Omnec Onec – kvinnen fra Venus?

9.9K visninger
4 minutter lesetid
73

Et gjentakende tema i disse artiklene, er at mange utenomjordiske ser ut som oss. Flere pålitelige kilder hevder også at det på vår planet til enhver tid befinner seg mennesker fra andre sivilisasjoner. Er Omnec Onec en slik person?

Bakgrunn

I boken: ” From Venus I Came” forklarer hun:

“Fordi jeg kom til planeten jorden da jeg var barn og egentlig er født på Venus hvor livet befinner seg i en annen dimensjon, har jeg vært i stand til å beholde den kunnskap og viten som jeg som sjel har samlet opp og erfart over mange inkarnasjoner, både på jorden og i andre dimensjoner. Det er grunnen til at jeg forteller det jeg faktisk vet, og ikke kun det jeg har hørt eller lest om.

Hun forklarer og i detalj hvordan og hvorfor hun som barn fikk mulighet til å senke sin vibrasjon og manifestere et fysisk legeme i den hensikt å fullføre sine inkarnasjonssykler her på jorden, samt etter hvert arbeide som en åndelig lærer.

Screenshot - 18
Omnec Onecs selvbiografi utgitt i 1991av Wendelle C. Stevens.

Omnec forteller og at hun fysisk ble byttet om med en jente som het Sheila Gipson da hun var syv. Derfor er det navnet som står i passet hennes. I sin selvbiografi beskriver hun i detalj omstendighetene omkring dette og hvordan det hadde seg at hun kom inn i Sheila sin familie her på planeten.

 

Livet på Venus

I følge hennes egne utsagn og beskrivelser, ble hun født på Venus sitt høyere astrale plan. Det astrale plan er en dimensjon med lavere tetthet som ikke kan ses eller påvises med fysiske midler.  Omnec forklarer at det i tidligere tider var fysisk liv både på Venus og mange andre planeter, slik det er på jorden i dag. På grunn av en kombinasjon av naturlige evolusjonære sykluser, endrede livsbetingelser, og befolkningens åndelige utvikling, kunne livet fortsette å eksistere på mer subtile virbrasjonsnivåer, eller sagt på en annen måte, i en annen dimensjon, men altså ikke lenger på det fysiske plan.

I sin selvbiografi beskriver Omnec den inspirerende astrale dimensjonen på Venus og gir et detaljert innblikk i livet til de individene som befinner seg på en høyere frekvens enn den vi kjenner til her på den fysiske jorda. Venusianerne lever i tråd med naturens lover og Loven om den overordnete Guddommeligheten. De er fullstendig klar over sin tilknytning til skapelsen og anvender sine åndelige krefter med ansvarsbevissthet.

Til venstre: Venus slik vi kjenner den, til høyre slik en Venusianer opplever den, hentet fra boken: ”UFO contact from planet Venus”.
Til venstre: Venus slik vi kjenner den, til høyre slik en Venusianer opplever den, hentet fra boken: ”UFO contact from planet Venus”.

 

Omnec Onecs åndelige lære

I sine bøker og foredrag kommer hun særlig inn på følgende emner:

Betingelsesløs kjærlighet – sjelen – det egentlige jeget – tankens kraft.

Budskap fra Venus og hennes oppdrag her på jorda.

Historien om hennes bakgrunn og årsakene til at hun er her.

Innsikt, erfaringer og observasjoner fra hennes liv på jorda.

Sjelens reise – sjelens opphav og reise gjennom mineralriket, til planteriket, dyreriket og menneskeriket.

Menneskerasen er universell og finnes ikke kun på denne planeten.

Gi økt forståelse for den enkeltes forbindelse med skaperen. Skaperen er en uendelig energi kilde som skaper i sykluser og til evig tid står bak alt som eksisterer.

Eksistensen av dimensjoner som eksisterer parallelt med vår fysiske virkelighet.

Vi er sjeler og våre liv her er en begrenset erfaring som så etterfølges av et nytt trinn i vår utvikling.

