Nymånen den 15. mars 2010

5.9K visninger
3 minutter lesetid
54

Klokken 22.02 den 15. mars er det nymåne i Fiskene, på 25 grader og 10 minutter. Ønsker man å bruke nymånekraften til meditasjon, kan det være nyttig å vite både nøyaktig klokkeslett og at nymånens kraft er sterkest de første 6 timene etter dette klokkeslettet.

Nymåne vil si at solen og månen er på samme sted, sett fra jorden. Nymåne betyr en ny begynnelse, og det som starter mellom nymåne og fullmåne har større sjanser til vekst enn prosjekter som begynner mellom fullmåne og nymåne.

Denne gangen er tanke- og kommunikasjonsplaneten Merkur og opprøren Uranus på samme sted som solen og månen. Uranus er den sterkeste kraften i denne konstellasjonen. Uranus har mye til felles med lynet. Den er høyst uforutsigbar og presenterer uventede situasjoner og nyheter, ofte langt utenfor hva man trodde var mulig. Effekten er gjerne sjokkerende og medfører ofte store omveltninger. Uranus er også knyttet til teknologi, særlig elektrisitet og kommunikasjonsteknologi. Den har også en tendens til å slå knockout på gamle systemer og strukturer. Er man åpen for nye tanker og ideer, kan den by på muligheter man ikke kunne forestille seg på forhånd. I likhet med lynnedslag skjer ting i enorm hastighet, og man må handle like raskt.

Fiskene er et gåtefullt og mystisk tegn. Det er tegnet for det skjulte, vann og alt flytende, havet og livet i havet, musikk, abstrakt kunst og det spirituelle. På sitt beste forbinder den oss med det guddommelige. Blir energien i tegnet misbrukt, får man usannheter, fordekthet, rusmisbruk, forgiftning, svindel og tyveri. Alle mennesker har på en eller annen måte Fiske-energien i sin personlighet, og den vil komme til uttrykk enten ved at man selv uttrykker den eller ved at man utsettes for den. Hvordan den kommer til uttrykk, er et valg man kan gjøre bevisst når man er oppmerksom på energien.

De nærmeste dagene vil først Merkur (tirsdag) og så solen (onsdag) passere forbi Uranus. Siden Uranus aldri opptrer slik man kan forvente, skal jeg ikke gjøre store forsøk på å forutsi hva som vil skje framover, utover at vi kan vente sjokkerende nyheter og kanskje brudd i kommunikasjon og kommunikasjonssystemer, herunder alt som har med transport og logistikk å gjøre. Det er mulig at vi vil få flere jordskjelv, kanskje undersjøiske skjelv. Det er også mulig at vi vil få bedre kontakt med det guddommelige aspektet i tilværelsen, og at vi får informasjon og innsikt fra kilder i andre dimensjoner eller fra andre planeter. Det kan også tenkes at den av mange sårt og lenge savnede erklæringen om liv på andre planeter fra Obama vil komme. Eller det kan være andre nyheter om verdensrommet og avsløring av romfartsprosjekter som til nå har vært hemmelige. Eller ny teknologi kan bli offentliggjort.

Det sabianske symbolet for denne nymånen er ”Watching the very thin moon crescent appearing at sunset, different people realize that the time has come to go ahead with their different projects.” (Når de ser på den svært tynne månesigden som kommer til syne ved solnedgang, blir ulike mennesker klar over at tiden er inne til å sette i gang med sine ulike prosjekter.)

Da lysspiralen viste seg i nord i desember, observerte jeg at den ble tolket inn i forskjellige kontekster styrt av ulike menneskers fokus og overbevisninger. Jeg antar at flere enn meg la merke til at noen så den som en portal åpnet av guddommelige krefter, andre var like hellig overbevist om at den var forårsaket av HAARP eller bluebeam, og atter andre trodde på den offisielle forklaringen om en mislykket russisk rakettoppskytning.

Grunnen til at jeg nevner dette nå, er at det er et utmerket eksempel på hvordan fokus og overbevisning styrer vår tolkning av det som skjer. Jeg tror at denne effekten vil slå inn og forårsake en splittelse i befolkningen som helhet når de kommende dagenes begivenheter og nyheter når oss. Våre ulike tolkninger av det som skjer nå framover, vil påvirke våre relasjoner i stor grad og føre til at vi innser at noen relasjoner ikke kan fortsette fordi opplevelsen og forståelsen er så forskjellig at de hindrer oss i å følge vår overbevisning.

Kl. 18.33 lørdag 20. mars går solen inn i Væren. Det vil si at det er vårjevndøgn. Væren er tegnet for begynnelser og entreprenørskap, selvhevdelse og å gå egne veier. Det er også krigeres tegn. Da er solen i opposisjon til strukturplaneten Saturn, som er i relasjonstegnet Vekten. Denne våren vil relasjoner være i fokus. Mars, som hører til i Væren og begynte å gå riktig vei (sett fra jorden) 10. mars, er i en harmonisk vinkel til solen ved vårjevndøgn. Transformasjonsplaneten Pluto er i en konfliktposisjon til både solen og Saturn. Pluto symboliserer makt og kan brukes forferdelig manipulativt. Merkur er sjelden langt ifra solen, og ved vårjevndøgn er den vanskelige vinkelen mellom den og Pluto nøyaktig. 26. mars når solen samme posisjon.

Vi kan vente verbal maktkamp og forsøk på manipulasjon og knebling av uønskede ytringer. Nå er det viktig å ta i bruk egen kraft for å ikke ende som offer for andres manipulasjon og maktutøvelse.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Det er noen som prøver å lage det til en ny religion. NWO har sin agenda for alle miljøer, også New age miljøet.. Miljøet er svært sammensatt og rommer hele alternativ-bevegelsen med mange forskjellige oppriktige mennesker og retninger, ja.. New age-religionen som noen kan kalle det, låner litt herfra og derfra og kommer med litt justerte light-versjoner av det meste.

Målet er å forene alle religioner i sin nye greie, og fremme sin messias Maytrea. Mind Control er dessverre også en viktig del av agendaen, for dette og andre miljøer. Det er ikke hyggelig. Men miljøet i seg selv, er hyggelig og har mange retninger og fine mennesker. Dessuten er det lignende agendaer for de fleste andre miljøer osv. Det er ikke noe bedre innen f eks pinsebevegelsen i så måte. Lederne i de fleste tradisjonelt kristne retninger og andre organisasjoner er også infiltrert eller kuppet av de krefter som vil ha kontroll over alt og alle..

