/

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

16889 visninger
3 minutter lesetid
52

I boka The Seres Agenda, forteller R. S. Rochek eller R.S. Lemriel som er hans forfatternavn, hva som vil skje her på planeten i løpet av den nærmeste fremtid. For å få formidlet dette, har han valgt å gjøre det i form av en Science -Fiction spenningsroman.

Boken byr på mange overraskelser, og etterhvert viser det seg at hovedpersonene ikke kommer fra vår planet. Lemriels kjennskap til ulike typer av utenomjordisk teknologi er imponerende. I følge ham selv er kildene til informasjonen både ut av kroppen reiser i andre dimensjoner, samt kontakt med utenomjordiske (2). 

Lemriel beskriver blant annet verdens mektige og ukjente ”skyggeregjering” som i det skjulte sitter og trekker i trådene, samt noe som er enda mer ukjent for de aller fleste, nemlig at USAs myndigheter lenge har vært sterkt påvirket av negative utenomjordiske. En rekke ulike kilder hevder at USA etter andre verdenskrig i all hemmelighet gjorde en avtale som gikk ut på at de fikk tilgang til utenomjordisk teknologi i bytte mot at grays og reptilians fikk anledning til å eksperimentere med et begrenset antall mennesker. Disse personene skulle så etter å ha blitt hentet, bringes tilbake til sine hjem uskadd og uten at de hadde noen erindring om hva som hadde skjedd.

Dette dokumenteres av blant andre Michael Salla (3), samt av varsleren Milton William (Bill) Cooper(1943- 2001) (4). I likhet med David Icke (5) og Robert Stanley (6), hevder altså Lemriel at USAs myndigheter er kontrollert av negative utenomjordiske, særlig reptilians. Den gode nyheten er at deres tid snart er omme, og at våre utenomjordiske venner som ser ut som oss og som er her for å hjelpe, nå er på vei til å vinne frem.

 

Her forteller Lemriel om the Seres Agenda:

http://www.youtube.com/watch?v=PvxlSpZgOSA

 

Kort radiointervju med Lemriel:

 

https://www.youtube.com/watch?v=xNCe8p3uCyI

 

Negativ utenomjordisk påvirkning?

http://www.youtube.com/watch?v=4ixkq97ud8k

 

http://www.youtube.com/watch?v=fPrx_71kgjA

 

I følge Robert Stanley, har Capitol Hill i Washington D.C, den høyeste UFO aktiviteten i verden. Her er en artikkel om dette. Expert witness: U.S. covering up documented ETs & UFOs over White House, Capitol

 

 

En annen bekreftelse kommer fra Charles Halls og hans kontakt med den utenomjordiske rasen Tall Whites under sin tid i det amerikanske militæret på 60-tallet:

https://www.youtube.com/watch?v=Q1LLB_9Mh-Y

 

Irans FARS nyhetsbyrå kom nylig med en artikkel om hvordan USA har blitt kontrollert av The Tall Whites, basert på Edward Snowdons avsløringer. I følge artikkelen brøt denne ET rasen kontakten med nazistene etter at Tyskland tapte krigen, og allierte seg så med USA.

 

Bushwgray
George W. Bush utenfor det hvite hus med en grå utenomjording i bakgrunnen

 

Hvordan vil forandringen så skje?

I følge The Seres Agenda vil en ny energi fra den såkalte ’New Expansion Ray’, i økende grad påvirke bevisstheten vår. Dens virkning er at den transformerer all ondskap og negativitet om til det motsatte. Lemriel hevder for øvrig at de fleste vil være helt uforberedt på det som kommer til å skje. Først når endringene har blitt store og påfallende, vil det gå opp for oss at noe helt ekstraordinært har funnet sted.

 

Hevder andre og det samme?

Lemriels informasjon stemmer i forbløffende grad overens med den gitt av esoterikeren Benjamin Creme.

Ben
Benjamin Creme

I følge Creme vil Fredens eller likevektens ånd som overskygger Verdenslæreren Maitreya, transformere all negativitet om til det motsatte. Det innebærer at i samme grad som det i dag er krig, konflikt hat og splittelse vil det bli enhet, samhørighet, fred og harmoni (7).

Planen er at Maitreya skal gi seg til kjenne og bevise hvem han er på det som kalles kunngjøringsdagen. I en global TV-samsending vil han da komme i telepatisk forbindelse med hele menneskeheten, samt sende ut sin kraftfulle kjærlighetsenergi (8).

