Rockefellers NWO-planer avslørt av Aaron Russo

9K visninger
2 minutter lesetid
37

”Krigen mot terror” – som begynte med invasjonen av Afghanistan i oktober 2001 – har nå vart i nesten 10 år. 9 måneder før 11. september-terroren hadde filmskaperen Aaron Russo en samtale med en åpenhjertig Nick Rockefeller, som med et flir og et skuldertrekk sa at det ville inntreffe ”en viktig hendelse”, som ville innlede ”A War on Terror”. Dette skulle være en krig som ville være uten en reell fiende, mao. basert på rent oppspinn (a hoax), ifølge Rockefeller selv og derfor kunne pågå så lenge USA fant det for godt…

Vi vet alle at hendelsen som ga startskuddet for ”Krigen mot terror” var 11. september-aksjonene. Norge har deltatt i Afghanistan-okkupasjonen ”som et ledd i krigen mot terror” helt siden daværende statsminister Kjell Magne Bondevik i 2002 sendte norske soldater på imperialist-oppdrag for NWO – The New World Order – helt i samsvar med Rockefeller & Co sine planer som ikke var blitt gjennomskuet.

Norges NWO-statsminister Kjell Magne Bondevik møter krigs-monsteret George W. Bush i mai 2003, kort tid etter at Bush har igangsatt massakren på det irakiske folket: “Tenk at jeg en vanlig gutt fra Molde skulle få møte verdens mektigste mann i Det Hvite Hus”.

Men nå er situasjonen en annen – nå foreligger informasjonen om de virkelige hensiktene med Afghanistan-okkupasjonen, Irak-invasjonen og andre globalist-påfunn som den modige og åpenhjertige Aaron Russo forteller om i intervjuet som kanhende kostet ham livet. Russos kilde er ingen andre enn en innsider i den mektige globalist-familien Rockefeller – Nicholas (”Nick”) Rockefeller, som var en venn av Russo inntil deres veier skiltes i år 2000, som følge av “grunnleggende prinsipiell uenighet”.

Rockefeller gjorde det klart at målsettingen bak NWO-prosjektet er å oppnå full kontroll over enkeltindividet, som er tenkt realisert ved at hvert individ skal ha implantert en microchip, som også vil fungere som en bankkonto. Dette vil innebære at den makt som kontrollerer innholdet i microchippen, også vil ha full mulighet til å skalte og valte med individet gjennom å skyte inn og trekke ut penger fra chip-kontoen osv.

Her er hele dette klassiske intervjuet Reflections And Warnings – An Interview With Aaron Russo:

http://www.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

Russo fortalte at han ble kontaktet av Nick Rockefeller i år 2000 etter at han hadde produsert den samfunnskritiske filmen ”Mad as hell”. Rockefeller hadde tilbudt ham en plass i USAs overordnede maktorgan CFR – Council of Foreign Relations (også kjent som ”USAs Bilderberg”) – et tilbud som Russo takket nei til.

Russo døde i 2007 av en kreftsykdom. Her er Mad as Hell:

http://www.youtube.com/watch?v=1Qgzy29A05A

Russos siste film var den viktige dokumentarfilmen ”America: Freedom to fascism”:

Videoen nederst inneholder det siste budskapet fra den tydelig svekkede  patrioten og frihetselskeren Aaron Russo. Her advarer han spesielt mot nasjonale ID-kort (som også planlegges innført i Norge) som vil være et viktig maktmiddel for den planlagte fascismen:

https://www.youtube.com/watch?v=WDF8R7dXJyo

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Vice President Claims Hugo Chavez was Poisoned
http://latino.foxnews.com/latino/news/2013/03/05/venezuela-expels-us-diplomat-vice-president-claims-hugo-chavez-was-poisoned/

Presidenten i den pietistiske prestestaten Iran, og…- Chavez, hadde et felles politisk mål om en ny verdensorden med mindre amerikansk og vestlig innflytelse.

