Omnec Onec – kvinnen fra Venus?

9598 visninger
4 minutter lesetid
73

Et gjentakende tema i disse artiklene, er at mange utenomjordiske ser ut som oss. Flere pålitelige kilder hevder også at det på vår planet til enhver tid befinner seg mennesker fra andre sivilisasjoner. Er Omnec Onec en slik person?

Bakgrunn

I boken: ” From Venus I Came” forklarer hun:

“Fordi jeg kom til planeten jorden da jeg var barn og egentlig er født på Venus hvor livet befinner seg i en annen dimensjon, har jeg vært i stand til å beholde den kunnskap og viten som jeg som sjel har samlet opp og erfart over mange inkarnasjoner, både på jorden og i andre dimensjoner. Det er grunnen til at jeg forteller det jeg faktisk vet, og ikke kun det jeg har hørt eller lest om.

Hun forklarer og i detalj hvordan og hvorfor hun som barn fikk mulighet til å senke sin vibrasjon og manifestere et fysisk legeme i den hensikt å fullføre sine inkarnasjonssykler her på jorden, samt etter hvert arbeide som en åndelig lærer.

Screenshot - 18
Omnec Onecs selvbiografi utgitt i 1991av Wendelle C. Stevens.

Omnec forteller og at hun fysisk ble byttet om med en jente som het Sheila Gipson da hun var syv. Derfor er det navnet som står i passet hennes. I sin selvbiografi beskriver hun i detalj omstendighetene omkring dette og hvordan det hadde seg at hun kom inn i Sheila sin familie her på planeten.

 

Livet på Venus

I følge hennes egne utsagn og beskrivelser, ble hun født på Venus sitt høyere astrale plan. Det astrale plan er en dimensjon med lavere tetthet som ikke kan ses eller påvises med fysiske midler.  Omnec forklarer at det i tidligere tider var fysisk liv både på Venus og mange andre planeter, slik det er på jorden i dag. På grunn av en kombinasjon av naturlige evolusjonære sykluser, endrede livsbetingelser, og befolkningens åndelige utvikling, kunne livet fortsette å eksistere på mer subtile virbrasjonsnivåer, eller sagt på en annen måte, i en annen dimensjon, men altså ikke lenger på det fysiske plan.

I sin selvbiografi beskriver Omnec den inspirerende astrale dimensjonen på Venus og gir et detaljert innblikk i livet til de individene som befinner seg på en høyere frekvens enn den vi kjenner til her på den fysiske jorda. Venusianerne lever i tråd med naturens lover og Loven om den overordnete Guddommeligheten. De er fullstendig klar over sin tilknytning til skapelsen og anvender sine åndelige krefter med ansvarsbevissthet.

Til venstre: Venus slik vi kjenner den, til høyre slik en Venusianer opplever den, hentet fra boken: ”UFO contact from planet Venus”.
Til venstre: Venus slik vi kjenner den, til høyre slik en Venusianer opplever den, hentet fra boken: ”UFO contact from planet Venus”.

 

Omnec Onecs åndelige lære

I sine bøker og foredrag kommer hun særlig inn på følgende emner:

Betingelsesløs kjærlighet – sjelen – det egentlige jeget – tankens kraft.

Budskap fra Venus og hennes oppdrag her på jorda.

Historien om hennes bakgrunn og årsakene til at hun er her.

Innsikt, erfaringer og observasjoner fra hennes liv på jorda.

Sjelens reise – sjelens opphav og reise gjennom mineralriket, til planteriket, dyreriket og menneskeriket.

Menneskerasen er universell og finnes ikke kun på denne planeten.

Gi økt forståelse for den enkeltes forbindelse med skaperen. Skaperen er en uendelig energi kilde som skaper i sykluser og til evig tid står bak alt som eksisterer.

Eksistensen av dimensjoner som eksisterer parallelt med vår fysiske virkelighet.

Vi er sjeler og våre liv her er en begrenset erfaring som så etterfølges av et nytt trinn i vår utvikling.

Forvandlingen av jorden fra et venusiansk perspektiv.

Solsystemets ukjente historie. Se artikkel av Hans Gaarder.

Våre tapte evner gjenvinnes.

Jorden vil i fremtiden tjene en helt annen hensikt.

Navnet “Omnec Onec” betyr “åndelig gjenreisning”. Hennes oppgave og talent er å hjelpe mennesker til å gjenopprette forbindelsen med sitt virkelige selv som sjel.

The Venusian Trilogy som utkom i 2011. Her er alle Omnecs bøker samlet i en.
The Venusian Trilogy som utkom i 2011. Her er alle Omnecs bøker samlet i en.

 

Fra lanseringen av hennes nyeste bok: The Venusian Trilogy, Frankfurt 2011:

 

Noen sitater

“Forestillingsevnen din er nøkkelen til skapelse.”

“Dit oppmerksomheten rettes, går energien.”

“Det viktigste folk på jorda må lære, er å erstatte kritikk og fordømmelse med kjærlighet og aksept.”

På grunn av at hun er en veldig uvanlig person med en høyst spesiell bakgrunn, vekker Omnec mye kjærlighet og glede hos folk, men og mye tvil og kritikk. Stadig vekk understreker hun at en av menneskes største gaver er at de har frihet til å tenke og tro det de selv bestemmer seg for.

Jeg dømmer ingen, men er selv den som utsettes for fordømmelse”.

Noen ganger er det viktigere å se hva en person har å bidra med, enn å stille spørsmål ved ulike sider ved deres person.