Maitreya’s TV interviews and the Day of Declaration

 

 

Carl Calleman og Mayakalenderens avslutning

I følge Calleman som regnes som en av de store ekspertene på Mayakalenderen, kjennetegnes stadiet som etterfølger kalenderens avslutning 28. oktober 2011 eller som andre har hevdet 21. desember 2012, av en gradvis utvikling av det som kalles universell enhetsbevissthet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7Do20W7LGd8

 

Kilder

  1. Lemriel, R. Scott. The Seres Agenda. Page Publishing, Inc. Kindle Edition. Hans nettsted: http://paralleltime.com/
  2. http://www.mysteriaparanormalevents.co.uk/Do-Other-Dimensions-Exist-and-Can-We-Experience-Them-First-Hand.html
  3. Salla, Michael E. Ph.D. Exposing U.S. Government Policies on Extraterrestrial Life. Exopolitics Institute, 2009.
  4. Cooper, Milton William. Behold a Pale Horse. Light Technology Publishing, 1991.
  5. http://www.davidicke.com/headlines/the-inter-dimensional-entities-behind-the-dark-agenda-thats-taking-over-the-world/
  6. Stanley, Robert. Covert encounters in Washington D.C. Unicus Press, 2011.
  7. http://shareno.net/Ordliste/ordliste.htm
  8. http://shareno.net/Hvem_er_Maitreya/hvemer.htm#Kunngjøringsdagen

 

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Abonnere
Varsle om
guest

52 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
En mann med åpenbar agenda

Et paradigmeskifte kommer i 2014. Det kan vi være enige om. Men om det blir til det bedre eller værre er usikkert. Sannsynligvis blir det endel værre før det blir bedre.
Mange kristne i USA våkner opp nå. De ser makten bak makten, geoengineering og Obamacare. FEMA camps klare til å ta imot, ja, hvem tror du? http://realityofchrist.me/

SIRI app på iPhone sier at «Gates of Hades» åpner 27.07.2014 og stenger 3. september 2014. Er dette et slags forvarsel slik WINGDINGS var det i Microsoft Word?

http://wp.me/p3tGFm-4b

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden

Jeg holder nå på å lese den andre av fem bøker av Charles James Hall, om ET-gruppen «The Tall Whites»; en artikkel vil komme om noen uker.

Ifølge ZetaTalk er dette HOT STUFF, da disse «Tall Whites» er den ET-gruppen som FØRST tok kontakt med US-myndighetene. Da denne ET-gruppen er selvisk, måtte de uselviske zetaene balansere dette ved selv å etablere kontakt med US-myndighetene, hvilket de gjorde ved å arrangere Roswell-episoden i 1947 der to romskip INTENSJONELT styrtet i hverandre (det skulle se ut som et uhell).

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
9 år siden

At bøkene til Hall er godt skrevet, er jeg uenig i. Jeg vil heller si at de er usedvanlig DÅRLIG skrevet, og at det utelukkende er inklusjonen av ET-temaet (the Tall Whites) som gjør at disse bøkene ikke er absolutt uleselige og uinteressante.

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
9 år siden

På hvilket tidspunkt blir amerikanske presidenter innlemmet i denne forferdelige hemmeligheten. Det må jo ha vært et sjokk for Eisenhover, Kennedy, Johnson, Nixon, Ford, Carter, Reagan, Bush, Clinton, Bush og Obama å få vite at de skal styres av aliens. De er jo vanlige mennesker som oss alle andre på denne jorden. Hvordan kan de takle å leve med en slik hemmelighet resten av livet?

sjarl
sjarl
9 år siden

Når det gjelder selvisk kontra uselvisk agenda, har jeg opp i gjennom årene lest flere kanaliserte/kontaktberetninger hevde at de selviske entitetene ble portert fra jorden i 2003. Det utenomjordiske hierarkiet på kloden har etter det tidspunktet vært uselviske. Eller av den galaktiske føderasjonen. Flere transemedier har sagt, som feks ILIUAKA, at fra mars 2011 råder ikke lenger menneskene over kloden. Den galaktiske føderasjonen av vennligsinnede trigger hendelser og avverger diverse katastrofer, og som til sist avvikler den siste rest av makthierarkiet de negative satte i verk på 40-tallet.

