Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 1

6.5K visninger
5 minutter lesetid
15

I de siste 20-30 årene ser den mest betydningsfulle kontakten med våre Space Friends ut til å ha funnet sted på dette kontinentet. Undersøker en hendelsene og hvem som har vært involvert, finner en at tre navn ofte går igjen, nemlig Sixto Paz Wells, Ricardo Gonzales og Luis Fernando Mostajo Maertens. Denne artikkelen vil omhandle sistnevnte. 

 

Luis Fernando Mostajo Maertens fra La Paz i Bolivia har siden han var 13 år hatt mange fysiske møter med sine utenomjordiske guider og regnes som en av de viktigste ET kontakter i vår tid. I mange år har han gitt ‘kontakt forberedende kurs’ og foredrag i ulike land som Argentina, Chile, Peru, Paraguay, El Salvador, Honduras, Costa Rica, Mexico, USA og Bolivia. Til sammen har han utgitt fem bøker, der han deler sine utenomjordiske kontakt erfaringer og informasjonen han mottar.

Titicaca sjøen og Andes fjellene

Maertens har gjort sine observasjoner og hatt sine møter med utenomjordiske i området rundt Titicaca sjøen samt i Andesfjellene. I følge informasjon han har fått fra sine kontakter, er denne sjøen et ’hotspot’ for en bestemt type kosmisk energi. I tillegg viser arkeologiske undersøkelser at det ligger ruiner av et stort, eldgammelt tempel på bunnen.

På bakgrunn av sine kontakterfaringer, hevder Maertens at det i Titicaca sjøen i tillegg befinner seg en utenomjordisk base. Her er en video tatt opp av ham som faktisk bekrefter at det kan være tilfelle:

 

 

En annen opplysning som Maertens i den senere tid har mottatt, er at observasjoner av fartøy vil bli mer spektakulære fordi de i mange tilfeller vil bli sett mye nærmere enn tidligere (2) Her er et opptak fra Andesfjellene som Maertens gjorde 31. mars 2014 med et mobilkamera. I følge Maertens var objektet mye nærmere enn det som fremgår av opptaket.

 

 

Forhåndsavtalte møter

Luis har vist at hans erfaringer er reelle ved å invitere medlemmer av pressen, til å oppleve det som kalles ’Programmed sightings’ eller forhåndsavtalte møter med utenomjordiske fartøy. Det skjer på den måten at Luis på forhånd har avtalt med sine utenomjordiske venner at de skal vise seg på et bestemt sted og tid. Så inviterer han journalister til å komme og selv oppleve dette. Et av de media som har vært med på dette, er det russiske telegrambyrået TASS.

Captura de pantalla 2014-01-06 a la(s) 1.30.52 PM
Programmed sighting, 2004

 

Her er en video tatt opp i nærheten av La Paz i 2009, hvor Luis har invitert en del fotografer i den hensikt å dokumentere:

 

Det globale ley-line nettverket

Et annet aspekt av Luis Fernando sitt virke, er informasjonen han mottar fra Guidene om hvor det er særlig kraftfulle energier som påvirker bevisstheten vår på en gunstig måte, altså krysspunkter på det globale ley-line nettverket. Kjennere av kornsirkelfenomenet som for eksempel Freddy Silva (2) hevder for øvrig at et av kjennetegnene på en ekte kornsirkel i motsetning til en etterligning, er at de ekte alltid befinner seg på slike krysspunkter. I august i år vil Maertens arrangere en samling på et slikt nyoppdaget sted i Bolivia som kalles Salar de Uyuni.

Salar de Uyun, verdens største saltslette
Salar de Uyuni, verdens største saltslette

 

I følge Maertens vil det i løpet av dette året starte et frekvensskifte der som så gradvis vil komme til å omfatte hele planeten. Telepatiske budskap som Maertens har fått fra sine utenomjordiske kontakter, informerer om at slike steder også har evnen til å aktivere vårt DNA, noe som vil begynne å skje i løpet av dette året. Dette stemmer for øvrig overens med det Robert Scott Lemriel, mannen bak boken The Seres Agenda  formidler. Han hevder at den nye energien som vil få all ondskap til å avta, i tillegg vil påvirke vårt arvestoff på en veldig positiv måte.

 

Amautas – de gamle og kloke

En del av informasjonen fra Maertens stammer fra møter med det som på spansk kalles Amautas, dvs. individer som er etterlevninger fra tidligere sivilisasjoner. De befinner seg under jorden i det som kalles ’hellige byer’. Slike skal finnes både i Andes fjellene og i Titicaca området. Sixto Paz Wells som omtales i neste artikkel i denne serien, forteller også om møter med slike (5). Mye kan tyde på at det Maertens omtaler som The Great White Brotherhood, dvs. Visdommens Mestre fra vårt åndelige hierarki, faktisk er disse kloke eldre eller Amautas som han selv har møtt og at det altså er snakk om begrepsforvirring.