Her er Omnec Onec sammen med tre av sine barn, på Jerry Springer show (1993):

http://www.youtube.com/watch?v=dGfGuoI4r8Y

Video interview with Omnec Onec.

Living on the astral level of Venus ~ Hollow worlds ~ Manifesting with thoughts ~ Cosmic origin of the human races ~ Relief activities of the extraterrestrials ~ Transformation process of the Earth ~ other ~

http://vimeo.com/33806178

 

Omnec privat

Omnec has fire voksne barn (2014) samt tre barnebarn og bor sammen med en god venn i Missouri, i USA.

 

Etterord

Omnec Onec kommer på høstens UFO konferanse som finner sted 10.-12 oktober i Bergen. Den har tema: ”Kontakt med utenomjordiske”. Sannsynligvis tar hun i denne forbindelse og en tur innom Oslo. Nettsted for konferansen: http://ufo-konferanse.com

Kilder

1. The Venusian Trilogy. Das Gute Buch, 2011

2. Omnec-Onec.com

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Abonnere
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

Jeg har bestilt Venus-trilogien, den er på vei til meg i posten nå. Jeg gleder meg som en unge til å gå i gang med å lese “From Venus I came”, som beretter om livet på / “over” (i høyere dimensjoner) / inni planeten Venus.

Bøkene kan bestilles herfra via nett:
The print version of THE VENUSIAN TRILOGY (including From Venus I Came, Angels Don’t Cry, and My Message) can be ordered here: http://www.verlag.li/en/cgi/his-webshop.pl?f=*NR&c=OMNEC012&start=1&dif=100&t=temartic

gudfrid
gudfrid
8 år siden

Jeg er også et Omnec-fan, kjøpte kindle fra Amazon for en stund siden og gledet meg også som en unge:)

Hun sier: “Dit oppmerksomheten rettes, går energien”..
så rett derfor alltid oppmerksomheten mot det du ønsker!

For de som jobber med å avsløre negativitet, er det spesielt viktig å gi fokus mot ønsket retning, slik at ikke all energien går til det negative.

Bjarne
Bjarne
8 år siden

Jeg mener å tro jeg ikke er lettlurt, og jeg tror overhodet ikke på dette. Hun er ikke alene – det er flere som har funnet ut at slike historier kan sikre en økonomisk og plassere en i sentrum av oppmerksomheten. Bare det at hun er et menneske, slett ikke tilpasset “livsforholdene” på Venus, mener jeg burde få de fleste tenkende medmennesker til å spørre det helt vesentlige spørsmålet: Hvordan var forholdene på Venus, hvordan fikk du i deg næring til livsopphold og hva bestod dette av FØR du som du sier måtte lære å spise da du kom til jorden? Men for all del – hun står jo fritt til å bygge sin egen tilhengerskare for dem som er synes dette er et greit alternativ til eksempelvis ymse religioner.

Det er i det hele tatt mange søkende mennesker i dag, og det finnes mange retter å forsyne seg av for den søkende sjel. Vel bekomme!

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Bjarne

På Venus lever de i astralkroppen, på astralplanet, og har ikke fysisk kropp, den fysiske kroppen hun har nå fikk gjennom å ta over en annens, som var på vei ut av den. (Walk-inn). Omnecs åndelige lære er akkurat den samme som andre høyt utvikledes lære som har bodd på jorden. Så Omnec skiller seg egetlig bare ut med hvor hun kommer fra, for det finnes mange “walk-inns”.
Det er stor forskjell på religion og bevisstgjøring.

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  gudfrid

For meg handler det om tro OG bevisstgjøring. hver sjel må finne sitt personlige tilhold der den får fred med seg selv og sitt eget liv.

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Bjarne

Det holder ikke å tro, man må vite og det gjør man gjennom egne erfaringer. Omnec gir oss verktøy til selv å kunne bli mer bevisst de universelle lovene.

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden
Svar til  gudfrid

gudfrid, er du sikker på at Omnec er en WALK-IN…?!

Såvidt jeg har skjønt manifesterte Omnec en fysisk kropp før hun forlot Venus.

Deretter tilbrakte hun 1 år i munke-tempelet i Tibet, som 6-årig jente.

Sheila Gibson – jenta som døde i bussulykken i Tennessee – og Omnec eksisterte mao. i hver sin kropp her på Jorden et års tid.

Da Sheila døde, og Omnec ble fløyet til USA i forkant av dette, hadde de mao. hver sin kropp. Jeg har oppfattet det som at Omnecs fysiske kropp – den hun har idag – kom fysisk flyvende fra Venus. Dette er jeg rimelig sikker på.

Hvis du har lest en annen fremstilling i noen av Omnecs bøker ville jeg satt pris på om du ville utdype det –

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Du har rett, jeg husket feil :) Hun bare lignet på den 6 årige jenta. Hun hadde selvfølgelig kropp under aklimatiseringen.
Sånn er det å ha alzheimers.. for mye aluminium i huet av chemtrails.

robonez
robonez
8 år siden
Svar til  Bjarne

Dette blir litt “far out” ja! :D
Tror folk faktisk på dette uten noen som helst form for bevis?

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

Her er mitt favoritt video-klipp med Omnec Onec, den fantastiske kvinnen fra Venus:

Det er fra en UFO-konferanse i 1991, som ble organisert av hennes “jordiske mentor”, oberst Wendelle Stevens.