Ahmadinejad mener også at det «utvilsomt» er noen som har forgiftet Chaves, slik også Venezuelas visepresident Nicolas Maduro antydet onsdag. Den iranske presidenten skriver at Chavez var en martyr som døde av en «mystisk sykdom».
http://www.dagbladet.no/2013/03/07/nyheter/utenriks/chavez/venezuela/iran/26103430/

The results of a probe into claims that Palestinian leader Yasser Arafat was poisoned by polonium will not be known until the end of May at the earliest, the Swiss lab carrying out the tests said Wednesday.
http://gulfnews.com/news/region/palestinian-territories/arafat-poison-probe-results-expected-by-may-1.1155324

Likorm
Likorm
Abonnent
12 år siden

The present (2011) Swedish foreign minister Carl Bildt talks about the NWO on February 22, 1992

NATO nuke strangled hold of NWO. Agneta Norberg, Swedish Peace Council

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Webster Tarpley: The Elite’s Plan for Global Extermination (FL-HD)

Michelle
Skribent
12 år siden

Money Talks:
http://www.youtube.com/watch?v=9w1EUzqK99o
Love Police er i hardt vær etter å bli beskyldt for å være dissinfo..

vantro
Abonnent
12 år siden

Evolution of Consciousness Explained
..
The reaction to the chaos brought about by the staunch selfishness of this level brings about an authoritarian societal structure. Even though this is a reaction to the chaos brought about by the attempted selfish domination, it is, ironically enough, those who were masters of the technique which this system attempts to put an end to who is put in the position of power to do it. Here, those selfish people who were not able to rise to power by and large submit to the authority. They see, as the authorities saw, that the old selfish ways of being were not working. They believe, as the authorities want them to believe, that a giving up of the selfishness in pursuit of following some absolute authority will bring about some future reward or peace. ..
There is a desire for individual growth and expression. However, since there is an acceptance of authority, this is done in a calculated manner, and is done either with the approval of, or with a sneaky bypassing of, the authorities that be. Some progress is able to be made within the existing power-structure, however, the powers are very careful in what progress they allow, and who they allow to make the progress. The authorities themselves are not interested in the progress, but in maintaining their power. Therefore, all progress which they are going to allow is done within the assumption that it is beneficial, or at least neutral, to them maintaining power. There are always individuals who do some sort of self-expression in spite of the powers that be. At this level, these individuals are generally careful to do so in a manner that is very sneaky, and under the nose of the powers. Due to the nature of the authoritarian state, there is still much disharmony.

Now, we give much of our self interests up not so much in submitting to anything, but rather out of a strong desire for group harmony, which has yet to be achieved up to this point. This is eventually seen to not satisfy the desires of the self. The purpose of the selflessness of the previous level is still seen and realized, but the longing for individual expression and pursuit of happiness again creeps up. It is seen that the goals of group harmony are good, but that it is possible to achieve these goals while in the pursuit of personal self-interest. So, at this level we pursue our own personal self-interest, while making a conscious effort not to harm others in the process. ..
http://lightworkers.org/wisdom/134792/evolution-consciousness-explained

Michelle
Skribent
12 år siden

Love Police Charlie Veitch er hemmelig agent for Mi6:

Han blir iallefall beskyldt for det etter at ble sponset en tur til USA av BBC og deretter utrolig nok klarte å si på tv at han ble overbevist om at det ikke finnes fnugg av beviser for at 911 ikke ble utført slik main-stream media påsto.

Er det mulig? At Love Police og selveste Charlie benekter fundamentet 911 i the Truth Movement? Denne dissinfoen tåler derimot ikke hans tidligere tilhengere å høre på og beskylder han rett ut for dessinfo rett før 10-års minnet til 911.!

Har Love Police blitt stilt et Ultimatum, fått for mye penger, klonet, implantert med micro-chips, eller bare tungt hypnotisert?
(1

)
( 2

)
(3 http://www.youtube.com/watch?v=EZ9BofDUXv0 )

Michelle
Skribent
12 år siden

Jens Stoltenberg er den hemmelige spionen:
Dette diskuteres ganske fritt på Dagbladet nå
http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/tema/1660555/tittel/er-jens-stoltenberg-kgb-kontakten

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Når jeg tenker meg om så ser den familien mere russisk ut, lol, eller? Uansett er de alle i regjeringen under hypnose, klonet eller begge deler mest sannsynlig. Implantaten blir lagt inn mens de sover mellom FN-møtene i NY. Ikke for at de andre på Stortinget ikke er styrt av hemmelige fremmede makter heller seff, hint NATO. Spiller liten forskjell om de er agenter for CiA, Mi6, KGB eller Iran osv Samme ulla naturligvis! Og grunnen til at vi på Nyhetsspeilet ikke blir forstått, er seff mind-control, det er ingen problem for eliten og de hemmelige negative kreftene behind i dag å hypnotisere befolkningen, det handler om den felles bevisstheten, enten lures du til likegyldighet eller til å aktivt delta krigene!
http://www.youtube.com/watch?v=b-PzUwxdVE4

Militære Hemmeligheter: http://www.bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology
(merk at dokumentene er fra tidlig på 90-tallet, da noen knapt hadde hørt om mesteparten)

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Eliten sørger godt for seg og sine!

