjent. Hvis du ikke tror på dette er du virkelig en idiot. Isen på Arktis vil trylles bort i løpet av noen få år. Et miljø med iskaldt hav og lufttemperatur knapt over 0, sammen med iskald vind vil smelte bort. Omtrent samtidig som den savnede effekten av forbudet mot KFK gasser vil komme og reparere Ozon-hullet.

Hvi du tror noe annet om at gener er forhånsprogrammert og ikke påvirkes av egne tanker og miljøet, er man også en idiot.

TV og radio var vitenskapelig umulig.
Vi tuner dette inn til sansene våre, inn til vår virkelighet. At vi ikke kan sanse, betyr ikke at ting ikke eksisterer.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Sam harris: End of Faith

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Hei Uffda
Må vel prøve å rote seg inn på tema igjen, men UFO har mye med tro å gjøre. Man kan tro at det er bare å skyte seg opp i universet, men sjansen er stor for at du vil falle i fritt fall i bane rundt. Det blir som å skyte ut av en strømvirvel med påhengsmotor. Vi må ha teknologi som bryter våre naturlover og det har jo skjedd noen ganger allerede.

Jeg synes ikke Sam Harris treffer på noen ting egentlig. Men interessant at de fremstiller hjernen som en mottaker for magnetisk resonans. Det er jo slik TV virker på vår hjerne. Derfor vil vi også koble dette til virkeligheten uansett hva de forteller. Jeg vet at hvis jeg plantet en bombe på en buss i Israel og ga skylden på en muslimsk passasjer, så ville omverden etterhvert hate muslimer. Jeg ville få sympati. Så lenge jeg fremprovoserer eller utfører slike aksjoner vil jeg manipulere gjennom frykt til å holde på makt.
Det er ikke religiøse som er farlige, men de som tror på den sterkestes rett. De kan skruppelløst herje rundt, og de gjør det.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Rolf:
Det høres ut som det er du som er sjefen her, og hvis det er tilfelle er det synd for både Nyhetsspeilet og dem som ikke er enig med deg. Hva er du redd for, og hvorfor en slik truende reaksjon? Er du redd for fri meningsutveksling? Ønsker du å ekskludere de som ikke er som deg? Hvis man
HVIS Nyhetsspeilet er et definert antikristelig nettsted må du gjerne bekrefte det for meg, og jeg skal garantert ikke sette mine bein her i fremtiden.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Bjarne
10 år siden

Bjarne,
Det finnes forskjellige kognitive nivåer, og det er det transrasjonelle bevissthetsperpsektiv vi prøver å leve opp til, enten vi greier det eller ikke. Det kristne perspektiv er noe gjennomsnittsborgeren kognitivt forlot på 1800-tallet. Hvis du vil kalle dette for et “antikristelig perspektiv”, gjerne for meg.

Du vil finne bedre aksept og resonans på Vårt Lands debattforum Verdidebatt:
http://www.verdidebatt.no/

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Rolf:
Hvis din søken etter kognitivt bevissthetsnivå er det du best finner hos gjennomsnittsborgeren så skuffer du meg stort. Selverkjennelse er så mangt, men den som tror seg overlegen andre, viser det motsatte ved å ikke tillate andre å snakke.
Er det for øvrig noe poeng i å diskutere med mennesker som mener akkurat det samme som deg?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
10 år siden

Hvis noen vil diskutere et emne, hvilket som helst emne, fra et kristent-metafysisk perspektiv, så får de diskutere dette i kristne media. Nyhetsspeilet fronter et transrasjonelt bevissthetsperspektiv, der kristendom og det kristne perspektiv bare har kulturhistorisk interesse.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Hvis man skal ha et transrasjonelt bevissthetsperspektiv bør man vel kunne finne en tråd som går igjennom artiklene. Jeg har vanskeligheter med å finne den tråden. ET-artiklene spriker i alle retninger. Jeg er interessert, men jeg klarer ikke å bli overbevist. Jeg har selv opplevelser som kan karakteriseres som UFO-opplevelser. Jeg kan alltids tro at det er ET, men tro holder ikke. Jeg må finne ut hva det er.