At New age også står for en ny tidsalder, det er helt riktig. Men det er nok mer enn det, begge deler og mye på en gang :-)

Ang mitt tidligere spørsmål så forstår jeg svært godt at det er mye som virker nå, og vil kreve mye tid å sette seg inn i og beskrive, ang fanatisme osv.
Men kan du se eller svare om det ut fra det du ser i astrologien og/eller ellers, om problemet med fanatiske fronter osv vil øke eller minke fremover?

T
T
Forfatter
14 år siden

Satt faktisk å så litt om Cern inatt via Steve Willner, en som er utrolig dyktig til det han gjør men som likevel ikke kan festes lit til da han nylig skrev kontrakt med djevelen da han skal hjelpe “supreme david rockefeller” å bygge tempelet til Lucifer i Jerusalem, the British-Zionist messiah is back!! Han hevder selv å være Lucifer, mao Anti-Christ. I tillegg har vi jo Maitreya samt Leo Zagami som har tatt helt av i det siste
Og var det ikke muligheter for at også Nostradamus var en av “they”? Prøver de å fortelle oss noe her? Det er mye vi ikke får vite om Cern, Haarp og Chemtrails, thats for sure…

…sanksjoner i vente for Island ja…og avataren Siv Jensen som nesten alltid gikk kledd i grønt http://www.dur.ac.uk/medieval.www/sagaconf/zanchi.htm er nok mest sannsynlig tankekontrollert av enten reptiler fra en annen virkelighet eller bare zionist inspirert…either way

Takk for svar og for at du skapte nok en synkronisitet Smurfen :) Vi er forberedt, la morgendagen komme

“Education is the passport to the future. For tomorrow belongs to those who prepare for it today.” – Malcolm X

T
T
Forfatter
14 år siden

Hehe, det er ingen logikkbrist Liv, bare kall det astro-teologi så faller bitene på plass. Synkro-mystisisme er ganske spennende å følge med på, i sitt eget liv men også det som skjer f. Eks i Hollywood; opptil flere researchere dekker dette nå om dagen så det er mye symbolisme som blir avslørt. Filmstjerner kalles stjerner fordi de ofte representerer stjerner på himmelen, mange store filmer er basert på astrologi og himmellegemer som er personifisert av skuespillerne. Folk må generelt bli flinkere til å tyde symbolikk, det er overalt og spiller en stor rolle i vår underbevissthet som suger til seg alt. Mange av de som er initierte i dag, i de forskj. losjene, som f. eks Jesuittene, kan vi være sikre på at bruker denne kunnskapen til f. eks manipulasjon. Litt om historien til tankekontroll:

Er det noen som har noen intuitive tanker om hva som muligens kommer til å skje den 22/3? Det er jo en viktig dato for de innvidde, og de vil helt sikkert forsøke å skape en viss energi rundt denne dagen. 9/11 er også en viktig dato for dem, Bush senior annonserte New World Order i sin tale i FN på 9/11-1990, og Bush Junior var mer eller mindre delaktig i det som skjedde i NY 9/11-2001.
Noe som kan være årsaken til at akkurat 9/11 er viktig for dem har ikke nødvendigvis så mye med astrologi og gjøre, men med magi og livets tre, der nummer 10 er Gud, og hvis du hopper fra 9 og rett til tallet 11 som bl.a. symboliserer magi så er du i essens luciferiansk. Vi kan også være temmelig sikre på at Bush og de blodlinjene som styrer er luciferianske. Hvis vi ser i eldre arkiv så vil vi også finne datoen 9/11, den går igjen med tanke på spesielle begivenheter for de luciferianske.

Spring equinox, sun in Aries;

The Vernal Equinox is the time when the Sun reaches the balancing point in its path through the zodiac. It marks the beginning of the new astrological year, as the Sun enters the first degree of Aries, the Ram. It happens in 2010 on March 20 (17:33 UT – the Equinox is a day and a night, a phase not a moment), marked in the Christian Calendar by the Festival of the Annunciation of the Virgin (Lady Day) on March 25.

The death of the old year and the rebirth of the new has been celebrated since time immemorial, on or around the spring equinox, which is why the death and resurrection of Jesus is celebrated at this time. Aries is the sign of the exaltation of the Sun, for it marks the time when the days of light begin to outstrip the nights of darkness (for this reason the Ram is also the Fall of Saturn).

The Equinox chart finds the Sun in a T-Square formation with the conjunction to Mercury in Aries and Uranus in Pisces, square to Pluto in Capricorn and opposite to Saturn in Libra.

Mars in Leo is steering this ship, after many months of our Mars functions being revamped while in retrograde, and is now offering us the stability(sextile saturn), courage(mars) and surety(leo) we require to begin new initiatives(Aries sector) that we feel are necessary and in the best interest of our welfare from what we have been learning concerning healthy/unhealthy relationship(Saturn in Libra) and productive/non-productive structures(Pluto in Capricorn).

The Sun’s centering between Uranus in Pisces and Mercury in Aries functions as a bridge and signifies that we now have future(sun) oriented ideas/plans(mercury) that we wish to begin acting upon(aries) from our knowledge attained through many years of experiences during Uranus’ stay in Pisces.

Uranus in Pisces has been teaching us how to maneuver and adapt to sudden and/or unexpected(uranus) conditions with compassion and sensitivity(pisces) for ourselves and others while trusting our Higher Guidance/Knowing to lead us through the unseen and unknown.

Many whom consciously utilize these Equinox energies will make excellent progress on jump-starting their initiatives before the Cardinal Crosses arrive during the summer months while others that continue to avoid responsibilites may be highly volatile and frustrated during this period leading up to Summer Solstice. “copypaste from a newsletter”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  T
14 år siden

En gigantisk eksplosjon i Bern ville jeg satt pengene mine på Anders ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uctj7JAwghA&feature=related ;)

Når ting krasjer i 600 000 km/s så har det ofte en lei tendens til og smelle litt

Island er og er en god kanidat, utbruddet kan fort bli til et kjempe utbrudd
Island gikk i lufta i natt akkurat som jeg sa for 1 uke siden, man kan ikke bare tro at det og stemme nei til Icesave ikke får konsekvenser

22.3 dronning Siv Jensen og 120 av hennes lakeier er på Island akkurat nå for og tvinge Islendingene til og gi landet sitt bort til Bilderbergerene

Menneskene rår virkelig ikke over disse kreftene, sier Siv Jensen ? ja da er det jo rart at overalt hvor hun setter sine ben så eksploderer det vulkaner rundt føttene hennes
Siv Jensen var også i Italia for noen år siden da, da en vulkan hadde utbrudd. Den gangen prøvde hun å kjøre så nærme som mulig for å skue sitt verk
Hun har sikkert rett, hun er ikke menneske men av reptilrasen til David Ice

