/

Larry King avslører UFO-hendelser

6.2K visninger
1 minutt lesetid
8

Den kjente nyhetsreporteren Larry King avslører at den amerikanske regjeringen holder skjult en lang rekke UFO-hendelser.

Larry King hos CNN.

Et av de programmene som har eksistert lengst i USA er intervjuprogrammet Larry King Live som sendes på tv-kanalen CNN. Larry King selv er en prisbelønt programleder og journalist. I dette videoinnslaget hevder flere avtroppede høytstående offiserer og overordnede at UFO-er har deaktivert en rekke atomrakettbaser over hele USA. Dette har blitt hemmeligholdt av regjeringen.

UFO-observasjonen på Vandenberg Air Force Base ble filmet, men opptakene ble konfiskert av CIA-agenter.

Mens regjeringen i USA holder alt om UFO hemmelig har den Britiske regjeringen derimot gjort tilgjengelig sine hemmeligholdte UFO-arkiver siden 1970-tallet. Sjekk også artikkelen UK opens its own X-Files for beskrivelse av en rekke observasjoner.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Zetera
Zetera
Abonnent
14 år siden

Britene offentliggjør store deler av sine «X-files».
Hundrevis av UFO-historier er lagt ut på nett.

UFO-filene innholder UFO-observasjoner gjort i årene fra 1994 til 2000.
Les her: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7004548

Jonny
Jonny
Abonnent
14 år siden

Gliser frå øre til øre. Skal vere ganske dum i hovudet (hjernevska) for ikkje å skjønne at vi hadde ein annan “fiende” når vi hadde nok a-bomber til og ta livet av alle “oss” opp til fleire gonger.

Unrestrained
Anonym
14 år siden

Det er bare å drømme seg bort i stjernene. Så lenge vi glemmer problemene her på jorda er Larry King og CNN fornøyd. Det finnes ikke noe bevis for en UFO, ikke så mye som en skvettlapp eller hjulkapsel. Det samme kan sies om ET’s. Det står ikke i stil til den enorme dekningen ET agendaen får.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Så vidt jeg kan lese så dreier de fleste artiklene her seg om samfunnet vi oppholder oss i. Og det er ikke noe problem for meg å lese BÅDE eksoterisk og esoterisk materialle. Objektive studier av eksoterisk karakter er nok essensielt også progresjon på esoterisk nivå. As above as below..

QLEQK
QLEQK
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Hva med Roswell?
De offisielle papirene er sted, dato, år og 7000 sider med sensurerte sider to this day (selv om Clinton gikk ut i 1997 og sa at det var “bare en superhemmelig spionballong”)

That’s SOME balloon!

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Man tror ikke før man får se det.

Men hvor lenge skal man stå å stirre før man må innse at this is real…

Unrestrained
Anonym
14 år siden

Media har ikke akkurat vært enige med oss før… de har vært opptatt av å fortelle oss hvor gale muslimene er, nå er det alien agendaet som skal pushes.. Dont belive the hype

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Unrestrained
14 år siden

Det er jesuittene(vatikanet) som pusher disse ideene. Ja de finnes,men lyver om hva\hvem de egentlig er. Denne filmen gir et mer riktig bilde om hva de er og gjor. Jeg var selv en esoteriker i min tid..ikke naa lenger. Naa er det kun bibelen for meg(adventisme).

http://thepiratebay.org/torrent/5396685/The_Fourth_Kind_DVDRip_XviD-DiAMOND

« Forrige artikkel

George W. Bush arrestert

Neste artikkel »

NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x