X-Files-skaperen: Vi er veldig nære sannheten

6.6K visninger
3 minutter lesetid
15

Chris Carter, skaperen av X-Files har nå kommet ut med sjokkerende avsløringer. Har du ikke sett den nye sesongen av X-files og skal se den senere? Ikke les videre.

Her er hva Chris Carter selv sier:

“Jeg trodde produksjonen ville bli stengt ned av FBI for at jeg kom for nær sannheten. En mann fortalte meg at jeg var kommet alt for nær sannheten.”

Da serien ble sendt på TV, kom en mystisk person bort til meg og sa at han jobbet for en hemmelig statlig etat og at vi var veldig nær sannheten.

Fri energi

Da vi var i ferd med å kringkaste første episoden ble jeg kontaktet av FBI som spurte: “Hvem er du og hva gjør du? Jeg trodde et øyeblikk at produksjonen ville bli stanset,” avslører  Carter.

Den svært populære serien er tilbake på TV for første gang på 14 år og første sesong ble vist på Viaplay og TV3 i Norge. Der fikk vi se alle typer avsløringer som utenomjordisk liv, falske flagg-operasjoner, paranormale fenomener, fri energi, hemmelig teknologi og kidnappinger.

Skeptikeren Dana Scully går som alltid på smell etter smell slik det også er blitt en vane for den ekstremt trangsynte Norske skepsis avdelingen.  I motsetning til Norske skeptikere som har blokkering mot å tenke nytt, eller rettere sagt tenke selv, så har Dana Scully evnen til å ta til seg lærdom og innrømme at vitenskapen ikke har svaret på alt her i verden.

The X-Files | Declassified

X-Files gikk på TV fra 1993 og og frem til 2002 med mer enn 200 episoder totalt fordelt over ni sesonger. Serien ble en megasuksess over hele verden og har vunnet 16 Emmy Awards, fem Golden Globe og en rekke andre utmerkelser.

2016 X-Files exposes elite’s genocidal plan: From global banking collapse to alien deception

https://www.youtube.com/watch?v=Fgj_wlW-Ty4

Chris Carter sier han møtte en vitenskapsmann fra Asia i fjor som hadde funnet opp gratis fri energi fra bølger som kommer fra verdensrommet. En liten antenne er nok til å generere energi for et helt leilighetskompleks.

Det nederlandske selskapet Philips fra Eindhoven er kjent for å kjøpe opp oppfinnelser for så å hysje disse oppfinnelsene ned. Dersom en oppfinner nekter å selge oppfinnelsen sin så vil de gå over til plan B.

Forskeren Chris Carter snakket med er nå sporløst forsvunnet, men ut fra det han avslørte så kan det minne om samme teknologi som Nikola Tesla kjørte bil med for over 100 år siden.

Noen er villig til å strekke seg langt for at ikke olje til en verdi av 700 trillioner skal bli verdiløs. Faktisk så bomber man hele nasjoner i filler bare de tenker tanken på å forlate petrodollar.

“Svært mye har skjedd i verden etter denne lange pausen på 14 år så nå er det utvilsomt et perfekt tidspunkt å avsløre disse historiene”, sier Chris Carter.

Som de fleste vet så handler serien om to FBI-agenter, skeptikeren Dana Scully og sannhetssøkeren Fox Mulder. I samarbeid etterforsker de mysterier og driver forskning på mystisk virksomhet fra de såkalte hemmelige X-Files-mappene til FBI som FBI ikke helt vet hvordan de skal håndtere. Alt blir etterforsket, fra kornsirkler til offentlige konspirasjoner, som også innebærer tilstedeværelsen av aliens som allerede er tilstede på planeten.

“Spoilere” fra nyeste sesong

David Duchovny and Gillian Anderson are back for another six-episode series of The X-Files (Fox/PA)Personlig så likte jeg veldig godt første episode og den siste episoden i denne sesongen av X-files. I den første blir det avslørt hvordan en mektig maktelite av familiedynastier som eier nesten alt av multinasjonale selskaper har gjort seg til herrer over verden. Først vil de ta over USA og så resten av verden.

Det ble også avslørt at en del av agendaen med 9/11-angrepet var å skape krigen mot terror som igjen skal føre frem til WW3. Værmanipulering samt hvordan de skal fake en falsk alien invasjon er også med samt at den enorme mengden med data som samles inn om oss nå om dagen skal brukes mot oss når systemet tas ned og alt kollapser.

I den siste episoden blir agendaen med vaksiner avslørt. I alle vaksiner er det tilsatt et virus som deaktiverer immunforsvaret vårt som blir aktivert via frekvenser fra mobilmaster og nanopartikler fra aluminium i chemtrails som fester seg til nervetråder i hjernen. Dette skaper milliarder av små infeksjoner som sakte men sikkert sletter hukommelsen din.