Nazi-bunkeren til regjeringen, som nrk avslørte i april 2010
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7069626

Hos googlemap kan du se en bygning som ikke fins hos gule sider:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=k&ll= … 08272&z=17

Sentralanlegget:
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Koordinater: 60°4′49″ N 010°20′31″ Ø (Kart)

Sentralanlegget er den norske regjerings krigshovedkvarter, og omtales gjerne som Regjeringens sentralanlegg. Anlegget ligger mellom Sundvollen og Åsa i Hole kommune i Buskerud, og er sprengt inn i vestskråningen av fjellet Kongens utsikt.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Zetera
12 år siden

Linken din havner på feil sted zetera, men om du bytter ut Ø med E (for east) så får du frem adresse og alt. Etter nrk`s avsløring så kan man vente stor kø utenfor inngangen om det skulle smelle.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg vil anbefale denne “Mad as hell” som Hans tipset om: http://btjunkie.org/torrent/Aaron-Russo-MAD-AS-HELL-divx/4367815145567f3ad1d9dc9d8336c8fcdcc49c93a392

Veldig bra. Fra 1996. Mye viktig info. Og et show som sikkert ikke kunde sendes i dag.

Michelle
Skribent
12 år siden

FEMA Camps Documentary
http://www.youtube.com/watch?v=GsuKmiTcS0w&feature=player_profilepage
Avfeier envher tvil om noen fortsatt faktisk tror at dette er fantasi også!
PS: det er viktig å være positivt og manifistere vakre tanker, men vi må også være våkne og realistiske og ærlige på det som allerede er manifistert. Og husk at Kjærlighet kan endre ALT.-)

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Gitt det utgangspunkt som menneskeheten har i dag er jeg enig.

For meg er det likevel tydelig at lovstyring – yttrestyring av mennesker – er en vesentlig del av årsaken til det utgangspunktet som menneskeheten i dag har.

Jeg vet ikke hvor lenge maktsyke grupper av mennesker har drevet med å skape problemer for egne innbyggere eller andre områders befolkning og på ulike vis retferdiggjort og nødvendiggjort sentralisering av makt og apparater for å håndheve dette – men slik jeg leser historiebøkene ser det ut som om dette spillet har pågått svært lenge.

Utfordringen, slik jeg ser det, er derfor å få hvert enkelt menneske til å bli (på nytt?) indrestyrt med en etisk ryggmargsrefleks som er der jeg ser den er naturlig hos mennesker som ikke er ødelagt av vår hierarkiske samfunnsordning. I europa kommer dette skiftet med urnefeltkulturen som vandrer vestover fra Donaus utløp. Vi kjenner dem i dag som keltere – men da denne første av de indoeuropeiske invandringsbølgen kommer inn over vesteurope skifter beforlningen fra en stammekultur til en sentralisert maktstruktur. Dette vises tydelig i de arkeologiske sporene. (Barry Cunliffe “The Ancient Celts”)

Det samme skjedde da Anatolia ble samlet under det som senere har blitt kjent som det Hetittiske riket. Det kommer en liten gruppe væpnede menn, hærtar et fredelig folk og setter seg selv opp som lovgivere og håndhevere av sin lov som de pålegger lokalbefolkninen. Dette finnes nedtegnet i de eldste Hetittiske tavlene. (C.W. Ceram “The Secret of the Hittites”)

Et annet indoeuropeisk folk sier i klartekst at når befolkningen i et område blir for stor så migrerer ungdommen og legger under seg nytt land med våpen i hånd. Minner mye om prototypen for senere vesteuropeisk imperialistisk kolonialisme. (Husker ikke om jeg har denne fra Saxo Grammaticus eller fra The Anglo-Saxon Chronicles – men det gjeldende folket er Saxerne.)

Mange vil si at denne menneskelige utviklingen er naturlig og peke tilbake til primitive hulemenn i steinalderen. Jeg tror ikke det er et riktig historisk bilde. Jeg tror det er det bildet som makthaverne ønsker å selge oss. Jeg har ingen problemer med å se hvorfor det er et bilde som for en maktelite er formålstjenlig å selge. For meg strider dette bildet med hva jeg observerer som den menneskelige natur og hvordan den yttrer seg i møte med dagens samfunn.