Før Omnec deltok her, hadde hun levd i USA i nærmere 40 år som en “vanlig amerikaner”. (Hun ser ut som hun er 25 år i videoen, i virkeligheten var hun 45).

Budskapet hun leverte – Iført en “venusiansk sensuell” klesdrakt og ganske høyhælte sko – slo ned som en bombe. Alt som hun har sagt senere om sitt kosmiske opphav og hennes “mission” på Jorden har vært konsistent.

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

På denne nettsiden (http://www.multidimensions.com/) er det gode, muntlige forklaringer om bl.a. galaktisk historie og flerdimensjonalitet. (Det er nok å klikke på lenken for å kunne lytte)

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

I dag fikk jeg Omnec Onec’s selvbiografi ”The Venusian Trilogy” i posten. Ikke bare inneholder den mye fascinerende om hennes eget liv, inkl. her på Jorden, den er også spekket med UNIVERSELL VISDOM. Enkelt sagt så er store deler av ”de evige spørsmål”; om livet, døden, hvorfor vi er her, liv på andre planeter etc. beskrevet på en lettfattelig måte som på Venus (og andre steder) omtales som ”The Laws of the Supreme Deity”. Dette er spirituell og avansert vitenskapelig kunnskap – som er sammenvevet.

Her er et sitat fra den mer personlige skildringen:
”Our people often sent blessings to the Physical Plane, and to Earth, because of the great suffering going on there . To think of Earth brought sadness to our lives.

I remembered that I had spent many past lives on Earth, and I realized how much more pleasant this life on Venus was. Nevertheless I had some strange attraction to Earth and the Physical Plane, but at the moment I was not aware of what that meant.” (s. 129)

Omnec kom til Jorden i 1955 og hun er her ennå.

Her er omtale av VENUSIAN TRILOGY på amazon.com:

2Q11
2Q11
8 år siden

Budskapet er en ting, budbringerne noe annet? Beklager, her havner noe malurt i budbringerbegeret:
http://postimg.org/image/yc34uj8cj/
http://postimg.org/image/9x1fo146n/
http://postimg.org/image/93cu7yxw1/
http://postimg.org/image/w700w8h19/

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  2Q11

Omnec er ikke perfekt, ingen som er det, alkohol fjerner lidelse for noen, selv om det er gift. Omnec sa en gang noe på et intervju.. at hun røkte for å utforske polariteter eller forsøkte å balansere noe? Litt malurt der, ja, men det får vi tilgi. The Laws of the Supreme Deity sier ingenting, så vidt jeg vet, om at røyk og alkohol er bra :)
Omnec er i 4. densitet, tror jeg, det finnes mange på jorda i dag som er mer utviklet, både 5. og 6. Anastasia fra Sibir er per i dag den personen som har den sterkeste forbindelsen til kilden (Ifølge Kiesha, little grandmother).
Likevel, Omnec sine bøker er fantastiske på veldig mange måter og MÅ leses :)

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  gudfrid

Hei Gudfrid
Kan du forklare hvordan noen personer har/befinner seg i densitet 4 og 5? Hvordan kan man definere personer i ulike densitetsklasser, og hva er premissene for dette? Er det selverklærte densiteter, subjektive vurderinger eller målbart etter gitte kriterier? Jeg vil tro det også er flere enn meg som ikke er så vel bevandret i denne terminologien.

Vitenskaplig vet jeg hva det står for ( http://www.mamut.net/industridiamant/div_formler.pdf )
men jeg er beklageligvis ikke innforstått med hva du mener med dette.

Rabalder
Rabalder
8 år siden
Svar til  2Q11

2Q11. Du er for meg en gåte. men kanskje når jeg en gang har løst gåten blir det interresant. Jeg skulle ønske at du eller noen hadde skrevet en fyldig artikkel om det du mener med bildene. Også mer utfyldig med hvilken forbindelse de og de bildesamlingene har til det og det emnet. Du må ha en enorm kapasitet i å samle bilder. Men for meg blir det som å presantere en overskrift uten noe mer og forvente at alle andre skal vere tankelesere. Men som sagt kanskje en gang vil det demre for meg også.

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

Ifølge Omnec er det den spirituelle retningen som på Jorden er kjent som ECKANKAR, som omhandler “The Laws of the Supreme Deity”.

http://www.truefreethinker.com/articles/eckankar-religion-light-and-sound-god-part-1

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Ifl din link her: “A modern day religion – religion of the light”.

As far as I can see there is only one angel who was called the angel of light, and his name was in the beginning Lucifer, and later became Satan. His satanic Message has always been that you shall all be like gods.

Hvis man tar utgangspunkt i Koranen vil muligens budskapet gå inn, ettersom islam kun ser på Jesus som en profet og ikke en del av guddommen. Koranen sier endog at den som sier at Gud har en sønn – han være forbannet.
Hvis man tar utgangspunkt i Bibelen er både “A modern day religion” og islam et annet evangelium, og skal være forbannet selv om det skulle komme fra “en engel”. Englene her er for islam sin del den påståtte engelen Gabriel, og for “A modern day religion” sin del diverse for meg ukjente budskap fra åndeverdenen som jeg ikke har studert i detalj.

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  Bjarne

Jeg vil ikke fordømme noen mennesker, selv om jeg kan være uenig i budskapet som formidles. For dette er budskapet som vi hørte fra begynnelsen: At vi skal elske hverandre. Størst av alt er kjærligheten, for hvis vi ikke har kjærlighet, så har vi ingenting.