Vel det er jo bare en jobb, man kan ikke klandre hun for det, allerde i 1892 så fikk Reptil-zionistene til Moses i oppdrag og se til at alle profetiene fra J-Å, Daniels bok og Revelation går i oppfyllelse
Snart kommer deres leder (Anticrist) med sin nye falske New Age relgion som skal få menneskene til og hylle han for så og bygge opp igjen Salamons tempel som klarsignal for Armagedon i 2060 :)

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

2060? Hvor får du det fra?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sithious
14 år siden

Fikk litt kjeft av Arifkarim da jeg i sist uke sa at det ville kommme en kattastofe på Island om en uke siden det ikke var bra og sette datoer siden det var noe debunkerene ville bruke mot oss
ja så hvor er debunkerene i dag he he

Sithious
Det er ikke hvem som helst 2060 er fra, vi har hatt 2 store matematikere på jorden, ene var Einstein og andre var Isaac Newton
Isaac Newton passer jo godt inn her siden han var vel den største Astrologen samt det stort sett er hans matematiske formler og bergninger som forsatt gjelder i kosmos selv om han døde i 1726
Han beviste guds eksistens matematisk
Men han hadde en syklig mani for og løse dem hemlig kodene som ligger i Biblen
I år etter år, dag og natt satt han og ni studuerte Biblen for og løse koden og det klarte han til slutt mente han
Han skrev hemmlige notater som først ble funnet 200 år etter hans død
Alt han fant i sin avsløring av hemmlige bibelkoder har stemt nesten 100% så da kan man gå utfra at 2060 og stemmer samt alt det andre frem til den tid, eller han bommet litt for han skrev at i 1944 skulle jødene oprettte landet Israel og samlest igjen, ifølge den offisielle versionen så skjedde jo ikke det før i 1948

Sånn personlig så syns jeg 2060 høres litt fjernt ut, man skal jo bare jage bort en del muslimer for så og rive ned klippemoskeen i Jerusalem som igjen vil medføre en storkrig med muslimer for så og bygge opp Salamons Tempel som sikkert er unnagjort på en ca 10 år …En Anticrist ville jeg jo tro kan være på plass allerede i 2013 for NWO så ca 2030-2040 ville jeg tippet som Armageddon

Men men man skal ikke deppe så mye over at Armegaddon synes så fjernt i tid
Man må huske at Isaac Newton tok nok ikke Nibiru, Polskifte, Aliens og Supersolstormer mm med i sine matematiske bergninger :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Sithious
14 år siden

He he smurfen, husker du i begynnelsen da jeg fortalte deg at du også hadde evner, da var det du som lo og vitset det bort, men ler du nå lenger? ;-)
Smurfeklemz :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sithious
14 år siden

Jeg rekker deg nok ikke opp til knærne engang Monica og latteren sitter løst forsatt :)
Men jeg registrer hver dag at vi har fler og fler likheter og da er det ikke bare etternavnet jeg tenker på
Skulle nesten tro du var en hemmlig ukjent tvillingsøster
Det med Nordsjøen og en rekke andre ting er akkurat det samme som jeg selv har sett… sceary…..
Som barn så opplevde jeg fryktlig mye rare evner og uforklarlige ting, siste tiden er det begynt og våkne litt til liv igjen..
Vel jeg liker og tro at jeg er akkurat som alle andre og trivest best med det :)
Men var ikke meningen og skrive noen selvbiografi her så best og stoppe her ;)

Smurfeklemzer tilbake :)

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

smurfen sier: 21. 03. 2010 klokken 13:06
“Snart kommer deres leder (Anticrist) med sin nye falske New Age relgion”

Denne religionen er da under full oppblomstring den, og er snart den største. Både nåværende religiøse og ateister har sluttet seg opp under den.

New age?, nope, her snakker vi simpelt hen om klimareligionen.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  smurfen
9 år siden

Til Smurfen: Blodmånen 28. september 2015 blir også en supermåne. Den blir synlig fra JERUSALEM under Tabernakelfesten. 28. september er siste blodmåne i en tetrade.

Og den kommer på et Shemitah år, et sabbatsår. Det syvende år.

http://wp.me/p3tGFm-4b

Dette er siste tetrade av blodmåner på jødiske festdager innen 400 år.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
9 år siden

Shemitah for månefolket.
Dette er jo Laban vs Jakob. Der Jakob til slutt innsp han var blitt lurt til å tjene Laban og setter ned foten, nok er nok!
Når vi har hatt 11 sept og finanskrise på Shemitah er det spennende å se hva de planlegger av kriser og straff for oss i 2015. Har man det gode i seg vil man gjøre alt for å unngå armageddon og krig, selvfølgelig. De som bare ser etter onde tegn trenger ondskap for å få bekreftet sin tro. Men krigen foregår i menneskesinnet og utfolder seg på jorden. Ønsker man krig, har man tapt. Ferguson viser folk mot folk. Det er lagt opp til rasekrig. Vil folket stå imot splitt/hersk? Vil vi stå imot vestlig, russisk propaganda og muslimsk? Eller vil vi gripe våpen? Eller skal vi endelig få tatt de som sender oss i krigen? Var det flaks at gudmor Solberg kunne døpe det nye norske Marjata etter Alf Martens Meyer akkurat når vi trengte den? Eller var Nato vs Russland planlagt for lenge siden?
Når Warren Buffett “spår” kollaps er det grunn til å være forsiktig. Om han flytter pengene sine, kan det i seg selv gi en kollaps. Om utlånerne struper finansieringen få vi en kunstig skapt likviditetskrise eller finanskrise som i 2008.

Best å holde igjen på gavene denne julen. Kanskje gå tilbake til gamle verdier i høytiden. Kanskje høre på god jol med Atlars :)
Månen er natten og mørkets fyrste. Det gjelder å prøve å unngå armageddon og ikke skape det for å oppfylle sin egen tro. Krigen er i sinnet og utfolder seg på dødsmarkene, jeg blir ikke lurt til å gå den veien.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Hvem er det som lærer bort at astrologi er av Satan?!
De som sier det har ikke mye innsikt..
Men bare speiler hvor deres egen vranglære kommer fra :-)
De som kaller alt som ikke er 100 % deres eget for Satan,
når de peker på andre peker 4 fingre tilbake på dem selv..

Astrologi er verdens eldste vitenskap.. at den misbrukes og feiltolkes i vår tid som det meste annet, på jord er en annen sak..