Men iflg Sheldan Nidle har den negative agenda vært rådene i hele 13 000 år. Da grupper av utenomjordiske lot seg tilbe som guder, forfalsket visdomslæren som fantes på den tiden. Osv. Det mest spektakulære synes jeg er funnet av en mini pyramide i Peru som viser seg å være ca 13 000 år gammel med inskripsjoner som viser til Orion konstellasjonen. Når pyramiden utsettes for en bestemt type lys, vises øyet i toppen som et reptil- øye. Funnet av denne er en ting, men hvordan i all verden fant den veien inn i dollarseddelen i USA. Så vidt jeg husker har pyramiden i dollarseddelen eksakt lik antall steiner både horisontalt og vertikalt.
comment image

Bjarne
Bjarne
9 år siden

Hva er ETs? Se gjerne hele denne video på nesten 2 timer.
Hvis du har dårlig tid kan du spole fram til56 minutter ut i denne videoen:

soloppgang
soloppgang
9 år siden

Det er ingen som kan nekte energibevisstheten til å kunne inkarnere seg i ett figurativ forhold, slik som Menneske-kroppen.

det er kun du og jeg som kan sørge for at kriteriet eller årsaksforhold for inkarnasjonen blir høyere for menneske, slik at «unge uforstandige energibeviste forhold» ikke får tilgang til denne Menneske verden.

Dei unge energibeviste tilstandene må leve i dyrelivet sine beviste tilstand. du og jeg er årsaken for at primitive energibeviste forhold får komme inn i energikroppen til menneske, og det skylles vårt eget primitive forståelse forhold.

øker vi vårt energibeviste tilstand forhold så passe høyt at disse negative energibeviste kreftene ikke forstår kriteriet for energimenneske verden eller den sin beviste tilstand, slik vi ikke forstår UFO eller Stjerne menneskene sitt energibeviste nivå, så er vi kvitt disse lave uforstandige energibeviste forholdene som vi opplever som negative forhold inn i vår energiverden.

du og jeg og resten av den forstandige energibeviste menneske forholde er årsaken for at vi har disse ungen energibeviste forholdene inne i energi mennesket.

Vi må øke vårt eget energibeviste forståelse-forhold eller nivå for menneske LIVE.

øker man forståelse-forholdet for inkarnasjonen som energimenneske, så skjer det som allerede har skjedd i naturen her på Jorden. det er mang forskjellige figurative dyre beviste nivå. forskjellen mellom rasene eller dyrene, er kun energibevisstheten sin forståelse nivå eller forhold. dyr som ikke er menneske, forstår ikke energibevisstheten kapasitet eller forståelse kapasiteten som må til for å bli ett energimenneske.

slik må vi sperre for primitive energi-mennesker i fremtiden, med at vi har økt nivået for menneske inkarnasjons årsaken eller det nivå som må til å komme inn i energibevisstheten som skaper energimenneske.

studere man østen visdom så er dette tydelig forklart igjennom Meditasjon og høy moral.

senkes disse forholdene seg, så kommer dyreverden rasende inn i energimennesket sin verden, fordi alt er ett energibevist forhold, der vi har senket nivået for å komme inn i energimenneske kroppen med vår oppførsel eller livs-måte eller kretere.

begynn å reflekter i disse forståelsene, så ser dere hvorfor ting er slik som dem er, der ute i verden, og at vi lever i Kali yuga sin tidsalder.

ut i fra mitt forståelseforhold så er alt annet kun vrøvl.

vi må ta tag i det som er vårt ansvar, det er å leve som Menneske energi forhold her på Jorden og ikke bable om andre energier der ute som er årsaken for vårt opplevelse forhold.

hele universet bombadere oss med energibeviste forhold hele tiden, så det er vårt ansvar å skille mellom det som skal få bli energibeviste mennesker og det som ikke skal få bli energimennesker, med å heve vårt energibeviste nivå eller kreterie på ett høyt nivå, for å kunne bli ett energimenneske.

Gå inn på www. ufo-rogaland.com hjemmeside og les hva som blir forklart der, eller følg med på facebook siden vår: ufo-rogaland. unskyld meg

Med vennligst hilsen
formann i ufo-rogaland
sven kåre helland

gudfrid
gudfrid
9 år siden
Svar til  soloppgang

Kali yuga? Det er over 400.000 år til den er over? Da passer det kanskje bedre med at vi er i et annet skifte for vi er helt klart i en tid hvor alt blir avslørt (apokalypse = avsløring). Når tilogmed tidligere forsvarsminister fra Canada har informert folket om utenomjordisk styring av moderjord, ja da har det skjedd en avsløring og med dette blir vi mer bevisste på alle måter.

Du sier unge energier, men det er kanskje riktigere å si umodne, for greys og reptilians er grisegamle, mye eldre enn menneske, og de har enda ikke klart å kvitte seg med sin barnslige egoisme. I disse tider hvor loven om tiltrekning blir kjent for alle, og alle skjønner at de kan få akkurat det de vil, blir det fristende for mange med ting som går utover andres ve og vel. Hvordan skal dette gå..