Tro ikke enhver ånd, men prøv åndene om de er av Gud. For mange falske profeter og budbringere har gått ut i verden og mange flere kommer. På dette skal dere kjenne Guds ånd: Hver ånd som bekjenner at Jesus er Kristus Guds sønn, er av Gud.

Rabalder
Rabalder
8 år siden

2Q11. Det menes vel ganske bokstavelig det samme med tettheten Gudfrid snakker om som den du henviser til formler om. Hva gjør at en masse har større tetthet en en annen. Jeg mener det kan forklares med at molekylene vibrerer så lite at det blir plass til flere molekyler pr volum.Når vibrasjonene blir veldig høy blir tettheten så liten at materialet blir usynlig og til slutt helt umerkelig for oss vanlige mennesker. Vi vet vel også at fysikerne mener at de atomere bestanddelene som elektroner f.eks. kan betraktes som partikler ,men også som bølger, energibølger. Energibølger intill de blir registrert da blir de partikler, masse. Alt er bare energibølger intill vi registrerer de med våre sanser, da blir det partikler og masse. Slik formes virkeligheten rundt oss av våre sanser. Hvis vi hadde vert skapninger med sanser som registrerte vibrasjoner med f.eks høyere frekvens, ville virkeligheten vår vere en helt annen.

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Rabalder

Tusen takk, Rabalder :) Har faktisk ikke sett noen beskrive dette så bra før!

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  gudfrid

Takk for forsøket, men jeg ble ikke klokere av dette – det ble bare flere spørsmål.
Hva er dette med vibrerende molekyler og densitet hos mennesker, og hva er 1) Opphavet – 2)hensikten – 3)resultatet og til slutt 4) Poenget?

Alle molekyler roterer og vibrerer, noen fort og andre langsommere. Hvor fort avhenger av temperaturen. Ved lavere temperatur er det flere molekyler med mindre bevegelser, og ved høyere temperatur er det flere med større bevegelser. Temperatur er noe vi måler med et termometer, men i molekylenes verden er temperatur et mål for molekylenes midlere energi. Strukturen av et molekyl som er bestemt eksperimentelt er midlet over noen av de bevegelsene molekylene utfører ved den temperaturen strukturen er bestemt. Hvordan den er midlet avhenger av metoden som er brukt
Vi benytter oss av molekylenes bevegelser når vi lager mat. I en mikrobølgeovn får mikrobølgene noen av molekylene i maten til å rotere fortere, dvs. de får høyere energi. Energien sprer seg til alle molekylene i maten, og maten blir varmere. I en stekeovn er det infrarøde bølger som får noen av molekylene i maten til å vibrere sterkere, dvs. de får høyere energi. Energien sprer seg til alle molekylene i maten, og den blir varmere. I en grill produseres synlig og ultrafiolett lys. Det får molekylene til å vibrere enda sterkere, og overflaten av maten blir fortere stekt. Strålingen kan også eksitere noen av elektronene slik at det produseres frie radikaler i overflaten som gjør den brun. Mikrobølger, infrarøde bølger, synlig og ultrafiolett lys er alle elektromagnetiske bølger, bare bølgelengden er forskjellig.
I en samling av molekyler vil noen bevege seg lite og noen mye. De som beveger seg mye behøver ikke å ha samme struktur som de som beveger seg lite. Det avhenger av energibarrierene i molekylet. Så da mangler jeg bare forklaringen på hvorfor og hva dette har med menneskelig “densitet” å gjøre.

Ut fra hva Gudfrid skriver er det noe positivt med høyere densitet, så hva skulle hensikten være med større tetthet i menneskekroppen, og hva er det som forårsaker dette? Logisk sett ville jeg tro større fysisk densitet ville gjøre aktuell gjenstand mer synlig og ikke usynlig. Hvis man snakker om ulike densitetsklasser, må dette faktisk være noe målbart, eller i det minste sanselig og dermed mulig å forklare med ord.

Jeg venter i spenning ettersom dette er noe som ligger et stykke utenfor min teoretiske lærdom fra fysikken jeg lærte på universitetet.

Når Gudfrid applauderer Rabalder hadde det vært fint om Gudfrid også kunne svare på mine spørsmål om hvordan noen personer har/befinner seg i densitet 4, 5, 6 osv? Hvordan kan man definere personer i ulike densitetsklasser, og hva er premissene for dette? Er det selverklærte densiteter, subjektive vurderinger eller målbart etter gitte kriterier?

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Bjarne

3. densitet er der hvor vi er bevisst den fysiske verden, 4. den astrale, 5. den mentale. De begrensede fysiske lover gjelder ikke i den astrale eller høyere densitet og i 5. er verden heller ikke polarisert, man tenker ikke, man vet. Som du tenker er det riktig at 4. densitet er lavere i tetthet enn 3. densitet, graden sier bare hvor bevisst du er, eller hvilket bevissthetsnivå en planet befinner seg på. Jeg har ikke definert Omnec til å være i 4.d, hun sier det selv at på Venus lever de i 4.d på astralplanet. Jeg gjetter at Jesus var minst 5.d fordi han mentalt kunne manifestere, feks gjøre om vann til vin osv, men han kan godt ha vært mye høyere. Det finnes endel meditasjonskurs om hvordan være i 5.d. Jeg har tatt flere kurs i MerKaBa- meditasjon og følger undervisningen til Rosenkorsordenen. Det finnes veldig mye litteratur, skrevet av utenomjordiske som forteller om de forskjellige nivåene, det meste av dette er kanalisert, feks “Seth speaks” og “Ra-materialet”.
Jeg tror hensikten er å hele tiden bli mer bevisst og bli bedre mennesker.