Er planetene, universet og resten av Guds skaperverk av Satan?
At Månen og planetene påvirker flo og fjære på Moder Jord..
Kvinnens mens-syklus, måneder, årstider og år er dette Satans verk?!!
Hvor langt ut på viddene er det mulig å komme?

Sorry mac..
De som har lært deg det der har ikke mye å lære bort..
Jeg har sett gamle kristne kirker, med zodiacen nedfelt i vakre mosaikker i gulvene og i annen vakker kunst i kirker fra de første århundrer etter Kristus..

Virker som du må ha kommet ut for noen alvorlige vranglærere eller feiltolkere av Bibelen som ikke aner hva de holder på med, og det er mange slike, dessverre.. “Tørre renner” – som Bibelen kaller de fleste som opphøyer seg til lærere på det området i den tiden vi lever i nå..

Og verre ting, sier deres egen Bibel om dem, og de ser det ikke selv!
Kirken og alle samfunn som har utspring fra den opprinnelige kirken, er i følge Bibelen selv, den falne skjøgen og alle skjøgebarna, som kommer med en vranglære som forfører hele verden.. gå bort fra henne, sier Bibelen, om alt som kan defineres som tradisjonell kristendom av i dag. De har ikke engang nok innsikt til å se at dette står i deres egen Bibel og lever på tvers av det meste der, selv om de kaller seg kristne aldri så mye. Jesus vil ikke vedkjenne seg de kristne når han kommer tilbake, selv om de har gjort aldri så mye under, helbredelse osv i Hans navn. Han skal si til dem, at han kjenner dem ikke.. og gå bort fra meg dere som gjør urett!
Dette i følge den vanlige Bibelversjon, les selv…
Den Jesus de kjenner er den falske Jesus skapt av Kirken.

Les de skriftene som den kirken sensurerte og ikke ville ha med..
Les Thomas-evangeliet, det eneste evangeliet som er skrevet av en av hans disipler. Les skriftene som ble funnet i Nag Hammadi, spesielt Peters Apokalypse. OG Les Vita Brevis – av Jostein Gaarder..
Les Johannes Åpenbaring, spesielt kapittel 12 og 22.
Og til slutt kan du lese Peter, Jakobs og Judas brev, i Nytestamentet ditt.
Det er brev skrevet av de som stod Jesus aller nærmest bla annet hans bror.
Her ser du en helt annen lære og kristendom..
Enn den som vranglærerne lærer bort i dag!
Mamma mia :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
14 år siden

Hei, kjære Liv. Vi kjenner ikke hverandre, men jeg deler din interesse for Astrologi, jeg vet at Astrologi er et verktøy som fungerer som en klokke :-)
At alle de som tar seg tid til å sjekke ut dette for egen del, finner dette.

De som sier noe annet røper kun at de ikke har prøvd, det stemmer alltid!
Men da snakker jeg om seriøs astrologi, selvsagt, ikke ukeblad-versjoner, som går kun på solen osv. Det er også verdens eldste vitenskap, som jeg skrev, og det fortjener respekt.. :-)

Det kan være en tendens her i veldig mange tråder, at diskusjonen går over på flisespikkeri ang personlig tro og dogmer, uansett hvilket tema artikkelen er på. Så forflyttet det seg også hit, og jeg ser nå at det er direkte på ditt tema her til og med, wow! honnør til deg som astrolog, her ser vi det i praksis :-)

Da noen kom inn hit og fordømte ditt livsverk og gjerning til å være av Satan, da følte jeg for å ta bladet fra munnen, og da syntes jeg det var på sin plass å dele det jeg skrev ovenfor, også med tanke på andre lesere..
Hekseprosessenes tid og ånd er ikke over, har en del av oss fått merke :-)

Men det sier egentlig mer om de menn som henger oss opp i galgene..
Og lynsjer mennesker offentlig på nett den dag i dag, det er her gapestokkene og galgene reises i dag, om de skal reises for noen. Eller på forsiden av avisene f eks. Når uskyldige mennesker henges ut på forsidene av Dagbladet og VG f eks, så vil jeg si det er en moderne korsfestelse, intet mindre. Det har jeg også skrevet til noen som har blitt det, at det faktisk er..
Og de blir hengt ut foran hele Norge i prinsipp, ikke kun i en lokal landsby..
Det er særdeles heavy for sjel, kropp og psyke og bli utsatt for noe slikt.

Å si at noe er av Satan og attpåtil planeter, sol og måne, blir mildt sagt unyansert og røper kun uvitenhet slik jeg ser det. De er jo i strid med Guds eget skaperverk! Gud er da ikke i strid med seg selv får vi håpe :-)
De som forfekter slikt er offer for vranglærere helt blottet for reell innsikt. Og derfor projiserer de også seg selv og sitt over på andre.

Det virker som noe skjer i disse dager som jeg ikke tror bare skyldes astrologiske fenomener selv om astrologien som regel også bekrefter og viser forståelse utfra astrologisk lys. Det som skjer er en veldig polarisering, en veldig tilhardning av frontene. Hvor fanatisk syn på begge sider blir fremmet helt uten noen forståelse, toleranse eller hensyn til de som er av et annet syn, tro eller oppfatning. Det er bare å kjøre på, kjøre over andre.. At man bør vise respekt og toleranse for andres syn, meninger og tro, er visst irrelevant for enkelte. INGEN har den totale fasit, og den som mener seg å ha dette, røper kun at han ikke har kommet særlig langt eller at hans tro er død og står bom fast.. Alt som er levende er i utvikling.. Dersom man mener man har fasit en gang for alle, tillates intet nytt lys å komme inn for utvikling!

Flere enn meg har merket hatefulle angrep fra annerledestenkende og merkelig nok også “kristne” s angrep i den senere tid, som fordømmer alt og alle som ikke deler 100 % deres eget syn til punkt og prikke, som satan, satanister eller noe annet stygt. Det er eksakt den samme ånd og samme type tro, som drepte og brant både mennesker og skrifter i sin uforstand og mangel på toleranse og innsikt. De selv hadde ikke innsikt og forståelse, så de brant folk og bøker som de ikke forstod.. fanatismen later til å være på hard fremmars, og det jeg snakker om er IKKE ut fra kun hva som skjer her på NS, men ut fra hva mange av oss opplever også privat, selvsagt..
Flere enn meg har sett og erfart dette og tatt det opp med meg i det senere.