Vi er alle energimennesker, forskjellen ligger i svingningshastighet/ hvor lys eller mørk en er, mørke tanker gjør en litt tregere.

Alle dyr står ikke lavere i energibevissthet enn mennesket. Hvaler, delfiner, elefanter med fler har en mye høyere energibevissthet enn oss, disse er dessuten vegetarianere. Wasa knekkebrød er bra:)

Skal sjekke ut siden din, soloppgang, ser spennende ut!

gudfrid
gudfrid
9 år siden
Svar til  gudfrid

Tidligere forsvarsministers avsløring:
http://www.youtube.com/watch?v=KK6I8DpR9EA

soloppgang
soloppgang
9 år siden

Hei

for å utdype hva jeg skrev i mitt forrige innlegg, så har blant annet ufo-Rogaland fått en del e-mailer som vi beklagelig må viske, fordi energimenneske eller deres beviste bevissthetsnivå, tilstand eller forståelse, ønsker ikke å motta informasjon fra oss.

dette akseptere vi 100%, men dette viser igjen hvilket forhold eller nivå menneske energi-bevisstheten lever på.

dem ønsker ikke å utvide informasjon eller bevissthet kraften eller forståelse-nivå sitt.

dette er vår tids utfordring. vårt energibeviste legeme kommer ikke videre i evolusjonen hvis man ikke er villig til å søke etter ny forståelse.

det er først og fremst vårt eget forhold som energibevissthet eller forståelse nivå, som må søke etter større beviste forståelse, før vi får ny energibevissthet inn her på Jorden. når dette ikke skjer eller når andre mennesker nekter for at informasjon skal komme frem, så blir livet her på Jorden slik vi opplever den.

det er mye dobbel moral ute å går, i-blant alternativ bevegelsen. alle vil ha en bedre Jord, men få vil bli med på å øke forståelse forhold eller energibeviste tilstand nivå her på Jorden.

et hvert energibevist forhold er som ett kraftverk, og det er denne vilje eller kraften i energibevisstheten som er årsaken for at vi er her på Jorden i-blant dyrene og ikke en annen plass ute i Universet, i-blant mere sivilisert energibevist forhold, som f.eks.: Stjerne Menneskene eller i-blant det Kosmiske Broderskapet, som styrer Menneske-energien sitt bevisste bevissthet årsak forhold for den sin utvikling eller evolusjon.

vi får som fortjent.

wasa knekkebrød sier det slik som det er: du blir hva du spiser, eller du blir hva du tillater din energibevissthet å være/ forståelse å være.

unskyld meg:

sven kåre helland

Bjarne
Bjarne
9 år siden

JA – sivilisasjonen vår kommer sannsynligvis til å bli totalt forandret, og det hele tror jeg starter 15. april i år. Men det har ingenting med UFO eller ETs å gjøre, slik artikkelforfatter og Soloppgang tror. At alt annet ifølge Soloppgang er «kun vrøvl», synes jeg kanskje er en tanke bastant og åpnet ikke for en meningsutveksling med respekt for andres synspunkt.
Hva er det så med 15. april 2014? Det starter med en av 4 blodrøde måner som faller på 4 helt spesielle dager. For de som kjenner til dette må det kunne sies å være noe langt mer alvorlig enn tilfeldigheter.

Bjarne
Bjarne
9 år siden
Svar til  Bjarne

Hvorfor vil NASA ikke ha publisitet om dette? Er det fordi det er for sterkt og for troverdig?
http://www.wnd.com/2014/02/blood-moons-fallout-nasa-goes-hiding/

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Bjarne

Grunnen til at de 4 blodrøde måner i 2014-2015 er spesielle, er at de sammenfaller med påske- og tabernakel feiringen, altså jødiske høytider. En tetrade skjedde i 2003-2004. Men da passet det ikke inn med jødiske høytider. Sist det skjedde var i 1967-68.

http://wp.me/p3tGFm-4b

Dette tegnet har med Israel å gjøre, og midt-østen regionen. Vi skal ikke glemme at USA og Russland støtter hver sin side i Syria, akkurat som i Ukraina.