Jeg har sett en Amerikansk Indiansk kilde som beskriver hva som for meg entydig ser ut som europeere (menn i brynjer som reiser med skip som krabber på vannet som store edderkopper) som kommer over atlanterhavet fordi det kommer et nytt herrefolk som legger landet under seg, føydaliserer det (innfører hierarki) og grunnleggende gjør mennesker trellbundet. Dette kan være samtidig med kelternes inntogsmarsj. (Hyemeyohsts Storm “Lightningbolt”)

Det er i alle fall eksakt det samme som skjedde da Harald hårfagre legger norge under seg. Nordlendingen hadde sett slike despoter før og vil ikke ha noe av det. Dermed lastet de mann og mus i båtene sine og flytter til Island. De fikk noen få generasjoners utsettelse. (Div. Islandske sagaer)

Vi trenger å sette spørsmål ved det styresettet som vi har og finne noe som funker bedre – fordi det vi har nå er direkte ødeleggende. En av de få plausible modellene for hvordan vi som enkeltmennesker kan ta innitsiativ for å stake ut en mere bærekraftig utvikling på denne lille planeten er skissert i en russisk bokserie kalt “The Ringing Cedars of Russia” av Vladimir Megre. Den litterære vurderingen kan vi la ligge, men tankegodset i bøkene er formidabelt.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Denne burde stått under Vandalfs replikk over.

ye
ye
Abonnent
12 år siden

En smart og fungerende plan for å fjerne ‘eliten’ på er å følge denne planen. Tar vi bort lovene i rettsystemet som er bygd opp over lang tid, kan ikke ‘eliten’ operere!

Hvorfor får vi flere og flere lover som opprinnelig er ment å regulere kriminell adferd i samfunnet som igjen skulle føre til et bedre samfunn å leve i, men som i stedet har ført til at det er blitt verre enn noensinne?

Vi er hjernevasket til å ha autoritetstro til et rettsystem som er bygd opp av og styrt av frimurere ! Når skal vi GJØRE noe med rettsystemet i Norge? Det fordrer massiv oppslutning fra mange.

Fra forfatteren:

“Let me give you an example of why it’s important to get all of the facts before making a decision. If I promised you $5 million to jump out of an airplane without a parachute, would you do it? If you quickly answered “no” you lost an easy $5,000,000. You see, the plane I was asking you to jump from was parked on the ground.

Don’t lose a great opportunity by “jumping” to conclusions about the concepts you are about to read. Please go through the entire booklet before you make any judgments. ”

http://jahtruth.net/plan.htm

“….what is going to happen in the very near future in the world”

http://jahtruth.net/twh.pdf

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

“En smart og fungerende plan for å fjerne ‘eliten’ på er å følge denne planen. Tar vi bort lovene i rettsystemet som er bygd opp over lang tid, kan ikke ‘eliten’ operere! ”

Planen er ikke spesielt smart, og den kommer heller ikke til å fungere. Det er definitivt ikke bare eliten som nyter godt av et loverk, tro meg…

ye
ye
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Planen har allerede bevist seg at den fungerer i praksis på individnivå!
Klikk på ‘Testimonials’ på denne siden:

http://jforjustice.co.uk/

Lawyers og barristers er medlemmer av BAR (British Accreditation Registry) under ‘the crown’ hvorpå de har avlagt ed til dronning Elizabeth II.
Ingen lover, (lagd av mennesker), er gyldige pr. idag i UK og Irland uten hennes signatur. Elizabeth har i sin tur SVERGET, UNDERSKREVET og AVLAGT ED ved sin kroning at hun IKKE skal regjere i konflikt med Guds lover. Ergo er de menneskelagde lovene UGYLDIGE.

“LAWFUL ARGUMENT AGAINST JURISDICTION & SOVEREIGNTY”

http://jahtruth.net/britmon.htm

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Sorry, Ye, men dette gav absolutt ingen mening (for meg i hvertfall). Hvordan tror du samfunnet vårt ville sett ut i morgen dersom alle lover plutselig opphørte å eksistere?

Ville du latt barnet ditt gå alene til skolen uten noen form for trafikkregler, feks fartsgrenser?