Forvandlingen av jorden fra et venusiansk perspektiv.

Solsystemets ukjente historie. Se artikkel av Hans Gaarder.

Våre tapte evner gjenvinnes.

Jorden vil i fremtiden tjene en helt annen hensikt.

Navnet “Omnec Onec” betyr “åndelig gjenreisning”. Hennes oppgave og talent er å hjelpe mennesker til å gjenopprette forbindelsen med sitt virkelige selv som sjel.

The Venusian Trilogy som utkom i 2011. Her er alle Omnecs bøker samlet i en.
The Venusian Trilogy som utkom i 2011. Her er alle Omnecs bøker samlet i en.

 

Fra lanseringen av hennes nyeste bok: The Venusian Trilogy, Frankfurt 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=_YY8tkUaW1Y

 

Noen sitater

“Forestillingsevnen din er nøkkelen til skapelse.”

“Dit oppmerksomheten rettes, går energien.”

“Det viktigste folk på jorda må lære, er å erstatte kritikk og fordømmelse med kjærlighet og aksept.”

På grunn av at hun er en veldig uvanlig person med en høyst spesiell bakgrunn, vekker Omnec mye kjærlighet og glede hos folk, men og mye tvil og kritikk. Stadig vekk understreker hun at en av menneskes største gaver er at de har frihet til å tenke og tro det de selv bestemmer seg for.

Jeg dømmer ingen, men er selv den som utsettes for fordømmelse”.

Noen ganger er det viktigere å se hva en person har å bidra med, enn å stille spørsmål ved ulike sider ved deres person.

Her er Omnec Onec sammen med tre av sine barn, på Jerry Springer show (1993):

http://www.youtube.com/watch?v=dGfGuoI4r8Y

Video interview with Omnec Onec.

Living on the astral level of Venus ~ Hollow worlds ~ Manifesting with thoughts ~ Cosmic origin of the human races ~ Relief activities of the extraterrestrials ~ Transformation process of the Earth ~ other ~

http://vimeo.com/33806178

 

Omnec privat

Omnec has fire voksne barn (2014) samt tre barnebarn og bor sammen med en god venn i Missouri, i USA.

 

Etterord

Omnec Onec kommer på høstens UFO konferanse som finner sted 10.-12 oktober i Bergen. Den har tema: ”Kontakt med utenomjordiske”. Sannsynligvis tar hun i denne forbindelse og en tur innom Oslo. Nettsted for konferansen: http://ufo-konferanse.com

Kilder

1. The Venusian Trilogy. Das Gute Buch, 2011

2. Omnec-Onec.com

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Kvinner er sendt fra Satan for å ødelegge verdensordningen

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

JESUS KRISTUS ER DEN SANNE GUD – GJENOPPSTTÅTT FRA DE DØDES RIKE – OG SATT SEG VED FADERENS HØYRE HÅND – FOR EN DAG Å KOMME IGJEN

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Så hvor er JESUS KRISTUS !!!!! DENNE HORA ER SATAN SJØL

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Hvis disse aliens eksistere så får de til helvette å vi se seg for menneskeeten !!!! Vis dere for oss hvis dere eksisterer !!! !!!!

Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Hun er en HEKS SENDT FRA SATAN !!!!!!!

Hans Gaarder
Forfatter
4 år siden

Omnec Onec about the present transformation of planet Earth:

Hans Gaarder
Forfatter
4 år siden

Teachings of the Venusians: Omnec Onec Interview with Hans Gaarder.

https://omnec-onec.com/interview-with-hans-gaarder/

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Omnec Onec about the present transformation of planet Earth

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Her er et ferskt intervju med Omnec Onec, kvinnen fra Venus:

Arn
Arn
Abonnent
9 år siden

På temaet humanoider fra Venus, er det en annen interessant person som heter Valiant (Val) Thor, som angivelig bodde i Pentagon i 3 år (ca 1957 -1960). Han skal være fra Venus, ha et livsløp på omkring 500 år og han skal ha hatt 6 fingre på hver hånd. På bilder jeg har sett fremstår han med 5 fingre, henholdsvis en mørkhåret mann ca 40 gammel, andre bilder viser en blond mann ca 32 år av utseende. Han er utførlig beskrevet i boken “Stranger in the Pentagon” Av Dr Frank Stranges. Phil Shneider beskriver ham også, og hevder Thor jobbet med faren til Phil i Pentagon, tidslinjen Phil angir er 1937-1940. En dramatisert kortfilm basert på Thor kom nylig ut, se webside: http://www.strangeratthepentagon.com/

Arn
Arn
Abonnent
Svar til  Arn
9 år siden

Valiant Thor – den mest pålitelige kilden (Pastor Stranges) sier Val hadde mørkt hår, 5 fingre, men ingen fingeravtrykk. Var her fra 1957 til 1960. Den dramatiserte 20 minuttersfilmen var ikke spesielt bra, jeg foretrekker f eks dette foredraget:

Det er mulig Phil Shneider snakker om en annen person med tilsvarende agenda.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Her er det grensesprengende intervjuet som jeg foretok med Omnec da hun var i Oslo i fjor høst omtalt på Omnecs eget nettsted:

http://omnec-onec.com/interview-with-hans-gaarder/

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Omnec Onec kommer til Oslo onsdag 8. oktober!

Tid: Kl. 19 – 20.30.
Sted: Unity, adr. Møllergt. 23

For praktisk info, klikk her.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Superkult:)

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Ufoer tilsynekommer og forsvinner rett foran øynene på folk. Det kan ivertfall ikke jeg med vitende vije ikke nekte for lenger. Selv har jeg bilder av ufoer fra Hessdalen tatt på lyse dagen. men jeg såg ikke noe med øynene da bildene ble tatt. Hvor er disse fenomene når vi ikke ser dem.? Har de dematerialisert seg fra vår virkelighet? Det virker som de kan materialisere seg og dematerialisere seg. Når de er dematerialisert eller hva, kan de da skades av eller i det hele tatt føle varme og ild ? Jeg kan godt tenke meg at det er en mulighet for at disse fenomenene da er i en virkelighet hvor de ikke registrerer vår fysiske verden. Vår fysiske verden er resultat av våre sanser og erfaringer.
Derav har vi utarbeidet fysiske lover. Når da noen opplever ting som bryter med vårt verdensbilde, så må vi vel bare utvide vårt verdensbilde. Så kan man jo diskutere om disse vesene har noen fysisk kropp i en annen virkelighet når vi ikke registrerer dem. Jeg mener jeg ikke kan nekte for at de har en tilsvarende kropp i en annen fysisk verden. Hvis de er utstyrt med et sanseapparater som registrerer en annen virkelighet. Og jeg syns det er mye som tyder på at vi har et astral-legeme som kan ta på seg forskjellige fysiske kropper i forskjellige verdener. Forutsatt at man da utvider ordet fysikk til også å gjelde andre ting enn akkurat vårt snevre verdensbilde. Hvis en TV overføring hadde blitt vist til folk for ikke mer enn et par hundre år siden ville de vel tro at dette var trolldom. Man hadde j visst om elektrisiteten i mange hundre år kanskje tusener, uten å nyttigjøre seg den. Så kom Nikolai Tesla og utviklet vekselstrøm og trafo og generatorer og motorer som gjorde at vi kunne overføre og nyttigjøre oss dette fenomenet. Og han kom med alt dette på løpende bånd og forandret hele verden. Og han hadde så mye mer på trappene som han ikke fikk utvikle som ble kapret og hemmeligholdt . Fri energi blandt annet, som rockefeller satte en stopper for fordi han skulle bli rik på olje. Lurer på hvordan verden hadde vert i dag om ikke Tesla hadde levd. Og hvordan verden hadde vert om Tesla hadde fått lov å fortsette ????