Bjørnen kommer også til Norge når tidene er moden:
http://wp.me/p3uvTQ-1l

Bjarne
Bjarne
9 år siden

Den statistiske sannsynligheten for at en tetrade med 4 blodrøde måner skal sammenfalle med disse to jødiske høytider, nøyaktig på dato i to påfølgende år er nærmest lik null. At dette skjer 3 ganger i løpet av en mannsalder er en sensasjon. Når første tetrade skjedde i 1947/48 (opprettelsen av staten Israel) og den neste skjedde i 1967/68 (befrielsen av jødenes evige hovedstad Jerusalem) – da er det lov å tenke at den siste tetrade også vil inneholde noe av betydning for staten Israel. Setningen «Den som lever får se» får vi håpe ikke kan brukes i mer enn en betydning. Hvis mine verste antagelser skjer vil Gog-krigen være et faktum.

Bjarne
Bjarne
9 år siden

Det er mulig jeg misforstår deg her, og i så fall får du ha meg unnskyldt. Du har nå publisert en rekke artikler om UFO/ET, så jeg trodde at det du presenterer er noe du tror på selv. Hvis dette ikke er tilfelle så er det jo informativt om du skriver litt om ditt eget ståsted i forhold til det du presenterer.

Jeg TROR det vil skje store ting i nær fremtid som vil få stor oppmerksomhet fordi det vil være av en slik art at det vil rokke ved menneskers livssyn og eventuellt likegyldighet.

Det finnes mange profetier og forutsigelser om fremtiden fra Mayaer, Nostradamus, Jehovas vitner, Bibelen og en mengde enkeltpersoner. Tetraden som vil starte om kun kort tid, KAN være begynnelsen på noe som vil ryste verden, men det trenger vel kanskje ikke å skje noen ting – hva vet jeg? Jeg vil tro det beste er å følge med i tiden og være forberedt på at ens egen fremtid kanskje ikke blir helt slik en hadde forventet. Det vil etter min mening være helt feil å kjøre seg fast i en varslet hendelse, som eksempelvis denne kommende tetraden.

Bjarne
Bjarne
9 år siden
Svar til  Bjarne

Du skriver at du legger fram informasjon fra ulike kilder. Dette er forsåvidt riktig, men bare hvis du føyer til ordet selektiv. Du kalle disse entitetene «venner», og det viser med all tydelighet at dine kilder er selektive på dette helt grunnleggende nivået og at du TROR dette. Jeg tror disse entiteter absolutt ikke er våre venner, og har helt andre hensikter enn å hjelpe oss. De YouTube-videoer jeg har videreformidlet belyser dette med klare ord på en informativ og tillitsvekkende måte.

En mann med åpenbar agenda

The lost interview med William Cooper. Alt er svindel og forførelse satt i systemet av en gruppe mektige og rike mennesker som kaller seg iIIuminati.

https://www.youtube.com/watch?v=w-uTEIHqTuk

Alle flygende tallerkener er produsert av mennesker:
https://www.youtube.com/watch?v=pJNa9V_rrQc

Bjarne
Bjarne
9 år siden

Undeniable Evidence Aliens Do Not Come From Other Galaxies
http://www.youtube.com/watch?v=DRWbmiXQba0

Bjarne
Bjarne
9 år siden

Nei absolutt ikke – de er er ikke som oss, og de har en uklar agenda – ond eller god, alt etter hvem du spør. JEG tror det gode og ærlige ikke oppfører seg slik de gjør – var de slik og ville hjelpe oss med noe med den teknologien og smartness de innehar, ville de garantert åpenbart seg i full åpenhet. Det er åpenbart noe som holder dem tilbake fra dette, og det er helt vesentlig for å forstå hva dette egentlig dreier seg om. Entiteter som kan poppe ut av og inn i en annen dimensjon er helt opplagt av åndelig karakter. Hvis de er av åndelig karakter må det opplagt være noe annet av åndelig karakter som holder dem tilbake fra å opptre i full offentlighet.

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Det forundrer meg at enkelte her er så skråsikre på at det
er sånn eller sånn. For eks. at det dreier seg om demoner og ikke alians. Da må jeg spørre . Hvordan definerer man alians og demoner og falne engler og nefilims ? hva er forskjellen på disse hvis de skal deles inn i dissw kategoriene? og hvor hører vi hjemme iblant disse kategoriene, hvis vi alle er av samme kategori vi da?

Bjarne
Bjarne
9 år siden
Svar til  Rabalder

Hei Rabalder

Hvis du tar deg tid til å se gjennom denne videoen vil du få svar på det meste av det du etterspør fra synspunktet til dem som mener at ET/UFO er åndene fra Nefilims, som i sin tur var avkommet fra de falne engler beskrevet i Bibelen og Enoks bok I og II. Det var den verdensomspennende vannflommen som utryddet disse Nefilims ifølge de samme kilder. Det står jo alle fritt til å tro hva man vil, fortrinnsvis etter å ha sett begge parters innlegg for sine synspunkt :

Hva man tror står og faller som oftest med om man tror på Bibelen, eller velger andre forklaringsmodeller slik artikkelforfatteren her presenterer en del av. Det er vel greiest å sette seg inn i de ulike synspunkter før man bestemmer seg for hvilken «leir» man vil tilhøre.