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Bjarne

Alle mennesker er bygd opp av molekyler og alle molekyler er energi som vibrerer, det har Einstein forklart oss.
3. densitet er der hvor vi er bevisst den fysiske verden, 4. den astrale, 5. den mentale. De begrensede fysiske lover gjelder ikke i den astrale eller høyere densitet og i 5. er verden heller ikke polarisert, man tenker ikke, man vet. Som du tenker er det riktig at 4. densitet er lavere i tetthet enn 3. densitet, graden sier bare hvor bevisst du er, eller hvilket bevissthetsnivå en planet befinner seg på. Jeg har ikke definert Omnec til å være i 4.d, hun sier det selv at på Venus lever de i 4.d på astralplanet. Jeg gjetter at Jesus var minst 5.d fordi han mentalt kunne manifestere, feks gjøre om vann til vin osv, men han kan godt ha vært mye høyere. Det finnes endel meditasjonskurs om hvordan være i 5.d. Jeg har tatt flere kurs i MerKaBa- meditasjon og følger undervisningen til Rosenkorsordenen. Det finnes veldig mye litteratur, skrevet av utenomjordiske som forteller om de forskjellige nivåene, det meste av dette er kanalisert, feks “Seth speaks” og “Ra-materialet”.
Jeg tror hensikten er å hele tiden bli mer bevisst og bli bedre mennesker.

Falcon
Falcon
8 år siden
Svar til  Bjarne

Denne butikken i Trondheim http://wicca.no/ kan jeg vedde ganske mye på har vibrasjoner så det holder http://idun.wicca.no/gudinne/ sitat:

“Heksenes Gudinne er den Store Gudinne. Hun er årsaken til all eksistens, Moren til alt som lever, Skaperen, Ødeleggeren, for hun er alltid todelt. Hun er Jordens Mor – Earth Mother, Månens skikkelse – Lady of the Moon, og StjerneGudinnen – Star Goddess. hun er dronning over Himmelen, dronning over Jorden, dronning over Underverdenen. Hun er den Trefoldige Gudinnen – Triple Goddess: Jomfruen, Moren, og Volven, som ble kalt de tre Mødre i den keltiske regionen. De tre aspektene av den Trefoldige Gudinne er ofte beskrevet som Jomfru, Mor og Volve (Maiden, Mother, Crone). Man må huske at assosiasjonene til alder som kommer med disse begrepene stammer fra menneskelig erfaring, som er underkastet tiden og døden; Gudinnen er evig: alltid forandrende og alltid selvfornyende, Hun vil være så ung og så gammel som Hun ønsker. Gudinnen er Dronning over all Heksekunst og alle Hekser: Hun er den fortryllende kvinnen – Trollkvinnen, og Hun kan bære alle former (the Shape-Changer); Hun er Isis, Kvinnen over Ordenes Makt; Hun er Cerridwen, Fortryllersken ved sin Cauldron; Hun er Hecate, Herskerinnen over Magien og Den Mørke Måne. Hun er den Store Frue – the Great Lady. Hun er Gudinnen!”

Det var en overmåte kreativ beskrivelse av hora fra Babylon, Isis, som skjemmer bl.a. byen Trondheim på bygningene frimurerlosjen, Trøndelag ‘mind control’ teater, og andre octogon nazi nights templar symboler på bl.a. mathesongården ‘vatikanet’, britannia ‘ss rinnan-banden’ hotell, Odd Reitans Lade gård, nidarosdomen ‘jesuitten’ og altfor mange fler. Forfallet som er forårsaket av denne sjelsevneveike og kriminelle makten bak makten er å se overalt i denne byen og mye lengre enn øyet kan skue fra toppen av Vassfjellet

Eier av wicca.no er OMEGA BEHANDLING Christer Ellingsen http://who.is/whois/wicca.no google { https://www.google.no/search?q=OMEGA+BEHANDLING+Christer+Ellingsen } -> https://www.facebook.com/christer.ellingsen som er miljøarbeider hos google { Tiltak for Ungdom Agder https://www.google.no/search?q=Tiltak+for+Ungdom+Agder } -> http://www.tuaagder.no/ i skrivende stund med 180 ansatte hvorav noen har kompetanse på hekseri, “.. Graden av involvering fra frimureriet i såkalt barnevern gir en indikasjon på graden av involvering fra kriminelle organisasjoner ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/nyhetsspeilet-er-pa-facebook/comment-page-5/#comment-107698

Hvor mye mer har gått av skaftet her i landet enn det bl.a. nyhetsspeilet.no har rukket å beskrive så langt? Hvis mot all formodning hekserikulten massemedia i Norge skulle finne på å sette hele arbeidsstokken på heltid til å beskrive alt institusjonalisert og annet hekseri og kriminalitet i Norge, vil de klare å dekke kun en liten brøkdel av dette iløpet første fire årene

Starwolf
Starwolf
8 år siden
Svar til  Bjarne

Jeg lurer på om ikke det er snakk om tetthet mellom ørene det er snakk om her, da 5. densitet så tenker man ikke lengre….