Da disiplene spurte Jesus, hvordan de skulle gjenkjenne den rette og sanne tro, svarte Jesus at det er bare et sikkert tegn på dette og det er at man skal kjenne treet på fruktene! Dvs gjerningene som er fruktene av troen og det menesket, viser oss hva slags slag det er av. Et godt tre bærer ikke råtten frukt osv.. Den tro som har ført til at bøker og mennesker ble drept og utryddet, taler for seg selv. Men det er visst på fanatisk og aggressiv fremmasj i dag. Jeg vil understreke at dette IKKE er noe hint til JJ.
Jeg har respekt for JJ sin tro og han viser respekt for andres tro, og har også kunnskaper innen astrologi, som vi ser i en kommentar hos deg her. Han er heller ikke blant de som forsøker å kneble andre fra å komme med sitt syn.. Skriver dette slik at ingen skal tro dette er et hint ang ham, det er det ikke. Men det er klart at vi kan alle ta det til oss, det å vise mer respekt for andres syn, tro og meninger :-)

Fanatisme og mangel på respekt for andres tro og meninger, det å ville kneble sannheten og dens budbringere til fordel for sin egen “fasit”.
Det er slik kirken og dens menn har fart frem, med brutalitet og stemple på alt og alle som tenkte annerledes som kjettere og satan.
Den samme ånd og de samme krefter herjer fremdeles som bare det..

Det er en stygg tendens, som har gjort seg gjeldende i det senere, og du ser dette bekreftet i astrologien. Kan du se aspektene som gir denne tendensen og hvordan ser det i så fall ut fremover på den fronten? vil det bli verre eller bedre? På kort og lengre sikt? Kanskje også andre aspekter en de som er nevnt her.. siden det er så direkte på ditt tema i artikkelen.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

“Men da snakker jeg om seriøs astrologi, selvsagt, …., som går kun på solen osv. Det er også verdens eldste vitenskap,.., og det fortjener respekt..”
Astrologi fortjener ikke respekt på bakgrunn av alder, astrologi har ingen basis i vitenskap, det er astronomi som seriøst handler om himmelrommet.

Astrologer er nok seriøse nok, det betviler jeg ikke, men vitenskapelige er de ikke.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Om du ser hva jeg har skrevet i en tidligere kommentar, Terje S, så fungerer seriøs astrologi i dag like bra som en klokke.. og er et svært verdifullt verktøy for mange.. og som jeg skrev tidligere, røper de som betviler dette KUN AT DE IKKE HAR FORSØKT ENGANG, Å TESTE UT DETTE I PRAKSIS.

Temmelig sikker på at dette stemmer på deg også?
Fordi om du hadde forsøkt virkelig å teste ut seriøs astrologi i praksis, da ville du også sett det samme, og ikke behøvd å skrive slikt som kun røper egen uvitenhet.. jeg kan anbefale deg astrologiforeningens foredrag, kurser, tidsskrifter osv, om du vil skaffe deg LITT innsikt i hva dette går ut på og hvordan det faktisk fungerer i praksis, før du uttaler deg videre..
Det kan være en fordel å ha LITT kjennskap til temaet, før man bedømmer om noe er vitenskap eller ei. Det som kalles vitenskap av i dag, er forøvrig helt endimensjonal da den forholder seg kun til det fysiske aspektet/materie, og knapt nok det.. her er link til Astrologisk forening med mange fine tilbud.

http://www.astrologiskforening.no/

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla, Astrologi har vært satt på prøve mange ganger uten å vise til positive resultater, kort sagt virker det ikke egentlig, men som med homeopatiske preparater så virker det for de som tror på det.

Hvordan skulle nå f.eks Saturn og andre planeters posisjon ved min fødsel ha å si på livet mitt? Hvilke naturkrefter, kjente eller ukjente, er det som spiller inn?

Jeg har lest personlige horoskop som beskrev meg utrolig bra, andre var ikke så nøyaktige, problemet var bare at ingen av de var mine. Litt kunnskap til hva vitenskap ér, bør man ha før man kaller astrologi for vitenskap sier nå jeg. Det astrologer er flinke til, er å “lese” andre mennesker, og formulere seg på en slik måte at det meste går i oppfyllelse. Seriøse astrologer er de som selv tror det virker, dessverre finns også de som har seriøsitet i en mer uærlig retning.
En viktig mekanisme for at astrologi virker står nemt i artikkelen -“fokus og overbevisning styrer vår tolkning av det som skjer”.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Det du her henviser til er skeptikere og debunkere, og såkalt vitenskap som kun belyser en endimensjonalt materialistisk virkelighet!

Min påstand var at de som kommer med slike påstander som du gjør her, har ikke forsøkt selv å sette seg inn i seriøs astrologi. Det er det eneste slike påstander røper, så spørsmålet blir om du har forsøkt det selv?

Selvsagt har Saturn og andre planeters posisjon og når de passerer samme punkt igjen – Saturn – return en svært svært stor påvirkning på ditt liv!

Det du henviser til når du ramser opp hva du har lest her, er ukeblad-greier som kun tar hensyn til solens posisjon og ikke seriøse analyser hos en seriøs astrolog som ser på alle aspekter, planetposisjoner, hus osv.
Det er et hån mot artikkelforfatter her, som har gitt klar beskjed i sine kommentarer her at hun IKKE befatter seg med ukeblad-versjoner av astrologi og at hun grøsser av dette. Det er ikke slikt vi snakker om her. Det er gjort helt klart, likevel fortstetter du. Hvorfor ikke teste ut selv, istedet for å snakke om noe som du bare avslører at du ikke har prøvd eller forstått?!

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

“Hvorfor ikke teste ut selv, istedet for å snakke om noe som du bare avslører at du ikke har prøvd eller forstått?!”
Jeg testet dette ut for snart 20 år siden, men resultatet var ikke bedre enn om jeg hadde fått noen andres. Som jeg har nemt før så har jeg lest personlige horoskop som har beskrevet meg både godt og dårlig uten å være mine, til og med bedre enn mitt eget…

“Det er et hån mot artikkelforfatter her”
På ingen måte, jeg har ingen grunn til å betvile hennes seriøsitet, det er ikke et hån å være uenig. Traff på en Mormon i dag som hevdet at jeg kunne få alt jeg ba om med bønn, han var sikkert seriøs nok, men det er ikke en hån å si at noen ikke har rett…

“Selvsagt har Saturn og andre planeters posisjon og når de passerer samme punkt igjen – Saturn – return en svært svært stor påvirkning på ditt liv!”
Hvor saturn befinner seg til en hver tid har ingen påvirkning på mitt liv, og ikke kan dens posisjon i framtiden si noe om mitt framtidige liv. Vår posisjon i verdensrommet har enda mindre innvirkning, Sola, jorden og månen er de massene som har mest innvirkning på våre liv.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
14 år siden