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Og jeg lurer også på hva de driver med de som capret planene og ideene til Tesla. Det havnet vel inn i området , Area 51 , Og der har de nok utviklet ltt av vert av “utrolige” ting som er like “utrolige” som å bo på Venus tror nå jeg.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Vi har jo fått Tesla’s sparepærene, en liten forsinkelse på hundre år.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

MY CONTACT WITH FLYING SAUCERS
http://www.thenewearth.org/kraspedon.html

Internationally renowned Gerald O’Donnell (BS Mathematics, MS Computer Science, MBA), former Western intelligence agency Remote Viewer and founder of The Academy of Remote Viewing and Remote Influencing.

The Real “Secret”
The Simple but Powerful Secret to Freedom Is Already Within You
The Real Secret is Connecting to It
http://probablefuture.com/

bjornt
bjornt
Abonnent
10 år siden

Ja, her har vi en ny påstand om en sivlisasjon på Venus, til tross for at vi vet at det er alt for varmt der til at noe kan leve der. Dette ‘”forklares” med at de lever i en “annen dimensjon” eller på en annen “frekvens”.

Frekvens og dimensjon er to ord som ser ut som om de er hentet fra fysikken, men de brukes her på en helt annen måte her enn i fysikken. For meg ser derfor påstandene i artikkelen, og kommentarene der disse ordene brukes, helt meningsløse ut. Man kunne like gjerne ha sagt at de lever i en annen “grufs” eller på en annen “grump”.

Jeg håper derfor at Hans Gaarder kan forklare hva han mener når han sier at “noen lever på en annen frekvens” eller at “noen lever i en annen dimensjon”.

Jeg vil gjerne ha din egen forklaring, ikke henvisning til en eller annen
intetsigende video. Noe må du jo selv ha å si om disse begrepene som du bruker så ofte.

bjørnt

PS.
Jeg har sett på http://www.multidimensions.com/, uten å finne antydning til svaret på det jeg spør om ovenfor.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

Ingen menneskekropper kan eksistere på Venus.

eovti
eovti
Abonnent
10 år siden

Gjennomsnttstemperaturen på Venus er 427 grader celsius, og det regner svovelsyre mer eller mindre hele tiden. Vi vet, fordi vi har hatt ubemannede sonder der som har blitt spist opp av syre etter ett døgn.
Uansett hvilken frekvens man lever på er dette et totalt livsfiendtlig miljø.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  eovti
10 år siden

Liv = bevissthet, det finnes liv på sola også, uten fysiske kropper selvfølgelig, les litt Rudolf Steiner feks.

eovti
eovti
Abonnent
Svar til  gudfrid
10 år siden

Vår sol er teknisk sett en hydrogenbombe som har eksplodert kontinuerlig i tre milliarder år. INGENTING kan eksistere under slike betingelser, uansett på hvilket plan.
Hvorfor tror du ofrene for Hiroshima og Nagasaki mistet sjelene såvel som kroppene sine da de så lysglimtet? Jo, fordi nuklære reaksjoner oppløser ALT uansett eksistensplan.
Det er det som er det djevelske med dem, men samtidig – når det gjelder Sola – det som gjør liv mulig på denne planeten.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  eovti
10 år siden

Jeg snakker ikke “teknisk”, liv er ikke teknisk. Mistet sjelene? Sjelene dør aldri :)
Sola i seg selv er et levende vesen, akkurat som Venus og Jorda.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  eovti
10 år siden

The Electronic Sun

The Electric Sun Revisited

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  eovti
10 år siden

eovti og Gudfrid.

Sjelen og sjelslivet er vår personlighet. Den kan absolutt endres av sanseintrykk, både av ytre og indre opplevelser. Psykiske lidelser er et resultat av at sjelslivet og dermed personligheten har blitt endret som følge av alvorlige sanseintrykk.
Vår ånd er av en annen dimensjon, og så vidt jeg kan forstå en udødelig del av oss. Vårt opphav er ånd, og vår kropp er kun et midlertidig “fengsel” for vår ånd. Ånd, sjel og legeme utgjør den vi er. Det enkelte tror og kaller “sjelevandring” er vel strengt tatt en “åndevandring”. Vårt evige habitat er åndeverden, og vår søken etter meningen med livet er en naturlig del av det å befinne seg i et fysisk legeme, avgrenset av tid og rom.