Rabalder
Rabalder
8 år siden

Unnskyld meg denne kommentaren var ment til Bjarne og ikke til 2q11

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

Denne artikkelen på Nyhetsspeilet er skrevet av Omnec Onec (oversatt til norsk av Nyhetsspeilet):
Den ukjente historien om vårt solsystem

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/den-ukjente-historien-om-vart-solsystem/

Rabalder
Rabalder
8 år siden

Til Bjarne og Gudfrid og alle. Det er vel klart at både jeg og kanskje Gudfrid er på tynn is her. Men artikkelen handler jo om ting som ikke er eksakt vitenskap så da må man vel ha lov til bruke litt fri fantasi. når det gjelder gudfrids kommentar der hun sier noe om høyere densitet i 5, Så legger jeg godviljen til og regner med at det var motsatt ment. Men jeg skal ikke vere frekk og snakke for Gudfrid.
Vitenskapen har vel alltid måtte justere sine “sannheter” i tidens løp. Man skal kanskje ikke ha altfor stor respekt for etablerte fysiske lover. Man skal huske på at lovene er definert på grunnlag av erfaringer. Man har definert gravitasjonen ut fra at ting faller, at det viser seg at masse trekker på masse. Så sier man gjerne at ting faller på grunn av tyngdekraften, som var definert som resultat av at ting faller. Med andre ord man sier egentlig ikke noe mer enn at ting faller fordi de faller. Man er ikke kommet noe nærmere. Masse trekker på masse fordi masse trekker på masse. Isak Newton mente vel aldrig at han hadde funnet noen ÅRSAK til at ting faller. Det Han gjorde var å utarbeide matematiske formler for masseenheters treghet og bevegelse og kraft og akselerasjon i forhold til hverandre der man bruker navnet gravitasjon på tltrekningskraften mellom massive legemer.
Man setter ofte feilaktig ting inn i årsaksrekkefølge. ting og hendelser som viser seg erfaringsmessig å ha sammenhenger
Jeg mener at man kan egentilig ikke fårstå noen ting av Hvorfor noen ting er. man kan bare forstå Att alt man opplever er.
Når noen kommer og sier til meg at de har sett en ufo, eller noe overnaturlig som f.eks noe spøkelselignende greier. og jeg kjenner Ærlige mennesker som har det. Da mener jeg at det finnes ikke noe vitenskapelig grunnlag for å nekte på det. Bare fordi det kanskje ikke er observert før? Husk igjenn alle våre fysiske lover er basert på observasjoner.
Når det gjelder om Omnic er falsk eller ikke vil jeg stille meg nøytral, kanskje litt positiv i utgangpunktet. Jeg ville kanskje kunne uttale meg mer hvis jeg kjente familien. men det er interressant.
Når det er spørsmål om hensikten og poenget med høyere vibrasjonsnivåer blir det for meg gjetning. Kanskje er det sånn at dess høyere dess mer åndelig og mindre materiell . kanskje har vi da mer utvidet bevissthet og sannsynligvis mindre fysiske plager. mange mener vel også at kroppen vår ikke egner seg så godt her på jorden fordi vi har delvis DNAmolekylsammensetning som stammer fra andre planeter med mindre tetthet og midre gravitasjon. Dette kan vere en del av alle ryggplagene og hofteplagene våre.
Elles kan det være at kjærlighet her høyere vibrasjon enn hat.
At glad musikk har høyere tone enn trist musikk
At latter har en høyere frekvens enn gråt.
I denne forbindelse vil jeg gjerne presentere en kort video nettopp dette. Det dreier seg om saang om regnbuen som jo har flere frekvenser. Jeg ble i så godt humør at jeg lo hele dagen.
En riktig god høyere vibrasjon til Bjarne og Gudfrid og ALLE SAMMEN

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Rabalder

Du besriver ting veldig bra, Rabalder, du har dybde til å kunne filosofere på en intressang måte og er akkurat passe kritisk, jeg liker deg! Skjønte ikke hva som var motsatt ment..

Takker også for latter, og for at du ikke kaller meg heks :)

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  gudfrid

Einsteins forenklede relativitetsteori:
E = mc2 (Energi = masse multiplisert med lysets hastighet opphøyd i annen potens)

Når du snakker om menneskers astrallegemer og densiteter har jeg forstått det slik at det her er mer snakk om kosmiske, ikke målbare størrelser og enheter og at dette ikke er overførbart til den fysiske-matematiske termen densitet. Jeg vil tro den klassiske vitenskap avviser dine påstander, liksom du avviser den klassiske vitenskaps utilstrekkelighet når det er snakk om åndeverdenen.

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  Bjarne

Greg Braden her kan fortelle om målinger av følelser:

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  Bjarne

Greg Braden. Sympatisk fremtreden, veltalende, kunnskapsrik og med meget interesant informasjon :-)
BRA!

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  Bjarne

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  Bjarne

911 – hendelsen:
Se 45 minutter ut i Youtube videoen over……………..

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  gudfrid

Trist at komplimenter blir tatt som ironi. Enten er jeg veldig dårlig til å formulere meg eller så er det noe med leserne her som er tiltrukket av det negative. Regner med at Omnec ville si at vi skaper vår egen virklighet gjennom måten vi tenker på.
Faktisk er det fult mulig å være glad selv på en negativit styrt verden som jorda og det er vel derfor vi er her for å snu alt til noe positivt.

Kjell L
Kjell L
8 år siden

For noe tull. Ambassadør fra Venus?
Er like sannsynlig som at jeg er president i Orionsystemet.
Jeg tror dere vil gjøre langt større nytte/og kunne forandre mer på vår Jord til det bedre, enn bruke energi og tid på Venusambassadører som er like mye fra denne jord som vi er.