Et lovløst samfunn ville tjent eliten, slik jeg ser det. Det er de som besitter samfunnets maktmidler, eller rettere sagt kontrollerer disse. Disse ville blitt (mis)brukt mot vanlige borgere, feks systemkritikere, i langt større grad enn hva tilfellet er i dag.

ye
ye
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

The Ark now has to be recovered, in accordance with God’s prophecies which He gave to Nostradamus, the French Prophet, to prove to the world that The Laws of The Torah do actually exist and the British people, including the Irish; all of the Commonwealth countries; the U.S.A.; Netherlands; Scandinavia; the Baltic States and others will be shown their true identity as descendants of the ten tribed “House of Israel”, which will prove that the governments of these countries were never allowed to replace The Torah with their own laws that have brought poverty to most of the world and are destroying the planet.

http://jahtruth.net/why.htm

Ved en senere anledning må jeg få komme tilbake til dine spørsmål, Vandalf
:)

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Clinton advarer landets myndigheter om at de vil møte økt motstand om landet ikke danner demokrati.

Tiden renner ut for syriske myndigheter.

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/hillary-clinton-tiden-renner-ut-for-syriske-myndigheter-3530660.html

http://4.bp.blogspot.com/-RrDmHzk1lP4/TftQDm27eeI/AAAAAAAABzs/kUJFmGZaAZA/s1600/DemoWilComToYouFunnyPic.jpg

millicent
millicent
Abonnent
12 år siden

Dere vet at penger allerede har en rfidbrikke i seg ?
Ta en hundrelapp og legg den i mikroen på 800 w.
etter et minutt vil den smelte, du vil da se sporene etter den.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  millicent
12 år siden

Pengeseddler har hatt en sølvtråd i seg i de siste 30 årene i det minste. Det er nok den du vil se spor etter når du har bombardert seddelen med mikrobølger.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Bilderbergerene Baksås og Bjerke kune stolt fortelle på TV2 nyhetene nå at vi snart har et kontantløst samfunn

De viste frem hvor lett det var å kjøpe seg en kopp kaffe med mobilen som hadde en chip som betalt for gildet

Men en mobil kan jo bli stjelt, mye tryggere å ha chippen opperet inn i seg sånn som han her :)

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/dette-noekkeltrikset-gjoer-andreas-23-unik-3435608.html

Hadde det vært noe negativt med å bli chippet så ville seff den fjerde statsmakt media fortalt oss det*

stjernebarn84
stjernebarn84
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Det er så trist å observere de sovende menneskene sluke NWO-gifta som det var verdens gjeveste leskedrikk.

Verdensteateret har altfor mange fanboys!
Jeg blir flau på enkeltes vegne.

stjernebarn84
stjernebarn84
Abonnent
Svar til  stjernebarn84
12 år siden

Ser jeg får litt minus her..

Er det noen som leste dette som negativt mot Smurfen?
Er dere uenige i at det spilles et teater for verdens befolkning av planetens herskere?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  stjernebarn84
12 år siden

Minustomler får du ta som et komplimang Stjernbarn :)

Sannhet og avsløringer er noe som skremmer vannet av septikerene siden fakta truer deres dogme

Tommeltroppene mobiliseres og sendes inn på NS fra HEF og Septik umidelbart så mao får du mange minus så har du skrevet noe svært bra Stjerne :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Glemte å legge ved link men her er den :)

Her betaler Bjerke og Baksaas med mobilenTelenor og DnB viser frem det de håper blir din neste lommebok. – Dette kan spres i stort omfang innen et år, sier konsernsjef Rune Bjerke i DnB Nor.

http://www.dagensit.no/k/smarterenorge/article2172880.ece

Strekkode på fostre

Forskere ved spanske Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) har utviklet et identifikasjonssystem der embryoer og eggceller til mus merkes med mikroskopiske strekkoder av silisium.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/101125/strekkode-pa-fostre

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“– Dette kan spres i stort omfang innen et år, sier konsernsjef Rune Bjerke i DnB Nor. ”
Og innen et år kommer den beryktende solstormen som slår ut dagens datanettverket, noe som gjør at den norske befolkningen sitter igjen med svarte per :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“Men en mobil kan jo bli stjelt, mye tryggere å ha chippen opperet inn i seg sånn som han her”

Ikke vær så godtroende nå da. Den dagen NWO tvangsimplementerer chipen i deg, skal jeg kappe av hånda, armen, eller den delen av kroppen din der chipen ligger for så å “misbruke” den på en økonomisk måte… hehe :D

Tor Magnus
Tor Magnus
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Da tror jeg vi opererer den inn i hodet ditt. ;)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Tor Magnus
12 år siden