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Her er et radio-intervju med meg på Radio Nova denne uka. Det første spørsmålet er om hvordan det går med livet på Venus…

https://soundcloud.com/grenselost/grensel-st-utrolig

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Her er illuminatiets utgave – THE MESSIAH HAS ARRIVED
http://ra-el.org/

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Takk for link til radiointervju. Hadde det vært meg som hadde blitt intervjuet om de emner, hadde jeg aldri klart forholde meg så rolig til reporter som du klarte:) Gud vet hvor mange ganger jeg er blitt nærmest kastet ut fra forspiel da jeg var på mitt ” verste”..nå har jeg heldigvis blitt mye roligere og sindigere når jeg diskuterer slike ting

Jeg er med på det meste av det du sier, og kanskje enda ” sprøere” ting. Jeg tror ikke det vil komme de store avsløringer i 2014, men de kommer, snaerere før enn senere.
Har btw sett Ufo 2 ganger, og jeg glemmer det aldri, siste gang var inne i fjellet med en bekjent…helt utrolig og nært. Var med å starte Ufo-Stavanger, og en tid fikk vi faktisk rapporter fra jagerflyvere på Sola og hva dem hadde sett av og forfulgt, ang ufo. Dette ble dessverre plutselig lagt lokk på og vi fikk null kontakt med dem igjen. En venn av meg har sett en av de såkalte sigarformede Ufoer. Så det er mange der ute som har sett og opplevd mye, og er temmelig sikker på det er langt flere, men som ikke tørr si dette eller selv vedkjenne seg hva de har opplevd/sett

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

The line between science and sprituallity is gettig fuzzy – more and more. The more we learn and know, the more we understand that there is something more important than what is supposed to be normal. So it is now less a question between yes or no, but rather a question of being honest to what is really important in life.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
10 år siden

For noe tull. Ambassadør fra Venus?
Er like sannsynlig som at jeg er president i Orionsystemet.
Jeg tror dere vil gjøre langt større nytte/og kunne forandre mer på vår Jord til det bedre, enn bruke energi og tid på Venusambassadører som er like mye fra denne jord som vi er.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Kjell L
10 år siden

Hvaom vi sendte en ambassador til Venus og ble hånet sånn, Det ville vert skuffende.

Kjell L
Kjell L
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Å håne noen var ikke min hensikt..Men jeg tror ambassadøren er like mye menneske fra jorden som vi er. Om vi opprinnelig er herfra er jo en annen ting, og dette er jo mulighens kun et lite stoppested mellom mange forskjellige systemer og verdener. Men ambassadører fra Venus har jeg ingen tro på. Men jeg tror på mye rart.og har sett lyskuler lyst opp fjellsider inne i Lysefjordsheiene som om det var 1000 lyskastere, for så å forsvinne rett opp og ila 2 sekunder være en liten prikk som beveger seg østover. Som 16 åring hadde jeg nærdødenopplevelse, som er det vidunderligste jeg har opplevd. Så, jeg er en mann med mye rare erfaringer, tror på mye rart, men altså ikke venusambassadør:)

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Menneskene tror alle litt for mye at de er de eneste som er noe. Det er ikke så lenge siden at folk i Europa og Amerika trodde visst at det ikke var folk i Afrika. At de bare var noen dyr som kunne fanges og settes i lenker og selges. Jeg husker Erik Bye fortalte fr sin ungdom på reise i Afrika ,han com over negerskinn av kvinne til salgs som suveneer. Men nå har vi måttet innrømme at det bor folk i Afrika. og det er jo et lite steg. Og så får vi gjøre noen skritt videre.

« Forrige artikkel

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Neste artikkel »

Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 1

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x