Finnes det et hemmelig romfartsprogram?

7.1K visninger
6 minutter lesetid
10

Hvor solide og håndfaste er bevisene for at det eksisterer et uoffisielt romfartsprogram som er mye mer avansert enn det vi kjenner til?

Antigravity – Lokket legges på

På 50-tallet var forskning på antigravity teknologi diskutert i det offentlige rom og var fremme i amerikansk media, men ble så ’classified’ og forsvant helt ut av bildet (1). I omtrent samme tidsrom ble forskere som hadde klart å utvikle anti gravity romfartøy, ’eliminert’(2).

Otis Carr – et eksempel

Carr, som var elev av Nikola Tesla, hadde lenge foretatt eksperimenter med antigravity og faktisk utviklet et romfartøy til sivilt bruk. FBI som lenge hadde holdt oppsyn med Carr slo så til. To lastebiler med soldater ankom laboratoriet hans, i tillegg til mannskap fra FBI. Alt materiale og utstyr samt tegninger, ble konfiskert. Carr ble fortalt: ”Det du holder på med ødelegger USAs økonomi”.

Carrs romfartøy OTC- X1

Dette fant sted i 1961, men disse fakta kom først for en dag i 2007, via vitnesbyrdet til Carr sin samarbeidspartner, Ralph Ring. Hør her hva Ring forteller om anti gravity teknologi:

 

Kontaktpersonen Howard Menger(1922 -2009)

Hans kontakt med utenomjordiske og kjennskap til deres teknologi, gjorde at de amerikanske myndighetene headhuntet ham til et prosjekt som gikk ut på å utvikle anti gravity fartøy. I denne videoen forteller han om sitt kjennskap til antigravity og hvordan han i 1951 bygget sin egen radiostyrte disk som krasjet mange kilometer unna der han mistet kontrollen over den. FBI gjorde undersøkelser og fant ut hvem som hadde kjøpt delene. Menger ble så oppsøkt av to av deres agenter.

Det mest interessante delen av videoen, er fra ca. 25 min og utover. Fra 28 min. forteller Menger hvordan han begynte å samarbeide med myndighetene. På begynnelsen av 60-tallet deltok han i et team som bestod av ca. 80 personer. Dette var vitenskapsmenn, teknisk personell, etc. De bygget så antigravity fartøy!

https://www.youtube.com/watch?v=x930ek_AOb0

Gary McKinnon

Han har allerede vært omtalt her på Speilet og mange har fått høre om funn han gjorde da han hacket computere hos det amerikanske militæret. Først tok han for seg United States Space Command (USSPACECOM), for deretter å hacke PCer hos Pentagon og NASA.

Her støtte han på navnet Solar Warden som i følge beskrivelsene er en topphemmelig flåte med anti gravity fartøy. I 2005 bestod den av 8 sigarformede moderskip samt 43 mindre scout ships.  Et moderskip frakter scoutships over lengre avstander. Når en er i nærheten av en planet som skal undersøkes slippes så mindre tallerkenformede scout ships ut av moderskipet. Se ufologi.net.

Foto av Scout ship tatt i Italia. Se Friendship saken

 

Sigarformet moderskip

De som står bak Solar Warden, er amerikanske selskap fra det som betegnes som det militær-industrielle kompleks. I tillegg kommer bidrag fra Kanada, Storbritannia, Italia, Østerrike, Russland og Australia. Dette er altså et program som opererer hemmeligstemplet/’classified’ både under de amerikanske myndighetene og FN. Blant benevnelsene Gary McKinnon fant var ikke-jordiske offiserer, altså ikke jordbaserte. McKinnon ble for øvrig beskyldt av Bush administrasjonen for å ha gjort tidenes største militære datainnbrudd, med en strafferamme på 70 års fengsel. Problemet var at alle fakta omkring Solar Warden da ville kommet på bordet, så USAs myndigheter gav raskt opp å få McKinnon utlevert….

Artikkelen Den Flygende Sannheten gir en oversikt(i den grad vi har oversikt), over hva som har blitt utviklet av anti gravity/UFO teknologi.

Darren Perks

Denne britiske etterforskeren, som forresten har opplevd mye sverting og trakassering i media(gjett hvorfor?), brukte retten i FOIA (Freedom of Information Act) for å få tilgang til informasjon. Da han i 2013 gjorde en henvendelse til USAs forsvarsdepartement ang. Solar Warden, fikk han en e-post med dette uventede svaret:

”En representant fra NASA som jeg snakket med for ca en time siden, bekreftet at dette var deres program som var blitt avsluttet av president Obama. NASA representanten sa for øvrig at du bør henvede deg til han som har med slike saker å gjøre ved Johnson Space Senter”(3).

