Vi bestemmer katastrofene selv

3K visninger
2 minutter lesetid
12

Frimurerne har kodet inn menneskehetens fremtid i europeiske katedraler. I et steinkors i Frankrike er en dobbel katastrofe innkodet. Ifølge Dan Burisch på A New World If You Can Take It i Zurich er det spesifikt to ekstremt vanskelige tidsepoker for jorden og menneskeheten som er sett ved hjelp av Looking glas-teknologien. Det er periodene 1980-2016 og 1982-2012.

Vann og ild renser jorden

Han fortalte også at bokstavene INRI over Kristi kors har blitt tydet:

  • I = 10
  • N = 50
  • R = 200
  • I = 10

Til sammen er betydningen av bokstavene INRI: ”VED VANN OG ILD BLIR NATUREN FULLSTENDIG FORNYET”. De to første bokstavene står for vann og ild som midlene som renser og fullstendig fornyer de to siste elementene, jord og luft.

Vannkatastrofe

Dan Burisch anser at vannkatastrofen er unngått. I begynnelsen av mars i år klarte han å dekode en dato som den tidsreisende Chi’el’ah hadde gitt ham. Dette var datoen for en katastrofe da enorme vannmengder i Chi’el’ahs historie hadde oversvømmet alt land på jorden. Datoen Chi’el’ah ga ham i kodet form var 28. mars 2009.

Asteroide

Dan Burisch fortalte også at han har oppdaget at Majestic løy til ham om en asteroide. Dette er asteroide nr. 99942 Apophis, som Burisch anser for å representere ildkatastrofen. Majestic har kun kjent til denne asteroiden i 5 år.

Her er en link til en av de 18 artiklene som finnes om 99942 Apophis på NASAs hjemmeside. Denne artikkelen forteller at det er enorm usikkerhet forbundet med å beregne hvor nær denne asteroiden vil komme jorden. Det er to tidspunkter da den vil være svært nær jorden. Det første tidspunktet er januar 2029. Det siste er 13. april 2036, som er påskesøndag. Først i 2013 vil det være mulig å kalkulere med større sikkerhet hvor nær jorden 99942 Apophis vil komme, og først i 2029 vil man kunne fastslå sikkert om Apophis vil ramme jorden.

Foreløpig tror man at den vil passere midt over Atlanteren i en avstand på minimum 29.470 km. Denne NASA-artikkelen bekrefter det Dan Burisch sa i Zurich, med unntak av at han nevnte datoen 21. april 2036, og ikke 13. april.

Dan Burisch i samtale med en tysk konferansedeltaker. Foto: Hans-Peter Diehl.
Dan Burisch i samtale med en tysk konferansedeltaker. Foto: Hans-Peter Diehl.

Menneskenes globale bevissthet former fremtiden

Alle som følger med på Project Camelot venter nå i spenning på videointervjuene med deres siste varsler, Pete Peterson. På A New World If You Can Take It i Zurich fortalte Bill Ryan at Pete Peterson blant annet varslet at pengesystemet i USA vil bryte sammen i oktober og at unntakstilstand vil bli erklært som følge av det. Det blir antatt at Europa vil bli påvirket i etterkant.

Som nevnt i artikkelen Menneskehetens beste håp, trenger ikke dette å skje. Alle talerne i Zurich så mulighetene for katastrofer eller unngåelsen av dem som avhengig av menneskehetens bevissthetsmessige frekvens og valg. For eksempel sa Dan Burisch at det er hans oppfatning at vi fortsatt må være forberedt på å bry oss om hverandre og hindre kamp mellom nasjoner, ta ansvar for oss selv og stille de som er ansvarlige til ansvar.

Da er det viktig at alle vi som forstår dette eller i det minste ser muligheten for at det kan være tilfelle, ikke dukker ned i en tilstand av frykt, som har en lav frekvens. Det er viktig at vi ser oss selv og alle andre levende på jorden som like vitale og viktige celler i den samme organismen, planeten vi bor på, og behandler hverandre deretter.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Google oversatt til norsk http://snipurl.com/ua7hc

CO2-regimet er basert på at CO2 er menneskelaget, som er bevist å være feil, og de har 55 trillioner dollar til rådighet fra basen i Downing Street 10 for å diktere alt og alle. Diktatoren forvalter altså 325 trillioner kroner for å tyne alle som ikke gjør som befalt. De har til og med, beviselig, tatt livet av mennesker som har pustet ut for mye CO2, og de har planlagt å fortsette med det. Velkommen til en verden styrt av CO2-sensorer og teknologiske dødsskvadroner.

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Skulle være: CO2-regimet er basert på at global oppvarming er menneskelaget med CO2, som er bevist å være feil ..

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

På siden til: Jay Weider referer han til “The cross at Hendaye” Fulcanelli,s verker og at korset referer til hendelser fra 2002 til 2012..vet Liv noe mer om Cross at Hendaye? Leste artiklen om Kubricks Månelandingsprosjekt,der kubrick bruker “blue screen) for å få iscene satt at amerikanerne var på månen..(how stanley kubricks faked the apollo moonlandings)

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Takk for linken til Kymatica iglo! Fantastisk !

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden
Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Flott artikkel, det er i alle fall tydelig at vi ikke kan forutse annet enn at vi alle er med å skape sammen, co-creation.

Det er det betryggende med det hele og det er her vi vil se et skift. Jo flere mennesker som bidrar gjennom sitt indre arbeid og bearbeider sin intensjon og sine behov, jo klarere vil fremtiden kunne forutbestemmes.

Vi er nødt til å TRO på at vi kan klare dette uten å se et blodbad på veien. Det betyr, vi alle må bidra med vårt, ingen kan se imot Obama, eller andre “påtatte verdensfrelsere” og håpe at noe som helst ordner seg.

Enhver organismes høyste aspirasjon er å overleve, dermed vil vi se mange syke ideer komme fremmover fra elitetopper som i panikk ikke ser andre muligheter enn befolkningsreduksjon og andre ekstreme tiltak for kontroll og sikkerhet.

Gjennom vår bevisste medskapning og våre kollektive drømmer rundt en ny og bedre verden i balanse og harmoni med naturen vil vi se at vår kollektive bevissthet vil øke eksponensiellt.

Om vi alle ville gjøre spranget og med all vår makt ønsket å korrigere våre indre egoistiske behov, så ville vi se et paradigmeskifte på planeten som ville gjøre alle fremtidige smerter unødig, desverre er ikke menneskeheten på kollektiv basis der enda, men vi vil komme dit. Spørsmålet er rett og slett, hvor mye mer smerte ønsker vi og er vi villige til å gjennomgå før vi bruker vårt frie valg til noe bedre enn å karre til oss selv?

Arild Ystanes
Arild Ystanes
Abonnent
14 år siden

hei Liv! Du har skrevet artiklene akkurat slik jeg husker dem fra Zurich. Kjempebra!!!

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

Hehe, må le litt av det som blir skrevet her. Når begynte Nyhetsspeilet og tror på NASA? Må si dette er første artikkel jeg tar fullstendig med ro og syns er litt useriøs. Project Camelot driver tydeligvis med mye rart og kanskje på kanten til disinfo. Denne Dan Burisch må nesten komme opp med noe mer enn dette for å virke troverdig.

« Forrige artikkel

Menneskehetens beste håp

Neste artikkel »

Uncle Sam i Oslo: Statuer, illusjoner og fakta

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x