Julia
Julia
9 år siden
Svar til  Rabalder

Jeg leser mye i en bok som heter The Urantia book. Her finner jeg mange spennende «teorier» om menneskeheten og «alien». Der står det om hvordan vår del av universet er bygd opp og om evolusjonære og kunstig,- eller skapte planeter. Vi er en evolusjonær planet som er godkjent for eksprimentering. Vi er planet nr 606 på lista i vårt system. Ifølge Urantia blir vi «der ute» omtalt som «world of the cross». I boka er det omtalt nefilims, som utenomjordiske menneskelige skapninger som hadde oss som oppdrag og arbeidsplass. De var hundre stykker som kom hit, men lederen deres begikk en form for kupp her på jorden og de ble etterhvert fjernet. Spennende lesing iallefall….

Bjarne
Bjarne
9 år siden
Svar til  Julia

The Urantia Book ble formidlet fra åndeverdenen, nedskrevet av menneske(r), og dens hovedformål er å fornekte Jesus Kristus guddommelighet og erstatte dette med noe alternativt. Så da er det opp til den enkelte å akseptere denne fornektelse, eller å fasineres og tro på dette budskapet.

gudfrid
gudfrid
9 år siden

Jeg stoler ikke på noen som sier de skal komme å redde oss. Utifra universell lov, skal ikke høyere utviklede «ta over» vår styring, en av grunnene til at vi er her, er for å selv lære hvordan vi bør gjøre ting. Den eneste jeg stoler på i forhold til profetier er Anastasia fra Sibir (Vladimir Megre), hun har sagt at det vil komme utenomjordiske som vil lokke oss med ny teknologi og redde oss fra regimet, men disse er bare ute etter å slavebinde oss mer. Det finnes en vei ut av vanskelighetene, frigjøring fra reptilstyret, og det skal vi gjøre helt selv. Se tidligere artikkel fra Nyhetsspeilet her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/anastasia-the-ringing-cedars/

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Jeg har nettopp lest igjennom Thiaoouba Prophecy av Desmarquet Michel. Det er jo en artig fin fortelling. Er disse skikkelsene fra Thaooubo også demoner da eller? I følge den boken så var det disse som sendte Jesus til jorden, og de som står bak bibelen som forøvrig inneholder em masse feil og missforståelser ifølge denne Thao. Er denne Michel Desmarquet en luring eller?

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Michel Marquet må jo tro på dette selv fordi han tjener jo ikke penger på en bpk som ligger gratis på internet.

gudfrid
gudfrid
9 år siden
Svar til  Rabalder

Utrolig kul bok, enten man leser den som fiksjon eller som sann. Jeg tror den er sann :)
Til de som enda ikke har lest den:
http://www.epubbud.com/book.php?g=3ZY4CUYS

Disse skikkelsene er selvfølgelig ikke demoner/ slemme selv om de kan opptre som ånd, vi kan også det, må bare lære det først:) Vår materie er frekvenser, vi kan skifte frekvens til å opptre som ånd, eller farte rundt i astrallegemet. Mange muligheter for å ha det moro, må bare huske å være snill og grei :)

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Jeg bare lurer på hvordan de fleste konservativt kristne vil ta denne boken om det leser den. Vil de ta det som en glede eller blir de irritert og skuffet. Jeg syns den var oppmuntrende og veldig interresang. men jeg skulle likt å kunne stille en del spørsmål til forfatteren eller aller helst til Denne Thao.

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Jeg syns boken gir en fantastisk god alternativ vei å gå for menneskene med hensikt på overskriften for denne artikkelen. Det disse vesenene påpeker som de store feilene med vår sivilisasjon stemmer jo med det som mange påpeker her på nyhetsspeilet. For eks.pengesystemene her på jorden er til de grader så primitive at det i seg selv er nødt til å lede til kamp og usunn konkurranse og skjev fordeling og til slutt all makt til ekstremt få.
Hadde vi hatt et system som på Thiaoouba ville vi vel automatisk glemt all konkurranse og blitt opslukt av samarbeid istedefor.
Men en ting som gjør det vanskelig for menneskene her på jorden er vel at vi er skapt som mann og kvinne med en ganske så ukontrollert seksdrift som skaper mye intriger. Så det spørs om vi ikke kan skylde en de på skapelsen også her ?. Men om det da er oss selv vi må skylde på eller om det er noen over oss? Det er jeg usikker på. På thiaoouba var jo alle hermafriditter eller hva det heter( mann og kvinne i en person) og da blir det jo mindre problemer mellom folk.