Vaksiner handler med andre ord om befolkningsreduksjon, noe som minner mye om hvordan David Rockefeller avslører at de skal redusere planetens befolkning til et minimum for å redde planeten. De som eliten har bestemt skal være utvalgte til å overleve, har fått injisert Alien DNA i vaksiner som beskytter mot viruset.

Hvor nær Chris Carter kom sannheten vil tiden vise, men mye av dette har sannhetssøkere over hele verden sagt i mange, mange år allerede.

X-Files & The Illuminati’s Agenda Hidden in Plain Sight

https://www.youtube.com/watch?v=HRYYrjEnFa4

Kilder

http://www.tv3.no/kultserien-x-files-er-tilbake

http://www.huffingtonpost.com/entry/x-files-return-new-episodes_us_569faea1e4b0a7026bf9bc29

http://www.vulture.com/2016/01/chris-carter-thought-fbi-would-cancel-x-files.html

https://www.yahoo.com/movies/chris-carter-thought-fbi-going-213100235.html

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

15 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
4 år siden

Det er jo i alle tilfeller IKKE FBI som sitter på hemmelighetene . Og Chris Carter vet ingenting . Xfiles er galskap ! Sammensuriumet av konspirasjonsteorier er jo helt sykt !!! En fake aliens invasjon? Og hvilke skulle stå bak dette ??? Ville Den Intergalaktiske føderasjon ha godtatt noe slikt ? De er jo her , hvorfor arrangere en fake invasion ??? Det ville jo ført til at verden kollapser ,massehysteri og massemord . Religiøse sekter ville gått amok og drept hverandre med kniver. Det ville blitt massevoldtekter og massemord . Disse aliens ,som beskytter Jorden og beskytter oss mot egne atomraketter, hvorfor skulle de tillate en såkalt fake invasjon??!!
Hvis de er super intelligente . Dere skrev jo i en tidligere artikkel at de aliens overvåker våre militærbase r og atomraketter, for å unngå 3verdenskrig . Det er jo pga NORD KOREA OG KINA og IRAN ,at det finnes en fare for atomkrig.

At Chris Carter har kommet med sjokkerende avsløringer: hvordan vet vi at det ikke er hans egne påfunn ?
Det er Hollywood vi snakker om her .
Han vet jo ingenting, han lager bare en TV serie og dette er bare skuespillere.

Hva skulle uansett være hensikten med å avsløre detaljer via en TV serie ???? Hemmeligholdet er jo der fremdeles uansett , vi har ikke sett noen offentlig Disclosure fra USAS regjering .
Og når man sauser sammen jordiske konspirasjoner ,med aliens og ufoer ,så blir jo det hele enda mer diffust.

Det skjer jo ingenting i verden!!!! Det er bare film !!!!
Hvor kommer Corona inn i dette konspirasjon greiene ?