Hei. Jordan Maxwell & Co har sagt noe om Religion og Bibelen som kan være verd å lytte til. De gir sitt svar på hva Bibelen formidler til oss.
Jordan Maxwell – The Naked Truth Part 1 ++
http://www.youtube.com/watch?v=qJqivq4BzcU

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Må innrømme jeg ikke helt vet hva jeg pratet om, kanskje det var astronomi jeg mente.. Beklager.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Martinfinite
14 år siden

Det er bra du kan beklage, vakre påfugl :-)

Det var neppe Astronomi du mente, det er vitenskapen av i dag om planetene. Det er astrologien som blir fordømt av visse kristne, ikke astronomien. En gang var disse to vitenskaper ett, og det vil de også bli i fremtiden med noen få justeringer.. om verden består..
Det er et faktum at alt misbrukes i dag, også astrologien.. Det er mye på det området som ikke er seriøst, men Liv her er nok svært seriøs :-)
Og ja, jeg ser brister på logikk hele veien hos slike, jeg også :-)

De tre vise menn, som kom for å hylle Jesus, var magere, dvs lerde magikere som hadde fått kjennskap til det som skulle skje gjennom tegn som Gud hadde vist dem i stjernene.. den slags tilhører Astrologi, ikke astronomi..

Jesus ble også beskyldt for å være forbundet med den onde selv..
Og han svarte at et rike som er i stid med seg selv kan ikke bli stående..
Jfr til min kommentar.. Om en Gud er i strid med sitt skaperverk er det i sannhet en falsk Gud, men det er helt utrolig hvor mange som lar seg fange inn og forblinde av slik propaganda, som gir seg ut for å ha fasit på alt og den rette tro, og så er det egentig en fremmedgjøring og dyrkelse av uvitenhet. Om de var åpne for å ta inn bare litt info fra andre steder, så ville de forstå hvor feil de tar, men de er som regel totalt lukket for alt annet, enn den propaganda som kommer fra egen sekt og ledere.. Og jeg tror nettopp ønsket om å ha rett og beholde og fange inn folk i deres fold, deres trossamfunn er hva som driver dem, mangelen på kunnskap er innlysende.
Derfor er de ofte også redd for å lese eller høre ting utenfra, fordi noe i dem innerst inne vet at da sprekker boblen fort.. og mange vil beholde sin boble.

Det er helt åpenbart, som jeg også sa at slik tro er tuftet på en dyrkning av uvitenhet og fremmedgjør de som tror på det, fra å forstå seg selv, skaperverket og nettopp den Gud de sier at de tror på. De som snakker mest om den hellige ånd osv, er de som har minst av den, fordi den skal som kjent gi ekte innsikt og forståelse.. den forvirrer ikke, fremmedgjør ikke..
Men gir ekte innsikt og forståelse, av Gud, oss selv og skaperverket.
As above so below.. som i himmelen, så og på jorden :-)

Det du skriver Terje S forstår jeg intet av, og det er ikke så farlig heller :-)

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Du får sakt det Singoalla. Jeg er helt enig med deg og den som ikke tror mye av bibelen handler om astrologi den har ikke lest bibelen. Jeg kan ta et par eksempler her.
Lukas 22: 7
”Så kom dagen under de usyrede brøds høytid da påskelammet skulle slaktes. Jesus sendte Peter og Johannes av sted og sa ”Gå og gjør i stand for oss så vi kan holde påskemåltid” De spurte hvor vill du vi skal gjøre det i stand? Hans svarte: ”Når der kommer inn i byen møter dere en mann som bærer en vannkrukke. Følg etter han til det huset han går inn i.”
Vel det er en kjennsgjerning at menn aldri bar vann i Midt Østen eller noe sted jeg vet om for den saks skyld. Så hva slags mann med vannkrukke kan det være snakk om her?
Et annet eksempel jeg kan ta er Johannes 14: 2
”I min fars hus er det mange rom.”
Jeg vill påstå dette er en litt dårlig oversettelse av de originale tekstene og en bedre oversettelse er: I min fars herskap er det mange hus.
Det er faktisk 12 hus.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Jan Aage
14 år siden

Tusen takk Jan Aage.
Det var verdifullt, jeg tenkte ikke på det du nevner der. Takk :-)
Det er så vakkert når vi kan forsøke å forstå, Guds skaperverk, hvordan ting fungerer og henger sammen, både i oss selv og i universet uten fordommer.
Gud er ikke i strid med seg selv, oss eller sitt skaperverk nei.
Men det er klart også at vi bør ikke sette astrologien istedet for Gud, og vi bør søke slike seriøse og dyktige astrologer som Liv her.. for ikke alt er like seriøst..

Må samtidig få unnskylde meg litt, fordi jeg noen ganger kan bli litt vel engasjert. Jeg reagerte momentant da noen kalte Liv Bjøringsøys livsverk og astrologi for å være “av Satan” – selv om jeg forstod, at påfuglen helt sikkert bare gjentok noe han hadde hørt hos en kristen han hadde tillit til og han har beklaget, så alt er ok her nå. Jeg reagerte spontant og med hjertet, for det er så utrolig mye uvitenhet i visse kristne miljøer at det er til å få mark av. Det virker nesten som de dyrker uvitenheten, noen steder, for de vil som regel ikke høre dersom man forsøker åpne en liten gløtt ut til realitetenes verden. Det er helt greit at folk tror akkurat hva de vil, og skal likevel ha respekt. Men akkurat den slags tro og ånd, har drept og brent både gode mennesker og bøker som hadde lyset i seg, opp gjennom tidene. Og det kan se ut til at frontene skjerpes igjen og det er også tema i denne artikkel, at fanatismen øker på begge sider og det er ikke godt å si hva folk kan være istand til, som mener de har fasit, og ser på alle andres tro og praksis som satan og satanisme.. hekseprosessene pågår fremdeles både her og der..

Så feirer de jul med sine krybber og jule-evangelier, hvor man har de tre vise menn, som dessverre drev med det de nå kaller “av satan” – men uten at Jesus, Maria eller Josef, eller de som skrev Bibelen fordømte de tre vise menn til å være “satanister” eller av satan… det burde de gjøre om de skulle være konsekvente :-) Istedet kalles disse av Bibelen de VISE menn. Visdom er noe positivt.. Og at de drev med noe satanisk er ikke nevnt :-)

Johannes Åpenbaring, spesielt kapittel 12 og 22 er verdifulle astrologisk..