Rabalder
Rabalder
9 år siden
Svar til  Rabalder

Som Sponheim sa på stortings talerstol:» Hver mann – sinn Høne» Problem solved

Hellwege
9 år siden

Curious about this but don’t know how much credence it should be given.

‘The Farsight Institutes Courtney Brown announced this message below on his Facebook account awhile ago. I thought some of you may be interested considering his involvement in remote viewing and past projects/announcements.

“Something important is going to happen sometime next month, February
2014. Nothing can stop it now. There will be an announcement, and the
world will change on the date of that announcement. Part of that
announcement will happen on this Facebook page, right here.

In the beginning, only a few will understand the significance of the
announcement, and what it means for all of humanity currently living on
this planet. Some will laugh, and some will cry.

But in time, the world will come to know that life on Earth changed significantly on that day in February 2014.

A mystery that has confused our civilization for thousands of years will
find an answer. And from that answer, a new direction for the future
growth of our species will arise.” – Courtney Brown

Date of announcement is now pushed to March 2014. His facebook page now says 4 Days until the final announcement is made to the world

https://www.facebook.com/CourtneyBrownPhD

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Hellwege

Hva med 15. april 2014? Er ikke påsken 2014 den virkelige starten på endetiden?

http://wp.me/p3tGFm-4b

Et godt råd: Bygg opp et lager med mat og drikke for 30 dager, samt kokemuligheter uavhengig av strøm.

Rabalder
Rabalder
9 år siden

Jeg har skrytt av denne boken av Thiaoouba Prophecy av Michel Desmarquet.
Men jeg må innrømme at det er et par ting i boken som gir bismak. Er det noen andre her som flt det samme?

gudfrid
gudfrid
9 år siden
Svar til  Rabalder

Dette er en bok som oppforder oss til å ta ansvar og selv frigjøre oss fra et sykt ego-styrt system. Den gir samme oppfordring som Anastasia, be om å få litt land til egen produksjon osv. Derfor tror jeg ikke den prøver å lure oss. Det er kanskje fem år siden jeg leste den, før jeg visste hvem som styrte verden.. det stod noe om at jødene egentlig ikke skulle vært på jorda, at romskipet deres styrtet og de kom seg ikke videre og at de har tatt en uheldig styring. Også stod det at homosexuelle er frustrerte.. kanskje det, men kanskje ikke så lurt å skrive det likevel? Også husker jeg at det var rart at de hadde spart på den fysiske kroppen til Jesus, da tenkte jeg dette er bare tull! Men hva vet jeg? kanskje de har planer om å bruke den til noe senere. Det anbefales å lese boka tre ganger, tror jeg snart må lese den for andre gang nå :)

2Q11
2Q11
9 år siden

http://postimg.org/image/yxzd1r03f/
Jeg advarer herved Nyhetsspeilet: slutter dere ikke systematisk å slette det jeg legger ut, så utslettes dere uten hensyn. Ber dere om krig så får dere krig.
Dere snakker om » Sensurert informasjon fra våre utenomjordiske venner» og «TABU-listen». Ser dere ikke hvor ynkelig hyklersk det blir når avsløringene kun skal styres despotisk fra deres ståsted. Mye sensur= mye å skjule.

gudfrid
gudfrid
9 år siden
Svar til  2Q11

Hei :) La merke til at du hadde laget en bildesamling av endel ego-styrte individer. Blant disse var et bilde av nyhetsspeilets skribent Rolf Kenneth Myhre.. kanskje derfor innleggene dine blir slettet. He he, ja Rolf er jo litt selvopptatt kanskje, ha ha :)

Rabalder
Rabalder
9 år siden

2Q11 Jeg er veldig nysjerrig på hva du prøver å hentyde med bildesamlingene. Jeg tror nok at du kanskje har viktige poeng å fortelle. Men for meg blir det veldig abstrakt. Jeg har sittet lenge og studert bilder men finner ikke helt den røde tråden og dess mer nysjerrig blir jeg. Det eneste jeg kommer til er at det er kanskje forbindelser slektsmessig mellom de som virkelig styrer denne jorkloden og en del maktmennesker her i landet ?? Og det er jo interresant, men jeg er usikker. Jeg må nok innrømme at jeg må ha det mer inn med teskjeer. Kunne det vert mulig? Kan vere du har veldig viktige ting å fortelle.

