Jordens magnetfelt vibrerer på en frekvens på 7,83 Hz (Schumann resonans)

Hvorfor aksellererer Jordens Schumann resonans?

6.6K visninger
2 minutter lesetid
10

Den gamle indiske Rishis kalte 7,83 Hz frekvensen for OM. Det er også Moder Jords naturlige hjerterytme, kjent som “Schumann resonans”.

Visste du, at Jordens magnetisk resonans vibrerer på samme frekvens enn vår hjerterytme og hjernebølger?
Visste du at Jordens magnetisk resonans vibrerer på samme frekvens som vår hjerterytme og hjernebølger?

Av Kathy J. Forti PhD

Ifølge Wikipedia er “Schumann resonans en global elektromagnetisk resonans, frembragt av lyn – utslipp i hulrommet dannet av jordoverflaten og ionosfæren.”

For mange år har resonansfrekvensen ligget på et jevnt 7.83 Hz nivå med bare små variasjoner. I juni 2014 skal den ha tydeligvis endret. Skjermer på den russiske Rom Observasjonssystemet viste en plutselig økning i aktiviteten til rundt 8,5 Hz.

Siden da har de fått inn dager hvor Schumann akselererte så fort som 16,5 Hz. (Grafen er vanligvis blå med noen grønt og ingen hvit). Se bilde 1.

Først trodde de at deres utstyr var feil, men senere lærte de at dataene var nøyaktige. Alle spurte, hva som forårsaker denne periodiske tilspissede aktiviteten?

Er jordens frekvens hurtig hastet opp? Siden Schumann frekvensen sies å være “stilt inn” med den menneskelige hjernens alfa og theta tilstand, kan denne akselerasjonen være grunnen til at det ofte føles som om tiden har løpt og hendelser og endringer i livet vårt skjer raskere.

Måling av Schumann resonans.
Bilde 1. Måling av Schumann resonans.

Disse nye resonanser er naturlig korrelert til menneskelig hjernebølgeaktivitet. Så dette betyr at vi er i endring. For mange år siden ble jeg opplært i EEG neurofeedback, så jeg så på hva disse akselererte frekvensene kan fortelle oss om menneskets evolusjonære endringer. En frekvens på 7,83 Hz er en alfa / theta tilstand.

Avslappet, men samtidig liksom drømmende, en nøytral hviletilstand, venter på at noe skal skje. I en 8,5 – 16,5 Hz frekvens beveger man seg ut av theta – rekkevidde til mer fullt roligere alfa tilstand, til raskere, mer våken beta frekvenser begynner å dukke opp.

(Dette korrelerer kognitivt med sakte våking ). Siden Schumann resonans har hatt plutselige topper mellom 12 – 16,5 Hz (se hvite områder på bildet 2), fant jeg dette enda mer interessant.

I neurofeedback kalles 12-15 Hz for Sensorisk (sanse)-Motor Rytme frekvens (SMR). Det er en ideell tilstand av «vekket rolig.” Våre tankeprosesser er klarere og mer fokusert, men vi er fortsatt “i flyten” eller “i viten.”

Bilde 2. Måling av Schumann resonans Se de hvite feltene.
Bilde 2. Måling av Schumann resonans. Se de hvite feltene.

Forskere rapporterer, at jordas magnetfelt, noe som kan påvirke Schumann resonans , har sakte svekket de siste 2000 år, og enda mer i de siste årene.

Ingen vet egentlig hvorfor. Jeg ble fortalt av en klok gammel vismann fra India at magnetfeltet fra Jorden ble satt på plass av de gamle til å blokkere våre opprinnelige minner om vår sanne arv.

Dette var slik at sjeler kan lære fritt av erfaringene, uhindret av minner fra fortiden.

Han hevdet at de magnetiske feltene endres nå og løsner disse minneblokkene og vi hever vår bevissthet til større sannhet. Sløret blir løftet. Skylappene faller av. Hvis det stemmer, reiser det enda mer spennende spørsmål.

Uansett hva som skjer, er det klart at denne akselerasjonen kan gjøre at du føler deg mer sliten, utmattet, svimmel, deprimert, og til og med merkelig når du øker dine egne frekvenser for å være mer “stilt inn” med den nye Jorden.

Tilpasning er ikke alltid en enkel prosess, men husk det er en del av din egen unike oppvåkning.

Dr. Kathy Forti er en klinisk psykolog, oppfinneren av Trinfinity8 – teknologi, og forfatter av boken Guds fraktaler (Fractals of God).

Oversettelsen av artikkelen er gjort av Nyhetsspeilet etter en avtale med Dr. Forti. Opprinnelig heter artikkelen: «Why is Earth’s Schumann Resonance Accelerating»?