 

Her er et veldig interessant foredrag med Maertens, kalt Extraterrestrial Guides, The Great White Brotherhood in the Andes. (1-11) For å få med seg alt han kommer med, anbefales det å aktivere funksjonen engelske undertekster. (Virker ikke på de siste av disse videoene)

 

Interdimensjonale reiser

I likhet med andre Sør-Amerikanske kontaktpersoner som Ricardo Gonzales og Sixto Paz Wells, har Maertens vært gjennom det som kalles en Zendra eller interdimensjonal portal. Hva dette er og hvordan det fungerer, vil bli nærmere beskrevet i del to og tre av denne artikkel serien. Her skal kort nevnes at det dreier seg om teleportering, dvs at ens kropp dematerialiseres og at en så foretar en reise i en annen dimensjon. Det som skjedde var at Maertens kom til en dal på Venus hvor han møtte et individ som kalte seg Etel.

Gjengivelse av to utenomjordiske som Maertens har møtt
Gjengivelse av to utenomjordiske som Maertens har møtt

En av hensiktene med å invitere jordboere til slike møter, er å formidle informasjon om at vi nå er nødt til å ta ansvar for våre handlinger og bli i stand til å skape og gjennomføre radikale endringer. De utenomjordiske guidene er her for å veilede og hjelpe, men som de sier, de kommer ikke til å gjøre jobben for oss.

 

 

En av Maertens sine bøker. Denne er oversatt til engelsk.
En av Maertens sine bøker. Denne er oversatt til engelsk.

 

 

Etterord

Maertens blir en av foreleserne på den internasjonale UFO konferansen som finner sted i Bergen fra 10.-12. oktober. Der vil han holde to foredrag, et om forutsigelser gitt fra hans møter med Venusianere som gjelder tidsrommet fra 2002 til 2025, samt et om The Great White Brotherhood og det globale ley-line nettverket. Dessuten vil han dagen etter selve konferansen holde en workshop med tema: Forberedelse til kontakt. All informasjon om dette og om selve konferansen, finnes her: http://ufo-konferanse.com

 

Kilder

1. Luis Fernando Mostajo Maertens Interview by Paola Harris http://paolaharris.com/english/home-page/paolas-latest-research-human-type-aliens-messages-from-latin-america

2. Silva, Freddy. Secrets in the Fields. Hampton Roads Publishing Company Inc., 2002.

3. A New Stage of Contacts Predicted: Interview with Luis Fernando Mostajo from Bolivia.

A New Stage of Contacts Predicted: Interview with Luis Fernando Mostajo from Bolivia

4. Sacred Encounters at Lake Titicaca – An interview with Luis Fernando Mostojo Maertens. https://groups.yahoo.com/neo/groups/prepare4contact/conversations/topics/56012

5. Wells, Sixto Paz The Invitation. Ist World Library.

 

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
playboe
playboe
Abonnent
9 år siden

Logisk forklaring på den første videon fra lake titicaca, er: I lake titicaca lager de som bor der torv øyer, hvor de skjærer ut torv biter fra land binder de sammen og lenker de fast til bunnen, de må stadig hive på med siv fordi torven synker. Etterhvert synker hele torv øya, noe det ser ut som den på den videon ligner veldig på… En UFO romskip eller hva enn teorien er eller en sunket torv øy, jeg stemmer for sunket torv øy. Enkelte lys fenomener på himmelen er noe litt mere mystisk :) ingen logisk forklaring på det enda. google torv øy lake titicaca så ser du det.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Naturlig forklaring KAN, gjenrae KAN være svaert på mange UFO fenomen:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/mystisk-lysfenomen-er-hessdalen-et-kjempebatteri/a/10123121/

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Jeg tror bestemt at alle må kunne skrive fritt om alle tema, også UFO-fenomenet. Diskusjonen bør ikke dreie seg om hva man skriver om, eller ikke skriver om. Man kommer ikke lenger ved å kritisere hverken deg eller andre for deres interesser og syn på saken – diskusjonen bør dreie seg om innholdet og troverdigheten av dette.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Det nevnes her iblant at Såkalte ALIANS eller noen kaller det onde ånder, ikke har noen god agenda i forhold til mennesker. Men hvem er det i praksis som er menneskets verste fiende? Mennesket selv.! De få som har makten i dag vil ha mer ,ja alt vil de ta fra allmenheten. Hvem har den verste eller beste agendaen ? Alians eller menneskene ? Kan vi stole på oss selv?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

