London-terror var falsk flagg-operasjon

9.6K visninger
2 minutter lesetid
137

I år er det 5 år siden Storbritannia ble rammet av terrorangrep. Bomber eksploderte i tre T-banevogner og en buss midt i morgenrushet i London den 7. juli 2005.

Dette kostet 56 mennesker livet og skadet 700. Filmen “7/7 Ripple Effect” er en mesterlig laget detektiv-dokumentar som kan sees her på Nyhetsspeilet.

Mer enn 50 mennesker ble drept og mange hundre ble skadet av eksplosjonene. Terroraksjonene  inntraff for øvrig mens verdens mektige ledere satt samlet i  G8-møte i Skottland.

Filmen 7/7 Ripple Effect (“ringvirkninger etter 7/7”) varer i underkant av en time og tar på en mesterlig måte for seg ulike faktabrikker som er knyttet til 7/7 terroren, inkl. det faktum at BBC mer enn et år tidligere bidro til en “terrorøvelse” som bl.a omhandlet de fire stedene som faktisk ble rammet året etter.

En viktig forklaring på at denne filmen har fått økende oppmerksomhet i den senere tid er at  skaperen av filmen, britiske Anthony John Hill (alias Muad’Dib) ble arrestert av britisk politi etter at han hadde sendt en DVD med filmen i posten til en britisk dommer!

Filmen inneholder mengder av bevismateriale for å slå fast hvem som var de virkelige skyldige bak denne fryktelige udåden. De muslimske ungdommene fra Midt-England som media var så raskt ute med å peke ut som de skyldige var faktisk frivillige deltagere i en anti-terrorøvelse som fant sted samme dag og var ansett som “expendable” som det kalles på maktpolitikk-språket.

Terrorøvelsen som fant sted 7. juli, gikk ut på at det ville finne sted tre bombeangrep mot T-banelinjer og ett bombeangrep mot en buss – på akkurat de stedene hvor bombene faktisk gikk av.

Men noe gikk ikke etter planen ettersom de unge frivillige ikke rakk toget, slik at de kom for sent til å være der da det smalt, noe som gjorde det kliss umulig for dem å ha vært selvmordsbombere … slik media meldte om …

Pussig nok virket ikke sikkerhetskameraene slik at live opptak av de ”utpekte skyldige” som ankom de respektive T-banestasjonene ikke fantes og ble rigget i etterhånd på klumsete vis, som stillbilde.

Se selv, og vurder bevismaterialet!

https://www.youtube.com/watch?v=rubNOLXL-Rk

Filmen er også tilgjengelig her på YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=rubNOLXL-Rk

Idag befinner John Anthony Hill seg i Irland, hvor han opplever en form for husarrest i og med at passet hans har blitt inndratt. Irske myndigheter venter på en utleveringsbegjæring for Hill fra britiske myndigheter som går via EU-domstolen…alt fordi han sendte en DVD med mengder av bevismateriale som indikerer at de virkelige skyldige i London-terroren er menn i dress … !

Forøvrig har Hill og Muad’Dib sitt eget nettsted, kalt “jahtruth” http://jahtruth.net/ som bl.a. inneholder mye historisk og spirituell informasjon av til dels oppsiktsvekkende karakter. Anbefales!

Det anbefales å laste ned eller kopiere denne filmen da det er uvisst hvor lenge den vil være tilgjengelig på Internett. Du finner den i Google video ved å trykke her.

Vi kan også anbefale filmen “Ludicrous Diversion”, som også ligger på Google video.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

137 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

On January the 17th, 32-year-old Belgium MP Laurent Louis, considered one of the most controversial and demonized national political figures, delivered the most powerful truth ever told in a political arena.

Hvor er det en politiker i Norge som har baller til å fortelle hav vi gjorde i libia,,
vi er inne i mali .Og han nevner også 9/11-2001.

Mvh Tom

http://theintelhub.com/2013/01/25/powerful-belgian-mp-exposes-war-on-terror-lie-and-911-false-flag/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
11 år siden

“Please share this exceptional moment of truth”
Takk for en viktig link til parlamentet i Belgia, som gir håp for sannhetens kår..

Tom Rosland sier:
“Hvor er det en politiker i Norge som har baller til å fortelle hav vi gjorde i libia,,
vi er inne i mali .”