2Q11
2Q11
9 år siden
Svar til  Rabalder

Hei Rabalder.
Jeg har full forståelse for behovet for foring med teskjeer.
Men det hjelper lite dersom innebygde sperrer får dominere i hjernen din. Folk flest er hjernevasket, lesere av alternative medier (som Nyhetsspeilet) er også delvis hjernevasket av ulver i fåreklær (v.hjelp av 80-20 regelen, 80% svært nyttig og god informasjon, 20% bløff) .
Alt er mulig nemlig, virkeligheten er sprøere enn vi tør fatte. Fiksjon på film er bare barnematen..
Det er alltid 2 muligheter, person x ble enten drept omtrent slik m.media sier, eller omtrent slik alternative (konspi-) media sier. I et utall av tilfeller er det reelle at person x ikke ble drept i det hele tatt. JFK, L.Diana og MJ..
Overført til et savnet fly som får ufortjent mye oppmerksomhet betyr det, -at flyet er oppdiktet og finnes kun i din hjerne, vasket av massemedia og det alternative..
I eksemplet over, http://postimg.org/image/yxzd1r03f/ -er budskapet rett og slett: at bak identitetene Carl Calleman og David Rockefeller Jr finner vi samme person/skuespiller. (David Rockefeller Jr. som figurerer i et utall roller i den virkelige verden, også som norsktalende, nordmann tilsynelatende god som noen)
I tillegg ser du sammenhenger som du i alle andre billedserier må se etter, nemlig flere personer som bekrefter mistanken. I dette tilfelle Ariana Rockefeller (datter) som matcher Evita Ochel (intervjuer). Helt klassisk lusegange.. Jesuitt-kabalistene setter også navn på identitetene som ofte ikke kan verifiseres annet enn i beste fall på falske identitets/fødselspapirer (jfr Obama). Navn som ofte rent intuitivt matcher hverandre. Noen ganger utilslørt, som David i eksemplet som følger.
Noen ganger bare slekt ja, andre ganger utvilsomt samme person(er) når en evner å se anatomiske detaljer og annet særpreg:
http://postimg.org/image/v0ekt6q5z/ -mindre teskjeer behøves ikke..

I forhold til 22.juli så bør en se til andre skyteepisoder som helt åpenbart er redigert og planlagt lang tid i forveien. Falcon har lagt ut viktige lenker, den siste viser hvordan familier med falske identiteter har bosatt seg i god tid (boliger gratis for satanister?) før skuespillet skulle finne sted med troverdige ”ofre” og vitner. Samme i Årdal..

Sandy Hook: Whole City Got FREE Houses! https://www.youtube.com/watch?v=a5dbk0zIiVo&list=UUSQJwLIjE3Knm4xRQzZ4ldw&feature=share
The Sandy Hook Victims Were Never Born
http://www.youtube.com/watch?v=WWZ_lVmivLY

Så anbefaler jeg denne av flere grunner:
http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

Bjarne
Bjarne
9 år siden

Hei 2Q11.
Hvis redaksjonen sletter innlegg fra deg vil jeg tro dette kommer av at de er upassende, og da får du nok beskjed i epost-boksen din med en advarsel med begrunnelse.

Det er gjerne artikkelforfatteren som etter egen vurdering sletter innlegg som han/hun mener er upassende eller som hun/han ganske enkelt ikke liker.

Jeg fikk eksempelvis inlegg slettet av artikkelforfatterpseudonymet Mona Andersson under denne artikkelen: http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/

Jeg regner med at mitt innlegg ble slettet etter at jeg påpekte at det «hun» skriver kan man også lese på http://www.vigrid.net/kolnidre.htm

2Q11
2Q11
9 år siden

Hei Bjarne. Ja innleggene har vært upassende og mislikt. Sett fra redaksjonen eller forfatterens ståsted. Det er lærerikt å få vite hvilke type innlegg som ikke tolereres.
En ting er når innlegg forstyrrer en agenda. Upassende på en annen måte er det når innlegget støter pårørende/tredjepart som for eksempel har vært utsatt for ulykker og terror. Det er ikke uten grunn det pøses på med minnesmerker og varige sår i naturen som ikke skal gro. Gro ble jo nesten drept..
Vi gjenkjenner ryggmargrefleksen lik den som oppstår når noen pirker i holycaust.

« Forrige artikkel

Sensurert informasjon fra våre utenomjordiske venner, del 2

Neste artikkel »

Omnec Onec – kvinnen fra Venus?