Ben Rich sine uttalelser

Ben Rich var i mange år leder for Lockheed Skunkworks, et selskap som arbeider tett opp mot det amerikanske militæret. Like før han døde i 1995 uttalte han: “Vi besitter allerede metodene som gjør det mulig å reise blant stjernene, men disse teknologiene er skjult i black projects. Det må en guddommelig handling til før de frigis til gagn for hele menneskeheten. Vi i stand til alt du kan forestille deg”.

Ben Rich

“Det finnes to typer av UFOer, de vi bygger og de som bygges av ’dem’. Kunnskapen har vi fått fra både krasjete fartøy og det vi har mottatt. Inntil 1969 tok myndighetene seg av dette, men etter en ”utrensning” som fant sted under Nixon administrasjonen, ble dette tatt hånd om av et internasjonalt styre som består av direktører fra firma i den private sektor(4)

Bidraget fra Maria Orsic

Ved hjelp av sin kontakt med en sivilisasjon på Aldebaran, klarte Orsic å formidle tegninger og arbeidsbeskrivelse slik at tyskerne ble i stand til å bygge anti gravity fartøy. I følge UFO etterforskeren Wendelle Stevens, ble dette gjort som en hjelp til oss. Planen var at vår verden skulle knyttes bedre sammen og at det ble skapt større enhet og forståelse blant verdens land og folkegrupper. Ideen var at slike farkoster skulle bli allemannseie og at en kunne reise hvor en ville i verden. Dette ønsket ikke den finansielle eliten som egentlig styrer verden. Se Åge Grønning sin artikkel: Den utrolige historien om Maria Orsic.

Maria Orsic

Etter krigen ble en gruppe tyske vitenskapsmenn, blant dem personer som hadde arbeidet med utenomjordisk teknologi, overført til USA. Se Operation Paperclip.

Denne dokumentaren tar opp bakgrunnen for det hemmelige romfartsprogrammet og gir blant annet informasjon om Nazi-Tyskland sin utvikling av romfartøy:

https://www.youtube.com/watch?v=YnUjQXbPRYw

 

Krasjede fartøy – SOM manualen fra 1954

Denne manualen som ble gitt til UFO etterforskeren Don Berliner på 90 tallet, har blant annet vært gjennomgått med kritiske øyne av UFO etterforskeren Dr. Robert Wood.

Dr. Robert Wood

Papirtype, skrifttyper etc, har vært analysert og hans konklusjon er at den er autentisk. Den forteller om hvordan en skal ta hand om et krasjet fartøy, samt levende og døde besetningsmedlemmer, hvilke ET raser og type fartøy en kjente til i 1954, samt hvordan et område hvor et fartøy hadde krasjet skulle skjermes for innsyn og hvilke dekkhistorier en skulle servere offentligheten og media.

SOM manualen

Bob Lazars avsløringer

Denne varsleren gikk ut offentlig og fortalte hvordan han hadde vært med å konstruere såkalte flygende tallerkener. Se artikkelen: Bob Lazar: Ble fløyteblåser for å redde livet.

 

Linda Moulton Howe

I denne videoen kommer denne erfarne etterforskeren inn på mye interessant, blant annet budskap fra utenomjordiske i såkalt binær kode (1 og 0). Her er et budskap oversatt av vitenskapsmannen Horace Drew (Red Collie).

Budskap gitt i binær kode

Moulton Hove beskriver og det amerikanske selskapet CARET, hvis oppgave det er å ta hånd om utenomjordisk teknologi. Dronene dette firmaet produserer har til og med de samme tegnene som en har observert på romskip! Forkortelsen CARET står forresten for Commercial Applicaton and Reserach for Extraterrestrial Technology!

Er alt utenomjordisk?

Ut i fra dette sier det seg selv at en del av de farkoster som observeres hvor både utseende og manøvrer helt klart viser at dette verken er fly eller helikopter, ikke nødvendigvis er besøk fra andre sivilisasjoner…

Avsløringer i vente?

Da Donald Trump ble innsatt som president den 20. januar 2017, sa han blant annet følgende: ”Vi står nå ved fødselen av et nytt årtusen hvor vi er klar for å avdekke kosmos sine mysterier, fjerne all sykdom og ta i bruk morgendagens energi, industri og teknologi”(6). Kommentar: Sikter han til alt som til nå har blitt holdt hemmelig?

Siste nytt, 29. januar 2017

I følge en insider i Det Hvite Hus, planlegger Trump nå en kunngjøring hvor han vil informere om hva USA besitter av ’alien’ teknologi(7).