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
14 år siden

Jeg angrer på at jeg sløste bort 500 kroner på Nyhetsspeilet. Jeg setter pris på konspirasjonene dere avslører her, men denne avisen er proppfull av falsk åndelighet fra Satan selv. La Jesus Kristus komme inn i hjertet ditt. Takk til Sirius her på Nyhetsspeilet som viste meg Chris White (www.youtube.com/user/nowheretorun1984), som igjen viste meg Russ Dizdar. Jeg ba til Jesus en vakker dag og jeg ble satt fri fra alle new age løgner jeg har fått fra Satan selv. Russ Dizdar er en stor mann av Gud. Gå inn på ‘www.shatterthedarkness.net’ for å finne sannheten. Hør på hans radiointervjuer.
En anbefalt bok av Randall N. Baer heter “Inside the New Age Nightmare”.

Gå med Jesus Kristus alle sammen. Han søker dere. Han elsker dere. Han vil tilgi dere for alle syndene deres. Uansett hva dere har gjort. Slipp han inn i hjertet ditt og få evig liv i paradis.
Han er sannheten, veien og livet.
Gud frelse dere og Nyhetsspeilet.no

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Martinfinite
14 år siden

“Han er sannheten, veien og livet”
En fantasifigur er veien til sannhet? ;)

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
Svar til  Martinfinite
14 år siden

Takk til Sirus, mente jeg. Vil bare legge til: astrologi er av Satan. Ikke bli opphengt i det.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Martinfinite
14 år siden

Glem jesus, stjernene døde slik at du kunne bli til…..

Kjetil S
Skribent
14 år siden

Hei Liv,

Denne vil kanskje interessere deg :)

http://www.rbnett.no/nyheter/article188019.ece

vidar
vidar
Abonnent
14 år siden

at månen påvirker oss utover tidevannskreftene er helt klart. studier ahr for eksempel vist at kriminaliteten går opp ved fullmåne. en jeg kjenner er selv sensitiv overfor de sterke energiene ved fullmåne. hun kjenner et ubehag når fullmånene er der.. på den annen side er det mange som gjerne mediterer ekstra på fullmåne. veldig mystisk det der……

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  vidar
14 år siden

Det du sier her er et veldig interesant tema. Jeg postet en blogg en gang på en engelsktalende nettside så jeg poster den her igjen som et svar på din komentar.

Folklore suggests that psychic ability increases during full and new moons. So what do we know scientifically?
The earliest published study on this topic was conducted in 1965 by neurologist Dr. Andrija Puharich. Working from the hypothesis that psychic ability is affected by the gravitational pull of the full moon, Puharich conducted telepathy experiments every day over a single lunar cycle. Puharich’s tests confirmed that psychic ability rose during the full and new moons, although the highest scores occurred during new moons.
More recently, psi researcher Dr. Dean Radin has conducted a great deal of research into the impact of the moon on psychic ability. His earliest investigations occurred at the University of Nevada where he carried out an intriguing analysis of payouts at a Nevada casino to see if they tracked any lunar cycle. He also attempted to determine whether this cycle appeared to influence the earth’s geomagnetic field (GMF). In this study, he analyzed payouts from roulette machines, keno, blackjack, craps, slot machines and a combination of all five games.
Radin demonstrated a relationship between the earth’s geomagnetic field and the lunar cycle—at times of a new moon or a full moon, the earth’s GMF was at its quietest. He then analyzed casino data from between 1991 and 1994 to determine whether the highest payouts happened during days of geomagnetic calm and full moons. Overall he examined data for about 50 lunar cycles.
Results were significant. Payout percentages were at their highest (78.5 per cent) during full moons, and at their lowest a week before and after the new moon. “Gambling on or near days of the full moon, and by avoiding the casino on or near days of the new moon, over the long-term, gamblers may be able to boost their payout percentage by about 2 per cent,” writes Radin.
The relationship between a higher payout and geomagnetic calm was close to being significant. Radin then went on to examine the relationship between the lunar cycle and specific games. For slot-machine winnings, the highest payouts occurred precisely at the time of the full moon. Over the four years, four of the six jackpots occurred within one day of the full moon. “We found that the peak average payout rate for blackjack occurred three days before the full moon, for craps three days after the full moon, for keno one day after the full moon, and for roulette one day before the full moon,” writes Radin.
But does the moon operate on its own or in relationship to solar geomagnetic flux? The gambling evidence suggests the latter. Radin decided to look at lottery winnings during a year where the lunar cycle correlated with a high geomagnetic field—that is, when the GMF was high during times of full moons. During that year, he discovered, lottery winnings were not at their highest during full moons. Russian studies also show a relationship between a calm GMF and higher payouts.
But what is the effect due to? The most likely explanation is a subtle geomagnetic effect, or some influence of the moon on the sun’s well-established geomagnetic effect. During a full moon, the earth sits between the moon and the sun so that both enter our geomagnetic field; during a new moon, the moon sits between the sun and the earth and is furthest away from our GMF. It is likely that the moon’s placement actually impedes or amplifies the geomagnetic pull of the sun and the earth’s GMF, making it stronger or weaker. It’s also wise to remember that the lunar synodic month (29.5 days) is approximately the same length of time as the full rotation of the sun.
Studies by Stanford University geophysicist Anthony Fraser-Smith shows a relationship between the moon and the earth’s GMF during lunar eclipses. Furthermore, studies of lunar samples brought back from the Apollo flights show evidence of strong magnetic fields in the rock. Researchers believe this material could cause a magnetic shift when the moon passes through the earth’s geomagnetic ‘tail’, as happens during the new moon.
Psychic researcher Stanley Krippner has also examined whether the lunar cycle has any effect on our ability to pick up extrasensory perception during dreams. In a study at the Maimonides Medical Center in New York, Krippner showed differences in score results, depending on the phase of the moon.
One other fascinating bit of evidence that the moon’s phases affect our psychic ability concerns the effect of the moon’s cycles on the stock market. The Technical Securities Analysts Association (TSAA) of San Francisco has gathered copious evidence showing that financial boom and bust crises follow a 56-year cycle, which closely correlates with the cycles of the sun and moon.
Ultimately the evidence to date suggests that human potential is at its greatest when the earth, the stars, the moon and the sun are all in energetic harmony. The folk who wrote the lore must have known something after all.

BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden

Uranus, the freedom-loving sky god, harbinger of catastrophe, unexpected disruption, radical, unorthodox ideas and awakener of genius…

Jeg vet ikke helt om jeg tror på det, men det er en vakker tanke.