Å nei da.. denne vil jo selvfølgelig være delvis biologisk, dvs med en gang den kommer utenfor blodstrømmen og resten av kroppen går den inaktiv og kan ikke brukes. De har tenkt på sånt vettu ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Venezuela er ikke foreløpig på NWOs slaktliste:
“We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran —

General Wesley Clark. Retired 4-star U.S. Army general, Supreme Allied
Commander of NATO during the 1999 War on Yugoslavia .”
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=5166

Pga det omfattende byråkratiet og den megastore underskuddet, blir NWO-planene noe forsinket. Afghanistan og Irak er allerede under NWOs herredømme. NATO (forsvarsallianse :D) følger sine skitne Bilderberg-ordre over Libya, et land som ikke har engang spyttet over vesten:

Tror dette spedbarnet var en Gadafi-mujahid, jeg ;)

Så da har vi sioniststyrte “opptøyer” allerede i gang i Syria. Som muligens sprer seg til Lebanon, så skal vår kjære vesten (verdenspoliti) ta over disse landa også. Somalia kommer til å bli nedslaktet med “unnskyldning”: kampen mot piratene :D

Sudan er allerede delt i 2, og tilslutt har vi bare det fredelige og antivestlige landet IRAN igjen, som muligens skal bli bombet ned via et falskflagg operasjonen orkestrert av CIA / MOSSAD når tiden er inne for å bli kvitt Ahmedinejad :D

Det er ikke en kamp om NWO, men en kamp om islam / muslimer + deres ikke-fornybare naturressurser… ;)

nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden

hei hans…
tak for en bra artikkel… jeg elskede aaron russo…!! han var en frihets-kemper..!! jeg elsker også nyhetsspeilet..!! stå på..!!
håpet mitt er vi er elite..illuminati..bilderberg fri…world..i 2013…
vi må alle yde…for at nyde..!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

“Hvis Norge faktisk er et opplyst demokrati, så må enten en eller alle de 3 nevnte politiker-bilderbergerne forlate sine verv, fordi deres bevisste eller uopplyste NWO-engasjement er stikk i strid med det norske folkets interesser.”

Det er ikke mulig, da det ikke er “løsningen”. Illuminati / NWO vil da bare finne nye nyttige idioter for sine maktsyke politiske formål, ikledd “våre” folkevalgte :) . Folkevalgtes arbeid på Stortinget må kun begrenses til debatt / forslag om nye og gamle saker. De må ikke ha bestemmelsesrett over borgerne sine, da borgerne i et gitt område er selv ansvarlige for sine valg, og ikke deres representanter. Som oftest stemmer svikolitikere på vegne av eliten, og ikke på vegne av folket de har plikt til å gjøre ifølge grunnloven :D
http://en.wikipedia.org/wiki/E-democracy#Electronic_direct_democracy

Datalagringsdirektivet ville aldri ha blitt stemt inn over det norske folk, hvis hele det 9,5 timer lange debatten hadde blitt kjørt direkte over TV-en med etterfølgende folkeavstemning over denne slavebindende saken.
Vi “vet” av erfaring at enkelte, om ikke fleste, stortingsrepresentanter enten sitter på sosiale nettsteder, eller forsover seg i de timeslange meningsløse debattene. Det hjelper lite å hive seg inn i debatter, når resultatet av diskusjonen er allerede bestemt på “forhånd”. :D

Siden store deler av befolkningen kan ikke bestikkes eller lures inn i NWO-agenda like lett som våre interessebaserte politikere, er innføring av elektronisk direkte-demokrati foreløpig den “eneste” veien til sårt trengende ekte-demokrati her til lands ;)

Lykke til!

stjernebarn84
stjernebarn84
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Det er en skremmende utvikling.. “USA” har vært i konstant krig, siden 1775! Hvem eller HVA startet dette, og hvem/hva holder det gående?

Spørsmål jeg håper det Norske folk kan få øynene opp for snart. Det er viktig at dette ikke får fortsette. Vi er ikke offer, det er vi som har makta.

En regjering bør frykte sitt folk, det bør slett ikke være omvendt!

Gaarder
Jeg bor i Tønsberg og blir naturlig nysjerrig på hvor du har informasjonen om “hemmelig” RFID-operasjoner fra. Har du en link?

« Forrige artikkel

The Alien Interview – Live alien på live film

Neste artikkel »

2011: 100 Days of Disaster

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x