Sherry Wilde om Jordens ukjente historie og nåtid

7.3K visninger
1 minutt lesetid
9

Amerikanske Sherry Wilde fikk for lenge siden informasjon om Jorden, dens ukjente historie, kompliserte nåtid og lovende fremtid. Etter å ha holdt det hun visste for seg selv i mange år har hun nå gått ut offentlig. Nyhetsspeilet presenterer her to video-intervjuer med Sherry Wilde som er foretatt av norske Jannecke Øinæs (http://wisdomfromnorth.com).

Sherry Wilde opplevde 2 timer med “missing time” da hun var 17 år i 1968 etter at bilen hennes hadde stoppet langs veien. Da hun fant ut av det gjennom hypnose mange år senere viste det seg at hun var blitt kontaktet av utenomjordiske som ga henne viktig informasjon om Jorden. Hun ble også minnet på hvem hun var og hvorfor hun er blitt født på Jorden nå.

 

Sherry Wilde intervjuet av Jannecke Øinæs:
Historien om planeten Jorden

Del 1 av intervjuet kan sees direkte på YouTube ved å klikke her.

Historien om planeten Jorden, del 2

Del 2 av intervjuet kan sees direkte på YouTube ved å klikke her.

 

 

Sherry Wilde introduserer seg selv


 

Sherry Wilde om sine UFO bortføringer

 

Sherry Wildes fascinerende og grensesprengende bok THE FORGOTTEN PROMISE  ("Det glemte løftet")
Sherry Wildes fascinerende og grensesprengende bok THE FORGOTTEN PROMISE (“Det glemte løftet”)

Sherry Wilde  nettsted

http://www.theforgottenpromise.net/

http://theforgottenpromise.wordpress.com/author/sherrywilde1225/

 

Jannecke Øinæs nettsted og videoer

http://www.wisdomfromnorth.com/

http://www.youtube.com/user/MsOinaes/videos

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Fakta taler for seg selv. Vitenskapens dogmer om en urgammel jord og at dinosaurene levde FØR – millioner av år FØR menneskene er definitivt feil:

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Enig med Hans Gaarder. Jeg har dessverre ikke helt kuttet ut tv. men jeg har vert mye i utlandet i det siste og sett lite på tv og mainstreem media. Stort sett brukt internet. nettopp kommet hjem til tv-en i Norge. Og det er triste greier. Hele ddøygnet rundt er det bare elendig fotball og en gal mann som heter Nortug på alle kanaler. Og hele politikken som foregår på tv er om vi skal ha OL eller ikke. jeg trodde vi hadde fått nok bevis nå for at OL og alt som har med det å gjøre er bare galskap. både publikum og utøvere er helt inne i en blindgate kulturelt sett. Mest p.g.a. mainstreem media TV.
Man må da skjønne etter hvert at de som styrer mainstreem media aldri har ment å bruke tv som et verktøy for opplysning, men det rett motsatte. Tv-en har hvert det viktigste verktøy for å mislede og manipulere og fordumme hele verdens befolkning. Veldig synd . Det kunne vert motsatt.
Folk lar tv-en tenke for seg akkurat som for lenge siden da folk ikke kunne lese og skrive gikk til kirke og lot presten tenke for seg. Vi er ikke kommet et skritt videre. Tv-en har greid å gjøre oss bevistløse enda bedre enn presten greide det det. Internet derimot oppfordrer oss til å ta iniativ selv. Oppdage at vi har en egen sjel som har lov å tenke selv. For mange av oss blir det litt anstrengende i begynnelsen å begynne å tenke selv, men med litt trening så blir det faktisk veldig interresant og gøy.

Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Ikke enig, og ser heller ikke logikken i replikken din her. Hvis man ikke skal lese aviser og se på TV for å unngå frykt, hvorfor skal man da lese Nyhetsspeilet om HAARP, globalistenes agenda, chemtrails, Illuminati osv osv Er den ene ondskap verre enn den andre i så måte?
En annen ting er sannhetsgehalten som du med rette betviler, men hvem har sannheten og fra hvem forlanger man bevisbyrde for sine påstander? Jeg vil tro alle sitter i hver sine leire og påberoper seg “sannheten” og alle kjøper “sannheten” der de best føler seg hjemme.

troruud
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Jeg leser kultursidene og annonsene i Aftenposten til lunsj, men ikke mye annet Vanskelig å si opp abonnementet for noe å tenne opp i peisen med må man jo ha! :-(

En mann med åpenbar agenda
Svar til  troruud
10 år siden

Hans, se denne filmen, link under. Du vil kjenne igjen mange observasjoner. Du vil kjenne igjen mange astronauter og fløyteblåsere. Filmen inneholder alt fra Enoks dager til nazistenes eksisterende by på månen.

http://www.youtube.com/watch?v=uF-F67OUEAw

Det er et bilde der med Hitler og en grey alien. Har noen sett dette bildet andre steder, kan det verifiseres, eller er det manipulert? Midt i filmen vises et bilde av 3 pyramider på månen. Noen som kjenner til dette?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

Det ene av 2 Hitler bilder er ihvertfall fake:

http://berger-feld.de/forum/showthread.php?tid=152

« Forrige artikkel

Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 1

Neste artikkel »

Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 2

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x