til 2Q11. jeg har også hatt mistanke til høyere jordiske makter når det gjelder kornsirkler. Hva om dette er en slags hyper lazer teknikk styrt fra sateitt f.eks.
Så tegner man et bilde på bakken som kan sammenlignes med hvordan et katodestrålerør i en gammeldags tv tegner et bilde på TV skjermen. Men det er vanskelig å si.Det kan like godt være aliens.. Eller hybrid alians eller menneske alians. oss. kanskje det ikke er den store forkjellen på oss og det vi kaller alians . Bare nivåforskjeller i teknologi. Så jeg forstår godt at du mistenker frimurerne her.
På den annen side finner jeg ikke troverdig dine sammenligninger med alle disse bildene og personene. Dette blir altfor flytende. Så hvis du spør etter troverdighet, må ivertfall du komme med noe mer konkret og ikke bare komme med noen bilder av John Perkins og Kennedy og Paul Newman osv. Da kan også du bli mistenkt for å våre en frimurer som er her for å villede.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Tror dere ikke på aliens? Vi er jo mer eller mindre ALIENS alle sammen.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

I forhold til aliens er jeg åpen for alle alternativer. Men svindel liker jeg ikke.
Det er de samme folkene som deltar i okkulte terroraksjoner ( om ikke annet som vitner ) som promoterer aliens., Og de fantastiske kornsirklene fra “våre venner” inneholder som regel symbolikk gjenkjennelig som frimureri (stikkord: Pleiadene). Frimurerne, “våre venner”?

Ren gjetning, men kan Luis Fernando Mostajo Maertens ha noe med denne mannen å gjøre ( brødre?) :
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/cia-eller-ei-accidenting-som-drapsmetode/comment-page-3/#comment-99878

Brødre?: http://postimg.org/image/lfh0wpluz/

Også språklig sett passer han inn her :
http://postimg.org/image/qm6otmtvr/

Sarus
Sarus
Abonnent
10 år siden

Det som for meg virker meget suspekt med dette, er at en horde fotografer står der med profft utstyr, og så er resultatet noe som ser ut som et amatøropptak med mobiltelefon i mørket. Det er desverre ikke troverdig, da disse lysene vi ser kan være hva som helst. Man må ha en smule kritisk sans når det gjelder slike ting. Om nå disse vesnene vil oss vel (og om de i det hele tatt eksisterer) hvorfor så mye mik mak og hemmeligheter. Alltid dårlige bilder osv. Vis meg noe sensasjonelt og som ikke er photoshoppa, så vurderer jeg å kjøpe det…men dette er for meg bare nok et eventyr. Sorry.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Ja absolutt – han leverer ikke til troende. Jeg kan kun svare for meg selv, og for meg fremstår han som en av mange som har funnet seg et “yrke” der man ikke trenger å bevise at det man driver med er annet enn påstander og oppfinnsomhet. For mange “troende” er dette tydeligvis nok. At han her sies å være en høyt aktet person i sin genre er mer til skade enn nytte for dem som tar ET/UFO på alvor.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Sitat;
Luis Fernando Mostajo Maertens fra La Paz i Bolivia har siden han var 13 år hatt mange fysiske møter med sine utenomjordiske guider og regnes som en av de viktigste ET kontakter i vår tid.

Her er det noen videosnutter av en vannoverflate og noen lyspunkter som virrer rundt i en ikke definerbar bakgrunn. Hvorfor klarer man ikke å komme med noe mer substantielt når man påstår å ha hatt fysisk kontakt med disse ETs? Beklager, men for meg blir dette ikke logisk, og heller ikke troverdig. Har forfatteren satt oss på pinebenken her, for å komme med noe virkelig sensasjonelt i den neste artikkelen i denne serien???

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Se denne filmen, link under. Du vil kjenne igjen mange observasjoner. Du vil kjenne igjen mange astronauter og fløyteblåsere. Filmen inneholder alt fra Enoks dager til nazistenes eksisterende by på månen.

http://www.youtube.com/watch?v=uF-F67OUEAw

Det er et bilde der med Hitler og en grey alien. Har noen sett dette bildet andre steder, kan det verifiseres, eller er det manipulert?

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Space friends? – No Sir, absolutely not!

Disse åndelige manifestasjoner er ikke og blir ikke våre venner. De jobber i hemmelighet for en helt annen sak, og har en agenda som er egnet til skremme vettet av dem som ikke har en forankring i livet.

« Forrige artikkel

Omnec Onec – kvinnen fra Venus?

Neste artikkel »

Sherry Wilde om Jordens ukjente historie og nåtid

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x