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anne Mette Blekastad
Anne Mette Blekastad
Anonym
4 år siden

At jorden har en energi og frekvens har jeg vel en hviss forståelse for og dette her synes jeg svært spennende men også litt heavy stoff.Gleder meg til å fortsette ferden og se,høre,føle hva som skjer,samt være med på forvandlingens vei

kåre
kåre
Anonym
8 år siden

Men hvem er det som står bak dette da? Det står det ingenting om? Hvis det gjør oss mer slitne trenger vi mer legehjelp, kan det være big pharma? Det kan også være jødene som vil hevne andre verdenskrig? Usa eller nord korea er også hete kandidater… Liker det ikke

anders
Skribent
8 år siden

Kjenner til dette. Det finnes mange spredte detaljer om dette igjennom to kanaliseringer som jeg følger. Uansett så refererer det til den verdensomfattende spirituelle oppvåkning. Det nevnes her om at det er nok at mindre enn en halv prosent av verdens befolkning (d.v.s. ca 7.1 milliarder vil tilsi ca 28 millioner sjeler) har nådd spirituell oppvåkning for å redde jorden ifra satansmakta. Visstnok maktet vi det før 2012 (år null) og vi er ergo fryktet av all satansmakt. Armageddon (3.verdenskrig) som var spådd 1999-2001 skjedde ikke p.g.a. vi allerede da var så mektige spirituelt sett at det aldi kunne skje.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  anders
8 år siden

Nå vet ikke jeg hvem som spådde armageddon ved tusenårsskiftet, bortsett fra IT-næringen, men 3. verdenskrig vil komme. Tror ikke en økning i Schumanns resonans betyr noe for satanistene, bortsett fra at de kanskje for dårligere tid.
Men dette er interessant; ikke hvorfor frekvensøkningen skjer, som er et distraksjonsspørsmål, men hvilke konsekvenser den får, spesielt for oss mennesker. Frekvensen kan kanskje påvirke klima også, men klima kan ikke påvirke frekvens. Men det vil sikkert klimafanatikerne prøve å innbille folk :-)

Kingslayer
Kingslayer
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

3 verdenskrig er vel ikke for langt unna regner jeg med. må si meg enig med Mr. Balle Clorin her!

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Her er en artikkel som utdyper visse sider i tilknytning til økningen i Jordens egenfrekvens:

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_ondas_shumman_16.htm

Ailo
Ailo
Abonnent
8 år siden

Ved dette innlegget, dukker det naturlig nok opp spekulasjoner rundt dette med frekvensøkning.
Det hersker først og fremst liten tvil om at folk generelt begynner å våkne i større og større skala for hver dag som går.
Men et av de elementære tingene synes jeg blir tatt opp nettopp i denne artikkelen, og det er hvorvidt magnetfeltet blir svekket eller ei.
Man trenger jo ikke se lenger enn på himmelen og hvor ufattelig mye fine farger som har vært de 2-3 siste årene. Det er jo nye spektakulære bilder på himmelen hver dag. Men det er også en annen ting jeg lenge har grublet på, som jeg kanskje fikk svar på i denne artikkelen, og det er hvorvidt global oppvarming går i takt med vår oppvåkning. Dette er noe jeg har lurt på en stund, men om dette med svekket magnetfelt er en av puslebrikkene, så vil jeg tørre å påstå at den passer inn i teorien med at både vi mennesker og jorden (som forsåvidt er ett) har ligget i dvale en stund nå. Men dette endres, iallefall for oss mennesker. Og det kan neimen se ut som at det går i takt med jorden også! Gleder meg til å se hva de egentlig skjuler nede på antarktis og hvorfor det er så veldig viktig for dem å putte militære fartøy på en plass som først og fremst er hundrevis av mil fra befolkning i et isøde svært få har eller vil ha tilgang på. Hvorfor er saken så stor mot Jarle Andhøy, og hva er det polarinstituttet skjuler? Admiral Byrne i det amerikanske forsvaret snakket jo om hva de fant der nede når de “jaktet fienden” (Hitler) etter krigen. Merkelig nok ble antarkis forbudt for sivilister etter hans besøk der nede..
Personlig tror jeg Jarle har støtt borti noe som virkelig skal skjules, enten han vet det selv eller ikke.

Cate Nyvoll
Cate Nyvoll
Abonnent
8 år siden

Maarit M Hanssen.

Maarit M. Hanssen. Hjertelig takk for dette innlegg,, DET FRYDET MIN GAMLE SJEL.

Henriksen
Henriksen
Abonnent
Svar til  Cate Nyvoll
4 år siden

Hva med å reinskrive en artikkel før du legger den ut? Korrekturlese? Dette ser ut som dårlig chrome translation.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Dette er viktig!

Jeg har lenge vært opptatt av økningen i Jordens egensvingninger (egenfrekvens) som er manifestert i Schumann resonansen.

Spørsmål 1: Hvem er best istand til å måle utviklingen i Schumann-resonansen nøyaktig, fra måned til måned og kommunisere dette på en troverdig måte (kun enkle fakta – uten forsøk på desinfo-kamuflasje av det som er konstatert reellt)

Spørsmål 2: Hva er virkningene av økningen i Jordens egenfrekvens på livet på Jorden, som spenner fra dyreliv til menneskelig bevissthet?

Jeg anser at informasjonen om økningen i Jordens egenfrekvens er en nyhet av typen “Don’t worry – be happy” :)

Men det er jo greit å vite hva som skjer uansett –

« Forrige artikkel

Sannheten om det utenomjordiske nærværet

Neste artikkel »

Dine liv med galaktisk opphav

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x