Neon mil, eller kanskje lysår?

”Stille i Stortinget
Aftenposten har tidligere omtalt at Stortinget valgte å ha møtefri fremfor å diskutere om Norge skulle sende kampfly til Libya. Beslutningen om å innlede den største luftmilitære operasjonen siden den annen verdenskrig ble tatt på mobiltelefon, uten et eneste formelt møte i hverken Stortinget eller Regjeringen.
Denne uken stilte forsvarsminister Faremo i Stortingets spørretime. Her fikk hun ikke et eneste spørsmål fra de folkevalgte om Libya, heller ikke fra SV.
Ingen i SVs øverste ledelse ønsker å kommentere Petter Eides uttalelser.”

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/libya-for-og-etter-natos-herjinger-og-den-norske-firerbandens-delaktighet/comment-page-8/#comment-94108

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Sky News London Bombings Actors & Agents http://www.youtube.com/watch?v=cW089fj94vY

Peter Power 7/7 Terror Rehearsal

Source,
#1362 Marine Obama BlackBerry Spread-Bet Triggers to Cruddas’ London Underground Bomb http://www.abeldanger.net/2013/01/1362-marine-obama-blackberry-spread-bet.html Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linked Barack Obama’s development of BlackBerry spread-bet triggers for synchronized infrastructure bombing attacks, to ‘vigs’ allegedly distributed by Peter Cruddas to London Underground saboteurs after 7/7. McConnell notes that Obama and Cruddas appear to have developed an encrypted spread-bet vig distribution system in the mid-1980s which relies on Western Union and the BIC ‘hawala’ system to pay saboteurs, assassins and deception experts hired to trigger major pre-insured arbitraged events, euphemistically described as tragedies! McConnell also notes the presence of Rudi Giuliani near the site of the 7/7 bombings, consistent with Cruddas and Obama’s alleged use of Mayor’s (Giuliani’s) Office of Emergency Management in WTC#7 and personal communications devices (Nokia) to synchronize spread betting and ignition of Twin Towers incendiary bombs on 9/11. Prequel: #1361 Marine Sidley Austin’s War-Game Switchboard to Sam Cam’s Spread Bet Building #7 http://www.abeldanger.net/2013/01/1361-marine-sidley-austins-war-game.html ..

“Hvis du finner to kristne. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/comment-page-3/#comment-94445

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Familien tror at Williams ble drept av krefter innad i de hemmelige tjenestene.
Scotland Yard mener Gareth Williams selv krøp inn i bagen, og at han ikke klarte å komme seg ut, ………

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10853675

Når scotland yard sier det må det jo være sant.

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Følg Jeff K. som streamer live nå fra Trafalgar Square som Operation Vendetta m.fl står bak:
http://bambuser.com/v/3121360?s=sc

Det er ikke nok å bare protestere og stoppe alt, men det må presenteres en løsning også.

Operation Jubilee presenterer løsningen:
http://www.operationjubilee.in/

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Massemønstring i London i kveld kl. 20 i Tafalgar Square, utenfor Parliament og i cyberspace, vil nå sette igang den kommende aksjonen for å få slettet all gjeld, fordele land og gi fattige mulighet til å forsørge seg selv.

Mange Anonymous verden over forener seg: Operation Jubilee, Operation Vendetta, m.fl.

Felles mål skal nåes.

Anonymous er deg og meg og alle som genuint ønsker rettferdighet og har sett gjennom illusjonen om politikkens teater for å holde massene i ånde, uten at det skjer forandring til det bedre for alle. Løsninger er også presentert.

Vil komme til å poste oppfølginger om hva som skjer videre.

http://www.ukanonymousevents.com/let-us-all-unite.html

Michelle
Skribent
Svar til  ye
11 år siden

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Idag er det 7 år siden London bombingen på T-banen og en buss hvor 56 mennesker ble drept. Myndighetene holdt et år tidligere en øvelse som gikk ut på nøyaktig det som skjedde 7.juli 2005.

Filmen 7/7 Ripple Effect 2 er nå ferdig lagd og sluppet:

http://jforjustice.net/77re2.html

ye
ye
Abonnent
11 år siden

7/7 Ripple Effect 2 slippes om få dager.
Ny informasjon om London bombingen 2005!