Rabalder
Rabalder
8 år siden
Svar til  Kjell L

Hvaom vi sendte en ambassador til Venus og ble hånet sånn, Det ville vert skuffende.

Kjell L
Kjell L
8 år siden
Svar til  Rabalder

Å håne noen var ikke min hensikt..Men jeg tror ambassadøren er like mye menneske fra jorden som vi er. Om vi opprinnelig er herfra er jo en annen ting, og dette er jo mulighens kun et lite stoppested mellom mange forskjellige systemer og verdener. Men ambassadører fra Venus har jeg ingen tro på. Men jeg tror på mye rart.og har sett lyskuler lyst opp fjellsider inne i Lysefjordsheiene som om det var 1000 lyskastere, for så å forsvinne rett opp og ila 2 sekunder være en liten prikk som beveger seg østover. Som 16 åring hadde jeg nærdødenopplevelse, som er det vidunderligste jeg har opplevd. Så, jeg er en mann med mye rare erfaringer, tror på mye rart, men altså ikke venusambassadør:)

Rabalder
Rabalder
8 år siden
Svar til  Rabalder

Menneskene tror alle litt for mye at de er de eneste som er noe. Det er ikke så lenge siden at folk i Europa og Amerika trodde visst at det ikke var folk i Afrika. At de bare var noen dyr som kunne fanges og settes i lenker og selges. Jeg husker Erik Bye fortalte fr sin ungdom på reise i Afrika ,han com over negerskinn av kvinne til salgs som suveneer. Men nå har vi måttet innrømme at det bor folk i Afrika. og det er jo et lite steg. Og så får vi gjøre noen skritt videre.

Bjarne
Bjarne
8 år siden

The line between science and sprituallity is gettig fuzzy – more and more. The more we learn and know, the more we understand that there is something more important than what is supposed to be normal. So it is now less a question between yes or no, but rather a question of being honest to what is really important in life.

Hans Gaarder
Skribent
8 år siden

Her er et radio-intervju med meg på Radio Nova denne uka. Det første spørsmålet er om hvordan det går med livet på Venus…

https://soundcloud.com/grenselost/grensel-st-utrolig

Uffda
Uffda
8 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Her er illuminatiets utgave – THE MESSIAH HAS ARRIVED
http://ra-el.org/

Jostein Wold
8 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Takk for link til radiointervju. Hadde det vært meg som hadde blitt intervjuet om de emner, hadde jeg aldri klart forholde meg så rolig til reporter som du klarte:) Gud vet hvor mange ganger jeg er blitt nærmest kastet ut fra forspiel da jeg var på mitt ” verste”..nå har jeg heldigvis blitt mye roligere og sindigere når jeg diskuterer slike ting

Jeg er med på det meste av det du sier, og kanskje enda ” sprøere” ting. Jeg tror ikke det vil komme de store avsløringer i 2014, men de kommer, snaerere før enn senere.
Har btw sett Ufo 2 ganger, og jeg glemmer det aldri, siste gang var inne i fjellet med en bekjent…helt utrolig og nært. Var med å starte Ufo-Stavanger, og en tid fikk vi faktisk rapporter fra jagerflyvere på Sola og hva dem hadde sett av og forfulgt, ang ufo. Dette ble dessverre plutselig lagt lokk på og vi fikk null kontakt med dem igjen. En venn av meg har sett en av de såkalte sigarformede Ufoer. Så det er mange der ute som har sett og opplevd mye, og er temmelig sikker på det er langt flere, men som ikke tørr si dette eller selv vedkjenne seg hva de har opplevd/sett

eovti
eovti
8 år siden

Gjennomsnttstemperaturen på Venus er 427 grader celsius, og det regner svovelsyre mer eller mindre hele tiden. Vi vet, fordi vi har hatt ubemannede sonder der som har blitt spist opp av syre etter ett døgn.
Uansett hvilken frekvens man lever på er dette et totalt livsfiendtlig miljø.

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  eovti

Liv = bevissthet, det finnes liv på sola også, uten fysiske kropper selvfølgelig, les litt Rudolf Steiner feks.

eovti
eovti
8 år siden
Svar til  gudfrid

Vår sol er teknisk sett en hydrogenbombe som har eksplodert kontinuerlig i tre milliarder år. INGENTING kan eksistere under slike betingelser, uansett på hvilket plan.
Hvorfor tror du ofrene for Hiroshima og Nagasaki mistet sjelene såvel som kroppene sine da de så lysglimtet? Jo, fordi nuklære reaksjoner oppløser ALT uansett eksistensplan.
Det er det som er det djevelske med dem, men samtidig – når det gjelder Sola – det som gjør liv mulig på denne planeten.

gudfrid
gudfrid
8 år siden
Svar til  eovti

Jeg snakker ikke “teknisk”, liv er ikke teknisk. Mistet sjelene? Sjelene dør aldri :)
Sola i seg selv er et levende vesen, akkurat som Venus og Jorda.

Uffda
Uffda
8 år siden
Svar til  eovti

The Electronic Sun

The Electric Sun Revisited

Bjarne
Bjarne
8 år siden
Svar til  eovti

eovti og Gudfrid.