Frederik
Frederik
Abonnent
14 år siden

Kanskje det er derfor jeg er så utrolig kraftløs idag? Null energi!
To jeg kjenner gikk bort i helgen også. En mulig forklaring det også?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Nå tror jeg visst ikke på noe astrologi-tullet. Men mange mener at det er en sammenheng mellom vårt liv og stjernenes / planetenes bevegelse… På en måte er det riktig, siden vi er alle en del av den samme kosmiske skapelsen.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  arifkarim
14 år siden

Vi er 80% vann arifkarim. Kan månen påvirke flo og fjære i havet, så kanskje i oss også? Jeg holder det åpent……

aurum14
aurum14
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Månen påvirker trær og planter også. Vis man tar seg tid til å følge litt med ser man det med egene øyer og vis man bruker resten av sansene oppdager jeg stadig mere .Vi jordboere bør se oss litt mere rundt i universet,

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  aurum14
14 år siden

Jeg liker den sanselige “back to basics”-tilnærmingen her: Jeg erfarer den virkelige verden gjennom det jeg selv selv sanser og erfarer.

Det er en av grunnene til at jeg ikke ser på TV lenger. Hva er TV ? Å se på inntrykk som andre har kunstig produsert og tilrettelagt (og svært ofte manipulert) for å skape en illusjon av hva som er virkelig… YouTube videoer oppleves som mye mer autentiske enn TV-bilder, dessuten inneholder ikke YouTube reklamepauser.

aurum14
aurum14
Abonnent
Svar til  aurum14
14 år siden

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Ikke ta det personlig!
Jeg var da stor fans av astrologi i mine barndoms / ungdomsårene. Pleide mye å kikke igjennom horoskop hver uke. Etterhvert begynte “obervasjoner” å komme i strid med “profetier”, og dermed falt hele troen på dette… sukk… :(

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Motsatt av meg du da Arif :)
Jeg har alltid sett på astrologi som tull frem til jeg leste denne artiklen
Nå trenger man ikke være astrolog for og spå jordskjelv da, bare på lørdagen var det 3 forskjellige skjelv i japan, indionesia og papu som var like kratige som Haiti skjelvet, men resten i artiklen stemmer forbausende bra med det som jeg føler skal skje i stjernetegnet mitt
Politiet ble fra i dag av satt under mind-controll da dem fra i dag av går over til TETRA sambandet
TETRA sambandet har koster over 4 milliarder og det kjører nært opp til dem samme frekvenzer som dem mennesklige frekvenzene
under utprøving har svært mange blit veldig syke av dem farlige frekvenzene
Dem kan ikke styre politiet, bare politiets sinnstemninger som sinne, glede agresjon, oppgitthet osv….ved og kjøre på samme frekvenzer som dem sinsstemningene ligger på
mange som har opphold seg i nærheten av TETRA master er blitt dårlige og man føler seg dum, utslitt og helt tømt for energi
Dem skal ha motagerene hengende rundt halsen hele tiden sammen med en GPS, det og sende politiet ut for og stoppe demonstranter for så og kjøre på en agresiv frekvenz vil bli kattastofal for demonstrantene…..
Politiet blir også fra nå av omgjort til et hemmlig politi der verken journalister eller offentligheten eller har muligheten til og følge med hva som skjer
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7038313

Sculs & Bones bruker betegnelsen 322 eller som det blir her 22.3 der er og en dato det kan være greit og merke seg
27.3 skal all strøm i verden skruest av 1 time for og markere verden strømfrie dag
Det rare er at det er samtidigt som LHC skal tilførest enorme energimengder ( 7 TW )
For dem som ikke er helt inne på LHC så skaper den et vanvittigt elektromagnetisk felt og små sorte hull, noen mener hullene kan sluke jorden ….
Magnetfeltet vil ha en styrke på 4,9 Tesla, som er et veldig sterkt felt: jordens magnetfelt er ca. 0,00005 Tesla
LHC består av 1600 magneter. Hver magnet veier bortimot 25 tonn

http://no.wikipedia.org/wiki/LHC

Hellas røveriet tiltar og verdens media er livredde for og fortelle hvem røverene er
Har sett flere lange nyhetsinslag om Hellas, EU vil kanskje låne dem 450 milliarder som er halvparten av det dem trenger i nødhjelp, masse bla bla bla men det ALLE lurer på kommer aldri lenger en til at krisen skyldest triksing med tall
jaha det alle vil vite er jo hvordan krisen oppsto, hvem trikset med tall, hvor mye trikset dem og hvem har tent på og trikse med tall osv…
Vi vet at det er Bilderbergerene, men det får jo ikke alle dem som ikke leser NS vite
EN rekke andre land som spania, portugal, Irland mm er i akkurat samme knipa, økonomer begynner og skjønne hva som holder på og skje, oljeprisen stuper, bolig og ledighetstall i USA stuper og….. nå begynner alle og innse at det NS fortalde for et år siden begynner og bli et faktum

Så jeg er helt enig med Liv her, jeg tror vi kan forvente oss sjokerende nyheter i fiskens tid

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Trodde aldri jeg skulle si det arifkarim, men jeg er helt enig med deg.

Et godt eksempel på sunn skepsis.

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

arif, jeg er så enig det.
Men jeg fikk engang stillet ett skikkelig horoskop, da ble det faktisk et nyttig verktøy jeg kunne bruke.

Generelle ukeblad horoskop er bare kommers underholdning…

Akkurat som det er komplett umulig å konkurrere i klarsyn les; jakten på den 6. sans…

Komersj komersj komersj… Ikkeno mat i det…

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Glimrende og opplysende artikkel Liv, hvor mye ressonerte.
Når er Månen i syvende hus, og Jupiter i konjunksjon med Mars?
Har du noe program å finne ut dette med?
Det skal ifølge musikalen ‘Hair’ være tiden når Vannmannens Tidsalder skal begynne……

leet
leet
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Aquarius#Common_cultural_associations

Although more rock than New Age in genre, the 1967 musical Hair, with its opening song “Aquarius” and the memorable line “This is the dawning of the Age of Aquarius”, brought the Aquarian Age concept to the attention of audiences worldwide. However, the song further defines this dawning of the age within the first lines: “When the Moon is in the seventh house, and Jupiter aligns with Mars. Then peace will guide the planets, and love will steer the stars.”, which according to Neil Spencer, is “astrological gibberish” as Jupiter aligns with Mars several times a year and the Moon is in the 7th House for about two hours every day. [27] These lines are merely poetic license, though many people take them literally. An example is the recent identification of February 14, 2009 – Valentine’s Day – as the “perfect alignment to support our collective manifestation of love and peace and dawning of the Age of Aquarius.”[28]

« Forrige artikkel

Boken “Cataclysm!” av Allan og Delair (1997)

Neste artikkel »

Nibiru mars 2003 – mars 2010

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x