Forutsetningene for kontakt kan jeg forstå ut fra fornuft. Samme vibrasjonsnivå forutsetter kommunikasjon er også fornuftig. Det er ting jeg har jobbet med.
Jeg uforsker det elektromagnetiske univers akkurat nå. Det handler mye om frekvenser og vibrasjoner. Der sansene våre kan utvide sitt frekvensområde og oppdage en ny verden. Slik sett finner jeg også noe fornuft i Omnec(eller hva det var) hvor man reiser i en sfære. En sfære beskyttet av resonans, hvor fysiske lover ikke er tilstede. Så lenge klodene er beskyttet av et magnetisk felt vil det være potensial for liv, og jeg regner som sannsynlig. Men liv utviklet av en elektrisk partikkel som gir sanser og illusjoner, sånn som oss. Vårt DNA eller sjelepartikkel kan reise på tvers av alle atomenes og molekylenes bindinger, for den vibrerer på et annet frekvensområde. Etter det jeg har opplevd og erfart er det faktisk rasjonelt. Persepsjoner…

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
10 år siden

Bjarne,
Hold dine Kristus-tolkninger utenfor ET-temaet her på NyS. Slike kommentarer vil bli slettet. Vi HAR et grunnsyn, forhold deg til det, eller gå et annet sted:
http://www.nyhetsspeilet.no/paradigmer/

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Rolf
Det handler vel fortsatt om bevissthet?
Jesus handler om bevissthet og ET handler om bevissthet. Tro derimot…
Noen kristne venter på Jesus i skyene. UFO eller ET, ikke av denne verden…
Jesus gjenkomst igjennom den hellige ånd. Gud lovet at det ikke skulle komme flere floder. Ånd er ild. Det er altså et steg opp på bevissthetskalaen. Mennesket vil forstå at de lever evig gjennom ånden/sjelen. De vil bli født på ny i all evighet. Når man forstår dette vil man forstå at man er i vannmannens tidsalder. Derfor sier Jesus at han vil oppstå gjennom den hellige ånd når man ser en mann bærende på en vannkrukke. Man får forståelsen gjennom ånden. Så lenge man har fiskenes bevissthet, vil man ikke se ET eller forstå at livet eksisterer der ute. Floden er altså et fall i bevissthet. Vannmannen heller ut vannet og øker bevisstheten. Da vil man se livet utenfor gullfiskbollen. Og jeg er ganske siukker på at det er et yrende liv der ute, men å skyte seg ut som en gullfisk hopper ut av bollen er litt molbo. Kanskje kan det åpenbare seg en verden der ute når tiden er inne, når vi har gjort oss fortjent til det.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Over 300 ganger står det om Jesus Kristus gjenkomst i det nye testamentet. Til denne mektige begivenhet blir vi i Bibelen gjort kjent med at det vil være en utvikling på mange felt som får en “varselets og tegnets” funksjon for de troende. Finnes disse tegnene i dag, og i så fall – oppfatter vi dem.

Slik som det var i Noahs dager, slik skal det være når Jesus Kristus kommer tilbake. Hvordan var det i Noahs dager. Da hadde de falne engler avlet bastarder med menneskene og jorden i kaos.

Venter vi på ETs eller Jesus Kristus???

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Bjarne
10 år siden

Religion trekkes inn overalt..la nå det ligge utenfor. Men du skal jo ikke se bortifra den sannsynlighert at Jesus VAR en ET…for meg er det mye mer sannsynlig og forklarer en hel del

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Hvorfor ingen fotografier av dem?
Det er dette som gjør det hele lite tillitsvekkende. I dag har så godt som alle en mobiltelefon med mulighet for å ta bilder når som helst.

Forutsetninger for kontakt?
Legg til at de som har Den Hellige Ånd – Kristustroende – ikke hverken har eller kan ha kontakt med disse ETs. Uten at jeg skal gå nærmere inn på dette her, vil jeg be nysgjerrige ta med dette i sin vurdering og tilnærming av dette fenomenet.

« Forrige artikkel

Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 2

Neste artikkel »

NATO rapporten: “An Assessment” – utenomjordisk dynamitt!

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x