Se trailer:
http://mtrial.org/

Intervju med poduceren:
7/7 Ripple Effect 2 Interview by Richplanet
http://mtrial.org/node/139

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Rettelse: To sjeler og en *tanke*

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Ulven, det er noe som heter: To sjeler og en planke. to rasshøl på en planke.
Spørsmål er om ikke vi to, og resten av frihets- drømmerne her på NyS, og i resten av dette skrullete møkka- landet burde flytte planken vår, langt inn i ødeheimen? Du er jo safe, men hva med resten av oss?
Milde himmel tenker jeg, hva de norske idiot- myndighetene våre vil finne på videre, i den kommende tid. Flere falske flagg, med drap av enda flere uskyldige, slik at dumme fe- hoder skal trygle om enda mer beskyttelse mot …….ovenifra, og ikke mot “terrorisme”? Det ER ingen som våger å fjerte i vinden en gang, i dette diktatoriske landet, uten å bli redde for å få en bot på kr. 10 000,- for ubehøvlet oppførsel.
Røde kors har allerede begynt å kalle inn frivillig mannskap til potensielle “katastrofer”. Something funny is going on. I tell ya.
Hva er det disse rasstappene av våre “folkevalgte” vil finne på fremover? En massiv unntakstilstand, der folk blir tvunget ned i bomberom, der sivilforsvaret, militære, politi, samt flyalarmer uler så det jomer? I større byområder og forsteder finnes det et vel av bomberom. Er det DETTE de var bygget for? Slik at nordmenn i byer og tettbebyggete strøk blir enda mer vettskremt til å tro at det er ww3, klimakatastrofe, eller annet vås?
Hvor mange uskyldige menneskeliv risikerer våre myndigheter da å ta livet av, i kaos, frykt og vold, som i en eneste stor stampede?

Dette er det verste tenkelige scenario. Vi får håpe at “noe” skjer innen den tid. At masse- arrestasjoner, og at våre korrupte politikere blir fjernet fra sine poster på fredelig vis. Først må vel det hensynsløse frimureriet oppløses. Ikke realistisk at de gir seg uten videre. Dypt religiøse som de er.

Isaiah`s profeti sier følgende: “When a great trumpet shall be blown”, all the nations shall gather and “bow down to Yahweh on the Holy Mount in Jerusalem”.

Her kan man lese litt om dette stedet:
http://www.rense.com/general44/gikdeb.htm

Gabriels horn:

Eller er det slik de velsignede horn vil låte:
http://www.youtube.com/watch?v=UrpByvs2qvE&feature=player_embedded#!

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Soldatene i London speider allerede etter “noe” gjennom kikkertene sine – selv om det er 82 dager igjen til ZION-OL.

Hva er det DEN GLOBALE MAKT-BANDEN pønsker på denne gangen?

Kan det være ALIEN INVASION scenariet?

Sett at det kommer en armada av flyvende tallerker med eller uten laservåpen og DEW over London for liksom å “angripe” kloden (“Vart dokk skræmt no?”) og så vil arrangørene si at “så flott at kamp-beredskapen var så høy”. For hvert tiende jagerfly som sendes på vingene “for å skyte ned UFO-ene” vil 2 jagerfly styrte i flammehav i tett befolkede områder.

For en tragikomisk farse ZIOL ligger an til å bli.

Her er mitt forslag: Innfør TERRORISME som egen gren i sommer-OL. Så kan de konkurrere i ulike disipliner: Lag-terror, individuell terrorisme (ABB vil sikkert få permisjon fra cella for å delta for liksom å bevise at han klarte begge operasjonene 22. juli “helt på egenhånd”, noe som bare VG-leserne tror nå), skyting, bombeaksjoner, terrorisme mot terrorister osv.

Jeg antar at hovedproblemet vil være å finne nok deltagere som er godt nok kvalifiserte. Favorittene vil naturlig nok være: MOSSAD, CIA, DIA, MI5, MI6, Gladio avd. Norge = E14 (som kvalifiserte seg gjennom 22. juli oppdragene)

Det bør være en språktest for påmeldte terrorister fra land som Afghanistan, Irak, Libya og Syria. Kravet må være at deltagerne behersker sitt hjemlands morsmål uten aksent. Det er nok av MOSSAD og CIA black ops agenter i forkledning som snakker engelsk flytende, men knapt nok kan bøye arabiske verb riktig.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

For 250.000 pund i året var Cruddas villig til å skaffe forretningsmenn direkte tilgang til statsministeren og finansminister George Osborne, på bedre middager hvor de kunne øve innflytelse på landets fremste folkevalgte.