Sjelen og sjelslivet er vår personlighet. Den kan absolutt endres av sanseintrykk, både av ytre og indre opplevelser. Psykiske lidelser er et resultat av at sjelslivet og dermed personligheten har blitt endret som følge av alvorlige sanseintrykk.
Vår ånd er av en annen dimensjon, og så vidt jeg kan forstå en udødelig del av oss. Vårt opphav er ånd, og vår kropp er kun et midlertidig “fengsel” for vår ånd. Ånd, sjel og legeme utgjør den vi er. Det enkelte tror og kaller “sjelevandring” er vel strengt tatt en “åndevandring”. Vårt evige habitat er åndeverden, og vår søken etter meningen med livet er en naturlig del av det å befinne seg i et fysisk legeme, avgrenset av tid og rom.

bjornt
bjornt
8 år siden

Ja, her har vi en ny påstand om en sivlisasjon på Venus, til tross for at vi vet at det er alt for varmt der til at noe kan leve der. Dette ‘”forklares” med at de lever i en “annen dimensjon” eller på en annen “frekvens”.

Frekvens og dimensjon er to ord som ser ut som om de er hentet fra fysikken, men de brukes her på en helt annen måte her enn i fysikken. For meg ser derfor påstandene i artikkelen, og kommentarene der disse ordene brukes, helt meningsløse ut. Man kunne like gjerne ha sagt at de lever i en annen “grufs” eller på en annen “grump”.

Jeg håper derfor at Hans Gaarder kan forklare hva han mener når han sier at “noen lever på en annen frekvens” eller at “noen lever i en annen dimensjon”.

Jeg vil gjerne ha din egen forklaring, ikke henvisning til en eller annen
intetsigende video. Noe må du jo selv ha å si om disse begrepene som du bruker så ofte.

bjørnt

PS.
Jeg har sett på http://www.multidimensions.com/, uten å finne antydning til svaret på det jeg spør om ovenfor.

Seitasis
Seitasis
8 år siden
Svar til  bjornt

Ingen menneskekropper kan eksistere på Venus.

Rabalder
Rabalder
8 år siden

Ufoer tilsynekommer og forsvinner rett foran øynene på folk. Det kan ivertfall ikke jeg med vitende vije ikke nekte for lenger. Selv har jeg bilder av ufoer fra Hessdalen tatt på lyse dagen. men jeg såg ikke noe med øynene da bildene ble tatt. Hvor er disse fenomene når vi ikke ser dem.? Har de dematerialisert seg fra vår virkelighet? Det virker som de kan materialisere seg og dematerialisere seg. Når de er dematerialisert eller hva, kan de da skades av eller i det hele tatt føle varme og ild ? Jeg kan godt tenke meg at det er en mulighet for at disse fenomenene da er i en virkelighet hvor de ikke registrerer vår fysiske verden. Vår fysiske verden er resultat av våre sanser og erfaringer.
Derav har vi utarbeidet fysiske lover. Når da noen opplever ting som bryter med vårt verdensbilde, så må vi vel bare utvide vårt verdensbilde. Så kan man jo diskutere om disse vesene har noen fysisk kropp i en annen virkelighet når vi ikke registrerer dem. Jeg mener jeg ikke kan nekte for at de har en tilsvarende kropp i en annen fysisk verden. Hvis de er utstyrt med et sanseapparater som registrerer en annen virkelighet. Og jeg syns det er mye som tyder på at vi har et astral-legeme som kan ta på seg forskjellige fysiske kropper i forskjellige verdener. Forutsatt at man da utvider ordet fysikk til også å gjelde andre ting enn akkurat vårt snevre verdensbilde. Hvis en TV overføring hadde blitt vist til folk for ikke mer enn et par hundre år siden ville de vel tro at dette var trolldom. Man hadde j visst om elektrisiteten i mange hundre år kanskje tusener, uten å nyttigjøre seg den. Så kom Nikolai Tesla og utviklet vekselstrøm og trafo og generatorer og motorer som gjorde at vi kunne overføre og nyttigjøre oss dette fenomenet. Og han kom med alt dette på løpende bånd og forandret hele verden. Og han hadde så mye mer på trappene som han ikke fikk utvikle som ble kapret og hemmeligholdt . Fri energi blandt annet, som rockefeller satte en stopper for fordi han skulle bli rik på olje. Lurer på hvordan verden hadde vert i dag om ikke Tesla hadde levd. Og hvordan verden hadde vert om Tesla hadde fått lov å fortsette ????

Rabalder
Rabalder
8 år siden
Svar til  Rabalder

Og jeg lurer også på hva de driver med de som capret planene og ideene til Tesla. Det havnet vel inn i området , Area 51 , Og der har de nok utviklet ltt av vert av “utrolige” ting som er like “utrolige” som å bo på Venus tror nå jeg.

Seitasis
Seitasis
8 år siden
Svar til  Rabalder

Vi har jo fått Tesla’s sparepærene, en liten forsinkelse på hundre år.

Uffda
Uffda
8 år siden
Svar til  Rabalder

MY CONTACT WITH FLYING SAUCERS
http://www.thenewearth.org/kraspedon.html

Internationally renowned Gerald O’Donnell (BS Mathematics, MS Computer Science, MBA), former Western intelligence agency Remote Viewer and founder of The Academy of Remote Viewing and Remote Influencing.

The Real “Secret”
The Simple but Powerful Secret to Freedom Is Already Within You
The Real Secret is Connecting to It
http://probablefuture.com/

« Forrige artikkel

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Neste artikkel »

Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 1

73
0
Har du noen meninger? Fri tale eksisterer her.x
()
x