Laila Sivertsen
Abonnent
8 år siden

Ja smurfen du er ikke bare inne på noe du har fått sagt det det er jeveldyrkelser og det er ikke lenger hemmelig det er illuminate. Og hvorfor tror du at de kaller det en relgion jo for å ha sine grusomheter i fred, og at ikke en har greid å avsløre satans hemmeligheter og de som tier samtykker vi noe vi hvet ingen ville få gjort noe med sier seg at siviliteten er på rettrett og i og med at jeg nå har satt meg ned å lest og sett filmer så er det noe ondt som ingen vil snakke om og når man kommer inn på det så blir man drept hvis det blir for viddekkende det er for å advare hva som skjer tysting og hvis alle er så redd for døden så er jo det en grunn men får man ikke løst ett problem så blir det heller ingen grunn til å dø for dette er død på en uvirkelig måte alle spiller et spill og på overflaten kan man se a det ikke er verken blyghet og ekte glede i de smilene de har ikke skjel den er solgt og de unner ingen andre å ha den heller og de som ikke gir slipp på en den de dør så her er det levende men døde mennesker som skal på død og liv leve og ikke skjønner a de ikke går og mennesker uten skjel har dårlig fantaasi og skaper evne derfor har de ett manus som kan legges opp ned så de gir noen logikk alså e eksempel barnevernet-blir: voksenlikegyldighet for de onde gjør nå en rettret forsøk på å få vedensherredømmet og glemmte å ta med de tre største og mektiske som Kina og Russland de står å peker med klre tropper 20 ganger flere enn de innlede soldatenet til illluminate og hva med å bruke hue litt bedre og det gjelder alle vi ble komandert bort fra 2+2+2 men likevel moderne matte ble ikke noen kloke på så vi lærte den daglige matten uten kalkulator og jeg spørr hva skulle være så farlig og det ville de hver som Hitler var med så mange som sitle seg bak han så hvorfor i de hele tatt skremme med den tanken jo de er for å finne oss vi som ser dem først før alt vi ser er ett samfunn som har fal moralsk akk il jesuiene og vi kan ikke klandre de vi må se på hvor le lure vi er av makten og da spesielt vi som var tryggere på foreldrene våre og har ikke tenk å gjøre noe forskjell om ingen jobber for det selv så er det vel fortjent tenker jeg, og er det feil, jeg unner meg det jeg har slitt for. Det er mitt og tilhører meg så det trodde jeg i hvertfal,l og at voksne folk ikke hadde noe ondt i sinn var min hel rygge barndom og det ble uvant å måtte tenke anderledes, men jeg er heldig og sikkert flere med meg, vi er ikke mange , som kan si jeg hadde en sorgfri barndom men i forhold il andre var min bardom etluksus problem å regne,men før var ett ærlig arbeid å forerekke uansett og uten å ha det døde folk, Ærligehet så er det er det sånn alle er sin lykkes smed, og de er ikke en gullveg i livet man vil møte, mange harde etapper å gå. Det er noen som har greid å lykkes i livet, og andre skriver avskjedsbrev, og da er ? livet blir og er en veg men selv velger å gå for og har vi overskudd så tvinner ikke vi ikke tommler. Jeg lar meg lede til noe med det var mye flere bekymringer som kom enn gleder desverre jeg kunne blitt en suksess men livet ville det ikke slik

Trygve Larsen
Trygve Larsen
Anonym
8 år siden
Direktør Oddvar Fharaos Eriksen
Abonnent
8 år siden

Chris Carter, skaperen av X-Files har nå kommet ut med sjokkerende avsløringer. Har du ikke sett den nye sesongen av X-files og skal se den senere? Nei Chris Carter, Du har ikke kommet noe nærmere sannheten, da hadde Du hatt svaret i den siste filmen !!
Jeg har svaret og Jeg har hatt det hele livet, Nå er Jeg 65 år !!
Jeg jobbet som “Men in Black” i 1980 åra og 1970 Reiste rundt i Verden og kartla og så mer enn de fleste.
Nå er Jeg siste ” Men in Black”” But who care !! Som vi sier / sa ! Verden er ikke klare for noe som helst !!

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Smurfen, det er jo ikke noe game, hvis ingen angriper meningene dine, men fakta til nå er ingen tør å gjøre det.
Det lærer jeg ikke noe av og ikke du.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  seitasis
8 år siden

Angrip meningene hans du davel.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Hvor blir skeptis dot no av når en trenger dem, borte vekk, ikke på nyhetsspeilet, hvor ble de av, borte vekk? litt trist eller ?

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Dette er så godt beskrevet, Smurfen, jeg gidder ikke engang å prøve på en kontra analyse denne gangen.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Det er irriterende ingen argumenterer mot smurfen , blir så lite å lære da,
gjør han en større feil dukker vel de opp.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  seitasis
8 år siden

Argumenter mot du davel!

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Så lenge ingen har argumenter for å angripe deg, forteller det en del om historien hva Normen er i dag.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Selv om jeg liker analysen din, ville en mer jordnær analyse kanskje gitt mer næring.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Klarer ikke å følge deg Smurfen, kanskje jeg bør gå på rehab, men jeg har problemer med å følge, Norge oppleve kanskje det samme.

Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Hallo i luka der.
X-files er en kjempe satsning i dis-info sjangeren. Selvfølgelig inneholder den mengder av referanser til ting som har skjedd, men disse blir ramsa opp med de mest spektakulære detaljer i front. Det bidrar kun til latterliggjøring ettersom X-files øvrige monstre er så teite at seriens meme “You will not believe it before you see it” skulle ha vært retta til “And when you see it, you sure will not believe it”. Om noen etter x-files har saker som ligner på de som har vært tatt opp av serien så er ting blitt veldig mye vanskeligere, – du skal da lansere en X-file sak – En intervjuers første spm kan godt bli ” Har du sett mye på X-files?”

The truth is out there ! (Not here)
En annen ting å legge merke til er at dem konsekvent driter ut all slags religiøs virksomhet. Det ligger en grunnleggende defamation policy i serien som passer inn i Illuminatis anti religiøse agenda.

« Forrige artikkel

Den endelige forklaringen på hvorfor og hvordan Big Bang skjedde

Neste artikkel »

Merkelige lyssøyler dukker opp over hele verden

15
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x