Fullmakt til å selge….«en hemmelig verden av kvelder med Cameron på private møtesteder», blant dem statsministerboligen og statsministerens landsted.
http://www.dagbladet.no/2012/03/25/nyheter/utenriks/politikk/20832559/

Vi lever helt klart i avsløringens tid.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Britiske islamister ville sprenge London-børsen
Fire britiske islamister innrømmer at de i 2010 hadde planer om å gjennomføre et terrorangrep mot børsen i London.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/01/britiske-islamister-ville-sprenge-london-boersen

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

London-terroren: Mossad-agenter ba Netanyahu om å holde seg på hotellrommet “da terror var ventet”!

On 7 July the London Underground Network is bombed. Israel’s Finance Minister, Binyamin Netanyahu is in London on the morning of the attacks in order to attend an economic conference in a hotel over the underground station where one of the blasts occurred, but stayed in his hotel room instead after he had been informed by Israeli intelligence officials attacks were expected.

http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

Hvis terror var ventet – hvorfor ble ikke alle Londons innbyggere advart – særlig de som befant seg på T-banen?!

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Rykende fersk dokumentar The Nazi Banksters’ Crimes – Ripple Effect slippes 5.november (Guy Fawkes Day) 2011.

På dagen 4 år siden John Anthony Hill utga 7/7 Ripple Effekt kommer filmen som skal slå tilbake på de kreftene som fikk han fengslet for å avsløre de samme som utførte terrorhandlingen i London.

http://mtrial.org/
eller her:

Ashke-Nazi Banksters

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

8000 hull, 800 millimeter, 800 gram
Høyteknologisk OL-fakkel.
http://www.dagbladet.no/2011/09/19/sport/fakkelstafett/london-ol/18124644/

Symbolikken er det iallefall ikke noe å utsette på.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Edward Barber som var med på å designe fakkelen har en høyt medaljert navnebror som døde for 96 år siden,
96 00 er tallet som fakkelen består av.

Her er hva Edward Barber er best kjent for,

He ran speedily in front of the grenade company to which he belonged,
and threw bombs on the enemy with such effect that a very great number of them at once surrendered.
When the grenade party reached Pte. Barber they found him quite alone and unsupported, with the enemy surrendering all about him.

Edward Barber VC (10 June 1893 – 12 March 1915) was an English recipient of the Victoria Cross,
the highest and most prestigious award for gallantry in the face of the enemy that can be awarded to British and Commonwealth forces.
http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Barber

La oss håpe ikke det blir bomber involvert når denne fakkelen skal forbi mange mange mennesker under OL 2012.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

The health service is appealing for extra blood donations before the Olympics start in July.

The situation has been described as a potential “perfect storm” of increased demand at the same time as falling supplies.
http://www.bbc.co.uk/news/health-17827823

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Vil ha luftvernsmissiler på hustak under London-OL

Forsvarsministeren sier de ønsker denne ekstra sikkerheten mot eventuell terror.

– Basert på militærer råd har vi funnet flere potensielle lokasjoner, og i samarbeid med lokalt politi har vi snakket med relevante huseiere om den midlertidige utplasseringen, sier han videre.
http://www.dagbladet.no/2012/04/29/nyheter/london/ol/sommer-ol/terror/21360773/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Det britiske militæret innledet onsdag en ni dager lang militærøvelse som forberedelse til sommer-OL.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/stor-militaeroevelse-i-london-foer-sommerol-3771762.html

Ja det var disse TYPISKE øvelsene før den aktuelle “terroren” da.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
12 år siden

Hva faen er det med dette London OL ?