En ny tid for menneskeheten?

Energi industrien, som blant annet består av oljeselskap og oljeprodusenter, ønsker fortsatt å opprettholde vår avhengighet av deres produkter. Samtidig blir prisen mennesker og miljø betaler, høyere og høyere for hver dag. Er ikke tiden moden for at nye energikilder og teknologi som til nå har blitt holdt skjult, skal komme hele menneskeheten til gode?

Kilder

 1. Antigravity Space & Energy. Technologies for the 21st Century
  by the Disclosure Project’s Theodore C. Loder, PhD
  http://www.spiritofmaat.com/archive/mar2/loder.htm
 1. Salla Michael. How the US Government suppressed the world’s first civilian space craft industry. http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZB.htm
 1. Dorsey III, Herbert G. Secret Science and the Secret Space Program. Outskirts Press, Inc.
 1. Extraterrestrial UFO Are Real : Ben Rich Lockheed Skunk Works Director Admitted In His Deathbed Confession http://www.ufo-blogger.com/2010/08/ufo-are-real-ben-rich-lockheed-skunk.html
 2. SOM Manualen. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_SOM1-01.htm6.
 3. Salla, Michael: Trump Inauguration Speech Hints at Official Disclosure of Secret Space Programs. http://exopolitics.org/trump-inauguration-speech-hints-at-official-disclosure-of-secret-space-programs/
 4.  President Trump To ‘Imminently’ Address Public About Aliens http://yournewswire.com/president-trump-aliens

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Skeptikus
Skeptikus
Anonym
7 år siden

Hvor er håndfaste, ugjendrivelige bevis på disse påstandene? Det er ikke bevis at noen hevder noe! Dersom denne og lignende saker er sanne – hva kommer det av at det ikke NOENSINNE(!!!) har blitt publisert i NOE(!!!) fora dokumentasjon?
Om verdens ledere i 50 -60 år har holdt sannheten totalt skjult om dette temaet har man jammenmeg gjort en bedre jobb med dette enn noe annet…
Fremlegg dokumentert bevis, og jeg skal være villig til å la skepsisen i meg slippe taket!
Slik ståa nå er er dette like troverdig som julenissen…

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Michael Wolf (R.I.P.) var MJ-12 medlem og ønsket at sannheten om UTENOMJORDISK LIV skulle bli kjent.

I dette “på dødsleiet intervjuet” forklarer han etter 1.00 minutt AT astronauter VAR PÅ MÅNEN…og det oppsiktsvekkende som de opplevde der…

MEN det er ikke blitt vist ekte film- eller videoopptak fra NASA-astronauters besøk på Månen… HVORFOR fremgår også av dette korte men viktige utdraget av intervjuet med Michael Wolf…

Rolfer Dolfer
Rolfer Dolfer
Anonym
7 år siden

Selvsagt er det et “2. space program”, at vi blir løyet for. Ikke bare det vi som finnes heller…. Sånn e d bare ;)

Sven Lidnäs
Sven Lidnäs
Abonnent
7 år siden

Blir det någon dokumentation av programmet i Eldorado Bokhandel i Oslo, så att vi som inte har möjlighet att närvara kan ta del av vad som avhandlas där?

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Det blir presentasjon om UTENOMJORDISK LIV onsdag 1. mars i Eldorado Bokhandel i Oslo.

For mer info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/avsloring-av-utenomjordisk-liv-2/

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

EBE (EBE1) som overlevde Roswell-crashet i 1947, ser på ingen måte ut som på forsiden av TIME Magazine i denne artikkelen. (Alt som gjengis av utenomjordisk info og grafikk i Illuminati-blekker gjengis som forvrengt desinfo og minner gjerne om plast. Dette er typiske elementer i Den Utenomjordiske Dekkoperasjonen – THE ALIEN COVERUP som har pågått i snart 70 år som er altfor lenge…)

Her er et autentisk LIVE videoklipp av EBE som overlevde Roswell:
EBE the surviving alien from the Roswell incident in 1947

Sven
Sven
Abonnent
7 år siden

Raketfärderna till månen var alltså bara fejk?

Sven
Sven
Abonnent
7 år siden

Hur har de annars kunnat ta närbilder exv från mars?

Sven
Sven
Abonnent
7 år siden

Sanningen hinner till slut ifatt lögnerna!

« Forrige artikkel

Hjelp og inspirasjon fra en avansert utenomjordisk sivilisasjon

Neste artikkel »

Kosmisk utvekslingsprogram – 13 år på planeten Serpo

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x