ABC Nyheter skiver at de skal bruke ufattlige 100 milliarder kroner på sikkerhetstiltak, et land der folket hverken har råd til mat og utdanning

http://www.abcnyheter.no/nyheter/sport/2012/05/02/storstilt-militaeroevelse-i-london-foer-sommer-ol

Hele OL er så okult fra A til Å, med enøyde aliens og store pyramider rundt hele stadion, ja man kunne sikkert skrevet en hel bok om all okultismen og symbolikken som ligger i London Zion OL

Nå er det blitt så åpenlyst at de vil sprenge en atombombe der og ta livet av 100 000 mennesker at det nesten er pensum i barnehagen
Ja selv D Rockefeller forteller det åpent

Når så mange kjenner til planene så lukter jeg ugler i mosen, hva er det egentlig det handler om ? Fake Aliens ? eller kommer det store katastofer i forkant av OL som i 2012 filmen der styrkene skal brukes til å utslette overlevende som i USA ?

Creepy document of Rockefeller Foundation foretelling bomb attack at London Olympics?

http://www.youtube.com/watch?v=k6SKVTnZPYA&list=UUDILoNT7dzVgpes7JiTjR7g&index=1&feature=plcp

http://www.veteranstoday.com/2012/05/01/make-may-day-a-truth-day/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Gigantisk amfibieskip inntar Themsen, kampfly, overvåkningsfly og helikoptre inntar luftrommet og luftvernsmissiler og 13 500 soldater inntar byen.
http://www.dagbladet.no/2012/05/06/nyheter/utenriks/london/ol_i_london_2012/ol_i_london/21460470/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Redd for terror under London-OL

– Det er umulig å garantere for at alt blir fullstendig risikofritt, slik er det rett og slett ikke, sier sikkerhetsanalytiker Margaret Gilmore ved tankesmia RUSI til nyhetsbyrået AFP.

Frykter at «ensomme ulver» skal angripe.
http://www.dagbladet.no/2012/04/22/nyheter/ol/utenriks/london-ol/21244673/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

A NWO Plan to murder 100,000 at the 2012 a.k.a. ZION Londonistan Olympics?
http://www.youtube.com/watch?v=G4xVnicc7eA&feature=related

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Ja Gaarder, og ettersom Pakistan nå er Kinas venn, seiler Pakistans fiende India opp som USA nye partner. Det som er så skremmende med Bildenbergergruppen er at man ikke kan avfeie dette dynamiske rottereiret av skruppelløst pakk med å si at det er en konspirasjonsteori.
De ER selve konspirasjonen!
Disse menneskene er ikke som vanlige mennesker. De har sittet i ti år etter ti år og konspirert bak lukkede dører. Disse neoconservative som ønsker å deregulere verdensøkonomien, bryte ned all kultur, og nasjonalstatene, for så å skape et verdens foretak er en trussel mot menneskeheten og betydningen av det å være menneske.
Da Samuel Huntington ble medlem i Council of Foreign Relation (CFR) og Trilater Commison, (TC) skrev han som nyoppnevnt koordinator for Jimmy Carters nasjonale sikkerhetsråd utkastet til “Presidential Review Memorandum 32, som etter presidentens ordre ble til “Federal Emergency Managment Agency” (FEMA) i 1979. Kommandosentralen vil ved krig ikke operere under presidenten, men under det nasjonale sikkerhetsråde hvis medlemmer tilhører Bildenberg, CFR, og TC og deres sammenkoblede lederskap. “Is this a part of their plan”?

trackback
12 år siden

[…] et bakteppe for å forstå de norske aksjonene kan det nevnes at 11. september-terroren, London-terroren 7. juli 2005 og Madrid-terroren 11. mars 2004 var falsk flagg (false flag) […]

Armin Bahrami
Forfatter
12 år siden

Shiny new tinfoil hat or……future Prime Minister?
‘A Principal Intelligence Analyst for South Yorkshire Police has spoken out about the July 7th 2005 London Bombings. Tony Farrell who has served for the police since 1998 is convinced as he can be that the bombings were a false flag attack carried out by intelligence agencies. In July 2010 he was asked to compile a threat assessment report for South Yorkshire Police.

His own research lead him to believe the major threat in the UK today is from an “internal tyranny” which the public are slowly finding out about. He believes the public’s reaction to these facts may present a threat of public unrest. He was dismissed from his post last year because his views were considered untenable, but the police officers who sacked him did not disagree with his views! In fact they seemed to encourage him to appeal the decision. He is now awaiting a tribunal for unfair dismissal taking place in September 2011.’

« Forrige artikkel

Hva er The Meatrix?

Neste artikkel »

Zbigniew Brzezinski – krigsguden fra Washington

137
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x